Kajsa Frick mot miljonen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kajsa Frick mot miljonen"

Transkript

1 Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 4 Kajsa Frick mot miljonen

2 Omslaget: Med en månad kvar av året fattas futtiga kr innan stall Kajsa Frick nått en miljon inkört. Foto: Hanold/Foto-Mike Producerat av Travdirekt i Karlstad HB Stall leif witasp NOVEMber 2008 Antal Seger Plats Prissumma % 39% kr vinstrikaste häst NOVEMber Rocky Race (2 st 0-0-1) kr Jag tycker November inleddes med ett litet formbesked på hela stallet faktiskt och flera hästar gjorde en hel del bra prestationer. Turbo Viking har tyvärr svikit och galoppen i Uppfödningslöpningen var riktigt tråkig. Det känns som att vi är på väg ur den långa formsvackan och nu får vi bara hoppas att vi får lite tur med spårlottningen också. Vi har haft en kolossal otur ända sedan midsommar och där hoppas jag på en rejäl vändning. Runt den 15:e december kommer jänkarna hem och det är verkligen något jag ser fram emot. /Leif Stall kajsa frick november 2008 Antal Seger Plats Prissumma % 60% kr vinstrikaste hästar november Can Trust (2 st 0-1-0) kr Segern med Evelina Xing var kanonrolig med tanke på ägarkonsortiet. Det hade ju sedan varit kul att få vara med i Breeders Crown-finalen med B.W.L.Champion men han har gjort det bra i år ändå och man kan inte begära att han alltid ska ha formen på topp. Han få nu gå i vinterträning och jag tycker han gör det med flaggan i topp sett till såsongen som helhet. Överlag känns hästarna bra och jag hoppas nu att Candy Race hittar sin fina höstform som hon hade ifjol. /Kajsa

3 nyhetsbörsen november Leif ramade in Rättviksfinalen Tredje gången gillt för No Shame I karriärens tredje start blev det äntligen seger för No Shame. Efter en hel del strul fick nu treåringen segerdefilera för första gången i karriären. - Han har haft otur tidigare så det var skönt att han fick vinna, sa kusken Kajsa Frick. Leif Witasp presenterade ännu en tvåårsvinnare i Roseley Gien som ledde från start till mål på Rättvik. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike Rättvikstravet körde årets sista tävlingsdag under fredagen och hemmatränaren Leif Witasp noterades för en dubbel. Först vann han lopp 1 med Toast Master och sedan avslutade han tävlingarna med Roseley Gene. Witasp har bra snurr på sina tvååringar och under gårdagens tävlingar på hemmabanan Rättvik presenterade han ännu en vinnare bland 06:orna. Roseley Gene blev tredje tvåårs-vinnaren från stallet då hon ledde varje meter av det avslutande loppet. Dessförinnan hade Leif även vunnit dagens första lopp med Toast Master. Leif smög med i femte inner men kunde komma ut på bortre långsidan. In i sista sväng var Dreamastersonen framme som trea och över upploppet kunde han sedan avgöra säkert sista biten. När tränare Leif Witasp befinner sig på andra sidan Atlanten fick dottern Kajsa Frick lasta No Shame och åka till Bollnäs. Trots en galopp i första sväng kunde Wall Street Banker-sonen avgå med seger. - Vi körde om ledning från start och det gick lite för fort in i första sväng så han felade. Han ställde sig och vi hamnade som trea i andraspår en bit bak, berättade Kajsa. No Shame kunde sedan avancera framåt i ryggar och nådde positionen utvändigt ledaren in i sista sväng. - Han höll sedan undan med ett nödrop men med tanke på att han fick ett tungt lopp gjorde hand et bra, avslutade Kajsa..

4 Fem inköp i Harrisburg I fredags återvände Leif Witasp hem till Rättvik efter sin resa till auktionen i Harrisburg. Fem ettårshingstar inhandlades och Leif var mycket nöjd med sin resa. - Vi har gjort några jäkla kap, sa Witasp. Efter fjolårets besök på auktionen i Harrisburg fick Leif Witasp blodad tand och återvände till USA även i år. - Vi kommer att göra om samma resa även nästa år och sedan får vi sätta oss ner och utvärdera, berättade Leif som vid den här resan köpte fem ettåringar. - Det var riktigt fina hästar allihop och det ska verkligen bli spännande. De fem hästarna som inhandlades är: Mansfield Hanover, hingst e. Yankee Glid u. Monet Blue Chip. - Det är en liten korrekt häst med ett bra möderne Sergei fortfarande obesegrad Under gårdagens tävlingar på Färjestadstravet gjorde Sergei Hanover sin andra start. Precis som i debuten slutade det även nu med en överlägsen seger. Bullet, hingst e. Windsong s Legacy u. Pine Potion. - Med Pine Chip som morfar känns det intressant och det är en elegant individ. Fast Shuffle, hingst e. Windsong s Legacy u. Sweepstake Hanover. - En lillebror till Swept to Victory som känns högintressant. En snygg och reslig häst. Egguinox, hinst e. SJ s Caviar u. Armbro Vermouth. - Han har en halvbror som har startat nu som fyraåring och gått under 1.11 och sprungit in över dollar. Det är kanonstam och Garland Lobell kommer ur samma stam. En riktigt intressant häst. Sandrngham Hanover, hingst e. Cantab Hall u. Sally Hanover. - Det är en lillebror till Sergei Hanover och det var därför vi köpte honom. Samtliga fem hästar kommer att stanna kvar i USA och kommer till Rättvik runt årsskiftet I sin första start ledde Sergei Hanover varje meter av loppet och så blev det även den här gången. Efter att ha blivit nedstruken till bricka 1 tog Leif Witasp hand om ledningen och fick genast ett par längders försprång. Avståndet fortsatte sedan att växa hela vägen och Yankee Glide-hingsten var fullständigt outstanding och vann med halva upploppet. - Det här är en lätt och fin häst som är väl förberedd. Vi tar en dag i taget men det blir nog ett par starter till innan vi förbereder honom för treåringssäsongen, sa Leif efter loppet Lunchseger för Friendly Friend Leif Witasp befinner sig på en veckas semester men hästarna tävlar på som vanligt. Dottern Kajsa rattade in Friendly Friend till seger under Gävles lunchtävlingar på torsdagen. Efter att ha inlett säsongen bra med seger i årsdebuten har det gått lite motigare för Credit Winner-dottern senaste tiden. Nu är hon dock tillbaka som en vinnare och idag ledde hon V4-1 från start till mål. Kasa Frick tog hand om ledningen men det var tufft tempo i täten och varvet gick på snabba 16,5. Trots det hade Friendly Friend krafter kvar att hålla undan med en längd när mållinjen skars.

5 Turbo Viking klar för final Kajsa fixade jackpot Kajsa Frick körde ett lopp hämtat ur skolboken bakom Tosca du Ling och kunde tack vare det spurta till en knapp seger. Foto: stalltz.se Trots en inledande galopp kunde Turbo Viking ta en av finalplatserna i Svensk Uppfödningslöpning. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike I fredags kördes det sista uttagningsloppet till Uppfödningslöpning på Bergsåker. Leif Witasp startade då Turbo Viking som trots galopp på vägen tog en finalplats. Det började bra för Turbo Sundhingsten som var snabbast iväg från start men galopperade in i första sväng. Turbo Viking fann benen och Leif körde sedan fram utvändigt ledaren. Krafterna tröt visserligen en aning till slut men tvååringen höll till ett tredjepris och fick därmed en plats i finalen som körs på Jägersro lördag 29:e november. KRAFFT Svensk Uppfödningslöpning m auto 1:a pris kr. 1. Global Lightning - Ulf Ohlsson 2. Juggle Face - J Sjunnesson 3. Zimba Boko - Jorma Kontio 4. Ultradidact F. - Johnny Takter 5. Turbo Viking - Leif Witasp 6. Greenhill s Bobby - Kihlström 7. Digital Chit Chat - Björn Goop 8. Victor L.H. - Thomas Uhrberg 9. Persos Absolut - H R Strömberg 10. Alvena Pele - Per Lennartsson 11. Zidane Boshoeve - R Bakker 12. Ceasar Håleryd - R S Jansson Det blev en svårlöst V65-omgång på Örebrotravet igår. Efter att Kajsa Frick slagit till med 23-oddsaren Tosca du Ling i sista avdelningen fanns ingen kvar med sex rätt. Inför den sista V65-avdelningen återstod endast sju system med chans till sex rätt. Ingen av dessa hade dock streckat vinnaren Tosca du Ling och Kajsa Frick. Efter en perfekt resa i tredje invändigt kom luckan som på beställning över upploppet och sexåringen kunde säkert fånga in ledande Victory Hill sista biten.

6 MÅNadsrapport november stall witasp ETTÅRINGAR Beckman - Sköter sig bra i motionskörningen och det finns inget att klaga på för dagen. Hampus Dirt - En trevlig individ som har vuxit lite och blivit betydligt finare. Leif Light - En högrest herre med bra gång. Nova Race - Har varit lite speciell men har faktiskt tagit sig samman och uppför sig hyggligt för dagen. Running Ram - En positiv individ och det finns inget att klaga på för dagen. Selsey Bill - Har inte kommit lika långt som de andra men det tar vi igen inom kort. Sid the Kid - En lagom positiv kille som rör sig bra och sköter sig utan anmärkning. Turbos Cherie - Är lite humörbetonad men blir allt bättre ju mer vi kör henne. Viggo Trizz - En liten kompakt häst som är rolig att jobba med. Zeb Hornline - En stor, fin häst med bra trav som dock är väldigt bekväm av sig. TVÅÅRINGAR Arnie s Laphroaig - Är startklar och har gått en hel del jobb runt och det gör han på ett bra sätt. Carabiner Hanover - Börjar släppa till och travet flyter bättre undan för undan. Han har varit inne i en växtperiod men har annars varit startklar. Castor Race - En stor och fin häst med lätt och fin gång. Han kommer att få mycket jobb under vintern och jag räknar inte med start förrän i februari, mars. Gliding Strength - Har varit behandlad i ett framben för en tid sedan och har återupptagit jobben. En fin häst som sköter sig utmärkt. KC Spring Caviar - En humörbetonad dam som var behandlad för några veckor sedan och går korta intervaller för dagen. Pain Riche - Har gått en hel del jobb och har gått 1.21/1600 m på lätta ben. Det blir eventuellt start under månaden. Piacenza - Har gått 1.26/1600 m som snabbast. Hon är liten och oansenlig men gör ändå ett positivt intryck. Roseley Gene - En fin travare som man får berömma för sina insatser. Hon får starta på under vintern. Rural Legend - Blev lite sämre när han fick hakar i skorna och han kommer att jobba grundligt. Han har gått 1.24 som snabbast. Sergei Hanover - Hoppade tyvärr bort sig senast men har dessförinnan skött sig fantastiskt bra. Han har en lätt och fin gång och har inte varit bottnad i någon start hittills. Det blir eventuellt någon start till innan uppehåll och laddning för treårssäsongen. Tunsta Turbo - Har knallat runt 1.20/1600 m i jobb och har fått tillbaka spänsten. Han kommer att starta under December. Turbo Viking - Har bra kapacitet och fart och är normalt sett väldigt travsäker. Tyvärr har det ändå bara blivit galopper på slutet. Han har ett lopp till under månaden som vi ska starta i. Turbolines - Går lite tungt för dagen men har blivit snärtigare i aktionen. Hon kommer ändå att få någon månad till på sig innan det blir aktuellt för start. Turbonina - Har släppt till bra under hösten och har hunnit debutera. Hon kom lite på vingel men fick pengar ändå och för dagen är hon lite stel vilket kan bero på en växtperiod. treåringar Global Kilkea - Har gjort comeback efter sin knäoperation och spurtade då bra till en andraplats. Hon får starta lite sporadiskt under vintern så vi håller igång henne inför fyraårssäsongen. King of My Heart - Är nu läkt i sin strålsensfraktur och närmar sig startklara tider. Han känns väldigt fräsch och fin för dagen. No Shame - Var bra vid segern näst senast men lika dålig starten efter. Han är ojämn men har viss kapacitet och får starta på i lämplig omgivning. Petite Ribb - Har tyvärr väldiga problem från start men har hannars kommit riktigt bra. Hon är stark och rejäl och har spurtat bra och det finns utveckling i henne. Quattro Stagione - En knepig häst som har felat helt omotiverat i de senaste starterna. Det finns annars bra fart i honom och han får göra någon chans till, annars blir det kastration. Quayle Gene - Var väldigt dålig i något jobb och blev behandlad efter det. Han har återupptagit jobben på ett bra sätt och kommer att kvala inom kort. Rocky Race - Fick lite utdelning på senhösten och svarade för fina insatser. Han har dock haft lite otur med spåren men känns jättefin i jobb och gör ytterligare någon start innan vinterträningen. Yosemite Boko - Går tuffa jobb och jag hoppas få till honom. Jag tycker han är en riktigt bra häst men han dras med sina aktionsproblem och går bara backträning för dagen. Yucay Boko - Har kommit tillbaka och tränas full ut. Han känns jättefin för dagen men vi har inga starter inplanerade. Yurrae Boko - Har visat att det finns kämpatakter i henne men det går kanske lite för tungt för dagen. Hon har även varit lite behandlad efter segerdebuten. FYRAÅRINGAR Alandias Lime - Har haft lite otur med bara dåliga lägen fast formen är bra. Hon jobbar fortsatt bra så vi anmäler och hoppas att hon kommer med någonstans. Big River Supreme - Fick en kortare paus och gjorde ett väldigt tappert lopp som tvåa på 2640 m senast. Han känns fräsch och fin i jobben och får göra ytterligare några starter till innan årsskiftet. Friendly Friend - Vann med Kajsa från ledning näst senast och har bra form men behöver vara med där framme för att komma till sin fulla rätt. Hon får starta på under vintern. Pommier - Har faktiskt känts ok i de senaste jobben och jag kommer att trycka till henne så får vi se om det kan bli kval under månaden. Simb Lorrikeet - Jobbar mycket bättre än vad hon löper upp till. Jag tycker det finns viss kapacitet och fart i henne men tyvärr har det inte lossnat än. Jag kommer att försöka hitta på någon förändring. Staro Boris - Har löpt jämnt och bra men inte haft den lilla turen på slutet utan haft lite krafter sparade i de senaste starterna. Från ett hyggligt utgångsläge kan han vara värd att bevaka framöver. Yahaa Brodda - Har gjort ojämna prestationer och jag fattar inte varför. Hon känns helt ok men är nu på vattenträning och vi får se om det kan hjälpa. ÄLDRE Alandias Kismet - Har haft dåligt med lopp en period men var ute i veckan och spurtade bra till tredjepriset. Hon har inga problem med hakar så hon får starta på under vintern. Cello C.D. - Kommer att få avsluta sin tävlingskarriär. Defi Trizz - Var på väg in i avelsboxen men ryckte upp sig och har gjort ett par bra montélopp och fått lite poäng. Hon kommer att göra ytterligare några starter till innan hon blir mamma på heltid. Kulls Nero - VHar fått lite halvsemester och är behandlad i framknäna. Jag ska tuffa till träningen men han kommer inte att starta något mer i år. Oliver Gene - Har haft mycket otur efter sina segrar på sensommaren och senast fick han strykas för en sårskada. Han är i full träning igen men behöver ett par jobb till innan vi startar.

7 Ringside - Fick en skada i ett bakben för några veckor sedan och är åtgärdad. Han går korta intervaller för dagen och så här långt är allt som det ska. Sharp Launcher - Gick bra till slut i några starter och skramlade ihop lite poäng. Han har fått en månads vila och nu laddar vi batterierna inför nästa säsong. Staro Almab - Har ännu inte gått något jobb efter sin skada men går full motionsträning och så här långt känns det riktigt bra. Staro Yzerman - Gjorde comeback för oss men stod med en hovböld dagen efter så jag hoppas det var det som bekymrade honom. Han har lite dåligt med poäng men vi hoppas han kommer ut inom kort igen. Toast Master - Får aldrig några bra lägen men formen är det inga fel på. Han duger långt i sin nuvarande klass. Väskinge Emil - Är ojämn men det finns viss fart i honom. Det är dock sällan han plocker fram den. ÄNDRINGAR IN: Nova Race -07 e. Rite on Line Running Ram -07 e. Kiss Francais Staro Yzerman -02 e. Supergill stall frick ETTÅRINGAR Alandias Michelle - Tränar på som vanligt. Hon ska opereras för en lös benbit inom kort men det är inget hon har haft problem med. Primus Olyfid - Tränar på som vanligt och känns faktiskt riktigt smidig för dagen. TVÅÅRINGAR B.W.L.Power - Kändes fin på ett jobb på moddig bana senast och jag hade tänkt att starta men så åkte han på en förkylning så vi skjuter upp det och satsar istället på en tidig treåårsstart. Ducati Hamp - Börjar släppa till mer och mer och går bara tung träning. Jag hoppas det ger resultat om någon vecka. M.T.Encourage - Har fått gå en riktig vinterträning nu och får göra så hela året ut innan vi börjar sänka tider. Hon är stor och måste få tid att växa i sin kropp. TREÅRINGAR B.W.L.Champion - Vintertränar nu och känns riktigt laddad och fin. Han kommer att gå tung träning en vecka till innan vi börjar med snabbjobben. Evelina Xing - Tycker jag sköter sig bra varje gång och senast fick hon gå i tredjespår sista 800 och gjorde det klart godkänt. Det blir några starter till innan vinterträning. FYRAÅRINGAR Aces Manilla - En fin märr som har varit inne i någon vecka. Hon är stor och rejäl och jag har kört 1.22 med henne på ett bra sätt. Hon känns fin och får starta på fredag. Candy Race - Har tränat på bra efter senaste starten men inte kommit med i lopp p.g.a. poängbrist. Hon känns fin och skulle ha startat men åkte på en förkylning så hon tar det lugnt någon dag. ÄLDRE Barbaras Courage - Är still going strong och spurtade bra efter sen lucka senast. Hon blir att räkna med även denna vinter och får starta på som vanligt. Best Jo - Kommer allt mer och tränar på. Jag har kört 1.40 som fortast men det verkar inte som att det blir någon start i år. Can Trust - Gick riktigt bra efter sen lucka senast och formen är på topp. Hon får fortsätta att starta på framöver. Indian Go - Känns stark och rejäl och jag har kört ett 1.17-varv med honom. Han åkte oturligt på en förkylning när han skulle starta. Portman Road - Är nygammal i träning och känns smidig och fin för dagen. Han kan tjäna någon krona innan årets slut och kommer att starta på torsdag. Ändringar IN: Aces Manilla -04 e. Jobie Tempest Best Jo -03 e. Rigel Jo Portman Road -02 e. Starchip Entrprise

B.W.L.Champion laddad för en ny säsong

B.W.L.Champion laddad för en ny säsong Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MARS 2009 ÅRGÅNG 5 B.W.L.Champion laddad för en ny säsong Omslaget: På fredag gör Kajsa Fricks stjärna B.W.L.Champion årsdebut hemma på Rättvik. Foto: Kim Nyblom/Foto-Mike

Läs mer

Leif Witasp Kajsa Frick

Leif Witasp Kajsa Frick Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4 Ett år sen sist - Bella en vinnare igen! Omslaget: Engesve Bella hade inte vunnit lopp på ett år innan hon slog till i Dubbelcupen

Läs mer

Leif är laddad inför hösten

Leif är laddad inför hösten Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 8 2008 RAPPORT FÖR AUGUSTI ÅRGÅNG 4 Leif är laddad inför hösten Omslaget: Efter en skitsommar är Leif Witasp nu laddad till tänderna inför hösten. Foto: Kim Nyblom/Foto-Mike

Läs mer

Bra inledning på det nya året!

Bra inledning på det nya året! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JANUARI 2009 ÅRGÅNG 5 Bra inledning på det nya året! Omslaget: Indian Go har inlett 2009 på ett strålande sätt och har varit på plats i sina samtliga tre starter.

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4. Seger i hälften av. loppen i mars!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4. Seger i hälften av. loppen i mars! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4 Seger i hälften av loppen i mars! Omslaget: Kajsa Fricks lysande stallformen håller i sig. Under mars vann hennes hästar hälften av

Läs mer

YUCAY BOKO Obesegrad!

YUCAY BOKO Obesegrad! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 2 2008 RAPPORT FÖR FEBRUARI ÅRGÅNG 4 YUCAY BOKO Obesegrad! Omslaget: Tre. Producerat av Travdirekt i Karlstad HB w w w. t r a v d i r e k t. c o m Stall leif witasp

Läs mer

Turbo Viking regerar!

Turbo Viking regerar! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2008 ÅRGÅNG 4 Turbo Viking regerar! Omslaget: Trubo Viking avslutade året med två raka Solvallasegrar och slutade på 410.000 kr insprunget 2008. Foto:

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3. Arnizette Nova. Yngsta vinnaren i stallet!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3. Arnizette Nova. Yngsta vinnaren i stallet! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3 Arnizette Nova Yngsta vinnaren i stallet! Omslaget: Tvååriga Arnizette Nova är yngst av alla vinnare under November. Foto: Kim

Läs mer

Turbos son på Vikingatåg

Turbos son på Vikingatåg Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 9 2008 RAPPORT FÖR SEPTEMBER ÅRGÅNG 4 Turbos son på Vikingatåg Omslaget: Turbo Sund-sonen Turbo Viking har inlett karriären fint med en seger och ett tredjepris. Foto:

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3. Staro Almab V75-KUNGEN

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3. Staro Almab V75-KUNGEN Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3 Staro Almab V75-KUNGEN Omslaget: Staro Almab hann med att ta två V75-segrar under juni och nu väntar Derbyt i höst. Producerat av Travdirekt

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2009 ÅRGÅNG 5. Gott nytt år!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2009 ÅRGÅNG 5. Gott nytt år! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2009 ÅRGÅNG 5 Gott nytt år! Omslaget: Sergei Hanover går ett intressant år till mötes och kommer säkerligen att fortsätta samla lagerkransar 2010. Producerat

Läs mer

Kia Darban jagar nya segrar

Kia Darban jagar nya segrar Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 9 2007 RAPPORT FÖR SEPTEMBER ÅRGÅNG 3 Kia Darban jagar nya segrar Omslaget: Ringside har hittat en riktigt härlig toppform i sommar och tog två segrar under juli. Foto:

Läs mer

Sergei Hanover härjar vidare

Sergei Hanover härjar vidare Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR AUGUSTI 2009 ÅRGÅNG 5 Sergei Hanover härjar vidare Omslaget: Sergei Hanover skördar stora framgångar för dagen och går en spännande höst till mötes. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JUNI 2009 ÅRGÅNG 5. E3-succé för Witasp!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JUNI 2009 ÅRGÅNG 5. E3-succé för Witasp! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JUNI 2009 ÅRGÅNG 5 E3-succé för Witasp! Omslaget: Leif Witasp har all anledning att vara nöjd med långa E3 där hans Turbo Viking slutade trea. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

Kajsas toppform håller i sig!

Kajsas toppform håller i sig! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 1 2008 RAPPORT FÖR JANUARI ÅRGÅNG 4 Kajsas toppform håller i sig! Omslaget: Stall Kajsa Frick avslutade 2007 på ett strålande sätt och har inlett det nya året minst

Läs mer

Tack för allt Turbo Sund!

Tack för allt Turbo Sund! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 12 2007 RAPPORT FÖR DECEMBER ÅRGÅNG 3 Tack för allt Turbo Sund! Omslaget: Turbo Sund har gjort sin sista start i livet och såklart lämnat ett stort tomrum efter sig.

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3. Ringside. i sitt livs form

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3. Ringside. i sitt livs form Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3 Ringside i sitt livs form Omslaget: Ringside har hittat en riktigt härlig toppform i sommar och tog två segrar under juli. Producerat

Läs mer

Islossning för Big River Create

Islossning för Big River Create Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2009 ÅRGÅNG 5 Islossning för Big River Create Omslaget: Efter flera bra insatser fick Big River Create äntligen vinna och nu ståtar hon med två raka. Producerat

Läs mer

ENZO WIBB en vinnare!

ENZO WIBB en vinnare! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR APRIL 2009 ÅRGÅNG 5 ENZO WIBB en vinnare! Omslaget: Enzo Wibb tog karriärens första seger under april och fler lär komma... Producerat av Travdirekt i Karlstad

Läs mer

Tvååringarna tar för sig!

Tvååringarna tar för sig! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 10 2008 RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 4 Tvååringarna tar för sig! Omslaget: Turbo Viking är en av tre tvååringar från stallet som vann lopp under Oktober. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

Monster Drives tunga seger

Monster Drives tunga seger Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JULI 2009 ÅRGÅNG 5 Monster Drives tunga seger Omslaget: Kajsa Frick skrattade gott efter segern i Rommechansen med egentränade Monster Drive. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MAJ 2009 ÅRGÅNG 5. SERGEI skrattar gott!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MAJ 2009 ÅRGÅNG 5. SERGEI skrattar gott! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MAJ 2009 ÅRGÅNG 5 SERGEI skrattar gott! Omslaget: Sergei Hanover är nöjd med livet och kan se tillbaka på en framgångsrik månad. Foto: Hanold/Foto-Mike Producerat

Läs mer

Sergei Hanover is back in business!

Sergei Hanover is back in business! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MAJ 2010 ÅRGÅNG 6 Sergei Hanover is back in business! Omslaget: Efter en lite tung inledning på fyraåringssäsongen är nu Sergei Hanover tillbaka i vinnarcirkeln.

Läs mer

Predator Lavec på väg mot start!

Predator Lavec på väg mot start! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2010 ÅRGÅNG 6 Predator Lavec på väg mot start! Omslaget: Lördagen den 27:e februari var det Kick Off för Stall Rix-FM Dalarna. I slutet av månaden är

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Gott nytt 2014!

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Gott nytt 2014! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Gott nytt 2014! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 7 1 0 1 14% 29% 39.500:- MAGNUS HAR ORDET... I december tog jag en resa till Thailand så det blev lite

Läs mer

Yosemite Boko blev miljonär!

Yosemite Boko blev miljonär! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2011 ÅRGÅNG 7 Yosemite Boko blev miljonär! Omslaget: I november tjänade Yosemite Boko 43.000 kr och det gjorde att han nu har tjänat 1 miljon kronor i

Läs mer

Kriteriet nästa för Castor Race!

Kriteriet nästa för Castor Race! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR SEPTEMBER 2009 ÅRGÅNG 5 Kriteriet nästa för Castor Race! Omslaget: På söndag startar Castor Race i det största loppet för treåringar, Kriteriet på Solvalla. Foto:

Läs mer

Leif handlade i Harrisburg

Leif handlade i Harrisburg Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2009 ÅRGÅNG 5 Leif handlade i Harrisburg Omslaget: I november gjorde Leif Witasp en ny resa till USA och Harrisbug där han köpte en handfull intressanta

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2009 ÅRGÅNG 5. Kajsas V75-jubel

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2009 ÅRGÅNG 5. Kajsas V75-jubel Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2009 ÅRGÅNG 5 Kajsas V75-jubel Omslaget: Kajsa Frick hoppade högt av glädje efter V75-segern med Karma Zet på Åby. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike Producerat

Läs mer

Witasp tog nytt nacksving på V75!

Witasp tog nytt nacksving på V75! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MARS 2011 ÅRGÅNG 7 Witasp tog nytt nacksving på V75! Omslaget: Efter V75-seger med Yucay Boko på Åby fick Leif Witasp spänna musklerna mot olympiska brotterskan

Läs mer

Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike

Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 1 2007 RAPPORT FÖR JANUARI ÅRGÅNG 3 Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike Omslaget: Kajsa Frick och Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike under vintern. Producerat

Läs mer

Kajsa har startat bra - även i år!

Kajsa har startat bra - även i år! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JANUARI 2010 ÅRGÅNG 6 Kajsa har startat bra - även i år! Omslaget: Private Drive har en härlig vinterform och har givit tränaren Kajsa Frick en bra start på 2010.

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla V75-segrar!

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla V75-segrar! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Dubbla V75-segrar! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 23 5 3 5 22% 57% 604.600:- MAGNUS HAR ORDET... Augusti har varit en riktig toppmånad och jag tror

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3. Staro Almab. Imponerade på 12,3!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3. Staro Almab. Imponerade på 12,3! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3 Staro Almab Imponerade på 12,3! Omslaget: Staro Almab krossade allt motstånd på Solvalla på nya rekordet 12,3. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike

Läs mer

Yucay Boko laddar för vintern!

Yucay Boko laddar för vintern! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2011 ÅRGÅNG 7 Yucay Boko laddar för vintern! Omslaget: Yucay Boko är en av dem som ska hjälpa till att dra in segrar till stallet under hösten. Producerat

Läs mer

Våren är här - nu rör det på sig

Våren är här - nu rör det på sig STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här - nu rör det på sig SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 8 3 1 0 38% 50% 57.229:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev inte så många starter under februari

Läs mer

Friendly Friend siktar mot Oaks

Friendly Friend siktar mot Oaks Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 8 2007 RAPPORT FÖR AUGUSTI ÅRGÅNG 3 Friendly Friend siktar mot Oaks Omslaget: Ringside har hittat en riktigt härlig toppform i sommar och tog två segrar under juli.

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Nu har det lossnat för Stora Värmland!

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Nu har det lossnat för Stora Värmland! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Nu har det lossnat för Stora Värmland! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 5 4 4 26% 68% 273.528:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit lite lugnare under

Läs mer

Witasp. leif witasp kajsa frick. i tronen. Alvena Uni vann debuten. sitter säker. stall RAPPORT FÖR NOVEMBER 2013 ÅRGÅNG 9

Witasp. leif witasp kajsa frick. i tronen. Alvena Uni vann debuten. sitter säker. stall RAPPORT FÖR NOVEMBER 2013 ÅRGÅNG 9 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2013 ÅRGÅNG 9 Alvena Uni vann debuten Witasp försvarade titeln på hemmaplan Cool Keeper en hals från storseger 131107 Dubbla blåsningar på Bollnäs 131123

Läs mer

Vilken comeback av Yucay Boko!

Vilken comeback av Yucay Boko! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MARS 2010 ÅRGÅNG 6 Vilken comeback av Yucay Boko! Omslaget: Efter drygt två års frånvaro från tävlingsbanan gjorde Yucay Boko en fantastisk comeback som resulterade

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MARS 2012 ÅRGÅNG 8 120312 Dramatisk avslutning på Färjestadkvällen 120309 Rocky Race byggde staket 120315 Stein Daylight övertygade på Romme 120323 My Ovi och

Läs mer

Princess Wine tog Arvikadubbel

Princess Wine tog Arvikadubbel STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Princess Wine tog Arvikadubbel SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 2 2 3 11% 37% 149.431:- MAGNUS HAR ORDET... Efter vårens väldiga framgångar har det

Läs mer

Äntligen är sommaren här!

Äntligen är sommaren här! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JUNI 2011 ÅRGÅNG 7 Äntligen är sommaren här! Omslaget: Kajsa Frick hedrades med en stilig krans efter segern med Illinois Rose på hemmaplan under midsommarhelgen.

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

Kajsas. leif witasp kajsa frick. Witasp tog ny Romme-dubbel. stall RAPPORT FÖR JANUARI 2013 ÅRGÅNG 9. 130107 Katrin slog till med ny dubbel

Kajsas. leif witasp kajsa frick. Witasp tog ny Romme-dubbel. stall RAPPORT FÖR JANUARI 2013 ÅRGÅNG 9. 130107 Katrin slog till med ny dubbel stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JANUARI 2013 ÅRGÅNG 9 130105 Witasp tog ny Romme-dubbel 130107 Katrin slog till med ny dubbel 130111 Lekande lätt för Oki on Line 130113 Äntligen seger för T.X.All

Läs mer

Leif Witasp Kajsa Frick

Leif Witasp Kajsa Frick Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2008 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 4 Kajsas fantastiska söndag! Omslaget: Kajsa Frick fick vara med om något som alla travkuskar drömmer om; Vinna lopp en Elitloppsdag!

Läs mer

Leif Witasp Kajsa Frick

Leif Witasp Kajsa Frick Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2008 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 4 Rocky gick på knock i Breeders Crown! Omslaget: Rocky Race imponerade stort när han vann ett Breeders Crownlopp på hemmaplan under

Läs mer

Lottmar bjöd på segerdans

Lottmar bjöd på segerdans Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR SEPTEMBER 2010 ÅRGÅNG 6 Lottmar bjöd på segerdans Omslaget: Lottmar var sprudlande glad efter karriärens första seger och bjöd på en liten show efter prisutdelningen.

Läs mer

Predator Lavec dominerar Rixallsvenskan

Predator Lavec dominerar Rixallsvenskan Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR APRIL 2010 ÅRGÅNG 6 Predator Lavec dominerar Rixallsvenskan Omslaget: Predator Lavec tog tidigt hand om ledning i Rixallsvenskan och har efter tre starter bara

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JULI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Up to Heaven E. har inlett starkt!

STALL MÅNADSRAPPORT JULI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Up to Heaven E. har inlett starkt! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Up to Heaven E. har inlett starkt! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 18 2 1 4 11% 39% 215.200:- MAGNUS HAR ORDET... De hästar som har tävlat har fortsatt

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MAJ 2012 ÅRGÅNG 8 120517 Kajsa vann Cajsas lopp 120504 Trippelseger till stall Witasp 120504 Todd Tabac urstark i blötan 120506 Andra raka för Oki on Line 120507

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2012 ÅRGÅNG 8 121020 Leo Boy var starkast 121007 Kajsa vann Sleipner Dalarnas Silverpokal 121013 Kajsa och Checkdigit S.C. överraskade 121016 Blue Line

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JULI 2010 ÅRGÅNG 6. Sprintermästarsuccé

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JULI 2010 ÅRGÅNG 6. Sprintermästarsuccé Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JULI 2010 ÅRGÅNG 6 Sprintermästarsuccé för Leif! Omslaget: Leif Witasp kan se tillbaka på ett ytterst lyckat Sprintermästaräventyr med Turbo Viking. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Ett försök i Silverdivisionen och tipset till 2 Dante Boko som senast var ute i Upp till bevis, ett lopp där tränare själva

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla priser. på Travgalan!

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla priser. på Travgalan! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Dubbla priser på Travgalan! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 6 1 1 1 17% 50% 60.200:- MAGNUS HAR ORDET... Jag har ju letat rikshäst och hittade en fin

Läs mer

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Mars 2015

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Mars 2015 Träningsrapport Mars 2015 Nytt från stallet! Mars månad börjar gå mot sitt slut. Mycket jobb har lagts ner på träningsbanorna. Nytt material i backen/rakbanan som ska ge perfekta förhållanden i träningen

Läs mer

Lady s Photo ensam på målfotot

Lady s Photo ensam på målfotot STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Lady s Photo ensam på målfotot SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 26 5 1 6 19% 46% 264.400:- MAGNUS HAR ORDET... Jag tycker att hästarna har börjat rycka

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JUNI 2013 ÅRGÅNG 9 130603 Kajsa prinsessa på Axevalla 130604 Imponerande seger av T.X.All In 130606 L.K. tog hem Klass II-försöket 130617 Lord Mirabelle en vinnare

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Princess Wine blir bättre med åren!

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Princess Wine blir bättre med åren! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Princess Wine blir bättre med åren! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 18 2 5 1 11% 44% 265.900:- MAGNUS HAR ORDET... Nu börjar treåringarna att komma ut

Läs mer

Formen håller i sig och 2000 närmar sig

Formen håller i sig och 2000 närmar sig Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JANUARI 2011 ÅRGÅNG 7 Formen håller i sig och 2000 närmar sig Omslaget: Leif Witasps fina form hänger med in på det nya året och efter januari saknas endast sex

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Riks-Beppen!

STALL MÅNADSRAPPORT MARS 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Riks-Beppen! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Riks-Beppen! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 4 3 2 21% 47% 131.359:- MAGNUS HAR ORDET... Mars började väldigt bra med många segrar men sedan blev

Läs mer

Kajsas hästar blomstrar!

Kajsas hästar blomstrar! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JUNI 2010 ÅRGÅNG 6 Kajsas hästar blomstrar! Omslaget: Kajsa Frick plockar segrar i parti och minut och närmar sig snabb 2 miljoner inkört i år. Producerat av Travdirekt

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT APRIL 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V75-drottningen. Conrads Elsa

STALL MÅNADSRAPPORT APRIL 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V75-drottningen. Conrads Elsa STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V75-drottningen Conrads Elsa SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 3 2 4 13% 38% 242.882:- MAGNUS HAR ORDET... Det har kanske inte blivit riktigt så mycket

Läs mer

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 V75 inleds med ett försök i Klass II över den dryga distansen. 5 Sembs Rebir

Läs mer

Turbos Cherie - V75-drottningen!

Turbos Cherie - V75-drottningen! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2011 ÅRGÅNG 7 Turbos Cherie - V75-drottningen! Omslaget: Turbos Cherie svarade för en osannolik prestation när hon vann på V75 två veckor i rad. Foto:

Läs mer

Kanonstart i Rikstravet!

Kanonstart i Rikstravet! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Kanonstart i Rikstravet! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 30 4 2 5 13% 37% 194.204:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit lite förkylningar och halsinfektioner

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tredje gången gillt för Mr Winwood

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tredje gången gillt för Mr Winwood STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tredje gången gillt för Mr Winwood SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 14 4 0 2 29% 43% 133.164:- MAGNUS HAR ORDET... Jag tycker det nya året har börjat

Läs mer

euro leif witasp kajsa frick har nu raka keeper stall Jag hoppas vi får mycket snö och en kall härlig vinter RAPPORT FÖR NOVEMBER 2014 ÅRGÅNG 10

euro leif witasp kajsa frick har nu raka keeper stall Jag hoppas vi får mycket snö och en kall härlig vinter RAPPORT FÖR NOVEMBER 2014 ÅRGÅNG 10 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2014 ÅRGÅNG 10 WITASP: Jag hoppas vi får mycket snö och en kall härlig vinter 141109 Två köp i Harrisburg 141110 Euro Keeper tog första segern 141110

Läs mer

Conrads Elsa tog ny V75-seger

Conrads Elsa tog ny V75-seger STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Conrads Elsa tog ny V75-seger SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 27 5 3 5 18% 48% 319.151:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte varit den rätta formen på stallet

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Beppen Palema fick stanna och vann

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Beppen Palema fick stanna och vann STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Beppen Palema fick stanna och vann SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 11 3 2 1 27% 54% 239.500:- MAGNUS HAR ORDET... Nu har det börjat lugna ner sig lite

Läs mer

Laddat för V75- fest på hemmaplan!

Laddat för V75- fest på hemmaplan! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JULI 2011 ÅRGÅNG 7 Laddat för V75- fest på hemmaplan! Omslaget: Stall Witasp och Frick ser fram emot en riktig kanonhelg med både V75 på hemmaplan och den årliga

Läs mer

kr inkört 2010!

kr inkört 2010! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2010 ÅRGÅNG 6 Fantastiskt avslut på året gav 4.000.000 kr inkört 2010! Omslaget: Leif Witasp rekordspurtade under december och passerade i god tid 4-miljoner-strecket

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt GLOBAL OFFSHORE. avslutade på topp

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt GLOBAL OFFSHORE. avslutade på topp STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt GLOBAL OFFSHORE avslutade på topp SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 9 2 1 2 22% 56% 82.227:- MAGNUS HAR ORDET... Vi brukar alltid köra lugnt i december

Läs mer

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Januari 2015

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Januari 2015 Träningsrapport Januari 2015 Nytt från stallet! Träningsupplägget just nu: Innan vi flyttade till iordningställde vi en 1000-meters rakbana med en perfekt backe och det är där vi lägger ner större tiden

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2015 ÅRGÅNG 11 151106 Witasp köpte lillebror till Miss Sue V. 151102 Andra raka för Tiger Williams 151102 Spets och slut för Maidonna 151103 Leif handlade

Läs mer

SportSvensson. Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav!

SportSvensson. Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav! Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav! Den här veckan är det dags för tävlingar på Solvalla i Stockholm och höjdpunkten är givetvis försöket till Olympiatravet,

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JANUARI 2014 ÅRGÅNG 10 140108 My Ovi rivstartade nya året 140108 Illinois Rose ordnade årets första 140122 Ron Jeremy övertygade på V86 140122 Alvena Uni inledde

Läs mer

BOKO ELLIOT. leif witasp kajsa frick. stall. Övertygande seger av Ron Jeremy RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10

BOKO ELLIOT. leif witasp kajsa frick. stall. Övertygande seger av Ron Jeremy RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10 140531 Övertygande seger av Ron Jeremy 140502 Seger och snygg andraplats på Rätvik 140509 Seger direkt för Paparazzi M. 140511 Dubbelseger på

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3

Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3 Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3 Ett härligt Silverdivisionsförsök över den korta distansen inleder V75 och vi tar

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tack för i år och god fortsättning!

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tack för i år och god fortsättning! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tack för i år och god fortsättning! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 12 2 0 1 17% 25% 57.080:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev några segrar till stallet

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Magnus laddar för en ny säsong

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Magnus laddar för en ny säsong STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Magnus laddar för en ny säsong SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 12 1 3 0 8% 33% 66.400:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte varit så mycket starter än så

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MAJ 2017 ÅRGÅNG 13 Vi önskar er alla en skön sommar! 170519 Åstas Lotta en vinnare igen! NY SEGER FÖR PROTOTYPE HANOVER Omslaget: Prototype Hanover och Leif Witasp

Läs mer

stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2017 ÅRGÅNG 13 Ny spurtseger av Prins Norrgård ASTON SLOG TILL

stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2017 ÅRGÅNG 13 Ny spurtseger av Prins Norrgård ASTON SLOG TILL stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2017 ÅRGÅNG 13 171016 Ny spurtseger av ASTON SLOG TILL Omslaget: Aston och Katrin Frick slog till vid Hagmyrens tävlingar. Foto: Thomas Gustafsson/Foto-Mike

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. dundrar vidare

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. dundrar vidare STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus dundrar vidare SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 34 5 7 5 13% 50% 339.364:- MAGNUS HAR ORDET... Det har rullat på bra sista månaden tycker

Läs mer

Leif och Kajsa har inlett året bra

Leif och Kajsa har inlett året bra Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR APRIL 2011 ÅRGÅNG 7 Leif och Kajsa har inlett året bra Omslaget: Både Leif Witasp och Kajsa Frick har inlett kuskåret bra och ligger på över 10 i segerprocent.

Läs mer

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Februari 2015

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Februari 2015 Träningsrapport Februari 2015 Nytt från stallet! Vi gör nu bokslut för februari och vi har startat 10 gånger, 2 segrar, en andraplats och tre tredjeplatser! Summerar vi månaden så har det varit en bra

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

Har Wall fått en ny stjärna?

Har Wall fått en ny stjärna? Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MAJ 2011 ÅRGÅNG 7 Har Wall fått en ny stjärna? Omslaget: Ägaren och uppfödaren Hans Ivar Wall jublade efter Miss Wall Stars imponerande debutseger. Producerat

Läs mer

Rocky Race blev årets sista vinnare

Rocky Race blev årets sista vinnare Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2011 ÅRGÅNG 7 Rocky Race blev årets sista vinnare Omslaget: Sista vinnaren från stallet 2011 blev Rocky Race som tog årets första seger när han slog till

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Elitloppssuccé. för Magnus

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Elitloppssuccé. för Magnus STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Elitloppssuccé för Magnus SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 30 5 5 4 17% 47% 315.028:- MAGNUS HAR ORDET... Maj var en skaplig månad och den roligaste segern

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Våren är här!

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Våren är här! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 17 4 2 2 24% 47% 155.487:- MAGNUS HAR ORDET... Nu är våren här och jag tycker det har rullat på rätt så

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2012 ÅRGÅNG 8 121130 Cool Keeper vann Norrlands 2-åringselit 121102 Kajsa kryssade till seger 121103 Leif Champion på hemmaplan 121105 Ny montéseger för

Läs mer

succéstart! leif witasp kajsa frick Sabrina s Master stall bollade med motståndet RAPPORT FÖR APRIL 2015 ÅRGÅNG 11

succéstart! leif witasp kajsa frick Sabrina s Master stall bollade med motståndet RAPPORT FÖR APRIL 2015 ÅRGÅNG 11 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR APRIL 2015 ÅRGÅNG 11 150415 Sabrina s Master bollade med motståndet 150408 Ny dubbelseger till stall Frick 150412 Åstas Lotta tog första segern 150414 Rikssuccé

Läs mer

Kajsa champion på hemmaplan!

Kajsa champion på hemmaplan! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2010 ÅRGÅNG 6 Kajsa champion på hemmaplan! Omslaget: Efter en rafflande säsongsavslutning kunde Kajsa Frick knipa championatet på Rättvik framför näsan

Läs mer

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Ett lopp över sprinterdistans inleder V86 och vi ger förstatipset till

Läs mer

framåt, han blir mycket intressant på lördag och lite bort glömd. Kan öppna om han vill. Volt start är minus.

framåt, han blir mycket intressant på lördag och lite bort glömd. Kan öppna om han vill. Volt start är minus. v75info.sev75 Axevalla Torsdag kväll info V75-1)23 JAN 2016 KL 16:20 HUVUDSPONSORERNAS LOPP - BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 6 I MEETING 1 (FINAL SOLVALLA 13 FEBRUARI 2016) AXEVALLA2140 METER VOLTSTART 1 DIGGERS

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V86-dubbel på Åmål

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V86-dubbel på Åmål STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V86-dubbel på Åmål SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 20 3 1 0 15% 20% 115.200:- MAGNUS HAR ORDET... Under juni tog jag ett par dagars semester och åkte

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 3. Staro Almabs MILJONSUCCÉ!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 3. Staro Almabs MILJONSUCCÉ! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 10 2007 RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 3 Staro Almabs MILJONSUCCÉ! Omslaget: Staro Almab tog en hedrande andraplats i Europaderbyt på Bjerke och fick en dryg miljon kronor

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR SEPTEMBER 2013 ÅRGÅNG 9 130910 Leo Boy avgjorde säkert 130903 Ny Västerboseger för Kajsa 130903 Diamond of Ace tog andra raka 130906 Fallout Boy imponerade vid

Läs mer