Rapport Kundundersökning Haninge äldreomsorg 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Rapport Kundundersökning Haninge äldreomsorg 2014"

Transkript

1 Äldreförvaltningen Rolf Ljungström Rapport Kundundersökning Haninge äldreomsorg 2014 Sammanfattning För fjortonde året har äldreförvaltningen genomfört en kundundersökning med syfte att ta fram underlag för ledning och enheter till kvalitetsförbättrande åtgärder. CMA Research AB - som haft uppdraget - delgav oss en kortfattad rapport om årets resultat på förvaltningsledningen den 9 april och på nämndsammanträdet den 24 april. I år har vi gjort ett omtag och till övervägande del använt oss av de frågor som Socialstyrelsen använder sig av i sin brukarundersökning Vad tycker de äldre om äldreomsorgen! Detta har medfört att vi inte längre kan jämföra resultaten bakåt i tid, då frågorna är ställda på ett annat sätt. Kundundersökningen omfattar 26 resultatrapporter kopplat till 11 enhetschefer (1-4 resultatrapporter per enhetschef) i den kommunala äldreomsorgen. 6 resultatrapporter avser privata LOV-utförare. De LOV-utförare som har färre än fem respondenter i undersökningen, kan ej få en egen resultatrapport. Resultatrapporter i diagramformat och handledning som stöd för arbetet med kundundersökningens resultat har delats ut till enhetschefer. Totaltrapporter, formulär, diagramrapporter per enhet, arbetsbok, öppna svar mm kommer att finnas tillgängliga i äldreförvaltningens u:katalog. På /aldre publiceras också under juni 2014, fem totalrapporter samt resultat kopplat till kommunfullmäktigemål och åtaganden gällande Bemötande och Delaktighet och inflytande. Vi presenterar också resultatet av Sammantagetfrågan, som ersätter Nöjd BrukarIndex (NBI).. Har du frågor kring materialet är du välkommen att kontakta Rolf Ljungström: tfn , rolf.ljungstrom@haninge.se Ewa Kardell Förvaltningschef

2 2 Målgrupper Kundundersökningen avser som tidigare personer 65 år och äldre med biståndsbeslut om hemtjänst, dagverksamhet eller vård- och omsorgsboende enligt socialtjänstlagen och där kommunen är utförare. Kunder som valt privat utförare enligt Lagen om valfrihetssystem (LOV) ingår också i undersökningen. Kunder med enbart trygghetslarm och/eller matdistribution ingår ej i undersökningen. Kunder med beslut om både dagverksamhet och hemtjänst har haft två enkäter att besvara. Undersökningen är uppdelad i fem enkätgrupper. Frågeformulär har skickats/delats ut och har omfattat brukare (år 2013: 1 156) enligt följande: A. Dagverksamhet för demenssjuka 66 B. Vård- och omsorgsboende med demensinriktning 138 C. Hemtjänst 704 D. Dagverksamhet 97 E. Vård- och omsorgsboende 85 I ett sent skede uppdagades det att adresshämtningen via verksamhetssystemet Combine hade bristfällig träffsäkerhet vad gäller hemtjänstkunderna. I den kommunala hemtjänsten kunde vi hjälpligt komplettera adress- och personuppgifter i sista stund. Vad gäller LOV-utförare såg vi ingen möjlighet att genomföra motsvarande kompletteringar.

3 3 Svarsfrekvens Det samlade värdet på svarsfrekvensen för våra fem enkätgrupper är 77 procent A B C D E Total CMA Research har agerat med två postala påminnelseutskick - ett med ny enkät. För enkätgrupp B, D och E har utdelning av påminnelser och nya enkäter genomförts av förvaltningen. 68 telefonintervjuer har genomförts i A- och C-gruppen. Svarsfrekvensen på 77 procent är en sänkning med 12 procentenheter jämfört med 2013 den lägsta på fem år. En av förklaringarna till sänkningen är att återfinna i hur icke-svar redovisas jämfört med tidigare. En annan förklaring är att det är första året vi använder oss av samma enkät till samtliga personer i vård- och omsorgsboende. Även personer med demenssjukdom har fått en egen enkät att besvara. Här ankommer det på enhetschefen med personal att bedöma vilket stöd/hjälp personen behöver av bl a anhöriga/närstående för att besvara enkäten. Det finns en skillnad i resultat mellan kommunala utförare och LOV-utförare av hemtjänst; 77 procent för den kommunala och 81 procent för LOV. Av personer i nettopopulationen har svar inkommit från 819 personer. 23 av 26 kommunala enheter har 5 eller fler respondenter. Tre enheter inom vård- och omsorgsboende demens, har färre en fem respondenter, vilket medför att de inte har ett eget svarsresultat att arbeta med. 13 LOV-utförarare med aktiva uppdrag har ingått i undersökningen. Av dessa har 6 utförare 5 eller fler respondenter, vilket genererat en egen resultatrapport. Övriga LOVutförare med färre antal respondenter ingår dock i totalresultatet.

4 4 Vem har besvarat frågorna? Samtliga enkäter i de fem enkätgrupperna har adresserats till respektive kund. Till skillnad mot tidigare har alltså inga enkäter skickats till anhöriga till kunder med demenssjukdom i vård- och omsorgsboende samt dagverksamhet. I slutet av enkätformulär finns följande frågor: Har du själv svarat på frågorna? - Ja - Nej, frågorna besvarades av annan person Jag har besvarat frågorna själv Vem har svarat? Närstående/anhörig Bekant God man/förvaltare Personal Annan person Andelen som besvarat enkäten själv har ökat med 29 procentenheter för hemtjänst (C) med 30 procentenheter för dagverksamhet (D) och med 26 procentenheter för vård- och omsorgsboende (E). Personalens medverkan i besvarande av enkät har minskat markant i alla dessa tre enkätgrupper.

5 5 Frågan sammantaget ersätter Nöjd BrukarIndex (NBI) I tidigare kundundersökningar har vi i tre av våra fem enkäter använt oss av tre frågor benämnda Nöjd BrukarIndex (NBI). Allt färre kommuner använder sig av NBI som jämförelsevärde och den ingår heller inte i Socialstyrelsens brukarundersökning. Från och med i år ersätter vi Nöjd BrukarIndex med frågan: Hur nöjd eller missnöjd är du sammantaget med ditt äldreboende/dagverksamheten/den hemtjänst du får? Resultaten för: A. Dagverksamhet för demenssjuka 90 procent B. Vård- och omsorgsboende med demensinriktning 83 procent C. Hemtjänst 89 procent D. Dagverksamhet 91 procent E. Särskilt boende 81 procent Det finns en skillnad i resultat mellan kommunala utförare och LOV-utförare av hemtjänst; 88 procent för den kommunala och 91 procent för LOV.

6 6 Svarsresultat kopplat till åtaganden I Strategier och budget anger vi två åtaganden med angivna procentmål som är kopplade till kundundersökningen: 19.1 Vid varje möte/tillfälle/situation i vår yrkesutövning, agerar vi med ett professionellt bemötande (90 procent). I kundundersökningen är frågan formulerad så här: Brukar personalen bemöta dig på ett bra sätt? Värdena (95-98 procent) är genomgående högre än 2013, vilket bland annat kan förklaras av att frågan är formulerad på ett annat sätt. Precis som tidigare år har vi i procentberäkningen tagit med de två bästa värdena (alltid/oftast). Skulle vi enbart ta med det högsta värdet (alltid) så blir spridningen betydligt större (61-96 procent). 30 av 32 enheter uppnår åtagandet 90 procent. Resultatet för den kommunala hemtjänsten och för LOV-utförare är det samma; 97 procent. 90 procent som målvärde för bemötandefrågan får anses lågt satt, då lägsta värdet för en enkätgrupp är 95 procent. 9.1 De äldre ska känna sig delaktiga i och ha inflytande över hur vård, omsorg och service ska utföras (75 procent). I kundundersökningen är frågan formulerad så här: Brukar personalen ta hänsyn till dina åsikter och önskemål om hur hjälpen ska utföras/vad du vill göra på dagverksamheten? Värdena (73-86 procent) är genomgående högre än 2013, vilket bland annat kan förklaras av att frågan är formulerad på ett annat sätt. Precis som tidigare år har vi i procentberäkningen tagit med de två bästa värdena (alltid/oftast). Skulle vi enbart ta med det högsta värdet (alltid) så blir spridningen mellan procent. 26 av 32 enheter uppnår åtagandet 75 procent. Resultatet för den kommunala hemtjänsten är 84 procent och för LOV-utförare 91 procent. 75 procent som målvärde för delaktighet och inflytande får anses lågt satt, då lägsta värdet för en enkätgrupp är 73 procent och det högsta 86 procent. Bemötande Åtagande 2014: 90% Delaktighet och inflytande Åtagande 2014: 75% A Dagverksamhet - demens 98 (87) 86 (42) B Vård- och omsorgsboende - demens 97 (61) 84 (41) C Hemtjänst 97 (76) 85 (50) D Dagverksamhet 97 (96) 73 (48) E Vård- och omsorgsboende 95 (62) 74 (37) Gröna fält illustrerar uppnådda mål i respektive enkätgrupp. Siffervärdena avser de två bästa svarsalternativen, dvs alltid och oftast. Inom parentes anges procentvärdet av enbart det högsta värdet, dvs alltid.

7 7 Förslag på förbättringar En öppen fråga om Förslag på förbättringar finns i slutet av frågeformuläret. De förslag som inkommit är kopplade till respektive enhetsrapport och är en utmärkt källa till förbättringsarbete. Nedan redovisas ett urval av förekommande synpunkter och förslag (sammanlagt antal inom parentes): A - Dagverksamhet Demens (14) o Mer aktiviteter, träning, musik och sång. - Möjlighet att få några idéer för att göra något själv som att måla, göra schalar och så vidare. B Vård- och omsorgsboende - Demens (27) o Dålig städning o Mer utevistelse o Fler aktiviteter - Ett orangeri att kunna sitta i eller ta en lite promenad i. C Hemtjänst (117) o Dålig tidspassning o För kort tid - stressade o För många personalkontakter - Telefonsamtal på morgonen till mig som kund den dag jag ska ha hjälp. D Dagverksamhet (12) o Mer aktiviteter, träning och motion o Mer utevistelse o Godare och mer tilltagen mat - Som gravt synskadad skulle ledsagning till och från färdtjänstbuss vara till stor hjälp. E Vård- och omsorgsboende (19) o Mer personal o Mer aktiviteter och utevistelse - Ge de boende egen matsedel på rummet.

8 8 Exempel på stödprocesser i kvalitetsarbetet Resultatrapporter på enhetsnivå Kundundersökningen omfattar 26 resultatrapporter kopplat till 11 kommunala enhetschefer och 6 LOV-utförare, och har följande innehåll: 1. FAKTA OM UNDERSÖKNINGEN - Bakgrund och syfte, målgrupper och urval, genomförande, enkäten, tid för genomförandet, svarsprocent. 2. RESULTAT AV FÄLTARBETET - Resultatredovisning, jämförelser med totalresultat. Handledning Kundundersökning Haninge äldreomsorg Som stöd för arbetet med kundundersökningen finns en handledning med tidplan. Tillsammans med resultatdiagrammen och rapporterna ger det ett handfast redskap för enhetschefen att tillsammans med personalen arbeta med resultaten, som ska leda till kvalitetsförbättrande åtgärder. Verksamhetsplan på enhetsnivå Det åligger varje enhetschef att upprätta en lokal verksamhetsplan där det ska framgå hur man avser att arbeta med bl a; - Strategier och budget samt Verksamhetsplan - Kundundersökning - Plan för personalarbetet - Synpunktshantering - Lokalt utvecklings- och förändringsarbete Intern kvalitetsgranskning (IKG) Syftet med kvalitetsgranskningen är att säkerställa att enheterna uppfyller de kvalitetskrav som äldreförvaltningen har på samtliga verksamheter inom äldrenämndens ansvarsområde, samt att stimulera till ett aktivt kvalitetsarbete i verksamheten. Utgångspunkterna i granskningen är socialtjänstlagen, socialstyrelsens allmänna råd och bestämmelser, kommunens kvalitetspolicy, mål, strategi och budget, verksamhetsplan, de kvalitetsdeklarerade tjänsterna, rutiner och riktlinjer för social dokumentation samt i särskilt boende även MAS:ens riktlinjer för hälso- och sjukvård. Kvaliteten granskas utifrån tre perspektiv på kvalitet; brukare, personal samt organisation/- ledning. Resultatet från granskningen relateras till kvalitetsindikatorerna brukarnöjdhet, personalen hälsa och arbete, personalens kompetens, social dokumentation samt i särskilt boende även kvalitet och medicinsk säkerhet. Resultatet från granskningen bedöms slutligen utifrån den ambitionsnivå eller de åtaganden som finns angivna i Strategi och budget samt verksamhetsplan 2014.

9 9 Nationell brukarundersökning Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? I april-maj 2014 genomför Socialstyrelsen för andra gången en nationell totalundersökning där samtliga som är 65 år och äldre med hemtjänst och särskilt boende ges möjlighet att besvara en enkät. Det här betyder att våra kunder har haft ytterligare en enkät att besvara och med liknande frågor som vår egen. Resultatet av undersökningen kommer att presenteras i november 2014, på så fin nivå som statistiken medger. Ska vi överge vår egen kundundersökning? I och med att Socialstyrelsen årligen kommer att genomföra en totalundersökning för samtliga äldre med beslut om Hemtjänst och Särskilt boende, finns skäl för oss att värdera för- och nackdelar med att behålla vår egen undersökning. Vi är fortfarande av den uppfattningen att tiden mellan enkätutskick och resultatredovisning är för lång, vilket medför brister i aktualiteten på svaren. I vår egen kundundersökning har vi i år till övervägande del använt oss av de frågor som Socialstyrelsen har i sin undersökning.

Intern kvalitetsgranskning Ordinärt boende 2012

Intern kvalitetsgranskning Ordinärt boende 2012 Intern kvalitetsgranskning Ordinärt boende 2012 Elizabeth Lindholm Hahne - 1 - Innehållsförteckning: 1. Syfte och bakgrund... 3 2. Modell för IKG... 4 2.1 Styrinstrument... 5 2.1.1 Socialtjänstlagen...

Läs mer

Intern kvalitetsgranskning Särskilt boende 2012

Intern kvalitetsgranskning Särskilt boende 2012 Intern kvalitetsgranskning Särskilt boende 2012 Elizabeth Lindholm Hahne - 1 - Innehållsförteckning: 1. Syfte och bakgrund... 3 2. Modell för IKG... 4 2.1 Styrinstrument... 5 2.1.1 Socialtjänstlagen...

Läs mer

Extern kvalitetsgranskning

Extern kvalitetsgranskning Extern kvalitetsgranskning 2012 Elizabeth Lindholm Hahne Ewa Ahlström - 1 - Innehållsförteckning: 1. Syfte och bakgrund... 3 2. Modell för EXKG... 4 2.1 Styrinstrument... 5 2.1.1 Socialtjänstlagen... 5

Läs mer

Kvalitetsgranskning och verksamhetsuppföljning

Kvalitetsgranskning och verksamhetsuppföljning Kvalitetsgranskning och verksamhetsuppföljning Kvalitetsgranskning och verksamhetsuppföljning av verksamheter inom äldreomsorgen Haninge kommun Anna-Carin Wallin Anna Sjösten Yderhag Postadress Besöksadress

Läs mer

Rapport till Vara kommun om undersökning inom omsorgen om personer med funktionsnedsättning

Rapport till Vara kommun om undersökning inom omsorgen om personer med funktionsnedsättning om undersökning inom omsorgen om personer med funktionsnedsättning personlig assistent år 29/21 SKOP, har på uppdrag av Vara kommun genomfört en undersökning bland personer inom kommunens omsorg om personer

Läs mer

Brukarundersökning vård- och omsorgsboende. Vård- och äldrenämnden

Brukarundersökning vård- och omsorgsboende. Vård- och äldrenämnden Brukarundersökning vård- och omsorgsboende Vård- och äldrenämnden Innehållsförteckning 1 Inledning... 3 1.1 Sammanfattning av brukarundersökning 2018... 3 1.2 Bakgrund och förutsättningar... 3 1.3 Uppföljning

Läs mer

Brukarundersökning 2017

Brukarundersökning 2017 TJÄNSTESKRIVELSE Handläggare Datum Ärendebeteckning Thomas Johansson 2017-11-07 ON 2017/0102 53515 Omsorgsnämnden Brukarundersökning 2017 Förslag till beslut Omsorgsnämnden antecknar informationen till

Läs mer

Kundundersökning 2011

Kundundersökning 2011 Lidingö stad Äldre- och handikappnämnden Kvalitets- och uppföljningsenheten 181 82 Lidingö Tel; vxl. 8-731 3 www.lidingo.se Kundundersökning 211 Lidingö stad Äldre- och handikappnämnden En urvalsundersökning

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Bollnäs Hemtjänst

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Bollnäs Hemtjänst Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Bollnäs Hemtjänst Resultaten för er kommun Det här är en sammanställning av resultaten för er kommun från undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen?

Läs mer

Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2013

Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2013 Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2 Hemtjänst servicehus Denna presentation visar resultaten för brukare med beslut om hemtjänst från Kungsholmen stadsdel Presentation Om undersökningen

Läs mer

Redovisning av brukarundersökning inom äldreomsorgen 2015

Redovisning av brukarundersökning inom äldreomsorgen 2015 Dnr 41-639/215 Redovisning av brukarundersökning inom äldreomsorgen 215 stockholm.se Brukarundersökning 215 3 (42) Innehållsförteckning Om undersökningen 4 Sammanfattning av årets resultat 4 Vård och omsorgsboende

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Sjöbo Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Sjöbo Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Sjöbo Särskilt boende Resultaten för er kommun Det här är en sammanställning av resultaten för er kommun från undersökningen Vad tycker de äldre

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Bollnäs Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Bollnäs Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Bollnäs Särskilt boende Resultaten för er kommun Det här är en sammanställning av resultaten för er kommun från undersökningen Vad tycker de äldre

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Hallsberg Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Hallsberg Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Hallsberg Särskilt boende Resultaten för er kommun Det här är en sammanställning av resultaten för er kommun från undersökningen Vad tycker de äldre

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Götene Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Götene Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Götene Särskilt boende Resultaten för er kommun Det här är en sammanställning av resultaten för er kommun från undersökningen Vad tycker de äldre

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Solna_Ametisten vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Solna_Ametisten vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Solna_Ametisten vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Öster Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Öster Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Öster Särskilt boende Resultaten för er stadsdel Det här är en sammanställning av resultaten för er stadsdel från undersökningen Vad tycker de äldre

Läs mer

Redovisning av brukarundersökning inom äldreomsorgen 2016

Redovisning av brukarundersökning inom äldreomsorgen 2016 Dnr 41-766/16 November 16 Redovisning av brukarundersökning inom äldreomsorgen 16 stockholm.se November 16 Utgivare: Äldreförvaltningen Kontaktperson: Elisabeth Landström Dnr 41-766/16 Innehåll Innehåll

Läs mer

Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2013

Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2013 Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen Hemtjänst ordinärt boende Denna presentation visar resultaten för brukare med beslut om hemtjänst från Skarpnäck stadsdel Presentation Om undersökningen

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Borås_Internationell hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Borås_Internationell hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Borås_Internationell hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Solna_Mica Omsorg (minst 7 svarande) Hemtjänst

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Solna_Mica Omsorg (minst 7 svarande) Hemtjänst Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Solna_Mica Omsorg (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Resultat för Mora Hemtjänst

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Resultat för Mora Hemtjänst Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Resultat för Mora Hemtjänst Resultaten för er kommun Det här är en sammanställning av resultaten för er kommun från undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen?

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Kristianstad_Hjärtebacken_Hjärtebacken 2_allmän inriktning (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning

Läs mer

Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2013

Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2013 Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen Hemtjänst ordinärt boende Denna presentation visar resultaten för brukare med beslut om hemtjänst från Norrmalm stadsdel Presentation Om undersökningen

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Stockholms län Resultat för Kungsholmen Hemtjänst

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Stockholms län Resultat för Kungsholmen Hemtjänst Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Stockholms län Resultat för Kungsholmen Hemtjänst Resultaten för er stadsdel Det här är en sammanställning av resultaten för er stadsdel från undersökningen Vad

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Kristianstad_Amalia_allmän inriktning (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Kristianstad_Amalia_allmän inriktning (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Kristianstad_Amalia_allmän inriktning (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Borås_Distansgatan 7 (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Borås_Distansgatan 7 (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Borås_Distansgatan 7 (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Oxelösund_Sjötångens äldreboende_havet (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Oxelösund_Sjötångens äldreboende_havet (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Oxelösund_Sjötångens äldreboende_havet (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Kristianstad_HTJ Odal (minst 7 svarande) Hemtjänst

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Kristianstad_HTJ Odal (minst 7 svarande) Hemtjänst Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Kristianstad_HTJ Odal (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Essunga_Kerstinsås (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Essunga_Kerstinsås (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Essunga_Kerstinsås (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Växjö_Hagalund (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Växjö_Hagalund (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Växjö_Hagalund (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Redovisning av brukarundersökning inom äldreomsorgen 2017

Redovisning av brukarundersökning inom äldreomsorgen 2017 Bilaga Dnr 4.1-142/218 Februari 217 Redovisning av brukarundersökning inom äldreomsorgen 217 stockholm.se Redovisning av brukarundersökning inom äldreomsorgen 217 Februari 217 Utgivare: Äldreförvaltningen

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017

Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Degerfors hemtjänst (minst 7 svarande) Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen är att kartlägga de äldres

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Växjö_Birkagården (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Växjö_Birkagården (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Växjö_Birkagården (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Real Omsorg i Stor Stockholm AB (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Real Omsorg i Stor Stockholm AB (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Real Omsorg i Stor Stockholm AB (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Omsorg Vi Care - Hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Omsorg Vi Care - Hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Omsorg Vi Care - Hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Mölndal_Casa Berget ek.för. (minst 7 svarande) Hemtjänst

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Mölndal_Casa Berget ek.för. (minst 7 svarande) Hemtjänst Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Mölndal_Casa Berget ek.för. (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Resultat för Örebro Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Resultat för Örebro Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Resultat för Örebro Särskilt boende Resultaten för er kommun Det här är en sammanställning av resultaten för er kommun från undersökningen Vad tycker de äldre

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Trekanten S-Hus (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Trekanten S-Hus (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Trekanten S-Hus (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Kulltorps vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Kulltorps vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Stockholm_Kulltorps vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_AB Ellas hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_AB Ellas hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Stockholm_AB Ellas hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen är

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Enskededalens Hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Enskededalens Hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Enskededalens Hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Resultat för Lund Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Resultat för Lund Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Resultat för Lund Särskilt boende Resultaten för er kommun Det här är en sammanställning av resultaten för er kommun från undersökningen Vad tycker de äldre om

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Karlskoga_Nickkällan_D-E (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Karlskoga_Nickkällan_D-E (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Karlskoga_Nickkällan_D-E (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen är att

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Resultat för Karlstad Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Resultat för Karlstad Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Resultat för Karlstad Särskilt boende Resultaten för er kommun Det här är en sammanställning av resultaten för er kommun från undersökningen Vad tycker de äldre

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Borås_Privat htj Katarinas Hemtjänst i Borås AB VÄF (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Borås_Privat htj Katarinas Hemtjänst i Borås AB VÄF (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Borås_Privat htj Katarinas Hemtjänst i Borås AB VÄF (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Bollnäs_Bollnäs hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Bollnäs_Bollnäs hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Bollnäs_Bollnäs hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen är att

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Landskrona_Segergatans Äbo (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Landskrona_Segergatans Äbo (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Landskrona_Segergatans Äbo (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Ersta hemtjänst Södermalm (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Ersta hemtjänst Södermalm (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Stockholm_Ersta hemtjänst Södermalm (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Forshaga_Hemtjänst 0-2 (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Forshaga_Hemtjänst 0-2 (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Forshaga_Hemtjänst 0-2 (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen är att kartlägga

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Täby_Broby gård Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Täby_Broby gård Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Täby_Broby gård Gruppboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Hökarängens Hemtjänst Ek. För. (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Hökarängens Hemtjänst Ek. För. (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Stockholm_Hökarängens Hemtjänst Ek. För. (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Abborre hemtjänst städ & personlig assis (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Abborre hemtjänst städ & personlig assis (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Stockholm_Abborre hemtjänst städ & personlig assis (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Bollnäs_Bollnäs hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Bollnäs_Bollnäs hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Bollnäs_Bollnäs hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Pilträdets Serv-hus (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Pilträdets Serv-hus (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Stockholm_Pilträdets Serv-hus (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen är

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Resultat för Skövde Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Resultat för Skövde Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Resultat för Skövde Särskilt boende Resultaten för er kommun Det här är en sammanställning av resultaten för er kommun från undersökningen Vad tycker de äldre

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Farsta Hemtjänst, Norra (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Farsta Hemtjänst, Norra (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Stockholm_Farsta Hemtjänst, Norra (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_FSB Finsk Omsorg (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_FSB Finsk Omsorg (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Solna_FSB Finsk Omsorg (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen är att kartlägga

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Fridhemmets servicehus (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Fridhemmets servicehus (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Stockholm_Fridhemmets servicehus (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen

Läs mer

Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2012

Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2012 Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 212 Hemtjänst Ordinärt boende Alerta Omsorg AB Presentation Om undersökningen Resultat Bakgrundsfrågor Resultat per fråga över tid Resultat uppdelat

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen 2013? Verksamhetsresultat för Motala Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen 2013? Verksamhetsresultat för Motala Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen 2013? Verksamhetsresultat för Motala Särskilt boende Resultaten för er verksamhet Här redovisas resultaten för er verksamhet från 2013 års nationella brukarundersökning

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Karlskoga_Geologen (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Karlskoga_Geologen (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Karlskoga_Geologen (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen är att kartlägga

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Enskededalens servicehus / Hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Enskededalens servicehus / Hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Enskededalens servicehus / Hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Stockholm_Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Örebro_Mann Service_Mann Service (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Örebro_Mann Service_Mann Service (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Örebro_Mann Service_Mann Service (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Enskede Nya S-hus/Hemtjänst insatser (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Enskede Nya S-hus/Hemtjänst insatser (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Stockholm_Enskede Nya S-hus/Hemtjänst insatser (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med

Läs mer

Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2013

Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2013 Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen Hemtjänst ordinärt boende Denna presentation visar resultaten för brukare med beslut om hemtjänst från Östermalm stadsdel Presentation Om undersökningen

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Regal Vård och Omsorg AB (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Regal Vård och Omsorg AB (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Stockholm_Regal Vård och Omsorg AB (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_Skoga vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_Skoga vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Solna_Skoga vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen

Läs mer

Vad tycker de äldre om hemtjänsten i Hjo 2014? I Hjo svarade 73 personer, vilket är 71,6% av de tillfrågade.

Vad tycker de äldre om hemtjänsten i Hjo 2014? I Hjo svarade 73 personer, vilket är 71,6% av de tillfrågade. Vad tycker de äldre om hemtjänsten i Hjo 2014? I Hjo svarade 73 personer, vilket är 71,6% av de tillfrågade. Andel positiva svar* inom området kontakter med kommunen * staplarna visar andel svarande i

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Enskede Nya S-hus/Hemtjänst insatser (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Enskede Nya S-hus/Hemtjänst insatser (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Enskede Nya S-hus/Hemtjänst insatser (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Hemtjänst Tabell B1- B29. Andel per fråga för. Totalt antal svarande i länet: 2018 Total andel svarande i länet: 65. Felmarginal ± Andel i procent

Hemtjänst Tabell B1- B29. Andel per fråga för. Totalt antal svarande i länet: 2018 Total andel svarande i länet: 65. Felmarginal ± Andel i procent Hemtjänst Tabell B1- B29. Andel per fråga för Örebro län Totalt antal svarande i länet: 2018 Total andel svarande i länet: 65 F1 Hur bedömer du ditt allmänna hälsotillstånd? Mycket gott/ganska gott 28,4

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Söderhamn Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Söderhamn Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Söderhamn Särskilt boende Resultaten för er kommun Det här är en sammanställning av resultaten för er kommun från undersökningen Vad tycker de äldre

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Borås_Privat htj Brämhult hemtjänst och hemservice AB VÄF (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Borås_Privat htj Brämhult hemtjänst och hemservice AB VÄF (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Borås_Privat htj Brämhult hemtjänst och hemservice AB VÄF (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017

Läs mer

SMEDJEBACKENS KOMMUN 2010-04-16 Socialförvaltningen Anita Jernberg Utredningssekreterare Telefon: 0240-66 03 39

SMEDJEBACKENS KOMMUN 2010-04-16 Socialförvaltningen Anita Jernberg Utredningssekreterare Telefon: 0240-66 03 39 SMEDJEBACKENS KOMMUN 2010-04-16 Socialförvaltningen Anita Jernberg Utredningssekreterare Telefon: 0240-66 03 39 Socialnämnden Brukarundersökning hemtjänsttagare med daglig hjälp november 2009 Sammanfattning

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Mångkulturell Hemtjänst i Stockholm AB (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_1:a Hemtjänstkompaniet - Hässelby (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_1:a Hemtjänstkompaniet - Hässelby (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_1:a Hemtjänstkompaniet - Hässelby (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Norlandia Care och Kosmo (minst 7 svarande) Särskilt boende

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015. Resultat för Norlandia Care och Kosmo (minst 7 svarande) Särskilt boende Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2015 Resultat för Norlandia Care och Kosmo (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Anja och Dennis Hemservice AB (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Anja och Dennis Hemservice AB (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Anja och Dennis Hemservice AB (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_Humaniora Vård o Omsorg (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Solna_Humaniora Vård o Omsorg (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Solna_Humaniora Vård o Omsorg (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen är

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Växjö_Hov HV (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Växjö_Hov HV (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Växjö_Hov HV (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen är att kartlägga de

Läs mer

BRUKARUNDERSÖKNING 2008

BRUKARUNDERSÖKNING 2008 sida 1 (10) BRUKARUNDERSÖKNING 2008 SOCIALFÖRVALTNINGEN Falkenbergs Kommuns sida 2 (10) SAMMANFATTNING... 3 METOD... 4 RESULTAT HEMTJÄNST... 4 RESPEKT... 4 SJÄLVBESTÄMMANDE... 4 TRYGGHET... 5 PERSONALKONTINUITET...

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Degerfors hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Degerfors hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Degerfors hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Stockholms län Resultat för Alerta Omsorg (minst 7 svarande) Hemtjänst

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Stockholms län Resultat för Alerta Omsorg (minst 7 svarande) Hemtjänst Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Stockholms län Resultat för Alerta Omsorg (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Casa Berget (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Casa Berget (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Mölndal_Casa Berget (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen är att kartlägga

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Växjö_Rottne HV (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Växjö_Rottne HV (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Växjö_Rottne HV (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen är att kartlägga

Läs mer

Vad tycker de äldre i Degerfors om äldreomsorgen 2015? Särskilt boende Västergården och Letälvsgården. Resultat för Degerfors (minst 7 svarande)

Vad tycker de äldre i Degerfors om äldreomsorgen 2015? Särskilt boende Västergården och Letälvsgården. Resultat för Degerfors (minst 7 svarande) Vad tycker de äldre i Degerfors om äldreomsorgen 2015? Särskilt boende Västergården och Letälvsgården Resultat för Degerfors (minst 7 svarande) Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Kista Servicehus (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Kista Servicehus (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Kista Servicehus (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Växjö_Sommarvägen HV (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Växjö_Sommarvägen HV (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Växjö_Sommarvägen HV (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen är att kartlägga

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Gottskärs Hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Gottskärs Hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mölndal_Gottskärs Hemtjänst (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Karlskoga_Nya Bergmästaren/Österbylaget (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Karlskoga_Nya Bergmästaren/Österbylaget (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017 Resultat för Karlskoga_Nya Bergmästaren/Österbylaget (minst 7 svarande) Hemtjänst Om undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2017 Syftet med undersökningen

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Resultat för Hemtjänst Orsa (minst 7 svarande) Hemtjänst

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Resultat för Hemtjänst Orsa (minst 7 svarande) Hemtjänst Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Resultat för Hemtjänst Orsa (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet från undersökningen

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Söders HV (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Söders HV (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Söders HV (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område från

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Fristad S- hus Hemtjänst/Avlösning servicehus (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Fristad S- hus Hemtjänst/Avlösning servicehus (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Stockholm_Fristad S- hus Hemtjänst/Avlösning servicehus (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Casa Berget (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mölndal_Casa Berget (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mölndal_Casa Berget (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Högdalen vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Stockholm_Högdalen vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Stockholm_Högdalen vård och omsorgsboende (minst 7 svarande) Särskilt boende Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten

Läs mer

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Stockholms län Resultat för Splendida AB (minst 7 svarande) Hemtjänst

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014. Stockholms län Resultat för Splendida AB (minst 7 svarande) Hemtjänst Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? 2014 Stockholms län Resultat för Splendida AB (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet

Läs mer

Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2013

Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2013 Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2 Vård- och omsorgsboende Edsätra vård- och omsorgsboende Presentation Om undersökningen Resultat Andel nöjda Index Bakgrundsfrågor Resultat

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Orsa_Hemtjänst Orsa (minst 7 svarande) Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Orsa_Hemtjänst Orsa (minst 7 svarande) Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2016 Resultat för Orsa_Hemtjänst Orsa (minst 7 svarande) Hemtjänst Resultaten för er verksamhet/område Det här är en sammanställning av resultaten för er verksamhet/område

Läs mer

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mjölby Hemtjänst

Så tycker de äldre om äldreomsorgen Resultat för Mjölby Hemtjänst Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018 Resultat för Mjölby Hemtjänst Årets deltagare Deltagare Totalt svarade 87 390 personer på årets enkät för äldre med hemtjänst, vilket är 59,8% av de tillfrågade.

Läs mer