Hantera övervakning Ett komplett sortiment IP-kameror

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hantera övervakning Ett komplett sortiment IP-kameror"

Transkript

1 Hantera övervakning Ett komplett sortiment IP-kameror

2 2 Ett komplett sortiment IP-kameror Varför skulle du välja något annat än det bästa för din CCTV-nätverkslösning? FlexiDome IP perfekt formgivna kameror för diskret övervakning Dinion IP flexibla, högpresterande lösningar för de mest krävande placeringarna AutoDome Modular tåliga, höghastighets PTZ-kameror för övervakning under alla förhållanden Megapixel videokameror med ultrahög upplösning som avslöjar också de minsta detaljerna

3 3 Bosch har byggt upp ett komplett IP-sortiment med professionella övervakningskameror som ger dig allt från högsta bildkvalitet till snyggt utseende. Kameraserien FlexiDome IP expanderar vårt sortiment nätverkskameror så att det täcker hela omfånget av bevaknings- och övervakningstillämpningar. Vi erbjuder också kameraserierna Dinion IP, AutoDome Modular och Megapixel IP. Oavsett vilka dina behov är så kan vi erbjuda en IP-kameralösning som ger rätt kombination av ledande prestanda, utmärkt värde, flexibilitet och smidighet.

4 4 Det logiska steget till IP Kopplingen mellan säkerhet och datanätverk är en naturlig utveckling mellan två samverkande teknikformer. Via ett lokalt nätverk eller Internet ger Boschs IP-nätverkslösningar dig än mer kontroll över dina CCTV-system med förbättrad användarvänlighet. Bilder från flera platser kan lagras och hanteras centralt, så att behörig åtkomst till innehåll möjliggörs från hela världen.

5 5 Den utökade bearbetningskapaciteten och intelligensen hos våra videoprodukter gör dem idealiska både för digitala system som är helt IP-anpassade och hybridlösningar med både analoga och digitala komponenter. Med Boschs IPkameror kan du nu kombinera videoövervakning av hög kvalitet med de många kraftfulla och praktiska fördelarna hos IP-nätverk, till exempel: u Skalbarhet för utbyggnad u Förbättrad åtkomst inklusive fjärråtkomst u Central lagring och hantering u Systemtäckande automatiskt larm och händelsehantering Skyddar din investering Vid övergången från analogt till digitalt kan du använda ett hybridsystem som bevarar din tidigare investering, samtidigt som du förbereder dig för att ta steget över till nästa generations övervakning med Bosch IP-kameror.

6 6 FlexiDome IP Perfekt formgivna kameror för diskret övervakning FlexiDome IP-system gör installationen enklare än någonsin och ger en egen stil åt din övervakningsutrustning. Snyggt utseende och enastående prestanda kompletta lösningar som kombinerar domens elegans med exceptionell bildkvalitet.

7 7 Funktioner u Prisbelönta Dinion- och Dinion XF -kameraprestanda u Stötsäkert, vandalskyddat hölje u Överlägsen digital bildkvalitet med IP-anslutning Kvalitet i DVD-klass med upp till 30 bilder/sek. med 4CIF Samtidig MPEG-4- och JPEG-komprimering u iscsi-inspelning u IVMD - videoanalys u PoE-funktion, inklusive extern AC eller DC strömförsörjning u Lätt att installera och hantera Under den tilltalande, vandaltåliga domen finns en nätverkskamera med avancerad färg-ccd. När du använder Dinion- eller Dinion XF -teknik har du tillgång till FlexiDomes IP-system med en uppsättning funktioner som garanterar tydliga, skarpa, högupplösta bilder vid alla tillfällen, också med starkt motljus. Nightsense som kompenserar för svagt ljus genom att automatiskt växla till svartvitt för att öka känsligheten finns i modellen FlexiDomeDN IP Day/Night som har ett mekaniskt inkopplingsbart IR-filter som ger extra prestanda nattetid. MPEG-4-komprimering, bandbreddsstrypning, fleranvändaranslutning och IVMD samverkar för att ge lagring och bandbreddsanvändning med mycket hög effektivitet. Du kan registrera bilder centralt med nätverksvideo eller direkt med nätverksanslutna iscsi-enheter.

8 8 Dinion IP Flexibla, högpresterande lösningar för de mest krävande placeringarna och optimeras för att passa till de mest krävande användningsområdena. Kamerorna kan användas både med analoga anslutningar och Ethernet-anslutningar, som gör dem kompatibla med befintliga CCTV-installationer och ger dig gott om potential för skalning. Det ger smidig övergång till den nyaste digitala tekniken samtidigt som du bevarar din tidigare investering.

9 9 Funktioner u Hybrid-IP-kamera både analog funktion och Ethernetfunktion med inbyggda IP- och BNC-anslutningar som sammanfogar tidigare och ny teknik u Överlägsen digital bildkvalitet med IP-anslutning Kvalitet i DVD-klass med upp till 30 bilder/sek. med 4CIF Samtidig MPEG-4- och JPEG-komprimering u 15-bitars digital signalbehandling och XF-Dynamic ger enastående bildkvalitet och exceptionellt dynamiskt omfång u Högsta känslighet för svagt ljus IR-känslig såväl dag som natt med mekaniskt inställbart filter eller NightSense ger större känslighet u PoE: kompatibel med IEEE 802.3af u Heltäckande systemlösningar kompatibla med DiBos, VIDOS och andra videohanteringssystem ger möjlighet att skapa integrerade, skalbara system u Lagringseffektiv trippelströmning med möjlighet till fleranvändar- och Internet-strömning u OSD-aktiverad nätverkskonfigurering gör inställningen så enkel som möjligt *Bara DinionXF Day/Night IP I vår Dinion-serie ingår kameramodellerna Dinion och Dinion XF IP. För de mest krävande tillämpningarna finns kameran Dinion XF IP med 15-bitars digital signalbehandling som förbättrar ljuskänsligheten och XF-Dynamic som ökar det dynamiska omfånget och ger skarpare, mer detaljrika bilder med mycket verklighetsnära färgåtergivning. Vid svagt ljus växlar kameran automatiskt från färg till svartvitt för att förbättra känsligheten för IR-belysning, samtidigt som en mycket god bildkvalitet bibehålls. Problem med starkt motljus hör till det förflutna fl tack vare programmerbar motljuskompensation. Både graden av kompensation och intresseområdet kan programmeras, så att du garanteras bästa möjliga resultat, oavsett tillämpningen.

10 10 AutoDome Modular Tåliga och snabba PTZ-kameror för övervakning under alla förhållanden AutoDome Modular-kamerorna inför IP-anslutningsfunktion i Boschs serie med modulära, höghastighets PTZ-kameror. Ett system med smarta, utbytbara moduler inkluderar kamera, processor, hölje och ström möjliggör snabb och kostnadseffektiv anpassning eller funktionsbyte.

11 11 Funktioner u Framtidssäkert modulärt PTZ-system u Stort sortiment kamera-/objektivalternativ u Hybrid-IP-kamera både analog funktion och Ethernet-funktion som hanterar såväl existerande som ny teknik u Överlägsen digital bildkvalitet med IP-anslutning Kvalitet i DVD-klass med upp till 30 bilder/sek. med 4CIF Samtidig MPEG-4- och JPEG-komprimering u Avancerad intelligens med videoinnehållsanalys, sekretessmaskering och Autotrack II u Tålig upp till IP66 / NEMA 4X-klassning u Stötsäker, vandalskyddad domkupol Vårt revolutionerande AutoDomekoncept gör uppgradering av ditt CCTV-system lika enkelt som att byta en glödlampa! När du behöver ändra din övervakning ökar du ditt systems prestanda genom att byta ut en eller flera moduler. Huvudenheten förblir densamma: Du behöver inte köpa ett nytt system eller installera nya kameror. Det är det perfekta sättet att framtidssäkra din säkerhetsinvestering. De små och mycket tåliga AutoDomekamerorna fungerar inom ett mycket stort temperaturintervall, så att de lätt klarar av svåra väderförhållanden och utsatta lägen. Med sin fjädrande, stöttåliga dom är de dessutom tillverkade för att klara av tuff behandling. Det hängande höljet för tillämpningar inom- och utomhus är IP66/NEMA-4Xklassat, okänsligt för damm och vattenskyddat. EnviroDome kan också fås med ett mycket motståndskraftigt korrosionsskydd.

12 12 Megapixel-IP Videokameror med ultrahög upplösning som fångar också de minsta detaljerna Tydlig, klar videobild med hög detaljrikedom också när du zoomar in på det som händer. Det är vad Boschs megapixel-ip-kameror levererar med digitala bilder med extremt hög upplösning på upp till 3 miljoner bildpunkter. Funktioner u Ultrahög upplösning u Flera strömmar u Virtuell PTZ inom huvudvy och fyra användardefinierade områden med JPEG-standardkomprimering u Integrerad i Boschs DiBos-SYSTEM u Inställbar upplösning och bildhastighet u PoE-funktion som är IEEE 802.3af- kompatibel Med en viss upplösning kan en enda multimegapixel-kamera visa ett mycket större område än en vanlig analog kamera, så att du kan övervaka samma område med färre kameror. Megapixelkameror är det perfekta komplementet till våra DiBos digitalvideoenheter, så att du flexibelt kan blanda analoga och digitala kameror. Du kan också kombinera lokalt placerade kameror med IP-anslutna kameror var som helst i världen för att få största möjliga systemtäckning.

13 13 Ett fullständigt sortiment för IP-nätverk och videohantering För att ge dig bästa möjliga skydd och integrerad styrning innehåller vår omfattande serie med videosäkerhetslösningar olika nätverksvideoenheter och hanteringsverktyg. Med sin skalbarhet och flexibilitet låter de dig kombinera dina nuvarande komponenter med Boschs toppmoderna IP-lösningar i ett lätthanterligt system. AutoDome-kameror FlexiDome IP-kameror Megapixel-kameror Dinion-kameror Inspelning Bosch VMS klientarbetsstation DiBos Boschs videohanteringssystem VMS ger skarvfri hantering av digital video, ljud och data över vilket IP-nätverk som helst. Det använder sig av IT-servrar, lagringsmedier och arbetsstationer som följer branschstandard, så att du kan använda dina tidigare säljare och serviceavtal. Systemet är säkert och brandväggsvänligt med funktioner för den senaste.net-fjärråtkomsttekniken, samtidigt som ett öppet protokoll garanterar enkel användarhantering. DiBos är ett kraftfullt system för videoövervakning och inspelning med flera kameror i ett nätverk, snabb bildhämtning och möjlighet att koppla samman med andra säkerhetssystem. Du kan se bilder i realtid och i efterhand från både analoga kameror och IP-kameror, så att du får ett flexibelt och kostnadseffektivt hybridsystem. MPEG-4 digital kodningsteknik optimerar bildkvaliteten, innehållsanalysen och datalagringseffektiviteten. Vårt VIDOS Pro Suite är en omfattande och flexibel lösning för att hantera och förbättra CCTV-övervakningssystem av klient/server-typ med hjälp av IP-teknik. Det består av en uppsättning med programvarumoduler som ger dig alla de verktyg och komponenter du behöver för att hantera ditt videosystem med IP-nätverk. Ett användarvänligt gränssnitt, där du kan dra och släppa på en anläggningskarta, gör hanteringen enkel.

14 14 Dåtid, nutid och framtid Boschs gedigna bakgrund inom bildhantering och IP-teknik garanterar att våra lösningar uppfyller dina aktuella behov och dessutom kan anpassas till framtidens behov. Alla våra kameraserier, FlexiDome, Dinion, AutoDome och Megapixel, har de funktioner du behöver för att kunna dra full nytta av de fördelar som IP och digitala nätverk erbjuder.

15 15 Skapa övervakningssystem för framtiden med Bosch och prova några av fördelarna med våra IP-nätverkslösningar. Bildhantering med hög kvalitet Bildkvaliteten är en avgörande faktor för all övervakningsutrustning. Vår kompromisslösa inställning till bildkvalitet optik, maskinvara och programvara garanterar att våra system alltid ger de tydligaste och mest detaljerade bilderna också under de svåraste ljus- och väderleksförhållandena. Precis som alla andra Bosch-kameror erbjuder våra IP-system klassens bästa kameraprestanda. Optiskt optimerade domer och objektiv, ryktbar Dinion-kamerateknik, 15-bitars- och XF-Dynamicbehandling: Det är bara några exempel på hur våra kameror garanterar optimal videokvalitet. Inspelning direkt till iscsi Som marknadens ledande märke för andra generationens IP-video- CCTV kan Boschs Dinion IP, FlexiDome IP och AutoDome Modular alla strömma IP-video till en nätverksansluten iscsi-diskenhet. iscsi-diskenheten innebär slutet för NVR i dagens skepnad. Den befriar dig från NVR-servrar och deras Windows-operativsystem, antivirusprogram och dagliga uppdateringar. Intelligent analysering Vårt IVMD-system (Intelligent Video Motion Detection) minskar kraven på bandbredd och lagringskapacitet och utför avancerad analys av videoinnehåll (VCA) som garanterar att bara viktiga händelser utlöser bild- och ljudinspelning. IVMD är exceptionellt flexibelt och täcker många rörelsescenarion, från identifiering av kvarlämnat bagage till beteendetyper som dagdriveri. Det kan till och med känna igen rörelser i flera oberoende detektorfält och har bildstabilisering för tillfälliga och mobila tillämpningar.

16 Tradition av kvalitet och innovation I mer än 100 år har namnet Bosch borgat för kvalitet och pålitlighet. Bosch Security Systems är glada att kunna erbjuda en serie säkerhetssystem för brand, inbrott, trygghetslarm, CCTV, hantering och kommunikation, samt komponenter som hjälper dig att hitta en lösning för varje tillämpning. Vi är det självklara valet som global leverantör av innovativ teknik, och erbjuder den högsta nivån på service och support. Välj Bosch när du behöver en partner du kan lita på. Bosch Security Systems För mer information var vänlig titta in på eller skicka mejl till se.securitysystems@bosch.com Bosch Security Systems, 2007 Tryckt i Nederländerna Med reservation för ändringar VS-EH-sv-01_F01U518793_01

FlexiDome-kameror Perfekta bilder på alla platser. Bosch FlexiDome-lösningar med Dinion-kameraprestanda

FlexiDome-kameror Perfekta bilder på alla platser. Bosch FlexiDome-lösningar med Dinion-kameraprestanda FlexiDome-kameror Perfekta bilder på alla platser Bosch FlexiDome-lösningar med Dinion-kameraprestanda Ingen situation är för svår Tror du att din situation är för krävande för en domkamera? Dags att tänka

Läs mer

Nu lanserar vi AutoDome Easy Den perfekta lösningen för mellanstora miljöer

Nu lanserar vi AutoDome Easy Den perfekta lösningen för mellanstora miljöer Nu lanserar vi AutoDome Easy Den perfekta lösningen för mellanstora miljöer PTZ-kamera utformad för att passa perfekt När en fast minidome-kamera inte räcker till och en traditionell PTZ-kamera är mer

Läs mer

MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk

MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk 2 MIC Series 550 Sätter standarden inom övervakning Tilltalande, kompakt design för diskret integrering i övervakningsmiljöer Tålig, vandalsäker

Läs mer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer 2 Praesideo högtalar- och utrymningslarmssystem från Bosch Hålla allmänheten informerad och skyddad Med fler

Läs mer

Bosch köper Extreme Extreme CCTV-gruppens produkter finns nu tillgängliga hos Bosch

Bosch köper Extreme Extreme CCTV-gruppens produkter finns nu tillgängliga hos Bosch Bosch köper Extreme Extreme CCTV-gruppens produkter finns nu tillgängliga hos Bosch 2 I Bosch köper Extreme Integritet, nyskapande och prestanda Tack vare Boschs förvärv nyligen av Extreme CCTVgruppen,

Läs mer

Bosch CCS 800 Ultro diskussionssystem Nyskapande...

Bosch CCS 800 Ultro diskussionssystem Nyskapande... Bosch CCS 800 Ultro diskussionssystem Nyskapande... 2 CCS 800 Ultro diskussionssystem...med en flexibel allt-i-ett möteslösning Unik inbyggd MP-inspelning och -uppspelning Mycket tydligt tal med digital

Läs mer

AEGIS-lampor från Bosch Skydds- och säkerhetsbelysning

AEGIS-lampor från Bosch Skydds- och säkerhetsbelysning AEGIS-lampor från Bosch Skydds- och säkerhetsbelysning 2 AEGIS-lampor AEGIS-lampor Skydds- och säkerhetsbelysning Patentsökt Constant Light-teknik kompenserar för nedbrytning av lysdioderna. Black Diamond-teknik

Läs mer

Bosch IP Presentation av IP-teknik och CCTV:s framtid. Bosch IP Network Video Produktguide

Bosch IP Presentation av IP-teknik och CCTV:s framtid. Bosch IP Network Video Produktguide Bosch IP Presentation av IP-teknik och CCTV:s framtid Bosch IP Network Video Produktguide 2 3 Ändringar i CCTV-tekniken har drivits fram på grund av tre huvudsakliga krav. Det första är behovet att reducera

Läs mer

Fokusera Bosch IVA (Intelligent Video Analysis)

Fokusera Bosch IVA (Intelligent Video Analysis) Fokusera Bosch IVA (Intelligent Video Analysis) 2 Och vidta åtgärder...... med Bosch Intelligent Video Analysis Det spelar ingen roll hur få eller många kameror ditt system använder att övervaka allt effektivt

Läs mer

Blue Line inbrottsdetektorer

Blue Line inbrottsdetektorer Blue Line inbrottsdetektorer 2 Mer än bara en detektor Oavsett om du har ett hus eller driver ett företag, så behöver du säkerhet du kan lita på. Bosch Blue Line inbrottsdetektorer håller ett välbehövligt

Läs mer

Divar. Användningsguide. Divar application guide

Divar. Användningsguide. Divar application guide Divar Användningsguide Bosch Divar application Divar Digital guide mångsidig inspelare, DVR Bosch Divar Digital mångsidig inspelare, DVR Divar är den digitala inspelare som gör digital CCTV överkomlig

Läs mer

Den visuella konsten. Answers for infrastructure.

Den visuella konsten. Answers for infrastructure. Den visuella konsten Answers for infrastructure. Lösningar för alla behov Videoövervakning ger full visuell kontroll över en verksamhet dygnet runt. Med hjälp av digital lagring kan man i efterhand identifiera

Läs mer

Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm

Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm Säkerhet har sitt pris, men det behöver inte kosta en förmögenhet. Centralapparaterna DS7220 V2 och DS7240

Läs mer

UltraView IP-systemkameror

UltraView IP-systemkameror UltraView IP-systemkameror UltraView IP-kameror kombinerar hög prestanda och avancerad XP4- teknologi och har den mest avancerade videokomprimeringen. UltraViewkamerorna levererar bilder med hög kvalitet

Läs mer

REG-Sentry från Bosch Automatiskt passersystem för fordon

REG-Sentry från Bosch Automatiskt passersystem för fordon REG-Sentry från Bosch Automatiskt passersystem för fordon 2 REG-Sentry - Boschs automatiska passersystem för fordon REG-Sentry är en lösning för fordonspasserkontroll som bygger på LPR (License Plate Recognition)

Läs mer

Inbrottsdetektorerna i Professional Series Vet när de ska larma. Vet när de inte ska larma.

Inbrottsdetektorerna i Professional Series Vet när de ska larma. Vet när de inte ska larma. Inbrottsdetektorerna i Professional Series Vet när de ska larma. Vet när de inte ska larma. Har nu Multipointantimaskeringsteknik med integrerad spraydetektering Oöverträffade Bosch-teknologier förbättrar

Läs mer

Så tillförlitlig att du helt kan koppla av Professionell videoinspelning och -hantering

Så tillförlitlig att du helt kan koppla av Professionell videoinspelning och -hantering Så tillförlitlig att du helt kan koppla av Professionell videoinspelning och -hantering 2 Bosch Recording Solutions Högkvalitativa lösningar för alla Välj den lösning som passar ditt användningsområde

Läs mer

Bosch Plena PA system Easy Line PA system på det enkla sättet

Bosch Plena PA system Easy Line PA system på det enkla sättet Bosch Plena PA system Easy Line PA system på det enkla sättet 2 Plena PA system Easy Line En praktisk lösning för högtalarmeddelanden av hög kvalitet Lättanvänd med zonetikettering och inställningsindikatorer

Läs mer

CCS 900 Ultro-diskussionssystem Effektiv mötesteknik

CCS 900 Ultro-diskussionssystem Effektiv mötesteknik Tradition av kvalitet och innovation I mer än 0 år har namnet Bosch borgat för kvalitet och pålitlighet. Bosch Security Systems är stolta över att kunna erbjuda en mängd olika säkerhetssystem inom brandlarm,

Läs mer

Den analoga kameraserien Dinion and FlexiDome Återge alla detaljer med 2X kamerateknik

Den analoga kameraserien Dinion and FlexiDome Återge alla detaljer med 2X kamerateknik Den analoga kameraserien Dinion and FlexiDome Återge alla detaljer med 2X kamerateknik Ett komplett sortiment fasta domeövervakningskameror och övervakningskameror med fast hus 2 Den analoga kameraserien

Läs mer

Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional.

Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional. Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional. 2 Effektivitet genom anpassning Idealiska lösningar för din framgång För att garantera omedelbart svar på hjälpanrop, snabb service och sammanhängande

Läs mer

Bosch Högtalarutropssystem Leder vägen inom akustisk utmärkthet

Bosch Högtalarutropssystem Leder vägen inom akustisk utmärkthet Bosch Högtalarutropssystem Leder vägen inom akustisk utmärkthet 2 Leder vägen inom akustisk utmärkthet Avancerad akustisk expertis Med mer än 60 års erfarenhet inom design och utveckling av elektroakustisk

Läs mer

Konferenssystemet DCN multimedia Informera. Imponera. Inspirera.

Konferenssystemet DCN multimedia Informera. Imponera. Inspirera. Konferenssystemet DCN multimedia Informera. Imponera. Inspirera. 2 Konferenssystemet DCN multimedia från Bosch Informera. Imponera. Inspirera. Hjälp människor att komma igång Syftet med de flesta möten

Läs mer

Bosch modulära takhögtalare Det smarta ljudsystemet för alla tak

Bosch modulära takhögtalare Det smarta ljudsystemet för alla tak Bosch modulära takhögtalare Det smarta ljudsystemet för alla tak 2 Modulära takhögtalare Utformad med installatören i åtanke Perfekt för nästan alla slags tak Nyskapande modulär arkitektur Lätt att installera

Läs mer

Bosch NurseCall med demensfunktion Ökad effektivitet i äldreboenden

Bosch NurseCall med demensfunktion Ökad effektivitet i äldreboenden Bosch NurseCall med demensfunktion Ökad effektivitet i äldreboenden 2 Säkerhet i äldreboenden: en stor utmaning Att driva eller utrusta äldreboenden och ålderdomshem ställer dig inför utmaningen att väga

Läs mer

Trygghetstelefon 62 IP, analogt eller GSM Trygghetstelefon 62 passar dina behov

Trygghetstelefon 62 IP, analogt eller GSM Trygghetstelefon 62 passar dina behov Trygghetstelefon 62 IP, analogt eller GSM Trygghetstelefon 62 passar dina behov 2 Förbättrad säkerhet för oberoende boende hemma Vi har utvecklat vårt trygghetslarm för människor som vill leva ett självständigt

Läs mer

Access Easy Passersystem Från vilken plats som helst med ett klick!

Access Easy Passersystem Från vilken plats som helst med ett klick! Access Easy Passersystem Från vilken plats som helst med ett klick! 2 Enkel installation, enkel hantering, tillförlitlig säkerhet För små och medelstora företag är det nödvändigt att kontrollera inpasseringen

Läs mer

Bosch Video Management System Säkra din framtid med IP

Bosch Video Management System Säkra din framtid med IP Bosch Video Management System Säkra din framtid med IP IP-videosäkerhet En helhetslösning Boschs VMS (Video Management System) hanterar all säkerhetsinformation samt digitalt ljud och bild över ditt nätverk.

Läs mer

Bosch Plena för PA system och talat utrymningslarm Den snabba lösningen för säkerhet

Bosch Plena för PA system och talat utrymningslarm Den snabba lösningen för säkerhet Bosch Plena för PA system och talat utrymningslarm Den snabba lösningen för säkerhet 2 Bosch Plena för PA system och talat utrymningslarm Den snabba lösningen för säkerhet Bosch Plena för PA system och

Läs mer

Skyddet är avstängt. Easy Series inbrottslarm Säkerhet helt enkelt - nu med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork

Skyddet är avstängt. Easy Series inbrottslarm Säkerhet helt enkelt - nu med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork Skyddet är avstängt Easy Series inbrottslarm Säkerhet helt enkelt - nu med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork 2 Säkerhet först och främst Du vill naturligtvis ha det bästa möjliga skyddet för ditt

Läs mer

De oändliga möjligheterna med nätverksvideo. Videoövervakning som hjälper dig uppfylla din vision.

De oändliga möjligheterna med nätverksvideo. Videoövervakning som hjälper dig uppfylla din vision. De oändliga möjligheterna med nätverksvideo. Videoövervakning som hjälper dig uppfylla din vision. då Axis lanserade världens första nätverkskamera. Vi har sedan dess försett marknaden med en mängd prisbelönta

Läs mer

Divar digitala inspelningsenheter En ny definition av begreppet digital inspelning

Divar digitala inspelningsenheter En ny definition av begreppet digital inspelning Divar digitala inspelningsenheter En ny definition av begreppet digital inspelning En ny generation av Divar digitala inspelningsenheter för analoga tillämpningar och för IP-tillämpningar. Nästa generationens

Läs mer

SÄKERHET FLIR THERMAL FENCE. Detekterar. Verifierar. Reagerar. Omedelbart.

SÄKERHET FLIR THERMAL FENCE. Detekterar. Verifierar. Reagerar. Omedelbart. SÄKERHET FLIR THERMAL FENCE Detekterar. Verifierar. Reagerar. Omedelbart. THE FLIR THERMAL FENCE Fullt integrerat varningssystem för omedelbar detektering och verifiering av objekt. FLIR Thermal Fence

Läs mer

Sentrion intelligent säkerhet

Sentrion intelligent säkerhet Sentrion intelligent säkerhet www www IP-kamera Mobilgränssnitt Internet Befintligt nätverk SIOM Dörr-/larmnod Sentrion Centralenhet www Dörr-/larmnod SIOM Larm Sentrion marknadens mest intelligenta säkerhetssystem

Läs mer

30 år av erfarenhet och branschexperts

30 år av erfarenhet och branschexperts 30 år av erfarenhet och branschexperts Integrerad Säkerhet Integrerad Säkerhet Varför överordnat system Användarvänlighet Kvalitet Trygghet Kostnadseffektivitet Varför ett överordnat system? Med stora

Läs mer

Information inför köp

Information inför köp Information inför köp Alla har vi behov av att få bättre koll på våra saker. Det finns dock några saker man bör tänka på inför sitt första inköp. För att underlätta vad som gäller i de olika sammanhangen

Läs mer

EIO Teledagar 2008 IP kameror Smart bildanalys. Vlada Durdanovic & Peter Dahlgren

EIO Teledagar 2008 IP kameror Smart bildanalys. Vlada Durdanovic & Peter Dahlgren EIO Teledagar 2008 IP kameror Smart bildanalys Vlada Durdanovic & Peter Dahlgren Pelco Sweden 2008 Pelco är Marknadsledande inom videosäkerhet Världens största tillverkare av system för videosäkerhet Branschledande

Läs mer

AVARN Security erbjuder serverlösa kameratjänster i världsklass - AVARN FlexiCam.

AVARN Security erbjuder serverlösa kameratjänster i världsklass - AVARN FlexiCam. AVARN Security AVARN FlexiCam AVARN Security erbjuder serverlösa kameratjänster i världsklass - AVARN FlexiCam. Med passion respekt och laganda strävar vi mot att förverkliga vår passion - säkerhet och

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

Gränslös kommunikation

Gränslös kommunikation Ericsson enterprise multimedia server Gränslös kommunikation Den nya generationen multimedielösningar för företagskommunikation Kunnig personal och högeffektiva arbetssätt är viktiga faktorer om ett företag

Läs mer

IP KAMERABEVAKNING SYSTEM

IP KAMERABEVAKNING SYSTEM IP KAMERABEVAKNING SYSTEM GIGAMEDIA 4K IP-KAMERASYSTEM är ditt bästa val för små till medelstora behov av kamerabevakning. Systemlösningar för anläggningar av olika storlek samt kameror för olika behov.

Läs mer

SISTORE. Siemens digitala videolagringsenheter. Building Technologies, Security Products

SISTORE. Siemens digitala videolagringsenheter. Building Technologies, Security Products SISTORE Siemens digitala videolagringsenheter Building Technologies, Security Products Öka tryggheten i din verksamhet med kompetent och modern teknik! Med videoövervakning får du full visuell kontroll

Läs mer

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG Protection Service for Business DET ÄR EN MOBIL VÄRLD Wifi Fotgängare Idag använder vi fler enheter med fler anslutningar än någonsin tidigare. Att då kunna välja var

Läs mer

Teletec HDR-2008. Övervakning i Full HD. 100% Plug and Play. HD300 Full HD 1080p IP-kamera ingår utan kostnad.

Teletec HDR-2008. Övervakning i Full HD. 100% Plug and Play. HD300 Full HD 1080p IP-kamera ingår utan kostnad. Teletec HDR-2008 Nyhet! Övervakning i Full HD. 100% Plug and Play. HD300 Full HD 1080p IP-kamera ingår utan kostnad. Rev 2013.05 SE 8Nyhet! Teletec HDR-2008 Övervakning i Full HD. 100% Plug and Play. HD300

Läs mer

Blue Line-rörelsedetektorer Detektering för trygghet

Blue Line-rörelsedetektorer Detektering för trygghet Blue Line-rörelsedetektorer Detektering för trygghet Säkerhet du kan lita på Blue Line Gen 2-rörelsedetektorer Oavsett om det är ett hem, en butik eller annat företag behöver systemen vara pålitliga. Med

Läs mer

Nya säkerhetsmöjligheter för kollektivtrafiken Centraliserad bevakning i realtid

Nya säkerhetsmöjligheter för kollektivtrafiken Centraliserad bevakning i realtid Nya säkerhetsmöjligheter för kollektivtrafiken Centraliserad bevakning i realtid Rätt beslut. För varje incident. Många säkerhetsutmaningar i ett omfattande och skiftande transportsystem. När ert kollektivtrafiksystem

Läs mer

mer färg och ljus Videokameror med 3CCD från Panasonic

mer färg och ljus Videokameror med 3CCD från Panasonic mer färg och ljus Videokameror med 3CCD från Panasonic PRESSENS BETYG Våra videokameror har testats av pressen och vunnit massvis med priser och utmärkelser. Inte minst tack vare vårt 3CCD-system som ger

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer

Referenshandbok för kamera

Referenshandbok för kamera Referenshandbok för kamera Innehåll Valtabeller 4 FlexiDome I och II-kameror 10 FlexiDome VF domekameror med varifokaloptik 12 FlexiDome XT+ och XF stötsäkra domekameror 14 FlexiDome 2X stötsäkra domekameror

Läs mer

Cam. YOYOCam Pro trådlösa nätverkskameror för bevakning inom- eller utomhus

Cam. YOYOCam Pro trådlösa nätverkskameror för bevakning inom- eller utomhus Cam YOYOCam Pro trådlösa nätverkskameror för bevakning inom- eller utomhus Direkt till mobilen (P2P) Dag- och nattseende (IR-cut) Väderbeständig (IP66) Trådlöst via Wi-Fi eller 3G Ström via nätverkskabel

Läs mer

Detektering levererad. Tillförlitlighet garanterad. Commercial Series TriTech-rörelsedetektorer

Detektering levererad. Tillförlitlighet garanterad. Commercial Series TriTech-rörelsedetektorer Detektering levererad. Tillförlitlighet garanterad. Commercial Series TriTech-rörelsedetektorer Upptäckt är första steget när det gäller att skydda ett hem eller företag och egendom och de som finns inom

Läs mer

Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon

Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon Kraftfull dual-core-prestanda Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon Toshibas senaste bärbara datorer för professionellt bruk med Intel Core 2 Duo-processorer är innovativa, kraftfulla

Läs mer

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst egenskap SateLlite p100 Satellite p100 Njut av ny bild- och ljudteknologi när Toshibas bärbara dator Satellite P100 ger personligt anpassat digital innehåll med spets. Satellite P100 har kapacitet att

Läs mer

CCMS2010-IR CCMS2010-IRW

CCMS2010-IR CCMS2010-IRW 2 Megapixel kompakt IP-kamera med integrerad IRbelysning, PoE- och WIFI-modeller CCMS2010-IR Den nya IP-kameran från Siemens erbjuder många avancerade funktioner för att uppfylla dagens säkerhetskrav genom

Läs mer

Sony Alpha A7 II Kamerahus

Sony Alpha A7 II Kamerahus Sony Alpha A7 II Kamerahus Sensorstorlek: Fullformat (35,8 x 23,9 mm) Upplösning: 24 Mp Ljuskänslighet: 100 25600 Kampanj! Byt in din gamla digitalsystemkamera och få 2000 kr i inbytesbonus när du köper

Läs mer

MM8000 ökad säkerhet och kontroll med intelligent övervakning

MM8000 ökad säkerhet och kontroll med intelligent övervakning MM8000 ökad säkerhet och kontroll med intelligent övervakning Skalbart och flexibelt övervakningssystem för alla användningsområden Answers for infrastructure. Övervakningsstation MM8000 Brand Inbrott

Läs mer

Enkel Digital Skyltning. på några minuter...

Enkel Digital Skyltning. på några minuter... Enkel Digital Skyltning på några minuter... Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen Vi har tagit fram tre färdiga paket

Läs mer

wlsn* tvåvägs trådlöst nätverk Den enkla vägen till hög säkerhet * wireless Local SecurityNetwork

wlsn* tvåvägs trådlöst nätverk Den enkla vägen till hög säkerhet * wireless Local SecurityNetwork wlsn* tvåvägs trådlöst nätverk Den enkla vägen till hög säkerhet * wireless Local SecurityNetwork 2 Vad är wlsn? wlsn (wireless Local SecurityNetwork) från Bosch Security Systems är ett toppmodernt larmsystem.

Läs mer

STYRKAN I ENKELHETEN. Business Suite

STYRKAN I ENKELHETEN. Business Suite STYRKAN I ENKELHETEN Business Suite HOTET ÄR VERKLIGT Onlinehot mot ditt företag är verkliga, oavsett vad du gör. Om du har data eller pengar är du ett mål. Säkerhetstillbuden ökar drastiskt varje dag

Läs mer

Produktfamiljöversikt. LMS1000 Blixtsnabb mätning på rekordtid! 2D-LIDAR-SENSORER

Produktfamiljöversikt. LMS1000 Blixtsnabb mätning på rekordtid! 2D-LIDAR-SENSORER Produktfamiljöversikt LMS1000 Blixtsnabb mätning på rekordtid! Fördelar A B MÄTNING PÅ REKORDTID! B C D E F 2D-LiDAR-sensorn LMS1000 utgör en idealisk lösning för indoor- och outdoorapplikationer, även

Läs mer

Det mindre systemet för tillståndsövervakning som ger er större lexibilitet. SKF Multilog On-line System IMx-8

Det mindre systemet för tillståndsövervakning som ger er större lexibilitet. SKF Multilog On-line System IMx-8 Det mindre systemet för tillståndsövervakning som ger er större lexibilitet. SKF Multilog On-line System IMx-8 SKF Multilog On-line System IMx-8 Kompakt övervakningsenhet, inte större än en bok Vikt: 450

Läs mer

Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem

Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem MATRIX F2 Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem Se framåt med smart frankering från Frama: Du kan förvänta dig mycket från den nya generationen Matrix. Mottagaren av dina

Läs mer

POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle

POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle you can 2 Vår resa börjar Surfs up! Dags för surflektioner Fördelen med digitala systemkameror Byt objektiv, se allt på ett annat sätt Med utbytbara objektiv

Läs mer

Pressmeddelande. Hög hastighet, stort intryck Canon ger dig prestanda och stil med den nya IXUS 300 HS 2010-05-11

Pressmeddelande. Hög hastighet, stort intryck Canon ger dig prestanda och stil med den nya IXUS 300 HS 2010-05-11 2010-05-11 Pressmeddelande Hög hastighet, stort intryck Canon ger dig prestanda och stil med den nya IXUS 300 HS Canon utökar i dag sin IXUS-serie med den otroliga nya IXUS 300 HS en elegant och kraftfull

Läs mer

Canon EOS 1D X Mark II Kamerahus

Canon EOS 1D X Mark II Kamerahus Canon EOS 1D X Mark II Kamerahus Sensorstorlek: Fullformat (35,9 x 23,9) Upplösning: 20 Mp Ljuskänslighet: 100 51200 (50 409600) Slutartider: 30s 1/8000 s Kampanj! Få minneskort och kortläsare på köpet.

Läs mer

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad.

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad. SA TER Vision Center SAUTER Vision Center håller dig uppdaterad. Modern fastighetsautomation blir alltmer komplex men, tack vare SAUTER Vision Center, så är konsten att övervaka systemet ganska enkel.

Läs mer

QosmioEngine För avancerad video

QosmioEngine För avancerad video QosmioEngine För avancerad video Qosmio förenar QosmioEngines och QosmioPlayers högkvalitativa videofunktioner, Harman Kardon högtalare och SRS TruSurround XT: s funktioner för surroundljud och digital

Läs mer

Bosch Care Solutions Skydd och säkerhet för ett bättre liv

Bosch Care Solutions Skydd och säkerhet för ett bättre liv Bosch Care Solutions Skydd och säkerhet för ett bättre liv 2 En lång tradition av omsorg Det som definierar Bosch Group mer än något annat är att vi bryr oss. Vi levererar förstklassiga produkter och lösningar

Läs mer

Innovation för system integration

Innovation för system integration Innovation för system integration PERFORMANCE MADE SMARTER PR-bakplan En användarvänlig och tillförlitlig montagelösning mellan DCS/PLC/SIS systemet och isolatorer/i.s. gränssnitten TEMPERATUR EX GRÄNSSNITT

Läs mer

Tekniker - PowerShot A1200 och PowerShot A2200

Tekniker - PowerShot A1200 och PowerShot A2200 Tekniker - PowerShot A1200 och PowerShot A2200 Smart automatiskt läge Det smarta automatiska läget är det perfekta läget för automatisk fotografering. I det används ett flertal olika tekniker som Canon

Läs mer

Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.999:- 3.290:- 5.090:-

Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.999:- 3.290:- 5.090:- Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.199:- 3.999:- 3.290:- 08-590 940 15 sales@pcaddon.se Venue 8 Pro 5830 Ny 8 tablet med SSD disk och

Läs mer

Storage. Effektivare datalagring med det intelligenta informationsnätet.

Storage. Effektivare datalagring med det intelligenta informationsnätet. Storage. Effektivare datalagring med det intelligenta informationsnätet. 2 Teknik och samverkan i en gemensam infrastruktur skapar nya möjligheter för effektivare datalagring Datalagring är en central

Läs mer

Pressmeddelande. Eleganta och avancerade: IXUS 130 och IXUS 105 2010-02-08 IXUS 130 IXUS 105

Pressmeddelande. Eleganta och avancerade: IXUS 130 och IXUS 105 2010-02-08 IXUS 130 IXUS 105 2010-02-08 Pressmeddelande Eleganta och avancerade: IXUS 130 och IXUS 105 IXUS 130 IXUS 105 Canon introducerar i dag de senaste IXUS-modellerna - IXUS 130 och IXUS 105. De nya modellerna är tunna, släta

Läs mer

Det digitala diskussionssystemet CCS 1000 D 1. Det digitala diskussionssystemet CCS 1000 D Kompakt och mångsidigt

Det digitala diskussionssystemet CCS 1000 D 1. Det digitala diskussionssystemet CCS 1000 D Kompakt och mångsidigt Det digitala diskussionssystemet CCS 1000 D 1 Det digitala diskussionssystemet CCS 1000 D Kompakt och mångsidigt 2 Det digitala diskussionssystemet CCS 1000 D Designat för plug-and-play, användarvänlighet

Läs mer

THE WISE CHOICE FOR PROFESSIONALS. [Professional Megapixel network cameras]

THE WISE CHOICE FOR PROFESSIONALS. [Professional Megapixel network cameras] THE WISE CHOICE FOR PROFESSIONALS [Professional Megapixel network cameras] REVISED 09-2013 The Wise Choice for Professionals WiseNetIII innehåller Samsungs mest avancerade funktioner för övervakningskameror

Läs mer

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager u n i F L O W uniflow Output Manager Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager Ta kontroll över dina kopior och utskrifter och öka effektiviteten Med uniflow Output Manager får

Läs mer

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Vi skapar framtidens kommunikationsnätverk Dagens kommunikation kräver snabb och stabil nätverksuppkoppling. Att utöka bredbandsnätet och uppgradera

Läs mer

Produktfamiljöversikt. Lector63x Intelligent. Flexibel. Intuitiv. KAMERABASERADE KODLÄSARE

Produktfamiljöversikt. Lector63x Intelligent. Flexibel. Intuitiv. KAMERABASERADE KODLÄSARE Produktfamiljöversikt Lector63x Intelligent. Flexibel. Intuitiv. Fördelar A NT. FLEXIBEL. INTUITIV. B C D E F Lector63x erbjuder den optimala kombinationen av prestanda och flexibilitet i ett kompakt hus.

Läs mer

Världens kraftfullaste DVD-videokamera. Canon DVD Camcorder DC50

Världens kraftfullaste DVD-videokamera. Canon DVD Camcorder DC50 Pressmeddelande 2007-01-06 Tel: 08-744 85 00 www.canon.se Världens kraftfullaste DVD-videokamera Canon DVD Camcorder DC50 Canon introducerar idag ett nytt flaggskepp i sitt DVD-sortiment: DVD-videokameran

Läs mer

AutoDome inomhussystem i G3A-serien

AutoDome inomhussystem i G3A-serien CCTV inomhussystem i G3A-serien inomhussystem i G3A-serien Versioner med Day/Night (dag/natt), färg och svartvitt 26x (Day/Night (dag/natt) ) eller 18x optiskt zoomområde +12x digital zoom Sekretessmaskering

Läs mer

Tekniker PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS och PowerShot SX510 HS

Tekniker PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS och PowerShot SX510 HS Tekniker PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS och PowerShot SX510 HS UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI 2013 KL 06 Världens minsta kamera* med f/1.8, 24 mm vidvinkel, 5x optisk zoom (PowerShot

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET

SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET Tjänstefiering av säkerhet är ett kostnadseffektivt alternativ med lägre risk för dig som strävar efter att din kärnverksamhet ska kunna bedrivas utan driftstörningar.

Läs mer

YTTERLIGARE INFORMATION. Tekniker LEGRIA HF R-serien

YTTERLIGARE INFORMATION. Tekniker LEGRIA HF R-serien YTTERLIGARE INFORMATION Tekniker LEGRIA HF R-serien Canons HD-kamerasystem För att kunna garantera bästa bildkvalitet hos HD-videokamerorna sköter vi på Canon själva all utformning och tillverkning av

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

DisplayPort KVM-switch med 4 portar - USB 3.0-4K 30 Hz

DisplayPort KVM-switch med 4 portar - USB 3.0-4K 30 Hz DisplayPort KVM-switch med 4 portar - USB 3.0-4K 30 Hz Product ID: SV431DPU3A2 Med denna USB 3.0 DisplayPort KVM-switch med 4 portar kan du kontrollera fyra DisplayPort-datorer (DP) med en enda uppsättning

Läs mer

Höghastighets Pan/Tilt

Höghastighets Pan/Tilt Video Höghastighets Pan/Tilt Höghastighets Pan/Tilt www.boschsecurity.se u Panoreringar upp till 100º per sekund, 360º kontinuerlig rotation u Lutningar upp till 40º per sekund, -90º till +40º intervall

Läs mer

AutoDome - moduler och tillbehör

AutoDome - moduler och tillbehör CCTV AutoDome - moduler och tillbehör AutoDome - moduler och tillbehör Utbytbar CPU, kamera, hus och kommunikationsmoduler Alternativ för analog och hybrid (analog/ip) kommunikationsmodul 24 VAC, 120 VAC

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare TRENDER OCH TEKNIK FÖR KONTORET

medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare TRENDER OCH TEKNIK FÖR KONTORET Rekrytera rätt medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare Bland tusentals bärbara datorer är det inte lätt att hitta rätt modell i förhållande till verksamhetens krav. Måste den vara

Läs mer

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone microsoft.com/sv-se/mobile/business/lumia-for-business/lumia/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_swe.indd 1 26.11.2014 10.34 Office 365 i telefonen Ge dina anställda tillgång

Läs mer

Skippa sladdarna kör trådlöst med Aperio. Globalt tillgänglig passerteknologi

Skippa sladdarna kör trådlöst med Aperio. Globalt tillgänglig passerteknologi Skippa sladdarna kör trådlöst med Aperio Globalt tillgänglig passerteknologi problem med borttappade/stulna nycklar och behov av två ID-handlingar (till exempel nycklar plus kort till huvudentrén) går

Läs mer

Denna MST-hubb låter dig ansluta tre HDMI -skärmar till din Mini DisplayPort (mdp) 1.2-utrustade bärbara eller stationära dator med Windows.

Denna MST-hubb låter dig ansluta tre HDMI -skärmar till din Mini DisplayPort (mdp) 1.2-utrustade bärbara eller stationära dator med Windows. MST-hubb - Mini DisplayPort till 3x HDMI StarTech ID: MSTMDP123HD Denna MST-hubb låter dig ansluta tre HDMI -skärmar till din Mini DisplayPort (mdp) 1.2-utrustade bärbara eller stationära dator med Windows.

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS

SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS Som verksam inom segmentet för bank och finans ställs du dagligen inför utmaningen att bland annat säkra hundratals anställda och besökare på bankkontor samt användare

Läs mer

Mer ström med mindre kostnad och problem. Gigabit-midspan med 4 portar - PoE+-injektor - 802.3at/af. StarTech ID: POEINJ4G

Mer ström med mindre kostnad och problem. Gigabit-midspan med 4 portar - PoE+-injektor - 802.3at/af. StarTech ID: POEINJ4G Gigabit-midspan med 4 portar - PoE+-injektor - 802.3at/af StarTech ID: POEINJ4G Denna Gigabit midspan PoE+-injektor är ett kostnadseffektivt alternativ till att uppgradera din befintliga nätverksswitch

Läs mer

DETEKTORER FÖR AUTOMATION UC-ENHETER FÖR BYGGNADSAUTOMATION

DETEKTORER FÖR AUTOMATION UC-ENHETER FÖR BYGGNADSAUTOMATION DETEKTORER FÖR AUTOMATION SE UC-enheter (12 36 V) DETEKTORER FÖR AUTOMATION UC-ENHETER FÖR BYGGNADSAUTOMATION ALLT DU BEHÖVER UC-SENSORERNA FRÅN ESYLUX SMART SENSORTEKNIK FRÅN BRANSCHEXPERTEN Hållbara

Läs mer

Systemtest godkänd. Easy Series inbrottslarm Säkerhet helt enkelt - nu med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork

Systemtest godkänd. Easy Series inbrottslarm Säkerhet helt enkelt - nu med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork Systemtest godkänd Easy Series inbrottslarm Säkerhet helt enkelt - nu med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork 2 Ett kraftfullt och samtidigt okomplicerat inbrottslarm Ett kraftfullt inbrottslarm behöver

Läs mer

Målmedveten hörsel och varseblivning Dina kunder anförtror dig

Målmedveten hörsel och varseblivning Dina kunder anförtror dig Hör ditt hem Målmedveten hörsel och varseblivning Dina kunder anförtror dig sina hörselproblem: Smart Alert System ger ett meningsfullt och mycket enkelt tillfälle att utöka hjälpen till dem och samtidigt

Läs mer

welcome Övervakningskamera med ansiktsigenkänning för inomhusbruk HANDBOK

welcome Övervakningskamera med ansiktsigenkänning för inomhusbruk HANDBOK welcome Övervakningskamera med ansiktsigenkänning för inomhusbruk HANDBOK Okänt ansikte har upptäckts Pitch Varför välja Welcome? Welcome en revolutionerande säkerhetskamera med ansiktsigenkänning Welcome

Läs mer

QosmioEngine: För avancerad video

QosmioEngine: För avancerad video tech-rapport qosmioengine QosmioEngine: För avancerad video 02 03 06 09 10 Qosmio förenar de avancerade videofunktionerna i QosmioEngine och QosmioPlayer, Harman Kardon- högtalare och äkta Dolby Home Theatre

Läs mer

BLI EN DEL AV SPELET EPSONS SPELPROJEKTORER

BLI EN DEL AV SPELET EPSONS SPELPROJEKTORER BLI EN DEL AV SPELET EPSONS SPELPROJEKTORER DELA SPÄNNINGEN GÖR SPELET LEVANDE MED GRAFIK PÅ STOR DUK Dina favoritspel blir ännu mer spännande när du spelar på en stor duk. Gå upp i handlingen med otroligt

Läs mer