Mötesplats TROLLHÄTTAN-VÄNERSBORG. Boka ditt möte hos oss!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mötesplats TROLLHÄTTAN-VÄNERSBORG. Boka ditt möte hos oss!"

Transkript

1 Mötesplats TROLLHÄTTAN-VÄNERSBORG Boka ditt möte hos oss!

2 Dubbel kraft! Kraft och energi är två starka kännetecken för destination Trollhättan-Vänersborg. Dels genom våra kända storföretag och kreativa teknik- och skaparcentra. Dels genom vår natur med dramatiska berg, vattenfall och innanhav. Visit Trollhättan Vänersborg AB arbetar kunnigt, kreativt och kostnadseffektivt samtidigt som vi värnar om miljön. Genom oss får du det bästa från ett område som är fyllt av drivkraft och utveckling. Vi bokar boende, lokaler och ordnar med transporter, unika utflykter och aktiviteter. Vårt fokus ligger på samarbete och medveten kvalitet. Det ger ditt möte dubbel kraft!

3 Mat och möte med finess Ge mötet en extra energikick genom god mat och dryck. I Trollhättan-Vänersborg finns en stor bredd av olika restauranger och vi guidar dig till den mest inspirerande middagen. Testa en lokal specialitet nyfångad och härligt tillagad fisk från Vänern. Eller kontrasten en buffé av kryddiga, orientaliska smårätter. Ett urval av våra aktiviteter Trollingfiske på Vänern Gastronomisk femkamp i vild miljö Aktiviteter i Ekopark Halle- Hunneberg Put-and-take fiske Båttur med slussning Kräftfiske Kajakpaddling Orientering Småviltsjakt Älgsafari Easy-Line friskvård Älskling, vem är du? livsstilsspel Human table fotboll Discobowling Äventyrsbad Upplevelser som ger energi Det oväntade är ofta det minnesvärda. Vi hjälper dig att ge deltagarna nya krafter. Bryt mötet efter lunch och ta med hela gruppen på en överraskning. T ex en spännande bestigning i världens enda fall- och slussområde i stadsmiljö. Hos oss finns upplevelser som gör ditt möte extra uppskattat.

4 Lukas Moodysson har efter succéer som Fucking Åmål, Tillsammans och Lilja forever återigen valt att förlägga sin filminspelning i Trollhättan. Den här gången med sin största satsning någonsin Mammut, eller Mammoth som är filmens internationella titel. I huvudrollerna ser vi den amerikanska Oscarsnominerade skådespelerskan Michelle Williams och den mexikanske storstjärnan Gael Garcia Bernal. Röda mattan är utrullad Vi är vana vid fint besök. Såväl Hollywood-kändisar som Dramaten-skådisar bor hos oss när de spelar in film. Så förvänta dig miljöer och bemötande värdigt stjärnorna. Bestäm vilken scen som ska utspela sig utanför ditt fönster. Vi har ett stort antal kulisser att välja mellan. Allt från stadskärnornas folkmyller till Göta älvs dramatiska fall, Vänerns horisont och Halle- och Hunnebergs skogsklädda höjder. Bo bra hos oss här är röda mattan ständigt utrullad! Memfi s Film / P-A Jörgensen

5 Trollhättan Trollhättan tillhör en stark tillväxtregion. Regionen ligger i centrum av ett område där två tredjedelar av Nordens industri finns. Industri och teknik är synonymt med staden, men det starkaste kännetecknet är kreativitet. Det gäller det mesta utvecklingen av områdets vattenkraft, innovativa företag, teknik som ständigt förbättras samt biloch flygplansproduktion. Här tillverkas också delar som ingår i det Europeiska rymdsamarbetet. Filmskapandet har under senare tid gjort Trollhättan till den ledande filmregionen i Norden. Drygt hälften av Sveriges långfilmer produceras här. Sedan Film i Väst etablerades här för drygt tio år sedan har över 150 lång filmer spelats in! Staden har en egen Walk of Fame på Storgatan. Där har flera kända skådespelare med anknytning till Trollhättan fått sina namn förevigade. Mitt i stadsmiljön finns det världsunika fall- och sluss området. I centrum ligger kanalen blank och lugn, men vid fallen är det desto mer dramatik liter vatten per sekund släpps loss vid ett av stadens berömda fallpåsläpp. Det är ett kraftfullt skådespel i dubbel bemärkelse. I de tre slusstrapporna kan man året om följa den livliga båt trafiken längs Göta älv.

6 Vänersborg Vänersborg ligger vid Sveriges innanhav Vänern och är en historisk residensstad. Här fattas regionens alla viktiga politiska beslut. Staden även kallad Lilla Paris är känd för kultur, musik och idrott. Det märks genom ett stort utbud av konserter och arrangemang. Den senaste satsningen är en stor inomhusarena med 5000 åskådarplatser. Vänerns närhet präglar staden. Dels genom den viktiga sjöfarten mellan Vänern och Västerhavet vid Göteborg. Dels genom de många badstränderna och naturhamnarna i området. I Vänern finns Europas största sötvattenskärgård med drygt öar, kobbar och skär. Det 100-åriga Segelsällskapet och de aktiva båtklubbarna har resulterat i flera seglare och roddare i världsklass. Sommartid ges möjlighet till ett dopp mitt i stan och i den fina Skräckleparken njuter man av utsikten över en vidsträckt horisont. Den charmiga stadskärnan bjuder på trevlig shopping bland gamla välbevarade trähus. De närliggande platåbergen Halle- och Hunneberg är omtalade för sina kungliga älgjakter. Bergen är klassade som ekopark och här finns möjlighet till spännande aktiviteter mitt i en storslagen och vild natur.

7 Om vi har tid över så visar vi gärna besökande kunder och partners vår oslagbara natur. Vänern, slussarna och vildmarken vid Halleoch Hunneberg imponerar alltid. Vi har haft gäster som knappt önskat åka härifrån! I området finns dessutom många väletablerade företag med starka varumärken. Den kombinationen närhet till både natur och storindustri är ovanlig och väcker uppmärksamhet. Vi vill att vistelsen hos oss ska hålla hög kvalitet och erbjuda något annorlunda. Vi själva varken kan eller vill lägga tid på arrangemangen. Eftersom Visit Trollhättan Vänersborg känner till det senaste när det gäller boende, mat och aktiviteter, så behöver vi inte bekymra oss om det. Vi uppskattar även att de ordnar smarta paketlösningar för både små och stora grupper. Det förenklar för oss. Fredrik Fryklund Volvo Aero Anders Birgersson VBG Group

8 Här skapas ny kraft Innovatum Teknikpark är ett utvecklingscentrum som fungerar som en motor för hela regionen. På en neutral arena möts områdets innovatörer, forskare, företagare och studenter. Idéerna flödar och det sjuder av nytänkande och kraft. Med hjälp av varandras kunskaper uppfinner man framtidens produkter, tjänster och tekniska lösningar. Detta ger extra styrka till destination Trollhättan- Vänersborg. Det är här allt händer! Innovatum Teknikpark består av tre enheter: Science Center med upptäckarglädje i interaktiva utställningar som väcker och tar tillvara teknikintresset hos såväl barn och ungdomar som vuxna. Inkubator hjälper entreprenörer att förverkliga idéer och bygga upp ett företag. Projektarena driver gränsöverskridande samarbetsprojekt mellan akademi, industri och samhälle. Kombinationen av dessa tre beståndsdelar i en teknik park är helt unik i Sverige. Här finns också spetskunskap som inte går att hitta någon annanstans i landet. Innovatum Teknikpark har inriktning på Produktionsteknik, Audiovisuell teknik samt Energi- och miljöteknik.

9 Arena Vänersborg och Arena Fritid Anläggningarna Hos oss finns mötesplatser för alla, oavsett om det gäller en ledningsgrupp på 10 personer eller en kongress med hundratals deltagare. Vår destination erbjuder lokaler i många olika miljöer, med möjlighet att ta emot ca 5000 personer. Välj om du vill ha känslan av natur eller stadskärna. Den gemensamma nämnaren för alla är vår höga kvalitet. Vi har ca 730 rum och 1300 bäddar. Varmt välkomna till Trollhättan-Vänersborg Kongress / Mässa / Stormöte / Konsert Arena Vänersborg ger dig fräscha möjligheter när du har för avsikt att göra evenemang som normalt inte får plats i vanliga konferensanläggningar. Med m 2 i arenahallen kan vi med flexibla avgränsningar ge dig den yta du vill ha sittande, stående, på golv eller på is. I våra entréhallar erbjuder vi 600 respektive 300 m 2 i fräscha lokaler, i två plan med öppen lösning. en har plats för 300 gäster och ligger i öppen anslutning till entréhallar och arenahall. Konferensrum 5 Grupprum 5 Max biosittning 5000 Max skolsittning 2000 First Hotel Kung Oscar I centrum ligger First Hotel Kung Oscar och erbjuder genom Folkets Hus möten och event. På hotellet finns helt nyrenoverade hotellrum samt fyra lägenheter med pentry. Hotellet har privat parkering, relaxavdelning med sportbar och bastu, lobbybar och kvällsbuffé som ingår i rumspriset måndag torsdag. Med omsorg om varje liten detalj t ex Carpe Diem sängar, cyklar till låns och fritt trådlöst bredband, skapas en trivsel som smittar av sig på våra gäster. Hos Kung Oscar bjuds det kunglig service med personlig omtanke! hotellrum 80 bäddar 114 Konferensrum - Grupprum - Max biosittning - Max skolsittning - Nej Albert Kök Hotell & Konferens På Albert har vi blivit smått berömda för vår goda mat, det personliga bemötandet och den genuina atmosfären. Här finns allt på ett och samma ställe. Som vår gäst får du något utöver det vanliga, upplevelser som berör alla dina sinnen. Kom hit till oss och bli som medlem i familjen! Ni som gäst är i absolut fokus för servicen. Konferenslokalerna innehåller sedvanlig utrustning. Övrig utrustning ordnas efter behov. Samtliga konferensrum har utsikt över älven och Trollhättans stad. Storlek på konferensrummen är från 10 till 100 personer. Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan Folkets Hus Kulturhuset är en av de större konferens- och evenemangsarrangörerna i Trestadsområdet. Här hittar du en lång rad funktionella utrymmen och all utrustning som krävs för att göra en sammankomst lyckad. Hyr vår teater om ni är flera hundra eller ett mindre mötesrum om ni bara är en handfull. Efter fullspäckade mötesdagar erbjuder vi många spännande aktiviteter, oftast med kulturella inslag som sig bör i ett kulturhus. Ett bra tips är att titta på våra konferenspaket. hotellrum 28 bäddar 56 Konferensrum 4 Grupprum 3 Max biosittning 120 Max skolsittning 70 Konferensrum 10 Grupprum 5 Max biosittning 400 Max skolsittning 130

10 Folkets Hus Vänersborg Mitt i centrala Vänersborg ligger Folkets Hus i anrika lokaler med stämning och karaktär. Vacker festvåning och en teaterlokal som är en av Sveriges finaste landsortsteatrar. Här finns plats för 349 personer i salongen som har mycket god akustik. Teatern används både till konferenser och kulturarrange mang. Vid konferenser serveras lunch och middag bl a i vår festsal. Läget mitt i centrum ger korta avstånd till shopping, museer, konsthall och till den vackra parken Skräcklan vid Vänerns strand där Birger Sjöbergs Fridastaty står. Hotel Trollhättan Hotel Trollhättan ligger mitt i city. Hotellet har förutom enkel- och dubbelrum några flerbäddsrum. Hotel Trollhättan erbjuder konferensmöjligheter för upp till 25 personer. För lunch och middag samarbetar hotellet med restaurang Villa Stranna på andra sidan gatan. Konferensrum 8 Grupprum 5 Max biosittning 349 Max skolsittning 100 hotellrum 55 bäddar 85 Konferensrum 2 Grupprum 2 Max biosittning 35 Max skolsittning 25 Nej Nej Hotell Hehrne Kök & Konferens Den perfekta mötesplatsen för dig som ställer höga krav på professionellt genomförda arrangemang. Här erbjuds konferenslokaler i vacker parkmiljö med utsikt över Göta älv. Konferensen kan kombineras med inomhusaktiviteter, sol, mat och show på Playan, med unik solanläggning som simulerar solljus från gryning till skymning. En av specialiteterna är teambuildning och lagtävlingar där vi plockar samman ett passande program ur vårt stora utbud av övningar och aktiviteter. Innovatumområdet Innovatumområdet är ett av regionens ledande utvecklings- och tillväxtområden. I en unik och spännande miljö erbjuder vi lokaler och resurser för lyckade möten och event. Vårt koncept är enkelt, effektivt och efterfrågat Vi erbjuder och tar ansvar för mötets alla viktiga funktioner. Uthyrning, produktion, kreativitet, mat och teknik. Kunden får en samtalspartner. Resten sköter vi! hotellrum 42 bäddar 94 Konferensrum 5 Grupprum 5 Max biosittning 150 Max skolsittning 100 Konferensrum 18 Grupprum 5 Max biosittning 1500 Max skolsittning 1000 Hotell Bele, Sweden Hotels Hotell Bele, Sweden Hotels är centralt beläget mitt på gågatan i Trollhättan med både restauranger och nöjesliv precis runt hörnet. Hotellet erbjuder en hemtrevlig och personlig miljö och rummen är modernt och trivsamt inredda i harmoniska färger. På eftermiddagarna bjuds alla gäster på kaffe med hembakat dopp. Fri parkering på hotellets egen innergård och trådlös internetuppkoppling. Varmt välkommen! Kungajaktmuseet Älgens Berg Välkommen till Halle- och Hunneberg och Kungajaktmuseet Älgens Berg en inspirerande plats för vilda möten. Museet erbjuder genuina, naturinspirerande och vackra konferensutrymmen. Utanför dörren möter dig gammelskog med naturstigar som för dig förbi trolska sjöar, ljusa torpängar och sagolika vyer. Med tillgång till museets unika lokaliteter, den exotiska miljön och bergens förtrollande värld skapar vi arrangemang som andas vildmark och äventyr. Ett varmt och hjärtligt mottagande väntar dig på Älgens Berg! hotellrum 31 bäddar 42 Konferensrum - Grupprum - Max biosittning - Max skolsittning - Nej Nej Konferensrum 2 Grupprum 1 Max biosittning 35 Max skolsittning 20

11 Lagergrenska Ett stenkast från Vänersborgs torg ligger Lagergrenska huset med varsamt återskapade miljöer från tiden då huset var bostad (1843) till ett flertal häradshövdingar. Här erbjuds konferenser i stilfull miljö med moderna faciliteter och ett kök med mycket gott renommé. Läget i centrum ger goda möjligheter att njuta av stadens charm eller en promenad längs Vänerns strand. Scandic Swania Scandic Swania är vackert beläget mitt i centrum precis vid Trollhätte kanal. Omgivningarna kring slussarna och fallen inbjuder till promenader bara runt hörnet. Idag är Swania med sina 198 rum och välutrustade mötes lokaler stadens största möteshotell. I vår restaurang avnjuter du din måltid samtidigt som båtarna passerar utanför. Vi erbjuder gröna möten i klassisk miljö. Konferensrum 4 Grupprum 4 Max biosittning 100 Max skolsittning 60 hotellrum 198 bäddar 414 Konferensrum 11 Grupprum 5 Max biosittning 170 Max skolsittning 100 Quality Hotel Vänersborg Hotellet som erbjuder allt du kan önska dig proffsiga och underhållande konferenser. Här finner du bekväma rum med internetuppkoppling, mysig bar, restaurang, pool och bastu. Utbyggt och renoverat hotell Stor friskvårdsanläggning med gym, bubbelpool, bastu, floating, frisör och stylist. Hotellet har även klädbutik och solarium. Utomhus har vi egen puttinggreen och boulebana. Du kan i direkt anslutning till hotellet promenera längs kanalen Karls Grav eller längs Vänern till Vänersborgs stadskärna. Spiskupan på Bergagården Förlägg din konferens på Spiskupan, Bergagården mitt i Kungens jaktmarker på Hunneberg. På Spiskupan handlar det om att trivas och verkligen få tillfälle att njuta av den underbara miljön och den goda maten. Till kaffet bjuds hembakat. Vi packar fikaryggsäck för kaffepaus ute i det fria eller varför inte avsluta konferensdagen med en grillkväll. hotellrum 118 bäddar 268 Konferensrum 6 Grupprum 3 Max biosittning 170 Max skolsittning 130 Konferensrum 2 Grupprum 1 Max biosittning 30 Max skolsittning 25 Ronnums Herrgård Ronnums Herrgård är en vacker 1700-talsherrgård i Vargön. Ett ny renoverat förstklassigt hotell med festvåning och gourmetrestaurang. Det är inte en slump att världsstjärnor som Nicole Kidman, Stellan Skarsgård och Danny Glover valde att bo där under filminspelningen i Trollhättan. Herrgården har en egen spännande historia och ligger naturskönt nära Halle- och Hunneberg med kungliga jaktmarker och Kungajaktmuseet Älgens berg. Älvhögsborg Älvhögsborg har kompetensen som gör att ni kommer att trivas. Det finns en god erfarenhet av samarbeten med många företag och en stor portfölj av aktiviteter som medför kombinationer av unika program. Möjligheterna är näst intill obegränsade. Det blir allt vanligare att företag har en hälsodag på Älvhögsborg. Kanske en prova-på-dag där man varvar träning på förbestämd nivå med föreläsning och god mat, eller en av slappning i vårt Romerska bad med massage och floating blir pricken över i-et. hotellrum 60 bäddar 115 Konferensrum 5 Grupprum 4 Max biosittning 90 Max skolsittning 60 Konferensrum 2 Grupprum - Max biosittning 2100 Max skolsittning 500 Nej

12 Kommunikationer Vi finns vid en av Sveriges knutpunkter för transport och logistik. Här sammanstrålar tre riksvägar och en europaväg. Göta älv rinner genom städerna och är en viktig handelsled mellan Vänern och Västerhavet. Vi har väl utvecklade kommunikationer, oavsett resval. Hos Visit Trollhättan Vänersborg bokar du buss- och tågbiljetter över hela Sverige, alltid med personlig service. Tåg & buss Vi har täta tågförbindelser till och från Göteborg med en restid på ca 45 minuter. Du når oss även enkelt från Karlstad, Oslo, Malmö och Köpenhamn. Från Stockholm tar det ca 3 timmar med X2000. Med lokalbussar åker du från Göteborg, Bohuslän, Skaraborg och Dalsland. Swebus Express har busslinjer med möjlighet att ta sig hit t ex från Stockholm. Flyg Trollhättan-Vänersborgs flygplats har förbindelser till och från Stockholm med upp till åtta turer om dagen. Resan tar knappt en timma. Från flygplatsen strategiskt placerad mitt emellan de två städerna tar det bara en kvart till respektive centrum. Bil Mellan Trollhättan-Vänersborg och Uddevalla är det motorväg och sträckan körs på minuter. Via E6 når du oss från både Göteborg och Oslo. Avstånd Göteborg-Trollhättan 74 km Göteborg-Vänersborg 89 km Stockholm-Trollhättan 417 km Stockholm-Vänersborg 413 km Malmö-Trollhättan 350 km Malmö-Vänersborg 365 km Oslo-Trollhättan 275 km Oslo-Vänersborg 275 km Jönköping-Trollhättan 151 km Jönköping-Vänersborg 149 km

13 Produktion: Bozzanova, Text: Zebra Reklam, Foto: Joachim Nywall, Dan Almqvist, Ateljé Clas mfl. Tryck: Cela Grafi ska Visit Trollhättan Vänersborg AB Adress Box 147, SE Vänersborg Telefon vx , E-post Hemsida Besök Besök Åkerssjövägen 10, Trollhättan Resecentrum, Vänersborg

www.meetintrollhattan.se

www.meetintrollhattan.se www.meetintrollhattan.se Småstad i hjärtat, storstad i sinnet Det är klart att vi är partiska i frågan, men faktum är att det finns få småstäder som kan stoltsera med att ha producerat så mycket som Trollhättan

Läs mer

Konferens- och mötesstaden Södertälje

Konferens- och mötesstaden Södertälje Konferens- och mötesstaden Södertälje Innehåll Mötesplatser för alla... 5 Varför Södertälje?... 6 Konferensanläggningar Quality Hotel Park... 8 The Beach... 10 Scandic Skogshöjd... 12 Torpa Pensionat...

Läs mer

MÖTEN & KONFERENSER BOKA DALSLAND

MÖTEN & KONFERENSER BOKA DALSLAND MÖTEN & KONFERENSER BOKA DALSLAND Låt människor mötas i Dalsland. Det ger resultat. VI KALLAR DET NATURKRAFT I Dalsland har möten mellan människor i århundraden lett till spännande innovationer och växande

Läs mer

Uppländska UPPLEVELSER. med guldkant för grupper. Uppsala Mälaren Vallonbruken Roslagen Nedre Dalälven

Uppländska UPPLEVELSER. med guldkant för grupper. Uppsala Mälaren Vallonbruken Roslagen Nedre Dalälven Uppländska UPPLEVELSER med guldkant för grupper 2012 Uppsala Mälaren Vallonbruken Roslagen Nedre Dalälven Uppländska upplevelser Som relativt nyinflyttad och utan uppländska rötter slås man av vårt läns

Läs mer

Guiden till företagsaktiviteter, konferenslokaler, representation, fest & catering i och kring Stockholm

Guiden till företagsaktiviteter, konferenslokaler, representation, fest & catering i och kring Stockholm Guiden till företagsaktiviteter, konferenslokaler, representation, fest & catering i och kring Stockholm 2014 Event, kick off, företagsabonnemang eller kundträff på det underhållande sättet boka & upplev

Läs mer

Välj bland över 50 olika hotell med personlig prägel - få en övernattning för två personer

Välj bland över 50 olika hotell med personlig prägel - få en övernattning för två personer Charmigt och personligt Välj bland över 50 olika hotell med personlig prägel - få en övernattning för två personer 2 GRAttis - nu väntar en underbar upplevelse Den Smartbox som du nu har fått i present

Läs mer

Vi önskar er en härlig frukost! Smartbox Sverige

Vi önskar er en härlig frukost! Smartbox Sverige Grattis! Du har fått en upplevelse i present, en Smartbox Frukost för två. Den ger dig och en vän möjligheten att välja er favorit bland över 30 olika erbjudanden och få en härlig frukost. Alla erbjudanden

Läs mer

MÖTEN EVENTS NÖJEN GOLF MAT

MÖTEN EVENTS NÖJEN GOLF MAT VÄLKOMMEN TILL FIRST HOTEL GRAND I MYSIGA KAFÉSTADEN ALINGSÅS MÖTEN EVENTS NÖJEN GOLF MAT Hotellet Familjen Hartman/Persson driver First Hotel Grand Alingsås. Tre syskon och pappa har arbetat med hotellet

Läs mer

ANNONS En bilaga från SKD Konferensservice AB för dig som vill lyckas med möten och konferenser ANNONS

ANNONS En bilaga från SKD Konferensservice AB för dig som vill lyckas med möten och konferenser ANNONS ANNONS En bilaga från SKD Konferensservice AB för dig som vill lyckas med möten och konferenser ANNONS lyckade möten navigera rätt på konferenshavet Konferera utomlands Sidan 4 Rival - ny stjärna på Stockholms

Läs mer

västervik stad möten skärgård Välkommen till Västervik där stad möter skärgård

västervik stad möten skärgård Välkommen till Västervik där stad möter skärgård västervik stad möten skärgård Välkommen till Västervik där stad möter skärgård Små möten stora upplevelser på ostkusten tre timmar söder om Stockholm, i höjd med Visby, ligger Västervik med sin fantastiska

Läs mer

Möten i staden vid foten av fjället

Möten i staden vid foten av fjället Möten i staden vid foten av fjället Östersund är staden vid foten av fjällen, en utmärkt konferensstad med naturen runt hörnet. Styrkan i Östersund som mötesort ligger i närheten och att vi kan skapa en

Läs mer

Lyckade möten i skön miljö

Lyckade möten i skön miljö Lyckade möten i skön miljö VAD ÄR DET SOM GÖR DITT MÖTE RIKTIGT LYCKAT? Tusentals gäster har mötts och konfererat på Rönneberga varje år sedan anläggningen grundades för mer än 40 år sedan, då som en

Läs mer

dröm tävla konferens! och Vinn weekend här finns De bästa förutsättningar för en bra njut, koppla av och ta hand om Dig själv

dröm tävla konferens! och Vinn weekend här finns De bästa förutsättningar för en bra njut, koppla av och ta hand om Dig själv dröm weekend njut, koppla av och ta hand om Dig själv tävla och Vinn logi och tvårätters middag för två här finns De bästa förutsättningar för en bra konferens! Du håller i handen vår egen tidning som

Läs mer

CONFERENCE. djur och natur MILJÖER, SMAKER, ÄVENTYR OCH UPPLEVELSER PÅ VÅRENS KONFERENSER SPECIAL SKAPA EFFEKTIVARE

CONFERENCE. djur och natur MILJÖER, SMAKER, ÄVENTYR OCH UPPLEVELSER PÅ VÅRENS KONFERENSER SPECIAL SKAPA EFFEKTIVARE Hela denna bilaga är en annons CONFERENCE Spännande konferenser och mötesplatser! SPECIAL MILJÖER, SMAKER, ÄVENTYR OCH UPPLEVELSER PÅ VÅRENS KONFERENSER TOPPMÖTEN I TORSON KLÄDD FÖR KONFERENSEN UTFORSKA

Läs mer

Azita Shariati. DISKRETA AFFÄRSMÖTEN på Arlanda YOUR PRIVATE AVIATION PARTNER IN SCANDINAVIA. KONFERENSGUIDE: Hitta rätt miljö för nästa konferens

Azita Shariati. DISKRETA AFFÄRSMÖTEN på Arlanda YOUR PRIVATE AVIATION PARTNER IN SCANDINAVIA. KONFERENSGUIDE: Hitta rätt miljö för nästa konferens ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN OP COMMUNICATION ANNONS MEDFÖLJER SVENSKA DAGBLADET 27 APRIL 2015 DISKRETA AFFÄRSMÖTEN på Arlanda KONFERENSGUIDE: Hitta rätt miljö för nästa konferens Azita

Läs mer

Möt Örebro ERNST KIRCHSTEIGER

Möt Örebro ERNST KIRCHSTEIGER Möt Örebro För en tid sedan fick jag frågan vilka som är mina favoritplatser i världen. När jag hade räknat upp sex olika platser i Örebro undrade journalisten om jag aldrig åker utomlands? Jodå, det gör

Läs mer

ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS AFFÄRSRESOR. Hela Sveriges flygbolag.

ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS AFFÄRSRESOR. Hela Sveriges flygbolag. ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS Nr 36 MARS 2014 Tips! AFFÄRSRESOR PÅ KONFERENS GENOM SVERIGE Missa inte MAXA DINA FÖRMÅNER Bli medlem i hotellets lojalitetsprogram ÖKA

Läs mer

PRISGARANTI Om du får ett bättre erbjudande från en andra sida, kommer vi alltid ge dig samma pris eller bättre.

PRISGARANTI Om du får ett bättre erbjudande från en andra sida, kommer vi alltid ge dig samma pris eller bättre. Vi har samlat ett urval av produkter lämpliga för gruppresor Grupprabatt Speciella grupprogram PRISGARANTI Om du får ett bättre erbjudande från en andra sida, kommer vi alltid ge dig samma pris eller bättre.

Läs mer

DOKUMENTATION AV LUNCHPRAT BILDEN AV DET FRAMTIDA KATRINEHOLM.

DOKUMENTATION AV LUNCHPRAT BILDEN AV DET FRAMTIDA KATRINEHOLM. DOKUMENTATION AV LUNCHPRAT BILDEN AV DET FRAMTIDA KATRINEHOLM. Katrineholms kommun, Stadsbyggnadskontoret. Författare Carolin Lindholm Projektledare Helene Nord 29 October 2009 2009 Skill Om Skill Skill

Läs mer

Tylebäck. Lär känna. nya Tylebäck! Krönika sid 2. Tylebäck har fått förstärkning 6. Möt köksmästaren Åke sid 4

Tylebäck. Lär känna. nya Tylebäck! Krönika sid 2. Tylebäck har fått förstärkning 6. Möt köksmästaren Åke sid 4 HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN tylebäck Tylebäck boende konferens restaurang Lär känna nya Tylebäck! Krönika sid 2 Möt köksmästaren Åke sid 4 Tylebäck har fått förstärkning 6 2 Nya Tylebäck! Tylebäck

Läs mer

Guide 2013 StockholM. nyhet 2013! abba the museum Shopping i världsklass. timmar det bästa. friluftsliv&

Guide 2013 StockholM. nyhet 2013! abba the museum Shopping i världsklass. timmar det bästa. friluftsliv& Guide 2013 StockholM nyhet 2013! abba the museum Shopping i världsklass 24 timmar det bästa av stockholm storstad friluftsliv& Välkommen till stockholm Upptäck Stockholm en av världens vackraste städer!

Läs mer

Kraftfulla Konferenser

Kraftfulla Konferenser Kraftfulla Konferenser Trollhättan 2014 Folkets Hus Kulturhuset TROLLHÄTTAN FIRST HOTEL KUNG OSCAR Foto: Guillaume Bouche /g.bouche@gmail.com Konferera modernt Välkommen till en konferensanläggning utöver

Läs mer

VälKOMMEN TIll RADISSON BlU

VälKOMMEN TIll RADISSON BlU HOTELL, MÖTEN & KONFERENSER Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda VälKOMMEN TIll RADISSON BlU Njut av bastu och swimmingpool, vakna utvilad inför resan. Swimmingpool 2 Yes I Can Service 3 Hotellrum

Läs mer

Må bättre på Hennickehammars Herrgård

Må bättre på Hennickehammars Herrgård Må bättre på Hennickehammars Herrgård Hennickehammrs Herrgård väntar på att få välkomna dig! En Värmländsk saga HENNICKEHAMMARS HERRGÅRD är en plats att bli förälskad i. Mjukt inbäddad i den trolska skogen,

Läs mer

48 timmar i huvudstaden Zagreb Skärgårdskryssning Rab - Den lyckliga ön Konferera i Kroatien Prisläget just nu

48 timmar i huvudstaden Zagreb Skärgårdskryssning Rab - Den lyckliga ön Konferera i Kroatien Prisläget just nu Nr 1 2009 Årgång 5 www.scandjet.se 48 timmar i huvudstaden Zagreb Skärgårdskryssning Rab - Den lyckliga ön Konferera i Kroatien Prisläget just nu Upptäck Kroatien på bästa sätt! Krydda din resa med en

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

Turkiet 2010. Aqua. Kemer - Side - Alanya Antalya - Belek Çamyuva Turkiet Special NYHET! NYHET! TeenClub

Turkiet 2010. Aqua. Kemer - Side - Alanya Antalya - Belek Çamyuva Turkiet Special NYHET! NYHET! TeenClub u o Turkiet 2010 Kemer - Side - Alanya Antalya - Belek Çamyuva Turkiet Special NYHET! Aqua NYHET! TeenClub Innehåll Turkiet 4 Rabatter 6 Bra att veta 7 Kemer 8 Çamyuva 18 Side 20 Belek 32 Antalya 36 Alanya

Läs mer

Petter Stordalen: 2014: Singapore ÅRETS SPA. Upptäck det moderna. Varje möte är en chans. Så slipper du ligga ute med eget kapital på tjänsteresan

Petter Stordalen: 2014: Singapore ÅRETS SPA. Upptäck det moderna. Varje möte är en chans. Så slipper du ligga ute med eget kapital på tjänsteresan ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN OP COMMUNICATION DECEMBER ANNONS 2014 1 INGÅNG MEDFÖLJER SVENSKA DAGBLADET 7 DECEMBER 2014 ÅRETS SPA 2014: Varje möte är en chans Petter Stordalen: Upptäck

Läs mer

Konferera i London! Mötescoachernas roll blir allt viktigare

Konferera i London! Mötescoachernas roll blir allt viktigare ANNONS Hela denna tematidning är en annons om affärsresor från MediaPlanet ANNONS AFFÄRS RESOR FLYGBOLAG RESEBYRÅER HOTELL HYRBIL TÅG KREDITKORT din guide till en lyckad affärsresa Stor marknad för internationella

Läs mer

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö stockholm lidingö DALÉNUM Välkommen till en ny sida av Lidingö Innehåll Intervju med JMs VD...sid. 4 Visionen för Dalénum...sid. 6 Kommunikationer...sid. 8 Dina nya vyer...sid. 10 Det goda livet...sid.

Läs mer