Den allra senaste tekniken. Made in Trollhättan.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Den allra senaste tekniken. Made in Trollhättan."

Transkript

1 Nya Saab

2 Den allra senaste tekniken. Made in Trollhättan. Saab har sina rötter i Sverige. Allt som omger oss påverkar utformningen av våra bilar. Idérikedomen i svensk teknik och design, naturen och årstidernas växlingar. Titta bara på en snöflinga det finns inte två likadana i en snöstorm. Den är naturens egen högteknologi och unika design. På samma sätt skiljer sig nya Saab 9-5 från alla andra bilar du har sett och kört. Den har ett helt nytt uttryck som ändå är väldigt typiskt Saab. Vi kan lova dig en kraftfull körupplevelse förstärkt med den senaste tekniken. Välkommen att möta en annorlunda och energisk uppenbarelse. Nya Saab 9-5.

3 Gillar du utseendet? Du kommer att älska upplevelsen.

4 Uttrycksfull. Angelägen. Går du dina egna vägar? Det gör vi också. Du kommer att märka det tydligt i nya Saab 9-5. Den är utformad enligt god svensk designtradition. Med naturliga organiska former som uttrycker den inneboende styrkan och funktionen. Nya Saab 9-5 är vår mest uttrycksfulla bil någonsin. Och en lika sensationell upplevelse bakom ratten.

5 Drive Sense Välj din körstil. Med det avancerade systemet DriveSense i nya Saab 9-5 kör du mjukare i ryckig stadstrafik, får stabilare grepp på motorvägen och kan njuta av en riktigt intensiv körupplevelse på en kurvig landsväg. Vrid bara på en knapp så ställer du om bilens reaktionssnabbhet. Eller låt den vara i Intelligent-läge, så tar bilen hand om allt. Med andra ord, välj körstil efter omständigheterna. DriveSense. System som styr bilens uppträdande på vägen. Välj mellan tre lägen: Comfort, Intelligent och Sport. Systemet känner av bilens rörelser och förarens agerande. Reglerar stötdämpning, styrning, motor och automatlåda. I bilar försedda med XWD fyrhjulsdrift regleras även kraftfördelningen för önskad respons och prestanda. Motorstyrning. Reglerar motorns vridmoment och gaspedalens känslighet. Ger snabbare respons och bättre kontroll när du kör mera aktivt. Kraftfördelning till bakhjulen. På bilar med XWD. Varierar kontinuerligt fördelningen av kraft till och mellan bakhjulen för önskad reaktionssnabbhet. Aktiv stötdämpning. Ställer in stötdämparna efter din körstil och vägens karaktär. Variabel servostyrning. Reglerar styrresponsen efter din körstil och bilens hastighet.

6 Saab XWD En intensiv upplevelse på alla fyra hjul. Saab XWD är aktivt så fort du trycker på startknappen i nya Saab 9-5. Det är ett av världens mest avancerade system för fyrhjulsdrift, som vi utvecklat tillsammans med svenska Haldex. Saab XWD läser hela tiden av din körstil och väglaget. Med den informationen kan systemet aktivt förbättra bilens uppträdande på vägen. Du kommer att uppleva det i form av bättre grepp, snabbare acceleration, kvickare styrrespons och ökad stabilitet. I alla väglag. På alla fyra hjulen. Intelligent kraftreglering. Det unika med XWD är att systemet samarbetar med ESP och andra elektroniska system i bilen för att aktivt förstärka körupplevelsen i alla väglag. 20 sensorer samlar in information 100 gånger i sekunden och balanserar drivkraften mellan fram- och bakaxel hela tiden. elsd. Elektroniskt styrd differentialbroms som aktivt fördelar drivkraften även mellan bakhjulen. Gör att bilen agerar ännu snabbare och smidigare i kurvor och svängar.

7 Upplev teknologi för miljö och prestanda. Vår teknologi kombinerar ökad respekt för miljön med bättre prestanda. Det handlar om effektivitet att använda resurserna förnuftigt. Aerodynamik, turboladdning, vikt- och friktionsreducering är en del av ingredienserna. Resultatet? Imponerande låg förbrukning och låga utsläppsnivåer kombinerat med massor av kraft. Prova själv i nya Saab 9-5 och oavsett om du föredrar en bil som drivs med bensin, diesel eller etanol så kan du räkna med en kraftfull upplevelse. Och nöjet att köra med ett renare samvete. Saab Turbo. Turboladdning ger våra motorer kraftigt ökat vridmoment, speciellt i mellanregistret. Det gör det möjligt att utnyttja högre utväxling vilket minskar utsläpp och förbrukning. Samtidigt ger vridmomentet enastående acceleration vid omkörning. Tekniska lösningar som direktinsprutning, förbränningssensorer och tvåstegs turboladdning används i vissa av motorerna för att öka effektiviteten ännu mer. Saab BioPower. BioPower-teknologin är en Saab-innovation som drar nytta av det höga oktantalet i etanol (E85) och därmed gör motorn mer effektiv. E85 består till 85% av etanol, gjord av förnyelsebara grödor. Det minskar tillskottet av koldioxid i atmosfären, jämfört med att köra på bensin eller diesel. Viktreducering. Ungefär 60 procent av karossen är tillverkad av höghållfast eller ultra-höghållfast stål. Detta bidrar till att minska vikten jämfört med vanligt stål. Ett antal delar är också tillverkade i lättmetall, exempelvis motorhuven, bakluckan och stötfångarbalken bak. Aerodynamik. Noga balanserad för både effektivitet och stabilitet i högre hastigheter. Nya Saab 9-5 har exempelvis speciellt utformade paneler på undersidan av karossen för att minska luftmotståndet. Minskad friktion. En hel rad åtgärder för att förbättra effektiviteten såsom lättrullande däck, lågfriktionsolja, optimering av utväxlingen samt optimerad reglering av generatorladdning och luftkonditionering. Storleksoptimering. Sedan mer än 30 år tillbaka har vi på Saab använt oss av mindre motorer som ger mera kraft. Alla motorerna i nya Saab 9-5 är turboladdade. Så du kan räkna med en kraftfull upplevelse redan med den minsta 1.6-litersmotorn.

8 Omtanke? För oss är det naturligt. Här i Sverige är naturen aldrig långt borta. I genomsnitt bor det ungefär tjugo människor på varje kvadratkilometer och en älg. Kanske inte så förvånande att vi utvecklat ett simulerat älgkrocktest. Det här är bara ett exempel på vår verklighetsbaserade säkerhetsfilosofi. I nya Saab 9-5 har vi använt hela vårt samlade kunnande om säkerhet. Dessutom har bilen en rad nya avancerade system som både underlättar körningen och arbetar krockförebyggande. Körfältsvarnare. Utformad för att känna av och varna dig om du korsar väglinjerna oavsiktligt i hastigheter över 60 km/h. Rundslagningsskydd. Aktiveras om systemets sensorer upptäcker en risk för rundslagning. Utlöser krockgardinerna och bältesförsträckarna för att skydda de åkande. SAHR 3. Saab uppfann SAHR, världens första aktiva nackskydd. De minskar risken för allvarliga nackskador vid påkörningar bakifrån. I nya Saab 9-5 finns den tredje generationens vidareutvecklade nackskydd i framstolarna SAHR 3.

9 Lysande omgivning. Intelligent kupébelysning. Innovativ utformning av interiörbelysningen. Ett stort antal variabla ljusdioder ger indirekt belysning och skapar en varm atmosfär i kupén. Night Panel. Underlättar vid mörkerkörning. Tryck på en knapp så mörkläggs alla instrument utom hastighetsmätaren. När du behöver uppmärksammas på en funktion tänds det aktuella instrumentet. Klimatanläggning med tre zoner. Med luftkvalitetssensor och individuell temperaturstyrning för föraren, passageraren fram och passagerarna i baksätet. Visst är det något speciellt med ljuset här i Norden under sommaren. Och när vintermörkret sänker sig är det ju en bra anledning att lysa upp tillvaron lite extra. I nya Saab 9-5 har vi låtit belysningen sätta extra prägel på formen. Du kommer att upptäcka exempel på nytänkande ljusdesign av en rad detaljer både in- och utvändigt. Snyggt, praktiskt och inspirerande.

10 Inspirerad av is. Designen av fram- och bakljus har hämtat inspiration från isskulptering. De integrerade ramperna med ljusdioder ger en tydlig och spännande signatur. Nyckelfri upplåsning. Låser upp bilen när du närmar dig med nyckeln i fickan. Starta sedan genom en knapptryckning på mittkonsolen. Digitalt ljud. Lagra din favoritmusik på hårddisken, eller plugga in och styr din MP3-spelare via USB-uttaget. Ljudsystem harman/kardon. Imponerande surround-ljud från 11 högtalare. Underhållning i baksätet. Lyssna på egen musik, anslut en spelkonsol eller se film på två 8-tums färgskärmar med trådlösa hörlurar.

11 konst? Modern Nej, det är flygplansteknik. Vindrutedisplay är en väldigt spännande lösning med rötter i flygindustrin. Du kan få den i nya Saab 9-5. Den visar viktig information i ditt synfält så att du inte behöver ta blicken från vägen. Eller som piloter brukar säga: när du väl provat, är det svårt att vara utan. Vindrutedisplay. Projicerar hastighet, navigationspilar, temperatur och varningsmeddelanden i vindrutan. Anpassar sig automatiskt till olika ljusförhållanden. Kan även ställas in efter individuella önskemål.

12 Startbanan väntar. Sätt dig i cockpit i nya Saab 9-5 så känner du vårt arv från flyget. Allt är fokuserat runt dig som förare. Instrumentpanelen och mittkonsolen omsluter dig. Allting är lätt att nå, lätt att se. Ta en extra titt på de flyginspirerade instrumenten och ergonomin. De reglage som du använder oftast under körning sitter rakt framför dig, på eller runt ratten. Startreglagen sitter naturligtvis på mittkonsolen. Så spänn fast bältet, tryck på startknappen och taxa ut.

13 Vi älskar nya idéer. I en Saab sitter du i en bil som är skapad av entusiaster som verkligen älskar bilar och bilkörning. Frågar du dem så är de ofta fascinerade av Saabs idérikedom och den typiska designen. Bilar som är annorlunda. Med avancerad teknik som är fokuserad på att göra körningen ännu roligare. Läs mer om våra innovationer och hitta länkar till Saab-communities jorden runt på saabsverige.com. Skyltidentifikation. Identifierar skyltar för hastighetsgränser och omkörningsförbud längs vägen. Skyltarna visas i färddatorns display som stöd för föraren. Bi-xenon SmartBeam. En helt ny generation strålkastare. Styrs elektroniskt och känner av bilens fart, riktning, mötande trafik och om det är dåligt väder. Systemet anpassar ljuskäglans bredd, längd och riktning för bästa sikt i olika situationer. Skiftar även automatiskt mellan halvoch helljus. Avancerad parkeringsassistans. Med sensorer fram, bak och på sidorna. Hjälper dig hitta en parkeringsplats längs gatan som passar bilen. Guidar dig under parkeringsmanövern med visuella symboler och ljud.

14 Det här är bara början. U-rail. Ett nytt flexibelt laststödssystem. Utformat för att hålla shoppingkassar och andra lösa föremål på plats i bagageutrymmet. Tillverkat i lättmetall och enkelt justerbart till lasten. Saab Original Tillbehör. Gör din bil ännu mer personlig och anpassad för dina speciella intressen. Läs mer om fälgar, lasthållare och annan smart utrustning på saabsverige.com. Resan fortsätter på saabsverige.com

15 BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH UTSLÄPP. Saab 9-5 Blandad körning: 5,3 11,5 l/100 km; CO g/km (2.0 TiD man 2.8T XWD aut). Preliminära beräknade värden enligt 1999/100 EC, tillgängliga vid tidpunkten för slutredigering (juli 2009). För senaste information kontakta din Saab-handlare eller besök saabsverige.com. saabsverige.com Saab Direkt Best. nr AMG Svenska AB (50) SE Art. No Printed in Sweden. Copyright Saab Automobile AB, Trollhättan, Sweden, Denna broschyr är tryckt på klorfritt, återvinningsbart papper. Alla uppgifter och illustrationer i den här upplagan är baserade på de specifikationer som fanns tillgängliga vid tidpunkten för slutredigering (juli 2009). Modellurval, tekniska data, tjänster och utrustning varierar per marknad och kan ändras utan föregående meddelande. Observera att bilderna i broschyren kan visa bilar med extrautrustning. Din Saab-handlare kan ge dig information om vad som är aktuellt för den svenska marknaden. Saab AB och Saab Automobile AB är idag två oberoende företag med en gemensam historia. Saab Automobile AB tillverkar bilar. Saab AB har sin huvudsakliga verksamhet inom försvars-, flyg och rymdteknik samt civil säkerhet. För ytterligare information om Saab AB, gå in på

The Nya Snaew ab Saab Sedan

The Nya Snaew ab Saab Sedan Nya The Saab new Saab Sedan En storslagen upplevelse. Den svenska naturen är unik. Och på Saab har vi alltid låtit oss inspireras av vår omgivning. Med blicken fäst på en avlägsen horisont och med ett

Läs mer

Nya Saab. SportCombi

Nya Saab. SportCombi 2012 Nya Saab SportCombi Upplev rymdteknik. Gör dig redo för lanseringen av nya Saab 9-5 SportCombi. Den erbjuder skandinavisk design och en kraftfull körupplevelse förstärkt av den senaste tekniken. Du

Läs mer

Nu går vi vår egen väg in i framtiden.

Nu går vi vår egen väg in i framtiden. Nya Saab 2011 Nu går vi vår egen väg in i framtiden. Nu är Saab ett fritt och självständigt företag, det är startskottet för en ny era. Vi är en målmedveten och passionerad nischtillverkare, med full frihet

Läs mer

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN JUKE MAXIMERAD SPÄNNING NYA NISSAN JUKE DEN BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE MED NYDESIGNADE XENON-STRÅLKASTARE, öppningsbart glastak, bumerangformade LED-baklyktor, sportiga stötfångare, sidobackspeglar

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Information. Nytt ljus bakom interiörens design. Interiör. London, juli 2006

Information. Nytt ljus bakom interiörens design. Interiör. London, juli 2006 Information London, juli 2006 Interiör Nytt ljus bakom interiörens design Utformningen av sittbrunnen i Saab Aero X relaterar direkt till den flygplansinspirerade karossformen. En blandning av klassisk

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Körglädje och komfort som i en personbil

Körglädje och komfort som i en personbil 18 oktober 2010 Nya Saab 9-4X: Finurliga finesser och dugliga detaljer Körglädje och komfort som i en personbil Crossover redan från grunden ger körkänsla som i en personbil Adaptiv chassiteknik: Saab

Läs mer

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl VOLVO FH16 MER ÄN PRESTANDA Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl yttar bil och last oavsett

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

Energieffektivitet: Saab BioPower, hybridsystem, solcellspanel i taket

Energieffektivitet: Saab BioPower, hybridsystem, solcellspanel i taket Information Genève, den 4 mars 2008 - Design i detalj Saab 9-X BioHybrid: Utmanar konventionerna för kompaktbilar Uttrycksfull design för kompaktbilsegmentet Energieffektivitet: Saab BioPower, hybridsystem,

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt Sollentuna 7 sep 2015 Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt - Ny design och identitet - Förbättrad komfort och ljudisolering - Förfinad interiör - Utvecklad

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL ATT VÄLJA RÄTT MOTOR. DIESEL. BENSIN. HYBRID. ELEKTRISK. Utvecklingen av motorer har tagit enorma steg de senaste åren. BMWs diesel-, bensin- och plug-in hybridmotorer är inget

Läs mer

Nya prestandamöjligheter med bioetanol

Nya prestandamöjligheter med bioetanol Information Genève, 6 mars 2007 Världspremiär Saab BioPower 100 Concept: Nya prestandamöjligheter med bioetanol Första produktionsmotorn optimerad för ren bioetanol (E100) 300 hk med betydligt minskad

Läs mer

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 1/6 NYA VOLVO S60 ÄR FRAMFÖR ALLT FÖRARENS BIL. HÄR STÅR KÖRGLÄDJE OCH PRESTANDA HÖGST I KURS, UTAN ATT GE AVKALL PÅ KOMFORT FÖR PASSAGERARNA.

Läs mer

NYA OPEL INSIGNIA OPC

NYA OPEL INSIGNIA OPC NYA OPEL INSIGNIA OPC Mindre snack. Mer sport. TUFFA TAG. Nya Insignia OPC har en aerodynamik som kan få andra bilar att kännas uppblåsta. Ett intryck som understöds av fakta. Den slanka stötfångaren

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan.

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. TILLBEHÖR 107 107 1 2 3 4 5 7 6 12 8 9 10 14 13 13 15 14 11 11 1. Stylingkit Stylingkit i aluminium- eller kolfiberlook till bakre stötfångaren. Framhäver bilens sportiga attityd. 2. ändrör ändrör i krom

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

citroën DS design och teknologi som väcker känslor

citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS5 Väldigt mycket känsla i en ovanligt snygg Citroën Lasse Svärd, DN Motor 26 maj 2012 Med sin avancerade teknik, design och materialval är Citroën

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Volvo GLT nu också med TURBO.

Volvo GLT nu också med TURBO. Volvo GLT nu också med TURBO. Den nya serien av starkt efterfrågade GLT-bilar har nu utokats med en variant med TURBO-motor. Den nya B 21ET-motorn drar inte mer ån en vanlig 4:a men har en effekt som en

Läs mer

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet FUN TO RIDE I kommer innovationen från vår passion att göra ATV-körandet bekvämt och roligt. Vi har byggt den mest innovativa ATV som du kommer att njuta av att åka på. Framtidens ATV har blivit utrustad,

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 Kraftfull Tillförlitlig Bevisat höga prestanda Komfort och säkerhet Volvos grävmaskiner är konstruerade för en världsomspännande marknad. Den avancerade teknologi

Läs mer

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE 2 FÖRAREN I CENTRUM EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE Giulietta är först och främst en Alfa Romeo-bil. Designad helt och hållet för personen sätter den föraren i centrum för total kontroll över

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Information. Att vidga horisonten. Framtidskoncept. London, juli 2006

Information. Att vidga horisonten. Framtidskoncept. London, juli 2006 Information London, juli 2006 Framtidskoncept Att vidga horisonten Aero X -konceptet är en 2-sitsig sportcoupé beväpnad med två av varumärkets kärnvärden: Saabs flyghistorik och det skandinaviska arvet.

Läs mer

WLTP. Worldwide harmonised Light vehicles Test Procedure

WLTP. Worldwide harmonised Light vehicles Test Procedure WLTP Worldwide harmonised Light vehicles Test Procedure Vad är WLTP? WLTP står för Worldwide harmonised Light vehicles Test Procedure som är den nya mätmetoden för laboratorietester av bilars bränsleförbrukning

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

NISSAN MICRA. Innehåll Exteriör design Interiör design Teknik och Prestanda Stil och Tillbehör Printa Avsluta

NISSAN MICRA. Innehåll Exteriör design Interiör design Teknik och Prestanda Stil och Tillbehör Printa Avsluta NISSAN MICRA GO GET IT NYA NISSAN MICRA VAD VÄNTAR DU PÅ? DU GILLAR ATT GÅ DIN EGEN VÄG OCH FÅ SAKER OCH TING ATT HÄNDA. MED DINA IDÉER OCH VÅR TEKNOLOGI KAN DU SKRÄDDARSY DIN RESA. TA KONTAKT MED NISSAN

Läs mer

2,761 L Med nedfällda baksäten

2,761 L Med nedfällda baksäten TOURNEO CONNECT FORD TOURNEO CONNECT Färger och klädselvarianter FORD TOURNEO CONNECT Mått Tourneo Connect Grand Tourneo Connect Längd 4 418 mm Längd 4 818 mm Bredd 2 137 mm Bredd 2 137 mm Höjd 1 852 mm

Läs mer

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET Släpp loss PFAFF passport symaskiner levereras med en hårdhuv som skyddar symaskinen. Den ergonomiska utformningen gör maskinerna praktiska att transportera och enkla att förvara. Nu börjar resan! Tänk

Läs mer

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i.

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i. BMW i När du älskar att köra NYA BMW i. KRAFTEN I UTVECKLINGEN. Utveckling handlar inte om kompromisser. Utan om ett speciellt förhållningssätt, när det gäller att utforska gränserna för det möjliga och

Läs mer

7 ÅRS. Världsrekord i bränsleförbrukning

7 ÅRS. Världsrekord i bränsleförbrukning 02 Kia Optima Hybrid Världsrekord i bränsleförbrukning 7 ÅRS NYBILS- GARANTI 7 års nybilsgaranti Nybilsgaranti 7 år/15 000 mil. Giltig i EU (även Norge, Schweiz, Island och Gibraltar) och enligt lokala

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

Oktober 2006. Elrullstolen som som förvandlas till till ett ett framsäte UPPFINNINGAR FÖR LIVSKVALITÉ

Oktober 2006. Elrullstolen som som förvandlas till till ett ett framsäte UPPFINNINGAR FÖR LIVSKVALITÉ Oktober 2006 Elrullstolen som som förvandlas till till ett ett framsäte i din i din bil bil UPPFINNINGAR FÖR LIVSKVALITÉ Elrullstolen som förvandlas till ett framsäte i din bil Nu kan Du som kör elrullstol

Läs mer

Ta kontroll över solen! Smarta system för fjärrstyrning och automatisering av solskydd.

Ta kontroll över solen! Smarta system för fjärrstyrning och automatisering av solskydd. Ta kontroll över solen! Smarta system för fjärrstyrning och automatisering av solskydd. Vårt användarvänliga system låter dig styra dina solskydd som du vill, när du vill. Fjärrkontroller Sensorer Motorer

Läs mer

Saab 9-3 Griffin: Uppgraderad design, högre effekt, lägre utsläpp

Saab 9-3 Griffin: Uppgraderad design, högre effekt, lägre utsläpp 23 Februari 2011 Saab 9-3 Griffin: Uppgraderad design, högre effekt, lägre utsläpp Saab 9-3 Griffin ersätter det nuvarande 9-3-programmet 9-3 SportCombi som miljöbil - 119 g CO 2 /km och 180 hk Ny utformning

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

Växthuseffekten ger extremt väder i Göteborg Dina val gör skillnad

Växthuseffekten ger extremt väder i Göteborg Dina val gör skillnad Växthuseffekten ger extremt väder i Göteborg Dina val gör skillnad www.nyavagvanor.se Växthuseffekten ger extremt väder i Göteborg Om du ännu inte har börjat fundera på växthuseffekten kan det vara dags

Läs mer

Februari. - en spännande månad

Februari. - en spännande månad Februari - en spännande månad VI PREMIÄRVISAR CHEVROLET CRUZE I HELGEN 20-21/2 EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 PASSA SAMTIDIGT PÅ ATT BEKANTA DIG MED NYA OPEL ASTRA NYA MITSUBISHI OUTLANDER VÄLKOMMEN

Läs mer

Elbilen som bjuder dig och miljön på glädje. ClubCar Precedent: En ny dimension inom golfsporten.

Elbilen som bjuder dig och miljön på glädje. ClubCar Precedent: En ny dimension inom golfsporten. Elbilen som bjuder dig och miljön på glädje. ClubCar Precedent: En ny dimension inom golfsporten. För femtio år sedan gjorde ClubCars golfbilar entré på de amerikanska golfbanorna. Där är de idag en nästan

Läs mer

BMW X. www.bmw.se www.bmw.com. När du älskar att köra NYA BMW X. BMW EfficientDynamics Mer kraft. Mindre förbrukning.

BMW X. www.bmw.se www.bmw.com. När du älskar att köra NYA BMW X. BMW EfficientDynamics Mer kraft. Mindre förbrukning. www.bmw.se www.bmw.com När du älskar att köra NYA. BMW EfficientDynamics Mer kraft. Mindre förbrukning. BLICKFÅNG. Nya står ut. Ensam, i mängden, överallt. Med sin extroverta design förenar den lifestyle

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V10_COVERS.indd 1-3 20/07/2015 10:05:18

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V10_COVERS.indd 1-3 20/07/2015 10:05:18 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 2 3 1 7 6 4 5 14 15 SKYACTIV TECHNOLOGY 16 17 6 1 7 5 2 4 3 8 18 19 SÄKERHET FRAMFÖR ALLT Mazda6 är konstruerad med en uppsjö av intelligent teknologi för att du och dina

Läs mer

Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen

Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen Varje droppe räknas! Vi kan inte göra något åt dieselpriset, men vi kan minska förbrukningen Teknikerna har lyckats med det som länge verkade vara omöjligt: att minska bränsleförbrukningen men ändå uppfylla

Läs mer

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS A P R I L 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL NYA OPEL Privatleasing från 2.199 kr/mån

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

Innehållsförteckning. Suzuki CNG. Fördelarna med att köra gasbil är många: CNG

Innehållsförteckning. Suzuki CNG. Fördelarna med att köra gasbil är många: CNG SUZUKI CNG Suzuki CNG Nu finns två av Suzukis modeller som miljöbilsalternativ Swift CNG och S-CROSS CNG (CNG = komprimerad naturgas). systemet är utvecklat och designat av Konvegas i Sverige och är speciellt

Läs mer

Med hjärtat i Norden.

Med hjärtat i Norden. 2009 Med hjärtat i Norden. För oss i Sverige är naturens utmaningar och ett krävande klimat en del av vardagen. Inte undra på att vi på Saab har ett annorlunda sätt att se på bildesign. Resultatet märker

Läs mer

ZoomUphill har en teknisk, unik konstruktion:

ZoomUphill har en teknisk, unik konstruktion: SPECIFIKATION Nytt svensk elfordon ger revolutionerande köregenskaper i terräng Zoomcamps vision är att alla skall ha rätt till det som erbjuds i samhället. Många människor är idag avskärmade från många

Läs mer

10 punkter för grönare bilkörning

10 punkter för grönare bilkörning Kampanjen Gör Bilen Grönare syftar till att reducera bilarnas negativa effekt på miljön och hjälpa förarna att tänka och köra grönt. 10 punkter för grönare bilkörning Köp grönt en bil med låga koldioxidutsläpp

Läs mer

Robotklippare. En robot som klipper gräset? Smart.

Robotklippare. En robot som klipper gräset? Smart. AUTOCLIP 2014 1 Robotklippare En robot som klipper gräset? Smart. Du ser den jobba oförtröttligt i din trädgård medan du spenderar kvalitetstid med familjen. Eller så är du inte ens hemma. En sak är säker:

Läs mer

Förverkliga din potential. expression line

Förverkliga din potential. expression line w Förverkliga din potential expression line Upptäck en ny dimension inom sömnad och quiltning! Är det ny inspiration, perfekta resultat och modern teknik du är ute efter? Allt detta och mycket mer finns

Läs mer

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket April 2000 Passat Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Lastför- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg måga kg vagnsvikt kg 1) skatt klass Passat 1.6

Läs mer

2009 Nordisk inspiration. Här i Norden är vi alltid nära naturen, med tydliga skiftningar i årstiderna som ständigt förändrar bilden av omgivningen. Vi har också en stark tradition av design och uppfinningsrikedom.

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>>

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> The new Kia 2 Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> Glöm gamla tankebanor, gör dig redo för nya tankesätt och upplevelser Här presenterar vi nya Kia pro_cee d GT, det seaste tillskottet i den populära

Läs mer

ERBJUDANDEN I FEBRUARI

ERBJUDANDEN I FEBRUARI ERBJUDANDEN I FEBRUARI MITSUBISHI HELG 6-7 FEBRUARI EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 VI PRESENTERAR NYA MITSUBISHI OUTLANDER INGEN VANLIG MILJÖBIL. VÄLKOMMEN PÅ EN PROVTUR Innehåll: Mitsubishi

Läs mer

På följande sidor kan du läsa om hur en vanlig bilist kan spara tusenlappar och samtidigt bidra till att dämpa växthuseffekten.

På följande sidor kan du läsa om hur en vanlig bilist kan spara tusenlappar och samtidigt bidra till att dämpa växthuseffekten. spara pengar och dämpa växthuseffekten Med rätt tryck i däcken rullar bilen bättre. Det minskar bränsleförbrukningen. Det tjänar du pengar på. Samtidigt minskar du dina utsläpp av växthusgasen koldioxid.

Läs mer

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten

Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten Kör ekonomiskt utan att ge avkall på effektiviteten De nya transportbilarsmodellerna håller priserna och kostnaderna i styr Volkswagen utvecklar sina transportbilar så att de i allt högre grad ska beakta

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL Avensis NYA TOYOTA EN LÄNGE EFTERLÄNGTAD NYHET PREMIÄR I JUNI 2015 TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL DESSUTOM Ny dynamisk design Helt

Läs mer

Varför BioPower? Användningen av bioetanol som ett förnyelsebart bränsle är svaret på två problem som

Varför BioPower? Användningen av bioetanol som ett förnyelsebart bränsle är svaret på två problem som Information Genève, 27 februari 2006 Saab BioPower: för en grön framtid Återvinning är idag en etablerad och accepterad del av det allmänna miljötänkandet. Saab BioPower är en del av samma tanke; genom

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL E-GREEN S SERIE

ANVÄNDARMANUAL E-GREEN S SERIE ANVÄNDARMANUAL E-GREEN S SERIE 1. Introduktion Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Produktbeskrivning 2.1 Ramnummer 3. Fäste av batteri 3.1 Batteri -/felindikator 4. Användning av styreenhet 4.1 Montering

Läs mer

NYA Scania streamline. Formad för framgång

NYA Scania streamline. Formad för framgång NYA Scania streamline Formad för framgång NYA Scania streamline 2-3 Ytterligare steg på vägen. Även en bra lastbil kan alltid bli bättre. Det är bränslet som driver oss framåt, och vi vet att du inte nöjer

Läs mer

Eco driving, på svenska sparsam körning, är en körteknik som kan ge 10-20% lägre bränsleförbrukning.

Eco driving, på svenska sparsam körning, är en körteknik som kan ge 10-20% lägre bränsleförbrukning. Sparsam körning Eco driving, på svenska sparsam körning, är en körteknik som kan ge 10-20% lägre bränsleförbrukning. men det finns flera sätt att spara bränsle och miljö! Bilens egenskaper Bilen har en

Läs mer

SCANIA TOURING. Välkommen ombord

SCANIA TOURING. Välkommen ombord Välkommen ombord Berätta om din verksamhet Möt Scania Touring. Med sin kraftfullt formade exteriör är den här allsidiga turistbussen skapad för att motsvara kraven för charter trafik och reguljärtrafik

Läs mer

MED STADEN SOM HEMMAPLAN

MED STADEN SOM HEMMAPLAN NYA CITROËN C1 1FR MED STADEN SOM HEMMAPLAN OPTIMISTISK, ENKEL OCH INTELLIGENT Nya Citroën C1 erbjuder en positiv transportlösning i staden. Med fem dörrar och en stark personlighet sticker Citroën C1

Läs mer

Mazda Hazumi en glimt av nästa generations småbil

Mazda Hazumi en glimt av nästa generations småbil Mazda Hazumi en glimt av nästa generations småbil 13.14/14.03.04/PL Vid utvecklingen av nya generationens bilar fokuserar Mazda på främst fyra områden: designtemat KODO Soul of Motion, Skyactiv-teknologi,

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst egenskap SateLlite p100 Satellite p100 Njut av ny bild- och ljudteknologi när Toshibas bärbara dator Satellite P100 ger personligt anpassat digital innehåll med spets. Satellite P100 har kapacitet att

Läs mer

VÅRKÄNSLOR? DAGS FÖR NY BIL?

VÅRKÄNSLOR? DAGS FÖR NY BIL? APRIL 2010 VÅRKÄNSLOR? DAGS FÖR NY BIL? Får vi bjuda dig på VÅR bukett med bra bilerbjudanden? Vi har laddat ordentligt med många nya modeller och ett rejält uppdaterat begagnatutbud. Välkommen in och

Läs mer

Instruktion. E-Green Medio

Instruktion. E-Green Medio Instruktion E-Green Medio Innehållsförteckning 1. Introduktion... 3 2. Produktbeskrivning... 4 2.1 Ramnummer... 4 3. Funktioner/inställningar... 5 3.1 Batteri -/felindikator... 5 3.2 Assistans funktion...

Läs mer

Bygg med Vision. HomIQ

Bygg med Vision. HomIQ HomIQ Beskrivning: Har du åkt hemifrån och är orolig att du kanske glömt spisen på? Med HomIQs nya system får du full kontroll över el, värme och larm i huset, genom ett knapptryck på din PC, ipad, iphone

Läs mer

300+ Nya 911Turbo Cabriolet EN CABRIOLET MED 480 HK, SOM

300+ Nya 911Turbo Cabriolet EN CABRIOLET MED 480 HK, SOM 300+ Nya 911Turbo Cabriolet EN CABRIOLET MED 480 HK, SOM GÖR NOLL TILL HUNDRA PÅ FYRA SEKUNDER OCH TOPPAR 310 KM/H, ÄR DET VERKLIGEN NÖDVÄNDIGT? VILL MAN INTE GLIDA LUGNT OCH FINT OM MAN NU KÖPER EN ÖPPEN

Läs mer

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg A Klass: A 180 Din bil A 180 Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1332 cm³ Cylindervolym 100 kw (136 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂utsläpp och energiklass 7,3 l/100km Bränsleförbrukning

Läs mer

Emotion BMW i8 Den kilformade sportbilsilhuetten s ä n d e r o m g i v n i n g e n e n t y d l i g s i g n a l :

Emotion BMW i8 Den kilformade sportbilsilhuetten s ä n d e r o m g i v n i n g e n e n t y d l i g s i g n a l : Nu är framtiden här. En sportbil med bokstavligt talat elektrifierande egenskaper. En unik drivlina som saknar motstycke. Sportig körupplevelse med blixtrande respons. Extremt innovativ design tar aerodynamiken

Läs mer

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFI 50 Effektiv Profi 50 är en skogsmaskin som lämpar sig för varierande terränger. Skogsmaskinen går på ett obehindrat och skonsamt sätt även på mjuka marker. Tack vare en

Läs mer

Det här är Porsche i Sverige

Det här är Porsche i Sverige Det här är Porsche i Sverige Om konsten att bygga bilar som inte finns Företaget Porsche AG kom till därför att Ferry Porsche inte kunde hitta sina drömmars bil; en lätt, snabb och bränsleeffektiv sportbil.

Läs mer

Audi A5 i uppgraderad version

Audi A5 i uppgraderad version Södertälje, 13 juli 2011 Audi A5 i uppgraderad version När de framgångsrika A5-modellerna nu uppgraderas erbjuder de, förutom ett designmässigt lyft, även nya tekniska lösningar, avancerade tillval och

Läs mer

Funktionsbeskrivning ABS ABS ABS ABS

Funktionsbeskrivning ABS ABS ABS ABS /TC Innehåll Innehåll... 2 /TC... 3 -uppbyggnad och funktion... 4 /TC-uppbyggnad och funktion... 6 /TC med EDC-uppbyggnad och funktion... 7 Gränsvärden för fram- och bakhjulens rullningsomkrets... 9 Kontrollampor...

Läs mer

Nya Suzuki Swift 4X4, unik i klassen

Nya Suzuki Swift 4X4, unik i klassen Nya Suzuki Swift 4X4, unik i klassen Suzukis bästsäljares efterträdare nya Swift nu i ny version med fyrhjulsdrift. Fjärde generationen Suzuki Swift, som introducerades i Sverige i september i fjol, kommer

Läs mer