DHR ÄNGELHOLM. NR

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DHR ÄNGELHOLM. NR. 4. 2012"

Transkript

1 DHR ÄNGELHOLM. NR Informationsblad om det som händer i föreningen, kurser, fester, resor och aktiviteter.

2 DHR ÄNGELHOLM. BRUKSGATAN ÄNGELHOLM. MOBIL ORGANISATIONSNR: BANKGIRO: ORDFÖRANDE. OVE JANSSON. TEL MOBIL KASSÖR. SVEN-ÅKE JÖNSSON. TEL MOBIL STYRELSELEDAMOT. KERSTIN PALM. TEL MOBIL JAN ANDERSSON. TEL MOBIL LENNART SIMONSSON. TEL MOBIL SUPPLEANT. RUNE PETTERSSON MOBIL Hej på er alla medlemmar! November, det är en tråkig och mörk månad, men snart vänder det och vi går mot ljusare tider. AU-gruppen har besökt kommunalrådet Åsa Herbst för att diskutera möjligheten att genom kommunen få tag på en bättre lokal, eller att samsas med någon annan förening om en lokal. Åsa tipsade om Villans vårdboende. Vi åkte dit omgående och presenterade oss och vilken verksamhet Ängelholms DHR-avdelning bedriver samt informerade om vårt årsprogram med alla aktiviteter och utflykter. Personalen visade oss runt på vårdboendet. Det kan bli mycket bra, fina lokaler för vår verksamhet, gräsmatta utanför och en bra parkering. Ett bra alternativ om hyran på den lokal vi hyr idag blir på tok för hög efter renoveringen. Planeringen inför 2013 fortgår och även aktiviteter tillsammans med Landskrona, Helsingborg och Höganäs. Vi har ett bra samarbete på alla plan. MEDLEMMEN I FOKUS. Ett förslag från förbundet till en ny organisationsstruktur för DHR. Ett häfte på 19 sidor, ni som vill studera materialet hör av er, vi trycker upp handlingarna åt er. Anledningen till omstruktureringen är att DHR som organisation inte kommer att finnas kvar i framtiden eftersom nyrekryteringen är för dålig. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Ove Jansson. Ordförande. Anmäl er alltid till Monica på Tel Mobil gäller alla arrangemang.

3 Måndagen den 17 december håller DHR Ängelholm sin årliga lucia fest. Detta kommer att ske i lokalen på bruksgatan 5 med början kl Det kommer att serveras kaffe och kakor till självkostnadspris 30 kr. Anmälan till Monica på tel eller mobil senast den 16 december. Välkomna hälsar festkomitén. Söndagen den 20 januari 2013 ordnar damerna i festkomitén grötfest i lokalen på bruksgatan. Ulla-Britt kommer att sälja lotter med fina priser. Lennart ordnar någon form av musikunderhållning. Priset är 30 kr även i år. Glöm inte att anmäla er till monica på tel eller på mobil senast måndag den14 januari. Välkomna hälsar festkomitén Vill du bli en av Sveriges nöjdaste bankkunder Välkommen Storgatan Ängelholm. Tel: Välkommen www. handelsbanken.se Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna på alla arrangemang som föreningen ordnar. STYRELSEN.

4 60 års jubileum Föreningens 60 års jubileum i Grevie parken blev en oförglömlig lördagen kväll. den 30 juni Ett 75 tal personer, medlemmar och inbjudna gäster fick en utmärkt tre rätters meny och en underhållning av Madaroarna som vi aldrig kommer att glömma. Tre damer som till vardags arbetar inom vården underhåller på ett lättsamt sätt, med inlägg som får alla gäster till att skratta och ha trevligt. Föreningen blev uppvaktad av DHR avdelningarna från Landskrona, Helsingborg och Höganäs. Bengt Silverstrand i form av distriktets ordförande höll ett litet tal och framförde distriktets gratulationer. Ove Jansson höll tal till alla de medlemmar som varit DHR trogna i både 25 och 50 år och överlämnade några små minnessaker till de medlemmar som var med på festen. Ove passade även på att framföra föreningens gratulationer till Ulla-Britt Håkansson på hennes 70 års dag. Efter mat och underhållning tog Bo-Lennarths orkester över och spelade upp till dans. Tack till alla som gjorde detta till en oförglömlig kväll. Styrelsen DHR Ängelholm. Anmäl er alltid till Monica Tel Mobil GÄLLER ALLA ARRANGEMANG

5 FÖRENINGEN HAR BYTAT TILL MOBILTELEFONI. DET NYA NR ÄR ELLER OM NI VILL NÅ ORDFÖRANDE. NR Måndagen den 1 november hade föreningen sin årliga ärtsoppa. Ca 30 medlemmar var närvarande och åt av den goda soppan och pannkakor med sylt o grädde samt kaffe med kaka. På månadsmötet som hölls samtidigt, redogjorde Ove för kommande verksamhet i föreningen, tillexempel gåsfest och planeringsmöte ihop med de föreningar som vi har ett samarbete med. Rapport från Pantrarna och deltagare i kursverksamhet lästes upp och godkändes. Tack till damerna i festkommiten för ett fint arrangemang.

6 Ett 70 tal DHR medlemmar från Landskrona, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm var samlade i år till Gåsfesten på Sommarsol. En planeringskonferens var början till denna fina helg, där varje avdelning fick komma med förslag om ett fortsatt samarbete, angående resor och fester. Många medlemmar passade på att få massage och andra behandlingar som erbjuds på Sommarsol, här var också många gäster som utnyttjade den fina badanläggningen. Gås middagen på lördagskvällen var alldeles utmärkt, och alla gäster kunde äta sig riktigt mätta. Sedan var det öron godis i form av ett trevligt två mansband som underhöll i cafeterian, och för de gäster som önskade dansa så gick det utmärkt. En nyhet för året var att det serverades varm korv i cafeterian framåt kvällen, och detta inslag var mycket uppskattat, så korven gick åt som smör i solsken. Det är styrelsens förhoppning att fler medlemmar utnyttjar de erbjudande som avdelningen ordnarunder kommande år Styrelsen för DHR Ängelholm. BARKÅKRAVÄGEN 183 ÄNGELHOLM TEL Ingosblommor.se ÖPPET ALLA DAGAR I VECKAN UTFÖR ALLT INOM BLOMMOR

7 DHR Höganäs ordnar en endagsresa till Ystad och Johannamuseet onsdagen den 15 maj Ängelholmsavdelningen kommer att delta på denna resa. Anmälan till Monica på Tel eller på mobil Mer information om resan på bifogad bilaga. Välkomna med på resan. Ängelholmsavdelningen ordnar en sommar resa till Valje viken i Blekinge den 18 till 22 augusti Vi kommer att åka med samma fina buss som vi hade till Ädelfors i somras. På denna resa erbjuder vi Landskrona, Helsingborg och Höganäs avdelningarna att följa med i mån av plats. Mer information om resan på bifogad bilaga. Anmälan är bindande och görs till Monica på Tel eller på mobil Välkomna med på resan. En nybörjar kurs i BOCCIA kommer att hållas fram på vårkanten, instruktörer till detta spel där alla kan vara med är, Lisa Pettersson, Rune Pettersson och Britt-Marie Nirsjö. Anmälan till denna kurs gör ni till Lisa på Tel eller till Britt-Marie eller till någon i styrelsen. Välkomna Lisa, Rune och Britt-Marie.

8 En julmarknads resa till Lübeck ordnades helgen 30 november till den 2 december, och var bättre än vi förväntade oss. Rökebuss körde med en buss med extra stor plats mellan sätena, så vi alla satt perfekt, med gott om plats. Jörgen som vår chaufför hette, var verkligen mån om att alla skulle ha det så bra som möjligt, och guidade oss på hela resan. Vi bodde på ett lyxigt spahotell i Timmerdorf, som ligger ca 2 mil från Lübeck och alldeles vid stranden. Från en del rum kunde vi se ända bort till Rügen som är den mest kända badorten i Tyskland. Hotellet innehöll en spa avdelning där inget saknades, allt från saltvatten i poolen till både ångbastu och vanlig bastu, massage behandlingar, och allt vad man kan önska sig på ett exklusivt spahotell. Frukost och middag var buffé, så alla kunde ta vad som önskades. Lübeck är känd för sin fina julmarknad, med allt från delikatesser i form av mat, till kläder, och musik underhållning, men även en arkitektur som är mycket vacker.

9 4-6 kycklingfiléer 1 pkt bacon 1-2 msk kycklingfond (Bong s) 1 röd paprika 1 gul lök ½ burk Mango Chutney (ex Druvan s) 1 burk creme fraiche 1 dl matlagningsgrädde Svartpeppar, curry, allkrydda. Bara njut av en fantastiskt god middag med ett perfekt vin till Skär kycklingen i små bitar, krydda dem lite och bryn dem i en stekpanna. Ta upp dem ur pannan. Skär baconet i strimlor och fräs i stekpannan, lägg sen i paprika bitar och lökbitar. Lägg i kycklingen igen. Häll i kycklingfonden och låt puttra på svag värme ett par minuter. Häll därefter i chutneyn, grädden och creme fraiche samt krydda med de olika kryddorna. Låt allt småputtra på svag värme ca 10 minuter. För mer sås, häll i mjölk eller mer grädde. På slutet kan ev. lite kinesisk soja hällas i. Till denna rätt kan man ha kokt ris eller pressad potatis. Till detta skall ni välja ett fylligt rött vin, själv föredrar jag Lindeman Bin 40 ett Merlot vin och inte så dyrt ca 79 kr och har nr 6376 på bolaget samt är från Nästa nr av Lergöksbladet kommer ut i februari-mars Ansvarig för detta utskick är styrelsen för DHR Ängelholm.

10 Styrelsen, festkommiten och resekommiten i DHR Ängelholm önskar alla nya och gamla medlemmar en riktigt GOD-JUL och ett GOTT NYTT ÅR

DHR Ängelholm. NR.1 2013. Informationsblad om det som händer i föreningen. Kurser, fester, resor och andra aktiviteter.

DHR Ängelholm. NR.1 2013. Informationsblad om det som händer i föreningen. Kurser, fester, resor och andra aktiviteter. DHR Ängelholm. NR.1 2013. Informationsblad om det som händer i föreningen. Kurser, fester, resor och andra aktiviteter. DHR ÄNGELHOLM. BRUKSGATAN 5. 26233 ÄNGELHOLM. MOBIL. 070 5818051 ORGANISATIONSNR:

Läs mer

DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011. Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter

DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011. Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011 Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter ORDFÖRANDE. OVE JANSSON. Tel. 0435-21694 MOBIL. 070-5216941 KASSÖR. SVEN-ÅKE JÖNSSON.

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 2. 2014

DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94

Läs mer

DHR ÄNGELHOLM. NR. 2. 2012. Informationsblad om det som händer i föreningen. kurser, fester, resor och andra aktiviteter.

DHR ÄNGELHOLM. NR. 2. 2012. Informationsblad om det som händer i föreningen. kurser, fester, resor och andra aktiviteter. DHR ÄNGELHOLM. NR. 2. 2012 Informationsblad om det som händer i föreningen. kurser, fester, resor och andra aktiviteter. DHR ÄNGELHOLM. BRUKSGATAN 5. 26233 ÄNGELHOLM. MOBIL. 070 5818051 ORGANISATIONSNR:

Läs mer

DHR ÄNGELHOLM. NR. 3. 2012. Informationsblad om det som händer i föreningen. kurser, fester, resor och andra aktiviteter.

DHR ÄNGELHOLM. NR. 3. 2012. Informationsblad om det som händer i föreningen. kurser, fester, resor och andra aktiviteter. DHR ÄNGELHOLM. NR. 3. 2012 Informationsblad om det som händer i föreningen. kurser, fester, resor och andra aktiviteter. DHR ÄNGELHOLM. BRUKSGATAN 5. 26233 ÄNGELHOLM. MOBIL. 070 5818051 ORGANISATIONSNR:

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 3. 2011. Lergöksbladet. Informationsblad om vad som Händer i föreningen kurser, fester, resor och andra aktiviteter

DHR Ängelholm NR. 3. 2011. Lergöksbladet. Informationsblad om vad som Händer i föreningen kurser, fester, resor och andra aktiviteter DHR Ängelholm NR. 3. 2011 Lergöksbladet Informationsblad om vad som Händer i föreningen kurser, fester, resor och andra aktiviteter ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-21694 MOBIL. 070-5216941 KASSÖR. SVEN-ÅKE

Läs mer

DHR Ängelholm. NR. 4 2013.

DHR Ängelholm. NR. 4 2013. DHR Ängelholm. NR. 4 2013. Informationsblad om det som händer i föreningen. Kurser, fester, resor och andra aktiviteter. OBS Föreningens nya adress är Åsbogatan 40 26251 Ängelholm, (Villans service boende)

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 3. 2015

DHR Ängelholm NR. 3. 2015 DHR Ängelholm NR. 3. 2015 Utsikt från hotellets altan på sommarresan 2015 i Bohuslän ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94 MOBIL. 070 52 169 41 STYRELSELEDAMÖTER. MARIANNE WINSTEDT 0431-187 57 MOBIL.

Läs mer

DHR Ängelholm NR

DHR Ängelholm NR DHR Ängelholm NR. 1. 2017 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se DHR Ängelholm Åsbogatan 40 26251 Ängelholm.

Läs mer

DHR Ängelholm. NR.2 2013.

DHR Ängelholm. NR.2 2013. DHR Ängelholm. NR.2 2013. Informationsblad om det som händer i föreningen. Kurser, fester, resor och andra aktiviteter. OBS Föreningen kommer att byta lokal, se artikel i Lergöken och glöm inte invigningen

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 1. 2015

DHR Ängelholm NR. 1. 2015 DHR Ängelholm NR. 1. 2015 ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94 MOBIL. 070 52 169 41 STYRELSELEDAMÖTER. MARIANNE WINSTEDT 0431-187 57 MOBIL. 076 05 905 09 LIZ LINDEROS TEL. 042-598 75 MOBIL. 073 66

Läs mer

LERGÖKS BLADET ETT INFORMATIONSBLAD FORMATIONSBLAD OM VAD SOM HÄNDER I FÖRENINGEN. KURSER, FESTER, RESOR OCH ALLA ANDRA AKTIVITETER

LERGÖKS BLADET ETT INFORMATIONSBLAD FORMATIONSBLAD OM VAD SOM HÄNDER I FÖRENINGEN. KURSER, FESTER, RESOR OCH ALLA ANDRA AKTIVITETER DHR. ÄNGELHOLM NR.2 2011. LERGÖKS BLADET ETT INFORMATIONSBLAD FORMATIONSBLAD OM VAD SOM HÄNDER I FÖRENINGEN. KURSER, FESTER, RESOR OCH ALLA ANDRA AKTIVITETER ORDFÖRANDE. OVE JANSSON 21694 TEL. 0435-21694

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 4 MÅNDAG Mangokyckling

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 44 MÅNDAG Pasta

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 8 MÅNDAG Fyllda

Läs mer

Ingredienser v.45. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v.45. Köp gärna med fler matvaror!

Ingredienser v.45. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v.45. Köp gärna med fler matvaror! Ingredienser v.45 Recept Kött/fisk Ca 500 gram nötfärs Ca 600 gram minutfilé förp rökt makrill Potatis/ris/pasta 900 gram potatis pkt pasta Grönsaker gul lök vitlök 500 gram vitkål ask cocktailtomater

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 19 MÅNDAG Thaigryta

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 3. 2014

DHR Ängelholm NR. 3. 2014 DHR Ängelholm NR. 3. 2014 Poeten och stinsen I Ängelholm bodde en man som hette Johan Wilhelm Hall. Han arbetade på stadens sockerbruk som arbetare, och avancerade så småningom till snickeriförman. Hall

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 51 MÅNDAG Stekt

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 5 MÅNDAG Champinjongratinerad

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 45 MÅNDAG Potatis

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 41 MÅNDAG Laxfilé

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 16 MÅNDAG Flygande Jakob

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 36. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 36. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 36. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 36. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 6 Recept Kött/fisk 500 gram nötfärs 500 gram laxfilé hel kyckling Potatis/ris/pasta mm kg potatis, Hej! Vi har en riktigt härlig vecka framför oss med flera inspirerande rätter på menyn. Just nu

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 50 MÅNDAG Fiskgratäng

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 15 MÅNDAG Fisk

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka så kommer vi laga några av Sveriges mest uppskattade klassiska rätter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 46 MÅNDAG

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 39 MÅNDAG Fyllda

Läs mer

12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till

12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till 12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till Grönsaker perfekta till fisk är en härlig blandning gjord på grillad aubergine, svarta bönor, sugar snap peas och tomater. FISK I FOLIE 1 portion

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 11 MÅNDAG Tortellinisoppa

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 16 MÅNDAG Kyckling

Läs mer

5 dagar. Ingredienser v.39. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v.39. Köp gärna med fler matvaror!

5 dagar. Ingredienser v.39. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v.39. Köp gärna med fler matvaror! dagar v.39 Recept Kött/fisk Ca 00 gram nötfärs Ca 600 gram laxfilé Ca 40-00 gram fläskfilé 700 gram kycklinginnerfilé 1 2 3 Potatis/ris/pasta mm 1 kg fast potatis 1 pkt pasta 1 pkt lasagneplattor 1,4 2

Läs mer

En Lättare Vecka.

En Lättare Vecka. En Lättare Vecka Måndag: Fylld ugnsbakad måltidskorv Tisdag: Fiskgratäng a la Winther Onsdag: Kycklingwok Torsdag: Spenatsoppa med ägghalva Fredag: Fettucine med ajvar kyckling Lördag: Tacogratäng med

Läs mer

Recept. Ingredienser v.19. Veckans meny: Bra att ha hemma v.19. Köp gärna med fler matvaror! Hej!

Recept. Ingredienser v.19. Veckans meny: Bra att ha hemma v.19. Köp gärna med fler matvaror! Hej! v.19 Recept Kött/fisk Ca 600 gram torskfilé Ca 500 gram nötfärs Ca 1000 gram kycklingfilé 1 pkt bratwurst Ca 400 gram lövbiff 1 2 3,4 4 5 Potatis/ris/pasta mm 2 kg fast potatis 1 pkt pasta 1,2,4 3 Grönsaker

Läs mer

En Lättare Vecka. http://enlattarevecka.wordpress.com/

En Lättare Vecka. http://enlattarevecka.wordpress.com/ En Lättare Vecka Måndag: Majsplättar med halloumichampinjoner Tisdag: Kycklingstroganoff Onsdag: Lax med potatis och broccolimos Torsdag: Linssoppa Fredag: Pasta Calypso Lördag: Ugnsstekt kycklingfilé

Läs mer

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid!

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! Äkta matglädje FLEXITARIAN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY 2 pers. Vecka 28 Måltid 1 Dijongratinerad

Läs mer

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 4. Måltid 1 Pannbiff med stekt lök. Måltid 2 Potatisgnocchi med bacon. Måltid 3 Lax med rotsakspytt

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 4. Måltid 1 Pannbiff med stekt lök. Måltid 2 Potatisgnocchi med bacon. Måltid 3 Lax med rotsakspytt HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 2 pers. Vecka 4 Måltid

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka så kommer vi laga några av Sveriges mest uppskattade klassiska rätter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 45 MÅNDAG

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 14 MÅNDAG Gratinerad

Läs mer

Pannkaka i ugn med örtig chilifärs

Pannkaka i ugn med örtig chilifärs Pannkaka i ugn med örtig chilifärs 2 msk smör bakplåtspapper 6 dl mjölk 4 dl mjöl 5 ägg 1 tsk salt ca 600 g köttfärs 0,25 vitlök 1 msk olja 0,5 tsk svartpeppar 1 pkt krossad tomat med chili 1 msk tomatpure

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 23 MÅNDAG Kycklingfärsgryta

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 26 MÅNDAG Panerade

Läs mer

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 16. Måltid 1. Crepes med lax. Måltid 2. Rårakor med kasslerpytt. Måltid 3. Biff Lindström med rostad potatis.

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 16. Måltid 1. Crepes med lax. Måltid 2. Rårakor med kasslerpytt. Måltid 3. Biff Lindström med rostad potatis. Äkta matglädje HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 6 pers.

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 12 MÅNDAG Asiatisk

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 3 MÅNDAG Lax

Läs mer

En Lättare Vecka v.17

En Lättare Vecka v.17 v.17 MÅNDAG Kålpudding TISDAG Kycklinggryta med röd curry ONSDAG Fransk vitlöksfisk TORSDAG Ärtsoppa med morot & timjan FREDAG Vinskinka med pressad potatis LÖRDAG Bittens kycklingfile SÖNDAG Honungslax

Läs mer

Ingredienser v.28. Recept. Veckans meny: Bra att ha hemma v.28. Köp gärna med fler matvaror! Hej!

Ingredienser v.28. Recept. Veckans meny: Bra att ha hemma v.28. Köp gärna med fler matvaror! Hej! v.28 Recept Kött/fisk Ca 600 gram kycklingfilé Ca 500 gram nötfärs Ca 550 gram falukorv Ca 500 gram laxfilé Ca 800 gram fläskkotlett 1 2 3 5 Potatis/ris/pasta mm 2 kg fast potatis 1 pkt pasta 1 pkt ris

Läs mer

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 41. Måltid 1. Köttfärs i ugn med kokt potatis. Måltid 2. Ugnsbakad sk med prästost. Måltid 3

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 41. Måltid 1. Köttfärs i ugn med kokt potatis. Måltid 2. Ugnsbakad sk med prästost. Måltid 3 Äkta matglädje BARNKASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 2 pers. Vecka

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 22 MÅNDAG Potatis

Läs mer

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 47. Måltid 1. Crepes med lax. Måltid 2. Rårakor med grönsakspytt. Måltid 3. Biff Lindström med rostad potatis.

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 47. Måltid 1. Crepes med lax. Måltid 2. Rårakor med grönsakspytt. Måltid 3. Biff Lindström med rostad potatis. Äkta matglädje BARNKASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka

Läs mer

Ingredienser v.17. Recept. Veckans meny: Bra att ha hemma v.17. Köp gärna med fler matvaror! Hej!

Ingredienser v.17. Recept. Veckans meny: Bra att ha hemma v.17. Köp gärna med fler matvaror! Hej! v.17 Recept Kött/fisk Ca 600 gram kycklingfilé Ca 500 gram nötfärs Ca 550 gram falukorv Ca 500 gram laxfilé Ca 700-800 gram fläskkotlett 1 2 3 5 Potatis/ris/pasta mm 2 kg fast potatis 1 pkt pasta 1 pkt

Läs mer

Ingredienser v.38. Recept. Veckans meny: Bra att ha hemma v.38. Köp gärna med fler matvaror! Hej!

Ingredienser v.38. Recept. Veckans meny: Bra att ha hemma v.38. Köp gärna med fler matvaror! Hej! v.38 Recept Kött/fisk Ca 00 gram nötfärs Ca 600 gram laxfilé 1 fläskfilé, ca 00 gram 700 gram kycklinginnerfilé 1 2 3 Potatis/ris/pasta mm 1 kg fast potatis 1 pkt pasta 1 pkt lasagneplattor 1,4 2 Grönsaker

Läs mer

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Skoterutflykt Ekonomiska föreningens skoterutflykt blir i år lördagen den 20 mars. Färden

Läs mer

LCHF. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid!

LCHF. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! LCHF Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 34 Måltid 1 Köttfärssoppa med ostkräm

Läs mer

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid!

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! Äkta matglädje FLEXITARIAN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY 6 pers. Vecka 3 Måltid 1 Ratatouille

Läs mer

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 49. Måltid 1. Ugnsbakad sk med vitlökssmör. Måltid 2. Tacopaj. Måltid 3. Kyckling & bacon pasta.

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 49. Måltid 1. Ugnsbakad sk med vitlökssmör. Måltid 2. Tacopaj. Måltid 3. Kyckling & bacon pasta. Äkta matglädje BARNKASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 2 pers. Vecka

Läs mer

5 dagar. Ingredienser v 3. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 3. Köp gärna med fler matvaror!

5 dagar. Ingredienser v 3. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 3. Köp gärna med fler matvaror! 5 dagar v 3 Recept Kött/fisk Ca 600 gram laxfilé Ca 500 gram nötfärs Ca 600 gram kycklingfilé 1 förp kalkonkassler 1 förp bacon 1 3 2 4 5 Potatis/ris/pasta mm 900 gram mjölig potatis 1 pkt pasta 4 1,5

Läs mer

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 42. Måltid 1. Färsröra med pasta penne. Måltid 2. Lax med fetaost täcke. Måltid 3. Fried rice.

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 42. Måltid 1. Färsröra med pasta penne. Måltid 2. Lax med fetaost täcke. Måltid 3. Fried rice. Äkta matglädje FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 42 Måltid

Läs mer

Meny och receptbok - Vilda på Karups Nygård

Meny och receptbok - Vilda på Karups Nygård Meny och receptbok - Vilda på Karups Nygård MENY Söndag 3 augusti. Lunch: Mackor, tonfisk, skinkröra, makrill, ägg. Middag: Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor. Måndag 4 augusti. Lunch: Korv Stroganoff

Läs mer

Vecka 18. Grönsaksris med räkor och stekt ägg. Köttfärsbiffar med krossade tomater och oliver. Krispiga bönbollar i tortillabröd

Vecka 18. Grönsaksris med räkor och stekt ägg. Köttfärsbiffar med krossade tomater och oliver. Krispiga bönbollar i tortillabröd Vecka 18 Grönsaksris med räkor och stekt ägg Köttfärsbiffar med krossade tomater och oliver Krispiga bönbollar i tortillabröd Allt-i-ett med kyckling, rödbetor och fetaostsås Familjekassen är för dig som

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka så kommer vi laga några av Sveriges mest uppskattade klassiska rätter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 9 MÅNDAG

Läs mer

Enkla recept som alla gillar till vardag eller fest!

Enkla recept som alla gillar till vardag eller fest! Matinspiration & Recept från Coop Enkla recept som alla gillar till vardag eller fest! Låt Coop planera veckans middagar! Matlådan Vår Middag hjälper dig att äta mer varierat utan att du behöver lägga

Läs mer

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 7. Måltid 1 Biffar med dragonsky. Måltid 2 Spaghetti med lax och pepparrot. Måltid 3 Merguez med rotfruktsstomp

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 7. Måltid 1 Biffar med dragonsky. Måltid 2 Spaghetti med lax och pepparrot. Måltid 3 Merguez med rotfruktsstomp FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 2 pers. Vecka 7 Måltid 1 Biffar med

Läs mer

3 DAGAR VECKA 10 VECKANS MENY. Hej! Välkomna till en ny härlig matvecka som bjuder på nya spännade smakkombinationer. Den Indiska kryddblandningen

3 DAGAR VECKA 10 VECKANS MENY. Hej! Välkomna till en ny härlig matvecka som bjuder på nya spännade smakkombinationer. Den Indiska kryddblandningen DAGAR VECKA 0 INGREDIENSER RECEPT Hej! Välkomna till en ny härlig matvecka som bjuder på nya spännade smakkombinationer. Den Indiska kryddblandningen garam masala får piffa till veckans fiskrätt som också

Läs mer

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 3. Måltid 1. Äggakaga serverad med stekt äsk. Måltid 2. Dijongratinerad lax med rostade rotsaker.

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 3. Måltid 1. Äggakaga serverad med stekt äsk. Måltid 2. Dijongratinerad lax med rostade rotsaker. Äkta matglädje FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 3 Måltid

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 34. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 34. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 34. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 34. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 4 Recept Potatis/ris/pasta 900 gram potatis pkt pasta Grönsaker gul lök vitlök chilipeppar äpplen avokado 400 gram grönkål 500 gram morötter purjolök salladshuvud 50 gram cocktailtomater broccolihuvuden,,,,

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 41 MÅNDAG Panerad

Läs mer

Kebabspett med couscous, vitlökssås och kåsallad

Kebabspett med couscous, vitlökssås och kåsallad Kebabspett med couscous, vitlökssås och kåsallad 4 port coscous 600 g blandfärs 0,5 röd lök 0,25 vitlök 1 tsk salt 0,5 tsk sambal oelek 0,5 tsk mald spiskummin 2msk mjölk Sås: 3 dl gräddfil 2 msk chilisås

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 7 MÅNDAG Laxpasta

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 15 MÅNDAG Kycklinggryta

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 2. 2015

DHR Ängelholm NR. 2. 2015 DHR Ängelholm NR. 2. 2015 ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94 MOBIL. 070 52 169 41 STYRELSELEDAMÖTER. MARIANNE WINSTEDT 0431-187 57 MOBIL. 076 05 905 09 LIZ LINDEROS TEL. 042-598 75 MOBIL. 073 66

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka så kommer vi laga några av Sveriges mest uppskattade klassiska rätter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 7 MÅNDAG

Läs mer

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid!

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! Äkta matglädje FLEXITARIAN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY 2 pers. Vecka 27 Måltid 1 Bönbiffar

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 21 MÅNDAG Hoisinglazad

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 21 MÅNDAG Stekt fisk serverad

Läs mer

Tisdag! Kycklingwok med chili, ingefära, soltorkade tomater och cashewnötter (2 portioner) 250g kycklingfilé 1 morot

Tisdag! Kycklingwok med chili, ingefära, soltorkade tomater och cashewnötter (2 portioner) 250g kycklingfilé 1 morot En veckas förslagsmeny! För dig som vill gå ner i vikt; Ta bort: bröd, pasta och gryn. För dig som vill behålla vikten; Lägg till: bröd, pasta och gryn. MIDDAG Måndag! Köttbullar med gräddsås och quinoasallad

Läs mer

Ingredienser v.37. Recept. Hej! Bra att ha hemma v.37. Veckans meny: Köp gärna med fler matvaror!

Ingredienser v.37. Recept. Hej! Bra att ha hemma v.37. Veckans meny: Köp gärna med fler matvaror! v.7 Recept Kött/fisk 500 gram nötfärs 600 gram laxfilé Ca 700 gram bjärekycklingfilé pkt prosciutto Potatis/ris/pasta mm pkt bulgur pkt glasnudlar Grönsaker vitlök rödlök gul lök 50 gram sugersnaps plocksallad

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 9 MÅNDAG Ugnsbakad

Läs mer

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 32. Måltid 1. Gräddig linsgryta med spenat & tomat. Måltid 2. Frasig sk med dillsås. Måltid 3

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 32. Måltid 1. Gräddig linsgryta med spenat & tomat. Måltid 2. Frasig sk med dillsås. Måltid 3 Äkta matglädje FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 6 pers. Vecka 32 Måltid

Läs mer

Mårten Gås mm. Steinerskolan, 11.11.2015. med Hencca Vilén och Anders Mattas

Mårten Gås mm. Steinerskolan, 11.11.2015. med Hencca Vilén och Anders Mattas Mårten Gås mm. Steinerskolan, 11.11.2015 med Hencca Vilén och Anders Mattas Innehållsförteckning Stekt Gås med gräddsås och äppelhalvor...3 Gräddsås...4 Rödkål...5 Rösti potatis...6 Flygande Jakob...7

Läs mer

FAMILJE- KASSEN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Smaklig måltid! Hälsningar kockarna på Bra Mat Hemma

FAMILJE- KASSEN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Smaklig måltid! Hälsningar kockarna på Bra Mat Hemma Äkta matglädje FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Smaklig måltid! Hälsningar kockarna på Bra Mat Hemma VECKANS MENY 4 pers. Vecka 18 Måltid 1 Fisk med örter och potatis Måltid

Läs mer

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Smaklig måltid! Hälsningar kockarna på Bra Mat Hemma

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Smaklig måltid! Hälsningar kockarna på Bra Mat Hemma Äkta matglädje FLEXITARIAN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Smaklig måltid! Hälsningar kockarna på Bra Mat Hemma VECKANS MENY 2 pers. Vecka 15 Måltid 1 Vegetarisk chapchae Måltid 2 Fried

Läs mer

Vecka 41,4 port. Monikas 3 dagarskasse! Ingredienser. Recept. Bra att ha hemma! 1 1 1 2 2,3 1 1 3. Välkomna till en av mina riktiga favoritveckor!

Vecka 41,4 port. Monikas 3 dagarskasse! Ingredienser. Recept. Bra att ha hemma! 1 1 1 2 2,3 1 1 3. Välkomna till en av mina riktiga favoritveckor! Vecka 4,4 port Monikas dagarskasse! Välkomna till en av mina riktiga favoritveckor! Här finns både välkända och klassiska goda smaker samt mindre kända smaker i nytänkande rätt. Min personliga favorit

Läs mer

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 42. Måltid 1 Färsbiffar med potatiskompott. Måltid 2 Fisk med currykräm. Måltid 3 Korv med potatisquesadilla

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 42. Måltid 1 Färsbiffar med potatiskompott. Måltid 2 Fisk med currykräm. Måltid 3 Korv med potatisquesadilla HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 42 Måltid

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 40 MÅNDAG Kycklingklubba

Läs mer

KYCKLING MED SLOTTSSTEKSMAK

KYCKLING MED SLOTTSSTEKSMAK KYCKLING MED SLOTTSSTEKSMAK 1 portion 100 g kycklingfilé i långa strimlor 1 tsk majsolja 1 liten lök, finhackad 1/2 finhackad röd paprika 1-2 ansjovisfiléer, 30 g 1/2 dl kycklingbuljong salt och peppar

Läs mer

Din lösning på veckan.

Din lösning på veckan. Din lösning på veckan. Vecka 18 Grönsaksris med räkor och stekt ägg Köttfärsbiffar med krossade tomater och oliver Krispiga bönbollar i tortillabröd Tredagarskassen är för dig som känner precis som vi,

Läs mer

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid!

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! FLEXITARIAN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 40 Måltid 1 Sojabakad fisk med

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 17 MÅNDAG Hemgjorda

Läs mer

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 47. Måltid 1 Biffar med tomatdressing. Måltid 2 Fiskpaket med paprika och fetaost. Måltid 3 Kycklingspett med lime

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 47. Måltid 1 Biffar med tomatdressing. Måltid 2 Fiskpaket med paprika och fetaost. Måltid 3 Kycklingspett med lime HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 6 pers. Vecka 47 Måltid

Läs mer

LCHF. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid!

LCHF. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! LCHF Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY 6 pers. Vecka 36 Måltid 1 Smörstekt fisk med rödlökscreme

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 8. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 8. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 8. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 8. Köp gärna med fler matvaror! dagar Ingredienser v 8 Recept Kött/fisk 500 gram nötfärs Ca 600 gram rödspätta Ca 600 gram fläskytterfilé 2 Potatis/ris/pasta pkt pasta 2 kg potatis 2, Hej! Välkomna till en ny vecka men nya goda vardagsrätter.

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 21 MÅNDAG Chililax

Läs mer

LCHF. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid!

LCHF. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! LCHF Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 51 Måltid 1 Falukorv i ugn Måltid 2 Fiskgryta

Läs mer

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 40. Måltid 1 Fisk i paket. Måltid 2 Tacopaj. Måltid 3 Kyckling och bacon med pasta

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 40. Måltid 1 Fisk i paket. Måltid 2 Tacopaj. Måltid 3 Kyckling och bacon med pasta HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 6 pers. Vecka 40 Måltid

Läs mer

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 48. Måltid 1 Biffar med ljummen pastasallad. Måltid 2 Fisk med basilika & tomatsallad

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 48. Måltid 1 Biffar med ljummen pastasallad. Måltid 2 Fisk med basilika & tomatsallad FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 2 pers. Vecka 48 Måltid 1 Biffar

Läs mer

3 DAGAR VECKA 48 VECKANS MENY

3 DAGAR VECKA 48 VECKANS MENY 3 DAGAR VECKA 48 Hej! Vi är inne på 3:e veckan med vår folkkära gästkock Plura Jonsson. I över 40 år har han varit sångare och låtskrivare i gruppen Eldkvarn. Men det är först på senare år Plura Jonsson

Läs mer

Het pasta med torrsaltat bacon och majs. vecka 2

Het pasta med torrsaltat bacon och majs. vecka 2 Het pasta med torrsaltat bacon och majs vecka 2 inspiration Het pasta med torrsaltat bacon och majs En rätt du enkelt svänger ihop. Den torrsaltade baconen ger en härlig sälta och broccolin ger en fin

Läs mer

LCHF. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid!

LCHF. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! Äkta matglädje LCHF Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 6 pers. Vecka 3 Måltid 1 Korv

Läs mer

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 25. Måltid 1. Krämig köttfärssås med tomat & pasta. Måltid 2. Fiskgratäng med gröna ärter & krossad potatis.

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 25. Måltid 1. Krämig köttfärssås med tomat & pasta. Måltid 2. Fiskgratäng med gröna ärter & krossad potatis. Äkta matglädje BARNKASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 2 pers. Vecka

Läs mer