Vi:Medlemmar ME DLE MSKAP & FÖ RMÅNER

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vi:Medlemmar ME DLE MSKAP & FÖ RMÅNER"

Transkript

1 Vi:Medlemmar ME DLE MSKAP & FÖ RMÅNER

2 KORT & GOTT OM MEDLEMSKAPET - Företagsförmåner för över kr. Se bilaga. - Kostnadsfri information genom app och nyhetsmail. - Medverkan i event, kampanjer och tävlingar samt kostnadsfritt marknadsföringskit till dessa. - Ni får synas på malmocity.se med er egen medlemssida samt möjlighet att synas i våra sociala medier. - Delta i utbildningar och seminarier kostnadsfritt. - Ta emot Malmö City Presentkort som säljs för flera miljoner om året. - Få allt detta och mycket mer när ni blir medlemmar! Från 275 kr/månad. - Ta del av vårt nätverk, få nya kontakter och chansen att påverka ditt område och din stad. - Personalerbjudanden i vår app. MALMÖ CITYSAMVERKAN MALMÖ CITYSAMVERKAN startades 1995 då det fanns ett behov av en organisation som arbetade med allt från stadsmiljö och säkerhet till marknadsföring och evenemang i city. En samarbetsorganisation där det lokala näringslivet kunde vara med och påverka. Idag, mer än 20 år senare är Malmö City en levande stadskärna i ständig förändring! Vår vision: Malmö City en plats för alla att älska och återuppleva! Malmö Citysamverkan ägs i tre lika delar av handel och övrigt näringsliv, fastighetsägarna och Malmö stad. Vi är en icke-vinstdrivande organisation där de pengar ni investerar genom ert medlemskap går till insatser i city. FASTIGHETSÄGARE 5000 kr HANDEL & NÄRINGSLIV 5000 kr MALMÖ STAD 5000 kr = KR Vi finns till för våra medlemmar; butiker, restauranger, caféer, hotell, fastighetsägare osv. Listan kan göras lång har ni en verksamhet i city är ni välkomna! Vårt uppdrag är att dra fler besökare till city. Allt vi arbetar med gör vi för er och ofta kommer idéerna även från er. I denna broschyr kan ni läsa lite om några av de projekt som möjliggörs för att våra medlemmar stöttar city genom sitt medlemskap.

3 LÅT OSS GÖRA ER STARKARE! VILKA ÄR VI? På kontoret är vi ett litet men effektivt team som arbetar för att Malmö ska ha en levande stadskärna. Vi arbetar med bl.a. områdesutveckling, marknadsföring, digitala medier, arrangemang, utbildningar, medlemsfrågor och Malmö City Presentkort. Mer info om oss och kontaktuppgifter till teamet hittar ni i vår medlemsapp MCS Intern. Självklart är den gratis och finns i både App Store och Google Play. Kontakta oss gärna med frågor, idéer eller om du behöver ett bollplank! VI FICK HÖRA EN HÄRLIG LIKNELSE om att Malmö Citysamverkan är som att vara medlem hos ett bra gym. Här finns redskap och expertis som medlemmarna är välkomna att använda hur mycket de vill. Välkomna hit, använd oss, vårt nätverk och våra verktyg så mycket ni bara kan. Tillsammans blir vi starkare! TJÄNA PÅ DITT MEDLEMSKAP FÖRETAGSFÖRMÅNER Varje år tar vi fram ett antal medlemsförmåner som kan hjälpa ert företag. Förmånerna har ett samlat värde på över kr. Här får ni genom ert medlemskap rabatter på allt från annonsering till utbildningar och bevakning. RABATTER FÖR ANSTÄLLDA I vår app hittar ni även rabatter som era anställda kan använda privat. Det kan vara allt från 10% på lunchen till 20% på ett köp. Vill ni lämna en medlemsrabatt? Hör av er till oss! VAD TYCKER VÅRA MEDLEMMAR? Att fokusera på och utveckla min egen verksamhet är lika självklart för mig som att vara närvarande och uppdaterad i den stad jag verkar i. Vårt medlemskap i Malmö Citysamverkan har definitivt varit en stor del av mitt företags framgång under snart 20 år. - Kristina Linderoth, Brillor å sånt. Vinnare av Årets Butik i Malmö City 2017 samt nominerade till Årets Butik i Sverige Fyra favoriter: Kostnadsfria utbildningar för mig och min personal. Områdesmöten där vi kan vara med och påverka vår del av city. Att vara med på event som marknadsförs i media och sociala medier. Att nätverka med folk i samma och andra branscher. HUR KAN MAN TACKA NEJ TILL DETTA? - Kristina Linderoth, Brillor å sånt

4 VI HAR KOLL PÅ DET NI INTE HINNER MED I APPEN HITTAR NI INFORMATION om det mesta som händer i city. Det finns ett kalendarium med alla möten, seminarier och stora event som sker i Malmö City. Här hittar ni även de rekommenderade öppettiderna för city, både för vardagar och helgdagar. Det finns information om hur Malmö City Presentkort fungerar, hur man söker tillstånd för t.ex. en gatupratare eller ett evenemang, och mycket mer. Vi analyserar besöksflöden i city och mäter kontinuerligt stadskärnans utveckling. När det kommer stora evenemang till Malmö som t.ex. Eurovision, World Pride eller VM i någon sport tar vi reda på relevant information om hur evenemangen kan påverka er verksamhet och kommunicerar detta till er. Som medlem får ni information från oss främst i appen samt genom nyhetsmail. Ni får kostnadsfria marknadsföringskit för olika evenemang, tävlingar och presentkortet. De skickas per post eller delas ut direkt till er verksamhet. LADDA NER APPEN GRATIS! MCS INTERN - I AppStore & Google Play NI VET VÄL ATT NI SYNS PÅ MALMOCITY.SE? VÅR HEMSIDA ÄR TILL FÖR CITYS KUNDER & BESÖKARE. Större delen av de som besöker hemsidan letar efter specifika verksamheter och deras öppettider. Denna info hittar de enkelt genom vår sökfunktion. På hemsidan finns även inspiration samt information om allt från parkering till Malmö City Presentkort. Alla medlemmar har en egen sida på vår hemsida som ni kan uppdatera när ni vill. När besökaren söker på ert företagsnamn kommer denna sida upp. Ni kan uppdatera era öppettider, adress, kontaktuppgifter och lägga upp bilder och länkar till era sociala medier. Detta gör ni enkelt på vår hemsida: malmocity.se/login. Har ni inte uppdaterat på ett tag? Passa på och gör det nu!

5 @MALMOCITY Vi arbetar aktivt med facebook och Instagram. Ni hittar oss här: FACEBOOK INSTAGRA facebook.com/ malmocitysamverkan instagram.com/ malmocity Våra hashtags: #visespåstan och #malmöcity Jobbar ni också mycket med era kanaler? Tagga oss i era bilder så delar vi dem när vi kan. Vill ni lära er mer om hur vi arbetar med sociala medier och se exempel på inlägg? Kolla in våra riktlinjer för sociala medier, ni hittar dem i appen under INFO/FAQ. Är ni intresserade av att gå en kostnadsfri kurs i sociala medier? Se eventuella kurstillfällen i appen under INFO/CITYAKADE- MIN/KURSER. FÖRVERKLIGA ERA IDÈER VI HAR DELAT IN CITY I FYRA OLIKA ZONER. I dessa zoner, och ibland även mikrozoner, har vi områdesmöten där ni kan träffa era grannar och prata om de frågor som är mest relevanta för er och ert område/gata. Här kan ni verkligen vara med och påverka! De som kommer på dessa möten är med och bestämmer vilka projekt vi gör tillsammans. ZON 1: Södra Förstadsgatan, Södertull, Triangeln. ZON 2: Lilla torg, Gustav Adolfs torg, Södergatan, Skomakaregatan, Baltzarsgatan, Hansa. ZON 3: Davidshall, Friisgatan. ZON 4: Hamngatan, Stortorget, Gamla Väster, Centralen, Kv. Caroli. Varje område har en dedikerad kontaktperson, du hittar dem via vår app. ETT BRA EXEMPEL PÅ RESULTATET av områdesarbetet är t.ex. Davidshall där en aktiv grupp tillsammans arbetat med allt från marknadsföring till event i området. De har bl.a. skapat egna konton på instagram och facebook, gjort en fotoutställning, anordnat kvällsöppet samt tagit fram vägvisningsdekaler som leder besökaren runt i området. Andra projekt där flera zoner deltagit är t.ex. modevisningar eller kvällsöppet event som After Work Shopping. Det projekten har gemensamt är att idéerna kommer från medlemmarna. De som kommer på områdesmötena bidrar med sin tid och sina idéer. Hittar man ett projekt man vill göra så kan det ofta samfinansieras med Malmö Citysamverkan då vi kan bidra med ekonomiskt stöd från vår zonbudget. Detta upplägg är helt beroende av att många i området är aktiva i gruppen, därför är det viktigt att ni går på områdesmötena i ert område. De flesta grupperna ses runt 4 gånger/år.

6 BESÖKSDESTINATION TILLSAMMANS MED MALMÖ TURISM arbetar vi för att locka hit turister och besökare från hela världen. När besökarna väl är på plats behöver vi alla hjälpas åt att ta hand om dem och leverera ett värdskap i världsklass. Malmö Turism har infört ett antal Infopoints i city som man kan hänvisa turister till, dessa hittar ni på malmocity. se/turist. Vi trycker även upp vår populära City Guide två gånger per år. Det är en shoppingkarta där alla butiker, restauranger, hotell osv. finns med. På kartan hittar man även alla Infopoints och hyrcykelställ från Malmö By Bike. Kartan finns bl.a. hos hotell, Infopoints, på stan och hos de butiker som vill dela ut den. Vill du ha kartor att dela ut? Kontakta oss! EVENEMANG & STADSMILJÖ Varje år anordnar eller samarrangerar Malmö Citysamverkan ett antal evenemang i stadskärnan. Vi samarbetar med Malmö stad och fastighetsägare i city för att göra gatumiljön både funktionell, vacker och ibland överraskande. Vi har även kontakt med Polisen när det gäller tillstånd för evenemang. Vi anordnar Design & Konsthantverksmarknaden på Lilla torg varje höst och bjuder hit den kända matmarknaden Geraud International Streetmarket. Utöver detta anordnar vi olika kampanjer, tävlingar och evenemang som vi involverar citys verksamheter i, som t.ex. After Work Shopping eller tävlingen Årets Butik, Årets Café och Årets Restaurang i Malmö City. Ni kan anmäla er till alla våra event och kampanjer i appen. JULEN ÄR EN VIKTIG TID FÖR HANDELN. Varje år arbetar vi tillsammans med bl.a. Malmö stad för att julen i city ska vara fantastisk. Exempel på aktiviteter är Malmö Lucia och andra evenemang och dekorationer på citys torg och gator. Dessutom sätter vi upp julbelysningen över både huvudstråk och ett antal andra gator i city. Belysningen är otroligt uppskattad och viktig för både mysfaktor, trivsel och säkerhet. CITYAKADEMIN BEVILJADES VÅR ANSÖKAN om ännu ett EU-projekt finansierat av Europeiska Socialfonden. Genom projektet kan vi erbjuda kostnadsfria utbildningar och seminarier till ett antal av våra medlemmar under tre år. Ett av projektets huvudsyften är hållbar tillväxt. Vi vill hjälpa konkurrenskraftiga små och medelstora företag i en tid av både globalisering och digitalisering. Se kursutbudet samt anmäl er till kurser direkt i appen under INFO/CITYAKADEMIN.

7 NI TJÄNAR PÅ MALMÖ CITY PRESENTKORT PRESENTKORTET ÄR EN INVESTERING I CITY SOM GYNNAR ALLA VÅRA MEDLEMMAR. Som medlem får ni ta emot kortet utan kostnad. Ni får även ett kostnadsfritt marknadsförings-kit som ni kan använda för att locka kunderna att använda sitt kort i just er verksamhet. Kortet är ett Mastercard betalkort som kan laddas med kr. Det säljs bl.a. hos alla Pressbyrån i Malmö, i automater på stan samt i vår webshop. I webshopen får vi varje jul ett stort antal beställningar från företag som väljer att stötta city genom att ge bort kortet som julklapp till sina anställda. Det kan användas hos över 400 verksamheter i city; butiker, restauranger, caféer, hotell, salonger, upplevelser och mycket mer. Självklart går allt eventuellt överskott till att stötta stadskärnan och våra medlemmar i form av t.ex. event, kampanjer och områdesutveckling. VI ARBETAR STÄNDIGT FÖR ATT GÖRA PRESENTKORTET TILL DEN BÄSTA PRESENTEN I REGIONEN! Jag är tacksam för det härliga och engagerande Citysamverkan-team som agerar i vår stadskärna. Det betyder mycket för mig som företagare att få stöd och hjälp på vägen att utöka mitt kontaktnät med övriga företagare i city. - Ann Almqvist, Varuhuschef Åhléns City Jag anser att den samordnande roll som Malmö Citysamverkan har är en av de viktigaste förutsättningarna för att city ska utvecklas och erbjuda ett bra utbud och upplevelser. - Thomas Marot, Förvaltningschef Jernhusen

8 NÄTVERK VI JOBBAR ALLA FÖR SAMMA SAK, våra medlemmar hjälper varandra och det är denna samverkan som är vår styrka. Vi har ett fantastiskt nätverk med över 400 verksamheter. Här finns alla kontakter du kan behöva, det är bara att knacka på hos grannen eller be oss om hjälp. Vi anordnar kontinuerligt träffar och seminarier för medlemmar. Missa inte vårt årliga höstmingel där ni får träffa kollegor och vara med när vi delar ut priser till Årets Butik, Årets Café, Årets Restaurang samt Årets Ledstjärna och Årets Servicestjärna. Inte medlem än? Fyll i en medlemsansökan på malmocity.se/kontakta-oss idag. Medlemsavgiften är låg, från 275 kr/månad. Bli medlem nu och gör city ännu starkare! Fotograf framsida: Apelöga. Porträttfoto: Agneta Renmark MALMÖ CITYSAMVERKAN AB Engelbrektsgatan Malmö info@malmocity.se malmocity.se App: MCS Intern instagram.com/malmocity facebook.com/malmocitysamverkan

Det är här det händer!

Det är här det händer! Det är här det händer! Aktiviteter och engagemang för ett levande centrum Året runt anordnar och deltar vi i olika arrangemang. Självklart är det aktiviteter som bidrar till ett attraktivt centrum och

Läs mer

för dig inom besöksnäring och handel

för dig inom besöksnäring och handel Sammanställning After Work för dig inom besöksnäring och handel Sammanfattning Målet var att ta fram en handlingsplan med 2-4 konkreta frågor som kommunen tillsammans med Företagarna ska arbeta vidare

Läs mer

PUHH HOS OSS AB. Att synas. vi har verktygen för att komma i rampljuset. Marknadsföringsbyrå, Kvidinge

PUHH HOS OSS AB. Att synas. vi har verktygen för att komma i rampljuset. Marknadsföringsbyrå, Kvidinge PUHH HOS OSS AB Att synas vi har verktygen för att komma i rampljuset Marknadsföringsbyrå, Kvidinge ATTRAKTIV Er stadskärna är attraktiv, låt alla se det. Om alla tillsammans hjälps åt att göra stadskärnan

Läs mer

Medlems- & serviceavgifter i PÅ LIMHAMN ek förening 2016

Medlems- & serviceavgifter i PÅ LIMHAMN ek förening 2016 Medlems- & serviceavgifter i PÅ LIMHAMN ek förening 2016 Företag med kommersiell butiksyta som t ex butiker, restauranger, banker, mäklare, med flera. Nedanstående serviceavgifter gäller för 2016. Därefter

Läs mer

Nyhetsbrev från handelsutvecklaren

Nyhetsbrev från handelsutvecklaren Nyhetsbrev från handelsutvecklaren Maj 2016. Sommaren och värmen är här, i alla fall under vissa dagar. Maj månad är snart slut och då stundar Våryran igen när staden blir lite extra rolig och trevlig

Läs mer

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag 2014-08-10 Svenska Web Voice Annika Elgeskog www.webvoice.se +46 725 861010 presenterar Företagarens guide till framgång på Instagram.

Läs mer

Välkommen till Destinationsmöte Tanum! Vitlycke museum

Välkommen till Destinationsmöte Tanum! Vitlycke museum Tove Bengtsson Operativ Turistchef Tanum Turist info@tanumturist.se 0525-61188, 0703542188 Välkommen till Destinationsmöte Tanum! Vitlycke museum 2017-11-21 En liten introduktion https://vimeo.com/123416220

Läs mer

Sammanställning av synpunkter vid seminarierna Vision för utveckling av Varbergs stadskärna

Sammanställning av synpunkter vid seminarierna Vision för utveckling av Varbergs stadskärna Jönköping i maj 2012 Sammanställning av synpunkter vid seminarierna Vision för utveckling av Varbergs stadskärna Under våren 2012 hölls fem seminarier för att lägga grunden för visionen. Mötena hade följande

Läs mer

* Aktör= besöksmål, restaurang, hotell, förening, hembygdsgård, butik, café, evenemang, aktivitet mm

* Aktör= besöksmål, restaurang, hotell, förening, hembygdsgård, butik, café, evenemang, aktivitet mm Vad är Upplev Lundaland? Under Kristi himmelfärd den 13-16 maj arrangeras Upplev Lundaland. Arrangemanget vänder sig till alla besökare och invånare som bor i Lundaland ( Kävlinge, Staffanstorp, Lund,

Läs mer

Sammanställda synpunkter från diskussionskvällen den 6 april på Scandic Hallandia

Sammanställda synpunkter från diskussionskvällen den 6 april på Scandic Hallandia Sammanställda synpunkter från diskussionskvällen den 6 april på Scandic Hallandia Grupp A Att skapa förutsättningar på nya platser för uteserveringar och möten. Aktiviteter i centrum året runt. Lilla torgplanen

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Årsstämma 2011-03-17

Årsstämma 2011-03-17 Årsstämma 2011-03-17 Linköping City Vision: Den attraktivaste marknadsplatsen ALLAskall trivasi Linköping City Den attraktivaste mötesplatsen Alltid ligga i framkant Linköpings stadskärna skall vara regionens

Läs mer

Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01. Caroline Ullman & Johanna Lundberg

Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01. Caroline Ullman & Johanna Lundberg Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01 Caroline Ullman & Johanna Lundberg i i i Hej! Vi har pratat med studenter som har gett oss tips på hur de vill bli informerade och kommunicera med er på ICA

Läs mer

ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR VÄLKOMNA TILL DET ROLIGASTE VI VET! Vi jobbar i en fantastiskt rolig och spännande bransch och vi kan varje år räkna in många nya medlemmar. Restauranger och

Läs mer

Digitalguiden Platstjänster

Digitalguiden Platstjänster Digitalguiden Platstjänster Facebook Tripadvisor Google My Business Foursquare Yelp Översikt Platstjänster Facebook Tripadvisor Google Foursquare Yelp Typ av plattform Världens största sociala nätverk.

Läs mer

Medlemsundersökning 2011

Medlemsundersökning 2011 Medlemsundersökning 2011 1 Innehåll Inledning... 3 Tycker du att du får tillräckligt med information genom Nyhetsbrev m.m från oss i Innerstaden Göteborg?... 6 Är det lätt att nå oss på Innerstaden Göteborg

Läs mer

Utveckling och omställning. Ett kompetensprojekt för detaljhandeln i Västerås

Utveckling och omställning. Ett kompetensprojekt för detaljhandeln i Västerås Utveckling och omställning Ett kompetensprojekt för detaljhandeln i Västerås 1 Innehållsförteckning Förord Bakgrund Projektets syfte Projektets deltagare Projektets upplägg Projektets mål Resultat Enkätundersökningar

Läs mer

Sociala medier och Flickr som marknadsföring Essä i kursen Digitala Distributionsformer Högskolan Väst Av: Nicklas Johansson

Sociala medier och Flickr som marknadsföring Essä i kursen Digitala Distributionsformer Högskolan Väst Av: Nicklas Johansson Sociala medier och Flickr som marknadsföring Essä i kursen Digitala Distributionsformer Högskolan Väst Av: Nicklas Johansson Innehåll Sammanfattning..s.1 Inledning.s.2 Beskrivning.s.2,3 Diskussion...s.4,5

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

Ålands Näringsliv. Aktuellt under 2017

Ålands Näringsliv. Aktuellt under 2017 Ålands Näringsliv Aktuellt under 2017 Dagens presentation Personal Intressebevakning City Mariehamn Hållbarhet Välkommen in Utveckla framtidens företag Kommande aktiviteter Personal Anders Ekström - verkställande

Läs mer

Enkätundersökning nov - dec 2007. Grundläggande enkätundersökning hos medlemmarna för att kunna förbättra och utveckla Innerstaden Göteborg.

Enkätundersökning nov - dec 2007. Grundläggande enkätundersökning hos medlemmarna för att kunna förbättra och utveckla Innerstaden Göteborg. Enkätundersökning nov - dec 7 Grundläggande enkätundersökning hos medlemmarna för att kunna förbättra och utveckla Innerstaden Göteborg. Bakgrund Under November månad år 7 genomfördes denna enkätundersökning

Läs mer

Linköpings innersta. Verksamhet 2018

Linköpings innersta. Verksamhet 2018 Linköpings innersta Verksamhet 2018 Årets Stadskärna 2018 ett kvitto på att vårt samarbete ger resultat I slutet av maj 2018 fick Linköping för tredje gången ta emot utmärkelsen Årets Stadskärna. Men det

Läs mer

ÖVERSIKT RONNEBY HANDEL & INTRESSEFÖRENING VERKSAMHETSÅR 2017/2018

ÖVERSIKT RONNEBY HANDEL & INTRESSEFÖRENING VERKSAMHETSÅR 2017/2018 ÖVERSIKT RONNEBY HANDEL & INTRESSEFÖRENING VERKSAMHETSÅR 2017/2018 VI UTVECKLAR I SAMVERKAN HANDELS- & SERVICEFÖRETAG ALLA BEHÖVS FÖR ATT GÖRA SKILLNAD PÅ RIKTIGT. VI HAR MEDLEMMAR I FLERA BRANSCHER SOM

Läs mer

Ystad fick i stark konkurrens med Norrköping och Varberg utmärkelsen Årets Stadskärna 2007 med motiveringen: Ystad Citygrupp visar att man med små

Ystad fick i stark konkurrens med Norrköping och Varberg utmärkelsen Årets Stadskärna 2007 med motiveringen: Ystad Citygrupp visar att man med små Ystad fick i stark konkurrens med Norrköping och Varberg utmärkelsen Årets Stadskärna 2007 med motiveringen: Ystad Citygrupp visar att man med små resurser och stort engagemang kan åstadkomma en stor förändring.

Läs mer

Nu kommer våren! Sandgren Linda

Nu kommer våren! Sandgren Linda Sandgren Linda Från: SOK [svenskaolympier@sok.se] Skickat: den 24 september 2015 10:42 Till: Sandgren Linda Ämne: Nytt från Svenska Olympier april 2015 Om du inte kan läsa detta mail, klicka här. Nu kommer

Läs mer

Digital producent 4 dgr

Digital producent 4 dgr Digital producent 4 dgr Lär dig hur du framgångsrikt kan jobba med digitala medier. Få fler besökare, kunder och affärer. Under 4 dagar för du möjlighet att lära dig mer om hur du kan skapa en digital

Läs mer

Hur kan man locka fler ungdomar till Göteborgs hamns hemsida?

Hur kan man locka fler ungdomar till Göteborgs hamns hemsida? Hur kan man locka fler ungdomar till Göteborgs hamns hemsida? När man går in på en webbsida är det utseendet och designen som står i centrum. Om det är en färglös hemsida kopplar man direkt det till något

Läs mer

Bli en samarbetspartner!

Bli en samarbetspartner! Bli en samarbetspartner! Klagshamns Ryttarförening har bedrivit ridskola i den vackra naturen på Klagshamns udde i Malmö i snart 30 år. I dag är KRF en av Skånes största ridklubbar och vår ambition är

Läs mer

En guide till Instagram för riksvävare

En guide till Instagram för riksvävare En guide till Instagram för riksvävare Vad är Instagram? Instagram är ett socialt media som blivit mycket populärt på senare år. Det är ett bra forum att hitta inspiration för här kan du enkelt hitta vävare

Läs mer

Välkommen som samarbetspartner!

Välkommen som samarbetspartner! Välkommen som samarbetspartner! VISIT ROSLAGEN 2014 Varför bör jag delta aktivt i Visit Roslagens arbete och synas med mitt företag på www.roslagen.se? VISIT ROSLAGEN Välkommen! Visit Roslagen välkomnar

Läs mer

3. Hur många anställda har företaget? (antal människor som sysselsätts, behöver inte vara heltidstjänster) %

3. Hur många anställda har företaget? (antal människor som sysselsätts, behöver inte vara heltidstjänster) % 1. Vilken kategori är du verksam i? Du kan välja en eller fler alternativ. Bygg, Entre Konsult Hälsa / frisk Vård & oms Detaljhandel IT Mat, cafe, r Design / ko Konst / kultur Bygg, Entreprenad eller Trädgård

Läs mer

Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö

Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö Uppdrag Se över hur det lokala besöksnäringssamarbetet för Värmdö bör organiseras För att skapa lokalt engagemang och mervärde åt

Läs mer

Än en gång varmt välkommen! Anna Johansson, ordförande i Göteborgs socialdemokratiska partidistrikt

Än en gång varmt välkommen! Anna Johansson, ordförande i Göteborgs socialdemokratiska partidistrikt Socialdemokraterna i Göteborg är en förening som drivs av viljan att skapa ett jämlikt samhälle, en stad som ger barn de bästa möjliga uppväxtvillkor, där alla som kan jobba också ska ha ett jobb och där

Läs mer

Hur skapar vi attraktiva mötesplatser utifrån ett samverkansperspektiv. Marlene Hassel Stockholm

Hur skapar vi attraktiva mötesplatser utifrån ett samverkansperspektiv. Marlene Hassel Stockholm Hur skapar vi attraktiva mötesplatser utifrån ett samverkansperspektiv Marlene Hassel Stockholm 2019-04-02 1 Möjligheter & utmaningar Hur möter vi framtiden? Hur kan vi stärka våra platser och skapa tillväxt

Läs mer

Tillsammans får vi fler att välja Skellefteå!

Tillsammans får vi fler att välja Skellefteå! Tillsammans får vi fler att välja Skellefteå! Ett häfte om VISIT SKELLEFTEÅ - om organisationen, medlemskapet och det gemensamma arbetet mot ett attraktivare Skellefteå. VARFÖR TURISM? Turism är en exportindustri

Läs mer

Vi skapar Skandinaviens mest attraktiva stadskärna. Vill du vara med?

Vi skapar Skandinaviens mest attraktiva stadskärna. Vill du vara med? Vi skapar Skandinaviens mest attraktiva stadskärna. Vill du vara med? Målet är att göra Jönköping till Skandinaviens mest attraktiva stadskärna i sin storlek. Ganska kaxigt, tycker kanske en del. Men faktum

Läs mer

Året som gått... M A L M Ö CI TYSAM V E R KAN AB

Året som gått... M A L M Ö CI TYSAM V E R KAN AB Året som gått... M A L M Ö CI TYSAM V E R KAN AB Å R SR E D OV I S NI NG 2 017 1 ÅRS REDO VISNING 2017 INNEHÅLL VD har ordet Variationsrikedom Värdskap Atmosfär Förvaltningsberättelse Resultaträkning Balansräkning

Läs mer

GRANNE MED RÖRSJÖPARKEN SMARTAKONTOR.NU

GRANNE MED RÖRSJÖPARKEN SMARTAKONTOR.NU Malmö C Caroli City Drottningtorget Göteborg/ Stockholm Entré Lilla torg Stortorget Rörsjöparken Värnhemstorget Köpenhamn Gustav Adolfs torg St Pauli kyrka St Pauli kyrkogård Triangeln 954 GRANNE MED RÖRSJÖPARKEN

Läs mer

STOCKHOLM SAMARBETA MED ABF STOCKHOLM. Forverkliga drommar och forandra varlden tillsammans!

STOCKHOLM SAMARBETA MED ABF STOCKHOLM. Forverkliga drommar och forandra varlden tillsammans! STOCKHOLM SAMARBETA MED ABF STOCKHOLM Forverkliga drommar och forandra varlden tillsammans! Gör en annan värld möjlig! Den här broschyren riktar sig till arrangörer som är på väg eller vill börja samarbeta

Läs mer

BJUD IN TILL ETT MÖTE OCH BLI EN VÄRDEFULL AMBASSADÖR FÖR DIN STAD. [ eskilstunaconvention.se ]

BJUD IN TILL ETT MÖTE OCH BLI EN VÄRDEFULL AMBASSADÖR FÖR DIN STAD. [ eskilstunaconvention.se ] BJUD IN TILL ETT MÖTE OCH BLI EN VÄRDEFULL AMBASSADÖR FÖR DIN STAD [ eskilstunaconvention.se ] Att delta i nationella och internationella möten och kongresser är ofta berikande och utvecklande. Men har

Läs mer

Baltzarsgatan 25 Kontor, Malmö 177 kvm

Baltzarsgatan 25 Kontor, Malmö 177 kvm Baltzarsgatan 25 Kontor, Malmö 177 kvm Baltzarsgatan 25 Yta: 177 kvm Plan: 5 Välkommen till Västra Baltzarsgatan 25, plan 5 Fastigheten Här befinner du dig i händelsernas centrum mitt i Malmö. Huset byggdes

Läs mer

Näringslivsstrategi 2009-03-23. Renée Mohlkert Näringslivs- och marknadsdirektör

Näringslivsstrategi 2009-03-23. Renée Mohlkert Näringslivs- och marknadsdirektör Näringslivsstrategi 2009-03-23 Renée Mohlkert Näringslivs- och marknadsdirektör NÄRINGSLIVSSTRATEGI FÖR HELSINGBORGS STAD Utifrån denna strategi ska Helsingborgs stads näringslivsarbete bedrivas. Uppdraget

Läs mer

Bli medlem i marknadsförings& destinationsutvecklingpaket DESTINATION LÄCKÖ-KINNEKULLE AB

Bli medlem i marknadsförings& destinationsutvecklingpaket DESTINATION LÄCKÖ-KINNEKULLE AB Bli medlem i marknadsförings& destinationsutvecklingpaket DESTINATION LÄCKÖ-KINNEKULLE AB Destination Läckö-Kinnekulle AB Destination Läckö-Kinnekulle AB har mångårig kunskap, erfarenhet och bred kompetens

Läs mer

Digital kommunikation. den externa kommunikationen

Digital kommunikation. den externa kommunikationen Digital kommunikation den externa kommunikationen Vad ska vi prata om idag? Digitala kanaler så ser det ut Digitala kanaler vilka använder ni? Strategi och planering Så kommunicerar VIF/SISU Den här hjälpen

Läs mer

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Sätt i gång med Facebook Om Facebook Mer än hälften av Sveriges befolkning använder Facebook. Sverige är dessutom det land i Norden med flest antal

Läs mer

Medlemskap och Marknadsföringspaket Information om Visit Blekinges marknadsföring, medlemskap och marknadsföringspaket, 2019.

Medlemskap och Marknadsföringspaket Information om Visit Blekinges marknadsföring, medlemskap och marknadsföringspaket, 2019. VISIT BLEKINGE Medlemskap och Marknadsföringspaket 2019 Information om Visit Blekinges marknadsföring, medlemskap och marknadsföringspaket, 2019. Håkan Andersson, Visit Blekinge BLI MEDLEM Vill du vara

Läs mer

Missa inte din chans Horizon 2020 För detta har EU avsatt 70 miljarder euro! förverk- liga dina idéer.

Missa inte din chans Horizon 2020 För detta har EU avsatt 70 miljarder euro! förverk- liga dina idéer. sök nu! GRATIS! Missa inte din chans att utveckla din verksamhet genom att delta i ett EU-finansierat projekt. Horizon 2020 är ett EU-program som pågår mellan åren 2014 och 2020. Syftet är att stärka europeisk

Läs mer

GUIDE till Companys Club. Vad säger vi till kunderna?

GUIDE till Companys Club. Vad säger vi till kunderna? GUIDE till Companys Club Vad säger vi till kunderna? Vad handlar Companys Club om? COMPANYS CLUB HANDLAR OM MODE OCH OM FÖRDELAR, UPPLEVELSER OCH BONUSAR FÖR DE KUNDER SOM ÄLSKAR MODE. HALLÅ ALLA FASHIONISTAS!

Läs mer

Inbjudan till Sveriges företag. Earth Hour 2012 31 mars kl 20.30 21.30

Inbjudan till Sveriges företag. Earth Hour 2012 31 mars kl 20.30 21.30 Inbjudan till Sveriges företag Earth Hour 2012 31 mars kl 20.30 21.30 Kära företag! Lördag den 31 mars 2012 klockan 20.30 är det dags att släcka! År 2011 deltog över 5 000 städer i 135 länder i Earth Hour.

Läs mer

NYHETSBREV. Augusti Höstens frukostmöten. Höstfest lördag den 29 sep kl

NYHETSBREV. Augusti Höstens frukostmöten. Höstfest lördag den 29 sep kl NYHETSBREV Augusti 2018 Höstens frukostmöten Frukostmötena pågår mellan kl. 07.45-09.30. Sparbanken Alingsås bjuder på frukost och lokal (ingång från baksidan). tisdag den 18 september Höstfest lördag

Läs mer

Helsingborgs Tennisklubb

Helsingborgs Tennisklubb Sofia! Tack för att HTK fått vara delaktiga i en fantastisk karriär och hoppas inte vårt samarbete slutar här? Efter 16 år som proffs, 2 WTA-titlar och 20 ITF titlar i singel, rankad 29a som bäst i singel

Läs mer

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Facebook Ett av de snabbaste sätten att sprida sin webbutik och få sin första beställning är att använda sig av Facebook. Det finns två olika sätt att

Läs mer

Produktblad - aug/sep

Produktblad - aug/sep Produktblad - aug/sep 1/8 10 dagar fri träning 21/8 31/8 Pushdag 28/9 PT- Pushdag 7/8 31/8 30/9 1000 kr rabatt 500 kr rabatt 1/9 Kom-igång-kampanj 20/9 30/11 ICA Utvalt Aktivitetsperiod 1/8-30/9 2017 Vi

Läs mer

Handlingsplan 2017 för turismutveckling i Karlstadsregionen Kopplad till den turismstrategiska planen

Handlingsplan 2017 för turismutveckling i Karlstadsregionen Kopplad till den turismstrategiska planen Första förslag på Handlingsplan 2017 för turismutveckling i Kopplad till den turismstrategiska planen Vi vill gå från att samverka till att samproducera och ha en gemensam handlingsplan som innehåller

Läs mer

Ung Företagsamhet Örebro län

Ung Företagsamhet Örebro län INFORMATION Nyhetsbrev 2 VIKTIGA DATUM LÄSÅR 2017/2018 Våren 2018 10 jan Anmälan till regional mässa öppnar 18 jan Steg 2-utbildning i UF företagande Läsårets siffror 2017/2018 Kalender Utbildningstillfällen

Läs mer

Frågor och svar till styrelsens förslag om att införa avgift på bredd- och motionsarrangemang

Frågor och svar till styrelsens förslag om att införa avgift på bredd- och motionsarrangemang Frågor och svar till styrelsens förslag om att införa avgift på bredd- och motionsarrangemang Här sammanställs frågor och svar som inkommit till styrelsen på ett eller annat sätt gällande förslaget om

Läs mer

Marknadsför ditt företag gratis via bildapparna 2012-08-29 Senast uppdaterad 2012-08-29

Marknadsför ditt företag gratis via bildapparna 2012-08-29 Senast uppdaterad 2012-08-29 Marknadsför ditt företag gratis via bildapparna 2012-08-29 Senast uppdaterad 2012-08-29 Bilder ur ett företagsperspektiv har sedan marknadsföringens begynnelse varit viktiga för att inspirera, väcka ett

Läs mer

GREEN STATE ANALYS BESLUT LÖNSAMHET. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt.

GREEN STATE ANALYS BESLUT LÖNSAMHET. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt. DIGITAL PRESENCE Innehållsförteckning Detta dokument är till för att ge dig en förståelse i vilka vi är, vad vi erbjuder & hur vi arbetar för att gör din digitala

Läs mer

Kom igång med OP World Step By Step

Kom igång med OP World Step By Step Kom igång med OP World Step By Step Din bostad använder sig av verktyget OP World, ett verktyg som hjälper dig att kommunicera och samverka inom ditt boende. Registrering 1. Anslut dig till Wi-Fi eller

Läs mer

Stockholms och TuristSveriges största kommunikationsprojekt. marknaden någonsin.

Stockholms och TuristSveriges största kommunikationsprojekt. marknaden någonsin. Stockholms och TuristSveriges största kommunikationsprojekt mot den finländska marknaden någonsin. Redan idag är finländarna en av Stockholms största besökargrupper Lönsamma besökare Finska besökare spenderar

Läs mer

Välkommen! Lycka till! ecampus min väg till KNX. Nytt från den 1 oktober 2014

Välkommen! Lycka till! ecampus min väg till KNX. Nytt från den 1 oktober 2014 ecampus min väg till KNX Nytt från den 1 oktober 2014 Välkommen! Här följer en guide till hur man på egen hand med en dator och Internetåtkomst kan lära sig grunderna för KNX och hur verktyget ETS fungerar

Läs mer

Internationell strategi. för Gävle kommun

Internationell strategi. för Gävle kommun Internationell strategi för Gävle kommun Innehåll Inledning Sammanfattning... 4 Syfte med det internationella arbetet... 5 Internationell strategi För invånare, företag och Gävle kommunkoncern Foto: Mostprotos.com

Läs mer

TRAVEL&TASTE. Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016. En mässa med resor och världens kök

TRAVEL&TASTE. Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016. En mässa med resor och världens kök TRAVEL&TASTE Conventum Arena, Örebro 13 februari 2016 En mässa med resor och världens kök SMAKA PÅ VÄRLDEN! Ready for take off? Travel & Taste är mässan där du som utställare serverar dina besökare smaker

Läs mer

Ockelbo. Framtidens centrum i fokus. Marlene Hassel Svenska Stadskärnor / 2014-02-10

Ockelbo. Framtidens centrum i fokus. Marlene Hassel Svenska Stadskärnor / 2014-02-10 Ockelbo Framtidens centrum i fokus Marlene Hassel Svenska Stadskärnor / 2014-02-10 Hur kan vi......utveckla en ort eller stad...öka attraktiviteten...och för vem? Ockelbos situation och möjligheter? -

Läs mer

Baltzarsgatan 25. Malmö 41 kvm

Baltzarsgatan 25. Malmö 41 kvm Baltzarsgatan 25 Malmö 41 kvm Diligentia: Fastigheter som gör skillnad. Diligentia är en av Sveriges största fastighetsägare. Beståndet utgörs av ett balanserat innehav av kontorsfastigheter, köpcentrum,

Läs mer

Vi vill synas tillsammans med er. En guide till vår gemensamma väg framåt, och hur vi på bästa sätt synliggör vårt samarbete.

Vi vill synas tillsammans med er. En guide till vår gemensamma väg framåt, och hur vi på bästa sätt synliggör vårt samarbete. Vi vill synas tillsammans med er. En guide till vår gemensamma väg framåt, och hur vi på bästa sätt synliggör vårt samarbete. Ju fler vi är desto bättre blir det. Att välja bank handlar i dag om så mycket

Läs mer

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Sverige är ett populärt land! 2012 kommer YFU Sverige att ta emot totalt 76 utbytesstudenter varav 4 är sommarstudenter, 5 är halvårsstudenter och 67 är helårsstudenter.

Läs mer

Eslövs Stadskärneförening

Eslövs Stadskärneförening Eslövs Stadskärneförening Verksamhetsberättelse 2014 Sida 1 Inledning Eslövs Stadskärneförening är ett samarbete mellan handlare, Eslövs kommun, fastighetsägare, föreningar och övrigt näringsliv med syfte

Läs mer

Att vara InfoPoint! i Bohuslän 2017

Att vara InfoPoint! i Bohuslän 2017 Att vara InfoPoint! i Bohuslän 2017 Turistrådet Västsverige en del av Västra Götalandsregionen Dagens besöksservice Möten mellan människor uppskattas mest av besökare vid sidan av själva reseanledningen.

Läs mer

Välkommen som medlem i ditt valda Affärsnätverk, Business Edition, Ladies Edition eller om du valt att bli medlem i båda nätverken.

Välkommen som medlem i ditt valda Affärsnätverk, Business Edition, Ladies Edition eller om du valt att bli medlem i båda nätverken. Välkommen som medlem i ditt valda Affärsnätverk, Business Edition, Ladies Edition eller om du valt att bli medlem i båda nätverken. Genom att acceptera medlemsvillkoren vilka du godkänner genom att både

Läs mer

Svenska företag på webben

Svenska företag på webben Svenska företag på webben En rapport om webbnärvaron bland Sveriges företag och hur den uppfyller befolkningens förväntningar Svenska företag på webben 2017 - en rapport från Loopia Innehåll Hemsida eller

Läs mer

Djäknegatan 20 Butik, Malmö 115 kvm

Djäknegatan 20 Butik, Malmö 115 kvm Djäknegatan 20 Butik, Malmö 115 kvm Djäknegatan 20 Yta: 115 kvm Plan: Markplan Välkommen till Djäknegatan 20, Markplan Fastigheten Här befinner du dig i händelsernas centrum mitt i Malmö. Huset byggdes

Läs mer

Ditt nästa kontor? Davidshallsgatan 14

Ditt nästa kontor? Davidshallsgatan 14 Ditt nästa kontor? Davidshallsgatan 14 Vån 4, 256 kvm, Centrum Davidshallsgatan 14 Centrum Ledig yta: 256 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 16 18 Miljömärkning: LEED Guld (2015) Tillträde: Enligt överenskommelse

Läs mer

skola och arbetsliv i samverkan

skola och arbetsliv i samverkan skola och arbetsliv i samverkan Transfer - skola och arbetsliv i samverkan Transfer är Sveriges största organisation för förmedling av föreläsare och förebilder från arbetslivet till skolan. Syftet är

Läs mer

SOCIALA MEDIER-KAMPANJ. The Butterfly Effect. Be the difference.

SOCIALA MEDIER-KAMPANJ. The Butterfly Effect. Be the difference. SOCIALA MEDIER-KAMPANJ The Butterfly Effect Be the difference. IDÉ OCH KONCEPT The Butterfly Effect är en tävling tänkt att engagera lokala företag i Malmö som får utmana varandra i att samla in mest pengar

Läs mer

fika-arrangörens handbok

fika-arrangörens handbok fika-arrangörens handbok world Fairtrade Challenge är ett enkelt och roligt sätt att bidra till att odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom får förbättrade arbets- och levnadsvillkor. Anordna

Läs mer

Slutrapport för projekt

Slutrapport för projekt Slutrapport för projekt Vänligen notera att slutrapporten och godkännande för att publicera kontaktuppgifterna (sista sidan) ska sändas i original till Länsstyrelsen, dessutom slutrapporten sändas i digital

Läs mer

Djäknegatan 16 Kontor, Malmö 498 kvm

Djäknegatan 16 Kontor, Malmö 498 kvm Djäknegatan 16 Kontor, Malmö 498 kvm Djäknegatan 16 Yta: 498 kvm Plan: 4 Välkommen till Djäknegatan 16, plan 4 Fastigheten Här befinner du dig i händelsernas centrum mitt i Malmö. Huset byggdes av Lifförsäkrings

Läs mer

Affärsplan. Grupp 13. Simplex

Affärsplan. Grupp 13. Simplex Grupp 3 Affärsplan Simplex Simplex gör det möjligt för alla med ett hushåll att låna samt hyra ut prylar som inte används kontinuerligt i hemmet. Via en hemsida sparar kunden pengar och utrymme samtidigt

Läs mer

OM OSS. City i Samverkan är en ideell, icke vinstdrivande medlemsförening.

OM OSS. City i Samverkan är en ideell, icke vinstdrivande medlemsförening. OM OSS City i Samverkan är en ideell, icke vinstdrivande medlemsförening. Våra medlemmar är Stockholms Stad, fastighetsägare, handeln, SL, Polisen samt enskilda företag och organisationer. OFFENTLIG/PRIVAT

Läs mer

Sociala medier för företag

Sociala medier för företag Sociala medier för företag Utbildningen ingår i projektet Helikoopter vilket är ett kompetensutvecklingsprojekt som finansieras av Europeiska socialfonden och genomförs i Coompanion Norr och Västerbottens

Läs mer

Våga fråga! Välkommen som värvare! Johnny Mostacero Förbundsordförande

Våga fråga! Välkommen som värvare! Johnny Mostacero Förbundsordförande Värvarmanual Våga fråga! Tillsammans ska vi värva många nya medlemmar tilll IOGT-NTO. En tuff utmaning som är möjlig att nå om vi alla drar vårt strå till stacken. Du och jag kan bidra till målet genom

Läs mer

Din ledande webb-tv kanal inom ridsporten i Norden

Din ledande webb-tv kanal inom ridsporten i Norden Foto: My Sohlman Din ledande webb-tv kanal inom ridsporten i Norden Vår vision är att bli bäst i Norden på det vi gör bäst. Webb-Tv inom ridsporten! Kontakta oss så skräddarsyr vi ett perfekt upplägg för

Läs mer

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK PROSPEKT MEDIAS HANDBOK 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING 3 FACEBOOK 4-5 INSTAGRAM 6-7 TWITTER 8-9 LINKEDIN 10 YOUTUBE 11 2 INLEDNING Idag är sociala medier ett måste i ett företags mediemix. Det har blivit

Läs mer

Baltzarsgatan 25 Kontor, Malmö 96 kvm

Baltzarsgatan 25 Kontor, Malmö 96 kvm Baltzarsgatan 25 Kontor, Malmö 96 kvm Baltzarsgatan 25 Yta: 96 kvm Plan: 4 Välkommen till Västra Baltzarsgatan 25, plan 4 Fastigheten Här befinner du dig i händelsernas centrum mitt i Malmö. Huset byggdes

Läs mer

ÅRETS STADSKÄRNA ANSÖKNINGSFORMULÄR

ÅRETS STADSKÄRNA ANSÖKNINGSFORMULÄR ÅRETS STADSKÄRNA ANSÖKNINGSFORMULÄR GRATTIS TILL ERT BESLUT ATT SÖKA TILL ÅRETS STADSKÄRNA! För att juryn ska kunna få ett så bra underlag som möjligt inför deras besök ber vi er fylla i detta webbaserade

Läs mer

EN PRIVILIGIERAD STAD. En stad fylld med engagemang, erfarenhet och kreativitet! www.halmstadcvb.se

EN PRIVILIGIERAD STAD. En stad fylld med engagemang, erfarenhet och kreativitet! www.halmstadcvb.se EN PRIVILIGIERAD STAD En stad fylld med engagemang, erfarenhet och kreativitet! www.halmstadcvb.se Med sitt kustnära läge mitt på den svenska västkusten erbjuder Halmstad en mångfasetterad stad med unika

Läs mer

LINKÖPING CITY FRÅN SOVANDE TILL BULTANDE HJÄRTA

LINKÖPING CITY FRÅN SOVANDE TILL BULTANDE HJÄRTA LINKÖPING CITY FRÅN SOVANDE TILL BULTANDE HJÄRTA Samhällsbyggnad Dialog Evenemang Ger oss möjlighet att skapa en scen från 2011 till 2016 för framtida utmaningar när det gäller samhällsutvecklingen för:

Läs mer

besöksnäring i utveckling

besöksnäring i utveckling besöksnäring i utveckling Ett ett projekt i utveckling För att utveckla besöksnäringen och stärka samarbetet behövs inspiration, kunskap och tillfällen till möten mellan branschkollegor. Projektet Besöksnäring

Läs mer

Våga fråga! Välkommen som värvare! Anna Carlstedt Förbundsordförande

Våga fråga! Välkommen som värvare! Anna Carlstedt Förbundsordförande Värvarmanual 2 Våga fråga! Tillsammans ska vi värva många nya medlemmar tilll IOGT-NTO. En tuff utmaning som är möjlig att nå om vi alla drar vårt strå till stacken. Du och jag kan bidra till målet genom

Läs mer

201 HYRESGÄSTMÖTE 18/6

201 HYRESGÄSTMÖTE 18/6 HYRESGÄSTMÖTE 1/6 Varmt välkomna! MARKNADSPLAN del 1 MARKNADSPLAN del 1 1. Visionen 2. Mål 3. Målgrupp 4. Kanaler 5. Marknadsföringen - 3 delar 6. Familjen SöDER 7. Så gör vi tillsammans. Juni till december

Läs mer

rekryteringslådan Inspiration och verktyg till dig som ska ut på en mötesplats

rekryteringslådan Inspiration och verktyg till dig som ska ut på en mötesplats rekryteringslådan Inspiration och verktyg till dig som ska ut på en mötesplats Vad är det här för låda? -Jo, det är meningen att du som skall i väg på en mötesplats ska hitta det du behöver för att kunna

Läs mer

IT-utbildningar för seniorer

IT-utbildningar för seniorer IT-utbildningar för seniorer För dig 65 + i Rinkeby-Kista! tt i r sf d Våren 2018 a tn s o K Välkommen på IT-utbildning Du som är över 65 år och bor i Rinkeby-Kista har möjlighet att gå kostnadsfria kurser

Läs mer

En vanlig vecka i MalMö

En vanlig vecka i MalMö En vanlig vecka i Malmö Foto: Eva Klamméus I början av april 2006 sändes brev och enkät till ideella och kommersiella arrangörer inom kultur- nöjes- och idrottslivet i Malmö. Syftet med undersökningen

Läs mer

VARFÖR VIT JUL? Diskutera

VARFÖR VIT JUL? Diskutera ARRANGERA VIT JUL VARFÖR VIT JUL? När samhället stänger ned, när lamporna på fritidsgården släcks och när vaktmästaren låser porten till skolan och går på julledighet då finns vi där och gör julen till

Läs mer

TIO BRA SKÄL ATT VARA MEDLEM

TIO BRA SKÄL ATT VARA MEDLEM TIO BRA SKÄL ATT VARA MEDLEM ETT MEDLEMSKAP SOM LÖNAR SIG Som medlem i Fastighetsägarna kan du anlita våra jurister som är experter på fastighetsjuridik, ta hjälp av våra hyresförhandlare och gå utbildningar

Läs mer

Detta talarmanus är framtaget som stöd när du håller en presentation om Fairtrade region. Använd gärna tillhörande presentation med samma namn.

Detta talarmanus är framtaget som stöd när du håller en presentation om Fairtrade region. Använd gärna tillhörande presentation med samma namn. Detta talarmanus är framtaget som stöd när du håller en presentation om Fairtrade region. Använd gärna tillhörande presentation med samma namn. Har du frågor, kontakta oss på Fairtrade info@fairtrade.se

Läs mer

Din drivkraft, styrkor och hur du utnyttjar dem. Konsten att göra rätt saker, och saker rätt. E-bokföring effektiv koll på din lönsamhet

Din drivkraft, styrkor och hur du utnyttjar dem. Konsten att göra rätt saker, och saker rätt. E-bokföring effektiv koll på din lönsamhet Program vecka 17 Nyföretagarveckan Anmäl dig NU! till linkoping@nyforetagarcentrum.se eller via Facebook. 1 Mån 22 apr 17.30 19, essio ab, Näringslivets hus, Ågatan 9 Din drivkraft, styrkor och hur du

Läs mer

Att bygga en plattform i Sociala medier: Andra föreläsningen

Att bygga en plattform i Sociala medier: Andra föreläsningen Att bygga en plattform i Sociala medier: Andra föreläsningen Nu har vi pratat en del om hur du kan tänka när du lägger upp en strategi för er kommunikation i sociala medier. Så låt oss gå över till det

Läs mer