R2. Användbarheten når nya höjder i prestanda och bekvämlighet.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "R2. Användbarheten når nya höjder i prestanda och bekvämlighet."

Transkript

1

2

3 R2. Användbarheten når nya höjder i prestanda och bekvämlighet. Om du söker en mångsidig traktor med optimalt vikt/effekt förhållande och hög verkningsgrad, speciellt på kraftuttaget, bör du titta närmare på Lamborghini R2. Den är mångsidig, användarvänlig, bekväm, och den har en innovativt konstruktion (med ett matchande utseende, precis som alla Lamborghini med självaktning!). R2 finns med flera motoralternativ och utrustningsnivåer, från den kompakta R2.60 optimerad för gårds- och transportuppgifter till den mer kraftfulla R2.100, en maskin som mer än väl möter kraven för effektiv jordbearbetning. R2 erbjuder flera funktioner som inte återfinns hos andra i denna traktorklass: nya motorer (TIER III), ny huv och hyttdesign, för att inte nämna Overspeed, Overboost och Stop&Go teknologierna. Tvåeller fyrhjulsdriven, med eller utan hytt, R2 är fulländad för små-och medelstora jordbruksföretag i behov av en allround maskin lämplig för snabba transporter eller höbärgning, likväl som för jordbearbetning och för arbeten i radodling. Lamborghini har satt samman ett brett modellutbud som möter ett vitt spektra av behov. Tack vare kompakta mått, kort hjulbas och 55 styrvinkel (70 på 2WD modeller), är R2 fulländad inte bara för radodling i fält, utan även för att ta sig runt gård och byggnader. Och allt med högsta säkerhet tack vare utvecklad teknik, låg tyngdpunkt och fyrhjulsbromsar.

4 Lamborghini 1000 serien. Ett kraftigt hjärta som slår ljudlöst. Lamborghini R2. Med den senaste motorteknologin. Alla traktorer i modellserien är utrustade med den senaste generationen SDF TIER III motorer, 3- eller 4- cylindriga, turbo eller turbo med laddluftkylning och de erbjuder konsekvent hög verkningsgrad och låg speci k bränsleförbrukning. Andra viktiga egenskaper är styrka och hållfasthet utöver det vanliga (inbyggt i motorblocket nns extra förstärkningar och speciella stötstångsfoder), förbättrad förbränning och rening av förbränningsgaser ( ödesdynamisk virvelbildning som optimeras tack vare ny cylinderhuvudsoch förbränningsrumsgeometri), lägre oljeförbrukning, och märkbart lägre bullernivå. Bränsleinsprutningen är unik i sitt slag: SDF motorer är utrustade med individuella insprutspumpar, en för varje cylinder. Detta säkerställer ett högt tryck (1400 bar) och omedelbar insprutning, vilket i sin tur leder till optimerad prestanda och bränsleekonomi. De nya motorerna är utrustade med hydrauliska lyftare för precisionsstyrning av insprutningen. När oljan är kall, lyfter kolven marginellt så att insprutning förställs i lämplig grad: förutom att optimera förbränningen så elimineras även besvär med vit rök som är typiskt vid start av motorer vid kallare klimat. Vevaxelns låga nominella varvtal ger lägre belastningsnivåer och slitage på rörliga delar samtidigt som det håller bullernivåerna på en låg nivå.

5 EFFEKT R CYLINDRIG VRIDMOMENT EFFEKT R CYLINDRIG VRIDMOMENT Effekt med Overpower Vridmoment med Overpower Effekt utan Overpower Vridmoment utan Overpower varv/min varv/min R2 - effektivitetens ledstjärna. Även nattetid. Även om arbete måste utföras under hela natten blir det inga problem med att använda all arbetsbelysning samtidigt, om så behövs generatorn är konstruerad att ladda effektivt, även vid låga varvtal. Dragning av kablar och placering av komponenter har rationaliserats för ge bästa skydd och lätt åtkomst vid underhåll.

6 Effekt är inget utan matchande rörlighet. Begränsad höjd och kompakta mått är naturliga krav men när allt är sagt och gjort vad som utmärker en maskin i denna klass är dess rörlighet när den får lite utrymme att röra sig på: R2 har kort hjulbas och brant styrvinkel (55 på fyrhjulsdrivna, 70 på tvåhjulsdrivna) vilket gör den utmärkt på vändtegar, stall eller inomhusarbete, vid sådd eller radodling med ställbar spårvidd för utökad anpassning R2 har ytterligare en trumf: dess optimala vikt/effekt förhållande. Enkel, pålitlig och ekonomisk, speciellt för användare som söker rationella lösningar. Inget har offrats vad gäller bekvämlighet, med ett brett utbud av anpassningar och vettiga utrustningsallternativ. Ju mindre utrymme, desto bättre presterar R2. Elektronisk motorstyrning. Arbeta till max, utan att slösa en droppe bränsle. Elektronisk motorstyrning är standard på alla modeller: bränsle ödet regleras automatiskt i realtid beroende på belastning och vad som krävs av motorn för att övervinna den. Detta optimerar bränsleekonomin. Driftparameterarna för motorn övervakas kontinuerlig och lämpliga bränsleregleringsvärden uppdateras oavbrutet av den elektroniska styrenheten i kombination med speciella sensorer. Tack vare den elektroniska styrningen, kan ett nominellt varvtal anges vid 2200 rpm med bibehållen effekt vid 2000 rpm. Detta betyder att tillgänglig effekt utnyttjas på bästa sätt och att bränsleförbrukningen hålls på en låg nivå. Och det nns mer: Föraren kan spara och återkalla ett minimalt och maximalt varvtal vilket förenklar arbetet vid vändtegar. Vid arbete som kräver ett konstant kraftuttagsvarvtal och eller hastighet, kan den elektroniska motorstyrningen ställas så att motorns varvtal bibehålls konstant även vid varierande belastning.

7 EFFEKT OVERBOOST. Extra kraft då du behöver den. När ytterligare kraft och vridmoment erfordras vid tillfälliga belastningstoppar kopplas omedelbart ett innovativt elektroniskt styrsystem in som tillåter motorn att höja sin prestanda under den tid det behövs. Overboost är särskilt användbart vid omkörning, när man startar vid tra kljus, vid körning i branta backar eller då man drar tunga laster på löst underlag. Till exempel, vid körning med last i uppförsbacke, då belastningen ökar minskar varvtalet: då ett gränsvärde nås, reglerar styrenheten insprutningssystemet att öka motorvarvtalet under 30 sekunder genom att öka kraft och vridmoment till 110 %. Om svårigheterna fortfarande består, kopplas Overboost in automatiskt i ytterligare 30 sekunder. Detta är en egenskap (tillgänglig på R2.90) som ger användaren viktiga fördelar speciellt med avseende på körsäkerhet då den försäkrar ett snabbare och effektivare gensvar från motorn i svåra lägen. OVERBOOST varv/min R2 ger dig 110 %, när du behöver det.

8 växlar borde göra susen? R2 basmodeller har mekanisk växellåda, medan modeller med högre utrustningsnivå har transmissioner med 3 grupper (inklusive krypväxel), 5 stegad växellåda och 3 POWERSHIFT steg som kan växlas under belastning (Hög-Mellan-Låg), vilket ger totalt 45 växlar framåt och 45 bakåt. Med POWERSHIFT kan föraren växla omedelbart utan att använda koppling genom att trycka på en knapp på växelspaken. Att variera hastigheten för att anpassa sig till arbetets krav har dubbel effekt: variationer i belastning absorberas av transmissionen och optimalt varvtal bibehålls. OVERSPEED. 40 km/h på några droppar bränsle. Alla dessa faktorer tillsammans ger en optimal effektkurva, bättre bränsleekonomi och överlägsen körbekvämlighet, tack vare lägre buller och vibrationer. Att välja femte växel OVERSPEED i kombination med HÖG utväxling sänker varvtalet vid 40 km/h till i snitt 400 varv/min under varvtalet för maximal effekt, vilket ger en bränslebesparing på 11-12%. R2 har en transmission som fyller alla krav. Overspeed växellådan är utrustad med utväxlingar som möjliggör en högsta hastighet på 50 km/h (elektroniskt begränsad till 40 km/h). Detta betyder att med Overspeed kan traktorn köras på väg i 40 km/h antingen i ekonomiläge (på högsta växel) eller utnyttjande full prestanda på en lägre växel. Med lägre varvtal kan bränsleförbrukningen minskas märkbart medan motorns effekt kan utnyttjas vid ett varvtal nära nominellt maximalt vridmoment. EFFEKT Hk 400 varv/min EFFEKT SPECIFIK FÖRBRUKNING ,9% bränsleförbrukning 200,0 FÖRBRUKNING 195,0 190,0 185,0 180,0 175,0 170,0 165,0 160,0 155,0 150,0 varv/min

9 Hastighet i km/h Krypväxel Lågväxel Högväxel Begränsad till 40 km/h i vissa länder.

10 Hydraulisk fram/back växel. Effektiv på alla sätt. Körriktningen kan växlas på alla växlar (45+45 och 30+15) med en hydraulisk vändväxel: en fördel då man kör på vändtegen eller manövrerar på trånga utrymmen. Powershuttle reglaget som är placerat under ratten har ett neutralläge och arbetar endast då den aktiverats för att säkerställa säker drift. Körriktningen växlas under belastning genom en av två erskiviga våta kopplingar long-life styrda av en elektronisk styrenhet. Detta ger en mjuk växling av körriktning vid alla hastigheter upp till 10 km/h, vilket ökar hållbarheten och effektiviteten på de mekaniska komponenterna. Hydraulisk fram/back växel med Stop&Go. Ett backsystem som blickar framåt

11 STOP&GO. Att koppla eller inte koppla När man arbetar med frontlastare, trepunktslyft eller när man startar i uppförsbacke, eller annars då transmissionen behöver frikopplas under varierande tid av en eller annan orsak, utökar Stop&Go funktionen den praktiska nyttan med fram/back växeln genom att förbättra manövrerbarheten. Genom att bara använda bromspedalen, utan hjälp av kopplingen, kan föraren stanna traktorn och vändväxeln sätts automatiskt i vänteläge. Då man sedan släpper bromsen, kopplas vändväxeln in av Stop&Go systemets styrenheten och säkerställer en gradvis och balanserad inkoppling och traktorn rör sig igen, i vald körrikting, mjukt o fint. Minimal bromssträcka, eller med andra ord, maximal säkerhet Avancerad teknik, utsökt design och en vinnande attityd. Med kompakta R2 runt gården eller i fält får arbetet en ny dimension. R2 har ett hydrostatiskt bromssystem med skivbromsar i oljebad på alla fyra hjulen på både fyrhjulsdriva och tvåhjulsdrivna modeller. Detta säkerställer att maskinen bromsas in snabbt och säkert varje gång med ett lätt pedaltryck, även vid hastighet och med tung last.

12 En R2 lyfter alla bördor från dina axlar.

13 Kraftuttag och lyft. En R2 är ren energi, överallt. R2: En outtröttlig kraftkälla för kraftuttag. Kraftuttaget med en våt flerskivig koppling, erbjuder flera varvtal 540/540 ekonomi och 1000 rpm (tillval) som kan användas till att driva vilken sorts redskap som helst. Inkoppling görs elektrohydrauliskt och en LCD monitor på instrumentpanelen visar valt varvtal. Hydraulsystemet är utrustat med en separat pump på 54 l/min för den kraftfulla bakre lyften och de tre dubbelverkande tipputtagen som har flödesreglering. Servostyrningen har en egen pump: även vid låga varvtal imponerar R2 hydraul & styregenskaper. När precision är avgörande och kontrollen över redskapet allt. Då kommer den elektroniska (tillval) trepunktslyften verkligen till sin rätt. Bakre 3-punktslyftens lyftkapacitet på 3000 kg kan utökas till 3600 kg med extra hjälpcylindrar (tillval). Redskap kopplas till lyftens med lätthet genom tryckknappsmanövrerad, proportionell upp/ner reglering. Automatisk in/urkoppling av kraftuttaget i samband med höj/ sänkning av lyften finns också som tillval. För frontmonterade redskap finns en frontlyft med en lyftkapacitet på 1750 kg och ett frontkraftuttag med 1000 rpm (tillval).

14 Allt ständigt under kontroll. R2s bekvämlighet börjar här. Bekvämlighet är också en drivkraft. En bekväm och ergonomisk körställning lönar sig inte minst i produktivitet: därför speglar hytten på R2 resultatet av ett synnerligen grundligt och krävande designarbete. Det stoppade sätet med luftfjädring (tillval) anpassar sig perfekt till förarens vikt och längd, föraren har gott om utrymme att röra sig även med fastspänt säkerhetsbälte. Reglagen är alla inom armlängds avstånd, logiskt grupperade och rationellt placerade på höger sida. Kraftuttaget, fyrhjulsdriften och differentialspärrarna är alla elektrohydrauliskt styrda, och kopplas in/ur med ett ngertoppstryck på respektive knapp. På liknande sätt styrs den elektrohydrauliska POWERSHIFT växellådan och komfortkopplingen med knappar placerade på växelspaken. Tydligt synliga under alla ljusförhållanden ger en rad indikator- och varningslampor på instrumentpanelen tillförlitlig information i realtid över de olika funktionerna: hastighet, kraftuttagsvarv, använd tid, körsträcka

15

16

17 Viktiga funktioner som standard Kontroll och komfort råder. Plant golv upphängd i gummibussningar, hydrostatisk broms och kopplingskrets med hängande pedaler, sidomonterade växelspakar: äkta bekvämlighet överallt. Hytten, med fyra smala stolpar, är en framträdande egenskap hos R2: gott om utrymme med optimal sikt åt alla håll. Mindre stress, underlättar exakt och säker kontroll över det pågående arbetet, liksom ett fritt synfält åt alla håll, inte minst tack vare luftkonditioneringens (tillval) avimnings- och defrosterfunktion. luftutsläpp i taket och luftkanaler till fyra ventilationsutsläpp med inställbara spjäll som ventilerar luften i golvnivå. R2 hytten kan utrustas med en glastaklucka som ger ett klart synfält uppåt, en klar fördel om traktorn är utrustas med frontlastare eftersom man har överblick över redskapen även då man lyfter högt. I hytten på R2, en helt ny upplevelse. Originaldesignen av den ljudisolerade hytten är i sig själv en nyckelfaktor hos en traktor i R2 serien: luftkonditioneringen (tillval) är placerad i takets bakkant, med fyra

18 Gör dig beredd att dominera på fältet, i varje riktning. R2.100 Hi-Profile Hi-Profile. Din R2 med en utrustningsnivå i toppklass. R2 fulla potential kommer verkligen till sin rätt i det uppskattade Hi-Pro le utförandet, utrustad med en 95 hästkrafters motor och seriens allra högsta utrustningsnivå. Hi-Pro le speci kationen innefattar allt du kan begära av en traktor i denna klass med era funktioner som maximerar effektivitet och produktivitet medan den minskar förarens stress och ansträngning. (OVERSPEED, OVERPOWER, SENSE CLUTCH och STOP&GO) Kraft och rörlighet går hand i hand. R2.100 Hi-Pro le är utrustad med senaste generationens SDF TIER III motorer, en fyrcylindrig laddluftkyld turbomotor som levererar 95 hästkrafter och ett vridmoment på 380 Nm. I korthet, en kompakt traktor med kort hjulbas oöverträffad då det gäller åtkomlighet i arbete runt gården och i byggnader, men med kraft och styrka att ta hand om tyngre arbetsuppgifter. Maximal bekvämlighet också, komforten är av ett slag som tidigare endast funnits i större traktorer, tillförsäkrat av en effektiv luftkonditionering, glastaklucka och ett deluxe säte med luftdämpning.

19 EFFEKT (Kw) EFFEKT R2.100 HI-PROFILE 4 CYLINDRIG VRIDMOMENT varv/min Effekt med Overpower Vridmoment med Overpower Effekt utan Overpower Vridmoment utan Overpower varv/min

20 Teknisk data och illustrationer är guidelinjer. LAMBORGHINI traktorerna utvecklas kontinuerligt och vi reserverar oss därför rätten att ändra speci kationerna utan föregående meddelande. TEKNISKA DATA R2.60 R2.80 R2.90 R2.100 utförande 4WD 4WD 2WD 4WD 4WD MOTOR WT TIER III WTI TIER III WTI TIER III WTI TIER III Cylindrar/Slagvolym st./cm³ 3/3000 3/3000 4/4000 4/4000 Överladdning Turbo med laddluftkylning Turbo med laddluftkylning Turbo med laddluftkylning Turbo med laddluftkylning Max. klassad effekt 2000/25/CE (ISO) Hk/kW 62/46 (65Hk) 82/60 (86 Hk) 85/63** (89 Hk) 95/70 (99 Hk) Nominellt varvtal varv/min Max. vridmoment Nm Varvtal för max. vridmoment varv/min Vridmomentsreserv % Kylning vätska-olja Motorstyrning elektronisk Luftrenare torr med säkerhetsinsats med sidoutsläpp Ljuddämpare under huven med vertikalt utsläpp med avgasrör vid hyttsida Bränsletankens volym liter 90 MÅTT OCH VIKTER (med bakdäck) 420/70 R /70 R /70 R /70 R 30 Max. längd utan lyftarmar mm Bredd min.- max. mm Max. höjd vid säkerhetsram mm Max höjd vid hytt mm Frigångshöjd mm Hjulbas mm Främre spårvidd min.- max. mm Bakre spårvidd min.- max. mm Min. styrradie utan styrbroms mm Vikt med säkerhetsbåge kg Vikt med hytt kg TRANSMISSION Växellådans koppling Mekanisk växellåda 30 FRAM + 15 BACK POWERSHIFT växellåda 45 FRAM + 45 BACK Max. hastighet PowerShuttle vändväxel (fram/back) Bakre differantialspärr Smörjning hydrostatiskt styrd med OVERSPEED - 5 synkroniserade växlar, 3 gruppväxlar inklusive krypväxel (min. hastighet: 0,24 km/h) med OVERSPEED - (3 stegs POWERSHIFT) 5 synkroniserade växlar, 3 gruppväxlar inklusive krypväxel (min. hastighet: 0,20 km/h) OVERSPEED växellåda 50 km/h (begränsad till 40 km/h av lagkrav, även vid ekonomiläge) mekanisk, synkroniserad hydraulisk växling under belastning med Stop&Go funktion el-hydraulisk inkoppling trycksmord med transmissionsoljekylare POWERSHIFT MED OVERSPEED VÄXELLÅDA 45 FRAM + 45 BACK - HASTIGHET I KM/H VID VARVTAL 2200 VARV/MIN MED 480/70 R 30 BAKDÄCK 1 SR 2 SR 3 SR 4 SR 5 SR 1 L 2 L 3 L 4 L 5 L 1 V 2 V 3 V 4 V 5 V LÅG 0,20 0,30 0,44 0,65 0,95 1,28 1,87 2,78 4,09 6,05 7,06 10,30 15,31 22,55 33,29 MELLAN 0,24 0,35 0,52 0,77 1,15 1,54 2,24 3,33 4,91 7,26 8,48 12,36 18,37 27,06 39,95 HÖG 0,29 0,43 0,64 0,94 1,39 1,86 2,72 4,04 5,96 8,80 10,27 14,98 22,26 32,80 48,42* BAKRE KRAFTUTTAG Koppling Flerskivig, våt koppling, el-hydrauliskt styrd varv/min ECON Varvtal varv/min ECON-1000 (tillval) synkroniserad P.T.O. (drivhjulsberoende är tillval) Inkoppling av kraftuttag El-hydraulisk, tryckknappsstyrt FRÄMRE KRAFTUTTAG (tillval) Koppling Flerskivig, våt koppling, el-hydrauliskt styrd Varvtal varv/min 1000 Inkoppling av främre kraftuttag El-hydraulisk, tryckknappsstyrd BROMSAR OCH STYRNING Bromssystem Våta skivor i oljebad på alla 4 hjulen, hydrostatiskt styrt Parkeringsbroms oberoende Släpvagnsbroms hydraulisk bromsventil (tillval/standard på Hi-Pro le) Hydrostatisk styrning oberoende pump, ställbar ratt Styrvinkel 2WD 70 4WD 55 FRAMAXEL Inkoppling av fyrhjulsdrift el-hydrauliskt Främre differntial spärr el-hydrauliskt Främre ballast åtta 40 kg vikter av case typ Främre stänkskärmar svängbara HYDRAULISK LYFT Bakre lyft mekanisk elektronisk Max lyftkapacitet kg med extra lyftcylindrar Pump öde l/min. 54 L+ 34 L Yttre hydraulventiler antal 4/6 med ödesreglering 3-punktslyft (länkarmar och toppstång) fasta kulor snabbkopplingar i lyftarmarna (tillval) Frontlyft original inbyggd (tillval) maximal lyftkapacitet 1750 kg ballast med snabbfäste, 250 kg (tillval) KÖRSTÄLLNING Plattform Gummiupphängd Säkerhetsram Två bakre strävor Hytt Hyttklimat Instrument Förarsäte Fyra stolpar, original ljudisolerad och trycksatt, öppningsbar framruta, bakrutetorkare, 4 arbetsljus, luft lter och teleskopiska backspeglar Som ovan men med glastaklucka luftkonditionering, ventilation, värme, tvingad återcirkulation digital skärm mekanisk inställning, säkerhetsbälte luftfjädring, säkerhetsbälte * = I VISSA LÄNDER BEGRÄNSAD TILL 40 KM/H ÄVEN I EKONOMILÄGE PÅ GRUND AV LAGKRAV **=OVERBOOST 95 HK V.V. UPPMÄRKSAMMA: VÄXLARNA BAKÅT HAR NÅGOT LÄGRE UTVÄXLING ÄN MOTSVARANDE VÄXLAR FRAMÅT. Din representant rosenqvistmaskin.se Ryhovsgatan Jönköping tel Ovanstående speci kationer gäller för traktorer med all tillgänglig utrustning. För standardutrustning och tillval, hänvisar vi till gällande prislista samt fråga din återförsäljare om närmare information.

Skyddsbåge HYTT

Skyddsbåge HYTT GM 40-45-50-55 (T3) Skyddsbåge HYTT McCormick GM (T3) liten och kompakt genomtänkt och mångsidig g Den nya generationen Yanmar 3- och 4-cylindriga motorer ger hög prestanda, förbättrad bränsleeffektivitet,

Läs mer

(T3) C-MAX

(T3) C-MAX 80-90-100-110 (T3) C-MAX C-MAX (T3), så effektivt så enkelt, McCormick C-Max (T3) är modellserien som erbjuder ett nytt alternativ av ekonomisk funktionalitet i McCormicks modellprogram. Med effektområde

Läs mer

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst X6020-30-40-50 (T3) McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst Power Management systemet har utvecklats för att vid behov automatiskt höja motorns vridmoment och effekt upp till 121 hk vid kraftuttagsarbete

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor R M M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor M40-SERIEN Traktorer i en klass för sig. Den nya M40N-serien är en kombination av effektiva och prisvärda traktorer som är extremt mångsidiga och som passar

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

CX-L (T3) CX-L CX-LC

CX-L (T3) CX-L CX-LC 70-80-85 (T) CX-LcX-L cx-lc CX-L och CX-LC (T): kraftfull, lätt och mångsidig anpassad för dina behov Från slätt till berg, från öppna fält till radodlingar, från grönytevård till gatuarbete de nya McCormick

Läs mer

X (Tier 4 Interim)

X (Tier 4 Interim) X7040-50-60-70-80 (Tier 4 Interim) Nya X70-serien: överlägsen effektivitet, lägre driftskostnader, minimal miljöpåverkan För att uppfylla de ständigt ökande utsläppskraven har McCormick utvecklat traktorserien

Läs mer

AGROPLUS UTVEKLAR LANTBRUK

AGROPLUS UTVEKLAR LANTBRUK AGROPLUS UTVEKLAR LANTBRUK NYA AGROPLUS: KOMPAKT, Naturligtvis så kan både fram och bakruta öppnas. Hydraulisk fram/back växellåda med Stop & Go funktion finns som tillval. Den öppningsbara motorhuven

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HP 19,5-46 MF 1500 Kompakttraktorer för park- och grönytesskötsel Kompakttraktorer för park- och grönytesskötsel Brett specifikationsutbud för maximal mångsidighet VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET

Läs mer

PX-Serien Nya * Specifikationen kan ändras utav förbättringsskäl utan föregående varning.

PX-Serien Nya * Specifikationen kan ändras utav förbättringsskäl utan föregående varning. Nya PX-Serien Serien EXTERIÖR PX-serien kombinerar modern design med robust funktionalitet. Vägbelysning Den nya effektiva belysningen hjälper dig köra säkert och arbeta effektivt under såväl transport

Läs mer

JCB din nya favorit

JCB din nya favorit JCB 457 - din nya favorit En ny maskin i maskinparken. För att göra det enkelt vill vi presentera en ny JCB 457 med bara några få bilder. Låt dina medarbetare ta del av denna nya fantastiska produkt från

Läs mer

Nya 5 Serien. Mångsidighet utan gränser.

Nya 5 Serien. Mångsidighet utan gränser. Nya 5 Serien. Mångsidighet utan gränser. Den nya Deutz-Fahr 5-serien sätter en ny standard för stil, effektivitet, produktivitet och komfort i mellanklassens hästkrafts segment. State-of-the-art maskiner,

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

440-450-460-660-670-680 (T4i) PRO DRIVE X7

440-450-460-660-670-680 (T4i) PRO DRIVE X7 440-450-460-660-670-680 (T4i) X7 McCormick Nya McCormick X7-serien - innovativ design för överlägsen komfort och prestanda Varje McCormick-traktor återspeglar den passion och det engagemang som alla inblandade

Läs mer

Användarvänlig teknologi. Bestående kvalitet.

Användarvänlig teknologi. Bestående kvalitet. JX 60-95 hk u Förarkomfort. Den fullt justerbara upraktisk teknologi i alla avseende. u förarstolen kan lätt ställas in för att ge dig en bekväm arbetsplats, även under besvärliga förhållanden. Som tillval

Läs mer

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYA LÄTTA OCH KOMPAKTA TRAKTORN FÖR PROFESSIONELLA FRUKTODLARE New Holland har en lång tradition av kompetens och befäst ledarskap inom produktionen

Läs mer

NX Serien TRAKTORER FRåN KIOTI

NX Serien TRAKTORER FRåN KIOTI NX Serien traktorer från Kioti traktor NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Ny avancerad TEKNIK Modern och elegant Kioti-design Kiotis nya, moderna och elegant utformade motorhuv ger snabb och bekväm åtkomst

Läs mer

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw 360 sikt Med en optimalt placerad stol som kan flyttas i sidled, vinklade valsfästen och en sluttande huv har DD25B en branschledande runtomsikt. Oavsett om föraren

Läs mer

F (T3) f ge XL

F (T3) f ge XL F80-85-90-100-110 (T3) f ge XL Kom f ort Nya reglage, nya pedaler, Nya manöverspakar. Ny ratt och förbättrad tryckutjämnad hytt ger en mycket låg ljudnivå. Ökad sikt bakåt för säkert arbete med redskap.

Läs mer

En traktorserie. Flera arbetsområden.

En traktorserie. Flera arbetsområden. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 En traktorserie. Flera arbetsområden. New Holland är traktorspecialister med modeller som utvecklats för jordbruk och kommunal användning och allt däremellan. Från golfbanor

Läs mer

Modellerna T6020 Elite, T6040 Elite and T6060 Elite

Modellerna T6020 Elite, T6040 Elite and T6060 Elite New Holland T6000 Elite T6020 New Elite T6040 Holland Elite T6060 Elite T6000 Elite Modellerna T6020 Elite, T6040 Elite and T6060 Elite New Holland T6000 Elite: konstruerad för produktivitet. New Holland

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

KIOTI CK4010C CK4010CH

KIOTI CK4010C CK4010CH Nya CK 4010 CK4010C / CK4010CH KIOTI TRAKTOR KIOTI CK4010C CK4010CH Frontlastare Frontlastaren KL4010 är speciellt framtagen för CK4010 serien med fabriksmonterad joystick och hydraulventil för effektiv

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

M M6060/M7060 JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN

M M6060/M7060 JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN R M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal prestanda, god kvalitet och hög körkomfort. Traktorerna uppfyller de senaste utsläppskraven Euro Stage IIIB. JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN NYA

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK 1500 19,5-46 MF Ett brett program av lantbruks- och grönytetraktorer för gårdar och kommersiellt bruk VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Vill du ha hög prestanda

Läs mer

Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28

Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28 Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 KUBOTA HJULLASTARE RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28 KRAFTFULL, SMIDIG OCH MÅNGSIDIG Kubota har utvecklat en ny serie midjestyrda hjullastare med

Läs mer

C 250/C 270 Den nya 110-cm-klassen

C 250/C 270 Den nya 110-cm-klassen C 50/C 70 Den nya 110cmklassen Mot nya dimensioner Den nya Cserien från Holder erbjuder hög effekt i kompakt form. Den helt nykonstruerade midjestyrda arbetsmaskinen är utrustad med alla Holderfördelar

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG 69-100 HK MF3600 Mångsidiga traktorer för specialområden A-, V-, S-, F- och GE-versioner VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Specialtraktorer i MF 3600-serien Mer

Läs mer

A SERIEN. HiTech 88 101 hk YOUR WORKING MACHINE

A SERIEN. HiTech 88 101 hk YOUR WORKING MACHINE A SERIEN HiTech 88 101 hk YOUR WORKING MACHINE Index 2 Valtra A Serien Side 5... Valtra Individually Yours Side 6... Nya praktiska egenskaper Side 8... Nya A-seriens HiTech-modeller Side 10... Valtra A

Läs mer

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande LASTARE 3248/A 3248/TA med hytt Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande 3248/A för panoramasikt, se det du lastar Säker skyddshytt.

Läs mer

Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30

Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30 Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 KUBOTA HJULLASTARE RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30 KRAFTFULL, SMIDIG OCH MÅNGSIDIG Kubota har utvecklat en ny serie midjestyrda hjullastare med

Läs mer

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet FUN TO RIDE I kommer innovationen från vår passion att göra ATV-körandet bekvämt och roligt. Vi har byggt den mest innovativa ATV som du kommer att njuta av att åka på. Framtidens ATV har blivit utrustad,

Läs mer

Hjullastare 2,8-8,0 ton

Hjullastare 2,8-8,0 ton Hjullastare 2,8-8,0 ton Atlas Weyhausen GmbH & Co. KG är ett medelstort, traditionellt tyskt oberoende företag. Ursprunget går tillbaka till 1919 då företaget startades av Hinrich Weyhausen KG, med säte

Läs mer

AGROFARM PROFILINE / TTV 420 430

AGROFARM PROFILINE / TTV 420 430 AGROFARM PROFILINE / TTV 420 430 UTVECKLAR LANTBRUKET. AGROF DET ENKLA SÄTTET AT Bekväm hytt, med fyra stolpar och tonade rutor, solskydd och perfekt panoramasikt som ger en optimal arbetsmiljö som inte

Läs mer

Serien EXTERIÖR. PX-serien kombinerar modern design med robust funktionalitet. KIOTI TRAKTOR / PX9530/1053/1153

Serien EXTERIÖR. PX-serien kombinerar modern design med robust funktionalitet. KIOTI TRAKTOR / PX9530/1053/1153 Nya PX-Serien Serien EXTERIÖR PX-serien kombinerar modern design med robust funktionalitet. KIOTI TRAKTOR / PX950/05/5 Vägbelysning Den nya effektiva belysningen hjälper dig köra säkert och arbeta effektivt

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT TransPro 70100 - Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE TRANSPRO 70100 TRANSPRO 70100 - SPRÄCKER DRÖMGRÄNSEN! För ett par

Läs mer

Vägen till nya prestanda. Fendt 700 Vario

Vägen till nya prestanda. Fendt 700 Vario Vägen till nya prestanda Fendt 700 Vario 700 Nya 700 Vario Perfektion när den är som bäst Med nya Fendt 700 Vario lanserar Fendt en kompakt stortraktor som saknar motstycke vad gäller praktiska innovationer.

Läs mer

pålitlig partner i alla väder TransPro För krävande jobb professional Redskapsbärare

pålitlig partner i alla väder TransPro För krävande jobb professional Redskapsbärare pålitlig partner i alla väder TransPro 3440 - För krävande jobb professional Redskapsbärare TransPro 3440 - kör ifrån konkurrenterna! TransPro 3440 är en mycket smidig kompaktmaskin som tar sig fram överallt.

Läs mer

DEUTZ-FAHR 6120.4-6130.4-6140.4-6140 6150.4-6160.4-6150 - 6160 6180-6190 - 6210 Agrotron 6 SERIEN

DEUTZ-FAHR 6120.4-6130.4-6140.4-6140 6150.4-6160.4-6150 - 6160 6180-6190 - 6210 Agrotron 6 SERIEN DEUTZ-FAHR 6120.4-6130.4-6140.4-6140 6150.4-6160.4-6150 - 6160 6180-6190 - 6210 Agrotron 6 SERIEN 02-03 MODELLURVAL 4 ELLER 6 CYLINDRAR FÖR ATT TILLGODOSE ALLA TÄNKBARA BEHOV PRESTANDA MED INTELLIGENT

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen.

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen. Ombyggnad av elledning. Arbetet innebär resning av nya stolpar, montering av ledning med hjälp av lift samt nedmontering av gamla stolpar. VI VET HUR DIN VARDAG SER UT Linjearbete och kabelplöjning innebär

Läs mer

SD75, SD115, SD135. VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw

SD75, SD115, SD135. VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw SD75, SD115, SD135 VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw Kraft att prestera. Volvo introducerar SD75, SD115 och SD135 envalsvältar kraftfulla maskiner konstruerade för överlägsen kompaktering. Valet av amplitud,

Läs mer

69-102 HKMF. Modell A och F FRÅN MASSEY FERGUSON

69-102 HKMF. Modell A och F FRÅN MASSEY FERGUSON 3600 69-102 HKMF Modell A och F FRÅN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Sidan 04 Smidig, kraftfull och mångsidig Sidan 06 Enkla, men imponerande funktioner Sida 08 Motor Kraftfull respons från din

Läs mer

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT VI VET HUR DIN VARDAG SER UT I städer eller i miljöer med mycket trafik uppstår arbetssituationer där utrymmet är begränsat och tempot högt. Att snabbt och säkert kunna förflytta sig inom och mellan arbetsplatserna

Läs mer

PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER. TransPro För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER

PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER. TransPro För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER TransPro 3440 - För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER TRANSPRO 3440 - KÖR IFRÅN KONKURRENTERNA! TransPro 3440 är en mycket smidig kompaktmaskin som tar sig fram

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

TELESKOPLASTARE FRÅN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 HPMF

TELESKOPLASTARE FRÅN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 HPMF TELESKOPLASTARE MF 9, MF 9 Xtra, MF 9 Xtra, MF 9S Xtra - HPMF FRÅN MASSEY FERGUSON Funktioner för alla behov Ett stort urval redskap som krävs för alla jobb Hydrauliska snabbkopplingar för snabbt, effektivt

Läs mer

AL275 AL350 AL440 KOMPAKTA HJULLASTARE. AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg. 61,2 kw (82,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 35,9 kw (48,1 Hk)

AL275 AL350 AL440 KOMPAKTA HJULLASTARE. AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg. 61,2 kw (82,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 35,9 kw (48,1 Hk) AL275 AL350 AL440 AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg Motoreffekt 35,9 kw (48,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 61,2 kw (82,1 Hk) Skopkapacitet 0,65-1,00 m 3 0,80-1,20 m 3 1,00-1,55 m 3 KOMPAKTA

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

BESPARINGSRAPPORT VALTRA T-SERIENS LÅGA TOTALA ÄGARKOSTNADER TAR EFEKTIVITET TILL NÄSTA NIVÅ HUR KAN JAG MINSKA UTGIFTERNA MED T-SERIEN?

BESPARINGSRAPPORT VALTRA T-SERIENS LÅGA TOTALA ÄGARKOSTNADER TAR EFEKTIVITET TILL NÄSTA NIVÅ HUR KAN JAG MINSKA UTGIFTERNA MED T-SERIEN? VALTRA T-SERIENS LÅGA TOTALA ÄGARKOSTNADER BESPARINGSRAPPORT TAR EFEKTIVITET TILL NÄSTA NIVÅ Med Valtras nya T-serie sänks den totala ägarkostnaden för en traktor till en ännu lägre nivå. Vi kompromissade

Läs mer

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1070E/1170E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deeres nya skördare 1070E och 1170 E är både smidiga och högpresterande,

Läs mer

FRÅN MASSEY FERGUSON 120-160 HKMF

FRÅN MASSEY FERGUSON 120-160 HKMF 6600 120-160 HKMF Skanna mig! http://www.facebook.com/masseyfergusonglobal twitter.com/agcocorp http://www.youtube.com/masseyfergusonvideo blog.agcocorp.com är ett världstäckande varumärke från AGCO Corporation

Läs mer

MFMer effekt, högre produktivitet

MFMer effekt, högre produktivitet HK 86-112 5400 Mer effekt, högre produktivitet MFMer effekt, högre produktivitet 4 modeller: 86 till 112 hk VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Utvecklingen fortsätter...

Läs mer

EFFEKT AVANCERAD. Nya 6 Serien TTV Agrotron

EFFEKT AVANCERAD. Nya 6 Serien TTV Agrotron EFFEKT AVANCERAD Nya 6 Serien TTV 6150.4-6160.4-6160-6180-6190 Agrotron NYA 6 SERIEN TTV FÖR ATT UTVECKLAS BEHÖVER JORDBRUKET KONTINUERLIG INNOVATION. 3 ENORM KRAFT UNDER DIN KONTROLL. Den nya 6-serien

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

Zetor på väg mot nya tider

Zetor på väg mot nya tider Zetor på väg mot nya tider Zetor överraskar alla Alla blir positivt överraskade när de slår sig ner i en modern Zetor, när man förnimmer den fina kvaliteten och upplever den påkostade utrustningsnivån.

Läs mer

Sex cylindrar 350 hk. Fantastisk kraft. Förfinad upplevelse. En perfekt balans mellan prestanda, bränsleekonomi och körupplevelse.

Sex cylindrar 350 hk. Fantastisk kraft. Förfinad upplevelse. En perfekt balans mellan prestanda, bränsleekonomi och körupplevelse. Sex cylindrar 350 hk Fantastisk kraft. Förfinad upplevelse. En perfekt balans mellan prestanda, bränsleekonomi och körupplevelse. Motortyp Rak 6-cylindrig Slagvolym (l) 2.6 Varvtal vid full gas 5800-6400

Läs mer

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR NYA PONSSE BEAR KRAFT, PRODUKTIVITET OCH ARBETSGLÄDJE Helt nya PONSSE Bear är en sann skogens konung. Den representerar bästa tänkbara prestanda, produktivitet

Läs mer

Maxxum multicontroller SerieN. 112-141 Hk

Maxxum multicontroller SerieN. 112-141 Hk Maxxum multicontroller SerieN 112-141 Hk Full kontroll över verksamheten Dessa MAXXUM-modeller har en optimal utformning av förarmiljön med Multicontroller III monterad på förarstolens högra armstöd -

Läs mer

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN VÅR NYA MC 130 - EN SOPMASKIN FÖR ALLA När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina

Läs mer

produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7

produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7 produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7 Dongfeng 304 och 404 är i standardutförande utrustade med fyrhjulsdrift, ställbart mellan 2WD & 4WD, servostyrning, hydrauluttag 2+2 uttag bak med ventilpaket

Läs mer

En stor liten nyhet!

En stor liten nyhet! Svenska En stor liten nyhet! AVANT för alla behov AVANT utvecklade en helt ny maskin som fattades på marknaden. Med modern teknik och gedigen erfarenhet tillverkades AVANT 218/220 - en midjestyrd kompaktlastare

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF4400 Mångsidiga universaltraktorer 3 modeller: 74, 88 och 101 hk HK 4400 74-101 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Robust enkelhet för kostnadseffektiv produktivitet

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

Nya 83 till 155 hk (97/68 EC) 6030-serien traktorer

Nya 83 till 155 hk (97/68 EC) 6030-serien traktorer Nya 83 till 155 hk (97/68 EC) 6030-serien traktorer Nya 6030 traktorer Behöver du en kraftfull arbetshäst som klarar av det mesta på gården? Då ska du titta lite närmre på den nya, mycket mångsidiga 6030-serien.

Läs mer

Teknisk Specifikation

Teknisk Specifikation CityCat 2020 är en kompakt sopmaskin med mycket hög kapacitet, fantastisk förarmiljö och manöverbarhet utöver det vanliga och är därför inte enbart marknadsledande i Sverige utan i hela Europa. Teknisk

Läs mer

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått MINI DUMPER C08 Motor Effekt Arbetsvikt Mått YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm C08 EFFEKTIVITET I ALLA KOMPAKT Reducerad totalbredd och en liten svängradie för att passa i trånga ytor.

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Det flexibla kraftpaketet:

Det flexibla kraftpaketet: 1880 Det flexibla kraftpaketet: Med förarskyddstak eller hytt. Vår mest kraftfulla Hoftrac. Den nya 1880 är en länk mellan de små multifunktionella Hoftrac och de kraftfulla hjullastarna. Den förbinder

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

REDSKAP. Uppsamlande klippdäck. Klippdäck bakåtutkast. Snöblad. Snöslunga

REDSKAP. Uppsamlande klippdäck. Klippdäck bakåtutkast. Snöblad. Snöslunga SV REDSKAP Uppsamlande klippdäck Klippbredd 96 cm 112 cm Knivar 2 tallrikar med ledade knivar Mulching kit Tillval Klippdäck bakåtutkast Klippbredd Knivar 130 cm 3 knivar Snöblad Arbetsbredd 110 cm Sidoställning

Läs mer

85-105 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON

85-105 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 5600 85-105 HKMF 02 03 Innehåll 04 En global framgångssaga 06 Konstruerad av oss, skapad för dig 09 Byggd speciellt med tanke på föraren 11 Ren kraft och prestanda 12 En ny kraftgeneration 14 Underhållsfri

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER TRANSPRO 5080 - KAN INTE BESKRIVAS, DEN MÅSTE UPPLEVAS! Nej den har inte bara fått ny färg. TransPro

Läs mer

ARION 430 420 410. En för allt.

ARION 430 420 410. En för allt. ARION 430 420 410 En för allt. Goda gener. CLAAS utvecklar nya maskiner med målsättning att möta de praktiska behoven i det dagliga användandet. ARION-serierna har också konstruerats på dessa grunder.

Läs mer

Välkommen till Alstors värld

Välkommen till Alstors värld Välkommen till Alstors värld Först av allt vill jag tacka alla er, över 500 kunder som följt oss under de 15 år vi byggt Alstor. Det är tillsammans som vi, med er erfarenhet och vår kunskap, nu med stolthet

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

fiat DOBLO` Teknisk data

fiat DOBLO` Teknisk data fiat DOBLÒ Teknisk data FIAT Doblò Teknisk data BENSINMOTORER Antal cylindrar, position 4, rak, tvärställd fram Cylindervolym (cm 3 ) 1368 Utsläppsklass Euro 6 Kompressionsförhållande 11:01 Max effekt:

Läs mer

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive Årets maskin 2015 2 3 Effekt och transmission HÖGRE EFFEKT, DELUXE-KOMFORT OCH ENKEL ATT ANVÄNDA New Holland har nu svarat på kundernas

Läs mer

CS2610. Kompakttraktor från Kioti

CS2610. Kompakttraktor från Kioti CS2610 Kompakttraktor från Kioti Kompakttraktor sc2610 Kvalitetsdieselmotor En optimerad dieselmotor på 26 hk ger hög effekt och låg bränsleförbrukning. Enkel åtkomst till påfyllnings- och inspektionspunkter

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Vid konstruktionen av den nya helt hydrauliska frontlastaren POM-VX, speciellt fokus låg på en stabil konstruktion, god sikt och ergonomisk hantering. Årtionden

Läs mer

VOLVO HJULLASTARE L330D

VOLVO HJULLASTARE L330D VOLVO HJULLASTARE L330D Volvo L330D muskler och intelligens i effektiv förening Att kombinera styrka och intelligens kräver stor kunskap, en kunskap som gett Volvo L330D helt unika egenskaper. Ett nytt

Läs mer

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1270E/1470E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON Den avancerade tekniken i John Deeres E-serieskördare ger en mycket hög

Läs mer

85-130 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON

85-130 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 5600 85-130 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Innehåll Sidan 04 Konstruerad av oss, skapad för dig Sidan 06 Ren kraft och prestanda från Massey Ferguson Sidan 10 En ny kraftgeneration

Läs mer

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta Volvo Buses. Driving quality of life Grunden till en bra buss Volvo B8R/RLE chassina möter varje behov av trafiktyp. Ett stort antal modell varianter ger dig

Läs mer

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Styr ett ton med en hand Twinca A/S utvecklar, producerar och förhandlar hydrauliska minidumprar till kunder över hela

Läs mer

Baler Range. Det professionella alternativet

Baler Range. Det professionella alternativet Baler Range Det professionella alternativet Press- serie utvecklad utifrån kraven från dagens lantbrukare och maskinstationer Maskinen är konstruerad och byggd för lång livslängd med tester från områden

Läs mer

V6004T TELE. Minilastare. Giant made in Holland. Giant made in Holland. www.tobroco.com

V6004T TELE. Minilastare. Giant made in Holland. Giant made in Holland. www.tobroco.com V6004T TELE Minilastare Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Minilastare För att möta sina kunders krav och behov erbjuder Tobroco ett brett utbud av minilastare. Serien består av

Läs mer

M M8560/M9960 JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN

M M8560/M9960 JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN R M M8560/M9960 Med M8560/M9960 får du maximal prestanda, god kvalitet och hög körkomfort. Traktorerna uppfyller de senaste utsläppskraven Euro Stage IIIB. JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN NYA

Läs mer

ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR

ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR En skördare för stora utmaningar Bäst i sitt slag För vidsträckta avverkningsplatser och stora träd krävs skogsmaskiner med oerhörd kraft och

Läs mer

T5522 Teleskoplastare

T5522 Teleskoplastare T5522 Teleskoplastare Tekniska data Motordata Tillverkare Perkins Motortyp (tillval) 404D-22 (404F-22T) Cylinderantal 4 Effekt (max.) /tillval 36.3/ 44,7 ( 49 / 61 ) kw (HP) vid (max.) 2,8 varv/min Cylindervolym

Läs mer

Vedmaskiner från Mora

Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Per Wikstrand AB är ett svenskt företag med mångårig erfarenhet av maskiner för rationell och säker vedhantering. Kvalitetstänkandet står i första ledet och

Läs mer

Foh Överhäng fram Roh Överhäng bak 1 283 1 583 LT Totallängd (1) 4 183 4 983 R1 R2. Kant till kant 5 920 6 730 CW Hytt, bredd MW Totalbredd

Foh Överhäng fram Roh Överhäng bak 1 283 1 583 LT Totallängd (1) 4 183 4 983 R1 R2. Kant till kant 5 920 6 730 CW Hytt, bredd MW Totalbredd CABSTAR 35.14 Totalvikt: 3.500 Kg. 136 hk Specifikationer M C G. C. A B Underrun protection bar 140 Foh B 109 PÅBGGNAD SKISS DIMENSIONER (mm) 35.14 MB 2 900 3 400 Foh Överhäng fram 1 062 Överhäng bak 1

Läs mer

AGROFARM 410 420 430. Printed in Germany UTVECKLAR JORDBRUKET.

AGROFARM 410 420 430. Printed in Germany UTVECKLAR JORDBRUKET. AGROFARM 410 420 430 Printed in Germany UTVECKLAR JORDBRUKET. AGROF DET ENKLASTE VÄGEN Bekväm, väldesignad hytt med välvda fönster och solskydd garanterar avkopplande, ej tröttande arbete. Ergonomisk,

Läs mer