YUCAY BOKO Obesegrad!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "YUCAY BOKO Obesegrad!"

Transkript

1 Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR FEBRUARI ÅRGÅNG 4 YUCAY BOKO Obesegrad!

2 Omslaget: Tre. Producerat av Travdirekt i Karlstad HB w w w. t r a v d i r e k t. c o m Stall leif witasp FEBRUARI 2008 Antal Seger Plats Prissumma % 37% kr vinstrikaste hästar FEBRUARI Yucay Boko (2 st 2-0-0) kr Nu har vi börjat få igång lite unghästar och jag tycker det ser lovande ut för våra treåringar. Staro Almab har börjat röra på sig och det är ytterligare någon unghäst som är på gång så jag måste säga att det känns bra för dagen. Våra jänkare ska börja gå lite jobb snart och det ska bli spännande att se vad det är för sorter. Sara Nobell har nu installerat sig i Normandie och nu väntar hon på Offshore Dream. /Leif Stall kajsa frick FEBRUARI 2008 Antal Seger Plats Prissumma % 29% kr vinstrikaste häst FEBRUARI B.W.L.Champion (1 st 1-0-0) kr Året har börjat bra både som tränare och kusk och jag har fått skrälla några gånger nu på slutet. Högsta oddset kom senast då jag vann med Abbey Stone till 86 gånger pengarna på Romme. Hästarna fungerar bra och de yngre släpper till. Några är på gång att kvala och starta och det känns såklart extra roligt. Det är tråkigt att Babsan blivit skadad då hon hade en så fin säsong hittills. Jag hoppas Sharp Launcher får segerstrida på torsdag då han har ett passande lopp. /Kajsa

3 nyhetsbörsen FEBRUARI Staro Almab Årets Fyraåring I lördags höll Region 3 sin årliga travgala på Galaxen i Borlänge års travprofiler skulle prisas och från stall Witasp utsågs Staro Almab till årets fyraåring DD-seger av Kia Darban Efter sin andraplats i Europaderbyt utsågs Staro Almab till årets fyraåring i Region 3. Hästens skötare Li Johansson tog emot priset inför den 500 personer stora publiken. Staro Almabs skötare Li Johansson tog emot priset åt sin adept för Årets Fyraåring Big River Supreme fixade ny DD-seger Under fredagens V65-tävlingar på Bergsåker noterades Leif Witasp för en seger. Med Big River Supreme vann han Dagens Dubbels andra avdelning. - Han har härdats i V75 och nu vann han ganska lätt, sa Leif. Rättviksduon spelades till klara favoriter i V65-6 och de gjorde inte spelarna besvikna. Från tredje utvändigt valde Leif att styra på i tredjespår 1200 kvar och dryga varvet från mål kom de fram utvändigt ledaren. Denne var sedan besegrad vid upploppets början och fyraåringen höll sedan säkert undan till slut. - Han blev lite rullig sista biten men han gick utan framskor. Han är ju inkvalad till V75-finalerna den 8:e mars men gör möjligen en start till innan dess, sa Leif Witasp. Sköra, men högkapabla Kia Darban tog under gårdagen karriärens nionde seger. Hon ledde Dagens Dubbels första avdelning på Gävle från start till mål. Leif Witasp laddade rejält från start och kunde forcera sin häst till ledning i första sväng. Väl i tät fick sedan Witasp dämpa tempot rejält och vid varvning stannade klockan på 20,5. Det blev sedan en ren speeduppgörelse där sexåringen höll undan till segern värd kr.

4 Sara Nobell till avel Imponerande debut av Yucay Boko Skador stoppar Sara Nobell från fortsatt tävlande och hon får nu inrikta sig på att bli mamma på heltid. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike Elitloppsvinnaren Conny Nobells lillasyster Sara Nobell lägger tävlingsskorna på hyllan. En skada i X-plattan har satt stopp för Oaks-finalisten. - Nu får vi istället hoppas att hon blir en bra mamma, säger tränaren Leif Witasp Nu femåriga Sara Nobell hann bara med åtta starter i sin karriär. Hälften av dem slutade med seger och totalt tjänade hon kronor. Via en andraplats i försöket kvalade hon in till Oaksfinalen som dock slutade med galopp. Där kan man även säga att hennes tävlingskarriär slutade. Hon gjorde visserligen en start till efter det, som även den slutade med galopp. Efter en lång frånvaro p.g.a. en skada i X-plattan var dock Sara Nobell på gång igen. Hon kvalade i december men tyvärr pallade hon inte med påfrestningen, utan skadan gjorde sig påmind igen. - Hon var fin i kvalet, men sedan började det spöka igen. Hon kommer nu istället att gå ner till Frankrike snarast och betäckas med dubble Prix d Ameriques-vinnaren Offshore Dream, berättar Leif Witasp. Andra raka för B.W.L.Champion Efter att ha vunnit sin debut på ett övertygande sätt var det dags för B.W.L.Champion att göra sitt livs andra start. På Gävle igår dirigerade han sitt lopp till en mycket enkel seger.. Från springspår prickade Kajsa starten perfekt och kunder per omgående ta hand om ledningen. Väl i tät fick de bestämma tempot helt efter behag och via ett slutvarv på 17,5 gick B.W.L.Champion undan till en mycket enkel seger och det såg ut att finnas gott om krafter sparade Treårige Yucay Boko svarade för en rejäl insats då han vann sitt debutlopp. Treårige Yucay Boko gjorde igår tävlingsdebut på Romme. Trots ett lopp utvändigt ledaren kunde han gå undan till en säker seger. Leif Witasp tog det ganska lugnt från start och när positionerna intagits återfanns Yucay Boko först i andraspår. Tempot var ganska så högt i täten men Leif satt lugn en bit bak. På bortre långsidan ökade han farten och Andover Hall-hingsten hade tidigt kopplat grepp om ledaren. Över upploppet höll han sedan farten strålande till en säker seger på fin-fina tiden 17,7/2140 m.

5 Znygg V5-dubbel av Kajsa Ny rejäl insats av Yucay Boko Kajsa Frick höjer högernäven i luften efter andra V5-skrällen som togs med Karma Zet. Först Somzagt till drygt 12 gånger pengarna. Sedan Karma Zet till oddset 21,38. Kajsa Frick städade rejält på Rommes V5:a under fredagen. Kajsa Frick bjöd på två rejäla överraskningar under fredagskvällen på Romme. Först vann hon V5-2 med Per-Erik Nilssons Somzagt. Från sitt åttondespår hamnade de sist utvändigt och hakade på i tredjespår 700 kvar. Femåringen höll sedan farten bra och kunde säkert avgöra över upploppet till oddset 12,29. Nästan dubbelt så högt blev oddset när Kajsa sedan vann V5-4 med 21-oddsaren Karma Zet. De kom tidigt fram i dödens men halvvarvet från mål såg de slagna ut. Mitt i slutsvängen kom Kajsa ut i ryggar och Tibbe Lavec-dottern kunde sedan säkert avgöra sista biten Lätt Solvallaseger för Rocky Race Efter en mersmakande debut som trea på Solvalla var Rocky Race tillbaka på huvudstadsbanan ikväll. Den här gången blev det full utdelning när han bollade med konkurrenterna i aftonens första lopp. Från sitt bakspår kom Leif bra igenom från start och var framme som andra häst in i första sväng. Han smög med i rygg på ledaren inledningsvis men dryga varvet från mål gled Rocky Race ut på utsidan. 600 kvar kunde han sedan överta täten och i utgången av sista kurvan tackade Witasp för sällskapet och stack undan till en smått överlägsen seger på tangerat rekord 18,3/2140 m. Efter två starter i karriären är Yucay Boko fortfarande obesegrad. Foto: Adam Strom Leif Witasp gästade Eskilstunas V65-tävlingar under tisdagen med tre hästar. Med Yucay Boko tog han en imponerande seger i andra avdelningen. Från sitt snäva femtespår tog Yucay Boko ett par galoppsteg i inledningen men när väl treåringen funnit rytmen kunde Witasp sända framåt och överta ledningen efter ett drygt halvvarv. Leif fick sedan bestämma en bit men blev rejält utmanad av Björn Goop och Summer Liza på den bortre långsidan. Yucay Boko svarade ut denne och kunde sedan enkelt gå undan över upploppet via 12,5 sista 700. Det var Andover Hall-hingstens andra seger på lika många starter.

6 MÅNadsrapport FEBRUARI stall witasp TVÅÅRINGAR Arnie s Laphroaig - Har varit inne i en växtperiod men är på gång igen. Han har gått 1.45 på ett rejält och bra sätt. Carabiner Hanover - Har blivit mycket smidigare och är helt perfekt för dagen. Han går bara mycket motion än så länge. Castor Race - En häst som har vuxit lite men har ändå hållit ihop travet och aktionen flyter fint. Han blir bara spänstigare och spänstigare. Dream Turbo - Opererades för lösa benbitar i en has och är konvalescent några veckor framöver. Enzo Wibb - Tappar lite spänst emellanåt men det känns att det är rejäl gång i honom och för övrigt är han helt ok. Han har gått något 1.45-jobb. Gliding Strength - Ett fint sto som rör sig lätt och elegant och det finns inget att klaga på för dagen. Hon blir intressant att följa. KC Spring Caviar - Har kommit in i en lite knölig period och körs får bara mycket lånsamkörning. Pain Riche - Har vuxit till sig och alla sjukdomssymptom han hade under förvintern är borta nu. Han har gått nedåt 1.40/1600 m och ser fint ut för dagen. Piacenza - En liten, oansenlig häst som jag gnäller på varje gång men hon springer bra och har gått nedåt 1.40/1600 m. Roseley Gene - En häst som har utvecklats kollosalt efter nyår. Hon har lätt för sig och har gått nedåt 1.40/1600 m. Rural Legend - Är lite knölig för dagen och det kan vara lite växt han har råkat ut för. Han går bara motion. Sergei Hanover - En av de jänkarna som vi har vänt upp och kört lite med. Han har sprungit 1.45/1600 m och har inte varit något krångel. Tunsta Turbo - Sköter sig klanderfritt och han är en av Turbo-ungarna som har kommit längst. 1.33/1600 m har han sprungit och han kommer att gå premielopp på Rättvik den 14:e. Turbo Trizz - Har varit ojämn i sitt agerande och därför fått gå lite lugnare jobb. Hon har gått runt 1.50/1600 m men hon kan flytta på sig. Turbo Viking - Går premielopp den 14:e och det har inte varit några problem längs vägen. Han har gått 1.33/1600 m. Turbolines - Har problem för dagen. Hon springer lite snett och fungerar inte aktionsmässigt så hon går bara lite skogsmotion. Turbonina - Har blivit lite humörsbetonad men än så länge på rätt sätt. Hon är enkelt i sin aktion och gör det vi begär och har sprungit under treåringar Arnizette Nova - Sträckte sig för några veckor sedan men börjar bli återställd nu. Hon är ändå inte helt 100 men har gått några lättare jobb runt Det drar tyvärr ut på tiden men vi jobbar på. Global Kilkea - Var inte som bäst när hon startade på Solvalla i början av februari. Hon har legat mycket efter det och inte varit som smidigast. Hon har gått något jobb efter efter det och vi får vänta tills det vänder. King of My Heart - Debuterade förra veckan men var inte alls till sin fördel. Han ska kollas upp grundligt innan han startar nästa gång och det finns bra fart i honom. Kulls Monique - Börjar lära sig lite nu och var hygglig fyra på en 1.19-tid senast. Jag kommer att köra väldigt snällt med henne och ge henne självförtroende. Jag hoppas det lossnar för henne. Petite Ribb - Har fortsatt fin utveckling i sig men är kanske inte 100 ren i aktionen. Hon har ändå kommit ner i farter som räcker långt och har gått 1.22 i jobb och vi är nöjda. Quayle Gene - Har gått felfritt och tjänat en del pengar sista starterna. Han är en sköning som kommer att utvecklas konstant framöver. Rocky Race - Har vi hela tiden varit nöjda med och det har han visat i de starterna han gjort. Senast vann han ganska enkelt på en hygglig tid och jag kommer att leta snälla lopp några startar till innan han får känna på hetluften. Ultracane - Gick något bara jobb för ett tag sedan och fick reaktion efter det. Han är tillbaka nu och kändes fin i ett jobb förra veckan. Vi kommer att sänka tiderna allt eftersom. Wind of Heaven - Jobbar fortsatt bra och gick 1.22 full väg i senaste jobbet på lätta ben. Vi får leta lopp men hon är svår första stegen så hon är spårberoende. Yosemite Boko - Har det släppt till ordentligt för nu och han har visat 22,5/1600 m på ett tilltalande vis. Han är inte långt ifrån kval nu. Yucay Boko - En häst som har gått framåt rejält och vi har varit nöjda med honom i stort sett hela tiden. Han är en av dem som ska kunna räcka långt i treåringsloppen framöver men vi har inget inplanerat för dagen utan vi ger honom bästa möjligheterna till fortsatta framgångar. Yurrae Boko - Har haft hela vintern på sig och byggt på sig så hon har fått lite bakkärra. Vi har dock problem med att hon har lite för dålig aptit men hon har varit inne och gått ett banjobb runt 1.25 och allt är väl så långt. FYRAÅRINGAR Alandias Lime - Hamnade på vingel i årsdebuten och känns klart bra efter det. Vi letar något snällt lopp så hon får komma igång och hon är inte alls så tokig. Big River Supreme - Har bara gjort ett dåligt lopp och det var senast då banan var smetig. Det är V75-klass på honom och förhoppningsvis kommer han att tjäna fina slantar framöver. Friendly Friend - Har börjat komma ner i tider och har gått några 1.28-repor på rakbanan. Hon känns allmänt bra för dagen. Mosippa - Rasade sönder i travet senast och vi har funnit att det satt i en armbåge. Hon är åtgärdad och går inte jobb igen förrän runt den 10:e. Pink Demon - Var klart uppåt i årsdebuten och gick riktigt bra till slut efter en mindre startgalopp. Han känns bra efter det och får starta på. Pommier - Har haft problem från och till en längre tid men nu har vi behandlat ett bakknä på henne så hon tas försiktigt någon vecka framöver. Red Light Girl - Har jobbat sådär och det har inte varit något riktigt tryck i henne. Vi har kolla upp henne och det finns inga fel så jag får försöka hitta något lämpligt lopp åt henne. Silvernova - Har inte varit ute på ett tag för jag letar autolopp. Han jobbar bra och ska ha fina möjligheter att tjäna pengar för han sitter inne med god kapacitet. Simb Lorrikeet - Har åkt på ett par hovsprickor och får ta det lugnt någon vecka så det får läka ut. Spicy Knight - Har faktiskt blivit bättre och bättre i jobben och jag har kört 1.22 med henne och fungerar hon ett par jobb till anmäler vi till start. Staro Boris - Har jobbat på hela vintern och har gått ett banjobb runt 1.25 och var helt ok på det. Thegoldenshoe - Har släppt till hyggligt utan att vara någon sköntravare. Han har jobbat 1.22 och kommer att kvala den 14: e. Yahaa Brodda - Har fått ett par lopp i kroppen och det känns att hon är klart på rätt väg och har blivit starkare under vintern. Hon får starta på så får vi se om det kan räcka till något av årgångsloppen.

7 ÄLDRE Alandias Kismet - Har dragits med en senskada på ett bakben men är på gång i jobben. Hon har gått 1.35 och behöver någon vecka till innan vi ska trycka av henne. Defi Trizz - Enligt rapporterna nere från Frankrike jobbar hon bra och känns ok men har inte kommit med i ett par lopp i början av månaden. Nästa start är planerad till den 10:e. Engesve Bella - Var väldigt bra på Bergsåker över 1640 m när hon pullade i mål på en 1.28-tid. Hon var sämre efter det och är ojämn men har några lopp framöver. High Ace Laday - Tycker jag har haft mycket otur med dåliga lägen och därför kommit på vingel. Hon är bättre än raden och har jobbat bra så jag hoppas och tror att det kommer lossna för henne. Kia Darban - Har gjort några bra lopp men senast orkade hon inte från utvändigt ledaren. Vi letar kortlopp då hon har problem med fräschören och hon tjänar fina pengar framöver. Kulls Nero - Är ojämn i sitt uppträdande men kan springa de dagar han bjuder på sig själv. Han är fräsch och fin för dagen och vi letar lopp. Loftus Road - Har bara dåliga lägen och satt fast senast med krafter sparade. Han är stark och rejäl och ska passas från ett bra läge. Oliver Gene - Har jag inte haft något lämpligt lopp åt utan vi letar nya uppgifter. Rättvik den 14:e blir nästa start och han känns uppåt i jobben. Ringside - Gick ingenting på skitig bana senast så den starten är det bara att glömma. Vi tar nya tag och han är ofta med där framme och hackar. Vi får se om han kan hitta den riktiga formtoppen. Staro Almab - Har varit inne på banan och gått 1.24/1600 m och känns klart på rätt väg. Han har blivit mycket smidigare och finare nu men ännu är ingen årsdebut inplanerad. Toast Master - Har jobbat på några veckor och känns ok. Vi ska se om vi hittar något lämpligt lopp åt honom för det finns mer att ta av. ÄNDRINGAR UT: Chatman Fri, Enjoy Ella, Granlieng Oda, M.T.Campari, Sara Nobell stall frick TVÅÅRINGAR B.W.L.Power - En fin travare som börjar släppa till allt mer och har sprungit 1.40 bitvis. M.T.Encourage - Har faktiskt ryckt upp sig mellan sina växtperioder och har gått bitvis. Hon lägger mycket mark under sig. TREÅRINGAR B.W.L.Champion - Har gjort det mesta rätt i de två starterna han gjort och ska ut på fredag igen mot hårdare hästar. Det ska bli intressant att se hur han klarar det och jag väntar mig en hel del av honom i framtiden. Elsa Nobell - Känns bara bra för dagen, peppar, peppar. Hon har börjat gå jobb igen och känns ok i 1.40-repor. Evelina Xing - Det känns att hon har släppt till nu och vi förbereder oss för kval den 18:e. Hon springer lätt Jollie Whitsun - Har blivit behandlad av en kotknackare och var riktigt fin efter det. Jag har kört runt 1.25 full väg som snabbast och hon sänker tiderna successivt. Midinette - Är ny i träning och är en häst som har spänt sig i lopp. Jag har kört ett provlopp efter 1.25 på ett bra sätt och vi kommer att nöta på ett tag för att ge henne självförtroendet tillbaka. Midnightconfession - Körde jag en repa med i senaste jobbet på ett bra sätt. Tanken är att vi ska kvala den 14:e och han har släppt till på ett positivt sätt. FYRAÅRINGAR Candy Race - AHar gjort bort sig två gånger och senast har vi inte hittat någon förklaring till varför hon var såpass dålig. Det kan vara hormonerna som spökar och hon får gå något rejälare jobb innan nästa start. Stråets Peppzy - Har riktigt släppt till nu och kval är inte så långt borta. Hon behöver dock något finslipande jobb innan det är dags. ÄLDRE Barbaras Courage - Var inte alls till sin fördel senast och det visade sig att hon hade en blödning i böjsenan. Prognosen var inte bra så nu är det avel som väntar för hennes del. Can Trust - Känns stark och rejäl i jobben och planeringen är att starta den 14:e hemma i Rättvik. Det känns som att hon har en del att hämta. Indra Whitsun - Är nygammal i träning och vi får prova någon månad och se om hon kan uträtta något. Hon känns fin i träning men har svikit i lopp på slutet. Sharp Launcher - Känns faktiskt riktigt fin i träning och de två plumparna i raden tror jag att banan har spökat. Senast strök jag p.g.a. det och jag hoppas vi kan få revansch på torsdag. Stensborgs Caisa - Har inte fått till det som jag velat och får åka hem till ägaren igen. Trocadero Sund - Blev generad till galopp i första sväng senast och kunde inte ta något efter det. Han känns fin och fräschören håller i sig så han får starta på. ÄNDRINGAR IN: Indra Whitsun -03 e. Robur Midinette -05 e. Fast Photo

Leif Witasp Kajsa Frick

Leif Witasp Kajsa Frick Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4 Ett år sen sist - Bella en vinnare igen! Omslaget: Engesve Bella hade inte vunnit lopp på ett år innan hon slog till i Dubbelcupen

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4. Seger i hälften av. loppen i mars!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4. Seger i hälften av. loppen i mars! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4 Seger i hälften av loppen i mars! Omslaget: Kajsa Fricks lysande stallformen håller i sig. Under mars vann hennes hästar hälften av

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3. Arnizette Nova. Yngsta vinnaren i stallet!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3. Arnizette Nova. Yngsta vinnaren i stallet! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3 Arnizette Nova Yngsta vinnaren i stallet! Omslaget: Tvååriga Arnizette Nova är yngst av alla vinnare under November. Foto: Kim

Läs mer

Leif är laddad inför hösten

Leif är laddad inför hösten Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 8 2008 RAPPORT FÖR AUGUSTI ÅRGÅNG 4 Leif är laddad inför hösten Omslaget: Efter en skitsommar är Leif Witasp nu laddad till tänderna inför hösten. Foto: Kim Nyblom/Foto-Mike

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3. Staro Almab V75-KUNGEN

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3. Staro Almab V75-KUNGEN Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3 Staro Almab V75-KUNGEN Omslaget: Staro Almab hann med att ta två V75-segrar under juni och nu väntar Derbyt i höst. Producerat av Travdirekt

Läs mer

Kia Darban jagar nya segrar

Kia Darban jagar nya segrar Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 9 2007 RAPPORT FÖR SEPTEMBER ÅRGÅNG 3 Kia Darban jagar nya segrar Omslaget: Ringside har hittat en riktigt härlig toppform i sommar och tog två segrar under juli. Foto:

Läs mer

B.W.L.Champion laddad för en ny säsong

B.W.L.Champion laddad för en ny säsong Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MARS 2009 ÅRGÅNG 5 B.W.L.Champion laddad för en ny säsong Omslaget: På fredag gör Kajsa Fricks stjärna B.W.L.Champion årsdebut hemma på Rättvik. Foto: Kim Nyblom/Foto-Mike

Läs mer

Kajsas toppform håller i sig!

Kajsas toppform håller i sig! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 1 2008 RAPPORT FÖR JANUARI ÅRGÅNG 4 Kajsas toppform håller i sig! Omslaget: Stall Kajsa Frick avslutade 2007 på ett strålande sätt och har inlett det nya året minst

Läs mer

Bra inledning på det nya året!

Bra inledning på det nya året! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JANUARI 2009 ÅRGÅNG 5 Bra inledning på det nya året! Omslaget: Indian Go har inlett 2009 på ett strålande sätt och har varit på plats i sina samtliga tre starter.

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3. Ringside. i sitt livs form

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3. Ringside. i sitt livs form Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3 Ringside i sitt livs form Omslaget: Ringside har hittat en riktigt härlig toppform i sommar och tog två segrar under juli. Producerat

Läs mer

Tack för allt Turbo Sund!

Tack för allt Turbo Sund! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 12 2007 RAPPORT FÖR DECEMBER ÅRGÅNG 3 Tack för allt Turbo Sund! Omslaget: Turbo Sund har gjort sin sista start i livet och såklart lämnat ett stort tomrum efter sig.

Läs mer

Turbos son på Vikingatåg

Turbos son på Vikingatåg Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 9 2008 RAPPORT FÖR SEPTEMBER ÅRGÅNG 4 Turbos son på Vikingatåg Omslaget: Turbo Sund-sonen Turbo Viking har inlett karriären fint med en seger och ett tredjepris. Foto:

Läs mer

Friendly Friend siktar mot Oaks

Friendly Friend siktar mot Oaks Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 8 2007 RAPPORT FÖR AUGUSTI ÅRGÅNG 3 Friendly Friend siktar mot Oaks Omslaget: Ringside har hittat en riktigt härlig toppform i sommar och tog två segrar under juli.

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3. Staro Almab. Imponerade på 12,3!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3. Staro Almab. Imponerade på 12,3! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3 Staro Almab Imponerade på 12,3! Omslaget: Staro Almab krossade allt motstånd på Solvalla på nya rekordet 12,3. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike

Läs mer

Kajsa Frick mot miljonen

Kajsa Frick mot miljonen Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2008 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 4 Kajsa Frick mot miljonen Omslaget: Med en månad kvar av året fattas futtiga 30.000 kr innan stall Kajsa Frick nått en miljon inkört.

Läs mer

Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike

Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 1 2007 RAPPORT FÖR JANUARI ÅRGÅNG 3 Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike Omslaget: Kajsa Frick och Barbaras Courage provar lyckan i Frankrike under vintern. Producerat

Läs mer

Islossning för Big River Create

Islossning för Big River Create Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2009 ÅRGÅNG 5 Islossning för Big River Create Omslaget: Efter flera bra insatser fick Big River Create äntligen vinna och nu ståtar hon med två raka. Producerat

Läs mer

Våren är här - nu rör det på sig

Våren är här - nu rör det på sig STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här - nu rör det på sig SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 8 3 1 0 38% 50% 57.229:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev inte så många starter under februari

Läs mer

Witasp tog nytt nacksving på V75!

Witasp tog nytt nacksving på V75! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MARS 2011 ÅRGÅNG 7 Witasp tog nytt nacksving på V75! Omslaget: Efter V75-seger med Yucay Boko på Åby fick Leif Witasp spänna musklerna mot olympiska brotterskan

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2009 ÅRGÅNG 5. Gott nytt år!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2009 ÅRGÅNG 5. Gott nytt år! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2009 ÅRGÅNG 5 Gott nytt år! Omslaget: Sergei Hanover går ett intressant år till mötes och kommer säkerligen att fortsätta samla lagerkransar 2010. Producerat

Läs mer

Turbo Viking regerar!

Turbo Viking regerar! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2008 ÅRGÅNG 4 Turbo Viking regerar! Omslaget: Trubo Viking avslutade året med två raka Solvallasegrar och slutade på 410.000 kr insprunget 2008. Foto:

Läs mer

Sergei Hanover härjar vidare

Sergei Hanover härjar vidare Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR AUGUSTI 2009 ÅRGÅNG 5 Sergei Hanover härjar vidare Omslaget: Sergei Hanover skördar stora framgångar för dagen och går en spännande höst till mötes. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

ENZO WIBB en vinnare!

ENZO WIBB en vinnare! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR APRIL 2009 ÅRGÅNG 5 ENZO WIBB en vinnare! Omslaget: Enzo Wibb tog karriärens första seger under april och fler lär komma... Producerat av Travdirekt i Karlstad

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla priser. på Travgalan!

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla priser. på Travgalan! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Dubbla priser på Travgalan! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 6 1 1 1 17% 50% 60.200:- MAGNUS HAR ORDET... Jag har ju letat rikshäst och hittade en fin

Läs mer

Sergei Hanover is back in business!

Sergei Hanover is back in business! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MAJ 2010 ÅRGÅNG 6 Sergei Hanover is back in business! Omslaget: Efter en lite tung inledning på fyraåringssäsongen är nu Sergei Hanover tillbaka i vinnarcirkeln.

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 3. Staro Almabs MILJONSUCCÉ!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 3. Staro Almabs MILJONSUCCÉ! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 10 2007 RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 3 Staro Almabs MILJONSUCCÉ! Omslaget: Staro Almab tog en hedrande andraplats i Europaderbyt på Bjerke och fick en dryg miljon kronor

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Nu har det lossnat för Stora Värmland!

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Nu har det lossnat för Stora Värmland! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Nu har det lossnat för Stora Värmland! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 5 4 4 26% 68% 273.528:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit lite lugnare under

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Gott nytt 2014!

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Gott nytt 2014! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Gott nytt 2014! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 7 1 0 1 14% 29% 39.500:- MAGNUS HAR ORDET... I december tog jag en resa till Thailand så det blev lite

Läs mer

Leif Witasp Kajsa Frick

Leif Witasp Kajsa Frick Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2008 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 4 Kajsas fantastiska söndag! Omslaget: Kajsa Frick fick vara med om något som alla travkuskar drömmer om; Vinna lopp en Elitloppsdag!

Läs mer

Monster Drives tunga seger

Monster Drives tunga seger Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JULI 2009 ÅRGÅNG 5 Monster Drives tunga seger Omslaget: Kajsa Frick skrattade gott efter segern i Rommechansen med egentränade Monster Drive. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MAJ 2009 ÅRGÅNG 5. SERGEI skrattar gott!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MAJ 2009 ÅRGÅNG 5. SERGEI skrattar gott! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MAJ 2009 ÅRGÅNG 5 SERGEI skrattar gott! Omslaget: Sergei Hanover är nöjd med livet och kan se tillbaka på en framgångsrik månad. Foto: Hanold/Foto-Mike Producerat

Läs mer

Tvååringarna tar för sig!

Tvååringarna tar för sig! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 10 2008 RAPPORT FÖR OKTOBER ÅRGÅNG 4 Tvååringarna tar för sig! Omslaget: Turbo Viking är en av tre tvååringar från stallet som vann lopp under Oktober. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

Yosemite Boko blev miljonär!

Yosemite Boko blev miljonär! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2011 ÅRGÅNG 7 Yosemite Boko blev miljonär! Omslaget: I november tjänade Yosemite Boko 43.000 kr och det gjorde att han nu har tjänat 1 miljon kronor i

Läs mer

Leif Witasp Kajsa Frick

Leif Witasp Kajsa Frick Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2008 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 4 Rocky gick på knock i Breeders Crown! Omslaget: Rocky Race imponerade stort när han vann ett Breeders Crownlopp på hemmaplan under

Läs mer

Princess Wine tog Arvikadubbel

Princess Wine tog Arvikadubbel STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Princess Wine tog Arvikadubbel SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 2 2 3 11% 37% 149.431:- MAGNUS HAR ORDET... Efter vårens väldiga framgångar har det

Läs mer

Yucay Boko laddar för vintern!

Yucay Boko laddar för vintern! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2011 ÅRGÅNG 7 Yucay Boko laddar för vintern! Omslaget: Yucay Boko är en av dem som ska hjälpa till att dra in segrar till stallet under hösten. Producerat

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2009 ÅRGÅNG 5. Kajsas V75-jubel

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2009 ÅRGÅNG 5. Kajsas V75-jubel Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2009 ÅRGÅNG 5 Kajsas V75-jubel Omslaget: Kajsa Frick hoppade högt av glädje efter V75-segern med Karma Zet på Åby. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike Producerat

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Magnus laddar för en ny säsong

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Magnus laddar för en ny säsong STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Magnus laddar för en ny säsong SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 12 1 3 0 8% 33% 66.400:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte varit så mycket starter än så

Läs mer

Tack för allt Putte!

Tack för allt Putte! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tack för allt Putte! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 25 6 3 7 24% 64% 268.900:- MAGNUS HAR ORDET... Det var en otroligt tråkig sak som genomsyrar hela

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JUNI 2009 ÅRGÅNG 5. E3-succé för Witasp!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JUNI 2009 ÅRGÅNG 5. E3-succé för Witasp! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JUNI 2009 ÅRGÅNG 5 E3-succé för Witasp! Omslaget: Leif Witasp har all anledning att vara nöjd med långa E3 där hans Turbo Viking slutade trea. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

Conrads Elsa tog ny V75-seger

Conrads Elsa tog ny V75-seger STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Conrads Elsa tog ny V75-seger SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 27 5 3 5 18% 48% 319.151:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte varit den rätta formen på stallet

Läs mer

Vilken comeback av Yucay Boko!

Vilken comeback av Yucay Boko! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MARS 2010 ÅRGÅNG 6 Vilken comeback av Yucay Boko! Omslaget: Efter drygt två års frånvaro från tävlingsbanan gjorde Yucay Boko en fantastisk comeback som resulterade

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla V75-segrar!

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla V75-segrar! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Dubbla V75-segrar! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 23 5 3 5 22% 57% 604.600:- MAGNUS HAR ORDET... Augusti har varit en riktig toppmånad och jag tror

Läs mer

Predator Lavec på väg mot start!

Predator Lavec på väg mot start! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2010 ÅRGÅNG 6 Predator Lavec på väg mot start! Omslaget: Lördagen den 27:e februari var det Kick Off för Stall Rix-FM Dalarna. I slutet av månaden är

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR APRIL ÅRGÅNG 3 TURBO SUND ÄR REDO FÖR STORDÅD!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR APRIL ÅRGÅNG 3 TURBO SUND ÄR REDO FÖR STORDÅD! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 4 2007 RAPPORT FÖR APRIL ÅRGÅNG 3 TURBO SUND ÄR REDO FÖR STORDÅD! Omslaget: Med två segrar på två starter i år är Turbo Sund redo för ännu en säsong i hetluften. Producerat

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Princess Wine blir bättre med åren!

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Princess Wine blir bättre med åren! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Princess Wine blir bättre med åren! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 18 2 5 1 11% 44% 265.900:- MAGNUS HAR ORDET... Nu börjar treåringarna att komma ut

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT APRIL 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V75-drottningen. Conrads Elsa

STALL MÅNADSRAPPORT APRIL 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V75-drottningen. Conrads Elsa STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V75-drottningen Conrads Elsa SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 3 2 4 13% 38% 242.882:- MAGNUS HAR ORDET... Det har kanske inte blivit riktigt så mycket

Läs mer

Kriteriet nästa för Castor Race!

Kriteriet nästa för Castor Race! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR SEPTEMBER 2009 ÅRGÅNG 5 Kriteriet nästa för Castor Race! Omslaget: På söndag startar Castor Race i det största loppet för treåringar, Kriteriet på Solvalla. Foto:

Läs mer

Lady s Photo ensam på målfotot

Lady s Photo ensam på målfotot STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Lady s Photo ensam på målfotot SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 26 5 1 6 19% 46% 264.400:- MAGNUS HAR ORDET... Jag tycker att hästarna har börjat rycka

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. East Herkules vinner vidare

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. East Herkules vinner vidare STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt East Herkules vinner vidare SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 13 3 3 1 23% 54% 152.700:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte blivit så många starter men det

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tack för i år och god fortsättning!

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tack för i år och god fortsättning! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tack för i år och god fortsättning! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 12 2 0 1 17% 25% 57.080:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev några segrar till stallet

Läs mer

Kajsas. leif witasp kajsa frick. Witasp tog ny Romme-dubbel. stall RAPPORT FÖR JANUARI 2013 ÅRGÅNG 9. 130107 Katrin slog till med ny dubbel

Kajsas. leif witasp kajsa frick. Witasp tog ny Romme-dubbel. stall RAPPORT FÖR JANUARI 2013 ÅRGÅNG 9. 130107 Katrin slog till med ny dubbel stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JANUARI 2013 ÅRGÅNG 9 130105 Witasp tog ny Romme-dubbel 130107 Katrin slog till med ny dubbel 130111 Lekande lätt för Oki on Line 130113 Äntligen seger för T.X.All

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MARS 2012 ÅRGÅNG 8 120312 Dramatisk avslutning på Färjestadkvällen 120309 Rocky Race byggde staket 120315 Stein Daylight övertygade på Romme 120323 My Ovi och

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt GLOBAL OFFSHORE. avslutade på topp

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt GLOBAL OFFSHORE. avslutade på topp STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt GLOBAL OFFSHORE avslutade på topp SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 9 2 1 2 22% 56% 82.227:- MAGNUS HAR ORDET... Vi brukar alltid köra lugnt i december

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JULI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Up to Heaven E. har inlett starkt!

STALL MÅNADSRAPPORT JULI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Up to Heaven E. har inlett starkt! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Up to Heaven E. har inlett starkt! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 18 2 1 4 11% 39% 215.200:- MAGNUS HAR ORDET... De hästar som har tävlat har fortsatt

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. dundrar vidare

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. dundrar vidare STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus dundrar vidare SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 34 5 7 5 13% 50% 339.364:- MAGNUS HAR ORDET... Det har rullat på bra sista månaden tycker

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JULI 2010 ÅRGÅNG 6. Sprintermästarsuccé

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JULI 2010 ÅRGÅNG 6. Sprintermästarsuccé Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JULI 2010 ÅRGÅNG 6 Sprintermästarsuccé för Leif! Omslaget: Leif Witasp kan se tillbaka på ett ytterst lyckat Sprintermästaräventyr med Turbo Viking. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Ett försök i Silverdivisionen och tipset till 2 Dante Boko som senast var ute i Upp till bevis, ett lopp där tränare själva

Läs mer

Predator Lavec dominerar Rixallsvenskan

Predator Lavec dominerar Rixallsvenskan Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR APRIL 2010 ÅRGÅNG 6 Predator Lavec dominerar Rixallsvenskan Omslaget: Predator Lavec tog tidigt hand om ledning i Rixallsvenskan och har efter tre starter bara

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Riks-Beppen!

STALL MÅNADSRAPPORT MARS 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Riks-Beppen! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Riks-Beppen! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 4 3 2 21% 47% 131.359:- MAGNUS HAR ORDET... Mars började väldigt bra med många segrar men sedan blev

Läs mer

Kanonstart i Rikstravet!

Kanonstart i Rikstravet! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Kanonstart i Rikstravet! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 30 4 2 5 13% 37% 194.204:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit lite förkylningar och halsinfektioner

Läs mer

Leif handlade i Harrisburg

Leif handlade i Harrisburg Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2009 ÅRGÅNG 5 Leif handlade i Harrisburg Omslaget: I november gjorde Leif Witasp en ny resa till USA och Harrisbug där han köpte en handfull intressanta

Läs mer

BOKO ELLIOT. leif witasp kajsa frick. stall. Övertygande seger av Ron Jeremy RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10

BOKO ELLIOT. leif witasp kajsa frick. stall. Övertygande seger av Ron Jeremy RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MAJ 2014 ÅRGÅNG 10 140531 Övertygande seger av Ron Jeremy 140502 Seger och snygg andraplats på Rätvik 140509 Seger direkt för Paparazzi M. 140511 Dubbelseger på

Läs mer

Witasp. leif witasp kajsa frick. i tronen. Alvena Uni vann debuten. sitter säker. stall RAPPORT FÖR NOVEMBER 2013 ÅRGÅNG 9

Witasp. leif witasp kajsa frick. i tronen. Alvena Uni vann debuten. sitter säker. stall RAPPORT FÖR NOVEMBER 2013 ÅRGÅNG 9 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2013 ÅRGÅNG 9 Alvena Uni vann debuten Witasp försvarade titeln på hemmaplan Cool Keeper en hals från storseger 131107 Dubbla blåsningar på Bollnäs 131123

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Beppen Palema fick stanna och vann

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Beppen Palema fick stanna och vann STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Beppen Palema fick stanna och vann SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 11 3 2 1 27% 54% 239.500:- MAGNUS HAR ORDET... Nu har det börjat lugna ner sig lite

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MAJ 2012 ÅRGÅNG 8 120517 Kajsa vann Cajsas lopp 120504 Trippelseger till stall Witasp 120504 Todd Tabac urstark i blötan 120506 Andra raka för Oki on Line 120507

Läs mer

Kajsa har startat bra - även i år!

Kajsa har startat bra - även i år! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JANUARI 2010 ÅRGÅNG 6 Kajsa har startat bra - även i år! Omslaget: Private Drive har en härlig vinterform och har givit tränaren Kajsa Frick en bra start på 2010.

Läs mer

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Förstatipset till 3 West Wing som har visat rejäl form och stabila takter

Läs mer

Äntligen är sommaren här!

Äntligen är sommaren här! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JUNI 2011 ÅRGÅNG 7 Äntligen är sommaren här! Omslaget: Kajsa Frick hedrades med en stilig krans efter segern med Illinois Rose på hemmaplan under midsommarhelgen.

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V86-dubbel på Åmål

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V86-dubbel på Åmål STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V86-dubbel på Åmål SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 20 3 1 0 15% 20% 115.200:- MAGNUS HAR ORDET... Under juni tog jag ett par dagars semester och åkte

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Sveriges snabbaste ALMAR

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Sveriges snabbaste ALMAR STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Sveriges snabbaste ALMAR SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 5 6 0 21% 46% 294.316:- MAGNUS HAR ORDET... Hästarna har gått hyggligt under senaste månaden

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2012 ÅRGÅNG 8 121020 Leo Boy var starkast 121007 Kajsa vann Sleipner Dalarnas Silverpokal 121013 Kajsa och Checkdigit S.C. överraskade 121016 Blue Line

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Elitloppssuccé. för Magnus

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Elitloppssuccé. för Magnus STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Elitloppssuccé för Magnus SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 30 5 5 4 17% 47% 315.028:- MAGNUS HAR ORDET... Maj var en skaplig månad och den roligaste segern

Läs mer

Laddat för V75- fest på hemmaplan!

Laddat för V75- fest på hemmaplan! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JULI 2011 ÅRGÅNG 7 Laddat för V75- fest på hemmaplan! Omslaget: Stall Witasp och Frick ser fram emot en riktig kanonhelg med både V75 på hemmaplan och den årliga

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR SEPTEMBER 2013 ÅRGÅNG 9 130910 Leo Boy avgjorde säkert 130903 Ny Västerboseger för Kajsa 130903 Diamond of Ace tog andra raka 130906 Fallout Boy imponerade vid

Läs mer

Kajsa kör mot championatet!

Kajsa kör mot championatet! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR AUGUSTI 2010 ÅRGÅNG 6 Kajsa kör mot championatet! Omslaget: Med endast fyra tävlingsdagar kvar på Rättvik leder Kajsa Frick championligan. Foto: Hanold/Foto-Mike

Läs mer

Lottmar bjöd på segerdans

Lottmar bjöd på segerdans Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR SEPTEMBER 2010 ÅRGÅNG 6 Lottmar bjöd på segerdans Omslaget: Lottmar var sprudlande glad efter karriärens första seger och bjöd på en liten show efter prisutdelningen.

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. avslutade lysande

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. avslutade lysande STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus avslutade lysande SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 14 4 1 2 29% 50% 445.998:- MAGNUS HAR ORDET... Slutet på året blev bra och det var då

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR FEBRUARI ÅRGÅNG 3 V75-SUCCÉ! Varsin seger till Kajsa och Leif

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER RAPPORT FÖR FEBRUARI ÅRGÅNG 3 V75-SUCCÉ! Varsin seger till Kajsa och Leif Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 2 2007 RAPPORT FÖR FEBRUARI ÅRGÅNG 3 V75-SUCCÉ! Varsin seger till Kajsa och Leif Omslaget: Kajsa Frick och Leif Witasp firade fina framgångar på V75 under februari

Läs mer

leif witasp kajsa frick kajsa rikstravet starter mot 100 är laddad för Crane höll lekstuga stall RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11

leif witasp kajsa frick kajsa rikstravet starter mot 100 är laddad för Crane höll lekstuga stall RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11 150119 Imponerande seger av Graciosa 150120 Coyote Roadrunner avlade maiden 150111 Crane höll lekstuga NOVA RACE mot 100 starter kajsa är

Läs mer

Formen håller i sig och 2000 närmar sig

Formen håller i sig och 2000 närmar sig Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR JANUARI 2011 ÅRGÅNG 7 Formen håller i sig och 2000 närmar sig Omslaget: Leif Witasps fina form hänger med in på det nya året och efter januari saknas endast sex

Läs mer

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Februari 2015

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Februari 2015 Träningsrapport Februari 2015 Nytt från stallet! Vi gör nu bokslut för februari och vi har startat 10 gånger, 2 segrar, en andraplats och tre tredjeplatser! Summerar vi månaden så har det varit en bra

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD!

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt SM-GULD! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 6 6 1 25% 54% 957.642:- MAGNUS HAR ORDET... Tänk att det blev ännu en rekordmånad! Det har gått helt sanslöst

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tredje gången gillt för Mr Winwood

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tredje gången gillt för Mr Winwood STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tredje gången gillt för Mr Winwood SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 14 4 0 2 29% 43% 133.164:- MAGNUS HAR ORDET... Jag tycker det nya året har börjat

Läs mer

MAJ 2012. Sommartider. den 27 maj 2012. Södergarn. den 17 maj 2012

MAJ 2012. Sommartider. den 27 maj 2012. Södergarn. den 17 maj 2012 MAJ 2012 Sommartider den 27 maj 2012 Har hunnit vara hemma en vecka nu och vila upp mig lite från lägret ute på Lidingö, eller vilat och vilat, det har varit tester på schemat den gågna veckan. Men har

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Manontee dominerar!

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Manontee dominerar! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Manontee dominerar! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 8 2 1 1 25% 50% 73.500:- MAGNUS HAR ORDET... Vi har fortsatt tagit det lite medvetet lugnt med startandet.

Läs mer

Dubbelseger i Sturup

Dubbelseger i Sturup Dubbelseger i Sturup I helgen så lossnade det ordentligt för Joakim och teamet. Det var dags för den 3:e deltävlingen i det Danska mästerskapet och den andra deltävlingen i Sverige. Platsen var Sturup,

Läs mer

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Mars 2015

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Mars 2015 Träningsrapport Mars 2015 Nytt från stallet! Mars månad börjar gå mot sitt slut. Mycket jobb har lagts ner på träningsbanorna. Nytt material i backen/rakbanan som ska ge perfekta förhållanden i träningen

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MAJ 2017 ÅRGÅNG 13 Vi önskar er alla en skön sommar! 170519 Åstas Lotta en vinnare igen! NY SEGER FÖR PROTOTYPE HANOVER Omslaget: Prototype Hanover och Leif Witasp

Läs mer

Rocky Race blev årets sista vinnare

Rocky Race blev årets sista vinnare Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR DECEMBER 2011 ÅRGÅNG 7 Rocky Race blev årets sista vinnare Omslaget: Sista vinnaren från stallet 2011 blev Rocky Race som tog årets första seger när han slog till

Läs mer

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Januari 2015

Himmelsända L ö vn ä set Träningsrapport Januari 2015 Träningsrapport Januari 2015 Nytt från stallet! Träningsupplägget just nu: Innan vi flyttade till iordningställde vi en 1000-meters rakbana med en perfekt backe och det är där vi lägger ner större tiden

Läs mer

Turbos Cherie - V75-drottningen!

Turbos Cherie - V75-drottningen! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR FEBRUARI 2011 ÅRGÅNG 7 Turbos Cherie - V75-drottningen! Omslaget: Turbos Cherie svarade för en osannolik prestation när hon vann på V75 två veckor i rad. Foto:

Läs mer

Har Wall fått en ny stjärna?

Har Wall fått en ny stjärna? Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MAJ 2011 ÅRGÅNG 7 Har Wall fått en ny stjärna? Omslaget: Ägaren och uppfödaren Hans Ivar Wall jublade efter Miss Wall Stars imponerande debutseger. Producerat

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JUNI 2013 ÅRGÅNG 9 130603 Kajsa prinsessa på Axevalla 130604 Imponerande seger av T.X.All In 130606 L.K. tog hem Klass II-försöket 130617 Lord Mirabelle en vinnare

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MAJ 2015 ÅRGÅNG 11 150518 Evasion Boko bäst i GP-försök Det här känns underbart. Vi har siktat på det här loppet ända sedan debaclet i Breeders Crown, så hela

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Våren är här!

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Våren är här! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 17 4 2 2 24% 47% 155.487:- MAGNUS HAR ORDET... Nu är våren här och jag tycker det har rullat på rätt så

Läs mer

Leif och Kajsa har inlett året bra

Leif och Kajsa har inlett året bra Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR APRIL 2011 ÅRGÅNG 7 Leif och Kajsa har inlett året bra Omslaget: Både Leif Witasp och Kajsa Frick har inlett kuskåret bra och ligger på över 10 i segerprocent.

Läs mer