NEUROBLADET NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr 1 AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NEUROBLADET. 2015 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr 1 AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR"

Transkript

1 NEUROBLADET 2015 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr 1 AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR

2 OBS! MANUSSTOPP 20 FEBRUARI 2 NEUROFÖRBUNDET MALMÖS STYRELSE OCH KANSLI ÖNSKAR EN GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! 13/1 Sittande gymnastik 22/1 Nätverk Polyneuropati Skåne 27/1 Ataxi - nätverk 29/1 Hullerbullar dans 11/2 Narkolepsi-träff 12/2 Medlemsträff 26/2 Hullerbullar dans 2/3 Ullared 12/3 Nätverk Polyneuropati Skåne 14/3 Årsmöte 26/3 Hullerbullar dans KALENDARIUM OBS! Vi vill påminna våra medlemmar om att vid alla våra aktiviteter och sektionsträffar är anmälan bindande efter sista anmälningsdag. Detta gäller även om avbokning sker vid akut sjukdom. FOTVÅRD Möjligheten att komma till oss och få fotvård kommer att fortsätta även under Tina kommer till oss igen onsdagen den 7 januari och därefter första onsdagen i månaden så länge intresse finns. Observera att tills vidare kommer fotvården att vara i föreningslokalen, Ängelholmsgatan 6. Är du intresserad av att få behandling så ring till kansliet på tel: och boka en tid. Pris för medlemmar 250:- och icke medlemmar 300:- GYMNASTIK Vår populära sittgympa startar efter uppehållet tisdagen den 13 januari och på ny tid Hanna hälsar alla välkomna, ju fler desto roligare. Precis som förut är det ca 30 minuters sittgympa och därefter blir det kaffe/te och kaka för 15 kronor. Anmälan till kansliet på tel: senast dagen innan. NÄTVERK POLYNEUROPATI SKÅNE En stödgrupp för oss med diagnosen Polyneuropati bildades Intresset växer. Vi är närmare 30 personer från Malmö och övriga Skåne. Vi träffas för att utbyta erfarenheter och ge varandra stöd och information, inte minst om vård och behandling. I december hade vi föreläsning av två läkare från Neurologen i Lund. Vi är en sektion i Neuroförbundet Malmö.

3 3 Planerade träfftider för vårterminen 2015 är torsdagen den 22 januari, 12 mars och en träff i maj på Föreningen Paraplyet, Industrigatan 33 i Malmö. Är du intresserad eller har frågor kontakta Gunnel Andersson, Spånehusvägen 67, tel eller E-post: gunnel.h.andersson@hotmail.com ATAXI-NÄTVERKS-TRÄFF Alla Neuroförbundare i Skåne med intresse av ärftliga ataxier är välkomna till denna grupp! Tisdagen den 27 januari kl ca tänkte vi ha en liten julgransplundring! Vi håller till på Föreningen Paraplyet, Industrigatan 33 i Malmö. Neuroförbundet Malmö har nyligen flyttat in i dessa lokaler, som man har tillsammans med andra handikappföreningar. Vi festar på ris á la Malta, smörgåsar, kaffe/te och pepparkakor till självkostnadspris. Har du julgodis över, får du gärna ta med det! Var och en tar med en julgransplundringsklapp till ett värde av ca 20-25:- Anmäl dig senast dagen innan till Neuroförbundet Lundabygdens kansli tel , E- post: lundabygden@neuroforbundet.se HULLERBULLAR DANS Har du dansglädje i kroppen fast du har svårt att gå, stå eller annat? Kom till din egen dans torsdagen den 29 januari mellan på Föreningen Paraplyet, Industrigatan 33 i Malmö. Alla är välkomna. Jag sätter på lite musik på cd och sen gör vi det vi kan och orkar. Själv kämpar jag med mina ben, men vi gör så gott vi kan och kroppen får göra det den vill. Ibland kan man dansa bättre än man går. Testa dig fram. Med vänlig hälsning Vivi Fråga kansliet på tel om du undrar mer. NARKOLEPSI-TRÄFF Alla Neuroförbundare i Skåne med intresse av narkolepsi är välkomna till denna grupp! Onsdagen den 11 februari kl ses vi på Annegården, Skansvägen 5 i Lund, där vi pratar och utbyter tankar och erfarenheter. Kaffe/te och smörgåsar serveras till ett pris av 50:-. Anmäl dig senast dagen innan till Neuroförbundet Lundabygdens kansli Tel , E-post: lundabygden@neuroforbundet.se MEDLEMSTRÄFF OM DISKRIMINERING Detta medlemsmöte är det första för året. Vi får besök från Malmö mot Diskriminering som berättar om grunderna i vad som menas med diskriminering. Du är välkommen torsdagen den 12 februari och medlemsträffen börjar och håller på till Vi äter smörgås, öl/vatten/läsk, kaffe/the och kaka och för det betalar du som medlem 75:-, icke medlem 110:-. Adressen är Föreningen Paraplyet, Industrigatan 33, Malmö. Dragning i Medlemslotteriet. Sista anmälningsdag är onsdagen den 4 februari till kansliet tel:

4 4 HULLERBULLAR DANS Har du dansglädje i kroppen fast du har svårt att gå eller stå eller annat? Kom till din egen dans torsdagen den 26 februari mellan på Föreningen Paraplyet, Industrigatan 33 i Malmö. Alla är välkomna. Jag sätter på lite musik på cd och sen gör vi det vi kan och orkar. Själv kämpar jag med mina ben, men vi gör så gott vi kan och kroppen får göra det den vill. Ibland kan man dansa bättre än man går. Testa dig fram. Med vänlig hälsning Vivi Fråga kansliet på tel om du undrar mer. ULLARED Måndagen 2 mars styr vi kosan igen till Ullared för att fynda eller bara följa med. Vi kör direkt till Gekås utan stopp och restiden är ca 2,5 timme. Vi samlas i Föreningen Paraplyet, Industrigatan 33, Malmö kl 7.30 och bussen avgår Samling för hemresa vid bussen kl och hemfärd ca kl Vi beräknar vara tillbaka i Malmö ca 19.00, så beställ färdtjänst till Pris för bussresa 150:- för medlemmar, icke medlem 225:- (OBS! Lunch ingår inte). Sista anmälningsdag är måndagen den 23 februari till kansliet på tel Efter den 23 februari finns det möjlighet för icke medlemmar att få åka med i mån av plats. NÄTVERK POLYNEUROPATI SKÅNE En stödgrupp för oss med diagnosen Polyneuropati bildades Intresset växer. Vi är närmare 30 personer från Malmö och övriga Skåne. Vi träffas för att utbyta erfarenheter och ge varandra stöd och information, inte minst om vård och behandling. I december hade vi föreläsning av två läkare från Neurologen i Lund. Vi är en sektion i Neuroförbundet Malmö. Planerade träfftider för vårterminen 2015 är torsdagen den 12 mars och en träff i maj på Föreningen Paraplyet, Industrigatan 33 i Malmö. Är du intresserad eller har frågor kontakta Gunnel Andersson, Spånehusvägen 67, tel eller E-post: gunnel.h.andersson@hotmail.com ÅRSMÖTE Nu har det gått ytterligare ett år och vi närmar oss föreningens årsmöte. Som vanligt får alla medlemmar en kallelse med posten och denna sänds ut 14 dagar före årsmötet. Men lite förhandsinformation får ni redan nu. Plats: Föreningen Paraplyet, Industrigatan 33, Malmö lördagen den 14 mars klockan Efter årsmötesförhandlingarna och utdelning av diplom och veterannyckelpiga serveras landgång, öl/vatten/läsk, kaffe/te och kaka. Pris: 110:- för medlem, icke medlem 140:- Konstituerande möte direkt efter årsmötet för styrelsemedlemmarna. Sista anmälningsdag: fredagen den 6 mars på tel:

5 5 HULLERBULLAR DANS Har du dansglädje i kroppen fast du har svårt att gå eller stå eller annat? Kom till din egen dans torsdagen den 26 mars mellan på Föreningen Paraplyet, Industrigatan 33 i Malmö. Alla är välkomna. Jag sätter på lite musik på cd och sen gör vi det vi kan och orkar. Själv kämpar jag med mina ben, men vi gör så gott vi kan och kroppen får göra det den vill. Ibland kan man dansa bättre än man går. Testa dig fram. Med vänlig hälsning Vivi Fråga kansliet på tel om du undrar mer. OBS! Vi vill påminna våra medlemmar om att vid alla våra aktiviteter och sektionsträffar är anmälan bindande efter sista anmälningsdag. Detta gäller även om avbokning sker vid akut sjukdom. Birger Nilsson Vår vän och mångåriga medarbetare, kollega och hedersmedlem Birger Nilsson har hastigt lämnat oss. Vi känner stor sorg och saknad. Hans engagemang och kunnighet blir svår att ersätta. Claes-Göran Berndt Styrelsen Neuroförbundet Malmö VALBEREDNINGEN Valberedningen har börjat sitt arbete med val av förtroendevalda inför årsmötet 14 mars Om du har förslag på namn till någon förtroendepost, skicka in det till: VALBEREDNINGEN, Neuroförbundet Malmö, Industrigatan 33, Malmö. MOTIONER Till årsmötet 14 mars 2015 vill styrelsen få in motioner där ni medlemmar kan tycka till och önska vad styrelsen skall jobba med under året. Passa på tillfället och säg din mening! Motioner vill vi ha till styrelsen, Neuroförbundet Malmö, Industrigatan 33, Malmö, senast 23 januari.

6 6 NEUROFÖRBUNDET MALMÖS MEDLEMSLOTTERI Efter många år med 80:- per lott har vi nu höjt priset till 100:- per lott. Vi vill påminna om att det finns fler lotter att prenumerera på. Ju fler lotter som är sålda ju högre blir vinsterna på stordragningen. Medlemslotteriet omfattar 200 lotter (nummer 1 200) Medlemslotten gäller 1/1 31/12 (ett år i taget) så länge man vill Pris: 100:-/st och år Vinster varje månad: 1 x 100:- och 5 x 50:- Dragningar: Februari medlemsträff Maj vårmiddag September - medlemsträff November julmiddagen December lucia januari, februari, mars april, maj, juni juli, augusti, september oktober, november stordragning med extra höga vinster För att medlemslotten skall delta i dragningarna krävs att både medlemsavgift och medlemslott är betald senast 31/1. Om inte medlemslotten är betald 31/1 stryks namnet på lotten och den deltar inte i dragningarna under resten av året. Vill man vid ett senare tillfälle ha en ny lott får man förmodligen ett annat lottnummer. Är du intresserad av att köpa en medlemslott och vara med i dragningarna så ring till kansliet tel: NYA MEDLEMMAR Herman Rybacki, Catarina Lagerborg, Ingrid Berglund, Yasmin Rask, Linda Isberg, Marika Hillblom, Helena Svensson, Anders Ask, Anna Persson, Ketty Gunnarsson, Mari Larsson, Daniel Nordbjelke, Gunilla Servin, Chatarina Malmgren, Jörgen Lindell, Helene Nilsson, Rickard Andersson, Madeleine Saarnak, Peet Saarnak, Ann-Mari Skog Sörensen, Marie Delin, Anette Gårdell Noventa och Jeanette Kindberg-Boor. Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt välkomna till Neuroförbundet Malmö. Vi hoppas att ni skall trivas hos oss och med våra aktiviteter.

7 7 DRAGNINGEN I MEDLEMSLOTTERIET VANN DU? JULI-DRAGNINGEN LOTTNR. VINST NAMN :- Marie Nordström 77 50:- Anna-Lena Larsson 73 50:- Birgitta Sjöberg 29 50:- Lena Rantoft 40 50:- Agneta Herlöfsson 90 50:- Knut Åkesson AUGUSTI-DRAGNINGEN LOTTNR. VINST NAMN 7 100:- Sören Knutsson 10 50:- Monica Queckfeldt 17 50:- Evy Laev :- Marina Hultman 90 50:- Knut Åkesson 3 50:- Brita Andersson SEPTEMBER-DRAGNINGEN LOTTNR. VINST NAMN :- Gunnel Wernbro 36 50:- Margareta Feldt 50 50:- Margareta Garp 81 50:- Helena Andersson 14 50:- Marina Hultman 64 50:- Kerstin Jönsson

8 8 Neuroförbundet MALMÖ STYRELSE OCH STÖDPERSONER STYRELSE Ordförande Kristjan Gislason * kristjan.gislason@mbox300.tele2.se Vice ordförande Claes-Göran Berndt * cg.berndt@telia.com Sekreterare Ann-Christin Andersson malmo@neuroforbundet.se Kassör Sonja Norrman * Vice kassör Gunilla Vinciguerra ledamot gunni99@hotmail.com Ordinarie ledamot Jimmy Håkansson* jimmy1975.hakansson@home.se Ordinarie ledamot Evy Laev * Suppleant Knut Åkesson Suppleant Bengt Olsson * bengt.olsson@neuroforbundet.se De som har en * efter sitt namn har ett neurologiskt sjukdomstillstånd KONTAKTER Nätverket för ALS Claes-Göran Berndt cg.berndt@telia.com Inkontinens Evy Laev MG Ann-Marie Hansson MS Bengt Olsson bengt.olsson@neuroforbundet.se Muskelsjukdomar Susanne Kaya susanne@3kombud.com Parkinson Bengt Björkman paulinabjorkman@hotmail.com Ryggmärgsskador Karl Gustav Lundmark kg.lundmark@live.se Stroke Kristjan Gislason kristjan.gislason@mbox300.tele2.se Torticollis Ann-Charloth Öhman Lösningsmedelskadade Leif Christoffersson leif.christoffersson@comhem.se Polyneuropati Gunnel Andersson gunnel.h.andersson@hotmail.com Anhörigsektionen Styrelsen NHR Malmö Bladet, ansvarig utgivare Styrelsen NHR Malmö Bladet, redaktör Styrelsen NHR Malmö Lokalansvarig Ann-Christin Andersson malmo@neuroforbundet.se Personalansvarig Kristjan Gislason Kansliet Ann-Christin Andersson malmo@neuroforbundet.se Kontakta kansliet för besked om telefonnummer till ovanstående. KANSLIET Öppet: Adress: Telefon: Plusgiro: Tisd 8-16 Industrigatan Övriga Malmö Bankgiro: Hemsida: E-post: malmo@neuroforbundet.se

NEUROBLADET. 2014 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr. 4 AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR

NEUROBLADET. 2014 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr. 4 AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR NEUROBLADET 2014 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr. 4 AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR 2 OBS! NÄSTA MANUSSTOPP ÄR DEN 14 NOVEMBER Hej alla medlemmar! Neuroförbundet Malmö kommer i november 2014 att flytta till Industrigatan

Läs mer

NEUROBLADET. 2014 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr. 3 AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR

NEUROBLADET. 2014 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr. 3 AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR NEUROBLADET 2014 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr. 3 AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR OBS! NÄSTA MANUSSTOPP 1 AUGUSTI 2 NEUROFÖRBUNDET MALMÖS STYRELSE & KANSLI ÖNSKAR ALLA MEDLEMMAR EN TREVLIG SOMMAR KALENDARIUM

Läs mer

NEUROBLADET. Neuroförbundet Malmö Önskar alla medlemmar en riktigt härlig sommar! 2015 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr 3 AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR

NEUROBLADET. Neuroförbundet Malmö Önskar alla medlemmar en riktigt härlig sommar! 2015 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr 3 AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR 1 NEUROBLADET 2015 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr 3 Neuroförbundet Malmö Önskar alla medlemmar en riktigt härlig sommar! AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR 2 Några ord från ordföranden. Glad midsommar! Vädret, det

Läs mer

NEUROBLADET. 2014 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr. 2 AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR

NEUROBLADET. 2014 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr. 2 AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR NEUROBLADET 2014 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr. 2 AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR Till dig som är medlem i Neuroförbundet Malmö. Istället för den vanliga medlemstidningen Bladet kommer en mindre variant i enklare

Läs mer

Neuroförbundet Malmö önskar alla våra medlemmar ett underbart 2016!

Neuroförbundet Malmö önskar alla våra medlemmar ett underbart 2016! 1 BLADET 2016 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr 1 Neuroförbundet Malmö önskar alla våra medlemmar ett underbart 2016! AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR Några ord från ordföranden Hej! Jul och nyår är ett härligt avbrott

Läs mer

BLADET NHR Malmö. Januari, februari, mars 2012. livslust och framtidstro

BLADET NHR Malmö. Januari, februari, mars 2012. livslust och framtidstro BLADET NHR Malmö Januari, februari, mars 2012 livslust och framtidstro 2 KALENDARIUM Dag Aktivitet Läs mer på Sidan 10/1 Gymnastik 5 22/1 Nyckelpigan - stickcafé 5 9/2 Medlemsträff 5 18/2 Trivselkväll

Läs mer

Neuroförbundet Malmö Önskar alla medlemmar en riktigt härlig höst och vinter!

Neuroförbundet Malmö Önskar alla medlemmar en riktigt härlig höst och vinter! 1 BLADET 2015 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr 4 Neuroförbundet Malmö Önskar alla medlemmar en riktigt härlig höst och vinter! AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR 2 Några ord från ordföranden Hej alla medlemmar! Hoppas

Läs mer

BLADET NHR Malmö. januari, februari, mars 2011. Livslust och framtidstro

BLADET NHR Malmö. januari, februari, mars 2011. Livslust och framtidstro BLADET NHR Malmö januari, februari, mars 2011 Livslust och framtidstro 2 KALENDARIUM Dag Aktivitet Läs mer på Sidan 11/1 Gymnastik 7 10/2 Medlemsträff 7 19/2 Trivselkväll 7 28/2 MS-Trivselgrupp 7 5/3 Årsmöte

Läs mer

BLADET NHR Malmö. oktober, november, december 2011. Livslust och framtidstro

BLADET NHR Malmö. oktober, november, december 2011. Livslust och framtidstro 1 BLADET NHR Malmö oktober, november, december 2011 Livslust och framtidstro 2 KALENDARIUM Dag Aktivitet Läs mer på Sidan Gymnastik 6 15/9 Qi-gong (HISO) 11 28-29/9 Hjälpmedelsmässa 11 13/10 Medlemsträff

Läs mer

Neuroförbundet Malmö önskar alla våra medlemmar en härlig vår!

Neuroförbundet Malmö önskar alla våra medlemmar en härlig vår! BLADET 2016 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr 2 Neuroförbundet Malmö önskar alla våra medlemmar en härlig vår! AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR Några ord från ordföranden Hej! Nu tar vi emot våren med öppna armar.

Läs mer

BLADET NHR Malmö. juli, augusti, september 2011. Livslust och framtidstro

BLADET NHR Malmö. juli, augusti, september 2011. Livslust och framtidstro BLADET NHR Malmö juli, augusti, september 2011 Livslust och framtidstro 2 KALENDARIUM Dag Aktivitet Läs mer på Sidan Tisdagsträff 5 13-17/7 Sommarresa Ädelfors Folkhögskola 5 29/7 Grillfest 6 22/8 MS-Trivselgrupp

Läs mer

BLADET NHR Malmö. april, maj, juni 2011. Livslust och framtidstro

BLADET NHR Malmö. april, maj, juni 2011. Livslust och framtidstro BLADET NHR Malmö april, maj, juni 2011 Livslust och framtidstro 2 KALENDARIUM Dag Aktivitet Läs mer på Sidan Gymnastik 5 14/4 Ärtsoppa 6 18/4 MS-Trivselgrupp 6 22/4 Bingo 6 3/5 Sommarträff 6 7/5 Vårmiddag

Läs mer

LIVSLUST OCH FRAMTIDSTRO

LIVSLUST OCH FRAMTIDSTRO BLADET NHR Malmö Nr 4 2012 oktober, november december Kristjan DÅ OCH NU Hur började det... 40-ÅRSJUBILEUM som vi firar den 10 november! Intervjuer med Kristjan Gislason och Margareta Christensson Dags

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2011

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2011 ÅRSBERÄTTELSE 2011 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2011 NHR-Malmö är en lokalförening inom Neurologiskt Handikappades Riksförbund, NHR. Föreningen ser det som sin främsta uppgift att förbättra situationen för

Läs mer

MC TILL RULLSTOL MATTIAS ELENSJÖS RESA

MC TILL RULLSTOL MATTIAS ELENSJÖS RESA BLADET NHR Malmö NR 3 2012 JULI- SEPTEMBER FRÅN MC TILL RULLSTOL MATTIAS ELENSJÖS RESA Äppelmarknad i Kivik Rättsombud och Diagnosombud för dig som behöver juridisk rådgivning Sommarresa till Sommarsol

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2010

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2010 1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2010 NHR-Malmö är en lokalförening inom Neurologiskt Handikappades Riksförbund, NHR. Föreningen ser det som sin främsta uppgift att förbättra situationen för personer med neurologiska

Läs mer

MALMÖ. Aktiviteter. Info om rättigheter. FÖRBUNDET Malmö. Info från Kongressen och vårt namnbyte

MALMÖ. Aktiviteter. Info om rättigheter. FÖRBUNDET Malmö. Info från Kongressen och vårt namnbyte MALMÖ B LADET NR 1-2014 JAN-MAR Aktiviteter Läs om Kristjans Belgienresa och den nya Malmöexpressen, linje 5 Rapport från Hjälpmedelsmässan där Jimmy var i värvartagen... Info om rättigheter Info från

Läs mer

Medlemsavgiften betalas från och med nu in till Riksförbundet. Därför får du ingen PlusGiro-avi med programmet i fortsättningen.

Medlemsavgiften betalas från och med nu in till Riksförbundet. Därför får du ingen PlusGiro-avi med programmet i fortsättningen. Adress Vårvädersvägen 4 D, 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00. Vi har sommarstängt 22/6 17/8 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Nyhet! Medlemsavgiften betalas

Läs mer

BLADET NHR Malmö. oktober, november, december 2010. Livslust och framtidstro

BLADET NHR Malmö. oktober, november, december 2010. Livslust och framtidstro BLADET NHR Malmö oktober, november, december 2010 Livslust och framtidstro 2 KALENDARIUM Dag Aktivitet Läs mer på Sidan Gymnastik 6 29-30/9 Hjälpmedelsmässa 8 7/10 Medlemsträff 6 18-22/10 Medicinsk massage

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Vice

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten första kvartalet 2008

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten första kvartalet 2008 RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten första kvartalet 2008 1 Ordförande har ordet Inför 2008 har vi lyckats få mer bassängtid på 21:an, ortopedens rehab bassäng på UMAS. Varje måndag 17.00-19.00 och

Läs mer

Programblad Vår och sommar 2019

Programblad Vår och sommar 2019 Föreningslokal: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 Bankgiro: 681-1376 E-mail: Hemsida: info@varberg.hjart-lung.se www.hjart-lung.se/varberg Programblad Vår och sommar 2019 OBS! Kansliet

Läs mer

Programblad Vinter, vår och sommar 2018

Programblad Vinter, vår och sommar 2018 Föreningslokal: E-mail: Hemsida: Bankgiro: 681-1376 Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se www.hjart-lung.se/varberg Programblad Vinter, vår och sommar 2018 Medlemsavgift

Läs mer

BLADET LIVSLUST OCH FRAMTIDSTRO. NR 2 APRIL/MAJ/JUNI 2012 NHR Malmö. NYCKELPIGAN - STICKCAFÉ Handarbetsgrupp för nya medlemmar i NHR

BLADET LIVSLUST OCH FRAMTIDSTRO. NR 2 APRIL/MAJ/JUNI 2012 NHR Malmö. NYCKELPIGAN - STICKCAFÉ Handarbetsgrupp för nya medlemmar i NHR BLADET NR 2 APRIL/MAJ/JUNI 2012 NHR Malmö LIVSLUST OCH FRAMTIDSTRO NYCKELPIGAN - STICKCAFÉ Handarbetsgrupp för nya medlemmar i NHR AKTIVITETER MS Trivselgrupp, Vårmiddag, Tysklandsresa Marschen för tillgänglighet

Läs mer

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår.

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår. Adress Hjärt- och Lungsjukas Förening i Lund MO Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Kontakt under sommaren:

Läs mer

Programblad Höst och vinter 2018

Programblad Höst och vinter 2018 Föreningslokal: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 Bankgiro: 681-1376 E-mail: Hemsida: info@varberg.hjart-lung.se www.hjart-lung.se/varberg Programblad Höst och vinter 2018 OBS! Kansliet

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt nr 2 våren 2016 Hej alla medlemmar! Vi hoppas att ni alla har haft en bra höst och en skön och avkopplande julledighet!

Läs mer

Program för Våren 2015

Program för Våren 2015 Program för Våren 2015 Säkert vårtecken M/S Lagaholm Föreningslokal / Besöksadress Doktorsstigen 2 312 31 Laholm Öppet, Måndag - Torsdag 09.30-13.30 Kansliet: 0430-10088 E-post ordförande:claes@surfia.nu

Läs mer

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING 2012 Nr: 2 BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING Museets öppettider: Lördag-söndag under juni-augusti kl.11.00-15.00 Grupper hela året Årsmötet 28 mars i Övergransgården sidan 2 Torpbesök i tid

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

EVENEMANG NYHETER TEMATRÄFFAR

EVENEMANG NYHETER TEMATRÄFFAR BLADET 2019 MALMÖ Nr 1 Neuro Malmö önskar alla medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År EVENEMANG NYHETER TEMATRÄFFAR NÅGRA ORD FRÅN TF ORDFÖRANDEN Vi har haft ett händelserikt valår 2018 och nu har vi

Läs mer

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Reumatikerföreningen Vår/Sommar 2014 KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Årsmöte för verksamhetsåret 2013 onsdagen den 19 februari kl 18:30 i Lidbeckska huset Årsmötesförhandlingar

Läs mer

Distriktsstyrelsen Ordförande : Lena Näslund 0410-245 76 naeslund.information@telia.com

Distriktsstyrelsen Ordförande : Lena Näslund 0410-245 76 naeslund.information@telia.com SKÅNE Olof Palmes plats 1, 214 44 Malmö Tel: 040-660 73 06 Mobil: 070 261 66 69 E-post: s-kvinnor@skane.sap.se Hemsida: www.s-info.se/skvinnorskane Bankgiro: 5661-1403 Innehåll Inbjudan till årsmöte Ombudsfullmakt

Läs mer

Programblad Höst och vinter 2017

Programblad Höst och vinter 2017 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras via

Läs mer

Program våren 2016 1

Program våren 2016 1 Program våren 2016 1 VÄ LKOMMEN TILL VÄ RENS ÄKTIVITETER Hej på er! Efter en kall och mot slutet snöig vinter går vi nu mot vår och sommar igen. Vi ser fram emot att träffa Er på våra aktiviteter som finns

Läs mer

AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR

AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR BLADET 2018 MALMÖ Nr 3 Neuro Malmö önskar alla medlemmar en riktigt trevlig sommar AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR NÅGRA ORD FRÅN ORDFÖRANDEN Nu har vi en härlig sommar framför oss! Allt vaknar till liv,

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2013

Fritidsnytt. Nr 2/2013 Fritidsnytt Nr 2/2013 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

Programblad Vår och Sommar 2017

Programblad Vår och Sommar 2017 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras via

Läs mer

Programblad Vår - Sommar 2014

Programblad Vår - Sommar 2014 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78, info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Alla medlemmar önskas GOTT NYTT ÅR! Ni är alla HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår och sommar! För styrelsen Ingvar

Alla medlemmar önskas GOTT NYTT ÅR! Ni är alla HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår och sommar! För styrelsen Ingvar Adress Vårvädersvägen 4D, 222 27 Lund Expeditionstid Onsdagar 10 00 12 00 16 juni till 18 augusti har vi sommarstängt! Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se Plusgiro 13 58 61 3 Bankgiro

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

Ytterligare skäl för att du skall bli medlem Du är välkommen att deltaga i Hjärt- och Lungsjukas olika aktiviteter och cirklar.

Ytterligare skäl för att du skall bli medlem Du är välkommen att deltaga i Hjärt- och Lungsjukas olika aktiviteter och cirklar. HÖSTPROGRAMMET 2017 1 Du är välkommen till oss Hos oss kan du hitta någon att prata med, någon som lyssnar och som har samma erfarenheter av sjukdomen som du har. Det är medlemmarnas samlade livserfarenheter

Läs mer

2018 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr 2

2018 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr 2 BLADET 2018 NEUROFÖRBUNDET MALMÖ Nr 2 Neuroförbundet Malmö önskar alla sina medlemmar en riktigt trevlig vår och sommar AKTIVITETER NYHETER TEMATRÄFFAR 2 NÅGRA ORD FRÅN ORDFÖRANDEN Nu har vi vintern bakom

Läs mer

Vi i styrelsen önskar er alla en riktigt njutbar sommar. Särskilt välkomnar vi våra nya medlemmar. Marita Idh-Gauntlett/ Ordförande

Vi i styrelsen önskar er alla en riktigt njutbar sommar. Särskilt välkomnar vi våra nya medlemmar. Marita Idh-Gauntlett/ Ordförande Program Hösten 2012 Bästa medlemmar Det här är min första introduktion till Höstprogrammet som ny ordförande. Våren har varit mycket intressant. Det har varit väldigt roligt att få vara delaktig i en sådan

Läs mer

Program våren Fängslande Berättelser. Vårupptakt. Årsmöte till Klassiska toner. Deckare i Gävlemiljö av Mikael Ressem

Program våren Fängslande Berättelser. Vårupptakt. Årsmöte till Klassiska toner. Deckare i Gävlemiljö av Mikael Ressem Program våren 2018 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya lemmar är Välkomna! Vårupptakt Sören Rydgren och hans dragspel Fängslande Berättelser Katarina Kallings Deckare

Läs mer

Din Fritid Våren 2016

Din Fritid Våren 2016 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamhet Din Fritid Våren 2016 Fritidsverksamhet för ungdomar och vuxna Innehåll Information Fritidsverksamheten....

Läs mer

VARMT VÄLKOMNA I VÅR GEMENSKAP!

VARMT VÄLKOMNA I VÅR GEMENSKAP! Lokalförening 0357 Klubb 77 Oskarshamn Bankgiro 5445-2040 Slottsgatan 15, 572 42 Oskarshamn Postadress: Södra Långgatan 11C, 572 55 Oskarshamn PROGRAM hösten 2013 Våra sammankomster hålls i ODD Fellows

Läs mer

Program våren Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men var är Egon? Lira Stråkkvartett

Program våren Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men var är Egon? Lira Stråkkvartett Program våren 2017 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är Välkomna! Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men

Läs mer

Monika Larsson Fritidskonsulent telefon 0414-819333 mobil 0709-819333 mail monika.larsson@simrishamn.se

Monika Larsson Fritidskonsulent telefon 0414-819333 mobil 0709-819333 mail monika.larsson@simrishamn.se Ett häfte samlat med aktiviteter från studieförbund, föreningar och organisationer i Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo, Skurup och Ystad kommuner. Alternativet riktar sig till personer med funktionsnedsättning

Läs mer

Medlemsblad höst/vinter 2011

Medlemsblad höst/vinter 2011 Medlemsblad höst/vinter 2011 Välkommen till en höst och vinter med spännande aktiviteter och tävlingar! Ordföranden har ordet Hej! Jag heter Katharina Dahl och är ordförande i Gota Western Riders sedan

Läs mer

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i höst.

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i höst. Adress Hjärt- och Lungsjukas Förening i Lund MO Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Kontakt Eva Sjödahl

Läs mer

Välkomna till årsmöte torsdagen den 11 april 2019 med början kl på Kockum Fritid i Malmö. Fika serveras från kl !

Välkomna till årsmöte torsdagen den 11 april 2019 med början kl på Kockum Fritid i Malmö. Fika serveras från kl ! Till PRO Föreningar och Samorganisationer/Samrådsgrupper. Distriktets styrelse, revisorer och valberedning. Eslöv 2018-11-29 Kallelse till distriktets årsmöte 2019-04-11 Välkomna till årsmöte torsdagen

Läs mer

Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamheten/F30. Din Fritid Hösten 2017

Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamheten/F30. Din Fritid Hösten 2017 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamheten/F30 Din Fritid Hösten 2017 Innehåll Information om Fritidsverksamheten....... 3 Hemsidan och

Läs mer

BLADET NHR Malmö. (juli, augusti, september 2010) Livslust och framtidstro

BLADET NHR Malmö. (juli, augusti, september 2010) Livslust och framtidstro BLADET NHR Malmö (juli, augusti, september 2010) Livslust och framtidstro 2 KALENDARIUM Dag Aktivitet Tisdagsträff Läs mer på Sidan 30/7 Grillfest 6-8/8 Sommarresa 30/8 MS-Trivselgrupp 9/9 Trivselträff

Läs mer

ENSKEDE PROGRAM. Foto: fotoakuten.se

ENSKEDE PROGRAM. Foto: fotoakuten.se ENSKEDE PROGRAM Foto: fotoakuten.se VÅREN 2019 VÄLKOMNA TILL VÅRENS PROGRAM Även 2019 blir det ett rätt fylligt program i PRO Enskede. Vi har försökt göra en bra blandning av föreläsningar, underhållning,

Läs mer

Programblad Vår - Sommar 2015

Programblad Vår - Sommar 2015 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78, info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras

Läs mer

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Juli Medlemsblad nr 4

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Juli Medlemsblad nr 4 Hjärtbladet Medlemsblad nr 4 Juli 2017 Vi tar vid där sjukvården slutar! 1 Ordförande har Hej alla, 2 0rdet! Efter en härlig vår och sommar med många trevliga träffar vill jag passa på att välkomna nya

Läs mer

Vårprogram seniorer väst

Vårprogram seniorer väst seniorer väst Vårprogram 2019 - Våren inleds i slutet av februari med en resa till Gekås i Ullared - Vårt årsmöte följer i mars - Vi avslutar vårprogrammet i maj med en fin resa till Herrljunga - För mer

Läs mer

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR. Det känns lite konstigt att önska God Jul och Gott Nytt År i oktober. Men det är mycket som känns så i dessa tider

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR. Det känns lite konstigt att önska God Jul och Gott Nytt År i oktober. Men det är mycket som känns så i dessa tider R T P - Malmö Verksamheten fjärde kvartalet 2003 Datum på nyhetsbrevet 21 september GOD JUL & GOTT NYTT ÅR I det här numret: God Jul & Gott Nytt År 1 1 Aktiviteter 2 Kalender 3 Telefonlista 4 Det känns

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 2. 2014

DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94

Läs mer

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow Program våren 2015 Foto: Britt Tellow Tag vara på livet det går inte i repris! Vi träffas på våra månadsmöten i Carl Johans församlingshem som ligger intill Carl Johans kyrka, Kyrkoplan 1 Känn dig varmt

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2017 Årgång 3

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2017 Årgång 3 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2017 Årgång 3 Fyrbodals-Nytt nr 1 våren 2017 Hej! Vi hoppas att ni alla har haft det lugnt och skönt i jul! Det är inte lönt att stressa, för det

Läs mer

RTP-Malmö www.malmo.rtp.se

RTP-Malmö www.malmo.rtp.se 1 RTP-Malmö www.malmo.rtp.se Verksamheten fjärde kvartalet 2004 Ordförande har ordet Hej på Er igen! Jag får börja med att ta tillbaka mina ord om sommaren. Hur som helst blev den bra mot slutet. Jag tog

Läs mer

HL-bladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Januari 2014. Medlemsblad nr 26

HL-bladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Januari 2014. Medlemsblad nr 26 HL-bladet Medlemsblad nr 26 Januari 2014 Vinterbild från Nären Foto: Thore Lundqvist Vi tar vid där sjukvården slutar! Ordförande har ordet! Vad tiden går fort, nu är det redan 2014 och jag har varit ordförande

Läs mer

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn Bodekull Karlshamn Program 2018 SPF Bodekull i Karlshamn SPF Bodekull i Karlshamn är en ideell förening som är öppen för alla pensionärer. Den är helt opolitisk, religiöst neutral och vill ta vara på pensionärernas

Läs mer

JUBILEUMSREPORTAGE. NHR Malmö. Gott Nytt År! ÅRSMÖTE 16/3. Nr 1 2013 januari, februari mars. NYHET! Medlemsträff om böcker och läsande

JUBILEUMSREPORTAGE. NHR Malmö. Gott Nytt År! ÅRSMÖTE 16/3. Nr 1 2013 januari, februari mars. NYHET! Medlemsträff om böcker och läsande BLADET NHR Malmö Nr 1 2013 januari, februari mars Gott Nytt År! JUBILEUMSREPORTAGE NYHET! Medlemsträff om böcker och läsande Vi reser till Ullared! NY LEDSAGARPORTAL för enklare och säkrare resor TÄVLING

Läs mer

Våren 2015. Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, bowling, gymnastik, påverkan m.m. och annan verksamhet

Våren 2015. Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, bowling, gymnastik, påverkan m.m. och annan verksamhet Våren 2015 Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, bowling, gymnastik, påverkan m.m. och annan verksamhet MOTIONSDANS OBS! Ny lokal, ny tid och ny dag: Vallmogården 3 km norr om Malung

Läs mer

Kallelse till distriktets årsmöte 2015-03-26

Kallelse till distriktets årsmöte 2015-03-26 Till PRO - Föreningar och Samorganisationer/Samrådsgrupper Malmö 2014-12-17 Kallelse till distriktets årsmöte 2015-03-26 Välkomna till årsmöte torsdagen den 26 mars 2015 med början kl. 09.30 på Sommarlust

Läs mer

SVENSKA KOMMUNALPENSIONÄRERNAS FÖRBUND AVD 21 HALMSTAD

SVENSKA KOMMUNALPENSIONÄRERNAS FÖRBUND AVD 21 HALMSTAD SVENSKA KOMMUNALPENSIONÄRERNAS FÖRBUND AVD 21 HALMSTAD PROGRAM 2019 OBS: PROGRAMMET GÄLLER TILL NÄSTA ÅRSMÖTE. Med reservation för eventuella ändringar. Spara programmet. MÖTEN 2019 Måndag 15 April Gullbrannagården,

Läs mer

Program Hösten 2014 S I D.1

Program Hösten 2014 S I D.1 Program Hösten 2014 S I D.1 Tomelilla och Simrishamn i maj 2014 Bästa medlemmar. Höstens program är här. Gå igenom det noga. Du kan ju missa något viktigt. Kom på våra aktiviteter och medlemsmöten, de

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Halliwick-läger i Egypten 2008 1 STYRELSEN Viggen Tele,mail Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Vice ordförande Åsa Lundvall 08-580 172 55 asa.lundvall@comhem.se Kassör & Lägeransvarig Katarina Ejergård

Läs mer

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten fjärde kvartalet 2006

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten fjärde kvartalet 2006 RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten fjärde kvartalet 2006 1 Ordförande har ordet Valet är över och när jag skriver dessa rader kommer alliansen bilda regering. Men för mig är det inte över Är du på

Läs mer

Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE

Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE VÄLKOMMEN TILL Föreningen LET S MOVE För dig som tävlingsdansar på Eskilstuna Dansstudio! E-post: foreningenlm@foreninglm.se Hemsidan: foreninglm.se Föreningens bankgironummer:

Läs mer

PRO Eslöv 2017 styrelse och expedition.

PRO Eslöv 2017 styrelse och expedition. PRO Eslöv 2017 styrelse och expedition. Ordförande Lena Larsson 073-370 59 23 Kassör Gunilla Gulam 073-344 64 04 Sekreterare Ulla-Berit Nilsson 0413-162 20 Studieorganisatör Ally Grönvall 0413-165 18 V.

Läs mer

Anmälnings-, ändrings- och beställningsblankett

Anmälnings-, ändrings- och beställningsblankett Anmälnings-, ändrings- och beställningsblankett Klipp ur sidan, tejpa och sänd den till REV (portot betalt) eller faxa hela sidan till 08-20 74 78. Till REV, Riksförbundet Enskilda Vägar Riddargatan 35-37

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Skara-Götene FUB Verksamhetsberättelse 2014 Sid 1 (5) Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Styrelsen för FUB, Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning i Skara-Götene får härmed

Läs mer

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Nytt Reseombud Majvor Hansson Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen, Varmfrontsgatan 23. Intresseanmälan

Läs mer

Vårens program Vi samarbetar med Reumatikerna om vårens program och vi är välkomna till deras möten, liksom de är välkomna till våra.

Vårens program Vi samarbetar med Reumatikerna om vårens program och vi är välkomna till deras möten, liksom de är välkomna till våra. Vippentorpet Foto: Levi Johansson Vårens program 2019 Vi samarbetar med Reumatikerna om vårens program och vi är välkomna till deras möten, liksom de är välkomna till våra. Ordförande har ordet! Hej alla!

Läs mer

MEDLEMSMAIL MARS MÅNAD Datum 2012-03-06

MEDLEMSMAIL MARS MÅNAD Datum 2012-03-06 MEDLEMSMAIL MARS MÅNAD Datum 2012-03-06 Hej! Jippie, våren är här med den vackra solen och de ljusa löftesrika dagarna. Mänskligheten har vaknat och kravlar ur sina vinterbon för att välkomna våren. Underbart!

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 2, hösten 2016 Årgång 2

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 2, hösten 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 2, hösten 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt nr 2 hösten 2016 Hej alla medlemmar! Vi i styrelsen tackar er alla för att vi har fått förtroendet att leda vår förening

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2014 Ansvarig utgivare Birgitta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

Medlemsblad Höst 2017

Medlemsblad Höst 2017 Medlemsblad Höst 2017 Kära medlem, Nu är sommaren slut och hösten kommer snart. har haft en mycket fin och trevlig sommar med bland annat vår välbesökta sommarfest, korvgrillningar, kognition diskussionstillfälle

Läs mer

Furulund. Höst 2015 / Vår 2016 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE VÄLKOMMEN DU OCKSÅ MÖTEN PÅ LIGUSTERN 2015 / 2016

Furulund. Höst 2015 / Vår 2016 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE VÄLKOMMEN DU OCKSÅ MÖTEN PÅ LIGUSTERN 2015 / 2016 Furulund Höst 2015 / Vår 2016 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE Öppet hus torsdagar mellan 10. 00-11. 30 (ej juli) Här finns det alltid någon från styrelsen som tar sig tid till att lyssna på dina

Läs mer

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 1 STYRELSEN Viggen Tele,mail Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Vice ordförande Åsa Lundvall 08-580 172 55 asa.lundvall@comhem.se Kassör & Lägeransvarig Katarina Ejergård 08-87 85 87 ninaejergard@hotmail.com

Läs mer

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar.

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. Program januari maj 2017 Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till självkostnadspris.

Läs mer

Ansvarig utgivare: Neuro Skåne

Ansvarig utgivare: Neuro Skåne Ansvarig utgivare: Neuro Skåne 044 128710 ORDFÖRANDE HAR ORDET Hej! Nu har 2018 lämnat oss och vi har förhoppningsvis alla blivit lite klokare. Det är alltid så att denna krönika skrivs i sista stund då

Läs mer

Välkomna till Noaks Ark Syds nyhetsbrev för Detta händer i december

Välkomna till Noaks Ark Syds nyhetsbrev för Detta händer i december Välkomna till Noaks Ark Syds nyhetsbrev för 2017 Detta händer i december Har du vägarna förbi, kom gärna upp och ta en kopp kaffe/te. Våra öppettider: måndag, tisdag, torsdag 10-16 och fredagar 10-15.

Läs mer

Inga-Lill Malmgren Fritidsassistent telefon 0414-819333 mobil 0709-819256 mail ingalill.malmgren@simrishamn.se

Inga-Lill Malmgren Fritidsassistent telefon 0414-819333 mobil 0709-819256 mail ingalill.malmgren@simrishamn.se Ett häfte samlat med aktiviteter från studieförbund, föreningar och organisationer i Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo, Skurup och Ystad kommuner. Alternativet riktar sig till personer med funktionsnedsättning

Läs mer

Alla fantastiska klubbister önskas en Härligt God Jul och ett Gott Nytt År! Distriktsstyrelsen

Alla fantastiska klubbister önskas en Härligt God Jul och ett Gott Nytt År! Distriktsstyrelsen SKÅNE Olof Palmes plats 1, 214 44 Malmö Tel: 040-660 73 06 Mobil: 070 261 66 69 E-post: s-kvinnor@skane.sap.se Hemsida: www.s-info.se/skvinnorskane Bankgiro: 5661-1403 Innehåll Inbjudan till internationell

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Styrelsemedlemmar SPRÅKTRÄFF. Gun-Britt Delsvik Svensson, ordf

Styrelsemedlemmar SPRÅKTRÄFF. Gun-Britt Delsvik Svensson, ordf PROGRAM HÖSTEN 2017 Öppet hus och telefontid måndagar 10:00 13:00 Telefon: 0302-135 75 Besöksadress: Alingsåsvägen 1 443 35 Lerum e-post: lerum@pro.se BG 398-8938 Sommarstängt fr.o.m 13 juni t.o.m 6 augusti

Läs mer

Programblad Hösten 2019

Programblad Hösten 2019 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: Bankgiro: 681-1376 www.hjart-lung.se/varberg OBS! Kansliet är öppet på torsdagar kl. 10.00-11.00.

Läs mer

Läger Sommar 2014. Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad

Läger Sommar 2014. Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad Läger Sommar 2014 Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad & Tomelilla, Simrishamn, Skurup, Sjöbo och Ystads kommun Arrangerar läger för ungdomar med högfungerande Autism/AS 23 juni-28 juni 2014

Läs mer

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också!

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också! Höstens program 2015 Gävle Vi har hört dom förut - men dom kommer igen Två Gävle-kändisar som har mycket att berätta! 50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta.

Läs mer

DEC 2007 ÅRGÅNG 35 INNEHÅLLET: KLUBBINFO KALLELSE ÅRSMÖTE EFTERLYSNING MEDLEMSAVGIFT BÅT KVÄLL SMFF FRIENDSHIP RACE MSEC 07/08 GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

DEC 2007 ÅRGÅNG 35 INNEHÅLLET: KLUBBINFO KALLELSE ÅRSMÖTE EFTERLYSNING MEDLEMSAVGIFT BÅT KVÄLL SMFF FRIENDSHIP RACE MSEC 07/08 GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! -NYTT Nyköpings Modellklubb DEC 2007 ÅRGÅNG 35 INNEHÅLLET: KLUBBINFO KALLELSE ÅRSMÖTE EFTERLYSNING MEDLEMSAVGIFT BÅT KVÄLL SMFF FRIENDSHIP RACE MSEC 07/08 GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! Hej! NMK-NYTT ÄR MEDLEMSTIDNING

Läs mer