Ackordsförhandling. 2 oktober 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ackordsförhandling. 2 oktober 2015"

Transkript

1 Ackordsförhandling 2 oktober 2015

2 Inledning viktiga tidpunkter Ansökan om rekonstruktion - 26 mars 2015 Beslut om rekonstruktion - 27 mars 2015 (rekonstruktör advokat Lars Söderqvist) Borgenärssammanträde -15 april 2015 (beslut om fortsatt rekonstruktion) Begäran om förlängning av rekonstruktion - 25 juni 2015 respektive 17 september 2015 Beslut att bevilja förlängning av rekonstruktionen 9 juli 2015 respektive 28 september 2015 Begäran om ackordsförhandling - 9 september 2015 Beslut om ackordsförhandling -10 september 2015 Dag för ackordsförhandling - 2 oktober 2015 Extra bolagsstämma i bolaget för fastställande av kontrollbalansräkning - 27 oktober 2015

3 Rekonstruktionsutredning - syfte Fastställa tidpunkten för och orsakerna till bolagets obestånd Utreda om det förekommit återvinningsbara transaktioner Utreda om det föreligger misstanke om borgenärsbrott Utreda om bolaget har fullgjort sin bokföringsskyldighet Utreda bolagets tillgångar och skulder Utreda eventuella förmånsrätter Upprätta en bouppteckning Analysera vilken utdelning borgenärerna skulle kunna påräkna vid en konkurs

4 Rekonstruktionsutredning - metod Granskning av styrelseprotokoll och annan dokumentation Djupintervjuer med ledande befattningshavare och ansvarig för redovisningen Granskning av räkenskaperna har gjorts fram till beslutet om rekonstruktionen med biträde av PwC

5 Tidpunkten för obeståndet Det har inte förekommit några förseningar av leverantörsbetalningarna. Det har inte förekommit några betalningsförelägganden, betalningsanmärkningar eller inkassokrav. Deklarationer har ingivits i rätt tid och med rätt belopp. Det har inte förekommit några förfallna skatteskulder i tiden före rekonstruktionsbeslutet. Det har funnits likviditet för att betala förfallna leverantörsskulder.

6 Tidpunkten för obeståndet, forts. Styrelsen har sedan sommaren 2014 bedrivit ett aktivt arbete för att säkerställa en refinansiering av verksamheten. Innan räntorna på obligationslånen, WCF och RBL förfallit till betalning under hösten 2014 har anstånd erhållits för betalning av dessa räntor. Nya anstånd har successivt erhållits under 2014 och Q Det var först vid styrelsemötet den 26mars 2015 som det stod klart att det saknades förutsättningar för att inom rimlig tid säkerställa en ny långsiktig finansiering. Bolaget bedöms därmed ha kommit på obestånd i slutet av mars 2015 då det stod klart att det saknades möjlighet att inom rimlig tid säkerställa en ny långsiktig finansiering.

7 Orsaken till obeståndet Bolaget har inte lyckats säkerställa en ny långsiktig finansiering på grund av de stora förluster som projektet Azurite har medfört för koncernen, att erforderliga tillstånd inte har erhållits från de tunisiska myndigheterna för att slutligt genomföra transaktionen med EnQuest PLC, samt det drastiska prisfallet på olja.

8 Övriga slutsatser av rekonstruktionsutredningen Återvinningsbara transaktioner Några transaktioner som bedöms som återvinningsbara har inte identifierats. Borgenärsbrott Det har inte framkommit omständigheter som ger anledning att anta att borgenärsbrott förekommit. Bokföring Bokföringen är väl systematiserad och i god ordning och bolaget har fullgjort sin bokföringsskyldighet.

9 Tillgångar, skulder, förmånsrätter och bouppteckning Bouppteckning har upprättats per den 30 juni 2015 Tillgångar värderade enligt fortlevnadsprincipen till MSEK Tillgångar värderade vid utförsäljning inom ramen för konkurs till MSEK 136,5 Skulder i händelse av konkurs till MSEK Förmånsrätt enligt 10 FRL (superförmånsrätt) finns för rekonstruktionslånet om MSEK 36 (30 juni 2015) Förmånsrätt enligt 10a FRL för EY:s fordran om TSEK 481

10 Utdelningsprognos Antaganden vid en utförsäljning inom ramen för en konkurs: Bolaget har erforderlig likviditet för att kunna fortsätta verksamheterna i koncernbolagen. En ordnad avveckling av tillgångarna utan forcering kan genomföras. Alla avtal och överenskommelser upprätthålls och efterlevs. Inga licenser återkallas och licensgivarna ger konkursförvaltaren rätt att överlåta aktierna i de koncernbolag som innehar licenserna. Ingen av de processer som är avhängiga politiska beslut påverkas negativt av konkursbeslutet. Konkurskostnader uppkommer om MSEK 65.

11 Utdelningsprognos Utdelning till borgenär med förmånsrätt enligt 10 FRL (100 %) Utdelning till borgenär med förmånsrätt enligt 10a FRL (100 %) Utdelning till oprioriterade borgenärer (1,6 %)

12 Avtal ingångna under rekonstruktionen Rekonstruktionsobligationer för finansiering av verksamheten under rekonstruktionen Ger bolaget möjlighet att, genom utgivande av obligationer, låna upp till MUSD 15, med en teckningskurs om 50 procent av nominellt belopp. Ränta om 5 procent på nominellt belopp. Säkerhet i bl.a. pantsatta aktier i koncernbolag och koncerninterna fordringar. Förmånsrätt enligt 10 FRL (s.k. superförmånsrätt).

13 Avtal ingångna under rekonstruktionen, forts. Avtal för biläggande av tvistiga anspråk o. dyl. EnQuest PLC Innebär att parterna inte har några ytterligare krav mot varandra med anledning av återgången av utfarmningsavtalen Didon och Zarat. Gunvor S.A. Reglerar mellanhavandena mellan bolaget och Gunvor S.A. relaterade till det s.k. RBL-lånet och pantrealiseringen av aktierna i Osborne Resources Ltd.

14 Avtal ingångna under rekonstruktionen, forts. Avtal med stora borgenärer, s.k. bilaterala avtal Murphy West Africa Ltd Reglerar hur Murphy West Africa Ltd:s krav mot PA Resources Congo S.A. och den av bolaget lämnade moderbolagsgarantin ska hanteras inom ramen för rekonstruktionen och ackordet. Gunvor Finance Ltd Reglerar hur Gunvor Finance Ltd:s fordran avseende det s.k. WCF-lånet samt den tredjemanspant som finns för detta lån ska hanteras inom ramen för rekonstruktionen och ackordet. Obligationslån NOK respektive SEK Reglerar hur de icke säkerställda obligationslånen i NOK respektive SEK ska hanteras inom ramen för rekonstruktionen och ackordet.

15 Beslutade operativa strategier 1. Långsiktig finansiering av bolaget Arbete med att säkerställa en ny långsiktig finansiering av koncernen innefattande: En refinansiering av rekonstruktionslånet, WCF-lånet, obligationslån NOK och SEK samt skulden till Murphy West Africa Ltd. En tillkommande finansering för att kunna fullfölja den operativa strategin och den fastställda projektplanen. 2. Samarbetspartner och samarbetsformer Arbete med att finna ett strukturerat samarbete med ny partner eller nya partners för att skapa förutsättningar för att säkerställa en operativ verksamhet. 3. Ordnad avveckling av koncernens tillgångar Om bolaget inte inom den tid som den nuvarande finansieringen möjliggör erhållit långsiktig finansiering alternativt ett operativ samarbete med en ny partner, ska bolaget genomföra en ordnad avveckling av verksamheten. Det strategiska arbetet med detta alternativ genomförs parallellt med alternativ 1 och 2 ovan.

16 Kapitalbrist Extra bolagsstämma i bolaget har den 27 februari 2015 prövat frågan om bolagets likvidation med anledning av kapitalbrist. Aktieägarna har beslutat att bolaget inte skulle träda i likvidation, utan att verksamheten skulle drivas vidare under en period av åtta månader. En andra kontrollstämma kommer att hållas den 27 oktober 2015.

17 Kapitalbrist, forts. Förslag till dagordning för bolagsstämman den 27 oktober 1. Stämmans öppnande 2. Val av ordförande på stämman 3. Upprättande och godkännande av röstlängd 4. Godkännande av dagordning 5. Val av en eller två justeringsmän 6. Prövning av om stämman har blivit behörigen sammankallad 7. Information från verkställande direktören 8. Ratihabering (efterhandsgodkännande) av avtal 9. Avnotering 10. Beslut om incitamentsprogram för ledande befattningshavare 11. Val av ny styrelse 12. Bemyndigande till styrelsen 13. Beslut om ändring av bolagsordningens verksamhetsföremål 14. Prövning av om bolaget ska gå i likvidation (andra kontrollstämman) 15.Beslut om ändring av bolagsordningen och minskning av aktiekapitalet 16. Stämmans avslutande

18 Kapitalbrist, forts. Ratihabering (punkt 8) Styrelsen föreslår att bolagsstämman i efterhand godkänner avtal och styrelsebeslut under rekonstruktionen. Bakgrunden till styrelsens förslag är att det under rekonstruktionen träffats avtal som berör så väsentliga frågor att bolagets aktieägare bör ges tillfälle att ta ställning till dem. Förslag om avnotering (punkt 9) Styrelsen föreslår att bolagsstämman beslutar att bolaget ska vidta åtgärder för en avnotering av bolagets aktie när styrelsen bedömer det lämpligt och praktiskt genomförbart. Detta för att bolaget ska kunna uppfylla sina åtaganden enligt rekonstruktionsplanen och de avtal som avses i p. 8 ovan. Beslutet om genomförande av, och tidpunkten för, avnoteringen är beroende av förhandlingar som för närvarande pågår med externa parter.

19 Kapitalbrist, forts. Incitamentsprogram för ledande befattningshavare (punkt 10) Styrelsen föreslår att bolagsstämman beslutar om att bolaget ska införa ett incitamentsprogram för ledande befattningshavare i bolaget. Programmet är ett villkor i flera av de i p. 8 angivna avtalen, och godkännande från bolagsstämman är därmed en förutsättning för att genomföra rekonstruktionen. Incitamentsprogrammet ger ledande befattningshavare bonus motsvarande vissa procentuella andelar av försäljningsintäkterna för tillgångar som säljs. Vilka personer som ska ingå i incitamentsprogrammet samt fördelningen av bonusen mellan deltagarna avgörs av ledningen. Förslag om bemyndigande till styrelsen (punkt 12) Styrelsen föreslår att bolagsstämman beslutar att bemyndiga styrelsen att vidta samtliga de åtgärder som förutsätts för att bolaget ska kunna uppfylla sina åtaganden enligt rekonstruktionsplanen och de i p. 8 angivna avtalen. I likhet med vad som är fallet med beslutsförslaget i p. 8 ovan, är detta beslut nödvändigt för att kunna genomföra väsentliga element i rekonstruktionsplanen och i de avtal som avses i p. 8. Beslutet enligt denna punkt tar sikte på åtgärder som ännu inte vidtagits.

20 Kapitalbrist, forts. Beslut om ändring av bolagsordningens verksamhetsföremål (punkt 13) Förslaget till beslut enligt denna punkt avser ett förtydligande tillägg till verksamhetsföremålet av innebörd att bolaget, utöver att äga och förvalta, även ska kunna köpa och sälja, tillgångar och rättigheter. Syftet med ändringen är att anpassa bolagsordningen till de operativa strategier som bolaget arbetar utifrån. Prövning av om bolaget ska gå i likvidation respektive om minskning av aktiekapitalet (punkt 14 respektive 15) Under p. 14 läggs kontrollbalansräkningen fram. Om ackordsförslaget antas, kommer skulderna att värderas om, och åsättas värden som väsentligt understiger de nominella beloppen. Under p. 15 fattas beslut om minskning av bolagets aktiekapital. De båda åtgärderna medför sammantaget att bolagets egna kapital kommer att överstiga det registrerade aktiekapitalet.

21 Ackordsförslag Skulder under SEK Återbetalas till fullo senast den 26 mars Någon avkastnings-och/eller dröjsmålsränta utgår inte i tiden efter den 26mars Skulder över SEK (alternativ I) Återbetalas dels med ett belopp om SEK , dels med ett belopp motsvarande 25 procent av den del av skulden som överstiger SEK Återbetalningen sker senast den 26 mars Någon avkastnings-och/eller dröjsmålsränta utgår inte i tiden efter den 26mars 2015.

22 Ackordsförslag, forts. Skulder över SEK (alternativ II) Fordringsägare med krav över SEK har möjlighet att i stället för återbetalning enligt alternativ I erhålla återbetalning under en längre tidsperiod än 1 år. Avstår återbetalning enligt alternativ I. Ränta utgår med 3 procent på skulden från den 27 mars Kapitalskuld och ränta återbetalas med tillgängligt kassaflöde i koncernen. Del av kapitalskulden och räntan kan, senast den 27 december 2017, komma att konverteras till 95 procent av det totala antalet utgivna aktier i bolaget. Nedanstående fordringsägare har på förhand accepterat återbetalning enligt alternativ II Gunvor Finance Ltd Obligationslån SEK Obligationslån NOK Murphy West Africa Ltd

23 Omröstning Röstlängd och rekonstruktörens fullmakter Rekonstruktören har fullmakter att företräda 48 borgenärer motsvarande 87 procent av det totala antalet röstberättigade fordringsägare och 74 procent av det totala skuldbeloppet som omfattas av det offentliga ackordet Gunvor FinanceLtd, Murphy West AfricaLtd, obligationslån NOK och obligationslån SEK har genom avtal med bolaget förbundit sig att rösta för det presenterade ackordet Sammantaget har fordringsägare representerande 89 procent av det totala antalet fordringsägare samt 93 procent av det totala skuldbeloppet som omfattas av det offentliga ackordet på förhand accepterat det presenterade ackordet.

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2015: ÄRENDET

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2015: ÄRENDET Aktiemarknadsnämndens uttalande 2015:34 2015-11-10 ÄRENDET Till Aktiemarknadsnämnden inkom den 26 oktober 2015 en framställning Advokatfirman Westermark Anjou på uppdrag av PA Resources ( PAR ). Framställningarna

Läs mer

STYRELSENS I RUSSIAN REAL ESTATE INVESTMENT COMPANY AB BESLUT SAMT FÖRSLAG TILL BESLUT I SAMBAND MED NYEMISSIONER I BOLAGET

STYRELSENS I RUSSIAN REAL ESTATE INVESTMENT COMPANY AB BESLUT SAMT FÖRSLAG TILL BESLUT I SAMBAND MED NYEMISSIONER I BOLAGET STYRELSENS I RUSSIAN REAL ESTATE INVESTMENT COMPANY AB BESLUT SAMT FÖRSLAG TILL BESLUT I SAMBAND MED NYEMISSIONER I BOLAGET Styrelsen i Russian Real Estate Investment Company AB (publ) org nr 556653-9705

Läs mer

4 GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Godkändes det i kallelsen intagna förslaget till dagordning som dagordning för stämman.

4 GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Godkändes det i kallelsen intagna förslaget till dagordning som dagordning för stämman. Protokoll fört vid extra bolagsstämma i PA Resources Aktiebolag, org. nr 556488-2180, i Citykonferensen på Malmskillnadsgatan 46 i Stockholm den 27 oktober 2015. 1 STÄMMANS ÖPPNANDE Öppnades stämman av

Läs mer

Handlingar inför extra bolagsstämma i. Betsson AB (publ)

Handlingar inför extra bolagsstämma i. Betsson AB (publ) Handlingar inför extra bolagsstämma i Betsson AB (publ) Måndagen den 19 augusti 2013 Förslag till dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Val av ordförande vid stämman 3. Upprättande och godkännande av röstlängd

Läs mer

EXTRA BOLAGSSTÄMMA I ENIRO AB (PUBL)

EXTRA BOLAGSSTÄMMA I ENIRO AB (PUBL) EXTRA BOLAGSSTÄMMA I ENIRO AB (PUBL) Extra bolagsstämma i Eniro AB måndagen den 9 mars 2015, klockan 8.00 Dagordningspunkterna 2 och 7 Styrelsens förslag till beslut enligt punkt 2 i förslaget till dagordning

Läs mer

1. Bolagets verksamhet och ekonomiska förhållanden.

1. Bolagets verksamhet och ekonomiska förhållanden. Styrelsens redogörelse 31 mars 2010 för händelser av väsentlig betydelse för bolagets ställning som har inträffat efter det att årsredovisningen för 2008 lämnades 13 kap 6 punkt 3 ABL Utöver vad framgår

Läs mer

Styrelsens i A-Com AB (publ) org. nr. 556291-2807 ( Bolaget ) förslag till dagordning för den extra bolagsstämman den 27 september 2012

Styrelsens i A-Com AB (publ) org. nr. 556291-2807 ( Bolaget ) förslag till dagordning för den extra bolagsstämman den 27 september 2012 Bilaga 2 Styrelsens i A-Com AB (publ) org. nr. 556291-2807 ( Bolaget ) förslag till dagordning för den extra bolagsstämman den 27 september 2012 1. Öppnande av stämman och val av ordföranden vid stämman

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Betsson AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i Betsson AB (publ) 19 JULI 2013 PRESS RELEASE Kallelse till extra bolagsstämma i Betsson AB (publ) Aktieägarna i Betsson AB (publ) kallas till extra bolagsstämma att äga rum måndagen den 19 augusti 2013 kl. 10.00 på bolagets

Läs mer

Nuvarande lydelse. Föreslagen lydelse. 4 Aktiekapitalet ska vara lägst kr och högst kr.

Nuvarande lydelse. Föreslagen lydelse. 4 Aktiekapitalet ska vara lägst kr och högst kr. Punkt 6 på förslaget till dagordning i kallelse till extra bolagsstämma den 11 april 2018: Styrelsens förslag till beslut om antagande av ny bolagsordning Styrelsen i Nanologica AB (publ), org.nr 556664-5023

Läs mer

Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen (punkt 7 i förslag till dagordning)

Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen (punkt 7 i förslag till dagordning) s förslag till beslut om ändring av bolagsordningen (punkt 7 i förslag till dagordning) För att möjliggöra de av styrelsen föreslagna åtgärderna enligt punkterna 8 (A) (C) i förslaget till dagordning,

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I Q-LINEA AB (PUBL) Aktieägarna i Q-linea AB (publ), org.nr ( Bolaget ), kallas härmed till extra

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I Q-LINEA AB (PUBL) Aktieägarna i Q-linea AB (publ), org.nr ( Bolaget ), kallas härmed till extra KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I Q-LINEA AB (PUBL) Aktieägarna i Q-linea AB (publ), org.nr. 556729-0217 ( Bolaget ), kallas härmed till extra bolagsstämma måndagen den 12 november 2018 kl. 09.30 i Advokatfirman

Läs mer

Preliminär rekonstruktionsplan

Preliminär rekonstruktionsplan Preliminär rekonstruktionsplan PA Resources AB (publ) 15 april 2015 Om PA Resources-koncernen PAR AB Hydrocarbures Tunisie Didon Ltd Hydrocarbures Didon Jersey Ltd Hydrocarbures Tunisie Zarat Ltd Equinox

Läs mer

7. Beslut om a) ändring av bolagsordningen och b) minskning av Bolagets aktiekapital

7. Beslut om a) ändring av bolagsordningen och b) minskning av Bolagets aktiekapital Bilaga 2 Styrelsens i Wonderful Times Group AB (publ), org. nr. 556684-2695 ( Bolaget ) förslag till dagordning vid extra bolagsstämma den 22 april 2014 (punkt 3) 1. Öppnande av stämman och val av ordförande

Läs mer

Handlingar inför extra bolagsstämma i. DIAMYD MEDICAL AB (publ)

Handlingar inför extra bolagsstämma i. DIAMYD MEDICAL AB (publ) Handlingar inför extra bolagsstämma i Torsdagen den 31 januari 2013 DAGORDNING för extra bolagsstämma med aktieägarna i Torsdagen den 31 januari 2013 1. Öppnande av stämman samt val av ordförande 2. Upprättande

Läs mer

Handlingar inför årsstämman 2015 i. Dialect AB (publ), 556515-2310. onsdagen den 20 maj 2015

Handlingar inför årsstämman 2015 i. Dialect AB (publ), 556515-2310. onsdagen den 20 maj 2015 Handlingar inför årsstämman 2015 i, 556515-2310 onsdagen den 20 maj 2015 Preliminär dagordning för årsstämma med aktieägarna i, onsdagen den 20 maj 2015 kl. 11.00 på Radisson Blu Royal Park Hotel, Frösundaviks

Läs mer

Förslag till dagordning

Förslag till dagordning Förslag till dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Val av ordförande vid stämman 3. Upprättande och godkännande av röstlängd 4. Godkännande av dagordningen 5. Val av en eller två justeringsmän 6. Prövning

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I COELI PRIVATE EQUITY AB (publ)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I COELI PRIVATE EQUITY AB (publ) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I COELI PRIVATE EQUITY (publ) Aktieägarna i Equity (publ), 559168-1019 ( Bolaget ), kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 30 januari 2019 kl. 15.30 i Bolagets

Läs mer

Välkommen till extra bolagsstämma i Elekta AB (publ)

Välkommen till extra bolagsstämma i Elekta AB (publ) Välkommen till extra bolagsstämma i Elekta AB (publ) Aktieägarna i Elekta AB (publ) kallas härmed till extra bolagsstämma kl. 10.00 måndagen den 2 april 2012 i bolagets lokaler på Kungstensgatan 18 i Stockholm.

Läs mer

ÄRENDEN OCH FÖRSLAG TILL DAGORDNING

ÄRENDEN OCH FÖRSLAG TILL DAGORDNING ÄRENDEN OCH FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Öppnande av stämman och val av ordförande vid stämman; 2. Upprättande och godkännande av röstlängd; 3. Val av en eller två justeringsmän; 4. Prövning av om stämman

Läs mer

Styrelsens för AB Geveko (publ) förslag och beslut i samband med nyemission med företrädesrätt för aktieägarna

Styrelsens för AB Geveko (publ) förslag och beslut i samband med nyemission med företrädesrätt för aktieägarna Styrelsens för AB Geveko (publ) förslag och beslut i samband med nyemission med företrädesrätt för aktieägarna Styrelsens förslag och beslut innefattar följande: A Styrelsens för AB Geveko (publ) förslag

Läs mer

Rörvik Timber AB (publ) genomför garanterad företrädesemission om 250 miljoner kronor

Rörvik Timber AB (publ) genomför garanterad företrädesemission om 250 miljoner kronor Pressmeddelande från Rörvik Timber AB (publ) Rörvik Timber AB (publ) genomför garanterad företrädesemission om 250 miljoner kronor Rörvik Timber-koncernen driver träförädling på tio produktionsställen

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I BONG AB (publ)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I BONG AB (publ) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I BONG AB (publ) Aktieägarna i Bong AB (publ) kallas härmed till extra bolagsstämma måndagen den 25 januari 2016 kl. 16.00 på Clarion Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Anoto Group AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i Anoto Group AB (publ) Kallelse till extra bolagsstämma i Anoto Group AB (publ) Lund, 3 november - Aktieägarna i Anoto Group AB (publ) kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 25 november 2016 kl. 13.00 i bolagets

Läs mer

STYRELSENS FÖR NORDIC IRON ORE AB (PUBL) FÖRSLAG TILL RIKTAD NYEMISSION AV AKTIER MED BETALNING GENOM KVITTNING

STYRELSENS FÖR NORDIC IRON ORE AB (PUBL) FÖRSLAG TILL RIKTAD NYEMISSION AV AKTIER MED BETALNING GENOM KVITTNING STYRELSENS FÖR NORDIC IRON ORE AB (PUBL) FÖRSLAG TILL RIKTAD NYEMISSION AV AKTIER MED BETALNING GENOM KVITTNING för, org.nr 556756-0940, föreslår att årsstämman beslutar att öka bolagets aktiekapital med

Läs mer

Förslag till beslut om nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare (punkt 9 i dagordningen)

Förslag till beslut om nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare (punkt 9 i dagordningen) Fullständiga beslutsförslag inför extra bolagsstämma i Miris Holding AB (publ), org.nr 556694-4798, i Uppsala tisdagen den 11 november 2014 Förslag till beslut om ändring av bolagsordningen (punkt 7 i

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I PAYNOVA AB (publ)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I PAYNOVA AB (publ) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I PAYNOVA AB (publ) Aktieägarna i Paynova AB (publ), org. nr 556584-5889, kallas härmed till extra bolagsstämma tisdagen den 13 oktober 2015 klockan 16.00 i bolagets lokaler,

Läs mer

6. Beslut om antal styrelseledamöter och val av nya styrelseledamöter

6. Beslut om antal styrelseledamöter och val av nya styrelseledamöter 1 KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I REALTID MEDIA AB (PUBL) Aktieägarna i Realtid Media AB (publ), org.nr 556872-9916 ( Bolaget ) kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 17 maj 2017 kl. 14

Läs mer

ÄRENDEN OCH FÖRSLAG TILL DAGORDNING

ÄRENDEN OCH FÖRSLAG TILL DAGORDNING ÄRENDEN OCH FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Öppnande av stämman och val av ordförande vid stämman; 2. Upprättande och godkännande av röstlängd; 3. Val av en eller två justeringsmän; 4. Prövning av om stämman

Läs mer

BILAGA 4 STYRELSENS FÖRSLAG TILL BESLUT PUNKT 4 DAGORDNING

BILAGA 4 STYRELSENS FÖRSLAG TILL BESLUT PUNKT 4 DAGORDNING BILAGA 4 STYRELSENS FÖRSLAG TILL BESLUT PUNKT 4 DAGORDNING 1. Stämmans öppnande. 2. Val av ordförande vidstämman. 3. Upprättande och godkännande av röstlängd. 4. Godkännande av dagordning. 5. Val av en

Läs mer

För fullständigt förslag till justerad bolagsordning se Bilaga A nedan.

För fullständigt förslag till justerad bolagsordning se Bilaga A nedan. Fullständiga beslutsförslag inför extra bolagsstämma i Alteco Medical AB (publ) måndagen den 27 november 2017 kl. 10.00 på bolagets kontor, Höstbruksvägen 8 i Lund. Styrelsens förslag till beslut om ändring

Läs mer

2. Teckningsoptionerna emitteras vederlagsfritt.

2. Teckningsoptionerna emitteras vederlagsfritt. Styrelsens i Arcam AB (publ) förslag till Årsstämman om incitamentsprogram omfattande emission av teckningsoptioner samt godkännande av överlåtelse av teckningsoptionerna till vissa medarbetare Styrelsen

Läs mer

Återkallelse av tidigare utfärdad kallelse och utfärdande av ny kallelse till extra bolagsstämma i WeDontHaveTime AB (publ)

Återkallelse av tidigare utfärdad kallelse och utfärdande av ny kallelse till extra bolagsstämma i WeDontHaveTime AB (publ) Återkallelse av tidigare utfärdad kallelse och utfärdande av ny kallelse till extra bolagsstämma i WeDontHaveTime AB (publ) Styrelsen i WeDontHaveTime AB (publ), org.nr 559126-1994, har beslutat att återkalla

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I OREZONE AB (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I OREZONE AB (PUBL) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I OREZONE AB (PUBL) Aktieägarna i Orezone AB (publ), 556785-4236, kallas till extra bolagsstämma den 26 mars 2019 kl. 13.00 på Radisson Blu SkyCity Hotel med adress Pelargången

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma

Kallelse till extra bolagsstämma Kallelse till extra bolagsstämma Aktieägarna i KappAhl AB (publ) ( Bolaget ) kallas härmed till extra bolagsstämma i Mölndal på Idrottsvägen 14, tisdagen den 8 november 2011 kl. 10.00 Lokalen är öppen

Läs mer

Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen

Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen Styrelsen för BONESUPPORT HOLDING AB, org. nr 556802-2171, föreslår att årsstämman den 22 maj 2018 i syfte att möjliggöra emission av C-aktier

Läs mer

I anledning härav föreslår styrelsen att bolagsstämman beslutar i enlighet med följande förslag.

I anledning härav föreslår styrelsen att bolagsstämman beslutar i enlighet med följande förslag. Styrelsens för Coeli Private Equity 2006 AB (publ), 556698-8209, förslag till beslut om minskning av aktiekapitalet genom indragning av preferensaktier P2 för återbetalning till innehavarna (punkt 7 på

Läs mer

Kallelse till ordinarie bolagsstämma i N Stor Stark AB (publ),

Kallelse till ordinarie bolagsstämma i N Stor Stark AB (publ), Örebro 2016-03-03 Kallelse till ordinarie bolagsstämma i, 2016-03-31 Datum: 2016-03-31, kl. 15.00. Plats: Scandic Örebro Väst, Västhagagatan 1, Örebro Anmälan: Via e-post på bolagsstamma@nstorstark.se,

Läs mer

Styrelsens i VBG Group AB (publ), org.nr , förslag till dagordning vid extra bolagsstämma den 16 januari 2017

Styrelsens i VBG Group AB (publ), org.nr , förslag till dagordning vid extra bolagsstämma den 16 januari 2017 Styrelsens i VBG Group AB (publ), org.nr. 556069-0751, förslag till dagordning vid extra bolagsstämma den 16 januari 2017 1. Val av ordförande vid stämman 2. Upprättande och godkännande av röstlängd 3.

Läs mer

EXTRA BOLAGSSTÄMMA I TRUSTBUDDY AB (PUBL)

EXTRA BOLAGSSTÄMMA I TRUSTBUDDY AB (PUBL) EXTRA BOLAGSSTÄMMA I TRUSTBUDDY AB (PUBL) Aktieägarna i TrustBuddy AB (publ), org. nr 556794-5083, kallas till extra bolagsstämma att äga rum fredagen den 18 september 2015 kl. 16.00 i Setterwalls Advokatbyrås

Läs mer

Handlingar inför extra bolagsstämma i. ALPCOT AGRO AB (publ) Måndagen den 9 januari 2012. Formaterat: Svenska (Sverige)

Handlingar inför extra bolagsstämma i. ALPCOT AGRO AB (publ) Måndagen den 9 januari 2012. Formaterat: Svenska (Sverige) Handlingar inför extra bolagsstämma i ALPCOT AGRO AB (publ) Måndagen den 9 januari 2012 DAGORDNING för extra bolagsstämma med aktieägarna i ALPCOT AGRO AB (publ) 1. Stämmans öppnade 2. Val av ordförande

Läs mer

Bilaga 4 Årsstämma 2006 Punkt 15 Ändring av bolagsordning Styrelsens förslag till beslut på stämman Styrelsen föreslår att årsstämman 2006 beslutar om följande ändringar i bolagsordningen: dels att 5,

Läs mer

ÄRENDEN OCH FÖRSLAG TILL DAGORDNING

ÄRENDEN OCH FÖRSLAG TILL DAGORDNING ÄRENDEN OCH FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Öppnande av stämman och val av ordförande vid stämman; 2. Upprättande och godkännande av röstlängd; 3. Val av en eller två justeringsmän; 4. Prövning av om stämman

Läs mer

(I) Styrelsens för Trelleborg AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen

(I) Styrelsens för Trelleborg AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG TILL BESLUT ENLIGT DAGORDNINGENS PUNKT 16 (I) Styrelsens för Trelleborg AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen (II) Styrelsens för Trelleborg AB förslag till

Läs mer

Bolagsordning för KFV Marknadsföring AB

Bolagsordning för KFV Marknadsföring AB Styrdokument Bolagsordning för KFV Marknadsföring AB Katrineholms kommuns författningssamling (KFS nr 5.08) Godkänd av kommunfullmäktige, 22 2 (5) Beslutshistorik Godkänd av kommunfullmäktige, 22. 3 (5)

Läs mer

Punkt 10 - Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen

Punkt 10 - Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen Punkt 10 - Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen För att möjliggöra emissionen enligt punkt 11 föreslår styrelsen för Venue Retail Group Aktiebolag, org.nr. 556540-1493, ( Bolaget

Läs mer

Styrelsens förslag till beslut enligt punkterna 7 9 i förslaget till dagordning vid extra bolagsstämma den 26 november 2010.

Styrelsens förslag till beslut enligt punkterna 7 9 i förslaget till dagordning vid extra bolagsstämma den 26 november 2010. Styrelsens förslag till beslut enligt punkterna 7 9 i förslaget till dagordning vid extra bolagsstämma den 26 november 2010 Ärende 7 Styrelsens förslag till beslut i samband med nyemission av aktier med

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I CAPACENT HOLDING AB (PUBL) Aktieägarna i Capacent Holding AB (publ), org.nr , kallas härmed till extra

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I CAPACENT HOLDING AB (PUBL) Aktieägarna i Capacent Holding AB (publ), org.nr , kallas härmed till extra KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I CAPACENT HOLDING AB (PUBL) Aktieägarna i Capacent Holding AB (publ), org.nr 556852-5843, kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 29 september 2017 klockan

Läs mer

7A Styrelsens för Aspiro AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen

7A Styrelsens för Aspiro AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen 7A Styrelsens för Aspiro AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen 7B Styrelsens för Aspiro AB förslag till beslut om minskning av aktiekapitalet för täckning av förlust 7A Förslag till beslut

Läs mer

Förslag till beslut om ändring av bolagsordning Styrelsen föreslår att bolagets bolagsordning ändras enligt följande: Punkt 4 (Antalet aktier)

Förslag till beslut om ändring av bolagsordning Styrelsen föreslår att bolagets bolagsordning ändras enligt följande: Punkt 4 (Antalet aktier) Förslag till beslut om ändring av bolagsordning Styrelsen föreslår att bolagets bolagsordning ändras enligt följande: Punkt 4 (Antalet aktier) Aktiekapitalet ska utgöra lägst 868 000 kronor och högst 3

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I BONG AB (publ)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I BONG AB (publ) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I BONG AB (publ) Aktieägarna i Bong AB (publ) kallas till extra bolagsstämma onsdagen den 17 juli 2013 kl. 13.00 på Comfort Hotel, Carlsgatan 10 C i Malmö. A. Rätt att

Läs mer

Handlingar inför extra bolagsstämma i. Sectra AB (publ) Tisdagen den 22 november 2011 A14153477

Handlingar inför extra bolagsstämma i. Sectra AB (publ) Tisdagen den 22 november 2011 A14153477 Handlingar inför extra bolagsstämma i Sectra AB (publ) Tisdagen den 22 november 2011 Dagordning för extrastämma med aktieägarna i Sectra AB (publ) tisdagen den 22 november 2011 kl. 14.00 på bolagets kontor

Läs mer

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE LÅNGSIKTIGT INCITAMENTSPROGRAM 2017 FÖR SEAMLESS DISTRIBUTION SYSTEMS AB OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE LÅNGSIKTIGT INCITAMENTSPROGRAM 2017 FÖR SEAMLESS DISTRIBUTION SYSTEMS AB OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE LÅNGSIKTIGT INCITAMENTSPROGRAM 2017 FÖR SEAMLESS DISTRIBUTION SYSTEMS AB OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER Styrelsen för Seamless Distribution Systems AB ( Bolaget

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Nordic Mines AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i Nordic Mines AB (publ) Kallelse till extra bolagsstämma i Nordic Mines AB (publ) Aktieägarna i Nordic Mines AB (publ), 556679-1215 ( Bolaget ), kallas härmed till extra bolagsstämma måndagen den 28 april 2014 klockan 11.00 på

Läs mer

Optioner tilldelade i december 2003 skall kunna utnyttjas under perioden från och med den 1 juni 2006 till och med den 31 maj 2009.

Optioner tilldelade i december 2003 skall kunna utnyttjas under perioden från och med den 1 juni 2006 till och med den 31 maj 2009. Förslag till beslut vid extra bolagsstämma i Active Biotech AB (publ) den 8 december 2003 om personaloptionsprogram innefattande emission av skuldebrev förenat med optionsrätter till nyteckning samt förfogande

Läs mer

Kallelse EGM SCN pdf, Attendance form.pdf, Proxy form.pdf Kallelse till extra bolagsstämma. i Sverige AB (publ)

Kallelse EGM SCN pdf, Attendance form.pdf, Proxy form.pdf Kallelse till extra bolagsstämma. i Sverige AB (publ) MeldingsID: 208615 Innsendt dato: 28.04.2008 08:54 UtstederID: Utsteder: Instrument: Marked: Kategori: Informasjonspliktig: Lagringspliktig: Vedlegg: Tittel: Meldingstekst: SCN Scandinavian Clinical Nutrition

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA Aktieägarna i Thenberg & Kinde Fondkommission AB (publ), kallas härmed till extra bolagsstämma tisdagen den 19 februari 2013 kl. 15.00 i bolagets lokaler på Krokslätts

Läs mer

Johan Bennarsten valdes till ordförande vid stämman. Noterades att advokat Anna Berntorp skulle föra dagens protokoll.

Johan Bennarsten valdes till ordförande vid stämman. Noterades att advokat Anna Berntorp skulle föra dagens protokoll. Protokoll fört vid extra bolagsstämma i Seafire Capital Aktiebolag (pubi), org.nr 556540-7615, den 16 mars 2017 Stockholm 1. STÄMMANS ÖPPNANDE Stämman öppnades av verkställande direktören Johan Bennarsten.

Läs mer

Handlingar inför extra bolagsstämma i. Husqvarna AB (publ)

Handlingar inför extra bolagsstämma i. Husqvarna AB (publ) Handlingar inför extra bolagsstämma i Husqvarna AB (publ) måndag den 9 mars 2009 Dagordning för extra bolagsstämma med aktieägarna i Husqvarna AB (publ) måndagen den 9 mars 2009 kl. 9.30 på Salén Konferens,

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Moberg Derma AB

Kallelse till extra bolagsstämma i Moberg Derma AB Kallelse till extra bolagsstämma i Moberg Derma AB Aktieägarna i Moberg Derma AB, 556697-7426 ( Bolaget ) kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 3 september 2010 kl. 10.00, i Bolagets lokaler,

Läs mer

BOLAGSORDNING FÖR AKELIUS RESIDENTIAL PROPERTY AB (publ) Org nr 556156-0383. Förslag till lydelse att anta vid bolagsstämma den 14 april 2015.

BOLAGSORDNING FÖR AKELIUS RESIDENTIAL PROPERTY AB (publ) Org nr 556156-0383. Förslag till lydelse att anta vid bolagsstämma den 14 april 2015. BOLAGSORDNING FÖR AKELIUS RESIDENTIAL PROPERTY AB (publ) Org nr 556156-0383 Förslag till lydelse att anta vid bolagsstämma den 14 april 2015. Bolagsordning 1 Bolagets firma 2 Styrelsens säte 3 Verksamhet

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Endomines AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i Endomines AB (publ) Kallelse till extra bolagsstämma i Endomines AB (publ) Aktieägarna i Endomines AB (publ) kallas härmed till extra bolagsstämma torsdagen den 17 december 2015 kl. 17.00 på Finlandshuset Konferens, Snickarbacken

Läs mer

I. Styrelsens förslag till beslut om minskning av aktiekapitalet för förlusttäckning (punkt 7 I)

I. Styrelsens förslag till beslut om minskning av aktiekapitalet för förlusttäckning (punkt 7 I) STYRELSENS FÖR ENDOMINES AB (PUBL) FÖRSLAG TILL BESLUT OM MINSKNING AV AKTIEKAPITALET FÖR FÖRLUSTTÄCKNING, FÖRSLAG TILL BESLUT OM ÄNDRING AV BOLAGSORDNINGEN SAMT MINSKNING AV AKTIEKAPITALET, BESLUT OM

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I MASSOLIT MEDIA AB (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I MASSOLIT MEDIA AB (PUBL) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I MASSOLIT MEDIA AB (PUBL) Aktieägarna i Massolit Media AB (publ), org. nr 556575-2960, kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 24 juli 2015, kl 14.00 hos Advokatfirma

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Parans Solar Lighting AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i Parans Solar Lighting AB (publ) Parans Solar Lighting AB (publ) Frölundagatan 118 431 44 Mölndal Sweden Tel: +46 31 20 15 90 www.parans.com Kallelse till extra bolagsstämma i Parans Solar Lighting AB (publ) Aktieägarna i Parans Solar

Läs mer

Angler Gaming: Kallelse till 2017 års bolagsstämma för Angler Gaming plc

Angler Gaming: Kallelse till 2017 års bolagsstämma för Angler Gaming plc MALTA 26 APRIL 2017 Press Release Angler Gaming PLC Angler Gaming: Kallelse till 2017 års bolagsstämma för Angler Gaming plc Aktieägarna i Angler Gaming plc ("Bolaget") kallas härmed till ordinarie bolagsstämma

Läs mer

Bolagsordning för AFA Trygghetsförsäkringsaktiebolag (516401-8615) beslutad vid extra bolagsstämma den 23 november 2011

Bolagsordning för AFA Trygghetsförsäkringsaktiebolag (516401-8615) beslutad vid extra bolagsstämma den 23 november 2011 Bolagsordning för AFA Trygghetsförsäkringsaktiebolag (516401-8615) beslutad vid extra bolagsstämma den 23 november 2011 1 Bolagets firma Bolagets firma är AFA Trygghetsförsäkringsaktiebolag. 2 Styrelsens

Läs mer

På styrelsens uppdrag öppnades bolagsstämman av styrelseordförande Rolf Åkerlind som hälsade aktieägarna välkomna.

På styrelsens uppdrag öppnades bolagsstämman av styrelseordförande Rolf Åkerlind som hälsade aktieägarna välkomna. Protokoll fört vid extra bolagsstämma i Cherryföretagen AB (publ), org nr 556210-9909, den 25 februari 2010 i Solna Närvarande: Enligt förteckning i bilaga 1, med angivande av antal aktier och röster för

Läs mer

Landstingsstyrelsens förslag till beslut

Landstingsstyrelsens förslag till beslut FÖRSLAG 2008:23 1 (6) Landstingsstyrelsens förslag till beslut Ändring av bolagsordning för Landstingshuset i Stockholm AB Föredragande landstingsråd: Catharina Elmsäter-Svärd Ärendet Landstingshuset i

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Anoto Group AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i Anoto Group AB (publ) Kallelse till extra bolagsstämma i Anoto Group AB (publ) LUND, 2 september 2015 - Aktieägarna i Anoto Group AB (publ) kallas härmed till extra bolagsstämma att äga rum måndagen den 28 september 2015 klockan

Läs mer

Förslag till beslut om minskning av aktiekapitalet i Global Infrastruktur 1 AB (publ)

Förslag till beslut om minskning av aktiekapitalet i Global Infrastruktur 1 AB (publ) Förslag till beslut om minskning av aktiekapitalet i Global Infrastruktur 1 AB (publ) Styrelsen för Global Infrastruktur 1 AB (publ), org. nr 556732-5377, föreslår att extra bolagsstämma den 21 november

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Menucard AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i Menucard AB (publ) Kallelse till extra bolagsstämma i Menucard AB (publ) Aktieägarna i Menucard AB (publ), 559046-2759, kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 8 februari 2019 kl. 10.00 på Mazars Set Revisionsbyrå

Läs mer

Bakgrund (A) Ändring av bolagsordningen (B) Uppdelning av aktier (C) Minskning av aktiekapitalet för återbetalning till aktieägarna

Bakgrund (A) Ändring av bolagsordningen (B) Uppdelning av aktier (C) Minskning av aktiekapitalet för återbetalning till aktieägarna Styrelsens för KappAhl Holding AB (publ) förslag till beslut avseende inlösenförfarande innefattande ändring av bolagsordningen, aktiedelning, minskning av aktiekapitalet för återbetalning till aktieägarna

Läs mer

Att vara styrelseledamot i ett aktiebolag med en ledamot

Att vara styrelseledamot i ett aktiebolag med en ledamot Att vara styrelseledamot i ett aktiebolag med en ledamot Ett kortseminarium för den som står i begrepp att starta ett aktiebolag eller som redan gjort det. Presenterat av Stockholms NyföretagarCentrum

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRLIG BOLAGSSTÄMMA I Reinhold Europe AB (publ), 556706-3713

KALLELSE TILL ÅRLIG BOLAGSSTÄMMA I Reinhold Europe AB (publ), 556706-3713 KALLELSE TILL ÅRLIG BOLAGSSTÄMMA I Reinhold Europe AB (publ), 556706-3713 Aktieägarna i Reinhold Europe AB (publ), 556706-3713, kallas härmed till årlig bolagsstämma, tillika första kontrollstämma, den

Läs mer

FÖRSLAG TILL BESLUT OM MINSKNING AV AKTIEKAPITALET SAMT NYEMISSION AV AKTIER I PETROTARG AB (PUBL)

FÖRSLAG TILL BESLUT OM MINSKNING AV AKTIEKAPITALET SAMT NYEMISSION AV AKTIER I PETROTARG AB (PUBL) BILAGA 2 FÖRSLAG TILL BESLUT OM MINSKNING AV AKTIEKAPITALET SAMT NYEMISSION AV AKTIER I PETROTARG AB (PUBL) Styrelsen för Petrotarg AB (publ), org. nr 556545-4195, föreslår att extra bolagsstämma den 9

Läs mer

Svedala Kommuns 6:02 Författningssamling 1(6)

Svedala Kommuns 6:02 Författningssamling 1(6) Författningssamling 1(6) Bolagsordning för Svedala Exploaterings Aktiebolag SVEDAB antagen av kommunfullmäktige 2014-02-10, 23 Gäller från 2014-03-01 FIRMA 1 Bolagets firma är Svedala Exploaterings Aktiebolag

Läs mer

3 Bolagets styrelse skall ha sitt säte i Göteborgs kommun, Västra Götalands län.

3 Bolagets styrelse skall ha sitt säte i Göteborgs kommun, Västra Götalands län. Bolagsordning 1 Bolagets firma är Slottsviken Fastighetsaktiebolag (publ). 2 Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt, äga och förvalta fast och lös egendom såsom fastigheter,

Läs mer

Styrelsens fullständiga förslag enligt punkterna 7 8 i den föreslagna dagordningen till extra bolagsstämma måndagen den 28 april 2014

Styrelsens fullständiga förslag enligt punkterna 7 8 i den föreslagna dagordningen till extra bolagsstämma måndagen den 28 april 2014 Styrelsens fullständiga förslag enligt punkterna 7 8 i den föreslagna dagordningen till extra bolagsstämma måndagen den 28 april 2014 Punkt 7 Styrelsens förslag till beslut i samband med kapitalanskaffning

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I REAL HOLDING I SVERIGE AB (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I REAL HOLDING I SVERIGE AB (PUBL) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I REAL HOLDING I SVERIGE AB (PUBL) Aktieägarna i Real Holding i Sverige AB (publ), org. nr. 556865-1680, kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 13 oktober 2017

Läs mer

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2014:

Aktiemarknadsnämndens uttalande 2014: Aktiemarknadsnämndens uttalande 2014:05 2014-02-11 Detta uttalande är meddelat av Aktiemarknadsnämnden med stöd av Kollegiet för svensk bolagsstyrnings regler om offentliga uppköpserbjudanden avseende

Läs mer

Stämman öppnades Madeleine Rydberger, styrelsens sekreterare. Förteckningen i Bilaga 1 godkändes såsom röstlängd vid stämman.

Stämman öppnades Madeleine Rydberger, styrelsens sekreterare. Förteckningen i Bilaga 1 godkändes såsom röstlängd vid stämman. Protokoll fört vid extra bolagsstämma med aktieägarna i BioInvent International AB (publ), org nr 556537-7263, den 19 juni 2013 i Lund. Närvarande aktieägare: Enligt förteckning i Bilaga 1. Stämman öppnades

Läs mer

MEDA AB (publ.) Förslag till bolagets årsstämma 2015 Långsiktigt prestationsbaserat incitamentsprogram (punkt 20)

MEDA AB (publ.) Förslag till bolagets årsstämma 2015 Långsiktigt prestationsbaserat incitamentsprogram (punkt 20) MEDA AB (publ.) Förslag till bolagets årsstämma 2015 Långsiktigt prestationsbaserat incitamentsprogram (punkt 20) Styrelsen anser det vara till fördel för bolaget att nyckelpersoner i koncernen har ett

Läs mer

Bolagsordning för VaraNet AB

Bolagsordning för VaraNet AB Bolagsordning för VaraNet AB Gäller fr.o.m : Rubrik 8 Godkänd av kommunfullmäktige 2015-02-23 19 Antagen av bolagsstämman XXXX-XX-XX XX Bolagsordning VaraNet AB Innehållsförteckning 1 Firma... 1 2 Säte...

Läs mer

SOLLENTUNA FÖRFATTNINGSSAMLING

SOLLENTUNA FÖRFATTNINGSSAMLING Bolagsordning för Sollentuna Stadshus AB Antagen av fullmäktige 2016-12-15, 181, Dnr 2016/0376 KS Fastställd av bolagsstämman 2016-12-15. Innehållsförteckning 1 Firma... 2 2 Säte... 2 3 Föremålet för bolagets

Läs mer

Förslag till dagordning vid årsstämma med aktieägarna i Com Hem Holding AB (publ) den 21 mars 2018 kl. 16.00 1. Stämmans öppnande 2. Val av ordförande vid stämman 3. Upprättande och godkännande av röstlängd

Läs mer

Styrelsens för Serendipity Ixora AB (publ) förslag till beslut om ändring av bolagsordningen (II) Styrelsen för Serendipity Ixora AB (publ),

Styrelsens för Serendipity Ixora AB (publ) förslag till beslut om ändring av bolagsordningen (II) Styrelsen för Serendipity Ixora AB (publ), Styrelsens för Serendipity Ixora AB (publ) förslag till beslut om ändring av bolagsordningen (II) Styrelsen för Serendipity Ixora AB (publ), 556863-3977 ( Bolaget ), föreslår att den extra bolagsstämman

Läs mer

Handlingar inför Årsstämma i

Handlingar inför Årsstämma i 2014-04-03 Handlingar inför Årsstämma i 7 maj 2014 Årsstämma i Årsstämma i den 7 maj 2014 kl 17.00 i bolagets lokaler på Berga Backe 4 i Danderyd. Registrering från 16.30. Aktieägare som önskar deltaga

Läs mer

1. dels vara införd i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken senast torsdagen den 15 oktober 2015;

1. dels vara införd i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken senast torsdagen den 15 oktober 2015; Kallelse till extra bolagsstämma i Nordic Mines AB (publ) Aktieägarna i Nordic Mines AB (publ), organisationsnummer 556679-1215 ( Bolaget ), kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 21 oktober

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMAGE SYSTEMS AKTIEBOLAG (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMAGE SYSTEMS AKTIEBOLAG (PUBL) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMAGE SYSTEMS AKTIEBOLAG (PUBL) Aktieägarna i Image Systems Aktiebolag, org.nr 556319-4041, ( Bolaget ), kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 17 februari

Läs mer

Bolagsstämman beslutar om emission av teckningsoptioner enligt denna A. Bolaget ska emittera högst 500 000 teckningsoptioner.

Bolagsstämman beslutar om emission av teckningsoptioner enligt denna A. Bolaget ska emittera högst 500 000 teckningsoptioner. Styrelsens för Fingerprint Cards AB (publ) förslag till beslut om emission av teckningsoptioner 2013/2016:B och beslut om godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner med mera Styrelsen för Fingerprint

Läs mer

Pressmeddelande Stockholm Fullständiga förslag till beslut av den extra bolagsstämman

Pressmeddelande Stockholm Fullständiga förslag till beslut av den extra bolagsstämman Pressmeddelande Stockholm 2017-12-08 Fullständiga förslag till beslut av den extra bolagsstämman Den kungörelse som publicerades den 24 november 2017 har korrigerats. Korrigeringen är gjord i huvudsak

Läs mer

STYRELSENS FÖRSLAG TILL RIKTLINJER FÖR ERSÄTTNING TILL LEDANDE BEFATTNINGSHAVARE Styrelsen i AAK AB (publ.) föreslår att årsstämman 2018 beslutar om riktlinjer för ersättning till ledande befattningshavare

Läs mer

Till dig som är konvertibelägare i PA Resources

Till dig som är konvertibelägare i PA Resources Till dig som är konvertibelägare i PA Resources Här får du svar på de viktigaste frågorna med anledning av att PA Resources rekommenderar dig att i förtid byta dina konvertibler mot aktier. Styrelsen i

Läs mer

Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen

Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen Punkt 20 Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen Med hänsyn till att det sedan den 20 januari 2016 inte längre finns några aktier av serie C utgivna föreslår styrelsen att bolagsordningens

Läs mer

BOLAGSORDNING KUNGSLEDEN AB (PUBL) 556545-1217. Antagen vid årsstämman den 23 april 2015

BOLAGSORDNING KUNGSLEDEN AB (PUBL) 556545-1217. Antagen vid årsstämman den 23 april 2015 BOLAGSORDNING I FÖRESLAGEN NY LYDELSE BOLAGSORDNING KUNGSLEDEN AB (PUBL) 556545-1217 Antagen vid årsstämman den 23 april 2015 1 Bolagets firma skall vara Kungsleden Aktiebolag. Bolaget är publikt (publ).

Läs mer

9. Beslut om disposition av tillgängliga vinstmedel enligt den fastställda balansräkningen samt beslut om avstämningsdag.

9. Beslut om disposition av tillgängliga vinstmedel enligt den fastställda balansräkningen samt beslut om avstämningsdag. KALLELSE till årsstämma i Josab International AB Aktieägarna i Josab International AB, ("Bolaget"), kallas till årsstämma måndagen den 23 juni 2014, kl 15.00 på Hotel Anglais, Humlegårdsgatan 23 i Stockholm.

Läs mer

KONKURS. Allmän information om konkursförfarandet

KONKURS. Allmän information om konkursförfarandet KONKURS Konkurs Syfte Tvångsvis ta i anspråk gäldenärs samlade tillgångar för betalning av sina fordringar. Under konkursen omhändertas tillgångarna för borgenärernas räkning av konkursboet. Obestånd Gäldenären

Läs mer

Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen

Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen Styrelsen i HANZA Holding AB (publ), org. nr. 556748-8399, ( Bolaget ) föreslår att bolagsstämman beslutar att anta en ny bolagsordning med

Läs mer

BOLAGSORDNING F Ö R BORGHOLM ENERGI AB

BOLAGSORDNING F Ö R BORGHOLM ENERGI AB BOLAGSORDNING F Ö R BORGHOLM ENERGI AB Beslutad vid årsstämma 2014-06-18, 11 Godkänd av kommunfullmäktige 2014-09-29, 174 2 (5) 1 Firma Bolagets firma är. 2 Säte Styrelsen har sitt säte i Borgholms kommun.

Läs mer

Styrelsens för Karo Bio Aktiebolag (publ) förslag till ändringar i bolagsordningen

Styrelsens för Karo Bio Aktiebolag (publ) förslag till ändringar i bolagsordningen Styrelsens för Karo Bio Aktiebolag (publ) förslag till ändringar i bolagsordningen A. Förslag till ändringar i bolagsordningen Styrelsen föreslår att stämman beslutar om ändring av bolagsordningen enligt

Läs mer