HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL BORDS THE ROYAL BACHELORS CLUB ERBJUDER EN ENASTÅENDE RESTAURATION I KLUBBENS STILFULLA LOKALER OCH VACKRA TRÄDGÅRD

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL BORDS THE ROYAL BACHELORS CLUB ERBJUDER EN ENASTÅENDE RESTAURATION I KLUBBENS STILFULLA LOKALER OCH VACKRA TRÄDGÅRD"

Transkript

1 HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL BORDS THE ROYAL BACHELORS CLUB ERBJUDER EN ENASTÅENDE RESTAURATION I KLUBBENS STILFULLA LOKALER OCH VACKRA TRÄDGÅRD

2 ETT FANTASTISKT HUS MED UNIKA MÖJLIGHETER THE ROYAL BACHELORS CLUB ÄR EN AV VÄRLDENS MEST ANRIKA KLUBBAR Sedan 1769 har Klubben erbjudit sina medlemmar och medlemmars vänner en oas för avkoppling och förplägnad. I vårt vackra hus på Skyttegatan finns en utav Göteborgs absolut bästa restaurationer. Idag kan Klubbens restaurant bättre än någonsin erbjuda ett utbud av unika måltidsrelaterade tjänster. Vår krögare har en mycket gedigen och lång erfarenhet och tillsamman med sina eminenta kockar och sin trevliga och servicemedvetna serveringspersonal utgör de ett oslagbart team. Med denna presentation vänder vi oss till dig som är medlem i RBC, men också till din vänkrets och ditt företag som genom dig kan få tillgång till Klubbens faciliteter. Som sagt; V Ä L K O M M E N T I L L B O R D S! 3.

3 MÅLTIDEN PÅ KLUBBEN ÄR EN ANRIK TRADITION I STORT SOM SMÅTT KLUBBENS LOKALER HAR GÄSTATS AV SÅVÄL KUNGLIGHETER SOM P R E S I D E N T E R, S T A T S Ö V E R H U V U D E N OCH DIPLOMATER Men som medlem är du alltid lika varmt välkommen att en vanlig vardagskväll äta en god middag tillsammans med, exempelvis, din käresta eller goda vänner. Klubbens lokaler förmedlar en atmosfär som gör alla måltider till festmåltider. Restaurationen erbjuder dig, och naturligtvis också dina vänner, en färgrik palett av arrangemang av de mest skiftande slag. Om dessa får du en kortfattad information genom att läsa vidare. Har du andra önskemål, än vad som härefter presenteras, är inget främmande för vår erfarne krögare och hans kunniga medarbetare. 5.

4 EXCELLENT SERVERINGSPERSONAL OCH MÄSTERKOCKAR MED STOR KREATIVITET EN UTSÖKT MÅLTID BÖRJAR I KÖKET Men innan våra skickliga kockar kan bereda måltiderna har valet och inköpen av råvaror varit föremål för en professionell diskussion. Alla råvarorna är naturligtvis av absolut högsta klass och årstidens primörer finns alltid med när rätterna komponeras. Rätterna serveras korrekt och smidigt av servitörer som vet hur viktigt det är med takt och ton och vänlighet. Med våra servitörer och vår sommelier kan du diskutera lämpligt vin eller annan dryck till måltiden. Vinkällaren är välfylld med såväl prisvärda druvor som de mest exklusiva årgångsvinerna. Allt för att måltiden skall bli en kulinarisk upplevelse. 7.

5 BRUTNA SERVETTER OCH BLOMSTERARRANGEMANG FÖRGYLLER HELHETSUPPLEVELSEN EN MÅLTID SKALL VARA EN FRÖJD FÖR ÖGAT SÅVÄL SOM FÖR GOMMEN På Klubben är det därför alltid dukat med vårt egna, vackra porslin med blått namnschiffer och likaledes vårt eget matsilver. Vita linnedukar och brutna servetter tillsammans med ett vackert blomsterarrangemang ger måltiden den rätta touchen. Detta är vår standard. Har du särskilda önskemål om att din måltid, eller arrangemang, skall präglas av en särskild inriktning, ett tema exempelvis, så är det en självklarhet att vi tillgodoser dessa med alla nödvändiga detaljer. Det är för oss ett rent nöje. 9.

6 I KLUBBENS LOKALER OCH TRÄDGÅRD ERBJUDS EN ENASTÅENDE ATMOSFÄR I VÅRT HUS PÅ SKYTTEGATAN I L O R E N S B E R G S V I L L A O M R Å D E E R B J U D E R VI EN ALLDELES SÄRSKILD MILJÖ Den stora tegelvillan var ursprungligen privatbostad för en skeppsredare. Men sedan 1969 är huset alltså hemvist för en privat klubb - en oas mitt i staden för Klubbens medlemmar. Huset, som byggdes , är ritat i engelsk stil av den kände göteborgsarkitekten Arvid Bjerke. Huset omfattas av ett ansenligt antal rum med såväl generösa som intima utrymmen. Jaktrummet, Ostindiska rummet, Kungarummet, Gustavianska rummet, Redarrummet och Stora matsalen medger sittande sällskap med några enstaka vänner, upp till som mest 150 gäster. Tillsammans med tältarrangemang i trädgården kan maximalt 200 gäster sitta vid dukade bord. I trädgården kan vi dessutom arrangera ett genuint BBQ-party eller en sval sommarbuffé. 11.

7 FATTAS NÅGOT I VÅRT MÅLTIDSRELATERADE UTBUD SÅ FINNS DET OCKSÅ HÄR NEDAN PRESENTERAS KORFATTAT EVENEMANG AV OLIKA SLAG SOM OFTA ARRANGERAS PÅ KLUBBEN Tänk på att alla önskemål kan diskuteras, för att din tillställning skall bli så lyckad som du föreställt dig. Föredragshållare, musikaliska inslag av olika slag eller artistuppträdande passande din sammankomst ger vi gärna förslag på. Inget arrangemang är främmande för oss. FÖRLÄGG GÄRNA KONFERENSER, LUNCH- OCH AFFÄRSMÖTEN PÅ KLUBBEN Många har den oriktiga uppfattningen att damer inte är välkomna till Klubben. Inget påstående kan vara mer felaktigt. Visserligen är några rum i huset, vissa tider på dagen, förbehållna medlemmarna, men de flesta rummen är alltid öppna för vänner till medlemmarna. Från klockan kan du förlägga dina möten i något av följande rum: Jaktrummet, Ostindiska rummet, Gustavianska rummet, Vinkällaren och Redarrummet. Utrustning för olika typer av bildpresentationer, trådlöst bredband etc, finns naturligtvis tillgänglig. D O P, S T U D E N T, B R Ö L L O P O C H A N D R A FAMILJEHÖGTIDER En vackrare, värdigare och mer familjär inramning vid firandet av något högtidligt tillfälle kan knappast överträffas. Arrangemangen skräddarsys för att din familj och vänner skall känna den speciella atmosfär du önskar. Diskutera gärna utformningen av högtiden med vår krögare. 13.

8 ÖVERRASKNINGSMIDDAG Kanske har du många gånger tänkt överraska någon av dina nära och kära med en särskilt arrangerad måltid i en vacker miljö. Vi gör det möjligt, antingen du vill sitta i lugn avskildhet i ett chambre separée med tända ljus, eller avnjuta måltiden i sällskap med övriga gäster. LUNCH ELLER VARDAGSMIDDAG Glöm inte att bjuda vänner eller affärsbekanta till Klubben för en lunch, eller middag på kvällen. Vi serverar bästa tänkbara dagens husmanskost, affärslunch, alternativt à la carte. TEMAMIDDAG Du kanske vill fira någon särskild händelse i ditt liv genom att bjuda dina vänner på en måltid med ett visst tema. Ditt första hole in one, seglingen över Atlanten, när första barnet föddes eller när du tog ditt flygcertifikat. Detta är bara några exempel. Klubbens restauration hjälper naturligtvis till med arrangemanget. MÅLTID FÖRE TEATERN, OPERAN, KONSERTEN, BION ELLER MATCHEN Det är perfekt att börja kvällen med en läcker måltid på Klubben. Det är konstaterat att publika föreställningar upplevs i högre grad mer positivt med mättad mage. Tala med oss så förbereder vi rätterna i förväg, så att ni i god tid kan bege er till evenemanget. Eller varför inte samla några vänner för att äta och därefter se ett idrottsevenemang på Klubbens TV? JUBILÉUM OCH BEMÄRKELSDAGAR Det finns så mycket att fira av olika slag. Jubileum till exempel. Förlovningen. Järn-, brons-, silver-, guld- eller diamantbröllopet. Klassfest med gamla studentkamrater. Listan kan göras lång. Klubben är som gjord för en lyckad och oförglömlig minnesfest. 15.

9 SÖNDAGMIDDAGARNA Några gånger varje månad arrangeras söndagsmiddagar på Klubben. Naturligtvis vid Mors dag och Fars dag, men även på andra söndagar under året. Det är mycket trevligt att ta med familj, släkt och vänner för att sitta ned vid ett vackert dukat bord och njuta av en läcker måltid. Stämningen vid söndagsmiddagarna bär en familjär prägel. CATERING OCH TAKE AWAY Vårt eminenta kök erbjuder inte endast måltider i Klubbens lokaliteter. Köket står alltid till ditt förfogande, även om du vill bjuda på en välsmakande måltid i ditt hem eller någon annanstans. Vi tillagar rätterna och alla tillbehör i vårt kök samt transporterar och lägger upp maten elegant på ditt eget, eller vårt porslin. Om du så önskar arrangerar vi också serveringen under måltiden. Såväl rätter som drycker komponeras enligt dina önskemål. Vill du själv hämta din färdiglagade måltid på Klubben, går det också utmärkt. MATLAGNING I HEMMET Vill du i goda vänners lag tillreda en fyrarätters måltid och prova några goda viner i ditt hem, står våra mästerkockar till ditt förfogande som handledare. Tillsammans med kocken planerar ni rätterna och väljer vinerna. Ni, eller vi, inhandlar råvarorna och gemensamt tillagas middagen i ditt hem. Vilken minnesrik kväll! 17.

10 BORDSPLACERINGAR I HUSETS OLIKA RUM KUNGARUMMET Detta eleganta rum, mitt i huset, är behängt med tavlor med konterfej av flera av våra kungar. Kungarummet används ofta tillsammans med Stora matsalen vid större middagar och fester då man vid denna kombination gör plats för cirka 90 gäster. Sittande lunchgäster i rummet är maximalt 40 personer. Kungarummet är kvällstid i huvudsak dukat för à la carte gäster. 19.

11 STORA MATSALEN I detta magnifika rum med boaserade väggpaneler finns ett stort antal möjliga lösningar för bordsplacering. I rummet kan man exempelvis duka till sittning vid runda bord, eller rektangulära bord i fil eller som U-bord. Rummet medger maximalt 55 sittande gäster. JAKTRUMMET Jaktrummet används flitigt till möten, konferenser och större middagar. Detta vackra hörnrum tillåter olika dukningar med runda, ovala eller långbord. Biosittning, utan bord, medger 50 sittande. Dukning med U- bord tillåter 25 sittande gäster. Middag- och lunchdukning medger maximalt 44 personer. I Jaktrummet finns all tänkbar konferensutrustning. 21.

12 OSTINDISKA RUMMET Som namnet anger är detta vackra rum präglat av ett stort antal föremål av ostindiskt porslin, bland andra från Ostindienfararen Götheborg. Färgsättningen och möbleringen är mycket smakfull. I detta rum kan maximalt 16 gäster sitta vid det ovala bordet. GUSTAVIANSKA RUMMET Det Gustavianska rummet är ett litet vackert och ljust rum med utsikt över trädgården. Rummet är smakfullt möblerat, som sig bör i gustaviansk stil. Ett ovalt bord med plats för 12 sittande gäster dominerar rummet. 23.

13 VINKÄLLAREN I detta lilla vackra, med muralmålningar utsmyckade rustika rum sitter man bekvämt 8 till 10 personer. Vinkällaren ligger i husets entréplan. REDARRUMMET Detta är ett smakfullt rum i husets entréplan. Redarrummet är inrett i Göteborgsk stil, rymmer ca 12 personer vid det rektangulära bordet och är särskilt lämpat för styrelsemöten och exklusivt avskilda måltider. 25.

14 DU ÄR ALLTID VÄ L KOM M EN NÄR DU VILL ARRANGERA NÅGOT UTÖVER DET VANLIGA, ÄR DU ALLTID VÄLKOMMEN ATT VENTILERA DINA IDÉER MED OSS. Bordsplacering, dukning och kringarrangemang är viktiga att diskutera för att helheten skall bli bästa tänkbara. Vi har stor erfarenhet av alla slags tillställningar och sammankomster, större som mindre, och vi delar gärna med oss. Även vid en supé för två, kan det finnas frågor. Tala med oss, vi har alltid förslag på arrangemang som kommer att passa dina önskemål. 27.

15 Text och grafisk formgivning, Berndt E. Ahlqwist & Philip Ahlqwist THE ROYAL BACHELORS CLUB SKYTTEGATAN 1, SE GÖTEBORG, SWEDEN RESTAURANT PHONE: FAX: RESTAURANT: CLUB OFFICE PHONE: FAX: CLUB MANAGER CARL-GUSTAF MANN:

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

ATELIER 23 PR ESENTATION OCH K A LENDAR IUM

ATELIER 23 PR ESENTATION OCH K A LENDAR IUM PR ESENTATION OCH K A LENDAR IUM NYCKELN TILL KREATIVA MÖTEN Hösten 2015 öppnade krögaren och entreprenören Pontus Frithiof en ny typ av restaurang-, event- och mötesverksamhet Atelier 23 på våning 23

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

swedish taste konferenser

swedish taste konferenser swedish taste konferenser swedish taste konferenser Välkommen att konferera mitt i Göteborg; vi erbjuder ljusa och trevliga lokaler i det gamla Hasselbladhuset med utsikt över hamnen. Vi har konferenspaket

Läs mer

-ett minne för livet.

-ett minne för livet. -ett minne för livet. Nu väcks Musikaliska till liv med nytt mål och nya färdriktningar - allt i musikens tecken. I hjärtat av Stockholm finner vi en av huvudstadens mest exklusiva och anrika konsertlokaler.

Läs mer

THE CASTLE SLOTTSBACKEN 8 LETAR DU EFTER EN UNIK LOKAL FÖR ATT ARRANGERA EVENEMANG ELLER KONFERENSER? HYR ETT SLOTT I GAMLA STAN!

THE CASTLE SLOTTSBACKEN 8 LETAR DU EFTER EN UNIK LOKAL FÖR ATT ARRANGERA EVENEMANG ELLER KONFERENSER? HYR ETT SLOTT I GAMLA STAN! THE CASTLE SLOTTSBACKEN 8 LETAR DU EFTER EN UNIK LOKAL FÖR ATT ARRANGERA EVENEMANG ELLER KONFERENSER? HYR ETT SLOTT I GAMLA STAN! Välkommen till The Castle Slottet på Slottsbacken 8 i Gamla Stan. Här ligger

Läs mer

KONFERENS BLAND TOPPARNA. Möten och avkoppling i exklusiv miljö.

KONFERENS BLAND TOPPARNA. Möten och avkoppling i exklusiv miljö. KONFERENS BLAND TOPPARNA Möten och avkoppling i exklusiv miljö. PRISEXEMPEL KONFERENSPAKET Deluxe TREEHOTEL KONFERENS Likt ett av våra trädrum, The Cabin, kan även ni försvinna in bland norrländska, högresta

Läs mer

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Pris för 6 personer DKK 106 970:- Året runt Priset avser 10 dagars lyxsafarivistelse med alla måltider, stort safariprogram,

Läs mer

Kalaset Catering kan nu stolt presentera ett nytt samarbete med Emilia Giertta som är Eventkoordinator och tre nya lokaler, Tändstickspalatset, Klara

Kalaset Catering kan nu stolt presentera ett nytt samarbete med Emilia Giertta som är Eventkoordinator och tre nya lokaler, Tändstickspalatset, Klara Kalaset Catering kan nu stolt presentera ett nytt samarbete med Emilia Giertta som är Eventkoordinator och tre nya lokaler, Tändstickspalatset, Klara Strand och NO18 mitt på Stureplan - No. 18 NO18 har

Läs mer

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I Jönköping restauranger i Jönköping Tegel Matbar Galleri Sjön Köket levererar rustika, europeiska smaker i modern tappning under benämningen easy eating. Med ca 50 meter från

Läs mer

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse!

Smaka! Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Smaka! I din hand håller du presentkortet Smaka på Norrköping. Här får du välja bland spännande menyer tillagade av prisbelönta kockar i en inspirerande miljö du väljer själv er smakupplevelse! Med presentkortet,

Läs mer

VÅRA FESTLOKALER FEST & EVENT HOS GROUPE GRENOUILLE. Vinbaren En av Stockholms vackraste festvåningar. Festvåningen (IVA)

VÅRA FESTLOKALER FEST & EVENT HOS GROUPE GRENOUILLE. Vinbaren En av Stockholms vackraste festvåningar. Festvåningen (IVA) FEST & EVENT VÅRA FESTLOKALER Festvåningen (IVA) Vinbaren En av Stockholms vackraste festvåningar En av Stockholms snyggaste barer Sittande för 60-170 personer Sittande för 30-60 personer Mingel upp till

Läs mer

ditt välbefinnande vår passion

ditt välbefinnande vår passion ditt välbefinnande vår passion När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden

Läs mer

din självklara mötesplats

din självklara mötesplats din självklara mötesplats WTC Skeppsgatan 040-627 83 80 WTC jungmansgatan 040-627 11 00 www.wtcmalmo.se WTC jungmansgatan: tokyo Tokyo är vår största konferenslokal som lämpar sig väl för konferenser,

Läs mer

Afrik a. från första parkett Nyati Cheetah Camp

Afrik a. från första parkett Nyati Cheetah Camp Afrik a från första parkett Nyati Cheetah Camp DKK 106 970:- året runt Priset avser 10 dagars lyxsafari vistelse för 6 personer med alla måltider, dagliga utflykter, transferresor och flyg t/r Följ med

Läs mer

SVERIGES VACKRASTE KONFERENS? ÅRET RUNT ULLNA GOLF CLUB SKAPAR MÖTEN MED KVALITET

SVERIGES VACKRASTE KONFERENS? ÅRET RUNT ULLNA GOLF CLUB SKAPAR MÖTEN MED KVALITET SVERIGES VACKRASTE KONFERENS? ÅRET RUNT ULLNA GOLF CLUB SKAPAR MÖTEN MED KVALITET ALLT SOM KRÄVS FÖR ER KONFERENS ÅRET RUNT! Vi kan glädjas åt många höga betyg från våra konferensgäster och kanske främst

Läs mer

Välkommen. Vi på Societetshuset vill gärna ta hand om er på er bröllopsdag och göra det till en fantastisk och oförglömlig afton.

Välkommen. Vi på Societetshuset vill gärna ta hand om er på er bröllopsdag och göra det till en fantastisk och oförglömlig afton. Bröllop Välkommen Vi på Societetshuset vill gärna ta hand om er på er bröllopsdag och göra det till en fantastisk och oförglömlig afton. Societetshuset på Marstrand invigdes 1887 till Oscar II:s ära och

Läs mer

din självklara mötesplats

din självklara mötesplats din självklara mötesplats WTC SKEPPSGATAN 040-627 83 80 WTC JUNGMANSGATAN 040-627 11 00 www.wtcmalmo.se WTC JUNGMANSGATAN: TOKYO TOKYO är vår största konferenslokal som lämpar sig väl för konferenser,

Läs mer

[ KEITARINGU ] CATERING på japanska

[ KEITARINGU ] CATERING på japanska [ KEITARINGU ] CATERING på japanska NjUT Av livets frukt EN fest för smak och syn. här - där öst möter väst INGENTING är omöjligt Ska du ordna en fest, ett affärsmöte eller något annat evenemang? Söker

Läs mer

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser 2014 Här har vi samlat ihop allt vi tycker att du bör och allt vi tror att du vill veta, om vad restaurangen erbjuder. Det är en hel del. Stort eller smått, snabbt eller långsamt, här eller där, tidigt

Läs mer

Varmt välkomna till möjligheternas hotell med gästen i centrum. Hotell Valhall. Inte bara ett hotell...

Varmt välkomna till möjligheternas hotell med gästen i centrum. Hotell Valhall. Inte bara ett hotell... Varmt välkomna till möjligheternas hotell med gästen i centrum Hotell Valhall Inte bara ett hotell... " Ett stenkast från Kalix-älven ligger fyrstjärniga Hotell Valhall. Ett anrikt hotell, väl rustat för

Läs mer

Marbodal NÄRPRODUCERADE KÖK

Marbodal NÄRPRODUCERADE KÖK Marbodal NÄRPRODUCERADE KÖK Ett kök med plats för livet Marbodal har skapat närproducerade kök för livets alla tillfällen ända sedan 1924. Vår mission är att skapa rum med personlig atmosfär där funktionerna

Läs mer

TRUE BLU GÖTEBORG HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRUE BLU GÖTEBORG HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRUE BLU GÖTEBORG RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Södra Hamngatan 59, S-401 24 Göteborg, Sverige T: +46 (0)31 7585 000 F: +46 (0)31 7585 001 reservations.gothenburg@radissonblu.com radissonblu.com/hotel-gothenburg

Läs mer

MÖTEN & KONFERENSER PÅ JOSEFINA KUNGLIGA DJURGÅRDEN

MÖTEN & KONFERENSER PÅ JOSEFINA KUNGLIGA DJURGÅRDEN MÖTEN & KONFERENSER PÅ JOSEFINA KUNGLIGA DJURGÅRDEN EN UNIK PLATS FÖR inspirerande konferenser Varje konferens bör betraktas som en investering i företaget och dess personal. En konferens resulterar i

Läs mer

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen.

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen. PORT DU SOLEIL Sushi, Grill & Riviera Club För tredje sommaren i rad slår Sveriges största sommarsuccé upp portarna nere i Göteborgs hamn. Med samma stora restaurang och klubb levererar vi en internationell

Läs mer

Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor

Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor Övningsuppgift v.43 - Copyrighting för sociala medier och webb Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor Facebookstatusar: 1. Hos oss på Stekoteket

Läs mer

Pärlan vid Asundens strand

Pärlan vid Asundens strand Pärlan vid Asundens strand KO N F E R E N S L Å T D I G I N S P I R E R A S AV G O D M AT O C H VA C K R A V Y E R Där Östergötland är som skönast, vid sjön Åsunden, ligger Rimforsa Strand den perfekta

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

Så här beställer du catering från Malmborgs

Så här beställer du catering från Malmborgs Så här beställer du catering från Malmborgs I samtliga våra butiker finns ett kök med kunniga kallskänkor. Allt du behöver göra för att beställa är att besöka delidisken i din närmsta Malmborgsbutik eller

Läs mer

Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt?

Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt? Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt? VIGSEL I vår unika miljö kan du viga dig, arrangera er bröllopsfest eller dem båda i kombination. Många väljer att viga sig i

Läs mer

Lokaler KONSERT & KONGRESS I LINKÖPING

Lokaler KONSERT & KONGRESS I LINKÖPING Lokaler KONSERT & KONGRESS I LINKÖPING AB Box 1397 Konferens och lokalbokning: Fax: 013-190 00 90 E-post: www.arenabolaget.se Crusellhallen Stor och ståtlig med härlig akustik och karaktär. Upplev känslan

Läs mer

En plats för konferenser, möten, kraftsamling och inspiration.

En plats för konferenser, möten, kraftsamling och inspiration. En plats för konferenser, möten, kraftsamling och inspiration. E n a v D r a k a m ö l l a n s s t ö r s t a s k a t t e r ä r t y s t n a d e n. Vänlig och omfamnande. DRAKAMÖLLAN GÅRDSHOTELL Brösarps

Läs mer

Servicehuset Hemmet Stiftelsen Hemmet i Åbo

Servicehuset Hemmet Stiftelsen Hemmet i Åbo t Servicehuset Hemmet Stiftelsen Hemmet i Åbo Hemmets historik...2 Hemmets verksamhetsidé...3 Utrymmena...4 Service...5 Måltider...6 Aktiviteter...7 Rosenhemmet...8 2 V ÄLKOMMEN TILL HEMMET Stiftelsen

Läs mer

ALLT DU KAN ÖNSKA DIG UNDER ETT TAK.

ALLT DU KAN ÖNSKA DIG UNDER ETT TAK. ALLT DU KAN ÖNSKA DIG UNDER ETT TAK. VÄLKOMMEN TILL.en helt NY UPPLEVELSE. När vi öppnade Ballbreaker 2005 var det med en vision; Det skulle inte bara vara ett nytt ställe utan det skulle vara en helt

Läs mer

Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Ove Köhler

Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Ove Köhler Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Alla skapa Dina personliga Kreativa Ove Köhler LKAB möten När människor möts händer något. Nya idéer

Läs mer

SPG SALES Stureplansgruppen

SPG SALES Stureplansgruppen Bokningsbekräftelse SPG SALES grundades våren 2007 och är en del av upplevelsekoncernen Stureplansgruppen och bedriver verksamhet inom festvåning, event, konferens och restaurang. Idag är SPG Sales ett

Läs mer

Välkommen till. Forum Oskarshamn. Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang

Välkommen till. Forum Oskarshamn. Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang Välkommen till Forum Oskarshamn Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang Hotell Rum Oscar är ett hotell med stjärnstatus. För att hela tiden hålla hög kvalitet är vi granskade av

Läs mer

UPPLEV EN TUSENÅRIG TRADITION

UPPLEV EN TUSENÅRIG TRADITION JAKTUTFLYKT UPPLEV EN TUSENÅRIG TRADITION Att jaga är en upplevelse för såväl sinnet som själen. I årtusenden har människan jagat, och sedan fört vidare jakttraditionen i arv. En jaktdag ger i kombination

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

Personlig service. Värdparet David och Margareta hälsar såväl nya som gamla kunder välkomna till Odalgården.

Personlig service. Värdparet David och Margareta hälsar såväl nya som gamla kunder välkomna till Odalgården. En närbelägen idyll Värdparet David och Margareta hälsar såväl nya som gamla kunder välkomna till Odalgården. Personlig service Som konferensgäst på Odalgården blir du snabbt varse om den familjära stämningen

Läs mer

och skär Arkö kursgård

och skär Arkö kursgård mellan kobbar och skär Arkö kursgård 1 2 arkö kursgård Välkommen. Att resa ut i skärgården är något alldeles speciellt. Årstiderna sätter sin prägel både på själva resan och på vistelsen. På Arkö kursgård

Läs mer

Smaka! Innehåll. 4 Brasserie Charlies. Athena. 5 Butlers Bistro & Winebar. 6 Fiskmagasinet. 7 Gamla Bryggeriet. 8 Harrys

Smaka! Innehåll. 4 Brasserie Charlies. Athena. 5 Butlers Bistro & Winebar. 6 Fiskmagasinet. 7 Gamla Bryggeriet. 8 Harrys Innehåll Athena 4 Brasserie Charlies 5 Butlers Bistro & Winebar 6 Fiskmagasinet 7 Gamla Bryggeriet 8 Harrys 9 Smaka! Härlig Pasta Kopparhammaren La Uva 10 11 12 I din hand håller du presentkortet Smaka

Läs mer

EVENT & KONFERENS LÖFBERGS LILA ARENA / FäRjEStAd Bk center. två ARENoR. många möjligheter.

EVENT & KONFERENS LÖFBERGS LILA ARENA / FäRjEStAd Bk center. två ARENoR. många möjligheter. EVENT & KONFERENS LÖFBERGS LILA ARENA / färjestad bk center. två arenor. många möjligheter. KONFERENS har vi alltid fått ett bra bemötande, utomordentligt fina lokaler för sammankomsten, bra mat och betjäning

Läs mer

Lokaler. Linköping Konsert & Kongress LOKALER I LINKÖPING KONSERT & KONGRESS ANTAL PLATSER VID MÖBLERING

Lokaler. Linköping Konsert & Kongress LOKALER I LINKÖPING KONSERT & KONGRESS ANTAL PLATSER VID MÖBLERING LOKALER I LINKÖPING KONSERT & KONGRESS Lokaler Linköping Konsert & Kongress AB 150604 Telefon: 00 00 &E-post: konsertkongress.se En del av013-190 Visit Linköping Co AB info@konsertkongress.se Box 1397

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN Bockholmen ligger endast ca 15 minuter från Stockholms hjärta, beläget vid havet i Bergshamra på en liten holme. Kanske är vi därmed Stockholms närmaste skärgårdsupplevelse? Så nära, men ändå så långt

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 -

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 - KONFERENS Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt

Läs mer

På gång på. kurorten mösseberg

På gång på. kurorten mösseberg På gång på kurorten mösseberg Våren 2016 januari 15/1 Fredagsmys på SPA 16/1 Ölprovning med Qvänum Mat och Malt 29-30/1 Johan Boding med vänner på scen februari 5-7/2 Yogahelg med Marie Liljegren 13-14/2

Läs mer

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf Vi älskar golf! Välkommen att dela vår passion för världens roligaste spel. Elitspelare, nybörjare, barnfamilj, pensionär kom precis som du är. För oss är det viktigt

Läs mer

Möten och evenemang på Bonniers Konsthall

Möten och evenemang på Bonniers Konsthall Möten och evenemang på Bonniers Konsthall Bonniers Konsthalls lokaler, mitt i centrala Stockholm, erbjuder en fantastisk miljö för såväl stora som små företagsevenemang. Konsthallen med sina 1 000 kvadratmeter

Läs mer

Weekendpaket Comfort Hotel Malmö 2015

Weekendpaket Comfort Hotel Malmö 2015 Weekendpaket Comfort Hotel Malmö 2015 1/1 31/12 2015 Carlgatan 10 C, 211 20 Malmö Kungliga Menu På Bistro Royal har köket hämtat inspiration från Medelhavsländerna och framför allt då Italien, Spanien

Läs mer

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS Möten, fest & konferens Möten i centrum I Växjö finns två av Elitekedjans hotell. Elite Park Hotel med tillhörande Växjö Konserthus Kongress & Konferens, är en av

Läs mer

Gästinformation Patienthotellet & Guldkornet kök och kafé Centralsjukhuset Karlstad

Gästinformation Patienthotellet & Guldkornet kök och kafé Centralsjukhuset Karlstad Gästinformation Patienthotellet & Guldkornet kök och kafé Centralsjukhuset Karlstad 1 Patienthotellet & Guldkornet kök och kafé Centralsjukhuset 651 85 Karlstad RECEPTION: 48 350 RESTAURANG: 48 308 Telefonnumret

Läs mer

höst & vinter 2015 25% av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med:

höst & vinter 2015 25% av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med: höst & vinter 2015 25% av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med: 25% av summan är ditt bidrag till klassen eller laget. Möjligheter och gemenskap Välkommen till TeamStyle och Duni här

Läs mer

Entrén till bättre möten. Mitt i Stockholm city.

Entrén till bättre möten. Mitt i Stockholm city. Entrén till bättre möten. Mitt i Stockholm city. 1 2 Välkommen till hightech och gamla anor. STOCKHOLMS MEST CENTRALA PLATS FÖR DITT MÖTE ELLER FEST. Våra skäl till varför vi träffas och konfererar är

Läs mer

NU ÄR DET JUL IGEN...

NU ÄR DET JUL IGEN... NU ÄR DET JUL IGEN... Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den vintriga krispiga luften. Det doftar juligt och hemlagat; från

Läs mer

Måltidspolicy för Västerås stad

Måltidspolicy för Västerås stad Diarienr 2011/239-KS Måltidspolicy för Västerås stad Antagen av kommunfullmäktige den 5 februari 2015 program policy handlingsplan riktlinje program policy uttrycker värdegrunder och förhållningssätt för

Läs mer

NU ÄR DET JUL IGEN...

NU ÄR DET JUL IGEN... NU ÄR DET JUL IGEN... Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den vintriga krispiga luften. Det doftar juligt och hemlagat; från

Läs mer

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av J U L B O R D E T 2 0 1 5 Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den vintriga krispiga luften. Det doftar

Läs mer

Hotell- och restaurangprogrammet STUREGYMNASIET

Hotell- och restaurangprogrammet STUREGYMNASIET Hotell- och restaurangprogrammet STUREGYMNASIET hotell & restaurangprogrammet feeds people Hotell- och restaurangprogrammet är för dig som vill arbeta på hotell, i restaurangkök, i matsal som kock/kokerska

Läs mer

Långholmens Folkhögskola Våra konferens- och möteslokaler. Inte bara Folkhögskola

Långholmens Folkhögskola Våra konferens- och möteslokaler. Inte bara Folkhögskola Långholmens Folkhögskola Våra konferens- och möteslokaler Inte bara Folkhögskola Våra konferensrum Lusthuset hela 70-150 pers bv Lusthuset del 1 24-40 pers Lusthuset del 2 24-40 pers Moa-rummet 16-20 pers

Läs mer

förverkliga drömmen vigsel på slottet middag fotografering frågor och bokning ekologi och njutning

förverkliga drömmen vigsel på slottet middag fotografering frågor och bokning ekologi och njutning bröllop förverkliga drömmen gunnebo slott byggdes i slutet av 1700-talet som sommarvilla för den välbärgade köpmansfamiljen hall. det har varit en plats för stora fester och bjudningar i över 200 år. sedan

Läs mer

Välkommen. Särdeles vackert beläget invid skog och park vid sjön Lilla Björken i Närke, ligger Svartå Herrgård, uppförd 1782 av Carl Falker.

Välkommen. Särdeles vackert beläget invid skog och park vid sjön Lilla Björken i Närke, ligger Svartå Herrgård, uppförd 1782 av Carl Falker. Välkommen Särdeles vackert beläget invid skog och park vid sjön Lilla Björken i Närke, ligger Svartå Herrgård, uppförd 1782 av Carl Falker. Husets karaktär är alltigenom väl bevarad men motsvarar även

Läs mer

Information gällande catering bröllop, övriga festarrangemang

Information gällande catering bröllop, övriga festarrangemang Information gällande catering bröllop, övriga festarrangemang (Uppdaterad: 2007-01-23 Bröllop Catering ) Tack för visat intresse för Lagat och Klart Cateringservices tjänster. Vi hoppas att Du i denna

Läs mer

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM Nedan finner du dels information angående våra konferenslokaler och även förslag på priser på konferenslokaler och rum. Observera att priserna kan variera beroende på datum

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Konferera i en kulturhistorisk oas mitt i Lund

Konferera i en kulturhistorisk oas mitt i Lund Konferera i en kulturhistorisk oas mitt i Lund Välkommen till Kulturen! Välkommen till en annorlunda konferensanläggning mitt i centrala Lund. Här kan du välja mellan ett stort modernt auditorium, ett

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012

OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012 OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012 SPG SALES grundades våren 2007 och är en del av upplevelsekoncernen Stureplansgruppen och bedriver verksamhet inom festvåning, event, konferens och restaurang.

Läs mer

OM BRÖLLOP PÅ ULRIKSDAL

OM BRÖLLOP PÅ ULRIKSDAL BRÖLLOP PÅ ULRIKSDALS WÄRDHUS Letar ni efter den perfekta platsen att fira er stora dag på? Låt oss arrangera en oförglömlig bröllopsmiddag på värdshuset i en härlig atmosfär, omgiven av en bildskön miljö.

Läs mer

BRÖLLOP OCH FEST FR 1 APRIL 2017

BRÖLLOP OCH FEST FR 1 APRIL 2017 BRÖLLOP OCH FEST FR 1 APRIL 2017 Livets höjdpunkter är till för att firas. Bröllop, kalas och fester på Rimforsa Strand är något alldeles extra ett underbart minne för livet! Huset är som gjort för såväl

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

MÖTEN OCH KONFERENSER

MÖTEN OCH KONFERENSER MÖTEN OCH KONFERENSER EATERY FÖR ALLA TYPER AV MÖTEN OCH FESTER Mötesrum för 2 60 personer Fest- och mingelarrangemang för upp till 300 personer Fullservice med mat och servering Grupprum och projektkontor

Läs mer

Välkommen. Välkommen in i familjen Spendrups vinkök! Mia Spendrup, vd Loka Brunn och Grythyttans Gästgivaregård

Välkommen. Välkommen in i familjen Spendrups vinkök! Mia Spendrup, vd Loka Brunn och Grythyttans Gästgivaregård Välkommen Sedan 2014 ägs Grythyttans Gästgivaregård av familjen Spendrup. Vi vill att det ska vara lätt att ha det bra, så låt oss ta hand om dig och ditt sällskap. Det är det vi kan bäst. Vi hoppas att

Läs mer

Bättre uppladdning. Sport- och gruppresor

Bättre uppladdning. Sport- och gruppresor Bättre uppladdning Sport- och gruppresor Ladda upp på tåget Är ni tio personer eller fler som ska resa på äventyr? Då kan vi hjälpa er att skräddarsy en perfekt gruppresa. Väljer ni tåget får ni ett alternativ

Läs mer

SALUHALLSGÅNGEN FAKTA. Mått A 47 m. 22,6 m. 16,5 m 9,6 m. där allt möjligt är möjligt

SALUHALLSGÅNGEN FAKTA. Mått A 47 m. 22,6 m. 16,5 m 9,6 m. där allt möjligt är möjligt SLUHLLEN etta är Slagthusets största lokal och här anordnas ofta mässor, krogshower, visningar, workshops, seminarier, utställningar och banketter för 200 1 200 personer. Lokalen är L-formad och dess tegelklädda

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt nära stadens

Läs mer

Nära konferens i unik miljö beläget med härlig utsikt över Rådasjön mitt i Värmlands kulturvagga.

Nära konferens i unik miljö beläget med härlig utsikt över Rådasjön mitt i Värmlands kulturvagga. Nära konferens i unik miljö beläget med härlig utsikt över Rådasjön mitt i Värmlands kulturvagga. Till Företaget/I jobbet Uddeholms Hotell & Konferens ligger 9 mil norr om Karlstad, 1 tim med bil, mitt

Läs mer

JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren

JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren JulbordsMäklarna är ett bokningsbolag som specialiserar sig på julbord. Det unika med JulbordsMäklarna

Läs mer

Matstudion i Uppsala saluhall

Matstudion i Uppsala saluhall Matstudion i Uppsala saluhall MATSTUDION Snappa upp några nya smakkombinationer och kökstips från våra kockar. Gå en kurs. Ät massor av god mat. Drick ett glas vin. Umgås med vänner, kollegor eller kunder.

Läs mer

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över.

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Efter en arkitekttävling där tre kontor ritade varsitt förslag vaskades en byggnad fram som innehöll de värden som både kommunens

Läs mer

BRÖLLOP PÅ WENNGARN. Klockslag - Lunch eller eftermiddagsvigsel? Finns det några omständigheter som styr val av tid t.ex. bokning av präst.

BRÖLLOP PÅ WENNGARN. Klockslag - Lunch eller eftermiddagsvigsel? Finns det några omständigheter som styr val av tid t.ex. bokning av präst. BRÖLLOP PÅ WENNGARN Hur ska er dag se ut? Vilken är er stil? Vilken mat och dryck tycker ni om? Hur viktig är festen efter middagen? Vilka ska ni bjuda? Tänk på att er personliga prägel skall spegla av

Läs mer

Välkommen till Hospice Palliativt centrum

Välkommen till Hospice Palliativt centrum Välkommen till Hospice Palliativt centrum Välkommen! Ordet Hospice betyder gästfrihet, den relation som finns mellan värd och gäst. Vården ska sträva efter bästa möjliga livskvalitet med hänsyn till patientens

Läs mer

KOSTPOLICY. Antagen av kommunfullmäktige den 7 mars Ändringar införda till och med KF

KOSTPOLICY. Antagen av kommunfullmäktige den 7 mars Ändringar införda till och med KF KOST Antagen av kommunfullmäktige den 7 mars 2019 Ändringar införda till och med KF Innehållsförteckning GOD OCH AV BRA KVALITET... 2 INFLYTANDE... 2 NÄRINGSRIKTIG... 3 MILJÖ OCH HÅLLBARHET... 3 SÄKER...

Läs mer

Nyati Safari. Upplev Afrika från första parkett med Nyati Safari

Nyati Safari. Upplev Afrika från första parkett med Nyati Safari Nyati Safari Upplev Afrika från första parkett med Nyati Safari Pris per. pers. dkk 16 995:- Året runt Priset avser 10 dagars lyxsafarivistelse med alla måltider, stort safariprogram, transfer och flyg

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar

Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar Med Uppsala Konsert & Kongress aktivitetspaket med tema musik, mat, underhållning samt kunskap och utveckling kan du

Läs mer

Den perfekta semestern i Lappland

Den perfekta semestern i Lappland Den perfekta semestern i Lappland I ett unikt servicekoncept förs två bekväma, förstklassiga hotell samman med Levi Summit Kongress- och utställningscenter. Det vidsträckta vildmarksområdet i de finska

Läs mer

RESTAURANT COCKTAILBAR EVENTLOKAL

RESTAURANT COCKTAILBAR EVENTLOKAL RESTAURANT COCKTAILBAR EVENTLOKAL FONO BAKGRUND FANDADO Fandado, en stigande stjärna på Stockholms kroghimmel. Restaurang Fandado började sin resa i anslutning till Biz apartment i Hammarby Sjöstad men

Läs mer

VÄLKOMNA BRÖLLOP PÅ SOCIETETSHUSET MARSTRAND

VÄLKOMNA BRÖLLOP PÅ SOCIETETSHUSET MARSTRAND BRÖLLOP VÄLKOMNA Vi på Societetshuset vill gärna ta hand om er på er bröllopsdag och göra det till en fantastisk och oförglömlig afton. Societetshuset på Marstrand invigdes 1887 till Oscar II:s ära och

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1424 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Marina di Pietrasanta Lyxvilla till försäljning i Marina

Läs mer

VARMT VÄLKOMMEN TILL JOSEFINA

VARMT VÄLKOMMEN TILL JOSEFINA VARMT VÄLKOMMEN TILL JOSEFINA VÄDERSÄKRAT! JOSEFINA EN OAS MED MÅNGA PÅ TERRASSEN ÄR FRÅGAN TAK ELLER INTE TAK? Detta anpassar vi efter vädret på de flesta områden utomhus med automatiska eltak. Om moln

Läs mer

Den stora Byfesten i Ockelbo

Den stora Byfesten i Ockelbo Den stora Byfesten i Ockelbo Det finns anledning att fira Med anledning av bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och herr Daniel Westling vill Ockelbo fira. Ett firande som på ett värdigt sätt bidrar

Läs mer

Bäste Meddelare Lund 6 juni 2001

Bäste Meddelare Lund 6 juni 2001 Folklivsarkivet, Lunds Universitet Frågelista Luf 207 maj 2001 Bäste Meddelare Lund 6 juni 2001 Ätit har vi alltid gjort, och nya råvaror och rätter har i alla tider hittat fram till våra matbord. Detsamma

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS!

PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS! Boendepaket Våren 2014 PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS! Vissa av våra gäster gör så lite de kan under hotellvistelsen hos oss hela miljön inbjuder ju till just lugn och ro. Andra vill

Läs mer

L Å T O S S T A H A N D O M D I G

L Å T O S S T A H A N D O M D I G V Ä L K O M M E N H E M T I L L O S S L Å T O S S T A H A N D O M D I G Fyra stjärnor är uppsatta vid vår entré. Vi är stolta över dem. Men de starkast lysande stjärnorna i vårt liv är våra gäster, och

Läs mer

WE LIKE TO THINK INSIDE THE BOX

WE LIKE TO THINK INSIDE THE BOX WE LIKE TO THINK INSIDE THE BOX Innovativt, överraskande och ovanligt. THE BOX HOTEL, ett spännande resmål i Sverige. Våra allmänna ytor skapar plats för umgänge och gemenskap. Med riktigt bra mat, arbetsutrymme

Läs mer

Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet

Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet KUNSKAP FÖR LANDETS FRAMTID Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet Mat angår oss alla! Hushållningssällskapets matkonsulter bygger sin verksamhet på kunskap,

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer