CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3"

Transkript

1 CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger /11 14/12 Föräldraråd Likabehandlingsråd Höstterminens sista dag 21/12 Vi reserverar oss för att det kan ske vissa ändringar i kalendariet Föräldraråd/likabehandlingsråd Då intresset för dessa råd varit svagt kommer vi att ha råden vilande under läsåret Vi återkommer inför läsåret för att se om det finns ett större intresse för råden då. Skolwebben Vi påminner vårdnadshavarna om att uppdatera era kontaktuppgifter i Skolwebben. Skolmaten App- Skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. Nötfri skola - Vi vill påminna om att Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. Vid sjukanmälan på sjukanmälanstelefonen tar vi enbart emot sjukanmälan. Behöver ni kontakta oss med anledningar av hämtningar och dylikt ringer ni till arbetslagets telefon. För att vi ska kunna sjukanmäla era barn behöver ni tydligt säga dagens datum, klass, arbetslag och barnet namn. Vid de tillfällen som detta inte framgår kan ni bli uppringda trots att ni ringt in, på grund av att personalen på expeditionen inte kan lägga in frånvaron på Skolwebben Nummer till sjukanmälan på telefonnummer anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Expeditionen lyssnar av och lägger in sjukanmälan direkt på skolwebben. Detta innebär att ni behöver lämna information i en viss ordning för att förenkla hanteringen av sjukanmälan. Ordningen är: datum, klass, avdelning, elevens namn. Kontakta skolan numret är endast till för sjukanmälan och lyssnas bara av kl varje morgon. Behöver ni komma i kontakt med skolan eftermiddagstid ringer ni på våra arbetslagstelefoner. Telefonnummer till skolan A-huset plan 1: (Fritids Citron 3a/Fritidsklubb) A-huset plan 2: (Citron 3a, Mango 4b och Mango 4d) Citron B-huset: (Förskoleklass Citron 1a, Citron 1b, Citron 2a, Citron 2b) Vinbär B-huset: (Förskoleklass Vinbär 1b, Vinbär 2b, Vinbär 3b) Paviljongen plan 1: (Mango 5a och 5d) Paviljongen plan 2: (Mango 4a, Mango 6)

2 Fritidshem Fritidshem 3a/fritidsklubb A-huset Fritidshem B-huset Hej och välkomna tillbaka till vår fritidsverksamhet även denna vecka! Måndag: Hade vi Just Dance i idrottssalen för alla. Dom som ville för nybörjare hade vi programmering med Bluebots. Tisdag: Hade vi disktraserace på skolgården som är mycket populärt bland våra barn. Barn som ville fick rita och måla saker som vi ska ha i vårt tillverkade kylskåp. Onsdag: 1B och FSK gick till Äventyrsparken och lekte också Benknäckaren. De som var kvar på skolan fick göra Just Dance inne för dom barn som ville. Torsdag: Fortsatte vi att måla och rita saker som vi ska ha i vårt tillverkade kylskåp sen hade vi diverse olika aktiviteter. Fredag: Varvat ner inför helgen med högläsning och fysiska utmaningar för dom som ville. För er som är intresserade av lite mer information av vad som händer här på fritids, checka in på vår nya Instagram! För er som inte vet så är Instagram en social plattform som finns på nätet som man kan använda sig av för att skriva på men framförallt lägga upp bilder, vilket passar oss här på Citron just perfekt. Vi har dock valt att göra vår blogg stängd så att bara de som vi väljer ut har möjligheten att läsa och se de inlägg som vi lägger upp. Utöver det så kommer bilderna och texterna framförallt fokusera på de aktiviteter vi gör här på fritids. Det ni söker på är Citronbloggen och så klickar ni på följ knappen. När vi har tid så lägger vi in er i bloggen så att ni kan läsa. Viktigt: Ha gärna identifierbara namn så att vi kan ta reda på vilka det är som söker! Har ni några fler frågor så är det bara att ta det med oss på fritids! Trevlig Älg o Hare så bra!

3 Förskoleklass Citron I tisdags tog vi en promenad till Årsta ängar och på vägen dit tittade vi på alla vackra höstfärger som syntes i träden. Väl framme plockade barnen kastanjer vilka vi sedan använde i en matematikuppgift när vi var tillbaka på skolan. Vi övade på 10-tal och barnen hjälptes åt att ordna kastanjerna i tio-rader och lyckades sedan tillsammans räkna ihop alla till 339 stycken. I årstidsboken arbetade vi vidare med höstträd och det blev fina konstverk. På idrotten hade vi rörelserytmik. När musiken stannade fick barnen i uppgift att utföra olika uppgifter som att åla, hoppa på ett ben, gå på tå, allt för att träna motoriken. I bild och skapande har barnen målat sina lersvampar och i NTA har de fått utforska vilka av våra 20 fasta föremål som går att rulla eller stapla. I vårt språkutvecklande arbete har vi arbetat med en sångtext där vi tagit reda på vad olika svåra ord betyder. Vi har även fortsatt med rim och barnen testar sig också fram för att hitta nya homonymer. Vi påminner om att skoldagen börjar 8.15 och det är viktigt att ni kommer i tid, för barnens skull. De elever som är på plats tappar koncentrationen när det droppar in barn och de som kommer sent missar det vi går igenom. Nu är det kallare, blåsigt och blött väder så barnen behöver förutom regnkläder och gummistövlar även mössa och vantar. Idrott och hälsa 1-3 1A och 1B: v Kommer vi arbeta med arbetsområdet kasta och fånga. Vi kommer att träna på kärnkast och fånga bollar i olika storlekar, både still och i rörelse. Vi tränar även samarbete, att förstå och följa muntliga instruktioner, enkla lekars regler, samt öga-hand-koordination. ÅK 2-3 Idrott inomhus, glöm ej kläder! v Arbetsområde Rörelse, där vi tränar kasta fånga (se åk 1). 1A Citron Musik: Under veckor kommer vi att utveckla förmågor: - kunna sjunga i unison och i kanon några sånger från olika kulturer; - kunna delta i rytmorkester; - kunna beskriva på ett enkelt sätt sina reflektioner efter musiklyssning; - kunna hitta på egna rytmer och ljud som gruppen kan härma. Elever ska få kännedom om mörkt/ljust i musiken, starkt och svagt, högt och lågt. Elever ska få möjlighet att testa digital trumma och improvisera på pianot. Vi kommer att träna en del sånger om fred till FN:s dag och skolans sångsamling.

4 Drama: v Kommer vi att arbeta med olika improvisationslekar med syfte att öka koncentrationsförmågan, förmågan att förstå och följa instruktioner, uppmärksamhet, samt samarbete och kreativitet. 1B Citron. Hej alla vårdnadshavare! Nu börjar verkligen mörkret smyga på oss och det blir mörkare och mörkare om dagarna. Mysigt ändå! Denna vecka har ju som sagt hösten verkligen visat sig och det innebär att vädret börjar bli kyligare. Jag vet att jag påmint er tidigare, men gärna att ni hjälper oss här på skolan att se till så att era barn har kläder efter väder. Underlättar för oss alla. Jag måste även berömma alla elever och föräldrar för det engagemang och tid ni lägger på läsläxan varje vecka. Det går framåt och det är roligt att se utvecklingen i läsningen! Fortsätt läs på!! Ha en strålande helg, Felicia Svenska: Vi har skrivit i vår Backspegel. Vi har jobbat med veckans bokstav som är T. Vi fortsätter att läsa om resan till bokstavslandet. Vi har i vanlig ordning samlat på ord som börjar på veckans bokstav, och detta vecka kom vi upp i 52 ord tillsammans. Matte Matematikboken har fått vila denna vecka, och vi fortsätter att arbeta med krokodilgapet (större än och mindre än). Vi har även repeterat likamedstecknet samt att vi börjat med mattesagor. Vi har denna vecka lärt oss om matteroboten samt Musen Greta och hennes två barn. SO: Trafiken denna vecka har berört skolskjuts. NO: Vi har sett på faktaklipp om träd och pratat om hur träd ser ut under hösten. Musik: Under veckor kommer vi att utveckla förmågor: - kunna sjunga i unison och i kanon några sånger från olika kulturer; - kunna delta i rytmorkester; - kunna beskriva på ett enkelt sätt sina reflektioner efter musiklyssning; - kunna hitta på egna rytmer och ljud som gruppen kan härma. Elever ska få kännedom om mörkt/ljust i musiken, starkt och svagt, högt och lågt. Elever ska få möjlighet att testa digital trumma och improvisera på pianot. Vi kommer att träna en del sånger om fred till FN:s dag och skolans sångsamling.

5 Drama: v Kommer vi att arbeta med olika improvisationslekar med syfte att öka koncentrationsförmågan, förmågan att förstå och följa instruktioner, uppmärksamhet, samt samarbete och kreativitet. Engelska: Vi har jobbat med rim och ramsor som berör ytterkläder. Läxa: onsdag-tisdag (Vi arbetar alltid med ett kapitel i veckan. Varje onsdag läser jag högt ur Den magiska kulan. Min text som jag läser har mer text än den som ni får hem och läser. Vi pratar och diskuterar om kapitlet som jag läst, sen tar eleverna med sig sina lila mappar och läser det berörda kapitlet hemma och svarar på frågorna i läxboken. Eleverna får ons-tis på sig att läsa läxan, sen är meningen att eleverna ska läsa högt för enskilt. Det innebär att varje onsdag kommer eleverna att få läsa enskilt med mig. Ett råd är att ni läser läxan fler än en gång så att eleverna känner sig säkra på texten. De lila mapparna ska vara tillbaka i klassrummet senast på tisdagen veckan efter nya läxan delats ut.) Den magiska kulan Läs: Kap 6 Läxbok: s. 7 2A Citron Hej! Tack för trevliga samtal. Vi tycker att era barn har gjort ett fantastiskt jobb med att förbereda och hålla i utvecklingssamtalen och det var trevligt att träffa er föräldrar. För att ni ska få så tydlig och relevant information som möjligt vill vi be er målsmän att kontakta respektive pedagog beroende på vad det handlar om när ni har frågor. Detta för att ni ska få en så riktig bild som möjligt av vad vi gör i skolan. Ha en trevlig helg! Jenny Hej! I veckan har mattetid gått åt till NO-redovisningar och mattetest (Vad har jag lärt mig?). Det innebär att fler än vanligt av barnen kommer ha matteboken med sig hem idag fredag. Boken tillbaka på måndag. Trevlig helg! Johannes

6 Svenska: Skriva hela meningar. Vi har pratat om och tränat på hur man håller ett utvecklingssamtal. Läxa i kapitel 4 (en extra vecka då jag var sjuk och klassen inte fick sina frågor). Frågorna till kapitel 4 är: 1. Cesar fick ett hemskt besked, vilket? 2. Varför hade Beas mamma gömt diamantringen i nallen? 3. Varför sprang Bea? Matematik: Tiotalsövergång. Obligatoriska sidor denna vecka 39: 50-51, Frivilliga: 52-53, 56-57, Obligatoriska sidor nästa vecka 40: 62-63, Frivilliga: 64-65, 68-69, SO: Normer, kamratskap, relationer, demokrati. Begreppen demokrati, diktatur, yttrandefrihet. NO: I veckan har vi börjat arbeta med jord. In på bloggen och kolla! Musik: Under veckor kommer vi att fortsätta utveckla förmågor att: - använda sin röst som ett eget instrument, sjunga i en stor och i en mindre grupp, sjunga i kanon och dialogsånger; - kunna spela i rytmorkester till melodier från olika kulturer; - kunna sjunga några enkla låtar från olika kulturer; - att prata om musik och tolka musik på ett enkelt sätt; - röra sig till musiken från olika kulturer; - improvisera på pianot; - förbereda ett enkelt uppträdande framför gruppen. Drama: v Kommer vi att arbeta med olika sagor som utgångspunkt. Vi kommer att testa gestalta sagor i olika genrer, gestalta egna improviserade sagor, samt testa läsdrama och radioteater. 3A Citron Vårt temaarbete- Hälsoresan har fortsatt med kost. Mycket arbete krävs för att göra det både fint och informativt till vår matsal. Vi har också arbetat vidare med, Vad är det vi äter? Vad kan det finnas i färdiga maträtter? Kanske några nyttigheter? Nu kommer vi äntligen in på skolwebben och kan börja skriva in nya IUP för eleverna. Vi i klass 3 räknar med att de nya IUP:erna publiceras V43. Vi meddelar när det är klart. De nya klädhyllorna fungerar utmärkt, det är inte alls lika trångt längre. Vi kommer också att få skohyllor. Tyvärr så blir det inget Föräldra/Likabehandlinsråd i år, tack till de representanter som varit från vår klass. Påminnelse från rektor till alla vårdnadshavare att besvara Skolverksenkäten.

7 Musik: Under veckor kommer vi att fortsätta utveckla förmågor att: - sjunga sånger från olika genrer och kulturer; - reflektera över musik från olika genrer och kulturer efter lyssnande( afrikansk musik, rysk musik, japansk musik, Sydamerikas rytmer); - musicera i mindre grupper och förbereda enkla framträdanden; - spela en rytmorkester; - dansa och härma rörelser till musik från olika kulturer; - lära sig några ackord på piano eller gitarr; Drama: v Kommer vi att arbeta med gudar och hjältar från antik och nordisk mytologi. Vi börjar med läsdrama och att gestalta sagan om Utgårdaloke och asagudarna. Därefter skapar vi egna karaktärer som sedan ska mötas i en sketch. När sketcherna är klara och välinövade spelar vi upp de för varandra i helklass v.43. Matematik: Arbetet fortsätter i kapitel 2 med multiplikation/tabeller /knep/strategier. Vi repeterar och tränar. Nu har vi också börjat med tabell 3 och 6. Där går det också bra att tänka dubbelt/hälften! Vi använder oss hela tiden av olika strategier. Kommutativa lagen har vi tränat genom att gör ett Multiplikationsmuseum i klassrummet. Det är viktigt att förstå vad en multiplikation betyder och att kunna visa det praktiskt. När höstlovet kommer har vi tränat alla tabeller och lärt oss många strategier kring multiplikation. NO: Vi har fortsatt gå igenom våra sinnen, denna gång luktsinnet. Först tittade vi på film och diskuterade vad vi har det till och att många djur har ett mycket utvecklat luktsinne och varför de har det. Vi läste faktatext tillsammans och till sist gjorde vi experiment där vi enbart använde oss av vårt luktsinne för att försöka identifiera doften, det var inte helt lätt att alltid känna igen eftersom våra sinnen hjälps åt. Det var roligt och det blev många intressanta diskussioner. SO: Nu har vi arbetat oss framåt i tiden och stannar vid istiden. Där ser vi film, läster fakta och skriver kort fakta som de senare tar med sig till sin arbetsgrupp och sammanställer i ett kollage. Svenska: Vi har börjat arbeta med ordklasser. Vi har arbetat klart med verben och substantiven. Vi fortsätter att arbeta med att skriva fint och veckans ordspråk. Sammanfattande i scrapbookingboken handlade denna vecka om substantiv och istiden. Engelska: Vi har sett The Game och sett del 6 och den här delen handlade om veckodagar och månader. Vi har också parvis kört I spy with my little eye Hemuppgifter Matteläxa tisdag-torsdag :

8 Tränaruta sid 88, 92,96 + Träna/repetera alla tabeller vi övat 0, 1,2,3, 4, 5, 6, 8 och 10. Den som varit borta får ta igen men självklart får alla räkna på de sidor vi ringat in. Svenskaläxa fredag fredag: Boken Veckans ord 3 Trevlig helg önskar personalen på Citron!

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

CITRONNYTT vecka 45 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 45 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 45 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.36

VINBÄRSNYTT F-3 v.36 VINBÄRSNYTT F-3 v.36 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Föräldramöte 7/9 kl. 18.00 19.30 Pedagogiskt forum

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.37

VINBÄRSNYTT F-3 v.37 VINBÄRSNYTT F-3 v.37 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 (fritids stängt) Studiedag 9/1 (Fritids öppet)

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.50 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.50 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.50 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 (fritids stängt) Studiedag 9/1 (Fritids öppet)

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.48 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.48 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.48 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 (fritids stängt) Studiedag 9/1 (Fritids öppet)

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa i kartonger under trappan i B-huset. Saknar ni något så

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 23

MANGO Åk 4-6 vecka 23 MANGO Åk 4-6 vecka 23 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 (fritids stängt) Studiedag 9/1 (Fritids öppet)

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

CITRONNYTT vecka 51 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 51 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 51 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 12/5 (skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 15-16 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa ligger i sopsäckar och i kartonger under trappan i B-huset.

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.43 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.43 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.43 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 41 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass!

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 21 maj Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 4 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 4 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.20 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.20 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 20-21 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.35 Allmän information Vi önskar er varmt välkomna till ett nytt läsår hos oss på Årstadalsskolan!

VINBÄRSNYTT F-3 v.35 Allmän information Vi önskar er varmt välkomna till ett nytt läsår hos oss på Årstadalsskolan! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM KALENDARIUM Datum för läsårets föräldraråd Dagar då skolan stänger 15:45 4/6 Tack för att ni respekterar tiden Vårterminens sista dag 12/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 7/6 (hela skolan

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16

VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16 VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag:

Läs mer