Ecolid Alphalid. Montage Med vår montageorganisation kan vi se till att dina Pridoportar installeras på det sätt du förväntar dig.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ecolid Alphalid. Montage Med vår montageorganisation kan vi se till att dina Pridoportar installeras på det sätt du förväntar dig."

Transkript

1 Alphalid

2 2 Industriportar. En viktig del i logistikkedjan. Som öppnar för in- och utleveranser, håller obehöriga ute och skyddar dem som finns innanför. Vad mer kan man egentligen begära? Mycket mer om vi får bestämma. 40 års erfarenhet och en god förmåga att lyssna på såväl beställares som användares krav, har hjälpt oss att bygga en effektiv produktionsapparat samtidigt som vi lärt oss att en byggnad och dess portar inte bara ska fungera smidigt utan också stärka kundens varumärke. En industriportslösning av idag ger inte bara hög funktionalitet, utan bidrar också till ett attraktivt och genomtänkt yttre på hela fastigheten. Ecolid Alphalid Prido Express Vid akuta problem erbjuder vi en tjänst för att inom 48 timmar ha kundanpassade reservdelar på plats. Kontakta oss så beskriver vi tjänsten mer ingående. Tillbehör En port består inte bara av portbladen.vi kan tillhandahålla ett brett spektra av tillbehör så att din port uppfyller just dina önskemål. Mätning Ibland behövs experthjälp för att avgöra vilken portmodell och storlek som passar bäst. Våra säljare och montörer kan bistå med denna tjänst även hos er. Design Optimal anpassning av portarna till er fasad eller ert varumärke? Bolla idéerna med våra säljare så hittar vi säkert lösningar vi kan genomföra. Teknisk support Material i portomfattning, golvets utformning, infästningar? Frågtecknen runt en portinstallation kan vara många. Vår avdelning för teknisk support kan vara behjälpliga vid konstruktionen av portöppningen. Montage Med vår montageorganisation kan vi se till att dina Pridoportar installeras på det sätt du förväntar dig. Leverans Korta leveranstider och hög leveranssäkerhet är ett signum för oss. Kontakta oss för att se vad vi kan erbjuda.

3 produktkoncept 3 Produktkoncept En industriport kan alltid bli bättre Kan industriportar verkligen innebära nya möjligheter? Absolut, anser vi som oavbrutet tänker på att utveckla, designa och förbättra dem. Och utan att förhäva oss alldeles så vill vi nog påstå att det finns få företag som är så dedikerade och engagerade i just industriportar som Prido. Kvalitetstänkandet genomsyrar hela vår verksamhet, i såväl utveckling som tillverkning. Men vad mer är, i produkternas kvalitet lägger vi även in begreppen design, leverans, montage och teknisk support. Det är nämligen det som avsevärt särskiljer oss från de flesta andra porttillverkare, vår ambition är att hela produktkonceptet ska representera ett högkvalitativt helhetstänkande. Fokus i Er verklighet En bra port är den som är enkel att sätta in, inte kostar skjortan, fungerar optimalt och bidrar till att stärka ert företags identitet, på en och samma gång. Våra produkter ska alltid vara enkla att installera, och underhålla. Enkelhet och närvaro är nyckelord för oss och bidrar ytterligare till din köptrygghet. Skräddarsytt efter dina behov Därför finns det inte en produkt som passar alla. Vi anpassar våra produkter efter din kravprofil och levererar en skräddarsydd lösning. Det är dock inte bara produkterna som har betydelse. Vår inställning till dig som kund är att vi vill motsvara och helst överträffa dina förväntningar. En partner vars lösningar, på ett pålitligt och tryggt sätt, ska ge dig en enklare vardag. Krister Andero VD Prido AB

4 4 alphalid

5 alphalid 5 Alphalid modernt portkoncept hög kvalitet optimal prestanda brett kulörprogram en lösning för alla byggnadstyper: Takskjutporten Alphalid är ett resultat av den modernaste design och produktionsteknik som finns tillgänglig. Portarna är robusta och exceptionellt slitstarka. Genom att använda olika sektionshöjder på panelerna kombinerat med olika höjder på topprofilen av naturanodiserad aluminium anpassas porthöjden optimalt till varje öppning. Förstärkningar och infästningspunkter är väl tilltagna vilket leder till att Alphaliden är en kvalitetsprodukt som tål tuff användning men den bidrar också genom sin design till att lyfta utseendet på dom flesta byggnader samtidigt som den reducerar energikostnader och underhållskostnader. Den uppfyller självklart också alla gällande tekniska regler beträffande säkerhet och användning. Den kan utformas för både manuell och motordriven manövrering. Några ytterligare argument varför Ni ska köpa Alphalid-porten: Korta leveranstider och hög leveranssäkerhet Snabb och enkel att montera Torsionsfjädrar dimensionerade för öppningscykler Låga reservdelspriser CE-märkt enligt EN , Europastandarden för portar Tillverkas helt måttbeställd i en mängd olika utföranden utav Holländska Alpha-Deuren, en av Europas största porttilverkare. Motorer och styrningar från Europas största och ledande tillverkare, Tyska GFA 2 års garanti

6 6 alphalid - produktionsprocess Alphalid Produktionsprocess Portarna görs i en högteknologisk automatiserad anläggning med total kontroll över hela processen. Allt sätts samman till färdiga portar i en och samma anläggning där också större delen av alla ingående komponeter produceras. Slutresultatet är takskjutportar kända för att vara bland de bästa på marknaden både avseende sin konstruktion och för enkelheten i själva montaget.

7 alphalid paneler och kulörprogram 7 Alphalid Paneler och kulörprogram De isolerade portpanelerna består av 0,5 mm varmgalvaniserad och polyesterlackerad stålplåt med microprofilering på båda sidor om en 40 mm tjock kärna av freonfritt polyuretanskum. Som standard finns det 20 olika RAL-kulörer att välja mellan. Kulören benämnd stainless steel effect inkluderar en speciell UV-beständig film och är tillgänglig mot en högre kostnad. Vill man kan man också mot en extra kostnad få sina portblad våtlackerade i valfri kulör. Insidan är alltid RAL RAL 1013 RAL 1021 RAL 2001 RAL 3000 RAL 5002 RAL 5003 RAL 5010 RAL 6002 RAL 6009 RAL 7005 RAL 7016 RAL 7022 RAL 7044 RAL 8014 RAL 9002 RAL 9005 RAL 9006 RAL 9007 RAL 9010 Stainless steel effect

8 8 alphalid fönster och aluminiumsektioner Alphalid Fönster och aluminiumsektioner Isolerade paneler kan förses med infällda 2-glas isolerplastfönster infattade i en plastram med fyrkantiga hörn. Fönstrens storlek är 680x370 mm. De helglasade sektionerna görs av naturanodiserade aluminiumprofiler och förses även dom med 2-glas isolerplastfönster. Hur många sektioner med infällda glas eller helglasade sektioner avgör man som kund helt själv. En vanlig lösning i t.ex. försäljningslokaler är att göra hela porten helglasad. En annan lösning är att förse några av aluminiumsektionerna med isolerade fyllningar istället för glas. Sektion med fönster. Helglasad sektion. Alusektion med isolerade fyllningar. Glasad port med fyllningar i bottensektionen.

9 alphalid - infälld gångdörr 9 Infälld gångdörr Alphalid Alphalidporten kan förses med infälld gångdörr oavsett om porten är utformad med isolerade sektioner eller aluminiumsektioner. Den har då som standard en 90 mm hög tröskel och dörren i sig är försedd med en inbyggd dörrstängare. De infällda gångdörrarna öppnar alltid utåt och går att få alternativt vänster eller högerhängda. Låset är med profilcylinder(eurolås). Max portbredd med infälld gångdörr är 5000 mm och dimensionerna på dörren i sig beror bl.a. på sektionshöjderna i porten. Höjden kan variera mellan mm och bredden mellan mm beroende på modell och portstorlek. Aluminiumsektioner med 5 rader glas. Samt en infälld gångdörr Isolerade sektioner med infälld gångdörr.

10 10 alphalid - motstånd mot väder och vind Alphalid Motstånd mot väder och vind De isolerade sektionerna har bruten köldbrygga vilket ger både bra värme- och ljudisoleringsförmåga. De kraftiga tätningarna av åldersbeständigt material är utformade så att de håller tätt både vid kraftigt regn och vind. Portbladen och konstruktionen i övrigt är också dimensionerade för att klara riktigt kraftiga stormar. Bottentätning Sidotätning Topptätning Port med vindförstärkningar

11 alphalid - skensystem och beslag 11 Alphalid Skensystem och beslag Skensystemet är unikt avseende profilernas utformning, materialval och finish. Användarens säkerhet, slitstyrka och pålitlighet är de huvudsakliga utgångspunkterna då skensystemen konstrueras. Allt tillverkas i Alpha-Deurens egna fabrik med senaste teknik. Materialet är galvaniserat och allt är sammansatt med skruv och muttrar för att underlätta vid underhållsarbeten. Portarna går också att få med beslagningar avsedda för stallmiljöer och tvätthallar.

12 12 alphalid - öppningsalternativ och säkerhet Alphalid Öppningsalternativ och säkerhet: 90% av alla Alphalidportar förses med motordrift. Välj mellan en vartalsstyrd motor med ca 0,5 m/s i öppningshastighet eller en standardmotor med ca 0,2 m/s i öppningshastighet. Den vartalsstyrda motorn, för portar upp till 25 kvm, är försedd med mjukstart och mjukstopp för att ge en optimal öppnings och stängningsrörelse samtidigt som den reducerar underhållsbehoven. Båda motoralternativen är med impulssyrning och automatisk stängning och kan manövreras med en mängd olika tillbehör. Se separat specifikation. Alla motordrivna portar förses med en optisk klämskyddslist i portens nedre kant som vid påverkan gör att den stannar och reverserar. Signaler överförs trådlöst mellan klämskydd och portstyrning. Andra öppningsalternativ: Länkväxel är lämpligt för portar med låg öppningsfrekvens och fungerar bra på portar upp till 25 kvm. Dragsnöre är lämpligt för små portar, upp till 12 kvm, och som öppnas enbart ett fåtal gånger per dag eller mindre.

13 alphalid - tekniska data och tillbehör 13 Säkerhet och certifiering: Säkerhet har varit en viktig del i utvecklingsarbetet och portarna är utformade i enlighet med och CEmärkta mot den gällande portstandarden EN Till exempel är portarna försedda med: Skydd mot vajerbrott Fjäderbrottsskydd Vajerslakskydd på motordrivna portar Urspårnings och fingersäkra skenor Fingersäkra sektionsskarvar på portar lägre än 2,5 m Optisk klämmskyddslist på motordrivna portar Överlastningsskydd som förhindrar att man åker med porten upp. Alla portvarianter har genomgått de normativa tester och har de certifikat som krävs för att få CE-märka portarna mot EN Portarna levereras med en komplett manual innehållande bl.a. säkerhetsföreskrifter, användar- och underhållsinstruktioner, loggbok samt en Försäkran om överensstämmelse enligt gällande förordning och standarder. Tekniska data och tillbehör Sidoutrymmen Min 250 mm fritt utrymme från portöppning vid motorsidan. Mått i övrigt enligt standard för porten. Öppningshastighet Varierande beroende på portstorlek och beslagalternativ. Standard motorerna går med 24 varv/min vilket motsvarar 0,15 0,25 m/s. De varvtalsstyrda motorerna går att köra med 65 varv/min vid öppning och 30 varv/min vid stängning ned till 2,5 meters öppning. Nödmanövrering Manuellt via handkedja, länkväxel, integrerad i motorn. Driftspänning, nätanslutning 3-fas 400V, T10A via med som standard ansluten CEE-kontakt. Motor, skyddsklass 3-fas el-motor på 0,37 kw 50Hz Skyddsklass IP65. Temperaturområde från 5 C till +40 C. Motorfäste ingår. Kablage Komplett kablage försett med plug-inkontakter. Optiskt klämskydd med kopplingsdosa monterad på port. Spiralkabel med plug-in-kontakter och fästen. Microbrytare till lås med anslutning till styrskåp via spiralkabel. Extra säkerhetsfotocell Levereras då användningsområde och placering så kräver. Tryckknappslåda och nyckelmanöverlåda Radar Radiomottagare med fjärrkontroller Kodlås och kortläsare Markslinga Dragsnöresöppning

14 14 alphalid - projektvägledning Projektvägledning Alphalid T240 T340 T450 T400 T400hF T500 T500hF Överhöjd över portöppning 240 mm 340 mm mm mm mm DH* DH* Max portyta 22 m 2 22 m 2 50 m 2 50 m 2 16m 2 28 m 2 16 m 2 Takvinkel Väggmonterade fjädrar Nej Nej Ja Ja Nej Ja Nej DH*= Dagmått höjd L A2 L A2 G F C G F C A3 D A3 D E H2 H1 E H2 H1 T240 Låglyft A1 T340 Låglyft A G L A A3 H3 H2 H1 T450 Standardlyft A1 A1 A2 A3 H1 H2 H3 L C D E F G T240 DB+2x80 DB+2x100 DB+2x120 DH+240 DH-30 DH T340 DB+2x80 DB+2x100 DB+2x120 DH+340 DH+65 DH T450 DB+2x80 DB+2x120 DB+2x100 DH+200 DH /260 DH DB=Dagmått bredd (Alpha-Deuren CW) DH=Dagmått höjd (Alpha-Deuren CH)

15 alphalid - projektvägledning G L A2 G L A2 A3 H3 H1 H1 H2 H4 A3 H3 H2 T400 Höglyft A1 T400hF Höglyft A L A2 110 L A2 G H1 C A3 D E H2 H1 T500 Vertikallyft A1 T500hF Vertikallyft A1 A1 A2 A3 H1 H2 H3 H4 L C D E G T400 DB+2x80 DB+2x120 DB+2x100 DH+HL DH+HL DH+HL T400hF DB+2x80 DB+2x130 DB+2x350 DH+HL+200 DH+260 DH+560 DH+360 DH+HL T500 DB+2x80 DB+2x110 DHx T500hF DB+2x80 DB+2x80 DB+2x130 DHx2+350 DH DB=Dagmått bredd (Alpha-Deuren CW) DH=Dagmått höjd (Alpha-Deuren CH) HL=Höglyft (från portöppning till u.k takskena)

16 1211 Tryck: Svärd & Söner SE Professional Industrial Doors Prido har 40 års gedigen erfarenhet och är en av de ledande aktörerna i sin bransch. Företaget arbetar med design, utveckling, tillverkning och marknadsföring av industriportslösningar till industrier och andra portanvändare i Norden och norra Europa. Målet är att erbjuda det mest attraktiva och marknadsanpassade utbudet i branschen. Prido AB Industrigatan 3 SE Tråvad Telefon Fax

En industriportslösning av idag ger inte bara hög funktionalitet, utan bidrar också till ett attraktivt och genomtänkt yttre på hela fastigheten.

En industriportslösning av idag ger inte bara hög funktionalitet, utan bidrar också till ett attraktivt och genomtänkt yttre på hela fastigheten. Prolid Industriportar. En viktig del i logistikkedjan. Som öppnar för in- och utleveranser, håller obehöriga ute och skyddar dem som finns innanför. Vad mer kan man egentligen begära? Mycket mer om vi

Läs mer

Ecolid. Alphalid. Revolid

Ecolid. Alphalid. Revolid Revolid 2 Industriportar. En viktig del i logistikkedjan. Som öppnar för in- och utleveranser, håller obehöriga ute och skyddar dem som fi nns innanför. Vad mer kan man egentligen begära? Mycket mer om

Läs mer

Ecolid - ytterdörr. En svensk kvalitetsdörr från Tråvad

Ecolid - ytterdörr. En svensk kvalitetsdörr från Tråvad Ecolid - ytterdörr En svensk kvalitetsdörr från Tråvad 2 Dörrar. En viktig del i Er byggnad? Med över 40 års erfarenhet och en god förmåga att lyssna på såväl beställares som användares krav, kan vi erbjuda

Läs mer

Ecolid STÅLDÖRR. En svensk kvalitetsport från Tråvad

Ecolid STÅLDÖRR. En svensk kvalitetsport från Tråvad Ecolid STÅLDÖRR En svensk kvalitetsport från Tråvad 2 I en högautomatiserad och supermodern anläggning mitt i Västergötland, producerar vi som en av Europas största vikportstillverkare mer än 7000 högkvalitativa

Läs mer

En industriportslösning av idag ger inte bara hög funktionalitet, utan bidrar också till ett attraktivt och genomtänkt yttre på hela fastigheten.

En industriportslösning av idag ger inte bara hög funktionalitet, utan bidrar också till ett attraktivt och genomtänkt yttre på hela fastigheten. Lida Industriportar. En viktig del i logistikkedjan. Som öppnar för in- och utleveranser, håller obehöriga ute och skyddar dem som finns innanför. Vad mer kan man egentligen begära? Mycket mer om vi får

Läs mer

En industriportslösning av idag ger inte bara hög funktionalitet, utan bidrar också till ett attraktivt och genomtänkt yttre på hela fastigheten.

En industriportslösning av idag ger inte bara hög funktionalitet, utan bidrar också till ett attraktivt och genomtänkt yttre på hela fastigheten. Ecolid Industriportar. En viktig del i logistikkedjan. Som öppnar för in- och utleveranser, håller obehöriga ute och skyddar dem som finns innanför. Vad mer kan man egentligen begära? Mycket mer om vi

Läs mer

Revolid SNABBRULLPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad

Revolid SNABBRULLPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad Revolid SNABBRULLPORT En svensk kvalitetsport från Tråvad 2 I en högautomatiserad och supermodern anläggning mitt i Västergötland, producerar vi som en av Europas största vikportstillverkare mer än 8000

Läs mer

Revolid SNABBRULLPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad

Revolid SNABBRULLPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad Revolid SNABBRULLPORT En svensk kvalitetsport från Tråvad 2 I en högautomatiserad och supermodern anläggning mitt i Västergötland, producerar vi som en av Europas största vikportstillverkare mer än 7000

Läs mer

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR www.demex.se ISO-omfånget på takskjutportarna är resultatet av den mest moderna design och tillverkningsteknik som för närvarande finns tillgänglig. Dessa dörrar är robusta

Läs mer

Takskjutport STARK, SNYGG OCH SÄKER! SVENSK KVALITET SEDAN 1982

Takskjutport STARK, SNYGG OCH SÄKER!  SVENSK KVALITET SEDAN 1982 SVENSK KVALITET SEDAN 1982 Takskjutport STARK, SNYGG OCH SÄKER! www.recoport.se Proffs på portar sedan 1982 RECO Port AB är beläget i Västergötland. Här tillverkar vi vikportar, takskjutportar och gångdörrar

Läs mer

Revolid SNABBRULLPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad

Revolid SNABBRULLPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad Revolid SNABBRULLPORT En svensk kvalitetsport från Tråvad 2 I en högautomatiserad och supermodern anläggning mitt i Västergötland, producerar vi som en av Europas största vikportstillverkare mer än 7000

Läs mer

Revolid. En svensk kvalitetsport från Tråvad

Revolid. En svensk kvalitetsport från Tråvad Revolid En svensk kvalitetsport från Tråvad 2 Industriportar. En viktig del i Er byggnad? Med över 40 års erfarenhet och en god förmåga att lyssna på såväl beställares som användares krav, kan vi erbjuda

Läs mer

Albany RapidProtect TM 100 Porten för materialhantering. Tekniskt datablad

Albany RapidProtect TM 100 Porten för materialhantering. Tekniskt datablad Albany RapidProtect TM 100 Porten för materialhantering Tekniskt datablad Albany RapidProtect TM 100 I transportsystem, till exempel löpande band I områden med råvaruhantering och förarlösa transportsystem

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 D en här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka

Läs mer

EAB - stålvikport. konstruktion möjliggör de flesta önskemål. Vill du bli mer inspirerad se EAB Designline.

EAB - stålvikport. konstruktion möjliggör de flesta önskemål. Vill du bli mer inspirerad se EAB Designline. STÅLVIKPORTAR EAB:s handmanövrerade och maskindrivna vikportar av varmförzinkat stål, håller mycket hög klass tack vare ett kvalitetstänkande och en yrkeskunskap som genomsyrar hela kedjan, från ritning

Läs mer

Snabbrullport Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems

Snabbrullport Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems Snabbrullport Albany RR200 ASSA ABLOY Entrance Systems Snabbrullport Albany RR200 Albany RR200 snabbrullport med innovativa styrskenor för universell användning inomhus. PVC-väv med dragkedjesystem Självsmörjande

Läs mer

INDUSTRIPORTAR FÖR DET NORDISKA KLIMATET

INDUSTRIPORTAR FÖR DET NORDISKA KLIMATET INDUSTRIPORTAR FÖR DET NORDISKA KLIMATET Skensystem Portsäkerhet Portinformation NPI40 Flexibla portlösningar 40 mm sandwichpaneler fyllda med polyuretanskum / helglasade paneler med aluminiumram. Standardfjädrar

Läs mer

If opportunity doesn't knock, build a door.

If opportunity doesn't knock, build a door. Opens up If opportunity doesn't knock, build a door. Industriportar. En viktig del i logistikkedjan. Som öppnar för in- och utleveranser. Som håller obehöriga ute och skyddar dem som finns innanför.vad

Läs mer

Industriportar. En viktig del i Er byggnad?

Industriportar. En viktig del i Er byggnad? Ecolid 2 Industriportar. En viktig del i Er byggnad? Med över 40 års erfarenhet och en god förmåga att lyssna på såväl beställares som användares krav, kan vi erbjuda Er en industriportslösning av idag

Läs mer

Montage Med vår montageorganisation kan vi se till att dina Pridoportar installeras på det sätt du förväntar dig.

Montage Med vår montageorganisation kan vi se till att dina Pridoportar installeras på det sätt du förväntar dig. Ecolid Industriportar. En viktig del i logistikkedjan. Som öppnar för in- och utleveranser, håller obehöriga ute och skyddar dem som finns innanför. Vad mer kan man egentligen begära? Mycket mer om vi

Läs mer

industriportar Industriportar och lastlösningar Vägen till en komplett lastlösning anpassad efter era behov och en rejäl port att lita på börjar här

industriportar Industriportar och lastlösningar Vägen till en komplett lastlösning anpassad efter era behov och en rejäl port att lita på börjar här industriportar Industriportar och lastlösningar Vägen till en komplett lastlösning anpassad efter era behov och en rejäl port att lita på börjar här + Vi skapar lösningen utifrån era behov. 4-5 6-7 Kinema

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 Den här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka på

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

Effektivt inbrottsskydd genom. Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se

Effektivt inbrottsskydd genom. Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se Effektivt inbrottsskydd genom Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se Secura för säkerhet. Frågan om säkerheten blir allt viktigare hela tiden. Entrédörrar med omfattande låssystem

Läs mer

PriDrive MOTORDRIFT VIKPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad

PriDrive MOTORDRIFT VIKPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad PriDrive MOTORDRIFT VIKPORT En svensk kvalitetsport från Tråvad 2 I en högautomatiserad och supermodern anläggning mitt i Västergötland, producerar vi som en av Europas största vikportstillverkare mer

Läs mer

Porten för krävande miljöer B16

Porten för krävande miljöer B16 Porten för krävande miljöer 16 eyron Door tillverkar dörrar och portar för industrin i hela uropa och har stor erfarenhet av skräddarsydda lösningar för krävande miljöer. Vi är ensamma om att kunna erbjuda

Läs mer

Albany RapidRoll 300 Plus Alu Den ekonomiska porten för inomhusbruk. Tekniskt datablad

Albany RapidRoll 300 Plus Alu Den ekonomiska porten för inomhusbruk. Tekniskt datablad Albany RapidRoll 300 Plus Alu Den ekonomiska porten för inomhusbruk Tekniskt datablad Albany RapidRoll 300 Plus Alu Kompakt, lätt och snabbgående port för inomhusbruk Extrautrustning finns för användning

Läs mer

PriDrive MOTORDRIFT VIKPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad

PriDrive MOTORDRIFT VIKPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad PriDrive MOTORDRIFT VIKPORT En svensk kvalitetsport från Tråvad 2 I en högautomatiserad och supermodern anläggning mitt i Västergötland, producerar vi som en av Europas största vikportstillverkare mer

Läs mer

VIKPORT Duo. Box 210, 566 24, HABO. Växel 010-474 86 00 info@portsystem.se www.portsystem.com

VIKPORT Duo. Box 210, 566 24, HABO. Växel 010-474 86 00 info@portsystem.se www.portsystem.com VIKPORT Duo STARK SOM EN RAMBYGGD, ISOLERAD SOM EN SANDWICHBYGGD! Design i toppklass. Sandwichbyggd med bruten köldbrygga - mycket bra U-värde. Inbyggd ram för styrka. Ett flertal fönsterkombinationer.

Läs mer

INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR

INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR ECO Line TERMO Line since 1995 MODERN DESIGN. PRAKTISK TILLÄMPNING. THERMO Line NYHET! INNGÅNGS OCH YTTERDÖRRAR THERMO 60 OCH THERMO 70 Naturlig skönhet

Läs mer

Albany RapidRoll 3000-serien Högpresterande industriportar inomhus och utomhus för tillverkningsindustrin. Tekniskt datablad

Albany RapidRoll 3000-serien Högpresterande industriportar inomhus och utomhus för tillverkningsindustrin. Tekniskt datablad Albany RapidRoll 3000-serien Högpresterande industriportar inomhus och utomhus för tillverkningsindustrin Tekniskt datablad 1 Albany RapidRoll 3000-serien Albany RapidRoll 3000-serien kännetecknas av en

Läs mer

Stabil och flexibel screen-markis för många typer av byggnader

Stabil och flexibel screen-markis för många typer av byggnader Fönstermarkis/Hestra Brava Stabil och flexibel screen-markis för många typer av byggnader Hestra Brava är en stabil screen-markis som passar för en rad byggnader butiker, kontor, radhus, sjukhus, skolor

Läs mer

Albany RapidProtect TM 2000 Maskinskyddsport med portblad i aluminium för automatiserade processer. Tekniskt datablad

Albany RapidProtect TM 2000 Maskinskyddsport med portblad i aluminium för automatiserade processer. Tekniskt datablad Albany RapidProtect TM 2000 Maskinskyddsport med portblad i aluminium för automatiserade processer Tekniskt datablad Albany RapidProtect TM 2000 Typ testad maskinskyddsport med portblad av aluminium Gränslägesbrytare

Läs mer

Leveransbeskrivning Norrlandsgarage

Leveransbeskrivning Norrlandsgarage Leveransbeskrivning Norrlandsgarage Syll: Sylltätningslist ingår som monteras mellan betongplatta och syll för att få riktigt tätt mot fukt och drag. Impregnerad syll 45x145mm levereras med för fastsättning

Läs mer

Beditom garageportar maximal komfort och säkerhet för alla, varje dag... since 1995

Beditom garageportar maximal komfort och säkerhet för alla, varje dag... since 1995 Beditom garageportar maximal komfort och säkerhet för alla, varje dag... since 1995 Takskjutportar Liggande smalpanel IZOLINE Tidlös design Dörrar med smalpanel är en perfekt design som passar alla arkitekturlösningar.

Läs mer

Manual för garageport

Manual för garageport Manual för garageport Med dragfjäder Installation Drift Service 40 Villa Med dragfjäder RSC-T 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Viktig information... EG-försäkran om överensstämmelse... Omfattningsritningar... Verktyg

Läs mer

BALKONG OCH INGLASNING

BALKONG OCH INGLASNING BALKONG OCH INGLASNING 02 teknova.se SVETSAREN BALKONGER, RÄCKEN & INGLASNINGAR LIVET UTANFÖR LÄGENHETEN Med de idéer, tankar och tekniska lösningar som finns idag kan balkongen få en både individuell

Läs mer

Design. Varmt och tyst. Kvalité & säkerhet

Design. Varmt och tyst. Kvalité & säkerhet TAKSKJUTPORTAR ENTOR takskjutport Låt dig överraskas av möjligheterna som ENTOR garageport ger. Vi erbjuder takskjutportar i en mängd utföranden för att kunna passa just Dig. Design Med fokus på detaljer

Läs mer

IsoMatic Motordriven takskjutport för garage

IsoMatic Motordriven takskjutport för garage IsoMatic Motordriven takskjutport för garage Made in Germany Bredare öppning och god värmeisolering IsoMatic takskjutport öppnas vertikalt och placeras under garagetaket vilket sparar plats framför och

Läs mer

IsoMatic Motordriven takskjutport för garage

IsoMatic Motordriven takskjutport för garage IsoMatic Motordriven takskjutport för garage Made in Germany Bredare öppning och god värmeisolering 42 mm 42 mm 20 mm IsoMatic takskjutport öppnas vertikalt och placeras under garagetaket vilket sparar

Läs mer

Stålhallar. www.llentab.se

Stålhallar. www.llentab.se Stålhallar www.llentab.se Välkommen till LLENTAB! LLENTAB har levererat stålbyggnader i nära 35 år. Under dessa år har vi levererat ca 7000 stålbyggnader både i Sverige och i Europa. Det faktum att vi

Läs mer

Leveransbeskrivning Norrlandsgarage

Leveransbeskrivning Norrlandsgarage Leveransbeskrivning Norrlandsgarage Syll: Sylltätningslist ingår som monteras mellan betongplatta och syll för att få riktigt tätt mot fukt och drag. Impregnerad syll 45x145mm levereras med för fastsättning

Läs mer

Albany RapidProtect TM 300 Maskinskyddsport med slitstarkt portblad för automatiserade processer. Tekniskt datablad

Albany RapidProtect TM 300 Maskinskyddsport med slitstarkt portblad för automatiserade processer. Tekniskt datablad Albany RapidProtect TM 300 Maskinskyddsport med slitstarkt portblad för automatiserade processer Tekniskt datablad Albany RapidProtect TM 300 Snabb öppning och stängning säkerställer korta cykeltider Hög

Läs mer

SWG dokumentation. System

SWG dokumentation. System SWG600 Blockvägg ger både arkitekt och byggherre helt fria händer till indelning av rum för många ändamål. Blockväggen är lika lämplig till uppdelning av små som stora rum, där det ställs större krav på

Läs mer

Industriportar. TLP, Termo, TLT, TL-FV

Industriportar. TLP, Termo, TLT, TL-FV Industriportar, Termo, TLT, TL-FV Ryterna har under många år specialiserat sig på produktion av takskjutportar och har idag en serie av portar med hög standard. De tillverkar takskjutportar och dörrar

Läs mer

Markiser. för fönster & terrass

Markiser. för fönster & terrass Markiser för fönster & terrass GRANIT Färg stativ Ral N/A Aluminium Granit är lämplig för villaterrasser, balkonger, uteserveringar, kiosker, butiker m.m. Monteras på vägg eller i tak. Armarna är tillverkade

Läs mer

GYLT/GYLS. Manual. Sid 1(6) Smidig och enkel anslutning med M12-kontakten. Mekanisk specifikation

GYLT/GYLS. Manual. Sid 1(6) Smidig och enkel anslutning med M12-kontakten. Mekanisk specifikation Sid 1(6) GY-serien från Regal Components erbjuder givare som möter de absolut högsta kraven på marknaden, producerade av ledande givartillverkare i Japan. Årtionden av erfarenhet borgar för högsta kvalitet.

Läs mer

Berco VolyX Skåpet för dig som vill ha en optimalt anpassad yrkesbil.

Berco VolyX Skåpet för dig som vill ha en optimalt anpassad yrkesbil. Berco VolyX Skåpet för dig som vill ha en optimalt anpassad yrkesbil. Skåpet med marknadsledande styrka, smidighet, livslängd och design. Robust, stryktåligt och ytterst anpassningsbart Berco VolyX är

Läs mer

Produktinformation Fasadpersienner Modellprogram

Produktinformation Fasadpersienner Modellprogram Produktinformation Fasadpersienner Modellprogram Standardfärg profiler Naturanodiserad aluminium Fasadpersienn A80 Fasadpersienn A80 är avsedd att monteras utomhus där effektiv sol- och värmeavskärmning

Läs mer

Valfri. Hålmått vägg: bredd: KYM + 10 mm, höjd: KYM + 5 mm. Upp till 8 mm t.ex. lamellglas eller härdat beroende på placering och krav.

Valfri. Hålmått vägg: bredd: KYM + 10 mm, höjd: KYM + 5 mm. Upp till 8 mm t.ex. lamellglas eller härdat beroende på placering och krav. Modell H80 Ergosafe H80 har horisontell rörelse och är mest lämpad att användas inomhus samt är vår vanligast förekommande modell. Som standard levereras luckan med 6 mm lamellglas, impulsstyrning, mjukstart/

Läs mer

VÅRA STARKA ARGUMENT

VÅRA STARKA ARGUMENT VÅRA STARKA ARGUMENT - Snabba besked - Fast pris - Flexibla lösningar - Hög kvalité på alla komponenter Skälen till att du skall välja en hall från RossCon AB är många. Vi levererar hallar för alla ändamål,

Läs mer

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder?

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Garageportöppnare Sommer och Aperto garageportö Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Med en garageportöppnare slipper du gå ur bilen i regn och rusk bara för att öppna porten. Portöppnaren

Läs mer

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 TECHNI STAGE den lätta, robusta och flexibla scenen. Begreppet att utföra snabba och säkra montage, är TECHNI STAGE den perfekta lösningen där du skapar alla dina teatrala

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt.

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Välj en leverantör som passar dig Det kan vara viktigare än du tror! Hur mår din port? Kanske är det uppenbart dags

Läs mer

Compact-industriport 2014 - Nr. 20. Produktinformation

Compact-industriport 2014 - Nr. 20. Produktinformation Compact-industriport 2014 - Nr. 20 Produktinformation Rolflex Netherlands Skräddarsydda industriportar Rolflex är designer och tillverkare av Compact-porten. Den skiljer sig från en traditionell jalusieller

Läs mer

Vi har porten för dig

Vi har porten för dig Vi har porten för dig Flexibla lösningar efter våra kunders behov AJAB Smide är ett västgötskt familjeföretag, placerat två mil sydost om Svenljunga nära den småländska gränsen. Vi har sedan starten för

Läs mer

Maj 2016 Mars Glasade stålpartier. Stilrena och säkra rumslösningar. Säkra dörrar

Maj 2016 Mars Glasade stålpartier. Stilrena och säkra rumslösningar. Säkra dörrar Maj 2016 Mars 2016 Glasade stålpartier Stilrena och säkra rumslösningar Säkra dörrar Glas och stål i perfekt harmoni Glaset har fascinerat människan i tusentals år. Kanske för att det skapar en känsla

Läs mer

Den bästa lösningen. blockväggar vikväggar glasvikväggar specialdörrar

Den bästa lösningen. blockväggar vikväggar glasvikväggar specialdörrar Den bästa lösningen blockväggar vikväggar glasvikväggar specialdörrar SWG920 Funktionella lösningar för rumsindelning Att effektivt utnyttja dyra kvadratmeter har alltid varit en utmaning för byggbranschen.

Läs mer

Manual för industriport

Manual för industriport Manual för industriport Installation Drift Service 40 Industri 80 Industri 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING EG-försäkran om överensstämmelse... Viktig information... Portinformation... Olika typer av portar... Verktyg...

Läs mer

Sträckfilmsmaskiner. Många goda skäl till att välja oss till din leverantör av sträckfilmsutrustning. L2500 manuell

Sträckfilmsmaskiner. Många goda skäl till att välja oss till din leverantör av sträckfilmsutrustning. L2500 manuell Sträckfilmsmaskiner Många goda skäl till att välja oss till din leverantör av sträckfilmsutrustning PL500-LT L2500 Auto 2 L2500 manuell Polynova Nissen ledande eperter på plastemballage Polynova Nissen

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar www.garageportexperten.se Tre speciellt utvalda och prisvärda garageportar.

Läs mer

Raynor Innovations Series TM

Raynor Innovations Series TM Raynor Innovations Series TM 10-års GARANTI K V A L I T E T M E D G A R A N T I S T Å L I S O L E R I N G S T Å L DELUXE 3-SKIKTSKONSTRUKTION Raynor Centura Portarnas överlägsna konstruktion gör dem lika

Läs mer

Roto NT Designo. Roto NT Designo. Dolda beslag. Teknik för fönster och dörrar

Roto NT Designo. Roto NT Designo. Dolda beslag. Teknik för fönster och dörrar Roto NT Designo Dolda beslag Roto NT Designo Teknik för fönster och dörrar Funktionellt men dolt Ny elegant lösning för hemmet I ett vackert hem är det viktigt att också fönstren är vackra Vi anser att

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system. www.tgsystem.se

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system. www.tgsystem.se Skräddarsydda uterum Välkommen till TG-system Tänk om enbart känslan fick bestämma i Ert val av investering? Vi vill att Ni förmedlar Era känslor till oss, så att vi tillsammans kommer fram till hur Ni

Läs mer

NYHET. Rullgaller RollMatic. Kompakt konstruktion optimal för affärsportar i trånga utrymmen

NYHET. Rullgaller RollMatic. Kompakt konstruktion optimal för affärsportar i trånga utrymmen NYHET Rullgaller RollMatic Kompakt konstruktion optimal för affärsportar i trånga utrymmen Teknik som övertygar Alla detaljer passar ihop Kompakt konstruktionssätt i två portvarianter Tack vare det kompakta

Läs mer

Albany RapidRoll 600 Elegant design och modern teknik. Tekniskt datablad

Albany RapidRoll 600 Elegant design och modern teknik. Tekniskt datablad Albany RapidRoll 600 Elegant design och modern teknik Tekniskt datablad Albany RapidRoll 600 Albany RapidRoll 600 har en modulär uppbyggnad som ger stora driftsmässiga fördelar. Snabb öppning och stängning

Läs mer

Förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum

Förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum Terrassmarkis/Hestra Tarragona Förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum Hestra Tarragona är en kraftig vikarmsmarkis för villaterrasser och balkonger som förvandlar din uteplats till

Läs mer

Vikarmsmarkis typ B-25. Vikarmsmarkis typ B-25. Täckduk vid kopplade markiser. Utfällbara stödben (tillbehör)

Vikarmsmarkis typ B-25. Vikarmsmarkis typ B-25. Täckduk vid kopplade markiser. Utfällbara stödben (tillbehör) B-25 vikarmsmarkis Vikarmsmarkis av kassettyp avsedd för vägg- eller takmonte ring till altaner, terrasser, uteserveringar m m. Kassettens kompakta yttermått möjliggör montering i trånga utrymmen, t ex

Läs mer

Balkonger Balkongräcken Balkonginglasning Fönster

Balkonger Balkongräcken Balkonginglasning Fönster Funktion estetik & ett brett utbud! Balkonger Balkongräcken Balkonginglasning Fönster www.hogstadaluminium.se Ditt projekt vårt engagemang! VI TAR ANSVAR HELA VÄGEN Hogstad Aluminium AB är ett av marknadens

Läs mer

Ecolid VIKPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad

Ecolid VIKPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad Ecolid VIKPORT En svensk kvalitetsport från Tråvad 2 I en högautomatiserad och supermodern anläggning mitt i Västergötland, producerar vi som en av Europas största vikportstillverkare mer än 7000 högkvalitativa

Läs mer

Albany RapidRoll 300 Den modulära snabbgående rullporten Du definierar kraven vi bygger porten. Tekniskt datablad

Albany RapidRoll 300 Den modulära snabbgående rullporten Du definierar kraven vi bygger porten. Tekniskt datablad Albany RapidRoll 300 Den modulära snabbgående rullporten Du definierar kraven vi bygger porten Tekniskt datablad Albany RapidRoll 300 Det modulära systemet möjliggör anpassade konfigurationer Snabba öppningar

Läs mer

FAKTA FÖNSTERMARKIS - R 200

FAKTA FÖNSTERMARKIS - R 200 FAKTA FÖNSTERMARKIS - R 200 FAKTA FÖNSTERMARKIS R 200 Kompakt fönstermarkis med aluminiumkassett som skyddar markisväven mot väder och vind. Fallarmar med inbyggda justerbara fjäderpaket för bästa dukspänning.

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

Garageportar. i trä. ...se även våra bastudörrar. förrådsdörrar. Vi lämnar Livstids garanti på fjäderbrott

Garageportar. i trä. ...se även våra bastudörrar. förrådsdörrar. Vi lämnar Livstids garanti på fjäderbrott Garageportar...se även våra bastudörrar i trä förrådsdörrar Vi lämnar Livstids garanti på fjäderbrott Garag är vackrast i trä eportar Trä är vackert med sitt levande material, där kvistar och ådringar

Läs mer

Rullgaller RollMatic. Kompakt konstruktion optimal för affärsportar i trånga utrymmen

Rullgaller RollMatic. Kompakt konstruktion optimal för affärsportar i trånga utrymmen Rullgaller RollMatic Kompakt konstruktion optimal för affärsportar i trånga utrymmen Teknik som övertygar Alla detaljer passar ihop Kompakt konstruktionssätt i två portvarianter Tack vare det kompakta

Läs mer

Valfri. Hålmått vägg: bredd: KYM + 10 mm, höjd: KYM + 5 mm. Upp till 8 mm t.ex. lamellglas eller härdat beroende på placering och krav.

Valfri. Hålmått vägg: bredd: KYM + 10 mm, höjd: KYM + 5 mm. Upp till 8 mm t.ex. lamellglas eller härdat beroende på placering och krav. Modell H80 Ergosafe H80 har horisontell rörelse och är mest lämpad att användas inomhus samt är vår vanligast förekommande modell. Som standard levereras luckan med 6 mm lamellglas, impulsstyrning, mjukstart/

Läs mer

Silent Gliss. Lamellgardiner

Silent Gliss. Lamellgardiner Lamellgardiner 2 Motordrivet Lamellgardinsystem Produktinformation Motordrivet lamellgardinsystem för offentlig miljö, skolor, kontor, sjukhus, foajéer etc. är tack vare sin stabila konstruktion ett mycket

Läs mer

Ecolid VIKPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad

Ecolid VIKPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad Ecolid VIKPORT En svensk kvalitetsport från Tråvad 2 I en högautomatiserad och supermodern anläggning mitt i Västergötland, producerar vi som en av Europas största vikportstillverkare mer än 7000 högkvalitativa

Läs mer

En kraftig och flexibel fönstermarkis

En kraftig och flexibel fönstermarkis Fönstermarkis/Hestra Bali En kraftig och flexibel fönstermarkis Hestra Bali är en kraftig och flexibel fönstermarkis som lämpar sig för de flesta byggnader, till exempel villor, radhus, kontor, butiker,

Läs mer

FCK KAPSLINGSSYSTEM. KAPSLINGSSYSTEM - Katalog 9. Golvskåp PCE. Bänk- och golvskåp. Sidorna 46-49 i katalogen

FCK KAPSLINGSSYSTEM. KAPSLINGSSYSTEM - Katalog 9. Golvskåp PCE. Bänk- och golvskåp. Sidorna 46-49 i katalogen KAPSLINGSSYSTEM - Katalog 9 KAPSLINGSSYSTEM Sidorna 46-49 i katalogen FCK Golvskåp PCE Bänk- och golvskåp Box 18 - SE-841 21 Ånge Telefon: +46 (0)690 76 30 00 Telefax: +46 (0)690 76 30 01 E-post: info@elkapsling.se

Läs mer

Ecolid VIKPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad

Ecolid VIKPORT. En svensk kvalitetsport från Tråvad Ecolid VIKPORT En svensk kvalitetsport från Tråvad 2 I en högautomatiserad och supermodern anläggning mitt i Västergötland, producerar vi som en av Europas största vikportstillverkare mer än 7000 högkvalitativa

Läs mer

NIMEX AB BOX 94 FABRIKSGATAN 1 S-565 33 MULLSJÖ TEL +46-392-387 00 FAX +46-392-387 90 INFO@NIMEX.SE WWW.NIMEX.SE

NIMEX AB BOX 94 FABRIKSGATAN 1 S-565 33 MULLSJÖ TEL +46-392-387 00 FAX +46-392-387 90 INFO@NIMEX.SE WWW.NIMEX.SE Fasadpersienn A80 Totalmått Bredd, ytterkant geider Genomföringsvinkel 45 till 90 Totalmått Höjd Avstånd geiderhållare. Standard 65 mm Teknisk information. Fasadpersienn A80 är avsedd att monteras utomhus

Läs mer

EAB - stålvikport. konstruktion möjliggör de flesta önskemål. Vill du bli mer inspirerad se EAB Designline.

EAB - stålvikport. konstruktion möjliggör de flesta önskemål. Vill du bli mer inspirerad se EAB Designline. STÅLVIKPORTAR E - stålvikport E:s handmanövrerade och maskindrivna vikportar av varmförzinkat stål, håller mycket hög klass tack vare ett kvalitetstänkande och en yrkeskunskap som genomsyrar hela kedjan,

Läs mer

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system Skräddarsydda uterum Välkommen till TG-system Tänk om enbart känslan fick bestämma i Ert val av investering? Vi vill att Ni förmedlar Era känslor till oss, så att vi tillsammans kommer fram till hur Ni

Läs mer

Fönstermarkiser Screenmarkiser Korgmarkiser

Fönstermarkiser Screenmarkiser Korgmarkiser Fönstermarkiser Screenmarkiser Korgmarkiser Fönstermarkiser Tidö är en fönstermarkis med rymlig kassettlåda och frontlock som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad, för maximal livslängd.

Läs mer

SWG120 VIKVÄGG. SWG dokumentation

SWG120 VIKVÄGG. SWG dokumentation SWG120 VIKVÄGG En mycket enkel och användarvänlig plan vikvägg för uppdelning av allmänna lokaler. Den finns i två varianter: Takgående med skena monterat i taket, eller golvgående med skena på golvet.

Läs mer

Etac Nova 30. Ett modernt skensystem med diskreta skenor och smarta detaljer. Enkelt att montera och enkelt att använda.

Etac Nova 30. Ett modernt skensystem med diskreta skenor och smarta detaljer. Enkelt att montera och enkelt att använda. Etac Nova 30 Ett modernt skensystem med diskreta skenor och smarta detaljer. Enkelt att montera och enkelt att använda. Etac Nova 30 helt enkelt. Nova 30 är ett funktionellt skensystem med tidlös och enkel

Läs mer

Albany RapidRoll Clean Certifierade portar för renrum. Tekniskt datablad

Albany RapidRoll Clean Certifierade portar för renrum. Tekniskt datablad Albany RapidRoll Clean Certifierade portar för renrum Tekniskt datablad Albany RapidRoll Clean Lämplig för renrum certifierad av Fraunhofer Institute Uppfyller internationella standarder och riktlinjer

Läs mer

- 534 92 0512-295 90. 0512-200 30. 37. 184 40 SE

- 534 92 0512-295 90. 0512-200 30. 37. 184 40 SE R H I N O & O R E K L A M B Y R Å S E P 2 0 0 7 F O T O : N I L S - O L O F S J Ö D E N e d g e l i n e F U T U R E I D E A S O F I N D U S T R I A L D O O R S T O D A Y Opens up Prido AB. Industrigatan

Läs mer

FLÄKTKONVEKTOR ATTRAKTIV VÄRME ELLER KYLA. Inred med vacker värme. Februar 2015

FLÄKTKONVEKTOR ATTRAKTIV VÄRME ELLER KYLA. Inred med vacker värme. Februar 2015 FLÄKTKONVEKTOR ATTRAKTIV VÄRME ELLER KYLA Februar 2015 Inred med vacker värme Attraktiv värme eller kyla Aeros står för design och kvalitet och bygger endast ut 13 cm från vägg. Den är utrustad med en

Läs mer

ARCA väggskåp NYA. Högpresterande polykarbonat skåp. Skydd i krävande miljöer

ARCA väggskåp NYA. Högpresterande polykarbonat skåp. Skydd i krävande miljöer ARCA väggskåp NYA Högpresterande polykarbonat skåp Skydd i krävande miljöer Nya Fibox ARCA Fibox ARCA korrosionsfria väggskåp för extremt tuffa och krävande miljöer Högklassig polykarbonat konstruktion

Läs mer

Santex Fasadpartier. Rum för ett nytt liv

Santex Fasadpartier. Rum för ett nytt liv Rum för ett nytt liv Vikdörrar För ljusälskaren rekommenderar vi isolerade fasadpartier. Antingen som en stor öppen port från golv till tak ut till trädgården eller som en övergång mellan huset och uterummet.

Läs mer