SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia

2 Det är imponerande hur mycket den här bilen har att erbjuda: ŠKODA Fabia det finns en för alla.

3

4 Exteriören på Skoda Fabia och Fabia Combi ger en kaxig och dynamisk look. Detta kännetecknas mest i fronten med den främre stötfångaren, kylargrillen och strålkastarna. Till Fabia kan du få takrelingen i svart eller i kombinationen svart/silver. Och passagerarna i baksätet kommer att njuta av den extra komfort som det högeffektiva tonade glaset SunSet erbjuder. Bakljusen sträcker sig runt skärmkanten för att din Fabia ska synas extra tydligt i mörker och vid svåra väderförhållanden. Naturligtvis har den också Skodas typiska C-formade bakljusdesign.

5 En liten kompakt bil men med stor klass: ŠKODA Fabia

6 Varje dag är full av möjligheter. Fånga dem alla med ŠKODA Fabia Combi.

7 Det främsta kännetecknet för Fabia är att den är så praktisk. Den erbjuder generöst med plats både för dig, din familj och bagaget. Dessutom finns det ett brett utbud av praktiska tillbehör att välja mellan för att kunna utnyttja lastutrymmet optimalt och för att hålla ordning och reda i bilen. Hatthyllan kan placeras i två olika lägen. I det undre läget kan du förvara föremål på hatthyllan utan att de stör förarens sikt. Den flexibla bagagerumsavdelaren kan användas för att hålla din last säkert på plats så att den inte glider omkring och skadas under färden. En mängd olika lastnät finns att beställa till Fabia Combi. Näten kan fästas på ett flertal olika sätt och därmed anpassas till det som ska fraktas just för dagen. Utfällbara krokar på vardera sidan om bagage utrymmet, gör att man på ett enkelt sätt kan hänga påsar utan att innehållet faller ur.

8

9 Skoda Fabia Combi är en trevlig familjebil som klarar också mycket högt ställda krav på utrymme och förvaringsmöjligheter. Den stora flexibiliteten gör den till det perfekta valet för alla småbarnsföräldrar. Lika praktisk är den för dig som har fyrfota vänner. Lastutrymmet rymmer 505 liter, och med baksätet nedfällt slukar det hela liter. Det går att få takreling i svart/silver design eller i elegant svart. Det mellersta lastgolvet i Fabia Combi ligger i nivå med lasttröskeln vilket gör det enkelt att lasta i och ur bilen. Dessutom ger det dig tillgång till ett förvaringsutrymme för alla de där sakerna du inte vill lasta ur varje dag.

10 Komfort är i slutändan något högst personligt eftersom vi alla har olika krav och önskemål. För alla som sätter likhetstecken mellan komfort och gott om utrymme har vi lösningen. Passagerarsidans handskfack är delat i en övre och en undre del. Den nedre delen är försedd med belysning samt kylning från luftkonditioneringen. Ett justerbart armstöd mellan framsätena fungerar även som ett förvaringsfack med 1,2 liters volym för dina värdesaker. En hållare för uppfriskande drycker finns integrerade i framdörrarnas förvaringsfack. Förvaringsfickorna på stolsryggarna är den perfekta platsen för tidskrifter eller leksaker. Lådor med fällbara luckor kan förvandla utrymmet under stolen till en praktisk förvaringsplats.

11 En titt på instrumentpanelen avslöjar inte bara förändringar i designen utan också verkliga innovationer både när det gäller ratten och de olika komfortdetaljerna, som t.ex. radion och MDI-uttaget (Mobile Device Interface). Den läderklädda, 4-ekrade multifunktionsratten, med vilken du inte bara kan styra bilen utan också radion och mobiltelefonen, finns också i 3-ekersutförande. MDI uttag gör det enkelt att koppla in externa enheter som t.ex. en ipod, extern hårddisk etc. Elektronisk klimatanläggning Climatronic, har fått en ny design. Den har automatisk styrning av invändig temperatur och luftflöde. Farthållaren ser till att bilen håller en jämn hastighet. Det enda du behöver göra är att lätt vidröra spaken under ratten. Stereo Swing cd/radio, är utrustad med dubbla radiomottagare för optimal mottagning. Med Amundsen+ får du ett navigationssystem med en kartdata över västra Europa. Erbjuds som tillval. Maxi Dot display är logiskt placerad. Lätt synlig i förarens synfält visas här data från bilens färddator (yttertemperatur, snitt hastighet osv).

12 Smart effektivitet, och inte bara när det gäller storlek: ŠKODA Fabia GreenLine

13 GreenLine är Skodas övergripande namn för de mest bränsleeffektiva versionerna i Skodas modell utbud och är bilar som idag klassas som miljöbilar enligt Transportstyrelsens riktlinjer. I begreppet GreenLine finns vid sidan av effektiva dieselmotorer ett antal faktorer som gör att förbrukningen minimeras och bidrar till låga CO 2 -tal. De bidragande huvudfaktorerna är idag start och stoppsystem, braking recovery system, växlingsindikator, lättviktsmaterial och lättare produkter, lättrullande däck, aerodynamiska lösningar och utväxlingen i växellådan. Aluminiumfälg Antares 15" för dimension 185/60 R15 är standard på GreenLine. Dessa fälgar utrustas med lättrullande däck. I det högra hörnet av Maxi Dot displayen visas växlingsindikatorn. Tack vare denna funktion får du reda på vilken växel du ska använda eller om du behöver ändra växeln. Detta får att få den lägsta bränsleförbrukningen. GreenLine logo finns framme på grillen samt på bakluckan. Start-och-stopp-system slår av förbränningsmotorn när fordonet stannar till vid ett rödljus eller kö för att sedan automatiskt starta igen när kopplingen trycks ned och bilen körs iväg. Föraren kan avaktivera systemet genom att trycka på knappen som sitter vid instrumentbrädan. Bromsenergin tas tillvara genom att ladda generatorn i situationer där kraften inte behövs för att driva bilen framåt. Generatorn förvandlar bromsenergin till elektrisk energi och när man sedan belastar motorn kopplas generatorn bort vilket sänker bilens bränsleförbrukning. Skoda och miljön. Skoda är en drivande kraft bakom denna utveckling av miljövänliga alternativ. Miljö fokusering är en självklar ingrediens vid till verkning av våra bilar och något som Skoda ständigt arbetar med för att utveckla ytterligare. Skoda använder resurser och energi vid tillverkningen av bilarna på ett så effektivt sätt som möjligt för att minska belastningen på miljön. Skodas modell program är utvecklat för att ge lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp. Här under kan du se vilka motorer som är klassade som miljöbilar enligt Transportstyrelsens riktlinjer för miljöbilar, vilket för närvarande har en gräns på 120 gram (bilen på bilden är extra utrustad). Fabia Greenline TDI 75 hk CO 2 89 gram Fabia TSI 86 hk CO gram * Fabia TDI 75 hk CO gram Fabia TDI 90 hk CO gram Fabia TDI 105 hk CO gram *Gäller ej modellversionen Scout Fabia Combi Greenline TDI 75 hk CO 2 89 gram Fabia Combi TSI 86 hk CO gram * Fabia Combi TDI 75 hk CO gram Fabia Combi TDI 90 hk CO gram Fabia Combi TDI 105 hk CO gram

14

15 Tillräckligt med utrymme för alla dina intryck: ŠKODA Fabia Combi Scout

16 Skoda Fabia Scout står beredd att bjuda dig på en enastående körupplevelse. Både exteriören och interiören kommer att fängsla dig med sin utrustning. Titta bara på diffusorn i den bakre stötfångaren så förstår du. Fabia Scout finns också i kombiversion. Stötfångaren fram är ett av många exempel på Scout-modellens unika design. Scout interiören kännetecknas av svart/grå tygklädsel samt svart/grå eller svart/svart instrument bräda. Som tillval finns Floss delläder eller Pulse sportklädsel. Fotpedalskydden från Noble Steel och tygmattorna med grå kant ger interiören en sportig och elegant stil med känsla av comfort.

17 När vardagen stannar, kan äventyret börja. SKODA Fabia Scout

18 Varje stad har sin puls. Här är hjärtslaget; SKODA Fabia RS

19

20 Den robusta stötfångaren fram är ett av Skoda Fabia RS kännetecken. Kylargrillen pryds av ett RS-märke. För att göra bilen ännu sportigare kan du förse den med LED-varselljus istället för de vanliga, runda dimljusen (se foto). Vi erbjuder alltid RS med 1.4 TSI-motorn på 180 hk och den 7-stegade DSG-växellådan. Tempo interiören med speciella sportstolar fram både för förare och passagerare erbjuds i färgerna grått och rött. Massor av olika detaljer, som t.ex. bakluckespoilern, diffusorn, de dubbla ändrören och RS-märket ger bakpartiet en verkligt sportig look. 7,0J x 17" Gigaro aluminiumfälg med 205/40 R17 ingår i det färgkoncept som är framtaget för RS.Du kan få fälgen i 3 olika färger: Silver, antracite eller svart/silver. Välj vilket som passar dig. I konceptet ingår även att få välja färg på taket vitt, svart eller silver. 3-ekrad multifunktionsratt med paddlar och som du även styr radion med är standard i Fabia RS.

21 Njut av rusningstiden utan att fastna i trafiken.

22

23 Design och rally går hand i hand : SKODA Fabia Monte Carlo.

24 SKODA Fabia Monte Carlos design har en simpel men ändå distinkt lösning. Vissa exteriöra detaljer kommer i en innovativ svart design, vilket ger bilen ett vilt och unikt uttryck. Strålkastarna, dimljusen och grillen har en svart toning.

25 Taket med spoilern bak kommer alltid svartlackerad. Plasten runt hjulhusen är även dom svarta. Andra kännetecken hos Fabia Monte Carlo är sportchassit och de extra tonade rutorna bak. Instegslisterna är unika för Monte Carlo. Som standard har bilen 16" svartlackerade lättmetallfälgarna Comet. För den som vill ha lite mer finns tillvalet 17" Trinity.

26 Dess skönhet är inte bara ytlig.

27 Motorerna i Skoda Fabia erbjuder dig enastående prestanda och körglädje. Tack vare tekniska innovationer har CO 2 -utsläppen kunnat sänkas ytterligare till fromma för miljön. Bensinmotorerna 1.2 TSI briljerar med sin flexibilitet, låga ljudnivå och bränslesnålhet. Dieselmotorerna har common rail-insprutning och kännetecknas av sin tysta, jämna gång och sin exceptionellt låga förbrukning. Samtliga motorer uppfyller kraven i utsläppsstandarden EU5. Den 7-stegade DSGautomatväxellådan (Direct Shift Gearbox) är speciellt framtagen för motorerna 1.2 TSI/105 hk (Fabia, Fabia Combi) och 1.4 TSI/180 hk (Fabia RS) och garanterar komfortabel, dynamisk körning och låg förbrukning. TPM (däcktryckskontroll) och starthjälp som komplement till ESP (det elektroniska stabiliseringsprogrammet), som alltid innefattar ASR (antispinnkontroll, på bilden ser du urkopplingsknappen) hör till de extra finesser du kan välja till. Kördynamik, låg bränsleförbrukning och låga CO 2 -utsläpp hör till fördelarna med den turboladdade bensinmotorn 1.2 TSI/105 hk. Den vassaste dieselmotorn för Fabia är 4-cylindriga, turboladdade 1.6 TDI CR DPF/105 hk.

28 Säkerhet är inte bara ett ord när du kör ŠKODA Fabia. Det är en känsla som följer med dig på varje resa. Du kan också utrusta bilen med halogenkurvljus för bättre upplysning och säkerhet när du kör i kurvor. Dimljusen med varselljus kan också fås med kurvljus. I hastigheter upp till 40 km/h och beroende på rattutslaget tänds då det högra eller vänstra dimljuset automatiskt när man samtidigt använder blinkern. Som tillval finns även ett billarm komplett med kupéövervakning, siren med egen strömförsörjning och en lutningsgivare som reagerar om någon försöker bärga bort bilen. Kupéövervakningen kan stängas av (se bild) mycket praktiskt om du har hund. Din körsäkerhet beror på många olika faktorer. Som biltillverkare har vi möjlighet att positivt påverka vissa av dem och naturligtvis lämnar vi aldrig något åt slumpen. Därför är det naturligt att säkerheten är en av de viktigaste faktorerna när det är dags att köpa en ny bil.

29 Solskydden ser till att skydda mot bländande solljus. Till den standardmonterade säkerhetsutrustningen i nya Fabia hör standardiserade ISOFIXfästen för 2 bilbarnstolar inkl. en speciell förankring av bältena en viktig del av Top Tetherbilbarnstolen. Bilbarnstolar för barn av alla åldrar hittar du bland Skoda Original-tillbehör. På högersidan av instrumentbrädan finns en nyckelavstängning som kopplar bort airbagen på passagerarsidan. På instrumentbrädan indikerar en lampa att airbagen är avstängd. Vi har som standard på samtliga Fabia modeller 8 krockkuddar, krockkudde för förare- och passagerarsidan fram, sidoairbags i stolarna fram samt sidokrockgardiner fram och bak. I stolarna fram sitter det även wiplashskydd (WOKS) i nackkuddarna. Parkeringssensorn gör det mycket enklare att parkera i trånga utrymmen. En ljudsignal varnar om du kommer för nära en annan bil eller andra föremål. Sensorerna i den bakre stötfångaren skyddar både din och andras bilar och innebär en extra säkerhet också för fotgängare. Avståndet visas även i displayen om bilen är utrustad med CD-Swing.

30 Fabia Elegance är det naturliga namnet på den elegantaste modellversionen. Välj mellan svart Chess-klädsel med instrumentpanel i svart/svart eller om du så vill beigefärgad med instrumentpanel i svart/elfenben (utan extra kostnad). Interiören pryds av kromdetaljer. Till standardutrustningen för modellversionen Elegance hör också färddator, den automatiska luftkonditioneringen Climatic, framsäten inställbara i höjdled, eluppvärmda och elektriskt inställbara sidobackspeglar, läslampor bak och urtagbara, vävda golvmattor.

31 Fabia Ambition kombinerar komfort och praktiskhet på ett enastående sätt. Fås med Domino-klädsel i grått eller svart med instrumentpanel i svart/silver-grått samt svart/svart med kromdetaljer. Till standardutrustningen för modellversionen Ambition hör också färddator, radioförberedelse, elektriska fönsterhissar fram, centrallås, handsk fack med belysning och delat baksäte.

32 1.

33 1. Pulse interiör Sportstolar med grå/svart tyg och svart/svart eller svart/grå instrumentbräda. 2. Floss interiör Stolar med tyg/läder i svart och svart/svart eller svart/grå instrumentbräda (svart/grå ej tilll Elegance). 3. Drops Blue interiör Stolar i mörk blått tyg och svart/svart eller svart/grå instrumentbräda Dessa interiörer erbjuds som tillval.

34 Candyvit Corridaröd* Pacificblå */** Sprintgul* Brilliant Silver metallic Rosso Brunello metallic */** Cappuccino Beige metallic* Platinagrå metallic Lavablå metallic* Articgrön metallic* Rallygrön metallic */** Satingrå metallic */** Antracitgrå metallic */** Stormblå*/** Black Magic pärleffekt */** Raceblå metallic (Endast för Fabia RS) Du har möjlighet att förstärka den unika taklinjen på Skoda Fabia genom att välja en annan takfärg. Din bil får då en unik karaktär och framhäver din egen personlighet. Välj helt enkelt en färgkombination som passar just dig. *Erbjuds även med vitt tak. **Erbjuds även med silvertak.

35 6.5J x 16" Comet lättmetallfälgar för 205/45 R16-däck. 6.5J x 16" Elba lättmetallfälgar för 205/45 R16-däck. 6.5J x 16" Atria lättmetallfälgar för 205/45 R16-däck. 6.0J x 15" Antares lättmetallfälgar för 195/55 R15-däck. 6.0J x 15" Line lättmetallfälgar för 195/55 R15-däck. 6.0J x 14" Atik lättmetallfälgar för 185/60 R14-däck. 6.0J x 15" stålfälg för 195/55 R15-däck med Satellite navkapsel. 6.0J x 14" stålfälg för 185/60 R14-däck. med Tethys navkapsel. * 7.0J x 17" Kentaur lättmetall fälgar för 205/40 R17-däck. (5J ) * 7.0J x 17" Gigaro lättmetall fälgar för 205/40 R17-däck i antracite design. (5J D) * 7.0J x 17" Gigaro lättmetall fälgar för 205/40 R17-däck i vit design. (5J C) * 7.0J x 17" Gigaro lättmetallfälgar för 205/40 R17-däck i silver/svart design. (5J B) * Dessa fälgar erbjuds som tillbehör. * 6.5J x 16" Bear lättmetallfälgar för 205/45 R16-däck. (CCH ) * 6.0J x 15" Avior lättmetallfälgar för 195/55 R15-däck. (CCH ) * 5.0J x 14" Fun lättmetallfälgar för 165/70 R14-däck. (CCS ) * 6.0J x 14" Shell lättmetallfälgar för 185/60 R14-däck. (CCS )

36 Tekniska specifikationer Fabia och Fabia Combi Motor 1.2 HTP/70 hk 1.2 TSI/86 hk 1.2 TSI/105 hk 1.6 TDI CR DPF/75 hk GreenLine 1.6 TDI CR DPF/90 hk 1.6 TDI CR DPF/105 hk Bensinmotor, vätskekyld, DOHC, tvärmonterad fram Turboladdad bensindriven radmotor, vätskekylsystem, direktinsprutning, DOHC, tvärställd Turboladdad bensindriven radmotor, vätskekylsystem, direktinsprutning, DOHC, tvärställd Turboladdad dieseldriven radmotor, turboladdare med självreglerande blad, vätskekylsystem, Common-rail insprut ning, OHC, tvärställd Turboladdad dieseldriven radmotor, turboladdare med självreglerande blad, vätskekylsystem, Common-rail insprutning, OHC, tvärställd Turboladdad dieseldriven radmotor, turboladdare med självreglerande blad, vätskekylsystem, Common-rail insprut ning, OHC, tvärställd Turboladdad dieseldriven radmotor, turboladdare med självreglerande blad, vätskekylsystem, Common-rail insprut ning, OHC, tvärställd Cylindrar Cylindervolym (cc) Max. prestanda/varvtal (kw/min -1 ) 51/ / / / / / /4000 Max. vridmoment/varvtal (Nm/min -1 ) 112/ / / / / / / Miljöklass EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Bränsle Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Diesel Diesel Diesel Diesel Prestanda Maxhastighet (km/h) 163 [164] 177 [178] 191 (189) [193 (190)] 166 [167] [177] 188 [190] Acceleration km/h (sek) 14,9 [15,0] 11,7 [11,8] 10,1 (10,2) [10,2 (10,3)] 14,1 [14,2] 14,2 12,6 [12,7] 10,9 [11,0] Bränsleförbrukning 99/100 stadstrafik (l/100 km) 7,3 6,6 6,8 (7,0) 5,1 4,1 5,1 5,1 landsväg ( l/100 km) 4,5 4,4 4,5 (4,4) 3,6 3,0 3,6 3,6 blandad körning (l/100 km) 5,5 5,2 5,3 (5,3) 4,2 3,4 4,2 4,2 CO2-utsläpp (g/km) (124) Vänddiameter/svepdiameter (m) ,0 10,0 10,0 10,0 10,0 10,0 Transmission Typ Koppling Hydraulisk 1-lamellskoppling Hydraulisk 1-lamellskoppling Växellåda Manuell 5-växlad Manuell 5-växlad Hydraulisk 1-lamellskoppling (dubbel koaxial flerlamellskoppling, lektrohydraulisk) Manuell 5-växlad (Automatisk 7-stegad DSG) Framhjulsdrift Hydraulisk 1-lamellskoppling Hydraulisk 1-lamellskoppling Hydraulisk 1-lamellskoppling Hydraulisk 1-lamellskoppling Manuell 5-växlad Manuell 5-växlad Manuell 5-växlad Manuell 5-växlad Vikt Tjänstevikt med förare (kg)** 1114 [1134] 1135 [1155] 1149 (1183) [1169 (1203)] 1224 [1244] 1250 [1266] 1224 [1244] 1239 [1259] Maxlast med förare (kg)** Totalvikt (kg)** 1550 [1570] 1571 [1591] 1585 (1619) [1605 (1639)] 1659 [1679] 1658 [1674] 1659 [1679] 1674 [1694] Släpvikt utan bromsar (max. kg) 500 [450] 500 [450] 500 [450] 500 [450] 500 [450] 500 [450] Släpvikt bromsad 12% (max. kg) Kaross 5-sitsig, 5-dörrars Luftmotståndskoefficient Cw 0,32 [0,31] 0,33 [0,31] 0,33 [0,31] 0,32 [0,31] 0,30 0,32 [0,31] 0,32 [0,31] Chassi Framaxel McPherson fjäderben med krängningshämmare och triangellänkar Bakaxel Torsionbakaxel med separata fjädrar och gastryckstötdämpare Bromssystem Hydrauliskt diagonalt tvåkretssystem frambromsar Ventilerade skivbromsar med enkelkolvok bakbromsar Trumbromsar alternativt skivbromsar beroende på motoralternativ Styrning Kuggstångsstyrning med elektrohydrauliskt styrservo Fälgar Ambition 6,0J x14" (Ambition 86hk 6,0J x 15); Elegance 6,0J x15" aluminium Däck Ambition 185/60 R14; 195/55 R15 (Ambition 86 hk 185/60 R15 lättrullande) (Ambition 1.9 TDI/105 hk); Elegance 195/55 R15; (Elegance 86 hk 185/60 R 15 lättrullande); Vätskor Tankrymd (l) 45 * Användande av bränsle med lågt oktantal kan påverka motorns prestanda. ** Standardversion, förarens vikt 75 kg. *** Spårvidd beror på däckstorlek **** Gäller bilar med dålig väg paket ( ) Gäller bilar med automatisk växellåda. [ ] Gäller Fabia Combi Mått Längd (mm) 4000 [4247] Bredd (mm) 1642 Höjd (mm) ** 1498 /1513 **** Hjulbas (mm) 2462 Spårvidd fram/bak (mm) *** / Markfrigång (mm) ** 135/150 **** Innerutrymmen Benutrymme fram max./min. (mm) 1075/858 Benutrymme bak max./min. (mm) 864/621 Interiörbredd fram/bak (mm) 1380/1384 Takhöjd fram/bak (mm) 989/994 Bagageutrymme(l) med baksätet uppfällt 315 [505] med baksätet nedfällt 1180 [1485]

37 Utrustningsalternativ i detalj Design GrennLine Ambition Elegance Scout Stålhjul 6 J x 14" med heltäckande hjulsida Satellite (ej 86 hk) Aluminiumhjul 6J x 14" Atik Aluminiumhjul 6J x 15" Antares (lättrullande på 86 hk, *standard Ambition) / * Aluminiumhjul 6J x 15" Line Aluminiumhjul 6,5J x 16" Atria Aluminiumhjul 6,5J x 16" Elba Aluminiumhjul 6,5J x 16" Comet Aluminiumhjul 6,5Jx16" Arktos Aluminiumhjul 7J x 17" Kentaur Lackerade ytterbackspeglar Lackerade yttre dörrhandtag Dekorpaket silver (växelspaksknopp, inre dörrhandtag, luftutsläpp, runt växelspaken, handbromsknappen) Vitt tak Silver tak Säkerhet Förar och passagerarairbag (passagerarairbag med nyckelavstängning) Sidoairbags fram Huvudairbag (heltäckande krockgardin med airbags fram och bak) Wiplash nackkuddar ESP +ASR +EDS (antisladd, antispinn, elektronisk diffrentialspärr) Bältessträckare fram (med kraftbegränsare) Stålkastarrengöring (högtryck) Eluppvärmda vindrutespolarmunstycken Bältesvarning på förar och passagerarsätet Bränsleavstängning, aktivering varningsblinkers vid krock TPM (däcktrycksvarningssystem för punktering) Elektroniskt stöldskydd med flytande växelkod Isofixfästen på ytterplatserna i baksätet Högt placerat tredje bromsljus Gångtrafikantskydd (frontpartiet konstruerat för att minimera skador på gående vid påkörning) Fullstort reservhjul Varningslampa för öppen dörr Helgalvaniserad kaross Däcklagningskitt inklusive 12V kompressor Funktion och komfort Gummimattor Elektrohydraulisk servostyrning Färddator (tid, förbrukning, snittförbrukning, snitthastighet, yttertemperatur, körtid, körsträcka etc.) Maxi Dot informationsdisplay Climatic (halvautomatisk luftkonditionering) Climatronic (helautomatisk luftkonditionering, digital) Baksätets ryggstöd fällbart 60/40 Ratten justerbar i höjd och längdled Höjdjusterbart förarsäte Höjdjusterbart passagerarsäte Mittarmstöd mellan framstolarna Fjärrstyrt centrallås Larm med rörelsesensor och backupsiren (ej tillval till GreenLine Combi) Tonade rutor Tonade rutor samt framruta med gråtonad övre rand Läslampor fram och bak Glasögonfack i takkonsolen GreenLine Ambition Elegance Scout Halogenprojektor strålkastare Halogenprojektor strålkastare med dynamisk kurvfunktion Dimljus fram och bak Dimkurvljus fram Sidoskyddslister på dörrarna Elfönsterhissar fram Elfönsterhissar bak Eljusterbara och uppvärmda ytterbackspeglar Tygmattor 3-ekrad sportratt i läder, handbroms och växelspaksdamask i skinn 4-ekrad ratt i läder, handbroms och växelspaksdamask i skinn 4-ekrad multifunktionsratt i läder för reglering av radio 3-ekrad multifunktionsratt i läder för reglering av radio 4-ekrad multifunktionsratt i läder för reglering av radio och telefon handsfree 3-ekrad multifunktionsratt i läder för reglering av radio och telefon handsfree Förvaringsfack under passagerarsätet fram Bagagerumskrokar för shoppingkassar Bagagerumsbelysning Variabla serviceintervaller (maximalt 2 år alt mil) Flexibelt förvaringsfack på höger sidan i bagaget Belyst handskfack med kylfunktion (vid Climatronic) Dynamic paket (sportklädsel/sportstolar fram samt sportratt) Farthållare Mobiltelefon handsfree system Bluetooth, lagrar adressboken i bilen som kan styras via Maxi Dot (handsfree utan hållare) Radio stereo Blues (med AUX-uttag i mittkonsolen) CD-stereo Swing (MP3 kompatibel med AUX-uttag i mittkonsolen) Amundsen+ navigation, touch screen, CD/MP3,WMA, 2D eller 3D kartvisning, TMC (Traffic Message Channel), AUX samt SD-kort läsare Radioförberedd med fyra högtalare 8 högtalare MDI uttag (mobile device interface, för anslutning av externt media t ex IPOD, extern hårddisk m.m) El-sollucka Parkeringssensorer bak (akustisk och optisk avståndsmätning i CD-Dance) Dålig väg paket (förhöjd markfrigång 150 mm, förstärkta fjädrar, stötdämpare och krängningshämmare samt underkörningsskydd för motor och växellåda) Sunset (tonade rutor från B-stolpen och bakåt) 12V uttag mellan framstolarna Eluppvärmd bakruta P-biljetthållare Bakrutetorkare PTC-värmare ( Elvärme för Dieselmotorer som förbättrar värmen i kupén vid kall start) Eluppvärmda stolar fram Takreling/Rails svarta Takreling/Rails silver 12 V uttag i bagageutrymmet (endast Combi) Tygmattor Förhöjt lastgolv (endast Combi) Green Tech 118g/100km (endast TSI 105 och HTP 70) Standardutrustning Tillvalsutrustning Ej möjlig kombination

38 ŠKODA originaltillbehör utformar bilen på ett personligt sätt och ökar användbarheten. Škoda originaltillbehör erbjuder ett stort utbud av produkter inom områdena sport, design, musik och kommunikation, komfort och funktionalitet, transport och inte minst säkerhet. En komplett överblick av vårt sortiment finns i vår separata tillbehörskatalog som finns att hämta hos din auktoriserade Škoda partner eller på Anslutningskabel för MDI (Mobile Device Interface) (AZO till ipod/iphone MDI, AZO till USB MDI, AZO till miniusb MDI, AZO till 3.5mm MDI) Takräcke till Fabia (LAS B) Takräcke till Fabia med takreling (5J )

39 Lastskyddsgaller i metall, till Fabia Combi (DMM ) Mittarmstöd fram (DAO ) Förvaringsväska till bagageutrymmet (DMK ) Lastskydd för stötfångaren till Fabia (KDA ), till Fabia Combi (KDA ) Transparent skyddsfolie för stötfångaren till Fabia (5J ), till Fabia Combi (5J A)

40 Stylingkit till Fabia Combi (främre och bakre sportstötfångare, takspoiler och sportändrör) tillsammans med 7.0Jx 17" Gigaro lättmetallfälgar i svart design. Takspoiler till Fabia Combi (FAA ) Bakre sportstötfångare till Fabia Combi (5J ); ej för bilar med dragkrok Sportändrör i rostfritt stål Instegslister Sportline med inlägg i rostfritt stål (4 delar) (KDA ) Främre sportstötfångare till Fabia och Fabia Combi (5J ) Instegslister med inlägg av rostfritt stål (4 delar) (KDA ) Instegslister i svart (KDA ) Bakre sportstötfångare till Fabia (5J ); ej för bilar med dragkrok Sportändrör i rostfritt stål Dekorfolie med rutmönster till Fabia; mörk (5J D), ljus (5J E) Takspoiler till Fabia (FAA )

41 l ,433 1,642 2,465 4,000 1,426 1,886 1,426 1, ,433 1, l ,380 1,498 1, ,224 1, ,465 4,247 1,380 1, ,

42

43

44 ŠkodaFinansiering Nyckeln till mobilitet. Finansieringen av din nya Skoda är en viktig del av bilköpet, och våra finansieringsalternativ är en del av erbjudandet från Skoda. Vi finns hos Skodaåterförsäljaren som är vårt ombud och samarbetspartner. Detta innebär en enkel hantering där du får tips om den finansieringsform som passar dig bäst, med god kännedom om bilens förväntade framtida värde. Vi erbjuder rölig ränta på kontrakt upp till 84 månader och vår rörliga ränta är baserad på och följer STIBOR 90 dagar, en marknadsnoterad räntebas. Fast ränta sätts på leveransdagen och följer därefter kontraktet upp till 60 månader. Några exempel på populära finansieringsformer för privatperson och företag: ŠkodaBillån Vårt vanligaste lån med flera individuella valmöjligheter avseende tid, kontantinsats (lägst 20% för privatperson) och om ditt billån ska vara med eller utan restskuld. ŠkodaBillån Plus+ Vi erbjuder en attraktiv variant för dig som vill kombinera vår finansiering med försäkring och serviceavtal. ŠkodaPrislån Betala 1% per månad oavsett vilken Skoda-modell som du är intresserad av. ŠkodaMillån För dig som använder din Skoda både privat och i tjänsten. ŠkodaKonsumentleasing Du vill betala för nyttjandet, att äga din Skoda är inte lika viktigt. Du be stäm mer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad. ŠkodaLåneskydd Utrusta ditt lån med extra säkerhet. Låneskydd är en försäkring som täcker din månadsbetalning vid tillfälligt nedsatt betalningsförmåga. ŠkodaFinansförsäkring Vi erbjuder ersättningsnivå och innehåll utöver det vanliga. Kombinera vår finansiering med försäkring. ŠkodaServiceavtal Alla bilar behöver service och med ett serviceavtal undviker du överraskningar. Du betalar en fast månadskostnad och vet vad din service kommer att kosta. Serviceavtal kan kombineras med alla våra finansieringsformer. ŠkodaLeasing Vi erbjuder individuellt anpassad finansiering för stora och små företag. Du kan med fördel kombinera vår finansiering med serviceavtal och försäkring. Allt på samma faktura specificerat för sig. ŠkodaTjänstebil Med ett stadigt växande modellprogram, välutrustade redan från start finns många intressanta och ekonomiska tjänstebilsalternativ för dig. ŠkodaPersonalbil Fler och fler företag upptäcker denna löneväxlingsmodell, som ger den anställda en löneförmån. Erbjudandet personalbil är kostnadsneutralt för företaget och attraktivt för personalen. ŠkodaMilfakta Med vår administration samlar vi in samtliga bilrelaterade kostnader på en faktura som färdigkonteras enligt ditt företags kontoplan. Statistik per bilmodell eller för hela vagnparken hittar du sedan enkelt med vår webblösning. Garantier 2 års nybilsgaranti utan milbegränsning skyddar dig mot eventuella fabrikationsfel. 3 års vagnskadegaranti. 3 års lackgaranti. Samtliga lacker är vattenbaserad och fria från tungmetaller. 12 års rostskyddsgaranti. 2 års garanti på Skoda Original Reservdelar och Skoda Original Tillbehör. ŠkodaMobilitetsGaranti. Som ger dig fri bärgning, fri lånebil i upp till tre dagar eller fri övernattning om något trots allt skulle hända med din Skoda var du än befinner dig i Europa. ŠkodaMobilitetsGaranti förlängs vid varje Grundservice/Longlife Service (med eventuella tilläggs-arbeten) hos den auktoriserade Skoda-verkstaden. Service Skoda Fabia har flexibla serviceintervaller; den känner av körsätt, antal kall - starter m m. och vet när den behöver service. Bilen varnar alltid i god tid innan det är dags för service. I Sverige finns ca. 130 auktoriserade Skoda servicepartners, hos dem kan du bland annat lämna in bilen för service och köpa Skoda Original Reservdelar och Skoda Original Tillbehör. Alla Skodamekaniker ingår i ett utbildningsprogram som ser till att vi alltid har de senaste kunskaperna om reparationsteknik och handhavande för våra bilar. Dessutom har de tillgång till diagnosinstrument och specialverktyg som gör att reparationer blir rätt utförda i enlighet med tillverkarens anvisningar. Gå in på för att hitta din närmaste verkstad. Originaldelar Skoda Originaldelar och Original Tillbehör innehåller samma innovationer och förändringar som uppstår under produktion av varje modell och genomgår precis samma rigorösa tester för kvalitet och hållbarhet som de delar som används på produktionslinan. Alla Skoda Originaldelar och Original Tillbehör säljs med 2 års garanti från ett nätverk bestående av återförsäljare (cirka 130 i Sverige), där kunder inte bara kan handla delen de behöver utan även få montering och expertråd av personalen. Varumärkena Škoda Original Reservdelar och Škoda Original Tillbehör används för att identifiera produkter som är godkända, levererade och rekommenderade av Skoda Auto. Skodakortet Skodakortet är ett kostnadsfritt kundkort för dig som Skodaägare. Kortet ger dig möjlighet att delbetala inköp hos din återförsäljare, både service och tillbehör. Köpesumman delas i sex månadsbetalningar som är helt fria från ränta och avgifter. Skodakortet ger dig en mängd förmåner och rabatter hos våra samarbetspartners och fungerar dessutom som tankkort på ca stationer i landet. Läs mer på BRO Informationen i den här broschyren gällande utföranden, teknisk data och utrustningar gäller för tiden vid tryckningen. Bilarna som visas i broschyren kan vara extrautrustade utöver svensk standard. Vi förbehåller oss rätten till eventuella ändringar och avvikelser. För korrekt information om modeller, utrustning, priser, finansiering etc. kontakta din lokala Skoda-handlare. Broschyren är tryckt på klorfritt papper återvinningsbart till 100%. Utgåva: 02/2012 Mer information gällande Skodas modellprogram, priser, teknisk information, återförsäljarnät och verkstäder finner du även på följande Internet adress:

SIMPLY CLEVER. Škoda Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. Škoda Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Škoda Fabia Monte Carlo Ett enkelt sätt att få adrenalinet att flöda. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Föreställ dig en solig kustlinje eller nersmutsade stänkskärmar och dundrande motorer. En lugn

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Från rally till väg: Škoda Fabia RS har ärvt det bästa av våran långa motorsportserfarenhet. Medan grillen med RS-märket ger bilen ett vänligt utseende, åberopar den robusta

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik Även små företag har stora ambitioner. Skoda Praktik är välutrustad med bl a ABS-bromsar, antispinn, antisladdsystem, förar- och passagerarairbag, sidoairbags, stereo fjärrstyrt

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Man imponeras av hur mycket den här bilen har att erbjuda. Välkänt märke med ny utformning. Efter att vi fräschat upp ŠKODA-logon rent grafiskt tyckte vi det var dags att den

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Redo för storstaden. Praktisk och smidig. Perfekt för mindre utflykter För shopping och sightseeing. Citigo är en kompakt bil men har ändå ett generöst bagageutrymme för sin

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Visa dina barn det vackra som omger dom. Det finns alltid utrymme för fantasi. Skoda Roomsters unika design ger den en kaxigare och mer dynamisk look. Den främre stötfångaren,

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Förberedd för varje väg hårdheten i ŠKODA Octavia Scout. Med 4x4 lever körglädjen vidare även om vägen tar slut. Infällbara ytterbackspeglar fälls in automatiskt när

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia RS Vad skulle bättre kunna komplementera sportig elegans än ett väl planerat säkerhetskoncept. Känslan av ansvarstagande och körglädje går hand i hand. Infällbara ytterbackspeglar

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

NYA ŠKODA. CITIGO iv

NYA ŠKODA. CITIGO iv NYA ŠKODA CITIGO iv e FRÅN A TILL B MED E iv är det märke vi på ŠKODA ger våra mest intelligenta bilar: hybridbilar och helt eldrivna fordon. Men iv står inte enbart för intelligenta fordon. Det innebär

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Samtidigt som Leon ST Kombi har världspremiär på bilmässan i Frankfurt (IAA) kan pris och specifikationer för den svenska marknaden presenteras. Bilen lanseras i Sverige

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti Vyer du inte hittar på kartan. Dom små äventyren som börjar precis utanför dörren. Perfekt inne i shoppingens stadsdjungel. Hemligheten bakom Yetins distinkta design ligger

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Prislista Ford Fiesta

Prislista Ford Fiesta Prislista Ford Fiesta Hk Växellåda 3D 5D 1.25 60 5-vxl manuell 124.300:- 124.300:- 1.0 utan start/stop* 80 5-vxl manuell 129.300:- 129.300:- 1.0 EcoBoost utan start/stop* 100 5-vxl manuell 141.300:- 141.300:-

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DIN

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ BESTÄLLNINGSKOD 2,5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select GDF36B857D-H880 2,5 CRDi (136 hk)

Läs mer

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro A4 Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad Innehåll Motoralternativ Utrustning 3-4 A4 Sedan 5-6 A4 Avant 7 S4 Sedan / S4 Avant 8 A4 allroad Mått 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudanden

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 9 januari Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 9 januari Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 9 januari 2017 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi Q3 2.0 TDI quattro 130(177) kw(hk) S tronic Pris: 189 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta baserad

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 15-08-2017 15-08-2017 NV400 COMBI PRISLISTA* EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet Sharan fakta Utrustning Sharan Bas Standard för 2,0, Turbo, samt TDI 140 PF. SÄKERHET/TRYGGHET ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900 Opel ADAM år 2018- Utgåva 2017-11-09 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 1.4 ECOTEC Hk MT5 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S GLAM 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 155 1.4 ECOTEC Hk MT5 159 17 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl.

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket April 2000 Passat Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Lastför- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg måga kg vagnsvikt kg 1) skatt klass Passat 1.6

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

NISSAN NV400 Chassis. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0828b

NISSAN NV400 Chassis. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0828b NISSAN NV400 Chassis EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 15-08-2017 15-08-2017 NV400 CHASSIS PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växel-låda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Chassis

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

1781 Cyl. diam/slagl (mm) 81/86,4 Effekt kw (hk) vid r/min. 110(150)5800 Max vridmoment (Nm) vid r/min. 220/2000-4200 Bränsle.

1781 Cyl. diam/slagl (mm) 81/86,4 Effekt kw (hk) vid r/min. 110(150)5800 Max vridmoment (Nm) vid r/min. 220/2000-4200 Bränsle. Beetle 1,6 2,0 Turbo Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar, 20 ventiler 8 ventiler 8 ventiler Multi-Point-Injektion Multi-Point-Injektion Multi-Point-Injektion Turbo Laddluftkylare Katalysator Katalysator

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA Design... 6 Simply Clever...24 Teknologi...30 Säkerhet...38 Prestanda...44 Din unika Fabia...48 Tillbehör...62...68 Utrustningsalternativ i detalj...70 NNEHÅ L 3 Bra självförtroende

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Även om varenda förälder gör sitt bästa för sin familj, kan de ibland behöva lite hjälp på vägen. Därför har vi tagit fram en speciell verktygslåda för dig. Den heter ŠKODA Rapid.

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar, 16 ventiler 16 ventiler 16 ventiler Högtrycksinsprutning Högtrycksinsprutning Direktinsprutning Direktinsprutning

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: SEK

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: SEK Audi A4 allroad quattro 2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: 229 500 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50%

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-02-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-02-27 Versioner Bensin: Ypsilon, 5-vxl manuell 1) Ypsilon 1) Ypsilon, 5-vxl manuell

Läs mer

TILLBAKA TILL FORESTER

TILLBAKA TILL FORESTER STANDARDUTRUSTNING SPECIFIKATIONER TILLBAKA TILL Subaru Sverige / Modeller / Forester / Standardutrustning S/E 2.0 2.0S/E 2.0T ETERIÖR Autoläge halvljus - - http://www.subaru.se/modeller/forester/standard-equipment/

Läs mer

GRECAV Scandinavia AB, Box 9102, 200 39 Malmö tel 040 210600 fax 040 469747 www.grecav.nu

GRECAV Scandinavia AB, Box 9102, 200 39 Malmö tel 040 210600 fax 040 469747 www.grecav.nu GRECAV EKE diesel GRECAV Scandinavia AB, Box 9102, 200 39 Malmö tel 040 210600 fax 040 469747 www.grecav.nu josefin@grecav.nu GRECAV EKE Stile L Kaross: Säkerhetsram i aluminium, Motorram i rostskyddsbehandlat

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12 SE-18C-0489 NISSAN NV400 SKÅP PRISLISTA 2014-11-12 Ca-pris Moms Rekommenderat Lastvolym Växel- ex. Moms 25 % cirkapris Motor Effekt Version Model Chassis m³ låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat 2012 Polo Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Golf Beetle Tiguan Passat Ett erbjudande till Svensk Tennis Erbjudandet gäller under 2012 och prisexemplen avser läget

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris: 199 000 SEK Audi-kod AP6JRA0Q www.audi.se/ap6jra0q Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris 199 000

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO NISSAN NV200 lista, utrustning, tekniska data, färger EURO6 7.11.2018 07-11-2018 NV200 PRISLISTA EURO6 Karosstyp Motor Skjutdörr Lastvoly m m 3 Växel låda Modell version CO2 (g/km) Totalvikt (exkl. moms)

Läs mer

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: 351 300 SEK Audi-kod AT0AABNX www.audi.se/at0aabnx Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris

Läs mer

Augusti Sharan. Fakta och utrustningspaket.

Augusti Sharan. Fakta och utrustningspaket. Augusti 2000 Sharan Fakta och utrustningspaket. Sharan Bas Standard för 2.0, Turbo samt TDI/115. Tygklädsel Tools i antracitgrå eller flanellgrå. Har dörrsidor, panel och stolskanter i samma kulör. Antracitgrå.

Läs mer

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket April 2000 Golf Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Total- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg vikt vagnsvikt kg 1) skatt klass Golf 1,4 3/5 75 5

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725 NISSAN NV400 SKÅP EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 SKÅP PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt GVW Axel Transmissio n (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Van L1H1 Working

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Drivmedel Växellåda Utrustningsnivå LagerföRD 1.4 Bensin Manuell 5-vxl Select Ja 1.6 Bensin Manuell 6-vxl Premium Ja 1.6 Bensin Automat 4-vxl Premium Ja 1.6 Bensin Manuell

Läs mer

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181.

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181. Prislista Ford C-Max Grand C-Max Ford C-Max Trend Hk Växellåda Pris 100 181.400:- 125 193.400:- 1.6BF (För CNG-konvertering) 177 5-vxl manuell 191.400:- 1.5 TDCi 95 203.400:- 1.5 TDCi 105 213.400:- 1.5

Läs mer

Tillbehör Splash. Maj 2009

Tillbehör Splash. Maj 2009 Tillbehör Splash Maj 2009 Sportig och dynamisk GT-paket GT-paketet för Suzuki Splash består av: 00A5B-GTPAK-000 - Spoiler för bakluckan, lackerad i svart som standard - Del till främre stötfångaren som

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

A4Prisfaktablad. A4 allroad

A4Prisfaktablad. A4 allroad Sedan Avant Prisfaktablad Innehåll 3-4 Sedan 5-6 Avant 7 8 Audi Sedan - Bensinmotorer Utrustning Motor Växellåda Effekt Standard SEK ink. moms 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudnanden 12 Populära tillval

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID Kommer att ändra din syn på utrymme. De platser vi trivs bäst på har vi oftast varit med om att skapa själva. De avspeglar våra egna känslor, vårt temperament och vår kreativitet

Läs mer

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA LITEN BIL MED STORT HJÄRTA Suzuki Swift uppfyller mer än väl alla krav du som medveten bilförare kan ställa på en modern och kompakt bil för framtiden. En sportig bil som är både ekonomisk, säker och otroligt

Läs mer

Yaris Limited Edition Produktinformation

Yaris Limited Edition Produktinformation Yaris Limited Edition Produktinformation URVAL AV UTRUSTNING Interiört Backspegel, inre, avbländbar. Bakruta, eluppvärmd. Baksäte, justerbart 15 cm. Burk-/mugghållare, 2 st fram. Centrallås, fjärrstyrt.

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

Sharan Freestyle fakta

Sharan Freestyle fakta Sharan Freestyle fakta Sharan Freestyle Standard för Turbo och TDI 140. Förarmiljö Sharan Freestyle. Eluppvärmd fram- och bakruta. Färddator. Lättmetallfälg 16" Valencia. Tygklädsel Epsilon. Freestyle

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

Honda Jazz Tillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö Telefon 040-38 07 00. www.honda.se

Honda Jazz Tillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö Telefon 040-38 07 00. www.honda.se Honda Jazz Tillbehör Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifikationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda som översiktlig

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

L x B x H: 4460 x 1775 x 1480 mm. 114 hk (84 kw) / 6200 v/min. Lineartronic, AWD cm³ MAX. VRIDMOMENT TRANSMISSION DIMENSIONER MAX.

L x B x H: 4460 x 1775 x 1480 mm. 114 hk (84 kw) / 6200 v/min. Lineartronic, AWD cm³ MAX. VRIDMOMENT TRANSMISSION DIMENSIONER MAX. MODELLÖVERSIKT Impreza 2.0i DIMENSIONER MOTOR STORLEK MAX. EFFEKT MAX. VRIDMOMENT TRANSMISSION 18 L x B x H: 4460 x 1775 x 1480 mm Boxermotor, 4-cylindrig, DOHC, 16 ventiler, bensin 1995 cm³ 156 hk (115

Läs mer

Prislista Hyundai i10

Prislista Hyundai i10 Prislista Hyundai i10 Modell HK Växellåda Utrustningsnivå Pris 1.0 M5 66 5-vxl manuell Select 112.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell Comfort + farthållare 117.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell ComfortPlus + farthållare

Läs mer

www.kia.se TILLBEHÖR

www.kia.se TILLBEHÖR www.kia.se TILLBEHÖR 1 1. Sportiga klisterdekaler Art.nr: 1Y200ADE00BL (svart) Art.nr: 1Y200ADE00WH (vit) 2 2. Exteriör styling Exteriör dekor runt dimljus (fram och bak) samt på nedre del av grillen.

Läs mer

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44 ECOSPORT Skapa din perfekta EcoSport. Vilken är din favoritkombination? Du kan välja mellan många olika färgkombinationer. I tabellen nedan visas vilka färgtillval för kontrastfärgat tak+, bakre spoiler

Läs mer

Motor Bränsle Drivning Växellåda Utrustningsnivå

Motor Bränsle Drivning Växellåda Utrustningsnivå Produktfakta KONA Modellprogram Motor Bränsle Drivning Växellåda Utrustningsnivå 1.0 T-GDi Bensin Framhjulsdriven (2WD) Manuell, 6-växlad Life /Trend/Premium 1.6 T-GDi Bensin Framhjulsdriven (2WD) Automat,

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning Tillval endast för R5 TDI och V6 2-zon klimatanläggning 4-zon klimatanläggning Memory-paket för förarstol, speglar, ratt och bälte Endast i kombination läderpaket Cricket med komfortstolar eller läderpaket

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer