Anläggnings- och apparatteknik

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Anläggnings- och apparatteknik"

Transkript

1 Anläggnings- och apparatteknik Godkända i tent: Erhållna svar: Svars%: % Innehåll Helt OK. Typ som VTG. Tillräckligt omfattande. Kändes mångsidigt och relevant. Föreläsarna Tapio är kung. Bra förklarat. Han var bra. Mera exempel skulle ha varit bra. Föreläsaren var väldigt bra. Han förklarade saker tydligt många gånger så att man på riktigt förstod. Sakkunniga föreläsare. Material Bra. Uppgifter Bra att de är frivilliga. Bra uppgifter, lite för sparsamt med tips och anvisningar på RÖ-tillfällen - alltför tidskrävande att göra. Vissa var väldigt krångliga och svåra men det ska vara lite utmaning och funderande.lite för svåra övningsuppgifter. Bra men mycket svårare än man skulle tro från föreläsningarna och lite svårt att veta hur mycket man får approximera. Ganska svåra om man jämför med dom som vi gick igenom på föreläsningar. Räkneövningarna var jobbiga men är bara bra. Så lär man sig bäst. Det var också bra att man alltid kunde fråga om hjälp. Lite för svåra uppgifter, lite mera tips skulle ha behövts. Utmanande och intressanta, men deadlines kändes lite strikta med tanke på hur tidskrävande uppgifterna var (ofta 0- h för mig), vilket ledde till att jag blev tvungen att skippa många uppgifter. Tent Svårt att klara tenten på utsatt tid. Hemuppgifterna kunde vara helt motiverade att få ha med på tenten. Utmärkta frågor. Hann nästan räkna klart. Rätt knepig tent. Speciellt fråga. Problemen i tenten krävde mer uppfinningsrikedom än i de exempel vi räknat. Man kunde kanske komplettera, med sådana räkneövningar där man ska lösa problem utan all behövlig data som krävs för en explicit lösning. OK. Uppgifter var svåra men entydiga. Motsvarade kursens innehåll mycket bra. Svårighet Tenten var lättare än jag trodde men ändå blev det felräknat och svårt att hinna med allting. Helt lämplig. Inte väldigt lätt men ej heller för svår. Helhet Mycket bra, gav mycket eftersom det var första liknande kursen efter värmeteknikens grunder. Skulle dock gett mycket mer om man läst själv i boken paralellt med föreläsningarna. Bra men lite för mycket av det goda på en gång. Ganska jobbig men jag lärde mig mycket. Övrigt. Mycket bra som jag gått som extra kurs.

2 Apparatteknik Godkända i tent: 0 Erhållna svar: 8 Svars%: 0% 0 6 Innehåll Kändes nyttigt. Innehållet i sig var helt OK men takten i början var så långsam att att det blev bråttom i slutet när de verkligt svåra sakerna kom. Autocad-övningarna var bra. Föreläsarna Kula anekdoter. Verkade inte riktigt planera sina föreläsningar utan det blev mera vad han för tillfället kom på att man skulle berätta. Tyckte mera om att gå igenom praktiska saker om studierna istället för att fokusera på kursmaterialet. Sakliga och kunniga. Material Fina kompendier. Kompendierna var det ganska svårt att begripa sig på eftersom de mest innehöll formler som var dåligt förklarade, bilder och grafer utan tillräckliga bildtexter. Skulle vara bra med lite fler exempel att grunda formlerna på Uppgifter Korrelerade fint med kursinnehållet. Bra i början av kursen men i slutet blev det allt för svårt eftersom vi inte på ett bar sätt hunnit igenom teorin allt blev ett enda hastverk. Några uppgifter var oklart formulerade. Ganska passaliga, inte för lätta men ej heller omöjliga. Tent Korrelerade fint med kursinnehållet. Bra, täckte ganska bra allt som behandlats på kursen. Frågorna otydliga, svårt att veta vad man skulle svara på Svårighet Bra nivå på kursen. Var inte i sig så svår men räkneövningarna var desto värre, speciellt de två sista. Motsvarar ganska bra de studiepoängen Helhet Skulle ge bättre om detta vore mitt ämne. Kommer säkert att ha nytta av innehållet i framtiden. Intressant lab. Helt OK om föreläsaren satsat mera tid och exempel på böjning av balkar och knäckning. Övrigt Skulle ha varit kul med exkursionen som di pratade om, eller kanske en gästföreläsare. STORT minus för att det tog evigheter att rätta räkneövningarna. Att det tar tre veckor när man lämnat in i tid är inte sakligt, speciellt då de måste vara godkända två månader efter kursens slut. När det var rättat så var det endast rätt- eller feltecken, inte alls utmärkt om man använt rätt eller fel formel, var det gått fel osv. Om man ej vet hur man ska räkna första gången man lämnat in så inte lär man sig av att se att man har en krux att det är fel. Lite för lång tid mellan det att kursen slutat och att tentamen hölls. Bra grund att bygga på

3 Apparatteknik Godkända i tent: 6 Erhållna svar: Svars%: % 6 Innehåll Intressant material. Föreläsarna Föreläsare som kan diskutera med studenterna är bra men man borde klara av att behandla kursmaterialet också. Bra, bara föreläsningarna skulle fokusera mera på kursinnehållet. Jätte kunnig föreläsare. Mycket bra. Material Kompendierna helt ok, men kunde lite förnyas ännu. Tätningsritningar..är vanligen av impregnerad asbest.. gäller knappast mera. Användes knappt. Kanske lite för mycket lösa papper man printar/får. Kunde vara i en skild stansad samling. Uppgifter Den första var riktigt bra. Bra övningsuppgifter. :a uppgiften (dimensionering) kunde dock ha varit lite kortare, alternativt delats upp i rö:n. Tent Kom som en chock efter betydligt lägre nivå på föreläsningarna. En av fyra uppgifter behandlade material som gåtts igenom på föreläsningarna, resten sånt som delvis behandlades i kurskompendiet. Skulle kunna gå ut på vad vi gått igenom på föreläsningarna/i övningsuppgifterna eller i andra fall fråga efter saker som finns i kursmaterialet. Motsvarade inte helt det vi hade behandlat på kursen. Ingen annan än :a uppgiften hade vi talat speciellt mycket om på föreläsningarna. Mycket svår, litet av det vi hade i kursen. Svårighet Ganska avancerat material i kompendierna, av vilket valda delar ytligt gicks igenom. Tenten svår i jämförelse med föreläsningarna Övningsuppgifterna bra, halva tenten handla om annat än föreläsningarna. Helhet Intressant material i kompendierna, synd att man inte går igenom det på föreläsningarna Övrigt. Intressanta föreläsningar, men under tentamen skulle man ha önskat mera innehåll på föreläsningarna. Det var helt trevligt med ett arbete som utgjorde en del av kursen.

4 Cellulosaindustrins apparatteknik Godkända i tent: Erhållna svar: Svars%: % Innehåll. Föreläsarna Material Uppgifter Räkneölvningen var ganska jobbig Tent Svårighet Helhet Övrigt.

5 Försöksplanering Godkända i tent: Erhållna svar: Svars%: 68 % Innehåll Tråkigt. Kändes nyttig. Bra och viktiga saker man går igenom.saker som alla kan behöva i något skede. Föreläsarna Lite mindre vitsar och mera riktiga saker, tack. Rolig men ibland lite out of line :] Föreläsningen som helhet lite råddig. Fick ingen helhet. Överlag bra. Jalle talar mycket strunt vilket blir roligt i sig. En intressant föreläsning drar studerande till sig, inte studiepoängen. Intressanta åsikter. Material Bra kompendium Kompendiet ej avsett för självstudier. Att läsa föreläsningsanteckningarna i efterhand var inte heller lätt, de var ofta ganska kortfattade. Bra att en ny version getts ut. Förra såg värre ut. Kunde struktureras bättre och man kunde ha mera förklaringar varför man beräknar med vissa metoder på ett visst sätt. Oredigt. Följer ej föreläsningarna. Uppgifter Tog alldeles för länge att göra. Man borde få sv för kursen med nuvarande räkneövningar. Första rätt svår med excel.bra. Var det som var bra med kursen Man lärde sig att tänka till när det gäller experiment och tillförlit till statistiska siffror. Tent Ungefär som väntat. Dåligt att man får typ 0 eller full poäng. Man kunde få poäng om man kommit halvvägs igenom uppgiften. Lämplig svårighet. Var i sig OK men mera klarhet kunde önskas. Att sätta till överloppsdata för att förbrylla tentanden är det rätt? Tolkningsfrågor. Svårighet Lite krånglig kurs som helhet Utmanande men inte omöjlig. Passligt svårt men ändå förståelig. Helhet Kommer definitivt att minnas kursen En av de bättre kurserna. Man inser lätt nyttan med kursen. Övrigt Intressant kurs. Nyttig kurs. Mera info på nätet om godkända prestationer och deadlines skulle vara bra. Ibland lite onödigt på föreläsningarna. Bra men konkreta exempel på föreläsningar. De ger mera än att bara presentera formler. Klimatpolitik hör väl inte till försöksplanering. Föreläsaren kunde ta lärdom av kommentarerna och höja studerandenas intresse för försöksplanering och statistik. Inga svåra saker.

6 Grundkurs i produktionsplanering Godkända i tent: 6 Erhållna svar: Svars%: 8 % 8 Innehåll Viktigt, behövs i framtiden. Föreställde de väsentligaste problemformuleringarna. Bra med konkreta exempel..bra som grundkurs. Bra överblick om optimeringens grunder. Föreläsarna Kunde sin sak bra. Engagerande och fick oss aktiva på föreläsningen. Fräsch. Fick deltagarna med i diskussionen. Uppmuntrande, tog i beaktande studenternas önksemål. Bra jobbat! Trevlig stämning. Väl förklarat. Inspirerad. Krävande men avslappnad. Material Flummigt och styckat, svårt att hitta. Råddigt utspritt på nätet. Delvis överlappande, orediga. Lite råddigt. Samla ihop materialet på ett ställe. Vore bättre med ett kompendium. Bra att det finns på nätet. Uppgifter Bra men sträng bedömning. Korrelerade bra med föreläsningar. Kunde ha varit flera/svårare/mångsidigare. Lämpligt svåra. Behandlade just det vi gått igenom. Bra system och lämplig svårighetsgrad. Tent Svår. Har vi gått igenom integers i B B. Bra uppgjord. Egen dumhet att man missade poäng. Innehöll just det vi gått igenom. Många undantagsfall för att vara grundkurs. Bra svårighetsgrad då vi ej hade material som hjälp. Svårighet Variation på deltagarna => måste ta enligt den lättare versionen Började lite lamt men fick upp ångan senare. En del undantagsfall blev oklara. Helhet Lite satsning på kursmaterialet. Kände att jag lärt mig ett och annat efter kursen. Med lite finslipning en riktig vinnare. Bra kurs, mycket exempel => lättare att förstå. Motiverande föreläsare. Prima kurs. Gav en bra inblick i ämnet. Föreläsaren gjorde att tråkigt ämne blev intressant. Bra kurs som man förhoppningsvis har nytta av i framtiden. Övrigt.Mera likadan föreläsningsstil.

7 Miljökunskap Godkända i tent: Erhållna svar: Svars%: 6% Innehåll Aktuellt ämne, viktig allmänbildning, Lagom bredd och djup. Aktuella och intressanta saker togs upp under föreläsningen. Intressanta föreläsningar. Kärnkraften var kankse lite för mycket betonad. Föreläsarna Bra föreläsare. Kiva och rolig, men anteckningarna var delvis omöjliga att förstå. Material Bra kompendie med intressanta exempel, kommentarer och åsikter. Prima. Tog upp sådana saker man inte tänlt på tidigare, på en annan nivå en vad skolböckerna gjort. Tråkigt kompendium. Svårt att ens förstå helheten. Dåligt kompendie. Bra sammanfattning. EU-kompendiet är ganska lång och inte så logiskt skriven. Ibland förstod jag inte vad menades även om jag läste kapiteln många gånger. Även om man vet vad man söker kan det vara omöjligt att hitta det. Uppgifter Tent Representerade kursmaterialet bra. Läsa utantill gjorde man i högstadiet. Motsvarade ganska bra det vi tagit upp under kursen, bra med fundera-själv fråga. Det fanns båda enkla och svåra frågor. bra. Svårighet Ganska enkelt men inte för lätt. Helhet Mycket allmänbildande, innehållsmässigt en av de viktigare kurserna jag gått Övrigt Kompendiet kommer att kräva ganska mycket jobb i form av uppdateringar, hoppas det blir gjort. Mycket trevlig kurs skulle ha fått vara längre/mera omfattande. Det skulle vara intressant med någon form av diskussion i och med att miljön är ett aktuellt ämne och det skulle vara intressant att tvingas formulera sina åsikter. Jätte intressant. Mera sådana kurser. Kursen borde vara längre. Kiva att det finns också korta kurser.

8 Miljövårdsteknik Godkända i tent: Erhållna svar: Svars%: 60 % Innehåll. Föreläsarna Material Helt bra kompendie. Dock skulle det vara bra ifall all text skulle var på ett språk. Kvaliteten på materialet drar ner mycket på vad man lär sig och kursen som helhet Uppgifter Tent Svårighet Helhet Övrigt.

9 Miljövårdstekniska processer Godkända i tent: Erhållna svar: Svars%: % Innehåll Kursen kunde vara längre så att man hinner gå igenom allt. Föreläsarna Mycket insatt í ämnet Material Lite råddigt men nog intressant Uppgifter Fanns inga Tent Svårighet Tillräckligt svår för att vara fördjupad kurs men inte för svår Helhet Övrigt.

10 Övningsarbete i anläggnings- och apparatteknik I Godkända i tent: Erhållna svar: 6 Svars%: 6 % 6 Innehåll Flera olika typers arbeten Föreläsarna Bra handledning. Material Roligt att se och känna vad som egentligen händer i en värmeväxlare t.ex. Uppgifter Tent Svårighet Helhet Synd bara att den krockade lite med annat... Fick inte ut lika mycket av kursen Övrigt Dessa labbar är bra. Det är både viktigt och nyttigt att få en praktisk koppling till det man läst teori om.

11 Processindustriell energi- och mätteknik Godkända i tent: Erhållna svar: 6 Svars%: 66 % Innehåll Speciellt energiteknikdelen var intressant och spännande. Nyttigt. Många att-tänka-på-saker. Föreläsarna Håller måttet. Material Enkelt och lättläst men täcker ändå kursen. Man måste ändå vara med på föreläsningen för att hållas med i kursen. Uppgifter Lite svåra uppgifter med tanke på hur lite ledtrådar man får, speciellt de första uppg. Räkneövningarna var väldigt jobbiga. Bara två av dem var lätta. Men å andra sidan lär man sig bäst om man har tid att räkna dem. Jobbiga och lärorika. Bra. Kunde dock finnas en morot till varför man skulle göra alla övningar. Tent När a) frågan hör ihop med b) osv. Är det lätt hänt att tenten blir svår. Trots att jag trodde att jag hade ämnet under kontorll blev jag ganska ställd. Motsvarade inte riktigt det som hade behandlats i kompendierna. Svår. Nästan ingen har vetat hur man skulle räkna ut entalpierna i första uppgiften. Ganska svårt. Det skulle vara intressant att veta hur man kan lösa uppgift. Hade det gåtts igenom? Svårighet På rätt nivå. Helhet En av de bättre. Övrigt.

12 Process- och produktionsoptimering Godkända i tent: Erhållna svar: Svars%: % 6 Innehåll Bra med ett ganska brett innehåll. Föreläsarna Bra föreläsningar, men möjligen skulle allt få tas upp i materialet, åtminstone ens definitioner/algoritmer, och så mera beskrivande på föreläsningarna. Material Oenhetliga slides, för stora exempel (speciellt lagrangian decomposition) eller obefintliga. Bristfälligt svårt att läsa på tent eller göra uppgifterna om man inte varit på föreläsningarna.oredigt, svårt att handskas med, en enhetlig linje tack. Uppgifter Bra val av övningsuppgifter. Tent Bra utformad för att vara en muntlig tent, speciellt med de där småuppgifterna man skulle göra på tid. Svårighet En riktig utmaning att uppnå höga poäng men enkelt att uppnå minimikrav. Ganska passligt överlag. Passlig nivå så att man nog får fundera, men inte omöjligt svårt. Helhet Intressant och lagom svår kurs. Övrigt Borde kanske rekommenderas att gå optimeringskurserna i ordning, dvs. denna till sist.

Anläggnings- och apparatteknik

Anläggnings- och apparatteknik Anläggnings- och apparatteknik Inlämnade svar : 0 8 Innehåll: Rökgaser e int riktigt min grej... Bra kurs. Föreläsarna: Westerlund är bland de båsta föreläsarna på KTF. Förklarar på ett sätt som gör att

Läs mer

Anläggnings- och systemteknik

Anläggnings- och systemteknik Anläggnings- och systemteknik 0-0 Inlämnade svar : 7 7 7 9 9 8 - Man får en bra bild av vad ämnet handlar om. Mycket innehållsrik kurs. Föreläsningar: Bra föreläsningar, gick dem visserligen ifjol men

Läs mer

Anläggnings- och systemteknik

Anläggnings- och systemteknik Anläggnings- och systemteknik 0-0 Inlämnade svar : 4 4 6 7 7 8 9 9 6 6 7 6 Innehåll Föreläsarna Material Uppgifter Tenten Svårighet Helhet Deltagande - Brett och intressant innehåll. Material: Frivilliga

Läs mer

Allmänna frågor om kursen: Kursutvärderare: IT-kansliet/Christina Waller. 1. Vad är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 30 Medelvärde: 3.

Allmänna frågor om kursen: Kursutvärderare: IT-kansliet/Christina Waller. 1. Vad är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 30 Medelvärde: 3. 1(5) Kursvärdering - sammanställning Kurs: Grundkurs i C-programmering, 2p (1TD442), 1p (1IT022) Antal reg: 103 Program: ingår i 1TD442 Algoritmer och datastrukturer DV1 6p/ Antal svar: 31 DVP: 11 svar

Läs mer

GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING

GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING SAMMANSTÄLLNING 1 (9) Inst för informationsteknologi GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING del av 1TD442 ALGORITMER OCH DATASTRUKTURER DV1/ 1IT022 PROGRAMKONSTRUKTION II Period 3, 2006 DV/IT Sammanfattning: Vad

Läs mer

Resultat av kursvärdering

Resultat av kursvärdering DAT 501: Diskret matematik vt 2003 Resultat av kursvärdering Antal svar: 19 av 37. Kursvärderingsblanketter delades ut på tentan och kunde lämnas in separat då eller efteråt i kursskåpet. Tycker du att

Läs mer

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48)

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48) Kursutvärdering moment 1, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA Enkelt att komma igång och bra tempo Intressant och lärorikt Bra

Läs mer

Algebrans grunder ht15

Algebrans grunder ht15 Algebrans grunder ht5 Antal : Kursen som helhet Kursens innehåll uppfyllde mina förväntningar. Kursens innehåll uppfyllde mina förväntningar. Antal Instämmer delvis (75,0%) (00,0%) Kursens innehåll uppfyllde

Läs mer

KURSUTVÄRDERING CD5560 FABER VT2003

KURSUTVÄRDERING CD5560 FABER VT2003 KURSUTVÄRDERING CD5560 FABER VT2003 Antal utvärderingar = 24 Datalogi = 20 Datateknik = 1 Övr. = 1 Blank = 2 Fråga 1 - Förkunskaper Ja = 23 Nej = 0 Blank = 1 inga Slutsats: Förkunskaper uppfattas som tillräckliga.

Läs mer

RYSA Du är % # Kvinna 50% 3 Man 50% 3 Summa 100% 6

RYSA Du är % # Kvinna 50% 3 Man 50% 3 Summa 100% 6 RYSA11 2007 RYSA11 2007 Översikt Totalt antal svar 6 Filter nej Gruppera efter fråga nej Du är Kvinna 50% 3 Man 50% 3 Din ålder Under 25 33.3% 2 25-35 16.7% 1 Över 35 50% 3 Vad har du läst förutom ryska?

Läs mer

Sammanställning kursvärdering

Sammanställning kursvärdering Sammanställning kursvärdering Hållfasthetslära (MSGB22), HT08 Lärare: Nils Hallbäck (föreläsningar samt övningsgrupp) Christophe Barbier (övningsgrupp) Examinator: Nils Hallbäck Antal studenter som följt

Läs mer

Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete

Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete Positiva synpunkter Bra upplägg. Lite teori blandat med övningar i lagom storlek. Verksamhetsnära och realistiskt. Många tankeställare

Läs mer

Arbetsrapport CEQ, KIM015

Arbetsrapport CEQ, KIM015 Arbetsrapport CEQ, KIM015 Basfakta Kursnamn Kurskod Högskolepoäng Immunteknologi KIM015 7.5 hp Läsår 201112 Kursen slutade i läsperiod Program Antal registrerade på kursen 41 VT_LP2 samtliga Antal enkätsvar/svarsfrekvens

Läs mer

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var?

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? Kommentar till: Hur givarna förstår information och frågor. Bra att

Läs mer

KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115

KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115 Amina Henaien Farrokh Atai 840717-0508 851103-7932 henaien@kth.se farrokh@kth.se KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115 Vi har försökt genom denna utvärdering att ge er en sammanfattning och en kortfattad

Läs mer

DD2458-224344 - 2014-12-19

DD2458-224344 - 2014-12-19 KTH / KURSWEBB / PROBLEMLÖSNING OCH PROGRAMMERING UNDER PRESS DD2458-224344 - 2014-12-19 Antal respondenter: 26 Antal svar: 18 Svarsfrekvens: 69,23 % RESPONDENTERNAS PROFIL (Jag är: Man) Det var typ en

Läs mer

Kursutvärdering av Diskret Matematik för D VT 2005

Kursutvärdering av Diskret Matematik för D VT 2005 Kursutvärdering av Diskret Matematik för D VT 2005 Allmänt Enkäten delades ut på en av de första föreläsningarna i Mekanik (5C1105) i period 3 då de flesta som följde diskmatten var närvarande. Vi fick

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Vattenresursteknik MV0190, 30056.1314 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Abraham Joel Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-03-05-2014-04-04 Antal svar 8 Studentantal 52 Svarsfrekvens

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING 1 (13) Datum för sammanställningen Period 3, 2007

SAMMANSTÄLLNING 1 (13) Datum för sammanställningen Period 3, 2007 SAMMANSTÄLLNING 1 (13) GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING DEL AV (1TD442) ALGORITMER OCH DATASTRUKTURER (DV1) (1IT022) PROGRAMKONSTRUKTION II (IT) Period 3, 2007 Sammanfattning: Bra kurs, bra lärare och bra labbar.

Läs mer

DA205A Programmering med C# II

DA205A Programmering med C# II DA205A Programmering med C# II Antal svar: 25 (84) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 4% 3. Bra 52% 4. Mycket bra 44% 2. Öppen fråga Nämn någonting

Läs mer

Arbetsrapport CEQ, ETS170

Arbetsrapport CEQ, ETS170 Arbetsrapport CEQ, ETS170 Basfakta Kursnamn Kurskod Högskolepoäng Kravhantering ETS170 7.5 hp Läsår 201112 Kursen slutade i läsperiod Program Antal registrerade på kursen 51 HT_LP2 samtliga Antal enkätsvar/svarsfrekvens

Läs mer

Arbetsrapport CEQ, ETS170

Arbetsrapport CEQ, ETS170 Arbetsrapport CEQ, ETS170 Basfakta Kursnamn Kurskod Poäng Kravhantering ETS170 5 poäng Läsår 2005 Kursen slutade i läsperiod Program Antal registrerade på kursen 45 Antal enkätsvar/svarsfrekvens Antal

Läs mer

H10_Statistik och Vetenskapsteori. Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28

H10_Statistik och Vetenskapsteori. Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28 H10_Statistik och Vetenskapsteori Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28 1. I vilken utsträckning anser du att du uppnått de angivna kursmålen? (5) Stor 13 46,4% (6) Mkt stor 5 17,9%

Läs mer

Period 3-4, VT2006 Distans, nät

Period 3-4, VT2006 Distans, nät SAMMANSTÄLLNING 1 (10) DESIGN OCH KONSTRUKTION AV ANVÄNDARGRÄNSSNITT 5P Period 3-4, VT2006 Distans, nät Sammanfattning: Engagerade och engagerande lärare. föreläsningar och bra med projekt för att tillämpa

Läs mer

B. Vad skulle man göra för att vara bättre förberedd inför en lektion i det här ämnet?

B. Vad skulle man göra för att vara bättre förberedd inför en lektion i det här ämnet? Studieteknik STUDIEHANDLEDNING Syftet med dessa övningar är att eleverna själva ska fördjupa sig i olika aspekter som kan förbättra deras egen inlärning. arna görs med fördel i grupp eller parvis, och

Läs mer

1. Enkätsvar: Hur värdefullt fann du innehållet i kursen? 1=Värdelöst 2=Av litet värde 3=Värdefullt 4=Mycket värdefullt Besvarad av 11 personer

1. Enkätsvar: Hur värdefullt fann du innehållet i kursen? 1=Värdelöst 2=Av litet värde 3=Värdefullt 4=Mycket värdefullt Besvarad av 11 personer 1 of 12 2007-03-20 16:58 Enkätresultat Enkät: Enkät 479896 Status: öppen Datum: 2007-03-20 16:59:00 Grupp: Aktiverade deltagare (5C1108 Tillämpad fysik, mekanik) Besvarad av: 11(58) (18%) Sidan besökt

Läs mer

Evaluation Summary - CDT104 Grundläggande Webbdesign HT07 Dan Levin

Evaluation Summary - CDT104 Grundläggande Webbdesign HT07 Dan Levin Evaluation Summary CDT Grundläggande Webbdesign HT7 Dan Levin Antal kursutvärderingar: Q. Anser du dig ha tillräckligt med förkunskaper för att klara kursen? (=JA =NEJ) 9 Skriv kommentarer här... Q. a

Läs mer

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp:

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp: Enkätresultat Enkät: Status: Kursenkät, Flervariabelanalys stängd Datum: 2010-03-29 08:47:04 Grupp: Besvarad av: 13(40) (32%) Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Helheten Mitt helhetsomdöme

Läs mer

Arbetsrapport CEQ, ETS170

Arbetsrapport CEQ, ETS170 Arbetsrapport CEQ, ETS170 Basfakta Kursnamn Kurskod Högskolepoäng Kravhantering ETS170 7.5 hp Läsår 201011 Kursen slutade i läsperiod Program Antal registrerade på kursen 28 HT_LP2 samtliga Antal enkätsvar/svarsfrekvens

Läs mer

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 24 september 2013 Vad har varit bra under dagen? Tänkvärt - Kommunikation viktigt för att förebygga konflikter Givande dag, lugnt och bra tempo Håkan - Bra föreläsare,

Läs mer

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Kursutvärdering moment 2, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Jag är nöjd med de regelbundna föreläsningarna och seminarierna,

Läs mer

CEQ-kommentarer Kurser år 2. CEQ-kommentarer Kurser år 2

CEQ-kommentarer Kurser år 2. CEQ-kommentarer Kurser år 2 CEQ-kommentarer Kurser år 2 Innehåll LP1... 2 Introduktion till mikroekonomisk teori, EXTA40... 2 Logistik, MTTF01... 2 LP2... 3 Matematisk statistik, allmän kurs, FMS012... 3 LP3... 3 Programmeringsteknik,

Läs mer

Anläggnings- och systemteknik 2013-2014

Anläggnings- och systemteknik 2013-2014 Anläggnings- och systemteknik 0-0 Inlämnade svar : 7 8 0. Föreläsningar: Material: Uppgifter: Övningsuppgifterna borde vara obligatoriska. Tenten: Deltagande i föreläsningarna: (gult = 8-00%, blått= -80%,

Läs mer

MT127A 3D CAD. Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel. Allmänt. Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3.

MT127A 3D CAD. Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel. Allmänt. Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3. MT127A 3D CAD Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3. Bra 12,5% 4. Mycket bra 12,5% 2. Öppen fråga Nämn någonting i kursen som

Läs mer

KURSVÄRDERING FÖR KURSEN: CT3620 Vetenskapsmetodik inom teknikområdet HT1 2003 Västerås

KURSVÄRDERING FÖR KURSEN: CT3620 Vetenskapsmetodik inom teknikområdet HT1 2003 Västerås KURSVÄRDERING FÖR KURSEN: CT3620 Vetenskapsmetodik inom teknikområdet HT 2003 Västerås Kursansvarig: Gordana Dodig-Crnkovic Lärarstaben: Jan Gustafsson, Kimmo Eriksson, Sten Lindstam, Lennart Harnefors,

Läs mer

BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden

BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden Antal svar: 16 (14+28) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 12,5% 3. Bra 50% 4. Mycket

Läs mer

Kursutvärdering/1MD222 Konstruktion av användargränssnitt II Datum för sammanställning:

Kursutvärdering/1MD222 Konstruktion av användargränssnitt II Datum för sammanställning: 1(6) Kursvärdering - sammanställning Kurs: 1MD222 Konstruktion av användargränssnitt II 3p Antal reg: 27 Program: Frist, Period: Period 4 V05 Antal svar: 21 IT, DVP Lärare: Erik Borälv, Johan Wikström

Läs mer

FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering

FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering Översikt Totalt antal svar 5 Filter nej Gruppera efter fråga nej Del 1. Allmänna omdömen Ge dina omdömen på en skala 1-5. Observera

Läs mer

Arbetsrapport CEQ, KIM015

Arbetsrapport CEQ, KIM015 Arbetsrapport CEQ, KIM015 Basfakta Kursnamn Kurskod Högskolepoäng Immunteknologi KIM015 7.5 hp Läsår 201213 Kursen slutade i läsperiod Program Antal registrerade på kursen 46 VT_LP2 samtliga Antal enkätsvar/svarsfrekvens

Läs mer

Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11

Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11 Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11 Ansvarig lärare: Andréa Mannberg 1. Deskriptiv statistik Descriptive Statistics N Min Max Mean Std. Deviation Vilket betyg vill du ge kursen som helhet?

Läs mer

BY307J Husbyggnad - Projekt

BY307J Husbyggnad - Projekt BY307J Husbyggnad - Projekt Antal svar: 20 (83) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 30% 2. Ganska bra 25% 3. Bra 40% 4. Mycket bra 5% 2. Öppen fråga Nämn någonting i

Läs mer

Vad tycker du om kursen som helhet? 1 - Mycket dålig 0 0% 2 1 2% 3 0 0% % 5 - Mycket bra 25 57%

Vad tycker du om kursen som helhet? 1 - Mycket dålig 0 0% 2 1 2% 3 0 0% % 5 - Mycket bra 25 57% 44 svar Sammanfattning Se hela svar Hur stor andel av undervisningen har du deltagit i? Ingen undervisning All undervisning 1 - Ingen undervisning 0 0% 2 0 0% 4 0 0% 5 1 2% 6 0 0% 7 3 7% 8 1 2% 9 20 45%

Läs mer

Kortfattad sammanfattning av studenternas synpunkter och förslag

Kortfattad sammanfattning av studenternas synpunkter och förslag Termin: VT 2015 Program: W Kurs: Klimat 1TV026 10 hp Antal registrerade studenter: 11 Svarsfrekvens: (54%) 6/11 Datum: 2015-04-08 Utfall av examination Antal examinerade: 9 Betyg 5: 0 (0%) Betyg 4: 5 (56%)

Läs mer

Allmänna frågor om kursen: 1. Vilket är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 25 Medelvärde: 4.3

Allmänna frågor om kursen: 1. Vilket är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 25 Medelvärde: 4.3 Kursvärdering - sammanställning Kurs: 1IT240 Användarcentrerad systemdesign 5p Antal reg: 31 Program: IT, DV Period: Period 2 H04 Antal svar: 25 Lärare: Jan Gulliksen Svarsfrekvens: 80% Kursutvärderare:

Läs mer

ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12

ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12 ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12 Kurserna har genomförts på Edvinshus, Köpingebro, Östra/Bleke och Svarte under v. 5-6 och på Löderup, Backa, Änga och Sövestad under v 10-12, två kurskvällar per skola.

Läs mer

Värderingsresultat. Obligatoriska standardfrågor

Värderingsresultat. Obligatoriska standardfrågor Små avloppssystem, näringsåterföring och slambehandling TN0320, 20056.1415 5 Hp Studietakt = 25% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Håkan Jönsson 5 Hp Studietakt = 25% Nivå och djup = Avancerad Kursledare

Läs mer

Antal studenter VG G U Blank

Antal studenter VG G U Blank Kursledningens sammanfattning Kursen startar med en översiktsföreläsning. De första tre veckorna ägnas åt kursens teoriinnehåll genom totalt 20 föreläsningar (á 2x45 min), vilka efterföljs av motsvarande

Läs mer

FK Astrobiologi och molekyler i rymden - VT2018

FK Astrobiologi och molekyler i rymden - VT2018 FK0 - Astrobiologi och molekyler i rymden - VT08 Antal respondenter: 5 Antal : Svarsfrekvens: 60,00 % 5. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen Antal (,%) 6 (66,7%) Vet ej 0 (0,0%) 6.

Läs mer

Kursanalys. Douglas Wikström 15 juni Problemlösning och programmering under press (DD2458) Högskolepoäng (hp): 9 Kursen gavs: Period 1-2, 2008

Kursanalys. Douglas Wikström 15 juni Problemlösning och programmering under press (DD2458) Högskolepoäng (hp): 9 Kursen gavs: Period 1-2, 2008 Kursanalys Douglas Wikström 15 juni 2009 1 Kursdata Beteckning: Problemlösning och programmering under press (DD2458) Högskolepoäng (hp): 9 Kursen gavs: Period 1-2, 2008 Kursledare: Douglas Wikström Kursassistent:

Läs mer

Kursutvärdering - Diskret Matematik D2 (5B1204)

Kursutvärdering - Diskret Matematik D2 (5B1204) Kursutvärdering - Diskret Matematik D2 (5B1204) 1. Hur är ditt allmänna intryck av kursen? Väldigt positivt Ganska positivt Neutral ingen direkt åsikt Ganska negativt Väldigt negativt 2. Hur skulle du

Läs mer

Hur bedömer du som helhet det bemötande du fått som student under kursens gång? ( ), där 1 anger lägsta betyg och 5 anger högsta betyg)

Hur bedömer du som helhet det bemötande du fått som student under kursens gång? ( ), där 1 anger lägsta betyg och 5 anger högsta betyg) Hur bedömer du som helhet det bemötande du fått som student under kursens gång? (1-2-3-4-5), där 1 anger lägsta betyg och 5 anger högsta betyg) - 1: - 2: - 3: 1 (11.11 %) - 4: 4 (44.44 %) - 5: 4 (44.44

Läs mer

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44)

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44) Kursutvärdering moment 4, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) Intressant Detta var det intressantaste kursmomentet Den sammanfattande föreläsningen i slutet

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Skogsekonomisk grundkurs SH0093, 20181.1011 13 Hp Studietakt = 90% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Ola Carlén Värderingsresultat Värderingsperiod: 2011-02-11-2011-02-18 Antal svar 40 Studentantal

Läs mer

Kursenkät basår ht 10- vt11

Kursenkät basår ht 10- vt11 Kursenkät basår ht 10- vt11 Antal svar: 36 1. Betyg på kursen. Medelbetyg på den blev 4,1 80% 60% 40% 20% 0% 1 2 3 4 5 2. Kursplan och måluppfyllelse Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts 6 5 4 helt

Läs mer

Sammanställning av kursvärdering

Sammanställning av kursvärdering Sammanställning av kursvärdering Hållbar utveckling värderingar, världsbilder och visioner 15 HP, 2015 Cemus kurser har tillkommit på studentintiativ och leds av studenter. Kursutvärderingen är ett viktigt

Läs mer

Kursutvärdering FySA01 Ht 2014

Kursutvärdering FySA01 Ht 2014 Kursutvärdering FySA01 Ht 2014 Sammanfattning Föreläsningar Både Johan och Lasana var tydliga med vad som var viktigt inför tentamen. De var noggranna med referenser så att det var lätt att kolla upp det.

Läs mer

Kursvärdering Försäkringsredovisning VT10

Kursvärdering Försäkringsredovisning VT10 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 8 Kursvärdering Försäkringsredovisning VT0. Kursen som helhet - kursens omfattning (0: Kunde innehålla mycket mer. 5: På tok för omfattande.) 0 25 2 2 2 38

Läs mer

Diversa kompetensutveckling för lika möjligheter

Diversa kompetensutveckling för lika möjligheter Utvärdering - sammanställning Språk, flerspråkighet och språkinlärning, Kjell Kampe 26 mars 2012 1. Vilka förväntningar hade du på den här dagen? - Jag förväntade mig nya kunskaper kring språk och språkinlärning

Läs mer

ANVÄNDARCENTRERAD SYSTEMDESIGN Period 42, 2003 IT4

ANVÄNDARCENTRERAD SYSTEMDESIGN Period 42, 2003 IT4 SAMMANSTÄLLNING 1 (6) ANVÄNDARCENTRERAD SYSTEMDESIGN Period 42, 2003 IT4 Sammanfattning: Detta är en mycket intressant, relevant och väl genomförd kurs. Både kursens huvudsakliga föreläsare och de flesta

Läs mer

Utvärdering av laboration i genteknik. för kemiingenjörer, VT 2002

Utvärdering av laboration i genteknik. för kemiingenjörer, VT 2002 Miniprojekt, pedagogisk kurs för universitetslärare II, ht 2002. Maria Andrén och Anna Lindkvist, Inst för genetik och patologi Utvärdering av laboration i genteknik för kemiingenjörer, VT 2002 Introduktion

Läs mer

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II 1 ( 6) THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II Sändlista Kurskod Examinator Mathias Henningsson Miguel Giménez Johan Holtström THFR41 Miguel Giménez Kursen gavs Årskurs 2 Termin Period 2 Kursens

Läs mer

TATA24 - Linjär algebra

TATA24 - Linjär algebra 1 (6) TATA24 - Linjär algebra Sändlista Inger Klein Tea Nygren Siv Söderlund Magdalena Smeds Tomas Sjödin Göran Forsling Kurskod TATA24 Examinator Tomas Sjödin Kursen gavs Årskurs 2 Termin HT Kursens delar

Läs mer

MO1002_HT17. Antal svar: 4

MO1002_HT17. Antal svar: 4 MO00_HT7 Antal :. Vad var bäst med kursen? Vad var bäst med kursen? Helheten dvs bredden i innehållet Intressant överblick över hur allt är uppbyggt och självklart smarta och trevliga kamrater De engagerade

Läs mer

Länsfolkhälsodagen 19 oktober Utvärdering Förmiddag Kvarstående ojämlikhet i ohälsa en utmaning.

Länsfolkhälsodagen 19 oktober Utvärdering Förmiddag Kvarstående ojämlikhet i ohälsa en utmaning. Länsfolkhälsorådet Gävleborg Länsfolkhälsodagen 19 oktober Utvärdering Förmiddag Kvarstående ojämlikhet i ohälsa en utmaning. Intressanta jämförelser och bra föreläsning. En mycket intressant föreläsning.

Läs mer

Deltagarnas utvärdering av 23 saker

Deltagarnas utvärdering av 23 saker Deltagarnas utvärdering av 23 saker 2008-08-19 I sammanställningen har tagits med vad alla skrivit men i de fall där flera personer skrivit samma sak eller ungefär samma sak redovisas detta endast en gång.

Läs mer

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Kursutvärdering Sid 1 (5) Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Svarsfrekvens: 78 % (18/23) 1. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? (1-5) Medel: 4,1 2. Dina förväntningar innan kursen?

Läs mer

Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund. Carl Hemmingsson. Magnus Johansson. Carl Hemmingsson. Föreläsningar Lektioner Laborationer Projekt

Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund. Carl Hemmingsson. Magnus Johansson. Carl Hemmingsson. Föreläsningar Lektioner Laborationer Projekt 1 (6) TFYY68 - Mekanik Sändlista Inger Erlander Klein Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund Carl Hemmingsson Magnus Johansson Kurskod TFYY68 Examinator Carl Hemmingsson Kursen gavs Årskurs 2 Termin

Läs mer

Informatik B, moment 2: Databasdesign, 7,5 hp, våren 2015 och. Databasdesign, 7,5 hp (som ges inom ramen för statistikerprogrammet)

Informatik B, moment 2: Databasdesign, 7,5 hp, våren 2015 och. Databasdesign, 7,5 hp (som ges inom ramen för statistikerprogrammet) Institutionen för informatik Göran Landgren Dan Johansson Sammanfattning av kursutvärdering Sid 1 (1) Sammanfattning av gemensam kursutvärdering för Informatik B, moment 2: Databasdesign, 7,5 hp, våren

Läs mer

FYTA12 stat vt16. Antal respondenter: 15. Antal svar. Svarsfrekvens: 53,33 %

FYTA12 stat vt16. Antal respondenter: 15. Antal svar. Svarsfrekvens: 53,33 % FYTA12 stat vt16 Antal respondenter: 15 : 8 Svarsfrekvens: 53,33 % Allmänna omdömen Ge ditt omdöme på en skala 1-5. 1 = mycket negativ 2 = negativ 3 = neutral 4 = positiv 5 = mycket positiv Dessa "betyg"

Läs mer

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design Antal svar: 13 (41) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 23,1% 3. Bra 69,2% 4. Mycket bra 7,7%

Läs mer

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04 Detta var bra 1 Precis allting! Det har verkligen varit två perfekta dagar 2 Bra övningar. Trevliga och berikande diskussioner. 4 Allting. Bra med möte ungdomar och vuxna. 5 Både föreläsningarna och de

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Makroekonomi NA0133, 40043.1415 10 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund Kursledare = Rob Hart Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-06-04-2015-09-30 Antal svar 29 Studentantal 88 Svarsfrekvens

Läs mer

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Resultat Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Fråga 1 Mycket inspirerande (6) till mycket tråkigt (1) att arbeta med etologisidan Uppfattas som mycket inspirerande eller inspirerande

Läs mer

Kursledaren: Serguei Shimorin. Övningsledarna: Daniel Zavala Svensson, Shiva Samieinia, Nils Dalarsson.

Kursledaren: Serguei Shimorin. Övningsledarna: Daniel Zavala Svensson, Shiva Samieinia, Nils Dalarsson. Kursanalys av SF1624 för CINTE, vårtermin 2015 1 Kvantitativa data Moment TEN1 Poäng på moment 7.5hp Antal registrerade 83 Antal godkända på moment 33 Prestationsgrad 40% Antal med slutbetyg 33 Examinationsgrad

Läs mer

Att våga tala. - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson

Att våga tala. - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson Att våga tala - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson Vad jag tänkte prata om... Vem är jag? Vad gör jag här? min bakgrund som talare Går det att lära sig att våga nåt?

Läs mer

Evaluation Summary - CT3380 Grundläggande webbdesign HT05 Dan Levin

Evaluation Summary - CT3380 Grundläggande webbdesign HT05 Dan Levin Evaluation Summary - CT8 Grundläggande webbdesign HT Dan Levin Antal kursutvärderingar: Q. Anser du dig ha tillräckligt med förkunskaper för att klara kursen? (=JA =NEJ) Q. a Kurslitteratur? 7 Medel:.

Läs mer

NYTT KURSUPPLÄGG OCH MUNTLIG TENTAMEN

NYTT KURSUPPLÄGG OCH MUNTLIG TENTAMEN VUXENNEUROPSYKOLOGI (4 sp) ÄMNESSTUDIEKURS (PSYKOLOGI, LOGOPEDI OCH BLIVANDE ÄMNESLÄRARE I PSYKOLOGI) Mira Karrasch & Matti Laine Detta är ju helt objektivt sett det mest intressanta som finns! NYTT KURSUPPLÄGG

Läs mer

Evaluation Summary - CT3380 Grundäggande webbdesign HT06 Dan Levin

Evaluation Summary - CT3380 Grundäggande webbdesign HT06 Dan Levin Evaluation Summary - CT8 Grundäggande webbdesign HT6 Dan Levin Antal kursutvärderingar: Q. Anser du dig ha tillräckligt med förkunskaper för att klara kursen? (=JA =NEJ) Q. a Kurslitteratur? 6 Medel:,6

Läs mer

Vilket program och årskurs läser du? Respondenter: 5. Översikt alla Frågor - Verksamhetsstyrning FÖ5007 FÖ5009 FÖ6007 FÖ6010 20082

Vilket program och årskurs läser du? Respondenter: 5. Översikt alla Frågor - Verksamhetsstyrning FÖ5007 FÖ5009 FÖ6007 FÖ6010 20082 Översikt alla Frågor - Verksamhetsstyrning FÖ5007 FÖ5009 FÖ6007 FÖ6010 20082 Vilket program och årskurs läser du? Valfritt ekonomprogram år 3 Valfritt ekonomiskt programårslurs 3 valfritt ekonomiskt program

Läs mer

5 I vilken utsträckning har kurslitteraturen varit till hjälp för ditt lärande?

5 I vilken utsträckning har kurslitteraturen varit till hjälp för ditt lärande? Kursvärdering Patent, varumärke och design - information som inspiration HT13 ÖVDFR1 10 hp Kursansvariga: Ingrid Johansson Rolf Hasslöw Antal registrerade studenter: 30 Antal besvarade: 7 Antodkända studenter

Läs mer

1 of 6 15/02/2007 23:26 Enkätresultat Enkät: Enkät 479896 Status: öppen Datum: 2007-02-15 23:26:10 Grupp: Aktiverade deltagare (5C1108 Tillämpad fysik, mekanik) Besvarad av: 7(58) (12%) Sidan besökt av:

Läs mer

1. Flervalsfråga Andel

1. Flervalsfråga Andel Page 1 of 8 Kursutvärdering Tillbaka till Välj resultat Antal svar: 39 1. Flervalsfråga Andel Vilken kvalitet upplever du att kursen har hållit sammantaget? Mycket låg 5,1% Låg 20,5% Godtagbar 43,6% Hög

Läs mer

Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning

Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning Webbdesign med JavaScript och Document Object Model, 7. hp Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning Fristående nätkurs Kurs: Webbdesign med JavaScript och Document Object Model, 7. hp Kurskod:

Läs mer

Kursenkät 5B1212 HT04. Sammanställning av svar. Mycket Bra Bra Dåliga Mycket Dåliga Har ej deltagit 13 8

Kursenkät 5B1212 HT04. Sammanställning av svar. Mycket Bra Bra Dåliga Mycket Dåliga Har ej deltagit 13 8 KTH Matematik Hans Thunberg 21 svarande. Fritextsvaren har redigerats. 1. Vad anser du om föreläsningarna? Kursenkät 5B1212 HT04. Sammanställning av svar. Mycket Bra Bra Dåliga Mycket Dåliga Har ej deltagit

Läs mer

Har du läst kursen på Campus eller distans Campus 8 53% Distans 7 47%

Har du läst kursen på Campus eller distans Campus 8 53% Distans 7 47% 15 svar Sammanfattning Se hela svar Har du läst kursen på Campus eller distans Campus 8 53% Distans 7 47% KURSFRÅGA AV ÖVERGRIPANDE KARAKTÄR Kursinnehållet har varit intressant och stimulerande I låg grad

Läs mer

MO8007 VT2017. Antal svar: 4

MO8007 VT2017. Antal svar: 4 MO8007 VT07 Antal :. Vad var bäst med kursen? Vad var bäst med kursen? Aitors engagemang som labassistent The tight connection between the course literature, lectures and laboratories. Innehållet och upplägget!

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Teknologiska och biologiska grunder för odling TN0325, 30216.1415 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Siri Caspersen Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-03-26-2015-06-05 Antal

Läs mer

Kursutvärdering - rapporterande frågor, UmU:s standardfrågor

Kursutvärdering - rapporterande frågor, UmU:s standardfrågor Kursutvärdering - rapporterande frågor, UmU:s standardfrågor Visar grupper: Informationssystem (54494ht10) Kurs/grupp-objekt 1. 1. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? (1 anger lägsta 24 svar betyg

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Landscape architecture: History, theory and practice LK0249, 10281.1516 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Ylva Dahlman Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-10-29-2016-02-25

Läs mer

CTR JUDA11_1 JUDA21 H13

CTR JUDA11_1 JUDA21 H13 CTR JUDA_ JUDA H Antal respondenter: 9 Antal : Svarsfrekvens: 6, % Hur stor del av undervisningen har du deltagit i? Hur stor del av undervisningen har du deltagit i? Antal 0-9% 0 (0,0%) 0-9% 0 (0,0%)

Läs mer

CEQ-kommentarer Kurser år 1. CEQ-kommentarer Kurser år 1

CEQ-kommentarer Kurser år 1. CEQ-kommentarer Kurser år 1 CEQ-kommentarer Kurser år 1 Innehåll LP1... 2 Industriell ekonomi, allmän kurs, MIOA01... 2 LP2... 2 Endimensionell analys, FMAA05... 2 Linjär Algebra, FMA420... 3 LP3... 4 Mekanik grundkurs, FMEA10...

Läs mer

Elnät HT av :38. Kursutvärdering. Lägg till ett block

Elnät HT av :38. Kursutvärdering. Lägg till ett block http://www.moodle2.tfe.umu.se/mod/feedback/analysis.php?id=47... Elnät HT15 Du är inloggad som JanÅke Olofsson (Logga ut) Hem Mina kurser 215 HT15 Elektronik Elnät HT15 General Kursutvärdering Analys Kursutvärdering

Läs mer

79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan.

79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan. 79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan. KOMMENTARER: vad var särskilt positivt under dagen och vad kan förbättras? Tänk på innehållet under dagen, förtäring,

Läs mer

TDDB68 - Processprogrammering och operativsystem

TDDB68 - Processprogrammering och operativsystem 1 (6) TDDB68 - Processprogrammering och operativsystem Sändlista Inger Klein Tea Nygren Siv Söderlund Magdalena Smeds Christoph Kessler Tommy Färnqvist Kurskod TDDB68 Examinator Christoph Kessler Kursen

Läs mer

Utvärdering av kursen

Utvärdering av kursen Utvärdering av kursen Värdegrund och hållbar utveckling. 7,5 hp, Umeå, våren 2011 Kursutvärdering ska du som student alltid få möjlighet att fylla i efter avslutad kurs. Syftet med kursutvärderingar är

Läs mer

Resultat av kursvärdering för kursansvarig och lärare

Resultat av kursvärdering för kursansvarig och lärare Resultat av kursvärdering för kursansvarig och lärare Programmering med JavaScript, HTML och CSS Studietakt: Program: Saknas Fristående kurs, PAGWH, PAGWE Studenter i utskick: 40, 26, 20 Antal svarande

Läs mer

2. Vad var dåligt eller mindre bra på kursen? Lämna gärna förslag till förbättringar.

2. Vad var dåligt eller mindre bra på kursen? Lämna gärna förslag till förbättringar. Kursutvärdering för sista momentet - kursförbättrande frågor Kurs/grupp-objekt 1. 1. Vad var bra på kursen? Det är viktigt att veta så att vi inte tar bort det som du är nöjd med. 24 svar 2. 1. Innehållet?

Läs mer

3OM218. Examinator. Monica Christianson. 58% (14 av 24 möjliga personer) Muntlig utvärdering 2013-05 06

3OM218. Examinator. Monica Christianson. 58% (14 av 24 möjliga personer) Muntlig utvärdering 2013-05 06 Institutionen för omvårdnad Sammanställning [2013-06-13] [OM 218vt13] Sid 1 (1) Kursutvärdering Kursnamn och poäng Kvinno- och familjehälsa I, 7,5 hp Kurs inom program (ange program)/fristående Barnmorskeprogrammet,

Läs mer

EN UTVÄRDERING AV ARBETSPROCESSER KRING SKAPANDET AV MATERIAL (NÄTMATERIAL OCH AV-LÖSNINGAR)

EN UTVÄRDERING AV ARBETSPROCESSER KRING SKAPANDET AV MATERIAL (NÄTMATERIAL OCH AV-LÖSNINGAR) EN UTVÄRDERING AV ARBETSPROCESSER KRING SKAPANDET AV MATERIAL (NÄTMATERIAL OCH AV-LÖSNINGAR) GRUNDER I FÖRETAGANDE NÄTMATERIAL OCH AV-MEDEL - STYRKA/MÖJLIGHETER Det finns möjligheter att göra upp ett varierande

Läs mer

Kursutvärdering Matematisk analys IV H11

Kursutvärdering Matematisk analys IV H11 Matematisk analys IV, höstterminen 20. Responses: 9 Kursutvärdering Matematisk analys IV H. Du är Kvinna 33 3 Man 67 6 2. Varför har du läst denna kurs? Intresse för ämnet 33 3 Lättare att få jobb Förkunskapskrav

Läs mer