ALHAMBRA ENJOYNEERING

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ALHAMBRA ENJOYNEERING"

Transkript

1 ALHAMBRA ENJOYNEERING

2

3 När SEATs designer satt vid ritbordet var det familjen, livet på landet och solsemestrar som inspirerade. Att köra barnen till skolan, danslektioner och fotbollsträningar. Stormarknadernas trånga parkeringar. Sängar, garderober och byråer som ska köras hem från möbelaffären. Vissa kallar det för att dagdrömma. Vi kallar det ENJOYNEERING. ALLTID REDO Stor, smart, charmerande och oerhört mångsidig. Prisbelönta och flexibla Alhambra är alltid redo. Invändigt är möjligheterna nästan obegränsade och komforten enastående. Utvändigt är linjerna helt i klass med några av SEATs sportigare modeller. Det är en bil med sportiga köregenskaper och de senaste tekniska nyheterna och säkerhetsfunktionerna. Alhambra. Flexibilitet som förgyller livet.

4 FÖR HELA FAMILJEN Mycket spelrum för dig De tre raderna med fullstora stolar gör Alhambra till en bil för alla generationer barn, föräldrar och mor- och farföräldrar. Men om du vill ha alla där samtidigt är upp till dig. Du har trots allt liter tillgodo invändigt. Om du fäller de bakre stolarna kan ni få in ett par cyklar sida vid sida (ta bort framhjulen) och ge er ut i naturen. Men vi har inte bara skapat mer plats. Vi har skapat en miljö som är skön att vistas i. Alhambras kupé är både bekväm och funktionell. I de ergonomiska stolarna med läder- eller textilklädsel sitter du avspänt. Och ovanför dig hittar du ett panoramasoltak (tillval) som är omkring tre gånger större än vanliga soltak. Stor på insidan. Stor på utsidan. Mer spelrum för dig.

5

6 MÅNGSIDIG En bil med många talanger Vi har visserligen byggt bilen, men vi skulle inte drömma om att bestämma hur du ska möblera den. Alhambras interiör är oerhört mångsidig. Och det är upp till dig att bestämma hur du vill ha det. Bilen har fem stolar som standard men går att få med sju stolar i tre rader. Stolarna i de två bakre raderna kan enkelt fällas ned fullständigt. Det ger ett lastutrymme på liter. Du kan fälla dem oberoende av varandra på hela 32 olika sätt. 64 om du räknar med passagerarstolen fram. Det borde räcka gott och väl. Och en så storslagen interiör förtjänar ju en storslagen entré. Så vi gav den tre. Skjutdörrarna och den stora bakluckan gör det enkelt. Och om du vill ha det ännu enklare kan du välja att de ska vara elstyrda.

7 Med elektrisk öppning och stängning av baklucka och skjutdörrar blir det ännu enklare att komma in och ur bilen, särskilt när du har händerna fulla.

8 MAGISKA LÅDAN Fullpackad med specialfunktioner PARKERINGSHJÄLP OCH OPTISKA PARKERINGSSYSTEM. Tidigare kunde det vara jobbigt att parkera. Men det var innan SEAT Park Assist fanns. Systemet hittar en lämplig plats och styr in bilen automatiskt på parkeringsplatsen. Om du föredrar att parkera själv visar det optiska parkeringssystemet vad som händer bakom bilen på en skärm framför dig. ELSTYRD BAKLUCKA OCH ELSTYRDA SKJUTDÖRRAR. Det finns så många praktiska anledningar att ha elstyrd baklucka och elstyrda skjutdörrar (det är enkelt att öppna du behöver inte ha händerna fria) att det är lätt att glömma hur häftigt det ser ut.

9 CLIMATRONIC. För varmt? För kallt? Climatronics trezonssystem håller rätt temperatur i alla delar av bilen. PARKERINGSKAMERA BAK. INFÄLLBAR DRAGKROK.

10 STORT HJÄRTA Riktigt bra tryck Det är insidan som räknas. Och Alhambra har ett oerhört stort hjärta. Alla modeller i serien har system för energiåtervinning vid inbromsning samt start/stopp-system. Det är innovationer som minskar både bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen utan att försämra prestandan. Titta till exempel på TDI Ecomotive med 140 hk. Den för brukar 5,5 l vid 100 km blandad körning, släpper ut låga 143 g koldioxid per km. Och ändå är det bra tryck i Alhambran. Motoralternativen har turboladdning och bränsleinsprutningssystem. TDI-motorerna genererar upp till 177 hk och TSI-bensinmotorn är på 150 hk. Här pratar vi alltså om ett riktigt stort hjärta.

11 START/STOPP-SYSTEM. Sparar bränsle och minskar koldioxidutsläppen. OFF OFF ON ON Start/stopp-systemet aktiveras när du har växeln i neutralt läge. Motorn stängs av helt och är avstängd tills du sätter foten på kopplingspedalen igen. När du vill köra igen behöver du bara trycka ned kopplingen och lägga i ettan så startas motorn automatiskt.

12 ALLT DU BEHÖVER En Alhambra bara för dig REFERENCE / Sju krockkuddar (två fram, två på sidan, två krockgardiner och en knäkrockkudde), urkopplingsbara passagerarkrockkuddar / Elektromekanisk servostyrning, hastighetsberoende servoverkan / ESC med panikbromsassistans / Elstyrt barnlås på bakre sidodörrarna, styrs från förarplatsen / Bakre stolar med isofix- och Top Tether-system (för tre barnstolar) / Reflexer i framdörrarna / Däcktrycksövervakning / Sidospeglar i bilens färg med inbyggda kör riktningsvisare / Halogenstrålkastare med körriktningsvisare och kåpa i klart glas / Bakre sidoskjutdörrar / Climatic / Eluppvärmda sidospeglar / Stålfälgar 16" 6.5J x 16 med 205/60 däck / Elstyrd handbroms (DSG med Auto-Hold- funktion) / 12 V-uttag i mittkonsolen fram (två vid fem stolar, ett vid sju stolar) och ett i bagaget / SEAT Sound System 1.0 med fyra högtalare och AUX-ingång / Färddator / Tre individuella stolar bak med reglerbar position (framåt/bakåt), reglerbart nackstöd och Easy Fold-funktion / Låsbart handskfack med belysning och kylfunktion / Förvaringsfack i takkonsolen / Förvaringsfack i dörrarna (för 1,5-litersflaska och karta framtill) utan justerbart och borttagbart insynsskydd för bagageutrymmet / Bagage med extra förvaringsfack / Två mugghållare per rad ( ), två extra vid sju stolar ( ) / Fyra krokar i bagageutrymmet Viss utrustning på bilderna ingår inte i standardutrustningen.

13

14 STYLE UTÖVER REFERENCE-UTFÖRANDET / Farthållare / Plan hylla på framstolarnas ryggstöd / Lådor under förar- och passagerarstolarna / Växelspaksknopp i läder / Fickor på förar- och passagerarstolarnas ryggstöd / Två solgardiner för bakdörrarna / Invändiga krominlägg (ventiler, varningslampreglage och strålkastarreglage) / Fack för solglasögon / Täckt förvaringsfack på golvet i andra stolsraden / Regnsensor / Dimstrålkastare med kurvfunktion / Takreling och fönsterlisterna på sidorna i krom / MDI (USB) / 12 V-uttag i mittkonsolen fram (tre vid fem stolar, ett vid sju stolar) och ett i bagaget / SEAT Sound System 2.0 med åtta högtalare och AUX-ingång / Kom-hem funktion / Förarstol med elstyrd reglering av svank- och nackstöd / Lättmetallfälgar 16" IZAROS med 215/60 däck / Spegel med automatisk avbländning / Förvaringsfack med lucka på instrumentbrädan / Två mugghållare per rad ( ), två extra vid sju stolar ( ) / Främre armstöd med förvaringsfack, reglerbara (framåt/bakåt/höjdled) / Larm Viss utrustning på bilderna ingår inte i standardutrustningen.

15

16 EN FYRHJULS BEDRIFT Kul för hela familjen 4DRIVE Ta marknadens mest flexibla MPV och komplettera med fyrhjulsdrift, så blir möjligheterna oändliga. Med SEAT Alhambra 4DRIVE kan du åka vart du vill, göra vad du vill och ta med allt du behöver. Fyrhjulsdriften och det avancerade chassiet garanterar riktigt sköna köregenskaper. Och diesel motorn TDI 140 har bra dragkraft. Husvagn, släp, hästsläp Oavsett vad du vill hänga på bilen är det ingen match för din Alhambra.

17

18 ALHAMBRA Alhambra har alltid varit en barnvänlig bil och än mer nu med vårt nya 4KIDS paket. Som du förstår så lever 4KIDS paketet upp till sitt namn. Paketet innehåller två integrerade barnstolar för en säker och komfortabel bilfärd. När de väl sitter fastspända i sina stolar kan de bekvämt se på film i DVD spelaren med två 9" skärmar som sitter på baksidan av framstolarna. När de sedan känner för att koppla in sin spelkonsol och spela spel finns 230V uttaget nära till hands. De mörktonade rutorna där bak skyddar dem från solen och reflektioner i skärmarna. 4KIDS paketet innehåller: / 2 integrerade barnstolar / Takkonsol / Box mellan 1:a och 2:a sätesraden / Mörktonade rutor / 230W uttag / DVD spelare med två stycken 9" skärmar I lådorna under sätena kan de enkelt förvara sina leksaker och för att du inte ska känna dig utanför kan du förvara dina tillhörigheter i takkonsolen. Upptäck mer genom att scanna QR koden.

19

20 En värld av underhållning DVD spelare med två 9" skärmar. Barnen där bak kommer att uppskatta och gläjas åt resan tack vare 9" dubbla skärmarna och DVD spelare som även har USB uttag och kan läsa av minneskort.

21 Box mellan främre och bakre sätena. Dessa förvaringslådor underlättare din förvaring av mindre leksaker och annat. Förvaringslådor i takkonsolen. Perfekt för att förvara dina solglasögon, kamera och andra viktiga tillhörigheter. Två integrarade bilbarnstolar. 4KIDS paketet kommer med två integrerade bilarnstolar för en säker och komfortabel resa för de mindre passagerarna. 230V uttag. 230V uttaget ser till att dina konsoller alltid är fulladdade och redo att användas.

22 PRECIS SOM DU VILL HA DET Du bestämmer över din Alhambra Det finns ett stort urval av originaltillbehör från SEAT, så du kan själv bestämma hur du vill ha din Alhambra. Välj själv! På nätet seat.se kan du snabbt och lätt bygga din egen drömbil. Du väljer enkelt motor, klädsel, färg, utrustning och tillval. Du kan spara, ladda ned och visa drömbilen för dina vänner. KROMADE SIDOSPEGLAR. 7N

23 DRAGKROK. 7N SKIDHÅLLARE. För fyra par skidor eller två snowboardar. 3B F LASTBÅGAR. 7N KROMAD LIST FÖR BAKLUCKAN. Av högresistent ABS-plast. 7N ORIGINAL SEAT CYKELHÅLLARE FÖR KUPÉN. För säker transport av upp till tre cyklar. Sparar plats. 7N

24 KLÄDSEL Vi vill att du ska sitta bekvämt. Och vi vet att klädseln måste hålla hög kvalité. Så vi har valt ut kvalitetsläder och textilier som är både bekväma och slitstarka. DUBAI JL R * Vissa delar i svart konstläder. ¹ Endast med Style Advanced-paket. Reference /R/ Style /St/ Standard Tillval TOKYO JJ + WST St ¹

25 LONDON GREY JL St LONDON BEIGE ZW St BLACK LEATHER* JJ + PL1 St BLACK LEATHER* JJ + PL1 + WST St ¹

26 FÄLGAR 16" ELODEA R 16" IZAROS St 17" KOSTA St ¹ 18" AKIRA St ¹

27 FÄRGER White B4B4 SOFT Salsa Red 4Y4Y SOFT Silver LEAF 7B7B METALLIC Reflex Silver 8E8E METALLIC Indium Grey X3X3 METALLIC Night Blue Z2Z2 METALLIC Reference /R/ Style /St/ Standard Tillval ¹ Endast med Style Advanced-paket. Salsa red, metallic och custom färg mot pristillägg Nayara Blue 1L1L METALLIC Deep Black 2T2T METALLIC Boal 6M6M CUSTOM

28 UTRUSTNING SÄKERHET Reference Sju krockkuddar (två fram, två på sidan, två krockgardiner och en knäkrockkudde), urkopplingsbar passagerarkrockkudde S S Bältespåminnare för förare och passagerare (visuell signal och ljudsignal) S S Fem trepunktsbälten, fram med höjdreglering och bältesspännare S S Elektromekanisk servostyrning, hastighetsberonde S S ESC med panikbromsassistans S S Elstyrt barnlås på bakre sidodörrarna, styrs från förarplatsen S S Bakre stolar med isofix- och Top Tether-system (för tre barnstolar) S S Reflexer i framdörrarna S S Däcktrycksövervakning S S Däckreperationssats med kompressor S S EXTERIÖR Reference Stålfälgar 16" 6 ½ J 16, med 205/60 punkteringssäkra däck S Lättmetallfälgar 16" 6 ½ J 16, med 215/60 punkteringssäkra däck inklusive låsbara hjulbultar. S Sidospeglar i bilens färg med inbyggda körriktningsvisare S S Stötfångare och dörrhandtag i bilens färg S S Takreling och fönsterlister i krom S Halogenstrålkastare med körriktningsvisare och kåpa i klart glas S S Dimstrålkastare med kurvfunktion S Värmeskyddande sido- och bakrutor S S Bakre sidoskjutdörrar S S Kromad kylargrillram S S Style Style ELEKTRONIK Reference Style Climatic S S Farthållare S Eluppvärmda strålkastarmunstycken S S Regnsensor + ljussensor S Elektriska eluppvärmda sidospeglar S Elektriska eluppvärmda infällbara sidospeglar S Elstyrda fönsterhissar fram och bak + centrallås S S Körriktningsvisare med komfortfunktion (ett tryck är tre blinkningar) S S Eluppvärmda stolar fram S S Belysning för öppen bagagelucka S Indikator för öppna dörrar och bagagelucka S S Elstyrd handbroms (DSG med Auto-Hold-funktion) S S 12 V-uttag i mittkonsolen fram (två vid fem stolar, ett vid sju stolar) och ett i bagaget S 12 V-uttag i mittkonsolen fram (tre vid fem stolar, två vid sju stolar) och ett i bagaget S SEAT Sound System 1.0 med fyra högtalare och AUX-ingång S SEAT Sound System 2.0 med åtta högtalare och AUX-ingång S Larm S Kom-hem-funktion S Färddator S S MDI (USB) S

29 INTERIÖR TILLVAL Reference Style Reference Style Komfortstolar fram S S Passagerarstol med inställbart svankstöd, justerbar i höjdled S Passagerarstol, fällbar till bord S Förarstol justerbar i höjdled S Förarstol justerbar i höjd samt elektriskt justerbart svank och ryggstöd S Tre individuella stolar bak med reglerbar position (framåt/bakåt), reglerbart nackstöd och Easy Fold-funktion S S Ratt som är justerbar i höjdled S S Låsbart handskfack med belysning och kylfunktion S S Spegel med avbländning S Spegel med automatisk avbländning S Förvaringsfack utan lucka på instrumentbrädan S Förvaringsfack med lucka på instrumentbrädan S Förvaringsfack i takkonsolen S S Förvaringsfack i dörrarna (för 1,5 l-flaska och karta framtill) utan justerbart och borttagbart insynsskydd för bagageutrymmet S S Justerbart och borttagbart insynsskydd för bagageutrymmet S Plan hylla på framstolarnas ryggstöd S Lådor under förar- och passagerarstolarna S Fickor på förar- och passagerarstolarnas ryggstöd S Två solgardiner för bakdörrarna S Invändiga krominlägg (ventiler, varningslampreglage och strålkastarreglage) S Fack för solglasögon S Täckt förvaringsfack på golvet i andra stolsraden S Bagage med extra förvaringsfack S S Två mugghållare per rad ( ), två extra vid sju stolar ( ) S Två mugghållare per rad ( ), två extra vid sju stolar ( ) S Reglerbara främre armstöd (framåt/bakåt/höjdled) med förvaringsfack S Ratt med tre ekrar i PUR-material S Multifunktionsratt i läder med tre ekrar S Växelspaksknopp i läder S Dekorativa Dark Rodhium -inlägg S Dekorativa Vulkano -inlägg S Solskydd med sminkspegel S Solskydd med belysning och sminkspegel S Fyra krokar i bagageutrymmet S S Parkeringssensor fram och bak T Svart takreling T Mörktonade fönsterrutor ifrån B-stolpe T Infällbar dragkrok (inklusive Auto Hold-funktion) T T 2 integrerade barnstolar placerade på ytterplatserna i 2 sätesraden T T Bakre sidokrockkudde T T Larm T S Farthållare T S Trezons Climatronic-system (med reglage på andra raden), Reference extra armstöd (inte tillgängligt med programmerbar kupéuppvärmare) T T Fjädring bak med automatisk nivåreglering T Elstyrt panoramasoltak (kräver trezons Climatronic-system) T Lastpaket: säkerhetsnät (vertikalt), lastorganiseringspaket i bagage T ipod -anslutning T 18" Lättmetallfälgar Akira (inklusive sportfjädring) T Elektrisk öppning och stängning av skjutdörrar och baklucka T Bi-Xenon-strålkastare + AFS T Programmerbar kupévärmare T Eluppvärmd vindruta för bilar med dieselmotorer T Family Edition: 2 stolar sista raden + Climatronic för 3 zoner T T 4Kids: 2 integrerade barnsstolar + takkonsol + box mellan 1a och 2a sätesraden + mörktonade rutor + 230V uttag + DVD player med 2st 9" skärmar T T Teknikpaket Sound: SEAT Sound system 3.0 Radio Mid 510 med färgdisplay, Integrerad CD växlare för 6 CD + Bluetooth + optiskt parkeringssystem samt parkeringskamera bak T Teknikpaket Navigation: Bluetooth + SEAT Media System 2.2 med navigation + bakåtriktad kamera + Park assist med parkeringssensorer fram och bak T Teknikpaket Advanced: Teknikpaket Navigation + Helljusassistent + Lane Assist inkl Road sign detection T Park Assist med parkeringssensor fram och bak T Style Advanced-paket: 17" Lättmetallfälgar "Kosta", Mörktonade rutor bak, Sportstolar komfort, Interiör krom, Sportfjädring T Style Advanced-paket: 18" Lättmetallfälgar "Akira", Mörktonade rutor bak, Sportstolar komfort, Interiör krom, Sportfjädring T Läderpaket i svart, framstolar elektriskt justerbara (förarstol med minnesfunktion) T S Standard T Tillval Inte tillgänglig

30 TEKNISK INFORMATION MOTOR TSI 150 TSI 150 DSG6 TDI 140 Ecomotive TDI 140 DSG6 TDI 140 4DRIVE TDI 177 TDI 177 DSG6 Typ 4 cylindrar 4V 4 cylindrar 4V 4 cylindrar 4V 4 cylindrar 4V 4 cylindrar 4V 4 cylindrar 4V 4 cylindrar 4V Slagvolym (cc) Cylinderdiameter och slaglängd (mm) 76,5 75,6 76,5 75,6 81,0 95,5 81,0 95,5 81,0 95,5 81,0 95,5 81,0 95,5 Kompressionsförhållande 10:1 10:1 16,5 16,5 16,5 16,0 16,0 Max. effekt (kw (hk)/vid r/min) 110 (150)/ (150)/ (140)/ (140)/ (140)/ (177)/ (177)/4 200 Max. vridmoment (Nm/vid r/min) 240/ / / / / / / Bränslesystem TSI TSI TDI CR TDI CR TDI CR TDI CR TDI CR Tändning Turbo + kompressor Turbo + kompressor Turbo Turbo Turbo Turbo Turbo Bränsletyp 95 oktan 95 oktan Diesel min. CZ 51 (DIN EN 590) Miljöklass EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Generator (A) PRESTANDA Toppfart (km/h) Acceleration km/h (s) 10,7 9,9 10,9 10,9 11,4 9,3 9,6 Acceleration km/h (s) på 5:e växeln 13,5 11,9 12,0 10,0 BRÄNSLEFÖRBRUKNING Stadskörning (l/100 km) 9,2 9,4 6,8*/6,9** 6,9 7,4*/7,5** 7,3 6,7 Landsvägskörning (l/100 km) 6,1 6,6 4,8*/4,9** 5,0 5,2*/5,4** 5,0 5,4 Blandad körning (l/100 km) 7,2 7,6 5,5*/5,6** 5,7 6,0*/6,2** 5,8 5,9 KOLDIOXIDUTSLÄPP Stadskörning (g/km) */182** */197** Landsvägskörning (g/km) */130** */143** Blandad körning (g/km) */146** */162** TRANSMISSION Växellådetyp MQ350-6F (0BB,B LXM) DQ 250-6F (LTQ 02E,L) MQ350-6F (0BJA MUS) DQ 250-6F (02,E,A MSS) MQ500-6A (06,4) MQ500-6F (0A6,D MJV) Utväxlingsförhållande I 3,769 3,462 3,769 3,461 3,923 3,571 3,461 II 2,087 2,150 1,959 2,050 2,050 1,905 2,045 III 1,323 1,464 1,257 1,300 1,750 1,619 1,300 IV 0,977 1,079 0,869 0,902 1,156 1,156 0,902 V 0,975 1,094 0,857 0,914 0,865 0,865 0,914 VI 0,814 0,921 0,717 0,756 0,725 0,725 0,756 VII R 4,549 3,989 4,549 3,989 4,946 4,503 3,989 DQ 250-6F (02,EP MST)

31 TRANSMISSION TSI 150 TSI 150 DSG6 TDI 140 Ecomotive TDI 140 DSG6 TDI 140 4DRIVE TDI 177 TDI 177 DSG6 Grupp 1 förhållande 4,235 4,375 3,944 4,375 4,400 4,400 4,375 Grupp 2 förhållande 3,273 3,333 3,087 3,333 3,300 3,300 3,300 Grupp 3 förhållande 3,667 3,667 CHASSI Frjädring fram Individuell upphängning av McPherson-typ skruvfjädrar hydrauliska stötdämpare. Främre krängningshämmare 23,6 mm* 25/22 Fjädring bak Individuell upphängning med fyra länkarmar skruvfjädrar hydrauliska stötdämpare krängningshämmare framhjulsdrift 20 mm krängningshämmare fyrhjulsdrift 19,5 mm Styrsystem Elektromekanisk servostyrning Vänddiameter (m) 11,9 11,9 11,9 11,9 11,9 11,9 11,9 Bromssystem Hydrauliskt (tvåkrets, diagonalt) med självreglerande servoassistans, ABS/ESC Bromstyp fram och bak Ventilerade skivbromsar fram, solida skivbromsar bak Bromsar fram (mm) Bromsar bak (mm) HJUL Fälgar 6 ½ J 16" / 7J 17" Däck 205/60 R16 215/60 R16 225/50 R17 MÅTT Typ MPV / Cw: 0,299 Längd/bredd/höjd (mm) / / Hjulbas (mm) Spårvidd fram/bak (mm) / Lastutrymme fem stolar (l) Upp till insynsskyddet 809, upp till taket 1339 (med andra raden nedfälld 2 430) Lastutrymme sju stolar (l) Upp till insynsskyddet 267/tredje raden nedfälld och upp till insynsskyddet 658/upp till taket och tredje raden nedfälld 1167 (andra och tredje raden nedfälld 2 297) Bränsletank (l) Vikter Tjänstevikt (kg) 1 723*/1 771** 1 742*/1 790** 1 774*/1 822** 1 803*/1 851** 1 891*/1 942** 1 800*/1 851** 1 804*/1 855* Max. släpvagnsvikt med broms 12% (kg) *** **** ***** *** **** ***** *** **** 900 ***** Max. totalvikt (kg) 2 290*/2 480** 2 310*/2 500** 2 340*/2 510** 2 370*/2 540** 2 530*/2 580** 2 370*/2 530** 2 370*/2 530** *** **** 900 ***** *** 900 **** *** **** 900 ***** *** **** 900 ***** * 5 stolar. ** 7 stolar. *** Gäller vid BE behörighet. **** Gäller vid B behörighet 5 säten. ***** Gäller vid B behörighet 7 säten.

32 FEMSTJÄRNIG SÄKERHET Trygg ända in i själen Det faktum att Alhambra har fått fem stjärnor i trafiksäkerhetsprogrammet Euro NCAP* borde egentligen säga allt. Men det gör det inte. Vi har gått ännu längre och lagt till betydligt fler säkerhetsfunktioner än vad som är brukligt inom branschen. Vad sägs om sju krockkuddar, inklusive knäskydd på förarsidan, elstyrt barnlås på bakdörrarna och integrerade barnstolar (tillval) med isofix- och Top Tether-system? Dessutom ingår Alhambras aktiva säkerhetssystem som det elektroniska stabilitetsprogrammet ESC, bromsassistansen, nivåregleringen och däcktrycksövervakningen. KROCKKUDDAR. Alhambra har totalt sju krockkuddar: fram, på sidan, krockgardiner och knäkrockkudde på förarsidan. Dessutom går det att koppla ur krockkudden på passagerarsidan, och som tillval erbjuds även bakre sidokrockkuddarna. LANE ASSIST. Systemet övervakar bilens position på vägen så att du behåller placeringen mitt i körfältet och korrigerar riktningen försiktigt om det skulle behövas. TRAFFIC SIGN RECOGNITION. Smart teknik som registrerar vägmärken och visar informationen på Alhambras navigationsskärm. Vad som än händer behöver du inte vara rädd att missa något. LIGHT ASSIST. Slår vid behov på och av helljuset så att mötande trafik inte blir bländad. TOP TETHER-BÄLTEN. Avancerade säkerhetsfunktioner hör inte bara hemma i framsätet. De bakre Top Tether-bältena skyddar passagerarna genom att hålla fast överkroppen och minska den framåtroterande rörelsen som uppstår vid frontalkrockar. DIMSTRÅLKASTARE MED KURVFUNKTION. Ett ljus i mörkret även när det svänger. Vid låga hastigheter lyser dimstrålkastarna åt det håll du styr så att du enkelt ser alla höga trottoarkanter, låga stolpar och mörka diken. *Mer information finns på

33 MÅTT ELECTRONIC STABILIT Y CONTROL (ESC). Alhambra är rolig och säker att köra, delvis tack vare ESC och panikbromssystemet EBA, som övervakar fordonets rörelser och förbättrar bromsning och stabilitet. MOTORER BENSIN Reference Style TSI 150 TSI 150 DSG6 ADAPTIVA STRÅLKASTARE (AFS). Låt tekniken visa vägen. Systemet vinklar ljusstrålarna i rattens riktning, så att de effektiva Bi-Xenonstrålkastarna lyser upp vägen framför dig åt det håll du ska. DIESEL TDI 140 Ecomotive TDI 140 DSG6 TDI 140 4DRIVE TDI 177 TDI 177 DSG6

34 ETT TRYGGT KÖP. Vi på SEAT tycker att det är viktigt att du känner dig lugn och trygg med ditt bilköp. Därför har vi tagit fram SEAT Trygghet, ett generöst paket som medföljer utan extra kostnad när du finansierar din nya SEAT genom SEAT Finansiering. I paketet ingår fri service i 3 år/4500 mil** och förlängd nybilsgaranti i 3 år/9000 mil**. Enklare än så blir det knappast att köpa en ny bil och du kan njuta av ett bekymmersfritt bilägande. * Ett generöst paket som medföljer utan extra kostnad när du finansierar din nya SEAT genom SEAT Finansiering. I paketet ingår fri service i 3 år/4500 mil** och förlängd nybilsgaranti i 3 år/9000 mil**. Enklare än så blir det knappast att köpa en ny bil och du kan njuta av ett bekymmersfritt bilägande. ** Det som infaller först.

35 SEAT FINANSIERING Nyckeln till mobilitet. Finansieringen av din nya SEAT är en viktig del av bilköpet, och våra finansieringsalternativ är en del av erbjudandet från SEAT. Vi finns hos SEAT-återförsäljaren som är vårt ombud och samarbetspartner. Vi erbjuder rörlig ränta på kontrakt upp til 84 månader och vår rörliga ränta är baserad på och följer STIBOR 90, en marknadsnoterad räntebas. Fast ränta sätts på leveransdagen och följer därefter kontraktet upp till 60 månader. Några exempel på populära finansieringsformer för privatperson och företag: SEAT BILLÅN Vårt vanligaste lån med flera individuella valmöjligheter avseende tid, kontantinsats (lägst 20% för privatperson) och om ditt billån ska vara med eller utan restskuld. SEAT KONSUMENTLEASING Du vill betala för nyttjandet, att äga din SEAT är inte lika viktigt. Du bestämmer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad. SEAT FINANSFÖRSÄKRING Vi erbjuder ersättningsnivå och innehåll utöver det vanliga. Kombinera vår finansiering med försäkring. SEAT SERVICEAVTAL Alla bilar behöver service och med ett serviceavtal undviker du överraskningar. Du betalar en fast månadskostnad och vet vad din service kommer att kosta. Serviceavtal kan kombineras med alla våra finansieringsformer. SEAT LEASING Vi erbjuder individuellt anpassad finansiering för stora och små företag. Du kan med fördel kombinera vår finansiering med serviceavtal och försäkring. Allt på samma faktura specificerat för sig. SEAT BUSINESS FLEX Leasing, försäkring, service- och reparationsavtal och drivmedel. Kapa pappershögarna, du får allt på samma faktura. Ett erbjudande till näringsidkare med 1 10 fordon i sin bilpark. SEAT KORTET SEAT-kortet är ett kostnadsfritt kundkort för dig som SEAT-ägare. Kortet ger dig möjlighet att delbetala inköp hos din återförsäljare, både service och tillbehör. Köpesumman delas i sex månadsbetalningar som är helt fria från ränta och avgifter. SEAT-kortet ger dig en mängd förmåner och rabatter hos våra samarbetspartners och fungerar dessutom som tankkort på ca stationer i landet. Läs mer på SEAT garantier Din SEAT levereras med 2 års nybilsgaranti, 3 års lackgaranti, 3 års vagn ska de garanti, 12 års garanti mot genom rostning utan krav på efterbehandling. Möjlighet finns att köpa till utökad nybilsgaranti med 1 år upp till mil alt 2 år upp till mil. Vi ger dessutom 2 års garanti på alla originaldelar och tillbehör. SEAT Service Mobility Under de första två åren efter köpet täcks din nya SEAT automatiskt av SEAT Service Mobility utan ytterligare kostnader. SEAT Service Mobility erbjuder dig assistanstjänster i alla situationer då din SEAT inte kan köras vidare på grund av fel. Vi hittar alltid den bästa lösningen för dina behov, oavsett om det är en hyrbil, transport hem för dig och dina passagerare eller övernattning på hotell. Kan förlängas efter andra året efter utförd service på auktoriserad verkstad. MILJÖARBETE OCH ÅTERVINNING Miljöarbetet är mycket högt prioriterat inom SEAT. I allt vi gör, som forskning, konstruktion och tillverkning finns miljöarbetet med och vi har länge varit tidigt ute när det gäller ny teknik för att utveckla och tillverka bilar med minimal miljöpåverkan. SEAT har exempelvis redan uppfyllt de framtida EU-direktiven när det gäller fordonstillverkning. Minst 85% används till återvinning och återanvändning. I enlighet med förordningen om producentansvar för bilar, SFS 1997:788 erbjuds SEATs bilägare att kostnadsfritt lämna sina uttjänta bilar för återvinning. Om du vill veta mer om vårt miljöarbete och hur vi arbetar för att underlätta och förenkla återvinningen, gå in på MILJÖCERTIFIERING Importören, Volkswagen Group Sverige AB, är certifierade enligt ISO Produktionsanläggningar är certifierade enligt ISO14001 eller EMAS. LONGLIFE SERVICE Tack vare den teknik som används hos SEAT behöver underhålls service med LongLife Service bara utföras vid behov. Där konventionella serviceintervall beräknas utifrån hur många kilometer du har kört, använder LongLife Service en teknik som väger in ditt personliga körsätt och användningsförhållandena för bilen. Ett exempel: flera korta körningar innefattar olika förhållanden jämfört med långkörningar. Underhållsintervallen är flexibla. Tänk på, trots det ovanstående, att LongLife Service ska utföras minst vartannat år eftersom motor olja åldras oavsett bilens användning.

36 Vi är spanska och tyska. Vi är passionerade perfektionister. Vi är känslomässiga tekniker. Allt vi kan, får du uppleva. Vi ger designen ett syfte. Vi ger tekniken en känsla. Vi kallar det ENJOYNEERING. Vi är SEAT. ENJOYNEERING SEAT bedriver kontinuerlig produktutveckling och gör allt för att säkerställa att all information är korrekt då broschyren publiceras (juni 2013). Vi förbehåller oss rätten till ändringar som inte avsevärt minskar värdet eller användbarheten. Din SEAT-återförsäljare förser dig gärna med mer information. Bilarna på bilderna i broschyren kan vara extrautrustade. SEAT Sverige, Södertälje, BRO seat.se

NYA ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY

NYA ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY NYA ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY EXTERIÖR Nya SEAT Alhambra är en oerhört mångsidig bil med dynamisk karaktär. Bilen är ett bevis på att alltid kunna vara redo för olika användningsområden och utmärker

Läs mer

ALTEA XL ENJOYNEERING

ALTEA XL ENJOYNEERING ALTEA XL ENJOYNEERING KLÄDEL OCH FÄLGAR I-TECH 24 16" ELIO TITANIUM 17" ALBEA tandard Tillval FÄRGER White B4B4 OLID Emocion Red 9M9M OLID Nevada White 2Y2Y METALLIC Estrella ilver P5P5 METALLIC Pirineos

Läs mer

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY INSIDE SEAT 1953 byggde SEAT sin första bil. Idag, mer än 60 år senare har vår teknik utvecklats med ett tydligt mål, att skapa vackra saker varje dag Ingenjörer får inspiration

Läs mer

LEON X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY ECHNOLOGY O ENJOY FÄLGAR KLÄDEL X-PERIENCE AD X-PERIENCE 17" LEAHER BLACK AD PL1 X-PERIENCE 18" tandard illval ALCANARA X-PERIENCE AD PL3 FÄRGER WHIE B4B4 OLID EMOCION RED 9M9M OLID NEVADA WHIE 2Y2Y MEALLIC

Läs mer

MYCKET BIL FÖR PENGAR

MYCKET BIL FÖR PENGAR TOLEDO ENJOYNEERING SEAT Toledo är utvecklad för att motsvara högt ställda krav. Gott om plats för passage rare och bagage. Säkerhet som matchar de bästa i klassen. Snygg design och underhållande att köra.

Läs mer

LEON ST ENJOYNEERING

LEON ST ENJOYNEERING LEON ST ENJOYNEERING NYA SEAT LEON ST Kombi LEV LIVET MED STIL Hela Leon-familjen har tagits fram utifrån devisen "teknik att njuta av". Modellen med fem dörrar lanserades först och innehåller den senaste

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

INTERIÖR. Style. Ratt justerbar i höjdled. Servostyrning. 2 främre + 2 bakre nackstöd S. Fäll och delbart baksäte. Handskfack med lucka

INTERIÖR. Style. Ratt justerbar i höjdled. Servostyrning. 2 främre + 2 bakre nackstöd S. Fäll och delbart baksäte. Handskfack med lucka Mii ENJOYNEERING URUNING ÄKERHE INERIÖR Låsningsfria bromsar (AB) + Elektronisk tabiliserings kontroll (EC) + Hill Hold kontroll Krockkuddar på förar och passagerarsidan Huvud-/bröstkrockkudde (KA) Urkopplingsbar

Läs mer

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet Sharan fakta Utrustning Sharan Bas Standard för 2,0, Turbo, samt TDI 140 PF. SÄKERHET/TRYGGHET ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

December Mars Nya Golf Alltrack.

December Mars Nya Golf Alltrack. December Mars 20152014 Nya Golf Alltrack. Nya Golf Alltrack 1.8 TSI 180 DSG 4MOTION 2.0 TDI 184 DSG 4MOTION Efter succén med Passat Alltrack som förra året var den mest sålda Passat-versionen i Sverige,

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Utgåva 2. Cross Caddy

Utgåva 2. Cross Caddy Utgåva 2 Cross Caddy Cross Caddy Life 03 Cross Caddy Life lockar till äventyr med sitt tuffa ut seende. Designat underredsskydd i silver och svarta skärm breddare ger distinkt off-road-prägel. Första intrycket

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning Tillval endast för R5 TDI och V6 2-zon klimatanläggning 4-zon klimatanläggning Memory-paket för förarstol, speglar, ratt och bälte Endast i kombination läderpaket Cricket med komfortstolar eller läderpaket

Läs mer

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar, 16 ventiler 16 ventiler 16 ventiler Högtrycksinsprutning Högtrycksinsprutning Direktinsprutning Direktinsprutning

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725 NISSAN NV400 SKÅP EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 SKÅP PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt GVW Axel Transmissio n (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Van L1H1 Working

Läs mer

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DIN

Läs mer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-02-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-02-27 Versioner Bensin: Ypsilon, 5-vxl manuell 1) Ypsilon 1) Ypsilon, 5-vxl manuell

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

Sharan Freestyle fakta

Sharan Freestyle fakta Sharan Freestyle fakta Sharan Freestyle Standard för Turbo och TDI 140. Förarmiljö Sharan Freestyle. Eluppvärmd fram- och bakruta. Färddator. Lättmetallfälg 16" Valencia. Tygklädsel Epsilon. Freestyle

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

Augusti Sharan. Fakta och utrustningspaket.

Augusti Sharan. Fakta och utrustningspaket. Augusti 2000 Sharan Fakta och utrustningspaket. Sharan Bas Standard för 2.0, Turbo samt TDI/115. Tygklädsel Tools i antracitgrå eller flanellgrå. Har dörrsidor, panel och stolskanter i samma kulör. Antracitgrå.

Läs mer

1781 Cyl. diam/slagl (mm) 81/86,4 Effekt kw (hk) vid r/min. 110(150)5800 Max vridmoment (Nm) vid r/min. 220/2000-4200 Bränsle.

1781 Cyl. diam/slagl (mm) 81/86,4 Effekt kw (hk) vid r/min. 110(150)5800 Max vridmoment (Nm) vid r/min. 220/2000-4200 Bränsle. Beetle 1,6 2,0 Turbo Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar, 20 ventiler 8 ventiler 8 ventiler Multi-Point-Injektion Multi-Point-Injektion Multi-Point-Injektion Turbo Laddluftkylare Katalysator Katalysator

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 TILL ER TJÄNST. SEAT är det bästa av två världar. Det är spansk passion och tysk teknik i perfekt harmoni. Stilren design och hög kvalitet, körglädje och kompromisslös

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket April 2000 Passat Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Lastför- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg måga kg vagnsvikt kg 1) skatt klass Passat 1.6

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181.

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181. Prislista Ford C-Max Grand C-Max Ford C-Max Trend Hk Växellåda Pris 100 181.400:- 125 193.400:- 1.6BF (För CNG-konvertering) 177 5-vxl manuell 191.400:- 1.5 TDCi 95 203.400:- 1.5 TDCi 105 213.400:- 1.5

Läs mer

Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014

Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014 Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014 Nya Passat Alltrack 2.0 TSI 220 DSG6 GT 2.0 TDI 190 DSG6 GT 2.0 TDI 240 DSG7 GTS Nu fortsätter succén med Passat Alltrack. Kombinationen av kraftfulla effektiva

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12 SE-18C-0489 NISSAN NV400 SKÅP PRISLISTA 2014-11-12 Ca-pris Moms Rekommenderat Lastvolym Växel- ex. Moms 25 % cirkapris Motor Effekt Version Model Chassis m³ låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk.

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk. Prislista Citan 2015 Typ Skåp Kompakt Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Skåp Lång med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Effekt

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

A6 Avant. A6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris 357 000 SEK

A6 Avant. A6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris 357 000 SEK Audi unite A6 Avant Totalpris 365 000 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A6 Avant Motor 4GD0DC\1 2.0 TDI 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,5 l CO2-utsläpp: 117 g/km (EU

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

Utrustning. Polo. Polo Masters utöver Polo. Polo GT utöver Polo Masters

Utrustning. Polo. Polo Masters utöver Polo. Polo GT utöver Polo Masters Nya Polo fakta Utrustning Polo Standard 1,4 och TDI 90. Säkerhet/trygghet ABS-bromsar med EBF (elektronisk bromskraftsfördelning) Bältespåminnare för båda framstolarna Damm- och pollenfilter ESP (antisladdsystem)

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

4 cylindrar 16 ventiler. Högtrycksinsprutning Direktinsprutning. Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator. Variabel turbingeometri Kväveoxidsensor

4 cylindrar 16 ventiler. Högtrycksinsprutning Direktinsprutning. Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator. Variabel turbingeometri Kväveoxidsensor Touran 1,6 FSI TDI TDI 136 Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar 16 ventiler Högtrycksinsprutning Högtrycksinsprutning Direktinsprutning Turbo, laddluftkylare Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K50RY\0 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,2 l CO2-utsläpp: 137 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

Yaris Limited Edition Produktinformation

Yaris Limited Edition Produktinformation Yaris Limited Edition Produktinformation URVAL AV UTRUSTNING Interiört Backspegel, inre, avbländbar. Bakruta, eluppvärmd. Baksäte, justerbart 15 cm. Burk-/mugghållare, 2 st fram. Centrallås, fjärrstyrt.

Läs mer

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900 Opel ADAM år 2018- Utgåva 2017-11-09 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 1.4 ECOTEC Hk MT5 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S GLAM 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 155 1.4 ECOTEC Hk MT5 159 17 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl.

Läs mer

5-dörr Teknik Utrustning

5-dörr Teknik Utrustning www.kia.fi 5-dörr Teknik Utrustning TEKNISK SPECIFIKATION Kia cee d 5 dörr 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCT- 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hk EcoDynamics 135 hk automat 135 hk EcoDynamics 90

Läs mer

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat 2012 Polo Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Golf Beetle Tiguan Passat Ett erbjudande till Svensk Tennis Erbjudandet gäller under 2012 och prisexemplen avser läget

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

LEXUS RX 400h. Fr o m 0503

LEXUS RX 400h. Fr o m 0503 LEXUS RX 400h Fr o m 0503 MILJÖ- DEKLARATION RX 400h Tillverkning Fabriken är certifi erad enligt internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km. Blandad

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A4 Avant Totalpris 323 600 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Avant Motor 8K50QC\0 2.0 TDI clean diesel 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,6 l CO2-utsläpp:

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket April 2000 Golf Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Total- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg vikt vagnsvikt kg 1) skatt klass Golf 1,4 3/5 75 5

Läs mer

Sharan Advantage fakta

Sharan Advantage fakta Sharan Advantage fakta svensk skylt Sharan Advantage Standard för Turbo och TDI 140. Förarmiljö Sharan Advantage. Navigationssystem erbjuds som tillbehör. Eluppvärmd fram- och bakruta. Färddator. Lättmetallfälg

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ BESTÄLLNINGSKOD 2,5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select GDF36B857D-H880 2,5 CRDi (136 hk)

Läs mer

Sharan Advantage fakta

Sharan Advantage fakta Sharan Advantage fakta Sharan Advantage Standard för Turbo och TDI 140. Förarmiljö Sharan Advantage. Navigationssystem erbjuds som tillbehör. Eluppvärmd fram- och bakruta. Färddator. Lättmetallfälg 16"

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL Avensis NYA TOYOTA EN LÄNGE EFTERLÄNGTAD NYHET PREMIÄR I JUNI 2015 TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL DESSUTOM Ny dynamisk design Helt

Läs mer

NYA RENAULT MASTER Prislista & Produktinformation. Priser gäller från 1 juli 2014

NYA RENAULT MASTER Prislista & Produktinformation. Priser gäller från 1 juli 2014 NYA RENAULT MASTER lista & Produktinformation er gäller från 1 juli 2014 NYA MASTER KAMPANJPRISLISTA Base Line inkluderar, manuell luftkonditionering fram (AC) och Pollenfilter utöver standardutrustning.

Läs mer

NYA SEAT IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY

NYA SEAT IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY NYA SEAT IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY INSIDE SEAT Innehåll FÄRGER 6 KLÄDSEL 8 1953 byggde SEAT sin första bil. Idag, mer än 60 år senare har vår teknik utvecklats med ett tydligt mål, att skapa vackra saker

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K503C\0 1.8 TFSI 6-växlad Power: 125(170) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 6,1 l CO2-utsläpp: 141 g/km (EU6) Stadskörning: 7,7 l Landsvägskörning:

Läs mer

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO6 30.11.2017 30112017 NV200 PRISLISTA EURO6 Karosstyp Motor Skjutdörr Lastvolym Växel Modell CO2 Totalvikt Pris 25% Pris m 3 låda version (g/km)

Läs mer

Jetta fakta. svensk skylt

Jetta fakta. svensk skylt Jetta fakta svensk skylt Utrustning Jetta Trendline Standard 1,6 MultiFuel Säkerhet/trygghet ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

Din CLA: CLA 200 d Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 d Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 d Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

LX-utrustning. EX-utrustning. Tillvalspaketet EX-Light Pack. Utöver LX-utrustningen

LX-utrustning. EX-utrustning. Tillvalspaketet EX-Light Pack. Utöver LX-utrustningen Urban (framhjulsdrift) AWD (fyrhjulsdrift) LX-utrustning SÄKERHET Framstolar med aktiva nackstöd Automatisk låsning av dörrarna (när bilen rör sig) BAS-nödbromsservo DBC-bromskontroll i nedförsbacke ESC-elektronisk

Läs mer

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Insignia Edition Diesel Bensin l/100 km Insignia Edition Ord. Pris Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

Sommarerbjudanden från Volkswagen!

Sommarerbjudanden från Volkswagen! Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Syd. Sommarerbjudanden från Volkswagen! Malmö, Lund, Helsingborg och Trelleborg. Passat Variant TDI 140 4Motion Masters Sweden Edition. Gäller endast lagerbilar.

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 18 november 2016

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 18 november 2016 NYA CITROËN C3 Produktfakta Från 18 november 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S PureTech 110 S&S EAT6 Motortyp Sugmotor Turbo Turbo Bränsletyp Bensin, Blyfri 95 oktan

Läs mer

Bil upphandling Kravspecifikation

Bil upphandling Kravspecifikation 1.1 Kravspecifikation För att en anbudsgivare ska gå vidare till utvärderingen måste samtliga ska- krav under rubriken 1.2.1 1.2.2. vara uppfyllda. Vidare måste anbudsgivaren för den specifika produktgruppen

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

Tekniska specifikationer

Tekniska specifikationer Tekniska specifikationer 1 Välj en färg som matchar dina ögon, ditt hår, ditt husdjur, ditt leende eller dina fantastiska skor och ditt nagellack. 2.0 i-vtec 2.2 i-dtec upphängning Framaxel Bakaxel tyrsystem

Läs mer