ALHAMBRA ENJOYNEERING

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ALHAMBRA ENJOYNEERING"

Transkript

1 ALHAMBRA ENJOYNEERING

2

3 När SEATs designer satt vid ritbordet var det familjen, livet på landet och solsemestrar som inspirerade. Att köra barnen till skolan, danslektioner och fotbollsträningar. Stormarknadernas trånga parkeringar. Sängar, garderober och byråer som ska köras hem från möbelaffären. Vissa kallar det för att dagdrömma. Vi kallar det ENJOYNEERING. ALLTID REDO Stor, smart, charmerande och oerhört mångsidig. Prisbelönta och flexibla Alhambra är alltid redo. Invändigt är möjligheterna nästan obegränsade och komforten enastående. Utvändigt är linjerna helt i klass med några av SEATs sportigare modeller. Det är en bil med sportiga köregenskaper och de senaste tekniska nyheterna och säkerhetsfunktionerna. Alhambra. Flexibilitet som förgyller livet.

4 FÖR HELA FAMILJEN Mycket spelrum för dig De tre raderna med fullstora stolar gör Alhambra till en bil för alla generationer barn, föräldrar och mor- och farföräldrar. Men om du vill ha alla där samtidigt är upp till dig. Du har trots allt liter tillgodo invändigt. Om du fäller de bakre stolarna kan ni få in ett par cyklar sida vid sida (ta bort framhjulen) och ge er ut i naturen. Men vi har inte bara skapat mer plats. Vi har skapat en miljö som är skön att vistas i. Alhambras kupé är både bekväm och funktionell. I de ergonomiska stolarna med läder- eller textilklädsel sitter du avspänt. Och ovanför dig hittar du ett panoramasoltak (tillval) som är omkring tre gånger större än vanliga soltak. Stor på insidan. Stor på utsidan. Mer spelrum för dig.

5

6 MÅNGSIDIG En bil med många talanger Vi har visserligen byggt bilen, men vi skulle inte drömma om att bestämma hur du ska möblera den. Alhambras interiör är oerhört mångsidig. Och det är upp till dig att bestämma hur du vill ha det. Bilen har fem stolar som standard men går att få med sju stolar i tre rader. Stolarna i de två bakre raderna kan enkelt fällas ned fullständigt. Det ger ett lastutrymme på liter. Du kan fälla dem oberoende av varandra på hela 32 olika sätt. 64 om du räknar med passagerarstolen fram. Det borde räcka gott och väl. Och en så storslagen interiör förtjänar ju en storslagen entré. Så vi gav den tre. Skjutdörrarna och den stora bakluckan gör det enkelt. Och om du vill ha det ännu enklare kan du välja att de ska vara elstyrda.

7 Med elektrisk öppning och stängning av baklucka och skjutdörrar blir det ännu enklare att komma in och ur bilen, särskilt när du har händerna fulla.

8 MAGISKA LÅDAN Fullpackad med specialfunktioner PARKERINGSHJÄLP OCH OPTISKA PARKERINGSSYSTEM. Tidigare kunde det vara jobbigt att parkera. Men det var innan SEAT Park Assist fanns. Systemet hittar en lämplig plats och styr in bilen automatiskt på parkeringsplatsen. Om du föredrar att parkera själv visar det optiska parkeringssystemet vad som händer bakom bilen på en skärm framför dig. ELSTYRD BAKLUCKA OCH ELSTYRDA SKJUTDÖRRAR. Det finns så många praktiska anledningar att ha elstyrd baklucka och elstyrda skjutdörrar (det är enkelt att öppna du behöver inte ha händerna fria) att det är lätt att glömma hur häftigt det ser ut.

9 CLIMATRONIC. För varmt? För kallt? Climatronics trezonssystem håller rätt temperatur i alla delar av bilen. PARKERINGSKAMERA BAK. INFÄLLBAR DRAGKROK.

10 STORT HJÄRTA Riktigt bra tryck Det är insidan som räknas. Och Alhambra har ett oerhört stort hjärta. Alla modeller i serien har system för energiåtervinning vid inbromsning samt start/stopp-system. Det är innovationer som minskar både bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen utan att försämra prestandan. Titta till exempel på TDI Ecomotive med 140 hk. Den för brukar 5,5 l vid 100 km blandad körning, släpper ut låga 143 g koldioxid per km. Och ändå är det bra tryck i Alhambran. Motoralternativen har turboladdning och bränsleinsprutningssystem. TDI-motorerna genererar upp till 177 hk och TSI-bensinmotorn är på 150 hk. Här pratar vi alltså om ett riktigt stort hjärta.

11 START/STOPP-SYSTEM. Sparar bränsle och minskar koldioxidutsläppen. OFF OFF ON ON Start/stopp-systemet aktiveras när du har växeln i neutralt läge. Motorn stängs av helt och är avstängd tills du sätter foten på kopplingspedalen igen. När du vill köra igen behöver du bara trycka ned kopplingen och lägga i ettan så startas motorn automatiskt.

12 ALLT DU BEHÖVER En Alhambra bara för dig REFERENCE / Sju krockkuddar (två fram, två på sidan, två krockgardiner och en knäkrockkudde), urkopplingsbara passagerarkrockkuddar / Elektromekanisk servostyrning, hastighetsberoende servoverkan / ESC med panikbromsassistans / Elstyrt barnlås på bakre sidodörrarna, styrs från förarplatsen / Bakre stolar med isofix- och Top Tether-system (för tre barnstolar) / Reflexer i framdörrarna / Däcktrycksövervakning / Sidospeglar i bilens färg med inbyggda kör riktningsvisare / Halogenstrålkastare med körriktningsvisare och kåpa i klart glas / Bakre sidoskjutdörrar / Climatic / Eluppvärmda sidospeglar / Stålfälgar 16" 6.5J x 16 med 205/60 däck / Elstyrd handbroms (DSG med Auto-Hold- funktion) / 12 V-uttag i mittkonsolen fram (två vid fem stolar, ett vid sju stolar) och ett i bagaget / SEAT Sound System 1.0 med fyra högtalare och AUX-ingång / Färddator / Tre individuella stolar bak med reglerbar position (framåt/bakåt), reglerbart nackstöd och Easy Fold-funktion / Låsbart handskfack med belysning och kylfunktion / Förvaringsfack i takkonsolen / Förvaringsfack i dörrarna (för 1,5-litersflaska och karta framtill) utan justerbart och borttagbart insynsskydd för bagageutrymmet / Bagage med extra förvaringsfack / Två mugghållare per rad ( ), två extra vid sju stolar ( ) / Fyra krokar i bagageutrymmet Viss utrustning på bilderna ingår inte i standardutrustningen.

13

14 STYLE UTÖVER REFERENCE-UTFÖRANDET / Farthållare / Plan hylla på framstolarnas ryggstöd / Lådor under förar- och passagerarstolarna / Växelspaksknopp i läder / Fickor på förar- och passagerarstolarnas ryggstöd / Två solgardiner för bakdörrarna / Invändiga krominlägg (ventiler, varningslampreglage och strålkastarreglage) / Fack för solglasögon / Täckt förvaringsfack på golvet i andra stolsraden / Regnsensor / Dimstrålkastare med kurvfunktion / Takreling och fönsterlisterna på sidorna i krom / MDI (USB) / 12 V-uttag i mittkonsolen fram (tre vid fem stolar, ett vid sju stolar) och ett i bagaget / SEAT Sound System 2.0 med åtta högtalare och AUX-ingång / Kom-hem funktion / Förarstol med elstyrd reglering av svank- och nackstöd / Lättmetallfälgar 16" IZAROS med 215/60 däck / Spegel med automatisk avbländning / Förvaringsfack med lucka på instrumentbrädan / Två mugghållare per rad ( ), två extra vid sju stolar ( ) / Främre armstöd med förvaringsfack, reglerbara (framåt/bakåt/höjdled) / Larm Viss utrustning på bilderna ingår inte i standardutrustningen.

15

16 EN FYRHJULS BEDRIFT Kul för hela familjen 4DRIVE Ta marknadens mest flexibla MPV och komplettera med fyrhjulsdrift, så blir möjligheterna oändliga. Med SEAT Alhambra 4DRIVE kan du åka vart du vill, göra vad du vill och ta med allt du behöver. Fyrhjulsdriften och det avancerade chassiet garanterar riktigt sköna köregenskaper. Och diesel motorn TDI 140 har bra dragkraft. Husvagn, släp, hästsläp Oavsett vad du vill hänga på bilen är det ingen match för din Alhambra.

17

18 ALHAMBRA Alhambra har alltid varit en barnvänlig bil och än mer nu med vårt nya 4KIDS paket. Som du förstår så lever 4KIDS paketet upp till sitt namn. Paketet innehåller två integrerade barnstolar för en säker och komfortabel bilfärd. När de väl sitter fastspända i sina stolar kan de bekvämt se på film i DVD spelaren med två 9" skärmar som sitter på baksidan av framstolarna. När de sedan känner för att koppla in sin spelkonsol och spela spel finns 230V uttaget nära till hands. De mörktonade rutorna där bak skyddar dem från solen och reflektioner i skärmarna. 4KIDS paketet innehåller: / 2 integrerade barnstolar / Takkonsol / Box mellan 1:a och 2:a sätesraden / Mörktonade rutor / 230W uttag / DVD spelare med två stycken 9" skärmar I lådorna under sätena kan de enkelt förvara sina leksaker och för att du inte ska känna dig utanför kan du förvara dina tillhörigheter i takkonsolen. Upptäck mer genom att scanna QR koden.

19

20 En värld av underhållning DVD spelare med två 9" skärmar. Barnen där bak kommer att uppskatta och gläjas åt resan tack vare 9" dubbla skärmarna och DVD spelare som även har USB uttag och kan läsa av minneskort.

21 Box mellan främre och bakre sätena. Dessa förvaringslådor underlättare din förvaring av mindre leksaker och annat. Förvaringslådor i takkonsolen. Perfekt för att förvara dina solglasögon, kamera och andra viktiga tillhörigheter. Två integrarade bilbarnstolar. 4KIDS paketet kommer med två integrerade bilarnstolar för en säker och komfortabel resa för de mindre passagerarna. 230V uttag. 230V uttaget ser till att dina konsoller alltid är fulladdade och redo att användas.

22 PRECIS SOM DU VILL HA DET Du bestämmer över din Alhambra Det finns ett stort urval av originaltillbehör från SEAT, så du kan själv bestämma hur du vill ha din Alhambra. Välj själv! På nätet seat.se kan du snabbt och lätt bygga din egen drömbil. Du väljer enkelt motor, klädsel, färg, utrustning och tillval. Du kan spara, ladda ned och visa drömbilen för dina vänner. KROMADE SIDOSPEGLAR. 7N

23 DRAGKROK. 7N SKIDHÅLLARE. För fyra par skidor eller två snowboardar. 3B F LASTBÅGAR. 7N KROMAD LIST FÖR BAKLUCKAN. Av högresistent ABS-plast. 7N ORIGINAL SEAT CYKELHÅLLARE FÖR KUPÉN. För säker transport av upp till tre cyklar. Sparar plats. 7N

24 KLÄDSEL Vi vill att du ska sitta bekvämt. Och vi vet att klädseln måste hålla hög kvalité. Så vi har valt ut kvalitetsläder och textilier som är både bekväma och slitstarka. DUBAI JL R * Vissa delar i svart konstläder. ¹ Endast med Style Advanced-paket. Reference /R/ Style /St/ Standard Tillval TOKYO JJ + WST St ¹

25 LONDON GREY JL St LONDON BEIGE ZW St BLACK LEATHER* JJ + PL1 St BLACK LEATHER* JJ + PL1 + WST St ¹

26 FÄLGAR 16" ELODEA R 16" IZAROS St 17" KOSTA St ¹ 18" AKIRA St ¹

27 FÄRGER White B4B4 SOFT Salsa Red 4Y4Y SOFT Silver LEAF 7B7B METALLIC Reflex Silver 8E8E METALLIC Indium Grey X3X3 METALLIC Night Blue Z2Z2 METALLIC Reference /R/ Style /St/ Standard Tillval ¹ Endast med Style Advanced-paket. Salsa red, metallic och custom färg mot pristillägg Nayara Blue 1L1L METALLIC Deep Black 2T2T METALLIC Boal 6M6M CUSTOM

28 UTRUSTNING SÄKERHET Reference Sju krockkuddar (två fram, två på sidan, två krockgardiner och en knäkrockkudde), urkopplingsbar passagerarkrockkudde S S Bältespåminnare för förare och passagerare (visuell signal och ljudsignal) S S Fem trepunktsbälten, fram med höjdreglering och bältesspännare S S Elektromekanisk servostyrning, hastighetsberonde S S ESC med panikbromsassistans S S Elstyrt barnlås på bakre sidodörrarna, styrs från förarplatsen S S Bakre stolar med isofix- och Top Tether-system (för tre barnstolar) S S Reflexer i framdörrarna S S Däcktrycksövervakning S S Däckreperationssats med kompressor S S EXTERIÖR Reference Stålfälgar 16" 6 ½ J 16, med 205/60 punkteringssäkra däck S Lättmetallfälgar 16" 6 ½ J 16, med 215/60 punkteringssäkra däck inklusive låsbara hjulbultar. S Sidospeglar i bilens färg med inbyggda körriktningsvisare S S Stötfångare och dörrhandtag i bilens färg S S Takreling och fönsterlister i krom S Halogenstrålkastare med körriktningsvisare och kåpa i klart glas S S Dimstrålkastare med kurvfunktion S Värmeskyddande sido- och bakrutor S S Bakre sidoskjutdörrar S S Kromad kylargrillram S S Style Style ELEKTRONIK Reference Style Climatic S S Farthållare S Eluppvärmda strålkastarmunstycken S S Regnsensor + ljussensor S Elektriska eluppvärmda sidospeglar S Elektriska eluppvärmda infällbara sidospeglar S Elstyrda fönsterhissar fram och bak + centrallås S S Körriktningsvisare med komfortfunktion (ett tryck är tre blinkningar) S S Eluppvärmda stolar fram S S Belysning för öppen bagagelucka S Indikator för öppna dörrar och bagagelucka S S Elstyrd handbroms (DSG med Auto-Hold-funktion) S S 12 V-uttag i mittkonsolen fram (två vid fem stolar, ett vid sju stolar) och ett i bagaget S 12 V-uttag i mittkonsolen fram (tre vid fem stolar, två vid sju stolar) och ett i bagaget S SEAT Sound System 1.0 med fyra högtalare och AUX-ingång S SEAT Sound System 2.0 med åtta högtalare och AUX-ingång S Larm S Kom-hem-funktion S Färddator S S MDI (USB) S

29 INTERIÖR TILLVAL Reference Style Reference Style Komfortstolar fram S S Passagerarstol med inställbart svankstöd, justerbar i höjdled S Passagerarstol, fällbar till bord S Förarstol justerbar i höjdled S Förarstol justerbar i höjd samt elektriskt justerbart svank och ryggstöd S Tre individuella stolar bak med reglerbar position (framåt/bakåt), reglerbart nackstöd och Easy Fold-funktion S S Ratt som är justerbar i höjdled S S Låsbart handskfack med belysning och kylfunktion S S Spegel med avbländning S Spegel med automatisk avbländning S Förvaringsfack utan lucka på instrumentbrädan S Förvaringsfack med lucka på instrumentbrädan S Förvaringsfack i takkonsolen S S Förvaringsfack i dörrarna (för 1,5 l-flaska och karta framtill) utan justerbart och borttagbart insynsskydd för bagageutrymmet S S Justerbart och borttagbart insynsskydd för bagageutrymmet S Plan hylla på framstolarnas ryggstöd S Lådor under förar- och passagerarstolarna S Fickor på förar- och passagerarstolarnas ryggstöd S Två solgardiner för bakdörrarna S Invändiga krominlägg (ventiler, varningslampreglage och strålkastarreglage) S Fack för solglasögon S Täckt förvaringsfack på golvet i andra stolsraden S Bagage med extra förvaringsfack S S Två mugghållare per rad ( ), två extra vid sju stolar ( ) S Två mugghållare per rad ( ), två extra vid sju stolar ( ) S Reglerbara främre armstöd (framåt/bakåt/höjdled) med förvaringsfack S Ratt med tre ekrar i PUR-material S Multifunktionsratt i läder med tre ekrar S Växelspaksknopp i läder S Dekorativa Dark Rodhium -inlägg S Dekorativa Vulkano -inlägg S Solskydd med sminkspegel S Solskydd med belysning och sminkspegel S Fyra krokar i bagageutrymmet S S Parkeringssensor fram och bak T Svart takreling T Mörktonade fönsterrutor ifrån B-stolpe T Infällbar dragkrok (inklusive Auto Hold-funktion) T T 2 integrerade barnstolar placerade på ytterplatserna i 2 sätesraden T T Bakre sidokrockkudde T T Larm T S Farthållare T S Trezons Climatronic-system (med reglage på andra raden), Reference extra armstöd (inte tillgängligt med programmerbar kupéuppvärmare) T T Fjädring bak med automatisk nivåreglering T Elstyrt panoramasoltak (kräver trezons Climatronic-system) T Lastpaket: säkerhetsnät (vertikalt), lastorganiseringspaket i bagage T ipod -anslutning T 18" Lättmetallfälgar Akira (inklusive sportfjädring) T Elektrisk öppning och stängning av skjutdörrar och baklucka T Bi-Xenon-strålkastare + AFS T Programmerbar kupévärmare T Eluppvärmd vindruta för bilar med dieselmotorer T Family Edition: 2 stolar sista raden + Climatronic för 3 zoner T T 4Kids: 2 integrerade barnsstolar + takkonsol + box mellan 1a och 2a sätesraden + mörktonade rutor + 230V uttag + DVD player med 2st 9" skärmar T T Teknikpaket Sound: SEAT Sound system 3.0 Radio Mid 510 med färgdisplay, Integrerad CD växlare för 6 CD + Bluetooth + optiskt parkeringssystem samt parkeringskamera bak T Teknikpaket Navigation: Bluetooth + SEAT Media System 2.2 med navigation + bakåtriktad kamera + Park assist med parkeringssensorer fram och bak T Teknikpaket Advanced: Teknikpaket Navigation + Helljusassistent + Lane Assist inkl Road sign detection T Park Assist med parkeringssensor fram och bak T Style Advanced-paket: 17" Lättmetallfälgar "Kosta", Mörktonade rutor bak, Sportstolar komfort, Interiör krom, Sportfjädring T Style Advanced-paket: 18" Lättmetallfälgar "Akira", Mörktonade rutor bak, Sportstolar komfort, Interiör krom, Sportfjädring T Läderpaket i svart, framstolar elektriskt justerbara (förarstol med minnesfunktion) T S Standard T Tillval Inte tillgänglig

30 TEKNISK INFORMATION MOTOR TSI 150 TSI 150 DSG6 TDI 140 Ecomotive TDI 140 DSG6 TDI 140 4DRIVE TDI 177 TDI 177 DSG6 Typ 4 cylindrar 4V 4 cylindrar 4V 4 cylindrar 4V 4 cylindrar 4V 4 cylindrar 4V 4 cylindrar 4V 4 cylindrar 4V Slagvolym (cc) Cylinderdiameter och slaglängd (mm) 76,5 75,6 76,5 75,6 81,0 95,5 81,0 95,5 81,0 95,5 81,0 95,5 81,0 95,5 Kompressionsförhållande 10:1 10:1 16,5 16,5 16,5 16,0 16,0 Max. effekt (kw (hk)/vid r/min) 110 (150)/ (150)/ (140)/ (140)/ (140)/ (177)/ (177)/4 200 Max. vridmoment (Nm/vid r/min) 240/ / / / / / / Bränslesystem TSI TSI TDI CR TDI CR TDI CR TDI CR TDI CR Tändning Turbo + kompressor Turbo + kompressor Turbo Turbo Turbo Turbo Turbo Bränsletyp 95 oktan 95 oktan Diesel min. CZ 51 (DIN EN 590) Miljöklass EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Generator (A) PRESTANDA Toppfart (km/h) Acceleration km/h (s) 10,7 9,9 10,9 10,9 11,4 9,3 9,6 Acceleration km/h (s) på 5:e växeln 13,5 11,9 12,0 10,0 BRÄNSLEFÖRBRUKNING Stadskörning (l/100 km) 9,2 9,4 6,8*/6,9** 6,9 7,4*/7,5** 7,3 6,7 Landsvägskörning (l/100 km) 6,1 6,6 4,8*/4,9** 5,0 5,2*/5,4** 5,0 5,4 Blandad körning (l/100 km) 7,2 7,6 5,5*/5,6** 5,7 6,0*/6,2** 5,8 5,9 KOLDIOXIDUTSLÄPP Stadskörning (g/km) */182** */197** Landsvägskörning (g/km) */130** */143** Blandad körning (g/km) */146** */162** TRANSMISSION Växellådetyp MQ350-6F (0BB,B LXM) DQ 250-6F (LTQ 02E,L) MQ350-6F (0BJA MUS) DQ 250-6F (02,E,A MSS) MQ500-6A (06,4) MQ500-6F (0A6,D MJV) Utväxlingsförhållande I 3,769 3,462 3,769 3,461 3,923 3,571 3,461 II 2,087 2,150 1,959 2,050 2,050 1,905 2,045 III 1,323 1,464 1,257 1,300 1,750 1,619 1,300 IV 0,977 1,079 0,869 0,902 1,156 1,156 0,902 V 0,975 1,094 0,857 0,914 0,865 0,865 0,914 VI 0,814 0,921 0,717 0,756 0,725 0,725 0,756 VII R 4,549 3,989 4,549 3,989 4,946 4,503 3,989 DQ 250-6F (02,EP MST)

31 TRANSMISSION TSI 150 TSI 150 DSG6 TDI 140 Ecomotive TDI 140 DSG6 TDI 140 4DRIVE TDI 177 TDI 177 DSG6 Grupp 1 förhållande 4,235 4,375 3,944 4,375 4,400 4,400 4,375 Grupp 2 förhållande 3,273 3,333 3,087 3,333 3,300 3,300 3,300 Grupp 3 förhållande 3,667 3,667 CHASSI Frjädring fram Individuell upphängning av McPherson-typ skruvfjädrar hydrauliska stötdämpare. Främre krängningshämmare 23,6 mm* 25/22 Fjädring bak Individuell upphängning med fyra länkarmar skruvfjädrar hydrauliska stötdämpare krängningshämmare framhjulsdrift 20 mm krängningshämmare fyrhjulsdrift 19,5 mm Styrsystem Elektromekanisk servostyrning Vänddiameter (m) 11,9 11,9 11,9 11,9 11,9 11,9 11,9 Bromssystem Hydrauliskt (tvåkrets, diagonalt) med självreglerande servoassistans, ABS/ESC Bromstyp fram och bak Ventilerade skivbromsar fram, solida skivbromsar bak Bromsar fram (mm) Bromsar bak (mm) HJUL Fälgar 6 ½ J 16" / 7J 17" Däck 205/60 R16 215/60 R16 225/50 R17 MÅTT Typ MPV / Cw: 0,299 Längd/bredd/höjd (mm) / / Hjulbas (mm) Spårvidd fram/bak (mm) / Lastutrymme fem stolar (l) Upp till insynsskyddet 809, upp till taket 1339 (med andra raden nedfälld 2 430) Lastutrymme sju stolar (l) Upp till insynsskyddet 267/tredje raden nedfälld och upp till insynsskyddet 658/upp till taket och tredje raden nedfälld 1167 (andra och tredje raden nedfälld 2 297) Bränsletank (l) Vikter Tjänstevikt (kg) 1 723*/1 771** 1 742*/1 790** 1 774*/1 822** 1 803*/1 851** 1 891*/1 942** 1 800*/1 851** 1 804*/1 855* Max. släpvagnsvikt med broms 12% (kg) *** **** ***** *** **** ***** *** **** 900 ***** Max. totalvikt (kg) 2 290*/2 480** 2 310*/2 500** 2 340*/2 510** 2 370*/2 540** 2 530*/2 580** 2 370*/2 530** 2 370*/2 530** *** **** 900 ***** *** 900 **** *** **** 900 ***** *** **** 900 ***** * 5 stolar. ** 7 stolar. *** Gäller vid BE behörighet. **** Gäller vid B behörighet 5 säten. ***** Gäller vid B behörighet 7 säten.

32 FEMSTJÄRNIG SÄKERHET Trygg ända in i själen Det faktum att Alhambra har fått fem stjärnor i trafiksäkerhetsprogrammet Euro NCAP* borde egentligen säga allt. Men det gör det inte. Vi har gått ännu längre och lagt till betydligt fler säkerhetsfunktioner än vad som är brukligt inom branschen. Vad sägs om sju krockkuddar, inklusive knäskydd på förarsidan, elstyrt barnlås på bakdörrarna och integrerade barnstolar (tillval) med isofix- och Top Tether-system? Dessutom ingår Alhambras aktiva säkerhetssystem som det elektroniska stabilitetsprogrammet ESC, bromsassistansen, nivåregleringen och däcktrycksövervakningen. KROCKKUDDAR. Alhambra har totalt sju krockkuddar: fram, på sidan, krockgardiner och knäkrockkudde på förarsidan. Dessutom går det att koppla ur krockkudden på passagerarsidan, och som tillval erbjuds även bakre sidokrockkuddarna. LANE ASSIST. Systemet övervakar bilens position på vägen så att du behåller placeringen mitt i körfältet och korrigerar riktningen försiktigt om det skulle behövas. TRAFFIC SIGN RECOGNITION. Smart teknik som registrerar vägmärken och visar informationen på Alhambras navigationsskärm. Vad som än händer behöver du inte vara rädd att missa något. LIGHT ASSIST. Slår vid behov på och av helljuset så att mötande trafik inte blir bländad. TOP TETHER-BÄLTEN. Avancerade säkerhetsfunktioner hör inte bara hemma i framsätet. De bakre Top Tether-bältena skyddar passagerarna genom att hålla fast överkroppen och minska den framåtroterande rörelsen som uppstår vid frontalkrockar. DIMSTRÅLKASTARE MED KURVFUNKTION. Ett ljus i mörkret även när det svänger. Vid låga hastigheter lyser dimstrålkastarna åt det håll du styr så att du enkelt ser alla höga trottoarkanter, låga stolpar och mörka diken. *Mer information finns på

33 MÅTT ELECTRONIC STABILIT Y CONTROL (ESC). Alhambra är rolig och säker att köra, delvis tack vare ESC och panikbromssystemet EBA, som övervakar fordonets rörelser och förbättrar bromsning och stabilitet. MOTORER BENSIN Reference Style TSI 150 TSI 150 DSG6 ADAPTIVA STRÅLKASTARE (AFS). Låt tekniken visa vägen. Systemet vinklar ljusstrålarna i rattens riktning, så att de effektiva Bi-Xenonstrålkastarna lyser upp vägen framför dig åt det håll du ska. DIESEL TDI 140 Ecomotive TDI 140 DSG6 TDI 140 4DRIVE TDI 177 TDI 177 DSG6

34 ETT TRYGGT KÖP. Vi på SEAT tycker att det är viktigt att du känner dig lugn och trygg med ditt bilköp. Därför har vi tagit fram SEAT Trygghet, ett generöst paket som medföljer utan extra kostnad när du finansierar din nya SEAT genom SEAT Finansiering. I paketet ingår fri service i 3 år/4500 mil** och förlängd nybilsgaranti i 3 år/9000 mil**. Enklare än så blir det knappast att köpa en ny bil och du kan njuta av ett bekymmersfritt bilägande. * Ett generöst paket som medföljer utan extra kostnad när du finansierar din nya SEAT genom SEAT Finansiering. I paketet ingår fri service i 3 år/4500 mil** och förlängd nybilsgaranti i 3 år/9000 mil**. Enklare än så blir det knappast att köpa en ny bil och du kan njuta av ett bekymmersfritt bilägande. ** Det som infaller först.

35 SEAT FINANSIERING Nyckeln till mobilitet. Finansieringen av din nya SEAT är en viktig del av bilköpet, och våra finansieringsalternativ är en del av erbjudandet från SEAT. Vi finns hos SEAT-återförsäljaren som är vårt ombud och samarbetspartner. Vi erbjuder rörlig ränta på kontrakt upp til 84 månader och vår rörliga ränta är baserad på och följer STIBOR 90, en marknadsnoterad räntebas. Fast ränta sätts på leveransdagen och följer därefter kontraktet upp till 60 månader. Några exempel på populära finansieringsformer för privatperson och företag: SEAT BILLÅN Vårt vanligaste lån med flera individuella valmöjligheter avseende tid, kontantinsats (lägst 20% för privatperson) och om ditt billån ska vara med eller utan restskuld. SEAT KONSUMENTLEASING Du vill betala för nyttjandet, att äga din SEAT är inte lika viktigt. Du bestämmer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad. SEAT FINANSFÖRSÄKRING Vi erbjuder ersättningsnivå och innehåll utöver det vanliga. Kombinera vår finansiering med försäkring. SEAT SERVICEAVTAL Alla bilar behöver service och med ett serviceavtal undviker du överraskningar. Du betalar en fast månadskostnad och vet vad din service kommer att kosta. Serviceavtal kan kombineras med alla våra finansieringsformer. SEAT LEASING Vi erbjuder individuellt anpassad finansiering för stora och små företag. Du kan med fördel kombinera vår finansiering med serviceavtal och försäkring. Allt på samma faktura specificerat för sig. SEAT BUSINESS FLEX Leasing, försäkring, service- och reparationsavtal och drivmedel. Kapa pappershögarna, du får allt på samma faktura. Ett erbjudande till näringsidkare med 1 10 fordon i sin bilpark. SEAT KORTET SEAT-kortet är ett kostnadsfritt kundkort för dig som SEAT-ägare. Kortet ger dig möjlighet att delbetala inköp hos din återförsäljare, både service och tillbehör. Köpesumman delas i sex månadsbetalningar som är helt fria från ränta och avgifter. SEAT-kortet ger dig en mängd förmåner och rabatter hos våra samarbetspartners och fungerar dessutom som tankkort på ca stationer i landet. Läs mer på SEAT garantier Din SEAT levereras med 2 års nybilsgaranti, 3 års lackgaranti, 3 års vagn ska de garanti, 12 års garanti mot genom rostning utan krav på efterbehandling. Möjlighet finns att köpa till utökad nybilsgaranti med 1 år upp till mil alt 2 år upp till mil. Vi ger dessutom 2 års garanti på alla originaldelar och tillbehör. SEAT Service Mobility Under de första två åren efter köpet täcks din nya SEAT automatiskt av SEAT Service Mobility utan ytterligare kostnader. SEAT Service Mobility erbjuder dig assistanstjänster i alla situationer då din SEAT inte kan köras vidare på grund av fel. Vi hittar alltid den bästa lösningen för dina behov, oavsett om det är en hyrbil, transport hem för dig och dina passagerare eller övernattning på hotell. Kan förlängas efter andra året efter utförd service på auktoriserad verkstad. MILJÖARBETE OCH ÅTERVINNING Miljöarbetet är mycket högt prioriterat inom SEAT. I allt vi gör, som forskning, konstruktion och tillverkning finns miljöarbetet med och vi har länge varit tidigt ute när det gäller ny teknik för att utveckla och tillverka bilar med minimal miljöpåverkan. SEAT har exempelvis redan uppfyllt de framtida EU-direktiven när det gäller fordonstillverkning. Minst 85% används till återvinning och återanvändning. I enlighet med förordningen om producentansvar för bilar, SFS 1997:788 erbjuds SEATs bilägare att kostnadsfritt lämna sina uttjänta bilar för återvinning. Om du vill veta mer om vårt miljöarbete och hur vi arbetar för att underlätta och förenkla återvinningen, gå in på MILJÖCERTIFIERING Importören, Volkswagen Group Sverige AB, är certifierade enligt ISO Produktionsanläggningar är certifierade enligt ISO14001 eller EMAS. LONGLIFE SERVICE Tack vare den teknik som används hos SEAT behöver underhålls service med LongLife Service bara utföras vid behov. Där konventionella serviceintervall beräknas utifrån hur många kilometer du har kört, använder LongLife Service en teknik som väger in ditt personliga körsätt och användningsförhållandena för bilen. Ett exempel: flera korta körningar innefattar olika förhållanden jämfört med långkörningar. Underhållsintervallen är flexibla. Tänk på, trots det ovanstående, att LongLife Service ska utföras minst vartannat år eftersom motor olja åldras oavsett bilens användning.

36 Vi är spanska och tyska. Vi är passionerade perfektionister. Vi är känslomässiga tekniker. Allt vi kan, får du uppleva. Vi ger designen ett syfte. Vi ger tekniken en känsla. Vi kallar det ENJOYNEERING. Vi är SEAT. ENJOYNEERING SEAT bedriver kontinuerlig produktutveckling och gör allt för att säkerställa att all information är korrekt då broschyren publiceras (juni 2013). Vi förbehåller oss rätten till ändringar som inte avsevärt minskar värdet eller användbarheten. Din SEAT-återförsäljare förser dig gärna med mer information. Bilarna på bilderna i broschyren kan vara extrautrustade. SEAT Sverige, Södertälje, BRO seat.se

NYA ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY

NYA ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY NYA ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY EXTERIÖR Nya SEAT Alhambra är en oerhört mångsidig bil med dynamisk karaktär. Bilen är ett bevis på att alltid kunna vara redo för olika användningsområden och utmärker

Läs mer

ALTEA XL ENJOYNEERING

ALTEA XL ENJOYNEERING ALTEA XL ENJOYNEERING KLÄDEL OCH FÄLGAR I-TECH 24 16" ELIO TITANIUM 17" ALBEA tandard Tillval FÄRGER White B4B4 OLID Emocion Red 9M9M OLID Nevada White 2Y2Y METALLIC Estrella ilver P5P5 METALLIC Pirineos

Läs mer

MYCKET BIL FÖR PENGAR

MYCKET BIL FÖR PENGAR TOLEDO ENJOYNEERING SEAT Toledo är utvecklad för att motsvara högt ställda krav. Gott om plats för passage rare och bagage. Säkerhet som matchar de bästa i klassen. Snygg design och underhållande att köra.

Läs mer

LEON ST ENJOYNEERING

LEON ST ENJOYNEERING LEON ST ENJOYNEERING NYA SEAT LEON ST Kombi LEV LIVET MED STIL Hela Leon-familjen har tagits fram utifrån devisen "teknik att njuta av". Modellen med fem dörrar lanserades först och innehåller den senaste

Läs mer

INTERIÖR. Style. Ratt justerbar i höjdled. Servostyrning. 2 främre + 2 bakre nackstöd S. Fäll och delbart baksäte. Handskfack med lucka

INTERIÖR. Style. Ratt justerbar i höjdled. Servostyrning. 2 främre + 2 bakre nackstöd S. Fäll och delbart baksäte. Handskfack med lucka Mii ENJOYNEERING URUNING ÄKERHE INERIÖR Låsningsfria bromsar (AB) + Elektronisk tabiliserings kontroll (EC) + Hill Hold kontroll Krockkuddar på förar och passagerarsidan Huvud-/bröstkrockkudde (KA) Urkopplingsbar

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

Utgåva 2. Cross Caddy

Utgåva 2. Cross Caddy Utgåva 2 Cross Caddy Cross Caddy Life 03 Cross Caddy Life lockar till äventyr med sitt tuffa ut seende. Designat underredsskydd i silver och svarta skärm breddare ger distinkt off-road-prägel. Första intrycket

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014

Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014 Nya Passat Alltrack December Juni 2015 2014 Nya Passat Alltrack 2.0 TSI 220 DSG6 GT 2.0 TDI 190 DSG6 GT 2.0 TDI 240 DSG7 GTS Nu fortsätter succén med Passat Alltrack. Kombinationen av kraftfulla effektiva

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

4 cylindrar 16 ventiler. Högtrycksinsprutning Direktinsprutning. Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator. Variabel turbingeometri Kväveoxidsensor

4 cylindrar 16 ventiler. Högtrycksinsprutning Direktinsprutning. Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator. Variabel turbingeometri Kväveoxidsensor Touran 1,6 FSI TDI TDI 136 Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar 16 ventiler Högtrycksinsprutning Högtrycksinsprutning Direktinsprutning Turbo, laddluftkylare Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 TILL ER TJÄNST. SEAT är det bästa av två världar. Det är spansk passion och tysk teknik i perfekt harmoni. Stilren design och hög kvalitet, körglädje och kompromisslös

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12 SE-18C-0489 NISSAN NV400 SKÅP PRISLISTA 2014-11-12 Ca-pris Moms Rekommenderat Lastvolym Växel- ex. Moms 25 % cirkapris Motor Effekt Version Model Chassis m³ låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk.

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk. Prislista Citan 2015 Typ Skåp Kompakt Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Skåp Lång med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Effekt

Läs mer

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat 2012 Polo Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Golf Beetle Tiguan Passat Ett erbjudande till Svensk Tennis Erbjudandet gäller under 2012 och prisexemplen avser läget

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Yaris Limited Edition Produktinformation

Yaris Limited Edition Produktinformation Yaris Limited Edition Produktinformation URVAL AV UTRUSTNING Interiört Backspegel, inre, avbländbar. Bakruta, eluppvärmd. Baksäte, justerbart 15 cm. Burk-/mugghållare, 2 st fram. Centrallås, fjärrstyrt.

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

LEXUS RX 400h. Fr o m 0503

LEXUS RX 400h. Fr o m 0503 LEXUS RX 400h Fr o m 0503 MILJÖ- DEKLARATION RX 400h Tillverkning Fabriken är certifi erad enligt internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km. Blandad

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A4 Avant Totalpris 323 600 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Avant Motor 8K50QC\0 2.0 TDI clean diesel 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,6 l CO2-utsläpp:

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

Sharan Advantage fakta

Sharan Advantage fakta Sharan Advantage fakta Sharan Advantage Standard för Turbo och TDI 140. Förarmiljö Sharan Advantage. Navigationssystem erbjuds som tillbehör. Eluppvärmd fram- och bakruta. Färddator. Lättmetallfälg 16"

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ BESTÄLLNINGSKOD 2,5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select GDF36B857D-H880 2,5 CRDi (136 hk)

Läs mer

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 RENAULT MASTER Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 Nu med ännu lägre förbrukning! från 7,8 l / 100 km NYHET: Master Flak & Master Konceptskåp Alla rekommenderade

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Insignia Edition Diesel Bensin l/100 km Insignia Edition Ord. Pris Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250

Läs mer

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL Avensis NYA TOYOTA EN LÄNGE EFTERLÄNGTAD NYHET PREMIÄR I JUNI 2015 TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL DESSUTOM Ny dynamisk design Helt

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron BRÄNSLEFÖRBRUKNING Blandad körning CO2 blandad (g/km) Räckvidd MOTOR 13,5 kwh/100km Batteri typ / Kapacitet (kw.h) Litium-ion / 16 Maxeffekt kw (hk

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Drivmedel Växellåda Utrustningsnivå LagerföRD 1.4 Bensin Manuell 5-vxl Select Ja 1.6 Bensin Manuell 6-vxl Premium Ja 1.6 Bensin Automat 4-vxl Premium Ja 1.6 Bensin Manuell

Läs mer

V O L K S W A G E N G R O U P EXEO ST EDITION 20

V O L K S W A G E N G R O U P EXEO ST EDITION 20 V O L K W A G E N G R O U P EXEO EDIION 20 EA 20 ÅR I VERIGE 2012 fyller EA 20 år i verige och hela året kommer vara fyllt med fina jubileumserbjudande. För EA Exeo innebär det att vi erbjuder Exeo Edition

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4 MT6 250 hk

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km Insignia Drive Ord. Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4

Läs mer

Bil upphandling Kravspecifikation

Bil upphandling Kravspecifikation 1.1 Kravspecifikation För att en anbudsgivare ska gå vidare till utvärderingen måste samtliga ska- krav under rubriken 1.2.1 1.2.2. vara uppfyllda. Vidare måste anbudsgivaren för den specifika produktgruppen

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite Q5 Totalpris 368 100 SEK Produktnr. Beskrivning Pris Q5 Motor 8RB0Q9\1 2.0 TDI clean diesel quattro 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,6 l CO2-utsläpp: 147

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) Kampanjpris (inkl. moms) - Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar)

Läs mer

Golf Variant fakta. svensk skylt

Golf Variant fakta. svensk skylt Golf Variant fakta svensk skylt Utrustning Golf Variant Trendline Standard 1,6 MultiFuel, BlueMotion, TDI 105 och TDI 105 4motion Säkerhet/trygghet ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning)

Läs mer

harmoni elegans utseende

harmoni elegans utseende Crossover Stor Frihet 28 29 harmoni elegans utseende En helt unik modell som med sina atletiska drag och sin rymliga elegans alltid är beredd. Med stora glasytor runt bilen är det lätt för föraren att

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer chassi

tekniska fakta peugeot boxer chassi tekniska fakta peugeot boxer chassi boxer 2013-11-08 PEUGEOT BOXER CHASSI MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 3,0 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1 L3 L3 L3 DH L3 DH L4 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³)

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

Prislista Ford Galaxy

Prislista Ford Galaxy Prislista Ford Galaxy Trend Hk Växellåda Pris 1.6 EcoBoost Start/Stop 160 6-vxl manuell 280.700:- 1.6 TDCi Start/Stop 115 5-vxl manuell 280.700:- 2.0 TDCi 140 6-vxl manuell 290.700:- 2.0 TDCi 140 Powershift

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2013-11-08 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY OLEDO ECHNOLOGY O ENJOY INIDE EA 1953 byggde EA sin första bil. Idag, mer än 60 år senare har vår teknik utvecklats med ett tydligt mål, att skapa vackra saker varje dag Ingenjörer får inspiration från

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen

En liten bil med stora utrymmen Nya Kia 1 design En liten bil med stora utrymmen Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom att Venga är

Läs mer

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER TEKNISK FAKTA NYA PARTNER JUNI 2015 2015-06-17 NYA PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi Electric Electric L1 75 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 120

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A8 Totalpris 850 900 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A8 Motor 4HC0UA\0 3.0 TDI clean diesel quattro tiptronic Power: 190(258) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,9 l CO2-utsläpp: 155

Läs mer

OPEL Vectra MY 08,5B Specifikationer & Prislista 1 juli 2008

OPEL Vectra MY 08,5B Specifikationer & Prislista 1 juli 2008 OPEL Vectra MY 08,5B Specifikationer & Prislista 1 juli 2008 2 Kombikupé Enjoy Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer / Utrustningsnivåer, Kombikupé Bensin Diesel 1.8 16v 103kW/140hk 5-växlad manuell

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO S80 1999 1/8 Den 28 maj 1998 visades Volvo S80 för första gången. Bilen var den första att byggas på den nyutvecklade P2-plattformen, men också den bil som lanserade Volvos nya formspråk med sin

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Drivmedel Växellåda UTRUSTNINGSNIVÅ 1.6 GDI Bensin Manuell 6-vxl V1/V2 1.6 GDI Bensin Automat 6-vxl (DCT) V1/V2 1.6 Turbo-GDI Bensin

Läs mer

Tillbehör Splash. Maj 2009

Tillbehör Splash. Maj 2009 Tillbehör Splash Maj 2009 Sportig och dynamisk GT-paket GT-paketet för Suzuki Splash består av: 00A5B-GTPAK-000 - Spoiler för bakluckan, lackerad i svart som standard - Del till främre stötfångaren som

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Från rally till väg: Škoda Fabia RS har ärvt det bästa av våran långa motorsportserfarenhet. Medan grillen med RS-märket ger bilen ett vänligt utseende, åberopar den robusta

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 1.0 Blue Manuell, 5-växlad SelectBlue Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Select Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Comfort

Läs mer

Golf Plus mångsidig och stilren. För dig som behöver använda bilen till många ändamål, är Golf Plus en riktigt intressant modell.

Golf Plus mångsidig och stilren. För dig som behöver använda bilen till många ändamål, är Golf Plus en riktigt intressant modell. Golf Plus Golf Plus mångsidig och stilren. För dig som behöver använda bilen till många ändamål, är Golf Plus en riktigt intressant modell. Trots ett kompakt yttre, ryms det mycket i kupén och vid behov

Läs mer

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA LITEN BIL MED STORT HJÄRTA Suzuki Swift uppfyller mer än väl alla krav du som medveten bilförare kan ställa på en modern och kompakt bil för framtiden. En sportig bil som är både ekonomisk, säker och otroligt

Läs mer

OPEL Mokka Modellår 14,5 Specifikationer & Prislista 19 februari 2014

OPEL Mokka Modellår 14,5 Specifikationer & Prislista 19 februari 2014 OPEL Mokka Modellår 14,5 Specifikationer & Prislista 19 februari 2014 2 5-dörrar Mokka Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer Bensin 1.6 ECOTEC S/S 115hk 5-växlad manuell 1.4 Turbo ECOTEC S/S 140hk

Läs mer

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY LEON TECHNOLOGY TO ENJOY TEKNIK ATT NJUTA AV Med våra bilar slutar inte resan när man kommer fram till en destination. Det är bara början. Vi vill att våra bilar ska ge dig inspiration. Därför konstruerar

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga*

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom

Läs mer

Miljödeklaration. 2 st 3-vägs katalysatorer. Placerade nära motorn.

Miljödeklaration. 2 st 3-vägs katalysatorer. Placerade nära motorn. Lexus GS Miljödeklaration GS 300 GS 460 GS 450h Tillverkning Fabriken tillämpar den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning redovisat i l/100 km. Blandad körning

Läs mer

Utrustning. Passat Trendline (ej 2,0 FSI Turbo, V6 4motion DSG) Passat Sportline Utöver Trendline Tillval till alla modeller (ej TDI 105)

Utrustning. Passat Trendline (ej 2,0 FSI Turbo, V6 4motion DSG) Passat Sportline Utöver Trendline Tillval till alla modeller (ej TDI 105) Passat fakta Utrustning Passat Trendline (ej 2,0 FSI Turbo, V6 4motion DSG) Säkerhet/trygghet ABS-bromsar med EBF (elektronisk bromskraftsfördelning) Bältespåminnare för båda framstolarna Bältessträckare

Läs mer

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA LITEN BIL MED STORT HJÄRTA Nya Suzuki Swift uppfyller mer än väl alla krav du som medveten bilförare kan ställa på en modern och kompakt bil för framtiden. En sportig bil som är både ekonomisk, säker och

Läs mer

NISSAN 370Z. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger

NISSAN 370Z. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Utrustningsnivå CO2 g/km Bensin Bränsleför-brukning l/100km Rekommenderat cirkapris SEK 3.7L 328 6 M/T Coupe 248 10,6 426 690 3.7L

Läs mer

Nya Sharan fakta. svensk skylt

Nya Sharan fakta. svensk skylt Nya Sharan fakta svensk skylt Sharan Standard TSI 150 BlueMotion Technology och TDI 140 BlueMotion Technology Förarmiljö med radio RCD 210 samt luftkonditionering. På bilden saknas den läderklädda ratt

Läs mer

Du kör bil vi sköter resten

Du kör bil vi sköter resten Du kör bil vi sköter resten Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Volkswagen. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business Flex samlar: finansiering,

Läs mer

SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING

SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING GE DIN PERSONAL NÅGOT FINT. FÖRMÅNLIGT FÖR PERSONALEN. KOSTNADSNEUTRALT FÖR FÖRETAGET. Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda

Läs mer

Utrustning. Passat Trendline (ej TSI 200, V6 4m o t i o n DSG samt TDI 170) Passat BlueMotion Utöver Trendline Standard TDI 105

Utrustning. Passat Trendline (ej TSI 200, V6 4m o t i o n DSG samt TDI 170) Passat BlueMotion Utöver Trendline Standard TDI 105 Passat fakta Utrustning Passat Trendline (ej TSI 200, V6 4m o t i o n DSG samt TDI 170) Säkerhet/trygghet ABS-bromsar med EBF (elektronisk bromskraftsfördelning) Bältespåminnare för båda framstolarna

Läs mer

Avensis EN LÄNGE EFTERLÄNGTAD TJÄNSTEBILSNYHET PREMIÄR I JUNI 2015

Avensis EN LÄNGE EFTERLÄNGTAD TJÄNSTEBILSNYHET PREMIÄR I JUNI 2015 Avensis NYA TOYOTA EN LÄNGE EFTERLÄNGTAD TJÄNSTEBILSNYHET PREMIÄR I JUNI 2015 Toyota Safety Sense Ett säkrare tjänstebilsval Dessutom Den nya designen och helt förändrade interiören De nya, effektiva motorerna

Läs mer

Nya Passat GTE December Juni 2015 2014

Nya Passat GTE December Juni 2015 2014 Nya Passat GTE December Juni 2015 2014 Passat GTE Med två motorer på totalt 211 hk är som kan köras utan utsläpp, till exempel laddhybriden Passat GTE en kraftfull sista biten på resan när du kommer in

Läs mer

NISSAN e-nv200 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR. Printa Avsluta

NISSAN e-nv200 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR. Printa Avsluta NISSAN e-nv00 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR Skaffa dig ett rejält underhållsskydd med kraftiga gummimattor, stolsöverdrag i slitstarkt tyg och lastskydd i plast för golv och dörrar samt stabila taklastbågar

Läs mer

AYGO Produktinformation

AYGO Produktinformation AYGO Produktinformation www.toyota.se AYGO älskar stadens puls. Flexibel, dynamisk och bränslesnål. MILJÖDEKLARATION TILLVERKNING Fabriken är certifierad enligt internationella miljöledningsstandarden

Läs mer

Passat Wolfsburg Edition

Passat Wolfsburg Edition Passat Wolfsburg Edition TDI 140 Wolfsburg Edition. Variant och Masterspaket på köpet. 259.900 kr TDI 170 GT Wolfsburg Edition. Variant och Premiumpaket på köpet. 289.900 kr. Välj till DSG automatlåda

Läs mer

INSPIRERA MIG. Vind, moln och vågor. En oförglömlig vy. Här väntar äventyret. Det är hit vi har nått - min Santa Fe och jag.

INSPIRERA MIG. Vind, moln och vågor. En oförglömlig vy. Här väntar äventyret. Det är hit vi har nått - min Santa Fe och jag. Modellbroschyr INSPIRERA MIG Vind, moln och vågor. En oförglömlig vy. Här väntar äventyret. Det är hit vi har nått - min Santa Fe och jag. STARKARE UPPLEVELSER Tar vi verkligen tillvara på alla unika

Läs mer

Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura.

Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura. SIMPLY CLEVER Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura. Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos SKODA. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större

Läs mer

OPEL Meriva - Modellår 16 Specifikationer & Prislista 17 juni 2015

OPEL Meriva - Modellår 16 Specifikationer & Prislista 17 juni 2015 OPEL Meriva - Modellår 16 Specifikationer & Prislista 17 juni 2015 2 5-dörrar Enjoy Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer Bensin 1.4 Turbo ECOTEC 140hk 6-växlad manuell 1.4 Turbo ECOTEC 120hk 6-växlad

Läs mer

Bilen på bilden är extrautrustad.

Bilen på bilden är extrautrustad. panda Fiat Panda har allt det du behöver, gott om utrymme trots sitt smidiga yttre, generös standardutrustning med bland annat ABS-bromsar, ESP med Hill Holder, servostyrning med cityfunktion, dubbla krockkuddar

Läs mer

LVC Event Göteborg 9 10 april 2014. LCV Kampanj Q1 & Q2

LVC Event Göteborg 9 10 april 2014. LCV Kampanj Q1 & Q2 LVC Event Göteborg 9 10 april 2014 LCV Kampanj Q1 & Q2 WORKING STAR EDITION AC ESP Elfönsterhissar Airbag, förare/pass. Sidoairbag GPS Navigation CD-Bluetooth Backkamera C-lås Dimljus NV200 Working Star

Läs mer

A4 Sedan. A4 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Sedan. A4 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi Konfigurator A4 Sedan Totalpris Per månad (Bilförmån) 463 100 SEK Per månad 3 165 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Sedan Motor 8K2069\0 2.0 TFSI quattro 6-växlad Power: 155(211) kw(hk) Bränsleförbrukning:

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO S70/V70 1997 1/9 En ny Volvo-epok inleds 1997 då marknadsledaren och bästsäljaren Volvo 850 lämnar över stafettpinnen till sin efterträdare sedanmodellen Volvo S70 och herrgårdsmodellen Volvo V70.

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

Vito Skåp. Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment. ex.moms 235.500:- 242.400:- 249.100:- 1.598 cm³ 195/65 R 16C 100 T 6,5Jx16

Vito Skåp. Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment. ex.moms 235.500:- 242.400:- 249.100:- 1.598 cm³ 195/65 R 16C 100 T 6,5Jx16 Vito Skåp Typ Vito Vito Vito Vito Vito 119 BlueTEC Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment insprutningssystem, VTG-turbo och 4- ventilsteknik, Euro 5b+/Gr III med växellåda 230 Nm vid 1.500-2.000 v/min, framhjulsdrift

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

NYA INSTRUMENT NY RATT MED LJUDKONTROLLER

NYA INSTRUMENT NY RATT MED LJUDKONTROLLER NYA DOBLÒ SKÅP. NYA INSTRUMENT NY RATT MED LJUDKONTROLLER RADIO UCONNECT MED TOUCHSCREEN TRE SÄTEN I HYTTEN SÄTEN MED FLERA FUNKTIONER BÄTTRE FUNKTIONALITET Upp till tre säten i hytten Säten med flera

Läs mer

Utrustning Touran. Touran. Standard för TSI 140, TSI EcoFuel, TDI 105 och TDI 140.

Utrustning Touran. Touran. Standard för TSI 140, TSI EcoFuel, TDI 105 och TDI 140. Touran fakta CrossTouran Utrustning Touran Touran Standard för TSI 140, TSI EcoFuel, TDI 105 och TDI 140. Säkerhet/trygghet ABS-bromsar med EBF (elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Växellåda Utrustningsnivå LAGERFÖRD 1.0 Blue Manuell, 5-växlad SelectBlue Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Select Ja (begränsat antal) 1.0 Manuell, 5-växlad Comfort

Läs mer

Touran Masters. Utrustning

Touran Masters. Utrustning Touran fakta Touran CrossTouran Touran Masters Standard för TSI 140, TSI EcoFuel, TDI 105 och TDI 140. Förarmiljö Masters tillvalsutrustad med läderklädd ratt och radio/navigation RNS 315 Utrustning Dekorinlägg

Läs mer

Samtliga lacker valbara till alla modeller. Pärleffekt-lacker* Sportstolar med tygklädsel Silversprint. Sportstolar med. läderklädsel Nappa*.

Samtliga lacker valbara till alla modeller. Pärleffekt-lacker* Sportstolar med tygklädsel Silversprint. Sportstolar med. läderklädsel Nappa*. Passat CC fakta Passat CC Sportstolar med tygklädsel Silversprint. Sportstolar med läder/alcantara*. Sportstolar med läderklädsel Nappa*. Cornsilk Beige Titan Black Cornsilk Beige Black Cornsilk Beige

Läs mer

Perfekta valet för dig med många krav

Perfekta valet för dig med många krav Kia Kia Perfekta valet för dig med många krav Pendling till jobbet, långkörning på landsväg eller familjeutflykter Kia Carens är det perfekta bilvalet. Denna mångsidiga bil förenar utrymme och flexibilitet

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 15.06.2015 EURO5

NYA NISSAN PULSAR. EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 15.06.2015 EURO5 NYA NISSAN EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA Versioner nedan gäller endast bilar i lager och tillgängligheten är begränsad. Det kompletta utbudet finns tillgängligt på kundprislistan

Läs mer

PEUGEOT 3008 & 3008 HYbrid4 Tillbehör

PEUGEOT 3008 & 3008 HYbrid4 Tillbehör PEUGEOT 3008 & 3008 HYbrid4 Tillbehör BETONA DIN STIL Du kan stärka och betona din egen stil med våra originaltillbehör. Det ger din PEUGEOT 3008 en personligare framtoning och understryker bilens aerodynamiska

Läs mer

OPEL Antara MY 08,5A Specifikationer & Prislista 1 april 2008

OPEL Antara MY 08,5A Specifikationer & Prislista 1 april 2008 OPEL Antara MY 08,5A Specifikationer & Prislista 1 april 2008 2 AWD Enjoy Cosmo Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Kod Inkl moms* Val Motorer / Utrustningsnivåer, AWD Bensin Diesel 2,4 103 kw/140 hk 5-växlad

Läs mer