Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download ""

Transkript

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13 Undersökningen har varit webbaserad och genomförts av Xtreme. Respondenterna till undersökningen har rekryterats via vk.se samt folkbladet.nu, som kallars VK-panel. Viktigt att poängtera är att de inte har rekryteras för att tycka till tidningen eller webben. Xtreme har tittat på siffror från SCBför att få fram ett urval som är representativt. Ex. om SCB:s siffror visar att det bor 50% kvinnor och 50% män i det geografiska området så är det så urvalet sett ut, visar det sig att bara 40% av kvinnorna svarar så har man viktat upp det så att deras röst representerat 50%. Urvalet har även dragits utifrån postnr. Så det är i Umeå stad som undersökningen är representativt för har svarat på undersökningen. Frågorna roteras och många av svarsalternativen har varit öppna frågor, eller en skala 1-7. Där top marks nämns är det de som svarat 5-7.

14 (Ja /nej) Om man svarar ja, får man svara på svara på vilken avsändare det är till reklamen. Om man svarar nej, får man hjälp. Kommer du då ihåg att du sett den? 54% av respondenterna har sett reklamen och det är framförallt kvinnorna som lagt märke till reklamen i högre utsträckning än män. Det är en ganska jämn fördelning mellan åldrarna. Resultatet väldigt bra, hade det varit för en mer produktspecifik kampanj för ex MediaMarkt hade de varit supernöjda.

15 Alternativen har roterats och här tog vi även med ett falskt alternativ. Det är framför allt i tidningen VK som man lagt märke till reklamen. Många har även sett reklamen utomhus. Det falska alternativet är TV4. Ingen reklam gjordes i någon TV kanal. Däremot fick kampanjen genomslag i TV:s redaktionella innehåll. Det går inte att utesluta att mottagaren inte kan särskilja redaktionellt material mot annonsmaterial. Här har man inte tagit med eventet för det var ju ingen reklam i sig, det var reklam eventet i enheterna.

16 - Vet du vilken annonsör som är avsändare? (öppet svar) Har 23% svarat Umeå Kommun /Be Green utan hjälp. Detta är dock inte så viktigt, det viktiga har egentligen inte varit avsändaren utan i detta fall budskapet. Så var det även vid Whats your löjligaste bilresa 2011 (en annan kampanj får Be Green Umeå) men det har skett en betydlig förtydligande och allt fler vet att det vem som gjort denna kampanj. Vid förra kampanjen, var det fler alternativ av avsändaren. Hade det varit t.ex. MediaMarkt hade avsändaren varit A och O.

17 Nästan 70% begriper kampanjens budskap att skräpa ned mindre och. Värt att tänka på är att det är topmarks, dvs de som svarat ganska bra eller mycket bra som är representerade av de gröna staplarna. Även de andra attributen och och får höga betyg och visa på att kampanjen nått ut med sitt budskap.

18 Xtreme slog ihop de som svarat " (är alltså intresserad men vill veta mer) och i den gröna delen av stalpen nedan. De slog också ihop och sedan. Värt att notera är att bland de som svarat kan det finnas personer som svarar att det inte är intressant för dem för de sedan tidigare inte slänger sitt skräp på marken. Staplen visar hur det ser ut bland de som har uppgett ett de lagt märka till kampanjen. Anledningen till att det är ett bättre resultat i denna stapel än är att fler kommer ihåg att de sett reklamen när de fått hjälp.

19 Majoriteten av Umeåborna som har exponerats för denna kampanj tycker att den sticker ut. 69% har svarat mellan 5-7, dvs topmarks. En reklam som sticker ut drar till sig uppmärksamhet och driver observationen. Xtreme anser inte att det är själva reklamen i sig som sticker ut, utan det är snarare kopplingen till ämnet. Det är väldigt jämt hur män, kvinnor samt i respektive åldrar tycker om kampajens särskiljande.

20 När det gäller Likability så vill man ha så många som möjligt som svarar att de gillar reklamen, svarar 5-7. Därefter vill man ha 1-3 och sedan de som är neutrala. Reklam ska beröra och det är därför inget misslyckande att personer inte tycker om reklamen. Tittar man på stapeln sett, som visar de som utsatts och sett reklamen så gillar de i högre utsträckning reklamen.

21 Nästan 9 av 10 tycker att det är ett bra initiativ av Umeå kommun, även här att det är topmarks 5-7 som representeras av den gröna delen av stapeln. Hela 60% har tagit till sig att skräpa ner mindre. Även i den röda delen av denna stapel kan det gömma sig personer som svarat med lowmarks då de anser att det inte skräpade ner innan de tog del av kampanjen. Det finns också en antydan till en positiv tro på andra människor, att man tror att folk kan bli bättre på att skräpa ner mindre och för det krävs det ju förutsättningar.

22 Här mäts hur personerna i undersökningen medvetet har agerat på grund av kampanjen. Här kan en person ha gjort flera aktiviteter. Det visar sig att 36% har gjort någonting. Ser fler soptunnor, tänker mer på att skräpa ned och faktiskt skräpar ner mindre. Det kampanjen framför allt har gjort är att den har visat att kommunen ger förutsättningar för ett renare Umeå men även att det sätter igång tankeverksamheten.

23

24 Övergripande syfte Målgrupper Direkt målgrupp: Indirekt målgrupp: Riktad mot direkt målgrupp: Riktad mot indirekt målgrupp: Tillhandahållna mobilitetstjänster Mobilitetserbjudanden Riktad mot direkt målgrupp: Riktad mot indirekt målgrupp:

25 Nivå Mål Indikator Metod När Resultat Bakgrund Yttre faktorer (Ej tillämpbart) Personrelaterade faktorer (Ej tillämpbart) Tillhandahållna mobilitetstjänster A Projektaktiviteter Skapa annonser för TV, tidning, webb, Clearchannel Antal skapade annonser Färdiga korrektur April st Webbannonser 1 st annonser för dagspress 1 st Clearchannel Skapa musikalen Trash Färdig musikal Genrep Maj 2012 Genrep genomfördes B Kännedom om mobilitetstjänst Minst har sett en annons Antal som uppger att de sett annonsen Extern utvärdering Juni % av umeåregione ns innevånare har sett kampanjen.

26 Det motsvarar individer. C Användning av mobilitetstjänst Mäts EJ D Nöjdhet med mobilitetstjänst Minst 70% av de som deltagit i aktiviteten ser positivt på att kampanjen genomförs och tycker att det är bra att kommunen gör kampanjer mot nedskräpning. Procentantal som tycker att kommunen ska göra kampanjer för cykling Extern utvärdering Juni % tycker att det är bra att kommunen har tagit initiativet Minst 40% av de som uppmärksammat kampanjen som tycka den sticker ut Procenttal som uppger att de tycker att kampanjen sticker ut Extern utvärdering Juni % tycker att kampanjen sticker ut Minst 50% av de som uppmärksammat kampanjen ska tycka att budskapet är bra Procenttal som uppger att de tycker att budskapet är bra Extern Utvärdering Juni % tycker kampanjen är bra Mobilitetserbjudanden E Acceptans av mobilitetserbjudande 30% av det som sett kampanjen ska ha börjat tänka mer på nedskräpning Procent som anger att de börjat tänka mer på nedskräpning efter kampanjen. Extern Utvärdering Juni % anger att de tänker mer på nedskräpnin g efter kampanjen. F Test av mobilitetserbjudande 30% av de som sett kampanjen ska uppmärksamma fler soptunnor Procentuell andelen som anger att de ser fler soptunnor efter kampanjen Extern Utvärdering Juni % anger att de ser fler soptunnor än tidigare.

27 G Nöjdhet med mobilitetserbjudande Effekter H Långsiktiga attityder/beteende I Systemeffekter

ERV - Kampanjuppföljning Umeå Kommun. Maj 2012

ERV - Kampanjuppföljning Umeå Kommun. Maj 2012 ERV - Kampanjuppföljning Umeå Kommun Maj 12 Viktigt att veta Vi mäter på befolkningen Dold avsändare Vi mäter på de boende på regionen (A-region) och inte läsekretsen. I detta fall har vi dessutom smalnat

Läs mer

ERV - Effektiv räckvidd Xtreme Nordic

ERV - Effektiv räckvidd Xtreme Nordic ERV - Effektiv räckvidd Xtreme Nordic Viktigt att veta Vi ser till A-regioner Dold avsändare Print Annons Vi mäter alltid på A-region och inte läsekretsen Vi maskerar alltid avsändare i reklamen för att

Läs mer

Resultat kampanjmätning World Aids Day 2010. Carl Strand 2011-01-21

Resultat kampanjmätning World Aids Day 2010. Carl Strand 2011-01-21 Resultat kampanjmätning World Aids Day 2010. Carl Strand 2011-01-21 Bakgrund Sedan flera år tillbaka har det funnits samverkan mellan olika aktörer kring World Aids Day (WAD) i Göteborg. Aktörerna har

Läs mer

SUMO: Pedal for Medal Av: Emma Ödling

SUMO: Pedal for Medal Av: Emma Ödling SUMO: Pedal for Medal Av: Emma Ödling Övergripande syfte Att arbetspendlare som normalt tar bilen till arbetet börjar cykla mer. Stimulera de som redan cyklar att cykla mer. Få de som cyklar till jobbet

Läs mer

MAXSUMO. Aktivitet: Testresenär Röbäck/Böleäng 2011. Av: Ida Lundström

MAXSUMO. Aktivitet: Testresenär Röbäck/Böleäng 2011. Av: Ida Lundström MAXSUMO Aktivitet: Testresenär Röbäck/Böleäng 2011 Av: Ida Lundström Övergripande syfte Aktiviteten går ut på att få vanebilister att bryta sin vana (köra bil) och istället ta buss till och från arbetet.

Läs mer

Attityd: Att bilister i Umeå ska fundera och reflektera kring sitt bilresande.

Attityd: Att bilister i Umeå ska fundera och reflektera kring sitt bilresande. Rapport Sammanfattning What s your löjligaste bilresa kampanjen är en utveckling och anpassning av kampanjen Inga Löjliga bilresor. Inga löjliga bilresor är en masskommunikativ kampanj med syfte att minska

Läs mer

Be Green Umeå Umeå Kommun, 901 84 Umeå Besöksadress: Vasagatan 8, Umeå www.begreenumea.se

Be Green Umeå Umeå Kommun, 901 84 Umeå Besöksadress: Vasagatan 8, Umeå www.begreenumea.se Be Green Umeå Umeå Kommun, 901 84 Umeå Besöksadress: Vasagatan 8, Umeå www.begreenumea.se SUMO: Pedal for medal 2012 Övergripande syfte Att arbetspendlare som normalt tar bilen till arbetet börjar cykla

Läs mer

Målgruppsutvärdering Colour of love

Målgruppsutvärdering Colour of love Målgruppsutvärdering Colour of love 2010 Inledning Under sommaren 2010 gjordes en målgruppsutvärdering av Colour of love. Syftet med utvärderingen var att ta reda på hur personer i Colour of loves målgrupp

Läs mer

Effektmätning av gratistidningen

Effektmätning av gratistidningen Effektmätning av gratistidningen Nr 8, november 011 Kampanjnummer: 01150 Målgrupp: Konsument, villahushåll Utskicksperiod: måndag 7 november, v. 45, 011 Mätperiod: slutet v 45 början 48, 011 Mediaeffekter

Läs mer

En undersökning om vad svenskarna tycker om reklam. DR-monitorn. DR-akademien

En undersökning om vad svenskarna tycker om reklam. DR-monitorn. DR-akademien En undersökning om vad svenskarna tycker om reklam DR-monitorn DR-akademien Vi har låtit TNS Sifo genomföra en telefonundersökning om svenskarnas inställning till reklam. Här bjuder vi på ett axplock ur

Läs mer

Målgruppsutvärdering

Målgruppsutvärdering Målgruppsutvärdering Colour of Love 2011 Inledning Under sommaren 2011 genomfördes en andra målgruppsutvärdering av Colour of Love. Syftet med utvärderingen var att ta reda på hur personer i Colour of

Läs mer

Örebro kommun. Rapport: Kartläggning av företagens informationsbehov Markör Marknad & Kommunikation AB December 2009

Örebro kommun. Rapport: Kartläggning av företagens informationsbehov Markör Marknad & Kommunikation AB December 2009 Örebro kommun Rapport: Kartläggning av företagens informationsbehov 2009 Markör Marknad & Kommunikation AB December 2009 Bakgrund Örebro kommuns näringslivskontor ger fyra gånger per år ut tidningen Goodwill.

Läs mer

En presentation av. Rättvisemärkts kampanj 2007

En presentation av. Rättvisemärkts kampanj 2007 En presentation av Rättvisemärkts kampanj 2007 Under våren 2007, den 9-22 april, genomförde Rättvisemärkt en rikstäckande kampanj med syfte att skapa ökad uppmärksamhet och kännedom kring Rättvisemärkt

Läs mer

Information till allmänheten inom RTÖG

Information till allmänheten inom RTÖG Information till allmänheten inom RTÖG Joar Hjertberg Räddningstjänsten Östra Götaland E-post: joar.hjertberg@rtog.se Telefon 010-480 41 22 15-10-15 Sidan 1 Varför informera? Det står i lagen... Folk blir

Läs mer

Om annonsering i fackpress generellt

Om annonsering i fackpress generellt Om annonsering i fackpress generellt och i Dagens Samhälle specifikt 1 Vilken effekt vill man ha? Ökad kännedom Ökad lojalitet Ökat antal leads Försäljning Fler? 2 Mest önskad effekt är Att sälja sina

Läs mer

Rapport. Uppföljning av Krisberedskapsveckan MSB

Rapport. Uppföljning av Krisberedskapsveckan MSB Rapport Uppföljning av Krisberedskapsveckan MSB 2018-06-21 Innehåll Sid: Om undersökningen 3 Sammanfattning 5 Kampanjen Penetration i sammanfattning 9 Spontant genomslag 12 Komponenter 18 Kanalernas effekt

Läs mer

DATA & CONTEXT STUDY

DATA & CONTEXT STUDY DATA & CONTEXT STUDY Bakgrund Schibsted Data & Context Study 2 50% 3 KONTEXTEN SPELAR INGEN ROLL SÅ LÄNGE VI NÅR MÅLGRUPPEN - BRED VS RIKTAD KOMMUNIKATION? Agenda MEDIAKANAL ANNONS ANDRA ANNONSER ANDRA

Läs mer

SUMO: Skola för Hållbart Resande. Av: Emma Ödling

SUMO: Skola för Hållbart Resande. Av: Emma Ödling SUMO: Skola för Hållbart Resande Av: Emma Ödling Övergripande syfte Minska antalet föräldrar som skjutsar sina barn till skolan, vilket leder till färre bilar vid skolan säkrare trafikmiljö. Målgrupper

Läs mer

Opinionsundersökning. Oktober Genomförd av Sifo på uppdrag av Moderaterna i Landstinget Västmanland

Opinionsundersökning. Oktober Genomförd av Sifo på uppdrag av Moderaterna i Landstinget Västmanland Opinionsundersökning Oktober 2016 Genomförd av Sifo på uppdrag av Moderaterna i Landstinget Västmanland Om undersökningen Utförare Sifo Fältarbete 29 september 12 oktober 2016 Antal intervjuer Målgrupp

Läs mer

Anders Ericson, vd. Sveriges Annonsörer. Marknadschefens bästa vän

Anders Ericson, vd. Sveriges Annonsörer. Marknadschefens bästa vän Anders Ericson, vd Sveriges Annonsörer Marknadschefens bästa vän I HUVUDET PÅ EN ANNONSÖR 1. Vad är en annonsör? De störta annonsörerna i Sverige medieinvesteringar brutto i miljoner kronor 2015 1.

Läs mer

RAPPORT ÖVER SOCIALA WEBBEN. Webbdesign för sociala interaktioner Josefine Holmberg

RAPPORT ÖVER SOCIALA WEBBEN. Webbdesign för sociala interaktioner Josefine Holmberg RAPPORT ÖVER SOCIALA WEBBEN Webbdesign för sociala interaktioner Josefine Holmberg DIALOG Att skapa en dialog på webben är idag något av det viktigaste som finns då stora delar av vår kommunikation mellan

Läs mer

Enkätundersökning: information om kärnkraftsolyckan i Fukushima. Genomförd av Sifo på uppdrag av Strålsäkerhetsmyndigheten maj 2011

Enkätundersökning: information om kärnkraftsolyckan i Fukushima. Genomförd av Sifo på uppdrag av Strålsäkerhetsmyndigheten maj 2011 Enkätundersökning: information om kärnkraftsolyckan i Fukushima Genomförd av Sifo på uppdrag av Strålsäkerhetsmyndigheten 16 23 maj 2011 Om undersökningen Den 11 mars 2011 inträffade en allvarlig kärnkraftsolycka

Läs mer

Allmänheten om politisk TV-reklam

Allmänheten om politisk TV-reklam Novus Allmänheten om politisk TV-reklam 9 april, 2010 För: Sveriges Annonsörer Kontakt: Anna Lindström Kontakt på Novus: Annelie Åström Gun Pettersson Om undersökningen Syftet med undersökningen är att

Läs mer

SIFO Research International TYA. Arbetskraftsbehov 2006. Rapport. Dok.nr 1514788. Stockholm 2006-06-17. Ingemar Boklund

SIFO Research International TYA. Arbetskraftsbehov 2006. Rapport. Dok.nr 1514788. Stockholm 2006-06-17. Ingemar Boklund SIFO Research International TYA Arbetskraftsbehov 2006 Rapport Dok.nr 1514788 Stockholm 2006-06-17 SIFO Research International Ingemar Boklund 0. UNDERSÖKNINGEN I KORTHET Sifo har genomfört en enkätundersökning

Läs mer

ATTITYDER TILL MILJÖ OCH ARBETSPENDLING FÖR PROJEKTET PENDLA GRÖNT AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2013

ATTITYDER TILL MILJÖ OCH ARBETSPENDLING FÖR PROJEKTET PENDLA GRÖNT AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2013 ATTITYDER TILL MILJÖ OCH ARBETSPENDLING FÖR PROJEKTET PENDLA GRÖNT AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2013 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Bakgrund... 3 Syfte... 3 Målgrupp... 3 Genomförande... 3 Statistikbeskrivning...

Läs mer

Svenskt Marknadsföringsindex

Svenskt Marknadsföringsindex Svenskt Marknadsföringsindex Fakta om undersökningen Sveriges Marknadsföringsindex har som mål att årligen att sammanställa vad marknadschefer i Sverige tror om framtiden, vilka utmaningar de ser och hur

Läs mer

Presentation 2015-12-01 Frågor om content marketing

Presentation 2015-12-01 Frågor om content marketing Presentation 2015-12-01 Frågor om content marketing Elisabeth Thörnsten Novuskontakt: Gun Pettersson 1 Bakgrund & Genomförande BAKGRUND Novus har för Swedish Content Agencies räkning genomfört ett undersökning

Läs mer

Vilken ort? Medlemmar i föreningen

Vilken ort? Medlemmar i föreningen Kursutvärdering Kompetenta Anordnare - omgång 3 De flesta deltagarna kommer från Blekinge och från Värmland. Diagram (n=45) Vilken ort? 2 6 7 6 Blekinge Umeå Vara Värmland Västerås Det är i huvudsak större

Läs mer

Vem kan man lita på? - resultat från telefonintervjuer med 1000 tonåringar. Anna Raninen, informationschef

Vem kan man lita på? - resultat från telefonintervjuer med 1000 tonåringar. Anna Raninen, informationschef Vem kan man lita på? - resultat från telefonintervjuer med 1000 tonåringar Anna Raninen, informationschef Om undersökningen Novus Opinion genomförde i maj 2012 på uppdrag av CAN en telefonundersökning

Läs mer

Attitydmätning Tvärförbindelse Södertörn 2016

Attitydmätning Tvärförbindelse Södertörn 2016 Attitydmätning Tvärförbindelse Södertörn Kännedom Årets totala kännedom på ungefär samma nivå som närboende vilket antyder att totala kännedomen ökat. Kännedomen är störst i Huddinge (fyra av tio) och

Läs mer

Nöjdkundundersökning

Nöjdkundundersökning Sammanfattande resultat från Nöjdkundundersökning Privatkunder & Arbetsgivare 2016 Institutet för kvalitetsindikatorer AB I Box 9129, SE-400 93 Göteborg I Tel: 031-730 31 00 I E-mail: info@indikator.org

Läs mer

Villaliv. Observations- och läsarundersökning. Morgan Sandström 19 Oktober 2016

Villaliv. Observations- och läsarundersökning. Morgan Sandström 19 Oktober 2016 Villaliv Observations- och läsarundersökning Morgan Sandström 19 Oktober 2016 Om undersökningens genomförande n Undersökningen har genomförts med hjälp av webbenkäter i Kantar Sifos riksrepresentativa

Läs mer

Utvärdering av tillgänglighetsanpassad gatutoalett

Utvärdering av tillgänglighetsanpassad gatutoalett Utvärdering av tillgänglighetsanpassad gatutoalett JCDecaux Fredrik Klar TNS Sifo Alexander Sovré Martin Strid Innehåll 1 Bakgrund 3 2 Sammanfattning av resultatet 5 3 Resultat 7 2 1 Bakgrund 3 Bakgrund

Läs mer

KFUK-KFUM. Huvudbudskap är som tidigare: Var med och skapa mening för stunden och framtiden.

KFUK-KFUM. Huvudbudskap är som tidigare: Var med och skapa mening för stunden och framtiden. KFUK-KFUM Idéförklaring Kampanj 2011 Arbetsdokument senast uppdaterad 2011-03-07 Bakgrund och syfte Kampanjidén för KFUK-KFUM utgår från verksamhetsidén: Vi erbjuder mötesplatser där unga människor kan

Läs mer

Personer med funktionsnedsättning 2012 BARNBOENDE. Stadsdelsrapport - Bromma

Personer med funktionsnedsättning 2012 BARNBOENDE. Stadsdelsrapport - Bromma BARNBOENDE Stadsdelsrapport - Bromma OM UNDERSÖKNINGEN Undersökningen riktade sig till samtliga personer med funktionsnedsättning och som har någon form av stöd från staden Undersökningen genomfördes med

Läs mer

23 Allmänhetens attityder till KFM

23 Allmänhetens attityder till KFM 23 Allmänhetens attityder till KFM 23.1 Inledning Tabell 228. Påstående: Totalt sett: I Sverige har vi ett väl fungerande system för indrivning av obetalda skulder, procent. 1996 1998 2001 2002 Instämmer

Läs mer

SUMO: MM- testresenär buss 2010-2011. Av: Emma Ödling

SUMO: MM- testresenär buss 2010-2011. Av: Emma Ödling SUMO: MM- testresenär buss 2010- Av: Emma Ödling Övergripande syfte Aktiviteten går ut på att få vanebilister att bryta sin vana (köra bil) och istället ta buss till och från arbetet. Det övergripande

Läs mer

KOMMUNIKATIONS- PLATTFORM ANTAGEN AV FÖRBUNDSSTYRELSEN

KOMMUNIKATIONS- PLATTFORM ANTAGEN AV FÖRBUNDSSTYRELSEN KOMMUNIKATIONS- PLATTFORM ANTAGEN AV FÖRBUNDSSTYRELSEN 2016-02-28 KOMMUNIKATIONSPLATTFORM Svenska Aikidoförbundet 2 OM KOMMUNIKATIONS- PLATTFORMEN INNEHÅLL: SYFTE: Syftet med den här kommunikationsplattformen

Läs mer

Vatten, el eller bredband

Vatten, el eller bredband Vatten, el eller bredband vad är viktigast? Februari 2014 Höga krav på bredbandsleverantörerna men låg kännedom om vad man själv kan påverka Svenskarna har höga förväntningar på sin bredbandsleverantör.

Läs mer

Arbetsmiljöverket Osund konkurrens 2016 Utländska arbetstagare. Arbetsmiljöverket, Osund konkurrens 2016

Arbetsmiljöverket Osund konkurrens 2016 Utländska arbetstagare. Arbetsmiljöverket, Osund konkurrens 2016 Arbetsmiljöverket Osund konkurrens 2016 Utländska arbetstagare Innehåll Sammanfattning Om undersökningen Förklaring av diagram Fakta om respondenterna Resultat Bilaga Antal arbetstimmar Information Personlig

Läs mer

Krogar mot Knark Attitydundersökning ATTITYD I KARLSTAD AB 2014

Krogar mot Knark Attitydundersökning ATTITYD I KARLSTAD AB 2014 Krogar mot Knark Attitydundersökning ATTITYD I KARLSTAD AB 2014 Innehållsförteckning Bakgrund... 5 Syfte... 5 Genomförande... 5 Statistikbeskrivning... 5 Bakgrundsvariabler... 6 Resultat... 9 Narkotika

Läs mer

effu en undersökning om kundtidningars effektivitet i samarbete med

effu en undersökning om kundtidningars effektivitet i samarbete med effu en undersökning om kundtidningars effektivitet i samarbete med innehåll innehåll 3 sammanfattning effu-modellen 4 projektbeskrivning 6 Vad avses med effekt och hur mäts den? 7 resultatsammanfattning

Läs mer

Arbetsmiljöverket Osund konkurrens 2017 Utländska arbetsgivare. Arbetsmiljöverket, Osund konkurrens 2017

Arbetsmiljöverket Osund konkurrens 2017 Utländska arbetsgivare. Arbetsmiljöverket, Osund konkurrens 2017 Arbetsmiljöverket Osund konkurrens 2017 Utländska arbetsgivare Innehåll Sammanfattning Om undersökningen Förklaring av diagram Fakta om respondenterna Resultat Uppdragsgivare Regler Information Beteende

Läs mer

PRISLISTA FÖR DIGITALA ANNONSER 2018

PRISLISTA FÖR DIGITALA ANNONSER 2018 PRISLISTA FÖR DIGITALA ANNONSER 2018 42.000 unika besökare per vecka (i genomsnitt under perioden januari-april 2017) En digitalannons kan vara ett utmärkt sätt att förstärka en annons i tidningen. Med

Läs mer

Hälsa och kränkningar

Hälsa och kränkningar Hälsa och kränkningar sammanställning av enkätundersökning från Barnavårdscentralen och Vårdcentralen Camilla Forsberg Åtvidabergs kommun Besöksadress: Adelswärdsgatan 7 Postadress: Box 26, 97 2 Åtvidaberg

Läs mer

Rapport Facebookundersökning bland Sveriges Annonsörers medlemmar

Rapport Facebookundersökning bland Sveriges Annonsörers medlemmar Rapport Facebookundersökning bland Sveriges Annonsörers medlemmar 1--4 Om undersökningen Om undersökningen Syfte Att mäta synen på Facebook ibland Sveriges Annonsörers medlemmar mot bakgrund av Cambridge

Läs mer

Projekt Varbergstunneln Attitydundersökning Juni 2015 Projektnummer: TRV 2013/45076 Markör

Projekt Varbergstunneln Attitydundersökning Juni 2015 Projektnummer: TRV 2013/45076 Markör Projekt Varbergstunneln Attitydundersökning Juni 215 Projektnummer: TRV 213/4576 Markör Innehåll Bakgrund Syfte, metod och urval Resultat Kännedom Attityder till projektet Kontakter med Trafikverket Information

Läs mer

Politikers syn på säkerhetskameror

Politikers syn på säkerhetskameror Politikers syn på säkerhetskameror SKOP har på uppdrag av tankesmedjan Säkerhet för Näringsliv och Samhälle (SNOS) och tidningen SecurityUser.com intervjuat 3 kommunal-, landstings-, och oppositionsråd.

Läs mer

Kusin Vitamin Föräldrar Förskola - Våren 2013 52 svar, 74%

Kusin Vitamin Föräldrar Förskola - Våren 2013 52 svar, 74% Föräldrar Förskola - Våren 5 svar, 7% bra Utveckling och lärande 7 0 97%. Mitt barn verkar trivas i förskolan. 5 00% 0 5 0 9%. Verksamheten är stimulerande för mitt barn. 7 8 0 8% 0 5 5 90%. Personalen

Läs mer

Arbetsunderlag för att bearbeta vad SGF ska fortsätta utveckla inom målområdet Kommunikation. Bord 1 FORTSÄTT UTVECKLA! VARFÖR? KONSEKVENSER?

Arbetsunderlag för att bearbeta vad SGF ska fortsätta utveckla inom målområdet Kommunikation. Bord 1 FORTSÄTT UTVECKLA! VARFÖR? KONSEKVENSER? Arbetsunderlag för att bearbeta vad SGF ska fortsätta utveckla inom målområdet Kommunikation. Bord 1 FORTSÄTT UTVECKLA! VARFÖR? KONSEKVENSER? Tillgängliggöra golfen i media Golf & Affärer och golf.se Utveckla

Läs mer

En liten folder om Lanseringskampanjen

En liten folder om Lanseringskampanjen En liten folder om Lanseringskampanjen 2011 Lanseringskampanjen 2011 Den 5 september 2011 drar hela förbundet igång en historisk satsning där vi med 2012-målen och våra nio åtgärdspunkter i ryggen ska

Läs mer

Projekt Västlänken 2015 Projektnummer: TRV 2013/45076 Markör

Projekt Västlänken 2015 Projektnummer: TRV 2013/45076 Markör Projekt Västlänken 2015 Projektnummer: TRV 2013/45076 Markör Innehåll Bakgrund Syfte Metod och urval Resultat Kännedom Attityder till projektet Kontakter med Trafikverket Information Om Trafikverket Bakgrundsdata

Läs mer

Klamydiamåndagen i Västra Götaland 2010

Klamydiamåndagen i Västra Götaland 2010 Klamydiamåndagen i Västra Götaland 2010 Sammanställning av provtagningsblanketter och väntrumsenkäter Klara Abrahamsson Hivprevention i Västra Götaland Oktober 2010 Klamydiamåndagen i Västra Götaland 2010

Läs mer

Som anhörigkonsulent och enhetschef

Som anhörigkonsulent och enhetschef Med en röd fåtölj i centrum Anhörigcentrum i Örebro genomförde under september månad 2008 ett intensivt marknadsföringsarbete. På TV4 sändes en reklamfilm och ute på stan i Örebro har anhörigsamordnare

Läs mer

Läsarundersökning av effekt.-bilagan Den skandinaviska 8 miljonersstaden. Juni 2014

Läsarundersökning av effekt.-bilagan Den skandinaviska 8 miljonersstaden. Juni 2014 Läsarundersökning av effekt.-bilagan Den skandinaviska 8 miljonersstaden Juni 2014 Undersökningsmetod Webbintervjuer via en internet Till den här undersökningen har vi anlitat Cint Access för urval. Urvalet

Läs mer

1. Enkäter till elever och vårdnadshavare 2013

1. Enkäter till elever och vårdnadshavare 2013 VALLENTUNA KOMMUN TJÄNSTESKRIVELSE BARN- OCH UNGDOMSFÖRVALTNING 2013-04-03 DNR BUN 2013.086 SUSANNE MALMER SID 1/1 KVALITETSHANDLÄGGARE 08-58 78 52 15 SUSANNE.MALMER@VALLENTUNA.SE BARN- OCH UNGDOMSNÄMNDEN

Läs mer

Bergviks familjedaghem Föräldrar Familjedaghem - Våren svar, 86%

Bergviks familjedaghem Föräldrar Familjedaghem - Våren svar, 86% Föräldrar Familjedaghem - Våren 6 svar, 86% bra Utveckling och lärande 96 4. Mitt barn verkar trivas i familjedaghemmet. 0 00 00 65 35 3. Verksamheten är stimulerande för mitt barn. 00 0 7 4. Dagbarnvårdaren

Läs mer

Första stegets förskola Föräldrar Förskola - Våren svar, 85%

Första stegets förskola Föräldrar Förskola - Våren svar, 85% Föräldrar Förskola - Våren 3 svar, 5% bra Utveckling och lärande 0 0 %. Mitt barn verkar trivas i förskolan. 3 7 00% 76 6% 3. Verksamheten är stimulerande för mitt barn. 66 3 3 7 7% 00% 56 36 %. Personalen

Läs mer

HUSHÅLLENS ANVÄNDNING AV FRI-TV 2018 PÅ UPPDRAG AV POST- OCH TELESTYRELSEN

HUSHÅLLENS ANVÄNDNING AV FRI-TV 2018 PÅ UPPDRAG AV POST- OCH TELESTYRELSEN HUSHÅLLENS ANVÄNDNING AV FRI-TV 8 PÅ UPPDRAG AV POST- OCH TELESTYRELSEN BAKGRUND OCH SYFTE Post-och telestyrelsen (PTS) har gett Intermetra Business & Market Research Group i uppdrag att genomföra en undersökning

Läs mer

Dagens program. Villaägarnas varumärke, medlemmar och värvning. Pia Dahlén 24 september 2011. Varumärket Villaägarna

Dagens program. Villaägarnas varumärke, medlemmar och värvning. Pia Dahlén 24 september 2011. Varumärket Villaägarna Villaägarnas varumärke, medlemmar och värvning. Pia Dahlén 24 september 2011 Dagens program Varumärket Villaägarna Vad tycker våra medlemmar - Medlemsundersökningen 2011 Värvning via olika kanaler sidan

Läs mer

Vattenfall Vindkraft Grönhult. MarkCheck November 2011

Vattenfall Vindkraft Grönhult. MarkCheck November 2011 Vattenfall Vindkraft Grönhult MarkCheck November 2011 1. Bakgrund 1.1. Syfte Vattenfall Vindkraft AB planerar att uppföra vindkraftsanläggningar i Grönhult. I arbetet med att skapa lokal acceptans ingår

Läs mer

Får jag lov? Tre enkla tips till dig som vill använda musik i en politisk kampanj

Får jag lov? Tre enkla tips till dig som vill använda musik i en politisk kampanj Får jag lov? Tre enkla tips till dig som vill använda musik i en politisk kampanj Denna guide är framtagen och författad av Musikförläggarna Grafisk form: Spektra Illustration: Magnus Bard Tryck: TMG Sthlm

Läs mer

Unga vuxna om att förse unga med alkohol. Anna Raninen Kommunikation & Samverkan

Unga vuxna om att förse unga med alkohol. Anna Raninen Kommunikation & Samverkan Unga vuxna om att förse unga med alkohol Anna Raninen Kommunikation & Samverkan Bakgrund Många kommunikationsinsatser har de senaste åren genomförts för att påverka föräldrars attityder till att förse

Läs mer

Patent och registreringsverket Statens medieråd. Attityder bland ungdomar till upphovsrättsskyddat material online November 2017

Patent och registreringsverket Statens medieråd. Attityder bland ungdomar till upphovsrättsskyddat material online November 2017 Patent och registreringsverket Statens medieråd Attityder bland ungdomar till upphovsrättsskyddat material online November 2017 1 Innehåll 1 Bakgrund och syfte 03 2 Sammanfattning 04 3 Resultat 05 4 Om

Läs mer

Det handlar om kärlek. Läsåret 2013/2014

Det handlar om kärlek. Läsåret 2013/2014 Det handlar om kärlek Läsåret 2013/2014 I samarbete med 2 Sammanfattning av resultatet Totalt har 2 716 elever svarat på enkäten före skolveckan och 1 698 elever har svarat på enkäten efter skolveckan.

Läs mer

Be Green Umeå. Lättare och roligare att resa och bo hållbart

Be Green Umeå. Lättare och roligare att resa och bo hållbart Be Green Umeå Lättare och roligare att resa och bo hållbart Be Green Umeå Projektkontoret Be Green Umeå har mellan 2010 och 2015 drivit ett projekt i Umeåregionen om hållbart resande och boende som har

Läs mer

Individuella Gymnasiet Elever Gymnasium år 2 - Våren svar, 96%

Individuella Gymnasiet Elever Gymnasium år 2 - Våren svar, 96% Elever Gymnasium år 2 - Våren 2 svar, Normer och värden 2. Jag känner mig trygg i skolan. 7 9% 6 3. Det är arbetsro på lektionerna. 6 2 2 37. Det råder en positiv stämning och god sammanhållning på min

Läs mer

BRUKERVEILEDNING. När alla fält under Kontaktinfo är korrekt ifyllda, visas detta med grön bock. Då kan man stänga fliken och gå vidare.

BRUKERVEILEDNING. När alla fält under Kontaktinfo är korrekt ifyllda, visas detta med grön bock. Då kan man stänga fliken och gå vidare. Enkel användarmanual till DEFA s Webbaserade reklamationshantering. Reklamationer är till för DEFA återförsäljare. Privatpersoner / Ej registrerade DEFA återförsäljare kan inte använda systemet utan ombeds

Läs mer

Rapport. Uppföljning av Krisberedskapsveckan MSB

Rapport. Uppföljning av Krisberedskapsveckan MSB Rapport Uppföljning av Krisberedskapsveckan MSB 2017-05-30 Innehåll Sid: 4 Om undersökningen 3 4 Sammanfattning 4 4 Slutsatser 7 4 Kampanjen 4 Penetration i sammanfattning 8 4 Spontant genomslag 11 4 Komponenter

Läs mer

Kundernas framtida behov av trycksaker och attityder till tryckeribranschen

Kundernas framtida behov av trycksaker och attityder till tryckeribranschen Kundernas framtida behov av trycksaker och attityder till tryckeribranschen Dagens agenda Kontext: Medieinvesteringarnas utveckling Om studien Prognos: Förväntad tillväxt för trycksaker Marknadschefens

Läs mer

Bilaga 4 Rekryteringskampanj. Bilaga till redovisning av regeringsuppdrag (Dnr Ju2017/06177/PO)

Bilaga 4 Rekryteringskampanj. Bilaga till redovisning av regeringsuppdrag (Dnr Ju2017/06177/PO) 1. Bilaga 4 Rekryteringskampanj Bilaga till redovisning av regeringsuppdrag (Dnr Ju2017/06177/PO) Innehåll Sammanfattning... 3 1 Uppdraget... 3 2 Inledning... 3 3 Bakgrund... 4 4 Kommunikation under 2017

Läs mer

APP-ODR 23/6-7/8 SOMMAR DEL 2 4/7-7/8

APP-ODR 23/6-7/8 SOMMAR DEL 2 4/7-7/8 R A M SOM J DEL 2 N A P KAM APP-ODR 23/6-7/8 SOMMAR DEL 2 4/7-7/8 SOMMARKAMPANJ DEL 2 KAMPANJMATERIAL Förhoppningsvis har ni alla serverat Cheese Future Fries så det sprutar ost ur öronen på våra gäster,

Läs mer

Marknadsundersökningar avseende reklam för havredryck 20150902

Marknadsundersökningar avseende reklam för havredryck 20150902 Marknadsundersökningar avseende reklam för havredryck 20150902 Rapport framtagen för: Oatly AB Beställare: Oatly AB med ombud Öresund Advokat AB Genomförande: Juni 2015 Undersökningsledare: Richard Hansson

Läs mer

GRvux. Rapport: Redovisning av uppgifter om deltagare i yrkesvuxstudier första halvåret 2011

GRvux. Rapport: Redovisning av uppgifter om deltagare i yrkesvuxstudier första halvåret 2011 GRvux Rapport: Redovisning av uppgifter om deltagare i yrkesvuxstudier första halvåret Beställare: Kenneth Ardehed, GRvux Projektledare: Peter Linsér, Markör Augusti Markör Örebro Kungsgatan 7 47 Örebro

Läs mer

Krogar mot Knark Attitydundersökning ATTITYD I KARLSTAD AB 2013

Krogar mot Knark Attitydundersökning ATTITYD I KARLSTAD AB 2013 Krogar mot Knark Attitydundersökning ATTITYD I KARLSTAD AB 2013 Innehållsförteckning Bakgrund... 4 Syfte... 4 Genomförande... 4 Statistikbeskrivning... 4 Bakgrundsvariabler... 5 Resultat... 8 Narkotika

Läs mer

Borås-Göteborg. Allmänhet. Avtalsnummer: TRV 2013/45076 Datum: Markör

Borås-Göteborg. Allmänhet. Avtalsnummer: TRV 2013/45076 Datum: Markör Borås-Göteborg Allmänhet Avtalsnummer: TRV 1/5 Datum: 1-1- Markör Sammanfattning Kännedom Kännedomen har ökat något sedan 1. Sju av tio känner idag till projektet. Kännedomen är högst i Härryda (8%) och

Läs mer

Rapport till Eslövsbladet oktober 2015

Rapport till Eslövsbladet oktober 2015 SKOP har på uppdrag av intervjuat drygt 300 personer. Intervjuerna gjordes mellan den 29 september och 6. Undersökningens genomförande redovisas i Metodbeskrivning. I SKOP:s arkiv återfinns undersökningen

Läs mer

Tidskrifter säljer produkter!

Tidskrifter säljer produkter! säljer produkter! engagerar! är det medium man generellt värdesätter högst. Dessutom sysslar man sällan med annat samtidigt som man läser. Konsumenterna i Ball States undersökning ägnade sitt främsta intresse

Läs mer

Eddaskolan. Elever År 3 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter

Eddaskolan. Elever År 3 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter Elever År - Våren 2 svar, 9% Kunskaper och bedömning 2 Medelvärde 9 2, 2. Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena., 1 2 7, 7 27 1 2. Jag tycker att lärarna förklarar så att jag förstår.

Läs mer

1177 och Vårdguiden blir 1177 Vårdguiden. Kampanjbeskrivning för lansering av 1177 Vårdguiden i Stockholms län

1177 och Vårdguiden blir 1177 Vårdguiden. Kampanjbeskrivning för lansering av 1177 Vårdguiden i Stockholms län 1177 och Vårdguiden blir 1177 Vårdguiden Kampanjbeskrivning för lansering av 1177 Vårdguiden i Stockholms län Den 5 november går Vårdguiden ihop med den nationella motsvarigheten 1177 och blir 1177 Vårdguiden.

Läs mer

Sätunaskolan. Föräldrar År 5 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter

Sätunaskolan. Föräldrar År 5 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter Föräldrar År - Våren svar, 3% Utveckling och lärande 3 4 2 Medelvärde 3, 2. Mitt barn får uppgifter och utmaningar som leder till utveckling och lärande. 0 3 9 20 2 3 3, 43 2 7 3. Mitt barn får det stöd

Läs mer

Täby kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Täby kommun - Föräldrar år 3. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016.

Täby kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Täby kommun - Föräldrar år 3. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016. Täby kommun Täby kommun - 650 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 2016 Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016 Våga Visa 2016, sida 1 Om undersökningen Bakgrund Tio kommuner i Stockholms

Läs mer

Varför arbetar vi med det här?

Varför arbetar vi med det här? Reklam Varför arbetar vi med det här? För att lära sig att analysera historiska och samtida bilders uttryck, innehåll och funktioner. För att lära sig att kommunicera med bilder för att uttrycka budskap.

Läs mer

Allemansrätten. 1527496 April 2013. Jon Andersson

Allemansrätten. 1527496 April 2013. Jon Andersson Allemansrätten 1527496 April 2013 Jon Andersson Innehållsförteckning 1 Bakgrund och syfte 03 2 Genomförande 04 3 Resultaten i sammandrag 05 4 Resultat 07 2 Bakgrund och syfte Håll Sverige Rent vill med

Läs mer

Kampanjuppföljning Aktiv mot brand 2012

Kampanjuppföljning Aktiv mot brand 2012 Kampanjuppföljning Aktiv mot brand Syfte Följa upp kampanjen aktiv mot brand för att se hur den nått ut till och eventuellt påverkat olika målgrupper i samhället. Delsyfte är att ge återkoppling på nuvarande

Läs mer

Malmö stad Undersökning Vinterspelen

Malmö stad Undersökning Vinterspelen Malmö stad Undersökning Vinterspelen 1 BAKGRUND 2 3 4 5 BAKGRUND 1 BAKGRUND 2 3 4 5 Vinterspelen har ägt rum på Stortorget i Malmö mellan 28 december - 6 januari 2018/2019. Syftet med arrangemanget var

Läs mer

Workshop Kommunikationsplan

Workshop Kommunikationsplan Workshop Kommunikationsplan Kicki Stridh Workshopen Kommunikationsplan syftade till att reflektera kring Vad är en kommunikationsplan? Vad har man den till? Samt till att ge Ett par praktiska verktyg Input

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2018

VERKSAMHETSPLAN 2018 VERKSAMHETSPLAN 2018 Verksamhetsplan & Budget 2018 Syftet med Verksamhetsplanen är att skapa en ram för året Föreningens ändamål 2 i föreningens stadgar Föreningens ändamål är att verka för ett projektivare

Läs mer

Birkaskolan Mälaröarnas Montessoriförskola Föräldrar Förskola - Våren svar, 84%

Birkaskolan Mälaröarnas Montessoriförskola Föräldrar Förskola - Våren svar, 84% Utveckling och lärande. Mitt barn verkar trivas i förskolan. 0 föregående år 0 0 80 7 7 0 9 0 99% 98% 99% 8%. Verksamheten är stimulerande för mitt barn. föregående år 0 0 0 0 7 7 9 0 7 97% 98% 97% 9%.

Läs mer

Knalleborgs förskola Föräldrar Förskola - Våren svar, 84%

Knalleborgs förskola Föräldrar Förskola - Våren svar, 84% Utveckling och lärande. Mitt barn verkar trivas i förskolan. 03 föregående år 0 0 0 0 % 5 5 00% 7 7 7 7 3% 3. Verksamheten är stimulerande för mitt barn. föregående år 03 03 0 0 5 75 3 5 3 0 7% 00% 00%

Läs mer

Analys av kompetensutvecklingen

Analys av kompetensutvecklingen Analys av kompetensutvecklingen inom landsbygdsprogrammet - Fördjupning av rapport 1:3 Efter rådgivning menar cirka procent att de har förändrat sitt arbetssätt oberoende av om det var en konsult eller

Läs mer

Novus undersökning Terrordåden i Paris och medierna

Novus undersökning Terrordåden i Paris och medierna Novus undersökning Terrordåden i Paris och medierna Fältarbete genomfört av Novus Sammanställt av SVT Publik- och Utbudsanalys Metod / Om undersökningen Fältperiod: 18-19/11 2015 Antal genomförda intervjuer:

Läs mer

Ekerö kommun Skå skola - Föräldrar Förskoleklass. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 75%

Ekerö kommun Skå skola - Föräldrar Förskoleklass. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 75% - Föräldrar Förskoleklass VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter 5 svar, 5% Om undersökningen Bakgrund Tio kommuner i Stockholms län genomför årligen en enkätundersökning i förskola, pedagogisk omsorg

Läs mer

Vallentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Vallentuna kommun - Föräldrar år 3. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016

Vallentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Vallentuna kommun - Föräldrar år 3. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016 Vallentuna kommun Vallentuna kommun - Föräldrar år 3 368 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 2016 Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016 Våga Visa 2016, sida 1 Om undersökningen Bakgrund

Läs mer

Our Mobile Planet: Sverige

Our Mobile Planet: Sverige Our Mobile Planet: Sverige Insikter om den mobila kunden Maj 2013 1 Detaljerad översikt Smartphones har blivit en oumbärlig del av vår vardag. Smartphones genomslag har ökat till 63 % av befolkningen och

Läs mer

Svenska spelbranschen 2018 Rapport av Svenskt Kvalitetsindex

Svenska spelbranschen 2018 Rapport av Svenskt Kvalitetsindex Rapport av Svenskt Kvalitetsindex Om studien Vad har vi gjort? Undersökning om svenska spelbranschen och dess anseende. Antal intervjuer: 1300st intervjuer totalt, fördelade mellan 1000st som brukar spela

Läs mer

Sussies barntoffla Föräldrar Familjedaghem - Våren svar, 91%

Sussies barntoffla Föräldrar Familjedaghem - Våren svar, 91% Föräldrar Familjedaghem - Våren svar, 9% Utveckling och lärande. Mitt barn verkar trivas i familjedaghemmet. bra 96 4 0 0 0 65 35 3. Verksamheten är stimulerande för mitt barn. 5 3 7 4. Dagbarnvårdaren

Läs mer

Föräldrar åk Sundby skola

Föräldrar åk Sundby skola Föräldrar åk svar, 8% Denna enkätundersökning är en del av ett utvärderingssamarbete där tio kommuner i Stockholms län årligen genomför en enkätundersökning inom förskola, pedagogisk omsorg och grundskola.

Läs mer

Föräldrar åk Närlunda skola

Föräldrar åk Närlunda skola Föräldrar åk 5 svar, 5% Denna enkätundersökning är en del av ett utvärderingssamarbete där tio kommuner i Stockholms län årligen genomför en enkätundersökning inom förskola, pedagogisk omsorg och grundskola.

Läs mer

Skå skola Föräldrar åk 2 - Våren svar, 79%

Skå skola Föräldrar åk 2 - Våren svar, 79% Utveckling och lärande 0 0 %. Mitt barn tycker det är roligt att gå i skolan. 0 föregående år 0 6% 8%. Skolarbetet är stimulerande för mitt barn. föregående år 0 0 0 6 0 6 % 00% % 8%. Lärarna är bra på

Läs mer