- Hyr länge har vi inte väntat på den här lösningen? - Hyr länge som helst!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "- Hyr länge har vi inte väntat på den här lösningen? - Hyr länge som helst!"

Transkript

1 Valfri operatör - Hyr länge har vi inte väntat på den här lösningen? - Hyr länge som helst! Nya Smartphones Molnbaserad IP-Växel Fria lånetelefoner Försäkring ingår Valfri operatör App för iphone/android Ring från Mobil, dator eller IP telefon Billigare utlandssamtal

2 Vi slår vad 500 kronor om att vi kan hjälpa ert företag att spara pengar och bli effektivare. Vågar du anta ytmaningen? Kommer du ihåg Ericsson GH174? När Ericsson lanserade sin första GSMtelefon i Juli 1992 var det ett klassiskt ögonblick - en makalös manick som satte fart på ett helt nytt sätt för svenska företag att göra affärer. Samma år startades PMR i Hässleholm, en fackhandlare av mobil telefoni som hjälpte företag att välja rätt lösning. Idag finns PMR med butiker i Hässleholm, Kristianstad och Malmö. Effektivare kommunikation Kunskapen om vad som är tekniskt möjligt i kombination med era tillväxtplaner är viktigt för att ni ska få en effektivare kommunikation med era kunder och på er arbetsplats. Femstjärnig service och Hyrfoni! PMR erbjuder företag Hyrfonilösningar och mängder med spännande teknik inom b la IP-telefoni, mobila växlar och andra lösningar. Dessutom en femstjärnig service genom en mängd fria tjänster för våra kunder som vi gärna vill berätta mer om. Just för att det skall bli extra spännande har vi en utmaning till er. Vi slår vad 500 kronor om att vi kan hjälpa ert företag att spara pengar och bli effektivare. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till eller boka ett besök med någon av våra företagssäljare på Du är alltid välkommen! - Hyr ser din telefoni ut idag? Fredrik Henningsson, Försäljningschef företag Henrik Osberg Helena Frost Linda Edfors Pelle Lilja Lina Leth Magnus Nilsson Magnus Lööf Anders Flinck Pär Rundqvist Elisabeth Svidén Joakim Olsson Boka ditt besök på eller skicka ett mail till

3 Är det dags för ert företag att ta steget upp till en automatisk självuppgraderande och oberoende IP-Växel? Köp inget, hyr allt. Oavsett om du har bindningstid eller inte på din nuvarande lösning går det att lösa. Alltid senaste funktionerna och helt operatörsoberoende. Välkommen till PMR. Med IP-Växel och PMR Hyrfonilösningar får du allt du behöver nu och i framtiden. T.ex nya smartphones två gånger under avtalsperioden samt utbildning, support, försäkring och effektiviseringstjänster - allt ingår. Ert företag slipper bygga berg av elektronikskrot i förrådet och har hela tiden tillgång till flexibla lösningar och nya möjligheter. Det bästa av alla världar helt enkelt. - Köfunktion med väntmusik - Automatisk telefonist (Menyval) - Telefonistplattform PC - Mobil växelapplikation - Linjestatus för alla anknytningar - Hänvisningssystem - Röstbrevlådor - Nattkoppling - Fasta IP-telefoner - Installation & konfiguration - Administratör & användarutbildning - Nya smartphones vartannat år - Fri support under hela avtalstiden - Telefonkonferens - Fria lånetelefoner - Billiga utlandssamtal Boka ert möte med Henrik på Hyrfoni lösning för 10 anställda inklusive nya smartphones vartannat år.* Exemplet är tio användare varav 3 stycken arbetar inne på kontor med fasta IP telefoner eller IP Dect och sju användare väljer Smartphones från Samsung. Alla har fasta anknytningar i växeln med noll kronor för interna samtal från växeln och ut till alla användarna. Två användare har möjlighet att agera telefonist via gränssnitt i PC. Efter 24 månader kikar vi på vilken operatör som ska gälla för Er under resterande avtalstid samt att ni också väljer nya Smartphones i samband med detta. Kostnad: 2995 kr/månaden med alla växelfunktioner inkluderade. Månadskostnader för mobilabonnemang tillkommer Kr/mån 7 riktigt bra anledningar till varför ditt företag skall hyrofonera med PMR. 1. Hela hyresavgiften är avdragsgill. 2. Försäkring ingår, endast 1000 kr i självrisk. 3. Det är enkelt att, inom ramen för avtalet, uppgradera produkterna. 4. Budget- och investeringsprocess förenklas och förkortas. 5. Avtal och avtalstid kan skräddarsys, vilket gör det möjligt att införskaffa den utrustning som verkligen behövs. 6. Ni behåller låneutrymmet i banken och belastar varken soliditet eller likviditet. 7. Det är möjligt att säsongsanpassa hyresavgiften för att bättre harmoniera med intäktsflödet. *Den juridiska äganderätten till hyrd utrustning ligger hos Siemens Financial Services. Efter avtalstiden har ni som hyrestagare rätt att förlänga avtalet eller helt enkelt återlämna utrustningen. Prisexempel avser en hyrestid på 48 månader.utlösen från befintlig operatör läggs på er hyreskostnad.

4 Köp inget. Hyr allt. Försäkring ingår i alla telefoner, bara tuta och kör. 209 Kr/mån 197 Kr/mån 152 Kr/mån Sony Mobile Xperia Acro Regnperiod, ökenvindar ingen fara. Xperia Acro S klarar både vatten och damm. Den här tåliga pekskärmstelefonen är den smartphone som har bäst motståndskraft mot vatten av alla. Behöver du ta den med dig in i duschen så är det inga problem. Och den är skyddad mot damm också. Så det gör inget om den trillar ner i glaset eller i barnens sandlåda. Oroa dig inte. Skaka bort det värsta och fortsätt där du var. Sony Mobile Xperia Go Medgångar, motgångar och plötsliga skyfall. Vi har utformat Xperia Go för att klara allt som livet har att erbjuda. Vi gav den en reptålig skärm och batterisparläge när du är sent ute och vi har sett till att den är vatten- och dammtåligare än någon annan smartphone. Som pricken över i har vi paketerat alla finesserna i ett elegant skal. Eftersom Xperia Go bara är 9,8 mm tjock är det svårt att ana att den är en tålighetens gigant. Äntligen en smartphone som är lika snygg som den är stark. Sony Mobile Xperia ion - NYHET En förstklassig HD Android-smartphone som ger en helgjuten HD-upplevelse på en 4,6-tumsskärm. Titta på de senaste filmerna, TV-showerna eller dina egna HDvideor med kristallklar skärpa på den 4,6 tum stora Reality Display HD-skärmen med Mobile BRAVIA Engine. Skarpa bilder. Inga ojämna kanter. Tack vare reducerad ljusreflektion är bilderna tydliga även när du är utomhus. Helt enkelt den bästa underhållningsupplevelsen i HD Samsung Galaxy S3 S3-modellen har en 4,8-tumsskärm med en upplösning på 1280x720 pixlar. Kameran på baksidan är på 8 megapixlar, och med den kan man ta bilder i burst-mode, 20 bilder totalt med 3,3 bilder per sekund. Telefonen är något tjockare och tyngre än föregångaren, Galaxy S2, men den är fortfarande lättare än iphone 4S trots att den har större bildskärm. Teknik ska vara enkelt, vänligt och kul utan att begränsa dig som användare. Samsung tror att det är kombinationen mellan en vacker utsida och en genomtänkt insida som får människor att gilla våra mobiler. Nu har de gjort en mobil som gillar människor. 238 Kr/mån Boka ert möte med Jocke på Den juridiska äganderätten till hyrd utrustning ligger hos Siemens Financial Services. Efter avtalstiden har ni som hyrestagare rätt att förlänga avtalet eller helt enkelt återlämna utrustningen. Prisexempel avser en hyrestid på 48 månader. *Totalt värde vid hyra kan ej understiga 5000 kr exkl. moms. Uppläggningskostnad på 495 kr tillkommer i hyran.

5 Jobba hyr snabbt som helst. 279 Kr/mån 217 Kr/mån New ipad 16 GB Wifi + 3G Det blir så tydligt när du håller nya ipad i handen. Det känns verkligen som att du rör vid dina bilder, läser en bok och spelar piano på riktigt. Ingenting står mellan dig och det du älskar att göra. Nu har vi gjort upplevelsen ännu bättre genom att förbättra själva grundfunktionerna i ipad skärmen, kameran och den trådlösa anslutningen. Allt detta gör att du kan använda nya, tredje generationens ipad till mycket mer än du någonsin föreställt dig. Retina-skärm, 9,7-tums (diagonalt) glänsande LED-bakbelyst Multi-Touch-skärm i widescreenformat med IPS-teknik 2048 x 1536 bildpunkters upplösning med 264 ppi fingeravtryckstålig och fettavvisande ytbehandling. Stöd för visning av flera språk och teckensystem samtidigt, upp till 10 timmars batteritid vid webbsurfning via WiFi. Samsung Note 10.1 Skapa mer, skapa bättre. Nota! Nu kan du gör många saker samtidigt. Kanske du vill titta på en skådespelares profil medan du tittar på en film som du precis har laddat ner? Eller du kanske vill göra anteckningar om en bra restaurang som du precis har hittat? Använd helt enkelt Multi screen -knappen och öppna webbläsaren eller S Note. Du behöver inte avbryta filmen eller webbläsaren när du vill göra en anteckning. Vill du lägga till anteckningar i en bild på din Note? Fota och dra bilden till S Note i fönstret intill webbläsaren. Mer kontroll med känsligare penna Uträtta mer med delad skärm Missa inget med Pop up play och Smart Stay Quad Core 1,4 GHz och 2 GB RAM ger dig kraften du behöver 226 Kr/mån Samsung Tab2 Om Samsung är kända för en enda sak så är det bildskärmsteknik och Galaxy Tab 10.1 är inget undantag. Samsungs senaste surfplatta har en fantastisk skärm som kommer att ge dig en bättre upplevelse. Oavsett om du arbetar, kollar på film, använder sociala nätverk eller bara surfar, så kommer du att uppskatta den högupplösta skärmen och den fantastiska pixeltätheten. Sen att den dubbelkärniga processorn och operativsystemet, Android 4.0, ser till att Tab 10.1 dessutom är blixtrande snabb är saker som vi är säkra på att du kommer att uppskatta med tiden. Precis som det faktum att du faktiskt kan se allt som finns på webben tack vare stödet för Flash. Den juridiska äganderätten till hyrd utrustning ligger hos Siemens Financial Services. Efter avtalstiden har ni som hyrestagare rätt att förlänga avtalet eller helt enkelt återlämna utrustningen. Prisexempel avser en hyrestid på 24 månader. Totalt värde vid hyra kan ej understiga 5000 kr exkl. moms. Uppläggningskostnad på 495 kr tillkommer i hyran. *Priserna per Smartphone/läsplatta är exempel på vad en användare kostar vid hyra inkl. försäkring.

6 3Business Max: Ring, SMSa & surfa obegränsat inom Sverige. Just nu 429 kr mån. Ord pris 529 kr/mån. Valfri mobil ingår Välj till mobilt bredband. Endast 70 kr extra/mån Vill du ha 3Business Max men också kunna surfa fritt från din dator? Då är det Affärspaketet Max du ska ha. Allt detta ingår: 3Business Max 3Bredband Medium 32 Mbit/s, 10 GB/mån Mobil och modem 499 kr/mån i 24 mån. Ord pris 599 kr/mån Företag Obegränsade röstsamtal, SMS, MMS & mobilsurf inom Sverige ingår. Betalsamtal & betal-sms/mms ingår ej. Värde Samsung Galaxy SIII 4956 kr ( Samsung Galaxy Note & HTC One X kan väljas). För Bredband Medium ingår 10 GB/mån, därefter begränsas hastigheten till 200 kbit/s. Bindningstid 24 mån. Akt avg 250 kr för röst & 250 kr för bredband. Mobil & modem är operatörslåsta under bindningstiden, kan därefter låsas upp för 350 kr. Samtliga priser är exkl moms. Erbjudandet gäller tom 31/10. Mer info tre.se/foretag

7 Mobilsurf Max för 539kr/mån och då ingår telefonen. Galaxy S3 Är supersnabb och full av grymma multitaskingmöjligheter. Mobilens frontkamera märker när du håller i den och tittar på den vilket gör att du slipper oplanerade avbrott. Din Galaxy S3 sover, när du gör det. Den är genomtänkt inifrån och ut - Bara peka i adressboken och lyft luren för att ringa eller varför inte överför filer genom att hålla mobilernas ryggsidor intill varandra. Men även upplåsning av skärmen genom ansiktsigenkänning. iphone 4S 16 GB 3G Wifi De dubbla kärnorna i A5-processorn innebär upp till dubbelt så mycket kraft och upp till sju gånger snabbare grafik. Du kommer att känna skillnaden snabbt. iphone 4S reagerar direkt och du kommer att märka stor skillnad när du öppnar appar, surfar på webben eller spelar spel. Oavsett vad du gör, kan du fortsätta att göra det. Eftersom A5-processor är så strömsnål, har iphone 4S en imponerande batteritid. HTC One X Otrolig prestanda som standard. Upplev blixtsnabb surfning, fantastisk bildkvalitet och sömlös spelgrafik tack vare den kraftfulla quad core-processorn. Du kan också ta ett foto samtidigt som du spelar in ett filmklipp i HD, och Beats Audio ger dig ett suveränt rikt ljud med finstämda detaljer. Boka ert möte med Elisabeth på Med Mobilsurf Max får du en fast månadskostnad som du ringa, sms:a och mms:a för ett värde av 3500 kr för per månad. Dessutom ingår obegränsat med mobilsurf inom Sverige i hastigheter upp till 3 Mbit/s. Total månadskostnad inklusive Smartphone är 539 kr/mån (459 kr + 80 kr i förhöjd månadsavgift) Anslutningsavgift på 200 kr tillkommer på alla nytecknade abonnemang. Erbjudandet gäller vid 24 månaders bindningstid. iphone4s är operatörslåst i 1 år. Ev upplåsning därefter kostar 280:-. Alla priser exkl. moms.

8 Baka in valfria prylar i er Hyrfonilösning. JABRA PRO 930 Jabra PRO 900-serien är det enkla, pålitliga och prisvärda sättet att börja arbeta trådlöst. Det är en professionell, enkel headsetserie med lätt design och attraktivt pris, och som har alla de viktiga funktioner som behövs i trådlösa headset. OTTERBOX COMMUTER CASE Detta är det mest hållbara av mobilskydd på marknaden; tre lager, ett stötabsorberande silikonskal + två lager polykarbonat med olika funktion, det yttersta har ett bältesclip och kan vändas för att ge displayglaset extra skydd. Displayskydd ingår. Passar iphone4/4s, Sony mobile Xperia S, Samsung Galaxy S3 m.fl. ifusion Den smarta dockningstationen - Högtalarfunktion - Kan användas som en konferenstelefon - Bluetooth (gör att man kan plocka ur mobilen ur dockan och fortsätta sitt samtal) - Laddar mobiltelefonen när den är dockad i ifusion HUAWEI B160 En 3G bordstelefon med inbyggt 3G USB modem samt löstagbar antenn. Bakåtkompatibel med GSM. Inbyggt 3G modem som gör att du kan koppla telefonen till en dator. Modemet klarar upp till 7,2Mbit/s. Uttag för headset och Inbyggd högtalartelefon samt 6 snabbvalsknappar. PLANTRONICS M155 Superlätt bluetooth headset med utmärkt ljudkvalitet och inbyggd röststyrning. Superlätt - endast 7 gram och 9 dagar standbytid. A2DP för strömning av musik, GPS mm, Bluetooth 3.0, USB-laddkabel 2-1 för både Iphone och headset, öronkrok medföljer. GIGASET A510IP Gigaset A510 IP den senaste modellen från Gigaset som klarar både IP-samtal och samtal över vanliga telefonlinjen. Tack vare High Definition Sound Performance¹ (HDSP, HD-ljudåtergivning) får du VoIP- eller Internettelefoni med dubbelt så klart ljud som under ett vanligt telefonsamtal. Direkt åtkomst till en telefonbok. HUAWEI F685 Huawei F685 fungerar som en vanlig fast telefon men kopplar upp samtalen via 3Gnätet istället för via telefonjacket. Perfekt för både familjen och företaget där upp till sex enheter kan kopplas samman. Finns med operatörerna Tre, Tele2 & Telenor Boka ett möte med Magnus på PMR KRISTIANSTAD (Butik) Mäster Bonggatan 4, Tel PMR HÄSSLEHOLM (Butik) Åsvägen / Kristianstadsvägen, Tel PMR MALMÖ Agnesfridsvägen 195 Malmö Tel: Kristianstad & Hässleholm har öppet: Måndag - Fredag Malmö har öppet : Måndag - Fredag Alla priser är exkl moms om inget annat anges. Med reservation för feltryck och slutförsäljning.

Vi har din nya mobil!

Vi har din nya mobil! Vi har din nya mobil! Allt från heta smartphones till senaste surfplattorna Tål vatten och smuts! Senaste storsäljaren Senaste Windows-mobilen Smartphone Sony Xperia Go Smartphone Samsung Galaxy SIII Smartphone

Läs mer

Vi har din nya. smartphone! pekskärmsmobil Sony Ericsson Xperia neo. surfplatta Samsung glaxy tab 10.1

Vi har din nya. smartphone! pekskärmsmobil Sony Ericsson Xperia neo. surfplatta Samsung glaxy tab 10.1 Vi har din nya smartphone! Samsung Gt-I9100 Galaxy S Ii surfplatta Samsung glaxy tab 10.1 Sony Ericsson Xperia neo 0 kr /mån i 3 mån. Därefter 299 kr/mån. Fri surf ingår. Just nu. Ingen månadsavgift i

Läs mer

Vi kopplar upp dig med en smart mobil!

Vi kopplar upp dig med en smart mobil! Kampanjguiden oktober/november 2010 Mobiltelefoner, bredband & laptops Vi kopplar upp dig med en smart mobil! 3 smartaste mobilerna Vi listar populära smartphones. Stor guide Vi guidar dig till rätt operativsystem.

Läs mer

Heta erbjudanden för en kall vinter

Heta erbjudanden för en kall vinter Heta erbjudanden för en kall vinter Nya Sony Xperia Z1 Compact för 429 229 Ring och sms:a obegränsat! 3 månader Spotify ingår. Aye hörlurar 99 199 För fullständiga priser och villkor se telia.se Kompletta

Läs mer

smartare Full fart med fiber: Spel, surf, tv och telefon samtidigt vardag Med fiber för en Telia Play+ Snygga, smarta, fantastiska PRYLAR!

smartare Full fart med fiber: Spel, surf, tv och telefon samtidigt vardag Med fiber för en Telia Play+ Snygga, smarta, fantastiska PRYLAR! smartare Med fiber för en vardag Full fart med fiber: Spel, surf, tv och telefon samtidigt Tv när, var och hur du vill med Telia Play+ Fastighetsförvaltaren: Fiber är lika viktigt som hiss och balkong

Läs mer

En telefonväxel för alla företag.

En telefonväxel för alla företag. Powered by En telefonväxel för alla företag. En enkel telefonväxel för krävande företag. Tele2 Direct gör ditt företag effektivare och dina medarbetare mer tillgängliga. Ni behöver inte missa några inkommande

Läs mer

30 mån räntefritt. helt utan avgifter! *

30 mån räntefritt. helt utan avgifter! * DR 11/8 upp TILL 30 mån räntefritt * Passa på att skaffa det du behöver inför hösten! Hela köpbeloppet kan delas upp räntefritt på 10, 20 eller 30 månader, beroende på köpbeloppets storlek. 2.990: stationär

Läs mer

Scanpix 5 RONDER FÖR FÖRETAG SOM VILL SPARA PENGAR.

Scanpix 5 RONDER FÖR FÖRETAG SOM VILL SPARA PENGAR. Scanpix 1 5 RONDER FÖR FÖRETAG SOM VILL SPARA PENGAR. 2 3 Scanpix TELE2 VS ONÖDIGT DYRT. VÄRLDENS ENKLASTE MATCH. Ja, det hela är faktiskt mycket enkelt. Tele2 erbjuder alla tjänster företag behöver för

Läs mer

Sensommarens smartaste produkter. Ansvarsfull. Fem frågor. Industriella inspiratörer BUSINESS TALK. Så får du mer kraft på jobbet

Sensommarens smartaste produkter. Ansvarsfull. Fem frågor. Industriella inspiratörer BUSINESS TALK. Så får du mer kraft på jobbet BUSINESS TALK NUMMER 6/2008 Sveriges största kedja för mobil kommunikation förenklar livet för dig som jobbar i Sveriges 690 000 mindre företag. www.dialect.se Sensommarens smartaste produkter Lättviktare

Läs mer

Telenor One alla växelfunktioner i mobilen.

Telenor One alla växelfunktioner i mobilen. Telenor One alla växelfunktioner i mobilen. Fullt ös, vettu! Telenor One. Låter medarbetarna vara där de gör mest nytta. 2 3 En mobil växel för ökad tillgänglighet och service. Vi lever i en allt mer mobil

Läs mer

framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi

framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi Fritt stadsnät i Sedan 95:-/mån Vi bjuder också på anslutningsavgiften Runt år 1800 kom telegrafen, 50 år senare telefonen. Två apparater som gjorde det

Läs mer

Äntligen kan du ansluta dig till fibernätet Information om att skaffa fiber

Äntligen kan du ansluta dig till fibernätet Information om att skaffa fiber Äntligen kan du ansluta dig till fibernätet Information om att skaffa fiber Grävning ingår Hastighetsjämförelser Så lång tid tar det att ladda ner en dvd-film på 4,7 gb eller 1gb filer. Dvd 1gb ADSL 2

Läs mer

Spring Mobil Växel. Produktbeskrivning

Spring Mobil Växel. Produktbeskrivning Spring Mobil Växel Produktbeskrivning Innehåll Spring Mobil Växel...sid 3 Abonnemang...sid 4 Tilläggstjänster för abonnemang...sid 4 Mobilt Bredband...sid 6 Affärspaket...sid 7 Företagstjänster...sid 7

Läs mer

Den mobile. medarbetaren. Ip-telefoni receptet hos Ica Sidan 8. Mobilitet skapar nya jobb Sidan 10. Med kontoret i handen Sidan 12

Den mobile. medarbetaren. Ip-telefoni receptet hos Ica Sidan 8. Mobilitet skapar nya jobb Sidan 10. Med kontoret i handen Sidan 12 Annons Hela denna bilaga är en annons från Provisa Information Annons Den mobile medarbetaren Mobilitet skapar nya jobb Sidan 10 Med kontoret i handen Sidan 12 Intervjun: Anders Gustafson Ip-telefoni receptet

Läs mer

TDC Mobil användarmanual

TDC Mobil användarmanual TDC Mobil användarmanual Sida 2 1. KOM IGÅNG MED TDC MOBIL...3 OM DU FÅTT ETT NYTT MOBILNUMMER...3 OM DU FLYTTAT DITT MOBILNUMMER TILL TDC...3 FLYTTA TELEFONBOKEN MELLAN TELEFONER...3 PIN- OCH PUK-KODER...4

Läs mer

PÅ Väg! Säsongens smartaste produkter. transporter. Flyttfirma med flyt. Västerviks växande hamn BUSINESS TALK. Framtidens fraktlösningar är här

PÅ Väg! Säsongens smartaste produkter. transporter. Flyttfirma med flyt. Västerviks växande hamn BUSINESS TALK. Framtidens fraktlösningar är här BUSINESS TALK NUMMER 8/2008 Sveriges största kedja för mobil kommunikation förenklar livet för dig som jobbar i Sveriges 690 000 mindre företag. www.dialect.se Säsongens smartaste produkter Träffsäkra

Läs mer

339/MÅN I 10 MÅN SPARA 1100. RÄNTA OCH HELT UTAN AVGIFTER! Läs mer på s3. MÅNADER DELBETALNING! FIRAR VI MED UPP TILL

339/MÅN I 10 MÅN SPARA 1100. RÄNTA OCH HELT UTAN AVGIFTER! Läs mer på s3. MÅNADER DELBETALNING! FIRAR VI MED UPP TILL FIRAR VI MED UPP TILL 20 MÅNADER DELBETALNING! RÄNTA OCH HELT UTAN AVGIFTER! Läs mer på s3. 48 LED-TV www.elgiganten.se Priserna gäller fr o m 22/9 t o m 28/9. Max en av varje annonsvara per kund. LED-TV

Läs mer

Prisförslag 2014-09-08

Prisförslag 2014-09-08 Prisförslag 2014-09-08 62 lägenheter 6 kommersiella lokaler BRF Dannemora Presentation av Bredbandsbolaget Bredbandsbolaget erbjuder bredband med höga hastigheter för bredband, tv, telefoni och andra tjänster.

Läs mer

Till dig som är boende i en förening som är gruppansluten till Bredbandsbolagets tjänster. Välkommen till Bredbandsbolaget

Till dig som är boende i en förening som är gruppansluten till Bredbandsbolagets tjänster. Välkommen till Bredbandsbolaget Till dig som är boende i en förening som är gruppansluten till Bredbandsbolagets tjänster Välkommen till Bredbandsbolaget Hej! Din förening har tecknat en gruppanslutning med Bredbandsbolaget. Det innebär

Läs mer

Fiber till landsbygden

Fiber till landsbygden Fiber till landsbygden Fibernät för framtiden Optisk fiber är den bästa lösningen för riktigt snabbt bredband, Internet, telefoni och TV. För framtidens TV och tjänster över Internet behöver äldre teknik

Läs mer

DIGITALA JULKLAPPAR. bilder gratis! 15 December 2010 Med dagstidningens räckvidd och facktidningens fokus. Gå in och beställ på www.fujidirekt.

DIGITALA JULKLAPPAR. bilder gratis! 15 December 2010 Med dagstidningens räckvidd och facktidningens fokus. Gå in och beställ på www.fujidirekt. ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS 15 December 2010 Med dagstidningens räckvidd och facktidningens fokus Nr. 3 FOTO O MONTAGE: N AL ALEX EX XM MAK AK K DIGITALA JULKLAPPAR

Läs mer

Information och inspiration för er som planerar att framtidssäkra fastigheten med fiber

Information och inspiration för er som planerar att framtidssäkra fastigheten med fiber Information och inspiration för er som planerar att framtidssäkra fastigheten med fiber Så går det till när ni får fiber i huset När ni väljer att teckna fiberavtal med Telia får er fastighet ett kraftfullt,

Läs mer

BÄTTRE BOSTAD. En ljus. bostadsmarknad. Bostadspriserna. - experternas analys KÖPA ELLER - VÄLJ STRATEGI. INREd HÅLLBART

BÄTTRE BOSTAD. En ljus. bostadsmarknad. Bostadspriserna. - experternas analys KÖPA ELLER - VÄLJ STRATEGI. INREd HÅLLBART Hela denna bilaga i SvD är en annons från Erik Olsson Fastighetsförmedling BÄTTRE BOSTAD En T i Dning Om vägen T ill En lyck AD BOSTADSAffär nr 4 Bostadspriserna En ljus - experternas analys bostadsmarknad

Läs mer

business Välkommen till Tele2

business Välkommen till Tele2 Företagsabonnemang tele2.se/ business Välkommen till Tele2 Välkommen till Tele2 Vi är jätteglada att du och ditt företag valt oss som din mobiloperatör. Kanske har du inte hunnit märka så stor skillnad

Läs mer

Aastra BusinessPhone» En guide till morgondagens telefoni

Aastra BusinessPhone» En guide till morgondagens telefoni Aastra BusinessPhone» En guide till morgondagens telefoni Om Aastra Aastra är en av världens ledande leverantörer av telefonsystem. Vi utvecklar lösningar som ger högre effektivitet och produktivitet i

Läs mer

ANNONS Hela denna tidning är en annons från Provisa Information AB ANNONS. Vi förenklar din mobiltelefoni.

ANNONS Hela denna tidning är en annons från Provisa Information AB ANNONS. Vi förenklar din mobiltelefoni. ANNONS Hela denna tidning är en annons från Provisa Information AB ANNONS Den mobile medarbetaren Avancerad forskning i Kista Sidan 11 Med IP-lösningen blev flexibilitet och frihet en del av vardagen Sidan

Läs mer

Skanör-Falsterbo: Frågor & Svar

Skanör-Falsterbo: Frågor & Svar Skanör-Falsterbo: Frågor & Svar Internet Vad kostar det? Se http://www.bredband2.com/skanor-falsterbo Vilken hastighet får jag via den nya anslutningen? 100Mbit/s i båda riktningarna dvs. både upp och

Läs mer

Tidsresa: från svartvit TV till supersnabbt fiber

Tidsresa: från svartvit TV till supersnabbt fiber Kom igång med tv Koppla in din tv Test bredband Fördelar med fiber o koppling Nytt bredband via fiber 2014/2015 Tidsresa: från svartvit TV till supersnabbt fiber Den 31 mars 2015 släcks kabel-tv-nätet

Läs mer

MOBILE OFFICE. Mötet på nätet. 10 ton

MOBILE OFFICE. Mötet på nätet. 10 ton Standardlogotype Logotype utan övertoningar. Används när färgantalet är begräsnat Pantone 307 EC Process C 100% M 0 % Y 0% K 27% Klarröd C 0% M 100 % Y 100% K 0% Pantone 308 EC Process C 100% M 0 % Y 0%

Läs mer

Vinn en VW up på ditt medlemsnummer! Faktaruta på sidan 17

Vinn en VW up på ditt medlemsnummer! Faktaruta på sidan 17 MEDLEMSFÖRMÅNER Vinn en VW up på ditt medlemsnummer! Faktaruta på sidan 17 I 11 månader fr.om augusti 2012 lottas en vinst värd 5000:- ut varje månad. Månad 12 bilen ovan (juli 2013). Vinsterna är sponsrade

Läs mer