Wing Jet. Rampspridare för växtnäring, mikrogranulat och frö

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Wing Jet. Rampspridare för växtnäring, mikrogranulat och frö"

Transkript

1 Wing Jet Rampspridare för växtnäring, mikrogranulat och frö

2 Wing Jet Wing Jet 4024 med 6000 liters behållare och 340/85R38 radodlingshjul i körspår. Överum Wing Jet är en rampspridare för växtnäring, mikrogranulat och frö. Den ger exakt och jämn utmatning längs hela arbetsbredden med full giva ända ut till fältkanten, vilket ger maximal skörd över hela fältet. Wing Jet har fast arbetsbredd på 12, 18, 20 eller 24 meter. Minimal vindkänslighet och exakt arbetsbredd, som är oberoende av gödselmedel, är viktiga fördelar som betyder mycket för både miljö och ekonomi. Överum Wing Jet har en tvångsstyrd utmatning via knastervalsar, vilket ger exakt och jämn utmatning till varje spridarplatta. Gödseln sprids på en linje strax bakom rampen, vilket ger hög precision i till- och frånslag av utmatningen, ungefär som en växtskyddsspruta. Med hjälp av spridarplattan fördelas materialet till en jämn spridningsbild. detaljer som kommer i kontakt med gödsel är tillverkade av rostfria material, vilket genererar en lång livslängd. Wing Jet K-Plus har en ny typ av drivrulle för den markberoende utmatningen. Den nya bredare gummidrivrullen rullar jämnare på traktormönstrade däck, och har kraftigare mönster för säkrare matning under svåra förhållanden. Utväxlingen mellan drivrullen och utmatningen kan väljas i 4 steg i drivkonsolen, för att optimera regleringen till ett lämpligt arbetsområde. Elektronikens hastighetsgivare är placerad direkt på drivrullens axel och påverkas inte av vilken utväxling som används för utmatningen Ny drivrulle med 4 utväxlingar. Arbetsbredd och bakåtspridning påverkas inte av olika typer av gödsel, vilket gör inställningen enkel. Den korta kastlängden gör också Wing Jet betydligt mindre vindkänslig jämfört med kastspridare. Utmatningsmängden ställs in via en steglös växellåda, Variatorn. Tack vare Variatorns exakthet och den markberoende drivningen blir givan mycket exakt. Wing Jet kan utrustas med ett flertal däcksdimensioner. Breda däck med lågt marktryck eller smalare däck för körning i körspår och högväxande gröda. Behållaren är gjord av rostfritt stål, och alla Stor lättåtkomlig behållare innebär snabb fyllning och hög kapacitet.

3 Utmatnings system Hydraulisk rampinfällning ger snabb transportomställning. Wing Jet har tvångsstyrd utmatning via knastervalsar. Materialet transporteras av en luftström ut till den kraftiga spridarrampen. Detta gör att Wing Jet sprider jämnt oberoende av gödselns fysikaliska egenskaper och med minimal vindpåverkan. Det exakta utmatningssystemet i kombination med spridarrampen gör att Wing Jet också lämpar sig för spridning av frö och mikrogranulat i små givor. Utmatningen är markberoende vilket betyder att den matar ut rätt mängd oberoende av körhastigheten. För små utmatnings mängder kan en reduktionsväxel användas. Denna möjlighet ger ett extra stort inställningsområde. Spridarplattorna fördelar materialet jämnt inom sin delarbetsbredd. Lastbärande Överum Wing Jet är en lastbärande spridare med stor lastförmåga för många hektars körning i en fyllning. Den rostfria behållaren rymmer 4000 liter som standard och kan byggas ut till 6000 liter som tillval. Däcksutrustningen är dimensionerad för låga lufttryck för att skona marken och samtidigt klara höga transporthastigheter med full behållare. Enkel fyllning från säck eller gårdslager, stor behållare och hög transporthastighet ger hög kapacitet. Tvångstyrd utmatning med knastervalsar ger hög precision Chassiet är lätt att rengöra då profilerna är vända utåt eller slutna. För att minimera underhåll har maskinen rostfria detaljer i de delar som kommer i kontakt med gödselmedel. Detta gör Wing Jet till en driftssäker, problemfri maskin med högt andrahandsvärde. 20 separata utlopp ger minimal vindkänslighet och exakt arbetsbredd.

4 Spridarramp Wing Jet Alltid 24 meters spridningsbredd, oberoende av gödseltyp. Enkel inställning med utmatningsprov. 24 meters rampen är utrustad med hydrauliskt dämpade yttersektioner, vilket effektivt minskar rampens rörelse vid körning under tuffa förhållanden. Vinkeln på sektionerna kan justeras hydrauliskt under gång för att öka sidosektionernas frigångshöjd. Vid körning i kuperad terräng kan dessutom hela rampens horisontalvinkel justeras för att bättre följa fältytan. Den hydrauliska dämpningen sker med en gasackumulator. Dessutom dämpas ramphalvorna av kraftupptagande gummiblock och stötdämpare. Tillsammans utgör dessa ett mycket effektivt dämpningssystem, kombinerat med inställning av ramphalvornas vinkel på ett enkelt sätt. Smidig hydraulisk in- utfällning av rampen. Även 20 och 18 meters rampen är avfjädrad. Den är upphängd i en balanspunkt och mekaniskt dämpad med spiralfjädrar och gummiblock. Med hydraulik regleras 24-meters rampen efter hur marken ser ut. Dels kan rampens pilvinkel regleras, och dels kan tiltningen justeras efter sidolutning. Schematiska spridningsbilder på rampspridare kontra centrifugalspridare. Wing Jet har en avgränsad arbetsbredd med liten bakåtspridning jämfört med den dubbelöverlappande kastspridaren. Rampspridaren är på så sätt mindre vindkänslig. Centrifugalspridare Wing Jet

5 Kontrollutrustning, Styrning och GPS Överum Wing Jet 4024 med Yara N-Sensor för behovsanpassad kvävegödsling (K-Plus Tronic krävs) Det nya elektroniska kontrollsystemet K-Plus, kan enkelt anslutas till traktorns GPS-utrustning som håller reda på var maskinen har spridit gödsel. Utrustningen kan programmeras för automatisk avstängning och tillslag av rampens fyra delar med valfri grad av överlappning. På så sätt kan mistor såväl som dubbelgödsling med liggsäd och tröskproblem minimeras. Med denna teknik får lantbrukaren möjlighet att sprida full giva ända ut till fältkanten och dessutom automatisk anpassning till sneda vändtegar, åkerholmar, dräneringsbrunnar mm. Föraren kan koncentrera sig på körningen utan att behöva fundera på när det är lagom att stänga av och starta spridningen. Denna precisionsgödsling sparar gödsel, ger jämnare kvalitet på skörden, lägre tröskkostnader och underlättar för föraren. Precisionsodling med fjärrstyrd gödselgiva K-Plus Tronic, innebär både kontroll och styrning av utmatad mängd spridningsmaterial från förarhytten. Via förardisplayen kan enkelt utmatningsmängden ökas respektive minskas i steg om 10%. Automatisk delavstängning med hjälp av GPS kan anslutas till K-Plus. Wing Jet är också kompatibel med Yara N-Sensor som kan läsa av klorofyllhalten i växande gröda och på så sätt avgöra hur mycket växtnäring som behövs på varje del av fältet. N-sensorn kommunicerar med K-Plus Tronicsystemet som sedan automatiskt höjer respektive sänker utmatningsmängden. K-Plus monitorn ger föraren information om maskinens funktioner Systemet mäter hastigheten på utmatningsaxlarna och korrigerar variatorn till rätt utmatningsmängd. Displayen ger föraren information både om aktuell giva och inställt normalvärde. K-Plus ansluts enkelt till extern GPS/N-Sensor med RS 232 kabel.

6 Wing Jet med tryckluftsbromsar (marknadsförs ej i Sverige) Wing Jet 4024 sprider proteingiva i höstvete. Givan styrs automatiskt från N-Sensorn på traktorns tak. För tyska marknaden finns en speciell modell av Wing Jet utrustad med tryckluftsbromsar samt belysning och skyltar enligt tyska trafikregler. Draget är antingen enligt tysk standard med högt placerad dragögla ovanför kraftuttaget, eller ett standarddrag för hitchkrok alt. jordbruksdrag. Tryckluftsbromsarna innebär speciella nav, och därmed speciella hjul, och chassiet är dessutom högbyggt, 190 mm högre än standard. Tre hjulalternativ kan monteras från fabrik i kombination med tryckluftsbroms: 420/85R34 (16,9-34) för körning i körspår, 800/45-30,5 stora lågtrycksdäck eller 600/55-26,5 som ger max transporthöjd under 4,0 m även för den högsta modellen 4018/4020. Wing Jet 4024 högbyggd med tryckluftsbroms och dragögla ovanför kraftuttaget. 420/85R34 hjul. Det som ofta framförs av tyska lantbrukare som argument för Wing Jet-tekniken är: Att arbetsbredd och fördelning inte påverkas av olika gödselpartier. Man köper den mest prisvärda produkten som marknaden erbjuder. All granulerad, prillad eller peletterad produkt går att sprida jämnt med Wing Jet. (Däremot fungerar inte produkter i mjölform.) Wing Jet är inte känslig för vind och kuperad terräng som andra spridartyper är. Full giva ända ut till fältkanten utan spill utanför (vändtegen är ofta 25-30% av arealen) Mindre överlappning vid sneda fältformer (delavstängning i fyra delar). Wing Jet 4024 med 800/45-30,5 lågtrycksdäck som bär full last med lågt lufttryck. Optimalt vid tidig övergödsling med svag bärighet i fält. Ställ samma krav på spridaren som på växtskyddssprutan Full giva ut mot kanten, inget spill i renar, åkerholmar och diken.

7 Wing Jet modellprogram Wing Jet 4024 här med hjul. Rampen är dämpad både mekaniskt och gas-hydrauliskt. Tre grundmodeller av Wing Jet tillverkas i Överumfabriken, 4012 med 12 meters arbetsbredd, 4020 med 18 eller 20 meters arbetsbredd och 4024 med 24 meters arbetsbredd. Alla modeller har en 4000 liters behållare i rostfri plåt som kan utökas med ytterligare 2000 liter med en behållarförhöjning i samma material. Standardmodellen kan antingen vara obromsad eller försedd med hydrauliskt broms. Wing Jet 4020 har enpunktsupphängd ramp med effektiv dämpning med hjälp av fjädrar och gummielement. 20 meters-rampen kan enkelt ändras till 18 meters arbetsbredd genom att skruva bort den yttersta delen på varje sida och blockera två utmatare. Wing Jet har som standard 600/55-26,5 däck. Alternativen 800/40-26,5 och 800/45-30,5 är större lågtrycksdäck som bär full last vid lägre lufttryck och därmed skonar mark och gröda. 340/85R38 (13,6-38) används som radodlingshjul, och för körning i körspår i sena utvecklingsstadier. 340-hjulen kan dubbelmonteras för att öka bärigheten vid tidiga övergödslingar. Rampens in- och utfällning är hydrauliskt manövrerad på samtliga modeller. 12-meters rampen är fast monterad mot chassiet och spridarplattorna är monterade med 60 cm delning. Normalt för 4012 är att spridarplattorna är riktade nedåt, utom vid spridning i högt växande gröda. Då vänds spridarplattorna till uppåtspridning med ett enkelt handgrepp. 24-meters rampens mittsektion är försedd med en avancerad reglering och dämpning. Med hjälp av två hydraulfunktioner kan rampens yttersektioner regleras efter hur marken ser ut. Dämpningen sköts effektivt med en hydraulcylinder kopplad till en ackumulator med ställbart fjädertryck, tillsammans med två dubbelverkande kraftiga diagonaldämpare med gummiblock och stötdämpare. Spridarplattorna är fördelade med 120 cm delning. Spridningen är alltid uppåtriktad. Rampens yttersta sektioner är utrustade med påkörningsskydd för att undvika skador på rampen. 18/20-meters rampen är rörligt upphängd i en punkt och dämpad av fjädrar och gummiblock. På så sätt ligger rampen still även om spridaren rullar på fruset ojämnt underlag. Spridarplattorna är fördelade med 100 cm delning. Spridningen är alltid uppåtriktad. Wing Jet 4012 med 12 meters arbetsbredd, ,5 lågtrycksdäck och behållarförhöjning. Lastkapacitet 6 ton.

8 Tekniska data Standard utrustning Hydrauliskt till- och frånslag av utmatningen Hydraulisk in- och utfällning av rampen Rostfri behållare Presenning PTO 540 rpm Provtagningstråg Reduktions växel Bakljus och LGF skylt Elektriskt kontrollsystem K-Plus med: 1/4 delavstängning Hektar mätare Nivåvakt i behållaren Rotationsvakter på utmatningsvalsar Fläktvakt Centralt placerade smörjställen Hjuldimension: 600 x ) endast med vissa hjulalternativ. Extra utrustning PTO 700 rpm PTO 1000 rpm K-Plus Tronic fjärstyrd utmatningsmängd Com-kabel (RS232) för extern GPS eller N-Sensor Rostfri behållarförhöjning, 2000 liter Vågutrustning (våg och säck) Hjulskrapor Stänkskydd Hydrauliska bromsar Pneumatiska bromsar 1) Reduceringsinsatser Rengöringsverktyg för matarvalsar Hjuldimension: 340/85 R38 420/85 R34 2) 800 x x ) endast med pneum. bromsar. Typ S 4012 S 4018 S 4020 S 4024 Behållarvolym liter 4000 ( ) 4000 ( ) 4000 ( ) 4000 ( ) Arbetsbredd m Antal spridarplattor Påfyllningshöjd (std 26,5 hjul) m 2,25 (2,5 3 ) 2,25 (2,5 3 ) 2,25 (2,5 3 ) 2,25 (2,5 3 ) Påfyllningshöjd (pn. broms 420/85-34) m 2,6 (2,85 3 ) 2,6 (2,85 3 ) 2,6 (2,85 3 ) 2,6 (2,85 3 ) Påfyllningsöppning m x m 2,1 x 2,6 2,1 x 2,6 2,1 x 2,6 2,1 x 2,6 Vikt tom kg Vikt på drag (full last) kg 1100 ( ) 1100 ( ) 1100 ( ) 900 ( ) Max last kg Längd m 5,8 5,8 5,8 6,2 Trp. Höjd std. 26,5 hjul m 3,2 3,8 3,8 3,6 Trp. Höjd med pneum. broms, 420/85-34 m 3,5 4,1 4) 4,1 4) 3,9 Min. dragkraft behov hk ) med behållarförhöjning 4) Trp. höjd med 600x26,5 = 4,0 m Hjuldimensioner 340/85 R38 420/85 R x x x 30,5 Rekommenderat lufttryck vid max last 4000 kg kpa (bar) 250 (2,5) 150 (1,5) 100 (1,0) 50 (0,5) 50 (0,5) Rätt till konstruktionsförändringar förbehållas Ö/S/WING JET/BRO/ kg kpa (bar) (1,9) 130 (1,3) 80 (0,8) 80 (0,8) Transport bredd m 2,4 2,8 2,8 3,0 3,0 Spårvidd mm Överums Bruk AB Tlf sales@overums-bruk.se

Combi Jet & Multi Jet. Såmaskiner med hög kapacitet och lågt dragkraftsbehov

Combi Jet & Multi Jet. Såmaskiner med hög kapacitet och lågt dragkraftsbehov Combi Jet & Multi Jet Såmaskiner med hög kapacitet och lågt dragkraftsbehov Combi Jet både bearbetar, återpackar, gödslar och sår i samma överfart. Multi Jet/Combi Jet är en lastbärande högkapacitetsmaskin

Läs mer

Kuva etsimättä EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. PATENTERAD TUME VÄLTKOMBITEKNIK. Kombisåmaskinernas vägvisare.

Kuva etsimättä EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. PATENTERAD TUME VÄLTKOMBITEKNIK. Kombisåmaskinernas vägvisare. EXAKTKOMBI JC EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. Kombisåmaskinernas vägvisare. PATENTERAD TUME VÄLTKOMBITEKNIK. Exaktkombin utvecklas kontinuerligt enligt lantbrukarnas behov och deras erfarenheter.

Läs mer

Moteskas bogserade sprutor

Moteskas bogserade sprutor Moteskas bogserade sprutor Ramper och chassi är tillverkade av varmformade rör och fyrkantsprofiler, vilket ger absolut bästa hållfasthet och livslängd. Ramper och chassi blästras och grundmålas före slutlig

Läs mer

Gödselvagnar. Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar. www.ap-gyllevogne.dk

Gödselvagnar. Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar. www.ap-gyllevogne.dk Gödselvagnar Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar www.ap-gyllevogne.dk Effektivitet och driftsäkerhet Många års erfarenhet AP Gyllevogne AS har mer än 20 års erfarenhet när

Läs mer

Maskindelar. Behållare. Plattform. Fläkt. Utmatning. Anslutning PTO Axel. Ställ. Kamera Drag. Markör. Bärrarm. Arbetsram. Monitor.

Maskindelar. Behållare. Plattform. Fläkt. Utmatning. Anslutning PTO Axel. Ställ. Kamera Drag. Markör. Bärrarm. Arbetsram. Monitor. Maskindelar Fläkt Anslutning PTO Axel Plattform Behållare Utmatning Ställ Markör Kamera Drag Bärrarm Arbetsram Monitor Efterharv Hjulram Ställ Principskiss Behållare Såenhet Bärhjul Arbetsram Bärrarm Plattform

Läs mer

Wing Jet S 4012-4024. Instruktionsbok

Wing Jet S 4012-4024. Instruktionsbok Wing Jet S 4012-4024 Instruktionsbok Läs noga igenom instruktionsboken. Om Ni följer de lämnade föreskrifterna kan Ni räkna med goda arbetsresultat och ett gott ekonomiskt utbyte av Ert maskinval. Rätt

Läs mer

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 Pöttinger TOP Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 TOP s-line Strängläggare med centrerad strängplacering, två och fyra rotorer Pöttinger har utvecklat en ny rotorlyft, med en lutande

Läs mer

FINSK EXPERTIS FRÅN DE STENIGASTE ÅKRARNA I FINLAND

FINSK EXPERTIS FRÅN DE STENIGASTE ÅKRARNA I FINLAND KIVI-PEKKA STENPLOCKARE FINSK EXPERTIS FRÅN DE STENIGASTE ÅKRARNA I FINLAND KIVI-PEKKA STENPLOCKARE Kivi-Pekka är en stenplockare som effektivt plockar upp stenar från åkern och röjer trädrötter och grenar

Läs mer

SectionMaster. Sektionskontroll och VRA via seriell kommunikation med CFX-750

SectionMaster. Sektionskontroll och VRA via seriell kommunikation med CFX-750 SectionMaster Sektionskontroll och VRA via seriell kommunikation med CFX-750 MANUAL ID GPS-11 Rev dat. 2013-10-16 DataVäxt AB Tel: 0514-650200 www.datavaxt.se Hedåkers Säteri 3 Fax: 0514-650201 info@datavaxt.se

Läs mer

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME.

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. EXAKTKOMBI JC EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. Kombisåmaskinernas vägvisare. Tume var den första tillverkaren som lanserade en kombisåmaskin utrustad med en hjulsektion bakom maskinen. Maskinen blev

Läs mer

Spridartest Avancerad - den metod som avses i Greppa Näringens modul 16B

Spridartest Avancerad - den metod som avses i Greppa Näringens modul 16B Spridartest Avancerad - den metod som avses i Greppa Näringens modul 16B Utrustning Testet kräver 26 backar 0,5 * 0,5 m (0,25 m²). Finns vanligen att köpa i set om 7 st vilket är det antal som används

Läs mer

EXAKT, EFFEKTIV, RYMLIG OCH EKONOMISK.

EXAKT, EFFEKTIV, RYMLIG OCH EKONOMISK. TITAN EXAKT, EFFEKTIV, RYMLIG OCH EKONOMISK. Mångsidig kombisåmaskin som lämpar sig för minimerad och konventionell bearbetning. Tume Titan är imponerade på grund av sina egenskaper. Gödsel och utsäde

Läs mer

När du vill ha mycket för pengarna

När du vill ha mycket för pengarna När du vill ha mycket för pengarna Olby-vagnen är alternativet för dig som vill ha mycket för pengarna. Tankvagnens unika byggnadssätt ger en låg tyngdpunkt och goda transportegenskaper. En skräddarsydd

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF SB / SM* / SMF * Marknadsförs ej i Sverige Moving agriculture ahead SB-slåttermaskiner SB-rotorslåttermaskinerna är utrustade med den

Läs mer

BOGBALLE A / S. Vilka är vi.

BOGBALLE A / S. Vilka är vi. BOGBALLE A / S. Vilka är vi. Vi är en av världens ledande tillverkare av salt- och sandspridare. Tillverkning av ett stort antal gödselspridare innebär att vårt sortiment av saltspridare kan karakteriseras

Läs mer

MULTI JET / COMBI JET

MULTI JET / COMBI JET MULTI JET / COMBI JET Multi Jet/Combi Jet är en lastbärande högkapacitetsmaskin med pneumatisk transport av gödsel och utsäde tili billarna. Multi Jet/Combi Jet finns i 4, 6 eller 8 meters arbetsbredd.

Läs mer

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE Förser dagens lantbrukare med lösningar för högre kapacitet McHale Fusion Vario är en kombipress,

Läs mer

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare DESIGNADE AV NORDISKA LANTBRUKARE KONSTANT UTVECKLING AV VAGNARNA MI tippvagnsprogram består i dag av 5 serier av tippvagnar med lastkapacitet på

Läs mer

Produktivitet och besparingar

Produktivitet och besparingar Produktivitet och besparingar vieskanmetalli.com DS-modellserie Noggrann sådjupsreglering med ett sidohjul Effektivare avskäring av halmen Noggrann reglering av utmatningsmängden Stora däck Litet drageffektsbehov

Läs mer

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler SVENSKA Universalarkmataren bogserade väghyvel för utjämning vägar, jordbruk fält, torv produktion och andra områden. Höghållfast stål används i tillverkningen av utrustning för att säkerställa en lång

Läs mer

Vedmaskiner från Mora

Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Per Wikstrand AB är ett svenskt företag med mångårig erfarenhet av maskiner för rationell och säker vedhantering. Kvalitetstänkandet står i första ledet och

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhesten - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

AP Gyllevogne. Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare

AP Gyllevogne. Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare AP Gyllevogne Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare Tillverkas i Danmark Kvalitet för den professionella användaren Våra gödselvagnar används av maskinstationer, entreprenörer och lantbrukare med höga krav

Läs mer

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE Friggeråkers Verkstäder AB FALKÖPING TALLRIKSSPRIDARE 1 Huvudkontor Danska vägen 87 521 32 Falköping, Tel 0515-777 640, Fax 0515-801 88 Friggeråkers Verkstäder sedan

Läs mer

Trippelmaskin. GX/GXT-serien Arbetsbredd 8,6-12,3 m

Trippelmaskin. GX/GXT-serien Arbetsbredd 8,6-12,3 m Trippelmaskin GX/GXT-serien Arbetsbredd 8,6-12,3 m Bogserad trippelmaskin GXT 12005 SM med en arbetsbredd på 11,6 m. Stora arbetsbredder ökar effektiviteten Största möjliga effektivitet hänger samman med

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhästen - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

Radfräsar i GF-serien. 2-, 4- och 6-radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor

Radfräsar i GF-serien. 2-, 4- och 6-radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor Radfräsar i -serien -, - och -radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor Robust och kraftfull: Radfräsarna i -serien Förväntningarna som ställs på fräsar i -serien. De bearbetar jorden efter

Läs mer

Ekonomi i miljöåtgärder på en växtodlingsgård

Ekonomi i miljöåtgärder på en växtodlingsgård Februari 2013 Ekonomi i miljöåtgärder på en växtodlingsgård Bra för plånbok och miljö Sprid fosfor efter din markkarta Ny dränering betalar sig efter 30 år Testa din mineralgödselspridare! Kvävesensor

Läs mer

Genomförande Modul 16b

Genomförande Modul 16b Genomförande Modul 16b Förberedelse på kontoret Vid kontakt med lantbrukaren planeras testtillfället ta uppgifter om spridare och gödselmedel samt arbetsbredd och giva ge lantbrukaren instruktioner om

Läs mer

Bandsättare i GB-serien

Bandsättare i GB-serien POTATISTEKNIK BETTEKNIK GRÖNSAKSTEKNIK Bandsättare i GB-serien Professionell sätteknik när kraven är mycket höga Bandsätteknik från Grimme: 2, 3 och 4 rader GB-serien (Grimme Beltplanter) representerar

Läs mer

TALLRIKSSPRIDARE. Friggeråkers Verkstäder AB FALKÖPING TALLRIKSSPRIDARE 1

TALLRIKSSPRIDARE. Friggeråkers Verkstäder AB FALKÖPING TALLRIKSSPRIDARE 1 TALLRIKSSPRIDARE Friggeråkers Verkstäder AB FALKÖPING TALLRIKSSPRIDARE 1 Huvudkontor Danska vägen 87 521 32 Falköping, Tel 0515-777 640, Fax 0515-801 88 Friggeråkers Verkstäder sedan 1937 Familjeföretaget

Läs mer

Tiger. Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning

Tiger. Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning Tiger Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning Tiger AS Det smarta alternativet till plöjning Tiger LT Kompakt med litet dragkraftsbehov Tiger En klass för sig själv! Kapacitetsstyrkor för

Läs mer

PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv

PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv Pump från M-tec brukspump P50! Allsidig pump med kapacitet upp till 150 l/min. Pumplängd upp till 120 meter och pumphöjd upp till 40 meter med 30 bars max tryck. Enkel att

Läs mer

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO VARIOMATIC SKRIDAR. ASFALTLÄGGARENS SJÄL. Skriden är asfaltläggarens viktigaste del, och har avgörande betydelse för beläggningskvaliteten. Volvo Variomatic

Läs mer

Vi har barnasinnet kvar!

Vi har barnasinnet kvar! REAL-STOLARNA ÄR MEDICINTEKNISKA PRODUKTER OCH CE-MÄRKTA I ENLIGHET MED LÄKEMEDELSVERKETS FÖRESKRIFTER 2003:11. Vi har barnasinnet kvar! 140916 / 070601 AKTIVT SITTANDE MED STORA MÖJLIGHETER Många barn

Läs mer

Vagnar och kranar för skog och entreprenad

Vagnar och kranar för skog och entreprenad Vagnar och kranar för skog och entreprenad Svensk kvalitetstillverk Vreten AB ning i mer än ett sekel Vretens skogsprodukter har blivit det naturliga valet för skogsbrukare som vill ha robusta vagnar och

Läs mer

www.treffler.net Precisions-Ogräsharv TS 170 TS 1520 SERIE www.treffler.net

www.treffler.net Precisions-Ogräsharv TS 170 TS 1520 SERIE www.treffler.net www.treffler.net Precisions-Ogräsharv TS 170 TS 1520 SERIE www.treffler.net 2 ÖVERTYGELSE, PASSION OCH KVALITÉ VAD ÄR DET SOM SKILJER SIG? PINNLÄNGD 500 MM, DIAMETER 8 MM, AV- STÅND MELLAN FÅRORNA 28 MM

Läs mer

TALLRIKSSPRIDARE. Friggeråkers Verkstäder AB FALKÖPING TALLRIKSSPRIDARE 1

TALLRIKSSPRIDARE. Friggeråkers Verkstäder AB FALKÖPING TALLRIKSSPRIDARE 1 TALLRIKSSPRIDARE Friggeråkers Verkstäder AB FALKÖPING TALLRIKSSPRIDARE 1 Manufacturer: Danska vägen 87, SE-521 32 Falköping, Sweden Phone +46 515 777 640, Telefax +46 515 801 88 www.friggeraker.se Friggeråkers

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

Agronomisk kalibrering av Yara N-Sensor

Agronomisk kalibrering av Yara N-Sensor 3 olika sätt att göra Yara N-Sensor för kvävespridning (olika driftslägen) N-gödsling (Yara standard) Kalibrering görs före spridning Föraren bestämmer kvävenivån vid kalibrering Föraren bestämmer kvävenivån

Läs mer

www.tokvam.no Produktkatalog

www.tokvam.no Produktkatalog www.tokvam.no Produktkatalog Förvänta dig mer Tokvam Räkna med kvalitetsprodukter: Komponenter och material i våra produkter kommer från erkända leverantörer. Vi använder höghållfast stål i alla produkter.

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet!

Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet! Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet! BIGAB 7 10 Lätt och smidig, men ändå stark och stadig är orden som bäst beskriver den minsta modellen i BIGAB sortimentet.

Läs mer

Kverneland Exacta EL, CL, CL EW, HL, TL och TL GEOspread. Centrifugalspridare

Kverneland Exacta EL, CL, CL EW, HL, TL och TL GEOspread. Centrifugalspridare Kverneland Exacta EL, CL, CL EW, HL, TL och TL GEOspread Centrifugalspridare CentreFlow Spridningssystem 1. Ingen påverkan, ingen fragmentering, inget damm Centrifugalspridaren har ett centralt nedsläpp.

Läs mer

Konstgödselspridning i praktiken 2002

Konstgödselspridning i praktiken 2002 Konstgödselspridning i praktiken 2 Tester av centrifugalspridare i praktiken Robert Thorsén och Lars Neuman Maskinkonsulenter, Lantbruksenheten Länsstyrelsen Västra Götaland Tel. 31-6 5 Projektet finansieras

Läs mer

K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200

K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200 K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200 Rundballshacare och utfodringsmaskin Marknadens mest kompletta program www.tks-as.no Stationär På hjul Opphängd i skenor Magasin K2 COMBICUTTER Arbetsbesparande, beprövad

Läs mer

ST, ST C och STX V stubbkultivatorer.

ST, ST C och STX V stubbkultivatorer. KULTIVATORER 02 STUBBKULTIVATORER ST, ST C och STX V stubbkultivatorer. n med tre modeller av stubbkultivatorer har utformats för att arbeta med många olika typer av stubb- och jordbearbetning. ST-serien

Läs mer

Blastkrossar i KS-serien. Blastfri upptagning Skörda framgång!

Blastkrossar i KS-serien. Blastfri upptagning Skörda framgång! Blastkrossar i KS-serien Blastfri upptagning Skörda framgång! Öka ditt utbyte med Grimme blastkross Under åren har blastkrossning före lagringsduglighet. Oavsett om det skördesäsongen fått större och större

Läs mer

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE Friggeråkers Verkstäder AB FALKÖPING TALLRIKSSPRIDARE 1 Manufacturer: Danska vägen 87, SE-521 32 Falköping, Sweden Phone +46 515 777 640, Telefax +46 515 801 88 www.friggeraker.se

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

Teknisk Specifikation

Teknisk Specifikation CityCat 2020 är en kompakt sopmaskin med mycket hög kapacitet, fantastisk förarmiljö och manöverbarhet utöver det vanliga och är därför inte enbart marknadsledande i Sverige utan i hela Europa. Teknisk

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

Noggrann sådd Ökad mineralisering och mycket mer...

Noggrann sådd Ökad mineralisering och mycket mer... Effektivt jordbruk även utan bekämpningsmedel Revolutionerande ogräshantering Noggrann sådd Ökad mineralisering och mycket mer... Gothia Redskap System Cameleon System Cameleon är framtaget för att ge

Läs mer

Vedmaskiner fra Per Wikstrand AB i Sverige

Vedmaskiner fra Per Wikstrand AB i Sverige Vedmaskiner fra Per Wikstrand AB i Sverige Sagutstyr AS Spara ryggen och kapa veden med säkraste vedkapen Rättvikskapen är en vedkap av balanstyp med rullbord. Det som främst skiljer Rättvikskapen från

Läs mer

Bandtransportör Typ ANDERSON

Bandtransportör Typ ANDERSON Produktblad 49 2000-02-05 Sid 1 av 2 Bandtransportör Typ ANDERSON Trummotor driven transportör med minimala inbyggnadsmått Bandsvärd i aluminium med T-spår Tillbehör: för fastsättning av tillbehör Kantlister

Läs mer

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFI 50 Effektiv Profi 50 är en skogsmaskin som lämpar sig för varierande terränger. Skogsmaskinen går på ett obehindrat och skonsamt sätt även på mjuka marker. Tack vare en

Läs mer

SANDSPRIDARE. för effektiv halkbekämpning

SANDSPRIDARE. för effektiv halkbekämpning SANDSPRIDARE för effektiv halkbekämpning OPTIMAL Svensk kvalitet! OPTIMALA Flera arbetsområden OPTIMAL sandspridare är ett lättmanövrerat redskap för spridning av sand, salt och stenfl is. De passar även

Läs mer

Holms SL SOPREDSKAP: Smidig sopmaskin för mindre bärare nu med saltsopning

Holms SL SOPREDSKAP: Smidig sopmaskin för mindre bärare nu med saltsopning SOPREDSKAP: Holms SL Smidig sopmaskin för mindre bärare nu med saltsopning Holms SL är ett smidigt sopredskap för mindre bärare som kan monteras både bak och fram. Maskinen är anpassad för små och trånga

Läs mer

B e m ä s t r a r e g n e t utan magi

B e m ä s t r a r e g n e t utan magi B e m ä s t r a r e g n e t utan magi Regn kan vara skillnaden på ett dåligt år och ett bra år. För många till och med på ett dåligt liv och ett bra liv. Människan har i alla tider försökt bemästra vädrets

Läs mer

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN VÅR NYA MC 130 - EN SOPMASKIN FÖR ALLA När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina

Läs mer

Välkommen till Alstors värld

Välkommen till Alstors värld Välkommen till Alstors värld Först av allt vill jag tacka alla er, över 500 kunder som följt oss under de 15 år vi byggt Alstor. Det är tillsammans som vi, med er erfarenhet och vår kunskap, nu med stolthet

Läs mer

Proffsvagnar till lantbruket

Proffsvagnar till lantbruket 92 Krampe Big Body har däck med dimensionen 710/50R26.5 och 4 millimeters stålplåt i flakbotten. Proffsvagnar till lantbruket De större lantbruken och maskinstationerna har börjat intressera sig för ordentliga

Läs mer

Tippvagnar. Universalvagn för transport av i stort sett alla material.

Tippvagnar. Universalvagn för transport av i stort sett alla material. vagnar FARMER 140BT Universalvagn för transport av i stort sett alla material. Vagnens sidor är 150 cm höga, varav den översta lämmen på 100 cm kan nedmonteras så att sidhöjden bara är 50 cm. De avtagbara

Läs mer

FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD

FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD VI TALAR AV ERFARENHET Flishuggarna från Junkkari är av typen skivhuggar. Företaget har redan över 30 års erfarenhet av tillverkning och en totalproduktion på

Läs mer

>01/2015-SE

>01/2015-SE >01/2015-SE 406151-00 1 DX20 - DX30 DX, serien som ger spridning i toppklass 2 En ny generation med... Ökad komfort Ökad noggrannhet Högre kapacitet Fler spridningsbredder Innehåll DX20 4/5 DX20+ 6/7 DX30

Läs mer

NYHET! NOVACAT S12. Slåtterkombination 97+018.13.1013

NYHET! NOVACAT S12. Slåtterkombination 97+018.13.1013 NYHET! NOVACAT S12 Slåtterkombination 97+018.13.1013 25 % större arealkapacitet 25 % mindre diesel Trots den enorma arbetsbredden på 11,20 m kan du köra slåtterkombinationen NOVACAT S12 med en traktor

Läs mer

NYHET! EUROPROFI COMBILINE. Ensilagevagnar med inmatningsrotor 97+125.13.1013

NYHET! EUROPROFI COMBILINE. Ensilagevagnar med inmatningsrotor 97+125.13.1013 EUROPROFI COMBILINE Ensilagevagnar med inmatningsrotor 97+125.13.1013 En ny multitalang EUROPROFI COMBILINE För att uppfylla de olika användningsvillkoren för självlastarvagnen och de individuella kundkraven

Läs mer

Bruksanvisning Anton

Bruksanvisning Anton Bruksanvisning Anton 1 Active Care Sverup AB Uggledalsvägen 47, 427 40 BILLDAL Tel: 031-91 75 25, Fax: 031-91 75 05 E-mail: info.activecare.se Internet: www.activecare.se Innehållsförteckning Bruksanvisning...

Läs mer

Bogserade rotorslåttterkrossar. GMT-serien Arbetsbredd 3,2-3,6 m

Bogserade rotorslåttterkrossar. GMT-serien Arbetsbredd 3,2-3,6 m Bogserade rotorslåttterkrossar GMT-serien Arbetsbredd 3,2-3,6 m GMT är en serie robusta bogserade slåtterkrossar från JF-STOLL. Maskinerna är utvecklade och konstruerade med särskilt fokus på följande

Läs mer

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet.

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet. DÄCKSORTIMENT LANTBRUKSDÄCK I RADIALUTFÖRANDE 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet. 28 30 Upp till 20 % tyngre last. Utmärkt körkomfort även

Läs mer

Trippel-slåttermaskiner. Trippel-maskiner. GXT-serien, arbetsbredd 12,3 m. Moving agriculture ahead

Trippel-slåttermaskiner. Trippel-maskiner. GXT-serien, arbetsbredd 12,3 m. Moving agriculture ahead Trippel-slåttermaskiner Trippel-maskiner GXT-serien, arbetsbredd 12,3 m Moving agriculture ahead Rotorbalk GXT Stora arbetsbredder ökar effektiviteten Stora arbetsbredder ökar effektiviteten, perfekt till

Läs mer

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF Burna slåtterkrossar GXS GXS P GXS Triple GXF Rotorbalk GXS GXS-slåtterkrossarna är utrustade med den unika JF-rotorbalken med slät undersida som utmärker sig genom: Top Service Helt slät undersida Låg

Läs mer

CVL/DVL/CXL/DXL. Delburna växelplogar och vagnplogar

CVL/DVL/CXL/DXL. Delburna växelplogar och vagnplogar CVL/DVL/CXL/DXL Delburna växelplogar och vagnplogar Delburna växelplogar Stora plogar för stora uppgifter CVL från 5-6 skär och DVL från 5-8 skär. Båda varianterna har kraftiga ramar med stor frigångshöjd.

Läs mer

Maskininformation vm-1200

Maskininformation vm-1200 VM-1200 INFO AMADA MACHINE TOOLS är ett välkänt begrepp för industriaktörer världen över. Företaget leder utvecklingen av såväl sågmaskiner som sågblad och har ett av världens största sortiment av bimetall-

Läs mer

Bruksanvisning. Bure. Gåbord. Bure XL 56-315

Bruksanvisning. Bure. Gåbord. Bure XL 56-315 Bruksanvisning Bure Gåbord Bure XL 56-315 Kära Användare Bruksanvisning Bure Gratulerar! Du har införskaffat ett Bure Gåbord. I denna bruksanvisning får du viktiga upplysningar om hur du använder Bure

Läs mer

Vagnar WECKMAN. och vägg med ISO 9002 kvalitets system.

Vagnar WECKMAN. och vägg med ISO 9002 kvalitets system. WECKMAN Vagnar Weckman Steel Oy är ett finskt privatägt aktiebolag med mer än 50 års erfarenhet. Weckman tillverkar traktorvagnar, maskinhallar/garage, och plåtprodukter till tak och vägg med ISO 9002

Läs mer

Såbäddsharvar Magnum, Tiger. Såbäddsharvar Magnum Tiger

Såbäddsharvar Magnum, Tiger. Såbäddsharvar Magnum Tiger Såbäddsharvar Magnum, Tiger Såbäddsharvar Magnum Tiger Magnum Effektiv harv med maximal flexibilitet och kapacitet Nya Kverneland Magnum är kombination av de bästa egenskaperna från föregångarna Maxer

Läs mer

Vibro Flex. Stubbkultivator med vibrerande pinnar

Vibro Flex. Stubbkultivator med vibrerande pinnar Vibro Flex Stubbkultivator med vibrerande pinnar Kongskilde Vibro Flex är en kraftig kultivator som används till stubbearbetning och till såbäddsberedning. Kultivatorn finns i arbetsbredder från 1,90 5,65

Läs mer

pålitlig partner i alla väder TransPro För krävande jobb professional Redskapsbärare

pålitlig partner i alla väder TransPro För krävande jobb professional Redskapsbärare pålitlig partner i alla väder TransPro 3440 - För krävande jobb professional Redskapsbärare TransPro 3440 - kör ifrån konkurrenterna! TransPro 3440 är en mycket smidig kompaktmaskin som tar sig fram överallt.

Läs mer

KEDJERÖJARE.

KEDJERÖJARE. KEDJERÖJARE www.ilsbotools.se M120 Justerbar höj/sänk hastighet Fjädrande infästning Hålbild för extra slitmedar M120 M120-serien är den minsta serietillverkade remdrivna kättingröjaren på marknaden. Varje

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

CABSTAR 35.13 / 35.15

CABSTAR 35.13 / 35.15 NE LCV BU - L32 3.6.29 CABSTAR / TOTALVIKT: 3.5 Kg 13/15 hk IC W LC MW AC CW G. C. Y H1 A B Underkörningsskydd 14 Foh WB 19 VT RW VD WB Hjulbas 2 5 2 9 3 4 2 5 2 9 3 4 Foh Överhäng fram 1 62 Överhäng bak

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

ANNABURGER Allt på ett ställe!

ANNABURGER Allt på ett ställe! ÖVERSIKT ANNABURGER Allt på ett ställe! HTS Storvolym ensilagevagn Speciellt anpassad för transport av gräs- och majsensilage Stor volym och snabb lossning säkrar hög kapacitet Med doservalsar erhålls

Läs mer

produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7

produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7 produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7 Dongfeng 304 och 404 är i standardutförande utrustade med fyrhjulsdrift, ställbart mellan 2WD & 4WD, servostyrning, hydrauluttag 2+2 uttag bak med ventilpaket

Läs mer

Vägledande Kundprislista 2015.10.01-2016.09.30

Vägledande Kundprislista 2015.10.01-2016.09.30 Vägledande Kundprislista 2015.10.01-2016.09.30 Qualidisc (Parallell Tallriksharv) Version 1 Parallell Tallriksharv Specifikation 3000 3500 4000 Arbetsbredd (m) 2,94 3,43 3,92 Transportbredd (m) 3 3,5 4

Läs mer

Kombimaskin: Ecoridger, Speedridger, Weeder

Kombimaskin: Ecoridger, Speedridger, Weeder Kombimaskin: Ecoridger, Speedridger, Weeder Ett köp, tre maskiner AVR Ecoridger kombinerar tre funktioner i en ram. Genom att byta ut några komponenter kan du välja vilken maskin du vill använda: Ecoridger:

Läs mer

Vi jobbar enligt följande certifikat: tillverkning av lastbärande konstruktioner. tillverkning av Rajax råmärken enligt SFS4940

Vi jobbar enligt följande certifikat: tillverkning av lastbärande konstruktioner. tillverkning av Rajax råmärken enligt SFS4940 PÅLITLIG PARTNER Metallipalvelu Hartikainen är en modern verkstad, som är grundad i Juuka, Finland år 2006. Produktionen består av mångsidiga maskin- och stålkonstruktioner. Vi konstruerar, tillverkar

Läs mer

Sidoförskjutning ILSBO TOOLS AB. Instruktion/reservdelsbok. Modell: S120/S120P. (rev.11) +46 (0)650-74 21 86

Sidoförskjutning ILSBO TOOLS AB. Instruktion/reservdelsbok. Modell: S120/S120P. (rev.11) +46 (0)650-74 21 86 Sidoförskjutning Modell: S0/S0P Instruktion/reservdelsbok (rev.) ILSBO TOOLS AB +6 (0)650-7 86 Förord Tack för att du valde en produkt från Ilsbo Tools AB! Sidoförskjutningen är en egentillverkad produkt,

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien PARKETTAPPLICERING Mixons systemlösning för parkettapplicering används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det horisontella fältet på träets ovansida.

Läs mer

Maskiner Snabbhack SNABBHACK TYPHOON. Mer info. HTW AB Telefon 0413-403 400 Fax 0413-15206 info@htw.se

Maskiner Snabbhack SNABBHACK TYPHOON. Mer info. HTW AB Telefon 0413-403 400 Fax 0413-15206 info@htw.se SNABBHACK TYPHOON Anpassad för att producera alla sorters smet i olika grovlekar och med olika graders emulsion. Konstruktions fördelar Rostfritt utförande Hög kvalitet och pålitlig för produkter såsom

Läs mer

LASTBIL SANDSPRIDARE TRAKTOR TRUCK HAND

LASTBIL SANDSPRIDARE TRAKTOR TRUCK HAND LASTBIL SPRIDARE TRAKTOR TRUCK HAND LASTBILSSPRIDARE Friggeråkers Verkstäder sedan 1937 Familjeföretaget grundades i Falköping 1937. Från starten tillverkades transportanordningar av enklare modell. Den

Läs mer

NYHET! + + M-Drive H-Drive EMC OptiPoint ISOBUS VariSpread + + Maximal nyttolast möter högsta precision

NYHET! + + M-Drive H-Drive EMC OptiPoint ISOBUS VariSpread + + Maximal nyttolast möter högsta precision Spridare för stora arealer Arbetsbredder 12 till 50 m NYHET! + + M-Drive + + + H-Drive + + + EMC + + + OptiPoint + + + ISOBUS + + + VariSpread + + Maximal nyttolast möter högsta precision 3 TWS 85.1 Spridaren

Läs mer

V6004T TELE. Minilastare. Giant made in Holland. Giant made in Holland. www.tobroco.com

V6004T TELE. Minilastare. Giant made in Holland. Giant made in Holland. www.tobroco.com V6004T TELE Minilastare Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Minilastare För att möta sina kunders krav och behov erbjuder Tobroco ett brett utbud av minilastare. Serien består av

Läs mer

Elektrisk dragtruck ton

Elektrisk dragtruck ton Elektrisk dragtruck 2.0-6.0 ton S -serien 4CBTY-CBTY R -serien 4CBT-CBT www.toyota-forklifts.eu Elektrisk dragtruck 2.0-4.0 ton Truckspecifikationer 4CBTY2 4CBTYk4 1.1 Tillverkare Toyota Toyota 1.2 Modell

Läs mer

INDIANER SOM INTE LÄMNAR FOTSPÅR I SKOGEN!

INDIANER SOM INTE LÄMNAR FOTSPÅR I SKOGEN! ENTRACON fokuserar på utveckling, tillverkning, försäljning och service av små och medelstora ekologiska skogsmaskiner, som lätt kan konverteras för fler användningsområden inom skogsbruket. Lågt marktryck,

Läs mer

BKE / BKE REV/ BKE SUPER

BKE / BKE REV/ BKE SUPER BKE / BKE / BKE SUPER KONSTEN I A T T V Å RD A LAND SK APET! BKE / BKE / BKE SUPER MULCH Maskinen som förskönar landskapet! Parker, fruktodlingar och grönytor behöver underhållas för att behålla sitt utseende

Läs mer