BRA VAL. En blandare med utdragbar pip är praktisk till fyrkantiga vaskar. Dessutom minskar den stänket på kringliggande ytor. Blandare Grohe K7.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRA VAL. En blandare med utdragbar pip är praktisk till fyrkantiga vaskar. Dessutom minskar den stänket på kringliggande ytor. Blandare Grohe K7."

Transkript

1 En blandare med utdragbar pip är praktisk till fyrkantiga vaskar. Dessutom minskar den stänket på kringliggande ytor. Blandare Grohe K7. Vi är stolta över vårt finurliga hörnskåp med stora lådor. Det skapar maximal förvaring i alla kök och är extra snyggt till luckor med infällda grepp. Låt fläkten bli en blank inredningsdetalj! Fläkt och lampa i stram tidlös design från Eico. TILL LUCKOR MED INFÄLLDA GREPP Tänk på att i god tid planera in eluttag för kaffekokare, köksassistent och andra maskiner. Diskutera val av vitvaror med din försäljare så att de fungerar funktionellt. Se våra vitvarupaket Bra, Bättre och Bäst på sid 54-55! Lämna plats för öppna hyllor och få möjlighet att stoltsera med vackra ting, säsongsfärger och lyxiga kokböcker. Det finns effektiva fläktar som knappt varken syns eller hörs. Titta till exempel på fläkten från Siemens som integreras i väggskåpet. Blanco, Adano 500. Våra lådor är hela 550 mm djupa, vilket är ca 5 cm mer än de flesta andra lådor på marknaden. På kökslådor blir det en hel låda med extra förvaringsutrymme i ditt kök som vi tycker det är onödigt att bara strunta i! Intra, FR78DF. Blandare Grohe Essence med rakare form matchar en fyrkantig vask. Bänkskiva i betong () kompositsten () och massiv ek (). En bänkskiva eller brolösning i trä ger en varm och ombonad känsla. Vill du ha naturkänsla med sten, välj t ex ljus betong eller kompositsten med sandkornsstil. Till träbänkskivan är det snyggt och praktiskt att bryta av med en diskbänk i rostfritt närmast vasken. Vill du ha en riktig restaurangkökskänsla väljer du rostfritt på alla bänkskivor och investerar i tjocka skärbrädor istället.

2 Valet av bänksskiva gör stor skillnad för det totala intrycket av kök. Se förslag nedan! Vit kompaktlaminat- ger en stilren design. Laminat ett prisvärt alternativ. En snygg rak diskbänk med en stor ho och rejäl vattentålig avställningsyta. Intra Frame FR97SX. Med en hög blandare är det enkelt att diska både den största kastrullen och bakplåtarna. Grohe Eurosmart. Vår släta lucka Solid har vunnit utmärkelsen Bäst i Test. Välj mellan 5 färger med matt eller högblank yta samt metallicfärger. Amerikansk massiv valnötfår den som söker en varm och ombonad känsla. Granit Black Galaxy tålig skiva med exklusivt uttryck. Små handtag låter luckans färg och form ta plats. Ett större handtag sätter fokus på beslaget. Snedställda fläktkåpor skapar rymd och ger en öppen köksmiljö. Eico. Släta luckor lämnar scenen fri för formstarka detaljer och färgstarka utspel. Förändra och bygg kökskänslan med spännande bänkskivor och starka accenter. Tänk fritt uppåt väggarna och slipp solkiga kakelfogar. Rostfritt, komposit eller granit är tåliga och eleganta material som stänkskydd bakom vasken. Hemmabageri? En varmluftsugn gräddar dina bakverk perfekt, varje gång. TILL släta luckor På bilden har en infälld bambubänkskiva blivit en snygg och inbjudande detalj vid sittdelen. Pyrolytisk självrengöring betyder att ugnen hettas upp till 480. Smutsen försvinner och ugnen blir som ny igen! Tillsammans med Siemens har vi tagit fram tre färdiga vitvarupaket som samspelar i prestanda, storlek och stil. Läs mer på sidan Se ett större utbud i vår vitvarukatalog eller i din köksbutik. Håll möbleringen enhetlig och låt köksskåpen lösa hallförvaringen också! Samma funktion, annat innehåll... Ett bländande vitt leende! För dig som är noga med detaljerna vill vi gärna avslöja att Ballingslövs vita luckor har ett av marknadens högsta vithetstal. Alltså kan du tryggt kombinera med kritvitt kakel och porslin.

3 Den här fläktkåpan från Fjäråskupan kan du få i rostfritt samt 5 exklusiva färger från Ballingslöv: Vit, Pärlgrå, Lindblomsgrön, Ostronbeige eller Gräddvit. Eller som här på bilden, i mattsvart. Kompositsten som både bänk och stänkskydd, nedsänkt diskho i kompositmaterial. Med punktbelysning på vackra detaljer skapar du eleganta blickfång i köket. En helkaklad vägg skapar bistro-stämning i köket och är dessutom lättskött och praktiskt. Komplettera med frihängande köksverktyg och egna souvenirer för en personlig känsla! Visningsfint för jämnan det är enkelt att hålla ordning med våra smarta inredningspaket för lådor. Se sidan Vit NCS S 0500-N En profilerad Modern lucka ger köket en klassisk stil med spännande detaljer. Designen klarar att balansera lite djärvare färger och du kan med fördel ta ut svängarna i dina val. Sten ger ett exklusivt intryck och är en långsiktig investering i både hus och vardagsglädje. Rätt teknik gör ditt kök enklare och snyggare. Med skåpbelysning och lådmotorer låter du modern funktion och traditionell köksglädje följas åt. Läs mer om våra teknikpaket på sidan Pärlgrå NCS S 500-N Lindblomsgrön NCS 005-G70Y Ostronbeige NCS S 005-Y0R Ta tid på dig, prova att kombinera olika färger och material mot varandra för att hitta det som passar dig bäst i smak, pris och funktion. Våra köksspecialister har produktprover, och hjälper dig gärna att välja smart. Öppna hyllor gör det enkelt att förändra ditt kök med färgat porslin, blommor eller säsongsdekorationer. Gräddvit Specialfärg RK. Inred gärna ditt kök med både knoppar och handtag. TILL profilerade, moderna LUCKOR Snyggt och behagligt att ta i, handtag med lädergrepp. HG 570. Blandare Grohe Minta med rak form passar bra till en fyrkantig vask. Antracit blandare, Newform Antracit. Dubbel ho i mindre format Franke MTX. Franke AMX 6. Diskbänk med avställningsyta. Skapa en spännande blandning av gammalt och nytt genom att mixa antikbehandlade handtag med detaljer i skinande rostfritt. Laminat, granit eller kompositsten bänkskivan skall passa dina behov och sätta stämning i köket. Fråga din köksspecialist hur ni bäst kombinerar materialen.

4 Vi har vaskar i flera former och storlekar. I ett stort kök kan en mindre rund ho vid köksön vara praktisk att komplettera den vanliga och kanske större vasken med. Det underlättar när många kockar skall laga samtidigt... Öppen tallrikshylla med fyrkantiga lådor undertill. En välbeprövad klassiker. Till våra profilerade klassiska luckor finns en rad detaljer att komplettera med. Pelarkolonner, öppna tallrikshyllor, vitriner med olika glasinfattningar, frisdor, dekorben... Även en frihängande fläktkåpa i matt svart kan passa bra till traditionssortimentet. Besök din köksbutik och prova olika kombinationer! Tre populära bänkskivor. Hela sortimentet finns på ballingslov.se och i din köksbutik. Franke KR80. Vår mest omtyckta bänkskiva i trä. Massiv ek. Franke CPX 60. Blandare med praktisk utdragbar pip och diskmaskinsavstängning. Grohe Zedra 0. TILL profilerade, klassiska LUCKOR Bryt av med en modern designfläkt eller bygg in en enklare fläkt i den stilenliga kåpan/kupan Kungsgården. Se sidan 66! I din köksbutik finns våra klassiska tillbehör som vi kallat Tradition. Kom in och prova vilka kombinationer du gillar bäst! Våra vitvarupaket från Siemens är kombinerade för att passa alla ambitionsnivåer i köket. Bra, Bättre eller Bäst? Alla är definitivt värda att titta närmare på. Se sidan Vår mest omtyckta bänkskiva i kompositsten. Diamante. Vår mest omtyckta bänkskiva i granit. Nero Assoluto. Ett gammalt krus eller en antik plåtburk är trevlig att förvara stora köksredskap i och ger en gedigen och personlig känsla i ditt traditonskök. Sirliga handtag, HG 50 och knoppar, RK 50 blir som små silversmycken i Traditionsköket. Tvågreppsblandaren Grohe Arabesk, fulländar traditionsstilen. Antikbetsade beslag, HG 55, ger associationer till klassiska köpmansdiskar. Vi upplever en längtan på marknaden efter bearbetade kök med udd. Som ett svar på detta har vi tagit fram nya luckan Grand. En massiv eklucka som kan fås i fyra ekutföranden. Natur, vitpigmenterad, vit- eller grålasyr. Grand är en klassisk lucka med modern karaktär som vi tror kommer vara omtyckt i många år framöver.

5 Vi erbjuder Vola blandarna i 4 standardfärger. De matchar köken i Studio Ballingslöv ypperligt. Urval nedan: Fläkt för infällnad i tak. Distante, Eico. Fläkten Siena från Eico finns även i vitt. till studio Ballingslöv Franke MTX Köken K, Magnum och Zenus ingår i Studio Ballingslöv och designas av Jonas Lindvall. Köken är unika i sin form och K och Magnum känns lätt igen på sina mycket tjocka (hela 0mm!) luckor. En färgstark blandare räcker ofta för att göra att köket upplevs som färgsatt men inte rörigt. Stommarna i konceptet Studio Ballingslöv är djupare och ger 0% mer volym i skåpet. Detaljen som håller bänken ren. Med en snygg diskmedelspump slipper du spill och distraherande flaskor i ditt fina kök. Luckan K är unik och står verkligen ut på marknaden eftersom den är tillverkad i Corian. Luckan är hela 0 mm. tjock. Arne Jacobsen var chefsdesigner på danska Vola under hela 960 talet. Under denna period ritade han bland annat världens första inbyggda blandare endast pip och grepp skulle vara synligt. Köksblandaren KV ser fortfarande ut som när Jacobsen först konstruerade den. Helhet, funktionalitet och avskalad design när det är som bäst helt enkelt! Vola KV finns att välja i färgerna ovan. Franke MTX 5. En Solid Core laminatbänkskiva är ett prisvärt alternativ till Corian. Eller om du vill ha en tunnare, kompaktlaminat. Väggmonterad Vola. Luckorna till köket K byggs i Corian, ett speciellt material som har många fördelar. Corian känns varmt vid beröring, är vackert att se på samt ljuddämpande. Ytan är helt fri från porer vilket gör den naturligt antibakteriell och fuktavvisande. Diskmedelspump Vola T6.

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter V vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL HITTA HEM MED STIL - MODERN Alla har sin egen tolkning av vad som är modernt, och det moderna begreppet är i ständig förändring. Modern är därför anpassad för att lätt kunna ändra karaktär efter vem du

Läs mer

Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se

Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se PERSONLIGA KÖK Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut

Läs mer

Ett äkta skånskt hantverk

Ett äkta skånskt hantverk Ett äkta skånskt hantverk Ett Farstorp kök tål att granskas. Alla rum är olika och vi hjälper dig, tillsammans med våra köksplanerare och erfarna snickare, att hitta din köksstil och utnyttja dina ytor

Läs mer

När materialen får tala

När materialen får tala kök när materialen får tala När materialen får tala HUSET Bostadsrätt om 225 kvm på Östermalm. KÖKET Klassiskt med moderna inslag, ritat av Martin Zetherström och Svante Bengtsson på 2BK Arkitekter. Mycket

Läs mer

Lgh 1002, 1106, 1206, 1306, 1406, 1506, 1606, 1706, 1804

Lgh 1002, 1106, 1206, 1306, 1406, 1506, 1606, 1706, 1804 KÖK Aspekt vit S S S S S Vinga mörkgrå KF KF KF KF KF Arkitekt + lingrön 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 12 400 kr Arkitekt +ljusgrå 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 12 400 kr Aspekt kritvit 7 200

Läs mer

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden trillat ut. Mellanrummet är ramen, bryggan och det som

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter Vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept STJÄRNKIKAREN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå

Läs mer

I N R E D N I N G S VA L

I N R E D N I N G S VA L INREDNINGSVAL Vi har valt att inte fokusera på så många tillval i denna broschyr. För att göra det enkelt för dig har vi istället satsat på noggrant utvalda tillval av hög kvalitet. Saknar du något i broschyren

Läs mer

Val och tillval till Kvarteret Tygeln

Val och tillval till Kvarteret Tygeln Val och tillval till Kvarteret Tygeln Färgsättning väggkulörer Standardkulören är varmvit, förutom detta kan du välja en helt vit kulör eller toner i ljust grå, ljust sandgul eller svagt blågrön. Kulörerna

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Marbodal NÄRPRODUCERADE KÖK

Marbodal NÄRPRODUCERADE KÖK Marbodal NÄRPRODUCERADE KÖK Ett kök med plats för livet Marbodal har skapat närproducerade kök för livets alla tillfällen ända sedan 1924. Vår mission är att skapa rum med personlig atmosfär där funktionerna

Läs mer

Vardagsglädje är väl när vi, mitt i vardagen, inser hur bra vi har det VARDAGSGLÄDJE 5

Vardagsglädje är väl när vi, mitt i vardagen, inser hur bra vi har det VARDAGSGLÄDJE 5 2 VARDAGSGLÄDJE Vardagsglädje 4 Presentation av våra luckor 10 Luckor med infällda grepp 16 Släta luckor 36 Profilerade luckor 72 Studio Ballingslöv 112 Bänkskivor, diskbänkar och blandare 130 Vitvaror

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

Central Park etapp 2 KÖK. Bänkskivor. S = Standard KF = Kostnadsfritt val (reservation för felskrivningar och ändringar).

Central Park etapp 2 KÖK. Bänkskivor. S = Standard KF = Kostnadsfritt val (reservation för felskrivningar och ändringar). KÖK Aspekt, vit S S S S Vinga, mörkgrå KF KF KF KF Arkitekt+, Lingrön 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 12 400 kr Arkitekt+, Ljusgrå 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 12 400 kr Aspekt, kritvit 7 175 kr 7 175 kr 7 175

Läs mer

Helmassiva träkök. Massiva luckor. Massiva lådor. Massiva stommar. Massiv kvalitet.

Helmassiva träkök. Massiva luckor. Massiva lådor. Massiva stommar. Massiv kvalitet. Helmassiva träkök. Massiva luckor. Massiva lådor. Massiva stommar. Massiv kvalitet. Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter.

Läs mer

Pärlspont vit. Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan.

Pärlspont vit. Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan. Design vit Pärlspont vit DESIGN Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan. PÄRLSPONT Traditionell lucka. Klassisk, prisvärd

Läs mer

VARIANT KÖK PERSONLIGA KÖK

VARIANT KÖK PERSONLIGA KÖK LINJE 56 522: * MANGÅR *) Prisexempel är exkl. vitvaror, bänkskiva och blandare. D * : 0 0 7 6 6 VI RITAR DITT NYA KÖK KOSTNADSFRITT! VARIANT KÖK PERSONLIGA KÖK Vi gillar svensk formgivning, anpassad för

Läs mer

D ö r r h a n d t a g

D ö r r h a n d t a g Dörrhandtag Inred enklare Ett nytt inredningsvarumärke har sett dagens ljus. Hvid Interior är dörrhandtag som utgår från det enkla. Tre smakfulla stilfamiljer utgör sortimentet, särskilt utvalda och formgivna

Läs mer

Bänkskivor som är värda att mötas runt. Laminat Corian Granit och kompositsten Glas Massivträ Terrazzo och betong Stål Diskhoar

Bänkskivor som är värda att mötas runt. Laminat Corian Granit och kompositsten Glas Massivträ Terrazzo och betong Stål Diskhoar Bänkskivor som är värda att mötas runt Laminat Corian Granit och kompositsten Glas Massivträ Terrazzo och betong Stål Diskhoar Innehållsförteckning Laminat............... 3 Kompaktlaminat........ 4 Corian................

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

Helmassiva Stommar. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax

Helmassiva Stommar. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax Exklusiva kök Helmassiva Stommar Kungsäter Kök. Dalbo 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se Man behöver inte vara expert för att förstå att massivt

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se Hur många kockmössor ger du oss? Vi lever på att ha nöjda kunder. Därför vill vi gärna höra hur pass högt upp på nöjdhetsskalan du placerar oss. Från första upplevelsen i butiken till dess att den sista

Läs mer

se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: www.claessonkok.se Möte med inredaren

se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: www.claessonkok.se Möte med inredaren Möte med inredaren se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: www.claessonkok.se VI HJÄLPER DIG ATT SKAPA ett vackert kök som verkligen fungerar Ett riktigt kök, ett vackert kök av hög

Läs mer

PrislistaTillval (reservation för ändringar, felskrivningar och produkter som utgår).

PrislistaTillval (reservation för ändringar, felskrivningar och produkter som utgår). 1(7) Köksluckor Marbodal Arkitekt+ Vit Arkitekt+ Lingrön Arkitekt+ Ljusgrå Malevik Ljus Arkitekt+ Canvas Arkitekt+ Kritvit 11 530 kr 16 020 kr Form Ljusgrå 11 530 kr 16 020 kr Form Vit 9 820 kr 14 810

Läs mer

INREDNINGSBESKRIVNING

INREDNINGSBESKRIVNING INREDNINGSBESKRIVNING Larroy Original I alla våra hus ingår Larroy Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. På bilderna ser du exempel på några av de inredningsdetaljer

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Inredning & Tillval Brf Fjällvyn

Inredning & Tillval Brf Fjällvyn Inredning & Tillval 2017-04-18 Brf Fjällvyn Parkettgolv Tarkett Pure 3-stav mattlackad ekparkett Golvsockel: Eklaserad träsockel Trösklar och golvförbindelser i samma material som golvet Pris 1 rok: Pris

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL

MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL GRATULERAR TILL KÖPET AV DIN BOSTAD I SALIX EDSVIKEN! I din hand håller du materialbroschyren där vi illustrerar alla material som ingår som standard, S, och där vi

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Vardagsglädje 4. Vardagsglädje enligt Presentation av våra luckor 29. Luckor med infällda grepp 32. Släta luckor 50. Profilerade luckor 90

Vardagsglädje 4. Vardagsglädje enligt Presentation av våra luckor 29. Luckor med infällda grepp 32. Släta luckor 50. Profilerade luckor 90 2 BALLINGSLÖV KÖK BALLINGSLÖV KÖK 3 Vardagsglädje 4 Vardagsglädje enligt... 10 Presentation av våra luckor 29 Luckor med infällda grepp 32 Släta luckor 50 Profilerade luckor 90 Studio Ballingslöv 128 Bänkskivor,

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

KÖK GRANBERG SINCE 1870

KÖK GRANBERG SINCE 1870 DESIGN 2012 KÖK GRANBERG SINCE 1870 GRANBERG LUCKGUIDEN I vår luckguide hittar du luckor i olika stilar, moderna, klassiska eller lantliga. Tag god tid på dig att välja och tag gärna hjälp av oss för att

Läs mer

Inredning & Tillval Brf Fjällvyn

Inredning & Tillval Brf Fjällvyn Inredning & Tillval 2017-04-18 Rev 2017-10-03 Brf Fjällvyn Sida 1 2017-10-03 Parkettgolv Tarkett Pure 3-stav mattlackad ekparkett Golvsockel: Eklaserad träsockel Trösklar och golvförbindelser i samma material

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

gryning möbel möbler gryning

gryning möbel möbler gryning möbel I Gryning får du en modernt klassisk stil. De överfalsade fronterna med fräst profil kombinerar ett klassiskt uttryck med moderna tunna linjer. Vackra och gedigna material kombineras med väl utvalda

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Personliga kök vol. III.

Personliga kök vol. III. Personliga kök vol. III. Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter. Här finns vi - Kungsäter kök. I flera generationer har vi

Läs mer

Val och tillval till Golvläggaren

Val och tillval till Golvläggaren Val och tillval till Golvläggaren När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att göra inredningen lite

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

om köket, och köket kan fortsätta att stråla i många år till. Detta gör Byggfabrikens kök både prisvärda och miljövänliga.

om köket, och köket kan fortsätta att stråla i många år till. Detta gör Byggfabrikens kök både prisvärda och miljövänliga. MÅTTBYGGDA KÖK Byggfabrikens måttbyggda kök I GAMLA TIDER byggde man långsammare än vad vi gör idag. Kök och inredningar byggdes av snickare, ofta direkt på plats, och både snickare och byggmästare hade

Läs mer

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Familjär funktion, trapphus B1/B3 , Familjär funktion, trapphus B1/B3 matur badrum Rostfri diskho Handtag läder Kromad köksblandare Släta dörrar

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Illustration Team Hawaii INNEHÅLL

Illustration Team Hawaii INNEHÅLL Illustration Team Hawaii INNEHÅLL Vardagsglädje 6 Vardagsglädje enligt våra arkitekter 10 Presentation av våra luckor 28 Luckor med infällda grepp 32 Släta luckor 48 Profilerade luckor 92 Studio Ballingslöv

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Sparring entreprenören som blev ett begrepp

Sparring entreprenören som blev ett begrepp Svensk klassiker sedan 2015 Sparring entreprenören som blev ett begrepp Birger Sparring var en stor svensk entreprenör och innovatör. Redan på 1930-talet grundade han Sparring AB och utvecklade samt patenterade

Läs mer

Inredningsval Sockerhusen etapp Två

Inredningsval Sockerhusen etapp Två 1 Costyhus Inredningsval Sockerhusen etapp Två *Se betalvillkor för inredningsval s.13 2 INDELNING AV LÄNGENHETER Indelning Grupp 1 Grupp 2 19 1001 19 1002 19 1003 19 1101 19 1102 19 1103 19 1201 19 1202

Läs mer

Nyhet! för luckor. Nyhet lucka Classic vit och stödben Classic vit. Tidy och F3 förvaringssystem levereras monterade.

Nyhet! för luckor. Nyhet lucka Classic vit och stödben Classic vit. Tidy och F3 förvaringssystem levereras monterade. Badrumsserien Tidy är designad för Vedum av Jesper Ståhl och har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna miljöer. Namnet betyder snyggt och prydligt och syftar på tvättställens

Läs mer

Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- ORD. PRIS 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- EXKL. BLANDARE/HANDTAG ORD.

Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- ORD. PRIS 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- EXKL. BLANDARE/HANDTAG ORD. HÖSTKLIPP I BADRUMMET Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- 11 305:- INDIGO Mångas favorit som blir vad du gör den till. Formspråket tillåter

Läs mer

2018 NYHETSPAKET TVÅ

2018 NYHETSPAKET TVÅ 2018 NYHETSPAKET TVÅ BOUTIQUE Tidlös och klassisk. Boutique är en sofistikerad marmorimitation som med sin blanka yta skapar en känsla av lyx. Serien kommer i färgerna vit, grå och svart och kan tack vare

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND

INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND INREDNINGSKONCEPT MIJA KINNING INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND På tv har vi sett henne åka land och rike runt för att inreda svenska hem. När vi bad henne inreda nya Brf Riggen på Varvsholmen

Läs mer

Tillvalslista brf Kärleken inklusive beställningsformulär

Tillvalslista brf Kärleken inklusive beställningsformulär Tillvalslista brf Kärleken inklusive beställningsformulär I denna tillvalslista väljer ni inredning genom att kryssa i de önskade alternativen. När ni är färdiga med tillvalen mailar ni in er lista till

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping Design och priser grundutförande Brf Harvestads trädgårdar Linköping Rumsbeskrivning Brf Harvestads trädgårdar Linköping Bottenvåning Övervåning Entré Skjutpartier Ytterdörr Kök Skåp Sparksockel Stänkskydd

Läs mer

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad Vår mest flexibla möbelserie någonsin! Nya Ifö Sense är en komplett möbelserie och vår

Läs mer

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se vårens erbjudande 16 sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se hög- eller väggskåp halva priset vid köp av komplett afton under- och överdel AFTON afton badrumsmöbel Afton är möbelserien

Läs mer

Orangeriet. tillvalsprislista

Orangeriet. tillvalsprislista Orangeriet tillvalsprislista Tillval för Orangeriet i Nacka I denna tillvalslista väljer du din inredning genom att kryssa i de önskade alternativen. När du är klar signerar du ALLA sidor i dokumentet.

Läs mer

Tillvalslista brf Bondrosen inklusive beställningsformulär

Tillvalslista brf Bondrosen inklusive beställningsformulär Tillvalslista brf Bondrosen inklusive beställningsformulär 2015-10-14 I denna tillvalslista väljer ni inredning genom att kryssa i de önskade alternativen. När ni är färdiga med tillvalen mailar ni in

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

höstklipp i badrummet 7895:- 5165:- Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. Indigo 70/lagun 11 305:- 6 465:- exkl.

höstklipp i badrummet 7895:- 5165:- Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. Indigo 70/lagun 11 305:- 6 465:- exkl. höstklipp i badrummet Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-light 70 5165:- 6 465:- Indigo 70/lagun 7895:- 11 305:- INDIGO Mångas favorit som blir vad du gör den till. Formspråket tillåter

Läs mer

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Exteriört har familjen målat huset i en vit bruten kulör. För ett modernt uttryck har man valt att ta in silver som accentfärg, på bland annat vindskivor och stuprör funkis med kaxiga detaljer Det var

Läs mer

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Klassisk komposition, trapphus B4 , Klassisk komposition, trapphus B4 matur badrum Rostfri diskho Handtag knopp Kromad köksblandare Profilerad

Läs mer

KÖK SKAPA DITT DRÖMKÖK

KÖK SKAPA DITT DRÖMKÖK Inredningsval - INREDNING SKAPA DITT DRÖM HANDTAG Handtag 31064 rostfritt cc 128. BÄNKSKIVA Platinum grey twist. Laminat, rak kant. LUCKA Vedum Annika Målad, slät lucka. DISKHO Underlimmad diskbänk med

Läs mer

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Backåkra Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Backåkra! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal för

Läs mer

Köket - hemmets samlingsplats. Byt lucka...eller nytt kök

Köket - hemmets samlingsplats. Byt lucka...eller nytt kök Köket - hemmets samlingsplats Byt lucka...eller nytt kök Ramna Inredningar AB Svensktillverkade kök sedan 1985 Köksluckor Innerdörrar Eller nytt kök Luckor och stommar tillverkade i vår fabrik, lackerade

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

PRISLISTA Tillval Penthouse Brf Gröna Lund (med reservation för ändringar, felskrivningar och utgående produkter) S= Standard T= Tillval

PRISLISTA Tillval Penthouse Brf Gröna Lund (med reservation för ändringar, felskrivningar och utgående produkter) S= Standard T= Tillval PRISLISTA Tillval Penthouse Brf Gröna Lund (med reservation för ändringar, felskrivningar och utgående produkter) S= Standard T= Tillval KF= Kostnads KÖK - Marbodal Kökslucka KÖK 11 KÖK 12 Arkitekt Plus,

Läs mer

20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet.

20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet. BADRUMSINREDNING 2016 20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet. Svenska Badrumsinredningars specialitet är att kunna erbjuda våra kunder en högkvalitativ produkt till ett mycket lågt

Läs mer

Inredningsval. Kvarteret Hyvleriet. juni 2013. Bilder från referensprojekt. Vi reserverar oss för ändringar gällande design och utförande.

Inredningsval. Kvarteret Hyvleriet. juni 2013. Bilder från referensprojekt. Vi reserverar oss för ändringar gällande design och utförande. Inredningsval Kvarteret Hyvleriet juni 2013 Bilder från referensprojekt. Vi reserverar oss för ändringar gällande design och utförande. Golv KOSTNADSFRITT alternativ Tarkett Rumba Milky white Tarkett Rumba

Läs mer

Rostfria diskbänkar. Made in Sweden

Rostfria diskbänkar. Made in Sweden Rostfria diskbänkar Made in Sweden Purus Rostfria diskbänkar 3 Det kreativa arvet Familjeägda Purus har sedan länge haft stål i blodet. Rötterna går tillbaka till 1600-talet, då släktens första smeder

Läs mer

Tillvalslista brf Mariastaden inklusive beställningsformulär

Tillvalslista brf Mariastaden inklusive beställningsformulär Tillvalslista brf Mariastaden inklusive beställningsformulär I denna tillvalslista väljer ni inredning genom att kryssa i de önskade alternativen. När ni är färdiga med tillvalen mailar ni in er lista

Läs mer

Tillvalslista brf Strandheden inklusive beställningsformulär

Tillvalslista brf Strandheden inklusive beställningsformulär Tillvalslista brf Strandheden inklusive beställningsformulär I denna tillvalslista väljer ni inredning genom att kryssa i de önskade alternativen. När ni är färdiga med tillvalen mailar ni in er lista

Läs mer

PRODUKTFAKTA. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax

PRODUKTFAKTA. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax Luckor med liv. PRODUKTFAKTA KVALITET Kungsäter Köks kvalitetstänkande omfattar hela vår verksamhet, det vill säga utveckling, konstruktion, tillverkning, installation och service. MILJÖ Organisationens

Läs mer

Inredningsval. Brf Träffas, Årstahusen. ikanobostad.se

Inredningsval. Brf Träffas, Årstahusen. ikanobostad.se Inredningsval Brf Träffas, Årstahusen ikanobostad.se Inredarens val plan 1 13 Denna inredningen ingår i din nya lägenhet (lgh A1101 A2305). Kökslucka Veddinge vit Slät målad lucka, Blankett Handtag, Bänkskiva

Läs mer

INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil.

INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil. INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil. Hitta hem med stil. Nu börjar det roliga! 3 Du formulerar dagens första och sista tanke i sovrummet, du njuter av ledighet i vardagsrummet och du lagar dina favoriträtter

Läs mer

DESIGN OCH TILLVAL SKAPA DITT PERSONLIGA HEM

DESIGN OCH TILLVAL SKAPA DITT PERSONLIGA HEM DESIGN OCH TILLVAL SKAPA DITT PERSONLIGA HEM SKÖNHET KOMMER INIFRÅN Varmt välkommen till oss på Kärnhem, nu börjar det roliga! Det är dags för dig att skapa ett hem utifrån din personliga stil och de möbler

Läs mer

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014.

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014. just nu Priserna gäller 2/5-24/8 2014. ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Vatten

Läs mer

Fyra kök. Fyra personligheter.

Fyra kök. Fyra personligheter. Se mer av köken! Scanna QR-koden och se filmerna och mer av köken eller gå in på www.vedum.se/kok2014 HUVUDKONTOR Vedum Kök & Bad AB 534 84 Vedum Kundtjänst kök 0512-576 40 Växel 0512-576 00 Fax 0512-576

Läs mer

OLYMPEN. RUMSBESKRIVNING teknisk beskrivning

OLYMPEN. RUMSBESKRIVNING teknisk beskrivning OLYMPEN RUMSBESKRIVNING teknisk beskrivning RUMSBESKRIVNING PARHUS RUMSBESKRIVNING PARHUS allmänt KAPPRUM/HALL VARDAGSRUM INNERDÖRRAR Vita, Diplomat FÖNSTERBRÄDOR Entréplan: Slipad ölandssten Övre plan:

Läs mer

Orangeriet. tillvalslista

Orangeriet. tillvalslista Orangeriet tillvalslista Tillval för Orangeriet i Nacka I denna tillvalslista väljer du din inredning genom att kryssa i de önskade alternativen på sista sidan. Förutom standard finns två tillvalsstilar

Läs mer

KÖKSINSPIRATION made in västergötland - sweden

KÖKSINSPIRATION made in västergötland - sweden KÖ KSINSPIRATION m a d e i n v ä s t e r g öt l a nd - sw e d e n Platsbyggt penselmålat kök Exklusiv med överfalsad stil på Fjällnäs Slott i Gällivare som även visas på första sidan. VÄLKOMMEN - Vi har

Läs mer

Golv Golv entré Golvsockel Vägg Tak Innerdörr Dörr till klk Dörrtrycke Dörrfoder Högskåp i lägenhet. i skjutdörrsgarderober från ELFA.

Golv Golv entré Golvsockel Vägg Tak Innerdörr Dörr till klk Dörrtrycke Dörrfoder Högskåp i lägenhet. i skjutdörrsgarderober från ELFA. Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 333 Allmänt entré sockel Tak Innerdörr Dörr till klk Dörrtrycke Dörrfoder Högskåp i lägenhet Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Natursten, kalksten

Läs mer

Ett hem som matchar din personlighet. Brf Midnattssolen inredning. Grund standard och tillval.

Ett hem som matchar din personlighet. Brf Midnattssolen inredning. Grund standard och tillval. Ett hem som matchar din personlighet. Brf Midnattssolen inredning. Grund standard och tillval. Hej, vem är du? Vi är Riksbyggen samhällsutvecklare sedan 1940 och det är vi som bygger det hem du snart kommer

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C2-1102 & A1-1003 Välkommen till Brf Vreta By, Linköping Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

INREDNINGSVAL LGH: 11703

INREDNINGSVAL LGH: 11703 1 (5) DETALJERNA I KÖKET GRUNDUTFÖRANDE, KOSTNADSFRIA VAL KÖKSLUCKA VEDUM * Vid val av annan kulör än vit följer sockeldekorsidor, passlist, takanslutning, passbitar luckans färg B Karin VIT F20 DISKHO

Läs mer

PERSONLIGA VAL BRF VÄSTRA BÖKHULT

PERSONLIGA VAL BRF VÄSTRA BÖKHULT PERSONLIGA VAL BRF VÄSTRA BÖKHULT INNEHÅLL KÖK Standard 4 Tillval 6 Vitvaror, standard 10 Vitvaror, tillval 12 WC/DUSCH Standard 14 Tillval 16 INTERIÖR Standard 20 Tillval 22 LEVERANTÖRER Kök- Ballingslöv

Läs mer

Vilken stil har ditt drömkök? I denna broschyr hittar du ett urval av köksprodukter att välja bland.

Vilken stil har ditt drömkök? I denna broschyr hittar du ett urval av köksprodukter att välja bland. Vilken stil har ditt drömkök? I denna broschyr hittar du ett urval av köksprodukter att välja bland. Standard lucka Standard Handtag Lucka VEDDINGE Vit VEDDINGE i vitt är en avskalad, blank dörr som ger

Läs mer

MINA INREDNINGSVAL. SJÖDALEN Lgh nr:

MINA INREDNINGSVAL. SJÖDALEN Lgh nr: MINA INREDNINGSVAL SJÖDALEN Lgh nr: 56 2017-03-16 INNEHÅLL Planlösning 3 Generellt 4 Hall 5 Bad 6 Kök 7 Sovrum 1 9 Alkov 10 Vardagsrum 11 Sammanställning 12 SJÖDALEN Sid 2 (14) PLANLÖSNING PLANLÖSNING

Läs mer

STANDARD OCH TILLVAL

STANDARD OCH TILLVAL STANDARD OCH TILLVAL Standard och tillval Vårt mål att bygga bostäder som står sig både över tid och i takt med att familjen förändras. Därför väljer vi att redan från början sätta en hög grundstandard.

Läs mer

designpaket AVANTGARDE. Victoria Strand 2010-09-10

designpaket AVANTGARDE. Victoria Strand 2010-09-10 GENERELLA UPPGIFTER GOLV KLINKER I ENTRÉ format 300x300 sockel i ekfanér GOLV ÖVRIGA RUM gems svart gems antracite travertin grå travertin beige ekparkett, mattlackad sockel i ekfanér INNERDÖRRAR vita

Läs mer

Välj en arbetsyta som passar dig

Välj en arbetsyta som passar dig Välj en arbetsyta som passar dig Bänkskivan och diskbänken påverkar vilket helhetsintryck köket ger, men de är också din arbetsyta. När du väljer bänkskiva och diskbänk är det därför bra att utgå från

Läs mer