F R ÅN SÅG VER KSO MR ÅD E TI L L STAD SD EL VI D HAV ET

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "F R ÅN SÅG VER KSO MR ÅD E TI L L STAD SD EL VI D HAV ET"

Transkript

1

2 F R ÅN SÅG VER KSO MR ÅD E TI L L STAD SD EL VI D HAV ET

3 EN PLATS INVID HAVET MED STADENS PULS UTANFÖR. Norra Kajen dominerades under slutet av talet och början av 1900-talet av det som ofta kännetecknar Sundsvall - sågverksindustrin. Idag är Norra Kajen på väg att bli något helt annat. Industrilokal efter industrilokal rivs och Norra Kajen skapar en naturlig förlängning av Sundsvalls stenstad. Upp växer istället hus, mötesplatser och grönområden och en ny stadsdel tar form. Med ett av de bästa sollägena i kombination med närheten till vattnet vågar vi påstå att Norra Kajen har potential att i framtiden bli ett av de mest attraktiva lägena för stadsnära boende i Sundsvall. Gör dig därför redo att varma, sköna sommarkvällar vandra hem från city genom en nordisk och tidlös arkitektur varvat med ljudet från vågornas skvalp. Välkommen till ett havsnära boende mitt i stan. Med ett av de bästa sollägena i kombination med närheten till vattnet vågar vi påstå att Norra Kajen har potential att i framtiden bli ett av de mest attraktiva lägena för stadsnära boende i Sundsvall. NORRA KAJEN Friheten 1 STENSTAN

4 Med utgångspunkten i att jag själv skulle vilja bo här hoppas jag att många generationer framöver kommer att uppkatta vårt arbete med Friheten 1 VI VILLE SKAPA EN PLATS DÄR HAV MÖTER HEM. Med Friheten 1 var målsättningen att skapa ett hus med koppling till platsen och havet. Med putsade fasader gavs en stor frihet för färgsättning och fönsterplaceringar. Huset har även berikats med träinslag för att påminna människor om att det var här som Sundsvalls första träpatron, PF Heffner, upprättade två ångsågar för många år sedan. Det känns oerhört inspirerande att få vara en del av den utveckling som sker i Sundsvall just nu. Staden som en gång vänt vattnet ryggen omfamnar äntligen havet och tillåter att en ny stadsdel växer fram. Med utgångspunkten i att jag själv skulle vilja bo här hoppas jag att många generationer framöver kommer att uppkatta vårt arbete med Friheten 1, säger Hans-Anders Kempe. Hans-Anders Kempe, Arkitekt SAR/MSA, och Linus Sjöberg, Ingenjör A, på TM Konsult, är teamet som ritat Friheten 1. Hans-Anders har varit verksam sedan mitten av 80-talet och har en lång och gedigen erfarenhet. Han har ritat en mängd olika byggnader runt om i Sverige och med Friheten 1 har utgångspunkten varit att koppla huset till Norra Kajen.

5 Externt förråd till varje lägenhet Hiss i båda trapphusen Hiss i en del från garage till trapphus Minst en balkong eller terrass till varje lägenhet Garanterad garageplats Friheten 1 är indelat i tre våningsplan och innehåller totalt 18 st lägenheter. Några av dem erbjuder extra mycket takhöjd, braskamin och hiss från garageplan till entrédörr. Garageplanet finns beläget i källaren där alla husets 18 hem är garanterade en parkeringsplats. Att bo så centralt med möjlighet till garage i samma hus är få förunnat. Vardagslyx när den är som allra bäst. Lägenheterna består av 2-5 rum och kök i storlekarna 66,5-128,5 m 2. Alla har öppen planlösning med ljusa och naturnära materialval samt minst en balkong eller terrass.

6 LÄGENHETER ATT BO, LEVA OCH UMGÅS I. Lägenheterna i Friheten 1 har utformats med människan i fokus. Här hittar du moderna planlösningar där kök och vardagsrum växer samman för det sociala livet och där de ljusa materialvalen ger ytterligare rymd åt de redan tilltagna ytorna. Att skapa hem du faktiskt kan bo och leva i är något vi brinner extra mycket för Vi har hela tiden utgått från att människor ska bo här och det har varit den röda tråden som vi följt i utformningen av varje enskild lägenhet. Hans-Anders Kempe har gjort ett fantastiskt jobb med att skapa moderna hem med öppen planlösning, bra utrymmen och god förvaring. Att skapa hem du faktiskt kan bo och leva i och som samtidigt är moderna är något vi brinner extra mycket för, säger Ann Söderholm. Gott om förvaring Ann Söderholm, projektledare för Friheten 1, har bland annat genomfört två tidigare byggprojekt på Norra Kajen och är den som säkerställer att hela projektet går enligt plan. Golvvärme i alla rum I alla lägenheter hittar du öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och bra förvaringslösningar. Där det är möjligt hittar du även en walk-in closet. För extra komfort har alla rum golvvärme.

7 KÖK Det bör anses som kutym att idag ha en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, givetvis är Friheten 1 inget undantag. Här skapas utrymme för gemenskap i hemmets mest centrala del. Vitpigmenterad ekparkett och rostfria vitvaror kommer som standard och ger hemmet en modern och nordisk känsla. Rostfria vitvaror Öppen planlösning 360-VANDRING Gör en rundvandring i en av lägenheterna på friheten1.se Bilden kan innehålla tillval.

8 Ljust och rymligt VARDAGSRUM När bestyren i köket är klara för dagen är det dags att varva ned med en middag och senare en lugn stund i soffan. Med den öppna planlösningen får du en härlig rymd i hemmet som förstärks med de ljusa materialvalen på ytskikten. Några av lägenheterna har även fått högre snedtak, braskamin och stora fönsterpartier med en vy ut mot Sundsvallsfjärden och Södra Berget. Vitpigmenterad ekparkett 360-VANDRING Gör en rundvandring i en av lägenheterna på friheten1.se Bilden kan innehålla tillval.

9 2,6 m till taket SOVRUM Varva ned och koppla av i de ljusa och väl tilltagna sovrummen. Några av sovrummen har gjorts lite extra rymliga med gott om plats för dina kläder, antingen i form skjutdörrsgarderober eller en walk-in closet. Alla rum har även 2,6 meter till tak för extra mycket rymd. 360-VANDRING Gör en rundvandring i en av lägenheterna på friheten1.se Bilden kan innehålla tillval.

10 Helkaklat BADRUM Tvättmaskin och torktumlare ingår Badrummen i Friheten 1 är helkaklade som standard och till varje lägenhet ingår både tvättmaskin och torktumlare för en enklare och bekvämare vardag. Elkomfortgolvvärmen säkerställer att klinkergolvet håller en varm och behaglig temperatur året om. Komfortvärme i golv 360-VANDRING Gör en rundvandring i en av lägenheterna på friheten1.se Bilden kan innehålla tillval.

11 Mattias Jakobsson och Marika Nousiainen, fastighetsmäklare på Hoome Mäkleri, har tillsammans mer än 30 års erfarenhet av fastighetsaffärer i Sundsvall och finns där för dig genom hela affären. TILL DIG SOM FUNDERAR PÅ ATT KÖPA ETT HEM I FRIHETEN 1. När du hittat den lägenhet som passar just dig och din livssituation, tveka inte för länge. Många gånger går det snabbt varför det är viktigt att vara väl förberedd inför försäljningsstart. Ett bra tips är att så tidigt som möjligt boka ett möte med din bank för att diskutera just din situation och möjlighet till eventuella lån. De kan ibland kräva en värdering av ditt nuvarande hem som Hoome Mäkleri givetvis hjälper dig med. När väl säljstarten sker ökar du chanserna att få just din lägenhet. För Friheten 1 kommer en turordningslista att skapas utifrån när en intresseanmälan för en särskild lägenhet inkom. Vi kommer att notera datum och tidpunkt med start från den 4 oktober kl , så när säljstart sker kommer de som anmält intresse först för en lägenhet få möjlighet att ta beslut om förhandsavtal. När beslutet är taget har du det bästa framför dig att forma ditt alldeles egna hem. Tillsammans går vi igenom de möjliga tillvalen som finns för exempelvis köksluckor, kakel, klinker och golv. Desto tidigare du beslutar dig, desto mer har du möjlighet att påverka, till och med att flytta eller ta bort väggar. Tillsammans finns vi här för dig, från start till inflytt. Välkommen till Hoome Mäkleri. Välkommen hem. Mattias Jakobsson Marika Nousainanen Vill du ha hjälp att sälja ditt nuvarande hem? Vi hjälper dig med en värdering och strategi för hur din flytt ska bli så smidig som möjlig. Du kan läsa mer om hur ditt hem går från avtal till inflytt i den medföljande foldern Lägenhetsbeskrivningar och information. FINANSIERINGSALTERNATIV

12 EN UNIK OCH FÖRMÅNLIG FINANSIERING. Har du delar, hela eller mer av kapitalet klart inför köpet av din nya lägenhet? Missa inte detta finansieringsalternativ. 8 % garanterad ränteavkastning är svårt att få någon annanstans idag Hans Lindgren, finansrådgivare på Förmån Finans Sverige AB, har över 30 års erfarenhet av ledande befattningar inom bank- och finansbranschen. Hans har goda kunskaper om räntemarknaden där han följt både upp- och nedgångar samt finanskriser sedan Byggherren erbjuder vid köp av lägenhet i Friheten 1 ett förmånligt upplägg där du får 8 % ränta på insatt kapital under byggtiden. Med investerat kapital kan du indirekt få rabatt på din egen lägenhet och en bättre ekonomi för ditt boende. Det är även fritt att investera ditt kapital utan att köpa en lägenhet. Med min erfarenhet av ränteläget i dagens svenska lånemarknad, där den svenska styrräntan fortsatt ligger på minus, är det ett väldigt förmånligt erbjudande med en avkastning på 8 % av insatt kapital i byggprojektet. Om du exempelvis investerar ditt kapital i traditionellt fondsparande kan du få en avkastning på ca 3-5 % på en tämligen säker placering, medan du kan få ca 7-8 % avkastning om du placerar kapitalet med hög risk. säger Hans Lindgren. Med det finansieringsalternativ som erbjuds via byggherren får du en väldigt förmånlig placering av ditt kapital med en garanterad ränteavkastning på 8 %, vilket är svårt att få någon annanstans idag, menar Hans Lindgren. För mer information och villkor, kontakta Hoome Mäkleri.

13 En plats invid havet med stadens puls utanför. Friheten 1 består av 18 st lägenheter belägna på Norra Kajen i Sundsvall. Ett stadsnära boende alldeles invid havet i en av Sundsvalls mest spännande framtida stadsdelar. FRIHETEN1.SE För intresseanmälan och mer information kontakta Hoome Mäkleri. Tel eller hoomemakleri.se. Byggherre i projektet Friheten 1 är Eseyon Friheten AB. Eseyon har mer än 25 års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Några framgångsrika projekt är äldreboendena åt kommunen samt Kv Concordia på Norra Kajen. Friheten.1.P.v

ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL!

ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL! ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL! PROJEKTET I KORTHET 40 st bostadsrättslägenheter om 2 4 rum och kök 3 st flerfamiljshus om 4 våningar samt vindsvåning Byggherre är Lillskär AB, www.lillskar.com

Läs mer

Concordias tredje projekt på Norra Kajen! Din plats vid havet med närhet till stadens puls

Concordias tredje projekt på Norra Kajen! Din plats vid havet med närhet till stadens puls Concordias tredje projekt på Norra ajen! Din plats vid havet med närhet till stadens puls Innehåll ed ett av de bästa sollägena i kombination med närheten till vattnet vågar vi påstå att Norra ajen är

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Tallbacken Öjersjö - Partille

Tallbacken Öjersjö - Partille Tallbacken Öjersjö - Partille BOFAKTA Ett projekt ritat och genomfört av Studor projektutveckling & arkitektur Nu säljstartar vi Tallbacken I natursköna Hossaberget i Öjersjö ligger det nya villaområdet

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

rum & kök i Möckelö Strand, Jomala

rum & kök i Möckelö Strand, Jomala 4 rum & kök i Möckelö Strand, Jomala Begärt pris: 258 640 (Skuldfritt pris) Nyproducerad gavellägenhet i två plan om ca 84,8 m² med både terrass och balkong i västerläge. Öppen och ljus planlösning vid

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Kvadratsmart boende!

Kvadratsmart boende! Snart kan du bo här Ditt drömboende I det nyaste bostadsområdet i Mariehamn med närhet till allt du behöver dagligen och samtidigt med grönskande natur runt hörnet, får du det bästa av två världar Bostads

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Med reservation för ändringar.

piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Med reservation för ändringar. piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Lägenheter med härlig rymdkänsla och toppläge i Södra Ladugårdsängen. Välkommen! 2 piloten Med reservation 7 för ändringar. Med reservation för piloten

Läs mer

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 2 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 2 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN Bofakta CETRA ETAPP I TI TÅATIOE I TI ADSE SEK TI YET ivsstilen är grön, läget guld SPARBAKE SKÅE AREA ATTEAVÄE Central Park präglas av genomtänkt kvadratsmart arkitektur för en urban livsstil. Området

Läs mer

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET c VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET VI ERBJUDER DIG RUM FÖR FRAMTID TOPPMODERNA LÄGENHETER I CITY-LÄGE Skaffa dig ett unikt läge mitt i centrala Östersund, i en fastighet som värnar om människors

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

KUMMINGÅNGEN 4B, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST

KUMMINGÅNGEN 4B, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST KUMMINGÅNGEN 4B, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST 076-7688082 Välkommen till Kummingången 4B! Charmigt parhus beläget i lugnt och barnvänligt område med lekplatser runt knuten. Egen trädgård, två

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12 Vallgatan 12 Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12 Ljus och luftig hörnlägenhet! Hörnlägenhet i

Läs mer

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Kastetvägen 9 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Nybyggd bostad med unik utsikt! Nyproduktion. Ett terrasshus med härliga uteplatser

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Storgatan 52A Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Storgatan 52A Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Centralt läge, toppfräsch lägenhet och hög standard med påkostade

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är det centrala läget med tillgång till det mesta,

Läs mer

CENTRALT BOENDE I HYLLINGE

CENTRALT BOENDE I HYLLINGE CETRALT BOEDE I HYLLIGE uppför fem lägenheter i gamla skolan i Hyllinge. ÅGATA 27 HYLLIGE 5:109 OMBYGGAD AV SKOLA TILL LÄG ÅSTORPS KOMMU SKISS 2018-02-19 ligger mitt i byn. u har den vackra gamla tegelbygganden

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Västra Gatuadress Gyllenstensgatan 1 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Gyllenstensgatan 1 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med denna bostad är läget, med närhet till både natur med möjligheter

Läs mer

Esplanaden 2. Län Skåne Gatuadress Esplanaden 2 Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast

Esplanaden 2. Län Skåne Gatuadress Esplanaden 2 Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast 2012-11-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Drömboende på enastående läge med fantastiskt utsikt mot hamn och hav.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

rum & kök vid Köpmansgatan 11 i Mariehamn

rum & kök vid Köpmansgatan 11 i Mariehamn rum & kök vid Köpmansgatan 11 i Mariehamn Nybyggd trea om ca 91,4 m² på andra våningen med stor inglasad balkong i centrala Mariehamn. Utgångspris: 379 310 ANSVARIG MÄKLARE Lenita Fagerlund FASTIGHETSMÄKLARE

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET

DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET OM WILLHEMLYFTET 1 DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET Många vill bo med en standard som är jämförbar med nybyggda lägenheter. För att möta efterfrågan har vi utvecklat ett koncept som vi kallar Willhemlyftet. Det

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Nockeby Backe 2 G Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 52 m2 Gatuadress Nockeby Backe 2 G Nyproducerad 2:a! Välkommen till denna

Läs mer

Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG

Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG Ett grönt, enkelt och smart liv i ekostaden GREENHOUSE AUGUSTENBORG Greenhouse är mycket mer än bara ett boende. En verklig dröm för dig som värnar om miljön och ett gott liv. Här är det lätt att göra

Läs mer

Välkommen till Sigfridsvägen 21

Välkommen till Sigfridsvägen 21 Välkommen till Sigfridsvägen 21 Ett modernt boende med klassisk Ta chansen att bo i det vackra Q-märkta huset från 1935 på Sigfridsområdet. De klassiska detaljerna är väl bevarade, samtidigt som lägenheterna

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Fräsch lägenhet i andra våningen med högt till tak i ett bekvämt läge på Klinten. Utmärkt för dig som vill bo modernt och slippa ta bilen till jobbet

Läs mer

Snart kan du bo här! Idag har man uppfört två hus om fyra rum och kök, 117 m 2.

Snart kan du bo här! Idag har man uppfört två hus om fyra rum och kök, 117 m 2. Snart kan du bo här! Fastighets Ab Österängen i Eckerö har planer på att uppföra nitton välplanerade bostadshus, samtliga med fin utsikt över vattnet. Området ligger vackert med tillgång till gemensam

Läs mer

Seniorboendet Ängen. Ladugårdsängen, Örebro. Bofakta

Seniorboendet Ängen. Ladugårdsängen, Örebro. Bofakta Seniorboendet Ängen Ladugårdsängen, Örebro Bofakta Om Länsgården Länsgården Fastigheter AB ägs av Örebro läns landsting. Verksamheten startade 1990. Bolaget är självfinansierat och förvaltar 150 000 kvadratmeter.

Läs mer

INNERSTADSFJÄRDEN AB PRESENTERAR DRÖMBOENDE I SÖDRA HAMN, LULEÅ. Södra hamn Luleå

INNERSTADSFJÄRDEN AB PRESENTERAR DRÖMBOENDE I SÖDRA HAMN, LULEÅ. Södra hamn Luleå INNERSTADSFJÄRDEN AB PRESENTERAR DRÖMBOENDE I SÖDRA HAMN, LULEÅ Södra hamn Luleå I stan med skärgården som granne Du vaknar och stiger upp. Du går ut på balkongen och möts av båthamnen, skärgården och

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 142 m² Område Lillåudden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Exklusivt boende på Lillåudden i centrala Västerås. Högt och fritt

Läs mer

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus, välplanerad och väl ljudisolerad lägenhet med härlig balkong i rätt

Läs mer

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Huset ligger vackert beläget nära Kiruna centrum med utsikt mot Kebnekaise. Området är lugnt och

Läs mer

rum & kök vid Ekstocksvägen 3 lgh 7 i Mariehamn

rum & kök vid Ekstocksvägen 3 lgh 7 i Mariehamn 3 rum & kök vid Ekstocksvägen 3 lgh 7 i Mariehamn Utgångspris: 169 500 (Skuldfritt pris: 185 092,23 ) Trivsam lägenhet om 79 m² på andra våningen med två balkonger, en mot väster och en mot norr. I huset

Läs mer

FRAMSTEGET. Trygghetsboende i centrala Vetlanda

FRAMSTEGET. Trygghetsboende i centrala Vetlanda Trygghetsboende i centrala Vetlanda Trygghetsboende i fem plan med stor terrass och generös trädgård 2 50 lägenheter 5 våningsplan 3 Här skapas möjligheter för det trygga och bekväma livet Är du över 65

Läs mer

BRF TEGNÉR LUTHAGEN UPPSALA

BRF TEGNÉR LUTHAGEN UPPSALA BRF TEGNÉR LUTHAGEN UPPSALA NYA LÄGENHETER MED CENTRALT LÄGE VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. besqab.se/tegner TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX

Läs mer

besqab.se/tegner Brf tegnér - luthagen uppsala nya lägenheter med centralt läge

besqab.se/tegner Brf tegnér - luthagen uppsala nya lägenheter med centralt läge Brf tegnér - luthagen uppsala Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. nya lägenheter med centralt läge besqab.se/tegner täby Kemistvägen 17 Box 1328 183

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

Kristinagatan 15 B. Kristinagatan 15 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Kristinagatan 15 B. Kristinagatan 15 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 4 rum (2 sovrum) / 141 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välkommen till en modern och trevlig lägenhet i en fastighet som

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN Bofakta CETRAL PARK ETAPP 3 4 MI TILL TÅGATIOE MI TILL 1ADSPARKE 30 SEK TILL GYMMET Livsstilen är grön, läget guld SPARBAKE SKÅE AREA Central Park präglas av genomtänkt kvadratsmart arkitektur för en urban

Läs mer

NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY

NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY PRESENTATION Lyyskis Fastigheter kan i samarbete med Villes Byggservice AB erbjuda dig ett nytt boende i Godby centrum. Under våren 2014 uppförs ett parhus bestående

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tillfälle att förvärva en ljus trerummare på 104 kvm på fjärde våningen,

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

LOFTET. besqab.se/blackeberg BLACKEBERG STOCKHOLM SMARTA SMÅLÄGENHETER

LOFTET. besqab.se/blackeberg BLACKEBERG STOCKHOLM SMARTA SMÅLÄGENHETER VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BLACKEBERG STOCKHOLM LOFTET SMARTA SMÅLÄGENHETER besqab.se/blackeberg TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

KVARTERET PARADISET ADAM & EVA JOHAN & THOMAS PROJEKTGRUPP 15

KVARTERET PARADISET ADAM & EVA JOHAN & THOMAS PROJEKTGRUPP 15 KVARTERET PARADISET ADAM & EVA JOHAN & THOMAS KVARTERET PARADISET Platsen Närheten till havet är det mest attraktiva med tomten på Eriksberg. Den har dockan, en framtida småbåtshamn på sin västra sida

Läs mer

24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast

24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Norra Dragspelsgatan 24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En fräsch bostad i ett mycket lugnt läge nära Frölunda

Läs mer

Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish. Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN

Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish. Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN JONEBERG Kvarteret Joneberg ligger på en höjd nära Simrishamns centrum, inbäddat i ett äldre villaområde,

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

Moderna lägenheter i Gamla Brandstationen

Moderna lägenheter i Gamla Brandstationen Situationsplan ff Bofakta ff Gamla Brandstationen ligger i lummig grönska i korsningen av Kävlingevägen och Kung Oskars väg i Lunds centrum. Byggnaden ritades av domkyrkoarkitekten Theodor Wåhlin och stod

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Storgatan 52A Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Storgatan 52A Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Centralt läge, toppfräsch lägenhet och hög standard med påkostade

Läs mer

Granhäcksvägen 3c. Län. Granhäcksvägen 3c Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Granhäcksvägen 3c. Län. Granhäcksvägen 3c Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Vardagsrum Stort och ljust vardagsrum med

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Storgatan 53! Med ett centralt och högt utsiktsläge vid Åsunden finner ni denna

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Näst högst upp, på nionde våningen, ovan trädtopparna, med stor altan i söderläge. Här flödar solen in genom de extra stora fönstren. Utsikten är magnifik

Läs mer

Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med vacker havsutsikt

Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med vacker havsutsikt Exklusivt klipphus vid Havsvidden i Geta med vacker havsutsikt Stilfullt klipphus uppfört i två våningsplan vid Havsvidden i Geta. Klipphuset omfattar kök, vardagsrum, sovrum, badrum och hall i nedre våningsplanet

Läs mer

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m BRIGGEN 4 hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD Västra Kanalgatan 1 211 41 Malmö telefon: 040-12 64 00 BESKRIVNING Fastighets AB Riggenhus bygger 37 lägenheter i det nya bostadsområdet Fullriggaren i Västra

Läs mer

Etagelägenhet med fantastisk vy

Etagelägenhet med fantastisk vy Etagelägenhet med fantastisk vy En unik nyrenoverad etagelägenhet med härlig utsikt över Vasastadens takåsar. I en tidstypisk 1920-tals fastighet finner du denna fantastiska lägenhet med stora ljusa ytor,

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

BRF Kevingestrand INREDNINGSKONCEPT

BRF Kevingestrand INREDNINGSKONCEPT BRF Kevingestrand ÄRMILJÖ -ETRÉSIDA Omsorg om material Ståltrappor med smidesräcken. Röda mattan Träd Egen uteplats Träd som insynsskydd och rumsdefinierare Trappa blir till skärmtak Belyst träd markerar

Läs mer

Välkommen hem till Gotö!

Välkommen hem till Gotö! Välkommen hem till Gotö! Byggt för var dag Bara minuters promenad från både skog och badplats bygger vi det nya bostadsområdet Gotö. Totalt handlar det om ungefär 100 hus, varav 20 under första etappen.

Läs mer

Willhem. Vision Willhems vision är "En värld med hyresbostäder där människor trivs och är stolta över sitt boende - alla vill hem".

Willhem. Vision Willhems vision är En värld med hyresbostäder där människor trivs och är stolta över sitt boende - alla vill hem. Willhemlyftet Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige.??Willhemlyftet är vårt koncept där

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN

DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN DITT NYA BOENDE NORRA KAJEN BRF PÄRLAN UPPFÖR B R F PÄ R L A N En ny stadsdel tar form i Sundsvall. Njut av Norra kajens glittrande havsutsikt, varje dag. Lillskär kommer att uppföra 69 fantastiska lägenheter,

Läs mer

Ett hem att längta till. Ett hem i Boden. Brogatan 44.

Ett hem att längta till. Ett hem i Boden. Brogatan 44. Ett hem att längta till. Ett hem i Boden. Brogatan. OKTOBER SLÄPPER VI LÄGENHETERNA FÖR INTRESSEANMÄLAN. INFLYTTNING VÅREN 01. 1 ARKITEKTENS ORD Ljuset har i hög grad styrt form och produktval När det

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten Acceptpris: 1 295 000 kr, Boarea: ca 69 m² Mäklare: Zabina Lodhi Telefon: 08-708 88 52, Mobiltelefon: 070-19 03 944 e-post: zabina.lodhi@maklarhuset.se

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5

Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5 Fredsgatan 5 Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5 Charmig villa med stor tomt! Charmig 40-tals villa på

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Kyrkogatan 9 B Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Kyrkogatan 9 B Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och fin lägenhet högst upp i huset, stor balkong med utsikt

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Välkommen! STUREGATAN 54, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST

Välkommen! STUREGATAN 54, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST Välkommen! STUREGATAN 54, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST 076-7688082 Välkommen till Sturegatan 54! Med ljus och tilltalande planlösning, högt i tak, rejäl och solig balkong med vy ner över takåsarna

Läs mer

Centralt 86.5 kvm 3 r o k. Som nytt! Två badrum, välutrustat kök och två badrum. Hiss och garage finns i huset.

Centralt 86.5 kvm 3 r o k. Som nytt! Två badrum, välutrustat kök och två badrum. Hiss och garage finns i huset. Centralt 86.5 kvm 3 r o k Som nytt! Två badrum, välutrustat kök och två badrum. Hiss och garage finns i huset. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad

Läs mer

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan Järnvägsgatan 80 24 nyproducerade hyreslägenheter Fasad mot järnvägsgatan interiör Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

Willa Nordic ONV BOLIG. Modern dansk design. www.willanordic.se

Willa Nordic ONV BOLIG. Modern dansk design. www.willanordic.se Willa Nordic ONV BOLIG Modern dansk design www.willanordic.se ETT HUS SOM STICKER UT & SAMTIDIGT SMÄLTER IN, LIKT EN KAMELEONT MED INTEGRITET DET HÄR ÄR ETT HEM FÖR FAMILJEN SOM VILL BO I ETT ARKITEKTRITAT

Läs mer

Västermalms Atrium, Kungsholmen. Designvåning för den stora familjen

Västermalms Atrium, Kungsholmen. Designvåning för den stora familjen Västermalms Atrium, Kungsholmen Designvåning för den stora familjen Det här är en etagesjua med spännande planlösning. Lägenheten har fyra balkonger och rymlig etagevåning. I det moderna köket ingår tilltalande

Läs mer