ANALYS OMXS30 JANUARI 2018

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ANALYS OMXS30 JANUARI 2018"

Transkript

1 ANALYS OMXS30 Publicerad JANUARI 2018 E2 INVEST

2 INLEDNING I denna månadsanalys av OMXS30 tänkte vi ta en tillbakablick på några av analyserna som E2 Invest publicerat under 2017 och följa upp hur de har fallit ut. Som alltid är teknisk analys igen vedertagen sanning utan mer ett stöd till hur man ska förhålla sig för att ha en bättre edge än genomsnittet i sin aktie/index handel. Det är alltid viktigt att följa upp det man gör för att kunna lära sig något av det. BILD 1 OMXS30 ANALYS PUBLICERAD APRIL 2017 OMXS30 i dagsupplösning där vi skrev att motståndsnivåerna på ovansidan som kommer att vara intressanta att bevaka är de utritade röda linjerna: E2 Analys publicerad april Samt stödnivån på nedsidan utritad med gröna linjer: Vi skrev även att nivåerna är intressant att bevaka då kursen kommer stanna av och testa av dessa områden. I bild 2 nedan kan vi se hur det föll ut tills idag BILD 2 OMXS30 UPPFÖLJNINGSBILD FRÅN IDAG Här följer vi upp bild 1, pil med nr i bilden kopplat mot nr i texten. Uppföljning av bild 1 1. Analysen i bild 1 publiceras 4 april Kursen stiger under kommande månader till nivån 1657 och testar av detta område 9 gånger innan kursen fallet tillbaka. 3. Kursen faller ner till 1530 området och testar av nivån vid 5st tillfällen. 4. Kursen stiger återigen till området vid 1660 och testar av detta område 5 gånger. 5. Kursen faller åter ner till nivån 1590 där indexet befinner sig idag och har de senaste veckorna vid 7 tillfällen testat av nivån.

3 BILD 3 OMXS30 ANALYS PUBLICERAD JUNI 2017 I juni publicerade E2 en analys där vi skrev att den avslutande månadsvåg 5 (sista svarta linjen) i vecka skulle bestå av 5st vågor (röda linjer). Vi gjorde antagandet att våg 1, 2, 3 var bildade i vecka och nu skulle våg 4 som ska trycka ner kursen ta vid för att sedan följas av en våg 5 som skulle ta upp kursen i en sista avslutande våg innan vi kommer att närma oss en topp. E2 Analys publicerad juni 2017 Utfallet efter denna analys kan ni se i bild 4 nedan. BILD 4 OMXS30 UPPFÖLJNINGSBILD FRÅN IDAG Här har vi zoomat in diagrammet för att se bättre när vi följer upp bild 3. Pil med nr i bilden kopplat mot nr i texten. Uppföljning av bild 3 1. Här publiceras analysen för juni 2017, där vi gjorde antagande att en våg 4 i vecka ska ta fart neråt och sedan åtföljas av en våg 5 upp. 2. Någon vecka efter att analysen publicerats så började OMXS30 att falla och gick ner ca 8% fram tills september 2017 där indexet bottnade se pil Efter att indexet bottnat så påbörjades en våg 5 upp som steg ca 10% fram tills november 2017 innan OMXS30 noterat någon form av topp, se pil 3. Vi fick alltså efter att analysen publicerats se en våg 4 ta fart neråt för att sedan åtföljas av en våg 5 upp.

4 BILD 5 OMXS30 ANALYS PUBLICERAD AUGUSTI 2017 Vi skrev i denna analys att OMXS30 med stor sannolikhet kommer att notera en lokal botten mellan 25 augusti 2017 och 14 september Detta innan vi ska ha ett uppställ, se pilar samt det inringade området i den högra delen av diagrammet. E2 Analys publicerad augusti 2017 Detta enligt 91 dagars cykeln inom vilket det statistiskt noteras bottnar på OMXS30. Se bild 7 på nästa sida för uppföljning. BILD 6 OMXS30 ANALYS PUBLICERAD SEPTEMBER 2017 E2 Analys publicerad september 2017 Vi skrev i denna analys att OMXS30 med stor sannolikhet kommer att notera en lokal botten mellan 7 december 2017 och 31 januari innan vi ska ha ett uppställ se pilar samt det markerade området i den högra delen av diagrammet. Detta enligt 91 dagars cykeln inom vilket det statistiskt noteras bottnar på OMXS30. Se bild 7 på nästa sida för uppföljning.

5 BILD 7 OMXS30 UPPFÖLJNINGSBILD FRÅN IDAG Här följer vi upp bild 5 och 6, pil med nr i bilden kopplat mot nr i texten. Uppföljning av bild 5 och 6 1. Analysen i bild 5 publicerad i augusti Kursen fortsätter falla 3% och noterar sin botten inom angivet intervall den 27 augusti 2017 innan kursen tar fart upp och stiger 10%. Precis som vi skrev i analysen för augusti. 3. Analysen i bild 6 publiceras i september Kursen fortsätter att stiga ca 7% innan vi får en topp och kursen faller tillbaka och noteras nu inom intervallet mellan 7 december 2017 och 31 januari 2018 där en botten ska noteras. Innan vi kan se en rekyl upp. BILD 8 OMXS30 ANALYS PUBLICERAD NOVEMBER 2017 Vi skrev i denna analys från november 2017 att priset på OMXS30 stiger medan momentum mätt i RSI indikatorn faller och bildar lägre toppar och bottnar. E2 Analys publicerad november 2017 Detta är en varningssignal i dagsupplösning på att en topp håller på att bildas på OMXS30, då priset går upp men trycket i uppgången tydlig avtar och blir svagare. Vi kan se i diagrammet att det finns en tydlig divergens mellan pris (stiger) och RSI (röd linje faller). Vi tar oss fram och kollar hur utfallet blev 2 månader senare se bild 9 på nästa sida.

6 BILD 9 OMXS30 UPPFÖLJNINGSBILD FRÅN IDAG Här följer vi upp bild 8, pil med nr i bilden kopplat mot nr i texten. Uppföljning av bild 8 1. Här publicerade E2 sin analys om att priset och momentum divergerar och varnar för att risken för att topp snart kommer bildas är stor. 2. Ett par dagar senare så bildas en topp och OMXS30 inleder med att falla ca 6% de kommande månaderna tills där kursen noteras idag BILD 10 OMXS30 DAG NY AKTUELL ANALYS JANUARI 2018 Nutids analys Vi tar en titt på var OMXS30 befinner sig just nu i dagsupplösning och vad vi kan förvänta oss. Denna bild visar prisutvecklingen på OMXS30 kopplat mot Squeeze indikatorn börs slangen. Squeeze indikatorn är något som visar på kommande utbrott i prisutvecklingen. Denna indikator är som en vattenslang som man vrider när vattnet är på, då blir det uppdämt tryck och när man sedan släpper drar slangen iväg åt något håll. Först drar kursen ihop sig och då noteras det blå området på ovansidan och det röda på undersidan, sedan kommer utbrottet. Följ numren i bild mot text. 1. En squeeze noteras, utbrottet i pris sker uppåt. 2. En squeeze noteras, utbrottet i pris sker uppåt. 3. En squeeze noteras, utbrottet i pris sker neråt. 4. En squeeze noteras, utbrottet i pris sker uppåt. 5. En squeeze noteras, utbrottet i pris sker neråt

7 BILD 11 OMXS30 DAG NY AKTUELL ANALYS JANUARI 2018 Denna bild är OMXS30 i dagsupplösning med vad squeeze indikatorn visar på just nu. Nutids analys Den noteras nämligen med det blå området på ovansidan och det röda på undersidan. Detta ger en heads up för att det inom kort kommer att bli ett kraftigt utbrott på OMXS30. Om utbrottet sker på ovansidan eller nedsidan vet man inte förrän det sker. Däremot vet vi att kursen noteras mellan nivåerna 1628 och 1584 vilket är intervallet där OMXS30 konsoliderar just nu och anledningen till att en squeeze bildats. Om 1584 tas ut på nedsidan eller 1628 tas ut på ovansidan och detta sker med kraftig volym (mitten diagrammet) så kommer OMXS30 att med stor sannolikhet fortsätta i den riktningen de kommande veckorna/månaderna. Squeeze Indikatorn har nämligen berättat att utbrottet kommer ske och vår uppgift är bara att bevaka nivåer på ovan och nedsidan för att veta åt vilket håll vi ska hänga på när det sker. BILD 12 OMXS30 VÅGOR I DAG/VECKA NY AKTUELL ANALYS JANUARI 2018 Nutids analys OMXS30 har i början av november 2017 bildat någon form av topp som sedan följts av vad som verkar vara en A, B, C formation som rekyler ofta tar formen av. I dagsupplösning är det tveklöst en rekyl vi ser och om vi nu tidigt i denna cykel ska ställa upp en analys så har en A, B, C formation snart färdigställts i dagsupplösning (se blå linjer). När dagsupplösningen är klar är också första A benet i den högre tidsupplösning klart vilket blir vecka (se de röda linjerna). Det som då ska följa är en rekyl upp men där är vi inte än. Än så länge är detta scenario inte bekräftat utan endast ett tidigt antagande av hur det skulle kunna se ut.

8 AVSLUTNING Då har vi gjort en tillbakablick på några av de analyserna som publicerats under året och följt upp hur de har fallit ut fram tills idag. Som vi tidigare nämnt så handlar teknisk analys inte om att få rätt eller fel i det enskilda fallet. Det handlar istället enbart om att ställa upp olika scenarion och se var man har störst procentuell chans att lyckas. Ibland får man rätt och ibland får man fel och då är det bara att tänka om. MÅNAD Det ser ut som att OMXS30 har noterat en möjlig topp för den här gången och nu påbörjat sin rekyl neråt, än är detta dock inte bekräftat och skulle analysen vara fel så finns det lite utrymme kvar på ovansidan men som sagt möjligheten att toppen är satt är relativt stor. VECKA Det ser ut som att OMXS30 befinner sig i en rekylvåg A (neråt) i veckoupplösning och det är då den första vågrörelsen vi ser som sedan ska följas av en våg B (upp) och sedan en våg C (ner). DAG Om scenariot att OMXS30 påbörjat sin rekylvåg ner stämmer så ska våg A i veckoupplösning i det lägre perspektivet vilket blir dag bestå av en A, B, C formation. Det ser ut som att OMXS30 har bildat våg A, B och nu befinner sig i våg C ner som ska avslutat den första vågen i veckoupplösning innan vi kommer få en lite kraftigare rekyl upp i en nedtrend. Men som tidigare nämnt är inte detta scenario bekräftat ännu. Erik och Christian E2 Invest Glöm inte att historia är en sak och framtid en annan så allt är endast en analys av hur det ser ut just nu. E2 INVEST FRÅNSÄGER SIG ALLT ANSVAR FÖR DIREKT ELLER INDIREKT FÖRLUST ELLER SKADA SOM GRUNDAR SIG PÅ ANVÄNDANDET AV INFORMATION FRÅN DEN HÄR HEMSIDAN. VÅRA STRATEGIER ÄR BASERADE PÅ HISTORISKA UTFALL OCH DET FINNS INGEN GARANTI FÖR ATT DESSA KOMMER VARA VINSTGIVANDE I FRAMTIDEN. E2 INVEST e2invest@hotmail.com Copyright E2 Invest

ANALYS OMXS30 DECEMBER 2017

ANALYS OMXS30 DECEMBER 2017 ANALYS OMXS30 Publicerad 2017-12-03 DECEMBER 2017 E2 INVEST e2invest@hotmail.com BILD 1 OMXS30 VÅGOR MÅNAD Denna bild är OMXS30 där varje stapel motsvarar en månad i ett diagram från 1998 tills idag. Jag

Läs mer

Publicerad ANALYS OMXS30 MARS 2018 E2 INVEST. E2 INVEST

Publicerad ANALYS OMXS30 MARS 2018 E2 INVEST. E2 INVEST ANALYS OMXS30 Publicerad 2018-02-25 MARS 2018 E2 INVEST E2 INVEST e2invest@hotmail.com BILD 1 OMXS30 Denna bild publicerade vi 10 februari 2018 och vi skrev följande. E2 Analys publicerad 2018-02-10 Sedan

Läs mer

ANALYS OMXS30. MAJ 2018 Del 1 E2 INVEST

ANALYS OMXS30. MAJ 2018 Del 1 E2 INVEST ANALYS OMXS30 Publicerad 2018-05-03 Publicerad 2017-12-30 MAJ 2018 Del 1 E2 INVEST E2 INVEST e2invest@hotmail.com INLEDNING När vi på E2 använder oss av teknisk analys är det endast en subjektiv bedömning

Läs mer

Publicerad ANALYS OMXS30 FEBRUARI 2018 DEL 1 E2 INVEST. E2 INVEST

Publicerad ANALYS OMXS30 FEBRUARI 2018 DEL 1 E2 INVEST. E2 INVEST ANALYS OMXS30 Publicerad 2018-01-28 FEBRUARI 2018 DEL 1 E2 INVEST E2 INVEST e2invest@hotmail.com BILD 1 OMXS30 I detta diagram motsvara varje stapel en månad i ett diagram från 1998 tills idag. De svarta

Läs mer

ANALYS OMXS30. APRIL 2018 Del 2 E2 INVEST

ANALYS OMXS30. APRIL 2018 Del 2 E2 INVEST ANALYS OMXS30 Publicerad 2018-04-16 Publicerad 2017-12-30 APRIL 2018 Del 2 E2 INVEST E2 INVEST e2invest@hotmail.com BILD 1 OMXS30 (tillbakablick) Dag Denna text och bild publicerades i E2:s analys 2018-02-10

Läs mer

ANALYS OMXS30. Augusti 2017

ANALYS OMXS30. Augusti 2017 ANALYS OMXS30 Publicerad 2017-08-27 Augusti 2017 BILD 1 OMXS30 (MÅNADSUPPLÖSNING) BILD 1 OMXS30 (MÅNADSUPPLÖSNING) Denna bild är OMXS30 där varje stapel motsvarar en månad i ett diagram som går tillbaka

Läs mer

ANALYS OMXS30 NOVEMBER 2017

ANALYS OMXS30 NOVEMBER 2017 ANALYS OMXS30 Publicerad 2017-11-06 NOVEMBER 2017 E2 INVEST e2invest@hotmail.com BILD 1 OMXS30 MÅLBILD BILD 1 OMXS30 MÅLBILD Denna bild är OMXS30 där varje stapel motsvarar en månad i ett diagram som sträcker

Läs mer

ANALYS OMXS30 JULI 2017

ANALYS OMXS30 JULI 2017 ANALYS OMXS30 JULI 2017 BILD 1 OMXS30 (MÅNADSUPPLÖSNING) BILD 1 OMXS30 (MÅNADSUPPLÖSNING) Denna bild är OMXS30 där varje stapel motsvarar en månad i ett diagram som går tillbaka till 1998. I det längre

Läs mer

ANALYS OMXS30 JULI 2018 E2 INVEST

ANALYS OMXS30 JULI 2018 E2 INVEST ANALYS OMXS30 Publicerad 2018-06-28 Publicerad 2017-12-30 JULI 2018 E2 INVEST E2 INVEST e2invest@hotmail.com BILD 1 OMXS30 E2 Analys publicerad 2 juni 2018 Nedan text och bilden bredvid publicerades i

Läs mer

ANALYS OMXS30 SEPTEMBER 2017

ANALYS OMXS30 SEPTEMBER 2017 ANALYS OMXS30 Publicerad 2017-09-24 SEPTEMBER 2017 E2 INVEST e2invest@hotmail.com BILD 1 OMXS30 MÅLBILD BILD 1 OMXS30 MÅLBILD I detta diagram motsvarar varje kursstapel en månad. Vi arbetar efter en målbild

Läs mer

ANALYS OMXS30. APRIL 2018 Del 1 E2 INVEST

ANALYS OMXS30. APRIL 2018 Del 1 E2 INVEST ANALYS OMXS30 Publicerad 2018-04-02 Publicerad 2017-12-30 APRIL 2018 Del 1 E2 INVEST E2 INVEST e2invest@hotmail.com BILD 1 OMXS30 Denna bild motsvarar vårat huvudscenario för den långa trenden på OMXS30.

Läs mer

ANALYS OMXS30 MARS 2018 DEL 2 E2 INVEST

ANALYS OMXS30 MARS 2018 DEL 2 E2 INVEST ANALYS OMXS30 Publicerad 2018-03-19 Publicerad 2017-12-30 MARS 2018 DEL 2 E2 INVEST E2 INVEST e2invest@hotmail.com BILD 1 OMXS30 MÅNAD Denna bild motsvara vårat huvudscenario för den långa trenden på OMXS30.

Läs mer

MARKNADSANALYS OMXS30 MAJ 2017

MARKNADSANALYS OMXS30 MAJ 2017 MARKNADSANALYS OMXS30 MAJ 2017 BILD 1 OMXS30 (MÅNADSUPPLÖSNING) BILD 1 OMXS30 (MÅNADSUPPLÖSNING) Är en skiss av hur vi bedömer det långsiktiga vågmönstret på OMXS30 som är Stockholmsbörsens storbolagsindex.

Läs mer

MÅLBILD OMXS30 Uppdaterad

MÅLBILD OMXS30 Uppdaterad MÅLBILD OMXS30 Uppdaterad 2017-07-23 BILD 1 OMXS30 (MÅNADSUPPLÖSNING) BILD 1 OMXS30 (MÅNADSUPPLÖSNING) OMXS30 där varje stapel motsvarar en månad i ett diagram som sträcker sig tillbaka till 1986. De 3st

Läs mer

ANALYS OMXS30 OKTOBER 2017

ANALYS OMXS30 OKTOBER 2017 ANALYS OMXS30 Publicerad 2017-10-22 OKTOBER 2017 E2 INVEST e2invest@hotmail.com BILD 1 OMXS30 MÅLBILD BILD 1 OMXS30 MÅLBILD Ovan bild är OMXS30 där varje stapel motsvarar en månad i ett diagram som sträcker

Läs mer

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER!

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! börs 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2014 BÖRSTJÄNAREN KIKAR PÅ STHLM

Läs mer

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER!

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! börs Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor Ett marknadsbrev från Börstjänaren Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Läs mer

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev börs 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren ATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR

Läs mer

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren ATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 Silver, Vete 7 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 9 januari 2011 vecka 2

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Silver, Råolja 5 Guld, Bomull

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Silver, Råolja 5 Guld, Bomull v.40 Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Silver, Råolja 5 Guld, Bomull 6 EUR/SEK, USD/SEK 7 HM, DAX 8 Råvaruindex 9 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 17 julio 2011 vecka 29

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

New Nordic Healthbrands

New Nordic Healthbrands Technical Analysis Analysts: Jesper Carlsson 9 March 06: Skapa egen bull & bear mall: Radera bilderna från mallen och klipp och klistra in din egna tabell Futura storlekz 9. Ni kan flytta varje figur var

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Sammanfattningsvis: USDSEK är fast i spannet 8,00-8,88 kr med trendlösa utsikter.

Sammanfattningsvis: USDSEK är fast i spannet 8,00-8,88 kr med trendlösa utsikter. USDSEK dagsdiagram (diagram källa: Infront) USDSEK Tor 27 aug 2015 Skrivet av Per Stolt USDSEK (8,4640): Dollarkrona har hittat sin jämvikt kring 8,00-8,88 kr Just nu händer inget oväntat för dollarkrona.

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

-Japp, du skall nog passa på att sälja dina aktier nu innan kurserna står ännu lägre i eftermiddag!

-Japp, du skall nog passa på att sälja dina aktier nu innan kurserna står ännu lägre i eftermiddag! Diagram källa: INFRONT OMX-KRÖNIKAN Tis 4 nov 2014 Skrivet av Per Stolt God Morgon! 08:50 OMX-INDEX (1399,05): TRADING MÅLKURSEN 1397-1400 UPPNÅDDES I SEN HANDEL OMX har färdats långt och fort, och nu

Läs mer

OljeTENDENSer OljeTENDENSer5. Torsdagen den 12 november 2013

OljeTENDENSer OljeTENDENSer5. Torsdagen den 12 november 2013 Nr 091/2013 (sid 1 av 5) Torsdagen den 12 november 2013 5 Anno 2005 2 0 1 3 Nummer 091 OMXS 30 index 1 281,71 OMXS 30 förbrukar nu tid på hög nivå efter att ha satt 1 301 som högst den 22 oktober. Det

Läs mer

Skapa egen bull & bear mall: Radera bilderna från mallen och klipp och klistra in din egna tabell

Skapa egen bull & bear mall: Radera bilderna från mallen och klipp och klistra in din egna tabell Technical Analysis Analyst: Ahmed Daadooch 8 March 06: Skapa egen bull & bear mall: Radera bilderna från mallen och klipp och klistra in din egna tabell Futura storlekz 9. Ni kan flytta varje figur var

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

PIVOT POINTS NAVIGERA EFTER STÖD OCH MOTSTÅND

PIVOT POINTS NAVIGERA EFTER STÖD OCH MOTSTÅND PIVOT POINTS NAVIGERA EFTER STÖD OCH MOTSTÅND En investering i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Historisk utveckling

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Silver, Neste Oil 7 Långtidsgrafer 10 Ansvarsfriskrivning 6 marzo 2011 vecka 10 Marknadsöversikt

Läs mer

MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 30 maj 2016 Skrivet av Per Stolt

MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 30 maj 2016 Skrivet av Per Stolt Diagram källa: Infront MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 30 maj 2016 Skrivet av Per Stolt ERIC B (62,60 KR): Vände söder ut igen! Ericsson trampar vatten. Likaså aktieägarna. Regalskeppet Vasa vände

Läs mer

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Silver, Olja 5 Guld, Naturgas

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Silver, Olja 5 Guld, Naturgas v.40 Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Silver, Olja 5 Guld, Naturgas 6 EUR/SEK, USD/SEK 7 AstraZeneca, Assa Abloy 8 Råvaruindex 9 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 24 julio

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas v.40 13 februari 2011 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 NOK/SEK, Vete 7 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning vecka

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Tradingklubben tisdag 19 februari

Tradingklubben tisdag 19 februari RBS MINI FUTURES, BULL BEAR CERTIFIKAT & OEC Tradingklubben tisdag 19 februari Tobbe Rosén John Lönnqvist www.aktivborshandel.se 1. Analysera marknaden Handla med Mini Futures 4 steg 2. Bestäm var du

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

BULL & BEAR TENDENS BULL & BEAR

BULL & BEAR TENDENS BULL & BEAR Nr 102/2013 (sid 1 av 6) Tisdagen den 3 december 2013 BULL & BEAR Anno 2009 2 0 1 3 Nummer 102 OMXS 30 index 1 284,12 OMXS 30 satte 1 316 som högst den 28 november och fastnade i intervallet 1 310-1 325,

Läs mer

Användbara indikatorer

Användbara indikatorer Användbara indikatorer Teknisk analys består egentligen av två delar: grafisk analys (chartism) och numerisk analys. Den första baseras på en direkt observationer av kurserna och volymerna, och formationer

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 6 december 2009 Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete 8 Råvarukommentar 9 Högbergs högläge: Guld på $3000, minst! 10 Graföversikt

Läs mer

börs Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

börs Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE börs 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

Läs mer

BULL & BEAR TENDENS BULL & BEAR

BULL & BEAR TENDENS BULL & BEAR Nr 104/2013 (sid 1 av 6) Tisdagen den 10 december 2013 BULL & BEAR Anno 2009 2 0 1 3 Nummer 104 OMXS 30 index 1 271,00 OMXS 30 har en tid get signaler om en nedgång I och med att index varit under 1 280-nivån.

Läs mer

MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 13 Juni 2016 Skrivet av Per Stolt

MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 13 Juni 2016 Skrivet av Per Stolt Diagram källa: Infront MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 13 Juni 2016 Skrivet av Per Stolt ERIC B (61,20 KR): NEGATIVA MÅLKURSEN UPPNÅDD IGEN (92 KR) FALLER MER! I diagrammet nedan till vänster kan

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Euro Stoxx 7 Råvarukommentar 8 Högbergs högläge 9 Statistik 12 Jim Rogers råvaruindex 13

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 29 november 2009 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete 7 Dubai debt fear 8 Råvarukommentar 9 Högbergs högläge: Mjölkkossor

Läs mer

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER!

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! börs Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor Ett marknadsbrev från Börstjänaren Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Läs mer

Dagliga TENDENSer. DagligaTENDENSer

Dagliga TENDENSer. DagligaTENDENSer Nr 229/2013 (sid 1 av 6) Anno 2004 Tisdagen den 3 december 2013 Nummer 229 2 0 1 3 OMXS 30 index (C 1 304,58 H 1 309,09 L 1 301,11) OMXS 30 satte 1 316 som högst i torsdags den 28 november för att sedan

Läs mer

OMX-INDEX (1323,18): I

OMX-INDEX (1323,18): I OMX-index 10 min (diagram källa: Infront) OMX-KRÖNIKAN Mån 16 maj 2016 Skrivet av Per Stolt God Morgon! OMX-INDEX (1323,18): I väntan på fortsatt baisse Fredagen blev visserligen en dag med stigande index,

Läs mer

Innehåll. Marknadsöversikt. 11 Graföversikt 8 Högbergs högläge. 6 Vete, Euro Stoxx 50. OMXS30, S&P 500 Råolja, Naturgas Guld, Koppar USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll. Marknadsöversikt. 11 Graföversikt 8 Högbergs högläge. 6 Vete, Euro Stoxx 50. OMXS30, S&P 500 Råolja, Naturgas Guld, Koppar USD/SEK, EUR/SEK v.40 1 augusti 2010 vecka 31 Innehåll 1 2 3 4 5 Marknadsöversikt OMXS30, S&P 500 Råolja, Naturgas Guld, Koppar USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Euro Stoxx 50 11 Graföversikt 8 Högbergs högläge 14 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

OMX-KRÖNIKAN Fre 8 maj 2015 Skrivet av Per Stolt. God Morgon!

OMX-KRÖNIKAN Fre 8 maj 2015 Skrivet av Per Stolt. God Morgon! OMX-terminen maj 5 min (diagram källa: Infront) OMX-KRÖNIKAN Fre 8 maj 2015 Skrivet av Per Stolt God Morgon! 08:44 OMX-TERMINEN (1579): Nedställ följdes av upprekyl. Det blev en volatil torsdag. Först

Läs mer

OljeTENDENSer OljeTENDENSer5. Torsdagen den 7 november 2013

OljeTENDENSer OljeTENDENSer5. Torsdagen den 7 november 2013 Nr 090/2013 (sid 1 av 6) Torsdagen den 7 november 2013 5 Anno 2005 2 0 1 3 Nummer 090 OMXS 30 index 1 293,03 OMXS 30 satte högsta noteringen i år redan den 22 oktober vid 1 301 för att sedantveka en del

Läs mer

Innehåll 1 Ottomanska riket, 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK. Economics. Ottomanska imperiet

Innehåll 1 Ottomanska riket, 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK. Economics. Ottomanska imperiet v.40 1 november 2009 Innehåll 1 Ottomanska riket, 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete 7 Råvaruindex 8 Råvarukanalen 9 Graföversikt 11 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

OljeTENDENSer OljeTENDENSer5. Torsdagen den 14 november 2013

OljeTENDENSer OljeTENDENSer5. Torsdagen den 14 november 2013 Nr 092/2013 (sid 1 av 5) Torsdagen den 14 november 2013 5 Anno 2005 2 0 1 3 Nummer 092 OMXS 30 index 1 282,50 OMXS 30 stiger under torsdagen efter att ha varit ned till 1 270 som lägst under onsdagen.

Läs mer

Veckoanalysen - OMX Sön 16 juli 2015 Skrivet av Per Stolt

Veckoanalysen - OMX Sön 16 juli 2015 Skrivet av Per Stolt OMX-index dagsdiagram, diagram källa: INFRONT) Veckoanalysen - OMX Sön 16 juli 2015 Skrivet av Per Stolt OMX-INDEX (1586,83): LILLA MÅLKURSEN UPPNÅDD INNAN SEMESTERN 1658,93 Det fanns inga större utsagor

Läs mer

MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 27 april 2015 Skrivet av Per Stolt

MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 27 april 2015 Skrivet av Per Stolt Diagram källa: Infront MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 27 april 2015 Skrivet av Per Stolt 08:00 ERIC B (98,50 KR): NEGATIVA MÅLKURSEN UPPNÅDD 99 KR Det är stora rörelser i Ericsson för tillfälle.

Läs mer

Skapa egen bull & bear mall: Radera bilderna från mallen och klipp och klistra in din egna tabell

Skapa egen bull & bear mall: Radera bilderna från mallen och klipp och klistra in din egna tabell Technical Analysis Analysts: Adam Röjdemark 4 Mars 06: Skapa egen bull & bear mall: Radera bilderna från mallen och klipp och klistra in din egna tabell Futura storlekz 9. Ni kan flytta varje figur var

Läs mer

Facit till frågorna i grundkursen

Facit till frågorna i grundkursen Facit till frågorna i grundkursen Texten som är markerad med fet stil i facit visar svaret på frågan. Har du svarat enligt detta erhåller du poäng. Efter svaret i fet stil har vi ibland lagt till kommentarer

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 CHFK/SEK, Vete 7 SSAB, HM 8 Index-grafer 9 TA-grafer 11 Långtidsgrafer 14 Ansvarsfriskrivning 3

Läs mer

OMX-KRÖNIKAN Mån 10 nov 2014 Skrivet av Per Stolt. God Morgon!

OMX-KRÖNIKAN Mån 10 nov 2014 Skrivet av Per Stolt. God Morgon! Diagram källa: INFRONT OMX-KRÖNIKAN Mån 10 nov 2014 Skrivet av Per Stolt God Morgon! 08:50 OMX-INDEX (1410,88): Tappade momentum och föll ned under 1415 Det var upplagt för ett fortsatt rally och nya 14

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Electrolux, Vete 7 Långtidsgrafer 12 Ansvarsfriskrivning 2 enero 2011 vecka 1 S&P 500, Guld, Olja.

Läs mer

Dagliga TENDENSer. DagligaTENDENSer

Dagliga TENDENSer. DagligaTENDENSer Nr 231/2013 (sid 1 av 6) Anno 2004 Torsdagen den 5 december 2013 Nummer 231 2 0 1 3 OMXS 30 index 1 279,03 OMXS 30 satte den nya toppnoteringen 1 316 för året den 28 november. Där tog det stopp och intervallet

Läs mer

R A - V A R O R VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden

R A - V A R O R VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden VM-UPDATE 2 3 Världsmarknaden UPDATE Ett veckobrev från Börstjänaren tjänaren VECKA 24 R A - V A R O R VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden Metaller: Guld Silver

Läs mer

S&P500. Teknisk Analys. 2015: Positiv helårsvy, men hög volatilitet! Strategi och Allokerking Teknisk Analys S&P500. Torsdagen den 8 januari 2015

S&P500. Teknisk Analys. 2015: Positiv helårsvy, men hög volatilitet! Strategi och Allokerking Teknisk Analys S&P500. Torsdagen den 8 januari 2015 Teknisk Analys Strategi och Allokerking Teknisk Analys S&P500 Torsdagen den 8 januari 2015 S&P500 2015: Positiv helårsvy, men hög volatilitet! Sannolikt en positiv utveckling på helårsbasis, men stor volatilitet

Läs mer

Innehåll 1 Graföversikt 2 Eurodollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek

Innehåll 1 Graföversikt 2 Eurodollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek v 6 9 februari 2010 Innehåll 1 Graföversikt 2 Eurodollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek 6 Dollar-index, NOK/SEK 7 Osäkert för euron 8 Graföversikt 10 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

MEST OMSATTA - NDA SEK Tis 16 juni 2015 Skrivet av Per Stolt

MEST OMSATTA - NDA SEK Tis 16 juni 2015 Skrivet av Per Stolt MEST OMSATTA - NDA SEK 14:46 NDA SEK (104,70 KR): Varningen för rekyl blev verklighet Nordea hade brutit upp genom kanaltaket, men någon köpsignal var det inte. Tvärt om. Vi varnade för rekyl och att man

Läs mer

BULL & BEAR TENDENS BULL & BEAR

BULL & BEAR TENDENS BULL & BEAR Nr 101/2013 (sid 1 av 10) Torsdagen den 28 november 2013 BULL & BEAR Anno 2009 2 0 1 3 Nummer 101 Nedan följer del I av dagens BBT. Del II kommer under eftermiddagen. OMXS 30 index 1 310,13 OMXS 30 satte

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 16 jan 2017 Skrivet av Per Stolt

MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 16 jan 2017 Skrivet av Per Stolt Diagram 1 längre sikt: Ericsson dagsdiagram (diagram källa: Infront) Diagram 2 kortare sikt: Ericsson 60 min diagram (diagram källa: Infront) MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 16 jan 2017 Skrivet

Läs mer

Ryssland v44 Söndag 2007-10-28

Ryssland v44 Söndag 2007-10-28 Ryssland v44 Söndag 2007-10-28 Nuläge RTSI ATH High: 2194,17-26 okt 2007 RTS-2 ATH High: 2347,21 26 okt 2007 RTSI ATH Close: 2194,12-26 okt 2007 RTS-2 ATH Close: 2346,59-26 okt 2007 nivå 26 okt nivå 31

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 Silver, Vete 7 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 17 januari 2011 vecka

Läs mer

OptionsTENDENSer. OptionsTENDENSerAnno 1995

OptionsTENDENSer. OptionsTENDENSerAnno 1995 Nr 237/2013 (sid 1 av11) Anno 1995 Fredagen den 13 december 2013 Nummer 237 2 0 1 3 OMXS 30 index (C 1 255,00 H 1 264,83 L 1 253,23) OMXS 30 fortsatte nedåt under torsdagen efter att först stängt under

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Råvarukommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Naturgas 5 Guld, Koppar 6 USD/SEK, EUR/SEK 7 GBP/SEK, Vete 8 Volvo, BP 9 TA-grafer 11 Långtidsgrafer 15 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Marknadsöversikt. Innehåll 1 Graföversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek

Marknadsöversikt. Innehåll 1 Graföversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek v 7 16 februari 2010 Innehåll 1 Graföversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek 6 Dollar-index, NOK/SEK 7 Grekland får 30 dagar 8 Graföversikt 10 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 13 december 2009 Innehåll 1 Graföversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete 8 Råvarukommentar 9 Högbergs högläge 10 Graföversikt 13 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

L A R G E C A P VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden

L A R G E C A P VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden VM-UPDATE 2 3 Världsmarknaden UPDATE Ett veckobrev från Börs VECKA 21 L A R G E C A P VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden ABB Alfa Laval Alliance Oil Assa

Läs mer

Innehåll 1 BBC-mätning, Riktiga ekonomer 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK. Riktiga ekonomer.

Innehåll 1 BBC-mätning, Riktiga ekonomer 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK. Riktiga ekonomer. v.40 15 november 2009 Innehåll 1 BBC-mätning, Riktiga ekonomer 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Majs, Vete 7 Råvaruindex 8 Råvarukanalen 9 Graföversikt 11 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Bomull 8 Högbergs högläge 10 Jim Rogers råvaruindex 11 Graföversikt 14 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

OptionsTENDENSer. OptionsTENDENSerAnno 1995

OptionsTENDENSer. OptionsTENDENSerAnno 1995 Nr 234/2013 (sid 1 av10) Anno 1995 Tisdagen den 10 december 2013 Nummer 234 2 0 1 3 OMXS 30 index (C 1 283,35 H 1 284,78 L 1 273,92) OMXS 30 var ned till 1 263 som lägst i fredags och inledde då en motreaktion

Läs mer

MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 25 april 2016 Skrivet av Per Stolt

MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 25 april 2016 Skrivet av Per Stolt Diagram källa: Infront MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 25 april 2016 Skrivet av Per Stolt ERIC B (67,45 KR): Regalskeppet Vasa glider ut i fjärden på sin jungfru färd! Ericssons rapport blev en

Läs mer

Småföretagsbarometern

Småföretagsbarometern Småföretagsbarometern Sveriges äldsta och största undersökning av småföretagarnas uppfattningar och förväntningar om konjunkturen Hösten 2012 NORRBOTTENS LÄN Swedbank och sparbankerna i samarbete med Företagarna

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Majs 7 Högbergs högläge 8 Jim Rogers råvaruindex 9 Graföversikt 11 Ansvarsfriskrivning 5

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Silver, Vete 7 Långtidsgrafer 10 Ansvarsfriskrivning 17 april 2011 vecka 16 Marknadsöversikt Råoljan

Läs mer

MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 3 april 2017 Skrivet av Per Stolt

MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 3 april 2017 Skrivet av Per Stolt Ericsson dagsdiagram (diagram källa: Infront) MEST OMSATTA: ERIC B (VARJE MÅNDAG) Mån 3 april 2017 Skrivet av ERIC B (59,80 KR): Köparna bekänner färg och de finns på plats men hur starka är de? Ericsson

Läs mer

Påsken kommer allt närmare, och tasajten har påskuppehåll imorgon och på torsdag, men är tillbaka som vanligt nästa vecka!

Påsken kommer allt närmare, och tasajten har påskuppehåll imorgon och på torsdag, men är tillbaka som vanligt nästa vecka! OMX-index 10 min (diagram källa: Infront) OMX-KRÖNIKAN Tis 22 mars 2016 Skrivet av Per Stolt God Morgon! OMX-INDEX (1377,56): Neutralt i spannet 1372-1393, index söker sig upp mot 1385 Visst fanns det

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

OptionsTENDENSer. OptionsTENDENSerAnno 1995

OptionsTENDENSer. OptionsTENDENSerAnno 1995 Nr 236/2013 (sid 1 av 6) Anno 1995 Torsdagen den 12 december 2013 Nummer 236 2 0 1 3 OMXS 30 index 1 268,05 OMXS 30 är nu på väg nedåt efter att ha satt 1 316 som högst den 28 november. Genombrottet av

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 Euro-dollar, Sterling 3 Dollar-yen, Swissy 4 Loonie, Aussie 5 Kiwi, Dollar-sek 6 Dollar-index, Euro-sek 7 Veckans trade 8 Krönika 9 Graföversikt 10 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

I morgon (onsdag) släpper HM sin Q2-rapport. H&M inledde veckan på 244,60 kr, men här ville ingen vara kort inför detta rapport-släpp.

I morgon (onsdag) släpper HM sin Q2-rapport. H&M inledde veckan på 244,60 kr, men här ville ingen vara kort inför detta rapport-släpp. OMX-index 10 min (diagram källa: Infront) OMX-KRÖNIKAN Tis 21 juni 2016 Skrivet av Per Stolt God Morgon! OMX-INDEX (1240,29): I morgon HM:s Q2 och på torsdag röstar britterna om EU! Det blev en positiv

Läs mer

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Majs 5 Guld, Silver

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Råolja, Majs 5 Guld, Silver v.40 Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Råolja, Majs 5 Guld, Silver 6 USD/SEK, NOK/SEK 7 Vete, Apple 8 Råvaruindex 9 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 29 augusti 2011 vecka

Läs mer