Hägersten PROGRAM VÅREN OCH SOMMAREN 2018

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hägersten PROGRAM VÅREN OCH SOMMAREN 2018"

Transkript

1 Hägersten PROGRAM VÅREN OCH SOMMAREN 2018 Besöksadress: Hövdingagården Erik Segersälls väg Hägersten E-post Hemsida Bankgiro Org.nr

2 MÅNADSTRÄFFAR Alla månadsträffar sker i Hövdingagården. De börjar alltid klockan Kostnad för kaffe/te och smörgås 40 kr samt för enbart kaffe/te 5 kronor. Om inget annat anges. 25 januari Musikgruppen Speldosan kommer till oss och vi gör en quiz tillsammans. 22 februari Författare Kjell Johansson besöker oss och berättar om sitt författarskap. 22 mars Årsmöte. Detta är en kallelse till årsmötet då vi behandlar ordinarie årsmöteshandlingar. Motioner till årsmötet vill styrelsen ha senast den 7 mars. Klockan 12 får vi besök av Lena Forsberg och Ann-Katrin Forsman från Seniorhälsan som berättar om deras verksamhet. Vi bjuder på semla och kaffe. 26 april Nya äldreboenden? Vad händer på området stadsdelens äldreboenden? Hur ser behoven ut för de närmaste 10 åren och vad planerar man för att möta dessa behov? Malte Sigemalm, politiker i stadsdelsnämnden, informerar och svarar på frågor. 24 maj Underhållning med sång och allsång. Lördag 16 juni Lördag 18 augusti Sill-lunch klockan Kostnad 100 kronor. Anmälan till Janne Andersson senast 11 juni. Kräftskiva klockan Kostnad 100 kronor. Anmälan till Janne Andersson senast den 10 augusti.

3 ÅTERKOMMANDE VECKOAKTIVITETER All verksamhet sker i Hövdingagården om inget annat anges. Bingo Måndagar klockan med start den 15januari. Sista gången den 28 maj. Ansvarig: Kerstin Eriksson Boule Inomhus i Liljeholmshallen start måndag den 8 januari till sista måndagen i april. Utomhus i Aspuddsparken måndagar och onsdagar klockan med start 7 maj och 9 maj. Ta med egna klot. Det går att låna från oss men ni får själva ansvara för transporten av kloten fram och tillbaka. Ansvarig: Tommy Ranhem Kortspel Tisdagar klockan från 16 januari till och med 29 maj. Ansvariga: Siv Eriksson och Birgitta Nilsson Styrkegympa för seniorer Senior Net Biljard Onsdagar klockan 9-10 med start den 24 januari. Ansvarig: Lena Forsberg, Seniorhälsan, telefon Onsdagar klockan med start 24 januari. Ansvarig: Edit Shiller, telefon, Torsdagar klockan med start den 18 januari till och med 31 maj. Den vecka då vi har månadsmöten flyttas biljarden till fredag. Ansvarig: Mikael Johannesson Obs! Inga aktiviteter veckorna 9 och 14 då Hövdingagården är stängd för oss på grund av skollov.

4 Tisdag 27 februari UTFLYKTER, STUDIEBESÖK OCH SOMMARAKTIVITETER Vi besöker Medeltidsmuseet, som ligger vid Strömparterren. Där får vi en guidad visning klockan Vi samlas vid museet klockan Kostnadsfritt. Fredag den 9 mars Restaurangskolan Flitiga Lisa klockan Vi äter en trerättersmeny för ca 100 kronor. Lördag den 24 mars Tisdag den 22 maj Vi samlas vid tvärbanan Liljeholmen klockan Anmälan till Birgitta Nilsson senast den 23 februari. Seniorshoppen besöker oss klockan i Hövdingagården och visar oss sin vårkollektion. Vi får tillfälle att handla ny vår garderob. Fri entré. Bussresa till Arbetets museum i Norrköping med bland annat utställning om Robotar i japansk äldrevård och besök på Lövstads slott där vi äter lunch. Pris 775:- och för våra medlemmar 400 kronor. I priset ingår bussresa, förmiddagskaffe, visning muséet, visning Lövstads slott inklusive lunch på slottet. Tid och avreseplats får ni veta när ni anmäler er. Anmälan till Tommy Svensson senast 15 mars.

5 Torsdag den 7 juni Fredag den 29 juni Torsdag 5 juli Utflykt till Nynäshamn. Vi tar pendeltåget till Nynäshamn där vi bland många andra trevligheter äter en gemensam lunch. Pendeltåget avgår från Årstaberg klockan och är framme i Nynäshamn klockan Självkostnad. Vi träffas vid servicehuset Trekanten klockan och äter gemensam lunch. Anmälan till Siv Eriksson senast den 25 juni. Korvgrillning i Aspuddsparken klockan Vi fixar korv och dryck. Den som vill ha något annat att grilla får ta med sig. Anmälan till Janne Andersson senast den 30 juni.

6 FILMTAJM Nedanstående fredagar visar Janne film klockan 10 i Hövdingagården: 19 januari Solsidan 16 februari Flickan med pärlörhänge 16 mars The Kings speech 20 april The Queen ALLSÅNG Om intresse finns drar vi igång allsång med start onsdag den 7 februari klockan Kontakta Janne Andersson om du är intresserad. Alla kulturaktiviteter sker i samarbete med ABF.

7 GEMENSAMMA RESOR FÖR PRO SEXAN Följande PRO-föreningar ingår i PRO-sexan: Fruängen-Västertorp, Liljeholmen, Kransen-Åsen, Solberga-Brännkyrka, Älvsjö-Herrängen och Hägersten Den 28/2 3/3 Opera- och kulturresa till Tallinn Vi reser med M/S Victoria den 28 februari till Tallinn. Vi äter en à la carte middag på utfärden. När vi kommer fram blir de bussightseeing med svensktalande guide och incheckning på hotell Tallinn City- Efter middag går vi på operan och avnjuter Nabucco av Verdi. Sista dagen har man egen tid och ett gemensamt besök på det estniska konstmuseet KUMU. Återresa till Stockholm med fartyget Baltic Queen där vi äter buffémiddag. Ankomst till Stockholm den 3 mars. Pris 3066 kronor per person. I priset ingår: Del i dubbelhytt insides, frukost tur och retur, tvårättersmiddag ink dryck på utresan, middagsbuffé inklusive dryck på hemresan, en natt på hotell i Tallinn i dubbelrum, operabiljett till Nabucco, sightseeing med buss, KUMU konstmuseum, middag före operan. Pris för enkelhytt är 4066: - för insides och 4296: - för utsides per person. Dubbel fönsterhytt kostar 3180 per person. Bindande anmälan senast 27 december till Britta Svensson telefon eller mejl: brittaproliljeholmen@gmail.com. Avresa onsdag 28 februari klockan från Värtahamnen Hemkomst lördag 3 mars klockan till Värtahamnen. Vid resa till Tallinn krävs giltigt pass eller nationellt ID-kort. Andra ID-handlingar gäller inte

8 Torsdag den 15 mars Roslagens brygghus och Kryssning Roslagens Brygghus och kryssning med Rosella. Vi börjar vår resa på Roslagens brygghus där ägaren själv informerar om bryggeriprocessen. Därefter får vi ölprovning och fika med husets eget matbröd. Sedan åker vi till Kapellskär och stiger ombord på Rosella. Ombord avnjuter vi buffé inklusive dryck. Dagens underhållning är önskelåtar från 50-, 60- och 70-talet. Pris 550 kr per person. I priset ingår: Anslutningsbuss t/rt, guidning, fika och provsmakning av öl, dagskryssning Kappelskär- Mariehamn t/rt, buffé inklusive dryck och underhållning. Bussarna hämtar upp på följande platser: Fruängens busstorg, Älvsjö, Nordea Liljeholmen, Trosabussen Anmäl med namn och födelsedatum senast 12/2 till Britta Svensson, telefon , e-post: brittaproliljeholmen@gmail.com. Inbetalningskort skickas efter anmälan.

9 Med Ekmans resor till Holland Möt våren i ett väldoftande Holland. Tulpaner, hyacinter och narcisser sprider dofter och färger. Vi startar torsdag den 19 april och gör en sexdagars bussresa. Bussen avgår från Fruängen klockan Där kliver vi också av när vi kommer hem. Dag 1-2: Vi åker genom Sverige och stannar för lunch på vägen. På kväller kör vi ombord på färjan mot Tyskland i Trelleborg. Efter en sjöfrukost åker vi mot den holländska gränsen som vi når vid lunchtid. Vi åker över den tre mil långa och imponerande Nordsjövallen. På kvällen kommer till hotellet där vi äter middag och sover ut. Dag 3-4: Vi gör härliga utflykter och tittar på det färgsprakande blomstertåget som består av bilar klädda med blommor och blad i regnbågens alla färger som i sakta mak kör från Noordwijk till Haarlem. Vi besöker Keukenhof, världens störstablomsterpark. Varje år planteras där 7 miljoner blomsterlökar. Vi besöker också Amsterdam där vi tar en båttur på kanalerna. Dag 5: Dags att lämna Holland. Efter frukost beger vi oss norrut genom det vackra holländska landskapet och kommer så småningom till Tyskland. På vägen äter vi lunch innan vi fortsätter till färjan som ska ta oss till Sverige. Dag 6: Vi äter tidig frukost på färjan innan bussen rullar av och tar oss hem till Stockholm. Vi äter lunch någonstans efter vägen och beräknar att vara hemma sen eftermiddag. Pris per person: 9980 kronor. I priset ingår: Båtresa Trelleborg- Travemünde t/rt, del i tvåbäddshytt/rum (insideshytt), 5 frukost, 7 måltider, utlykter enligt program, reseledare, bussresa. Tillval per person enkelhytt/rum 2550 kronor. Utsideshytt 550 kronor. Boende Hotell Gouden Leeuw. Valuta: Euro. Sista anmälningsdag: 29 januari. Anmäl dig till Eva Sjöholm på telefon e-post: eva.sjoholm@outlook.com. Anmälan är bindande.

10 I Vallonernas fotspår den 16 maj Vi besöker Strömsbergs bruk och Leufsta Herrgård. Vi upplever ståtliga herrgårdar, blomstrande parker och hisnande djupa dagbrott. Vi börjar dagen med kaffe och smörgås i brukskontoret på Strömsbergs bruk. Vi får höra om järnhanteringen och det hårda arbetet med att bearbeta malmen till det färdiga stångjärnet. Vi reser sedan vidare till Leufstabruk, en gång världens största järnbruk. Här äter vi lunch i Wärdshuset innan vi gör en rundtur i bruksområdet. I 1700-tals herrgården och kyrkan får vi veta mer om hur de rika brukspatronerna levde. Vi får egen tid i Hantverkets hus. Pris 895 kronor per person. I priset ingår: Bussresa, reseledare, förmiddagskaffe med smörgås, lunch inklusive måltidsdryck och kaffe, visning Strömsbergs bruk, visning Leufsta Herrgård. Buss hämtar i Fruängen Busstorg klockan och Trekantsvägen 20 klockan Åter hemma klockan Anmälan: Tommy Svensson telefon eller e-post: tommy.bg.svensson@telia.com. Sista anmälningsdag: 1 april. Betalning till: Sista betalningsdag 16 april.

11 Landsort på ön Öja med guidning den 19 juni Följ med på denna resa till Landsort och ta del av Evert Taubes värld på en av skärgårdens pärlor. Vi reser med buss från Stockholm till Ankarudden. Vidare tar vi båten över till Öja och Landsort. Vi upplever den säregna naturen, floran, faunan och den pittoreska byn med sin speciella lotsbebyggelse, med anor från 1500-talet. Ön har härliga badklippor och en välbesökt fågelplats. Pris 850 kronor. I priset ingår bussresa, båtresa, förmiddagskaffe med bulle, guidning av fyren och ön, lunch, sångspel Evert Taube i våra hjärtan av och med Monika Lilja i kapellet. Preliminära platser och tider: Från Liljeholmen Trekantsvägen 20 klockan Fruängen busstorget klockan Älvsjö station, Vändslingan klockan Åter ca klockan Sista anmälningsdag: 8 maj. Anmäla: Britta Svensson, telefon , e-post: brittaproliljeholmen@gmail.com Vi förbehåller oss rätten att ändra i programmet om förutsättningarna ändras.

12 Styrelse/kontaktombud Ordinarie ledamöter Ordförande Agneta Sköldstedt Kassör Lill Nilsson Sekreterare Lars Erik Karlsson Studieansvarig Kjell Avebjer Ledamot Gunilla Lundborg Ersättare Tommy Ranhem Siv Eriksson Tommy Svensson Revisorer Marianne Svensk Siv Järvi Valberedning Janne Andersson, sammank Marianne Svensk Birgitta Nilsson Övriga kontaktombud Kerstin Eriksson, bingo Mikael Johannesson, biljard Yot-Yin Wong, hemsidan

Hägersten PROGRAM VÅREN OCH SOMMAREN 2019

Hägersten PROGRAM VÅREN OCH SOMMAREN 2019 Hägersten PROGRAM VÅREN OCH SOMMAREN 2019 Besöksadress: Hövdingagården Erik Segersälls väg 32 126 55 Hägersten Vissa av våra möten och aktiviteter äger rum i Axelsbergs seniorboende, ingång till vänster

Läs mer

Välkommen ombord! Under våren 2017 erbjuder vi fyra olika turer, som presenteras i bifogade blad.

Välkommen ombord! Under våren 2017 erbjuder vi fyra olika turer, som presenteras i bifogade blad. Den nybildade resegruppen inom PRO-föreningarna i Örebro Samorganisation tackar för förtroendet att samordna resor. Vi börjar i liten skala för att se intresset och deltagandet. Under våren 2017 erbjuder

Läs mer

Liljeholmen. Program 2018 Vår & sommar

Liljeholmen. Program 2018 Vår & sommar Liljeholmen Program 2018 Vår & sommar PRO Riksorganisation Aktiviteterna syftar till att bevaka medlemmarnas intressen, bryta ensamhet, skapa samhörighet och trivsel. Den rikstäckande moderorganisationen

Läs mer

Onsdagarna 7/9, 5/10, 2/11, 7/12, Bingo 2017 första bingo 11/1 Vi spelar bingo första onsdagen i varje månad utom månaderna juni, juli och augusti.

Onsdagarna 7/9, 5/10, 2/11, 7/12, Bingo 2017 första bingo 11/1 Vi spelar bingo första onsdagen i varje månad utom månaderna juni, juli och augusti. Huvudsta Pensionärsförening Klippgatan 8 171 47 SOLNA Tel 08 27 50 32 Hemsida: pro.se/huvudsta E-mail: huvudstapro@gmail.com Nr 3 8 september 2016 Höstprogrammet 2016 Månadsmöten hålls på Skoga Äldreboende,

Läs mer

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Mitt namn är Jocum Wigerup, Dooleys Whiskysällskap & Lugnets Whiskyklubb. Tillsammans med Robert van Hal, Whisky Society Skåne, organiserar jag en resa på temat

Läs mer

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum SPF Seniorerna Rosenkälla - Endagsresa Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum Tisdag den 31 mars 2015 En endagsresa till - Artipelag - den nya privata konsthallen vid Baggensfjärden, på Värmdö, som invigdes

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar.

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. Program januari maj 2017 Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till självkostnadspris.

Läs mer

Styrelsemedlemmar SPRÅKTRÄFF. Gun-Britt Delsvik Svensson, ordf

Styrelsemedlemmar SPRÅKTRÄFF. Gun-Britt Delsvik Svensson, ordf PROGRAM VÅREN 2018 Öppet hus och telefontid måndagar 10:00 13:00 Tlf: 0302-135 75 E-post: lerum@pro.se Besöksadress: Alingsåsvägen 1 443 35 Lerum BG 398-8938 eller swish 12 31460401 Helgstängt fr.o.m.

Läs mer

Salem. Avdelning 267 av SPF. Program för hösten 2013 och våren Hösten 2013

Salem. Avdelning 267 av SPF. Program för hösten 2013 och våren Hösten 2013 Salem Avdelning 267 av SPF Program för hösten 2013 och våren 2014 Hösten 2013 21 augusti Skärgårdskryssning med M/S Havsörnen sid. 3 24 augusti Salemsdagen i Skönviksparken sid. 4 10 september Informationsmöte

Läs mer

SPF-medlemmar är välkomna att delta i resor arrangerade av PRO Anmälan görs till PRO exp 32088 mån o tors 10-12 eller till Karin Yngwe tel 33910.

SPF-medlemmar är välkomna att delta i resor arrangerade av PRO Anmälan görs till PRO exp 32088 mån o tors 10-12 eller till Karin Yngwe tel 33910. SPF-medlemmar är välkomna att delta i resor arrangerade av PRO Anmälan görs till PRO exp 32088 mån o tors 10-12 eller till Karin Yngwe tel 33910. Cinderella den 3-4 mars 2014 Avresa på em från Oxelösund

Läs mer

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus BJÖRKEKÄRR Vårprogram 2018 SPF Seniorerna Björkekärr har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på Björkekärrshus Rosendalsgatan 10 i Björkekärr Alla är hjärtligt välkommna 1 Månadsmöten våren

Läs mer

Ordförande Magnus Brattström Monica Hellkvist

Ordförande Magnus Brattström Monica Hellkvist 1 Styrelse Ordinarie Ordförande Magnus Brattström 070-551 73 50 magne53.mbm@gmail.com Sekreterare Anita Nyström 070-618 94 48 anita.nystrom1@gmail.com Kassör Eva Tillman 070-324 34 66 eva.tillman@bredband.net

Läs mer

Program våren Fängslande Berättelser. Vårupptakt. Årsmöte till Klassiska toner. Deckare i Gävlemiljö av Mikael Ressem

Program våren Fängslande Berättelser. Vårupptakt. Årsmöte till Klassiska toner. Deckare i Gävlemiljö av Mikael Ressem Program våren 2018 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya lemmar är Välkomna! Vårupptakt Sören Rydgren och hans dragspel Fängslande Berättelser Katarina Kallings Deckare

Läs mer

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND BALTIKUM LÄS, LÄR OCH RES med Estland, Lettland och Litauen Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden Pris: 7.200 kr i dubbelrum. Enkelrum:

Läs mer

Programförslag Gruppresa Amsterdam. Tre nätter för grupper från 10 personer

Programförslag Gruppresa Amsterdam. Tre nätter för grupper från 10 personer Programförslag Gruppresa Amsterdam Tre nätter för grupper från 10 personer Varmt välkomna till Amsterdam! Upptäck Europas mest pittoreska huvudstad. De mysiga kanalerna och upplysta broarna, kantade av

Läs mer

RESOR Buss avgår från Brukslagarvägen i Nyköping Anmälan om deltagande Telefonnumret är 26 88 65 Obs

RESOR Buss avgår från Brukslagarvägen i Nyköping Anmälan om deltagande Telefonnumret är 26 88 65  Obs RESOR Reseprogrammet är tillgängligt för alla SPF-föreningar i Nyköpings och Oxelösunds kommuner, SPRF i Nyköping samt PRO i mån av plats. Buss avgår från Brukslagarvägen i Nyköping. Aktuell information

Läs mer

PROGRAM 2015. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Hotellövernattningar i Tallinn. Temaresor till Estland

PROGRAM 2015. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Hotellövernattningar i Tallinn. Temaresor till Estland PROGRAM 2015 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Hotellövernattningar i Tallinn Temaresor till Estland Välkomna med på resan vi hoppas att ni hittar någon resa som passar just er Vi som jobbar på Peters

Läs mer

Vallebygden. RESE- OCH PROGRAMBLAD Mars 2018 Augusti 2018

Vallebygden. RESE- OCH PROGRAMBLAD Mars 2018 Augusti 2018 Vallebygden RESE- OCH PROGRAMBLAD Mars 2018 Augusti 2018 Föreningen tillhör SPF Seniorerna, en partipolitiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för alla som har rätt till pension i Sverige, oavsett

Läs mer

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Tack alla vänner som åkte med oss i år Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Jag hoppas att ni har trivts riktigt bra på våra resor, fått lite avkoppling,

Läs mer

KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019

KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019 KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019 Enligt tidigare utskick: Fredagen den 25 januari kl. 19.00 Opera på bio i Skoghalls Folkets Hus, gå två betala för en (240 kr) Anmälan till Ingvar Johansson tel. 073

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Turism & besök (/sv/uppleva-gora/start---turism/) / Göra (/sv/uppleva-gora/start---turism/gora/) / Båtturer

Turism & besök (/sv/uppleva-gora/start---turism/) / Göra (/sv/uppleva-gora/start---turism/gora/) / Båtturer Turism & besök (/sv/uppleva-gora/start---turism/) / Göra (/sv/uppleva-gora/start---turism/gora/) / Båtturer Båtturer Mariefred Strängnäs Aktiviteter Båtturer Dagskryssningar, räkkryssningar, kryssning

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

Höstprogram 2014. Boule med SPF Almtuna måndagar och onsdagar kl. 10.00 13.00 på Fålhagens idrottsplats. Torsdag- Fredag 14-15/8

Höstprogram 2014. Boule med SPF Almtuna måndagar och onsdagar kl. 10.00 13.00 på Fålhagens idrottsplats. Torsdag- Fredag 14-15/8 Höstprogram 2014 Medlemmarna möts en gång i månaden (torsdagar) på Senioren, Kungsängsgatan 25. Ändringar och kompletteringar meddelas under Föreningsnytt i UNT på lördagar samt på vår hemsida www.spfpension.se/fyris.

Läs mer

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon:

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon: MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI 2016 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 Västerås Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Ipad, dator, mobil 13.30-15.30 Tisdagar Balansgrupp

Läs mer

Program. september december 2017

Program. september december 2017 Program september december 2017 Detta är höstterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till

Läs mer

påer Medlems-tidning för PRO Märsta Program för våren 2016

påer Medlems-tidning för PRO Märsta Program för våren 2016 påer Medlems-tidning för PRO Märsta Program för våren 2016 Bildcollage från några av våra verksamheter Adress: Södergatan 12, 195 47 Märsta - 591 112 11 Hemsida: www.pro.se/marsta E-post: marsta@pro.se

Läs mer

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Välkommen med! Onsdagar 13 januari 27 april kl. 11-12 Gymnastik Plats: Hässelby Strands kyrkas motionslokal Avgift: 100 :- per termin för

Läs mer

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR!

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Mer information om exakta tider och prisuppgifter kommer senare på Trikumo s hemsida.

Läs mer

Programblad Hösten 2019

Programblad Hösten 2019 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: Bankgiro: 681-1376 www.hjart-lung.se/varberg OBS! Kansliet är öppet på torsdagar kl. 10.00-11.00.

Läs mer

PRO Lindsdal Verksamhetsplan för Jazzcafé 1:a måndagen i månaden kl Folkets Hus Lindsdal Hans Johansson

PRO Lindsdal Verksamhetsplan för Jazzcafé 1:a måndagen i månaden kl Folkets Hus Lindsdal Hans Johansson PRO PRO Lindsdal Verksamhetsplan för 2019. Aktiviteter Våren: Stick-café onsdagar kl. 10.00 Lindsdals bibliotek Inga-Lott Håkansson 0480-473062 Träslöjd torsdagar kl. 15.00 Lindsdalsskolan Ingvar Carlsson

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

PETERS BUSS AB PROGRAM Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu

PETERS BUSS AB PROGRAM Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu 1 PETERS BUSS AB PROGRAM 2017 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Temaresor till Baltikum 2 Välkomna med på resan Vi hoppas att ni hittar någon resa som passar just er Vi har försökt att göra årets

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Program våren Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men var är Egon? Lira Stråkkvartett

Program våren Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men var är Egon? Lira Stråkkvartett Program våren 2017 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är Välkomna! Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men

Läs mer

Öppet hus Varje onsdag är det öppet hus på Klippgatan 8 mellan kl 13-15. Entrébiljett 25 kr (inkl kaffe med dopp), 30 kr (när smörgås serveras).

Öppet hus Varje onsdag är det öppet hus på Klippgatan 8 mellan kl 13-15. Entrébiljett 25 kr (inkl kaffe med dopp), 30 kr (när smörgås serveras). HUVUDSTA PENSIONÄRSFÖRENING Klippgatan 8 171 47 SOLNA Tel: 08 27 50 32 Hemsida: www.pro.se/huvudsta E-mail: huvudstapro@gmail.com Nr 3 8 september 2015 Höstprogrammet 2015 Månadsmöten hålls på Skoga Äldreboende,

Läs mer

Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00. Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00

Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00. Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00 Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00 Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00 Stavgång har flyttat tillbaks till lördagar kl 11:15 13:00 Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen,

Läs mer

Personalresan till Amsterdam

Personalresan till Amsterdam Personalresan till Amsterdam Jag har det stora nöjet att hälsa dig välkommen till personalresan som 2010 går till Holland och vackra Amsterdam. Vi kommer att starta avresan tidigt så det blir en lång,

Läs mer

SPF Salem Avdelning 267 av SPF

SPF Salem Avdelning 267 av SPF SPF Salem Avdelning 267 av SPF Program för 2010 2011 2010 augusti 25 Bellmanmuseet i Kolsva sid 3 september 14 Armemuseum berättar sid 3 28 Informationsmöte sid 4 oktober 19 Vad händer i Salem nu och framöver?

Läs mer

Styrelsemedlemmar. Aktiviteter på Lerums Bibliotek

Styrelsemedlemmar. Aktiviteter på Lerums Bibliotek PROGRAM VÅREN 2019 Öppet hus och telefontid måndagar 10.00 13.00 Tlf: 0302-135 75 E-post: lerum@pro.se Besöksadress: Alingsåsvägen 1 443 35 Lerum BG 398-8938 eller swish 12 31460401 Helgstängt fr.o.m.

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Nordisk Trafiksäkerhetsforum, Åland,

Nordisk Trafiksäkerhetsforum, Åland, Nordisk Trafiksäkerhetsforum, Åland, 12-14.9.2018 Program för Trafiksäkerhetsforum 13-14.9, öppet för alla Torsdag 13e September 12.30-13.30 Lunch Alandica Kultur&Kongress 13.30-18.00 Forum dag 1, (se

Läs mer

Peters Buss AB Kryssning och Hotellövernattningar

Peters Buss AB Kryssning och Hotellövernattningar Peters Buss AB Kryssning och Hotellövernattningar Tallinnkryssningar Vi tar er till Estland sen 1997 M/S Victoria & Baltic Queen Kryssningar 3 dagar 2 nätter på fartyget 1 dag i Tallinn Vi startar från

Läs mer

Vattengympa start 26 januari! Anmälan kommer ut i början på januari och den blir i varmvattenbassängen på Ekbacka som vanligt.

Vattengympa start 26 januari! Anmälan kommer ut i början på januari och den blir i varmvattenbassängen på Ekbacka som vanligt. Trikumo program 2011 Personalklubben Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Trikumo står för Trivsel, Kultur och Motion.

Läs mer

PETERS BUSS AB PROGRAM 2016. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Temaresor till Estland

PETERS BUSS AB PROGRAM 2016. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Temaresor till Estland PETERS BUSS AB PROGRAM 2016 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Temaresor till Estland Välkomna med på resan Vi hoppas att ni hittar någon resa som passar just er Vi har försökt att göra årets resor

Läs mer

Medlemstidning för Pro Märsta Program för hösten 2015

Medlemstidning för Pro Märsta Program för hösten 2015 Medlemstidning för Pro Märsta Program för hösten 2015 Äppelparken Adress: Södergatan 12, 195 47 Märsta, Tel. 591 112 11 Hemsida: www.pro.se/marsta E-post: marsta@pro.se PRO:s GRUNDLÄGGANDE VÄRDERINGAR

Läs mer

Vill Du studera - resa uppleva?

Vill Du studera - resa uppleva? Brukspensionärerna Finspång Vill Du studera - resa uppleva? Idag har Du chansen att meddela oss Dina förväntningar och önskningar om studiecirklar, mötesprogram, resor och andra upplevelser! Det ligger

Läs mer

Program våren 2016 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är välkomna!

Program våren 2016 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är välkomna! Gävle Program våren 2016 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är välkomna! Jack and the Rippers inleder vårsäsongen med musiken vi minns från 60- och 70-talen.

Läs mer

ORDFÖRANDE HAR ORDET

ORDFÖRANDE HAR ORDET VINTER 2011 ORDFÖRANDE HAR ORDET Det gamla året är snart slut och det nya hälsar vi välkommet. Jag tackar er alla för det gångna året och för allt ni har gjort för föreningen. Jag hoppas mycket på ert

Läs mer

Månd 2 juni: Vi anländer till Skottland Tisd 3 juni: Islay med Laphroaig, Lagavulin, Ardbeg och Bruichladdich

Månd 2 juni: Vi anländer till Skottland Tisd 3 juni: Islay med Laphroaig, Lagavulin, Ardbeg och Bruichladdich 31 maj 8 juni 2014 Följ med på en fantastisk whiskyresa till Skottland. I denna underbara miljö får du prova denna ädla dryck på flera av världens mest uppskattade destillerier. Vi åker över till Islay

Läs mer

MC resa med HIMCC till Tyskland Det var vi som var på Tysklandsresa

MC resa med HIMCC till Tyskland Det var vi som var på Tysklandsresa MC resa med HIMCC till Tyskland 2017 Det var vi som var på Tysklandsresa 2017-05-24 2017-05-30 Resan startar 09:30 från Biltema i Karlstad onsdagen den 24 maj 2017. 24 Maj. Idag leder turen genom Dalsland

Läs mer

Vårprogram seniorer väst

Vårprogram seniorer väst seniorer väst Vårprogram 2019 - Våren inleds i slutet av februari med en resa till Gekås i Ullared - Vårt årsmöte följer i mars - Vi avslutar vårprogrammet i maj med en fin resa till Herrljunga - För mer

Läs mer

Vi önskar alla som åkt med oss & Gott Nytt år

Vi önskar alla som åkt med oss & Gott Nytt år 1 Vi önskar alla som åkt med oss 2018 & Gott Nytt år 2 PETERS BUSS AB PROGRAM 2019 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Temaresor till Baltikum Välkomna med på resan 2019 Vi hoppas att ni hittar någon

Läs mer

Resor och Läger Sommaren 2013

Resor och Läger Sommaren 2013 Resor och Läger Sommaren 2013 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har ett gemensamt utbud av resor och lägerverksamhet. et är anpassat till hur många som följer med eller får plats

Läs mer

Natur och Nöje. 6-7 maj Följ med ut på en bussfärd fullproppad med intryck och upplevelser!

Natur och Nöje. 6-7 maj Följ med ut på en bussfärd fullproppad med intryck och upplevelser! Natur och Nöje 6-7 maj 2017 Följ med ut på en bussfärd fullproppad med intryck och upplevelser! I dagarna 2 kastar vi oss mellan fridfull natur och glamoröst kvällsliv. Vi ska bl.a. få se visenter ströva

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Vi på PETERS BUSS AB önskar er en riktigt

Vi på PETERS BUSS AB önskar er en riktigt 1 Vi på PETERS BUSS AB önskar er en riktigt och ett GOTT NYTT ÅR Vi tackar för att ni åkte med oss i år 2 PETERS BUSS AB PROGRAM 2018 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Temaresor till Baltikum Välkomna

Läs mer

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Tack alla vänner som åkte med oss i år Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Jag hoppas att ni har trivts riktigt bra på våra resor, fått lite avkoppling,

Läs mer

Kom med och forma framtiden för pensionärer. Medlemsmöten-Cirklar-Friskvård-Utflykter med buss o bil. Motionsdanser-Temakvällar

Kom med och forma framtiden för pensionärer. Medlemsmöten-Cirklar-Friskvård-Utflykter med buss o bil. Motionsdanser-Temakvällar Höör 2016 höst - vinter Kom med och forma framtiden för pensionärer Medlemsmöten-Cirklar-Friskvård-Utflykter med buss o bil Motionsdanser-Temakvällar PRO Höör Expedition Storgatan 7 Hemsida: pro.se/hoor

Läs mer

Stödverksamhetens. Sommaraktiviteter

Stödverksamhetens. Sommaraktiviteter Stödverksamhetens Sommaraktiviteter 2012 Vem kan anmäla sig till aktiviteterna? Du som har en funktionsnedsättning är välkommen att anmäla dig. Så här anmäler du dig om du bor på gruppbostad: Tala om för

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Att resa är att träffa gamla vänner - och nya.

Att resa är att träffa gamla vänner - och nya. Att resa är upplevelser! Att resa är att träffa gamla vänner - och nya. Vårresa 12 mars till Dalénmuseet Stenstorp. 08.00 Bussen avgår från Parkhallens parkering. Medtag kaffekorg, vi stannar på lämplig

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016 Kära Unionen-Senior, Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna vårens och sommarens aktiviteter intressanta! 20 januari: Information

Läs mer

Reseledare Nina Holmlund och Folke West

Reseledare Nina Holmlund och Folke West Folke West Travelclub och Resans Vänner presenterar: Den visumfria kryssningsresan i Peter den Stores fotspår: Helsingfors - St. Petersburg - Helsingfors 26.6. -30.6.2019 Reseledare Nina Holmlund och Folke

Läs mer

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Program för 2009 2010 2009 augusti 18 Informationsmöte sid 3 augusti 25 Båtresa i S:t Annas skärgård sid 3 september 25-26 Grythyttan och Hjälmare kanal sid 4 oktober

Läs mer

Program hösten Jeepläkare i Kenya berättar. Pegasus spelar miniteater. Grannarna underhåller på höstens fest. Lucia ger oss adventskänsla

Program hösten Jeepläkare i Kenya berättar. Pegasus spelar miniteater. Grannarna underhåller på höstens fest. Lucia ger oss adventskänsla Program hösten 2018 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är Välkomna! Jeepläkare i Kenya berättar Pegasus spelar miniteater Grannarna underhåller på höstens

Läs mer

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Nytt Reseombud Majvor Hansson Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen, Varmfrontsgatan 23. Intresseanmälan

Läs mer

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna.

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna. Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se VÅRPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är åter i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015.

Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015. Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015. Fredag 8/5 18.00 Samling på Stena terminalen i Karlskrona. 19.00 Stena Vision lägger ut med kurs mot Gdynia. 20.00 Kvällens stora buffémiddag

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Välkommen till Klubb 65 Hallstahammar

Välkommen till Klubb 65 Hallstahammar SPF Progr 2018_Layout 1 2018-08-23 08:40 Sida 1 PROGRAMBLAD Höst/Vinter 2018-2019 Måndag 3/9 Månadsträff i Forum kl. 13.30 Stina Elg underhåller. Information, lotteri och kaffe. Torsdag 6/9 Bowling med

Läs mer

påer Medlems-tidning för PRO Märsta Program för våren 2017

påer Medlems-tidning för PRO Märsta Program för våren 2017 påer Medlems-tidning för PRO Märsta Program för våren 2017 Rådjur med kid Adress: Södergatan 12, 195 47 Märsta - 591 112 11 Hemsida: www.pro.se/marsta E-post: marsta@pro.se Bankgiro 5482-7381 2 Föreningsmöten

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow Program våren 2015 Foto: Britt Tellow Tag vara på livet det går inte i repris! Vi träffas på våra månadsmöten i Carl Johans församlingshem som ligger intill Carl Johans kyrka, Kyrkoplan 1 Känn dig varmt

Läs mer

Medlemsbrev februari 2019

Medlemsbrev februari 2019 Medlemsbrev februari 2019 Kallelse till årsmöte med FUB Stockholm och Inre Ringen Tid Söndag 10 mars 2019 klockan 10.00 12.30. Plats Åttiotvåan på S:t Göransgatan 82A Anmälan Anmäl dig senast onsdag 6

Läs mer

Cirklar och övrig verksamhet

Cirklar och övrig verksamhet Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen, Varmfrontsgatan 23. Intresseanmälan görs till resp. cirkelledare nedan. För att få delta i PRO:s verksamhet och aktiviteter måste man vara medlem. MÅND

Läs mer

SPF Seniorerna Karlaplan. Besök gärna vår hemsida för senaste information. PROGRAM Våren 2019

SPF Seniorerna Karlaplan.   Besök gärna vår hemsida för senaste information. PROGRAM Våren 2019 SPF Seniorerna Karlaplan www.spfseniorerna.se/karlaplan Besök gärna vår hemsida för senaste information. PROGRAM Våren 2019 Våra månadsmöten äger rum i Historiska Museet på Narvavägen tisdagar, kl. 13.00.

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 15-23 maj 2015 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2013

Fritidsnytt. Nr 2/2013 Fritidsnytt Nr 2/2013 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

Fritidsnytt Augusti-September 2017

Fritidsnytt Augusti-September 2017 Augusti-September 2017 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Fredag 25 augusti ABB, Magneten Västerås 19.30-23.00 18.45 från Q8 100 kr inträde och 100 kr buss Senast tisdag 22 augusti

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

INBJUDAN TILL SAAB AKTIV ÅRSMÖTE

INBJUDAN TILL SAAB AKTIV ÅRSMÖTE Till samtliga medlemmar i Saab Aktiv INBJUDAN TILL SAAB AKTIV ÅRSMÖTE Saab AKTIV inbjuder härmed till årsmöte lördagen den 13 april 2013, kl. 15:00 på Vikingterminalen, Stockholm. Eventuella motioner till

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2016

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2016 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2016 Kära Unionen-Senior, Här kommer höstens program. Vi hoppas att du ska finna våra aktiviteter intressanta! Välkommen till en ny termin! Augusti: September:

Läs mer

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson SPF Högsboseniorerna Foto Sia Magnusson PROGRAM VÅREN 2014 Göteborg i januari 2014 Hjärtligt välkomna till ett nytt verksamhetsår! Vi fortsätter att ha våra månadsmöten på onsdagar. Vi startar klockan

Läs mer

Resor våren Tele SPF SENIORERNA OXELÖSUND RESEKOMPANIET I SAMARBETE MED SPF SENIORERNA NYKÖPING OCH SPRF NYKÖPING.

Resor våren Tele SPF SENIORERNA OXELÖSUND RESEKOMPANIET I SAMARBETE MED SPF SENIORERNA NYKÖPING OCH SPRF NYKÖPING. Resor våren 2017 RESEKOMPANIET SPF SENIORERNA OXELÖSUND I SAMARBETE MED SPF SENIORERNA NYKÖPING OCH SPRF NYKÖPING. Resorna Bokas hos: SPF Nyköpings expedition. Öppet Mån - Fre kl. 10.00-12.00 Tele 0761-26

Läs mer

PETERS BUSS AB PROGRAM Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Temaresor till Baltikum

PETERS BUSS AB PROGRAM Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Temaresor till Baltikum 1 PETERS BUSS AB PROGRAM 2019 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Temaresor till Baltikum Välkomna med på resan 2019 Vi hoppas att ni hittar någon resa som passar just er Vi har försökt att göra årets

Läs mer

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING 2012 Nr: 2 BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING Museets öppettider: Lördag-söndag under juni-augusti kl.11.00-15.00 Grupper hela året Årsmötet 28 mars i Övergransgården sidan 2 Torpbesök i tid

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Programblad Vinter, vår och sommar 2018

Programblad Vinter, vår och sommar 2018 Föreningslokal: E-mail: Hemsida: Bankgiro: 681-1376 Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se www.hjart-lung.se/varberg Programblad Vinter, vår och sommar 2018 Medlemsavgift

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

VÅREN SPF Seniorerna Grangärdebygden

VÅREN SPF Seniorerna Grangärdebygden SPF Seniorerna Grangärdebygden VÅREN 2018 Priser och praktisk information Måndagscafé 20 kr. Månadsträff 40 kr Alltid inkl. fika. Bjud gärna med en gäst Måndagscafé Varannan måndag, 15.00 SPF-lokalen,

Läs mer

Sommarens resor 2014

Sommarens resor 2014 Sommarens resor 2014 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer