Teckna hemförsäkring genom ditt medlemskap

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Teckna hemförsäkring genom ditt medlemskap"

Transkript

1 Teckna hemförsäkring genom ditt medlemskap

2 2 Hemförsäkring genom ditt medlemskap en förmånlig och omfattande försäkring Din fackliga organisation och Folksam har tecknat ett avtal som ger dig möjlighet att teckna en förmånlig hemförsäkring. Hemförsäkringen ger ditt hem ett mycket bra skydd till en låg kostnad. Du behöver inte uppge något försäkringsbelopp och riskerar därmed inte att bli underförsäkrad. Det behövs bara en hemförsäkring per hushåll. Alla i ditt hushåll omfattas av försäkringen under förutsättning att de är folkbokförda på samma adress och bosatta i samma bostad som du. Med Det trygga boendet har vi skapat större trygghet för ditt boende. Och det oavsett om du bor i hyreslägenhet, bostadsrätt eller villa. Boende försäkring, Bygg- och hantverkarservice, Juridikservice, banktjänster, Bo kvarförsäkring och säkerhetsprodukter är en del av livet. Därför är de också viktiga delar av Det trygga boendet. Trygghet genom försäkringar och sparande är grunden för Folksams verksamhet. Vi ägs av våra kunder och det betyder att vårt överskott kommer dig som kund tillgodo. Vi ser också till att minska riskerna i livet genom forskning, miljöarbete och annat skadeförebyggande arbete.

3 3 Hemförsäkring Det här ingår i hemförsäkringen Egendomsskydd för lösöre Stöld och skadegörelse Brand, blixt med mera Läckage, översvämning Storm, hagel, snötryck Andra naturskador (lavin med mera) Skador orsakade av vilda djur Hushållsmaskiner Transport- och trafikskador Merutgifter och hyresbortfall Ansvar Rättsskydd Reseskydd Överfallsskydd Hemförsäkringen gäller hela familjen med obegränsat försäkringsbelopp Försäkringen gäller alla i familjen som är skrivna och bosatt på samma adress som du. Försäkringsbeloppet i bostaden är obegränsat vilket innebär att du inte riskerar att vara underförsäkrad. Försäkringen gäller inom Norden. På resa gäller försäkringen i hela världen under de första 45 dagarna. Vilken egendom är försäkrad Försäkringen gäller för lös egendom som är avsedd för privat bruk. Viss egendom är undantagen, till exempel bilar och båtar. Självrisker Grundsjälvrisken är kronor. Rättsskydd gäller med en självrisk på 20 procent av kostnaden, lägst kronor. Skadehändelser Här redogör vi för några av de vanligaste skadehändelserna som försäkringen gäller för. Stöld och skadegörelse Försäkringen gäller för stöld av och skadegörelse på egendom i bostaden och till exempel i källar-, vindsförråd eller tvättstuga. Försäkringen gäller också för egendom som du har med dig utanför bostaden och för egendom som du förvarar på annan plats. Vissa begränsningar och aktsamhetskrav finns när det gäller stöldförsäkringen. Bland annat gäller speciella regler för egendom som är stöldbegärlig, till exempel kameror och mobiltelefoner samt för värdehandlingar, mynt, sedlar och frimärken. Sådan egendom ersätts inte vid exempelvis stöld ur biutrymmen till bostad.

4 4 Brand, blixt Skador genom brand, blixt, kortslutning med mera ersätts. Skada av sot från levande ljus eller skada genom sprängningsarbete ersätts inte. Läckage och översvämning Försäkringen gäller om din lösa egendom skadas på grund av läckage från till exempel ledningssystem för vatten, värme eller avlopp. Vissa undantag finns. Hushållsmaskiner Om till exempel kyl, frys eller tvättmaskin går sönder kan du få ersättning. Skadas tvätten eller maten på grund av fel på hushållsmaskinen får du ersättning, dock inte för mat i kylskåp. Reseskydd I din hemförsäkring ingår en reseförsäkring som gäller i 45 dagar i hela världen. Förutom att reseförsäkringen gäller för stöld och vissa andra skador på ditt resgods gäller den också för läkar- och sjukhusvård, mediciner med mera om du skulle bli sjuk eller råka ut för ett olycksfall under resan. Även ansvars-, överfalls- och rättsskyddet följer med dig på resan. Om du ska resa under längre tid än 45 dagar kan du före avresan förlänga reseskyddet genom att teckna en separat reseförsäkring. Ansvar och rättsskydd Ansvarsförsäkringen gäller om du krävs på skadestånd för person- eller sakskada. Det finns dock begränsningar till exempel gäller inte ansvarsförsäkringen om du blir skadeståndsskyldig mot någon medförsäkrad. Rättsskyddsförsäkringen ger dig ersättning för ombuds- och rättegångskostnader om du råkar i tvist som kan leda till rättegång. Det finns undantag och begränsningar, exempelvis för skilsmässotvister och tvister som enbart kan prövas av administrativa myndigheter eller domstolar. Överfallsskydd Om du blir utsatt för överfall, till exempel misshandel eller vissa sexualbrott, kan du få viss ersättning för dina personskador. Ersättningen lämnas i form av överfallsersättning, tandskadeersättning, invaliditetsersättning och dödsfallsersättning. Det finns vissa undantag i skyddet, till exempel om du utan skälig anledning utsätter dig för risken att skadas eller om du skadas då du är påverkad av alkohol eller andra berusningsmedel.

5 5 Hur egendomen värderas Det är din ekonomiska förlust som ersätts. Hur denna beräknas framgår av försäkringsvillkoren. Vi ersätter inte affektionsvärdet. Lös egendom värderas med utgångspunkt från marknadsvärdet vid skadetillfället (vad det i allmän handel kostar att köpa likadan egendom i samma skick som den skadade). Datorer sjunker till exempel snabbt i värde medan värdeminskningen är långsammare för möbler och husgeråd. Högsta ersättningsbelopp i SEK Egendom på annan plats än i bostaden Cykel, stulen på annan plats än i bostaden eller dess biutrymmen Egendom förvarad i bil Tvätt i tvättstuga Kontanter Kontanter på resa med flera medförsäkrade Värdehandlingar, frimärken, manuskript och ritningar Brygga och uthus på annans mark Fast inredning som du äger och har bekostat Inglasad balkong Ansvarsförsäkring 5 miljoner Rättsskyddsförsäkring 3 prisbasbelopp* Överfallsskydd 1 miljon * Prisbasbeloppet 2007 är kronor. Efterskydd Försäkringen upphör om du lämnar den försäkrade gruppen. Du får då ett erbjudande om en individuell hemförsäkring. Skulle något inträffa efter det att du lämnat den försäkrade gruppen men innan du haft möjlighet att teckna annan försäkring gäller ändå hemförsäkringen, dock längst i en månad efter det att du lämnade gruppen. Bor du i villa eller radhus? Observera att hemförsäkringen gäller enbart för lösöret. Bor du i villa eller radhus måste du ha en särskild villaförsäkring. Har du redan villahemförsäkring bör den anpassas till din kollektiva hemförsäkring.

6 6 Tilläggsförsäkringar Vår hemförsäkring ger ett bra grundskydd. Men ibland kan det finnas situationer som kräver lite extra. Det kan vara att du äger något som inte täcks av den vanliga försäkringen, eller har något föremål som du är extra rädd om. Då bör du komplettera med någon av våra tilläggsförsäkringar. Alla tilläggsförsäkringar gäller med samma grundsjälvrisk som hemförsäkringen förutom Resklar, som är utan självrisk. Allrisk upp till kronor för lös egendom Allrisk gäller för skada genom plötslig och oförutsedd händelse som inte täcks av hemförsäkringen. Försäkringen gäller inom Norden och på resa i hela världen under resans första 45 dagar. Kontanter och djur omfattas inte. Vissa skadehändelser är undantagna, till exempel skador genom djur. Bostadsrättsförsäkring När du bor i bostadsrätt har du ett ansvar för lägenhetens inre underhåll. Bostadsrättsförsäkringen kan ersätta skador som du svarar för på grund av din underhållsskyldighet. Resklar avbeställningsskydd och ersättningsresa Resklar kan tecknas för samtliga försäkrade för ett obegränsat antal resor i hela världen. Den gäller under de första 45 dagarna av varje resa. Avbeställningsskyddet lämnar ersättning om du måste avbeställa resan på grund av till exempel olycksfall eller akut sjukdom. Vissa begränsningar finns. Ersättningsresa innebär att du, vid sjukdom och olycksfall under vissa förutsättningar, får kostnader för själva resan ersatta. Högsta ersättning per person och skadetillfälle är kronor. Allrisk special för enstaka föremål Allrisk special gäller i hela världen för skada genom plötslig och oförutsedd händelse. Du anger vilka föremål som ska omfattas och till vilka belopp.

7 7 Småbåt Mindre båtar (max 6x2 m, 15 hkr och/ eller 15 kvm segelyta) kan försäkras. I försäkringen ingår sjöskada, brand, uppläggnings- och transportskada, stöld, skadegörelse, ansvars- och rättsskyddsförsäkring. Skog Om du äger en skogsfastighet som är mindre än 500 ha, kan du försäkra den genom tillägg. Försäkringen omfattar växande skog, skogsmark och skogsprodukter samt hägnader och broar. Ansvars- och rättsskyddsförsäkring ingår också.

8 8 Det trygga boendet Med vår hemförsäkring får du tillgång till allt detta: Bygg- och hantverkarservice Juridikservice Bo kvar-försäkring Banktjänster Säkerhetsprodukter Dessutom för dig som bor i villa: Hantverkarjour Trygghetsavtal Bygg- och hantverkarservice Allt från goda råd till bättre priser Ska du renovera eller kanske måla och tapetsera? Då kommer du att få stor nytta av Folksams Bygg- och hantverkarservice som innehåller följande tre delar: Kostnadsfri rådgivning om materialval, metoder, bra miljöval och annat du bör tänka på innan du börjar att förverkliga dina planer. Folksampriser på byggmaterial, badrumsinredningar, färg, tapeter och mycket annat du kan behöva när du ska bygga om eller renovera. Hantverkare kan många gånger vara svåra att få tag i. Köper du ditt material hos våra samarbetspartners och inte vill göra jobbet själv, kan vi dessutom hjälpa dig att hitta en hantverkare. Vill du veta mer om Folksam Byggoch hantverkarservice är du välkommen till vår hemsida Du kan också ringa oss på telefon Tisdagar fredagar Juridikservice Familjejuridik till Folksampris För många är familjejuridiken ett svårt och känsligt område. Hur går jag tillväga? Vart vänder jag mig? Vad kostar det? Det är frågor som Folksams Juridikservice har svaret på. Familjejuridik kan handla om att skydda sig mot framtida tvister. Ett exempel är en separation efter ett samboförhållande. Familjejuridik handlar också om att formulera sig rätt när man vill sörja för barn och barnbarn genom testamente eller gåvobrev. Genom vår samarbetspartner Familjens jurist kan vi erbjuda dig kostnadsfri rådgivning via Internet. Dessutom Folksampris på personlig rådgivning och andra familjejuridiska tjänster.

9 9 Banktjänster Låna och spara till husbehov Ibland kan det behövas lite extra pengar för att renovera, inreda eller till någonting annat du plötsligt kan behöva. Med Folksamlånet kan du låna mellan och kronor utan säkerhet. Du kan även spara förmånligt med Folksam sparkonto. Folksamlånet och Folksam sparkonto är möjligt tack vare vårt samarbete med Ikanobanken. Bolån till låg ränta Du kan också låna till villa, bostadsrätt och fritidshus till väldigt förmånlig ränta. Att låna via oss är enkelt, billigt och tryggt. Även du som redan har lån genom en annan kreditgivare kan spara pengar på att lägga om dina lån genom Folksam. Kontakta oss, så hjälper vi dig. Säkerhetsprodukter Läs det här för säkerhets skull Att förebygga skador är ett bra sätt att öka tryggheten, inte minst för barnen i hemmet. Ofta kan man, med relativt enkla medel, förhindra stora skador. Oavsett om du behöver en enda brandvarnare eller ett mer omfattande larmsystem får du genom Det trygga boendet tillgång till bra och prisvärda lösningar. I vår katalog för säkerhet och skydd finner du både produkter och goda råd. Katalogen kan du beställa på vår hemsida eller via våra kontor. Det lönar sig att förebygga Du slipper grundsjälvrisken vid inbrott i bostaden om du installerat och använt godkända lås, säkerhetsdörr eller gallergrind. Detsamma gäller om du har ett godkänt aktiverat larm. Vilka lås och larm som är godkända får du veta av ditt närmaste Folksamkontor. Folksam Sparkapital Med Folksam Sparkapital får du ett enkelt och samlat sparande i försäkring, på kort och lång sikt. Du kan samla allt ditt sparande på ett ställe. Du erbjuds färdiga fondpaket för ditt sparande till premie- och avtalspensionen. Du får ett fördelaktigt privat pensionssparande. Och du kan enkelt målspara i försäkring utan kapitalvinstskatt med mycket låga avgifter. Allt i ett paket med de olika delarna riskmässigt anpassade till varandra och till ditt personliga behov. Enklare kan det inte bli.

10 10 Bo kvar-försäkring Livet måste gå vidare Det finns ett liv efter dig. Ett vardagsliv som måste fungera för din familj även om du plötsligt inte skulle finnas till hands. Pengar löser naturligtvis inte alla dina efterlevandes problem, men de kan ändå vara till ovärderlig hjälp för att få livet att gå vidare rent praktiskt. Vår Bo kvar-försäkring är en av marknadens mest prisvärda livförsäkringar och är ett bra komplement till individuella liv- och grupplivförsäkringar. Bo kvar-försäkringen hjälper till exempel din familj att bo kvar i ert gemensamma hem om du skulle avlida före 65 års ålder. För att teckna en Bo kvar-försäkring måste du vara under 55 år. Exempel: Försäkringsbelopp Premie 8 pbb = kr 73 kr/mån 15 pbb = kr 136 kr/mån Prisbasbeloppet (pbb) för 2007 är kronor. Försäkringsbeloppet är värdesäkrat och ökar varje år i takt med konsumentprisindex.

11 11 Allmän information För försäkringen gäller försäkringsavtalslagen. Adressen till Folksams huvudkontor är: Folksam, Stockholm. Förnyelse av försäkring Försäkringen förnyas automatiskt för ett år i taget om inte uppsägning har gjorts av dig som försäkringstagare eller av oss. Betala bekvämt Med Folksam autogiro delar du enkelt upp betalningen av dina försäkringar. Det kostar inget extra. Folksam Jour Vid akuta skadehändelser är det viktigt att snabbt få hjälp. Då ringer du Folksam Jour Allmänna reklamationsnämnden Nämnden prövar kostnadsfritt de flesta tvister angående privatpersoners försäkringar. Domstol Du kan också få din tvist med Folksam prövad i tingsrätten. Vill du veta mer Den här broschyren ger en kort, översiktlig information om hemförsäkringen. Vid skada är det de fullständiga försäkringsvillkoren som gäller. Villkoren kan du hämta på Du kan också kontakta närmaste Folksamkontor eller ringa vår kundservice , vardagar , lördagar och söndagar Om vi inte skulle komma överens Vänd dig till Folksam, i första hand till den som handlagt ditt ärende. Kundombudsmannen Folksam Om du inte är nöjd med Folksams slutliga beslut så kan du begära att Kundombudsmannen gör en opartisk bedömning av ditt ärende.

12 S Foto: Lena Koller/Johnér

Det trygga boendet, många värdefulla. för hemmet och familjen

Det trygga boendet, många värdefulla. för hemmet och familjen Det trygga boendet, många värdefulla tjänster för hemmet och familjen En vanlig försäkring är bra för hemmet Det trygga boendet är också bra för alla som bor där Det trygga boendet är ett unikt skydd,

Läs mer

Hemförsäkring. Bara för dig som är kund i Swedbank.

Hemförsäkring. Bara för dig som är kund i Swedbank. Hemförsäkring Bara för dig som är kund i Swedbank. Som kund i Swedbank kan du känna dig extra trygg hemma. Och borta! Nu finns en prisvärd hemförsäkring skapad speciellt för dig som är kund i Swedbank.

Läs mer

Villkorssammanfattning Hemförsäkring

Villkorssammanfattning Hemförsäkring Villkorssammanfattning Hemförsäkring Speciellt anpassad för dig som bor i bostadsrätt Vår hemförsäkring är både omfattande och prisvärd. Du får ett bra skydd för dina ägodelar, både i och utanför hemmet.

Läs mer

Villkorssammanfattning fritidshus

Villkorssammanfattning fritidshus Kort om fritidshusförsäkringen Vem gäller försäkringen för? Försäkringen gäller för dig som är försäkringstagare och för dina familjemedlemmar. Vad gäller försäkringen för? Din fritidshusförsäkring gäller

Läs mer

Vårdförbundets Studentförsäkringar

Vårdförbundets Studentförsäkringar 1 januari 2015 Vårdförbundets Studentförsäkringar i samarbete med Folksam Vårdförbundet väljer förmånliga studentförsäkringar I den här broschyren från Folksam kan du läsa mer om studentförsäkringarna

Läs mer

Fritidshusförsäkring. Bara för dig som är kund i Swedbank.

Fritidshusförsäkring. Bara för dig som är kund i Swedbank. Fritidshusförsäkring Bara för dig som är kund i Swedbank. Som kund i Swedbank kan du ha sommarparadiset i säkert förvar. Nu finns en prisvärd fritidshusförsäkring skapad speciellt för dig som är kund i

Läs mer

Varsågod! Din hyresvärd kan nu erbjuda dig en förmånlig Hemförsäkring hos Vardia.

Varsågod! Din hyresvärd kan nu erbjuda dig en förmånlig Hemförsäkring hos Vardia. 15 % rabatt på premien hela första året Varsågod! Din hyresvärd kan nu erbjuda dig en förmånlig Hemförsäkring hos Vardia. Hemförsäkringen hjälper dig vid inbrott, brand, översvämning och andra olyckor.

Läs mer

Hemförsäkring. Kortfattad information om din Hemförsäkring För boende i hyresrätt eller bostadsrätt

Hemförsäkring. Kortfattad information om din Hemförsäkring För boende i hyresrätt eller bostadsrätt Hemförsäkring Kortfattad information om din Hemförsäkring För boende i hyresrätt eller bostadsrätt Vår hemförsäkring är både omfattande och prisvärd. Du får ett bra skydd för dina ägodelar, både i och

Läs mer

Som förälder gäller det att hjälp sina barn skydd i sin nya bostad. Undersökningen* visade nämligen att många tror att de täcks

Som förälder gäller det att hjälp sina barn skydd i sin nya bostad. Undersökningen* visade nämligen att många tror att de täcks UNIK FÖRSÄKRING Varför? Medlemmen har upplevt att försäkringsbolagen inte ser de behov medlemmen har och p.g.a. pg detta bryr man sig inte om att teckna försäkringar. Unga ensamstående i åldern 18-25 saknar

Läs mer

Hemförsäkring skyddar dig och ditt hem. 4 viktiga saker att utgå från vid val av hemförsäkring. 1. Din bostadsform

Hemförsäkring skyddar dig och ditt hem. 4 viktiga saker att utgå från vid val av hemförsäkring. 1. Din bostadsform 1 / 5 Hemförsäkring En hemförsäkring är en av de viktigaste försäkringar du kan teckna. Tack vare en hemförsäkring kan du få ersättning om du skulle ha inbrott eller om din bostad skulle förstöras i en

Läs mer

Fritidshusförsäkring

Fritidshusförsäkring Fritidshusförsäkring - Kortfattad information om din försäkring Vår fritidshusförsäkring ger ett gott skydd för ditt fritidsboende. Du får alltid ett bra grundpaket som täcker det viktigaste så att du

Läs mer

Försäkra hemmet. Per 150401

Försäkra hemmet. Per 150401 Försäkra hemmet Vill du ha några av marknadens mest heltäckande försäkringsvillkor* för villan och hemmet? Då ska du välja HemPLUS. Den innehåller bland annat en omfattande reseförsäking och ersätter stöld

Läs mer

Försäkra hemmet. * Per 140402

Försäkra hemmet. * Per 140402 Försäkra hemmet Vill du ha några av marknadens mest heltäckande försäkringsvillkor* för villan och hemmet? Då ska du välja HemPLUS. Den innehåller bland annat en omfattande reseförsäkring och ersätter

Läs mer

Hemöms U25. Vår hemförsäkring för unga

Hemöms U25. Vår hemförsäkring för unga Hemöms U25 Vår hemförsäkring för unga 01.01.2015 Vår hemförsäkring för unga Genast du flyttar till egen bostad behöver du skaffa trygghet för dig själv och din egendom. Det gör du enkelt genom vår förmånliga

Läs mer

för dig som har enskild firma och är medlem i Musikerförbundet och Företagsservice

för dig som har enskild firma och är medlem i Musikerförbundet och Företagsservice 1 oktober 2013 Företagsförsäkring för dig som har enskild firma och är medlem i Musikerförbundet och Företagsservice i samarbete med Folksam Företagsförsäkring för enskild firma För dig som har enskild

Läs mer

10 % Villaägarnas Villahemförsäkring Flex - bra om det händer något. Bara för medlemmar i Villaägarna

10 % Villaägarnas Villahemförsäkring Flex - bra om det händer något. Bara för medlemmar i Villaägarna Bara för medlemmar i Villaägarna Kombinationsrabatt Villaägarnas Villahemförsäkring Flex - bra om det händer något. I försäkringen ingår bl a Rättsskydd upp till 270 000 kr ID-skydd LagfartsXtra Ersättning

Läs mer

Försäkra fritidshuset

Försäkra fritidshuset Försäkra fritidshuset Hos oss kan du försäkra ditt fritidshus i två varianter: och. I ingår bland annat ett unikt allriskskydd på upp till 200 000 kronor för bostadsbyggnad. Om du är nöjd med ett bra grundskydd

Läs mer

Hemförsäkring. För boende i hyresrätt eller bostadsrätt

Hemförsäkring. För boende i hyresrätt eller bostadsrätt Hemförsäkring För boende i hyresrätt eller bostadsrätt Vår hemförsäkring är både omfattande och prisvärd. Du får ett bra skydd för dina ägodelar, både i och utanför hemmet. Hemförsäkringen gäller även

Läs mer

Försäkringar för ditt företag

Försäkringar för ditt företag Försäkringar för ditt företag Vad händer med verksamheten och ekonomin i ditt företag om du råkar ut för oförutsedda händelser som en vattenskada, ett inbrott eller en rättstvist? Vi har försäkringarna

Läs mer

Villahemförsäkring. Bara för dig som är kund i Swedbank.

Villahemförsäkring. Bara för dig som är kund i Swedbank. Villahemförsäkring Bara för dig som är kund i Swedbank. Som kund i Swedbank kan du känna dig extra trygg hemma. Och borta! Nu finns en prisvärd villahemförsäkring skapad speciellt för dig som är kund i

Läs mer

Fritidshusförsäkring FÖRSÄKRING

Fritidshusförsäkring FÖRSÄKRING FÖRSÄKRING Fritidshusförsäkring Vår fritidshusförsäkring ger ett gott skydd för ditt fritidsboende. Du får alltid ett bra grundpaket som täcker det viktigaste så att du kan koppla av på semestern. Vem

Läs mer

SEF Småföretagarförsäkring

SEF Småföretagarförsäkring SEF Småföretagarförsäkring Varför? En företagsförsäkring genom SEF! Vi har sedan många år tillbaka tecknat så kallad hängavtal eller som vi brukar kalla dem separatavtal, med företag som av olika skäl

Läs mer

MODEBUTIKERNAS MEDLEMSFÖRSÄKRING

MODEBUTIKERNAS MEDLEMSFÖRSÄKRING FÖRETAGSFÖRSÄKRING MODEBUTIKERNAS MEDLEMSFÖRSÄKRING Denna skräddarsydda försäkringsprodukt erbjuds Modebutikernas medlemmar och den ger dig som modeaffär/textilhandlare en heltäckande och förmånlig affärsförsäkring.

Läs mer

Fritidshusförsäkring. Försäkringens giltighetstid. Vem gäller försäkringen för? Vad gäller försäkringen för? Premien

Fritidshusförsäkring. Försäkringens giltighetstid. Vem gäller försäkringen för? Vad gäller försäkringen för? Premien Fritidshusförsäkring Vår fritidshusförsäkring ger ett gott skydd för ditt fritidsboende. Du får alltid ett bra grundpaket som täcker det viktigaste så att du kan koppla av på semestern. Vem gäller försäkringen

Läs mer

Försäkra fritidshuset

Försäkra fritidshuset Försäkra fritidshuset Hos oss kan du försäkra ditt fritidshus i två varianter: och. I ingår bland annat ett unikt allriskskydd på upp till 200 000 kronor för bostadsbyggnad. Om du är nöjd med ett bra grundskydd

Läs mer

Trygghet för dig och företaget. Unionen Egenföretagare Ditt försäkringspaket en medlemsförmån

Trygghet för dig och företaget. Unionen Egenföretagare Ditt försäkringspaket en medlemsförmån Trygghet för dig och företaget Unionen Egenföretagare Ditt försäkringspaket en medlemsförmån Har du många järn i elden? Som företagare har du säkert mycket att tänka på. Inköp, leveranser, bokföring och

Läs mer

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Hemförsäkring

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Hemförsäkring Villkorssammanfattning Hemförsäkring Mekonomen BilLivetförsäkring Vår hemförsäkring är både omfattande och prisvärd. Du får ett bra skydd för dina ägodelar, både i och utanför hemmet. Hemförsäkringen gäller

Läs mer

Villkorssammanfattning Fritidshusförsäkring

Villkorssammanfattning Fritidshusförsäkring Villkorssammanfattning Fritidshusförsäkring Vår fritidshusförsäkring ger ett gott skydd för ditt fritidsboende. Du får alltid ett bra grundpaket som täcker det viktigaste så att du kan koppla av på semestern.

Läs mer

Fritidshusförsäkring. Försäkringens giltighetstid. Vem gäller försäkringen för? Vad gäller försäkringen för? Premien

Fritidshusförsäkring. Försäkringens giltighetstid. Vem gäller försäkringen för? Vad gäller försäkringen för? Premien Fritidshusförsäkring Vår fritidshusförsäkring ger ett gott skydd för ditt fritidsboende. Du får alltid ett bra grundpaket som täcker det viktigaste så att du kan koppla av på semestern. Vem gäller försäkringen

Läs mer

Finns i tre storlekar: Bas, Mellan och Stor.

Finns i tre storlekar: Bas, Mellan och Stor. Vi kan försäkringar, sparande och pension Hanna, lärare på vuxenutbildningen Innehåller förköpsinformation Hemförsäkring 2018 Finns i tre storlekar: Bas, Mellan och Stor. I alla tre ingår obegränsat lösöre

Läs mer

Försäkringar för ditt företag

Försäkringar för ditt företag Försäkringar för ditt företag Vad händer med verksamheten och ekonomin i ditt företag om du råkar ut för oförutsedda händelser som en vattenskada, ett inbrott eller en rättstvist? Vi har försäkringarna

Läs mer

Försäkringar genom ditt medlemskap

Försäkringar genom ditt medlemskap Försäkringar genom ditt medlemskap 2007 2 Försäkringar genom ditt medlemskap Din gruppförsäkring kan innehålla en eller flera av följande försäkringar. Vilka du kan ansluta dig till framgår av erbjudandebrevet.

Läs mer

Försäkringsvillkor Hem, villahem, fritidshus. Gäller från 1 januari 2011

Försäkringsvillkor Hem, villahem, fritidshus. Gäller från 1 januari 2011 Försäkringsvillkor Hem, villahem, fritidshus Gäller från 1 januari 2011 3 Innehåll Översiktlig information...4 A Hemförsäkring Standard... 12 Var och för vem försäkringen gäller... 12 Självrisker... 12

Läs mer

Hemförsäkring. För boende i hyresrätt eller bostadsrätt

Hemförsäkring. För boende i hyresrätt eller bostadsrätt Hemförsäkring För boende i hyresrätt eller bostadsrätt Vår hemförsäkring är både omfattande och prisvärd. Du får ett bra skydd för dina ägodelar, både i och utanför hemmet. Hemförsäkringen gäller även

Läs mer

Hemförsäkringen för SBCs medlemmar

Hemförsäkringen för SBCs medlemmar Hemförsäkringen för SBCs medlemmar SPECIELLT FRAMTAGEN FÖR DIG SOM BOR I BOSTADSRÄTT:» Konkurrenskraftigt pris» Avbeställningsskydd vid resa» Allrisk drulle bostadsrätt Ett smart sätt att få en tryggare

Läs mer

Fritidshusförsäkring Villkorssammanfattning

Fritidshusförsäkring Villkorssammanfattning Fritidshusförsäkring Villkorssammanfattning Fritidshusförsäkring Villkorssammanfattning Vår fritidshusförsäkring ger ett gott skydd för ditt fritidsboende. Du får alltid ett bra grundpaket som täcker det

Läs mer

ST Student. försäkring till riktigt studentpris. Hemförsäkring Studentrabatt 20% Olycksfallsförsäkring 23 kr/mån. I samarbete med

ST Student. försäkring till riktigt studentpris. Hemförsäkring Studentrabatt 20% Olycksfallsförsäkring 23 kr/mån. I samarbete med ST Student försäkring till riktigt studentpris Hemförsäkring Studentrabatt 20% Olycksfallsförsäkring 23 kr/mån I samarbete med Sidan 2 Försäkringar för både dig och ditt hem med studentrabatt! När du flyttat

Läs mer

Hemförsäkring. Gäller från 2015-01-01

Hemförsäkring. Gäller från 2015-01-01 HEMFÖRSÄKRING VÄSTERBOTTEN FÖR- OCH EFTERKÖPSINFORMATION Hemförsäkring Gäller från 2015-01-01 Hemförsäkringen är basen i familjens ekonomiska skyddsnät. De fem delarna ger ett brett ekonomiskt skydd egendomsskydd,

Läs mer

Fritidshusförsäkring. Försäkringens giltighetstid. Vem gäller försäkringen för? Vad gäller försäkringen för? Premien

Fritidshusförsäkring. Försäkringens giltighetstid. Vem gäller försäkringen för? Vad gäller försäkringen för? Premien Fritidshusförsäkring Vår fritidshusförsäkring ger ett gott skydd för ditt fritidsboende. Du får alltid ett bra grundpaket som täcker det viktigaste så att du kan koppla av på semestern. Vem gäller försäkringen

Läs mer

Hemförsäkring. Vem gäller försäkringen för? Var gäller försäkringen? Försäkringens giltighetstid. Premien. Vad gäller försäkringen för?

Hemförsäkring. Vem gäller försäkringen för? Var gäller försäkringen? Försäkringens giltighetstid. Premien. Vad gäller försäkringen för? Avbrudd Ansatt Prosjet Reise Hemförsäkring Verdi Innbo Traktor Veteranbil Snøscooter Vår hemförsäkring är både omfattande och prisvärd. Du får ett bra skydd för dina ägodelar, både i och utanför hemmet.

Läs mer

Försäkra fritidshuset

Försäkra fritidshuset Försäkra fritidshuset Försäkringslösningen för fritidshus finns i två varianter FritidshusBAS och FritidshusPLUS. I den senare ingår bland annat ett unikt allriskskydd på upp till 200 000 kronor för tomt

Läs mer

Hemförsäkring FÖRSÄKRING. Vem gäller försäkringen för? Var gäller försäkringen? Försäkringens giltighetstid. Premien. Vad gäller försäkringen för?

Hemförsäkring FÖRSÄKRING. Vem gäller försäkringen för? Var gäller försäkringen? Försäkringens giltighetstid. Premien. Vad gäller försäkringen för? FÖRSÄKRING Hemförsäkring Vår hemförsäkring är både omfattande och prisvärd. Du får ett bra skydd för dina ägodelar, både i och utanför hemmet. Hemförsäkringen gäller även för saker som du hyr eller lånar.

Läs mer

studera utomlands Informationsfolder Säkerhet över alla gränser

studera utomlands Informationsfolder Säkerhet över alla gränser studera utomlands Informationsfolder Säkerhet över alla gränser 2-3 studera utomlands Studera utomlands? Grattis! Glöm inte bort att försäkra dig! Du är på väg ut på ett äventyr som kommer att bli ett

Läs mer

Studentförsäkring Bo 2019

Studentförsäkring Bo 2019 Nika, lärarstudent Försäkringar, sparande och pension för Sveriges lärare Innehåller förköpsinformation Studentförsäkring Bo 2019 En bättre hemförsäkring till ett lägre pris. Bara för studenter. Vi har

Läs mer

Försäkringspaket för UF-företag. Ett samarbete mellan Ung Företagsamhet, Nordic Försäkring och Riskhantering samt Protector Försäkring

Försäkringspaket för UF-företag. Ett samarbete mellan Ung Företagsamhet, Nordic Försäkring och Riskhantering samt Protector Försäkring Försäkringspaket för UF-företag Ett samarbete mellan Ung Företagsamhet, Nordic Försäkring och Riskhantering samt Protector Försäkring Ung Företagsamhet Företagsförsäkring Den här försäkringslösningen är

Läs mer

Att tänka på som egen företagare

Att tänka på som egen företagare Att tänka på som egen företagare EKONOMI OCH FÖRSÄKRING FÖR LÄKARE MED EGET FÖRETAG Ta inga risker! Som egen företagare har du ansvar för verksamheten, dig själv och dina anställda. Det gäller därför att

Läs mer

FÄRG MÖBLER OCH INTERIÖR MEDLEMSFÖRSÄKRING

FÄRG MÖBLER OCH INTERIÖR MEDLEMSFÖRSÄKRING FÖRETAGSFÖRSÄKRING Färg Möbler och Interiörs företagsförsäkring FÄRG MÖBLER OCH INTERIÖR MEDLEMSFÖRSÄKRING Denna skräddarsydda försäkringsprodukt erbjuds Färg Möbler och Interiörs medlemmar och den ger

Läs mer

Hemförsäkring. Vad ingår i varje moment? Egendomsskydd (stöld, brand, läckage, naturskador, hushållsmaskiner, trafikolycka etc.)

Hemförsäkring. Vad ingår i varje moment? Egendomsskydd (stöld, brand, läckage, naturskador, hushållsmaskiner, trafikolycka etc.) Hemförsäkring WaterCircles Försäkringar är till för dig som vill välja ett miljösmart försäkringsalternativ. För oss är det viktigt att påverka framtidens miljö och styra utvecklingen mot ett hållbart

Läs mer

Sveland Hemförsäkring

Sveland Hemförsäkring Sveland Hemförsäkring Sveland Hemförsäkring Hemförsäkring en trygghet i vardagen Hemförsäkringen ger dig en bra säkerhet för dina ägodelar, både i och utanför ditt hem och gäller även för saker som du

Läs mer

1 januari Här börjar en trygg vardag

1 januari Här börjar en trygg vardag 1 januari 2019 Här börjar en trygg vardag 2 Förköpsinformation Din trygga vardag börjar här Tillsammans med Folksam arbetar SKPF ständigt för att kunna erbjuda dig riktigt bra försäkringar till rimliga

Läs mer

Gjensidiges Villahemförsäkring

Gjensidiges Villahemförsäkring Vår villahemförsäkring ger dig trygghet och ro i sinnet när olyckan är framme. I försäkringen ingår bl.a. Assistans vid ID-stöld sersättning upp till 250 000 kr, ersättning även vid vårdnadstvist Reseskydd

Läs mer

Försäkra villan och hemmet

Försäkra villan och hemmet Försäkra villan och hemmet Vill du ha några av marknadens mest heltäckande försäkringsvillkor* för villan och hemmet, som sträcker sig långt utanför hemmets väggar? Då ska du välja VillahemPLUS. Den innehåller

Läs mer

Försäkringspaket för UF-företag. Ett samarbete mellan Ung Företagsamhet, Nordic Försäkring och Riskhantering samt Protector Försäkring

Försäkringspaket för UF-företag. Ett samarbete mellan Ung Företagsamhet, Nordic Försäkring och Riskhantering samt Protector Försäkring Försäkringspaket för UF-företag Ett samarbete mellan Ung Företagsamhet, Nordic Försäkring och Riskhantering samt Protector Försäkring Ung Företagsamhet Företagsförsäkring Den här försäkringslösningen är

Läs mer

Hemförsäkring. Vad ingår i varje moment? Egendomsskydd (stöld, brand, läckage, naturskador, hushållsmaskiner, trafikolycka etc.)

Hemförsäkring. Vad ingår i varje moment? Egendomsskydd (stöld, brand, läckage, naturskador, hushållsmaskiner, trafikolycka etc.) Hemförsäkring Med din Hemförsäkring hos oss får du en trygg och omfattande försäkring som ger dig ett skydd både för dina saker och för dig och dina familjemedlemmar. I Hemförsäkringen kan du få ersättning

Läs mer

Sveland Hemförsäkring

Sveland Hemförsäkring Sveland Hemförsäkring Hemförsäkring en trygghet i vardagen Hemförsäkringen ger dig en bra säkerhet för dina ägodelar, både i och utanför ditt hem och gäller även för saker som du hyr eller lånar. Du får

Läs mer

Försäkringsvillkor 1 januari 2008. Hem och villa

Försäkringsvillkor 1 januari 2008. Hem och villa Försäkringsvillkor 1 januari 2008 Hem och villa Innehåll Översiktlig information................... 3 A Hemförsäkring..................... 10. Var och för vem försäkringen gäller......... 10 Självrisker............................

Läs mer

Försäkra fritidshuset

Försäkra fritidshuset Försäkra fritidshuset Hos oss kan du försäkra ditt fritidshus i två varianter: FritidshusBAS och. I ingår bland annat ett unikt allriskskydd på upp till 200 000 kronor för bostadsbyggnad. Om du är nöjd

Läs mer

Underbara Medlemsbarn Livspartner Hem

Underbara Medlemsbarn Livspartner Hem B Y G G N A D S F R I V I L L I G A T I L LVA L S F Ö R S Ä K R I N G A R Underbara Medlemsbarn Livspartner Hem Guideline Illustration och foto: Alexander Murath, Southpaw Studio www.byggnads.se www.folksam.se

Läs mer

Hemförsäkring Folksam Stockholm. Gäller från och med 1 januari 2017 För- och efterköpsinformation folksam.

Hemförsäkring Folksam Stockholm. Gäller från och med 1 januari 2017 För- och efterköpsinformation folksam. S 10182 17-01 Foto: Carina Gran Hemförsäkring 0771-950 950 folksam.se Folksam 106 60 Stockholm 0771-950 950 folksam.se Gäller från och med 1 januari 2017 För- och efterköpsinformation Hem ljuva hem En

Läs mer

Hemförsäk ring. En trygghet i vardagen. Var försäkringen gäller. Försäkringens giltighet. För vem försäkringen gäller. Premien.

Hemförsäk ring. En trygghet i vardagen. Var försäkringen gäller. Försäkringens giltighet. För vem försäkringen gäller. Premien. Hemförsäkring Hemförsäk ring hemförsäkring En trygghet i vardagen Hemförsäkringen ger dig en bra säkerhet för dina ägodelar, både i och utanför ditt hem och gäller även för saker som du hyr eller lånar.

Läs mer

Polisförbundets Studenthemförsäkring

Polisförbundets Studenthemförsäkring Polisförbundets Studenthemförsäkring Vår studenthemförsäkring ger ett bra skydd för dina ägodelar, både i och utanför hemmet. Hemförsäkringen gäller även för saker som du hyr eller lånar. Ett personligt

Läs mer

Försäkra hemmet. * Per

Försäkra hemmet. * Per Försäkra hemmet Vill du ha några av marknadens mest heltäckande försäkringsvillkor* för villan och hemmet? Då ska du välja HemPLUS. Den innehåller bland annat en omfattande reseförsäking och ersätter stöld

Läs mer

LEKSAKSBRANSCHENS MEDLEMSFÖRSÄKRING

LEKSAKSBRANSCHENS MEDLEMSFÖRSÄKRING FÖRETAGSFÖRSÄKRING LEKSAKSBRANSCHENS MEDLEMSFÖRSÄKRING Leksaksbranschens medlemmar erbjuds denna skräddarsydda försäkring som ger dig som handlare inom vår bransch ett heltäckande försäkringsskydd. Vid

Läs mer

STUDERA UTOMLANDS. Informationsfolder S ÄKERHET ÖVER ALLA GRÄNSER

STUDERA UTOMLANDS. Informationsfolder S ÄKERHET ÖVER ALLA GRÄNSER STUDERA UTOMLANDS Informationsfolder S ÄKERHET ÖVER ALLA GRÄNSER 2-3 STUDERA UTOMLANDS Studera utomlands? Grattis! Glöm inte bort att försäkra dig! Du är på väg ut på ett äventyr som kommer att bli ett

Läs mer

Vem är Per? 17 år. UNIK. Per Liljeroos 46 Fru och 2 grabbar 20 respektive

Vem är Per? 17 år. UNIK. Per Liljeroos 46 Fru och 2 grabbar 20 respektive ,.' FORSAKRING Vem är Per? Per Liljeroos 46 Fru och 2 grabbar 20 respektive 17 år. Anställd hos FUB riks sedan 1 februari 2010G Arbetar endast med försäkringar för FUB:s medlemmar. Har arbetat med försäkring

Läs mer

Hemförsäkring för äldre och funktionshindrade

Hemförsäkring för äldre och funktionshindrade Förköpsinformation 10 2010-03-01:1 Hemförsäkring för äldre och funktionshindrade Länsförsäkringar erbjuder dig som är äldre eller funktionshindrad en hemförsäkring som ger ett bra ekonomisk skydd för dina

Läs mer

Försäkring HemBAS och HemPLUS

Försäkring HemBAS och HemPLUS Förköpsinformation Försäkring HemBAS och HemPLUS Hos oss kan du som bor i lägenhet välja mellan två varianter av hemförsäkring. HemBAS ger ett bra grundskydd. HemPLUS ger ett utökat skydd och innehåller

Läs mer

Hemförsäkring. Vad ingår i varje moment?

Hemförsäkring. Vad ingår i varje moment? Hemförsäkring Skattebetalarnas Medlemsförsäkring erbjuder dig som medlem i Skattebetalarnas Förening trygga försäkringar till förmånliga priser och en bra service. I Hemförsäkringen får du ersättning om

Läs mer

Försäkra villan och hemmet

Försäkra villan och hemmet Försäkra villan och hemmet Vill du ha några av marknadens mest heltäckande försäkringsvillkor* för villan och hemmet? Då ska du välja VillahemPLUS. Den innehåller bland annat en omfattande reseförsäkring

Läs mer

INFORMATION OM KONSTNÄRSFÖRSÄKRING FÖR STUDERANDEMEDLEMMAR GRUNDALTERNATIV

INFORMATION OM KONSTNÄRSFÖRSÄKRING FÖR STUDERANDEMEDLEMMAR GRUNDALTERNATIV INFORMATION OM KONSTNÄRSFÖRSÄKRING FÖR STUDERANDEMEDLEMMAR GRUNDALTERNATIV EGENDOM (brand/inbrott/vatten) - maskinerier/varor* 50 000 kr - ritningar/arkivalier/datainformation 2,0 basbelopp - skada på

Läs mer

Medlemsförsäkringar. Byggnads

Medlemsförsäkringar. Byggnads Medlemsförsäkringar Byggnads Ingår i medlemskapet Medlemsolycksfallsförsäkring Grupplivförsäkring Barngruppliv Olycksfall 60+ K-TGL 2 Medlemsolycksfall Fritid Kostnader Olycksfallsersättning Akutersättning

Läs mer

folksam.se

folksam.se S 11197 17-01 Foto: Carina Gran Hemförsäkring för medlemmar och grupper 0771-950 950 folksam.se Folksam 106 60 Stockholm 0771-950 950 folksam.se Gäller från och med 1 januari 2017 För- och efterköpsinformation

Läs mer

Medlemsförsäkringar. Transport

Medlemsförsäkringar. Transport Medlemsförsäkringar Transport Ingår i medlemskapet Hemförsäkring Inkomstförsäkring Barngruppliv K-TGL 2 Kompletterings TGL Gäller för medlemmar som inte omfattas av tjänstegrupplivförsäkring. 3 Barngruppliv

Läs mer

Polisförbundets Hemförsäkring

Polisförbundets Hemförsäkring Polisförbundets Hemförsäkring Vår hemförsäkring är både omfattande och prisvärd. Du får ett bra skydd för dina ägodelar, både i och utanför hemmet. Hemförsäkringen gäller även för saker som du hyr eller

Läs mer

Ett erbjudande om Stor Hemförsäkring till dig som bor i Amlövs fastigheter.

Ett erbjudande om Stor Hemförsäkring till dig som bor i Amlövs fastigheter. Prisinformation 10 2014-03-01 Ett erbjudande om Stor Hemförsäkring till dig som bor i Amlövs fastigheter. Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän erbjuder dig som bor i Amlövs fastigheter en förmånlig hemförsäkring.

Läs mer

Kortfattad information om din Villahemförsäkring För boende i eget hus. Premien

Kortfattad information om din Villahemförsäkring För boende i eget hus. Premien Villahemförsäkring Hem Villahem Fritidshus Olycksfall Objekt Långresa Bil Släp Husvagn Husbil Cykel Båt MC Barn ID tyveri Kortfattad information om din Villahemförsäkring För boende i eget hus Vår villahemförsäkring

Läs mer

Forsikringer i BRF Öddö Brygga

Forsikringer i BRF Öddö Brygga Forsikringer i BRF Öddö Brygga Öddö, desember 2014 BRFenes forsikringer Det er styrenes ansvar å sørge for at BRFene er hensiktsmessig forsikret. BRFenes forsikringer omfatter: Eiendomsforsikring (fullverdiforsikring

Läs mer

Varsågod! 1 maj 2011. Resetips! Riv av och tag med på resan!

Varsågod! 1 maj 2011. Resetips! Riv av och tag med på resan! Varsågod! Här får du ditt resebevis. Se till att försäkringsnumret (Policy number) är ifyllt. Tag med kortet och Doctor s Certificate, som finns på baksidan, på resan. Visa kortet för läkaren eller tandläkaren.

Läs mer

Fritidshusförsäkring Villkorssammanfattning

Fritidshusförsäkring Villkorssammanfattning Polisförbundet Försäkring Fritidshusförsäkring Villkorssammanfattning Fritidshusförsäkring Villkorssammanfattning Vår fritidshusförsäkring ger ett gott skydd för ditt fritidsboende. Du får alltid ett bra

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRSÄKRING

BOSTADSRÄTTSFÖRSÄKRING BOSTADSRÄTTSFÖRSÄKRING 2 Bostadsrättsförsäkring Du, det droppar från taket i mitt kök, är det något som du kan förklara? Fredrik ska precis låsa upp dörren till den lägenhet han hyr av sin kompis Peter

Läs mer

Henrik Holst Essinge Brogata 7 lgh 1201 112 61 STOCKHOLM 1 (2)

Henrik Holst Essinge Brogata 7 lgh 1201 112 61 STOCKHOLM 1 (2) Henrik Holst 1 (2) 2 (2) Försäkringsbrev FÖRNYELSE Utskriftsdatum: 2011-11-23 1 (2) Henrik Holst Försäkringsuppgifter Försäkringsnr 1709650-1 Försäkringsställe Essinge Brogata 7, Stockholm Produkt Netviq

Läs mer

Hemförsäkring för hyresrätt Villkorssammanfattning

Hemförsäkring för hyresrätt Villkorssammanfattning Hemförsäkring för hyresrätt Villkorssammanfattning Hemförsäkring för hyresrätt Villkorssammanfattning Vår hemförsäkring ger dig ett bra skydd för dina ägodelar, både i och utanför hemmet. Hemförsäkringen

Läs mer

Finns det piller mot allt... Apoteksförsäkring

Finns det piller mot allt... Apoteksförsäkring Finns det piller mot allt... Apoteksförsäkring ...även inbrott och olyckor? 3 Hinner inte, hinner inte Som egen företagare har du mycket att tänka på. Inköp, leveranser, bokföring och inte minst att få

Läs mer

Villahemförsäkring. För boende i eget hus. Bättre reseskydd med kortet! Var gäller försäkringen? Försäkringens giltighetstid

Villahemförsäkring. För boende i eget hus. Bättre reseskydd med kortet! Var gäller försäkringen? Försäkringens giltighetstid Villahemförsäkring För boende i eget hus Vår villahemförsäkring ger ett bra skydd för ditt hus och dina ägodelar, både i och utanför hemmet. Villahemförsäkringen gäller även för saker som du hyr eller

Läs mer

folksam.se

folksam.se S 11197 15-10 Foto: Andreas Lind Hemförsäkring för medlemmar och grupper 0771-950 950 folksam.se Folksam 106 60 Stockholm 0771-950 950 folksam.se Gäller från och med 1 maj 2015 För- och efterköpsinformation

Läs mer

För säkerhets skull Gårdsförsäkring med skydd för både egendom och drift

För säkerhets skull Gårdsförsäkring med skydd för både egendom och drift För säkerhets skull Gårdsförsäkring med skydd för både egendom och drift Om någon vet vad din försäkring ska täcka, är det vi Att driva ett lantbruks- eller skogsföretag handlar om engagemang och hårt

Läs mer

Vårdförbundets Medlemsförsäkringar

Vårdförbundets Medlemsförsäkringar 1 januari 2016 Vårdförbundets Medlemsförsäkringar i samarbete med Folksam 1 Vårdförbundet väljer förmånliga försäkringar I den här broschyren från Folksam kan du läsa mer om försäkringarna för dig som

Läs mer

Medlemsförsäkringar. Pappers

Medlemsförsäkringar. Pappers Medlemsförsäkringar Pappers Ingår i medlemskapet Gruppliv och Sjukförsäkring kan ingå avdelningsvis Medlemsolycksfallsförsäkring Diagnosförsäkring Hemförsäkring Barngruppliv Olycksfall 60+ K-TGL 2 Medlemsolycksfall

Läs mer

1 januari 2016. Tjänstetandläkarnas. Studentförsäkringar. i samarbete med Folksam

1 januari 2016. Tjänstetandläkarnas. Studentförsäkringar. i samarbete med Folksam 1 januari 2016 Tjänstetandläkarnas Studentförsäkringar i samarbete med Folksam Tjänstetandläkarna väljer förmånliga studentförsäkringar I den här broschyren från Folksam kan du läsa mer om studentförsäkringarna

Läs mer

Försäkring för hundar

Försäkring för hundar Försäkring för hundar Hur mycket betyder din hund? Säkert är du mån om att din hund ska ha det bra. Det bästa du kan göra för att skydda den är att skaffa en riktigt bra försäkring. Folksams hör till de

Läs mer

Medlemsförsäkringar. Målareförbundet

Medlemsförsäkringar. Målareförbundet Medlemsförsäkringar Målareförbundet Ingår i medlemskapet Medlemsolycksfallsförsäkring Grupplivförsäkring Hemförsäkring K-TGL Barngruppliv 2 Medlemsolycksfall Fritid Kostnader Olycksfallsersättning Akutersättning

Läs mer

Länsförsäkringar Jönköpings studentpaket täcker det mesta

Länsförsäkringar Jönköpings studentpaket täcker det mesta STUDENTPAKET ÅR 2015 FÖRKÖPSINFORMATION Länsförsäkringar Jönköpings studentpaket täcker det mesta Eftersom den som studerar har ett mycket sämre skydd än den som arbetar, är det viktigt att du ser över

Läs mer

VEM GÄLLER FÖRSÄKRINGEN FÖR? VAR GÄLLER FÖRSÄKRINGEN?

VEM GÄLLER FÖRSÄKRINGEN FÖR? VAR GÄLLER FÖRSÄKRINGEN? STOR HEMFÖRSÄKRING Vår hemförsäkring är både omfattande och prisvärd. Du får ett bra skydd för dina ägodelar, både i och utanför hemmet. Hemförsäkringen gäller även för saker som du hyr eller lånar. Ett

Läs mer

Stor hemförsäkring. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Vad gäller försäkringen för?

Stor hemförsäkring. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Vad gäller försäkringen för? Stor hemförsäkring Vår hemförsäkring är både omfattande och prisvärd. Du får ett bra skydd för dina ägodelar, både i och utanför hemmet. Hemförsäkringen gäller även för saker som du hyr eller lånar. Ett

Läs mer

Förköpsinformation Hemförsäkring HemExtra

Förköpsinformation Hemförsäkring HemExtra Förköpsinformation Hemförsäkring HemExtra För- och efterköpsinformation Här finner du en kortfattad beskrivning av försäkringen, som du enligt lag har rätt till. Fullständiga villkor finner du på vår hemsida

Läs mer

Hem- och bostadsrättsförsäkring

Hem- och bostadsrättsförsäkring HEM- OCH BOSTADSRÄTTSFÖRSÄKRING VÄSTERBOTTEN FÖR- OCH EFTERKÖPSINFORMATION Hem- och bostadsrättsförsäkring Gäller från 2015-01-01 Hem- och bostadsrättsförsäkringen är basen i familjens ekonomiska skyddsnät.

Läs mer

Bostadsrättsförsäkring. För- och efterköpsinformation

Bostadsrättsförsäkring. För- och efterköpsinformation Bostadsrättsförsäkring 2014 För- och efterköpsinformation Hem ljuva hem En hemtrevlig bostad med skön atmosfär är något som de flesta av oss vill ha. En varm plats för återhämtning, samvaro och vila. Här

Läs mer

Sveland Hemförsäkring

Sveland Hemförsäkring Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som finns att hämta på sveland.se Sveland Hemförsäkring Sveland

Läs mer

Stor hemförsäkring Verdi

Stor hemförsäkring Verdi Avbrudd Ansatt Prosjet Reise Stor hemförsäkring Verdi Innbo Traktor Veteranbil Snøscooter Vår hemförsäkring är både omfattande och prisvärd. Du får ett bra skydd för dina ägodelar, både i och utanför hemmet.

Läs mer

Villahemförsäkring. Gäller från 2015-01-01

Villahemförsäkring. Gäller från 2015-01-01 VILLAHEMförsäkring västerbotten för- OCH EFTERköpsinformation Villahemförsäkring Gäller från 2015-01-01 Villahemförsäkringen är basen i familjens ekonomiska skyddsnät. De fem delarna ger ett brett ekonomiskt

Läs mer