1 Falmouth Bay 2 Fajry 3 Shepherd Gate 4 Afaal 5 Castillo 6 El Abadonado 7 Whatdoesthefoxsay

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "1 Falmouth Bay 2 Fajry 3 Shepherd Gate 4 Afaal 5 Castillo 6 El Abadonado 7 Whatdoesthefoxsay"

Transkript

1 Lopp 1 1 Falmouth Bay var jag nöjd med efter vila senast. Han är vassare nu och distansen är definitivt en fördel. Jag tycker han står mycket bra till och blir inte förvånad om han är långt framme, säger Catharina Vång. 2 Fajry nöter på duktigt och han fick dessutom ett passande startspår. Distansen är optimal, men han möter en del goda hästar. Ett triobud, säger Roy Arne Kvisla. 3 Shepherd Gate var jag besviken på senast efter att ha gått väldigt bra gången före. Jag har inte noterat några synliga fel på honom hoppas det var en engångsföreteelse bara. Distansen är den rätta och visst har han kapacitet för vinst. Dock, som sagt. Jag var väldigt besviken sist, säger Madeleine Smith. 4 Afaal var blek senast, men det beror inte på vikande form han behöver fäste helt enkelt. Distans och startspår passar perfekt. Afaal står bra till och jag blir inte förvånad om det blir vinst, säger Roy Arne Kvisla. 5 Castillo mår fint och tränar bra inför detta. Han står trevligt till och distansen är den rätta. Jag tror på lite chans, säger Tommy Gustafsson. 6 El Abadonado höjdes tre kilo på vinsten senast och startar från ett rätt tufft viktläge. Formen är fortsatt god och han trivs bevisligen på distansen. Det kan gå, men någon säker vinnare är han inte, säger Maria Sandh. 7 Whatdoesthefoxsay gör första starten för oss det verkar vara en trevlig typ. Vi tar det här loppet mest som ett test inför framtiden. Får hon pengar är vi nöjda, säger Dina Danekilde.

2 8 Mecado går bra varenda gång och den fina formen är konserverad. Distansen är den rätta startspåret okej. Jag hoppas på en placering, säger Claes Björling. Lopp 2 1 Sprit River fick ett passande startspår. Han kan ta ledningen, men det är nog bättre om han kan få ett lopp i ryggar strax där bakom. Formen är ruskigt bra och han trivs utmärkt över 1600 meter. Det är ett par bra emot, men min är bra han också, säger Göran Schillström. 2 Mrs Lilly Allen var fin vid sprintersegern senast, men fungerar även utmärkt på den här 400 meter längre sträckan. Formen är som den ska och hon bör hantera Täbys dirttrack. Startspåret passar och hon är en av de som kan vinna loppet, säger Fredrik Reuterskiöld. 3 Mr Naughty Boy får göra debut i tufft sällskap. Friskt vågat hälften vunnet. Han tränar fint och lärlingen rider honom dagligen. Tycker Lewis är värd chansen att rida. Mr Naughty Boy står som fux i programmet, men är mer grön i mina ögon Skämt å sido. Jag vore helnöjd om hästen tjänade pengar, säger Madeleine Smith. 4 Dallas var jag väldigt nöjd med i debuten han var överraskande duktig faktiskt och borde rimligtvis vara ännu bättre nu. Distansen fungerade senast och jag är optimist även om det här loppet är tuffare än senast, säger Roy Arne Kvisla. 5 Cordelia var jag helnöjd med senast och hon har tagit loppet på bra sätt. Den här uppgiften ser okej ut, men det är ett par bra emot. Chans, säger Tommy Gustafsson. 6 La Maitresse är onepaced, men hon kommer bli bra över längre distans nästa år. Nu är det första långresan

3 och det oroar en smula. Vi måste dock ta chansen, säger Hans Adielsson. 7 Amarillo Starlight är en nervig typ så första resan oroar en smula. Det är även första gången över distansen, men det bör fungera. Jag hoppas på en bra placering, säger Hans Adielsson. 8 Martelle var fin vid vinsten senast även om det var ett ganska enkelt lopp. Hon kan en del och tjänar säkert pengar, säger Tommy Gustafsson. Lopp 3 1 Tam O Final fick ett passande startspår och distansen är den rätta. Han trivs utmärkt med Jacob Johansen. Formen är dock höljd i dunkel då träningsbanan i Göteborg är stängd, säger Christer Hederud. 2 Path Changer var väldigt positiv från ledningen senast att åka på stryk av Hi Finn som kom längst ut i banan är ingen skam. Formen är god och en ny jockey spelar ingen roll. Det är en okomplicerad häst. Distansen passar även om 2400 meter är ännu bättre - startspåret är jag nöjd med. Jag tror på chans i ett öppet lopp, säger Caroline Malmborg. 3 Paid fungerade inte alls på banan senast det är definitivt ingen fara med formen. Hon står fint till och är en av de som kan vinna loppet, säger Sandra Brolin. 4 Glory Days startar på en för honom helt optimal distans. Han känns fin i jobb och borde kunna vara bland de tre, säger Madeleine Smith. 5 Lady Louise fick en snabb 400 metersintervall mitt i loppet senast och drog på sig mjölksyra till slut. Hon står distansen och har en okej uppgift på papperet. Platschans, säger Roy Arne Kvisla.

4 6 Nightjar är upp och ned i sina prestationer. Jag tror distansen passar, men han är mest med som resesällskap, säger Elisabeth Gaultier. 7 Unshakable Will har tappat lite av formen och jag måste tyvärr ligga lågt, säger Peter Jardby. 8 Dreams Cape har inte startat på länge, men tränar med stora plus i kanten inför detta. Han kan behöva loppet, men står fint till med lärlingslättnaden. Bland de tre kanske, säger Alex McLaren. 9 Addictive Star missgynnas inte av startspåret och distansen är den rätta. Formen är som den ska och jag tycker han står fint till i racet. Det borde kunna räcka långt, säger Roy Arne Kvisla. 10 Qigong har jag varit väldigt besviken på i år han kan bättre. Det är en tungriden häst som bara jagar pengar den här gången, säger Alex McLaren. Lopp 4 1 Enjoy The Life har bra form, men distansen är kanske i längsta laget? Jag tycker han står fint till och tror på en bättre placering, säger Ylva Brandt. 4 Ali Hope mår fint, men jag har inte kunnat jobba honom så mycket som jag velat då vi har haft snö här hemma. Jag hoppas att han går på den gamla formen Min häst står bra placerad i loppet det är svårt att sia om chanserna, säger Bodil Blomqvist. 5 Senshi nöter på hyggligt, men har varit lite förkyld så formen är osäker. På papperet står hon ganska fint till, men jag väljer att ligga lågt, säger Patrick Wahl 8 Entillglory har två lopp i kroppen och blir stadigt bättre. Han trivs över lång distans och jag har tro på honom den här gången, säger Sandra Brolin.

5 9 Lovemeloveme var jag ruskigt nöjd med senast och formen är fortsatt god. Hon stod ju 2000 meter senast och jag hoppas ju att hon står det extra 400 metrarna. Hon går med övervikt, men kan mer än aktuellt formtal. Jag tror på lite chans, säger Alex McLaren. 10 Eddie Shoestring mår toppen för tagen pigg och fräsch. Det som är negativt är att han inte trivs på krävande banor. Ett litet minus även för distansen som är i längsta laget. Jag är glad om Eddie är bland de tre främsta, säger Ryszard Borko. Lopp 5 2 Cafe Cortado gör första starten för mig. Hon verkar trivas med livet och jag tror att miljöombytet kan göra henne gott. Hon tränar mycket fint och trivs ju över lång distans. Jag har en bra jockey ombord och hoppas på en placering bland de tre, säger Göran Schillström. 3 Caravelle har rent grym form, men samtidigt har hon ju höjts rejält i handicap. Distansen är den rätta, men det är mycket vikt att släpa runt på. Det kan gå, säger Sandra Brolin. 4 Ede s Piraya har inte startat på två månader och dessutom har hon snorat lite inför detta. Jag måste liga lågt även om uppgiften som sådan ser intressant ut, säger Patrick Wahl. 5 Greenday fick äntligen vinna lopp senast efter att ha varit tvåa sju gånger i år roligt, för det är en väldigt trevlig häst. Formen är bra och att vi går upp i distans igen är ingen nackdel. Han trivs med ryttaren och jag är optimist. Det här blir hans 99:e start stort, säger Caroline Malmborg.

6 6 Battleoftrafalgar återkommer på släta banan där han kan något i trakterna av formtal 69. Han är pigg och fin i träning gillar verkligen den långa distansen. Dock är det svårt att säga något om chanserna, säger Sigyn Dysell. 7 Queen s Delight låg långt bak på Övrevoll senast, men man såg redan 400 kvar att han skulle vinna marginalen kunde varit större. Det har varit en lång säsong, men hästen verkar fräsch och fin. Täbys bana fungerar och lång distans är den rätta. Jag tror på chans, säger Are Hyldmo. Lopp 6 1 Rossmos Secret är startsnabb som få, men är inte beroende av ledningen. Formen är på topp. Han vann på bra sätt senast höjdes fem kilo på den prestationen, men belastas inte. Det här är första gången på Täby och jag vet inte hur han kommer att hantera banan. Att resa är dock inget bekymmer. Han har varit på Övrevoll och det fungerade perfekt. Nu är det täta starter, men känslan är att det ska gå bra. Jag är optimist, säger Annika Sjökvist. 2 Turn The Page mår toppen inför den här starten. Han släpar ju runt på mig varje dag så några problem att bära vikt föreligger inte Ryttaren är duktig, startspåret passar och distansen den rätta. Jag hoppas det här blir en väldigt trevlig dag på jobbet, säger Lena Natt och Dag. 4 Gobertier har full form och möter enkla hästar. Han trivs med ryttarinnan och över distansen. Platschans definitivt, säger Catharina Vång.

7 5 Mel Street mår fint och kan ju en del då han vill själv. Han trivs med ryttarinnan, men det man kan säga att vid deras förra seger hade hon fyra kilo av nu är det bara två. Jag tror på en placering bland de tre främsta, säger Tina Långström. 6 Runforaward har flyttat ut på landet och är inte jobbad inför detta. Hoppas det får en positiv effekt för hans stridsmoral är inget att yvas över. Han kan vinna, men lika gärna komma sist. Det bestämmer Rune själv, säger Bosse Neuman. 8 Mellon gick okej på en lite tuff bana senast. Han vill helst ha en bana åt det tyngre hållet. Hästen trivs med ryttarinnan som vunnit med honom på Täby tidigare. Formen är god och jag hoppas vara ganska långt framme,säger Henrik Engblom. 9 Borzakovski håller fina formen och trivs över distansen. Jag hoppas på en placering, säger Maria Sandh. Lopp 7 1 Nocturne fick ett utmärkt startspår och han missgynnas inte av den kortare distansen. Formen är riktigt bra och loppet är inte det bästa som ridits i Täbys historia precis... Maria Sandhs verkar dock okej. Ett fidusbud, säger Roy Arne Kvisla. 2 Senorita Guest gör första starten för mig. Det finns fart, men det var ju ett år sedan hon startade senast. Hon står ju fint till, men är ändå lite svårbedömd, säger Maria Sandh. 4 Zapata Zaid har gått anständigt inte mer. Nu testar jag med flexibla blinkers för första gången. Det är inget

8 topplopp precis så bland de tre ska hon kunna vara, säger Patrick Wahl. 5 Ops Piranha var jag nöjd med i debuten, men efter loppet har hon varit lite förkyld och hästen är inte riktigt där ännu. På sikt blir hon bra, men hon är grön och behöver loppet, säger Charlotte Dillner. Lopp 8 3 Zayin Shamern hostade lite för en tid sedan, men nu tränar han fint och är i ordning. Det har fungerat väl med blinkers två gånger i rad så det blir samma utrustning igen. Han blir favorit och kan naturligtvis vinna, men jag är nöjd med pengar, säger Jessica Svensson. 4 Assiaf var jag helnöjd med i debuten det kändes nästan som en seger. Han tog loppet bra och borde vara lite vassare nu. Distansen bör fungera, men han behöver lite mer rutin. Jag är nöjd om Assiaf är placerad bland de tre, säger Andreas Andersson. 5 LL Kid Rock har fått en ärlig chans i träningen. Han går fint där, men sämre i loppen. Svårbedömt, säger Maria Hagman-Eriksson. 7 Shakir tränar på enligt plan, men han behöver loppet och jag ligger lågt, säger Maria Hagman-Eriksson. Lopp 9 3 Redcoat var fin i debuten efter startmiss, men hann inte med i stenhårt sällskap gången efter. Han är efter Appel Au Maitre så den här distansen lär passa bättre än sist. Jag har ojämn form på mina hästar i stalllet, men

9 om Redcoat visar vad han kan är det ett triobud, säger Madeleine Smith. 4 Superstitious var jag nöjd med i debuten och han borde väl vara något förbättrad till den här starten. Han kan en hel del och borde vara bland de tre, säger Patrick Wahl. 5 Siam kan mer än hittills visat och i ett öppet lopp tror jag på platschans, säger Tommy Gustafsson. 6 Piketty tränar med plus i kanten, men löper sämre. Han är en lite feg typ som kan mer än visat. Jag tror att min häst kan överraska en del, säger Sigyn Dysell. 7 Rate Of The Day köpte jag på Breeze Up auktion på Goffs, Irland. Det är en fin häst som dock inte är helt färdigvuxen - jag tror han blir väldigt bra nästa år. Han har skött sig bra i två starter och jag hoppas han klarar den nya banan och resan. Hästen är rädd för sprut. Jag tror på en placering bland de tre, säger Elisabeth Gaultier. 8 Herman Cross var vi nöjda med i Kriteriet senast han fick ett stopp, men avslutade väldigt positivt. Han fungerar på Täby och distansen är inget bekymmer. Jag tror på chans, säger Dina Danekilde.

Afaal Visiteur Du Pom Jimmy Mack Proud Possibility Castillo Breaking News

Afaal Visiteur Du Pom Jimmy Mack Proud Possibility Castillo Breaking News Lopp 1 Afaal har fått mycket grundträning under vintern och ser fin ut i kroppen. Spår och distans är plusfaktorer. Det är ett tufft lopp, men platschans måste det vara, säger Roy Arne Kvisla. Visiteur

Läs mer

1 Zamir 2 Ascot Hill 3 Kasbhom 4 Falmouth Bay 5 Afaal 6 Outlaw 7 Castillo 8 Shepherd Gate

1 Zamir 2 Ascot Hill 3 Kasbhom 4 Falmouth Bay 5 Afaal 6 Outlaw 7 Castillo 8 Shepherd Gate Lopp 1 1 Zamir kan betydligt mer än han visat på sistone. Jag hoppas på en resa i mittfältet gärna lite utvändigt. Han kan speeda vasst över upploppet med rätt resa, speciellt som han vika ned sig och

Läs mer

1 Eddie Shoestring 2 Greenday 3 Caravelle 4 Evans 5 Hurry Lime 6 Entillglory 7 Glory Face

1 Eddie Shoestring 2 Greenday 3 Caravelle 4 Evans 5 Hurry Lime 6 Entillglory 7 Glory Face Lopp 1 1 Eddie Shoestring gynnas av den 400 meter kortare distansen. Formen är väldigt bra, jag är nöjd startspåret och har min favoritjockey Jacob Johansen i sadeln. Jag förväntar mig en riktigt god prestation

Läs mer

1 The Penny Horse 2 Govinda 3 Outlaw 4 Stonefield Flyer 5 Monkey Bar Flies

1 The Penny Horse 2 Govinda 3 Outlaw 4 Stonefield Flyer 5 Monkey Bar Flies Lopp 1 1 The Penny Horse tränar på fint och är bra i ordning. Startspåret är dock inte det bästa och det är ju tufft emot. Tvåa trea och jag är nöjd, säger Peter Jardby. 2 Govinda har varit borta en tid

Läs mer

Gobertier Faffa Swedish Dancer Integria Wolf Dance Lopp 2 Echippus Top Scene

Gobertier Faffa Swedish Dancer Integria Wolf Dance Lopp 2 Echippus Top Scene Lopp 1 Gobertier är behandlad sedan senaste starten och jobbar nu med plus i kanten. Han är jämn och säker, men har ändå droppat i handicap. Startspåret är perfekt, distansen likaså. Jag tror på en placering

Läs mer

1 Peace In Our Time 2 Gold Run 4 Path Changer 5 Caravelle 6 Dreams Cape 7 Ede s Piraya 1 Silence Is Bliss 2 Turn The Page

1 Peace In Our Time 2 Gold Run 4 Path Changer 5 Caravelle 6 Dreams Cape 7 Ede s Piraya 1 Silence Is Bliss 2 Turn The Page Lopp 1 1 Peace In Our Time behövde loppet på en tungsprungen bana senast han kommer göra en vassare insats den här gången. Distansen är den rätta och bland de tre ska han kunna vara, säger Katharina Stenefeldt.

Läs mer

Well Tried El Abandonado Staring At The Seas Proud Possibility Energia Colonial Brazil Jack

Well Tried El Abandonado Staring At The Seas Proud Possibility Energia Colonial Brazil Jack Lopp 1 Well Tried senaste prestation kan man stryka ett streck över, han hade en halsinfektion. Min häst tränar fint och jag hoppas vara trea, fyra, säger Vanja Sandrup. El Abandonado mår fint, men är

Läs mer

1 Monkey Bar Flies fick ett utmärkt startspår nu blir det enklare att ta hand om spetsen. Formen är som den

1 Monkey Bar Flies fick ett utmärkt startspår nu blir det enklare att ta hand om spetsen. Formen är som den Lopp 1 1 Mr Walker tränar på fint, men möter tuffa hästar. Å andra sidan bär han lite vikt. Jag tror han kommer göra ett bra lopp, säger Ricardo Ramallo. 2 Carolingian var struken senast, men har inte

Läs mer

IKC Moneypenny Skyfall London Mayor Rimfrost Cara Blanca Secret Charge Stormzig Silmara

IKC Moneypenny Skyfall London Mayor Rimfrost Cara Blanca Secret Charge Stormzig Silmara Lopp 1 IKC Moneypenny har fin form och jag är ganska säker på att den längre distansen är en fördel. Göteborgs långa upplopp talar också till vår fördel. Jag tror på chans, säger Johan Reuterskiöld. Skyfall

Läs mer

1 Jimmy Mack 2 Capaill Liath 3 Funinthesand 4 Embarkation 6 Mutaaleq 1 Glad Bear 2 Fayry

1 Jimmy Mack 2 Capaill Liath 3 Funinthesand 4 Embarkation 6 Mutaaleq 1 Glad Bear 2 Fayry Lopp 1 1 Jimmy Mack hade grepp, men blev utkontrad senast han föll dock med flaggan i topp, visade sig speedig och fin. Min häst gynnas av den här distansen och jag tror på chans, säger Patrick Wahl. 2

Läs mer

Cordelia Himalaya Focus On Me Mr Naughty Boy Red Hot Chili Gecko

Cordelia Himalaya Focus On Me Mr Naughty Boy Red Hot Chili Gecko Lopp 1 Cordelia jobbar bra inför comebacken. Startspåret passar och hon har vunnit över distansen och på underlaget. Det är ett tufft och bra lopp, men min häst ska räknas, säger Tommy Gustafsson. Himalaya

Läs mer

1 Red Glory 2 Silky Road 3 Hall Of Fame 4 Mr Minley 5 Iceandsnow 6 Miss Rebel 7 Mecado 8 Typhoon Season

1 Red Glory 2 Silky Road 3 Hall Of Fame 4 Mr Minley 5 Iceandsnow 6 Miss Rebel 7 Mecado 8 Typhoon Season Lopp 1 1 Red Glory har startat två gånger på Täbys gräsbana över kort distans och vunnit båda Jag är nöjd med formen och hoppas att min häst är rätt långt framme från ett utmärkt startspår, säger Henrik

Läs mer

1 Pepper 2 Rosehill 3 Monkey Bar Flies 4 Silence Is Bliss 5 Bollinger 6 Muspelheim 7 The Olympus Man 1 Zamway

1 Pepper 2 Rosehill 3 Monkey Bar Flies 4 Silence Is Bliss 5 Bollinger 6 Muspelheim 7 The Olympus Man 1 Zamway Lopp 1 1 Pepper gör alltid sitt, är i god form och lottades till ett utmärkt startspår. Vi har en stark jockey ombord och hästen har varit fin i jobben inför detta. Jag hoppas på en bra placering, säger

Läs mer

Lopp 1 Mr David Mister Admiral Uncle Alfie Glad Bear Earth Hour Monkey Bar Flies Lopp 2 Barn Dance Pine Wood Avestruz

Lopp 1 Mr David Mister Admiral Uncle Alfie Glad Bear Earth Hour Monkey Bar Flies Lopp 2 Barn Dance Pine Wood Avestruz Lopp 1 Mr David är förbättrad av jobben att döma. Han fungerar över distansen och på underlaget jag vill se honom högt uppe, men inte i front. I mina ögon är det en bra vinstchans, säger Claes Björling.

Läs mer

Lopp 1 Hot Wing Yajamila Erroll Castillo Jimmy Mack Capail Liath Paid

Lopp 1 Hot Wing Yajamila Erroll Castillo Jimmy Mack Capail Liath Paid Lopp 1 Hot Wing har inte startat på Täby på evigheter, men jag har god feeling för att han ska fungera förbättrat där med pisk. Dock får inte banan bli för snabb. En tung dito vore ett stort plus för vår

Läs mer

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15.

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

Indibow Attila Ascha Eddie Shoestring Greenday Greenday Estrela Superior Pretty Boy Floyd

Indibow Attila Ascha Eddie Shoestring Greenday Greenday Estrela Superior Pretty Boy Floyd Lopp 1 Indibow är väl förberedd, men det här är mest en genomkörare inför Breeders. Distansen är den rätta och startspåret perfekt. Om han kommer till ledningen vill jag se honom i den positionen. Det

Läs mer

Mister Admiral The Wicked Lord Monkey Bar Flies Mykonos Pepper Fajry

Mister Admiral The Wicked Lord Monkey Bar Flies Mykonos Pepper Fajry Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemesida en sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

fick hästen en stygg resa ute i spåren. Den här uppgiften ser intressant ut och trots utvändigt startspår är jag optimist, säger Catharina Vång.

fick hästen en stygg resa ute i spåren. Den här uppgiften ser intressant ut och trots utvändigt startspår är jag optimist, säger Catharina Vång. Lopp 1 Mister Admiral blev det fel för senast glöm loppet. Han är bättre än raden och fick ett bra startspår. Min häst kan vinna loppet, säger Roy Arne Kvisla. Timeless Stride passar normalt sett bättre

Läs mer

1 Carolingian 2 Mutaaleq 3 Ashwaat 4 Glück Zurück 5 Manchester

1 Carolingian 2 Mutaaleq 3 Ashwaat 4 Glück Zurück 5 Manchester Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det är Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 1.1

Tränarintervjuer Bro Park 1.1 Tränarintervjuer Bro Park 1.1 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Haweswater kan bättre än hon visat på sistone. Hon jobbar som hon ska, trivs på distansen och innerspåret är inget negativt. Nu testar vi ett nytt upplägg

Läs mer

Castillo Philadelfia lad Bear Jimmy Mack Falmouth Bay Brazil Jack

Castillo Philadelfia lad Bear Jimmy Mack Falmouth Bay Brazil Jack Lopp 1 Castillo sköter sig i träningen och står helt fint till med vikten. Han klarar distansen och har viss chans i ett öppet lopp, säger Tommy Gustafsson. Philadelfia har inte startat på länge och behöver

Läs mer

Bacchus The Grape Any Questions Pretty Boy Floyd Evans Shepherd Gate Aboule Le Fric Paratico

Bacchus The Grape Any Questions Pretty Boy Floyd Evans Shepherd Gate Aboule Le Fric Paratico Lopp 1 Bacchus The Grape mår fint, men möter för bra hästar så jag voore mycket nöjd om han blev trea, säger Patrick Wahl. Any Questions mår väldigt bra för dagen. Han passar på distansen och gräs är också

Läs mer

Uppercut Action Cruikadyke Flyer Forward Planning Monkey Bar Flies Silver Ocean Sweet Loreen Well Tried

Uppercut Action Cruikadyke Flyer Forward Planning Monkey Bar Flies Silver Ocean Sweet Loreen Well Tried Lopp 1 Uppercut Action är en riktig hedershäst i form som kommer göra ett bra lopp uppe i Göteborg. Det är dock ett par riktigt bra emot, men en sund platschans ska det vara, säger Lennart Reuterskiöld

Läs mer

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3 Lopp 1 Lataradud är klart gynnad av mjuk bana och har absolut ingenting emot den längre distansen. Han var fin vid vinsten och är ytterligare framsatt till den här starten. Min häst känns pigg och fin

Läs mer

Ray Zarzuela IKC Moneypenny Antigua Arabda Shylock Baltic Eagle

Ray Zarzuela IKC Moneypenny Antigua Arabda Shylock Baltic Eagle Lopp 1 Ray trivs på distansen och älskar ju gräsbana. Formen är som den ska, men hon möter ett par starka konkurrenter. Jag är nöjd om Ray är typ trea, säger Jessica Long. Zarzuela är framsatt formmässigt,

Läs mer

Mr Minley var positiv senast, men jag ville inte riskera något på den tunga banan gången efter.

Mr Minley var positiv senast, men jag ville inte riskera något på den tunga banan gången efter. Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemesida en sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

Addictive Star Funny s Chap Embarkation Energia Carioca Lataradud Paid Carolingian Cecilia

Addictive Star Funny s Chap Embarkation Energia Carioca Lataradud Paid Carolingian Cecilia Lopp 1 Addictive Star är lite på gång formmässig och fick dessutom ett utmärkt startspår. Distansen är okej och viktläget inte så tokigt. Det är ett tufft lopp, men platschans måste det väl vara, säger

Läs mer

1 Windy Mandy tränar bättre än resultat raden. Jag hoppas på ett högt tempo i loppet så hon kan koppla av.

1 Windy Mandy tränar bättre än resultat raden. Jag hoppas på ett högt tempo i loppet så hon kan koppla av. Tränarintervjuer Täby Galopp 18/10 Lopp 1-2 Calvados är fortsatt fin i träningen efter segern senast. Han brukar dock går ur form vid denna tidpunkten på året men uppgiften ser lämplig ut. Calvados är

Läs mer

Lopp 1 2 Falmouth Bay 4 Castillo 5 Shepherd Gate 7 Lord Handsome 8 Breaking News Lopp 2 1 My Dream 2 Eldivo 3 Night Of St George.

Lopp 1 2 Falmouth Bay 4 Castillo 5 Shepherd Gate 7 Lord Handsome 8 Breaking News Lopp 2 1 My Dream 2 Eldivo 3 Night Of St George. Lopp 1 2 Falmouth Bay gick okey senast på för kort distans. Han har blivit mer bekväm av sig på ålders höst. Träningen sköts med ackuratess och han står ganska fint till. Jag har respekt för ett par av

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 24 juli. Lopp 1

Tränarintervjuer Bro Park 24 juli. Lopp 1 Tränarintervjuer Bro Park 24 juli Lopp 1 Easter Surprise vann på gott sätt i Århus senast och den formen är bevisad av måltvåan som sedan vann lätt gången efter. Nu är det första resan och dessutom nytt

Läs mer

Tränarintervjuer Strömsholm

Tränarintervjuer Strömsholm Tränarintervjuer Strömsholm Många av tränarna har varit svåra att nå och det kan bli kompletteringar under eftermiddagen och kvällen fredag. Lopp 1 1 Taurito tränar bra och gillar lätt bana. Han har varit

Läs mer

Tinnitus Dapple Hero Kalejs Double End Rock Dancer Siam Cruel Intentions Sir Benjamin Glory Days

Tinnitus Dapple Hero Kalejs Double End Rock Dancer Siam Cruel Intentions Sir Benjamin Glory Days Lopp 1 Tinnitus är en bra häst som skött sig väl i två starter och det finns fortsatt utveckling i honom. En outsider, säger Niels Petersen. Dapple är en jättefin häst stor och rejäl. Han kan behöva loppet

Läs mer

Monfalcone Moss Cloud Rockinger Elegant Song Lady Dylan Athlete Del Sol

Monfalcone Moss Cloud Rockinger Elegant Song Lady Dylan Athlete Del Sol Lopp 1 Monfalcone är i jättefint slag faktiskt bättre nu än vid vinsten senast. Han klarar en mjuk till tung bana, men det är ingen fördel precis. Jag tror på bra chans det är väl Rockinger emot, säger

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg

Tränarintervjuer Göteborg Tränarintervjuer Göteborg Lopp 1 1 Golden Pursuit har gått sämre än väntat kan betydligt bättre än hittills visat. Startspåret är inget vidare, men jag kan bara hoppas, säger Peter Jardby. 3 Silky Road

Läs mer

Twistedlittlestar var bara dålig senast utan att jag har någon förklaring. Hon jobbar mycket fint, passar på distansen och fick ett bra startspår.

Twistedlittlestar var bara dålig senast utan att jag har någon förklaring. Hon jobbar mycket fint, passar på distansen och fick ett bra startspår. Lopp 1 Sharav har varit borta länge, men ser nu fin ut i träningen. Startspåret är fint och Göteborgs gräsbana oroar inte. Det är ett par bra emot, men en outsider kan väl Sharav kallas, säger Johan Reuterskiöld.

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 5.10 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Moon Pearl blandar och ger i sina prestationer, men nu tränar han stabilt och bra. Det invändiga startspåret passar honom och jag hoppas på ledningen

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 8.11

Tränarintervjuer Bro Park 8.11 Tränarintervjuer Bro Park 8.11 Lopp 1, Trio 1 Qwinners Shogun hade svårt med tempot senast över den alltför korta distansen. Nu ser det betydligt bättre ut och jag förväntar mig en bra penningplacering,

Läs mer

Smith: 5 Timeless Stride har varit en besvikelse i år och inte motsvarat mina förväntningar på honom. Kapacitet finns, men...

Smith: 5 Timeless Stride har varit en besvikelse i år och inte motsvarat mina förväntningar på honom. Kapacitet finns, men... Tränarintervjuer 5.11 Lopp 1 Lindberger: 1 Web Of Dreams har tränat på fint inför comebacken och han brukar normalt gå bra efter vila. Distansen fungerar perfekt och han är en typisk outsider. Gustafsson:

Läs mer

Yamato Glorious Magic Barnum Hands Up Corcuvelo Zaphir

Yamato Glorious Magic Barnum Hands Up Corcuvelo Zaphir Lopp 1 Yamato är mycket startsnabb och jag hoppas och tror på spets. Han står nog distansen, i alla fall på Gärdet. Formen är mycket bra och gräset är ett plus. Bra segerchans, säger Göran Schillström.

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg 30 juli. Lopp 1

Tränarintervjuer Göteborg 30 juli. Lopp 1 Tränarintervjuer Göteborg 30 juli Lopp 1 Seaside Song mår toppen och ett sådant här lopp ska hon normalt bara vinna, säger Lars Kelp. Swedish Dream är ute över passande distans och fick ett perfekt startspår.

Läs mer

1 Addictive Star 4 Watch Me Prosper 5 Bacchus The Grape 6 Sing In Colours 7 Art Law 8 Philadelfia 9 Hurricane Emerald 1 Saint Sebastian 3 Lumineuse

1 Addictive Star 4 Watch Me Prosper 5 Bacchus The Grape 6 Sing In Colours 7 Art Law 8 Philadelfia 9 Hurricane Emerald 1 Saint Sebastian 3 Lumineuse Lopp 1-1 Addictive Star har formen på topp och står bra till med lärlingslättnaden. Första gången på Göteborg, men det ska inte vara något problem. Han gillar alla slags underlag och jag tror på en hygglig

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 19.3

Tränarintervjuer Bro Park 19.3 Tränarintervjuer Bro Park 19.3 Här kan du läsa tränarintervjuer och Ulf Zeiders kommentarer inför tävlingarna på Bro Park den 19 mars. V4 avgörs i lopp 1-4 och du spelar V5 i lopp 4-8. Lopp 1 - V4-1, Trio

Läs mer

2. HOSHI Både häst och ryttare var strålande senast. Nu är det längre distans och tuffare emot. Vi hoppas på en slant här.

2. HOSHI Både häst och ryttare var strålande senast. Nu är det längre distans och tuffare emot. Vi hoppas på en slant här. Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 1 oktober, ONSDAGSLUNCH. LOPP 1 V4-1 1. PATH CHANGER Han har vinstchans 2. HOSHI Både häst och ryttare var strålande senast. Nu är det längre distans och

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 25.10 Lopp 1, Trio 1 Ghallab tränar på ett bra sätt och är nu framsatt i konditionen efter förra starten. 2100 m på DT är optimala förutsättningar. Jag tycker att min häst ska

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 8.1

Tränarintervjuer Bro Park 8.1 Tränarintervjuer Bro Park 8.1 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Stonefield Flyer är i jättefin form för dagen. Nu står han bra till med lärlingslättnaden på tre kilo. Jag tycker att Guldhandicapen ser lovande ut på

Läs mer

Tränarintervjuer. LOPP 1 GALE-LÖPNING 1200m (2 års maiden) LOPP 2 WENDES ARTILLERIREGEMENTES CUP 5 1200m V5-1 (hcp, brons, amatörryttare)

Tränarintervjuer. LOPP 1 GALE-LÖPNING 1200m (2 års maiden) LOPP 2 WENDES ARTILLERIREGEMENTES CUP 5 1200m V5-1 (hcp, brons, amatörryttare) Tränarintervjuer Inför tävlingarna måndagen den 30 november, med bland annat V3, V4, V5 och Triolopp! Denna tävlingsdag avrids ju istället för den inställda dagen den 22/11, så av naturliga skäl är många

Läs mer

Tränarintervjuer Täby Galopp 9 april 2014

Tränarintervjuer Täby Galopp 9 april 2014 Tränarintervjuer Täby Galopp 9 april 2014 Av Ulf Zeider. Lopp 1 - V4-1 Stall Helander: 1 Catmandu har haft en strålande vintersäsong och formen är fortsatt på topp. Hon är startsnabb och håller förhoppningsvis

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 2 augusti. Lopp 1

Tränarintervjuer Bro Park 2 augusti. Lopp 1 Tränarintervjuer Bro Park 2 augusti Lopp 1 Ninety Bullets var okej senast även om distansen var för för kort. Han är gynnad av den här längre distansen och fick ett passande startspår. Jag hoppas på en

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 28.9 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Freemanip är ett trevligt nyförvärv som varit i min träning sedan i våras. Hästen har ju fina meriter i sitt tidigare hemland Argentina över - inte

Läs mer

V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige)

V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige) V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige) V75-1 8 Perle Ole höll bra när han gick i ledningen senast, där ska han egentligen inte gå för han är bättre bakifrån. Nu blir det ett invändligt

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 16.10 Lopp 1, Trio 1 Zamir är en hedersman som alltid gör sitt bästa och lite till i loppen. Även om SM-Sprinters är en svår uppgift, så tror jag inte att dom springer ifrån honom

Läs mer

Tränarintervjuer LOPP 1 V4-1 LOPP 2 V4-2 LD-1. 1. ISALINA Han var bra senast. Lite svårare motstånd nu.

Tränarintervjuer LOPP 1 V4-1 LOPP 2 V4-2 LD-1. 1. ISALINA Han var bra senast. Lite svårare motstånd nu. Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 17 september, ONSDAGSLUNCH. LOPP 1 V4-1 1. ISALINA Han var bra senast. Lite svårare motstånd nu. 2. MOCACHA Det var länge sedan han startade. Svårbedömd.

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 2.8. Lopp 1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park 2.8. Lopp 1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 2.8 Lopp 1, Trio 1 The Edge är en jättefin tvååring som svarade för en hedrande tredjeplats i tävlingsdebuten på Jägersro. Jag tror att han är ytterligare förbättrad till den

Läs mer

Inför tävlingarna söndagen den 22 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp!

Inför tävlingarna söndagen den 22 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 22 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp! LOPP 1 HERES-HANDICAP 2400m (järn) V4-1 1. ENJOY THE LIGHT Han var klart positiv senast

Läs mer

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15.

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Tränarintervjuer Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg)

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

Inför tävlingarna söndagen den 26 juli, söndagslunch med bland annat JÄGERSRO GALOPP 108 ÅR, V3, V4, och V5!

Inför tävlingarna söndagen den 26 juli, söndagslunch med bland annat JÄGERSRO GALOPP 108 ÅR, V3, V4, och V5! Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 26 juli, söndagslunch med bland annat JÄGERSRO GALOPP 108 ÅR, V3, V4, och V5! LOPP 1 JÄGERSRO GALOPP 108 ÅR 1730m (silver) V4-1 1. MOON LIFE Han har gått

Läs mer

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3 Lopp 1 Superman var en besvikelse senast, men jag har fått en förklaring till detta halsinfektion. Jag har lagt om träningen på hästen vilket han svarat bra på så jag är helnöjd med formen. Superman hanterar

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

Tränarintervjuer. LOPP 1 2-ÅRS SILVER 1600m. LOPP 2 SCANDINAVIAN ARABIAN DERBY 2200m (araber, 4 år) LOPP 3 2-ÅRSLÖPNING 1200m (guld)

Tränarintervjuer. LOPP 1 2-ÅRS SILVER 1600m. LOPP 2 SCANDINAVIAN ARABIAN DERBY 2200m (araber, 4 år) LOPP 3 2-ÅRSLÖPNING 1200m (guld) Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 15 november, med bland annat SVENSKT KRITERIUM, HURRICANE LÖPNING och JOCKEYKLUBBENS AVELSLÖPNING med V3, V4, V64, DD och 2 Triolopp! LOPP 1 2-ÅRS SILVER

Läs mer

spelstrategier 76 GALOPP MAGASINET

spelstrategier 76 GALOPP MAGASINET 76 GALOPP MAGASINET 76-81 Spelstratergier-del-2.indd 76 08-01-16 14.04.19 Spela på Galopp! BLI RIK PÅ ATT KUNNA MER ÄN ANDRA Åldersvikter... utveckling... tränarstall... och födelsedag viktiga faktorer

Läs mer

Tränarintervjuer och tips inför tävlingarna på Bro Park måndag 6 november

Tränarintervjuer och tips inför tävlingarna på Bro Park måndag 6 november Tränarintervjuer och tips inför tävlingarna på Bro Park måndag 6 november Av Erik Ivares och Ulf Zeider Lopp 1 1 Staring At The Sea har inte fått till det i årets starter, men kan så klart bättre. Han

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 4.12 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Castillo känns fin i jobben och formen är det inget större fel på. Hästen är sänkt i handicapen och borde kunna hävda sig långt i Ulriksdals Minneslöpning,

Läs mer

Spela. Galopp! DEL 5 SYSTEMSPEL PÅ V5, KOMB, TRIPPEL, DAGENS DUBBEL

Spela. Galopp! DEL 5 SYSTEMSPEL PÅ V5, KOMB, TRIPPEL, DAGENS DUBBEL Spela på Galopp! SYSTEMSPEL PÅ V5, KOMB, TRIPPEL, DAGENS DUBBEL GaloppMagasinets spelexpert Geir Stabell har nu kommit till systemspel. Hur du ökar dina vinstchanser och minskar dina insatser. Inte minst

Läs mer

V5 på Gävle-banan!

V5 på Gävle-banan! V5 på Gävle-banan! 2019-04-27 BK Mistral / Åkeshovs BK 5 lopp, 1:- raden. Kom ihåg att man inte behöver vara häst för att vinna! Exempel: Tar men med två "hästar" i varje lopp räknas insatsen ut enligt

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

Inför tävlingarna lördagen den 18 juli, MERCEDES-BENZ BILGRUPPEN I LUND SVENSKT DERBY!

Inför tävlingarna lördagen den 18 juli, MERCEDES-BENZ BILGRUPPEN I LUND SVENSKT DERBY! Tränarintervjuer Inför tävlingarna lördagen den 18 juli, MERCEDES-BENZ BILGRUPPEN I LUND SVENSKT DERBY! LOPP 1 SVENSKT DERBY CONSOLATION 2400m (3-års guld) 1. HALF GLORIA Han gick ju hyfsat i debuten.

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg Galopp Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Göteborg Galopp Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Göteborg Galopp 31.7 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Dancewithastranger är en okomplicerad och ärlig häst som gör sitt jobb i loppen. Hon fungerar bra i Göteborg och står bra till i Adalöpning.

Läs mer

BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2

BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2 v75info.sev75 Jägersro Fredag kväll info BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2 starter i brons

Läs mer

Johan Arneng har haft en lång. Uppfödarprofilen. Uppfödarprofilen: Johan Arneng kombinerar fotboll med trav

Johan Arneng har haft en lång. Uppfödarprofilen. Uppfödarprofilen: Johan Arneng kombinerar fotboll med trav TEXT OCH FOTO: Anne Adre-Isaksson 22 Det var fascinationen för stammar och avel som lockade Johan Arneng in i travet. Idag är han avelsansvarig på Stall Zet och har egen uppfödning tillsammans med hustrun

Läs mer

Tränarintervjuer LOPP 1 LOPP 2

Tränarintervjuer LOPP 1 LOPP 2 Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 10 augusti, OAKSDAGEN. LOPP 1 1. LEE LOO MINAI Hon vann lite överraskande senast. Längre distans nu är bara bra. Hon är bäst av mina två här. Jag tycker

Läs mer

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN Av Marie Hansson - Känns hunden för snabb? - Har du svårt att hinna dit du vill på banan? Själva kärnan i lösningen på problemet borde väl vara att förkorta din väg? Ju svårare

Läs mer

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 30 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp!

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 30 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 30 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp! Denna onsdag inriktar vi oss återigen på 2-åringarna med Manoustie-löpning (200.000:-)

Läs mer

Inför tävlingarna tisdagen den 3 maj, Prammsdagen! Med bland annat V3, V4, V64 och Dagens Dubbel.

Inför tävlingarna tisdagen den 3 maj, Prammsdagen! Med bland annat V3, V4, V64 och Dagens Dubbel. Tränarintervjuer Inför tävlingarna tisdagen den 3 maj, Prammsdagen! Med bland annat V3, V4, V64 och Dagens Dubbel. Årets första stordag på Jägersro Galopp med PRAMMS MEMORIAL som huvudnummer, där vi får

Läs mer

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15.

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

Tränarintervjuer. LOPP 1 MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden) LOPP 2 SEPTEMBER MAIDEN 1600m (2 års maiden) LOPP 3 SUPER SPRINT 300m (Silverlöpn)

Tränarintervjuer. LOPP 1 MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden) LOPP 2 SEPTEMBER MAIDEN 1600m (2 års maiden) LOPP 3 SUPER SPRINT 300m (Silverlöpn) Tränarintervjuer Inför tävlingarna torsdagen den 24 september, med bland annat V3, V4, V64, DD och 2 Triolopp! LOPP 1 MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden) 1. REDSNAKE (Stf Susanne Berneklint) Debut. Tränar

Läs mer

Positiv Ridning Systemet Negativ eller positiv? Av Henrik Johansen

Positiv Ridning Systemet Negativ eller positiv? Av Henrik Johansen Positiv Ridning Systemet Negativ eller positiv? Av Henrik Johansen Man ska vara positiv för att skapa något gott. Ryttare är mycket känslosamma med hänsyn till resultatet. Går ridningen inte bra, faller

Läs mer

Tränarintervjuer. LOPP 1 MÅRTEN-LÖPNING 1200m (guld) V4-1. LOPP 2 EVEREST-LÖPNING 2400m (brons) V4-2 LD-1

Tränarintervjuer. LOPP 1 MÅRTEN-LÖPNING 1200m (guld) V4-1. LOPP 2 EVEREST-LÖPNING 2400m (brons) V4-2 LD-1 Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 1 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp! Vid denna tid på året hålls många utländska auktioner och det har varit svårt att nå

Läs mer

Positiv Ridning Systemet Om att sätta mål Av Henrik Johansen

Positiv Ridning Systemet Om att sätta mål Av Henrik Johansen Positiv Ridning Systemet Om att sätta mål Av Henrik Johansen Det ska vara ryttaren som tänker en tanke, ryttarens huvud som ger en signal till kroppen, ryttarens kropp som ger en signal till hästen, och

Läs mer

Söndag 6 december 2015

Söndag 6 december 2015 TÄBY GALOPP Nr 9. Söndag december 0 kl. Final i Börjes Champion ARK Cup! Adventsgalopp med Auktionslöpning Ladies Club bjuder på glögg och pepparkakor! TIPS & RANK Lopp - V- El Abandonado Castillo Afaal

Läs mer

På grund av tekniska problem kommer tränarintervjuerna inför den 4 maj att visas i en pdf

På grund av tekniska problem kommer tränarintervjuerna inför den 4 maj att visas i en pdf Av Ulf Zeider På grund av tekniska problem kommer tränarintervjuerna inför den 4 maj att visas i en pdf Lopp 1 - V4-1 Smith: 1 Timeless Stride avslutade förra årets säsong med två övertygande DT-segrar.

Läs mer

Världens snabbaste, tuffaste och största hästsport. Galopp!

Världens snabbaste, tuffaste och största hästsport. Galopp! Världens snabbaste, tuffaste och största hästsport. Varje vecka i Sverige. Galopp! Galopp är världens största hästsport. Både vad gäller publik och spel. Spänning. Fa rt. Skönhet. Jockeys. Full blod. Högsta

Läs mer

Första operationen september 2010

Första operationen september 2010 Första operationen september 2010 Oliver Vår son föddes med total dubbelsidig LKG-spalt. Första operationen som vi nu har genomfört gjordes när han var nästan 7 månader och då slöt de den mjuka gommen

Läs mer

framåt, han blir mycket intressant på lördag och lite bort glömd. Kan öppna om han vill. Volt start är minus.

framåt, han blir mycket intressant på lördag och lite bort glömd. Kan öppna om han vill. Volt start är minus. v75info.sev75 Axevalla Torsdag kväll info V75-1)23 JAN 2016 KL 16:20 HUVUDSPONSORERNAS LOPP - BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 6 I MEETING 1 (FINAL SOLVALLA 13 FEBRUARI 2016) AXEVALLA2140 METER VOLTSTART 1 DIGGERS

Läs mer

Utvärdering Målsman 2011

Utvärdering Målsman 2011 Utvärdering Målsman 2011 Var informationen innan kollot tillräcklig? (76 svar) 80 60 40 20 0 Ja (100%, 76 st) Nej (0%, 0st) Om nej, vad tycker ni saknades? Informativ hemsida. Mycket bra info hemskickad.

Läs mer

Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 20 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 10 lopp!

Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 20 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 10 lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 20 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 10 lopp! Söndagslunchen inleds kl 12.45 på sedvanligt sätt med en V4:a som ser svårtippad ut.

Läs mer

3 Shalalee är i gott slag och bör passa bra på banan. Motståndet är dock väldigt hårt och jag är nöjd med en bättre slant, säger Wido Neuroth.

3 Shalalee är i gott slag och bör passa bra på banan. Motståndet är dock väldigt hårt och jag är nöjd med en bättre slant, säger Wido Neuroth. Tränarintervjuer Bro Park 17.8 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Bokan är jag helnöjd med för dagen. han har gjort allt rätt så här långt. Det här ser ut som en bra test inför eventuell start i Stockholm Cup den 11

Läs mer

Din skattade profil inför 2012

Din skattade profil inför 2012 Jag som orienterare Din skattade profil inför 2012 Motivationsmål Målsättning inför 2012 Tekniska mål Mentala mål Din skattade profil efter 2012 Motivationsmål Uppnådda mål 2012 Tekniska mål Mentala mål

Läs mer

Våren är här - nu rör det på sig

Våren är här - nu rör det på sig STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här - nu rör det på sig SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 8 3 1 0 38% 50% 57.229:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev inte så många starter under februari

Läs mer

3 Neumarthes står inte derbyd-distansen och går nu tillbaka på 1600 meter. Jag tror han kommer göra en bra insats här, säger Jan-Erik Pettersson.

3 Neumarthes står inte derbyd-distansen och går nu tillbaka på 1600 meter. Jag tror han kommer göra en bra insats här, säger Jan-Erik Pettersson. Tränarintervjuer Göteborg Galopp 21.8 Lopp 1 V4-1 1 Last Interviewer är ute på för kort distans. Det är första gången han reser och detta är ett förlöp inför Stockholm i september. Denna gången är han

Läs mer

2 V4-2. 1 14:10 3-1-1 Fa De Tä 2/6-2 2400 dt 1-huv B 58 67 49. ATTILA -h6- D Williamson (C Andersson)a 60 76

2 V4-2. 1 14:10 3-1-1 Fa De Tä 2/6-2 2400 dt 1-huv B 58 67 49. ATTILA -h6- D Williamson (C Andersson)a 60 76 Tä215712 1 V4-1 DESERT SYMPHONYLÖPNING Guld. För 3-åriga hästar. Lopp 1 Täby (Tg=35) Sö 115 gr JUST THE TIP (IRE) -s3- F Janetzky (P Wahl) 56,5 73 117 243 Fr Jan Jä 12/5-4 12 dt 7-15,5 57,5 76 184 1 14:9

Läs mer

Inför tävlingarna tisdagen den 30 augusti, med bland annat V65, V4, V3, och 8 lopp! LOPP 1 FIRST MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden, 100.

Inför tävlingarna tisdagen den 30 augusti, med bland annat V65, V4, V3, och 8 lopp! LOPP 1 FIRST MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden, 100. Tränarintervjuer Inför tävlingarna tisdagen den 30 augusti, med bland annat V65, V4, V3, och 8 lopp! Denna tisdagkväll inleds med en 2-års maiden sedan rider vi en V65:a och avslutar med en amatörryttar-handicap.

Läs mer

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Förstatipset till 3 West Wing som har visat rejäl form och stabila takter

Läs mer

Insekternas värld Jorden i fara, del 1. KG Johansson

Insekternas värld Jorden i fara, del 1. KG Johansson Insekternas värld Jorden i fara, del 1 KG Johansson SMAKPROV Publicerad av Molnfritt Förlag Copyright 2014 Molnfritt Förlag Den fulla boken har ISBN 978-91-87317-31-6 Boken kan laddas ned från nätbutiker

Läs mer

Förvandlingen. Jag vågade inte släppa in honom utan frågade vad han ville. Jag trodde att du behövde mig, sa gubben och log snett.

Förvandlingen. Jag vågade inte släppa in honom utan frågade vad han ville. Jag trodde att du behövde mig, sa gubben och log snett. Förvandlingen Det var sent på kvällen och jag var ensam hemma. Jag måste upp på vinden och leta efter något kul och läskigt att ha på mig på festen hos Henke. Det skulle bli maskerad. Jag vet att jag inte

Läs mer

Inför tävlingarna onsdagen den 8 juni, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp!

Inför tävlingarna onsdagen den 8 juni, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 8 juni, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp! Denna onsdagslunch ser spelmässigt intressant ut, då det inte finns några utpräglade

Läs mer

Ellinor Rasmusson Steg 3 Svensk Galopp. Startboxträning. Ellinor Rasmusson 2012-10-11

Ellinor Rasmusson Steg 3 Svensk Galopp. Startboxträning. Ellinor Rasmusson 2012-10-11 Startboxträning Ellinor Rasmusson 2012-10-11 1 Inledning Jag har valt att skriva om startboxträning, då jag tycker att det är en viktig del av unghästarnas träning. Jag vill lära mig mer om det för att

Läs mer

Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013.

Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013. Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013. Sandra Nilsson Född 95 Meriter : Lag-SM medaljer på ponny Startat

Läs mer