Linder Aluminiumbåtar Inkas Aluminiumkanoter Made in Sweden

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Linder Aluminiumbåtar Inkas Aluminiumkanoter Made in Sweden"

Transkript

1 Linder Aluminiumbåtar Inkas Aluminiumkanoter Made in Sweden Fishing 410 Fishing 440 Sportsman 355 Sportsman 400 Sportsman 445 Arkip 460 Inkas 465L Inkas 465 Inkas 495 Inkas 525

2 Berättelsen om Linder Aluminiumbåtar har som så många andra framgångssagor inget fixt startdatum. Precis som för flera andra företag så har det varit en resa där viktiga nedslag i historieskrivningen har betytt mycket för den fortsatta utvecklingen. Och för visionen är ett sådant år. Det var då som produktionen av kanadensare i framtidsmaterialet aluminium startade. Endast två år senare såg den första båten i samma material dagens ljus när Fishing 410 lämnade fabriken. Jag insåg tidigt aluminiumets fördelar. Lätt, starkt och underhållsfritt var våra första ledord. Till dessa kan vi idag addera ännu ett: uthålligt. Aluminium är en skonsam metall för vårt klot och har även den fördelen att vi spar in en del på energin när det gäller framdrivningen. Mindre motorer och ändå mera fart. Sedan starten 1966 har jag och familjen sett företaget växa. I Sverige och utomlands. I år finns vi representerade på flertalet av marknaderna inom EU och Skandinavien. Du hittar även Linder produkter på för oss nya marknader som Sydafrika, Thailand, Ryssland och Ukraina för att nämna några. Kort sagt: vi växer. Och, vi ser klart på denna vår framgång : våra produkter har lång livslängd, hög teknisk nivå inom produktgruppen och är mycket användarvänliga. Lättkörda och lättpaddlade. Vi kommer löpande att arbeta för att producera och att sätta ut produkter med denna filosofi som vår bas. Under 2014 ändrar vi därför lite på hur vi möter er, våra kunder. Vi kommer framöver lansera nyheter. Små som stora. Och ja, vi är ett modernt företag, där tiden är förbi när ett sortiment bestämdes för hela säsongen med vad som stod i katalogen. Med 2014 satsar vi därför än mera på närvaron på internet. Följ oss där så möter du alltid vårt senaste sortiment. Låt mig därför avrunda med ytterligare några ord om vår filosofi. Vi är fortsatt ett familjeföretag. Att välja någon av våra båtar eller kanadensare är att välja en original Linder. Det känns därför stort för mig, och sedan flera år Jessica och Cecilia, att vi sätter vårt namn på våra produkter. Ett löfte om kvalitet i alla led. Lars-Göran Linder Grundare och VD Linder Aluminiumbåtar

3

4 EN FILOSOFI FLERA UTTRYCK Det talas idag, med rätta, ofta och mycket om miljö. Miljöskonsamma produkter har blivit en trend. Våra produkter vilar på, och springer ur en tämligen robust filosofi som formats under generationer i den småländska myllan. Vi producerar smart. Med lite spill. En trend som under sekler varit uthållig i de trakter där vi verkar. Vi tillverkar dessutom våra båtar och kanoter i ett material som är i ständigt kretslopp, aluminium. ETT FRIARE LIV Det är mycket i dagens samhälle som pockar på vår uppmärksamhet. Inte minst materiell tävlan. Status. Vi tycker, och tror att frihet är viktigt för oss alla. Just detta begrepp tolkas i många dräkter. Vårt bidrag är att tillverka produkter som ger dig såväl tid, kraft som pengar över till annat. Även med tanke på materialvalet så kan vi säga att det är ett lätt val. Och var våra båtar och kanoter nyttjas tycker vi pekar mot frihet. Frihet som i enkelhet. Frihet som i lättare framdrivning.

5 Under vår karriär, företagets 45-åriga historia, har vi hela tiden satt användaren i centrum. Vi tycker till exempel att det skall vara lätt att ro. Och stabilt. Vi tycker detsamma när och om du sätter en motor i aktern. Så är det med våra båtar, dom väger lätt och kräver därför mindre energi för att drivas. Av dig eller av en motor. STABILA, SJÖVÄRDIGA OCH SÄKRA En Linder båt är säker. Det har vi papper på. Men papper säger inget om hur du upplever en stund på sjön med en av våra båtar. Vad vi vet är att våra produkter är välbeprövade och uppskattade för sin stabila och säkra konstruktion. Materialet i kombination med väl utformade skrov har gett oss flera omnämnanden som bäst i klassen. PRODUKTER Idag tillverkar vi båtar i två olika klasser och dessutom kanoter. Våra roddbåtar och kanoter har mycket gemensamt. Extremt sjövärdiga och ändå lätta. Produkter som talar till det stillsamma livet i sjö och vattendrag. Våra planande båtar ger mera fart till din upplevelse där Arkip tar tätpositionen. Oavsett vilken av dessa du väljer så är det fortfarande lite mindre motorer. Till samma fart!

6 Foto: Ulf-Göran Wannerfeldt MINDRE MOTORER Allting är relativt sägs det. Med en Linder båt får du faktisk mera fart med färre hästkrafter. Aluminiumets unika egenskaper borgar för det. Bra för miljön och även för dig då du spar in en del slantar redan med den minskade bränsleförbrukningen. Och det kanske är så att för många av oss som fortsatt vill uppleva vatten och hav känns det naturligt att gå ner en storleksklass eller två. Stora, dyra och täckta båtar riskerar annars att stanna i hamnen. Vårt sortiment rymmer båtar som framdrivs med motorer från 2.5 hk till 50 hk. Från någon knop till hela 32 knop. Oavsett vilket behov du har så är det ett val med lite mindre motor. VÄRLDENS VANLIGASTE METALL Aluminium är den vanligaste metallen i jordskorpan. Just tillgången har gjort metallen populär i många konstruktioner. Allt från livsmedelsförpackningar till flygplan. Och båtar! Trots tillgången så lever aluminium, till skillnad från plast, i vårt eviga kretslopp. Den är återvinningsbar fullt ut utan att tappa de unika egenskaperna på vägen. Den aluminiumlegering vi använder är stark. Och lätt! Våra båtar och kanoter tål tuffa tag och landkänningar. Inget lappande och lagande med starka kemikalier. Linder båtar och kanoter rengör du med vatten och svamp. Möjligen lite såpa. Något mera behöver du inte göra.

7 Foto: Finn Rasmussen Foto: Bengt Hedberg / Johnér ÅTERVINNINGSBARA PRODUKTER En gammal sanning är att det bästa miljöargumentet är att produkter håller länge. En Linder båt eller Linder kanot, Inkas, har lång brukstid. Hur lång vet vi inte då våra aluminiumprodukter än så länge funnits i dryga 30 år. Linder Aluminiumbåtar är idag kvalificerade enligt framtidens producentansvar och våra produkter är näst intill 100 procent återvinningsbara. Linder är en av få småbåtstillverkare som använder flytkroppar av Polyetenskum som är en termoplast som kan återvinnas eller brännas fritt vid energiåtervinning utan giftiga förbränningsgaser. Man kan tycka att det är företagsekonomiskt vanvett att som Linder bygga produkter som håller kanske en mansålder. Det tycker inte vi. Kvalitet och återvinning är inte bara för egen vinning. LINDER ORIGINAL Småbåtsbranschen är en tämligen liten industrigren. Även globalt. Ändå eller just därför är det viktigt för oss att fortsätta i de fotspår som våra stora industrikoncerner en gång har trampat. Verktyg, kullager, fordon, fyrar mm är Svenska produkter som fortfarande vilar på begrepp som kvalitet. Svensktillverkat ser vi därför som ett argument när du väljer en Linder båt. Vi kan redan se hur andra länder sätter ut allsköns lågt prissatta produkter med skiftande kvalitet. Det gäller till och med för just båtar och kanoter i aluminium. Väljer du Linder original så gör du också ett val för lång tids bruk. Det är faktiskt en bättre investering över tid.

8 Låt oss presentera: vår allra senaste katalog

9 Redan 1998 satte vi ut vår sajt med möjligheten att köpa din Linder produkt direkt on line. Ja, det var lite knöligt på den tiden och vi var långt före dagens köpbeteende. Från och med i år så har vi inte längre säsongsmärkta kataloger. Den tiden är förbi. Låt oss därför presentera vår katalog modell 13 mars Eller 28 augusti samma år. Eller den för 1 jan Katalogen som du just nu håller i din hand tar vi vidare. Vi hoppas och tror att du vill uppleva mera Linder. Och det gör du enklast via vår hemsida. I mobilen, paddan eller på desktop. PRODUKTUTVECKLING Linder produktutvecklar kontinuerligt och vi kan redan här lova att nyheter kommer att presenteras framöver. Exakt på dagen kan vi inte säga. Enklast för dig är att hålla ögonen öppna eller att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Ännu lite enklare är att du bestämmer dig för ditt val redan nu. Vår sajt innehåller alltid vårt aktuella sortiment från minsta tillbehör till en fullutrustad Arkip. NÄR DU HANDLAR Våra återförsäljare saluför olika varumärken av båtmotorer. När du köper en Linder båt finns det ofta färdiga paket, eller till och med kampanjer med olika motoralternativ. Via vår sajt kan du enkelt se vilken som är din närmaste återförsäljare och vilka varianter du kan välja just där. Du kan lägga din order även för din båt och välja återförsäljare redan på vår hemsida. Affären slutför du sedan på plats. Vi ser det som en bra service för både dig och för våra utmärkta kunder, återförsäljaren. Den dagen du önskar komplettera din båt eller kanot med något tillbehör så kan du välja att köpa direkt från vår nätbutik eller, såklart, att göra det över disk. FRILUFTA I SVERIGE LINDER KANOTUTHYRARE Linder är marknadsledande inom kanoter för uthyrning. Rätt naturligt med tanke på produkternas hållbarhet. Du kan fortfarande mötas av någon av våra Inkas kanoter från allra första produktionen under tidigt 1980-tal. Lite småbuckliga och märkta av tidens tand och hårt bruk, men fortfarande lika fullt funktionella och säkra som en nytillverkad. Oavsett om du väljer att börja din naturupplevelse med en egen eller hyrd Inkas så finner du alla alternativen på vår sajt. Våra uthyrare har dessutom ofta inspirerande och förklarande information om just sina kanotleder. Mera om Inkas finner du i slutet av denna katalog samt självklart på hemsidan. I år lanserar vi dessutom en ny kanotguide som stöd och hjälp för dig när du väljer denna form av avkoppling och upplevelse.

10 Vi har så mycket mera att berätta. Det är därför vi förlänger vår katalog Vi gissar att du blir inspirerad redan här. För att göra din läsning om Linder så enkel som möjligt så kortar vi avståndet ännu en bit till så mycket mera inspiration. Använder du en smartphone eller platta så kan du för varje produkt läsa av QR-koden för att komma direkt till fler bilder och filmklipp. Väl där så har du hela vår dagsaktuella och digitala plattform i handen. Självklart: du kan direkt lägga din order där och då.

11 FISHING 410 FISHING 440 SPORTSMAN 355 SPORTSMAN 400 En lätt och smidig roddbåt med klinkbyggd form för insjöar. För 3 personer. En lätt och stabil roddbåt med klinkbyggd form för insjö, skärgård och kustnära vatten. För 4 personer. En planande båtmodell för insjö, älvar och åar. För 3 personer. En planande familjebåt för insjö, skärgård och kustnära vatten. För 4 personer. 12, , 18, 22 16, 19, 22 SPORTSMAN 445 ARKIP 460 FAKTA INKAS ALUMINIUMKANOTER En planande båt, lämplig för fiske i hav och insjö samt vattenskidåkning. Finns som Basic, Max och Catch. Gedigen trygg planande båtmodell med överraskande trygg gång i sjö. För 5 personer. Jämför båtmodellerna och se vilka motorer som rekommenderas. Lätta och lättmanövrerade kanoter för hav, insjöar och åar. Finns i fyra olika modeller. För 2-3 personer , 20-21,

12 FISHING 410/440 Familjebåten i två stabila längder Våra Fishing-båtar tillhör skaran klassiker. Med anor från träekan har vi skapat en lätt, underhållsfri och stark uppföljare till svenska folkets val sedan gamla tider. Idag i aluminium och därför snåla att framdriva med en mindre motor. Skrovformen ger dessa båtar stor manöverbarhet, de är helt enkelt lättrodda och stabila. Sjövärdiga! Med en Fishing skaffar du dig en båt som är lätt att äga. Med en Linder båtlastare skapar du än mera rörelseutrymme och frihet. Den låga egenvikten gör att du kan lasta den helt själv på biltaket. FISHING 440 Godkänd för upp till 4 personer och skyddade farvatten är denna båt ett bra val för den medvetne konsumenten som vill ha en båt för långt bruk. Till fisketuren, en utflykt i skärgården eller helt enkelt som ditt naturliga val vid bryggan. Och på tal om klassiker, det är fortfarande Sveriges mest sålda båt. FISHING 410 Det mindre syskonet till 440 lika sjövärdig men ännu lite lättare. Även nybörjaren hanterar enkelt denna båt. Något som vi hyllar då den ökar din frihet och rörlighet i insjövatten. Utrustas med fördel med en mindre motor och är den perfekta följeslagaren på såväl riktigt grunt vatten som till de lite större djupen. För fisketuren, till nytta eller som ren avkoppling. Du väljer!

13

14 FISHING 410/440

15 156 cm 164 cm 403 cm 431 cm FISHING 410 En lätt roddbåt med klinkbyggd form för insjöar. Smidig, lätt att lasta på biltak och förflytta sig mellan olika sjöar. Utrymme för mindre utombordare alternativt elmotor. Ett skonsamt båtval för miljön. Tillverkad i korrosionsbeständigt aluminium av hög kvalitet motsvarande flygplansaluminium. FISHING 410 levereras med aluminiumåror och räddningsstege. Godkänd av Det Norske Veritas. Stöldskyddsmärkt med Securmark*. Art.nr FISHING 440 En lätt men ändå stabil roddbåt med klinkbyggd form för hela familjen som lämpar sig bra i insjöar, skärgård och kustnära vatten. Med utrymme för mindre utombordare alternativt elmotor. Stuvutrymmen i akter- samt mittoft. FISHING 440 har marknadens lägsta bensinförbrukning, 0,11 lit/sjömil med en person vid sju knop. Ett skonsamt båtval för miljön. Tillverkad i korrosionsbeständigt aluminium av hög kvalitet motsvarande flygplansaluminium. FISHING 440 levereras med aluminiumåror och räddningsstege. Godkänd av Det Norske Veritas. Stöldskyddsmärkt med Securmark*. Art.nr Våra båtar är godkända av Det Norske Veritas Made in Sweden * Securmark har skandinaviens mest kompletta system för märkning av båtar. Båtarna är märkta med små micropunkter som innehåller ett ID-nummer. Märkningen sitter på flera ställen i båten. Samtliga kostnader för registrering av stöldskyddsmärkning är betalda av Linder. Du måste registrera din båt via Internet eller blankett som medföljer båten.

16 SPORTSMAN 355/400/445 Basic, Max, Catch SPORTSMAN mera för mindre En planande båttyp har ett skrov för mera fart. Våra båtar i denna klass kallar vi för Sportsman och passar utmärkt i de flesta vatten, insjö, skärgård och strandnära hav. Skrovets form och materialvalet gör dessa båtar till äkta sportsmän och tuffar därför fram med lite högre farter än kollegor i andra material med motsvarande motorval. Vi kan kalla det för resursutnyttjande. Sportsman 355 är minstingen i gänget och passar bra till den yngre brukaren eller som den lilla arbetshästen för fiske och nytta. Vår Sportsman 400 är av många båtägare sedan lång tid en uppskattad kompanjon i de flesta vatten och kan personifiera glädjen med materialval och snåla motorer då den även fungerar till vattenskidåkning. Och då med endast en 20 hästars motor. Steget upp till Sportsman 445 ger dig mera utrymme och beroende på modell, en hel del utrustning där vår 445 Catch är en färdigutrustad fiskeplattform med allt vad det innebär. Oavsett vilken Sportsman du väljer är de fulla av möjligheter på hav och vatten. Fiske, transport, lek eller nytta. Med våra tillbehör kan du skräddarsy din båt efter dina behov. Materialet ger dig dessutom en båt för många års bruk och lite eller inget behov av underhåll. Som vi ser det så är en Sportsman det naturliga valet när du väljer en båt med motor. Kort sagt: mera för mindre!

17

18 SPORTSMAN 355

19 SPORTSMAN 400

20 SPORTSMAN 445 Max

21 SPORTSMAN 445 Catch

22 SPORTSMAN 355/ cm 164 cm 355 cm 401 cm SPORTSMAN 355 En planande båtmodell för insjö, älvar och åar. Även lämplig för ungdomar. Lätt att traila. För motorval upp till 8 hk. Ett skonsamt båtval för miljön. Tillverkad i korrosionsbeständigt aluminium av hög kvalitet motsvarande flygplansaluminium. SPORTSMAN 355 levereras med aluminiumåror och räddningsstege. Godkänd av Det Norske Veritas. Stöldskyddsmärkt med Securmark*. Art.nr SPORTSMAN 400 En planande familjebåt för insjö, skärgård och kustnära vatten. Lämplig för exempelvis fiske och vattenskidåkning (med lättare personer). Lätt att traila. För motorval upp till 20 hk. Stuvutrymmen i akter- samt mittoft. Styrpulpet (med plats för batteri) och automatisk länspump är ex. på tillbehör. Ett skonsamt båtval för miljön. Tillverkad i korrosionsbeständigt aluminium av hög kvalitet motsvarande flygplansaluminium. SPORTSMAN 400 levereras med aluminiumåror och räddningsstege. Godkänd av Det Norske Veritas. Stöldskyddsmärkt med Securmark*. Art.nr *Securmark har skandinaviens mest kompletta system för märkning av båtar. Båtarna är märkta med små micropunkter som innehåller ett ID-nummer. Märkningen sitter på flera ställen i båten. Samtliga kostnader för registrering av stöldskyddsmärkning är betalda av Linder. Du måste registrera din båt via Internet eller blankett som medföljer båten.

23 SPORTSMAN 445 Basic, Max, Catch 175 cm 175 cm 451 cm 451 cm SPORTSMAN 445 Basic/Max En planande familjebåt, lämplig för fiske i hav och insjö samt vattenskidåkning. Lätt att traila. För motorval upp till 30 hk. Stuvutrymmen i akter- samt mittoft. Utrustad med durk i aluminium, badstege samt automatisk länspump. 445 Max har även styrpulpet, elsystem och greppvänligt räcke med hajfenor. Endast 445 Basic levereras med aluminiumåror. Ett skonsamt båtval för miljön. Tillverkad i korrosionsbeständigt aluminium av hög kvalitet motsvarande flygplansaluminium. Godkänd av Det Norske Veritas. Stöldskyddsmärkt med Securmark*. Art.nr M (Sportsman 445 Max) Art.nr B (Sportsman 445 Basic) SPORTSMAN 445 Catch En renodlad sportfiskebåt med en fiskeplattform i för och bra utrymme i akter att stå och fiska i. Lämplig för jerkbait & vertikalfiske. Kan utrustas med två hopfällbara fiskestolar (tillbehör). Stolfästen är standard. 445 Catch är även en utmärkt transportbåt. En planande båtmodell, lämplig i hav och insjö. För motorval upp till 30 hk. 445 Catch är utrustad med styrpulpet, fiskespölåda (fungerar även som ett trappsteg), stora stuvutrymmen (för t ex batterier, fiskeutrustning, bränsle) durkplåt, badstege, automatisk länspump, flera eluttag, greppvänlig reling med hajfenor och elsystem. Vi har tagit hjälp av erfarna sportfiskare när vi tagit fram 445 Catch. Den är även förberedd för fjärrstyrd elmotor i fören. Dagens elmotorer styr du med en fjärrkontroll på handleden och båten svänger runt en femöring. Speciellt elmotorfäste i aktern är framtaget. Pricken över i:et är små detaljer såsom fiskedragshållare samt fast måttstock för att mäta fisken. Ett skonsamt båtval för miljön. Tillverkad i korrosionsbeständigt aluminium av hög kvalitet motsvarande flygplansaluminium. Godkänd av Det Norske Veritas. Stöldskyddsmärkt med Securmark*. Art.nr C Våra båtar är godkända av Det Norske Veritas Made in Sweden

24 ARKIP 460 ARKIP 4,6 meter nöje! När vi skapade Arkip såg vi framför oss den perfekta båten för skärgården, arkipelagen. Sagt och gjort och något år senare år 2004 lanserades denna båt. Uppmärksamheten lät inte vänta på sig och den utsågs till klassvinnare*. Med sina 4,6 meter format i ett balanserat aluminiumskrov har vi en utpräglad arbetshäst för nytta och nöje. Framdrivningen ger farter upp till 32 knop och det med en 50 hästars motor. Det kräver lite vett att hantera. Och Arkip är faktiskt inte en båt för alla. Den är det vettiga valet för dig som vill kunna njuta fartens tjusning men som ändå sätter sjövett och omsorg om våra gemensamma resurser i det egentliga förarsätet. Arkip kan bli ett livslångt val. Möjligen kommer därför din Arkip uppleva den dag när batterier utvecklats ännu en bit och elmotorer träder in på arenan även för de mera motorstarka alternativen. Båten är näst intill fullt återvinningsbar och skonsam den dag den inte längre brukas. Att investera i en Arkip ger dig tid för sjö och vatten. En Arkip är också ett bra val för dig som vill kliva ner en storlek eller två. Den fyller många behov, inte minst så svarar den mot framtidens producentansvar. Bara det ett rent nöje! * Den enda båt som fick 5 getingar i Expressens motorbilaga bland 12 styrpulpetsbåtar.

25

26 ARKIP 460

27 185 cm ARKIP 460 BÄST I TEST. Gedigen trygg planande båtmodell med överraskande trygg gång i sjö. Lämpar sig bra till en mängd fritidsaktiviteter som vattenskidåkning och fiske i hav och insjö. ARKIP 460 är även en utmärkt transportbåt. Lätt att traila. För motorval upp till 50 hk. Utrustad med en rejäl reling, greppvänligt räcke med hajfenor, durk i aluminium, badstege, automatisk länspump, 150 cm spölåda, styrpulpet, lanternor och generösa personoch stuvutrymmen. Ett skonsamt båtval för miljön. Tillverkad i korrosionsbeständigt aluminium av hög kvalitet motsvarande flygplansaluminium. Godkänd av Det Norske Veritas. Stöldskyddsmärkt med Securmark*. Art.nr cm Våra båtar är godkända av Det Norske Veritas Made in Sweden *Securmark har skandinaviens mest kompletta system för märkning av båtar. Båtarna är märkta med små micropunkter som innehåller ett ID-nummer. Märkningen sitter på flera ställen i båten. Samtliga kostnader för registrering av stöldskyddsmärkning är betalda av Linder. Du måste registrera din båt via Internet eller blankett som medföljer båten.

28 REKOMMENDERADE MOTORER ARKIP 460 SPORTSMAN 445 Catch SPORTSMAN 445 Max SPORTSMAN 445 Basic SPORTSMAN 400 SPORTSMAN 355 FISHING 440 FISHING 410 5,4 knop, 4300 varv/min 8 knop, 4800 varv/min 5 knop, 4900 varv/min 9,7 knop, 5100 varv/min 6,5 knop, 4200 varv/min 11,5 knop, 5500 varv/min 8,5 knop, 5400 varv/min 3,3 knop 2,2 knop 3,7 knop 2,8 knop 3,3 knop 2,2 knop 3,7 knop 2,8 knop 16,5 knop, 5600 varv/min 13 knop, 5200 varv/min 19 knop, 5600 varv/min 16 knop, 5200 varv/min 16,5 knop, 5700 varv/min 12,5 knop, 5300 varv/min 19 knop, 5700 varv/min 15,5 knop, 5300 varv/min 21,5 knop, 5600 varv/min 18,8 knop, 5400 varv/min 23,5 knop**, 5800 varv/min 19 knop, 5600 varv/min 22 knop**, 5700 varv/min 25 knop**, 6000 varv/min 19 knop, 5500 varv/min 20 knop, 5500 varv/min 21,6 knop, 5700 varv/min 23,5 knop**, 5600 varv/min 15,5 knop, 5300 varv/min 16,5 knop, 5300 varv/min 18,2 knop, 5500 varv/min 21 knop, 6000 varv/min 22 knop, 6000 varv/min 19 knop, 5800 varv/min 20 knop, 5800 varv/min 25 knop*, 6200 varv/min 26 knop, 6200 varv/min 25 knop, 5600 varv/min 22 knop, 5200 varv/min 29 knop, 5700 varv/min 26 knop, 5300 varv/min 32 knop, 5800 varv/min 29 knop, 5400 varv/min 24 knop*, 6100 varv/min 25 knop, 6100 varv/min 24 knop, 5300 varv/min

29 BÅTFAKTA ARKIP 460 SPORTSMAN 445 Catch SPORTSMAN 445 Max SPORTSMAN 445 Basic SPORTSMAN 400 SPORTSMAN 355 FISHING 440** FISHING cm 451 cm 451 cm 451 cm 401 cm 355 cm 431 cm 403 cm 185 cm 175 cm 175 cm 175 cm 164 cm 146 cm 164 cm 156 cm 274 kg 230 kg 203 kg 178 kg 125 kg 84 kg 94 kg 75 kg 415 kg 332 kg 305 kg 261 kg 230 kg* 130 kg 132 kg 100 kg 58 cm 50 cm 50 cm 50 cm 47 cm 45 cm 50 cm 50 cm 60 cm 60 cm 60 cm 60 cm 60 cm 51 cm 54 cm 57 cm 80 cm 73 cm 73 cm 73 cm 63 cm 54 cm 60 cm 63 cm 2,4 mm 2,0 mm 2,0 mm 2,0 mm 1,8 mm 1,7 mm 1,7 mm 1,7 mm hk (37 kw) 30 hk (22 kw) 30 hk (22 kw) 20 hk (14,7 kw) 10 hk (7,4 kw) 20 hk (14,7 kw) 8 hk (5,9 kw) 5 hk (3,7 kw) 2,5 hk (1,86 kw) 50 hk (37 kw) 30 hk (22 kw) 30 hk (22 kw) 20 hk (14,7 kw) 20 hk (14,7 kw) 8 hk (5,9 kw) 5 hk (3,7 kw) 3,9 hk (2,9 kw) 2,40 m 2,10 m 2,10 m sidopulpet 1,80 m mittpulpet 2,70 m 2,70 m 2,70 m 2,40 m sidopulpet 2,40 m mittpulpet 3,30 m Lång Lång Lång Lång Lång Kort Kort Kort 525 kg 465 kg 465 kg 484 kg 420 kg 320 kg 400 kg 300 kg Försäkringsklass 3 Försäkringsklass 3 Försäkringsklass 3 Försäkringsklass 3 Försäkringsklass 3 Försäkringsklass 3 Försäkringsklass 3 Försäkringsklass 3 C Kustfarvatten och inomskärs C Kustfarvatten och inomskärs C Kustfarvatten och inomskärs C Kustfarvatten och inomskärs D Skyddade farvatten D Skyddade farvatten D Skyddade farvatten D Skyddade farvatten 1 person, 50 hk motor ger ca 32 knop 1 person, 30 hk motor ger ca 25 knop 1 person, 30 hk motor ger ca 26 knop 1 person, 20 hk motor ger ca 23 knop 1 person, 20 hk motor ger ca 25 knop 1 person, 8 hk motor ger ca 19 knop 1 person, 5 hk motor ger ca 11,5 knop 1 person, 2 hk motor ger ca 8 knop

30

31 INKAS. Lite friare ännu lite närmare Vi vill gärna uppmuntra dig att uppleva naturen ännu en bit. Lite mera! Inte minst bekanta dig med den på ett närmare avstånd. Från en kanot. När du väljer att koppla av och möta naturen med kanoting så öppnar sig stora möjligheter att umgås med familj och vänner. Naturen bjuder med sitt lugn en öppning i vårt stressade samhälle att faktiskt mötas, människor emellan. Det stilla tempot inspirerar även till att du möter dig själv.

32 32

33 Helt enkelt bekymmersfritt Med våra Inkas kanadensare presenterar vi en nästan unik farkost för våra vatten som har många fördelar. Flera av dessa upptäcker du redan vid första paddeltaget. Kanoterna är lätta. Och lättmanövrerade. En Inkas aluminiumkanot är i våra ögon det mest bekymmersfria val du kan göra när och om du väljer denna form av avkoppling. Glöm underhåll och rädslan för hårda grundstötningar. Materialet håller. Du kan köpa din Inkas direkt via vår hemsida eller hos din lokala återförsäljare.

34 INKAS 525/495/465/465L INKAS 525 Den enda kanot som är godkänd för tre personer. Från stabil familjekanot till äventyrskanot kan INKAS 525 användas i havet och i forsen. Lämplig som veckolång uthyrningskanot med stor packning. Osänkbar. 3 års garanti. Godkänd av Det Norske Veritas. Paddlar, kanotvästar, kanotvagn och motorfäste m m som tillbehör. Med elmotor gör 525:an upp till 4 knop med en person. Art.nr med aluminiumsits (Aluminiumsitsarna kan bytas ut mot träsitsar som finns som tillbehör) INKAS 495 En lagom storlek för två personer och rejäl plats för packning. Lämplig för helgturer samt uthyrning. Osänkbar. 3 års garanti. Godkänd av Det Norske Veritas. Paddlar, kanotvästar, kanotvagn m m som tillbehör. Art.nr med aluminiumsits (Aluminiumsitsarna kan bytas ut mot träsitsar som finns som tillbehör) INKAS 465 En lätt och smidig kanot för två personer för insjöar och åar. Lätt att lasta på biltak. Osänkbar. 3 års garanti. Godkänd av Det Norske Veritas. Lättmanövrerad. Perfekt för privat bruk, ungdomar och dagsuthyrning. Paddlar, kanotvästar, kanotvagn m m som tillbehör. Art.nr med aluminiumsits (Aluminiumsitsarna kan bytas ut mot träsitsar som finns som tillbehör) INKAS 465L En lätt och smidig kanot för två personer för insjöar och åar. Lättmanövrerad och perfekt även för en person. Lätt att lasta på biltak. Osänkbar. 3 års garanti. Godkänd av Det Norske Veritas. Lämplig för privat bruk. Paddlar, kanotvästar, kanotvagn m m som tillbehör. Art.nr med aluminiumsits (Aluminiumsitsarna kan bytas ut mot träsitsar som finns som tillbehör) Made in Sweden Längd (cm) Bredd (cm) Vikt (kg) Höjd vid 0-spant (cm) Lastkapacitet (kg) Max antal pers. Skrovtjocklek (mm) , , ,

35 KANOTGUIDEN

36 2014

Linder Aluminiumbåtar Inkas Aluminiumkanoter

Linder Aluminiumbåtar Inkas Aluminiumkanoter Linder Aluminiumbåtar Inkas Aluminiumkanoter Fishing 410 Fishing 440 Sportsman 55 Sportsman 400 Sportsman 445 B/M/C Arkip 460 Inkas 465L Inkas 465 Inkas 495 Inkas 525 Made in Sweden erättelsen om Linder

Läs mer

jubileum Hälsningar från Småland LINDER

jubileum Hälsningar från Småland LINDER jubileum Hälsningar från Småland LINDER 2016 1 ALUMINIUMBÅTAR FRÅN SMÅLAND Linder Aluminiumbåtar har som så många andra framgångsrika företag en historia. I vårt fall startade den för 50 år sedan. Genom

Läs mer

Linder aluminiumbåtar är svensktillverkade och har sina rötter i Småland. Man har riktat in sig på högkvalitativa småbåtar.

Linder aluminiumbåtar är svensktillverkade och har sina rötter i Småland. Man har riktat in sig på högkvalitativa småbåtar. MINDRE MOTORER STOR UPPLEVELSE I LITEN BÅT Linder aluminiumbåtar är svensktillverkade och har sina rötter i Småland. Man har riktat in sig på högkvalitativa småbåtar. Programmet innehåller öppna rodd-

Läs mer

Aluminiumbåtar HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND

Aluminiumbåtar HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND Aluminiumbåtar HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND LINDER 2017 1 LINDER FÖR SMÅ OCH STORA ÄVENTYR 2 LINDER 2017 LINDER 2017 3 LINDER TILLSAMMANS MED DIG 6 30 36 38 54 56 Aluminiumbåtar från Småland Svartzonker bjuder

Läs mer

LINDER GÅR TILL HAVS. ARKIP 460. MODELLPROGRAM 2005 Arkip 460 Sportsman 400 Sportsman 355 Fishing 440 Fishing 410 Inkas 525 Inkas 495 Inkas 465

LINDER GÅR TILL HAVS. ARKIP 460. MODELLPROGRAM 2005 Arkip 460 Sportsman 400 Sportsman 355 Fishing 440 Fishing 410 Inkas 525 Inkas 495 Inkas 465 LINDER GÅR TILL HAVS. ARKIP 460 MODELLPROGRAM 2005 Arkip 460 Sportsman 400 Sportsman 355 Fishing 440 Fishing 410 Inkas 525 Inkas 495 Inkas 465 PERFEKTION ÄR INTE BARA ETT ORD. DET ÄR ETT FÖRHÅLLNINGSSÄTT.

Läs mer

made in Sweden Linder Aluminiumbåtar

made in Sweden Linder Aluminiumbåtar made in Sweden Linder Aluminiumbåtar NYHET! Sportsman 445 CATCH Båtarna på bilderna i katalogen kan vara extrautrustade. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i vårt sortiment. Nu är den här. Båten

Läs mer

HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND

HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND LINDER 2018 1 Aluminiumbåtar ARKIP 530 BR ETT STÖRRE ÄVENTYR 2 LINDER 2018 LINDER 2018 3 INKAS FÖR SMÅ OCH STORA ÄVENTYR 8 28 36 54 56 Aluminiumbåtar från Småland En Facebookgrupp

Läs mer

gillar små motorer Linder Aluminiumbåtar2012

gillar små motorer Linder Aluminiumbåtar2012 gillar små motorer Linder Aluminiumbåtar2012 Det var nog en och annan som satte kaffet i halsen Dagens uppskruvade tempo rymmer få stunder av avkoppling. under sommaren 2008 när oljepriset skenade. Det

Läs mer

gillar små motorer Linder Aluminiumbåtar2012

gillar små motorer Linder Aluminiumbåtar2012 gillar små motorer Linder Aluminiumbåtar2012 Det var nog en och annan som satte kaffet i halsen Dagens uppskruvade tempo rymmer få stunder av avkoppling. under sommaren 2008 när oljepriset skenade. Det

Läs mer

LINDER ALUMINIUMBÅTAR. Arkip 460 Sportsman 445 Sportsman 400 Sportsman 355 Fishing 440 Fishing 410 Inkas 525 Inkas 495 Inkas 465 Inkas 465L

LINDER ALUMINIUMBÅTAR. Arkip 460 Sportsman 445 Sportsman 400 Sportsman 355 Fishing 440 Fishing 410 Inkas 525 Inkas 495 Inkas 465 Inkas 465L LINDER ALUMINIUMBÅTAR 2009 Arkip 460 Sportsman 445 Sportsman 400 Sportsman 355 Fishing 440 Fishing 410 Inkas 525 Inkas 495 Inkas 465 Inkas 465L Säg ja till dig själv... .. gör ett lätt val! Livet är fullt

Läs mer

LINDER ALUMINIUMBÅTAR. Arkip 460 Sportsman 445 Sportsman 400 Sportsman 355 Fishing 440 Fishing 410 Inkas 525 Inkas 495 Inkas 465 Inkas 465L

LINDER ALUMINIUMBÅTAR. Arkip 460 Sportsman 445 Sportsman 400 Sportsman 355 Fishing 440 Fishing 410 Inkas 525 Inkas 495 Inkas 465 Inkas 465L LINDER ALUMINIUMBÅTAR 2008 Arkip 460 Sportsman 445 Sportsman 400 Sportsman 355 Fishing 440 Fishing 410 Inkas 525 Inkas 495 Inkas 465 Inkas 465L SAGAN FORTSÄTTER NU SJÖSÄTTER VI SPORTSMAN 445 En sannsaga,

Läs mer

330 ANGLER. Liten, lätt och förbluffande stabil aluminiumbåt REK. PRIS: KR STANDARDUTRUSTNING. Åror av tålig aluminium och komposit

330 ANGLER. Liten, lätt och förbluffande stabil aluminiumbåt REK. PRIS: KR STANDARDUTRUSTNING. Åror av tålig aluminium och komposit 330 ANGLER REK. PRIS: 13 900 KR Liten, lätt och förbluffande stabil aluminiumbåt Vår minsta och lättaste aluminiumbåt, Angler 330, är perfekt för det rörliga fisket och fritid. En bred och platt botten

Läs mer

SÄG JA TILL DIG SJÄLV!

SÄG JA TILL DIG SJÄLV! INKAS KANOTGUIDE SÄG JA TILL DIG SJÄLV! Livet är fullt av val. Och av möjligheter. En del val, och beslut är svårare än andra. Hur du än gör så tycker vi på Linder att det är klokt att göra lätta val.

Läs mer

Cirkaprislista Linder Aluminiumbåtar Inkas Aluminiumkanoter ARKIP 460 SPORTSMAN 445 SPORTSMAN 400 SPORTSMAN 355 FISHING 440 FISHING 410

Cirkaprislista Linder Aluminiumbåtar Inkas Aluminiumkanoter ARKIP 460 SPORTSMAN 445 SPORTSMAN 400 SPORTSMAN 355 FISHING 440 FISHING 410 Linder Aluminiumbåtar Inkas Aluminiumkanoter Made in Sweden Cirkaprislista 01 ARKIP SPORTSMAN 5 SPORTSMAN SPORTSMAN 55 FISHING FISHING INKAS 55 INKAS 95 INKAS 65 INKAS 65L Linder_prislista01_1006.indd

Läs mer

Cirkaprislista Linder Aluminiumbåtar Inkas Aluminiumkanoter ARKIP 460 SPORTSMAN 445 B/M/C SPORTSMAN 400 SPORTSMAN 355 FISHING 440 FISHING 410

Cirkaprislista Linder Aluminiumbåtar Inkas Aluminiumkanoter ARKIP 460 SPORTSMAN 445 B/M/C SPORTSMAN 400 SPORTSMAN 355 FISHING 440 FISHING 410 Linder Aluminiumbåtar Inkas Aluminiumkanoter Made in Sweden Cirkaprislista 015 ARKIP SPORTSMAN 5 B/M/C SPORTSMAN SPORTSMAN 55 FISHING FISHING INKAS 55 INKAS INKAS INKAS L ARKIP inkl. Garmin GPSMAP 71xs

Läs mer

jubileum Cirkaprislista 2016

jubileum Cirkaprislista 2016 jubileum Cirkaprislista 2016 ARKIP SPORTSMAN 445 B/M/C SPORTSMAN SPORTSMAN 55 FISHING FISHING INKAS 525 INKAS 495 INKAS 465 INKAS 465L ARKIP (förmontage Yamaha/Mercury inkl. GPS) 122 900 kr ARKIP (förmontage

Läs mer

CAPELLI - ITALIENSK DESIGN

CAPELLI - ITALIENSK DESIGN CAPELLI - ITALIENSK DESIGN PERFEKT DAGSBÅT Capelli 19 Open är en öppen båt i modern design. En bred centerkonsoll med utsökta detaljer som skyddas av den böjda vindrutan. Ett stort soldäck i fören och

Läs mer

Med Inbyggd Kvalitet. Aluminium Båtar

Med Inbyggd Kvalitet. Aluminium Båtar Med Inbyggd Kvalitet Aluminium Båtar Lätta Stabila Tåliga Quicksilver aluminiumbåtar. Den idealiska båttypen när du snabbt vill ut på sjön för att fiska eller lätt komma ut och uppleva sjölivet. Quicksilver

Läs mer

Linder Aluminiumbåtar. - ett friare liv!

Linder Aluminiumbåtar. - ett friare liv! INDER Linder Aluminiumbåtar - ett friare liv! Din tid är värdefull. Din fritid är värd ännu mer. Gör det enkelt för dig. Upplev. Kom nära. Känn. Lyssna. Fritid. Frihet! En Linderbåt är skonsam mot dig

Läs mer

I skärgårdsidyllen Öregrund tillverkas kvalitetsbåtar för ett bekvämt och tryggt båtliv.

I skärgårdsidyllen Öregrund tillverkas kvalitetsbåtar för ett bekvämt och tryggt båtliv. Arronet 16 & 18 I skärgårdsidyllen Öregrund tillverkas kvalitetsbåtar för ett bekvämt och tryggt båtliv. 2019 Powered By 16 sp spa Standardutrustning: Stolsöverdrag (SP/SPO), klass 3 ögla, SB+ BB pulpet,

Läs mer

KASTA LOSS FRÅN VARDAGEN

KASTA LOSS FRÅN VARDAGEN KATALOG 2017 1 2 KASTA LOSS FRÅN VARDAGEN INNEHÅLL 2017 18 4 Sting 485 Vår minsta skärgårdsjeep - rolig och sportig 8 Sting 485 S Liten skärgårdsjeep med stort S 12 Sting 530 S Sportig & mycket populär

Läs mer

Detta är en ny serie ribbåtar med dubbelbotten vilket innebär att båtarna har en plan durk. Dessutom finns ett stuvutrymme i fören.

Detta är en ny serie ribbåtar med dubbelbotten vilket innebär att båtarna har en plan durk. Dessutom finns ett stuvutrymme i fören. Way of Life! 2008 För sommarens utflykter och familjenöjen är Suzumar gummibåtar utmärkta. Dessa suveränt smidiga båtmodeller kombinerade med Suzukis 4-takts utombordsmotorer blir enkla att handha och

Läs mer

INNEHÅLL SÅ FORT DU FÅR ÖGONEN PÅ EN QUICKSILVER ACTIV-BÅT SER DU ATT DEN HAR UTFORMATS FÖR NÖJES SKULL

INNEHÅLL SÅ FORT DU FÅR ÖGONEN PÅ EN QUICKSILVER ACTIV-BÅT SER DU ATT DEN HAR UTFORMATS FÖR NÖJES SKULL ABIN SÅ FORT DU FÅR ÖGONEN PÅ EN QUIKSIVER -BÅT SER DU ATT DEN HAR UTFORMATS FÖR NÖJES SKU Dynamik i fast form med mjuka linjer. Det skapar en sportig spänning som förmedlar glädje. Målmedvetenhet i kombination

Läs mer

HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND. Cirkaprislista 2019

HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND. Cirkaprislista 2019 Aluminiumbåtar HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND Cirkaprislista ARKIP 0 BR ARKIP B/M/C FISHING 0 FISHING L ARKIP 0 BR (förmontage Yamaha inkl Garmin GPS) 0 kr (förmontage Mercury inkl Garmin GPS) 0 kr (förmontage

Läs mer

HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND

HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND Aluminiumbåtar HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND Cirkaprislista 2018 ARKIP 530 BR ARKIP 445 B/M/C FISHING FISHING L ARKIP 530 BR (förmontage Yamaha) (förmontage Mercury) (förmontage Honda/Suzuki/Blank) 247 900 kr

Läs mer

STYRPULPETBÅTAR FISKEBÅTAR STUGBÅTAR RODDBÅTAR

STYRPULPETBÅTAR FISKEBÅTAR STUGBÅTAR RODDBÅTAR SU R 1985 2015 A V I - B ÅT 30 ÅR STYRPULPETBÅTAR FISKEBÅTAR STUGBÅTAR RODDBÅTAR 5700 SR Duo STYRPULPETBÅTAR MED SJÄLVTÖMNING P EFFEKT 1 pers. 6 pers. 70 hk 31 kn 26 kn 60 hk 50 hk 29 kn 26 kn 24 kn 22

Läs mer

Quality boats since 1986. Micorebåtar står för förstklassiga sjöegenskaper, utmärkt kvalitet, design & konkurrenskraftigt pris!

Quality boats since 1986. Micorebåtar står för förstklassiga sjöegenskaper, utmärkt kvalitet, design & konkurrenskraftigt pris! Quality boats since 1986 Micorebåtar står för förstklassiga sjöegenskaper, utmärkt kvalitet, design & konkurrenskraftigt pris! Micore Plast AB heter företaget som tillverkar de välkända båtarna Micore.

Läs mer

test Rå alu miniumpulpet

test Rå alu miniumpulpet test faster 525 SC Rå alu 26 Vi Båtägare 10/2013 miniumpulpet Faster har nästan lika många år på nacken som främsta konkurrenten Buster. Vi har långtidstestat det senaste tillskottet i familjen, en styrpulpet

Läs mer

Medvind för mindre motorbåtar

Medvind för mindre motorbåtar AV LARS-ÅKE REDÉEN Medvind för mindre motorbåtar 38 Köp kvalitetsbåtar då slipper du se värdet sjunka till botten. I Privata Affärers guide hittar du båtarna du bör satsa på för att göra en bra affär även

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. SUP MODELLER uppblåsbara...4 PLAY 8.0...6 ACTIVE 10.6...8 ACTIVE 10.8...10 CRUISER 11.0...12 CRUISER 12.6...14 RACE 12.6...

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. SUP MODELLER uppblåsbara...4 PLAY 8.0...6 ACTIVE 10.6...8 ACTIVE 10.8...10 CRUISER 11.0...12 CRUISER 12.6...14 RACE 12.6... KONA SUP 2015 INNEHÅLLSFÖRTECKNING SUP MODELLER uppblåsbara...4 PLAY 8.0...6 ACTIVE 10.6...8 ACTIVE 10.8...10 CRUISER 11.0...12 CRUISER 12.6...14 RACE 12.6...16 SUP MODELLER hårda brädor...18 MOLOKA I

Läs mer

STYRPULPETBÅTAR FISKEBÅTAR STUGBÅTAR RODDBÅTAR

STYRPULPETBÅTAR FISKEBÅTAR STUGBÅTAR RODDBÅTAR SU R 1985 2015 A V I - B ÅT 30 ÅR STYRPULPETBÅTAR FISKEBÅTAR STUGBÅTAR RODDBÅTAR STYRPULPETBÅTAR MED SJÄLVTÖMNING 5700 SR Duo P EFFEKT 1 pers. 6 pers. 70 hk 31 kn 26 kn 60 hk 29 kn 24 kn 50 hk 26 kn 22

Läs mer

TILLBEHÖR: SUZUMAR GUMMIBÅTAR

TILLBEHÖR: SUZUMAR GUMMIBÅTAR 2013 S U Z U M A R G U M M I B Å T A R SUZUMAR GUMMIBÅTAR För sommarens utflykter och familjenöjen är Suzumar gummibåtar utmärkta. Dessa suveränt smidiga båtmodeller kombinerade med Suzukis 4-takts utombordsmotorer

Läs mer

CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN

CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN SOL & BAD MED STIL En vidareutvecklad RIB-modell med helt nya innerlinjer som gjord för härliga dagsutflykter. Båten ger nästintill obegränsat utrymme för trevligt umgänge

Läs mer

2007 Powered By Suzuki 9

2007 Powered By Suzuki 9 2007 9 Powered By Suzuki Cantieri Capelli Capelli är en av Italiens ledande båttillverkare och den enda som levererar både RIB och glasfiberbåtar. De producerar närmare 3000 båtar per år. Capelli håller

Läs mer

Plastimo Gummibåtar. 6 goda skäl att välja en Plastimo gummibåt. För. Material. Ventiler. Uppblåsbar durk. Akterspegel. Tubändar

Plastimo Gummibåtar. 6 goda skäl att välja en Plastimo gummibåt. För. Material. Ventiler. Uppblåsbar durk. Akterspegel. Tubändar Plastimo Gummibåtar 6 goda skäl att välja en Plastimo gummibåt För Den nya kantiga fören (Raid och Trail modellerna) ger ett större utrymme i båten och mer komfort. Detta utan att ta bort båtens stabilitet

Läs mer

Utmanar de. Test i. Buster Magnum M5. Femte generationens Buster Magnum är här. Nya Magnum M5 är starkare, snabbare och hårdare än någonsin förr!

Utmanar de. Test i. Buster Magnum M5. Femte generationens Buster Magnum är här. Nya Magnum M5 är starkare, snabbare och hårdare än någonsin förr! Test i Buster Magnum M5 Utmanar de Text Mikael Mahlberg Foto Mikael Mahlberg, Buster Femte generationens Buster Magnum är här. Nya Magnum M5 är starkare, snabbare och hårdare än någonsin förr! 16 t t Med

Läs mer

HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND. Cirkaprislista 2017

HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAND. Cirkaprislista 2017 Aluminiumbåtar HÄLSNINGAR FRÅN SMÅLAN irkaprislista 017 ARKIP 5 B/M/ 55 FISHING FISHING L ARKIP (förmontage Yamaha/Mercury inkl. GPS) (förmontage Honda/Suzuki/Blank inkl. GPS) (förmontage Yamaha/Mercury

Läs mer

PADDELVATTEN kring Tibro

PADDELVATTEN kring Tibro PADDELVATTEN kring Tibro KANOTINFORMATION Att framföra sin kanot under bekväma former kräver lite träning. Vem som helst kan lära sig grunderna och redan första dagen hantera kanoten i enkla vattendrag.

Läs mer

En kombination av styrka och elegans

En kombination av styrka och elegans 2019 En kombination av styrka och elegans 4 ENDURO 605 En perfekt kombination 12 AVANT 605 Tycker om tuff sjö! 8 ENDURO 705 Älskad av entusiaster 16 AVANT 705 Stabilitet, styrka och råhet ENDURO 605 4

Läs mer

Vårt småbåtssortiment av plastbåtar heter Terhi och härstammar, som så mycket annat gott på båtmarknaden, från Finland.

Vårt småbåtssortiment av plastbåtar heter Terhi och härstammar, som så mycket annat gott på båtmarknaden, från Finland. DEN PRAKTISKA SMÅBÅTEN Vårt småbåtssortiment av plastbåtar heter Terhi och härstammar, som så mycket annat gott på båtmarknaden, från Finland. Terhi har 19 olika modeller av roddbåtar och mindre styrpulpet

Läs mer

En kombination av styrka och elegans

En kombination av styrka och elegans 2019 En kombination av styrka och elegans 4 ENDURO 605 En perfekt kombination 12 AVANT 605 Tycker om tuff sjö! 8 ENDURO 705 Älskad av entusiaster 16 AVANT 705 Stabilitet, styrka och råhet ENDURO 605 4

Läs mer

TRAPPSTEGE PROFFS inkl. hylla

TRAPPSTEGE PROFFS inkl. hylla TRAPPSTEGAR TRAPPSTEGE PROFFS inkl. hylla En stabil och robust trappstege i aluminium som tål tuff användning. Stege 5050 har hydraulnitade steg och en stabil plattform. Plattformens mått är 375x250 mm

Läs mer

Pioner - enkelt båtliv sedan 1959!

Pioner - enkelt båtliv sedan 1959! Pioner - enkelt båtliv sedan 1959! Din fritid är värdefull, och har du båt så ska du tillbringa så mycket tid som möjligt just på vattnet. Tänk dig en båt som behöver minimalt med underhåll, som tål mycket

Läs mer

Blastkrossar i KS-serien. Blastfri upptagning Skörda framgång!

Blastkrossar i KS-serien. Blastfri upptagning Skörda framgång! Blastkrossar i KS-serien Blastfri upptagning Skörda framgång! Öka ditt utbyte med Grimme blastkross Under åren har blastkrossning före lagringsduglighet. Oavsett om det skördesäsongen fått större och större

Läs mer

För ett enklare båtliv

För ett enklare båtliv Modellprogram 2018 För ett enklare båtliv Det mesta i livet handlar om balans. Om den optimala avvägningen mellan känsla och förnuft. Fritidslivet är inget undantag. Därför bygger vi båtar som både är

Läs mer

Välkommen till ett enkelt båtägande

Välkommen till ett enkelt båtägande Modellprogram 2017 Välkommen till ett enkelt båtägande Det mesta i livet handlar om balans. Om den optimala avvägningen mellan känsla och förnuft. Fritidslivet är inget undantag. Vad vore en båt som inte

Läs mer

Med Inbyggd Kvalitet. Aluminium Båtar

Med Inbyggd Kvalitet. Aluminium Båtar Med Inbyggd Kvalitet Aluminium Båtar Lätta Stabila Tåliga Quicksilver aluminiumbåtar. Den idealiska båttypen när du snabbt vill ut på sjön för att fiska eller lätt komma ut och uppleva sjölivet. Välj den

Läs mer

SVERIGE PRISLISTA 2018

SVERIGE PRISLISTA 2018 SVERIGE PRISLISTA 2018 ENDURO 605 En perfekt kombination Enduro 605 Ranger är en av den första båtarna ut i vår Ranger-serie och kombinerar vår prisbelönade Enduro 605 tillsammans med aluminiumskrov. Båten

Läs mer

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU M 80 TVÅNGSBLANDARE (80L) Baron M80 tvångsblandare är kraftfull och effektiv. M80 ger en optimal blandning av allt från jordfuktig betong till spackel. En användarvänlig

Läs mer

STOLPBRYGGA º PLASTPONTONBRYGGA VATTENSKOTERBRYGGA º TILLBEHÖR ÄNDA SEDAN ÅR 1965

STOLPBRYGGA º PLASTPONTONBRYGGA VATTENSKOTERBRYGGA º TILLBEHÖR ÄNDA SEDAN ÅR 1965 STOLPBRYGGA º PLASTPONTONBRYGGA VATTENSKOTERBRYGGA º TILLBEHÖR ÄNDA SEDAN ÅR 1965 1 Njut av livet vid vattnet. Vad består din perfekta dag vid vattnet av? Båtliv, sol och bad, rekreation? Lip-Lap konstruerar

Läs mer

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system Skräddarsydda uterum Välkommen till TG-system Tänk om enbart känslan fick bestämma i Ert val av investering? Vi vill att Ni förmedlar Era känslor till oss, så att vi tillsammans kommer fram till hur Ni

Läs mer

För ett enklare båtliv

För ett enklare båtliv Modellprogram 2018 För ett enklare båtliv Det mesta i livet handlar om balans. Om den optimala avvägningen mellan känsla och förnuft. Fritidslivet är inget undantag. Därför bygger vi båtar som både är

Läs mer

Ljusare med takplast. gop Esslon. I gop Suntuf. I gop Skylon. Ljusa och starka takmaterial för altaner, uterum, carportar och växthus

Ljusare med takplast. gop Esslon. I gop Suntuf. I gop Skylon. Ljusa och starka takmaterial för altaner, uterum, carportar och växthus GLASFIBER & PLASTPRODUKTER AB gop Esslon I gop Suntuf I gop Skylon Ljusare med takplast Ljusa och starka takmaterial för altaner, uterum, carportar och växthus Vi älskar plast www.gop.se 1 2 Takplast -Möjligheternas

Läs mer

Välkommen till ett enkelt båtägande

Välkommen till ett enkelt båtägande Modellprogram 2019 Välkommen till ett enkelt båtägande Det mesta i livet handlar om balans. Om den optimala avvägningen mellan känsla och förnuft. Fritidslivet är inget undantag. Därför bygger vi båtar

Läs mer

Aluminiumbåtar Lättvikt som räcker längre

Aluminiumbåtar Lättvikt som räcker längre Aluminiumbåtar Lättvikt som räcker längre 2004 Lätta Stabila Tåliga Quicksilver aluminiumbåtar. Den idealiska båttypen när du snabbt vill ut på sjön för att fiska eller lätt komma ut och uppleva sjölivet.

Läs mer

HÅLLBARHET HOS GÖTESSONS

HÅLLBARHET HOS GÖTESSONS HÅLLBARHET HOS GÖTESSONS VAD ÄR HÅLLBARHET? Hållbarhet är ett brett begrepp. För de allra fl esta handlar det nog om miljön runt omkring oss, det vill säga vår planet och den natur och de resurser som

Läs mer

COLLECTION 2016. HR 442sc

COLLECTION 2016. HR 442sc COLLECTION 216 HR 442sc Collection 216 Vi satsar stort på sjövärdighet och sjösäkerhet för att du skall känna dig trygg och säker i alla väder. Vill du ro en liten smidig båt i lugna vatten? Vill du gasa

Läs mer

SKEPPSHULT S3 TREHJULIGA CYKLAR

SKEPPSHULT S3 TREHJULIGA CYKLAR SKEPPSHULT S3 TREHJULIGA CYKLAR Det fina med tre hjul eller hur ALLA ska kunna cykla. Varför ska man sluta cykla när man blir äldre? Eller varför ska man inte få möjligheten att uppleva en cykeltur om

Läs mer

Att vara ett med. Att förlänga

Att vara ett med. Att förlänga Att vara ett med vattenytan En brygga i en insjö eller inomskärs används visserligen till många och varierande ändamål, men grundtanken med en brygga är ju att den ska sträcka sig ut i vattnet, att du

Läs mer

PRODUKTKATALOG 2012. utombordare. Svenska

PRODUKTKATALOG 2012. utombordare. Svenska PRODUKTKATALOG 2012 utombordare Svenska 860 SPD sida 4-7 750 SPD sida 8-11 750 SP sida 12-15 622 SPD sida 16-19 De kalla kusternas land sida 20-21 622 SP sida 22-25 530 SPD sida 26-29 530 SP sida 30-33

Läs mer

435 4,35 1,84 0,56 240 kg 5 40 lång. 440sc 4,46 1,88 0,61 310 kg 5 50 lång. 435E 4,35 1,84 0,56 235 kg 5 25 lång. x x. x 2 x 8 x x 2,75 x 14 x

435 4,35 1,84 0,56 240 kg 5 40 lång. 440sc 4,46 1,88 0,61 310 kg 5 50 lång. 435E 4,35 1,84 0,56 235 kg 5 25 lång. x x. x 2 x 8 x x 2,75 x 14 x COLLECTION 9 Modell Längd i meter Bredd i meter Fribordshöjd (invändig) Vikt utan motor (ca) Antal personer Ma hk Rigglängd Ankarbo Badstege Båge vid styrpulpet Dynsats Huvudströmbrytare Körkapell Lantärna

Läs mer

ETT ENKELT BÅTLIV. Användningsområden Specifikationer ETT ENKELT BÅTLIV

ETT ENKELT BÅTLIV. Användningsområden Specifikationer ETT ENKELT BÅTLIV NYHET - FRAMTIDENS PIONER PIONER 14 ACTIVE DEN NYA FOLKBÅTEN SOM KOMBINERAR TRADITION OCH TRYGGHET MED MODERN DESIGN. Pioner 14 Active är vår senaste modell. Den kombinerar klassiska linjer med god körkomfort

Läs mer

Yamaha News! - F25 i fyra versioner!

Yamaha News! - F25 i fyra versioner! TESTER MED YAMAHA UTBORDARE FRÅN 2,5 350 HK AGAPI ANYTEC CRESCENT HR BOAT LINDER PIONER Yamaha News! - F25 i fyra versioner! Ny båtmotor? Ny Med lånelöfte båtmotor? blir köpet enklare! Du kan ansöka om

Läs mer

w w w. m a r i n e p o w e r. c o m

w w w. m a r i n e p o w e r. c o m www.marinepower.com Ö r n v i k Stark, Säker, Pålitlig Den typiske Örnviks-skepparen är ingen amatör. Han behandlar båten som ett proffs gör, även om han inte seglar för sitt bröd utan för sitt nöje. Han

Läs mer

Marina 2009. Design Kvalité Miljö Säkerhet

Marina 2009. Design Kvalité Miljö Säkerhet Produktkatalog Marina 2009 Design Kvalité Miljö Säkerhet Marina 2009 Design Kvalité Miljö Säkerhet Om företaget Vi vill vara marknadsledande när det gäller design, kvalité, miljö och säkerhet. Vi ser framåt

Läs mer

BUSTER I FI TEXT ANNA SANDGREN FOTO MAX CARLGREN

BUSTER I FI TEXT ANNA SANDGREN FOTO MAX CARLGREN TEST I BUSTER MAGNUM E BUSTER I FI TEXT ANNA SANDGREN FOTO MAX CARLGREN Nya Buster Magnum E är inspirerad av framgången med Magnum M5, men har fått ett helt nytt skrov och ett däck i glasfiber. Magnum

Läs mer

E-Serien Lättare och starkare bankar som klarar mer

E-Serien Lättare och starkare bankar som klarar mer Lättare och starkare bankar som klarar mer Bankarna har de egenskaper som krävs för säkra och krävande transporter under lång tid E-Seriens bankar passar alla virkestransporter Förändringar på marknaden

Läs mer

LASERKAMPANJ. 1.195:- Perfekt även utomhus! HÖSTEN 2014 NYHET! Låt broschyren få liv! Scanna av framsidan med appen Layar!

LASERKAMPANJ. 1.195:- Perfekt även utomhus! HÖSTEN 2014 NYHET! Låt broschyren få liv! Scanna av framsidan med appen Layar! LASERKAMPANJ HÖSTEN 2014 1.195:- Perfekt även utomhus! Avstånd upp till 60 m, tracking, kvadratmeter, bluetooth. 9677-0010 NYHET! Låt broschyren få liv! Scanna av framsidan med appen Layar! BYGGLASER I

Läs mer

KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET

KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET 1 Nya torktumlare av kompromisslös kvalitet PODAB erbjuder torktumlare av toppkvalitet. Varje detalj är genomtänkt och den unika

Läs mer

CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN

CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN SOL & BAD MED STIL En vidareutvecklad RIB-modell med helt nya innerlinjer som gjord för härliga dagsutflykter. Båten ger nästintill obegränsat utrymme för trevligt umgänge

Läs mer

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter.

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter. ETT STEG FÖRE Stege som stege? Inte i Telesteps värld. Sedan starten 1996 har vi alltid tänkt lite annorlunda och det har tagit oss till en ledande position på marknaden. Med annorlunda menas att vi har

Läs mer

PÄRMSKÅP / SMÅFACKSKÅP

PÄRMSKÅP / SMÅFACKSKÅP PÄRMSKÅP / SMÅFACKSKÅP Art.nr 71100 PÄRMSKÅP SWED 5 Kompakt stålskåp för optimerad förvaring och arkivering av pärmar. Levereras omonterat i platt paket för bästa och billigaste transport.genom en smart

Läs mer

44 DAGENS BÅTAR. Vector 23 MC Vector 23 FC

44 DAGENS BÅTAR. Vector 23 MC Vector 23 FC 44 DAGENS BÅTAR Vector 23 MC Vector 23 FC Snabbast i skärgården Samma skrov helt olika sjöegenskaper. I närmare 50 knop testade vi två olika fartvidunder från Vector och fick två helt olika resultat. text:

Läs mer

Pris endast båt: :-

Pris endast båt: :- Buster Mini En Buster även för familjens minsta Buster Mini är lättdriven för hand eller med motor. Buster Mini är en äkta liten aluminiumbåt, som lämpar sig för vem som helst; antingen med motor eller

Läs mer

Yamaha News! - Ny F25 och F100

Yamaha News! - Ny F25 och F100 TESTER MED YAMAHA UTBORDARE FRÅN 2,5 350 HK AGAPI ANYTEC CRESCENT HR BOAT LINDER PIONER Yamaha News! - Ny F25 och F100 Ny båtmotor? Med lånelöfte blir köpet enklare! Du kan ansöka om lånelöfte redan nu.

Läs mer

ECOBOAT INDEX Behov/krav på landsupport Producentens interna miljöarbete Producentens certifieringsstatus. Bränsleförbrukning.

ECOBOAT INDEX Behov/krav på landsupport Producentens interna miljöarbete Producentens certifieringsstatus. Bränsleförbrukning. O 3,6 D 3,6 ECOBOAT INDEX 2012 T 3,7 Producent: Catch Boats AB Fabrikat: Catch Boats AB Modellnamn: Catch 7.5 wa 90hk En praktisk, välbyggd och robust båt avsedd för sportfiske, familjeturer eller transport

Läs mer

Paketprislista. Tfn. 08-501 530 23. Tfn. 08-642 94 00 www.hammarbymarinservice.se. Tfn. 08-571 410 92 www.lillienwalls.se

Paketprislista. Tfn. 08-501 530 23. Tfn. 08-642 94 00 www.hammarbymarinservice.se. Tfn. 08-571 410 92 www.lillienwalls.se Paketprislista 2010 Tfn. 08-501 530 23 Tfn. 08-642 94 00 www.hammarbymarinservice.se Tfn. 08-571 410 92 www.lillienwalls.se Alla priser gäller med reservation för eventuella ändringar och tryckfel 2 Kampanjpris:

Läs mer

TRAPPSTEGE PRO CLASSIC TRAPPSTEGE DUBBEL PRO CLASSIC ARBETSBOCK PRO CLASSIC. 2

TRAPPSTEGE PRO CLASSIC TRAPPSTEGE DUBBEL PRO CLASSIC ARBETSBOCK PRO CLASSIC. 2 PRO CLASSIC stegar TRAPPSTEGE PRO CLASSIC Trappstege Pro Classic, en stabil och rejäl trappstege i bästa kvalité. Trappstegen är tillverkad av robusta profiler av strängpressat aluminium. Profilens utformning

Läs mer

Ljusare med takplast. gop Esslon. I gop Suntuf. I gop Skylon. Ljusa och starka takmaterial för altaner, uterum, carportar och växthus

Ljusare med takplast. gop Esslon. I gop Suntuf. I gop Skylon. Ljusa och starka takmaterial för altaner, uterum, carportar och växthus GLASFIBER & PLASTPRODUKTER AB gop Esslon I gop Suntuf I gop Skylon Ljusare med takplast Ljusa och starka takmaterial för altaner, uterum, carportar och växthus Vi älskar plast www.gop.se 1 2 Takplast -Möjligheternas

Läs mer

BOB Betong Möblera stadens alla rum med Bob Betong. Nya finrum mitt i stadsmiljön med sittplatser för alla: fika och luncha tillsammans, läsa en bok i

BOB Betong Möblera stadens alla rum med Bob Betong. Nya finrum mitt i stadsmiljön med sittplatser för alla: fika och luncha tillsammans, läsa en bok i BOB Betong by BOB Betong Möblera stadens alla rum med Bob Betong. Nya finrum mitt i stadsmiljön med sittplatser för alla: fika och luncha tillsammans, läsa en bok i solen, vänta in en vän. Förädla stadsrummets

Läs mer

ECOBOAT INDEX Behov/krav på landsupport Producentens interna miljöarbete Producentens certifieringsstatus. Bränsle.

ECOBOAT INDEX Behov/krav på landsupport Producentens interna miljöarbete Producentens certifieringsstatus. Bränsle. O 3,6 D 3,6 ECOBOAT INDEX 2012 T 3,7 Producent: Catch Boats AB Fabrikat: Catch Boats Modellnamn: Catch 7.5 wac 90hk En praktisk, välbyggd och robust båt avsedd för sportfiske, familjeturer eller transport

Läs mer

F 50. Framåtgående markvibrator. För packning av sand, grus, makadam och marksten. TEKNISKA DATA SWEPAC F 50

F 50. Framåtgående markvibrator. För packning av sand, grus, makadam och marksten. TEKNISKA DATA SWEPAC F 50 F 50 Framåtgående För packning av sand, grus, makadam och marksten. Swepac F 50 är lämplig för mindre arbeten, som t ex vid justering av underlaget för beläggningssten. Med vulkollanplatta (tillbehör)

Läs mer

Varför djupare V-botten och större motor

Varför djupare V-botten och större motor Varför djupare V-botten och större motor Det är ofta mycket stort avstånd mellan tillgänglig kunskap och dess tillämpning i produktion och handel. Det cirkulerar många helt ogrundade slutsatser som kan

Läs mer

Framtiden stavas A23 och A27.

Framtiden stavas A23 och A27. A23 / A27 Framtiden stavas A23 och A27. Nya Anytec A27 och A23 sammanfattar vår strävan efter innovation och teknisk fulländning. Ett dramatiskt yttre som drar blickarna till sig, en körupplevelse som

Läs mer

Framtiden stavas A23 och A27.

Framtiden stavas A23 och A27. A23 / A27 Framtiden stavas A23 och A27. Nya Anytec A27 och A23 sammanfattar vår strävan efter innovation och teknisk fulländning. Ett dramatiskt yttre som drar blickarna till sig, en körupplevelse som

Läs mer

Pahlén Pool System. Det bekymmersfria sättet att äga pool. Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på www.pahlen.

Pahlén Pool System. Det bekymmersfria sättet att äga pool. Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på www.pahlen. Pahlén Pool System Det bekymmersfria sättet att äga pool Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på Det bekymmersfria sättet att äga pool. Vi vill att du skall njuta av

Läs mer

Test: Över 60 knop med nya skotern Yamaha GP1800

Test: Över 60 knop med nya skotern Yamaha GP1800 Test: Över 60 knop med nya skotern Yamaha GP1800 Av Max Carlgren, Båtnytt, Publicerad 2018-10-02 Båtnytt Båttest Yamaha GP1800 är ett fartmonster, främst gjort för dig som är sugen på att köra race mellan

Läs mer

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. The Stair Climber for Professionals. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. The Stair Climber for Professionals. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster The Stair Climber for Professionals Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 72458 Albstadt Tel.: +49.74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Läs mer

Någonting står i vägen

Någonting står i vägen Det här vänder sig till dig som driver ett företag, eller precis är på gång att starta upp Någonting står i vägen Om allting hade gått precis så som du tänkt dig och så som det utlovades på säljsidorna

Läs mer

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft P&P AB Företagspresentation...ger dig konkurrenskraft P & P A B P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter och

Läs mer

FÖRNUFT OCH KÄNSLA HAND I HAND

FÖRNUFT OCH KÄNSLA HAND I HAND FÖRNUFT OCH KÄNSLA HAND I HAND 2016 50 ÅR AV REALISM OCH DRÖMMAR På Ockelbo har vi byggt båtar i över 50 år. Det har lärt oss en hel del. Om båtar: Om vatten. Och om vad människor vill ha. De första Ockelbo-båtarna

Läs mer

DC5900. Absolut dammfritt sedan Nya DC års erfarenhet och kunnande paketerat i en stark, uthållig och tystgående turbomaskin.

DC5900. Absolut dammfritt sedan Nya DC års erfarenhet och kunnande paketerat i en stark, uthållig och tystgående turbomaskin. Absolut dammfritt sedan 1972. Unik teknik för filterrensning. Marknadens bästa filter för dina lungors skull. Enklare och mer ergonomiska säckbyten. DC5900 Nya DC5900-40 års erfarenhet och kunnande paketerat

Läs mer

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet.

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. Beprövade produkter utvecklade för säkra och lönsamma transporter. Världsledande produkter. ExTe Fabriks

Läs mer

Användarhandledning Stege Lars , och

Användarhandledning Stege Lars , och Användarhandledning Stege Lars 160-00102-00, 160-00102-01 och 160-00102-02 2009-0068 utgåva 1 Tel +46-8-594 Innehållsförteckning 1. Rini Stege 160-00102-00/-01/-02... 3 2. Registrering... 3 3. Viktigt

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

Hur hemlig är du? Dahle dokumentförstörare - från lite hemligt till superkonfidentiellt.

Hur hemlig är du? Dahle dokumentförstörare - från lite hemligt till superkonfidentiellt. Hur hemlig är du? Dahle dokumentförstörare - från lite hemligt till superkonfidentiellt. Hur hemlig är du? Bankkortskoder, kontoinformation, personuppgifter, viktig företagsinformation eller den nya presentationen.

Läs mer

Finnmaster S6. Denna båt har följande utrustning utöver standard: Specifikationer

Finnmaster S6. Denna båt har följande utrustning utöver standard: Specifikationer Finnmaster S6 S6 är det perfekta mötet mellan sportighet och innovativa detaljer. I denna skärgårdsjeep kan du avnjuta sommardagarna till det maximala, tack vare sittplatserna och soldäcket som du lätt

Läs mer

Sea Star 26-Sea Star 720-Sea Star 660-Sea Star 20

Sea Star 26-Sea Star 720-Sea Star 660-Sea Star 20 Sea Star 26-Sea Star 720-Sea Star 660-Sea Star 20 Sea Star 26 Sea Star 26 - den perfekta lastbåten. Sea Star, som blev köpta av Finska båttillverkaren Terhi under 2009, producerar nu samtliga Sea Star

Läs mer

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system. www.tgsystem.se

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system. www.tgsystem.se Skräddarsydda uterum Välkommen till TG-system Tänk om enbart känslan fick bestämma i Ert val av investering? Vi vill att Ni förmedlar Era känslor till oss, så att vi tillsammans kommer fram till hur Ni

Läs mer

1. Viktigt till att börja med din spis.

1. Viktigt till att börja med din spis. HETA TIPS 1 Ett kök kan se ut nästan hur som helst. Ljust eller mörkt, gammalt eller nytt spelar ingen roll där finns nästan alltid en spis. Har du sedan en stekpanna eller två, några kastruller och grytor

Läs mer