Välkommen till din katalog!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen till din katalog!"

Transkript

1 MIN KATALOG

2 Racing 29ers tävlar om segrar i MTB Väldigt många skidklubbar och företag har fått upp ögonen för möjligheten att skapa en unik/egen design hos Trimtex. Trimtex klär upp många friidrottare i många länder Välkommen till din katalog! Vårt mål är att ge er som kund de bästa och mest tekniska produkterna för individuell träning i teamdesign. Det har varit vårt mål ända sedan starten 1976, och vi jobbar hela tiden hårt för att kunna erbjuda er de produkter ni efterfrågar. Vår produktutveckling sker på vårt huvudkontor i Norge i samarbete med de bästa materialtillverkarna i världen. Vi har en egen Europeisk produktion som gör oss flexibla när det gäller utveckling av nya produkter som marknaden efterfrågar. Vi distribuerar direkt till er som företags- eller klubbkund utan fördyrande mellanhänder i precis den design, färger och de logo ni önskar. Det mesta av vår tillverkning är laserproduktion. Design inklusive logotyper blir sprutat in i materialet och ni riskerar inte att produkterna tappar färg och att logotyper spricker eller förstörs vid tvätt.

3 Foto: Helene Sjöbstrand Thor Hushovds lag, Team Plussbank är en av våra nöjda cykelkunder. Skidåkningen blir roligare med bra utrustning. Vi längtar till vintern! Baptiste Rollier representerar det schweiziska landslaget i orientering. Ett av många landslag som valt Trimtex som sin leverantör. Baptiste är dessutom säljare för Trimtex i mellaneuropa. Proffsen sätter standarden! Trimtex har haft en fantastik utveckling de sista åren. Ständigt nya företag och klubbar som inser fördelarna med Trimtex koncept och möjligheter. Bland de stora aktörerna kan nämnas Scania, PEAB, Fredrikshofs CK, CK Valhall, Sollefteå SK, Stockviks SF, Gefle IF, Ullevi FK, IFK Lidingö och Göteborg-Majorna OK. Cykelexperten Roberto Vacchi har även han insett Trimtex styrkor och utvecklat sin egen cykelkollektion hos Trimtex. Daniel Tynell, Robin Bryntesson, Jens Eriksson, Johan Runesson, Jerker Lysell m.fl. är andra topplöpare som vi samarbetar med och som hela tiden ger oss feedback på produkter och synpunkter på framtida utveckling. Idag finns de flesta produkter i tre olika nivåer för att det skall finnas produkter som passar alla, oavsett vilken nivå man befinner sig på.

4 PriceWaterhouseCoopers är väldigt nöjda med sin nya kläder Möllergruppen är huvudsponsor till Birken och tävlar själva i kläder från Trimtex. Danske Bank valde att ge alla anställda träningskläder som en del av sin omprofilering från Fokus Bank till Danske Bank. Lägre sjukfrånvaro och starkare sammanhållning Sunda och aktiva medarbetare bidrar till att sjukfrånvaron reduceras, många företagsledare har insett fördelarna med att stimulera de anställda till träning och motion. Tränings- och tävlingskläder i företagets färger och design ger också en positiv marknadsföring och ökar sammanhållningen på arbetsplatsen. Effektiv produktion och leverans Med produktionen i Europa har vi total kontroll över logistiken och kan erbjuda korta leveranstider ända ned till 4 veckor från beställning. För att bygga tydlig profil och starkt varumärke är det viktigt att ni tänker långsiktigt. Ni har möjligheten att komplettera samma design år efter år så länge ni själva önskar, så att omgivningen känner igen er. Med fokus på teamproduktion och flexibla lösningar erbjuder vi specialproducerade teamkläder från 5 st per produkt. Våra priser är volymbaserade vilket innebär att priserna blir lägre ju fler man köper. Vi har kläder för alla, storlekar från 130 cl-6xl, och dessutom möjlighet att skräddarsy med extra längd på ärmar eller ben.

5 1 Välj sport Orienteering Ditt eget design Running Cycling 2 Välj design 3 Välj färger 4 Sänd in din design Cross-country skiing I vårt eget designvektyg, Go Design på kan du och ditt team skissa på er egen teamdesign. Ni väljer själv modeller, färger och sätter in logo. Svårare än så behöver det inte vara att skapa en alldeles egen unik design. Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss direkt för ett designförslag eller offert. Vi jobbar för dig När designen och ordern är godkänd är ditt jobb färdigt. Vi tar över och hjälper dig med administration, beställning och leverans. Det är slut på allt ansvar för dig som inköpsansvarig med alla missförstånd och fel som kan uppstå. Egen web butik Vi kan upprätta en egen web butik bara för er med de produkter ni valt, de är då avbildade i den designen ni valt. De anställda eller medlemmarna i klubben kan då dygnet runt gå in och beställa de produkter de önskar i den storleken de vill ha. Betalning och leverans Beställningarna som görs i den egna web butiken kan packas och betalas individuellt, vi kan dessutom erbjuda leverans direkt hem till resp. beställare. Det betyder att det är slut på insamling av pengar, och ni behöver inte sitta med ett lager som ni aldrig blir av med.

6 EXTREME WOMENS O-SHIRT Den mest efterfrågande orienteringströjan på marknaden. Detta är en ventilerande teknisk orienteringströja i damsnitt. Optimal kombination av material säkrar mycket bra passform och fukttransport. En komplett orienteringströja med stor slitstyrka, låg vikt och bra ventilation. Kort blixtlås i front. EXTREME WOMENS O-SHIRT kan levereras med korta eller långa ärmar. XS-XXL Dam Finns också i unisexmodell. EXTREME O-SHIRT Den mest efterfrågande orienteringströjan på marknaden. Detta är en ventilerande teknisk orienteringströja. Optimal kombination av material säkrar mycket bra passform och fukttransport. En komplett orienteringströja med stor slitstyrka, låg vikt och bra ventilation. Kort blixtlås i front. EXTREME O-SHIRT kan levereras med korta eller långa ärmar. Finns också i dammodell.

7 RUN WOMENS SINGLET Tekniskt linne för damer med ergonomisk och tättsittande passform. Ergonomisk passform ger stor rörlighet och att det sitter mycket bra och nära kroppen. Ventilerande funktionsmaterial ger bra fukttransport och optimal komfort. XS-XXL Dam Finns också i unisexmodell. RUN SINGLET Tekniskt linne med ergonomisk och tättsittande passform. Ergonomisk passform ger stor rörlighet och att det sitter mycket bra och nära kroppen. Ventilerande funktionsmaterial ger bra fukttransport och optimal komfort. Finns också i dammodell.

8 EXTREME TRX SHORT O-PANTS Den mest efterfrågade orienteringsbyxan på marknaden. Detta är en åtsittande teknisk orienteringsbyxa. Optimal kombination av material säkrar mycket bra passform och komfort. En komplett orienteringsbyxa med stor slitstyrka, låg vikt och bra ventilation. Byxan har figursytt knä och ficka med blixtlås bak. BASIC LEVEL BASIC TRX LONG O-PANTS Komfortabel och slitstark orienteringsbyxa med ventilation och låg vikt.formsytt knä ger bra passform och full rörelsefrihet. Byxan känns lätt och ledig på kroppen.

9 EXTREME TRX LONG TIGHTS Detta är en uppgradering av våra långa orienteringstights. Tekniska långa tights med mycket god ergonomisk passform som säkrar hög rörelsefrihet, nu i en ny utgåva med ytterligare förbättrad slitstyrka i material och sömmar. De är genomfärgat svarta för att bättre tåla löpning i terräng, och har behaglig Mesh-panel bakom knäna för bästa möjliga ventilation. vidareutveckling av våra långa orienteringstights nu med förstärkt slitstyrka både... EXTREME TRX 3/4 TIGHTS Detta är en uppgradering av våra 3/4-långa orienteringstights. Tekniska 3/4-tights med mycket god ergonomisk passform som säkrar hög rörelsefrihet, nu i en ny utgåva med ytterligare förbättrad slitstyrka i material och sömmar. De är genomfärgat svarta för att bättre tåla terränglöpning, och har behaglig Mesh-panel bakom knäna för bästa möjliga ventilation. vidareutveckling av våra 3/4-långa orienteringstights nu med förstärkt slitstyrka både i material och...

10 TRAINER WOMENS JACKET Teknisk figursydd träningsjacka med ett vind- och vattenavvisande material som ger bra skydd mot nedkylning. Material som andas under armarna och luftkanaler i ryggen ger bra ventilerande egenskaper. Elastiska infällningar och smart kombination av material ger utmärkt passform och full rörelsefrihet. Reflexblixtlås möjliggör säker träning i mörker. XS-XXL Dam Finns också i unisexmodell. TRAINER JACKET Teknisk figursydd träningsjacka med ett vind- och vattenavvisande material som ger bra skydd mot nedkylning. Material som andas under armarna och luftkanaler i ryggen ger bra ventilerande egenskaper. Elastiska infällningar och smart kombination av material ger utmärkt passform och full rörelsefrihet. Reflexblixtlås möjliggör säker träning i mörker. Finns också i dammodell.

11 TRAINER WOMENS PANTS Teknisk träningsbyxa med ett vind- och vattenavvisande material i front som ger bra skydd mot nedkylning. Material som andas på baksidan ger bra ventilerande egenskaper. Elastisk baksida och formsydda knän ger utmärkt passform och full rörelsefrihet. Reflexdetaljer möjliggör säker träning i mörker. XS-XXL Dam Finns också i unisexmodell. TRAINER PANTS Teknisk träningsbyxa med ett vind- och vattenavvisande material i front som ger bra skydd mot nedkylning. Material som andas på baksidan ger bra ventilerande egenskaper. Elastisk baksida och formsydda knän ger utmärkt passform och full rörelsefrihet. Reflexdetaljer möjliggör säker träning i mörker. Finns också i dammodell.

12 BASIC LEVEL PERFORMANCE TX PANTS Teknisk tränings- och vindbyxa med Microfiber Air som är ett lätt material med bra andningsegenskaper. Modern passform och formsydda knän ger bra passform och full rörelsefrihet. Reflexdetaljer ger säker träning i mörker. TRAINER WOMENS VEST Vind- och vattenavvisande träningsväst för kyligare dagar. Material som andas under ärmarna och luftkanaler i ryggen ger bra ventilationsegenskaper. Tack vare elastiska sidopaneler och smarta kombinationer av material har västen en utmärkt passform och ger dig full rörelsefrihet. elastiska fält i sidorna för hög komfort vind- och vattenavvisande material ventilerande egenskaper reflexdetaljer.... XS-XXL

13 Dam Finns också i unisexmodell.

14 TRAINER VEST Vind- och vattenavvisande träningsväst för kyligare dagar. Material som andas under ärmarna och luftkanaler i ryggen ger bra ventilationsegenskaper. Tack vare elastiska sidopaneler och smarta kombinationer av material har västen en utmärkt passform och ger dig full rörelsefrihet. elastiska fält i sidorna för hög komfort vind- och vattenavvisande material ventilerande egenskaper reflexdetaljer.... Finns också i dammodell. FLEX WOMENS HOODIE Tättsittande och funktionell tröja med flera tekniska detaljer. Material med 4-vägs stretch ger full rörlighet och optimal passform. Material som andas gör den bekväm och perfekt för användning under alla årstider. Ficka med dragkedja på bröstet. XS-XXL Dam Finns också i unisexmodell.

15 FLEX HOODIE Tättsittande och funktionell tröja med flera tekniska detaljer. Material med 4-vägs stretch ger full rörlighet och optimal passform. Material som andas gör den bekväm och perfekt för användning under alla årstider. Ficka med dragkedja på bröstet. Finns också i dammodell. BI ELASTIC CAP Allround skidmössa för träning och tävling. Tillverkad i isolerande Bi-Elastic material med Active mesh på insidan för att ge extra värme och komfort

16 NECK TUBE Funktionellt plagg som kan formas för användning på de flesta sätt och som skyddar mot kyla, vind och sol. Funktionsfiber gör att det andas och torkar snabbt. SPEED HEADBAND Tekniskt pannband för träning och tävling. Pannbandet är tillverkat i ventilerande Bi-Elastic material med borstad insida som säkrar mycket bra komfort och optimal fukttransport

17 Trimtex Sverige Baldersgatan 1 S Sandviken Trimtex.se Trimtex utvecklar tekniska funktionskläder för idrottare i både klubbar och företag i värden. Våra produkter skall vara ledande inom funktion, design och kvalité. Trimtex hjälper dig med idé, design, beställning och leverans, allt för att Ni ska få en lätt och enkel väg mot en tydlig profil, identitet och varumärke.

Gefle IF valde Trimtex!

Gefle IF valde Trimtex! Friidrott / löpning Gefle IF valde Trimtex! >> Klubbdesign Vi utformar tillsammans med er en unik design för just er klubb. I designen inkluderar vi även alla tryck, det betyder att ni slipper onödiga

Läs mer

>> Klubbdesign. >> Kompletteringsgaranti

>> Klubbdesign. >> Kompletteringsgaranti SKIDOR Skapa din egen profil! Trimtex hjälper dig! >> Klubbdesign Vi utformar tillsammans med er en unik design för just er klubb. I designen inkluderar vi även alla tryck, det betyder att ni slipper onödiga

Läs mer

KLUBBKLÄDER 2010. www.lidkopings-vsk.se

KLUBBKLÄDER 2010. www.lidkopings-vsk.se www.lidkopings-vsk.se Tävlingströja Trimtex Extreme ol-tröja Den mest efterfrågade orienteringströjan på marknaden. Detta är en ventilerande teknisk orienteringströja. Optimal kombination av material säkrar

Läs mer

IK Granits. Klädkatalog. Leverantör

IK Granits. Klädkatalog. Leverantör IK Granits Klädkatalog Leverantör Klä der fö r Vuxnä Element Jacka Mycket lätt och teknisk träningsjacka med reflexer. Jackan är vindtät och vattenavvisande och ger bra skydd mot nedkylning. Material som

Läs mer

Svensk. Teamkläder - Friidrott. Andreas Otterling KFUM Örebro friidrott

Svensk. Teamkläder - Friidrott. Andreas Otterling KFUM Örebro friidrott Svensk Teamkläder - Friidrott Andreas Otterling KFUM Örebro friidrott Index Nordens bästa klubbleverantör! 3 6 8 22 24 26 Din Teamspecialist guide Kollektionen Referenser guide Kollektionsöversikt Trimtex

Läs mer

SÄVEDALEN AIK s KLÄDKOLLEKTION 2012

SÄVEDALEN AIK s KLÄDKOLLEKTION 2012 SÄVEDALEN AIK s KLÄDKOLLEKTION 2012 Försäljning av kläder kommer att ske ett par gånger per år i Trimtex webshop som öppnas när vi känner behov. I webshopen handlas endast jacka och tävlingsblusar. Lättviktare

Läs mer

HYR 20% KLUBBPROFIL SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN KLÄDER

HYR 20% KLUBBPROFIL SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN KLÄDER SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN KLUBBPROFIL 2018-19 Leverantörer för vår klubbprofil är Intersport, Trimtex och Fjällräven. Trimtex står för leverans av tävlingsdräkt, överdragsoverall, väst, huvtröja, mössa,

Läs mer

HYR 20% KLUBBPROFIL SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN KLÄDER

HYR 20% KLUBBPROFIL SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN KLÄDER SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN KLUBBPROFIL 2015-16 Leverantörer för vår klubbprofil är Intersport, Trimtex och Fjällräven. Trimtex står för leverans av tävlingsdräkt, överdragsoverall, väst, huvtröja, mössa,

Läs mer

HYR 20% KLUBBPROFIL SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN KLÄDER

HYR 20% KLUBBPROFIL SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN KLÄDER SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN KLUBBPROFIL 2016-17 Leverantörer för vår klubbprofil är Intersport, Trimtex och Fjällräven. Trimtex står för leverans av tävlingsdräkt, överdragsoverall, väst, huvtröja, mössa,

Läs mer

visa din klubbkänsla 30 år tillsammans med de bästa åker i craft craftprincipen förbättrat prestationer sedan 1977 craftprincipen

visa din klubbkänsla 30 år tillsammans med de bästa åker i craft craftprincipen förbättrat prestationer sedan 1977 craftprincipen XC club collection craftprincipen förbättrat prestationer sedan 1977 your skin visa din klubbkänsla Sedan 1977 har vi arbetat aktivt med forskning och utveckling av ventilerande och fukttransporterande

Läs mer

Löpning & Friidrott Active Apparel. Sweden

Löpning & Friidrott Active Apparel. Sweden Löpning & Friidrott MÖSSA U1102 Small, medium och large. JACKA 0101 Unisex: 130cl XXXL VÄST 0201 Unisex: 130cl XXXL JACKA I PÅSE 0103 Unisex: 130cl XXXL Mössa med tight passform, sublimerat tryck, anpassad

Läs mer

Teamkläder - Friidrott

Teamkläder - Friidrott Teamkläder - Friidrott Svensk Ewa Marcinkiewics, Västeres FK Index Din Teamspecialist 3 4 8 10 12 22 30 32 34 36 38 40 Din Teamspecialist Möjligheternas leverantör Laserteknologi exempel Kollektionen -

Läs mer

Friidrott 2010 Klubbkläder. Svensk

Friidrott 2010 Klubbkläder. Svensk Friidrott 2010 Klubbkläder Svensk Index Din klubbspecialist 3 4 8 10 12 22 30 32 34 36 38 40 Din klubbspecialist Möjligheternas leverantör Laserteknologi guide Kollektionen - Tävlingskläder Kollektionen

Läs mer

Nytt utegym vid klubbstugan!

Nytt utegym vid klubbstugan! Nr. 1 2015 Nytt utegym vid klubbstugan! Klubbinformation Postadress:OKÄlme,Maskrosvägen8lgh1204,34334Älmhult Besöksadress:Älmestugan,Fågelvägen(längstupp) Tfn/faxklubbstugan0476 10903 Hemsidawww.okalme.seE

Läs mer

Klädbeställning 2012

Klädbeställning 2012 Följande plagg går att beställa inför 2012: Tävlingströja - Battle (tight) - O-top (kort eller lång ärm) Överdragsjacka - Soft-shell jacka - Nyhet - Löparjacka Retrojacka T-shirt Linköpings OK Klädbeställning

Läs mer

Teamkläder - Skidor. Svensk. Hanna Falk, Ulricehamns IF

Teamkläder - Skidor. Svensk. Hanna Falk, Ulricehamns IF Teamkläder - Skidor Svensk Hanna Falk, Ulricehamns IF Index Din Teamspecialist 3 4 8 10 12 26 28 30 32 34 36 Din Teamspecialist Möjligheternas leverantör Laserteknologin Designguide Kollektionen Mössor

Läs mer

INTERSPORT ÖRNSKÖLDSVIK ONSDAG 8 OKTOBER KL

INTERSPORT ÖRNSKÖLDSVIK ONSDAG 8 OKTOBER KL SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN KLUBBKVÄLL! HÄGGLUNDS SK SKI TEAM INTERSPORT ÖRNSKÖLDSVIK ONSDAG 8 OKTOBER KL 17:30-19:00 Välkomna! SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN Inför förra säsongen uppdaterade vi vår klubbprofil.

Läs mer

Teamkläder - Orientering

Teamkläder - Orientering Teamkläder - Orientering Svensk David Andersson Foto: Emanuel Winblad Index Världens bästa klubbleverantör! 3 4 6 8 10 11 17 23 26 28 30 32 Världens bästa klubbleverantör! Laserteknologi Team Design GoDesign

Läs mer

AW14 KOLLEKTION ACCESSOARER

AW14 KOLLEKTION ACCESSOARER AW14 KOLLEKTION ACCESSOARER 110523/4 COMPRESSION SOCK Ger stöd under och efter löpning 110523-8070 110523-0900 110524-0211 110524-0900 Särskilt utformade strumpor för effektiv kompression och bättre prestation

Läs mer

Projekt: 197 Skogslöparna 14. april 2014. Username: skogsloparna Password: kontakta Leif. 070-131 76 08

Projekt: 197 Skogslöparna 14. april 2014. Username: skogsloparna Password: kontakta Leif. 070-131 76 08 Projekt: 197 Skogslöparna 14. april 2014 Username: skogsloparna Password: kontakta Leif. 070-131 76 08 // PROJEKTINFO 197 Skogslöparna 14. april 2014 Skogslöparna s webbshop är öppen till den 14. april

Läs mer

260 Åmåls OK 8. oktober 2014

260 Åmåls OK 8. oktober 2014 Projekt: 260 Åmåls OK 8. oktober 2014 Username: amalsok / Password: kalasteamwear2014 260 Åmåls OK 8. oktober 2014 Åmåls OK's webbshop är öppen till den 8. oktober kl 23:59 LEVERANS - Åmåls OK har valt

Läs mer

Ullmax för dig! Coolmax Sock Basic. Ullmax för föreningslivet i Norden. Nyhet! Produktkatalog 2009-2010. 4 pairs 149:-

Ullmax för dig! Coolmax Sock Basic. Ullmax för föreningslivet i Norden. Nyhet! Produktkatalog 2009-2010. 4 pairs 149:- Ullmax för dig! Ullmax för föreningslivet i Norden Coolmax Sock Basic Produktkatalog 2009-2010 4 pairs 149:- Fler produkter och spännande nyheter >> Ullmax kollektion 2009-2010 Micro 4-13 Skön microfiber

Läs mer

Fotograf: Andreas Svensson / Westphoto. Kollektion Höst Gymmix är Gymnastikförbundets varumärke för certifierad gruppträning för vuxna.

Fotograf: Andreas Svensson / Westphoto. Kollektion Höst Gymmix är Gymnastikförbundets varumärke för certifierad gruppträning för vuxna. Fotograf: Andreas Svensson / Westphoto Kollektion Höst 2010 Gymmix är Gymnastikförbundets varumärke för certifierad gruppträning för vuxna. Gymmixkollektion - träningskläder för alla! I samarbete med Stadium

Läs mer

Klubbprofil Åkersberga BK 2014 Version 4.0

Klubbprofil Åkersberga BK 2014 Version 4.0 Klubbprofil Åkersberga BK 2014 Version 4.0 ÅBK Matchtröja + ÅBK matchshorts Matchtröja Miteam Specialgjorda. Tröja Grön/svart-randig framsida med gröna stripes och helsvart baksida. Shorts helsvarta med

Läs mer

Profilkläder Porsche Center & Porsche Service Center Profilkläderna beställs löpande från Master Design Leverans ca 2-3 veckor efter beställning.

Profilkläder Porsche Center & Porsche Service Center Profilkläderna beställs löpande från Master Design Leverans ca 2-3 veckor efter beställning. Profilkläder Porsche Center & Porsche Service Center Profilkläderna beställs löpande från Master Design Leverans ca 2-3 veckor efter beställning. Craft Balance Hood Art: 192476-865 (Herr) 192477-865 (Dam)

Läs mer

NEXT GENERATION TEAMWEAR

NEXT GENERATION TEAMWEAR T E A M W E A R K A T A L O G 2 0 1 7 NEXT GENERATION TEAMWEAR 45 ISOLATE JACKET MEN 1905983 Vadderad, vind- och vattenavvisande jacka perfekt för uppvärmning eller som representationsjacka. Avtagbar huva,

Läs mer

teamkänslan Den sanna

teamkänslan Den sanna nyheter höst 2014 Den sanna teamkänslan föds ur ständiga utmaningar. På fjället en kylig vinterdag, under arbetsdagar med fokus på samarbete och i andra situationer där natur och yrkesliv stimulerar till

Läs mer

INTENSITY JACKET M W INTENSITY PANTS/CLUB 3/4 ZIP PANTS M I W STORM TIGHTS M W NEW

INTENSITY JACKET M W INTENSITY PANTS/CLUB 3/4 ZIP PANTS M I W STORM TIGHTS M W NEW CRAFT WINTER INTENSITY JACKET 1904238 M 1904237 W Intensity Jacket har ett vindtätt material fram och ett elastiskt, ventilerande material bak, vilket ger bra vindskydd och effektiv reglering av kroppstemperaturen.

Läs mer

Kläder och produkter

Kläder och produkter Kläder och produkter Funktions T-shirt Dam - Artnr K13278-201 Storlekar: S-XXL Beskrivning: Sportig funktions t-shirt med andasfunktion som håller dig torr och sval. 100 % polyester. Funktions T-shirt

Läs mer

Klubbprofil Åkersberga BK 2014 Version 6.0

Klubbprofil Åkersberga BK 2014 Version 6.0 Klubbprofil Åkersberga BK 2014 Version 6.0 ÅBK Matchtröja + ÅBK matchshorts Matchtröja Miteam Specialgjorda. Tröja Grön/svart-randig framsida med gröna stripes och helsvart baksida. Shorts helsvarta med

Läs mer

Klubbprofil Åkersberga BK 2015 Version 1.0

Klubbprofil Åkersberga BK 2015 Version 1.0 Klubbprofil Åkersberga BK 2015 Version 1.0 ÅBK Matchtröja + ÅBK matchshorts Matchtröja Miteam Specialgjorda. Tröja Grön/svart-randig framsida med gröna stripes och helsvart baksida. Shorts helsvarta med

Läs mer

Profilguide 2010 IFK MÄRSTA. i samarbete med

Profilguide 2010 IFK MÄRSTA. i samarbete med Profilguide 2010 IFK MÄRSTA i samarbete med Stadium Team Sales och IFK MÄRSTA presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt

Läs mer

jackor AUTUMN/WINTER 2012

jackor AUTUMN/WINTER 2012 jackor AUTUMN/WINTER 2012 LTD Fahrenheit jacket new! 9606 1902030 LTD Fahrenheit jacket Herr Väldesignad jacka med ergonomisk passform och god funktion. - Vind- och vattenavvisande material - Ergonomisk

Läs mer

Kollektion Vår 2010. Fotograf: Andreas Svenssson. Gymmix är Gymnastikförbundets varumärke för certifi erad gruppträning för vuxna.

Kollektion Vår 2010. Fotograf: Andreas Svenssson. Gymmix är Gymnastikförbundets varumärke för certifi erad gruppträning för vuxna. Kollektion Vår 2010 Fotograf: Andreas Svenssson Gymmix är Gymnastikförbundets varumärke för certifi erad gruppträning för vuxna. DAM Gymnastikförbundet + Stadium = medlemsnytta! Snyggt, snabbt och enkelt

Läs mer

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 Hösterbjudande 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Erbjudande Vid köp av L.Brador-kläder för 1500 kr exkl. moms från utvalt sortiment i höstens kollektion får du en weekendbag samt ett års förbrukning

Läs mer

Profilguide 2010 SLÄTTA SK. i samarbete med

Profilguide 2010 SLÄTTA SK. i samarbete med Profilguide 2010 SLÄTTA SK i samarbete med Stadium Team Sales och SLÄTTA SK presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt

Läs mer

löpsteg njut av varje 999kr www.teamsportia.se

löpsteg njut av varje 999kr www.teamsportia.se www.teamsportia.se njut av varje löpsteg Det är dags att ställa pjäxorna på hyllan. Nya löparskor, personligt anpassade sulor och sköna funktionsstrumpor gör det lättare att ta steget. Välkommen! nike

Läs mer

640:- 640:- 240:- 200:- 240:- 1903408 Dam. 190983 herr Falun Active Extreme Set Kurbits. 1903861 Falun Knitted. 1903860 Falun Light Knit

640:- 640:- 240:- 200:- 240:- 1903408 Dam. 190983 herr Falun Active Extreme Set Kurbits. 1903861 Falun Knitted. 1903860 Falun Light Knit Kurbit Collection Tillamman med längdlandlaget lanerar vi nu en unik kollektion om ger dig möjlighet att vara med och kapa en fantatik blågul tämning i Falun, framför teven och i alla kidpår över hela

Läs mer

Profilguide 2010 ALVIKS IK. i samarbete med

Profilguide 2010 ALVIKS IK. i samarbete med Profilguide 2010 ALVIKS IK i samarbete med Stadium Team Sales och ALVIKS IK presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt

Läs mer

KLUBBKLÄDER. Martin Johansson, IFK Mora

KLUBBKLÄDER. Martin Johansson, IFK Mora KLUBBKLÄDER Martin Johansson, IFK Mora Innehåll Flödesschema Produktinformation Logotyper Färgsättning 7 Design 9 Design Design Design Design 7 Baskollektion 9 Referenser Funktion, design, pris och leverans

Läs mer

Romfartuna GIF Klubbprofil

Romfartuna GIF Klubbprofil Romfartuna GIF Klubbprofil 2018 Romfartuna GIF Västerås 1 Hej Klubbmedlem i Romfartuna GIF! Tillsammans med ledare och tränare i din klubb har vi tagit ut de produkter som skall ingå i er klubbprofil den

Läs mer

UPPDRAG: FÖRSTKLASSIG SERVICE

UPPDRAG: FÖRSTKLASSIG SERVICE SERVICE LINE UPPDRAG: FÖRSTKLASSIG SERVICE VÄSSA PROFILEN MED VÅR NYA SERVICEKOLLEKTION Vi vet att tempot är högt i ditt företag. Det är en självklarhet för dig att alltid göra ditt bästa och samtidigt

Läs mer

Profilguide 2012. Skoftebyns IF. i samarbete med

Profilguide 2012. Skoftebyns IF. i samarbete med Profilguide 2012 Skoftebyns IF i samarbete med Stadium Team Sales och Skoftebyns IF presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många

Läs mer

BK-30 Klubbprofil 2015

BK-30 Klubbprofil 2015 BK-30 Klubbprofil 2015 2013 BK-30 Fotboll Västerås 1 Hej Klubbmedlem i BK-30 Fotboll! Tillsammans med ledare och tränare i din klubb har vi tagit ut de produkter som skall ingå i er klubbprofil den här

Läs mer

SALE Priser avser endast produkter på svenskt lager.

SALE Priser avser endast produkter på svenskt lager. SALE 2019 Priser avser endast produkter på svenskt lager. 2215 turkos 3220 äppelgrön Pace 1130100 Pace Lady 1130105 Funktionell running tee med en fantastisk passform, tillverkad i ett svettransporterande

Läs mer

BK-30 Fotboll Västerås

BK-30 Fotboll Västerås BK-30 Fotboll Västerås 1 Hej Klubbmedlem i BK-30 Fotboll! Tillsammans med ledare och tränare i din klubb har vi tagit ut de produkter som skall ingå i er klubbprofil den här och kommande säsonger. Sortimentet

Läs mer

IK Franke Fotboll Västerås

IK Franke Fotboll Västerås IK Franke Fotboll Västerås 1 Hej Klubbmedlem i IK Franke! Tillsammans med ledare och tränare i din klubb har vi tagit ut de produkter som skall ingå i er klubbprofil den här och kommande säsonger. Sortimentet

Läs mer

Profilguide 2014. Herrestads AIF. i samarbete med

Profilguide 2014. Herrestads AIF. i samarbete med Profilguide 2014 Herrestads AIF i samarbete med Stadium Sales och Herrestads AIF presenterar tillsammans säsongens profilguide. Vi på Stadium är stolta över att gemensamt med HAIF och Nike presentera denna

Läs mer

GIF HANDBOLL MEDLEMSPRESENT MEDLEMSPRE

GIF HANDBOLL MEDLEMSPRESENT MEDLEMSPRE STRÖMNÄS GIF HANDBOLL MEDLEMSPRESENTATION FÖRENINGSPROFIL 2015/2016 ALTERNATIV KLUBBKVÄLL M.M. UNDER KLUBBKVÄLLEN HAR ALLA MEDLEMMAR 20% RABATT PÅ SR:S LAGERFÖRDA SORTIMENT PÅ ORDINARIE PRISER. DETTA GÄLLER

Läs mer

Föreningsoverall. Junior 299:- Senior 349:- Junior 299:- Senior 349:-

Föreningsoverall. Junior 299:- Senior 349:- Junior 299:- Senior 349:- Föreningsoverall Regista 18 PES Jacket Regista träningsjacka med hellång dragkedja och hög krage. Adidas logga på bröstet och tre ränder under ärmarna. Pris inkl föreningslogga och Intersportlogga på överdel.

Läs mer

Representationskläder 2015

Representationskläder 2015 Representationskläder 2015 Seglare som är uttagna till VM, EM och JNoM kan beställa SOF:s representationskläder. Kläderna beställs via ett formulär på SOFs hemsida under fliken Representation. Det är det

Läs mer

Innehåll. Mästarklass. RAVELLI EN UNIK KOLLEKTION FÖR TRÄNING OCH VARDAG

Innehåll. Mästarklass. RAVELLI EN UNIK KOLLEKTION FÖR TRÄNING OCH VARDAG höst / vinter 2014 RAVELLI EN UNIK KOLLEKTION FÖR TRÄNING OCH VARDAG Mästarklass. När Ravelli introducerades i våras handlade det om ett test. Hur skulle produkterna tas emot, hur skulle försäljningen

Läs mer

TRÄNA HÅRDARE. PRESTERA BÄTTRE.

TRÄNA HÅRDARE. PRESTERA BÄTTRE. HERR A200 TRÄNA HÅRDARE. PRESTERA BÄTTRE. > Använd under träning och tävling för att öka din prestation och minska risken för skador > Baserad på en unik BMI-storleksalgoritm (Body Mass Index) för att

Läs mer

RFK VNMRUWRU 6ZHDWVKLUWV IOHHFH RFK WU MRU -HDQV RFK MDFNRU 3URILOSODJJ

RFK VNMRUWRU 6ZHDWVKLUWV IOHHFH RFK WU MRU -HDQV RFK MDFNRU 3URILOSODJJ PROFIL 93 T-tröja T-shirt i mycket hög kvalitet. Dubbel halslinning. 100% bomull, 160 g/m². Storlek: S - 3XL (vit, marinblå, svart XS-3XL) Best.nr: 237601 Vit 237625 Röd 237636 Gråmelerad 237638 Mörkgrå

Läs mer

Profilguide Yxhults IK. i samarbete med

Profilguide Yxhults IK. i samarbete med Profilguide 2012 Yxhults IK i samarbete med Stadium Team Sales och Yxhults IK presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt

Läs mer

Innehåll. Egen design... 4 TröjOR... 6 BYXOR... 8

Innehåll. Egen design... 4 TröjOR... 6 BYXOR... 8 Innehåll Egen design....................................................... 4 TröjOR.............................................................. 6 BYXOR................................................................

Läs mer

Produktkatalog HÖST/VINTER 2013-2014

Produktkatalog HÖST/VINTER 2013-2014 Produktkatalog HÖST/VINTER 2013-2014 Ullmax funktion för alla årstider Vi har förenklat kollektionen i år genom att dela in den i kategorier som bygger på användningsområden. Många av våra plagg är mångfacetterade

Läs mer

120:- 1299:- 1904160 ZIP PULLERS 50 ST / FPK 1903912 M / 1903913 W ASPEN JACKET NEW NEW

120:- 1299:- 1904160 ZIP PULLERS 50 ST / FPK 1903912 M / 1903913 W ASPEN JACKET NEW NEW JACKOR AW15 NEW NEW 1560 1851 1490 1350 2564 2463 1327 1825 1606 1430 1477 1430 1336 2900 1430 1336 2900 1904160 ZIP PULLERS 50 ST / FPK Zip Pullers i en mängd olika färger. Lämplig för alla typer av

Läs mer

Korsnäs Profilguide 2013

Korsnäs Profilguide 2013 Utgåva 7 Korsnäs Profilguide 2013 Korsnäs IF Fotboll och världsstjärnorna använder adidas i samarbete med och Korsnäs IF Fotboll Näsvägen 5, 791 46 FALUN tel 023-329 92, e-post kansli@korsnasiffotboll.se

Läs mer

WORK WEAR NÄR VARDAGEN FORDRAR LITE MER OCH KRAVEN PÅ KLÄDERNA MÅNGA. PRAKTISKT, BEHAGLIGT OCH MODERNT.

WORK WEAR NÄR VARDAGEN FORDRAR LITE MER OCH KRAVEN PÅ KLÄDERNA MÅNGA. PRAKTISKT, BEHAGLIGT OCH MODERNT. NÄR VARDAGEN FORDRAR LITE MER OCH KRAVEN PÅ KLÄDERNA MÅNGA. PRAKTISKT, BEHAGLIGT OCH MODERNT. MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNA OCH HÅLLBARHETEN. WORK WEAR www.idwear.dk > ARBETSKLÄDER ID 0300 PRO wear-t-shirt

Läs mer

PRODUKTBLAD VÅR / SOMMAR 15

PRODUKTBLAD VÅR / SOMMAR 15 PRODUKTBLAD VÅR / SOMMAR 15 DAM Sport Top Women Träningstopp i skönt material som andas och transporterar bort fukt. Färg: 2-p (1 st Rosa & 1 st Svart) Storlek: XS-XL Material: 86% Polyester, 14% Elastan

Läs mer

IK Franke Fotboll Västerås

IK Franke Fotboll Västerås IK Franke Fotboll Västerås 1 Hej Klubbmedlem i IK Franke! Tillsammans med ledare och tränare i din klubb har vi tagit ut de produkter som skall ingå i er klubbprofil den här och kommande säsonger. Sortimentet

Läs mer

LÅNGSKATANS IF - FÖRENINGSPROFIL /2017

LÅNGSKATANS IF - FÖRENINGSPROFIL /2017 LÅNGSKATANS IF - FÖRENINGSPROFIL - 2016/2017 KLUBBVECKA & RABATTER NYTT FÖR I ÅR - SPORTRINGEN ERBJUDER LIF EN KLUBBVECKA DÄR MEDLEMMARNA BESTÄLLER SINA KLÄDER OCH KÖPER SKOR, INNEBANDYKLUBBOR M.M. 20%

Läs mer

MUNKA-LJUNGBY IF. Ängelholm Ängelholm Tel.: /7

MUNKA-LJUNGBY IF. Ängelholm Ängelholm Tel.: /7 MUNKA-LJUNGBY IF Ängelholm 262 32 Ängelholm Tel.: 0431-10145 niklas.larsson@intersport.se 1/7 2013 / Träning 1/1 SERENO 11 PRE SUIT SERENO 11 PRE SUIT Y SERENO 11 SWEAT SUIT SERENO 11 SWEAT SUIT Y Overall

Läs mer

SORTIMENT. Stöd oss! STRUMPOR UNDERKLÄDER T-SHIRTS/LINNEN FUNKTIONSPLAGG. Ditt köp hjälper oss att förverkliga vår dröm.

SORTIMENT. Stöd oss! STRUMPOR UNDERKLÄDER T-SHIRTS/LINNEN FUNKTIONSPLAGG. Ditt köp hjälper oss att förverkliga vår dröm. SORTIMENT STRUMPOR UNDERKLÄDER T-SHIRTS/LINNEN FUNKTIONSPLAGG Stöd oss! Ditt köp hjälper oss att förverkliga vår dröm Hälsningar Idrottslag/förening/skolklass PRODUKT- KATALOG VIT Innehåll Engagemang Dam

Läs mer

IK Franke Fotboll Västerås

IK Franke Fotboll Västerås IK Franke Fotboll Västerås 1 Hej Klubbmedlem i IK Franke! Tillsammans med ledare och tränare i din klubb har vi tagit ut de produkter som skall ingå i er klubbprofil den här och kommande säsonger. Sortimentet

Läs mer

SWEDEN MASTERS SWIMMING COLLECTION Uppdaterad:

SWEDEN MASTERS SWIMMING COLLECTION Uppdaterad: MASTERS SWIMMING COLLECTION 2017 Uppdaterad: 2017-06-20 En klassiker Den klassiska modellen av t-shirt. Single jersey i kammad bomull. Modellen har elastan i halsribben för ökad slitstyrka. Material: 100%

Läs mer

DANMARKS IF KLÄDPROFIL Beställning mailas till

DANMARKS IF KLÄDPROFIL Beställning mailas till : DANMARKS IF KLÄDPROFIL 2018 Beställning mailas till Team.uppsala@intersport.se Danmarks IF s klädprofil 2018 Sedan 2007 har vi i föreningen förmånen att ha ett samarbetsavtal med Intersport. Sedan 2013

Läs mer

med hög funktionalitet

med hög funktionalitet Nordisk design med hög funktionalitet SPORTKOLLEKTION- BAS XRcise S p o r t k o l l e k t i o n SPORTKLÄDER MED FUNKTIONELL DESIGN Nu erbjuder XRcise en ny BAS-kollektion för allla olika typer av träning,

Läs mer

Profilguide 2010- FALKÖPINGS FK. i samarbete med

Profilguide 2010- FALKÖPINGS FK. i samarbete med Profilguide 2010- FALKÖPINGS FK i samarbete med Stadium Team Sales och FALKÖPINGS FK presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många

Läs mer

141 Offerdals SK 11.11.13

141 Offerdals SK 11.11.13 Projekt: 141 Offerdals SK 11.11.13 Username: offerdalssk / Password: swixteamwear2013 141 Offerdals SK 11.11.13 Offerdals webbshop är öppen till den 11. november kl. 23:59 Varorna levereras 5-6 veckor

Läs mer

Överby Hästsportförenings klubbkläder

Överby Hästsportförenings klubbkläder s klubbkläder apr-2013 Överby hästsportförening har ett sortiment av klubbkläder till försäljning. En viss del av sortimentet finns även att köpa på plats. Klubbkläderna finns för visning och provning

Läs mer

NYHETER HÖST/VINTER 2018/2019 DURABILITY AT WORK SINCE 1975

NYHETER HÖST/VINTER 2018/2019 DURABILITY AT WORK SINCE 1975 ER HÖST/VINTER 2018/2019 DURABILITY AT WORK SINCE 1975 2 3 1383 PRACTICAL 2199 FODRAD JACKA VARSEL Vind- och vattentät med tejpade sömmar. Generöst med fickor. Avtagbar huva för ökad säkerhet. Vadderad

Läs mer

Representationskläder 2019

Representationskläder 2019 Representationskläder 2019 Seglare som är uttagna till VM, EM och JNoM kan beställa SOF:s representationskläder. Kläderna beställs via ett formulär på SOFs hemsida under fliken Representation. Det är det

Läs mer

Profilera ditt distrikt eller din förening

Profilera ditt distrikt eller din förening Profilera ditt distrikt eller din förening Förbundskollektion 2009 DAM Förbundskollektionen beställer du från Vera Sport - Linne 278:- Nyhet! PIKÉ KORT ÄRM 195:- PIKÉ lång ÄRM 250:- Linne i 92% poly, 8%

Läs mer

Bomull. V-ringad, stickad tröja i skön kvalité. Material 100% bomull, 12 gg*. Unisexstorlekar. STORLEK: S-XXL

Bomull. V-ringad, stickad tröja i skön kvalité. Material 100% bomull, 12 gg*. Unisexstorlekar. STORLEK: S-XXL 2017 Bomull 4112 b r i g h t o n stickat V-ringad, stickad tröja i skön kvalité. Material 100% bomull, 12 gg*. Unisexstorlekar. STORLEK: S-XXL 4110 Marin 4112 Mörkgrå 4114 Svart Rek.styckpris 300:- 4110

Läs mer

TEAMWEAR GÖTA-TRANEBERG JOGGING TOP & PANT JOGGING TOP JOGGING PANT. Styckpris Sr: 449:- Lagbeställning: 395:-

TEAMWEAR GÖTA-TRANEBERG JOGGING TOP & PANT JOGGING TOP JOGGING PANT. Styckpris Sr: 449:- Lagbeställning: 395:- JOGGING TOP & PANT JOGGING TOP Joggingoverallströja i 100% polyester. Mobiltelefonficka och känguruficka fram. 100% polyester. Stl: Jr XXS-XS-S-M-L-XL Pris inkl, GT logo, GT text, team och namn Styckpris

Läs mer

CRAFT JUL Gäl er till 31 l 3 / 1 12 e 1 l er så långt lagret räcke k r. A r l a priser är rek ex m k e oms.

CRAFT JUL Gäl er till 31 l 3 / 1 12 e 1 l er så långt lagret räcke k r. A r l a priser är rek ex m k e oms. 2999 ORD PRIS 199:- 359:- 799:- 129:- New Training Bag 1900942 Medelstor träningsväska med många fack och fickor för smidig förvaring. 35L 38L Commute Pack 1904839 Wash Bag 1904756 Slitstark pendlarväska

Läs mer

IK Franke Fotboll Västerås

IK Franke Fotboll Västerås IK Franke Fotboll Västerås 1 Hej Klubbmedlem i IK Franke! Tillsammans med ledare och tränare i din klubb har vi tagit ut de produkter som skall ingå i er klubbprofil den här och kommande säsonger. Sortimentet

Läs mer

club collection alpine skiing

club collection alpine skiing club collection alpine skiing raised to race Nedräkningen har börjat och varje muskel är spänd och redo. Det sista biipet ljuder och du exploderar ut ur start båset och sätter av efter segern som hägrar

Läs mer

Agrosofens kollektion

Agrosofens kollektion Agrosofens kollektion Overall Tvåfärgad klubboverall med lätt borstad yta. Jackan har elastiska avslut och hel dragkedja och byxan har elastiska avslut med dragkedja. Material: yttertyg 100% polyester,

Läs mer

// PROJEKTINFO. 236 CK Bure 27. Augusti 2014. Information så du väljer rätt kvalité som passar dig

// PROJEKTINFO. 236 CK Bure 27. Augusti 2014. Information så du väljer rätt kvalité som passar dig Projekt: 236 CK Bure 27. Augusti 2014 Username: ckbure / Password: halmstad2014 236 CK Bure 27. Augusti 2014 Information så du väljer rätt kvalité som passar dig ACTIVE = Bas kvalité för dig som cyklar

Läs mer

Allvädersplagg MC-KLÄDER. Info@mcklader.com Fax: 040-410206 Tel: 040-410201

Allvädersplagg MC-KLÄDER. Info@mcklader.com Fax: 040-410206 Tel: 040-410201 MC-KLÄDER ADDEMOTOGRUPPEN Allvädersplagg Listan här visar en provkarta över de mest populära modellerna i vårt allväderssortiment. I butiken hittar du ännu fler varianter, modeller och alternativ. Från

Läs mer

Profilguide 2013. Råtorps IK. i samarbete med

Profilguide 2013. Råtorps IK. i samarbete med Profilguide 2013 Råtorps IK i samarbete med Stadium Team Sales och Råtorps IK presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission att inspirera så många som möjligt

Läs mer

FÖRENINGSPROFIL 2018/19

FÖRENINGSPROFIL 2018/19 FÖRENINGSPROFIL 2018/19 SGIF S KLUBBVECKA 24-30 SEPT KLUBBVECKAN 2018 Prova ut och beställ utvalda lag- och klubbprodukter till extra rabatterade priser. Som medlem i SGIF har du dessutom 20% rabatt* på

Läs mer

FC DJURSHOLM PROFILGUIDE 2009

FC DJURSHOLM PROFILGUIDE 2009 FC DJURSHOLM PROFILGUIDE 2009 FC Djursholms profilguide i samarbete med Stadium/Adidas för säsongen 2009 Klubben har ett 4 årsavtal (tom år 2011) med Adidas som officiellt märke av våra klubbkläder och

Läs mer

Beställningsformulär Limhamns BK profil

Beställningsformulär Limhamns BK profil Beställningsformulär Limhamns BK profil Fyll i era beställningsuppgifter nedan: *För och efternamn *Adress *Mejladress *Mobilnummer Skriv antal av de produkter ni önskar under respektive plagg. Fyll i

Läs mer

BLOOD. Det här är vad vi gör SWEAT AND TEARS

BLOOD. Det här är vad vi gör SWEAT AND TEARS Historia noname är ett skandinaviskt sportklädmärke som grundades 1999. Vi är specialister på design, tillverkning och leverans av team kläder till företag, klubbar och andra klädmärken. Vi har även ett

Läs mer

ASICS DYNAMIC FIT COLLECTION AW16

ASICS DYNAMIC FIT COLLECTION AW16 ASICS DYNAMIC FIT COLLECTION AW16 DAM SPORTS TANK Mångsidigt linne med slanka linjer Sports Tank är ett snyggt och stretchigt linne med brottarskärning som vi tror kommer att bli en favorit i din träningsgarderob.

Läs mer

GÖTA-TRANEBERG KOLLEKTION 2017/2018 TEAMWEAR

GÖTA-TRANEBERG KOLLEKTION 2017/2018 TEAMWEAR Endast lagbeställning JOGGING TOP Joggingoverallströja i 100% polyester. Mobiltelefonficka och känguruficka fram. 100% polyester. Endast lagbeställning Pris inkl, GT logo, GT text, team och namn Styckpris

Läs mer

Ullmax AB Box 6086 700 06 ÖREBRO. Besök: Pappersbruksallén 2 702 15 Örebro. Tel: 019-18 36 11 info@ullmax.se www.ullmax.se

Ullmax AB Box 6086 700 06 ÖREBRO. Besök: Pappersbruksallén 2 702 15 Örebro. Tel: 019-18 36 11 info@ullmax.se www.ullmax.se Produktkatalog Vår & Sommar 2014 Ullmax AB Box 6086 700 06 ÖREBRO Besök: Pappersbruksallén 2 702 15 Örebro Tel: 019-18 36 11 info@ullmax.se www.ullmax.se 2 VÅR/SOMMAR 2014 Blicka framåt mot ljusare tider

Läs mer

Miljövänligt Bambusortiment 2015/16

Miljövänligt Bambusortiment 2015/16 Miljövänligt Bambusortiment 2015/16 Bra för dig. Bra för miljön. Bra för klassen (eller laget). Tack! Ditt köp förstärker vår klass-/lagkassa. Hälsningar Förening / Klass Bra för både dig och naturen Alla

Läs mer

OVER 100 YEARS EXPERIENCE IN EVERY STITCH

OVER 100 YEARS EXPERIENCE IN EVERY STITCH webshop www.teamprint.se/shop info@teamprint.se OVER 100 YEARS EXPERIENCE IN EVERY STITCH.se Dam arbetskäder 400 Damkollektion Detta exklusiva sortiment av dam arbetskläder är utformad för komfort och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL EN HÖST FULL MED JACKOR HÖST & VINTER 2015

VÄLKOMMEN TILL EN HÖST FULL MED JACKOR HÖST & VINTER 2015 VÄLKOMMEN TILL EN HÖST FULL MED JACKOR HÖST & VINTER 2015 Det gäller att våga skapa en identitet och ett budskap på dina medarbetares kläder. Personalen i företaget är en direkt förlängning av Ert varumärke.

Läs mer

500: TEAM SPORTIA MOTALA SPARA CASHBACK! 1000: och du är med PREMIÄRPRIS! 599:

500: TEAM SPORTIA MOTALA SPARA CASHBACK! 1000: och du är med PREMIÄRPRIS! 599: NYSTART! TEAM SPORTIA MOTALA Nya ägare samma proffsiga sportbutik! Många känner redan igen oss. Kanske framförallt som säljare på Team Sportia, men också som fotbollsspelare, bandyspelare och maratonlöpare.

Läs mer

starkare på alla arenor 599KR halva priset! www.teamsportia.se

starkare på alla arenor 599KR halva priset! www.teamsportia.se www.teamsportia.se starkare på alla arenor Varierad träning gör dig starkare. Passa på att utnyttja hösten till att träna både ute och inne. Löpning är en helårsaktivitet som är perfekt att kombinera med

Läs mer

MEDLEMSPRESENTATION NORRFJÄRDENS IF HANDBOLL

MEDLEMSPRESENTATION NORRFJÄRDENS IF HANDBOLL MEDLEMSPRESENTATION NORRFJÄRDENS IF HANDBOLL 2017/2018 I SAMARBETE MED UTPROVNINGAR & ÖVRIGT Denna sässong har vi en klubbkväll som vi kompletterar med att alla som jobbar, är bortresta etc kan beställa

Läs mer

Laget har tagit fram ett erbjudande om ett träningsställ mm, följande alternativ erbjuds:

Laget har tagit fram ett erbjudande om ett träningsställ mm, följande alternativ erbjuds: Träningsoverall mm Laget har tagit fram ett erbjudande om ett träningsställ mm, följande alternativ erbjuds: 1. Vindoverall, England wimbledon travelsuit. 2. ¾- byxor, England Brent 3/4 pant. 3. Hoodtröja,

Läs mer

LVHC KOLLEKTION 2016

LVHC KOLLEKTION 2016 LVHC Glädje Utveckling i alla åldrar och alla nivåer Respekt på och av isen Klubb- och laganda Ansvar 1 VÄLKOMMEN TILL LIDINGÖ VIKINGS VERKSAMHET Vad är Lidingö Vikings? Lidingö Vikings Hockey Club är

Läs mer

Profilguide Ölmstad IS. i samarbete med

Profilguide Ölmstad IS. i samarbete med Profilguide 2010- Ölmstad IS i samarbete med Stadium Team Sales och Ölmstad IS presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt

Läs mer