VANN - BOHUSLÄN, SVERIGE

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VANN - BOHUSLÄN, SVERIGE"

Transkript

1 VANN - BOHUSLÄN, SVERIGE

2 ÄT Vid grytorna på VANN står några av Sveriges duktigaste kockar. De använder sig av klassiska metoder med moderna inslag och håller hårt på traditionen i att laga all mat från grunden, med de bästa råvarorna. I Bohuslän har vi ett bra urval med KRAV-köttet från lokala gårdar som ett bra exempel på hur råvaran gör skillnad för slutresultatet. Men även ost, primörer, fisk och skaldjur, bär och svamp finns alldeles runt hörnet under olika delar av året. Det innebär att menyerna är säsongsanpassade och ofta speglar vad omgivningen har att erbjuda. Genom de generösa fönstren i restaurangen, med plats för upp till 350 personer, har du utsikt över Gullmarn, de branta klipporna som störtar ner i vattnet och stranden nedanför hotellet. Det sägs att vi äter med ögonen. Och det här är en bra plats att göra det på ur alla tänkbara aspekter. När vädret tillåter öppnar vi upp dörrarna mellan restaurangen och vår stora uteterrass och serverar mat och dryck ute under bar himmel. En trevlig aktivitet med vänner eller för konferensen är att laga mat i grupp i vårt showkitchen under ledning av en erfaren kock.

3 DRICK På VANN omges du av vatten, vatten och åter vatten, både inomhus och utomhus. Vatten är naturens verkliga mirakelkur. Det transporterar näring och syre till cellerna., förbättrar koncentrationen och uthålligheten och hjälper kroppen att återhämta sig efter fysisk ansträngning. Här kan du ligga i eller titta på vatten hur mycket och hur länge som helst. Men glöm inte att dricka också. 30 ml per kilo kroppsvikt är en lagom dos att dricka under en dag. Om du är sugen på något annat drickbart som är gott för välbefinnandet rekommenderar vi en titt på vår unika vinlista. Vinerna kommer från alla världens hörn och är noggrant utvalda för att passa det vannska köket.

4 SLAPPNA AV Vårt mål är att din spa-upplevelse på VANN ska bidra till både fysisk och själslig avkoppling, att du ska kunna bryta helt med vardagens krav och bekymmer. De flesta gäster brukar komma in i en behaglig sinnesstämning redan innan de hunnit in i spaet, tack vare VANNs avlägsna men inte isolerade läge i den vackra bohuslänska naturen. Väl inne i spaet befinner du dig en annan värld där du har många olika möjligheter att koppla av fullständigt. Eller bli uppiggad också för den delen. Vårt utbud av behandlingar är brett och går att kombi nera på många olika sätt. Vi har delat upp dem i tre temanivåer: Deep är uppiggande, kraftfulla och djupverkande. Medium är avslappnande och djupverkande. Och Light är de mjuka avslappnande behandlingarna. Du väljer den nivå som du känner passar dig bäst. Eller så blandar du fritt.

5 Vill du sedan ge dig själv ett kvickt uppvaknande, kliv då ned i Ispoolen och få igång cirkulationen. Ta gärna ett bastubad eller sträck ut kroppen med några simtag i våra större pooler Stora och Lilla Tjärn innan du sätter dig till rätta i någon av vilstolarna med utsikt över Gullmarn. KÄNN Ett besök på VANN Spa innebär en chans att stimulera de sinnen du inte använder till vardags. Vila ögon och öron. Väck känsel och doft. I det varma vattnet i Blompoolen blir du påmind om blomsterängar. I Skogspoolen anar du en svag doft av skog. Vill du uppleva himmel och helvete är vägen kortare än du tror. Himmelspoolen är vit och luftig. Alldeles bredvid hittar du Djävulsgrytan, het, mörk och lavafylld.

6 MÖT I samtliga konferensrum finns whiteboard, overhead, blädderblock, tv / dvd / vhs, projektor och ljudanläggning för dator. Mikrofonanläggning finns i Gullmarssalen och Bankettsalen. Alla lokaler kan mörkläggas. Mobilt PA för uppträdande utomhus, standup, trubadur eller liknande kan bokas mot avgift. Vi kan också hjälpa er med kopiering, utskrifter, produktion av namnbrickor, vipkort, drinkbiljetter etc. mot avgift. Det finns alltid en kaffebuffé i anslutning till konferensrummet och i lokalen finns vatten, frukt och godis. Övrig utrustning som ingår: K4 Fri tillgång till trådlöst internet. 3 5 gästdatorer för internet, mail och utskrifter. K3 S1 K2 K1 K5 S2 G11 G 1 6 G10 G9 Bankettsalen PLAN 2 Gullmarssalen G8 G7 KONFERENSRUM K1 Upp till 200 personer i biosittning. K2 Upp till 100 personer i biosittning. K3 Upp till 80 personer i biosittning. K4 Upp till 80 personer i biosittning. K5 Möbleras efter önskemål, 50 m 2. GRUPPRUM G1 6 Upp till 8 personer. PLAN 1 KONFERENSSAL Gullmarssalen Upp till 250 personer i biosittning. STYRELSERUM S1 Upp till 16 personer. S2 Upp till 12 personer. KONFERENSSAL / Bankettsalen: K1 och K2 kan slås ihop genom att vi flyttar en vägg. Kapacitet: Upp till 300 personer. GRUPPRUM G7, G9 Upp till 10 personer. G8, G10 Upp till 8 personer. G11 Upp till 14 personer. För ytterligare information och bokning, ring eller besök

7 SKAPA VANN är på många sätt de stora kontrasternas mötesplats. Anläggningen ligger strategiskt placerat för såväl en aktiv konferens som en lugn spakonferens. Här kan du arbeta oerhört intensivt och koncentrerat eller koppla av fullständigt. Många konferensgäster vill ha tid för båda delarna och på VANN är det inga som helst problem att kombinera. VANN erbjuder rymliga konferensytor för mini mässor eller större konferenssällskap upp till 300 personer. Men också gott om mindre konferens- och grupprum för mindre sällskap, möblerade för att möta olika krav och önskemål. I det kreativa konferensrummet sitter alla i saccosäckar med laptopbricka. I styrelserummet står 8-timmarsstolar för långa, intensiva möten. Även utanför mötesrummen finns det plats för informella möten i loungemiljö. När det är dags för en välbehövlig bensträckare står alltid en kaffe- och fruktbuffé framdukad. Och är det något som behövs är det bara att gå till receptionsdisken i VANNs ständigt bemannade konferensservicecenter. Konferensvärden fixar allt möjligt, från namnbrickor till bokning av restaurang och aktiviteter. Och med lite tid på sig fixar han eller hon även det omöjliga.

8 VILA Efter eller inför en lång och produktiv dag är det viktigt att få en ordentlig stund av högkvalitativ vila. När du lägger dig under täcket i en Carpe Diem-säng, som alla våra rum är utrustade med, kommer du känna att en god natts sömn inte är långt borta. I dubbelrummen är inredningen i enkel, modern, skandinavisk stil. I våra fem sviter, som var och en består av två rum, har du fantastisk utsikt över Gullmarn. Innan ögonlocken slår igen, vill säga.

9 LEK lagandan Oavsett om du kommer till VANN som privatperson eller konferensgäst radar möjligheterna upp sig att ägna dig åt olika aktiviteter och utflykter i området på och omkring VANN. Vissa konferensaktiviteter är helt inriktade på att stärka genom att förbättra samarbetsförmågan. Flott- och lådbilsbygge brukar vara favoriter inom den kategorin. Andra aktiviteter är mer upplevelsebaserade, äventyrliga eller helt enkelt bara roliga. En stunds kanot eller kajakpaddling i Gullmarsfjorden kan vara en kombination av just dessa.

10 UMGÅS Innanför väggarna på VANN finns det många platser som bjuder in till socialt umgänge. Spaet är naturligtvis det första man tänker på i det avseendet. Men här och var står också loungemöbler att sätta sig ned och samtala i. Kanske med något gott från vår loungebar i handen. Även utanför VANNs väggar finns det gott om ställen att umgås. Under den varmare delen av året är de stora terrassdäcken med utomhuskök ett bra exempel. Nere vid strandkanten ligger VANNs eget strandhus som går att abonnera för den som vill.

11 SEMESTRA Under sommaren är det glesare mellan konferenserna och tätare mellan barnshowerna, grillkvällarna, lekarna och familjeaktiviteterna. Restaurangmenyerna utökas med barnanpassade menyer och strandhuset nere vid Gullmarn omvandlas till ett aktivitetscentrum. Där kan ni hyra cyklar och utrustning för bland annat kajakpaddling, minigolf och utomhusklättring. VANN Spa är öppet som vanligt med behandlingar och avslappnande miljöer för vuxna gäster. För att alla ska trivas och få plats har spaet speciella barnöppettider under semestermånaderna även om de flesta barn nog föredrar att varva upp i utomhuspoolen före att varva ner i inomhuspoolerna.

12 Oslo: 200 km, ca 2 h 10 min GÖR DET E6 Sarpsborg: 114 km, ca 1 h 15 min Fredrikstad: 119 km, ca 1 h 25 min Karlstad: 222 km, ca 3 h E6 E45 Avfart 101 mot LYSEKIL Smögen: 40 km, ca 50 min Lysekil: 25 km, ca 25 min Uddevalla: 38 km, ca 30 min Stockholm: 480 km, ca 5 h 40 min Brastad Tel: info@vann.se E45 E20 E Brastad Tel: info@vann.se Göteborg: 110 km, ca 1 h 10 min

13 Brastad Tel: , 0771 Vann se Välkommen i

VANN - BOHUSLÄN, SVERIGE

VANN - BOHUSLÄN, SVERIGE VANN - BOHUSLÄN, SVERIGE ÄT Vid grytorna på VANN står några av Sveriges duktigaste kockar. De använder sig av klassiska metoder med moderna inslag och håller hårt på traditionen att laga all mat från grunden,

Läs mer

Nära till Höllviken och Kämpinges natur och stränder

Nära till Höllviken och Kämpinges natur och stränder Ett presentkort är en välkommen gåva! Härliga SPA-bad inne och ute Harmonigården är till för dig, din hälsa och ditt välbefinnande. Stig in i en behaglig atmosfär, låt stressen rinna av och vardagsbekymren

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

Välkommen till HAGABERG. kurs & konferens. www.hagaberg.fhsk.se

Välkommen till HAGABERG. kurs & konferens. www.hagaberg.fhsk.se Välkommen till HAGABERG kurs & konferens www.hagaberg.fhsk.se Rinmansalen En trevlig lokal med gammeldags atmosfär, kakelugnar och härlig rymd. Passar utmärkt om man behöver dela upp sig och jobba gruppvis

Läs mer

och skär Arkö kursgård

och skär Arkö kursgård mellan kobbar och skär Arkö kursgård 1 2 arkö kursgård Välkommen. Att resa ut i skärgården är något alldeles speciellt. Årstiderna sätter sin prägel både på själva resan och på vistelsen. På Arkö kursgård

Läs mer

Personlig service. Värdparet David och Margareta hälsar såväl nya som gamla kunder välkomna till Odalgården.

Personlig service. Värdparet David och Margareta hälsar såväl nya som gamla kunder välkomna till Odalgården. En närbelägen idyll Värdparet David och Margareta hälsar såväl nya som gamla kunder välkomna till Odalgården. Personlig service Som konferensgäst på Odalgården blir du snabbt varse om den familjära stämningen

Läs mer

KONFERENS BLAND TOPPARNA. Möten och avkoppling i exklusiv miljö.

KONFERENS BLAND TOPPARNA. Möten och avkoppling i exklusiv miljö. KONFERENS BLAND TOPPARNA Möten och avkoppling i exklusiv miljö. PRISEXEMPEL KONFERENSPAKET Deluxe TREEHOTEL KONFERENS Likt ett av våra trädrum, The Cabin, kan även ni försvinna in bland norrländska, högresta

Läs mer

swedish taste konferenser

swedish taste konferenser swedish taste konferenser swedish taste konferenser Välkommen att konferera mitt i Göteborg; vi erbjuder ljusa och trevliga lokaler i det gamla Hasselbladhuset med utsikt över hamnen. Vi har konferenspaket

Läs mer

KONFERENSGUIDE. Hylte kommun 2014. Konferens på landsbygden

KONFERENSGUIDE. Hylte kommun 2014. Konferens på landsbygden KONFERENSGUIDE Hylte kommun 2014 Konferens på landsbygden Söker du en konferensanläggning med aktiviteter i naturskön miljö? Eller en plats som erbjuder en lugn och avspänd atmosfär? Boka din konferens

Läs mer

FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck. Offert - grund

FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck. Offert - grund Till Buss- Grupprese arrangör FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck Offert - grund Ett förlag på en tre-dagars resa till Bergslagen på tema

Läs mer

Nära konferens i unik miljö beläget med härlig utsikt över Rådasjön mitt i Värmlands kulturvagga.

Nära konferens i unik miljö beläget med härlig utsikt över Rådasjön mitt i Värmlands kulturvagga. Nära konferens i unik miljö beläget med härlig utsikt över Rådasjön mitt i Värmlands kulturvagga. Till Företaget/I jobbet Uddeholms Hotell & Konferens ligger 9 mil norr om Karlstad, 1 tim med bil, mitt

Läs mer

KREATIVA MÖTEN VID HAVET

KREATIVA MÖTEN VID HAVET KREATIVA MÖTEN VID HAVET STORA OCH SMÅ KONFERENSER PÅ SCANDIC I KARLSKRONA VÄLKOMMEN TILL SCANDIC KARLSKRONA HOTELLET VID VATTNET De som inte kommer från Blekinge tror inte att det är sant när dom ser

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Aktiviteter! Utomhus

Aktiviteter! Utomhus Aktiviteter! Utomhus Bastubad och vedeldad badtunna I nära anslutning till Villa Hofsnäs pensionat nere i Torpasjön ligger vår bastuflotte. Här kan ni träffas för en stunds avkoppling tillsammans med kollegor

Läs mer

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM Nedan finner du dels information angående våra konferenslokaler och även förslag på priser på konferenslokaler och rum. Observera att priserna kan variera beroende på datum

Läs mer

KREATIVA MÖTEN VID HAVET

KREATIVA MÖTEN VID HAVET KREATIVA MÖTEN VID HAVET STORA OCH SMÅ KONFERENSER PÅ SCANDIC I KARLSKRONA VÄLKOMMEN TILL SCANDIC KARLSKRONA HOTELLET VID VATTNET De som inte kommer från Blekinge tror inte att det är sant när dom ser

Läs mer

Offert Kontur Konferens/Praktikertjänst

Offert Kontur Konferens/Praktikertjänst Vi på Hotel Riverton ser framemot möjligheten att få hälsa Er välkomna! Hotel Riverton är ett fyrstjärnigt affärs- och konferenshotell och hos oss finner du en av Göteborgs största konferensanläggningar

Läs mer

Figeholm Konferens. Välkommen till. Figeholm Konferens

Figeholm Konferens. Välkommen till. Figeholm Konferens Figeholm Konferens Välkommen till Figeholm Konferens En familjär känsla Många gäster bor under långa perioder här. Därför känns det viktigt för oss att vi kan skapa en familjär känsla >>> Figeholm konferens

Läs mer

Må bättre på Hennickehammars Herrgård

Må bättre på Hennickehammars Herrgård Må bättre på Hennickehammars Herrgård Hennickehammrs Herrgård väntar på att få välkomna dig! En Värmländsk saga HENNICKEHAMMARS HERRGÅRD är en plats att bli förälskad i. Mjukt inbäddad i den trolska skogen,

Läs mer

TRUE BLU GÖTEBORG HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRUE BLU GÖTEBORG HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRUE BLU GÖTEBORG RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Södra Hamngatan 59, S-401 24 Göteborg, Sverige T: +46 (0)31 7585 000 F: +46 (0)31 7585 001 reservations.gothenburg@radissonblu.com radissonblu.com/hotel-gothenburg

Läs mer

effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är vår fokus på värdskap och detaljer.

effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är vår fokus på värdskap och detaljer. Låt Teknikparken Gävle arrangera ditt nästa möte. konferensanläggningar finns på olika platser runt om i Sverige. effektiva Centralhuset Konferens i Göteborg Varje anläggning är unik, det som förenar är

Läs mer

kreativa konferenser Inspiration

kreativa konferenser Inspiration kreativa konferenser Inspiration & upplevelser. 2 KREATIVA KONFERANSER 2002 Finns en lämplig möteslokal? Den frågan behöver du inte ställa till oss på Hotel Tylösand. Här finns vad du söker, antingen det

Läs mer

För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan.

För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan. För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan. K U LT U R KO N FE R E N S M ÖT E N S P O RT Alla vägar (och tågspår) bär till Alingsås. Oavsett om du tar bilen eller tåget har du inte långt

Läs mer

För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan.

För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan. För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan. K U LT U R KO N FE R E N S M ÖT E N S P O RT Alla vägar (och tågspår) bär till Alingsås. Oavsett om du tar bilen eller tåget har du inte långt

Läs mer

Våravslutning för Norrköpings Sekreterarförenings medlemmar!

Våravslutning för Norrköpings Sekreterarförenings medlemmar! Våravslutning för Norrköpings Sekreterarförenings medlemmar! Välkommen på visningsresa till Destination Kolmården och nya Vildmarkshotellet den 21-22 maj Vi samlas på eftermiddagen tisdagen den 21 maj

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL HOTEL TYLÖSAND

VÄLKOMMEN TILL HOTEL TYLÖSAND VÄLKOMMEN TILL HOTEL TYLÖSAND Hotel Tylösand ligger bakom höga sanddyner utanför Halmstad vid Sveriges finaste badstrand. Hotellet är designat för konferens, rekreation och nöje och kan erbjuda ett stort

Läs mer

ditt välbefinnande vår passion

ditt välbefinnande vår passion ditt välbefinnande vår passion När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

En plats för konferenser, möten, kraftsamling och inspiration.

En plats för konferenser, möten, kraftsamling och inspiration. En plats för konferenser, möten, kraftsamling och inspiration. E n a v D r a k a m ö l l a n s s t ö r s t a s k a t t e r ä r t y s t n a d e n. Vänlig och omfamnande. DRAKAMÖLLAN GÅRDSHOTELL Brösarps

Läs mer

[ KEITARINGU ] CATERING på japanska

[ KEITARINGU ] CATERING på japanska [ KEITARINGU ] CATERING på japanska NjUT Av livets frukt EN fest för smak och syn. här - där öst möter väst INGENTING är omöjligt Ska du ordna en fest, ett affärsmöte eller något annat evenemang? Söker

Läs mer

Offert Ciffra Ekonomi & Konsult AB

Offert Ciffra Ekonomi & Konsult AB Logi för 300 personer Logi på Hotel Riverton Pris: 1395 SEK / rum och natt 20 enkelrum 80 dubbelrum 54 Superior Twin (2 x 910cm säng) 26 Superior Queen (1x säng 160cm & 1 x bäddsoffa 140cm) hotellrum fördelat

Läs mer

Välkommen till Johannes Paulus Spa & Hälsohem Pod Tężniami

Välkommen till Johannes Paulus Spa & Hälsohem Pod Tężniami Välkommen till Johannes Paulus Spa & Hälsohem Pod Tężniami Vi har ett brett utbud av medicinska, rehabiliterande och dermatologiska behandlingar, samt olika aktiviteter i vårt Spa. Bland annat har vi både

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan.

För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan. För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan. K U LT U R KO N FE R E N S M ÖT E N S P O RT Om ni är tre eller tretusen spelar ingen roll. Alla är lika välkomna. Estrad Alingsås är den nya samlingsplatsen

Läs mer

Bokning på tel. 0950-100 83 www.ansia.se E-post: ansia@ansia.se HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!

Bokning på tel. 0950-100 83 www.ansia.se E-post: ansia@ansia.se HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN! Ansia ligger vid natursköna Umeälven. Nära till allt! Ansia är en modern camping med två-, fyra- och sex-bäddars stugor med självhushåll. Husvagn- och tältplatserna ligger i en öppen och trevlig miljö.

Läs mer

Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande

Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande En nyligen genomförd undersökning av mer än 1,500 deltagare slog fast att konferensbesökare kommer ihåg 4 av 20

Läs mer

Vår Gård Saltsjöbaden Omgärdad av höga tallar och lummiga ekbackar ligger Vår Gård med ansiktet vänt mot Baggensfjärden i hjärtat av den gamla

Vår Gård Saltsjöbaden Omgärdad av höga tallar och lummiga ekbackar ligger Vår Gård med ansiktet vänt mot Baggensfjärden i hjärtat av den gamla Vår Gård Saltsjöbaden Omgärdad av höga tallar och lummiga ekbackar ligger Vår Gård med ansiktet vänt mot Baggensfjärden i hjärtat av den gamla badorten Saltsjöbaden. Vi som vistas här dagligen är övertygade:

Läs mer

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet erbjuder

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet erbjuder Vann Spa, Hotell & Konferens Hotellet erbjuder Ta dig en liten minisemester och njut av både SPA, träning och wellness pa Vann Spa. Hotellet har egen båtbrygga och privat strand precis vid Gullmarsfjorden.

Läs mer

PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS!

PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS! Boendepaket Våren 2014 PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS! Vissa av våra gäster gör så lite de kan under hotellvistelsen hos oss hela miljön inbjuder ju till just lugn och ro. Andra vill

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Portugal är ett av de mest populära länderna i Europa för soltörstande golfare. Framförallt Lissabonområdet och Algarvekusten lockar med massor

Läs mer

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet Erbjuder

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet Erbjuder Vann Spa, Hotell & Konferens Hotellet Erbjuder Ta dig en liten minisemester och njut av både SPA, träning och wellness pa Vann Spa. Hotellet har egen båtbrygga och privat strand precis vid Gullmarsfjorden.

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 220.000 Konstruerad (år) 2008 område (län) Lagoa Tomtarea 86 Stad Sesmarias - Carvoeiro Konstruktion område 72 sida 3/5 Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från

Läs mer

Arena Skövde - Mötesplatsen mitt i Skaraborg

Arena Skövde - Mötesplatsen mitt i Skaraborg 0500-49 87 50 arenaskovde@skovde.se www.arenaskovde.se www.facebook.com/arenaskovde Egnells Väg 1, Skövde Koordinater: 58.393858 N 13.839017 E Varför Arena Skövde? Närhet Placeringen centralt i Skövde

Läs mer

Välkommen till Herrgården

Välkommen till Herrgården Välkommen till Herrgården Munkedals Herrgård anno 1823 KONFERENS HOTELL RESTAURANG broschyr_2017_4.indd 1 2017-08-08 07:01:58 broschyr_2017_4.indd 2 2017-08-08 07:01:59 Att njuta av herrgårdslivet Som

Läs mer

Yogaresa till Turkiet

Yogaresa till Turkiet Yogaresa till Turkiet Fri från stress Full med liv 30 april till 3 maj 2015 Liat Michaeli Upplever du att du lever med stress och press runt omkring dig? Vill du fylla på med ny energi och livskraft? Då

Läs mer

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS Möten, fest & konferens Möten i centrum I Växjö finns två av Elitekedjans hotell. Elite Park Hotel med tillhörande Växjö Konserthus Kongress & Konferens, är en av

Läs mer

Planritningar lokaler

Planritningar lokaler LAPPLAND 137 kvm- 16,53 kvm x 8,26 kvm 170 p biosittning, 100 p skolsittning, 40 p u-bord, 80 p öar Önskemål på annan utrustning? Vänligen kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa er. KLIPPAN

Läs mer

Mananga Safaris Sydafrika

Mananga Safaris Sydafrika Mananga Safaris Sydafrika Vår största partner i Afrika är Mananga Safaris, som ägs och drivs av Kobus Fourie och hans fru Sureta. Kobus förfogar över ett unikt jaktområdet med ett mycket varierat viltbestånd,

Läs mer

Konferensanläggningar

Konferensanläggningar Konferensanläggningar i Hylte kommun Konferens på landsbygden Hylte kommun erbjuder ett antal inspirerande miljöer för alla typer av möten och konferenser. Från kick-off med personalen till dagskonferenser

Läs mer

Pärlan vid Asundens strand

Pärlan vid Asundens strand Pärlan vid Asundens strand KO N F E R E N S L Å T D I G I N S P I R E R A S AV G O D M AT O C H VA C K R A V Y E R Där Östergötland är som skönast, vid sjön Åsunden, ligger Rimforsa Strand den perfekta

Läs mer

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Små konferenser och små hotell hör ihop HANDEN PÅ HJÄRTAT, DE FLESTA KONFERENSER ÄR JU SMÅ Vad är minnet av

Läs mer

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I Jönköping restauranger i Jönköping Tegel Matbar Galleri Sjön Köket levererar rustika, europeiska smaker i modern tappning under benämningen easy eating. Med ca 50 meter från

Läs mer

Bjärsjölagårds Slott.. anno 1766. m ö t e n i u n i k s l ot t s m i l j ö

Bjärsjölagårds Slott.. anno 1766. m ö t e n i u n i k s l ot t s m i l j ö Bjärsjölagårds Slott. anno 1766. m ö t e n i u n i k s l ot t s m i l j ö d e n p e r f e k ta P å Bjärsjölagårds Slott erbjuds ni att konferera, umgås och koppla av i unik slottsmiljö. Slottet är beläget

Läs mer

Bjud in till. inspiration

Bjud in till. inspiration Bjud in till inspiration Vi älskar möten! Ja, vi älskar faktiskt alla sorts möten. Speciellt den sköna stämning som sprids och den kreativitet som uppstår när människor samlas utanför vardagens väggar.

Läs mer

Djuprämmen uppfyller alla de idylliska förväntningar man kan ha på en anläggning och är en underbar plats att få njuta av den svenska naturen.

Djuprämmen uppfyller alla de idylliska förväntningar man kan ha på en anläggning och är en underbar plats att få njuta av den svenska naturen. DJUPRÄMMEN Med utsikten över vattnet och den orörda naturen som böljar på andra sidan sjön kommer ett lugn som är svårt att hitta i storstadens rus och möjligheter till lek och avslappning är oändliga

Läs mer

Hotell Villa Platanias

Hotell Villa Platanias Hotell Villa Platanias ger dig det lilla extra här kan du njuta av livets goda, mitt i centrum av Platanias. Trots det centrala läget, är Hotell Villa Platanias lugnt och fridfullt. Hotellet är omgivet

Läs mer

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön Kompis med kroppen 5. Bra för mig bra för miljön 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, föräldern, syskon, tränare eller någon annan du känner om varför de tycker att man ska äta

Läs mer

Entrén till bättre möten. Mitt i Stockholm city.

Entrén till bättre möten. Mitt i Stockholm city. Entrén till bättre möten. Mitt i Stockholm city. 1 2 Välkommen till hightech och gamla anor. STOCKHOLMS MEST CENTRALA PLATS FÖR DITT MÖTE ELLER FEST. Våra skäl till varför vi träffas och konfererar är

Läs mer

pressrelease Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya Fröjel Resort slår upp portarna påsken 2011

pressrelease Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya Fröjel Resort slår upp portarna påsken 2011 Visby, 2011-03-02 Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya slår upp portarna påsken 2011 En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme på nyhetssidorna

Läs mer

Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor

Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor Övningsuppgift v.43 - Copyrighting för sociala medier och webb Restaurang Stekoteket Målgrupp att kommunicera med: Lunchgäster Ton: Personlig, lättsam med lite humor Facebookstatusar: 1. Hos oss på Stekoteket

Läs mer

din självklara mötesplats

din självklara mötesplats din självklara mötesplats WTC SKEPPSGATAN 040-627 83 80 WTC JUNGMANSGATAN 040-627 11 00 www.wtcmalmo.se WTC JUNGMANSGATAN: TOKYO TOKYO är vår största konferenslokal som lämpar sig väl för konferenser,

Läs mer

Lokaler KONSERT & KONGRESS I LINKÖPING

Lokaler KONSERT & KONGRESS I LINKÖPING Lokaler KONSERT & KONGRESS I LINKÖPING AB Box 1397 Konferens och lokalbokning: Fax: 013-190 00 90 E-post: www.arenabolaget.se Crusellhallen Stor och ståtlig med härlig akustik och karaktär. Upplev känslan

Läs mer

Tryggare kan ingen vara

Tryggare kan ingen vara Tryggare kan ingen vara Frihet betyder mycket och trygghet betyder allt. Sedan är det ju så klart väldigt olika innehåll i begreppen. Trygghet kan ju vara att bo i ett land utan krigszoner, att ha en familj

Läs mer

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Wellness weekend/tjejresa Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Varmt välkomna till Katalonien! Välkomna till den pittoreska och populära badorten Sitges, ca 45 min från Barcelona. Sitges

Läs mer

Boende och Konferens 2010

Boende och Konferens 2010 Boende och Konferens 2010 Njut av kurortsboende i gemytlig, historisk miljö Sedan 1867 har Kurorten Mösseberg varit en plats för hälsa, liv och välbefinnande. En vistelse hos oss ger mångfacetterade upplevelser.

Läs mer

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök Visby, 2011-07-14 Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme

Läs mer

STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER

STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER I Jämtlandsfjällen är vildmarken lyxigt lättillgänglig. Från våra fjällstationer visar le- derna till generösa vidder, välgörande tystnad och för den som vill prova något nytt

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 -

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 - KONFERENS Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt

Läs mer

Safaris og dyr. Torsby och Sunne

Safaris og dyr. Torsby och Sunne Safaris og dyr Torsby och Sunne BÄVERSAFARI I BÅT Guidad tur 2,5-3 timmar Följ med vår utbildade guide på en stämningsfull bäversafari i båt. Turen är anpassad till 2-4 personer och går kvällstid under

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

Kalaset Catering kan nu stolt presentera ett nytt samarbete med Emilia Giertta som är Eventkoordinator och tre nya lokaler, Tändstickspalatset, Klara

Kalaset Catering kan nu stolt presentera ett nytt samarbete med Emilia Giertta som är Eventkoordinator och tre nya lokaler, Tändstickspalatset, Klara Kalaset Catering kan nu stolt presentera ett nytt samarbete med Emilia Giertta som är Eventkoordinator och tre nya lokaler, Tändstickspalatset, Klara Strand och NO18 mitt på Stureplan - No. 18 NO18 har

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Res tillsammans. Gruppresor och charter

Res tillsammans. Gruppresor och charter Res tillsammans Gruppresor och charter Vi skräddarsyr den perfekta gruppresan Ska ni ut på äventyr eller bara resa iväg tillsammans? Om ni är fler än tio personer hjälper vi till med allt från tågresor

Läs mer

CONFERENCE WELCOME HOME CLARION HOTEL ARLANDA AIRPORT

CONFERENCE WELCOME HOME CLARION HOTEL ARLANDA AIRPORT CONFERENCE WELCOME HOME CLARION HOTEL ARLANDA AIRPORT 01 WELCOME När ni vill att era deltagare ska känna sig som hemma fast ändå inte uppleva något annorlunda. Känslan vi ger är avslappnat, skönt mysigt,

Läs mer

Varmt välkomna till möjligheternas hotell med gästen i centrum. Hotell Valhall. Inte bara ett hotell...

Varmt välkomna till möjligheternas hotell med gästen i centrum. Hotell Valhall. Inte bara ett hotell... Varmt välkomna till möjligheternas hotell med gästen i centrum Hotell Valhall Inte bara ett hotell... " Ett stenkast från Kalix-älven ligger fyrstjärniga Hotell Valhall. Ett anrikt hotell, väl rustat för

Läs mer

Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist

Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist Lördag 20:e april Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist Ankomst till flygplatsen i Palma, Mallorca där vi möts upp av vår transfer som kör oss till vårt hotell. Ankomst till hotell

Läs mer

Vad vill du göra på stranden? Vågar du vara ute i naturen på natten? Finns det farliga djur i Sverige?

Vad vill du göra på stranden? Vågar du vara ute i naturen på natten? Finns det farliga djur i Sverige? Känner du dig hemma i naturen? Finns det allemansrätt i landet du kommer från? Vad vill du göra på stranden? Vilken plats är din favoritplats? Varför? Är du rädd för djur i skogen? Är du rädd för djur

Läs mer

din självklara mötesplats

din självklara mötesplats din självklara mötesplats WTC Skeppsgatan 040-627 83 80 WTC jungmansgatan 040-627 11 00 www.wtcmalmo.se WTC jungmansgatan: tokyo Tokyo är vår största konferenslokal som lämpar sig väl för konferenser,

Läs mer

Lidingö. Bosön Lovik Skogshem & Wijk Meetings. www.fazerkonferens.se

Lidingö. Bosön Lovik Skogshem & Wijk Meetings. www.fazerkonferens.se Lidingö Bosön Lovik Skogshem & Wijk Meetings www.fazerkonferens.se Lidingö Den gröna ön vid Stockholms sida Endast en kort resa från centrala Stockholm på norra Lidingö ligger Bosön, Lovik och Skogshem

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

RESTAURANG REKOMDENDATIONER I COMO!

RESTAURANG REKOMDENDATIONER I COMO! RESTAURANG REKOMDENDATIONER I COMO! Restaurang The Market Place The Market Place är en nyöppnad restaurang med en mysig och internationell atmosfär. Restaurangens rätter bygger på enkla råvaror och ingredienser

Läs mer

Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016

Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016 Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016 Du är varmt välkommen på höstens hälsoresa i att nå ditt bästa jag och fokus kommer att ligga på

Läs mer

Hon går till sitt jobb. Hon går till sitt jobb hon hatar sitt jobb hon känner sig ensam och svag Vad kan väl jag göra då

Hon går till sitt jobb. Hon går till sitt jobb hon hatar sitt jobb hon känner sig ensam och svag Vad kan väl jag göra då Hon går till sitt jobb Hon går till sitt jobb hon hatar sitt jobb hon känner sig ensam och svag Vad kan väl jag göra då mer än att älska henne så, som jag gör Hon går på café och sätter sig ner men ingenting

Läs mer

20% Sköna. Art Garden Spa Family Edition. premiärrabatt. Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa.

20% Sköna. Art Garden Spa Family Edition. premiärrabatt. Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa. 20% premiärrabatt på våra familjepaket när du besöker oss under v. 26 28. Art Garden Spa Family Edition Ta med hela familjen på ett härligt och roligt sommarbesök på Art Garden Spa. Family Edition Spaupplevelser

Läs mer

QUALITY HOTEL GLOBE. Hos oss samlas världens mest begåvade människor.

QUALITY HOTEL GLOBE. Hos oss samlas världens mest begåvade människor. QUALITY HOTEL GLOBE Hos oss samlas världens mest begåvade människor. Checka in Börja med att se dig omkring. Där är alltså Ericsson Globe, och Annexet. Där ligger nya Tele2 Arena. Där borta är köpcentrat

Läs mer

Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Ove Köhler

Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Ove Köhler Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Alla skapa Dina personliga Kreativa Ove Köhler LKAB möten När människor möts händer något. Nya idéer

Läs mer

Hus för livskvalitet.

Hus för livskvalitet. Hus för livskvalitet. 2 Välkommen hem. Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Möten och evenemang på Bonniers Konsthall

Möten och evenemang på Bonniers Konsthall Möten och evenemang på Bonniers Konsthall Bonniers Konsthalls lokaler, mitt i centrala Stockholm, erbjuder en fantastisk miljö för såväl stora som små företagsevenemang. Konsthallen med sina 1 000 kvadratmeter

Läs mer

Hej! Jag heter Peter Siepen. I år är jag värd för Vår Ruset där den här trevliga Träningsdagboken lanseras. Ge mig ett par minuter så ska jag visa

Hej! Jag heter Peter Siepen. I år är jag värd för Vår Ruset där den här trevliga Träningsdagboken lanseras. Ge mig ett par minuter så ska jag visa Hej! Jag heter Peter Siepen. I år är jag värd för Vår Ruset där den här trevliga Träningsdagboken lanseras. Ge mig ett par minuter så ska jag visa dig hur den fungerar. Så här går det till. Du börjar med

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN Bockholmen ligger endast ca 15 minuter från Stockholms hjärta, beläget vid havet i Bergshamra på en liten holme. Kanske är vi därmed Stockholms närmaste skärgårdsupplevelse? Så nära, men ändå så långt

Läs mer

3 OLIKA PAKET 1 DAG 1 DAG 1 NATT 1 DAG 1 NATT DELUXE

3 OLIKA PAKET 1 DAG 1 DAG 1 NATT 1 DAG 1 NATT DELUXE 2019 Little Rock Lake Zipline SWEDENZIPLINE.COM KONFERENS PAKET 3 OLIKA PAKET 1 DAG 1 DAG 1 NATT 1 DAG 1 NATT DELUXE FRI PARKERING OCH FRI ENTRÉ TILL PARKEN BOKNINGSBART HELA ÅRET! VÄLKOMMEN TILL EUROPAS

Läs mer

-ett minne för livet.

-ett minne för livet. -ett minne för livet. Nu väcks Musikaliska till liv med nytt mål och nya färdriktningar - allt i musikens tecken. I hjärtat av Stockholm finner vi en av huvudstadens mest exklusiva och anrika konsertlokaler.

Läs mer

Oaks on Market Melbourne

Oaks on Market Melbourne Oaks on Market Melbourne För resenärer som söker ett centralt modernt inrett boendealternativ med eget hushåll är det 4-sjärniga lägenhetshotellet Oaks on Market rätt val. Deras centrala placering på Market

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN Hej! Vad roligt att Du ska komma till Västanvind. Vår förskola startade 1987 av lärare på skolan för att möjliggöra folkhögskolestudier även för döva som har barn. Teckenspråket

Läs mer