Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2013-02-06"

Transkript

1 KULLENSPK Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb Plats: Klubbstugan, Tjörröd Ordförande: Gert Nielsen Sekreterare: Adjugerad Johan Persson Närvarande ledarmöter: Bengt Pettersson, Bertil Nilsson, Bo Andersson, Caj Swärdh, Leif Jakobsson, Anette Fridholm Ej närvarande ledarmöter: Tjänstgörande suppleanter: Närvarande suppleanter: Jonas Ardemalm, Nina Lund Ej närvarande suppleanter: Goe Nilsson 1 Mötets öppnande Gert förklarar mötet öppnat 2 Godkännande av dagordning Dagordningen godkänns 3 Val av justeringsman Bengt Pettersson 4 Föregående mötes protokoll 102 Motion 1, När blir man medlem? Medlem blir man när ansökan godkänts på styrelsemöte. 5 Ekonomisk rapport PG ,36kr Kassa ,79kr Bank ,43kr Totalt ,58kr 6 Övriga rapporter a. Gert har skickat in en ansökan till kommunen om bidrag till den bullermätning som ska göras. Kommunen har beviljat hela summan om 30000kr inkl. moms.

2 b. Vi bad Höganäs Energi om att stänga av strömmen i vår nya fastighet så att Holst inte längre kunde bo där. Men chefen för Höganäs Energi sa att de inte kunde stänga strömmen då Holst fortfarande bodde där. Bengt Pettersson fick då förklara att vi vunnit tvisten i rätten och att vi skickat avhysningsbrev till Holst. Några dagar senare stängde Höganäs Energi av strömmen. Holst ansökte då om s.k. byggström som Höganäs Energi inte kunde neka honom att få. Gert ringde då till Peter Kovacs sekreterare och sa att de inte kunde bevilja byggström till Holst då han begick en kriminell handling genom att bo kvar i vår fastighet. Strömmen stängdes då av till slut. Holst satte dock igång att köra med dieselaggregat några kvällar, men han har nu bosatt sig på vandrarhemmet mitt emot stora vägen. Den 1 februari bytte vi ut låspinnen på bommen in till området och efter det har både vårt och NSRs lås blivit saboterat med lim in i cylindern vid ett flertal tillfällen. c. Gert vill ansöka om bidrag hos Sportskytteförbundet på kr för att rusta upp banan. Kravet är att man använder pengarna till det ändamål som man ansöker till. Mötet beslutade att ansökan skulle skickas in. Vi kan även ansöka om anläggningsbidrag hos Riksidrottsförbundet på kr. Kravet är dock att klubben betalar hälften själv. Men vi får även ersättning á 200kr/h för egen arbetstid vilket innebär att det inte kommer att kosta oss så mycket när vi dragit bort vår egen arbetskostnad. Vi måste även redovisa till Riksidrottsförbundet vad det är vi gjort. Exempel på åtgärder är renovering av markörgraven, bygga bullerplank etc. Mötet beslutade att ansökan skulle skickas in. 7 Nya medlemmar Vi diskuterade om gamla medlemmar som av någon anledning inte betalt medlemsavgiften under några år för att sedan återkomma och vilja bli medlemmar igen. En sådan nygammal medlem skall liksom vilken annan ny medlem skicka in en ny ansökan tillsammans med ett utdrag ut belastningsregistret. Anledningen till detta är att det kan ha hänt mycket sedan denna person var medlem senast och därför görs inga undantag från denna regel. 8 IPSC Jonas hade inget nytt att meddela eller ta upp. 9 a. Gevärsbanan Höganäs Kommun hade varit i kontakt med Eve och sagt att de ville skänka oss jordmassor. Gert gör ett nytt försök med att prata med Höganäs AB om att få lägga en vall på deras mark på andra sidan bäcken. Hittills har de sagt nej till detta förslag.

3 b. Städdag NSR ska enligt ledningen från Helsingborg ge oss vad vi behöver för att rensa upp och fixa till vår nya mark och fastigheter. Vi ska tala med Håkan Ohlsson angående att få flisa de träd och buskar vi fäller på området för att sedan få tillbaka det och använda fliset där det behövs. Bosse har pratat med en skrothandlare som ska kontakta Gert senast fredag denna vecka. c. Åtgärder Gert skickar ut info i veckobrevet om att vi börjar städa vid Påsk och efterföljande helger. Gert gör även en handlingsplan på vad som behöver göras på området så att alla vet vad som skall göras. 10 Presidiebeslut Gert har velat sätta upp kameraövervakning en längre tid då vi sett spår i snön över kullarna och att någon varit ända inne vid kassunen. Frank Sterner och hans bror som jobbar på Kjell & Co sponsrar oss lite på en kameraövervakning. Systemet kostar egentligen 2995kr men klubben får köpa den för 1995kr. Länsstyrelsen har inga synpunkter på att vi sätter upp kameraövervakning så länge vi inte filmar ut mot allmän plats. Vi sätter även upp skyltar som visar att vi har kameraövervakning på området. Mötet säger ok till detta. 11 Uppmärksammande av 50-åringar under året Vi har i år 5st personer som fyller 50-år. Mats Axelsson, Gitte Dahlgren, Mikael Karlsson, Raymond Olsson, Nils Staerk. Vi kommer att skicka ut ett brev med gratulationer från Kullens PK och styrelsen tillsammans med ett presentkort på 450kr till en lokal restaurang. Johan skriver ihop ett utkast på detta brev och tar med på nästa styrelsemöte för godkännelse. 12 Kullaknallen Funktionärerna är klara. Det kanske vore bra att ha en person vid grinden för att hålla koll på att inte Holst eller Rickard kommer in och ställer till med oreda. Vid mailutskick från tävlingskommittén borde det även stå med de personers namn som ingår i tävlingskommittén så att brevet blir lite mer personligt än om man bara skriver under med tävlingskommittén utan namn. 13 a. Årsmötet Gert skriver ihop en verksamhetsplan om vad Styrelsen föreslår skall hända under 2013 och i vilken riktning klubben skall utvecklas.

4 Styrelsen frågar sedan årsmötet om detta kan godkännas och om Styrelsen kan ta sig an dessa saker. b. Motioner Vi tar upp tidigare inkomna motioner på årsmötet. Gert vill dessutom lägga till några saker, som att alla lördagsskjutningar skall vara öppna för andra klubbar så man lättare ska kunna åka runt även på klubbtävlingar och samla på sig tävlingar som är licensgrundande. Priset på en lördagstävling för utomstående ska förslagsvis vara 50kr. Gert tycker även att vi ska höja den egna kostnaden på lördagstävlingarna till 30kr för medlemmar då priset på material ökat och då vi köpt ny mark. Gert tar upp detta på årsmötet så får vi se vad mötet tycker om förslagen. 14 a. Skjutprogrammet Gert ville ha in sportskytte på skjutprogrammet. Ska vi även ändra något annat i programmet, t.ex. lägga till eller ta bort något? Mötet väljer att bordlägga detta till nästa års skjutprogram skall skrivas. b. Mörkerfält Mörlerfältskjutningen vi brukar ha i december månad lägger vi en vecka tidigare så det blir den 6 december Detta på grund av att den inte ska ligga på Lucia. Vi kommer dessutom att även i år göra den till en inbjudningstävling. c. Serieskjutning Vi ska anmäla följande lag till serieskjutning hos Mats Axelsson. Fält C Caj Swärdh som lagledare Bana Veteraner 3 an Paun Keta som lagledare Bana (A-lag) 2 an Sven-Erik Nilsson som lagledare Bana nybörjare Bengt Pettersson som lagledare 15 Avhopp Eve Nilsson hoppar av som sammankallande i valberedningen. Leif Jakobsson hoppar av som styrelseledarmot. Patrik Larsson hoppar av tävlingskommittén. 16 Övriga frågor a. Uthyrning av banan Bengts förslag är att vi höjer priset av banhyra till 1000kr för samtliga. Mötet röstade om följande förslag: Att vinstdrivande företag skall betala 1000kr per tillfälle/kurstillfälle så som t.ex. Polisen, Stenbocken, IPSC kurs, m.fl.

5 Utfallet blev att två röstade för det nya förslaget och 5 röstade emot. Detta medför att vi behåller de gamla reglerna som lyder enligt följande: Det kostar 1000kr om följande kriterier stämmer: Man inte är medlem i Kullens PK och där man tar betalt av deltagarna. b. Journycklar Vissa har ifrågasatt varför vi ska ha journycklar när man ändå inte kan öppna p.g.a. larmet. Mötet konstaterar att vi idag är 6st personer som har larmkoden och det ska inte vara några problem för de som är funktionärer att få tag på någon av dessa 6 personer om man ringer några dagar innan och frågar om någon av dem skall komma på lördagstävlingen eller tisdagsträningen. Telefonnummer till de som har larmkoden står dessutom på journycklarna och många av dessa personer har ca 5 minuter till klubben för att kunna larma av/på. c. Tävlingskommittén Tävlingskommittén vill ha en plats i styrelsen så att de kan vara med på samtliga styrelsemöte, de vill vara med och skriva tävlingsprogrammet och de vill gå banläggarkurs. Mötet föreslår att tävlingskommittén kan ha en representant med på de styrelsemöte som berör tävlingskommittén. Mötet föreslår även att tävlingskommittén får det mail som går ut till styrelsen inför varje styrelsemöte så att tävlingskommittén själv kan be om en punkt på dagordningen om så behövs. d. Maskinparken Motorsågen är reparerad/servad för 800kr. 17 Mötet avslutas Gert tackar mötesdeltagarna och avslutar mötet. Protokollförare Justerare Johan Persson Bengt Pettersson

Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2013-06-05

Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2013-06-05 KULLENSPK Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2013-06-05 1960 Plats: Klubbstugan, Tjörröd Ordförande: Gert Nielsen Sekreterare: Johan Persson Närvarande ledamöter: Bengt Pettersson,

Läs mer

Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2012-12-05

Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2012-12-05 KULLENSPK Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2012-12-05 Plats: Klubbstugan, Tjörröd Ordförande: Vice, Bengt Pettersson Sekreterare: Adjugerad Johan Persson Närvarande ledarmöter:

Läs mer

Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb

Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb KULLENSPK 1960 Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2011-02-10 Plats: Klubbstugan, Tjörröd. Sammanträdestid: kl. 18.00 20.35 Ordförande: Gert Nielsen. Sekreterare: Leif Jacobsson.

Läs mer

Skjutprogram Kullens PK, Höganäs MARS Skjutledare Funktionär Funktionär Kretsfält 2 Höganäs Kullens PK APRIL Skjutledare Funktionär Funktionär

Skjutprogram Kullens PK, Höganäs MARS Skjutledare Funktionär Funktionär Kretsfält 2 Höganäs Kullens PK APRIL Skjutledare Funktionär Funktionär MARS Skjutledare Funktionär Funktionär Lö 1 Figurskjutning C-ABR 1 Christian Westerberg Henrik Ahlin Sö 2 F3 Hässleholms Pk Hässleholm Lö 8 Militär snabbmatch C-AB 1 Niklas Persson Lars Stjernkvist Sö

Läs mer

Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2013-08-07

Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2013-08-07 KULLENSPK Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2013-08-07 1960 Plats: Klubbstugan, Tjörröd Ordförande: Gert Nielsen Sekreterare: Johan Persson Närvarande ledamöter: Bengt Pettersson,

Läs mer

PROTOKOLL Sammanträdesdatum Sid 1 (5)

PROTOKOLL Sammanträdesdatum Sid 1 (5) 2018-04-14 Sid 1 (5) Plats och tid Ronneby Brunn 14 april 2018 kl 13:30 15:45 Beslutande: Lars-Åke Brincner, ordförande Gert Karlsson, kassör Lisbeth Nygaard Karlsson, sekreterare Peter Olsson Leif Sundahl

Läs mer

Protokoll Årsmöte Frosta OK

Protokoll Årsmöte Frosta OK Protokoll Årsmöte Frosta OK 20160207 1. Göran hälsade de dryga 30 medlemmar som anslutit välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Mötet förklarades utlyst i behörig ordning, denna gång via ett antal mail

Läs mer

Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen

Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte 2016-03-30 inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen Årsmötet öppnas av föreningens ordförande Roland Bengtsson. Alla närvarande hälsas välkomna.

Läs mer

Protokoll 18:01 fört vid styrelsemöte måndagen den 15:e Januari 2018 På Irsta bygdegård skjutbana, Västerås

Protokoll 18:01 fört vid styrelsemöte måndagen den 15:e Januari 2018 På Irsta bygdegård skjutbana, Västerås 1/10 Protokoll 18:01 fört vid styrelsemöte måndagen den 15:e Januari 2018 På Irsta bygdegård skjutbana, Västerås Närvarande ledamöter: Närvarande suppleanter: 1. Mötets öppnande CA öppnar mötet och hälsar

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Traneberg-Sunnegata Ekonomisk förening.

Protokoll fört vid årsmöte med Traneberg-Sunnegata Ekonomisk förening. 1 Protokoll fört vid årsmöte med Traneberg-Sunnegata Ekonomisk förening. Plats: Tolsjö bygdegård Datum: 2012-05-16 Tid: 19,00 1. Ordföranden Thomas Pilhagen hälsade alla välkomna till föreningens första

Läs mer

Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013

Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013 Sida 1 av 6 Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013 1 Årsmötets öppnande. Klas Wetter hälsade alla 25 medlemmar välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2 Godkännande

Läs mer

Ann-Christine Strömgren, Ledamot

Ann-Christine Strömgren, Ledamot 2018-01-24 Styrelsemöte BS Nordboulen Närvarande Mikael Rännar, Ordförande Staffan Karp, Vice ordförande Israelsson, Ledamot Magnus Sandberg, Ledamot Ann-Christine Strömgren, Ledamot Inger Olsén, Suppleant

Läs mer

Karlstads ridklubb styrelsemöte

Karlstads ridklubb styrelsemöte Karlstads ridklubb styrelsemöte Tid: Måndagen den 20 april 2009, kl 18.30 Plats: Lektionssalen, Karlstads Ridklubb Närvarande: Frånvarande: Kjell Magnusson Per Holm Lena Persson Pia Ek Bosse Ericsson Gita

Läs mer

Protokoll - Sydskanes Emse årsmöte 2012

Protokoll - Sydskanes Emse årsmöte 2012 Protokoll - Sydskanes Emse årsmöte 2012 Protokoll fört vid årsmöte för Sydskanes Emse på Ring Knutstorp den 27 oktober 2012. Ordföranden Thomas Christiansson hälsar samtliga mötesdeltagare välkomna till

Läs mer

Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13. 1. Årsmötet öppnades. 2. Röstlängd fastställdes till 10st

Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13. 1. Årsmötet öppnades. 2. Röstlängd fastställdes till 10st Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13 1. Årsmötet öppnades 2. Röstlängd fastställdes till 10st 3. Till ordförande för mötet valdes Fredrik Nordfelth och till sekreterare Jenny Eriksson.

Läs mer

Kretsfält 5 Höganäs 2007-10-14 Arr. PSKF Magnus Stenbock

Kretsfält 5 Höganäs 2007-10-14 Arr. PSKF Magnus Stenbock Kretsfält 5 Höganäs 2007-10-14 Arr. PSKF Magnus Stenbock Preliminärt resultat Klass Plac Namn Klubbnamn Station Tot Poäng Särskj St med 1 2 3 4 5 6 7 8 A1 1 Sebastian Nilsson Lunds Pk 5 2 3 3 5 3 6 3 6

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2007-03-12 på Malmö Roddklubb

Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2007-03-12 på Malmö Roddklubb Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2007-03-12 på Malmö Roddklubb Närvarande: 14 medlemmar representerade Helsingborgs Roddklubb, Höganäs Roddförening, Landskrona Roddklubb, Malmö Roddklubb

Läs mer

1(3) Styrelsemöte Yamaha Custom Club Sverige Org.nr 847000-9054 2009-04-04 Haninge Stockholm

1(3) Styrelsemöte Yamaha Custom Club Sverige Org.nr 847000-9054 2009-04-04 Haninge Stockholm 1(3) Styrelsemöte Yamaha Custom Club Sverige Org.nr 847000-9054 2009-04-04 Haninge Stockholm Närvarande Styrelsen: Åke Fängsfröm, Leif Abelin, Bengt-Inge Henriksson, Kenneth Lindberg, Leif Larsson, Lena

Läs mer

Ängelholms Pistolskytteklubb Kretsfältskjutning F4 söndagen den 22 mars 2009 Resultatlista

Ängelholms Pistolskytteklubb Kretsfältskjutning F4 söndagen den 22 mars 2009 Resultatlista Ängelholms Pistolskytteklubb Kretsfältskjutning F4 söndagen den 22 mars 2009 Resultatlista Individuella resultat Resultat i A-vapen Klass 1 1 Jonas Andersson Sösdala PK 5/2 4/3 1/1 3/3 3/2 5/4 4/3 5/3

Läs mer

Vårdkasens W Vägförening. Protokoll från Årsstämma 2011-06-30. 1 Val av ordförande för stämman. 2 Val av sekreterare för stämman

Vårdkasens W Vägförening. Protokoll från Årsstämma 2011-06-30. 1 Val av ordförande för stämman. 2 Val av sekreterare för stämman Protokoll från Årsstämma 2011-06-30 Antal fastigheter: 66 av 132 representerade (inkl fullmakter) Antal fullmakter: 14 Antal andelar: 187,4 av 360,1 representerade (inkl fullmakter) 1 Val av ordförande

Läs mer

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare.

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare. PROTOKOLL ISLANDSHÄSTFÖRENING 2015-02-22 Org.nr 886501-3109 Årsmöte för räkenskapsåret 2014 Närvarande: 17 medlemar Tid: 16:00 - Plats: Humlans förskola i Iggesund. 1 Mötets öppnande Ordförande, Märta

Läs mer

GÖTA MS. Tid: 2015-04-13 kl. 19.00

GÖTA MS. Tid: 2015-04-13 kl. 19.00 GÖTA MS Protokoll: STYRELSEMÖTE Tid: 2015-04-13 kl. 19.00 Plats: Klubblokalen Närvarande: Namn Post Signatur Närvaro Roger Ahlén Ordförande Ja Björn Thor Vice Ordförande BT Nej Bengt Kindlund Sekreterare

Läs mer

Sveriges Cytodiagnostikers årsmöte 2015-05-20, Örebro

Sveriges Cytodiagnostikers årsmöte 2015-05-20, Örebro Protokoll fört vid Sveriges Cytodiagnostikers årsmöte 2015-05-20, Örebro 1 Mötets öppnande Anna Kellin, vice ordförande hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2 Kallelsens godkännande Anna

Läs mer

Kallelse till. Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00. Lekeberga Gård, Lekeberga

Kallelse till. Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00. Lekeberga Gård, Lekeberga Kallelse till i Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00 Plats: Lekeberga Gård, Lekeberga Klubben bjuder på kaffe, smörgåstårta och underhållning. (glöm inte ange om du är allergisk mot något livsmedel)

Läs mer

F4 i Ljungbyhed

F4 i Ljungbyhed F4 i Ljungbyhed 2007-03-11 Resultat i A-vapen Klass 1 1 Sebastian Nilsson Lunds Pk x 5 4 3 5 2 5 4 6 34/31 9 60+30=90:- 2 Per-Olof Heddin Klippans Pk x 3 4 2 3 6 3 5 5 31/26 7 20+10=30:- 3 Mikael Nilsson

Läs mer

Västra Medelpads brukshundklubb Styrelseprotokoll

Västra Medelpads brukshundklubb Styrelseprotokoll VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 110814 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Birgitta Forsberg, ordförande Susanne Almgren, sekreterare Marianne Hyllested vice ordf. Ingela Jonsson, kassör Ove

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Henrik Jakenberg hälsade de närvarande välkomna till Segelsällskapets årsmöte och förklarades mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Henrik Jakenberg hälsade de närvarande välkomna till Segelsällskapets årsmöte och förklarades mötet öppnat. Protokoll från Sandvikens Segelsällskaps årsmöte 2018 Datum: 19 februari, 2018 Tid: 19.00 21.00 Plats: Klubbhuset, Bångs 1. Mötets öppnande Ordföranden Henrik Jakenberg hälsade de närvarande välkomna till

Läs mer

Protokoll. Niklas Persson. Mikael Frostin. Sekreterare. Ordförande. Tord Roshagen. Charlotte Persson. Justeringsman. Justeringsman

Protokoll. Niklas Persson. Mikael Frostin. Sekreterare. Ordförande. Tord Roshagen. Charlotte Persson. Justeringsman. Justeringsman Protokoll fört vid årsmöte med medlemmarna i Koloniföreningen Ringstorps Sommarstad Lördagen den 7 mars 2015 på Ringstorpsgården. Närvarande: 83 personer. 59 kolonier var representerade. 1. Mötets öppnande,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Måndagen den 11 september 2006 Plats: Anders och Mia i Karlshamn, kl. 18:30

Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Måndagen den 11 september 2006 Plats: Anders och Mia i Karlshamn, kl. 18:30 Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Måndagen den 11 september 2006 Plats: Anders och Mia i Karlshamn, kl. 18:30 Närvarande: Ledamöter: Suppleanter: Valberedare: Revisorer: Rauno Lakso,

Läs mer

Hur du bildar en förening! Kultur & Fritid

Hur du bildar en förening! Kultur & Fritid Hur du bildar en förening! Kultur & Fritid En grupp människor med samma intresse samlas till ett möte för att bilda en förening. En provisorisk styrelse(interimsstyrelse) som kan bestå av tre personer

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte. I Piteå båtklubbs klubblokallokal 10 mars, ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE

Protokoll fört vid årsmöte. I Piteå båtklubbs klubblokallokal 10 mars, ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Protokoll fört vid årsmöte I Piteå båtklubbs klubblokallokal 10 mars, 2004 14 STYCKEN MEDLEMMAR VAR NÄRVARANDE 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Sten Olsson öppnade mötet genom att hälsa medlemmarna välkomna.

Läs mer

Styrelsemöte nr. 16. Datum: 2011-12-04 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.14:00-18:00

Styrelsemöte nr. 16. Datum: 2011-12-04 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.14:00-18:00 1 Styrelsemöte nr. 16 Datum: 2011-12-04 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.14:00-18:00 Kallade, närvarande Anette Persson Sunje, ordförande Anders Bergström, kassör

Läs mer

Föreningen för datorhjälp i släktforskningen (DIS)

Föreningen för datorhjälp i släktforskningen (DIS) Föreningen för datorhjälp i släktforskningen (DIS) Org.nr: 822001-6052 35:e ordinarie årsmötet Lördagen den 7 mars 2015 kl. 15.00 på Valla Folkhögskola, Linköping. 1 Årsmötet öppnas Årsmötet öppnades av

Läs mer

Resultat i R-vapen Vet Y Stand M Resultat i A-vapen Klass 2

Resultat i R-vapen Vet Y Stand M Resultat i A-vapen Klass 2 Resultat i R-vapen Vet Y Stand M 1 Sören Wahlberg FOK Borås 47/34 91 S 2 Per Modin Torna Hällestad 47/33 108 S 3 Peter Hjortstam Alingsås Ksf 46/33 85 B 4 Kent Magnusson Kungsbacka Wiske Pk 43/28 105 5

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK

Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK Tid och plats: 1 september 2012 i Malmö Föreningens ordförande Aviva Suskin-Holmqvist öppnade årsmötet och hälsade alla välkomna. 1 Val av mötesordförande Som ordförande

Läs mer

Tid Torsdag 19/42012, kl 19.00 Plats Bamba, Lerlyckeskolan Årsmöte nr 21

Tid Torsdag 19/42012, kl 19.00 Plats Bamba, Lerlyckeskolan Årsmöte nr 21 Tid Torsdag 19/42012, kl 19.00 Plats Bamba, Lerlyckeskolan Årsmöte nr 21 Årsmötets öppnande Årsmötet förklarades öppnat. Röstlängd/närvaroförteckning 46 hushåll var representerade. Stämmans behöriga utlysande

Läs mer

HAMMARBY IF ORIENTERINGSFÖRENING

HAMMARBY IF ORIENTERINGSFÖRENING HAMMARBY IF ORIENTERINGSFÖRENING Dagordning för Hammarby IF Orienteringsförenings årsmöte för 2011 1. Hammarby IF Orienterings 89:e årsmöte öppnas. 2. Fastställande av röstlängd för mötet. 3. Val av ordförande

Läs mer

Salomon Abresparr, Sara Vikström Olsson, Andreas Hansen, Marina Widén och Pontus Johansson

Salomon Abresparr, Sara Vikström Olsson, Andreas Hansen, Marina Widén och Pontus Johansson Närvarande: Utom styrelsen: Ej närvarande: Bilagor: Salomon Abresparr, Sara Vikström Olsson, Andreas Hansen, Marina Widén och Pontus Johansson Linn Carin Fröjd, Ann-Christine Troberg, Lovisa Nilsson och

Läs mer

F1 Klippans PK

F1 Klippans PK RESULTATLISTA F1 Klippans PK 2008-01-20 Resultat i A-vapen Klass 1 Träff/Fig Poäng 1 Eddie Karlsson Lunds PK 36/21 6 B 100:- 2 Peter Kastell Ängelholms PK 31/21 9 40:- 3 Michael Blomqvist Lunds PK 31/19

Läs mer

Alliansen Varbergs Boulehall. Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014. kl. 17.00 i Boulodromen.

Alliansen Varbergs Boulehall. Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014. kl. 17.00 i Boulodromen. Alliansen Varbergs Boulehall Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014 kl. 17.00 i Boulodromen.se DAGORDNING: 1 Parentation 2 Mötets öppnande 3 Frågan om mötet kallats

Läs mer

Dagordning Hus- möte. Nacka Brukshundklubb www.nackabk.com. 1. Mötets öppnande. 2. Mötessekreterare. 3. Höstens kurser

Dagordning Hus- möte. Nacka Brukshundklubb www.nackabk.com. 1. Mötets öppnande. 2. Mötessekreterare. 3. Höstens kurser Dagordning Hus- möte Datum: Tid: Plats: 8 oktober 2013 kl. 19.00 Klubbstugan 1. Mötets öppnande 2. Mötessekreterare 3. Höstens kurser 4. Allmänlydnad fortsättning idé av Ulrika 5. Information om pågående

Läs mer

Styrelsemöte nr. 11. Datum: 2011-08-13 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.09:00-15:00

Styrelsemöte nr. 11. Datum: 2011-08-13 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.09:00-15:00 1 Styrelsemöte nr. 11 Datum: 2011-08-13 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.09:00-15:00 Kallade, närvarande Anette Persson Sunje, ordförande Anders Bergström, kassör

Läs mer

(skriv vad föreningen heter i rutan ovan) 1. Val av mötesordförande, mötessekreterare, protokolljusterare för årsmötet. till mötesordförande

(skriv vad föreningen heter i rutan ovan) 1. Val av mötesordförande, mötessekreterare, protokolljusterare för årsmötet. till mötesordförande Detta protokoll fungerar både som dagordning (det ni ska prata om) och protokoll (det ni pratade om) Viktigt är att ni skriver under protokollet med en blå bläckpenna. PROTOKOLL ÅRSMÖTE (Skriv i vilket

Läs mer

Röttle byalag årsmöte 20140802 Plats: Krogen Röttle

Röttle byalag årsmöte 20140802 Plats: Krogen Röttle Röttle byalag årsmöte 20140802 Plats: Krogen Röttle Närvarande: Rolf Andersson, Maria Andersson, Agneta Börjesson, Klemens Karlsson, Ann- Marie Stendahl, Ulla-Britt Simm, Anne-Marie Bäckman, Gun-Britt

Läs mer

ÅRSMÖTESPROTOKOLL IK VAVD Mötets öppnande Ordföranden, Ann Axelsson, hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat.

ÅRSMÖTESPROTOKOLL IK VAVD Mötets öppnande Ordföranden, Ann Axelsson, hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat. ÅRSMÖTESPROTOKOLL IK VAVD 2016 03 07 Plats: Närvarande: Klubblokalen medlemmar, närvarolista bifogas 1 Mötets öppnande Ordföranden, Ann Axelsson, hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2

Läs mer

4-2009 Nya tävlingströjor Skåneleden Klubbmästerskap Natt-DM

4-2009 Nya tävlingströjor Skåneleden Klubbmästerskap Natt-DM 4-2009 Nya tävlingströjor Skåneleden Klubbmästerskap Natt-DM Ordföranden har ordet Hej på er! Jag hoppas ni alla haft en skön och avkopplande sommar! Min sommar innehöll bland annat bröllop och flytt till

Läs mer

Centrum OK styrelsemöte 9 juni 2009. Protokoll

Centrum OK styrelsemöte 9 juni 2009. Protokoll Närvarande vid mötet: Oskar Karlin (Ordförande) Lotta Magnusson (Kassör) Mette Petersson (Ledamot) Fredrik Holmström (Ledamot) Joel Berring (Ledamot) Josefina Ekström (Sekreterare) Plats: hemma hos Lotta

Läs mer

Stina. Studieinspiratörerna. Stadgar för den ideella föreningen Studieinspiratörerna. Ändringar gjorda på årsmöte 140526 medtagna

Stina. Studieinspiratörerna. Stadgar för den ideella föreningen Studieinspiratörerna. Ändringar gjorda på årsmöte 140526 medtagna Stina Studieinspiratörerna Stadgar för den ideella föreningen Studieinspiratörerna Ändringar gjorda på årsmöte 140526 medtagna Föreningen 1 Föreningens namn är Studieinspiratörerna. 2 Föreningen och dess

Läs mer

Mötesprotokoll Visby Badmintonklubbs årsmöte 2009

Mötesprotokoll Visby Badmintonklubbs årsmöte 2009 Mötesprotokoll Visby Badmintonklubbs årsmöte 2009 Datum: 2009-08-29. Plats: Wisby Rackethall. Närvarande, röstberättigade: Kjell Pettersson, Johan Gate, Anneli Gate Lawergren, Bertil Lawergren, Mattias

Läs mer

Jan Isaksson berättar om O-ringens planer för att använda uppställningsplatser på LHF:s område under vecka

Jan Isaksson berättar om O-ringens planer för att använda uppställningsplatser på LHF:s område under vecka Protokoll vid Lungviks Hamnförenings årsmöte Tisdagen den 20 mars 2018 klockan 19:00 Ungdomshemmet Örnsköldsvik 1. Mötets öppnande Ordförande förklarar mötet öppnat. Jan Isaksson berättar om O-ringens

Läs mer

Årsmötet beslutade att godkänna den ekonomiska redogörelsen och lägga denna till handlingarna.

Årsmötet beslutade att godkänna den ekonomiska redogörelsen och lägga denna till handlingarna. Årsmöte Lindesbergs Curlingklubb Tid och plats 2016.09.23 i klubblokalen Närvarande Sören Edelton, Kjell Guldbrand, Sören Eriksson, Lars-Uno Karlsson, Patrick wiiand, Patrik Klockare, Kenneth Carlsson,

Läs mer

Styrelsemöte 2015-09-14

Styrelsemöte 2015-09-14 Styrelsemöte 2015-09-14 Svalövs Brukshundklubb Närvarande: Ordf. Mats Jarl, v, ordf Björn Stenmark, sekr Christina Andersson, ledamöterna Lennart Fernebro, Linda Lundahl, Sofie Axelberg, Linn Joelsson

Läs mer

Årsmötesprotokoll för Chalmers Dykarklubb 2012-02-23

Årsmötesprotokoll för Chalmers Dykarklubb 2012-02-23 Årsmötesprotokoll för Chalmers Dykarklubb 2012-02-23 1. Frågan om årsmötets behöriga utlysande godkändes. 2. För mötet valdes följande till: a. Ordförande Karl Pettersson b. Sekreterare Anna Dahlgren 3.

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb 1(5) Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb Tomelilla Golfklubb 273 94 Ullstorp Tel. 0417-19430 Datum : 2017-10-09 kl 18:00 i konferensrummet Närvarande: Kenth Bergström (ordförande) Tommie

Läs mer

Protokoll Svenska Jämthundklubbens klubbmöte. Hotell Scandic Östersund City 2011-02-05

Protokoll Svenska Jämthundklubbens klubbmöte. Hotell Scandic Östersund City 2011-02-05 Protokoll Svenska Jämthundklubbens klubbmöte. Hotell Scandic Östersund City 2011-02-05 1. Justering av röstlängden. Mötet beslutar att justering skall ske vid behov. 2. Val av ordförande för mötet. Som

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi

Läs mer

Protokoll fört vid SVK Södras Årsmöte 15 mars 2017 kl 19.00

Protokoll fört vid SVK Södras Årsmöte 15 mars 2017 kl 19.00 Protokoll fört vid SVK Södras Årsmöte 15 mars 2017 kl 19.00 på Gästgivaregården i Hurva. 1 Mötet öppnas. SVK Södras ordförande Cicci Landén öppnar mötet. 2 Justering av röstlängden. Förslag att röstlängden

Läs mer

1 Mötets öppnande Ordförande Jeanett öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

1 Mötets öppnande Ordförande Jeanett öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Protokoll fört vid Sydöstra Skånes Styrelsemöte 2014-04-07 1 Mötets öppnande Ordförande Jeanett öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Närvarande Styrelsen: Jeanett Gerdin, Marie Jönsson, Bengt Christensson,

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 2014-11-10. 1. Mötets öppnande Ordförande, Ulf Lundell, hälsade samtliga välkomna och förklarade mötet för öppnat.

Styrelsemötesprotokoll 2014-11-10. 1. Mötets öppnande Ordförande, Ulf Lundell, hälsade samtliga välkomna och förklarade mötet för öppnat. Styrelsemötesprotokoll 2014-11-10 Närvarande: Ulf Lundell, Kjell Larsson, Susanne Bergqvist, Anders Ahlström, Jennie Noren och Arri Hirvasniemi samt Mikael Brandfors och Johanna Skog som lämnade efter

Läs mer

Kullens Pistolskytteklubb verksamhetsåret 2013

Kullens Pistolskytteklubb verksamhetsåret 2013 KULLENSPK Verksamhetsberättelse för Kullens Pistolskytteklubb verksamhetsåret 2013 Styrelsen för Kullens Pistolskytteklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för 2013, klubbens 54:e verksamhetsår.

Läs mer

Protokoll fört vid Budget- och Styrelsemöte SBK Skaraborgsdistriktet. Datum: 2015-01-17 Tid: Klockan 10.00 Plats: Götene BK

Protokoll fört vid Budget- och Styrelsemöte SBK Skaraborgsdistriktet. Datum: 2015-01-17 Tid: Klockan 10.00 Plats: Götene BK Datum: 2015-01-17 Tid: Klockan 10.00 Plats: Götene BK Närvarande: Jan-Olof Säll Ulla-Britt Norberg Britta Althorn Arne Våring Maria Lögdlund Barbro Lund Jan Åberg Lalla Hammarström Adjungerade: Ej närvarande:

Läs mer

Protokoll fört vid rallysektionens styrelsemöte 2007-03-13. 1. Mötets öppnande. Ordföranden Lars Gustavsson öppnade möte och hälsade alla välkomna.

Protokoll fört vid rallysektionens styrelsemöte 2007-03-13. 1. Mötets öppnande. Ordföranden Lars Gustavsson öppnade möte och hälsade alla välkomna. 2007-03-14 1 1 (5) Protokoll fört vid rallysektionens styrelsemöte 2007-03-13 Närvarande: Lars Gustafsson Andreas Norström Johan Eriksson Robert Danielsson Hans Lejman Rune Eriksson Kerstin Lönn. Ej närvarande

Läs mer

Sekreterare: Annika Aalto. Ordförande: Ulf Almlöf. Justerare: Torsten Rundby

Sekreterare: Annika Aalto. Ordförande: Ulf Almlöf. Justerare: Torsten Rundby Mötesdatum 2014-03-27 Protokoll från årsmöte 2014 01-24 Tid 2014-03-27 kl 18.30-21.00 Plats: Restaurang Uncle Joe s, Visby Sekreterare: Annika Aalto Ordförande: Ulf Almlöf Justerare: Torsten Rundby 01

Läs mer

Närvarande: Lars-Åke Brincner, Gert Karlsson, Peter Olsson, Matthias Gneupel, Lisbeth Nygaard Karlsson.

Närvarande: Lars-Åke Brincner, Gert Karlsson, Peter Olsson, Matthias Gneupel, Lisbeth Nygaard Karlsson. Protokoll styrelsemöte 25/11 2012 Hotell Amigo Emmaboda Närvarande: Lars-Åke Brincner, Gert Karlsson, Peter Olsson, Matthias Gneupel, Lisbeth Nygaard Karlsson. Anmält förhinder Janne Larsson, Magnus Stenberg,

Läs mer

5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster

5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster 5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster Hejsan! Ordföranden har ordet Så har vi nu klarat av årets tävling, 4-klubbs. Vi hade strålande väder och tävlingen flöt på riktigt bra

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse. Telefonmöte

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse. Telefonmöte 10.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Närvaro : Tina Kauppinen, Olle Carlson, Pia Axelsson, Barbro Collin, Adjungerad jaktansvarig Sophia Jarl Frånvaro:

Läs mer

RESULTATLISTA Fält 2 i VINSLÖV 17 februari 2008

RESULTATLISTA Fält 2 i VINSLÖV 17 februari 2008 RESULTATLISTA Fält 2 i VINSLÖV 17 februari 2008 Damer Klass 3 1 Christin Malmberg Skurups Psf 48/26 S 40:- 2 Eva Berndtson Kristianstads Pk 44/25 B 20:- 3 Kristina Nilsson Sjöormen 40/24 Klass juniorer

Läs mer

Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll gällande årsmöte i Eslövs MotorCykelKlubb, EMCK, 19 oktober 2013. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Till mötesordförande valdes Roland Nihlén. 3. Till mötessekreterare

Läs mer

C Jun. C Dam 2. C Dam 3

C Jun. C Dam 2. C Dam 3 2008 C Jun Plac. Namn. Klubb. Krets. Träff. Fig. Poäng. Std.med 1. Tim Thuvesson Tyringe L 47 34 21 S 2. Stefan Backman Klippan L 41 28 13 3. Niklas Johansson Sösdala L 30 23 7 4. Matias Gunnarsson Ramsjö

Läs mer

Protokoll Prästtomta fiskeklubbs årsmöte för 2007

Protokoll Prästtomta fiskeklubbs årsmöte för 2007 PFK Sida 1 (5) Protokoll Prästtomta fiskeklubbs årsmöte för 2007 Tid: 2008-02-26 klockan 18.30 19.15 Plats: Lektionssal 7 därefter Mässen Kvarn 1 Mötets öppnande Ordförande Lars-Örjan Hovbrandt hälsade

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2006-03-12 på Åhus Roddklubb

Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2006-03-12 på Åhus Roddklubb Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2006-03-12 på Åhus Roddklubb Närvarande: 8 medlemmar representerade Helsingborgs Roddklubb, Landskrona Roddklubb, Malmö Roddklubb samt Åhus Roddklubb.

Läs mer

Protokoll fört vid Hovetorps båtklubbs årsmöte

Protokoll fört vid Hovetorps båtklubbs årsmöte Protokoll fört vid Hovetorps båtklubbs årsmöte Datum: 2019-03-27 Plats: Landeryds Golfklubb, Linköping Närvarande: 26 st medlemmar Bilaga 1) Närvarolista (endast i sekreterarpärmen, namn publiceras ej

Läs mer

Mötesprotokoll för styrelsen i Chalmers Dykarklubb (802416-3019). Tid och datum: 18:15 20:06, onsdagen den 5:e november 2014

Mötesprotokoll för styrelsen i Chalmers Dykarklubb (802416-3019). Tid och datum: 18:15 20:06, onsdagen den 5:e november 2014 Mötesprotokoll Mötesprotokoll för styrelsen i Chalmers Dykarklubb (802416-3019). Plats: CDK:s lokal i maskinhuset, Chalmers Chalmers tvärgata 4, Göteborg Tid och datum: 18:15 20:06, onsdagen den 5:e november

Läs mer

Välkommen till ordinarie årsstämma i Stenrike Ekonomisk Förening

Välkommen till ordinarie årsstämma i Stenrike Ekonomisk Förening Välkommen till ordinarie årsstämma i Stenrike Ekonomisk Förening 2016-05-08 Nuläge Datum 2015-06-26 2016-04-16 Medlemmar 650 711 Intressenter/ 12 2 ännu ej betalt Totalt 662 713 Beställt fiber 565 840

Läs mer

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson Protokoll fört vid årsmöte den 30 maj 2015 Koloniföreningen Solhällan. Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson 1 Mötets öppnande Styrelsens ordförande

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 10 okt 2011 mellan kl 09.00-12.00

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 10 okt 2011 mellan kl 09.00-12.00 Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 10 okt 2011 mellan kl 09.00-12.00 Plats: Brandstationen i Loftahammar Närvarande Ossian Nilsson, ordförande Eva Thörngren

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum 2015 09 04 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen; Rasmus Johansson(Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Gregor

Läs mer

Beslutades att röstlängd skulle upprättas om så erfordrades. Noterades att representanter för jaktlag med tillsammans 76 röster var närvarande.

Beslutades att röstlängd skulle upprättas om så erfordrades. Noterades att representanter för jaktlag med tillsammans 76 röster var närvarande. Ringamåla älgskötselområde. Protokoll från älgmöte 26 januari 2017. Plats: Höga Böke hembygdsgård. Närvarande: Se bifogad närvarolista. Jesper Bengtsson hälsade välkommen till 2017 års älgmöte. 1. Val

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Närvarande: Karin Andersson, ordförande Agneta Lindmark, sekreterare Elisabeth Wallenbring, ledamot Monica Rohland, ledamot Carolina

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte

Protokoll från styrelsemöte Protokoll från styrelsemöte Torsdagen den 5 augusti 2004 Plats: Galtsjön i Ronneby, kl 18:30 Närvarande: Ledamöter: Rauno Lakso, Petra Lakso, Irene Nilsson, Christina Henriksson, Gerry Kjellsson och Oddvar

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med PRO Öja-Gemla på Solgården

Protokoll fört vid årsmöte med PRO Öja-Gemla på Solgården Öja Gemla 1 (5) Protokoll fört vid årsmöte med PRO Öja-Gemla på Solgården 2018-02-14. 1. Årsmötets öppnande. Ordf. Bertil Nilsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Som började med att:

Läs mer

Årsstämma Protokoll från årsstämma den 17 april 2016 kl på Skogsgläntans odlingslott.

Årsstämma Protokoll från årsstämma den 17 april 2016 kl på Skogsgläntans odlingslott. Årsstämma 2016 Protokoll från årsstämma den 17 april 2016 kl. 11.00 på Skogsgläntans odlingslott. 1.Val av ordförande för mötet Jan Sylvan väljs till ordförande för mötet. 2. Val av sekreterare för mötet

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 060402

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 060402 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 060402 Närvarande: Erica Hjelm Hans Ericson Sjöstrand Andersson Louise Rosengren Monica Åkesson Sofie Falkman Lena Hedlund Giesela Edström Ej närvarande: Suzanne

Läs mer

KALLELSE ÅRSMÖTE 2015

KALLELSE ÅRSMÖTE 2015 KALLELSE ÅRSMÖTE 2015 Medlemmar i Blåsippans samfällighetsförening kallas härmed till årsmöte. Onsdagen den 18 mars kl 19:00 i Furubergsskolans matsal. Dagordning 1. Årsmötets öppnande 2. Godkännande av

Läs mer

Koloniföreningen Öster II Protokoll 1 (5) Lund

Koloniföreningen Öster II Protokoll 1 (5) Lund Koloniföreningen Öster II Protokoll 1 (5) Möte: Föreningsstämma /årsmöte Ref nr 4/2014 Datum: 2014 04 27 Plats: Österstampet, Öster II Kopia till pärmarna i bruna och röda stugorna Närvarande: Enligt bifogad

Läs mer

PROTOKOLL FÖR ÅRSMÖTE

PROTOKOLL FÖR ÅRSMÖTE PROTOKOLL FÖR ÅRSMÖTE 2015 Årsmötesprotokoll för Svenska Ridtravarförbundet 2015 Plats: Sala stadsbibliotek Tid: Lördagen den 21 mars 2014, kl. 15.15. Närvarande: Valery Ahlrot, Kristina Lind, Annika Toth,

Läs mer

Protokoll från DVUS årsmöte i Skövde 13 april 2018

Protokoll från DVUS årsmöte i Skövde 13 april 2018 Stockholm 20180429 Dermatologi och Venereologi Undersköterskor i Sverige Protokoll från DVUS årsmöte i Skövde 13 april 2018 1 Mötet öppnas Ordförande hälsar välkommen och förklarar mötet öppnat. 2 Val

Läs mer

nummer 1»2013«årgång 34

nummer 1»2013«årgång 34 nummer 1»2013«årgång 34 =====================Ledare======================== God fortsättning på det nya året! Jag hoppas att ni alla har haft en skön ledighet under helgerna som varit. Årets första ON

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-09-03

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-09-03 Fördelning: Handläggare Liza Stolt 1 (5) PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-09-03 Styrelsen, revisorerna, samtliga sektionsledare NÄRVARANDE Peder Johansson Ingvar Wihlborg Bill Svensson Sune Pettersson

Läs mer

Eleshults Samfällighetsförening

Eleshults Samfällighetsförening Eleshults Samfällighetsförening Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma med Eleshults Samfällighetsförening på Nyhamnsgården den 10 mars 2014. 1 Mötets öppnande. Stämman öppnades av ordförande Alf

Läs mer

Protokoll från årsmötet 2014 Svenska Hamiltonstövareföreningen

Protokoll från årsmötet 2014 Svenska Hamiltonstövareföreningen Protokoll från årsmötet 2014 Svenska Hamiltonstövareföreningen Tid: Lördag17/5 i Flen Närvarande: 24 stycken. 1 Fastställande av röstlängd Mötet beslutar att använda röstlängden vid behov. 2 Val av mötesordförande

Läs mer

Lunds KFUK-KFUM Scoutdistrikt

Lunds KFUK-KFUM Scoutdistrikt Följebrev Hej Dessa handlingar är skickade i pappersform till postmottagarna i respektive kår. Årsmötet kommer äga rum söndagen den 13 mars med början klockan 15.00 i Uppåkra scoutkårs lokal i Hjärup.

Läs mer

Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat.

Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat. Årsmöte Kils Slalomklubb Torsdagen den 22/9-2016 1. Mötet öppnas Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängd 19 medlemmar deltar på

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB 120812 Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB 120812 Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 120812 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Anmält förhinder: Marianne Hyllested, vice ordf., Susanne Almgren sekreterare, Ingela Jonsson kassör, Ove Wikström ledamot,

Läs mer

Att bilda en förening

Att bilda en förening Att bilda en förening Här hittar du information om hur man startar en förening och om vilka uppgifter styrelsen och styrelsens ledamöter har. Förberedelser För att kunna bilda en förening måste det finnas

Läs mer

4.2 Val av justeringsman att jämte ordförande justera protokollet Linnea valdes att jämte ordförande justera protokollet.

4.2 Val av justeringsman att jämte ordförande justera protokollet Linnea valdes att jämte ordförande justera protokollet. Protokoll fört vid telefonmöte i Springerklubbens huvudstyrelse 2014 11 13 Närvaro: Gunnar Petersson, Barbro Collin, Eva Wiklund, Linnea Pettersson, Birgitta Pettersson. Frånvaro: AnnSofie Öhman, Bert

Läs mer

ROM 2015. Gör din röst hörd! Dagordningen

ROM 2015. Gör din röst hörd! Dagordningen ROM 2015 Gör din röst hörd! 1 Dagordningen Dagordningen, eller ärendelistan som den ibland kallas, är en sorts plan över vad mötet ska diskutera och i vilken ordning. Det finns regler i stadgarna för vilka

Läs mer

Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll

Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll Dagordningen för mötet 1. Mötets öppnande 2. Protokolljusterare 3. Beslutsförhet 4. Föregående protokoll 5. Dagordning 6. Sverok Nedre Norrland

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 2015-02-26 (20.00-22.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Jonas Bergqvist Lars Edvardsson Anders Tibbling Nils Granath Gäster Peter Folkeson Arne Hedin Magnus

Läs mer