Öved-Östraby Skytteförening

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Öved-Östraby Skytteförening"

Transkript

1 Öved-Östraby Skytteförening Verksamhetsberättelse för 2015

2

3 Inledning Ännu ett verksamhetsår kan nu sammanfattas gällande Öved- Östraby skytteförenings verksamheter. Som ordförande är det med stor stolthet man blickar tillbaka på det gångna året! Att få vara delaktig i en förening med så många engagerade medlemmar som staller upp med sina ideella krafter i en mängd olika aktiviteter är oerhört givande. För att en förening ska bli framgångsrik krävs en stor mängd olika arbetsinsatser och att vi är många som bidrar med detta. När det gäller 2015 känner jag verkligen att det varit på detta vis! Vi har fortsatt att offensivt investera i vår anläggning med tillgänglighetsanpassningar och nybyggnation av toalett och förråd. Även delar av skjutvallarna har förbättrats. Vi har nu en tillgänglighetsanpassad utomhusanläggning i toppklass som ger föreningens medlemmar fortsatt goda förutsättningar till framtida sportsliga framgångar. Utmaningen framåt i tiden blir att säkerställa dessa förutsättningar även gällande vårt inomhusskytte på luftgevär. Här vill vi framöver få tillgång till ännu bättre lokaler som inte kräver så mycket för- och efterarbete med undanplockning efter varje skjutning. Jag vill passa på att rikta ett stort TACK till alla er som på olika sätt bidragit i föreningsarbetet under 2015 oavsett om Ni lagt plattor, måla brädor, stått i serveringen, ordnat i skjuthallen, sorterat burkar, agerat parkeringvakter på Övedskloster, grillat korv på Bonnafesten, skjutsat våra ungdomar till någon tävling eller på annat sätt engagerat dig! Utan allt detta hade det inte funnits förutsättningar för oss att bedriva vår kära sportsliga idrott SKYTTE. Vår förening har under 2015 återigen gjort avtryck i skyttesverige inte minst visar vi upp vår bredd genom höga placeringar i lagtävlingarna på såväl DM, SSM som SM-nivå. I år försvarades SM-guldet i korthåll fältskjutning av Anders och Jan-Ola utöver detta ett silver i liggandetävlingen genom Berit och Jan-Ola samt en individuell bronsmedalj av Anders i fältskjutningen. SSM tävlingarna i Blekinge gav lagguld till Öved-Östraby i 300m liggande samt silver i 300m och 50m ställningar. På DM-nivå ställde föreningen upp med 2 föreningslag i den båda 50m mästerskapen och vann både silver- och bronsmedaljerna i såväl liggande som ställningar!! I 300m ställningar säkrades guldmedaljerna till Öved-Östraby. I sin JSM-debut i september vann Henrik Olsson bronsmedaljen i 50m liggande och helgen därefer debuterade Johanna Lindgren i Skol-SM med en finfin 9:e placering. Härligt att våra ungdomar tar plats det lovar gott för framtiden. Önskar Er alla stort lycka till med säsongen 2016 vi ses i skjuthallen! /Jan-Ola Olsson

4 Föreningens organisation Öved-Östraby Skytteförening är en gevärsskytteförening med sin verksamhet baserad i Bjärsjölagård i Sjöbo kommun. Riksorganisationen är Svenska Skyttesportförbundet som ligger under Riksidrottsförbundet. Föreningen bedriver gevärsskytte med luftgevär (inomhus 10m), korthållsgevär (banskytte 50m och fältskjutning) och 6,5mm-gevär (banskytte 300m och fältskjutning). Föreningen har sin luftgevärsbana i Bjärsjölagårds Idrottshus samt 50m- och 300m-bana i Sjömossen 2 km utanför Bjärsjölagård på en egenägd anläggning. Styrelsens sammansättning Ordförande Vice ordförande Kassör Vice kassör Sekreterare + mötessekreterare Tävlingssekreterare Luftgevär 10m Tävlingssekreterare Korthållsgevär bana Tävlingssekreterare Korthållsgevär fält Tävlingssekreterare 6,5mm-gevär bana Tävlingssekreterare 6,5mm-gevär fält Ledamot Ledamot Ersättare i styrelsen 1 Ersättare i styrelsen 2 Ersättare i styrelsen 3 Ersättare i styrelsen 4 Jan-Ola Olsson Anders Hansson Håkan Andersson Lars Hansson Els-Marie Hansson Håkan Andersson Katrine Hansson Per-Åke Persson Berit Olsson Per-Åke Persson Ingvar Martinsson Håkan Martinsson Olle Holgersson Per Sandström Mikael Olsson Per-Åke Persson Övriga funktionärer Revisor Anders Rosberg, Ingvar Andersson Revisor, ers. Bengt Fridh Valberedning Anders Hansson (sammankallande), Hilding Andersson och Linn Holgersson Ombud till SDF-möten Berit Olsson, Anders Hansson, Håkan Andersson (ers) Ansvarig för Skjutbanan, materialförvaltare Håkan Martinsson, Lars Hansson (ers.) Säkerhetsansvarig Håkan Martinsson Instruktör Anders Hansson, Håkan Martinsson (ers.) Utbildningsledare Anders Hansson Ansv.för försäljning av 6,5mm- och kh-amm. Håkan Andersson, Anders Hansson (ers.) Pressombud och webbombud Håkan Andersson Tävlingskommitté Tävlingssekreterare (5st), Jan-Ola Olsson, Anders Hansson Priskommitté Korpen Styrelsen (Berit Olsson samordn.) Medaljkommitté Els-Marie Hansson, Håkan Andersson Ansv.för underhåll av vapen Jan-Ola Olsson (6,5mm), Anders Hansson (kh & lg) Årsmöte och styrelsemöte Årsmötet för 2015 hölls den 3 mars i Paviljongen på skjutbanan i Sjömossen där 11 medlemmar deltog. Styrelsen har hållit 6 protokollförda styrelsemöten under året.

5 Antal medlemmar antal starterr Antal sammankomster Öved-Östraby Skytteförening Verksamhet Medlemmar Föreningen har under året haft 72 medlemmar under året (73 medlemmar 2014) med följande fördelning på ålder och kön (2014 års siffror inom parentes): Ålder 0 6 år 7 12 år år år år Summa Kvinnor 1 (0) 4 (2) 3 (2) 3 (4) 7 (8) 18 (16) Män 0 (1) 14 (9) 7 (9) 8 (12) 25 (26) 54 (57) Summa 1 (1) 18 (11) 10 (11) 11 (16) 32 (34) 72 (73) Totala antalet mdelemmar är i stort sett lika många som förra året. Antalet medlemmar som är 20 år eller yngre har ökat något vilket är glädjande. Under året har vi fått 18 nya medlemmar (7 nya medlemmar 2014). 90 Antal medlemmar i Ö-Ö Skf senaste 10 åren 700 RF s LOK-stöd i Ö-Ö Skf senaste 10 åren Totalt över 20 år år Starter År Sammankomster År 10 0 Ungdomsverksamhet Föreningen har under året haft verksamhet under torsdagskvällar på luftgevär (vinterhalvåret) och korthållsgevär (sommarhalvåret) för ungdomar under ledning av våra flitiga ungdomsledare. Detta är en viktig verksamhet för att ge ungdomar en meningsfull fritid i bygden där det annars är ont om föreningar. Att det dessutom är många äldre och handikappade som skjuter på våra Torsdagsskjutningar ökar den sociala gemenskapen över åldrarna. Föreningen har ansökt om Lokalt Aktivitetsstöd hos Riksidrottsförbundet för 49 sammankomster (2014: 42) med 480 deltagare (2014: 454). Liksom medlemsantalet har aktiviteten legat på ungefär samma nivå som förra året. Dock ligger både medlemsantalet och antalet aktiviteter något under 2013 års nivå och vi får jobba på en ökning!

6 Under vintern hade vi en kampanj på skolorna för att visa upp vår verksamhet. Affischer och flygblad skickades ut till de närmsta skolorna i Östraby, Västerstad och Vollsjö. Tillsammans med Östraby skola ordnade vi en "prova-på" dag i luftgevärshallen för elever i årskurs 4-6 och totalt 55 elever bussades dit för att prova på luftgevärsskytte. Några av dessa fortsatte sen på föreningens vanliga verksamhet vilket är glädjande! En annan rekryteringsaktivitet är Sportlovsskyttet och där hade vi under året 23 deltagare varav ca hälften var nya skyttar. Även här fortsatte några och blev så småningom medlemmar. En ny form av rekrytering har blivit möjlig tack vare Idrottslyftet genom Svenska Skyttesportförbundet. Här kunde vi köpa in en skyttesimulator som kan kopplas till ett vanligt gevär för att sen simulera gevärsskytte var som helst, även utanför skjutbanan. Under året hade vi premiär för den här typen av "prova-på"-verksamhet vid Stubbaracet i Östraby i september. Här kunde ett 40-tal besökare testa gevärsskytte. Läs mer om detta längre ner! Även om det är viktigt att synas med affischer och flygblad hos skolorna så ger prova-på aktiviteterna bättre rekrytering för vår verksamhet. Problemet är att få ledare till den här typen av prova-på aktivitet eftersom den genomförs på vardagar under skoltid och då jobbar de flesta vuxna som är ledare. Här måste vi försöka hjälpas åt så att vi kan fortsätta och kanske utöka vårt samarbete med skolorna i vårt upptagningsområde i Hörby och Sjöbo kommun. Föreningen måste ha en kontinuerlig tillströmning av nya ungdomar till verksamheten för att inte få luckor i åldersgrupperna. Ekonomi För vår löpande verksamhet och drift av anläggningen har föreningen under året fått bidrag från Sjöbo kommun och Riksidrottsförbundet i form av Lokalt aktivitetsstöd och anläggningsstöd. Sparbanken Skåne har liksom tidigare år sponsrat vår verksamhet och ny sponsor för året var PoG Woody. Dessutom har föreningen tagit del av Svenska Spels utdelning av pengar till sveriges föreningar i Gräsroten. För att kunna få ekonomin att fungera tillsammans med våra ambitioner på anläggningen och verksamheten la vi även under detta året ner mycket kraft på diverse arrangemang för ekonomin. De senaste årens insamling av aluminiumburkar fortsatte och vi samlade in inte mindre än 103 stora säckar med aluminiumburkar som annars hade slängts eller lämnats som metall på återvinningscentralerna. Ett gott arbete för både miljön och föreningsekonomin!

7 Övedskloster fortsatte under året sin tradition med Julmarknad och Höstmarknad där ÖÖ har fått en en välkommen inkomst genom att hålla i parkeringen. Under 2015 utökade Övedskloster med en Påskmarknad och även där stod ÖÖ för parkeringsarrangemanget. Ett gott samarbetet med Övedsklosters gods ligger till grund för ett stabila och bra arrangemang. Det krävs många timmars planering och genomförande men med många frivilliga går det väldigt bra. Stort tack till er som ställer upp här och vi hoppas att ni fortsätter det roliga arbetet så att vi kan fortsätta arrangemangen som är så viktiga för vår ekonomi. Sen några år har vi haft korvförsäljning vid Östraby Bonnafest som arrangeras i anslutning till Stubbaracet i Östraby i september. Under 2014 utökades samarbetet med arrangerande Västerstad-Östraby LRF så att ÖÖ även hjälpte till att arrangera själva Bonnafesten och detta fortsatte framgångsrikt under Även här krävs många timmar för planering och genomförande och ger ett välkommet bidrag till föreningskassan. Vårt Medlemslotteri i Stödföreningen ger oss också ett välbehövligt tillskott till kassan och vi hoppas att detta fortsätter så och kanske till och med kan utökas? Bingolotto ger fortfarande föreningen några enstaka tusenlappar varje år även om förtjänsten sjunkit stadigt de senaste åren och frågan är hur många länge det fortsätter. Under året har vi lagt ner många arbetstimmar på arrangemang mm som bara syftar till att klara ekonomin och som inte är direkt kopplad till vår gevärsskytteverksamhet. Stort tack till alla som under året lagt ner tid på dessa arrangemangen, de ger oss en välkommen ekonomisk hjälp så att vi kan driva vår verksamhet som vi vill.

8 Årsfest Årsfesten hölls på Rönås Byakrog i mitten av november och liksom några år tidigare var det med Gåsamiddag. Med Årsfesten har vi ÖÖ hittat en gemytlig tradition att träffas och umgås utanför skjutbanan. Huvudpunkten för kvällen var förstås prisutdelningen för årets föreningstävlingar och prisbordet var fyllt med priser för föreningens skyttar som gjort fina prestationer.

9 Anläggningen Liksom tidigare år har vi under 2015 ägnat mycket tid åt underhåll och skötsel av vår anläggning som vi äger och sköter själva. Utöver det löpande jobbet med underhåll och skötsel har vi under året jobbat med ett stort projekt, "Tillgänglighetsanpassning av Skjutbanan" (se nedan). Under året har vi renoverat 300m-hallen och dess golv. Under många år har marken underminerats och asfalten har blivit ojämn och en del hål har dykt upp. Det är förstås inte så bra underlag för en 300m-skytt och det behövde göras bättre. Under sommaren slogs därför det gamla golvet upp och golvet gjordes om med en armerad betongplatta. I slutet av 2015 gjordes en besiktning av föreningens 300m-bana där det framkom att vi behöver bygga om kulfånget för att få fortsatt skjuttillstånd. Reglerna för kulfången har gjorts om de senaste åren och efter det klarar vår banan inte alla kraven. Detta måste fixas till så snart som möjligt eftersom vi fram tills ombyggnaden gjorts har skjutförbud på 300m-banan. Tillgänglighetsanpassning av Skjutbanan De senaste 15 åren har vi arbetat målmedvetet för att förbättra och modernisera vår anläggning med bl a en ny korthållsbana (2000), modernisera luftgevärsbanan (2010) och elektroniska tavlor (2011). Under 2013 planerade vi ett projekt för att handikappanpassa skjutbanan i Sjömossen genom att bygga en handikapptoalett samt anlägga vatten och avlopp för detta och handikappanpassa resten av vår utomhusanläggning. Men vi inte ihop tillräckligt med pengar under 2013 för hela projektet och därför genomfördes bara vattenanläggningen. Bidragssökandet fortsatte under 2014 och det gav ett gott resultat. Hela "Tillgänglighetsanpassningen" blev finansierad tack vare bidrag från Arvsfonden, Sparbankstiftelsen Färs & Frosta och Sjöbo kommun (investeringsbidrag).

10 Det är ett stort projekt för föreningen som omfattar en hel del bygg- och anläggningsjobb. Det skulle byggas en handikapptoalett i en ny byggnad som ersätter det gamla röda förrådet och en avloppsanläggning för toalett och kök. I anslutning till den nya toalett-/förråds-byggnaden byggs en gemensamhetsyta under tak samt nya plattläggningar mellan byggnaderna för att underlätta för handikappade och rullstolsburna. Dessutom ska paviljongen och 50m-hallen tillgänglighetsanpassas för rullstol och nya skjutbord anskaffas för sittandeskytte på 50m-banan. När projektet är genomfört kommer vi tillsammans med handikapporganisationer i Sjöbo kommun m fl att anordna prova-på verksamhet för att visa funktionshindrade att skytte är en kul sport. Projektet smygstartade i december 2014 då avloppsanläggningen utfördes men det huvudsakliga delen av projektet genomfördes under Det gamla röda förrådet revs i februari för att ge plats åt en ny byggnad med handikapptoalett och nytt förråd. Tanken var att dra igång bygget under våren men bygglovsansökan mm drog ut på tiden och spaden sattes inte i marken förrän den 1/6. Men sen gick det fort och plattan göts strax före midsommar och gångarna mellan husen var klara någon vecka därefter. Väggarna restes och taket kom på i början av juli. Vid föreningens Grisfest i början av augusti var huset så pass klart att toaletten var funktionsduglig om än med provisoriska vattenledningar. Under hösten fortsatte det med målningsjobb mm och planen är nu att få klart toalett, handikappramper mm före utomhussäsongen startar i mitten av april. För de svårare jobben har vi tagit hjälp av inhyrt folk men det allra mesta har vi gjort själva tack vara många frivilliga timmar. Stort tack till alla er som hjälper till!!

11

12 Idrottslyftet 2015, Svenska Skytteportförbundet Svenska Skyttesportförbundet har de senaste åren delat ut bidrag för Idrottslyftet i en satsning på svensk idrott för unga. ÖÖ Skf har tidigare år kunnat ta del av detta i form av två nya elektronik-tavlor för 10m/50m och hörselskydd för barn/ungdomar. Under 2015 sökte ÖÖ pengar för att kunna investera i en skyttesimulator som skulle kunna användas för både rekrytering och träning. Skyttesimulatorn kan kopplas på ett vanligt gevär och kan användas både under vanlig skjutning med skott och "torrträning" utan skott. På en datorskärm får man upp en bild över hur skytten siktar och när skottet avlossas (klickar) registreras träffen på skärmen. Just för rekryteringen är den ett utmärkt hjälpmedel eftersom man erbjuda "prova-på"-aktiviteter även utanför skjutbanan på t ex mässor och andra evenemang. Ett exempel var årets Stubbarace i Östraby där vi satte upp ett tält och kunde låta besökarna testa gevärsskytte. Under de fem timmarna som evenemanget varade var det hela tiden besökare i vår monter och ett 40-tal besökare hann testa skyttesimulatorn. För framtiden har vi satt ihop ett "kit" för att på ett enkelt sätt kunna genomföra liknande arrangemang. Idrottsledarstipendie Under året har en av föreningens ledare premierats med stipendie! Berit Olsson tilldelades under våren "Skånes Idrottsledarstipendie 2015". Totalt 200 stipendier delades ut av Skåneidrotten i samverkan med Sparbanksstiftelserna i Skåne för goda ledarinsatser inom den skånska idrotten. Stipendiet var på kr varav kr utdelades till den enskilde ledaren som en stimulans för fortsatt ledarskap och kr erhöll stipendiatens förening i form av en utvecklingscheck. Kommunikation Föreningen har en egen klubbtidning sen början av 90-talet. Trots den digiatala revolutionen har "Ö/Ö- Nytt" överlevt och skickas ut 4 gånger/år till föreningens och Stödföreningens medlemmar. Föreningen har även en hemsida som hålls aktuell och nytt för året är att vi även fått en Facebook-sida. /Håkan Andersson

13 Tävlingsverksamhet Föreningens hemma-verksamhet har bestått av gevärsskytte med luftgevär (10m), korthållsgevär (banskytte 50m och fältskjutning) och 6,5mm-gevär (banskytte 300m och fältskjutning) enligt föreningens egna program. Under 2015 har föreningen avlossat total ca skott fördelat på st 4,5mm (luftgevär), st kal.22 (korthållsgevär) och st 6,5mm (6,5mm-gevär). Störst uppslutning lockade Korpskjutningen på Kristi Himmelfärdsdagen den 14 maj med 40-talet deltagare, såväl aktiva skyttar och ungdomar som korpskyttar. Korpskjutningen är öppen för allmänheten och är ett viktigt tillfälle att synas utåt. Föreningen har under året arrangerat sportskytte DM Skåne 50m för 3x20 (dam och junior) och 3x40 (herr) 25/7 och medverkat vid Skånes SF Gevärssektions arrangenmang av SM i fältskjutning 6,5mm-gevär i Ravlunda 3/5.

14 Luftgevär, 10m Föreningen skjuter luftgevärsskytte i Bjärsjölagårds Idrottshus under vinterhalvåret med tävling och träning för ungdomar och äldre på torsdagskvällar. Banan är inte permanent utan bord, stolar, stöd mm tas fram vid varje tillfälle och förvandlar Idrottshustes festsal till en luftgevärshall. Föreningen bytte 2011 till elektroniska tavlor med fasta tavelställ inbyggda bakom luckor i väggen vilket förenklar en del för ledarna men banan är fortfarande arbetskrävande att iordningoch återställa varje gång. Detta är en stor anledning till att föreningen bara har en skjutning per vecka. Under början av året hade vi ganska få skyttar på torsdagskvällarna, mycket beroende på att vår nyrekrytering inte fungerat tillräckligt bra. Vi hade inte haft något utbyte med skolorna under vintern och kanske också missat en del kring "reklam" och information till skolor mm. Sportlovet bjöd på ett bra tillfälle för rekrytering och efter det ökade antalet skyttar något på torsdagskvällarna. Under hösten satsade vi lite mer på reklam och information till skolorna och aktiviteten ökade lite till. Efter en "prova-på"- dag för Östraby skolor med 55 ungdomar i klass 4-6 ökade vi ännu mer och vid slutet av året hade vi i snitt 35 skyttar på en torsdagskväll. Så här många luftgevärsskyttar var det även för år sen, men skillnaden mot idag var att på den tiden var det nästan utselutande ungdomar. I dag är fördelningen ungefär lika mellan antal ungdomar och äldre skyttar. Just äldre skyttar som skjuter sittande med stöd har ökat väldigt mycket under de här åren. För år sen fanns det inga riktiga klasser för äldre sittande skyttar (förutom "Fadderklasser") utan då sköt de äldre stående. Att de äldre nu skjuter sittande med stöd är förstås lite synd på ståskyttet som har fått färre deltagare, men å andra sidan är det stöd-skyttet som gjort att fler och fler äldre skjuter luftgevär. Dessa äldre utövare är en sorts motionärer och visar att skyttet passar lika bra för gamla som för unga och under året har vi haft ett åldersspann mellan 5 och 84 år på våra luftgevärsskyttar! För föreningen i stort är detta med all säkerhet bra eftersom de äldre skyttarna också ofta blir ledare vilket vi absolut behöver!

15 Tävlandet på bortabana för ÖÖ började ta fart under 2014 och har fortsatt öka under Det är några ungdomar men även några äldre sittandeskyttar som hittat det roliga i att tävla. Förhoppningen är förstås att ännu fler ska hitta glädjen i att tävla på bortabana så att det kan bli ett stort och glatt ÖÖ-gäng på tävlingsbanorna framöver. På hemmafronten har några "gamla" sittandeskyttar tagit steget upp från sittande med stöd-klasserna och börjat skjuta stående. Johanna Lindgren, Kasper Lindeberg och Moa Martinsson men även några fler har börjat hitta rätt med stå-skyttet. Det är en svår övergång från sittande med stöd till stående och det händer tyvärr allt för ofta att många ungdomar i årsåldern överger skyttet pga detta. Även om det nu för tiden finns sittande-klasser för alla åldrar så är det ståendeskyttet som gäller om man vill satsa på luftgevärsskyttet som idrott. Resultatmässigt har Rasmus Jagerståhl och Karin Andersson toppat bland de yngre skyttarna under året. Rasmus har skjutit högst poänger under hösten men Karin tog hem föreningsmästerskapet på våren. Bland de äldre sittandeskyttarna är det några stycken som fajtas om att toppa listorna där Christer Sjöholm och Kristin Lindgren vunnit var sin Höst-/Vår-serie medan Christer tog hem föreningsmästerskapet. Våra äldre ståendeskyttar är inte så flitiga varken med träning eller tävling, mest kanske för att de fokuserar på att vara ledare. Men när det är dags för föreningsmästerskap brukar de dyka upp och kampen blir ofta jämn. I år var det riktigt jämnt om segern då Anders Hansson segrade bara 0,1 poäng före Berit Olsson... Interna tävlingar Föreningsmästerskap 2015 Stående: 1.Anders Hansson 472,9 (376), 2.Berit Olsson 472,8 (379), 3.Katrine Hansson 464,5 (370), 4.Håkan Andersson 455,4 (361), 5.Linn Holgersson 450,5 (361), 6.Per Sandström 405,9 (318), 7.Johamma Lindgren 403,4 (317), 8.Kaper Lindeberg 358,0 (280) Sittande med stöd, Ungdom: 1.Karin Andersson 497,1 (395), 2.Ebbe Plambeck 428,2 (336), 3.Johannes Andersson 421,1 (334), 4.Melvin Nilsson 344,1 (266), 5.Eskil Andersson 325,1 (242). Sittande med stöd, Äldre: 1.Christer Sjöholm 499,4 (396), 2.Kristin Lindgren 496,4 (397), 3.Gert Sandström 493,1 (391), 4.Håkan Nilsson 488,1 (385), 5.Gunnel Lindgren 481,6 (371), 6.Hilding Andersson 478,1 (377), 7.Anders Leonardsson 457,1 (360), 8.Gustav Johnsson 417,8 (329).

16 Cup 2015 Ungdom, Semifinal: Karin Andersson - Eskil Andersson , Marcel Rutkowski - wo 0-0 Ungdom, Final: Karin Andersson - wo Äldre, Semifinal: Gunnel Lindgren - Kristin Lindgren , Johanna Lindgren (stå) - Gert Sandström Äldre, Final: Kristin Lindgren - Gert Sandström Vårserien 2015, sammandrag L9: 1.Ebbe Plambeck 688, 2.Eskil Andersson 606. L11: 1.Karin Andersson 979, 2.Wiktoria Piatkowska 891, 3.Marcel Rutkawski 828. LK-Ä: 1.Christer Sjöholm 996, 2.Kristin Lindgren 994, 3.Gert Sandström 984, 4.Håkan Nilsson 974, 5.Gunnel Lindgren 966, 5.Hilding Andersson 956, 6.Anders Leonardsson 894. LS-B: 1.Per Sandström 832. LS-C: 1.Johanna Lindgren 810, 2.Kasper Lindeberg 752, 3.Jan Ottosson 686. Höstserien 2015, sammandrag L9: 1.Ebbe Plambeck 921, 2.Melvin Nilsson 901, 3.Vilmer Svensson 868, 4.Eskil Andersson 850. L11: 1.Rasmus Jagerstål 1000, 2.Karin Andersson 967, 3.Oskar Arvidsson 887, 4.Elin Jakobsson 758. L13: 1.Johannes Andersson 882, 2.Albin Jakobsson 840. LK-Y: 1.Gustav Johnsson 942. LK-Ä: 1.Kristin Lindgren 997, 2.Christer Sjöholm 988, 3.Gert Sandström 982, 4.Håkan Nilsson 980, 5.Frederik Plambeck 977, 6.Gunnel Lindgren 969, 7.Patrik Holmgren 950, 8.Bertil Johnsson 935, 9.Fredrik Arvidsson 926, 10.Anders Leonardsson 922. LR: 1. Johanna Lindgren 975. LS-A: 1.Katrine B.Hansson 956. LS-B: 1. Johanna Lindgren 862, 2.Per Sandström 818, 3.Kasper Lindeberg 790. LS-C: 1. Jan Ottosson 698. Prisskjutning Vår, 12/ L9: 1.Eskil Andersson 102. L11: 1.Karin Andersson 196. LK-Ä: 1.Christer Sjöholm 199, 2.Kristin Lindgren 197, 3.Gert Sandström 195, 4.Gunnel Lindgren 189. LR: 1.Patrik Holmgren 180. LS-C: 1.Johanna Lindgren 159, 2.Kasper Lindeberg 154, 3.Jan Ottosson 132. Prisskjutning Höst, 30/ L9: 1.Lillian Grindvold 151, 2.Dennis Grindvold 130. L11: 1.Rasmus Jagerstål 200. LK-Ä: 1.Kristin Lindgren 200, 2.Gert Sandström 195. LS-A: 1.Katrine B.Hansson 191. LS-B: 1.Kasper Lindeberg 127.

17 Påskskjutning 9/ Ungdom: 1.Ebbe Plambeck 9,2, 2.Karin Andersson 8,9, 3.Rasmus Jagerstål 8,8, 4.Filemon Mårtensson 8,5, 5.Gideon Mårtensson 7,7, 6.Eskil Andersson 7,6. Äldre: 1.Anders Leonardsson 10,8, 2.Gustav Johnsson 10,5, 3.Kristin Lindgren 10,4, 4.Christer Sjöholm 8,9, 5.Frederik Plambeck(sitt) 8,3, 6.Gert Sandström 7,7, 7.Gunnel Lindgren 7,6, 8.Patrik Holmgren 7,1. Stå: 1.Jan Ottosson 8,8, 2.Kasper Lindeberg 8,5, 3.Johanna Lindgren 6,9, 4.Per Sandström 6,5. Julskjutning 17/ Ungdom: 1.Vilmer Svensson 10,8, 2.Oskar Arvidsson 10,6, 3.Rasmus Jagerstål 10,2, 4.Karin Andersson 9,9, 5.Ellen Arvidsson 9,7, 6.Albin Jakobsson 9,2, 7.Maja Hansson 9,2, 8.Alfred Martinsson 9,0, 9.Eskil Andersson 8,9, 10.Erik Ohlin 8,7, 11.Elin Jakobsson 8,1, 12.Melvin Nilsson 7,7, 13.Malin Hällebo 7,0. Äldre: 1.Kent Svensson 11,6, 2.Håkan Andersson 11,3, 3.Bertil Johnsson 11,3, 4.Johan Ohlin 11,2, 5.Johanna Lindgren 10,1, 6.Christer Sjöholm 9,6, 7.Gunnel Lindgren 9,5, 8.Patrik Holmgren 9,2, 9.Kristin Lindgren 9,0, 10.Håkan Nilsson 8,9, 11.Isak Johansson 8,5, 12.Hilding Andersson 8,4, 13.Helena Nilsson 8,2, 14.Gustav Johnsson 8,2, 15.Anders Leonardsson 8,1, 16.Gert Sandström 7,7, 17.Jan-Ola Olsson 7,1. Stående: 1.Johanna Lindgren 9,7, 2.Jan Ottosson 9,4, 3.Kasper Lindeberg 9, 4.Henrik Olsson 8,2, 5.Per Sandström 7,2. Luftgevärsmärken 2015 Luftgevärsmärken 9/ p-diplom Christer Sjöholm, Kristin Lindgren, Rasmus Jagerståhl* 100p-märke Kristin Lindgren, Rasmus Jagerståhl*, Gert Sandstgröm, Håkan Nilsson Sittande med stöd Brons Marcel Rutkawski, Wiktoria Piatkowska Silver Marcel Rutkawski Guld * Pierre Nagy Guld ** Karin Andersson Stående, junior Brons Moa Martinsson Silver Moa Martinsson, Johanna Lindgren, Kasper Lindeberg Guld Johanna Lindgren, Kasper Lindeberg Pb Brons Johanna Lindgren Luftgevärsmärken 17/ p-diplom Christer Sjöholm, Kristin Lindgren, Rasmus Jagerstål 100p-märke Christer Sjöholm, Kristin Lindgren, Rasmus Jagerstål, Johanna Lindgren, Gert Sandström, Patrik Holmgren, Håkan Nilsson, Niklas Lindqvist Sittande med stöd Brons Rasmus Jagerstål, Ebbe Plambeck, Melvin Nilsson, Eskil Andersson Silver Rasmus Jagerstål, Ebbe Plambeck, Melvin Nilsson Guld Rasmus Jagerstål Guld * Rasmus Jagerstål Guld ** Rasmus Jagerstål Guld *** Rasmus Jagerstål Stående, junior Pb Silver Johanna Lindgren

18 Externa tävlingar Järnsmällen, Sjöbo 19/1 L11: 1.Angelica Christ Trelleborg 421,5, 10.Karin Andersson ÖÖ 410,1. L15Stå: 1.Marcus Ekdahl Åkarp 390,4, 8.Johanna Lindgren ÖÖ 335,4, 9.Kasper Lindeberg ÖÖ 285,8. Senior Stå: 1.Mimmi Stehn Christianstad 411,7, 5.Håkan Andersson ÖÖ 372,6. Vet sitt: 1.Peter Grenander Tomelilla 423,1, 19.Kristin Lindgren ÖÖ 411,8, 21.Christer Sjöholm ÖÖ 408,5, 22.Gert Sandström ÖÖ 407,9, 23.Gunnel Lindgren ÖÖ 398,0. Sparbanken Syd Open, Ystad 1/2 L11: 1.Rasmus Jagerståhl Löberöd 420,2, 11.Karin Andersson ÖÖ 409,2. Veteran sitt: 1.Peter Grenander Tomelilla 423,1, 13.Kristin Lindgren ÖÖ 415,1, 19.Christer Sjöholm ÖÖ 406,7, 21.Gunnel Lindgren ÖÖ 396,7. L15 stå: 1,Dennis Oscarsson Åkarp 400,4, 7.Johanna Lindgren 308,6. Övriga Stå: 1.André Friman Trelleborg 405,2, 5.Håkan Andersson ÖÖ 383,3. Sparbanken Cup, Kävlinge 8/2 L11: 1.Angelica Christensson Trelleborg 418,8, 8.Karin Andersson ÖÖ 411,9. Veteran sitt: 1.Östen Tarland Eslöv 421,3, 8.Kristin Lindgren ÖÖ 415,0, 11.Christer Sjöholm ÖÖ 410,6, 13.Gunnel Lindgren ÖÖ 401,3. L15 stå: 1.Isac Hanhineva Kävlinge 355,4, 3.Johanna Lindgren ÖÖ 321,6. Övriga stå: 1.Rikard Andersson Skurup 379,7, 2.Håkan Andersson ÖÖ 365,1. Knattestå, Vellinge15/2 Klass B: 1.Isac Hanhineva Kävlinge 173, 3.Johanna Lindgren ÖÖ 160. Final B: 1. Isac Hanhineva Kävlinge 269,3, 3.Johanna Lindgren ÖÖ 241,9. Gärdscupen, Degeberga 8/3 L11: 1.Axel Löfvander Kävlinge 400, 6.Karin Andersson ÖÖ 393. L Vet sitt: 1.Patrik Åkerblom Löberöd 400, 6.Christer Sjöholm ÖÖ 392, 9.Kristin Lindgren ÖÖ 390, 10.Gert Sandström ÖÖ 380, 11.Gunnel Lindgren ÖÖ 379. L15 stå: 1.Elias Nilsson Christianstad 353, 3.Johanna Lindgren ÖÖ 322, 6.Kasper Lindeberg ÖÖ 252. L Övriga Stå: 1.Emma Olsson Löberöd 373, 4.Håkan Andersson 356. Knattestå, Åkarp 15/3 Klass B: 1.Axel Löfvander Kävlinge 184,3, 5.Johanna Lindgren ÖÖ 166,5, 11.Kasper Lindeberg 133,4. Final B: 1. Axel Löfvander Kävlinge 276,4, 3.Johanna Lindgren ÖÖ 258,4, Eslöv Open, Eslöv 28/8 L15 stå: 1.Olivia Nilsson Sjöbo 401,8, 5.Johanna Lindgren ÖÖ 354,2. Maxi sitt: 1.Franco Filippi Eslöv 420,6, 11.Christer Sjöholm ÖÖ 410,8, 12.Gunnel Lindgren ÖÖ 406,1. Medel sitt: 1.Emma Ellberg Åkarp 424,2, 11.Kristin Lindgren ÖÖ 396,6.

19 Sportec Open, Åkarp 3-4/10 HJC: 1.Dennis Oscarsson Åkarp 406,5, 6.Kasper Lindeberg ÖÖ 273,1. Dam: 1.Sofia Åkesson Åkarp 401,9, 3.Katrine Hansson ÖÖ 393,5. DJC: 1.Maja Bucher Skabersjö 397,8, 2.Johanna Lindgren ÖÖ 362,4. Vellingesmällen, Vellinge 30-31/10 Veteran, sittande: 1.Patrik Åkerblom Löberöd 422,2, 27.Kristin Lindgren ÖÖ 406,7, 28.Christer Sjöholm ÖÖ 405,3, 30.Gunnel Lindgren ÖÖ 404,2. LÖ, stå: 1.Andr'e Friman Trelleborg 412,0, 9.Katrine Hansson ÖÖ 403,2. L15, stå: 1.Maja Bucher Skabersjö 398,6, 6.Johanna Lindgren ÖÖ 349,6. Knattestå-tävling, Trelleborg 8/11: Klass B: 1.Ylva Olsson Skabersjö 171, 2.Johanna Lindgren ÖÖ 165. Final, B: 1.Ylva Olsson Skabersjö 259,7, 2.Johanna Lindgren ÖÖ 253,5 Novemberträffen, Tomelilla 12-15/11 L9: 1.Theodor Johansson-Björk Sjöbo 414,1, 11.Eskil Andersson ÖÖ 350,2. L11: 1.Alexander Rasi Skabersjö 420,4, 8.Karin Andersson ÖÖ 410,5. Veteran, sittande: 1.Peter Grenander Tomelilla 421,2, 15.Christer Sjöholm ÖÖ 413,6. Skyttiaden Distriktsfinal, Sjöbo 28-29/11 L11: 1.Jesper Johansson Kävlinge 418,1, 8.Karin Andersson ÖÖ 404,8, 14.Eskil Andersson ÖÖ 347,3. L15 stå: 1.Maja Bucher Skabersjö 402,5, 9.Johanna Lindgren ÖÖ 361,2, 11.Kasper LIndeberg ÖÖ 294,6. Sparbanken Cup, Kristianstad 5-6/12 L9: 1.Tinja Karlsson Södra Gärds 389, 6.Eskil Andersson ÖÖ 335. Veteran, sittande: 1,Patrik Åkerblom Löberöd 400, 3.Håkan Andersson ÖÖ 398, 8.Kristin Lindgren ÖÖ 393, 13.Christer Sjöholm ÖÖ 373, 14.Gunnel Lindgren ÖÖ 371. Jun stå: 1.Cecilia Ekdahl Trelleborg 385, 12.Johanna Lindgren ÖÖ 312. /Håkan Andersson

20 Korthållsgevär, banskjutning 50m Föreningens korthållsskytte skjuts på 50m-banan på skjutbanan i Sjömossen utanför Bjärsjölagård. Torsdagskvällar under sommarhalvåret är det träning och Sommarserie medan Månadstävlingar mm skjuts under vissa helgdagar enligt föreningsprogrammet. Korpskjutningen är för många årets skyttehöjdpunkt och ett stort familjearrangemang, i år med 40-talet deltagare. Det är en gammal tradition i Öved-Östraby Skytteförening att skjuta Korpskytte på Kristi Himmelfärdsdagen på banan utanför Bjärsjölagård och tävlingen är en bredd-tävling som är öppen för alla. Årets upplaga lockade deltagare i alla åldrar från 6 till 85 år med både aktiva och "motionärs"-skyttar. I grundomgångens 10 skott prickade Gun Tarland bäst av alla med sina 98 poäng och ledde därmed inför mästerskapet, men bara ett poäng bakom sig hade hon den tidigare Korpmästaren Håkan Martinsson. Håkan sköt sen bäst av alla i mellanomgången med 97 poäng och ryckte till sig en ledning på 6 poäng. I finalen sköt alla jämnt och Håkan vann före överraskningarna Olle Holgersson och "motionären" Torbjörn Rönning. Bland de allra yngsta deltagarna i klass K11 vann Alfred Martinsson på fina 89 poäng och Ingvar Andersson vann "motionärs-klassen" på 94 poäng. Lagtävlingen vanns av "Oderup 9221" med Håkan Martinsson, Helena Nilsson och Alfred Martinsson i laget. Årets föreningsmästare på 50m heter Rasmus Jagerståhl, Frederik Plambeck samt Katrine Hansson som tog dubbla guld. Rasmus Jagerståhl segrade i mästerskapet Liggande med stöd för K11-K15. Där bakom låg Johanna Lindgren och Kasper Lindeberg lika inför finalen, men med bästa finalserie tog Johanna hand om silvermedaljen. För "motionärerna" i Liggande med stöd klass KK tog Frederik Plambeck sin första ÖÖ-titel medan Gert Sandström och Jan Ottosson tog silver- respektive bronsmedalj.

21 Med en utomordentligt bra final på 149 poäng av 150 möjliga segrade Katrine Hansson i det öppna Liggandemästerskapet utan stöd. Lite bakom hade Håkan Andersson och Anders Hansson en jämn kamp om silvret där Håkan drog det längsta strået. I Ställningsmästerskapet var det höga resultat, 184 poäng i grundomgången räckte bara till en femteplats inför finalen... Katrine och Anders låg lika inför finalen på vardera 188 poäng men Katrine vann före Berit Olsson och en byggtrött (?) Anders Hansson. Anders hade jobbat med husbygget för vår Tillgänglighetsanpassning av Skjutbanan hela dagen men hade ändå, liksom Katrine, presterat mycket höga 188 poäng i grundomgången. Under sommarhalvårets torsdagskvällar skjuts Sommarserien med många deltagare varje torsdag. Sommarens fem bästa resultat räknas i tävlingen och årets klass-vinnare blev Rasmus Jagerståhl, Filemon Mårtensson, Kasper Lindeberg, Henrik Olsson och Gert Sandström. Månadstävlingarna som skjuts på sju helgdagar under sommarhalvåret lockar tyvärr inte lika många deltagare som Torsdagsskyttet. Det är lite synd, men det finns möjlighet till bättring! Årets sammanlagda segrare här heter Rasmus Jagerståhl, Johanna Lindgren, Christer Sjöholm och Linn Holgersson. ÖÖ-skyttarna har varit flitiga även på bortabanorna under året. Henrik Olsson stod för årets sensation då han oväntat tog hem en bronsmedalj på Junior SM i Skövde. Henrik låg 6:a inför finalen men med en bra final tog han sig till brons-plats. Årets arrangemangs-höjdpunkt var SM-veckan i Jönköping som bortsett från det regniga vädret var en positiv ÖÖ-upplevelse! Berit Olsson tog sig till final både i det nationella liggoch ställnings-skyttet. I ställningsfinalen slutade Berit femma och där hade även Linn Holgersson tagit sig till final och slutade 19:e. I liggandeskyttet slutade Berit final-sjua medan Katrine Hansson kämpade till sig en nionde-plats. I lagtävlingarna gick det bra för ÖÖ och i det nationella ligg-skyttet blev ÖÖ tvåa endast två poäng efter segrande Helsingborg. Läs om mer ÖÖ's SM-framgångar i Jönköping under "Korthållsgevär, fältskjutning"! Även på de lokala tävlingarna i Skåne har ÖÖ-skyttarna varit flitiga. Vid DM (Distriktsmästerskap för Skåne) i Ystad tog Katrine Hansson guldmedaljen i seniorernas ställningsskytte efter särskjutning med Berit Olsson - samma fördelning som i det "riktiga" föreningsmästerskapet... I samma final slutade Linn Holgersson 8:a. I seniorernas liggskytte hade ÖÖ tre final skyttar - Katrine Hansson, Jan-Ola Olsson och Berit Olsson. Katrine toppade här ÖÖ-ligan med en 5:e-plats. Bland juniorerna har Henrik Olsson varit flitig under säsongen. Vid DM tog han sig till final i både ligg- och ställningsskyttet med två sjätteplatser som facit - bra jobbat!

22 Här kommer några andra höjdpunkter från bortatävlingarna: Vid Pingsttävlingen i Svedala slutade Katrine Hansson final-trea i liggande och Linn Holgersson final-åtta i ställning. Sparbanken Syd Open sköts i Ystad med många finaler för ÖÖ-skyttarna, Linn Holgersson bäst som 5:a i ligg samt 3:a i ställning. Här tog Olle Holgersson klass-seger i KL3 med Per-Åke Persson tvåa och Christer Sjöholm trea! Per-Åke hade även en bra dag på Wendes Open där han vann sin klass KL1-3 i liggskyttet och slutade fyra i ställnings-finalen. Men även om seniorerna varit flitiga med tävlandet på bortabana så saknar vi fortfarande ÖÖ-ungdomarna här. Det är tävlandet på bortabana som sporrar till mer träning och dessutom kul att komma till andra skjutbanor och träffa kompisar från andra föreningar. Det får bli bättring på det här 2016! Interna tävlingar Föreningsmästerskap 50m ligg med stöd, K11 - K15: 1.Rasmus Jagerstål 330 (188), 2.Johanna Lindgren 324 (181), 3.Kasper Lindeberg 321 (181), 4.Filemon Mårtensson 278 (157), 5.Eskil Andersson 221 (124). 50m ligg med stöd, KK: 1.Frederik Plambeck 315 (183), 2.Gert Sandström 299 (166), 3.Jan Ottoson 255 (135), 4.Britt-Marie Persson 250 (157). 50m ligg utan stöd: 1.Katrine B. Hansson 342 (193), 2.Håkan Andersson 337 (194), 3.Anders Hansson 337 (194), 4.Jan-Ola Olsson 330 (188), 5.Henrik Olsson 330 (190), 6.Kristin Lindgren 329 (190), 7.Per Sandström 328 (188) 50m ställning: 1.Katrine B.Hansson 325(188), 2.Berit Olsson 322 (186), 3.Anders Hansson 319 (188), 4.Linn Holgersson 315(185), 5.Håkan Andersson 313(184), 6.Jan-Ola Olsson 301(176), 7.Henrik Olsson 284 (164). Cup 50m Semifinal: Kristin Lindgren Britt-Marie Persson 92 86, Anders Leonardsson Rasmus Jagerstål Final: Kristin Lindgren Rasmus Jagerstål 92-97

23 Korpskjutning Kristi Himmelfärdsdagen 14/5 Korpmästerskap, Final: 1.Håkan Martinsson 287, 2.Olle Holgersson 281, 3.Torbjörn Rönning 280, 4.Gun Tarland 279, 5.Östen Tarland 279, 6.Kasper Lindeberg 278, 7.Helena Nilsson 278. Lagtävling: 1.Oderup (Håkan Martinsson, Helena Nilsson, Alfred Martinsson), 2.De från Hemmet 271 (Gun Tarland, Östen Tarland, Hilding Andersson), 3.Spridda Skurar 270 (Per Sandström, Kasper Lindeber g, Gert Sandström), 4.Olsarna 269 (Henrik Olsson, Berit Olsson, Jan-Ola Olsson), 5.Team Linn 265 (Olle Holgersson, Johan Nilsson, Linn Holgersson), 6.Nutella 257 (Kristin Lindgren, Johanna Lindgren, Gunnel Lindgren), 7.PSP 256 (Per-Åke Persson, Christer Sjöholm, Britt-Marie Persson), 8.Sandby-Andersson 254 (Ingvar Andersson, Louise Andersson, Patrik Andersson), 9.De tre Musketörerna 247 (Patrik Holmgren, Jan Ottosson, Anders Leonardsson), 10.Gumparp 246, (Ted Holgersson, Catharina Franzén, Hanne Holgersson), 11.Anderssonarna 234 (Håkan Andersson, Karin Andersson, Eskil Andersson), 12.ZAP 210 (Peter Christensson, Zacharias Linderoth, Arne Christensson). Individuellt KKorp: 1.Ingvar Andersson 94, 2.Torbjörn Rönning 93, 3.Patrik Holmgren 92, 4.Gert Sandström 88, 5.Jan Ottosson 85, 6.Peter Christensson 84, 7.Ted Holgersson 83, 8.Gunnel Lindgren 82, 9.Catharina Franzén 82, 10.Zacharias Linderoth 81, 11.Hanne Holgersson 81, 12.Louise Andersson 80, 13.Patrik Andersson 80, 14.Britt- Marie Persson 78, 15.Magnus Körner 71, 16.Anders Leonardsson 70, 17.Arne Christensson 45. K11: 1.Alfred Martinsson 89, 2.Karin Andersson 79, 3.Eskil Andersson 64. K17-K1: 1.Per Sandström 92, 2.Kasper Lindeberg 90, 3.Kristin Lindgren 89, 4.Christer Sjöholm 88, 5.Johan Nilsson 86, 6.Johanna Lindgren 86. K2: 1.Håkan Martinsson 97, 2.Olle Holgersson 96, 3.Helena Nilsson 94, 4.Henrik Olsson 91, 5.Per-Åke Persson 90. K3-K4: 1.Berit Olsson 91, 2.Håkan Andersson 91, 3.Jan-Ola Olsson 87, 4.Linn Holgersson 83. K65: 1.Gun Tarland 98, 2.Östen Tarland 96, 3.Hilding Andersson 77. Månadstävling KL11: 1.Rasmus Jagerstål 760 KL15: 1.Johanna Lindgren 740, 2.Kasper Lindeberg 729 KK: 1.Gert Sandström 724, 2. Britt-Marie Persson 721, 3.Gunnel Lindgren m Öppen klass, ligg KLi: 1.Christer Sjöholm 807, 2.Anders Hansson 805, 3.Kristin Lindgren 804, 4.Katrine B.Hansson 804, 5.Linn Holgersson 803, 6.Per Sandström 800, 7.Per-Åke Persson 797, 8.Henrik Olsson 794, 9. Jan-Ola Olsson m Öppen klass, ställning KSt: 1.Linn Holgersson 819, 2.Per- Pke Persson 816, 3.Anders Hansson 811, 4.Katrine B. Hansson 796, 5.Jan-Ola Olsson 775, 6.Berit Olsson 767, 7.Henrik Olsson 767

24 Sommarserien KL11: 1.Rasmus Jagerstål 979, 2.Karin Andersson 848, 3.Ebbe Plambeck 813, 4.Eskil Andesson 706. KL13: 1.Filemon Mårtensson 796. KL15: Kasper Lindeberg 942, 2.Johanna Lindgren 931, 3.Gustav Johnsson 784. KRL: 1.Henrik Olsson 948, 2.Per Sandström 947, 3.Kristin Lindgren 943, 4.Patrik Holmgren 899. KK: 1.Gert Sandström 926, 2.Britt-Marie Persson 902, 3.Gunnel Lindgren 865, 4.Jan Ottosson 796, 5.Anders Leonardsson 735. Dagens dubbel Totalt (300m + 50m): 1.Rasmus Jagerstål 191 ( ), 2.Henrik Olsson 185 ( ), 3.Per Sandström 181 ( ), 4.Patrik Holmgren 174 ( ), 5.Johanna Lindgren 166 ( ). Prisskjutning 11/6 KL11: 1.Rasmus Jagerstål 197, 2.Eskil Andersson 158, 3.Ebbe Plambeck 157. KL15: 1.Kasper Lindeberg 195, 2.Johanna Lindgren 182. KK: 1.Gert Sandström 183, 2.Britt-Marie Persson 177, 3.Frederik Plambeck 176, 4.Gunnel Lindgren 173, 5.Kristina Jönsson 167, 6.Anders Leonardsson 159, 7.Jan Ottosson 142. KRL: 1.Henrik Olsson 187, 2.Per Sandström 187, 3.Kristin Lindgren 185, 4.Christer Sjöholm 177, 5.Hilding Andersson 173, 6.Patrik Holmgren 169. Prisskjutning 17/9 KL11: 1.Rasmus Jagerstål 195, 2.Karin Andersson 165, 3.Eskil Andersson 142. KL15: 1.Johanna Lindgren 190, 2.Kasper Lindeberg 187, 3.Gustav Johnsson 152. KRL: 1.Henrik Olsson 194, 2.Per Sandström 192, 3. Christer Sjöholm 185, 4. Kristin Lindgren 184, 5.Patrik Holmgren 167. KK: 1.Johanna Lindgren 193, 2.Britt- Marie Persson 187, 3.Gert Sandström 179, 4.Marie Ottosson 177, 5.Gunnel Lindgren 175, 6.Anders Leonardsson 160, 7.Jan Ottoson poängspris Katrine B. Hansson (föreningsmästerskap ligg) (SM 60 ligg) Håkan Andersson (föreningsmästerskap ligg) Jan-Ola Olsson (Skåneserien) Externa tävlingar Skåneserien 2015 Liggande 60ligg Lag, Div1: 1.Furulund 8p (8654), 5.ÖÖ 8p (7666). Senior: 1.Tom Nordquist Svedala-Börringe 1758, 2.Per Sandström ÖÖ JA: 1.Henrik Olsson ÖÖ JC: Viktor Klemmedsson Kristianstad 1705, 2.Johanna Lindgren ÖÖ 1660, 3.Kasper Lindeberg ÖÖ 1622 Ställning 3x20 Lag: Div1 1.Össjö 10 poäng (6616), 2.ÖÖ 8 poäng (7000). Senior: 1.Tom Nordquist Svedala-Börringe 1673, 2.Anders Hansson ÖÖ Dam: 1.Marie Jannesson Össjö 1730, 2.Katrine B. Hansson ÖÖ 1672, 3.Berit Olsson ÖÖ 1668, 5.Linn Holgersson OY: 1.Göthe Corneliussen Svedala-Börringe 1685, 2.Jan-Ola Olsson ÖÖ 1579.

25 Pingsttävling, Svedala 24/5 Liggande Final Liggande: 1.Johny Vadebo Helsingborg 152,2, 2.Tom Nordquist Svedala-Börringe 150,6, 3. Katrine B. Hansson 141,1 8.Anders Hansson Ö-Ö 98,7. Klass Senior: 1.Anna Löfvander Dagstorp/Lilla Harrie 292, 6.Katrine B. Hansson Ö-Ö 289, 7.Anders Hansson Ö-Ö 288, 21. Per-Åke Persson Ö-Ö 257, 22.Linn Holgersson Ö-Ö 167. Lagtävling: 1. Svedala-Börringe Lag 1 868, 12.Ö-Ö 712. Ställning Final Ställning:1.Göthe Coreneliusson Svedala-Börringe 144,1, 8.Linn Holgersson Ö-Ö 95,1. Klass SEN: 1. Kim Jönsson Furulund 270, 2.Linn Holgersson ÖÖ 270. Klass VET: 1. Göthe Coreneliusson Svedala-Börringe 270, 4. Per-Åke Persson Ö-Ö 238. Sparbanken Syd Open, Ystad 14/6 Liggande Final KL1-75: 1.Henrik Bengtsson Svedala- Börringe 149, 4. Linn Holgersson ÖÖ 145, 9.Berit Olsson ÖÖ 142, 12.Jan-Ola Olsson ÖÖ 141, 14.Henrik Olsson ÖÖ 139. KL 2: 1.Henrik Olsson ÖÖ 191. KL 3: 1.Olle Holgersson ÖÖ 187, 2.Per-Åke Persson ÖÖ 181, 3.Christer Sjöholm ÖÖ 181. KL 4: André Friman Trelleborg 197, 3.Linn Holgersson ÖÖ 193, 5.Berit Olsson ÖÖ 191. KL Elit: 1.Johan Yngveson Gammalstorp Skf 196, 5. Jan-Ola Olsson ÖÖ 193. Ställning Final K1-K75: 1.Andreas Christensson Vellinge 141, 3.Linn Holgersson ÖÖ 137, 5.Berit Olsson ÖÖ 134, 8.Jan-Ola Olsson ÖÖ 130, 15.Henrik Olsson ÖÖ 116. K2: 1.Anna Carlsson Sölvesborg Skf 168, 2. Henrik Olsson ÖÖ 167, Per-Åke Persson ÖÖ 157. K3: 1.Emma Olsson Löberöd Skf 174, 3.Jan-Ola Olsson ÖÖ 172. K4: 1.Berit Olsson ÖÖ 189, 2.Linn Holgersson ÖÖ 184. Svenska Dagbladets Riksskytte 6-14/6 (hemmabana) Föreningslag, div 2: 1.Göteborg 1204, 11.Öved-Östraby Skf KE: 1.Peter U Larsson Vaksala 249, 31.Katrine B. Hansson ÖÖ 243, 59.Håkan Andersson ÖÖ 233. K4: 1.Anders Jonnson Gällivare 247, 15.Linn Holgersson K3: 1.Mikael Adielsson Figeholm 246, 24.Per Sandström ÖÖ 235, 26.Olle Holgersson ÖÖ 235, 46.Per-Åke Persson ÖÖ 231. K2: Madelene Matsson Lima 245, 45.Henrik Olsson ÖÖ 230, 55.Kristin Lindgren ÖÖ 228. K15: 1.Edvin Jeansson Ålem 247, 9.Kasper Lindeberg ÖÖ 241, 23.Johanna Lindgren ÖÖ 239. KÖ: 1.Ann Pettersson Ystad 240, 28.Gert Sandström ÖÖ 227, 45.Gunnel Lindgren ÖÖ 217. SSM Ringamåla 28/6 Liggande Final Liggande senior: 1.Kasper Fingal Ålems Skf 344, 5.Jan-Ola Olsson ÖÖ 339, 9.Berit Olsson ÖÖ 337. KL2: 1.Henrik Olsson ÖÖ 189. KL3: 1.Herman Lamekson Berga Ungdomsskytteförening 190, 5.Per-Åker Persson ÖÖ 184. KL4: 1.Kasper Fingal Ålems Skf 195, 2.Berit Olsson ÖÖ 193, 6.Linn Holgersson ÖÖ 189. KLE: 1.Johannes Magnusson Ålems Skf 196, 5.Jan-Ola Olsson ÖÖ. Liggande Lag: 1.Ålems Skf 588, 6.ÖÖ 576. Ställning Final, Junior: 1.Erik Sundqvist Berga Ungdomsskytteförening 332, 5.Henrik Olsson ÖÖ 297. Final, Senior: 1.Kasper Fingal Ålems Skf 329, 2.Berit Olsson ÖÖ 324, 8.Linn Holgersson ÖÖ 315

26 KS2: 1.Mattias Pettersson Ingelstad Skk 185, 2.Henrik Olsson ÖÖ 181, 3.Per-Åke Persson ÖÖ 162. KS3: 1.Emma Olsson Löberöd 185, 2.Jan-Ola Olsson ÖÖ 176. KS4: 1.Erik Sundqvist Berga 189, 3.Berit Olsson ÖÖ 187, 5.Linn Holgersson ÖÖ 182. Ställning Lag: 1.Helsingborg 550 (188), 2.ÖÖ 550 (187). DM 3x20 och 3x40 Öved-Östraby 25/7 Dam: 1.Sarah Nilsson Ystad 561, 2.Berit Olsson ÖÖ 559, 3.Katrine B.Hansson ÖÖ 553, 4.LinnHolgersson ÖÖ 549. Herr: 1.Sam Andersson Furulund 1150, 3.Anders Hansson ÖÖ Herr Junior: 1.Andreas Christensson Vellinge 555, 2.Henrik Olsson ÖÖ 496. SM-veckan, Jönköping, 27/7-2/8 Sportskytte, 60 Skott Liggande Herr: 1.Karl Olsson Eskilstuna SF 623,6, 37.Anders Hansson ÖÖ 607,4, 46.Jan-Ola Olsson ÖÖ 605,0, 81.Henrik Olsson ÖÖ 589,0. Lagtävling: 1.Kvibergs SF 1240,7 17. ÖÖ 1211,0. Final: 1.Sam Andersson Furulund 207,0. Damer: 1.Gabriella Johansson Gullabo SF 617,9, 17.Katrine B.Hansson ÖÖ 609,1, 24. Linn Holgersson ÖÖ 604,6, 30.Berit Olsson ÖÖ 601,9. Final: 1.Linda Olofsson Kinneved 208,0. Lagtävling: 1.Christianstads Sks 1226,7, 8.ÖÖ 1200,9. Herr Junior A: 1.Johannes Magnusson Ålems SF 616,2, 15.Henrik Olsson ÖÖ 593,8. Sportskytte, 3x20 Damer: 1.Lotten Johansson Ramselefors SF 581, 20. Berit Olsson ÖÖ 547, 26.Linn Holgersson ÖÖ 527. Lagtävling: 1.Ramselefors SF 1133, 6.ÖÖ Nationellt Liggande Sen: 1.Caroline Törnvall Ultuna Skf 198, 4.Katrine B. Hansson ÖÖ 197, 15.Berit Olsson ÖÖ 195, 26.Jan-Ola Olsson ÖÖ 194, 33.Henrik Olsson ÖÖ 193, 60.Linn Holgersson ÖÖ 191, 88.Anders Hansson ÖÖ 189. Final: 1.Anders Johansson Beteds SKF 346, 7.Berit Olsson ÖÖ 341, 9.Katrine B.Hansson ÖÖ 341. Lagtävling: 1. Helsingborgs SS 391, 2.ÖÖ (lag 1) 389, 14.ÖÖ (lag 2). Nationellt Ställningar Sen: 1.Patrik Johansson Upphärads SG 190, 11.Berit Olsson 187, 22.Linn Holgersson ÖÖ 184, 32.Anders Hansson ÖÖ 182, 55.Jan-Ola Olsson ÖÖ 177, 60.Katrine B.Hansson 177, 87.Henrik Olsson ÖÖ 166. Final: 1.Kim Jönsson Furulund 331, 5.Berit Olsson 327, 19.Linn Holgersson ÖÖ 319. Lagtävling: 1. Ålems SF 376, 7.ÖÖ (lag 2) 366, 9.ÖÖ (lag 1) 364. Wendes Open, Kristianstad 1/8 Liggande Final KL1-75: 1.Oscar Olsson Löderups Skytterkår 337. KL 1-3: 1.Per-Åke Persson ÖÖ 185. Ställning Final K1-K75: 1.Emma Olsson Löberöd Skf 312, 4.Per-Åke Persson ÖÖ 290. KS1-3: 1.Emma Olsson Löberöd Skf 183, 2.Per-Åke Persson ÖÖ 165.

27 DM Nationellt, Ystad 8/8 Liggande Final Senior: 1.Viktor Webeklint Furulund 344, 5.Katrine B.Hansson ÖÖ 342, 7.Jan-Ola Olsson ÖÖ 341, 9.Berit Olsson ÖÖ 338. Final Junior Ligg: 1.Johanna Klemmedsson Christianstad 339, 6.Henrik Olsson ÖÖ 328. KL2: 1.Henrik Olsson ÖÖ 191. KL3: 1.Anton Karlsson Ystad 187, 2.Per-Åke Persson ÖÖ 185. KL4: 1.Berit Olsson ÖÖ 193, 4.Anders Hansson ÖÖ 192, 6.Linn Holgersson ÖÖ 191. KLElit: 1.Viktor Webeklint Furulund 197, 3.Jan-Ola Olsson ÖÖ 195, 7.Katrine B. Hansson ÖÖ 194. Lagtävling Ligg Öppen: 1.Helsingborg 586, 2.ÖÖ(lag2) 580, 3.ÖÖ(lag1) 576. Ställning Final Senior: 1.Katrine B.Hansson ÖÖ 328 (9+7+9) 2.Berit Olsson ÖÖ (9+6+9) 328, 8.Linn Holgersson ÖÖ 316, 10.Anders Hansson ÖÖ 182 DNS Final Junior Ställning: 1.Emma Olsson Löberöd 320, 6.Henrik Olsson 274. K2: 1.André Friman Trelleborg 185, 4.Per-Åke Persson ÖÖ 165, 5.Henrik Olsson ÖÖ 158. K3: 1.Emma Olsson Löberöd 185, 3.Jan-Ola Olsson ÖÖ 178. K4: 1.Berit Olsson ÖÖ 189, 2.Linn Holgersson ÖÖ 185, 4.Anders Hansson ÖÖ 182. KElit: 1.Magnus Jansen Helsingborg 193, 2.Katrine B Hansson ÖÖ 188. Lagtävling Ställning Öppen: 1.Helsingborg 559, 2.ÖÖ (lag1) 556, 3.ÖÖ (lag2) 524. Banskyttemärken, korthåll Juniorkorthållsmärke Brons Silver Guld Juniorkorthållsmärke, påbyggnadsmärke Guld * Rasmus Jagerståhl Guld ** Rasmus Jagerståhl Guld *** Rasmus Jagerståhl Korthållsmärke Brons Silver Guld Eskil Andersson, Gustav Johnsson, Ebbe Plambeck, Filemon Mårtensson, Rasmus Jagerståhl Ebbe Plambeck, Filemon Mårtensson, Rasmus Jagerståhl Rasmus Jagerståhl Patrik Holmgren Henrik Olsson Henrik Olsson, Kristin Lindgren /Katrine Hansson

28 Korthållsgevär, fältskjutning Fälskyttet med korthållsgevär bedrivs till största delen runt om i Skåne på tävlingar arrangerade av Skånes Skyttesportförbunds Gevärssektion, men även på större tävlingar i angränsande län eller på riksnivå. Under året har fyra ÖÖ-skyttar synts till på fältskyttestigarna. Årets höjdpunkt blev utan tvekan SM-skyttet i Jönköping. Här hadde ÖÖ mycket att försvara från förra året, både en lagseger och Anders Hansson ett SM-silver. Både Anders och Jan-Ola Olsson bedömde avstånd och vind mycket väl och inför sista målet i knä hade båda tappat endast 2 träff. Anders avslutade snyggt med en 6:a vilket gav en individuell 3:e plats medan Jan-Ola var aningen för låg i figuren och tappade ut två skott till en förarglig 4:a i sista knä. Detta innebar en 6:e plats för J-O individuellt MEN det innebar också att Anders och Jan-Ola försvarade lagsegern i föreningslagtävlingen från förra året! Högst upp på pallen igen! På Skol-SM i Västerås sköt Johanna Lindgren 28 träffar av 36 möjliga,vilket är mycket bra då det var hennes första fältskjutning. Resultaten i korthållsfältskytte är av mycket god klass. Per-Åke Persson är den flitigaste fältskytten med fina framgångar. Bl a belv Per-Åke tvåa vid SSM i Ringamåla och 4:a vid DM i Hyllstofta - den gången före de båda SMlagsegrarna Anders och Jan-Ola!

29 Externa tävlingar Syd SM, Ringamåla 28/6 Mästerskap liggande: 1.Mattias Pettersson Ingelstad 31, 2.Per-Åke Persson ÖÖ 27. KF2: 1.Per-Åke Persson ÖÖ 27. 2xFältskjutning, Brännhult 12/7 Tävling 1, okända avstånd Klass liggande: 1.Per-Åke Persson ÖÖ 37. Tävling 2, kända avstånd Klass liggande: 1.Per-Åke Persson ÖÖ 44. SM, Jönköping 27/7 Öppen klass: 1.Christer Berntsson Varberg 36, 3.Anders Hansson ÖÖ 34, 6.Jan-Ola Olsson ÖÖ 32. Föreningslag: 1.ÖÖ 66. DM, Hyllstofta 6/9 Mästerskap A: 1.Lasse Åkesson Össjö 41, 4.Per-Åke Persson ÖÖ 38, 10.Anders Hansson ÖÖ 35, 18.Jan-Ola Olsson ÖÖ 28. KF3: 1.Lasse Åkesson Össjö 41, 2.Per-Åke Persson ÖÖ 38, 5.Anders Hansson ÖÖ 35, 12.Jan-Ola Olsson ÖÖ 28. Föreningslag: 1.Falsterbo/Vellinge 113, 5.ÖÖ 101. Skol-SM, Västerås 27/9 KF 15: 1.Malin Svedberg Irstaskolan 36, 9.Johanna Lindgren Färsinga Lärcenter 28. /Per-Åke Persson

30 6,5mm-gevär, banskjutning 300m Föreningens 6,5mm-gevärsskytte skjuts på 300m-banan på skjutbanan i Sjömossen utanför Bjärsjölagård. Torsdagskvällar under sommarhalvåret är banan öppen för träning och medan Månadstävlingar och andra föreningstävlingar skjuts på helger enligt föreningsprogrammet. Vi har under många år haft en något ojämn skjutvall på 300m. I samband med rivning och bygge av nytt hus för handikapptoalett passade vi på att gjuta ny skjutvall. Den blev mycket bra! Årets föreningsmästare i både liggande och ställningar blev Berit Olsson. I årets Svenska Dagbladets Riksskyttetävling placerade sig Anders Hansson bäst genom att bli femma i klass G3 på 242 poäng. Vid SSM i Karlshamn vann föreningen lagtävlingen i liggande och blev tvåa i ställningar. Individuellt vann Anton Karlsson klass G3 i både liggande och ställningar. Berit Olsson sköt final i ställningar och slutade femma. I liggandefinalen sköt både Berit Olsson och Jan-Ola Olsson och slutade trea respektive sexa. I del ett av årets Skånska skyttehelg i Skurup vann Berit Olsson finalen på 417 poäng. Även Anton Karlsson sköt final och slutade på plats tio. När Skånskt mästerskap i ställningsskytte avgjordes i Landskrona i augusti visade föreningslaget med Berit, Jan-Ola och Linn ännu en gång framfötterna och vann föreningslagstävlingen. Årets SM gick i Kristinehamn och föreningen deltog med två skyttar, Berit Olsson och Jan-Ola Olsson. Det blev tyvärr ingen final, varken i liggande eller ställningar. För andra året fick vi skjuta Brommastafetten. Det var samma lagmedlemmar som i fjol, dvs Berit Olsson, Jan-Ola Olsson, Anders Hansson, Linn Holgersson och Håkan Andersson. I år hamnade vi på plats elva, vilket var något sämre än i fjol. Men vi är med till nästa år! Individuellt sköt Håkan Andersson bäst liggandeklassen och blev åtta på =237 poäng. I ställningar sköt Berit Olsson =235 poäng och blev fyra. Det blir lite förändringar till nästa års tävling. Hittills har det varit tre ställningsskyttar och två liggskyttar men nästa år blir det två ställningsskyttar och tre liggskyttar. Årets bästa serie sköts på vår sista månadstävling där Jan-Ola Olsson började med 47, 47, 49 i liggande och sen slutade han med 50 poäng i ställningsserien!

31 Interna tävlingar Föreningsmästerskap 300m liggande: 1.Berit Olsson 343, 2.Jan-Ola Olsson 336, 3.Anders Hansson 332, 4.Håkan Andersson 331, 5.Linn Holgersson m ställning: 1.Berit Olsson 315, 2.Anders Hansson 292, 3.Jan-Ola Olsson 284. Cup 300m: Semifinal: Hilding Andersson-Linn Holgersson 34-92, Rasmus Jagerstål -Berit Olsson Final: Linn Holgersson - Berit Olsson Månadstävling 300m Öppen klass, ligg GLi: 1.Berit Olsson 606, 2.Linn Holgersson 601, 3.Hilding Andersson 600, 4.Jan-Ola Olsson m Öppen klass, ställning GSt: 1.Jan-Ola Olsson 617, 2.Linn Holgersson 593, 3.Berit Olsson m Klass G15: 1.Rasmus Jagerstål m Ställningspris GSenior: 1.Berit Olsson 165, 2.Jan-Ola Olsson 159, 3.Linn Holgersson 147. GVeteran: 1.Hilding Andersson 98. Poängpris 300m Berit Olsson, Linn Holgersson 100-poängspris Berit Olsson Externa tävlingar Svenska Dagbladets Riksskytte 300m, Division 1: 1.F21 Skf 733, 8.ÖÖ 1 726, 60.ÖÖ m, medalj 1: 1.Söderala 734, 12.ÖÖ 726. GE: 1.Caroline Törnvall Ultuna 248, 25.Berit Olsson 243. G4: 1.Peter U Larsson Vaksala 247, 21.Jan-Ola Olsson 241, 47.Linn Holgersson 237. G3: 1.Peter Eriksson Kila 244, 5.Anders Hansson 242, 27.Olle Holgersson 233, 61.Anton Karlsson, 87.Per Sandström 214. G70: 1.Östen Tarland Eslöv 245, 50.Hilding Andersson 163. Skånskt Mästerskap liggande Christianstad 7/6 Final Senior: 1.Henrik Bengtsson Skurup 341, 2.Berit Olsson ÖÖ 336, 8.Jan-Ola Olsson ÖÖ328. G Elit: 1.Berit Olsson ÖÖ 241. G 4: 1.Henrik Bengtsson Skurup 244, 2.Jan-Ola Olsson ÖÖ 238. Lagtävling: 1 Skurup 727. DM 300m 3x20 Skurup 13/6 Dam: 1.Jane Jönsson Skurup 550, 2.Berit Olsson ÖÖ 548.

32 Syd SM nationellt 300m Karlshamn 27/6 Liggande Final Seniorer: 1.Henrik Bengtsson Skurup 341, 3.Berit Olsson ÖÖ Jan-Ola Olsson ÖÖ 335. Föreningslag: 1.ÖÖ 568. G Elit: 1.Jane Jönsson Skurup 194, 4.Berit Olsson ÖÖ 190. G 4: 1.Henrik Bengtsson Skurup 196, 2.Jan-Ola Olsson ÖÖ 193, 8.Linn Holgersson 185. G 3: 1.Anton Karlsson ÖÖ 182. Ställning Final Seniorer: 1.Jane Jönsson Skurup 324, 5.Berit Olsson ÖÖ 322. Föreningslag: 1.Landskrona 526, 2.ÖÖ 516. G Elit: 1.Jane Jönsson Skurup 185, 2.Berit Olsson ÖÖ 183. G 4: 1.Oscar Klemmedsson Christianstad 184, 7.Jan-Ola Olsson ÖÖ 167, 8.Linn Holgersson 166. G 3: 1.Anton Karlsson ÖÖ 169. Sweden GP 3 Kristianstad 10-12/7 Klass 60 ligg 300m Dam: 1.Anna Normann I16/Lv6 587, 3.Berit Olsson ÖÖ 582. Skånsk skyttehelg del 1, Skurup 18/7 Final Samtliga: 1.Berit Olsson ÖÖ 417, 10.Anton Karlsson ÖÖ 370. G Sen: 1.Berit Olsson 329, 7.Anton Karlsson ÖÖ 298, 9.Jan-Ola Olsson ÖÖ 267, 11.Linn Holgersson ÖÖ 262. Skånsk skyttehelg del 2, Landskrona 19/7 Final Ställningar: 1.Linda Strand Karlstad/Ulvsby 331, 5.Berit Olsson ÖÖ 316. G Elit: 1.Linda Strand Karlstad/Ulvsby 240, 4.Berit Olsson ÖÖ 230. G 4: 1.Oscar Klemmedsson Christianstad 232, 6.Jan-Ola Olsson ÖÖ 207. Skånskt Mästerskap, Ställningar, Landskrona 15/8 Final, Seniorer: 1.Ingemar Månsson Helsingborg 324, 2.Berit Olsson ÖÖ 323, 6.Jan-Ola Olsson ÖÖ 303, 11.Linn Holgersson 209. Omg.1+2, G Elit: 1.Ingemar Månsson Helsingborg =235, 4.Berit Olsson ÖÖ =232. G 4: 1.Jan-Ola Olsson ÖÖ =227, 5.Linn Holgersson ÖÖ =209. Lagtävling: 1.ÖÖ 668. SM, seniorer och veteraner, Kristinehamn 22-23/8 Liggande Senior Omg 1+2: 1.Ella Carlsson Ramsberg 247, 47.Berit Olsson ÖÖ 238, 55.Jan-Ola Olsson ÖÖ 237. Lag: 1.Karlstad-Ulvsby2 487, 21.ÖÖ 475. Ställningar Senior omg 1+2: : 1.Anders Brolund Arvika 241, 28.Berit Olsson ÖÖ 228, 41.Jan-Ola Olsson ÖÖ 225. Lag: 1.Söderala 1 470, 13.ÖÖ 453.

33 Brommastafetten, Stålboda 30/8 Stafetten:1.Söderala 1173, 11.ÖÖ Individuellt Ställning: 1.Helena Jansson Söderala =240, 4.Berit Olsson ÖÖ =235, 47.Linn Holgersson ÖÖ =214, 52.Anders Hansson ÖÖ =206. Liggande: 1.Jonas Olsson Karlstad Ulvsby =245, 8.Håkan Andersson ÖÖ = Jan-Ola Olsson ÖÖ =234. Mästerskap ställning: 1.Linda Strand Karlstad Ulvsby, 8.Berit Olsson. Mästerskap liggande: 1.Angelica Björk Ununge, 7.Håkan Andersson ÖÖ. Mönsterås SKF VPR: 1.Karlstad Ulvsby 143, 4.ÖÖ ,5mm-gevärsmärken Juniorskyttemärke 6,5mm Brons Silver Guld Rasmus Jagerstål Rasmus Jagerstål Rasmus Jagerstål Juniorskyttemärke 6,5mm, påbyggnadsmärke Guld * Rasmus Jagerstål Högre årtalsmärke Guld * Jan-Ola Olsson (3:e stjärnan) /Berit Olsson

34 6,5mm-gevär, fältskjutning Fälskyttet med 6,5mm-gevär bedrivs till största delen runt om i Skåne på tävlingar arrangerade av Skånes Skyttesportförbunds Gevärssektion, men även på större tävlingar i angränsande län eller på riksnivå. Under året har två ÖÖ-skyttar synts till på fältskyttestigarna. Det är Per-Åke Persson och Olle Holgersson som försöker så gott de kan. I föreningsmästerskapet var Per-Åke vassast och vann före Olle. Interna tävlingar Föreningsmästerskap 6,5mm-gevär, fält: 1.Per-Åke Persson 36, 2.Olle Holgersson 22. Trippeln 1.Per-Åke Persson 64, 2.Olle Holgersson 60. Externa tävlingar Vinterträffen, Gammalstorp 18/1 GF4: 1.Alf Eriksson Österlen 31, 3.Per- Åke Persson ÖÖ 15, 4.Olle Holgersson ÖÖ 9. Fältskjutning, Rinkaby1/3 GF4: 1.Jan Larsen Ramlöse 30, 8.Per- Åke Persson ÖÖ 18, 9.Olle Holgersson ÖÖ 18. Skåne förbundets cup: Olle Holgersson ÖÖ 18 - Sune Persson S.Gärds 25, Per- Åke Persson ÖÖ - wo Syd SM, Karlshamn15/3 GF4: 1.Johan Yngveson Gammalstorp 28, 6.Per-Åke Persson ÖÖ 15, 7.Olle Holgersson ÖÖ 14 Fältskjutning, Hardeberga 22/3 GF4: 1.Lasse R Pedersen Vemmelev 27, 5.Olle Holgersson ÖÖ 22, 6.Per-Åke Persson ÖÖ 22. Skåneförbundets cup: Jan Göransson Skivarp 22/4 - Per-Åke Persson ÖÖ 22/7

35 Fältskjutning, Vilshult12/4 GS 1.Göran Olsson Hällestad/Dalby 30, 8.Per-Åke Persson ÖÖ 18, 9.Olle Holgersson ÖÖ 17. Svenska Mästerskapen, Ravlunda 3/5 SM 6,5mm-gevär fältskjutning 2015: 1.Christer Berntsson Varberg 41, 66.Per-Åke Persson ÖÖ 24, 78.Olle Holgersson ÖÖ 15. DM, Rinkaby11/10 DM: 1.Ingemar Månsson Helsingborg 38, 12.Per- Åke Persson ÖÖ 29, 14.Olle Holgersson ÖÖ 28. GF4: 1.Jan Larsen Ramlöse 24, 5.Per-Åke Persson ÖÖ 23, 9.Olle Holgersson ÖÖ 20. Skåneförbundets cup: Per-Åke Persson ÖÖ 23 - Sven Wildmark P7 26. Kretsmästerskap MY-kretsen: 1.Sven Wildmark P7 35, 6.Per-Åke Persson ÖÖ 29, 7.Olle Holgersson ÖÖ 28. Fältskjutning, Dalby18/10 GF4: 1.Jan Larsen Ramlöse 30, 12.Per-Åke Persson ÖÖ 19. Oktoberträffen, Sölvesborg25/10 GS: 1.Lasse Åkesson Össjö 26, 8.Per-Åke Persson ÖÖ 19. Fältskjutning, Trelleborg8/11 GF4: 1.Lasse Åkesson Össjö 26, 10.Per-Åke Persson ÖÖ 14. /Per-Åke Persson

36 Samarbetspartners under året Ett stort tack för årets samarbete till... Bjärsjölagård Håkan Andersson

LUFTGEVÄRSSKYTTE 2015 / 2016 ÖVED-ÖSTRABY SKYTTEFÖRENING

LUFTGEVÄRSSKYTTE 2015 / 2016 ÖVED-ÖSTRABY SKYTTEFÖRENING LUFTGEVÄRSSKYTTE 0 / 0 ÖVED-ÖSTRABY SKYTTEFÖRENING Ledare: Håkan Andersson tel: 0-9 Linn Holgersson tel: 0-9 9 Anders Hansson tel: 00-9 Els-Marie Hansson tel: 0-00 Öved-Östraby Skytteförening bildades

Läs mer

Mästare Liggande Kim Jönsson, Furulund

Mästare Liggande Kim Jönsson, Furulund 2017-06-04 Mästare Liggande Kim Jönsson, Furulund Mästare Ställningar Niklas Jogmark, Furulund Lagtävling Liggande Öved-Östraby Skf lag 1 Tävlingen har genomförts i samarbete med: Samt: Svedala Radio TV

Läs mer

Mästare Liggande Rasmus Jagerstål, Löberöd

Mästare Liggande Rasmus Jagerstål, Löberöd 2016-05-15 Mästare Liggande Rasmus Jagerstål, Löberöd Mästare Ställningar Göthe Corneliusson, Svedala-Börringe Lagtävling Liggande Dagstorp/Lilla Harrie Lag 1 Tävlingen har genomförts i samarbete med:

Läs mer

Öved-Östraby Skytteförening

Öved-Östraby Skytteförening Öved-Östraby Skytteförening Verksamhetsberättelse för 2016 Inledning Så har det blivit dags att summera 2016 års verksamheter i Öved-Östraby skytteförening. Många händelser är väl värda att uppmärksamma

Läs mer

LUFTGEVÄRSSKYTTE ÖVED-ÖSTRABY SKYTTEFÖRENING

LUFTGEVÄRSSKYTTE ÖVED-ÖSTRABY SKYTTEFÖRENING LUFTGEVÄRSSKYTTE 0 ÖVED-ÖSTRABY SKYTTEFÖRENING Ledare: Håkan Andersson tel: 0-9 Linn Holgersson tel: 0-9 9 Anders Hansson tel: 00-9 Els-Marie Hansson tel: 0-00 Öved-Östraby Skytteförening bildades 9 då

Läs mer

Skånskt Mästerskap

Skånskt Mästerskap Skånskt Mästerskap 2018-08-11 FINAL LIGGANDE UNGDOM 1 Anton Salomonsson Barkåkra-Hjärnarp KL 13 196 50 50 48 344 2 Angelica Christensen Trelleborg KL 13 196 49 49 48 342 3 Hedvig Råberg Löderup KL 13 193

Läs mer

LUFTGEVÄRSSKYTTE ÖVED-ÖSTRABY SKYTTEFÖRENING

LUFTGEVÄRSSKYTTE ÖVED-ÖSTRABY SKYTTEFÖRENING LUFTGEVÄRSSKYTTE 0 ÖVED-ÖSTRABY SKYTTEFÖRENING Ledare: Håkan Andersson tel: 0-9 Linn Holgersson tel: 0-9 9 Anders Hansson tel: 00-9 Els-Marie Hansson tel: 0-00 Öved-Östraby Skytteförening bildades 9 då

Läs mer

Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2016, tävling

Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2016, tävling Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2016, tävling 1 Resultatlista 2016 Ungdomsskytte Mästerskap 50 m 1 Johan Thelander 340 Guld 2 Tim Sidneysson 339 Silver 3 Jesper Johansson 334

Läs mer

Sparbanken Syd Open KH User:Ystad SG Class KL 9 Kval Liggande YSTADS SKYTTEGILLE

Sparbanken Syd Open KH User:Ystad SG Class KL 9 Kval Liggande YSTADS SKYTTEGILLE Class KL 9 1 Robin Nilsson Sölvesborgs SkytteföreningKL 9 45 48 44 47 184 2 Alvin Svensson Sölvesborgs SkytteföreningKL 9 46 46 44 46 182 3 Rasmus Jagerstål Löberöds Skytteförening KL 9 48 44 42 44 178

Läs mer

Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2017, tävling

Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2017, tävling Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2017, tävling 1 Resultatlista 2017 Ungdomsskytte Mästerskap 50 m 1 Oskar Larsson 337 Guld 2 Teddi Andersson 332 Silver 3 Jesper Johansson 332

Läs mer

Resultat Minikedjan 19 juli 2012 Öved-Östraby Skytteförening

Resultat Minikedjan 19 juli 2012 Öved-Östraby Skytteförening Resultat Minikedjan 19 juli 2012 Medaljörer från Minikedjan 2012, fr v: Henrik Bengtsson Svedala-Börringe, Caroline Törnvall Ultuna, Hampus Bokelund Össjö, Emma Wallerström Ununge, Ingemar Månsson Helsingborg,

Läs mer

2015-05-24 Mästare Liggande Johny Vadebo, Helsingborg

2015-05-24 Mästare Liggande Johny Vadebo, Helsingborg 2015-05-24 Mästare Liggande Johny Vadebo, Helsingborg Mästare Ställningar Göthe Corneliusson, Svedala-Börringe Lagtävling Liggande Svedala-Börringe Lag 1 Tävlingen har genomförts i samarbete med: Samt:

Läs mer

Öved-Östraby Skytteförening

Öved-Östraby Skytteförening Verksamhetsberättelse 2018 Öved-Östraby Skytteförening 2 (40) Inledning Ännu ett verksamhetsår att titta tillbaka på i min roll som ordförande för föreningen. Det känns som en ynnest att få verka i en

Läs mer

YSTADS SKYTTEGILLE SPARBANKEN SYD OPEN

YSTADS SKYTTEGILLE SPARBANKEN SYD OPEN Sparbanken Syd Open LG Class L 9 1 Inez Arvidsson Sjöbo Ungdomsskyttegille L 9 418,9 35* 2 Theodor Johansson-Björk Sjöbo Ungdomsskyttegille L 9 415,0 28* 3 Alva Malmqvist Vellinge Sportskytteklubb L 9

Läs mer

Invigning av elektroniska tavlor på skjutbanan och Korpskjutning

Invigning av elektroniska tavlor på skjutbanan och Korpskjutning Invigning av elektroniska tavlor på skjutbanan och Korpskjutning Kristi Himmelfärdsdagen 2/6 2011 De senaste åren har vi sett en trend med minskat antal ungdomsmedlemmar i Öved-Östraby Skytteförening.

Läs mer

Startlist. Algutsrums Skytteförenin (SM) Algutsrums Skytteförenin (SM)

Startlist. Algutsrums Skytteförenin (SM) Algutsrums Skytteförenin (SM) Algutsrums Skytteförenin (SM) Algutsrums Skytteförenin (SM) Peter Fransson (KL 55) Saturday 2/7 Kl 12:15 Relay 4 Lane 20 Totalt = 1 Page 1 of 65535 Barkåkra-Hjärnarps Skytt (SK) Barkåkra-Hjärnarps Skytt

Läs mer

YSTADS SKYTTEGILLE SPARBANKEN SYD OPEN

YSTADS SKYTTEGILLE SPARBANKEN SYD OPEN Andrarum-Brösarps Skyttefören Andrarum-Brösarps Skyttefören Mattias Johansson (Övriga Stå) Sunday 7/2 Kl 10:05 Relay 6 Lane 11 Jesper Krondahl (Övriga Stå) Sunday 7/2 Kl 10:05 Relay 6 Lane 12 Emma Andersson

Läs mer

Järnsmällen 2016 RESULTAT

Järnsmällen 2016 RESULTAT Elsa Andersson L 9 Tomelilla 102,1 103,1 101,2 104,3 410,7 24 1 Oskar Löfvander L 9 Kävlinge 100,6 102,0 104,4 102,7 409,7 21 2 Theodor Johansson Björk L 9 Sjöbo 100,8 101,5 103,9 100,7 406,9 22 3 Lova

Läs mer

Christanstads Skyttesällskap GÅSASKJUTNING. 29 September 2013 RESULTAT

Christanstads Skyttesällskap GÅSASKJUTNING. 29 September 2013 RESULTAT Christanstads Skyttesällskap GÅSASKJUTNING 29 September 2013 RESULTAT Gåsaskytte 2013 Bana Tävling A Resultat Tävling A, Klass J 1 Mattias Pettersson Ingelstad Skytteklubb 50 47 50 147 8* 2 Viktor Klemmedsson

Läs mer

Öved-Östraby Skytteförening

Öved-Östraby Skytteförening Öved-Östraby Skytteförening Verksamhetsberättelse för 2012 Verksamhetsberättelse för 2012 Styrelsen för får härmed lämna följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2012. Styrelsens sammansättning

Läs mer

YSTADS SKYTTEGILLE SPARBANKEN SYD OPEN

YSTADS SKYTTEGILLE SPARBANKEN SYD OPEN Andrarum-Brösarps Skyttefören Andrarum-Brösarps Skyttefören Jesper Krondahl (Övriga Stå) Saturday 31/1 Kl 10:05 Relay 2 Lane 7 Mattias Johansson (Övriga Stå) Saturday 31/1 Kl 10:05 Relay 2 Lane 8 Oskar

Läs mer

S a p r a b r a b n a k n e k n e Sy S d y Op O e p n

S a p r a b r a b n a k n e k n e Sy S d y Op O e p n Sparba anken Sy yd Open Luftg gevä är 2019-02 2-02/03 Class LSi Mini - Totalt Valter Camnerin Åkarps Sportskyttar 97.2 101.9 96.5 101.0 396,6 20* Tino Edenheim Ystads Skyttegille 88.3 92.1 96.5 86.8 363,7

Läs mer

Eslöv Jubileumstävling 2013

Eslöv Jubileumstävling 2013 Emma Ellberg Medel Åkarp 52,8 52,4 52,2 52,6 52,7 52,1 51,7 52,7 419,2 Andreas Petersson Medel Åkarp 53,0 52,0 52,8 51,9 52,0 53,0 52,0 51,9 418,6 Johan Christensson Medel Vellinge 53,0 51,2 52,2 51,9

Läs mer

Vi vill tacka alla som på något sätt har sponsrat oss till denna tävling.

Vi vill tacka alla som på något sätt har sponsrat oss till denna tävling. Vi vill tacka alla som på något sätt har sponsrat oss till denna tävling. A Hanssons Rör AB ICA MAXI Bromölla Ivetofta Sparbank Rosens Blommor ETT STORT TACK! Bromölla Skytteförening Branthalla cup s vandringspriser

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 Verksamhetsberättelse för år 2018 Styrelsen för Dagstorp- Lilla Harrie skytteförening redovisar här 2018 års verksamhet. Styrelsen har haft följande sammansättning: Ordf. Hans

Läs mer

SSM 2013 Halland. Junior

SSM 2013 Halland. Junior Final Liggade Senior 1 Anders Petersson Älmhult 344 2 Mattias Lydén Ingelstad 342 3 Camilla Oskarsson Gammalstorp 340 4 Fredrik Löfvander Dagstorp/lilla H 340 5 Henrik Bengtsson Svedala/Börringe 340 6

Läs mer

^LJĚƐǀĞŶƐŬĂ DćƐƚĞƌƐŬĂƉĞŶ 'Ğǀćƌ ^ŬƵƌƵƉ ϯ ũƶůŝ ϮϬϭϲ Resultatlistor

^LJĚƐǀĞŶƐŬĂ DćƐƚĞƌƐŬĂƉĞŶ 'Ğǀćƌ ^ŬƵƌƵƉ ϯ ũƶůŝ ϮϬϭϲ Resultatlistor Resultatlistor Sydsvenska Mästerskapen 2016, liggande GL 15 1 Rasmus Jagerstål Löberöds SKF (Sk) 129 88 GL 17 1 Mattias Pettersson Ingelstad SKK (Sm) 146 97 2 Henrik Olsson Öved-Östraby SKF (Sk) 142 95

Läs mer

Malmö-Ystad Skyttekrets. För Malmö-Ystad Skyttekrets. Verksamhetsber 2017+Prislista.doc

Malmö-Ystad Skyttekrets. För Malmö-Ystad Skyttekrets. Verksamhetsber 2017+Prislista.doc Malmö-Ystad Skyttekrets 2017 För Malmö-Ystad Skyttekrets Malmö-Ystad Skyttekrets 2018-02-16 Sid 2 (16) INNEHÅLLSFÖRTECKNING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017....3 Inledning... 3 Års- och styrelsemöten... 3 Aktiviteter...

Läs mer

Möte med GEVÄRSSEKTIONEN i Skånes Skyttesportförbund Onsdag

Möte med GEVÄRSSEKTIONEN i Skånes Skyttesportförbund Onsdag Möte med GEVÄRSSEKTIONEN i Skånes Skyttesportförbund Onsdag 2011-04-13 Plats: Skolhuset, Revingehed Tidpunkt: 18.30 Närvarande: Anmält förhinder: Ej anmält förhinder: Jan-Ola Olsson Sandy Heinmark Lars

Läs mer

Sydsvenska mästerskapet 3 x 20 Halmstad

Sydsvenska mästerskapet 3 x 20 Halmstad Sydsvenska mästerskapet 3 x 20 Halmstad 2007-06-24 Dam 1 Therese Hermansson Blomstermåla 99 97 91 95 94 92 568 2 Sussie Rönnemyr Sv-Börringe 97 98 92 90 94 89 560 3 Anna Lundgren Halmstad 98 98 90 91 88

Läs mer

Malmö-Ystad Skyttekrets. För Malmö-Ystad Skyttekrets. Verksamhetsber 2018+Prislista.doc

Malmö-Ystad Skyttekrets. För Malmö-Ystad Skyttekrets. Verksamhetsber 2018+Prislista.doc Malmö-Ystad Skyttekrets 2018 För Malmö-Ystad Skyttekrets Malmö-Ystad Skyttekrets 2019-02-13 Sid 2 (17) INNEHÅLLSFÖRTECKNING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018....3 Inledning... 3 Års- och styrelsemöten... 3 Aktiviteter...

Läs mer

Svenska Mästerskapen H 60 ligg D 3x20

Svenska Mästerskapen H 60 ligg D 3x20 Ystads Skyttegille samt medarrangerande föreningar Svenska Mästerskapen H 60 ligg D 3x20 Ö VED STRABY SKYTTE- FÖRENING Nationellt och Sportskytte 23-29 juli 2012 H 60 ligg 1 1535068 Andersson, Sam / Dagstorp-Lilla

Läs mer

Gåsaskjutning 17 September 2017 RESULTAT

Gåsaskjutning 17 September 2017 RESULTAT Christianstads Skyttesällskap Gåsaskjutning 17 September 2017 RESULTAT Gåsaskytte 2017 Bana Tävling A Resultat Tävling A, Klass G13 1 Rasmus Jagerstål Löberöds Skytteförening 45 48 48 141 2* 2 Liam Bernhardsson

Läs mer

Malmö-Ystad Skyttekrets. För Malmö-Ystad Skyttekrets. Verksamhetsber 2016+Prislista.doc

Malmö-Ystad Skyttekrets. För Malmö-Ystad Skyttekrets. Verksamhetsber 2016+Prislista.doc Malmö-Ystad Skyttekrets 2016 För Malmö-Ystad Skyttekrets Malmö-Ystad Skyttekrets 2017-02-11 Sid 2 (16) INNEHÅLLSFÖRTECKNING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016.... 3 Inledning... 3 Års- och styrelsemöten... 3 Aktiviteter...

Läs mer

Resultat. Margarethakedjan. Tävling A (15 Ligg) och Extratävling. 21 juli 2012 Landskrona

Resultat. Margarethakedjan. Tävling A (15 Ligg) och Extratävling. 21 juli 2012 Landskrona Resultat Margarethakedjan Tävling A (15 Ligg) och Extratävling 21 juli 2012 Landskrona Öved-Östraby Landskrona Helsingborgs Skytteförening Skyttegille Skyttesällskap Resultat, fler bilder och historik

Läs mer

Sparbanken Cup, Kristianstad

Sparbanken Cup, Kristianstad Klass L9 1 Dennis Oscarsson Åkarp spk 49 50 50 50 50 50 50 50 399 2 Isaac Högfeldt Ängelholm sks 50 50 50 50 48 50 50 50 398 3 Sara Trulsson Knislinge Skf 50 50 50 50 50 50 49 49 398 4 Maja Persson Hässlehoms

Läs mer

Resultatlista SSM Gevär Bana Karlshamns SKF

Resultatlista SSM Gevär Bana Karlshamns SKF Resultatlista SSM Gevär Bana 2015-06-27 Karlshamns SKF Final Ställningar Seniorer Grund S1 S2 1 2 3 4 5 Summa 1 Jane Jönsson Skurup 185 48 47 8 9 7 10 10 324 2 Stefan Svensson Veinge Eldsberga 182 48 43

Läs mer

ÖVERSIKT TIDER SM 50m 2017

ÖVERSIKT TIDER SM 50m 2017 ÖVERSIKT TIDER SM 50m 07 Fredag 4/7 Skjutlag Herrar 60 ligg Eliminering Kl.0.00-0.5 / 0.5-.05 Skjutlag Herrar 60 ligg Eliminering Kl..00-.5 /.5-3.05 Skjutlag 3 Damer 60 ligg Kl.4.00-4.5 / 4.5-5.05 Final

Läs mer

Malmö-Ystad Skyttekrets. För Malmö-Ystad Skyttekrets. Verksamhetsber 2015+Prislista_REVIDERAD.doc

Malmö-Ystad Skyttekrets. För Malmö-Ystad Skyttekrets. Verksamhetsber 2015+Prislista_REVIDERAD.doc Malmö-Ystad Skyttekrets 2015 För Malmö-Ystad Skyttekrets Malmö-Ystad Skyttekrets 2016-02-16 Sid 2 (17) INNEHÅLLSFÖRTECKNING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015....3 Inledning...3 Års- och styrelsemöten...3 Aktiviteter...3

Läs mer

Korthåll fält JSM 2016 patrull 1 upprop kl 08:45

Korthåll fält JSM 2016 patrull 1 upprop kl 08:45 Korthåll fält JSM 2016 patrull 1 upprop kl 08:45 1 Johan Stenborg Bälinge-Jumkil skf JSM 2 Emanuel Söderlund Kristinehamns skytteförening JSM 3 Sofie Wetter Arboga Skg RM 4 Linnea Stridh Löderups skyttekår

Läs mer

Göteborg Namn Klubb Sävsjö Trollhättan Eskilstuna GP-final Summa Pris 1 JANNESSON Marie Össjö kr 2 OLOFSSON Linda Kinneved 18 21

Göteborg Namn Klubb Sävsjö Trollhättan Eskilstuna GP-final Summa Pris 1 JANNESSON Marie Össjö kr 2 OLOFSSON Linda Kinneved 18 21 Damer 3x20 50m Totalt antal starter 31 2 325 kr 1 JANNESSON Marie Össjö 14 18 16 27 61 1 163 kr 2 OLOFSSON Linda Kinneved 18 21 18 0 39 698 kr 3 LINDBERG Cecilia Aspö 10 0 10 18 38 465 kr 3 KLEMMEDSSON

Läs mer

KRISTIANSTAD 12-14/ CHRISTIANSTADS SKYTTESÄLLSKAP

KRISTIANSTAD 12-14/ CHRISTIANSTADS SKYTTESÄLLSKAP RESULTATLISTA KRISTIANSTAD 12-14/9 2014 CHRISTIANSTADS SKYTTESÄLLSKAP Christianstads skyttesällskap tackar följande företag och sammarbetspartners för det stöd och hjälp som ni gett till tävlingarna. ETT

Läs mer

10:30 Skyttar tillgång till banan 10:45 Förberedesletid och provskottstid 11:00 Tävlingsskott start

10:30 Skyttar tillgång till banan 10:45 Förberedesletid och provskottstid 11:00 Tävlingsskott start Sportskytte 6,5 mm, 3 x 10 skott Fredag 12 september Provskott Lag Bana Namn Klubb Distrikt 10:45 1 1 Samuel Jos Bromma-Solna JSM Stockholm 10:45 1 2 Alexandra Klåvus Skultuna JSM Västmanland 10:45 1 3

Läs mer

RESULTATLISTA. DM 300m Liggande Wendesbanan, Kristianstad

RESULTATLISTA. DM 300m Liggande Wendesbanan, Kristianstad RESULTATLISTA DM 300m Liggande 2013-06-09 Wendesbanan, Kristianstad GRUNDOMGÅNG Klass G 15 1 Viktor Klemmedsson Christianstads 12 Thea B Persson Christianstads 44 49 47 44 45 229 100kr 46 46 45 43 41 221

Läs mer

Resultat Margarethakedjan juli 2012 Landskrona Öved-Östraby Landskrona Helsingborgs Skytteförening Skyttegille Skyttesällskap

Resultat Margarethakedjan juli 2012 Landskrona Öved-Östraby Landskrona Helsingborgs Skytteförening Skyttegille Skyttesällskap Resultat Margarethakedjan 21-22 juli 2012 Landskrona Öved-Östraby Landskrona Helsingborgs Skytteförening Skyttegille Skyttesällskap Så var sista skottet skjutet och ännu en Margarethakedjevinnare är korad!

Läs mer

Dam 60 Ligg 50m Plac. Klass Skytt Förening Licens Ställning Serie 1 Serie 2 Serie 3 Serie 4 Serie 5 Serie 6 Summa. Dj 60 Ligg 50m

Dam 60 Ligg 50m Plac. Klass Skytt Förening Licens Ställning Serie 1 Serie 2 Serie 3 Serie 4 Serie 5 Serie 6 Summa. Dj 60 Ligg 50m Dam 60 Ligg 50m Plac. Klass Skytt Förening Licens Ställning Serie 1 Serie 2 Serie 3 Serie 4 Serie 5 Serie 6 Summa 1 Dam Linda Olofsson Kinneveds Skf 248767 Ligg 104,0 103,5 103,0 103,3 104,4 102,2 620,4

Läs mer

Skjutlag Tavla Upprop Nummer Namn Förening Klass Distrikt Licens : Olsson Berit Öved-Östraby SF Öppet Skånes

Skjutlag Tavla Upprop Nummer Namn Förening Klass Distrikt Licens : Olsson Berit Öved-Östraby SF Öppet Skånes Tisdag 28/7 Korthåll ställning 1 1 1 2 1 3 10:00 1178407 Olsson Berit Öved-Östraby SF Öppet Skånes Skyttesportförbund Ja 1 4 10:00 679589 Christensson Andreas Vellinge SK Öppet Skånes Skyttesportförbund

Läs mer

Totalt antal starter 45 1:a pris 1688 Estimerad prispott kr 2:a pris 1013 Insamlad prispott kr 3:a pris 675

Totalt antal starter 45 1:a pris 1688 Estimerad prispott kr 2:a pris 1013 Insamlad prispott kr 3:a pris 675 Dam 60 Ligg Totalt antal starter 45 :a pris 688 Estimerad prispott 3 375 kr 2:a pris 03 Insamlad prispott 3 375 kr 3:a pris 675 JOHANSSON Gabriella Gullabo Skytteförening 0 4 2 3,5 66,5 2 ENQVIST Marie

Läs mer

Christianstads Skyttesällskap. Gåsaskjutning. 4 Oktober 2009 RESULTAT

Christianstads Skyttesällskap. Gåsaskjutning. 4 Oktober 2009 RESULTAT Christianstads Skyttesällskap Gåsaskjutning 4 Oktober 2009 RESULTAT Gåsaskytte 2009 Bana Tävling A Resultat Tävling A, Klass J 1 Sofie Persson Södra Gärds L 49 49 47 = 145 2 Charlie Axelsson Bromölla L

Läs mer

Fältskjutning i Trelleborg med: Förbundstävlingar som cup, division m m. F.d. M-förbundets mästerskap

Fältskjutning i Trelleborg med: Förbundstävlingar som cup, division m m. F.d. M-förbundets mästerskap 2012-10-28 REVIDERAD 2012-10-29 Skånes Skyttesportförbund Fältskjutning i Trelleborg 2012-10-28 med: Förbundstävlingar som cup, division m m F.d. M-förbundets mästerskap Kretsmästerskap för Malmö-Ystad

Läs mer

Malmö-Ystad Skyttekrets

Malmö-Ystad Skyttekrets Malmö-Ystad Skyttekrets 2014 För Malmö-Ystad Skyttekrets Malmö-Ystad Skyttekrets 2015-02-18 Sid 2 (18) INNEHÅLLSFÖRTECKNING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014....3 Inledning...3 Års- och styrelsemöten...3 Kretsens

Läs mer

Sportskytte SM Måndag 15 juli 2013 Eskilstuna

Sportskytte SM Måndag 15 juli 2013 Eskilstuna Damer 60 ligg Kl.09.00-09.50 Provskott kl.08.45-09.00 Final kl.0.30 Sportskytte SM Måndag 5 juli 203 Eskilstuna 2 Lisa Berglund 578533 Sjuhäradsbygden Dam 3 Sara Berglund 578540 Sjuhäradsbygden Dam 4 Sara

Läs mer

Klasse L Skott Sponsorer Vellinge Kommun Skåneidrott MLS Lions Vellinge 13:

Klasse L Skott Sponsorer Vellinge Kommun Skåneidrott MLS Lions Vellinge 13: Klasse L 9 1 Olivia Nilsson Trelleborg 52.6 53.0 52.4 51.6 52.4 52.2 52.0 53.1 419,3 2 Julius Möller Sölvesborg 52.4 52.6 52.5 52.2 51.2 51.6 53.3 51.7 417,5 3 Moa Theodorsson Sjöbo 52.7 52.7 48.0 52.5

Läs mer

SKÅNES SKYTTESPORTFÖRBUND FÄLTSKJUTNING GEVÄR

SKÅNES SKYTTESPORTFÖRBUND FÄLTSKJUTNING GEVÄR uppdaterad 2011-02-23 SKÅNES SKYTTESPORTFÖRBUND FÄLTSKJUTNING GEVÄR 2011-02-20 Tävlingsfakta: Gren: Gevär 6.5 Fältskjutning Skjutprogram: 5 Stationer JF-Tal 26 Antal anmälda: 93 st MÅL FIGUR STÄLLNING

Läs mer

Final Elitserien 2011

Final Elitserien 2011 Bib No Namn K11 SAT 1 OCT 2011, START TIME 09:10 Förening 3 4 5 6 1 1105 SVEDBERG Malin BJÖRKSTA 49 49 49 50 48 50 295 Finals shots: 9.0 10.0 9.0 10.0 10.0 9.0 10.0 10.0 10.0 10.0 148.0 10.3 10.7 10.0

Läs mer

Resultat. Färs & Frosta Cup Kävlinge 7-8 februari 2009

Resultat. Färs & Frosta Cup Kävlinge 7-8 februari 2009 Resultat L9 1 Marcus Ekdahl Åkarps Sportskyttar 419.6 2 Hampus Bokelund Össjö Skf 419.0 3 Niklas Jogmark Eslövs Skg 409.4 4 Olof Gränsbo Vellinge Ssk 408.5 5 Dennis Oscarsson Åkarps Sportskyttar 405.8

Läs mer

Arbetsmöte 10m Kommittén i Skånes Skyttesportförbund Onsdagen 7/4-2010

Arbetsmöte 10m Kommittén i Skånes Skyttesportförbund Onsdagen 7/4-2010 Arbetsmöte 10m Kommittén i Skånes Skyttesportförbund Onsdagen 7/4-2010 Plats: Hemma hos Tidpunkt: 18.30 Närvarande:,,, Thomas Jogmark, Jan Rosén Protokoll: 1. Genomgång och information från gevärssektionens

Läs mer

Resultat. ELITSERIEN Korthåll. Riksfinalen Elitserien Kh Eskilstuna

Resultat. ELITSERIEN Korthåll. Riksfinalen Elitserien Kh Eskilstuna Resultat ELITSERIEN Korthåll Riksfinalen Elitserien Kh Eskilstuna 2007-09-29 Resultat K 11 L L L L L L L L L L L L L 1 Isabelle Arrenius Skultuna uskf U 49 49 49 49 48 50 294 48 50 10,5 10,3 9,8 9,6 10,1

Läs mer

Resultat. Distriktsmästerskap. Fältskjutning Gevär. Ravlunda Tävlingsfakta: Gevär 6.5 Fältskjutning. JF-Tal 23 beräknat på 5 stationer

Resultat. Distriktsmästerskap. Fältskjutning Gevär. Ravlunda Tävlingsfakta: Gevär 6.5 Fältskjutning. JF-Tal 23 beräknat på 5 stationer Resultat Distriktsmästerskap Fältskjutning Gevär Ravlunda 2013-03-17 Tävlingsfakta: Gevär 6.5 Fältskjutning JF-Tal 23 beräknat på 5 stationer Antal anmälda: 91 st Mål Figur Ställning Avstånd Medel 1 C40

Läs mer

Final Elitserien 2011

Final Elitserien 2011 Final Elitserien 2011 50m RIFLE 3 POSITIONS övriga SAT 1 OCT 2011, START TIME 13:10 Plac. 1 2 3 4 5 6 3001 TÖRNVALL Caroline ULTUNA SKF 49 49 48 46 46 41 98 87 Finals shots: 9.0 9.0 10.0 10.0 9.0 10.0

Läs mer

Resultatlista SSM. Bana 6, Karlshamns Skytteförening

Resultatlista SSM. Bana 6, Karlshamns Skytteförening Resultatlista SSM Bana 6,5 2011-07-03 Karlshamns Skytteförening Sydsvenskt mästerskap bana 6,5 Ställningar - Veteraner Namn Förening Resultat Ser 1 Ser 2 Summa 1 2 3 4 5 Summa Plac. 1 Åke Widén Eslöv 180

Läs mer

SYDSVENSKT MÄSTERSKAP Morup 1998

SYDSVENSKT MÄSTERSKAP Morup 1998 SYDSVENSKT MÄSTERSKAP Morup 1998 Senior 1 Anders Lerhman Halmstad 585 2 Lars Pettersson Söraby 584 3 Pierre Danielsson Gamleby 582 4 Mikael Fasth Söraby 581 5 Tomas Ramberg Morup 576 6 Conny Lindström

Läs mer

SKÅNES SKYTTESPORTFÖRBUND Fältskjutning gevär

SKÅNES SKYTTESPORTFÖRBUND Fältskjutning gevär SKÅNES SKYTTESPORTFÖRBUND Fältskjutning gevär 2011-03-06 Tävlingsfakta: Gren: Gevär 6.5 Fältskjutning Skjutprogram: 5 Stationer JF-Tal 27 Antal anmälda: 94 st MÅL FIGUR STÄLLNING AVSTÅND SNITT 1 C 35 Ligg

Läs mer

SKJUTPROGRAM. mauser- och korthållsgevär. Öved-Östraby Skytteförening

SKJUTPROGRAM. mauser- och korthållsgevär. Öved-Östraby Skytteförening SKJUTPROGRAM mauser- och korthållsgevär 2017 Öved-Östraby Skytteförening ÖVED-ÖSTRABY SKYTTEFÖRENING bildades 1955 då de två föreningarna i Öved och Östraby slogs samman. På sitt program har föreningen

Läs mer

FÄLTSKJUTNING GEVÄR RINKABY

FÄLTSKJUTNING GEVÄR RINKABY FÄLTSKJUTNING GEVÄR RINKABY 2013-02-10 Resultat GF 15 Hpr 1 Viktor Klemmedsson Christianstads skyttesällskap (SK) 0 6 5 6 3 20 5 120:- 2 Linus Berlin Genarp (SK) 1 1 2 5 3 12 2 3 Martin Eriksson Österlens

Läs mer

Sweden Grand Prix 2017 Herr 60 Ligg Final Finaltabell

Sweden Grand Prix 2017 Herr 60 Ligg Final Finaltabell Sweden Grand Prix 207 Herr 60 Ligg Final NIELSEN Kenneth Ballerup Skf 3 3 0 27 53 2 SANDBERG Per Gimo Skytteförening 8 8 7 7,5 43,5 3 STENSTRÖM Joni Finland 9,5 9,5 4 LIVOLD Kjell Roar Norge 3 5 8 4 MAIN

Läs mer

SKJUTPROGRAM. mauser- och korthållsgevär. Öved-Östraby Skytteförening

SKJUTPROGRAM. mauser- och korthållsgevär. Öved-Östraby Skytteförening SKJUTPROGRAM mauser- och korthållsgevär 2018 Öved-Östraby Skytteförening ÖVED-ÖSTRABY SKYTTEFÖRENING bildades 1955 då de två föreningarna i Öved och Östraby slogs samman. På sitt program har föreningen

Läs mer

RESULTATLISTA september 2018

RESULTATLISTA september 2018 RESULTATLISTA 22-23 september 2018 Final 50m - HÖ 1 Melker Dahl Linne/Älmhults Skytteförening 191 49 49 289 16* 2eo Anton Salomonsson Söndrabalgs /Hjärnarp (SK) 192 46 49 287 13* 3eo Philip Hillqvist Ekhamra/Mariestads

Läs mer

Minikedjan 50m. - en 50m-tävling i Margarethakedjans anda! Torsdag 19 juli 2012 Bjärsjölagård, Sjöbo

Minikedjan 50m. - en 50m-tävling i Margarethakedjans anda! Torsdag 19 juli 2012 Bjärsjölagård, Sjöbo Öved-Östraby Skytteförening inbjuder till den 1:a upplagan av Minikedjan 50m - en 50m-tävling i Margarethakedjans anda! Torsdag 19 juli 2012 Bjärsjölagård, Sjöbo Ställnings- och liggande-tävling på 50m

Läs mer

Öved-Östraby Skytteförening

Öved-Östraby Skytteförening Öved-Östraby Skytteförening Verksamhetsberättelse för 2013 Inledning Öved-Östraby Skytteförening Under 2013 fortsatte den positiva trenden för medlemsantalet och ungdomsaktiviteten som vi haft de senaste

Läs mer

Totalt antal starter 33 Estimerad prispott kr

Totalt antal starter 33 Estimerad prispott kr Sweden Grand Prix 205 Damer 3x20 50m Totalt antal starter 33 2 475 kr Normann Anna I6/LV6 SF 6 0 2 3.5 68.5 238 kr 2 Jannesson Marie Össjö SKF 8 2 8 27 66 743 kr 3 Nyman Johanna Ängelholms SF 4 8 0 24

Läs mer

Margarethakedjan juli 2016 Landskrona. Resultat. Landskrona Skyttegille. Helsingborgs Skyttesällskap

Margarethakedjan juli 2016 Landskrona. Resultat. Landskrona Skyttegille. Helsingborgs Skyttesällskap Resultat Margarethakedjan 23-24 juli 2016 Landskrona Årets segrare Elin Åhlin Bälgvikens Skf 434 p. Helsingborgs Skyttesällskap Landskrona Skyttegille MARGARETHAKEDJAN 2016 - HELSINGBORGS SKYTTESÄLLSKAP

Läs mer

RESULTATLISTA Fältskytte gevär Rinkaby Distriktsmästerskap Krets mästerskap Malmö-Ystad

RESULTATLISTA Fältskytte gevär Rinkaby Distriktsmästerskap Krets mästerskap Malmö-Ystad RESULTATLISTA Fältskytte gevär 2018-04-15 Rinkaby Distriktsmästerskap Krets mästerskap Malmö-Ystad 2018-04-15 DM Mästerskap Senior (GF 3, GF 4 och GF Elit) 1 Lennart Albinsson Össjö (Sk) 6 6 6 4 6 5 6

Läs mer

Christianstads Skyttesällskap. Föräldramöte

Christianstads Skyttesällskap. Föräldramöte Christianstads Skyttesällskap Föräldramöte 2016-09-20 SM-Veckan Till alla som hjälpte till före,under och efter! Det går fortsatt bra. Renovering paviljongen C4-lägret SM-Veckan 2016 4 skyttar i Skyttiaden

Läs mer

SM vecka 50 m Korthåll ställning

SM vecka 50 m Korthåll ställning SM vecka 50 m 2015 Korthåll ställning Resultat final Öppen klass 1 Kim Jönsson Furulunds SF 48 48 44 47 187 49 47 48 144 331 2 Andreas Christensson Vellinge SK 48 50 43 46 187 50 46 46 142 329 3 Anders

Läs mer

Totalt antal starter 28 Aktuell prispott kr Total prispott (prognos)

Totalt antal starter 28 Aktuell prispott kr Total prispott (prognos) Damer 3x20 50m Totalt antal starter 28 2 00 kr 2 800 kr JANNESSON Marie Össjö Skytteförening 8 6 0 0 34 400 kr 2 JOHANSSON Lotten Heby Skytteförening 2 2 0 0 33 840 kr 3 FRANZÉN WALLBERG Andrea Kvibergs

Läs mer

Resultat. Färs & Frosta Cup. 6-7 februari 2010 Kävlinge

Resultat. Färs & Frosta Cup. 6-7 februari 2010 Kävlinge Resultat Färs & Frosta Cup 6-7 februari 2010 Kävlinge Resultat L9 1 Fanny Johansson Sjöbo Usg 419.6 2 Moa Theodersson Sjöbo Usg 409.4 3 Max Andersson Vellinge Ssk 396.9 4 Linus Lindén Veberöds Skf 374.9

Läs mer

Malmö-Ystad Skyttekrets. För Malmö-Ystad Skyttekrets. Verksamhetsber 2013+Prislista.doc

Malmö-Ystad Skyttekrets. För Malmö-Ystad Skyttekrets. Verksamhetsber 2013+Prislista.doc Malmö-Ystad Skyttekrets 2013 För Malmö-Ystad Skyttekrets Malmö-Ystad Skyttekrets 2014-02-06 Sid 2 (19) INNEHÅLLSFÖRTECKNING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013....3 Inledning...3 Års- och styrelsemöten...3 Kretsens

Läs mer

26 augusti På skyttesport SM erövrade föreningen en bronsmedalj i grovpistolens lagtävling. Mikael A, Pasi T och Ulf C ingick i laget

26 augusti På skyttesport SM erövrade föreningen en bronsmedalj i grovpistolens lagtävling. Mikael A, Pasi T och Ulf C ingick i laget agar Avdelningar Senaste nytt Föreningen Luftpistolskytte på söndagar 1600 och torsdagar kl 1730 Klubbens träningar & tävlingar 14 december Externa Årets glöggskjutning avgjordes efter säskjutning mellan

Läs mer

Vinterfältträffen i Gammalstorp Resultat F 15 Plac Namn Klubb Totalt 1 Kim Carlsson Köping-Alböke 26 2 Jenny Thelander Växjö (G) 25

Vinterfältträffen i Gammalstorp Resultat F 15 Plac Namn Klubb Totalt 1 Kim Carlsson Köping-Alböke 26 2 Jenny Thelander Växjö (G) 25 Vinterfältträffen i Gammalstorp Segrare i årets upplaga av vinterfältträffen blev Magnus Thelander 35 träffar 6 Skyttar kom upp till 35 träffar och för att skilja om medaljerna användes innnerringsmarkering.

Läs mer

Resultat G 4. Resultat G Elit. Resultat G 55. Resultat G 65. Resultat G 70

Resultat G 4. Resultat G Elit. Resultat G 55. Resultat G 65. Resultat G 70 Resultat G 3 1 Konny Fritz Skg (M) 50 47 41 138 47 40 87 225 2 Lennart Eriksson Ängelholms Skytteförening (L) 45 43 35 123 46 45 91 214 3 Charlie Axelsson Bromölla (L) 41 47 40 128 48 35 83 211 4 Per-Olof

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE SKÅNES SKYTTESPORTFÖRBUND GEVÄRSSEKTIONEN

VERKSAMHETSBERÄTTELSE SKÅNES SKYTTESPORTFÖRBUND GEVÄRSSEKTIONEN VERKSAMHETSBERÄTTELSE SKÅNES SKYTTESPORTFÖRBUND GEVÄRSSEKTIONEN 2012 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Ordförandens summering av verksamhetsåret.3 2. 10m Luftgevär 5 3. 50m Korthållsgevär......14 4. 300m Gevär

Läs mer

FÄLTSKJUTNING GEVÄR RINKABY Resultat GF 15. Resultat GF 17. Resultat GF 1. Resultat GF 2. Resultat GF 3

FÄLTSKJUTNING GEVÄR RINKABY Resultat GF 15. Resultat GF 17. Resultat GF 1. Resultat GF 2. Resultat GF 3 FÄLTSKJUTNING GEVÄR RINKABY 2012-03-18 Resultat GF 15 JF-Tal 28 1 André Heckel Christianstads skyttesällskap (L) 3,4,5,5/1,6 23 /1 2 Viktor Klemmedsson Christianstads skyttesällskap (L) 0,0,4,2/0,6 12

Läs mer

Öppna SM 2004 Gevär 50m

Öppna SM 2004 Gevär 50m Resultatlista Öppna SM 2004 Gevär 50m 19-20 Juli 2004 Lövsjötorp, Skövde Arrangerat av Kvibergs SF Sportskytte SM 50m 2004 Öppna SM Helmatch 3x40 1 59669 Jonas Jacobsson Krokek Skf (E) 394 386 389 1169

Läs mer

Årsredovisning för verksamhetsåret 2013 Kalmar Läns Södra Nya Skytteförbund 1. Kalmar Läns Södra Nya Skytteförbund

Årsredovisning för verksamhetsåret 2013 Kalmar Läns Södra Nya Skytteförbund 1. Kalmar Läns Södra Nya Skytteförbund 1 Kalmar Läns Södra Nya Skytteförbund Årsredovisning för verksamhetsåret 2013 Styrelsens redovisning omfattar verksamhetsberättelse sida 2-3 förvaltningsberättelse med resultaträkning och balansräkning

Läs mer

Södra Förbunden Karlshamn

Södra Förbunden Karlshamn Södra Förbunden Karlshamn 2003-07-06 K 11 1 Amanda Landin Brönnestad 191 2 Tilda Johansson Berga 187 3 Sofie Gillberg Gammalstorp 187 4 Emma Persson Hyllstofta 187 5 Joel Northfell Mörrum 186 6 Conny Lundquist

Läs mer

Modernisering av skjutbanan arbetsbilder 2011

Modernisering av skjutbanan arbetsbilder 2011 Modernisering av skjutbanan arbetsbilder 2011 Moderniseringen gårut på att förse föreningens samtliga tre banor med elektronisk markeringsutrustning. Utöver montering och installationen av själva elektroniken

Läs mer

50m Herr 3x

50m Herr 3x 50m Herr 3x40 2014-05-30 Final 1 Karl Olsson Eskilstuna 148,9 303,1 402,6 411,2 421,5 432,2 442,1 452,8 154,2 99,5 8,6 10,3 10,7 9,6 9,6 2 Martin Olsson Gullabo 150,3 304,2 404,4 414,8 423,4 432,4 442,9

Läs mer

SM 50M FINAL RESULTAT

SM 50M FINAL RESULTAT Plac. Bib No Namn FINAL 50m Herr Junior 60 Ligg SUN 24 JUL 2011, START TIME 13:30 1 2 3 4 5 6 1 230 Henriksson Niklas Heby 96 99 98 97 99 100 589-30x Finals shots: 10.1 9.1 10.5 9.8 9.8 9.5 8.9 10.4 10.1

Läs mer

Resultatlista Sweden GP Sävsjö

Resultatlista Sweden GP Sävsjö Resultatlista Sweden GP 13-15.04.2018 Sävsjö 50m ligg Herr 1 26 GUSTAFSSON Johan Bromma-Solna 102.6 104.6 103.5 104.2 104.8 104.8 624.5 2 6 MYHR Sebastian Kvibergs 102.2 105.5 104.6 104.7 103.1 104.4 624.5

Läs mer

REVIDERAD RESULTATLISTA. Fältskytte gevär Kabusa. Distriktsmästerskap Krets mästerskap Malmö-Ystad

REVIDERAD RESULTATLISTA. Fältskytte gevär Kabusa. Distriktsmästerskap Krets mästerskap Malmö-Ystad REVIDERAD 2016-10-11 RESULTATLISTA Fältskytte gevär 2016-10-09 Kabusa Distriktsmästerskap Krets mästerskap Malmö-Ystad Mål Figur Ställning Avstånd Medelträff 1 S15G V Liggande 196m 4,9 2 C50 Liggande 474m

Läs mer

Christianstads skyttesällskap

Christianstads skyttesällskap RESULTATLISTA SM 50m & 300m Sport 2016-07-25 Christianstads skyttesällskap Innehåll 50m Ställningar... 3 Final Dam 3x20... 3 Final Herr 3x40... 3 Final Dam Junior 3x20... 3 Final Herr Junior 3x40... 3

Läs mer

Skjuttid SM Korthåll Ställning Omg 1 09:00 30 juli 2017 Skjutlag 1

Skjuttid SM Korthåll Ställning Omg 1 09:00 30 juli 2017 Skjutlag 1 SM Korthåll Ställning Omg 1 09:00 Skjutlag 1 2 L Öppen Öppen Alexander Larsson Ludvika SKF (Da) 3 Öppen Öppen Christer Berntsson Varberg SKF (Ha) 4 Öppen Öppen Johanna Klemmedsson Christianstads SSK (Sk)

Läs mer

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 Styrelsen för föreningen Jaktskyttarna i Trollhättan lämnar följande verksamhetsberättelse för tiden 2016-01-01 till 2016-12-31. Styrelse Namn Roll

Läs mer

SM Korthåll Ställning 30 juli 2017 Resultat Final Öppen

SM Korthåll Ställning 30 juli 2017 Resultat Final Öppen Resultat Final Öppen 1 Johan Yngvesson Gammalstorp SKF (Bl) 188 138 326 2 Mimmi Steen Christianstads SSK (Sk) 189 135 324 (29) 3 Agnes Svedberg Björksta Uskf (Vm) 187 137 324 (26) 4 Elin Brask Eda SKG

Läs mer

Christianstads skyttesällskap

Christianstads skyttesällskap RESULTATLISTA SM 50m Nationellt Liggande Christianstads skyttesällskap Final Öppen 1 Henrik Bengtsson Svedala-Börringe SF (SK) 197 48 48 49 342 19* 2 Karl Olsson Eskilstuna Skytteförenin (SÖ) 195 48 47

Läs mer

RESULTATLISTA. Fältskytte gevär Öved

RESULTATLISTA. Fältskytte gevär Öved RESULTATLISTA Fältskytte gevär 2019-0-07 Öved Mål Figur ällning Avstånd Medelträff 1 1/8 1) Liggande 218 m,8 2 B 100 1) Knä/Liggande 522 m 3,5 3A TunnaV Liggande 83 m 2,9 3B C 35 2) Liggande 83 m 1,6 L

Läs mer

Grand Prix Ligg 3. Knä 3. Ligg 2. Ligg 1. Stå 1

Grand Prix Ligg 3. Knä 3. Ligg 2. Ligg 1. Stå 1 Grand Prix 04 Final Herrar helmatch 4 5 Summa Plac. Namn Förening Karl Olsson Eskilstuna 5,0 47,5 50,4 50,5 5,9 5,8 48,9 50,6 8,6 0, 0,7 9,9 0,7 = 45,8 Martin Olsson Gullabo 5,6 48,4 50, 5, 5, 50,6 50,7

Läs mer

Dag Uppropstid Start Lag Bana Förnamn Efternamn Förening Klass Fredag 18:30 18: Fredag 18:30 18: Fredag 18:30 18: Fredag 18:30

Dag Uppropstid Start Lag Bana Förnamn Efternamn Förening Klass Fredag 18:30 18: Fredag 18:30 18: Fredag 18:30 18: Fredag 18:30 Fredag 18:30 18:40 1 2 Fredag 18:30 18:40 1 3 Fredag 18:30 18:40 1 4 Fredag 18:30 18:40 1 5 Lars-Ola Cimmerbeck Sjuhäradsbygdens SSK RM Fredag 18:30 18:40 1 6 Fredag 18:30 18:40 1 7 Roland Johansson Sjuhäradsbygdens

Läs mer

Malmö-Ystad Skyttekrets. För Malmö-Ystad Skyttekrets

Malmö-Ystad Skyttekrets. För Malmö-Ystad Skyttekrets Malmö-Ystad Skyttekrets 2011 För Malmö-Ystad Skyttekrets Malmö-Ystad Skyttekrets 2012-02-07 Sid 2 (18) INNEHÅLLSFÖRTECKNING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2011....3 Inledning...3 Års- och styrelsemöten...3 Kretsens

Läs mer