MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunstyrelsens arbetsutskott (22)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunstyrelsens arbetsutskott (22)"

Transkript

1 Nr 7 Kommunstyrelsens arbetsutskott (22) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 11 mars 2008, klockan , Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Daniel Jensen (kd) Eva Pärsson (m) Tjänstgörande ersättare Tommy W Johansson (s) ersätter Ola Johansson (s) Övriga närvarande Ersättare Tjänstemän Ingmar Johansson, kommunchef Ingrid Engqvist, chefssekreterare Johan Bengtsson, samhällsbyggnadschef Sune Svensson, personalchef Torbjörn Svedung, arbetsmarknadschef 101 Personalföreträdare Övriga Bertil Fröjd, Fröjds Present Utses att justera Daniel Jensen (kd), ersättare Eva Pärsson (m) Justeringens plats och tid Melleruds kommunkontor den 14 februari 2008, kl Underskrifter Sekreterare... Paragrafer Ingrid Engqvist Ordförande... Robert Svensson Justerande... Daniel Jensen ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Datum för anslags uppsättande Datum för anslags nedtagande Förvaringsplats för protokollet Kommunkontoret Underskrift... Ingrid Engqvist

2 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Ansökan om bidrag för särskilda driftarbeten på väg nr P2239 Vägsamfälligheten St. Liane-Buterud ansöker om bidrag för särskilda driftarbeten på väg P2239 för åtgärdande av sönderrostad vägtrumma samt förstärkning av delar av vägen. Arbetsutskottets beslut Arbetsutskottet avslår ansökan om bidrag med hänvisning till medel saknas i gatuenhetens budget. Expedieras Vägsamfälligheten St. Liane-Buterud Samhällsbyggnadsförvaltningen

3 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Medborgarförslag om att områden runt kommunala småskolor, dagis och lekplatser görs säkrare Mikael Karlsson har den 16 april 2007 lämnat in ett medborgarförslag med begäran att Melleruds kommun ska säkra områden runt kommunala småskolor, dagis och lekplatser. Detta för att fordon inte ska kunna ta sig igenom eventuella häckar och staket. Vissa förare kan somna vid ratten, köra berusade eller fångars av panik vid en potentiell olycka och istället svänga okontrollerat utan att lyckas få stopp på vägen. Sammanfattning Samtliga småskolor, dagis och lekplatser är inhägnade på ett säkert sätt redan idag. Varje förare, till motorburna fordon, ansvarar för att framföra sitt fordon på bästa sätt. Enligt lag får ej fordon framföras vid alkoholpåverkan. Beslutsunderlag Förslag till svar på medborgarförslag. Kommunfullmäktige avslår medborgarförslaget med hänvisning till att områdena runt skolor, dagis och lekplatser uppfyller de krav som medborgarförslaget efterfrågar.

4 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Medborgarförslag om att fler hundbajslådor sätts upp runt om i Melleruds kommun Mikael Karlsson har den 17 april 2007 lämnat in ett medborgarförslag med begäran att Melleruds kommun ska sätta upp fler hundbajslådor runt om i Melleruds kommun. Sammanfattning Det finns idag ett 30-tal hundlatriner runt om i Melleruds Kommun. I dialog med hundägare har hundlatriner strategiskt satts upp enligt hundägarnas önskemål. Beslutsunderlag Förslag till svar på medborgarförslag. Kommunfullmäktige avslår medborgarförslaget med hänvisning till att det idag finns ett 30-tal hundlatriner runt om i Melleruds Kommun. I dialog med hundägare har hundlatriner strategiskt satts upp enligt hundägarnas önskemål.

5 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Medborgarförslag om att Melleruds kommun sätter upp säkerhetsstaket eller liknande runt alla kommunala lekplatser Mikael Karlsson har den 30 april 2007 lämnat in ett medborgarförslag med begäran att Melleruds kommun ska sätta upp säkerhetsstaket eller liknande runt alla kommunala lekplatser i kommunen för att omöjliggöra att eventuella fordon utan goda avsikter kan ta sig in bland lekande barn. Sammanfattning Inom Melleruds kommun är lekplatser säkrade på ett normalt sätt eller ligger så till, att det inte går att komma dit med fordon. Beslutsunderlag Förslag till svar på medborgarförslag. Kommunfullmäktige avslår medborgarförslaget med hänvisning till att lekplatserna i Melleruds kommun uppfyller de krav som efterfrågas i medborgarförslaget.

6 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Medborgarförslag om att Melleruds kommun inrättar en stor inhägnad hundpark i Mellerud Mikael Karlsson har den 30 april 2007 lämnat in ett medborgarförslag med begäran att Melleruds kommun ska inrätta en stor inhägnad hundpark där hundägare med sällskapshundar ska kunna släppa sina hundar lösa så de kan leka med varandra och få träning och motion. Sammanfattning För hundägare i Melleruds kommun finns Allmänna lokala ordningsföreskrifter för Melleruds kommun Hundägare kan vända sig till Melleruds Brukshundsklubb där hundarna kan få både motion och den träning hundarna behöver. Beslutsunderlag Förslag till svar på medborgarförslag. Kommunfullmäktige avslår medborgarförslaget med hänvisning till att parkenheten idag inte har möjlighet att prioritera anläggande av hundrastplatser.

7 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Medborgarförslag om att kommunen upprättar en Boulebana i centrala Mellerud Mikael Karlsson har den 7 maj 2007 lämnat in ett medborgarförslag med begäran att Melleruds kommun ska upprätta en Boulebana i centrala Mellerud. Detta för att satsa på pensionärerna i kommunen. Pensionärerna får själva stå för inköp av utrustningen som består av diverse kulor. Sammanfattning Det finns i dag tre platser i Mellerud som man spelar boule på. En på Vita Sandars camping, en i Sunnanå samt att det spelas boule på grusplanen vid Rådahallen. De boulebanor som finns i kommunen bedöms som tillräckligt många för de personer som spelar. Beslutsunderlag Förslag till svar på medborgarförslag. Kommunfullmäktige avslår medborgarförslaget med hänvisning till att de boulebanor som finns i kommunen bedöms som tillräckligt många för de personer som spelar.

8 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Motion om nedskräpning i kommunen Mikael Ohlsson har den 11 november 2006 lämnat in en motion med begäran om att Melleruds kommun ska placera ut fler papperskorgar på grund av allt skräp som flyger omkring i hela kommunen. Sammanfattning Parkenheten städar minst 3 timmar varje vardag för att hålla det rent och snyggt från skräp på gator och torg runt om i Melleruds Kommun. Inom parkenheten i Melleruds kommun följer vi Renhållningsordningen, vilken också är till för samtliga medborgare i Melleruds Kommun. Beslutsunderlag Förslag till svar på motion. Kommunfullmäktige avslår motionen med hänvisning till att kommunen vidtar åtgärder för att hålla rent i Melleruds kommun.

9 Kommunstyrelsens arbetsutskott Tekniska frågor Samhällsbyggnadschefen redogör för aktuella tekniska frågor: Cruising 2008 Villa Kvarnen (Algatan) D-huset Upphandling av lämnande av deponi Kommunens tomter i Kurranområdet Biografens framtid Arbetsutskottets beslut Arbetsutskottet godkänner redovisningen.

10 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Angående uppsägning av avtal med idrottsföreningar De drift- och underhållsavtal som Melleruds kommun har tecknat med idrottsföreningar som verkar i kommunen löper ut den 31 december Uppsägningstiden är nio månader. Flera av dessa avtal är tecknade långt tillbaka i tiden och samtliga avtal bör ses över då förändringar har skett under årens lopp. Beslutsunderlag Samhällsbyggnadschefens promemoria Kommunstyrelsen beslutar att ge samhällsbyggnadsförvaltningen i uppdrag att säga upp samtliga drift- och underhållsavtal med idrottsföreningarna. att ge samhällsbyggnadsförvaltningen i uppdrag att, tillsammans med kultur- och fritidsutvecklaren, se över rutiner och avtal för samtliga drift- och underhållsavtal med idrottsföreningarna. Paragrafen förklaras omedelbart justerad. Robert Svensson Daniel Jensen

11 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Socialnämndens reglemente, revidering Från den 1 mars 2008 träder en ny lag (SFS 2007:1455) om detaljhandel med nikotinläkemedel i kraft. Samtidigt träder förordning (SFS 2008:30) om detaljhandel med nikotinläkemedel i kraft. Lagen gör det möjligt för andra näringsidkare än Apoteket AB att sälja nikotinläkemedel. För att en näringsidkare ska få bedriva detaljhandel med nikotinläkemedel krävs att denne gjort en anmälan till den kommunen där handeln ska bedrivas. Sammanfattning Enligt lagen om detaljhandel med nikotinläkemedel ska kommunerna ansvara för tillsynen av lagens efterlevnad. Socialnämnden har idag ansvaret för näraliggande tillsynsuppgifter och det är naturligt att nämnden får ansvaret även för tillsynen enligt lagen om detaljhandel med nikotinläkemedel. För detta krävs en ändring av socialnämndens reglemente, 1 kapitlet, 7. Kommunfullmäktige fastställer reglemente för socialnämnden enligt föreliggande underlag. Socialnämnden får i uppdrag att redovisa förslag till taxa för tillsynen enligt lag om detaljhandel med nikotinläkemedel.

12 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Fyrbodal tillväxtavtal (tillväxtprogram) , kommunal medfinansiering Kommunalförbundet Fyrbodal har översänt ett förslag på genomförande av Fyrbodals tillväxtprogram och kommunal medfinansiering. Beslutsunderlag Kommunalförbundet Fyrbodals skrivelse. Kommunstyrelsen beslutar att förskottera hela sin andel av den kommunala medfinansieringen till Kommunalförbundet Fyrbodal motsvarande maximalt 35 kronor per invånare och år, att Kommunalförbundet Fyrbodal inom ramen för tillväxtprogrammet ges mandat att fatta beslut om medelstilldelning från den gemensamma kommunala medfinansieringen, att godkänna förslag till berednings-, besluts- och förankringsprocess enligt förslag samt att genomföra en första utvärdering av medfinansieringsmodellen av tillväxtprogrammet efter två år.

13 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr MellerudsNavet, finansiering Den ekonomiska förening MellerudsNavet bildades 2005 med en projekttid på tre år. Kommunens representanter är kommunchefen (ordinarie) och kommunstyrelsens ordförande (adjungerad). Kommunstyrelsen beslutar att kommunen finansierar MellerudsNavet med kronor för åren Finansiering sker inom kommunchefens budget för näringslivsfrågor.

14 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Dalslands TrollingCup Vänern, ansökan om bidrag Dalslands TrollingCup Vänern består av tre större befintliga trollingtävlingar i Dalsland under perioden maj till oktober. En ansökan om bidrag om kronor till 2008 års arrangemang har inkommit den 29 februari Arbetsutskottets beslut Arbetsutskottet beslutar att bevilja Dalslands TrollingCup Vänerns ansökan om kronor. Finansiering sker inom kommunchefens budget. Expedieras Dalslands TrollingCup Vänern Kommunchefen

15 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Avtal om pensionskostnadsfördelning med anledning av Ädel-reformen samt övriga huvudmannaskapsbyten mellan Västra Götalands läns landsting och länets kommuner Förbundsdirektionen för Kommunalförbundet Fyrbodal beslutade den 7 februari 2008 att rekommendera Fyrbodals kommuner att sluta avtal med Västra Götalandsregionens för att reglera pensionskostnaderna för berörd personal i enlighet med förslag till avtal och missivskrivelse från Västkom. Beslutsunderlag Kommunalförbundet Fyrbodals skrivelse Västkoms missivskrivelse Förslag till avtal Kommunstyrelsen beslutar att sluta avtal med Västra Götalandsregionen för att reglera pensionskostnaderna för berörd personal i enlighet med föreliggande förslag.

16 Kommunstyrelsens arbetsutskott Personalfrågor Personalchefen och kommunchefen informerar om aktuella personalfrågor: Rekrytering av förvaltningschefer Första Komsam sammanträdet genomfört Arbetsutskottets beslut Arbetsutskottet godkänner redovisningen.

17 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr , Tillförordnad samhällsbyggnadschef och upphandling av planarkitektstjänster Med anledning av att samhällsbyggnadschefen Johan Bengtsson slutar sin anställning i Mellerus kommun den 19 mars 2008 föreligger behov av att tillförordna chef fram till att tjänstens tillsatts. Arbetsutskottets beslut Arbetsutskottet beslutar att tillförordna kommunchef Ingmar Johansson som samhällsbyggnadschef, med undantag för ärenden som gäller myndighetsutövning inom byggnadsnämndens verksamhetsområde, under tiden fram till att samhällsbyggnadschefstjänsten tillsatts. Arbetsutskottet ger kommunchefen i uppdrag att genomföra en upphandling av planarkitektstjänster. Expedieras Kommunchefen Samhällsbyggnadsförvaltningen Byggnadsnämnden Administrativa enheten - personal

18 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Kommunala sommarjobb för ungdomar, utvärdering 2007 och medel för 2008 Kommunstyrelsen fastställde i februari 2007 riktlinjer för kommunala sommarjobb för ungdomar och avsatte kronor till sommarjobb för ungdomar 2007, genom en överföring av 200 tkr från arbetsmarknadsenhetens överskott från 2006 och genom 50 tkr från samhällsbyggnadsförvaltningens budget Arbetsutskottet gav den 12 februari 2008, 50, arbetsmarknadschefen i uppdrag att utvärdera 2007 års sommarjobbsverksamhet och att lämna en redovisning vid arbetsutskottets sammanträde den 26 februari Beslutsunderlag Arbetsmarknadschefens tjänsteutlåtande. Kommunstyrelsen beslutar att avsätta kronor till sommarjobb för ungdomar 2008 och ger arbetsmarknadschefen i uppdrag att utveckla system kring kommunala sommarjobb. Finansiering sker genom en överföring från överskott i 2007 års bokslut.

19 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Sunnanå Hamn Kommunchefen lämnar en aktuell redovisning angående Sunnanå Hamn. Arbetsutskottets beslut Arbetsutskottet godkänner redovisningen.

20 Kommunstyrelsens arbetsutskott Aktuella frågor Kommunstyrelsens arbetsutskotts ledamöter och kommunchefen diskuterar aktuella frågor: Förfrågan om att få använda Sunnanå i produktnamn (öl) Nytryckning och avgift för parkeringsskivor Frågor inför mötet 12/3 med Mellbo och Milab Arbetsutskottets beslut Arbetsutskottet godkänner redovisningen.

21 Kommunstyrelsens arbetsutskott Rapporter Kommunstyrelsens arbetsutskotts ledamöter och kommunchefen rapporterar från sammanträden m.m: LEAN-utbildning Arbetsutskottets beslut Arbetsutskottet godkänner redovisningen.

22 Kommunstyrelsens arbetsutskott Företagsbesök Kommunstyrelsens arbetsutskott besöker Fröjds Present för att informera sig om dess verksamhet.

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 5

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 5 Nr 5 Kommunstyrelsen 2008-04-09 1(26) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 april 2008, klockan 08.30 12.10 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Per-Olof Hilmér

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Melleruds Bolagshus AB (7)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Melleruds Bolagshus AB (7) Nr 8 Melleruds Bolagshus AB 2009-09-09 1(7) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 september 2009, klockan 11.00 12.05 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (16) Eva Pärsson Ola Johansson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (16) Eva Pärsson Ola Johansson Nr 2 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-01-30 1(16) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 30 januari 2007, klockan 08.30-11.45, 12.45-16.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 16. Kommunstyrelsens arbetsutskott (13)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 16. Kommunstyrelsens arbetsutskott (13) Nr 16 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-09-08 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 8 september 2009, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 23. Kommunstyrelsens arbetsutskott (32)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 23. Kommunstyrelsens arbetsutskott (32) Nr 23 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-12-05 1(32) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 5 december 2006, klockan 08.30-12.15, 13.05-16.30 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott (12)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott (12) Nr 13 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-05-30 1(12) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 30 maj 2006, klockan 08.30-12.10, 13.00-16.00 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott (16)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott (16) Nr 9 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-04-04 1(16) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 4 april 2006, klockan 08.30-12.10, 13.00 16.00 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-04-20 1(15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-04-20 1(15) Nr 9 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-04-20 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 20 april 2010, klockan 08.30-11.15 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-01-12 1(11)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-01-12 1(11) Nr 1 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-01-12 1(11) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 12 januari 2010 klockan 08.30-12.10 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-03-08 1(17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-03-08 1(17) Nr 3 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-03-08 1(17) Plats och Melleruds kommunkontor, tisdagen den 8 mars 2011, sammanträdestid klockan 08.30 12.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Daniel Jensen (KD)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 12. Kommunstyrelsens arbetsutskott (19)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 12. Kommunstyrelsens arbetsutskott (19) Nr 12 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-05-19 1(19) Plats och tid Melleruds kommunkontor, måndagen den 19 maj 2008, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 21. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-10-11 1(21)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 21. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-10-11 1(21) Nr 21 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-10-11 1(21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 11 oktober 2005, klockan 08.30-12.15, 13.00 16.45 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-03-22 1(23)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-03-22 1(23) Nr 9 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-03-22 1(23) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen 22 mars 2005, klockan 08.30-12.05, 13.00 17.15 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s) Eva

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Melleruds Bolagshus AB (6)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Melleruds Bolagshus AB (6) Nr 1 Melleruds Bolagshus AB 2010-02-10 1(6) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 10 februari 2010, klockan 08.30 09.55 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 23. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 23. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18) Nr 23 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-12-14 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 14 december 2010, klockan 08.30-12.00, 13.00-14.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Nr 2 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-01-15 1(20) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 15 januari 2008, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Melleruds Bolagshus AB 2007-08-15 1(7) Lena Engdahl Stefan Hellman

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Melleruds Bolagshus AB 2007-08-15 1(7) Lena Engdahl Stefan Hellman Nr 4 Melleruds Bolagshus AB 2007-08-15 1(7) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 15 augusti 2007, klockan 11.20-11.55 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Anette

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott (14)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott (14) Nr 9 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2016-04-05 1(14) Tid och plats Tisdagen den 5 april 2016, klockan 08.30 12.00, i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Tommy W Johansson, ordf. (S) Gunnar Karlsson (C)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-09-25 1(23)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-09-25 1(23) Nr 20 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-09-25 1(23) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 25 september 2007, klockan 08.30-12.00, 13.00 16.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Nr 22 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-11-18 1(20) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 18 november 2008, klockan 08.30-12.10, 13.00-15.45 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen 2005-03-09 1(16)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen 2005-03-09 1(16) Nr 3 Kommunstyrelsen 2005-03-09 1(16) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 mars 2005, klockan 08.30-12.05 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s) Gunnar Karlsson (c) Stig Larsson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Nr 20 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2014-11-04 1(15) Tid och plats Tisdagen den 4 november 2014, klockan 08.30 12.30, i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 19. Kommunstyrelsens arbetsutskott (21)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 19. Kommunstyrelsens arbetsutskott (21) Nr 19 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-09-11 1(21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 11 september 2007, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10 Nr 10 Kommunstyrelsen 2009-08-12 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 12 augusti 2009, klockan 08.30-11.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Anette

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-01-24 1(13)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-01-24 1(13) Nr 2 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-01-24 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 24 januari 2006, klockan 08.30-12.00, 13.00 17.15 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunstyrelsen 2007-08-15 1(10) Lena Engdahl Stefan Hellman

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunstyrelsen 2007-08-15 1(10) Lena Engdahl Stefan Hellman Nr 7 Kommunstyrelsen 2007-08-15 1(10) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 15 augusti 2007, klockan 08.30-11.05 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Anette Levin

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 21. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2015-10-20 1(21) Andreas Jonsson (S)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 21. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2015-10-20 1(21) Andreas Jonsson (S) Nr 21 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2015-10-20 1(21) Tid och plats Tisdagen den 20 oktober 2015, klockan 08.30 12.00, 13.00 16.30 i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Tommy W Johansson, ordf. (S) Andreas

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-11-21 1(24)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-11-21 1(24) Nr 22 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-11-21 1(24) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 21 november 2006, klockan 08.30-12.10, 12.50-18.00 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-06-02 1(18)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-06-02 1(18) Nr 13 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-06-02 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, måndagen den 2 juni 2008, klockan 08.30-12.00, 13.00 16.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunfullmäktige (27)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunfullmäktige (27) Nr 4 Kommunfullmäktige 2008-04-23 1(27) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 23 april 2008, klockan 19.00 21.10 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista Övriga

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott (22)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott (22) Nr 22 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-10-25 1(22) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 25 oktober 2005, klockan 08.30-12.10, 13.00-16.30 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. AB Melleruds Bolagshus 2011-11-02 1(7)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. AB Melleruds Bolagshus 2011-11-02 1(7) Nr 8 AB Melleruds Bolagshus 2011-11-02 1(7) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 2 november 2011 sammanträdestid klockan 08.30 10.55 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4 Nr 4 Kommunstyrelsen 2010-03-16 1(5) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 16 mars 2010, klockan 15.00 17.40 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Anette Levin

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 18. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-10-04 1(18) Eva Pärsson Ola Johansson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 18. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-10-04 1(18) Eva Pärsson Ola Johansson Nr 18 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-10-04 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, måndagen den 4 oktober 2010, klockan 13.00-16.35 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17) Nr 17 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-09-22 1(17) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 22 september 2009, klockan 08.30-12.00, 13.00-15.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 16. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-09-07 1(14)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 16. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-09-07 1(14) Nr 16 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-09-07 1(14) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 7 september 2010, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2013-01-22 1(19) Eva Pärsson (M) Michael Melby

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2013-01-22 1(19) Eva Pärsson (M) Michael Melby Nr 2 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2013-01-22 1(19) Tid och plats Tisdagen den 22 januari 2013, klockan 08.30 12.10, 13.00 16.00 i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3 Nr 3 Kommunstyrelsen 2009-02-11 1(12) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 11 februari 2009, klockan 08.30 10.45 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 15. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-08-12 1(22)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 15. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-08-12 1(22) Nr 15 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-08-12 1(22) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 12 augusti 2008, klockan 08.30-12.00, 13.00 15.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-06-07 1(15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-06-07 1(15) Nr 10 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-06-07 1(15) Plats och Melleruds kommunkontor, tisdagen den 7 juni 2011, sammanträdestid klockan 08.30 12.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 26. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 26. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Nr 26 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-12-18 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 18 december 2007, klockan 08.30-12.00, 13.00-15.15 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Nr 4 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-02-22 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 22 februari 2005, klockan 08.30 12.00, 13.00 16.00 Beslutande Robert Svensson (c) Eva Pärsson (m)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (13)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (13) Nr 1 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-01-13 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 13 januari 2009, klockan 08.30-12.10, 13.00-15.45 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) 1-9 Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-04-22 1(19)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-04-22 1(19) Nr 10 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-04-22 1(19) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 22 april 2008, klockan 08.30-12.20 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-11-02 1(18)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-11-02 1(18) Nr 20 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-11-02 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 2 november 2010, 5lockan 08.30-12.00, 13.00-16.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (23)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (23) Nr 1 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-01-11 1(23) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 11 januari 2005, klockan 08.30-12.25, 13.20 17.50 Beslutande Robert Svensson (c) 1-7, 9-22 Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11 Nr 11 Kommunstyrelsen 2008-11-05 1(13) Plats och tid Hotell Laholmen, Strömstad, onsdagen den 5 november 2008, klockan 10.00 12.05 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4 Nr 4 Kommunstyrelsen 2008-03-12 1(21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 12 mars 2008, klockan 13.00 14.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Anette Levin

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Nr 20 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-10-24 1(20) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 24 oktober 2006, klockan 08.30-12.00, 13.00-16.00 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1 Nr 1 Kommunstyrelsen 2010-01-13 1(14) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 13 januari 2010, klockan 08.30 12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-06-15 1(22) Eva Pärsson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-06-15 1(22) Eva Pärsson Nr 13 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-06-15 1(22) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 15 juni 2010, klockan 08.30-12.05, 13.00-15.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

Kommunkontoret Djurås , kl. 14:

Kommunkontoret Djurås , kl. 14: Kommunstyrelsen 2018-11-08 1 (17) Plats och tid Kommunkontoret Djurås, kl. 13:00-13:30 Beslutande Ledamöter Fredrik Jarl (C), ordförande Kerstin Stenquist (C) Erik Warg (C) Irene Homman (S) Tomas Fredén

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunfullmäktige (10)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunfullmäktige (10) Nr 1 Kommunfullmäktige 2013-01-23 1(10) Tid och plats Onsdagen den 23 januari 2013, klockan 18.00 19.30 i Tingshuset Beslutande Ledamöter Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 26. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18) Eva Pärsson Michael Melby

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 26. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18) Eva Pärsson Michael Melby Nr 26 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2012-12-18 1(18) Plats och Melleruds kommunkontor, tisdagen den 18 december 2012, sammanträdestid klockan 08.30 12.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Daniel Jensen

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 14. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-08-10 1(21) Ola Johansson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 14. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-08-10 1(21) Ola Johansson Nr 14 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-08-10 1(21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 10 augusti 2010, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17) Nr 3 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2012-01-25 1(17) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen 25 januari 2012 sammanträdestid klockan 08.30 12.00, 13.00 14.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-10-05 1(14) Eva Pärsson (M) Michael Melby

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-10-05 1(14) Eva Pärsson (M) Michael Melby Nr 17 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-10-05 1(14) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 5 oktober 2011, sammanträdestid klockan 08.30 12.00 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Eva Pärsson (m) 21-36, 38 Ola Johansson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Eva Pärsson (m) 21-36, 38 Ola Johansson Nr 3 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-01-29 1(20) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 29 januari 2008, klockan 08.30-12.00, 13.00-16.05 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsen 2016-01-13 1(19)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsen 2016-01-13 1(19) Nr 1 Kommunstyrelsen 2016-01-13 1(19) Tid och plats Onsdagen den 13 januari 2016, klockan 08.30 12.30, i Dalslandsrummet Beslutande Ledamöter Tommy W Johansson (S) Christine Andersson (S) Marianne Sand

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18) Nr 8 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2014-04-08 1(18) Tid och plats Tisdagen den 8 april 2014, klockan 08.30 12.25, i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17) Nr 3 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-02-08 1(17) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 8 februari 2005, klockan 08.30-12.15, 13.00 17.10 Beslutande Robert Svensson (c) Eva Pärsson (m)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 24. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 24. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Nr 24 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-12-16 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 16 december 2008, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott (19)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott (19) Nr 17 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-09-12 1(19) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 12 september 2006, klockan 08.30-12.00, 13.00-15.45 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen (15) Nr 3 Kommunstyrelsen 2014-03-12 1(15) Tid och plats Onsdagen den 12 mars 2014, klockan 08.30 12.00, i Dalslandsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Jeanette

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Miljö- och hälsorådet (7)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Miljö- och hälsorådet (7) Nr 2 Miljö- och hälsorådet 2013-05-13 1(7) Tid och plats Måndagen den 13 maj 2013, klockan 13.00 16.00, i Bolstadsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Kommunstyrelsen Daniel Jensen (KD)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11. Kommunstyrelsen 2010-11-03 1(18)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11. Kommunstyrelsen 2010-11-03 1(18) Nr 11 Kommunstyrelsen 2010-11-03 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 3 november 2010, klockan 08.30 11.20, 12.00-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsen 2006-10-11 1(13)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsen 2006-10-11 1(13) Nr 9 Kommunstyrelsen 2006-10-11 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 11 oktober 2006, klockan 08.30-12.05 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s) Gunnar Karlsson (c) Daniel

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 15. Kommunstyrelsens arbetsutskott (19)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 15. Kommunstyrelsens arbetsutskott (19) Nr 15 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-08-24 1(19) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 24 augusti 2010, klockan 08.30-12.05, 13.00-15.05 Beslutande Johnny Stücken, ordf. (S) Daniel Jensen

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Miljö- och hälsorådet 2010-02-22 1(7)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Miljö- och hälsorådet 2010-02-22 1(7) Nr 1 Miljö- och hälsorådet 2010-02-22 1(7) Plats och tid Melleruds kommunkontor, måndagen den 22 februari 2010, klockan 13.00-16.00 Beslutande Robert Svensson (c) KS Daniel Jensen (kd) SN Harald Ericsson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17) Daniel Jensen (KD) Eva Pärsson Michael Melby

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17) Daniel Jensen (KD) Eva Pärsson Michael Melby Nr 8 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2013-04-02 1(17) Tid och plats Tisdagen den 2 april 2013, klockan 08.30 12.10, 13.00 15.30 i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-04-19 1(22)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-04-19 1(22) Nr 7 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-04-19 1(22) Plats och Melleruds kommunkontor, tisdagen den 19 april 2011, sammanträdestid klockan 08.30 12.45 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2 Nr 2 Kommunstyrelsen 2010-02-10 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 10 februari 2010, klockan 10.10 12.20 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

Sofia Vikström, Migrationsverket 44

Sofia Vikström, Migrationsverket 44 Nr xx Kommunfullmäktige 2015-05-20 1(14) Tid och plats Onsdagen den 20 maj 2015, klockan 18.00 19.40, i Tingshuset Beslutande Ledamöter Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista Övriga

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr. Socialnämnden 2005-12-20 1 (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr. Socialnämnden 2005-12-20 1 (15) Nr Socialnämnden 2005-12-20 1 (15) Plats och tid Melleruds kommunkontor och Karolinen, tisdagen den 20 december 2005, klockan 09:00 17:00 Beslutande Kerstin Nordström (s) Eivor Östergren (c) Erik Johansson

Läs mer

Plats och tid: Kommunstyrelsens sammanträdesrum, kl

Plats och tid: Kommunstyrelsens sammanträdesrum, kl 1(6) Plats och tid: Kommunstyrelsens sammanträdesrum, kl 08.30-14.30 Beslutande: Övriga deltagande: Ingalill Jonsson, (m) ordförande Tage Björk (s) Ingrid Holmgren (c) Torsten Palbom (c) Eva-Lena Wrethén

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Miljö- och hälsorådet (8)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Miljö- och hälsorådet (8) Nr 2 Miljö- och hälsorådet 2009-05-20 1(8) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 20 maj 2009, klockan 08.30-12.00 Beslutande Robert Svensson (C) KS Daniel Jensen (KD) SN Gunnar Simonsson (S)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17) Nr 2 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-01-25 1(17) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 25 januari 2005, klockan 08.30-12.00, 13.00-16.50 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Miljö- och hälsorådet (10)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Miljö- och hälsorådet (10) Nr 2 Miljö- och hälsorådet 2018-05-14 1(10) Tid och plats Måndagen den 14 maj 2018, klockan 13.00 16.00, i Bolstadsrummet Beslutande Ledamöter Tommy Johansson, ordf. (S) Kommunstyrelsen Anette Ternstedt

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunstyrelsens arbetsutskott (14)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunstyrelsens arbetsutskott (14) Nr 8 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-04-07 1(14) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 7 april 2009, klockan 08.30-12.00, 13.00-14.40 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Miljö- och hälsorådet (9)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Miljö- och hälsorådet (9) Nr 4 Miljö- och hälsorådet 2016-12-12 1(9) Tid och plats Måndagen den 12 december 2016, klockan 13.00 16.00, i Bolstadsrummet Beslutande Ledamöter Kenneth Gustavsson (C) Hälso- och sjukvårdsnämnden Anette

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 18. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Dalslands kanal AB:s kontor (Kanalvillan) i Upperud,

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 18. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Dalslands kanal AB:s kontor (Kanalvillan) i Upperud, Nr 18 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2012-08-28 1(15) Plats och Dalslands kanal AB:s kontor (Kanalvillan) i Upperud, sammanträdestid tisdagen den 28 augusti 2012, klockan 08.30 12.30 Beslutare Robert Svensson,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Miljö- och hälsorådet 2015-09-07 1(10)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Miljö- och hälsorådet 2015-09-07 1(10) Nr 3 Miljö- och hälsorådet 2015-09-07 1(10) Tid och plats Måndagen den 7 september 2015, klockan 13.00 16.00, i Bolstadsrummet Beslutande Ledamöter Tommy Johansson, ordf. (S) Kommunstyrelsen Michael Melby

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunfullmäktige (14) Ingmar Johansson, kommunchef Bo S. Carlén, sekreterare

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunfullmäktige (14) Ingmar Johansson, kommunchef Bo S. Carlén, sekreterare Nr 2 Kommunfullmäktige 2005-02-23 1(14) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 23 februari 2005, klockan 19.00 20.25 Beslutande Enligt närvarolista Övriga närvarande Ingmar Johansson, kommunchef

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsen 2005-02-09 1(16)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsen 2005-02-09 1(16) Nr 2 Kommunstyrelsen 2005-02-09 1(16) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 februari 2005, klockan 08.30-12.45 Beslutande Robert Svensson (c) Gunnar Karlsson (c) Stig Larsson (fp) Daniel

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Daniel Jensen (KD)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Daniel Jensen (KD) Nr 9 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2015-04-07 1(15) Tid och plats Tisdagen den 7 april 2015, klockan 08.30 12.30, 13.30 14.30 i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Tommy W Johansson, ordf. (S) Andreas

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott (21)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott (21) Nr 20 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-11-03 1(21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 3 november 2009, klockan 08.30-12.00, 13.00-14.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunfullmäktige (13) Ingmar Johansson, kommunchef Björn Lindquist, ekonomichef 10

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunfullmäktige (13) Ingmar Johansson, kommunchef Björn Lindquist, ekonomichef 10 Nr 2 Kommunfullmäktige 2015-02-25 1(13) Tid och plats Onsdagen den 25 februari 2015, klockan 18.00 19.15, i Tingshuset Beslutande Ledamöter Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer

Kommunstyrelsen (8)

Kommunstyrelsen (8) Kommunstyrelsen 2012-06-25 1 (8) Plats och tid Beslutande Kommunhuset i Älmhult måndagen den 25 juni 2012 kl 15.00-16.15 med ajournering kl 15.50-16.00 Sonja Emilsson (M), 1:e vice ordförande Tord Åkesson

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Kommunledningsutskottet 2012-01-19 1 (6)

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Kommunledningsutskottet 2012-01-19 1 (6) Kommunledningsutskottet 2012-01-19 1 (6) Plats och tid Kommunkontoret i Mörbylånga klockan 09.00 11.50 Beslutande Kent Ingvarsson (M), ordförande Hans Sabelström (C) Malin Hedberg (S) Anette Håkansson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsen (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsen (15) Nr 2 Kommunstyrelsen 2006-02-08 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 8 februari 2006, klockan 08.30 11.40 Beslutande Robert Svensson (c) Gunnar Karlsson (c) Stig Larsson (fp) Daniel

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr sida Socialnämnden 1(11) Esad Sukurica Christine Andersson (s)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr sida Socialnämnden 1(11) Esad Sukurica Christine Andersson (s) Nr 2006-11-28 Socialnämnden 1(11) Plats och tid Melleruds kommunkontor, klockan 14.00-16.15 Beslutande Kerstin Nordström (s) Eivor Östergren (c) Erik Johansson (kd) Stig Andersson (s) Stefan Hellman (v)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Anette Levin (fp), ersättare Daniel Jensen (kd)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Anette Levin (fp), ersättare Daniel Jensen (kd) Nr 2 Kommunstyrelsen 2008-12-13 1(21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 13 februari 2008, klockan 08.30 12.35 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunstyrelsen 2012-04-04 1(19) Michael Melby. Tommy W Johansson. Katarina Norgren

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunstyrelsen 2012-04-04 1(19) Michael Melby. Tommy W Johansson. Katarina Norgren Nr 4 Kommunstyrelsen 2012-04-04 1(19) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 4 april 2012, sammanträdestid klockan 08.30 12.15, 13.10 14.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) 37-45, 47-51 Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen (18) Eva Pärsson Roland Björndahl Tommy W Johansson (S) Katarina Norgren

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen (18) Eva Pärsson Roland Björndahl Tommy W Johansson (S) Katarina Norgren Nr 3 Kommunstyrelsen 2011-03-09 1(18) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 mars 2011, sammanträdestid klockan 08,30-11,00 Sammanträdet återupptas klockan 11,55-12,00 Beslutare Robert Svensson,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr. Barbro Gustavsson Evert Magnusson Gun-Lis Wärngren. Inger Andersson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr. Barbro Gustavsson Evert Magnusson Gun-Lis Wärngren. Inger Andersson Nr Kommunala handikapprådet 2009-11-11 1(12) Plats och tid Melleruds kommunkontor, Bolstadsrummet klockan 13.00-16.00 Beslutande Daniel Jensen (kd) Barbro Gustavsson Evert Magnusson Gun-Lis Wärngren John

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 5. Kommunstyrelsen (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 5. Kommunstyrelsen (17) Nr 5 Kommunstyrelsen 2006-05-03 1(17) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 3 maj 2006, klockan 08.30-12.05 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s) Gunnar Karlsson (c) Stig Larsson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11. Kommunstyrelsen (6) Peter Ljungdahl (C) Daniel Jensen Ulf Rexefjord

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11. Kommunstyrelsen (6) Peter Ljungdahl (C) Daniel Jensen Ulf Rexefjord Nr 11 Kommunstyrelsen 2017-11-22 1(6) Tid och plats Onsdagen den 22 november 2017, klockan 17.00 17.30, i Tingshuset i Mellerud Beslutande Ledamöter Tommy W Johansson (S) Thomas Hagman (S) Martin Eriksson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 25. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-12-04 1(28)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 25. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-12-04 1(28) Nr 25 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-12-04 1(28) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 4 december 2007, klockan 08.30-12.00, 13.00 16.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (16)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (16) Nr 1 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2012-01-10 1(16) Plats och Melleruds kommunkontor, tisdagen den 10 januari 2012, sammanträdestid klockan 08.30 12.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Miljö- och hälsorådet (9)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Miljö- och hälsorådet (9) Nr 2 Miljö- och hälsorådet 2016-05-16 1(9) Tid och plats Måndagen den 16 maj 2016, klockan 13.00 16.00, i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Tommy Johansson, ordf. (S) Kommunstyrelsen Rune Stenén (C)

Läs mer