Reseförsäkring 77FIN102 sammandrag av försäkringen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Reseförsäkring 77FIN102 sammandrag av försäkringen"

Transkript

1 Reseförsäkring 77FIN102 sammandrag av försäkringen Försäkrade personer Försäkrade är innehavare av SAS EuroBonus World MasterCard privatkort (nedan SEB kort) i åldern år som har sin stadigvarande bostad och sitt hem i Finland och som huvudsakligen vistas här, samt de kortinnehavare i åldern år som är bosatta i Finland, men som tillfälligt vistas utomlands, dock högst ett år från det att de lämnat landet. Försäkrade är också kortinnehavarens make/maka/sambo och/ eller den försäkrades barn och makens/makans/sambons barn, som följer med på resan. Kortinnehavarens barn och barnen till hans/hennes make/maka eller sambo är försäkrade upp till 18 års ålder ifall de reser med kortinnehavaren. Barnbarn till kortinnehavaren är försäkrade ifall de reser med kortinnehavaren, upp till 18-års ålder. Försäkrade är också familjemedlemmar under 18 år som reser med kortinnehavaren, dock samtidigt bara på basis av ett kort. Familjemedlem avser barn under 18 år till kortinnehavaren eller till dennas maka/make eller sambo som bor i samma hushåll, samt kortinnehavarens barnbarn under 18 år. Försäkrade är också de personer som har SEB kort som innehåller giltig reseförsäkring och som reser med kortinnehavaren då kortinnehavaren har betalat den här personens resebiljett eller kostnaderna för hyrd bil. Försäkringstagare Försäkringstagaren är SEB Kort Bank AB, Helsingfors filial (SEB). Försäkringsgivare Försäkringsgivaren är Chubb European Group Limited, filial i Finland (Chubb). Försäkringens giltighet Försäkringen gäller på resor utomlands då resan varar högst tre månader (90 dygn), förutsatt att resebiljetten som berättigar till transporten eller kostnaderna för hyrd bil i sin helhet har betalats med SEB kortet. Därtill krävs för giltig försäkring att den försäkrade har ett giltigt SEB kort innan resans början. Följande betalningar behöver emellertid inte göras med SEB kortet: - En skälig bokningsavgift eller motsvarande förskottsbetalning - Betalning för resor eller utflykter på resmålet, med resmålet avses orten. - Betalning för en högst 48 timmar lång grupputflykt som serviceproducenten ordnar i destinationslandet. Försäkringen gäller på resor med egen bil förutsatt att det i resan ingår transport med allmänt kommunikationsmedel (t.ex. båt, tåg) och förutsatt att alla dessa transporter har betalats med SEB kortet.

2 En del av resan kan vara betald med värdesedlar eller motsvarande av SEB:s eventuella bonusprogram. På motsvarande sätt gäller försäkringen på SAS EuroBonus -resor, då en kortinnehavare använder sig av sina bonuspoäng, förutsatt att passageraravgifterna har betalats med SAS kortet. Försäkringen gäller under utrikesresor överallt i världen, dock inte för resor till och från Kuba och inte heller i Kuba, och inte i de länder som nämns i punkt 15 i de allmänna försäkringsvillkoren. Försäkringen gäller inte heller i länder eller områden dit Finlands utrikesministerium avråder att resa. För att försäkringen skall gälla i länder eller områden dit Finlands utrikesministerium avråder att resa, ska om saken överenskommas med Chubb på förhand. Om kortinnehavare har betalat resan innan denna försäkring trätt i kraft, täcker försäkringen skadefall som inträffar efter förutsatt att den försäkrade kortinnehavaren omfattades av SAS EuroBonus/MasterCard-gruppförsäkring då resan betalades och iakttog dess betalnings- och övriga villkor. I övriga fall är det en förutsättning för försäkringsskyddet att resan köptes och förverkligades under denna försäkrings giltighetstid och med iakttagande av dess villkor. Ersättningstabell Ersättningsslag Försäkringsbelopp (EUR) Självrisk Dödsfall till följd av reseolycksfall, försäkrad kortinnehavare Dödsfall till följd av reseolycksfall, försäkrad familjemedlem Fullständigt bestående men (100 %) till följd av reseolycksfall Vårdkostnader till följd av skada eller sjukdom under resa, kostnaderna för sjuktransport till hemlandet ingår Obs. Försäkringen ersätter enbart utländska vårdkostnader för sjukdom under resa och reseolycksfall i utlandet. Ersättning utgår inte för vård i Finland. Ersättning för väntetid vid försenat flyg eller Högst 25/timme, dock högst annat allmänt kommunikationsmedel Resgods i händelse av direkta sakskador Anskaffning av nödvändighetsartiklar vid försenat resgods Missad avgång 1000/ Varje försäkringsbelopp, förutom i fråga om dödsfall, som anges i tabellen avser det maximala ersättningsbeloppet för en försäkrad person vid ett enskilt skadefall som omfattas av försäkringen. Noggrannare information om ersättningsslagen och ersättningsbeloppen finns i de fullständiga försäkringsvillkoren.

3 Försäkringsskyddet och dess väsentliga begränsningar Sjukdom under resa Sjukdom under resa börjar eller de första symptomen uppstår under resan. Vårdkostnader vid sjukdom ersätts med nedan nämnda begränsningar. Reseolycksfall Som reseolycksfall ersätts en plötslig, yttre händelse som förorsakar kroppskada under resa och som inträffar utan den försäkrades avsikt. Vårdkostnader till följd av reseolycksfall ersätts med nedan nämnda begränsningar. Vårdkostnader vid sjukdom eller skada Försäkringen ersätter endast utländska vårdkostnader till följd av reseolycksfall utomlands eller sjukdom under resa utomlands. Ersättning utgår inte för vårdkostnader i Finland. Vårdkostnader ersätts med högst euro per en sjukdom under resa eller ett reseolycksfall. Vårdkostnader för vård utomlands till följd av sjukdom under resa eller reseolycksfall ersätts högst under 90 dagar från det att vården började. Vårdkostnaderna ersätts enligt originalräkning eller - verifikat i den mån de inte ersätts med stöd av någon lag. Kostnaderna för sjuktransport till hemlandet och för en nödvändig ledsagare ersätts ifall Chubb godkänt dessa på förhand. Tandskada Försäkringen ersätter endast utländska vårdkostnader till följd av tandskada eller akut tandvärk. Ersättning utgår inte för vårdkostnader i Finland. Försäkringen ersätter kostnader för nödvändig behandling eller undersökning utomlands gett eller ordinerat av tandläkare till följd av reseolycksfall inklusive skäliga lokala resekostnader. Om en tand eller tandprotes skadats vid tuggning eller vid behandling av akut tandvärk ersätts vårdkostnaderna upp till sammanlagt högst 170 euro. Bestående men till följd av reseolycksfall Ett bestående men till följd av reseolycksfall ska fastställas inom tre år från det att olycksfallet inträffade. Dödsfall Från engångsersättningen som betalas i händelse av den försäkrades död till följd av reseolycksfall avdras den ersättning som betalats på grund av bestående men till följd av samma reseolycksfall. Ersättning utbetalas inte om den försäkrade avlider efter att det gått tre år sedan reseolycksfallet.

4 Ersättning utbetalas inte för en försäkrads död vars väsentliga orsak är en smittsam sjukdom som den försäkrade fått på resan och som i förordningen om smittsamma sjukdomar definieras som en allmänfarlig smittsam sjukdom. Ersättning för väntetid Förutsättningen för försäkringsersättning är väntetid på över fyra (4) timmar. I första hand är transportbolaget ansvarigt och den försäkrade ska alltid först rikta ersättningskravet till detta. Resgods Med resgods avses egendom som den försäkrade tagit med på resan eller skaffat under resan. Försäkringen ersätter skador som förorsakats av en plötslig oförutsedd händelse, såsom stöld, rån, trafikolycka eller annan olycka eller skador som uppstått under transporten. Resgodsförsäkringen ersätter inte skada som förorsakats av att ett föremål försvunnit eller kvarglömts eller använts på sedvanligt vis. Inte heller ersätts skada som förorsakats på sportutrustning när den använts för sitt ändamål eller skada som ersätts på basis av någon speciallag, garanti eller annan försäkring. Missad avgång Försäkringen täcker nödvändiga och skäliga merkostnader upp till 1000 euro per person och 4000 per händelse. Försäkringen gäller om den försäkrade ofrivilligt och oförutsett missar en avgång med ett allmänt färdmedel eller reseavgång som ordnats av en researrangör i överensstämmelse med den försäkrades resehandlingar och den försäkrade måste komma i kapp den ursprungliga planlagda resan. Om den försäkrade använder eget färdmedel till avgångsterminalen är det en förutsättning för att kunna få ersättning att den försäkrade var med om en olycka som krävde assistans av en tjänsteleverantör. Praktiska anvisningar beträffande reseförsäkringen Ersättningssökanden ska lämna Chubb de dokument och uppgifter som är nödvändiga för att utreda Chubbs ansvar. Den som yrkar på ersättning är skyldig att införskaffa de utredningar som denna på bästa sätt kan få tillgång till, dock med beaktande av Chubbs möjligheter att införskaffa utredningar. Chubb är inte skyldigt att betala ersättning förrän det har erhållit ovannämnda utredningar. Anmälan om skada under resa ska i mån av möjlighet göras på Chubbs blankett som undertecknas. Vid skadefall ska ersättningssökanden ta kontakt med Chubb eller i nödfall med SOS International som är ett assistansbolag för nödsituationer under resa. Den försäkrade ska själv ta hand om sådana fall som orsakar ringa kostnader och söka ersättning efter resan mot originalverifikat. Ifall den försäkrade går på läkarkontroll på begäran av Chubb, ersätter Chubb de kostnader som detta förorsakar den försäkrade. På försäkringen tillämpas finsk lag.

5 Försäkringen erbjuds av försäkringsbolaget Chubb European Group Limited (Chubb). Chubbs kundtjänst Chubbs skadetjänst Assistans i nödsituationer under resa SOS International AS: Köpenhamn, Danmark Tel: (24 h service på finska, svenska och engelska) Chubb European Group Limited, filial i Finland PB 687 (Mannerheimvägen 16 A 9) Helsingfors Tel: E-post: asiakaspalvelu@chubb.com E-post: vahingot@chubb.com

Reseförsäkring 77FIN100 sammandrag av försäkringen

Reseförsäkring 77FIN100 sammandrag av försäkringen Reseförsäkring 77FIN100 sammandrag av försäkringen Försäkrade personer Försäkrade är innehavare av nedan definierade Eurocard Gold/Diners Club kort i åldern 18-79 år som har sin stadigvarande bostad och

Läs mer

Reseförsäkring 77FIN101 sammandrag av försäkringen

Reseförsäkring 77FIN101 sammandrag av försäkringen Reseförsäkring 77FIN101 sammandrag av försäkringen Försäkrade personer Försäkrade är innehavare av Diners Club Premium och MasterCard GlobeCard privat- och familjekort (nedan Diners Club kort ) i åldern

Läs mer

Reseförsäkring 77FIN104 sammandrag av försäkringen

Reseförsäkring 77FIN104 sammandrag av försäkringen Reseförsäkring 77FIN104 sammandrag av försäkringen Det internationella försäkringsbolaget Chubb har skapat en reseförsäkring för innehavare av Diners Club Classic kort. Försäkringen gäller på resor förutsatt

Läs mer

Reseförsäkring 77FIN104 sammandrag av försäkringen

Reseförsäkring 77FIN104 sammandrag av försäkringen Reseförsäkring 77FIN104 sammandrag av försäkringen Det internationella försäkringsbolaget ACE har skapat en reseförsäkring för innehavare av Diners Club Classic kort. Försäkringen gäller på resor förutsatt

Läs mer

På denna försäkring tillämpas dessa särskilda försäkringsvillkor och de allmänna försäkringsvillkoren.

På denna försäkring tillämpas dessa särskilda försäkringsvillkor och de allmänna försäkringsvillkoren. RESEFÖRSÄKRING Särskilda försäkringsvillkor 77FIN102 I kraft fr.o.m. 1.1.2015 SÄRSKILDA FÖRSÄKRINGSVILLKOR På denna försäkring tillämpas dessa särskilda försäkringsvillkor och de allmänna försäkringsvillkoren.

Läs mer

På denna försäkring tillämpas dessa särskilda försäkringsvillkor och de allmänna försäkringsvillkoren.

På denna försäkring tillämpas dessa särskilda försäkringsvillkor och de allmänna försäkringsvillkoren. RESEFÖRSÄKRING Särskilda försäkringsvillkor 77FIN104 I kraft fr.o.m. 1.1.2015 SÄRSKILDA FÖRSÄKRINGSVILLKOR På denna försäkring tillämpas dessa särskilda försäkringsvillkor och de allmänna försäkringsvillkoren.

Läs mer

Reseförsäkring 77FIN

Reseförsäkring 77FIN Reseförsäkring 77FIN100 11.04.2018 SÄRSKILDA FÖRSÄKRINGSVILLKOR På denna försäkring tillämpas dessa särskilda försäkringsvillkor och de allmänna försäkringsvillkoren. Ifall det förekommer motstridigheter

Läs mer

Reseskydd för företag. Tuote-esite voimassa 1.5.2006 alkaen. Produktbeskrivningen gäller från 1.1.2009.

Reseskydd för företag. Tuote-esite voimassa 1.5.2006 alkaen. Produktbeskrivningen gäller från 1.1.2009. Reseskydd för företag Tuote-esite voimassa 1.5.2006 alkaen. Produktbeskrivningen gäller från 1.1.2009. Varför teckna en reseförsäkring hos Europeiska? Den lagstadgade olycksfallsförsäkringen ersätter olycksfall

Läs mer

Reseförsäkring 77FIN

Reseförsäkring 77FIN Reseförsäkring 77FIN102 19.10.2018 SÄRSKILDA FÖRSÄKRINGSVILLKOR På denna försäkring tillämpas dessa särskilda försäkringsvillkor och de allmänna försäkringsvillkoren. Ifall det förekommer motstridigheter

Läs mer

Reseförsäkring 77FIN

Reseförsäkring 77FIN Reseförsäkring 77FIN102 11.04.2018 SÄRSKILDA FÖRSÄKRINGSVILLKOR På denna försäkring tillämpas dessa särskilda försäkringsvillkor och de allmänna försäkringsvillkoren. Ifall det förekommer motstridigheter

Läs mer

Reseförsäkring 77FIN

Reseförsäkring 77FIN Reseförsäkring 77FIN104 11.04.2018 SÄRSKILDA FÖRSÄKRINGSVILLKOR På denna försäkring tillämpas dessa särskilda försäkringsvillkor och de allmänna försäkringsvillkoren. Ifall det förekommer motstridigheter

Läs mer

Reseförsäkring 77FIN

Reseförsäkring 77FIN Reseförsäkring 77FIN101 11.04.2018 SÄRSKILDA FÖRSÄKRINGSVILLKOR På denna försäkring tillämpas dessa särskilda försäkringsvillkor och de allmänna försäkringsvillkoren. Ifall det förekommer motstridigheter

Läs mer

RESEFÖRSÄKRING BROSCHYR

RESEFÖRSÄKRING BROSCHYR RESEFÖRSÄKRING BROSCHYR Personförsäkring Reseförsäkring Reseförsäkring: sjukdom, olycksfall, annullering, avbrytande, försening, väntan, misshandel. Mot tilläggspremie tävlingsidrott, arbetstid vid kroppsligt

Läs mer

www.alandia.com Reseförsäkringsbroschyr Vi försäkrar människor Personförsäkring

www.alandia.com Reseförsäkringsbroschyr Vi försäkrar människor Personförsäkring www.alandia.com Reseförsäkringsbroschyr Vi försäkrar människor Personförsäkring Reseförsäkring Reseförsäkring: sjukdom, olycksfall, annullering, avbrytande, försening, väntan, misshandel. Mot tilläggspremie

Läs mer

ReseföRsäkRing 1.1.2015

ReseföRsäkRing 1.1.2015 Reseförsäkring 1.1.2015 Reseförsäkring: sjukdom, olycksfall, annullering, avbrytande, för sening, väntan, misshandel. Mot tilläggspremie tävlingsidrott, arbetstid vid kroppsligt arbete. Du kan välja storlek

Läs mer

- - barn under 18 år. I försäkringen ingår resenödtjänst 24h. Tel. +45 7010 5054, email sos@sos.dk. 24h service på finska, svenska och engelska.

- - barn under 18 år. I försäkringen ingår resenödtjänst 24h. Tel. +45 7010 5054, email sos@sos.dk. 24h service på finska, svenska och engelska. *PRODUKTBLAD: Reseförsäkring för Ålandsbankens MasterCard Premium Gold, MasterCard Private Banking Gold, Visa Debit Premium Banking och Visa Debit Private Banking, MasterCard Betal- och Kreditkort Premium

Läs mer

STUDERA UTOMLANDS. Informationsfolder S ÄKERHET ÖVER ALLA GRÄNSER

STUDERA UTOMLANDS. Informationsfolder S ÄKERHET ÖVER ALLA GRÄNSER STUDERA UTOMLANDS Informationsfolder S ÄKERHET ÖVER ALLA GRÄNSER 2-3 STUDERA UTOMLANDS Studera utomlands? Grattis! Glöm inte bort att försäkra dig! Du är på väg ut på ett äventyr som kommer att bli ett

Läs mer

studera utomlands Informationsfolder Säkerhet över alla gränser

studera utomlands Informationsfolder Säkerhet över alla gränser studera utomlands Informationsfolder Säkerhet över alla gränser 2-3 studera utomlands Studera utomlands? Grattis! Glöm inte bort att försäkra dig! Du är på väg ut på ett äventyr som kommer att bli ett

Läs mer

*PRODUKTBLAD: Reseförsäkring för Ålandsbankens Visa Debit Standard och MasterCard Betal- och Kreditkort standard -kort

*PRODUKTBLAD: Reseförsäkring för Ålandsbankens Visa Debit Standard och MasterCard Betal- och Kreditkort standard -kort *PRODUKTBLAD: Reseförsäkring för Ålandsbankens Visa Debit Standard och MasterCard Betal- och Kreditkort standard -kort Försäkringen är i kraft under inrikes- och utrikesresor överallt i världen för Ålandsbankens

Läs mer

Utrikesreseförsäkring för Business Eurocard -företagskort

Utrikesreseförsäkring för Business Eurocard -företagskort Om de olika språkversionerna avviker från varandra, tillämpas den finska versionen. Utrikesreseförsäkring för Business Eurocard -företagskort Försäkringsvillkor, gäller från 1.4.2014 Försäkringsnummer

Läs mer

MasterCard Gold- och Visa Goldreseförsäkring

MasterCard Gold- och Visa Goldreseförsäkring 1 (16) MasterCard Gold- och Visa Goldreseförsäkring för utrikesresor Försäkringsvillkor, gäller från 1.7.2009 Försäkringsnummer 102-3040 Om de olika språkversionerna avviker från varandra, tillämpas den

Läs mer

Finnair Plus Visa reseförsäkring för utrikesresor

Finnair Plus Visa reseförsäkring för utrikesresor Finnair Plus Visa reseförsäkring för utrikesresor DBFIN02-v01 Försäkringsvillkor, gäller från 15.11.2012 Detta gruppreseförsäkringsavtal omfattar dessa försäkringsvillkor som överlämnas till kortinnehavaren.

Läs mer

Nyckelskyddsförsäkring

Nyckelskyddsförsäkring Ifall det förekommer skillnader i de olika språkversionerna, tillämpas den finskspråkiga versionen. Nyckelskyddsförsäkring Försäkringsvillkoren är ikraft från 1.12.2012 och dessa tillämpas från 1.12.2012

Läs mer

Reseförsäkring som ingår i Sparbankens Visa Gold-kort (avtalsnummer N) Produktfakta

Reseförsäkring som ingår i Sparbankens Visa Gold-kort (avtalsnummer N) Produktfakta Produktfakta Gäller från 1.1.2017 Reseförsäkring som ingår i Sparbankens Visa Gold-kort (avtalsnummer 353-4772076-N) I Sparbankens Visa Gold-kort ingår Reseförsäkring som beviljas av LähiTapiola Pääkaupunkiseutu.

Läs mer

ReseföRsäkRing

ReseföRsäkRing Reseförsäkring 1.1.2015 Reseförsäkring Reseförsäkring: sjukdom, olycksfall, annullering, avbrytande, för sening, väntan, misshandel. Mot tilläggspremie tävlingsidrott, arbetstid vid kroppsligt arbete.

Läs mer

AKTIA KREDITKORT RESEFÖRSÄKRING

AKTIA KREDITKORT RESEFÖRSÄKRING AKTIA KREDITKORT RESEFÖRSÄKRING Sektion A Försäkringsvillkor för reseförsäkring Detta gruppreseförsäkringsavtal omfattar dessa försäkringsvillkor som överlämnas till kortinnehavaren. Försäkringstagare

Läs mer

Finnair Plus Visa Gold reseförsäkring för utrikesresor

Finnair Plus Visa Gold reseförsäkring för utrikesresor 1 (15) Finnair Plus Visa Gold reseförsäkring för utrikesresor Försäkringsvillkor, gäller från 1.7.2009 Försäkringsnummer 102-2931 Om de olika språkversionerna avviker från varandra, tillämpas den finska

Läs mer

Försäkringsbesked. Olycksfallsförsäkring. som ingår i medlemsavgiften till din klubb, ansluten till Svenska Seglarförbundet

Försäkringsbesked. Olycksfallsförsäkring. som ingår i medlemsavgiften till din klubb, ansluten till Svenska Seglarförbundet Försäkringsbesked 2017 Olycksfallsförsäkring som ingår i medlemsavgiften till din klubb, ansluten till Svenska Seglarförbundet Vad försäkringen ersätter och inte Översiktlig information. Fullständiga villkor

Läs mer

JÄGARFÖRSÄKRING Avtal mellan Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag och Ålands Landskapsregering

JÄGARFÖRSÄKRING Avtal mellan Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag och Ålands Landskapsregering JÄGARFÖRSÄKRING Avtal mellan Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag och Ålands Landskapsregering JÄGARNAS GRUPPFÖRSÄKRINGSAVTAL Ålands landskapsregering, nedan kallad försäkringstagaren, och Ålands Ömsesidiga

Läs mer

Reseförsäkringsvillkor för Travel Guard

Reseförsäkringsvillkor för Travel Guard Reseförsäkringsvillkor för Travel Guard Reseförsäkring, Travel Guard Moniturva engångsreseförsäkring 102-3815 Travel Guard Moniturva årsreseförsäkring 102-5171 Produktbeskrivning* Travel Guard Moniturvareseförsäkring

Läs mer

Nordea Platinum. Nordea Bank AB (publ), hemstat Sverige, Nordea Bank AB (publ), filial i Finland HKO542 12/2017

Nordea Platinum. Nordea Bank AB (publ), hemstat Sverige, Nordea Bank AB (publ), filial i Finland HKO542 12/2017 Nordea Platinum Nordea Platinum Med Nordea Platinum betalar du dina inköp lätt och enkelt både i Finland och utomlands. Du kan även betala på nätet med kortet och göra kontantuttag i automater. Med kombinationskortet

Läs mer

Förköpsinformation Du har rätt att få denna information innan du köper försäkringen. Det är viktigt att du läser den. Förköpsinformationen är skapad för att ge dig en kortfattad översikt av Chubb EfterJobbet

Läs mer

FÖRKÖPSINFORMATION Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd för BRA guld- och meritkort

FÖRKÖPSINFORMATION Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd för BRA guld- och meritkort FÖRKÖPSINFORMATION Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd för BRA guld- och meritkort Gällande från 2016-02-29 FÖRKÖPSINFORMATION Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd för

Läs mer

Used to push Gouda logo to the right. Uddevalla kommun. Uddevalla Utvecklings AB. bolag. Uddevalla Vatten AB Uddevalla Turisttrafik AB.

Used to push Gouda logo to the right. Uddevalla kommun. Uddevalla Utvecklings AB. bolag. Uddevalla Vatten AB Uddevalla Turisttrafik AB. Försäkringsbrev - Business Flex Försäkringsnummer 30302959 Policy ID Förnyelse av 4804425 Försäkringstagare Medförsäkrade bolag Uddevalla Utvecklings AB Uddevalla Vatten AB Huvudförfallodatum 2019-01-01

Läs mer

UTRIKESRESEFÖRSÄKRING FÖR MASTERCARD CORPORATE PLATINUM

UTRIKESRESEFÖRSÄKRING FÖR MASTERCARD CORPORATE PLATINUM DBFIN09-v02 från 31.12.2017 Om de olika språkversionerna avviker från varandra, tillämpas den finska versionen. Detta gruppreseförsäkringsavtal omfattar dessa försäkringsvillkor som överlämnas till kortinnehavaren.

Läs mer

Finnair Plus Visa Gold reseförsäkring för utrikesresor

Finnair Plus Visa Gold reseförsäkring för utrikesresor Finnair Plus Visa Gold reseförsäkring för utrikesresor DBFIN01 -v01 Försäkringsvillkor, gäller från 15.11.2012. Detta gruppreseförsäkringsavtal omfattar dessa försäkringsvillkor som överlämnas till kortinnehavaren.

Läs mer

Hemöms U25. Vår hemförsäkring för unga

Hemöms U25. Vår hemförsäkring för unga Hemöms U25 Vår hemförsäkring för unga 01.01.2015 Vår hemförsäkring för unga Genast du flyttar till egen bostad behöver du skaffa trygghet för dig själv och din egendom. Det gör du enkelt genom vår förmånliga

Läs mer

reseskydd för företag

reseskydd för företag reseskydd för företag Allmänna försäkringsvillkor Gäller från 1.9.2002 103 371 1 11.07(10.10) innehållsförteckning reseskydd för företag...4 gemensamma bestämmelser för försäkringarna...4 1 GILTIGHETSOMRÅDE...4

Läs mer

Försäkringsvillkor Reseförsäkring Ikano Bank

Försäkringsvillkor Reseförsäkring Ikano Bank Försäkringsvillkor Reseförsäkring Ikano Bank Villkor gällande från 2013-06-01 Försäkringsgivare är ERV Försäkringsaktiebolag (publ) nedan kallat ERV. Vad gäller försäkringen för? Typ av skada/händelse

Läs mer

Avbeställningsförsäkring. Czech Airlines. Försäkringsvillkor, april 2009

Avbeställningsförsäkring. Czech Airlines. Försäkringsvillkor, april 2009 Avbeställningsförsäkring Czech Airlines Försäkringsvillkor, april 2009 Svensk filial av försäkringsbolaget Chartis Europe SA, Registrerat 1 i Frankrike under 552 128 795 R.C.S. Nanterre VIKTIGA KONTAKTUPPGIFTER

Läs mer

SKADEANMÄLAN DanskeBank

SKADEANMÄLAN DanskeBank Skadeanmälan skickas till: Chartis Europe S.A. Skadeavdelningen Box 3122, SE-103 62 Stockholm Tel +46 8 506 920 40 Fax +46 8 506 920 95 (Ifylles av Chartis) SKADEANMÄLAN DanskeBank Försäkrad danskebank

Läs mer

Used to push Gouda logo to the right. Torggatan HOVA. bolag. Business Flex. Premie SEK 3 631,00. upplysningar.

Used to push Gouda logo to the right. Torggatan HOVA. bolag. Business Flex. Premie SEK 3 631,00. upplysningar. Försäkringsbrev - Business Flex Försäkringsnummer 30297859 Policy ID Förlängning av 4806840 Försäkringstagare Medförsäkrade bolag Huvudförfallodatum 2019-01-01 AB Gullspångsbostäder Försäkringsperiod 2018-01-01-2018-12-31

Läs mer

Försäkringsbesked. Olycksfallsförsäkring ingår i medlemsavgiften i din båtklubb, ansluten till Svenska båtunionen

Försäkringsbesked. Olycksfallsförsäkring ingår i medlemsavgiften i din båtklubb, ansluten till Svenska båtunionen Försäkringsbesked 2017 Olycksfallsförsäkring ingår i medlemsavgiften i din båtklubb, ansluten till Svenska båtunionen Vad försäkringen ersätter och inte Var och när gäller försäkringen? Olycksfallsförsäkring

Läs mer

Tjänstereseförsäkring för Västra Götalands läns landsting Försäkringstagare:

Tjänstereseförsäkring för Västra Götalands läns landsting Försäkringstagare: Regionkansliet, ekonomiavdelningen Handläggare: Maria Berglez Tjänstereseförsäkring för Västra Götalands läns landsting Försäkringstagare: Försäkringsnummer: 830 777 984 Västra Götalands Läns Landsting

Läs mer

*Produktblad: Nordea Gold -kortets reseförsäkring för fritidsresor utomlands

*Produktblad: Nordea Gold -kortets reseförsäkring för fritidsresor utomlands *Produktblad: Nordea Gold -kortets reseförsäkring för fritidsresor utomlands Försäkrade är Nordea Gold kortinnehavare (MasterCard och Visa), samt också den medresande kortinnehavarens maka/make eller sambo

Läs mer

FÖRKÖPSINFORMATION Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd för BRA guld- och meritkort

FÖRKÖPSINFORMATION Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd för BRA guld- och meritkort FÖRKÖPSINFORMATION Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd för BRA guld- och meritkort Gällande från 2018-05-25 FÖRKÖPSINFORMATION Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd för

Läs mer

Used to push Gouda logo to the right. Sundsvalls kommun Sundsvall. Stadsbacken AB. bolag

Used to push Gouda logo to the right. Sundsvalls kommun Sundsvall. Stadsbacken AB. bolag Försäkringsbrev - Business Flex Försäkringsnummer 30303496 Policy ID Förnyelse av 4804311 Försäkringstagare Medförsäkrade bolag Stadsbacken AB Mitthem AB Sundsvall Energi AB Sundsvall Vatten AB Sundsvall

Läs mer

Reseförsäkring American Express Corporate Gold Card. Skadeanmälan

Reseförsäkring American Express Corporate Gold Card. Skadeanmälan Reseförsäkring American Express Corporate Gold Card KORTMEDLEM Skadeanmälan Namn: Adress: Postnummer och ort: Telefon dagtid: e-mail: Kortnummer: För utbetalning av ersättning: Bankgiro, bankkontonummer

Läs mer

*PRODUKTBLAD: Reseförsäkring för Ålandsbankens Mastercard Debet Standard- och Mastercard Betal- och Kreditkort Standard-kort

*PRODUKTBLAD: Reseförsäkring för Ålandsbankens Mastercard Debet Standard- och Mastercard Betal- och Kreditkort Standard-kort *PRODUKTBLAD: Reseförsäkring för Ålandsbankens Mastercard Debet Standard- och Mastercard Betal- och Kreditkort Standard-kort Försäkringen är i kraft under inrikes- och utrikesresor överallt i världen för

Läs mer

Colemont Ab:s gruppolycksfallsförsäkring för invånare i bostadsaktiebolag

Colemont Ab:s gruppolycksfallsförsäkring för invånare i bostadsaktiebolag Colemont Ab:s gruppolycksfallsförsäkring för invånare i bostadsaktiebolag Försäkringsvillkor, gäller från 1.1.2015 Försäkringsnummer 102-3601 och 119-4842 1 Innehåll Colemont Ab:s gruppolycksfallsförsäkring

Läs mer

Tidsbestämd SuperEuro reseförsäkring. Produktguide från

Tidsbestämd SuperEuro reseförsäkring. Produktguide från Tidsbestämd SuperEuro reseförsäkring Produktguide från 1.4.2019 2 Skydd för resenärer och resgods Med tidsbestämda SuperEuro reseförsäkring försäkrar du en enskild, på förhand överenskommen inrikes- eller

Läs mer

*PRODUKTBLAD: Reseförsäkring för Ålandsbankens MasterCard Debet Standard och MasterCard Betal- och Kreditkort standard -kort

*PRODUKTBLAD: Reseförsäkring för Ålandsbankens MasterCard Debet Standard och MasterCard Betal- och Kreditkort standard -kort *PRODUKTBLAD: Reseförsäkring för Ålandsbankens MasterCard Debet Standard och MasterCard Betal- och Kreditkort standard -kort Försäkringen är i kraft under inrikes- och utrikesresor överallt i världen för

Läs mer

Försäkringar i förskola och skola

Försäkringar i förskola och skola September 2012 1 (8) Försäkringar i förskola och skola För barn och ungdomar i förskola och skola har kommunen två försäkringar, en olycksfallsoch en reseförsäkring. Det är inte ovanligt med frågor kring

Läs mer

Reseförsäkring Produktfakta Tidsbunden försäkring

Reseförsäkring Produktfakta Tidsbunden försäkring Reseförsäkring Produktfakta Tidsbunden försäkring Gäller fr.o.m. 16.6.2014 Produktfakta ger de uppgifter som behövs för att kunna välja den försäkring som bäst motsvarar den försäkrades behov. Försäkringsskyddet

Läs mer

Euro reseförsäkring för företag

Euro reseförsäkring för företag Euro reseförsäkring för företag Allmänna försäkringsvillkor och allmänna avtalsvillkor Gäller från 1.1.2011 133 091 1 10.10 innehållsförteckning Euro reseförsäkring för företag...1 1 SYFTET MED FÖRSÄKRINGEN...3

Läs mer

*Produktblad: Reseförsäkring för utrikesresor, Nordea Business MasterCard -kort

*Produktblad: Reseförsäkring för utrikesresor, Nordea Business MasterCard -kort *Produktblad: Reseförsäkring för utrikesresor, Nordea Business MasterCard -kort Försäkrade är innehavare av Nordea Business MasterCard -kort och deras makar/sambor samt barn under 19 år som de försörjer.

Läs mer

Försäkringsvillkor: GJK 914:3 Gäller från

Försäkringsvillkor: GJK 914:3 Gäller från Olycksfallsförsäkring för boende och besökare Försäkringsvillkor: GJK 914:3 Gäller från 2009-10-01 Innehåll 1. Vem försäkringen gäller för 3 2. När försäkringen gäller 3 3. Var försäkringen gäller 3 5I.

Läs mer

+ + ANSÖKAN OM UPPEHÅLLSTILLSTÅND PÅ GRUND AV AU PAIR-STÄLLNING

+ + ANSÖKAN OM UPPEHÅLLSTILLSTÅND PÅ GRUND AV AU PAIR-STÄLLNING OLE_AUP 1 *1029901* ANSÖKAN OM UPPEHÅLLSTILLSTÅND PÅ GRUND AV AU PAIR-STÄLLNING Denna blankett är avsedd för dig om du har för avsikt att vistas i Finland som au pair i en familj. Syftet med au pair-placeringen

Läs mer

Nordeuropa Försäkring AB

Nordeuropa Försäkring AB Nordeuropa Försäkring AB VILLKOR KOLLEKTIV OLYCKSFALLSFÖRSÄKRING N30:2 FÖRSÄKRINGSGIVAREN ANGES I FÖRSÄKRINGSBREVET Innehåll sid Kollektiv Olycksfallsförsäkring 1 Vem försäkringen gäller för 3 2 När försäkringen

Läs mer

Seniorförsäkring Fortsatt trygghet i livet

Seniorförsäkring Fortsatt trygghet i livet Seniorförsäkring Fortsatt trygghet i livet gäller från 1 januari 2015 Avtal 8082 En förmånlig fortsättning för dig som blir senior up forenadeliv.se Skicka in bifogad anmälan redan idag! Fortsätt framåt

Läs mer

Om de olika språkversionerna avviker från varandra, tillämpas den finska versionen.

Om de olika språkversionerna avviker från varandra, tillämpas den finska versionen. Om de olika språkversionerna avviker från varandra, tillämpas den finska versionen. Nordea Finans TUOHI MasterCard Prisskyddsförsäkring Försäkringsvillkor gäller från och med 1.12.2012 och tillämpas för

Läs mer

MASTERCARD GOLD- OCH VISA GOLD -RESEFÖRSÄKRING FÖR UTRIKESRESOR

MASTERCARD GOLD- OCH VISA GOLD -RESEFÖRSÄKRING FÖR UTRIKESRESOR -RESEFÖRSÄKRING FÖR UTRIKESRESOR DBFIN03-v02 Försäkringsvillkor, gäller från 31.12.2017. Detta gruppreseförsäkringsavtal omfattar dessa försäkringsvillkor som överlämnas till kortinnehavaren. Försäkringstagare

Läs mer

Olycksfallsförsäkring för frivilligarbetare och praktikanter

Olycksfallsförsäkring för frivilligarbetare och praktikanter Olycksfallsförsäkring för frivilligarbetare och praktikanter Olycksfallsförsäkringen ingår i KFOs medlemskap och omfattar frivilligarbetare, praktikanter, volontärer och förtroendevalda som för en ringa

Läs mer

- - barn under 18 år. Eventuella flera eller parallella kort, som inkluderar ett reseförsäkringsskydd, ger inte rätt till flerdubbla ersättningar.

- - barn under 18 år. Eventuella flera eller parallella kort, som inkluderar ett reseförsäkringsskydd, ger inte rätt till flerdubbla ersättningar. *PRODUKTBLAD: Reseförsäkring för Ålandsbankens MasterCard Premium Gold, MasterCard Debet Premium Banking, MasterCard Betal- och Kreditkort Premium Banking kort, samt Ålandsbankens MasterCard Private Banking

Läs mer

Eslövs kommun Försäkringsbrev Tjänstereseförsäkring 444-0527 2013-05-01-2014-04-30

Eslövs kommun Försäkringsbrev Tjänstereseförsäkring 444-0527 2013-05-01-2014-04-30 Eslövs kommun Försäkringsbrev Tjänstereseförsäkring 444-0527 2013-05-01-2014-04-30 Försäkringsgivare : AIG Europe Limited Org.nr: 516408-1027 Tel : + 46 8 506 920 00 Sverige filial av Försäkringsbolaget

Läs mer

Tjänstereseförsäkring för Västra Götalands läns landsting

Tjänstereseförsäkring för Västra Götalands läns landsting Regionkansliet, ekonomiavdelningen Handläggare: Hasse Larsson Tjänstereseförsäkring för Västra Götalands läns landsting Försäkringstagare: Västra Götalands Läns Landsting Försäkringsnummer: 830 777 984

Läs mer

SENIORRESEFÖRSÄKRING. Säkerhet över alla gränser. FÖR DIG ÖVER 70 ÅR Kompletterande eller heltäckande försäkring Flexibel med valbara moment

SENIORRESEFÖRSÄKRING. Säkerhet över alla gränser. FÖR DIG ÖVER 70 ÅR Kompletterande eller heltäckande försäkring Flexibel med valbara moment FÖR DIG ÖVER 70 ÅR Kompletterande eller heltäckande försäkring Flexibel med valbara moment SENIORRESEFÖRSÄKRING 2011-02-01 Säkerhet över alla gränser 100 % TRYGGHET Tecknar du Goudas Seniorreseförsäkring

Läs mer

Förköpsinformation. Detta gäller för Vitalas Olycksfallsförsäkring: Hushållsnära tjänster. Sjukhusvistelse. Tandskador

Förköpsinformation. Detta gäller för Vitalas Olycksfallsförsäkring: Hushållsnära tjänster. Sjukhusvistelse. Tandskador Förköpsinformation är ett samarbete mellan försäkringsbolaget AIG och Vitalas. Produkten kan tecknas av Vitalas kunder i åldern 18-80 år och gäller till 85 års ålder. Försäkringen innehåller ersättning

Läs mer

GRUPPRESEFÖRSÄKRING Försäkringsvillkor 14 L

GRUPPRESEFÖRSÄKRING Försäkringsvillkor 14 L GRUPPRESEFÖRSÄKRING Försäkringsvillkor 14 L Aktia Visa Platinum Private Banking, Aktia Visa Platinum eller Aktia World Elite MasterCard kortinnehavare Gäller från 1.1.2016 Innehållsförteckning RESENÄRFÖRSÄKRING

Läs mer

RESEFÖRSÄKRING KOMPLEMENT HELTÄCKANDE. Kompletterande reseskydd till hemförsäkringen. Heltäckande reseförsäkring. Giltig från 2014-04-01

RESEFÖRSÄKRING KOMPLEMENT HELTÄCKANDE. Kompletterande reseskydd till hemförsäkringen. Heltäckande reseförsäkring. Giltig från 2014-04-01 I samarbete med KOMPLEMENT Kompletterande reseskydd till hemförsäkringen HELTÄCKANDE Heltäckande reseförsäkring RESEFÖRSÄKRING Sikkerhed Säkerhet ud över over alla alle gränser grænser Giltig från 2014-04-01

Läs mer

Återbetalningsskydd för kredit låntagarens grundskydd

Återbetalningsskydd för kredit låntagarens grundskydd Återbetalningsskydd för kredit låntagarens grundskydd Tänk redan i dag på en trygg morgondag och förbered dig på de största riskerna för låntagare. Om de realiseras kan de rubba familjens liv på många

Läs mer

ALANDIA PLACERINGSFÖRSÄKRING

ALANDIA PLACERINGSFÖRSÄKRING Produktfakta ALANDIA PLACERINGSFÖRSÄKRING 1.1.2015 Här får du en allmän beskrivning av vad försäkringen innehåller och hur den fungerar. En utförligare bild av försäkringen får du genom att bekanta dig

Läs mer

- - barn under 18 år. I försäkringen ingår resenödtjänst 24h. Tel , 24h service på finska, svenska och engelska.

- - barn under 18 år. I försäkringen ingår resenödtjänst 24h. Tel ,  24h service på finska, svenska och engelska. *PRODUKTBLAD: Reseförsäkring för Ålandsbankens MasterCard Premium Gold, MasterCard Private Banking Gold, Visa Debit Premium Banking och Visa Debit Private Banking, MasterCard Betal- och Kreditkort Premium

Läs mer

Försäkringstagaren är Finlands Friidrottsförbund r.f. och försäkringsgivaren är If Skadeförsäkring AB (publ), filial i Finland

Försäkringstagaren är Finlands Friidrottsförbund r.f. och försäkringsgivaren är If Skadeförsäkring AB (publ), filial i Finland Försäkringstagaren är Finlands Friidrottsförbund r.f. och försäkringsgivaren är, filial i Finland, filial i Finland 1. DE FÖRSÄKRADE OCH FÖRMÅNSTAGARNA De försäkrade (1.1. 31.12.2018) är år 1999 eller

Läs mer

Nordea Black. Nordea Black-kortet ger dig mångsidiga betalmöjligheter, individuell betjäning och unika förmåner.

Nordea Black. Nordea Black-kortet ger dig mångsidiga betalmöjligheter, individuell betjäning och unika förmåner. Nordea Black Nordea Black-kortet ger dig mångsidiga betalmöjligheter, individuell betjäning och unika förmåner. Nordea Black Nordea Bank AB (publ), hemstat Sverige, Nordea Bank AB (publ), filial i Finland

Läs mer

FAKTA OM DITT AIK FOTBOLL MASTERCARD

FAKTA OM DITT AIK FOTBOLL MASTERCARD FAKTA OM DITT AIK FOTBOLL MASTERCARD ATT TÄNKA PÅ INNAN DU ANVÄNDER KORTET Ditt kort är en värdehandling Förvara aldrig kort och kod tillsammans. Hantera kortet så att det inte kommer i orätta händer och

Läs mer

Som förälder gäller det att hjälp sina barn skydd i sin nya bostad. Undersökningen* visade nämligen att många tror att de täcks

Som förälder gäller det att hjälp sina barn skydd i sin nya bostad. Undersökningen* visade nämligen att många tror att de täcks UNIK FÖRSÄKRING Varför? Medlemmen har upplevt att försäkringsbolagen inte ser de behov medlemmen har och p.g.a. pg detta bryr man sig inte om att teckna försäkringar. Unga ensamstående i åldern 18-25 saknar

Läs mer

KFOs OLYCKSFALLSFÖRSÄKRING FÖR FRIVILLIGARBETARE OCH PRAKTIKANTER MEDLEMSFÖRMÅN FÖR ARBETSGIVARFÖRENINGEN KFOS MEDLEMSFÖRETAG

KFOs OLYCKSFALLSFÖRSÄKRING FÖR FRIVILLIGARBETARE OCH PRAKTIKANTER MEDLEMSFÖRMÅN FÖR ARBETSGIVARFÖRENINGEN KFOS MEDLEMSFÖRETAG KFOs OLYCKSFALLSFÖRSÄKRING FÖR FRIVILLIGARBETARE OCH PRAKTIKANTER MEDLEMSFÖRMÅN FÖR ARBETSGIVARFÖRENINGEN KFOS MEDLEMSFÖRETAG Volontärsförsäkringen ingår i medlemskapet och omfattar frivilligarbetare,

Läs mer

Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren.

Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren. Båtolycksfall Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren. Varför behöver du båtolycksfall? De flesta är olycksfallsförsäkrade under tiden

Läs mer

AIG KUNDTJÄNST FÖR KUNDER I FINLAND AIG KUNDTJÄNST FÖR KUNDER I SVERIGE

AIG KUNDTJÄNST FÖR KUNDER I FINLAND AIG KUNDTJÄNST FÖR KUNDER I SVERIGE *PRODUKTBLAD: Prisskyddsförsäkring för Ålandsbankens MasterCard Premium Gold, MasterCard Private Banking Gold, Visa Debit Premium Banking, Visa Debit Private Banking, MasterCard Betal- och Kreditkort Premium

Läs mer

Grundutbildning. för Junisledare. Vilket ansvar har jag som ledare

Grundutbildning. för Junisledare. Vilket ansvar har jag som ledare Kurspass 7 Säkerhet Fakta Grundutbildning Vilket ansvar har jag som ledare Ni som ledare har tagit ett ansvar för barn genom att bli ledare för en grupp. Barnens föräldrar har lämnat över ansvaret till

Läs mer

RESEFÖRSÄKRING. Säkerhet över alla gränser. FÖR DIG UPP TILL 70 ÅR Kompletterande eller heltäckande försäkring Flexibel med valbara moment

RESEFÖRSÄKRING. Säkerhet över alla gränser. FÖR DIG UPP TILL 70 ÅR Kompletterande eller heltäckande försäkring Flexibel med valbara moment FÖR DIG UPP TILL 70 ÅR Kompletterande eller heltäckande försäkring Flexibel med valbara moment RESEFÖRSÄKRING Grupprabatt 15% Barnrabatt 50% 2011-02-01 Säkerhet över alla gränser 100 % TRYGGHET Tecknar

Läs mer

SENIORRESEFÖRSÄKRING

SENIORRESEFÖRSÄKRING FÖR DIG ÖVER 70 ÅR Kompletterande eller heltäckande försäkring Flexibel med valbara moment SENIORRESEFÖRSÄKRING 2014-03-01 Säkerhet över alla gränser 100 % TRYGGHET Tecknar du Goudas Seniorreseförsäkring

Läs mer

Återbetalningsskydd för kredit låntagarens grundskydd

Återbetalningsskydd för kredit låntagarens grundskydd Återbetalningsskydd för kredit låntagarens grundskydd Tänk redan i dag på en trygg morgondag och förbered dig på de största riskerna för en låntagare. Om de realiseras kan de rubba familjens liv på många

Läs mer

Återbetalningsskydd för kredit låntagarens grundskydd

Återbetalningsskydd för kredit låntagarens grundskydd Återbetalningsskydd för kredit låntagarens grundskydd Tänk redan i dag på en trygg morgondag och förbered dig på de största riskerna för låntagare. Om de realiseras kan de rubba familjens liv på många

Läs mer

Seniorförsäkring Fortsatt trygghet i livet

Seniorförsäkring Fortsatt trygghet i livet Seniorförsäkring Fortsatt trygghet i livet gäller från 1 januari 2015 Avtal 8082 En förmånlig fortsättning för dig som blir senior mp forenadeliv.se Fortsätt framåt i livet! Att fylla senior betyder förstås

Läs mer

AKTIA - Kreditkort Reseförsäkring

AKTIA - Kreditkort Reseförsäkring AKTIA - Kreditkort Reseförsäkring 77FIN105 18.01.2018 Sektion A Försäkringsvillkor för reseförsäkring Detta gruppreseförsäkringsavtal omfattar dessa försäkringsvillkor som överlämnas till kortinnehavaren.

Läs mer

Reseförsäkringsvillkor 1.1.2015

Reseförsäkringsvillkor 1.1.2015 Reseförsäkringsvillkor 1.1.2015 Innehåll Alandias Reseförsäkrings villkor 1.1.2015 sida 3 6 Allmänna avtalsvillkor 1. Vissa centrala begrepp 2. Lämnande av information innan försäkringsavtalet ingås 3.

Läs mer

Försäkring vid utlandsstationering

Försäkring vid utlandsstationering Försäkring vid utlandsstationering Tillägg till villkor 705 Gäller från januar 2013 Innehållsförteckning 1 3 2 3 3 Läkekostnader 3 4 Tandbehandling 3 5 Rese- och transportkostnader 3 6 Graviditetskontroll

Läs mer

Försäkringspaket för friska företag

Försäkringspaket för friska företag Försäkringspaket för friska företag Du är säkert noga med att se över försäkringarna för ditt företag och dess fordon. Men hur är det med det personliga skyddet för dig och dina anställda? De privata försäkringar

Läs mer

Salomonsgatan 17 B, 00100 Helsingfors Telefon 010 680 6700 www.tela.fi

Salomonsgatan 17 B, 00100 Helsingfors Telefon 010 680 6700 www.tela.fi 1 Arbetspensionsförsäkrarnas rekommendation för ersättning av kostnader i anslutning till yrkesinriktad rehabilitering samt ersättning av kostnader som föranletts av utredningar till följd av invalidpensionsbeslut

Läs mer

Säkerhet över alla gränser. FÖR DIG UPP TILL 70 ÅR Kompletterande eller heltäckande försäkring Flexibel med valbara moment.

Säkerhet över alla gränser. FÖR DIG UPP TILL 70 ÅR Kompletterande eller heltäckande försäkring Flexibel med valbara moment. FÖR DIG UPP TILL 70 ÅR Kompletterande eller heltäckande försäkring Flexibel med valbara moment RESEFÖRSÄKRING Grupprabatt 15% Barnrabatt 50% 2014-03-01 Säkerhet över alla gränser 100 % TRYGGHET Tecknar

Läs mer

Reseskydd för Företag. Produktbeskrivning

Reseskydd för Företag. Produktbeskrivning Reseskydd för Företag Produktbeskrivning 1.7.2014 Reseskydd för Företag Med hjälp av Reseskydd för företag får den försäkrade snabbt hjälp vid olika skador som inträffar under en resa, om han eller hon

Läs mer

Bank Norwegian AS -kreditkortets reseförsäkring

Bank Norwegian AS -kreditkortets reseförsäkring Bank Norwegian AS -kreditkortets reseförsäkring Försäkringsnummer 102-6711 Försäkringsvillkor, gäller från 15.6.2016 Om de olika språkversionerna avviker från varandra, tillämpas den finska versionen.

Läs mer

AKTIA - Kreditkort Reseförsäkring

AKTIA - Kreditkort Reseförsäkring AKTIA - Kreditkort Reseförsäkring 75FIN105 01.05.2017 Sektion A Försäkringsvillkor för reseförsäkring Detta gruppreseförsäkringsavtal omfattar dessa försäkringsvillkor som överlämnas till kortinnehavaren.

Läs mer

Säkerhet över alla gränser. Reseförsäkring vid Grupp- och Konferensresa

Säkerhet över alla gränser. Reseförsäkring vid Grupp- och Konferensresa Säkerhet över alla gränser Reseförsäkring vid Grupp- och Konferensresa 1 Fördelar med Gouda Reseförsäkring Heltäckande reseförsäkring som gäller både när du reser privat och i tjänsten. Varför teckna reseförsäkring

Läs mer

Om de olika språkversionerna avviker från varandra, tillämpas den finska versionen.

Om de olika språkversionerna avviker från varandra, tillämpas den finska versionen. Om de olika språkversionerna avviker från varandra, tillämpas den finska versionen. Nordea Finans TUOHI MasterCard Prisskyddsförsäkring Försäkringsvillkor gäller från och med 1.10.2014 och tillämpas för

Läs mer

SKADEANMÄLAN - Reseförsäkring Kreditkort

SKADEANMÄLAN - Reseförsäkring Kreditkort (Ifylles av AIG) Skadeanmälan skickas till: AIG Europe Limited Skadeavdelningen Box 3122, 103 62 Stockholm Tel +46 8 506 920 80 Fax +46 8 506 920 95 SKADEANMÄLAN - Reseförsäkring Kreditkort Organisationsnummer:

Läs mer

Nordeuropa Försäkring AB

Nordeuropa Försäkring AB Nordeuropa Försäkring AB SÄRSKILDA VILLKOR VÅRDVERKSAMHET - TILLÄGG N53:1 FÖRSÄKRINGSGIVAREN ANGES I FÖRSÄKRINGSBREVET Innehåll 7.2 Vårdverksamhet - tillägg 7.2.1 Ansvarsförsäkring Övriga skadehändelser

Läs mer

Pohjolas Måttskydd. Person- och egendomsförsäkringar för hemmet och familjen

Pohjolas Måttskydd. Person- och egendomsförsäkringar för hemmet och familjen Pohjolas Måttskydd Person- och egendomsförsäkringar för hemmet och familjen Person- och egendomsförsäkringar för hemmet och familjen Produktbeskrivningen gäller från 1.1.2011. Använd din nättjänst I nättjänsten

Läs mer