Twistedlittlestar var bara dålig senast utan att jag har någon förklaring. Hon jobbar mycket fint, passar på distansen och fick ett bra startspår.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Twistedlittlestar var bara dålig senast utan att jag har någon förklaring. Hon jobbar mycket fint, passar på distansen och fick ett bra startspår."

Transkript

1 Lopp 1 Sharav har varit borta länge, men ser nu fin ut i träningen. Startspåret är fint och Göteborgs gräsbana oroar inte. Det är ett par bra emot, men en outsider kan väl Sharav kallas, säger Johan Reuterskiöld. IKC Dragon Heart är en häst jag verkligen gillar. Det är första gången han startar på banan, men det är en allround typ som borde klara av underlaget. Formen är god och helt borta är definitivt inte, säger Johan Reuterskiöld. Monkey Bar Flies har jag varit lite besviken på i de senaste starterna, men han kan bättre. Distansen kanske är i längsta laget på en förmodad mjuk bana? Formen är bättre än raden och vi ska till ledningen. Det är ett litet fält och allt kan hända, säger Henrik Engblom. Cruikadyke har bra form och passar fint i Göteborg. Det blir täta starter, men det är en tuffing så jag är inte speciellt oroad. Passas, säger Catharina Vång. Dust Cloud har gått bra i år utan att få vinna lopp, det borde väl vara dags snart tycker man. Min häst trivs på banan och mjuk bana är väl inget stort problem. Det är ett par bra med, men det är min också. Okej vinstchans, säger Bodil Hallencreutz. Saving Kenny var ruskigt fin i årsdebuten och borde rimligtvis vara ytterligare förbättrad till den här starten. Distansen är inget bekymmer och han klarar underlaget. Min häst står bra till och jag är optimist, säger Roy Arne Kvisla. Lopp 2 Forward Planning håller fina formen, men är inget spetsbud från innersta startboxen. Mjuk bana fungerar bra, i alla fall över den här distansen. Det är ett jämnt och tufft lopp, men jag känner mig inte slagen, säger Lotta Månsby.

2 Twistedlittlestar var bara dålig senast utan att jag har någon förklaring. Hon jobbar mycket fint, passar på distansen och fick ett bra startspår. Viktläget ser intressant ut och jag känner mig inte slagen på förhand, säger Niels Petersen. Cekath tappade massor från start senast, men reparerade sedan storstilat. Hon är fortsatt fin i träningen och Göteborgs bana kommer passa perfekt. Det är en liten häst som klarar mjukt underlag. Platsfidus, säger Cathrine Erichsen. Marmala är van vid längre distanser, men jag tror det ska gå bra med 1400 meter i Göteborg. Formen är riktigt fin, men det är klart att viktläget är tufft. På sin grundklass är det bra segerchans för Marmalas del, säger Niels Petersen. Visit Copenhagen är i bättre form än vad hon visat i de senaste starterna. Distansen kan vara i kortaste laget, men också precis mitt i prick. Jag tror på bra vinstchans, säger Jessica Long. Vestibule är kraftigt på gång och hon absolut inget emot banan i Göteborg. Jag tycker hon är värd en seger och att den kommer redan nu, säger Johan Reuterskiöld. Sarepta är en kapabel dam med ett stort problem hon är strulig i startboxarna. Vid två tillfällen har hon skött sig och då har det blivit vinst i båda, jag hoppas på repris. Formen är riktigt fin och jag tror att den låga vikten talar till vår fördel på den förmodat tunga höstbanan. Distansen är perfekt och jag är optimist, säger Cathrine Wittsö Slettemark. Sweety bär myggvikt, men ändå ett par kilo över. Hon är i fint slag och passar bättre i Göteborg som har en flatare och enklare bana. Distansen är perfekt, men jag skulle vara nöjd med pengar, säger Cathrine Erichsen. Sweet Loreen har gjort två helgjutna insatser efter vila och blir stadigt bättre. Distansen passar perfekt, hon trivs på gräset i Göteborg, men startspåret kunde naturligtvis varit bättre. Det måste ändå vara god segerchans, säger Vanja Sandrup.

3 Lopp 3 Darjeeling är i bra författning och passar med dessa förutsättningar. Med klaff på vägen kan det mycket väl bli seger, säger Pia Höiom. Saint Sebastian har inte haft det rätta flytet på sistone och står på tur för vinst. Formen är utmärkt och medeldistans mitt i prick. Mjuk bana är inget bekymmer. Startspåret är perfekt och jag är optimist, säger Lotta Månsby. Mozaika har inte startat på länge och behöver loppet. Jag ligger lågt, säger Ole Larsen. Jack Of Clubs var struken senast, men har inte tappat något av formen. Han gillar distansen, älskar blöt bana och trivs med det långa upploppet i Göteborg. Jag tror på bra vinstchans, säger Brian Wilson. Forray har haft en massa otur på sistone och är i bättre form än vad raden antyder. Förutsättningarna passar och jag har en bra jockey ombord. Platschans, säger Vanja Sandrup. Hands Up trivs ypperligt i Göteborg och jag tycker han står intressant till med lärlingslättnaden. Distans och startspår passar fint formen är det inget fel på. Jag tror en hel del på Hands Up den här gången, säger Vanja Sandrup. Dandy s Hero har god form och distansen är okej. Med den här låga vikten blir jag inte förvånad om han är bland de tre främsta, säger Henrik Engblom. Pine Wood är i fint slag och återkommer till rätt distans den här gången. Startspåret är väl inte det bästa, men jag tror han kommer passa fint med Fanny Olsson. Platschans, säger Catharina Vång. Daydream Believer gör första starten i Göteborg, men det oroar inte ett dugg. Formen är bra och startspåret spelar ingen roll, hon ska ned i ryggar direkt. Hon växlar tempo grymt fort då man drar ned de flexibla blinkersen och jag är stor optimist, säger Cathrine Wittsö Slettmark. Lopp 4

4 Head To Toe var bra på Klampenborg senast och att det här loppet är 200 meter längre är bara en fördel. Nu testar vi med sidoludd vilket borde gynna oss ytterligare. Startspåret är fint och jag är optimist, säger Jessica Long. Qaswa Alqardabiyah har haft en spricka i höften och vilat länge innan de två senaste starterna. Hon blir nog bra på sikt, men är inget hett bud den här gången, säger Pia Höiom. Al Rannan är jämn och säker distansen är ett stort plus. Tung bana går bra. Jag är optimist och tror på seger, säger Pia Höiom. Bacchus The Grape vann på bra sätt senast, men är ännu bättre på gräsunderlag. Formen är intakt och distansen utmärkt. Han har ett hjärta av guld och jag tror han kan vinna igen, säger Patrick Wahl. Lady Accent har bra form, men är bara tre år och det är alltid tufft mot äldre hästar. Distansen är optimal, hon är urstark och klarar mjukt underlag. Platschans, säger Pia Höiom. High Heeled Honey fick en dålig ritt senast glöm loppet. Formen är som den ska och den här distansen är den rätta. Min häst står fint till och jag tror på chans, säger Lone Bager. Redlorryyellowlorry svarade för en bra debut och är framsatt till detta. Distansen är ett stort plus för min häst och tung bana i Göteborg skulle inte vara något problem snarare en fördel. Jag hoppas på seger, men skulle vara nöjd med en trioplacering, säger Knut O Arnesen. Augustinian mår fint, men den här distansen är i längsta laget tror jag. Vi får hoppas på en vilsam resa i draget. Om det blir så kan han vara ett platsbud, säger Henrik Engblom. Zero Tolerance har haft lite tveksam form, men verkar nu på rätt väg. Vi sätter på de flexibla blinkersen igen vilket jag tror är ett plus. Vi har en stark ryttare ombord och banan i Göteborg passar fint. Ett sunt triobud, säger Lone Bager.

5 Lopp 5 Hat Parade kom helt bort senast, vi glömmer det loppet. Gräs bör fungera och formen är precis där den ska. Distansen står han. Det måste vara bra vinstchans, säger Johan Reuterskiöld. Jungleland gick godkänt senast och håller god form för dagen. Distansen är den rätta och en mjuk bana vore en fördel för min häst. Bra segerchans, säger Jessica Long. Prawda fungerade utmärkt i Göteborg näst senast, men inte alls i förra starten på hemmaplan. Hon kan på sitt bästa, men i ett tufft lopp är jag nöjd med en tredjeplats, säger Knut O Arnesen. Tam O Final hade inget flyt i sista sväng senast, annars hade han vunnit loppet. Formen är fin och distab Danneman blev tagen senast så den starten är bara att stryka ett streck över. Han är fin i träningen och kan vara en outsider, säger Roy Arne Kvisla. Lopp 6 Bubbles In Paris kvalade bra och är väl förberedd inför detta. Gräs är ett plus och startspåret är fint. Jag tror på bra segerchans, säger Lennart Reuterskiöld Jr. Di Centa var bra i debuten, men den här distansen är nog i längsta laget. Gräs är ett plus, men jag skulle vara nöjd med en bra slant, säger Knut O Arnesen. Pavement är väl förberedd, kommer passa bra över distansen och är nog okänslig för banunderlaget. Normalt sett en bra vinstchans, säger Fransisco Castro. Griffenfield var mycket bra i debuten, men i den senaste starten på Täby var jag besviken. Han såg ut som en vinnare in på upploppet, men stannade på trist sätt. När vi kom hem kollade vi halsen vilken var okej, men det visade sig att han fått rejäla skenben. Nu ser allt bra ut och jag måste vara optimist, säger Knut O Arnesen.

6 Lopp 7 Chilly In Rio var mycket bra i Göteborg näst senast, men i den senaste starten tappade ryttarinnan stigbyglarna och så var den dagen förstörd. Min häst har droppat i handicap och Lise Vest är duktig. Utmärkt segerchans, säger Brian Wilson. Kanzee Gold går ned i klass, men distansen är förmodligen i längsta laget. Han jobbar mycket fint inför detta och startspåret är jag också nöjd med. Jag tror på bra segerchans, säger Henrik Engblom. Golden Shine har två raka och har stigit i handicapskalan. Hon håller formen, men jag vågar inte tro på tredje raka. Hon behöver fäste och skulle mssgynnas av en tung bana. Jag har en bra ryttarinna och det är klart jag hoppas det går bra igen, säger Pia Höiom. Foot Tapper kastrerades för en tid sedan och nu börjar han visa mer moral i loppen. Formen är riktigt bra och han trivs i Göteborg. Han bör passa med ryttarinnan och jag tror på chans, säger Catharina Vång. Winterzeit gick för hårt i ledningen senast. Nu är det kortare distans vilket är positivt. Hon är värd en seger och jag tror faktiskt den kan komma nu, säger Pia Höiom. Elusive Thought testar vi med flexibla blinkers vilket jag tror är en fördel. Att hon får ridas med pisk är också gynnsamt. Distansen är den rätta och hon kan ju ett par kilo mer än aktuellt formtal. Formen är som den ska, men jag vill ligga lite lågt innan hon visar något i lopp, säger Knut O Arnesen. Lopp 8 Al Janoob passar bra på tung gräsbana inget bekymmer. Formen är god och det är så klart tacksamt att han droppat i handicap. Distansen passar perfekt och startspåret är fint. Jag tror han kommer gilla att springa på Göteborg -

7 en bana han aldrig löpt på. Jag tror på god segerchans, säger Maria Hagman Eriksson. Sheimah Qardabiya är i fin författning, men är mer än sprinter och når normalt inte på min andra häst i loppet, Labwah, säger Pia Höiom. Murjaan är extremt gynnad av gräset och om det är tung bana är det ett extra plus. Formen är god och distansen bra. Det är en handicap och jag hoppas kunna vara bland de tre främsta, säger Marie Twomey. Labwah får på sig sina flexibla blinkers igen positivt. Formen är perfekt och distansen den rätta. Viktläget är tufft, men jag är ändå positivt inställd. Bra segerchans, säger Pia Höiom. Lopp 9 Bolognese gick mycket bra i skymundan senast och den fina formen är konserverad. Startspåret är perfekt och distansen inget problem. Vi slänger på ett par flexibla blinkers för första gången vilket känns spännande. Han står inte bäst till, men kan mer än sitt tal och borde vara ett platsbud, säger Catharina Vång. Two Frisky är lite väl vass ännu, men kommer bli en bra häst nästa år. Det var ett fall framåt förra gången och min häst är förbättrad. Gräs passar fint och jag hoppas kunna vara bland de tre främsta, säger Marie Twomey. Wolf Dance testar vi över ny distans vilket känns spännande. Formen är bra och även om vi inte står bäst till kan det räcka rätt långt den här gången, säger Dennis Persson. Gobertier var jag besviken på senast, men nu återkommer han till gräset vilket är en stor fördel. Distansen passar perfekt, men startspåret kunde varit bättre. Jag hoppas att Gobertier tar livets första seger, säger Catharina Vång.

IKC Moneypenny Skyfall London Mayor Rimfrost Cara Blanca Secret Charge Stormzig Silmara

IKC Moneypenny Skyfall London Mayor Rimfrost Cara Blanca Secret Charge Stormzig Silmara Lopp 1 IKC Moneypenny har fin form och jag är ganska säker på att den längre distansen är en fördel. Göteborgs långa upplopp talar också till vår fördel. Jag tror på chans, säger Johan Reuterskiöld. Skyfall

Läs mer

Uppercut Action Cruikadyke Flyer Forward Planning Monkey Bar Flies Silver Ocean Sweet Loreen Well Tried

Uppercut Action Cruikadyke Flyer Forward Planning Monkey Bar Flies Silver Ocean Sweet Loreen Well Tried Lopp 1 Uppercut Action är en riktig hedershäst i form som kommer göra ett bra lopp uppe i Göteborg. Det är dock ett par riktigt bra emot, men en sund platschans ska det vara, säger Lennart Reuterskiöld

Läs mer

fick hästen en stygg resa ute i spåren. Den här uppgiften ser intressant ut och trots utvändigt startspår är jag optimist, säger Catharina Vång.

fick hästen en stygg resa ute i spåren. Den här uppgiften ser intressant ut och trots utvändigt startspår är jag optimist, säger Catharina Vång. Lopp 1 Mister Admiral blev det fel för senast glöm loppet. Han är bättre än raden och fick ett bra startspår. Min häst kan vinna loppet, säger Roy Arne Kvisla. Timeless Stride passar normalt sett bättre

Läs mer

Afaal Visiteur Du Pom Jimmy Mack Proud Possibility Castillo Breaking News

Afaal Visiteur Du Pom Jimmy Mack Proud Possibility Castillo Breaking News Lopp 1 Afaal har fått mycket grundträning under vintern och ser fin ut i kroppen. Spår och distans är plusfaktorer. Det är ett tufft lopp, men platschans måste det vara, säger Roy Arne Kvisla. Visiteur

Läs mer

1 Red Glory 2 Silky Road 3 Hall Of Fame 4 Mr Minley 5 Iceandsnow 6 Miss Rebel 7 Mecado 8 Typhoon Season

1 Red Glory 2 Silky Road 3 Hall Of Fame 4 Mr Minley 5 Iceandsnow 6 Miss Rebel 7 Mecado 8 Typhoon Season Lopp 1 1 Red Glory har startat två gånger på Täbys gräsbana över kort distans och vunnit båda Jag är nöjd med formen och hoppas att min häst är rätt långt framme från ett utmärkt startspår, säger Henrik

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg

Tränarintervjuer Göteborg Tränarintervjuer Göteborg Lopp 1 1 Golden Pursuit har gått sämre än väntat kan betydligt bättre än hittills visat. Startspåret är inget vidare, men jag kan bara hoppas, säger Peter Jardby. 3 Silky Road

Läs mer

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15.

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

Lopp 1 Mr David Mister Admiral Uncle Alfie Glad Bear Earth Hour Monkey Bar Flies Lopp 2 Barn Dance Pine Wood Avestruz

Lopp 1 Mr David Mister Admiral Uncle Alfie Glad Bear Earth Hour Monkey Bar Flies Lopp 2 Barn Dance Pine Wood Avestruz Lopp 1 Mr David är förbättrad av jobben att döma. Han fungerar över distansen och på underlaget jag vill se honom högt uppe, men inte i front. I mina ögon är det en bra vinstchans, säger Claes Björling.

Läs mer

Indibow Attila Ascha Eddie Shoestring Greenday Greenday Estrela Superior Pretty Boy Floyd

Indibow Attila Ascha Eddie Shoestring Greenday Greenday Estrela Superior Pretty Boy Floyd Lopp 1 Indibow är väl förberedd, men det här är mest en genomkörare inför Breeders. Distansen är den rätta och startspåret perfekt. Om han kommer till ledningen vill jag se honom i den positionen. Det

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg 30 juli. Lopp 1

Tränarintervjuer Göteborg 30 juli. Lopp 1 Tränarintervjuer Göteborg 30 juli Lopp 1 Seaside Song mår toppen och ett sådant här lopp ska hon normalt bara vinna, säger Lars Kelp. Swedish Dream är ute över passande distans och fick ett perfekt startspår.

Läs mer

Well Tried El Abandonado Staring At The Seas Proud Possibility Energia Colonial Brazil Jack

Well Tried El Abandonado Staring At The Seas Proud Possibility Energia Colonial Brazil Jack Lopp 1 Well Tried senaste prestation kan man stryka ett streck över, han hade en halsinfektion. Min häst tränar fint och jag hoppas vara trea, fyra, säger Vanja Sandrup. El Abandonado mår fint, men är

Läs mer

Mr Minley var positiv senast, men jag ville inte riskera något på den tunga banan gången efter.

Mr Minley var positiv senast, men jag ville inte riskera något på den tunga banan gången efter. Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemesida en sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

1 The Penny Horse 2 Govinda 3 Outlaw 4 Stonefield Flyer 5 Monkey Bar Flies

1 The Penny Horse 2 Govinda 3 Outlaw 4 Stonefield Flyer 5 Monkey Bar Flies Lopp 1 1 The Penny Horse tränar på fint och är bra i ordning. Startspåret är dock inte det bästa och det är ju tufft emot. Tvåa trea och jag är nöjd, säger Peter Jardby. 2 Govinda har varit borta en tid

Läs mer

Bacchus The Grape Any Questions Pretty Boy Floyd Evans Shepherd Gate Aboule Le Fric Paratico

Bacchus The Grape Any Questions Pretty Boy Floyd Evans Shepherd Gate Aboule Le Fric Paratico Lopp 1 Bacchus The Grape mår fint, men möter för bra hästar så jag voore mycket nöjd om han blev trea, säger Patrick Wahl. Any Questions mår väldigt bra för dagen. Han passar på distansen och gräs är också

Läs mer

Gobertier Faffa Swedish Dancer Integria Wolf Dance Lopp 2 Echippus Top Scene

Gobertier Faffa Swedish Dancer Integria Wolf Dance Lopp 2 Echippus Top Scene Lopp 1 Gobertier är behandlad sedan senaste starten och jobbar nu med plus i kanten. Han är jämn och säker, men har ändå droppat i handicap. Startspåret är perfekt, distansen likaså. Jag tror på en placering

Läs mer

1 Monkey Bar Flies fick ett utmärkt startspår nu blir det enklare att ta hand om spetsen. Formen är som den

1 Monkey Bar Flies fick ett utmärkt startspår nu blir det enklare att ta hand om spetsen. Formen är som den Lopp 1 1 Mr Walker tränar på fint, men möter tuffa hästar. Å andra sidan bär han lite vikt. Jag tror han kommer göra ett bra lopp, säger Ricardo Ramallo. 2 Carolingian var struken senast, men har inte

Läs mer

Monfalcone Moss Cloud Rockinger Elegant Song Lady Dylan Athlete Del Sol

Monfalcone Moss Cloud Rockinger Elegant Song Lady Dylan Athlete Del Sol Lopp 1 Monfalcone är i jättefint slag faktiskt bättre nu än vid vinsten senast. Han klarar en mjuk till tung bana, men det är ingen fördel precis. Jag tror på bra chans det är väl Rockinger emot, säger

Läs mer

Cordelia Himalaya Focus On Me Mr Naughty Boy Red Hot Chili Gecko

Cordelia Himalaya Focus On Me Mr Naughty Boy Red Hot Chili Gecko Lopp 1 Cordelia jobbar bra inför comebacken. Startspåret passar och hon har vunnit över distansen och på underlaget. Det är ett tufft och bra lopp, men min häst ska räknas, säger Tommy Gustafsson. Himalaya

Läs mer

Tinnitus Dapple Hero Kalejs Double End Rock Dancer Siam Cruel Intentions Sir Benjamin Glory Days

Tinnitus Dapple Hero Kalejs Double End Rock Dancer Siam Cruel Intentions Sir Benjamin Glory Days Lopp 1 Tinnitus är en bra häst som skött sig väl i två starter och det finns fortsatt utveckling i honom. En outsider, säger Niels Petersen. Dapple är en jättefin häst stor och rejäl. Han kan behöva loppet

Läs mer

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3 Lopp 1 Lataradud är klart gynnad av mjuk bana och har absolut ingenting emot den längre distansen. Han var fin vid vinsten och är ytterligare framsatt till den här starten. Min häst känns pigg och fin

Läs mer

1 Eddie Shoestring 2 Greenday 3 Caravelle 4 Evans 5 Hurry Lime 6 Entillglory 7 Glory Face

1 Eddie Shoestring 2 Greenday 3 Caravelle 4 Evans 5 Hurry Lime 6 Entillglory 7 Glory Face Lopp 1 1 Eddie Shoestring gynnas av den 400 meter kortare distansen. Formen är väldigt bra, jag är nöjd startspåret och har min favoritjockey Jacob Johansen i sadeln. Jag förväntar mig en riktigt god prestation

Läs mer

Tränarintervjuer Strömsholm

Tränarintervjuer Strömsholm Tränarintervjuer Strömsholm Många av tränarna har varit svåra att nå och det kan bli kompletteringar under eftermiddagen och kvällen fredag. Lopp 1 1 Taurito tränar bra och gillar lätt bana. Han har varit

Läs mer

1 Pepper 2 Rosehill 3 Monkey Bar Flies 4 Silence Is Bliss 5 Bollinger 6 Muspelheim 7 The Olympus Man 1 Zamway

1 Pepper 2 Rosehill 3 Monkey Bar Flies 4 Silence Is Bliss 5 Bollinger 6 Muspelheim 7 The Olympus Man 1 Zamway Lopp 1 1 Pepper gör alltid sitt, är i god form och lottades till ett utmärkt startspår. Vi har en stark jockey ombord och hästen har varit fin i jobben inför detta. Jag hoppas på en bra placering, säger

Läs mer

1 Zamir 2 Ascot Hill 3 Kasbhom 4 Falmouth Bay 5 Afaal 6 Outlaw 7 Castillo 8 Shepherd Gate

1 Zamir 2 Ascot Hill 3 Kasbhom 4 Falmouth Bay 5 Afaal 6 Outlaw 7 Castillo 8 Shepherd Gate Lopp 1 1 Zamir kan betydligt mer än han visat på sistone. Jag hoppas på en resa i mittfältet gärna lite utvändigt. Han kan speeda vasst över upploppet med rätt resa, speciellt som han vika ned sig och

Läs mer

1 Falmouth Bay 2 Fajry 3 Shepherd Gate 4 Afaal 5 Castillo 6 El Abadonado 7 Whatdoesthefoxsay

1 Falmouth Bay 2 Fajry 3 Shepherd Gate 4 Afaal 5 Castillo 6 El Abadonado 7 Whatdoesthefoxsay Lopp 1 1 Falmouth Bay var jag nöjd med efter vila senast. Han är vassare nu och distansen är definitivt en fördel. Jag tycker han står mycket bra till och blir inte förvånad om han är långt framme, säger

Läs mer

1 Carolingian 2 Mutaaleq 3 Ashwaat 4 Glück Zurück 5 Manchester

1 Carolingian 2 Mutaaleq 3 Ashwaat 4 Glück Zurück 5 Manchester Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det är Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

Ray Zarzuela IKC Moneypenny Antigua Arabda Shylock Baltic Eagle

Ray Zarzuela IKC Moneypenny Antigua Arabda Shylock Baltic Eagle Lopp 1 Ray trivs på distansen och älskar ju gräsbana. Formen är som den ska, men hon möter ett par starka konkurrenter. Jag är nöjd om Ray är typ trea, säger Jessica Long. Zarzuela är framsatt formmässigt,

Läs mer

1 Addictive Star 4 Watch Me Prosper 5 Bacchus The Grape 6 Sing In Colours 7 Art Law 8 Philadelfia 9 Hurricane Emerald 1 Saint Sebastian 3 Lumineuse

1 Addictive Star 4 Watch Me Prosper 5 Bacchus The Grape 6 Sing In Colours 7 Art Law 8 Philadelfia 9 Hurricane Emerald 1 Saint Sebastian 3 Lumineuse Lopp 1-1 Addictive Star har formen på topp och står bra till med lärlingslättnaden. Första gången på Göteborg, men det ska inte vara något problem. Han gillar alla slags underlag och jag tror på en hygglig

Läs mer

Lopp 1 Hot Wing Yajamila Erroll Castillo Jimmy Mack Capail Liath Paid

Lopp 1 Hot Wing Yajamila Erroll Castillo Jimmy Mack Capail Liath Paid Lopp 1 Hot Wing har inte startat på Täby på evigheter, men jag har god feeling för att han ska fungera förbättrat där med pisk. Dock får inte banan bli för snabb. En tung dito vore ett stort plus för vår

Läs mer

Addictive Star Funny s Chap Embarkation Energia Carioca Lataradud Paid Carolingian Cecilia

Addictive Star Funny s Chap Embarkation Energia Carioca Lataradud Paid Carolingian Cecilia Lopp 1 Addictive Star är lite på gång formmässig och fick dessutom ett utmärkt startspår. Distansen är okej och viktläget inte så tokigt. Det är ett tufft lopp, men platschans måste det väl vara, säger

Läs mer

1 Jimmy Mack 2 Capaill Liath 3 Funinthesand 4 Embarkation 6 Mutaaleq 1 Glad Bear 2 Fayry

1 Jimmy Mack 2 Capaill Liath 3 Funinthesand 4 Embarkation 6 Mutaaleq 1 Glad Bear 2 Fayry Lopp 1 1 Jimmy Mack hade grepp, men blev utkontrad senast han föll dock med flaggan i topp, visade sig speedig och fin. Min häst gynnas av den här distansen och jag tror på chans, säger Patrick Wahl. 2

Läs mer

Mister Admiral The Wicked Lord Monkey Bar Flies Mykonos Pepper Fajry

Mister Admiral The Wicked Lord Monkey Bar Flies Mykonos Pepper Fajry Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemesida en sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg) samt Christian Holm

Läs mer

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3

Lopp 1. Lopp 2. Lopp 3 Lopp 1 Superman var en besvikelse senast, men jag har fått en förklaring till detta halsinfektion. Jag har lagt om träningen på hästen vilket han svarat bra på så jag är helnöjd med formen. Superman hanterar

Läs mer

1 Peace In Our Time 2 Gold Run 4 Path Changer 5 Caravelle 6 Dreams Cape 7 Ede s Piraya 1 Silence Is Bliss 2 Turn The Page

1 Peace In Our Time 2 Gold Run 4 Path Changer 5 Caravelle 6 Dreams Cape 7 Ede s Piraya 1 Silence Is Bliss 2 Turn The Page Lopp 1 1 Peace In Our Time behövde loppet på en tungsprungen bana senast han kommer göra en vassare insats den här gången. Distansen är den rätta och bland de tre ska han kunna vara, säger Katharina Stenefeldt.

Läs mer

Castillo Philadelfia lad Bear Jimmy Mack Falmouth Bay Brazil Jack

Castillo Philadelfia lad Bear Jimmy Mack Falmouth Bay Brazil Jack Lopp 1 Castillo sköter sig i träningen och står helt fint till med vikten. Han klarar distansen och har viss chans i ett öppet lopp, säger Tommy Gustafsson. Philadelfia har inte startat på länge och behöver

Läs mer

1 Windy Mandy tränar bättre än resultat raden. Jag hoppas på ett högt tempo i loppet så hon kan koppla av.

1 Windy Mandy tränar bättre än resultat raden. Jag hoppas på ett högt tempo i loppet så hon kan koppla av. Tränarintervjuer Täby Galopp 18/10 Lopp 1-2 Calvados är fortsatt fin i träningen efter segern senast. Han brukar dock går ur form vid denna tidpunkten på året men uppgiften ser lämplig ut. Calvados är

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 24 juli. Lopp 1

Tränarintervjuer Bro Park 24 juli. Lopp 1 Tränarintervjuer Bro Park 24 juli Lopp 1 Easter Surprise vann på gott sätt i Århus senast och den formen är bevisad av måltvåan som sedan vann lätt gången efter. Nu är det första resan och dessutom nytt

Läs mer

2. HOSHI Både häst och ryttare var strålande senast. Nu är det längre distans och tuffare emot. Vi hoppas på en slant här.

2. HOSHI Både häst och ryttare var strålande senast. Nu är det längre distans och tuffare emot. Vi hoppas på en slant här. Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 1 oktober, ONSDAGSLUNCH. LOPP 1 V4-1 1. PATH CHANGER Han har vinstchans 2. HOSHI Både häst och ryttare var strålande senast. Nu är det längre distans och

Läs mer

Lopp 1 2 Falmouth Bay 4 Castillo 5 Shepherd Gate 7 Lord Handsome 8 Breaking News Lopp 2 1 My Dream 2 Eldivo 3 Night Of St George.

Lopp 1 2 Falmouth Bay 4 Castillo 5 Shepherd Gate 7 Lord Handsome 8 Breaking News Lopp 2 1 My Dream 2 Eldivo 3 Night Of St George. Lopp 1 2 Falmouth Bay gick okey senast på för kort distans. Han har blivit mer bekväm av sig på ålders höst. Träningen sköts med ackuratess och han står ganska fint till. Jag har respekt för ett par av

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 2 augusti. Lopp 1

Tränarintervjuer Bro Park 2 augusti. Lopp 1 Tränarintervjuer Bro Park 2 augusti Lopp 1 Ninety Bullets var okej senast även om distansen var för för kort. Han är gynnad av den här längre distansen och fick ett passande startspår. Jag hoppas på en

Läs mer

3 Neumarthes står inte derbyd-distansen och går nu tillbaka på 1600 meter. Jag tror han kommer göra en bra insats här, säger Jan-Erik Pettersson.

3 Neumarthes står inte derbyd-distansen och går nu tillbaka på 1600 meter. Jag tror han kommer göra en bra insats här, säger Jan-Erik Pettersson. Tränarintervjuer Göteborg Galopp 21.8 Lopp 1 V4-1 1 Last Interviewer är ute på för kort distans. Det är första gången han reser och detta är ett förlöp inför Stockholm i september. Denna gången är han

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg Galopp 27.7. Lopp 1 - V4-1

Tränarintervjuer Göteborg Galopp 27.7. Lopp 1 - V4-1 Tränarintervjuer Göteborg Galopp 27.7 Lopp 1 - V4-1 Olsen: 1 Goldstep är en väldigt grundkapabel treåring de dagar han känner sig pigg och fräsch. Jag tycker att han ska räknas bland de tre främsta i mål.

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg Galopp Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Göteborg Galopp Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Göteborg Galopp 31.7 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Dancewithastranger är en okomplicerad och ärlig häst som gör sitt jobb i loppen. Hon fungerar bra i Göteborg och står bra till i Adalöpning.

Läs mer

Smith: 5 Timeless Stride har varit en besvikelse i år och inte motsvarat mina förväntningar på honom. Kapacitet finns, men...

Smith: 5 Timeless Stride har varit en besvikelse i år och inte motsvarat mina förväntningar på honom. Kapacitet finns, men... Tränarintervjuer 5.11 Lopp 1 Lindberger: 1 Web Of Dreams har tränat på fint inför comebacken och han brukar normalt gå bra efter vila. Distansen fungerar perfekt och han är en typisk outsider. Gustafsson:

Läs mer

V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige)

V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige) V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige) V75-1 8 Perle Ole höll bra när han gick i ledningen senast, där ska han egentligen inte gå för han är bättre bakifrån. Nu blir det ett invändligt

Läs mer

Tränarintervjuer LOPP 1 V4-1 LOPP 2 V4-2 LD-1. 1. ISALINA Han var bra senast. Lite svårare motstånd nu.

Tränarintervjuer LOPP 1 V4-1 LOPP 2 V4-2 LD-1. 1. ISALINA Han var bra senast. Lite svårare motstånd nu. Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 17 september, ONSDAGSLUNCH. LOPP 1 V4-1 1. ISALINA Han var bra senast. Lite svårare motstånd nu. 2. MOCACHA Det var länge sedan han startade. Svårbedömd.

Läs mer

Tränarintervjuer Göteborg Galopp Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Göteborg Galopp Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Göteborg Galopp 18.9 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Spread My Wings gick bra på Klampenborg i förra starten och formen är fin. Hästen är som allra vassast bakifrån. För hans del spelar underlaget

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 2.8. Lopp 1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park 2.8. Lopp 1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 2.8 Lopp 1, Trio 1 The Edge är en jättefin tvååring som svarade för en hedrande tredjeplats i tävlingsdebuten på Jägersro. Jag tror att han är ytterligare förbättrad till den

Läs mer

Tränarintervjuer Täby Galopp 9 april 2014

Tränarintervjuer Täby Galopp 9 april 2014 Tränarintervjuer Täby Galopp 9 april 2014 Av Ulf Zeider. Lopp 1 - V4-1 Stall Helander: 1 Catmandu har haft en strålande vintersäsong och formen är fortsatt på topp. Hon är startsnabb och håller förhoppningsvis

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 19.3

Tränarintervjuer Bro Park 19.3 Tränarintervjuer Bro Park 19.3 Här kan du läsa tränarintervjuer och Ulf Zeiders kommentarer inför tävlingarna på Bro Park den 19 mars. V4 avgörs i lopp 1-4 och du spelar V5 i lopp 4-8. Lopp 1 - V4-1, Trio

Läs mer

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15.

Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Tränarintervjuer Tränarintervjuerna görs till alla tävlingsdagar i Sverige och publiceras på vår hemsida den sista vardagen före tävlingsdagen ungefär klockan 15. Det er Erik Ivares (Täby och Göteborg)

Läs mer

3 Shalalee är i gott slag och bör passa bra på banan. Motståndet är dock väldigt hårt och jag är nöjd med en bättre slant, säger Wido Neuroth.

3 Shalalee är i gott slag och bör passa bra på banan. Motståndet är dock väldigt hårt och jag är nöjd med en bättre slant, säger Wido Neuroth. Tränarintervjuer Bro Park 17.8 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Bokan är jag helnöjd med för dagen. han har gjort allt rätt så här långt. Det här ser ut som en bra test inför eventuell start i Stockholm Cup den 11

Läs mer

Inför tävlingarna lördagen den 18 juli, MERCEDES-BENZ BILGRUPPEN I LUND SVENSKT DERBY!

Inför tävlingarna lördagen den 18 juli, MERCEDES-BENZ BILGRUPPEN I LUND SVENSKT DERBY! Tränarintervjuer Inför tävlingarna lördagen den 18 juli, MERCEDES-BENZ BILGRUPPEN I LUND SVENSKT DERBY! LOPP 1 SVENSKT DERBY CONSOLATION 2400m (3-års guld) 1. HALF GLORIA Han gick ju hyfsat i debuten.

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 1.1

Tränarintervjuer Bro Park 1.1 Tränarintervjuer Bro Park 1.1 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Haweswater kan bättre än hon visat på sistone. Hon jobbar som hon ska, trivs på distansen och innerspåret är inget negativt. Nu testar vi ett nytt upplägg

Läs mer

Yamato Glorious Magic Barnum Hands Up Corcuvelo Zaphir

Yamato Glorious Magic Barnum Hands Up Corcuvelo Zaphir Lopp 1 Yamato är mycket startsnabb och jag hoppas och tror på spets. Han står nog distansen, i alla fall på Gärdet. Formen är mycket bra och gräset är ett plus. Bra segerchans, säger Göran Schillström.

Läs mer

Tränarintervjuer LOPP 1 LOPP 2

Tränarintervjuer LOPP 1 LOPP 2 Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 10 augusti, OAKSDAGEN. LOPP 1 1. LEE LOO MINAI Hon vann lite överraskande senast. Längre distans nu är bara bra. Hon är bäst av mina två här. Jag tycker

Läs mer

Tränarintervjuer. LOPP 1 GALE-LÖPNING 1200m (2 års maiden) LOPP 2 WENDES ARTILLERIREGEMENTES CUP 5 1200m V5-1 (hcp, brons, amatörryttare)

Tränarintervjuer. LOPP 1 GALE-LÖPNING 1200m (2 års maiden) LOPP 2 WENDES ARTILLERIREGEMENTES CUP 5 1200m V5-1 (hcp, brons, amatörryttare) Tränarintervjuer Inför tävlingarna måndagen den 30 november, med bland annat V3, V4, V5 och Triolopp! Denna tävlingsdag avrids ju istället för den inställda dagen den 22/11, så av naturliga skäl är många

Läs mer

Inför tävlingarna söndagen den 26 juli, söndagslunch med bland annat JÄGERSRO GALOPP 108 ÅR, V3, V4, och V5!

Inför tävlingarna söndagen den 26 juli, söndagslunch med bland annat JÄGERSRO GALOPP 108 ÅR, V3, V4, och V5! Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 26 juli, söndagslunch med bland annat JÄGERSRO GALOPP 108 ÅR, V3, V4, och V5! LOPP 1 JÄGERSRO GALOPP 108 ÅR 1730m (silver) V4-1 1. MOON LIFE Han har gått

Läs mer

Inför tävlingarna tisdagen den 30 augusti, med bland annat V65, V4, V3, och 8 lopp! LOPP 1 FIRST MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden, 100.

Inför tävlingarna tisdagen den 30 augusti, med bland annat V65, V4, V3, och 8 lopp! LOPP 1 FIRST MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden, 100. Tränarintervjuer Inför tävlingarna tisdagen den 30 augusti, med bland annat V65, V4, V3, och 8 lopp! Denna tisdagkväll inleds med en 2-års maiden sedan rider vi en V65:a och avslutar med en amatörryttar-handicap.

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 16.10 Lopp 1, Trio 1 Zamir är en hedersman som alltid gör sitt bästa och lite till i loppen. Även om SM-Sprinters är en svår uppgift, så tror jag inte att dom springer ifrån honom

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 8.11

Tränarintervjuer Bro Park 8.11 Tränarintervjuer Bro Park 8.11 Lopp 1, Trio 1 Qwinners Shogun hade svårt med tempot senast över den alltför korta distansen. Nu ser det betydligt bättre ut och jag förväntar mig en bra penningplacering,

Läs mer

Tränarintervjuer. LOPP 1 MÅRTEN-LÖPNING 1200m (guld) V4-1. LOPP 2 EVEREST-LÖPNING 2400m (brons) V4-2 LD-1

Tränarintervjuer. LOPP 1 MÅRTEN-LÖPNING 1200m (guld) V4-1. LOPP 2 EVEREST-LÖPNING 2400m (brons) V4-2 LD-1 Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 1 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp! Vid denna tid på året hålls många utländska auktioner och det har varit svårt att nå

Läs mer

TIPS: 7 SILVER OCEAN - 4 FLYER - 2 UPPERCUT ACTION. OUTS: 3 CRUIKADYKE

TIPS: 7 SILVER OCEAN - 4 FLYER - 2 UPPERCUT ACTION. OUTS: 3 CRUIKADYKE Programtips Göteborg Galopp 9.7 Lopp 1 - V4-1 En högklassig löpning som döljer ett antal stjärnhästar. USA-födde 7 Silver Ocean har genom åren rönt stora framångar i såväl Skandinaven som på det internationella

Läs mer

Spela. Galopp! DEL 6 HUR RÄKNAR DU UT ETT EGET HANDICAP?

Spela. Galopp! DEL 6 HUR RÄKNAR DU UT ETT EGET HANDICAP? Spela på Galopp! HUR RÄKNAR DU UT ETT EGET HANDICAP? TEXT GEIR STABELL/WWW.GLOBEFORM.COM FOTO JON FRANKLIN DEL 6 Vi har tidigare i Spelskolan pratat om handicaptal, handicaplopp, och åldersvikttabeller.

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 4.12 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Castillo känns fin i jobben och formen är det inget större fel på. Hästen är sänkt i handicapen och borde kunna hävda sig långt i Ulriksdals Minneslöpning,

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 5.10 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Moon Pearl blandar och ger i sina prestationer, men nu tränar han stabilt och bra. Det invändiga startspåret passar honom och jag hoppas på ledningen

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1 - V4-1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 28.9 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Freemanip är ett trevligt nyförvärv som varit i min träning sedan i våras. Hästen har ju fina meriter i sitt tidigare hemland Argentina över - inte

Läs mer

Inför tävlingarna tisdagen den 3 maj, Prammsdagen! Med bland annat V3, V4, V64 och Dagens Dubbel.

Inför tävlingarna tisdagen den 3 maj, Prammsdagen! Med bland annat V3, V4, V64 och Dagens Dubbel. Tränarintervjuer Inför tävlingarna tisdagen den 3 maj, Prammsdagen! Med bland annat V3, V4, V64 och Dagens Dubbel. Årets första stordag på Jägersro Galopp med PRAMMS MEMORIAL som huvudnummer, där vi får

Läs mer

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 30 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp!

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 30 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 30 november, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp! Denna onsdag inriktar vi oss återigen på 2-åringarna med Manoustie-löpning (200.000:-)

Läs mer

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 12 april, med bland annat V4, V5, och trio-spel i alla 9 lopp!

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 12 april, med bland annat V4, V5, och trio-spel i alla 9 lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 12 april, med bland annat V4, V5, och trio-spel i alla 9 lopp! Onsdagslunchen inleds kl 12.20 på sedvanligt sätt med en V4:a som ser svårtippad ut. V4-1

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio

Tränarintervjuer Bro Park Lopp 1, Trio Tränarintervjuer Bro Park 25.10 Lopp 1, Trio 1 Ghallab tränar på ett bra sätt och är nu framsatt i konditionen efter förra starten. 2100 m på DT är optimala förutsättningar. Jag tycker att min häst ska

Läs mer

Inför tävlingarna söndagen den 22 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp!

Inför tävlingarna söndagen den 22 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 22 november, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och 2 Triolopp! LOPP 1 HERES-HANDICAP 2400m (järn) V4-1 1. ENJOY THE LIGHT Han var klart positiv senast

Läs mer

Ellinor Rasmusson Steg 3 Svensk Galopp. Startboxträning. Ellinor Rasmusson 2012-10-11

Ellinor Rasmusson Steg 3 Svensk Galopp. Startboxträning. Ellinor Rasmusson 2012-10-11 Startboxträning Ellinor Rasmusson 2012-10-11 1 Inledning Jag har valt att skriva om startboxträning, då jag tycker att det är en viktig del av unghästarnas träning. Jag vill lära mig mer om det för att

Läs mer

spelstrategier 76 GALOPP MAGASINET

spelstrategier 76 GALOPP MAGASINET 76 GALOPP MAGASINET 76-81 Spelstratergier-del-2.indd 76 08-01-16 14.04.19 Spela på Galopp! BLI RIK PÅ ATT KUNNA MER ÄN ANDRA Åldersvikter... utveckling... tränarstall... och födelsedag viktiga faktorer

Läs mer

framåt, han blir mycket intressant på lördag och lite bort glömd. Kan öppna om han vill. Volt start är minus.

framåt, han blir mycket intressant på lördag och lite bort glömd. Kan öppna om han vill. Volt start är minus. v75info.sev75 Axevalla Torsdag kväll info V75-1)23 JAN 2016 KL 16:20 HUVUDSPONSORERNAS LOPP - BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 6 I MEETING 1 (FINAL SOLVALLA 13 FEBRUARI 2016) AXEVALLA2140 METER VOLTSTART 1 DIGGERS

Läs mer

2 V : El Cha Tä 12/ gr , BETTER BUILT (GB) -v10- F De Geer (M Lamm)a 61 69

2 V : El Cha Tä 12/ gr , BETTER BUILT (GB) -v10- F De Geer (M Lamm)a 61 69 Gg21583 1 V4-1 ÖRGRYTELÖPNING Guld. För 3-åriga hästar. Pris: 5-25 -12-8 -5 Lopp 1 Göteborg (Gg=45) Sö 24 gr QAL'AT SOLDIER (FR) -v3- C Lopez (L Reuterskiöld Jr) B 56 8 129 14 Ja Joh Jä 1/6-8 22 dt 1-1

Läs mer

BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2

BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2 v75info.sev75 Jägersro Fredag kväll info BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2 starter i brons

Läs mer

Din skattade profil inför 2012

Din skattade profil inför 2012 Jag som orienterare Din skattade profil inför 2012 Motivationsmål Målsättning inför 2012 Tekniska mål Mentala mål Din skattade profil efter 2012 Motivationsmål Uppnådda mål 2012 Tekniska mål Mentala mål

Läs mer

Världens snabbaste, tuffaste och största hästsport. Galopp!

Världens snabbaste, tuffaste och största hästsport. Galopp! Världens snabbaste, tuffaste och största hästsport. Varje vecka i Sverige. Galopp! Galopp är världens största hästsport. Både vad gäller publik och spel. Spänning. Fa rt. Skönhet. Jockeys. Full blod. Högsta

Läs mer

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Förstatipset till 3 West Wing som har visat rejäl form och stabila takter

Läs mer

Tränarintervjuer Bro Park 8.1

Tränarintervjuer Bro Park 8.1 Tränarintervjuer Bro Park 8.1 Lopp 1 - V4-1, Trio 1 Stonefield Flyer är i jättefin form för dagen. Nu står han bra till med lärlingslättnaden på tre kilo. Jag tycker att Guldhandicapen ser lovande ut på

Läs mer

Tränarintervjuer Jägersro söndagen den 5 november.

Tränarintervjuer Jägersro söndagen den 5 november. Tränarintervjuer Jägersro söndagen den 5 november. LOPP 1 1200m V4-1 1. Free Ride (Francisco Castro) Hon startade senaste tävlingsdagen i ett tufft sprinterlopp. Om hon inte är för trött efter det så har

Läs mer

Tränarintervjuer och tips inför tävlingarna på Bro Park måndag 6 november

Tränarintervjuer och tips inför tävlingarna på Bro Park måndag 6 november Tränarintervjuer och tips inför tävlingarna på Bro Park måndag 6 november Av Erik Ivares och Ulf Zeider Lopp 1 1 Staring At The Sea har inte fått till det i årets starter, men kan så klart bättre. Han

Läs mer

Våren är här - nu rör det på sig

Våren är här - nu rör det på sig STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här - nu rör det på sig SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 8 3 1 0 38% 50% 57.229:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev inte så många starter under februari

Läs mer

SportSvensson. Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav!

SportSvensson. Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav! Hej på er! Hoppas ni hade en trevlig och behaglig påsk med mycket godis och trav! Den här veckan är det dags för tävlingar på Solvalla i Stockholm och höjdpunkten är givetvis försöket till Olympiatravet,

Läs mer

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Ett lopp över sprinterdistans inleder V86 och vi ger förstatipset till

Läs mer

Tränarintervjuer. LOPP 1 MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden) LOPP 2 SEPTEMBER MAIDEN 1600m (2 års maiden) LOPP 3 SUPER SPRINT 300m (Silverlöpn)

Tränarintervjuer. LOPP 1 MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden) LOPP 2 SEPTEMBER MAIDEN 1600m (2 års maiden) LOPP 3 SUPER SPRINT 300m (Silverlöpn) Tränarintervjuer Inför tävlingarna torsdagen den 24 september, med bland annat V3, V4, V64, DD och 2 Triolopp! LOPP 1 MILE MAIDEN 1600m (2 års maiden) 1. REDSNAKE (Stf Susanne Berneklint) Debut. Tränar

Läs mer

Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2

Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2 Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2 7 Only in its Class svarade för ett par fina insatser under fjolåret. Har dock ite vunit

Läs mer

Tränarintervjuer. LOPP m

Tränarintervjuer. LOPP m Obj e Tränarintervjuer Inför tävlingarna söndagen den 16 juli med V75 Grand slam, V4, V3 och Dagens Dubbel samt trio-spel i alla 10 loppen. LOPP 1 2400 m 1. Fifty Shades (Stf Andrew Kidney) Hon är ganska

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN Av Marie Hansson - Känns hunden för snabb? - Har du svårt att hinna dit du vill på banan? Själva kärnan i lösningen på problemet borde väl vara att förkorta din väg? Ju svårare

Läs mer

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 19 oktober, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp!

Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 19 oktober, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 19 oktober, med bland annat V5, V4, V3, och trio-spel i alla 9 lopp! Onsdagslunchen inleds på sedvanligt sätt med en V4:a som ser svårtippad ut. Det blir

Läs mer

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 V75 inleds med ett försök i Klass II över den dryga distansen. 5 Sembs Rebir

Läs mer

ÅRETS LOPP 2012. Budapest halvmarathon 9 september 2012

ÅRETS LOPP 2012. Budapest halvmarathon 9 september 2012 ÅRETS LOPP 2012 Här hoppas jag att vi får in många berättelser. Jag hoppas också att jag 2012 kommer att kunna delta i flera lopp än 2011. Och vi blir glada om ni delar med er av era bilder och berättelser.

Läs mer

Inför tävlingarna onsdagen den 8 juni, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp!

Inför tävlingarna onsdagen den 8 juni, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp! Tränarintervjuer Inför tävlingarna onsdagen den 8 juni, med bland annat V3, V4, V5, Lunchdubbel och Trio i alla lopp! Denna onsdagslunch ser spelmässigt intressant ut, då det inte finns några utpräglade

Läs mer

Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan

Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan 13.00 så började de första gästerna droppa in vid kvart

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. dundrar vidare

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. dundrar vidare STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus dundrar vidare SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 34 5 7 5 13% 50% 339.364:- MAGNUS HAR ORDET... Det har rullat på bra sista månaden tycker

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

Adalöpning Ramonia Arabian Cup

Adalöpning Ramonia Arabian Cup NR 5 0 Söndag augusti 0 - första start kl.5 Adalöpning Ramonia Arabian Cup GÖTEBORG GALOPP Tävlingarna arrangeras av Svensk Galopp www.svenskgalopp.se e-post info@svenskgalopp.se Adress Jockeyvägen, 7

Läs mer

Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3

Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3 Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3 Ett härligt Silverdivisionsförsök över den korta distansen inleder V75 och vi tar

Läs mer