Bästa campingen i Sverige.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bästa campingen i Sverige."

Transkript

1 Bästa campingen i Sverige. Enligt tidningen Allt om resor är camping den populäraste övernattningsformen i Sverige. Förra året tillbringas 15,7 miljoner gästnätter på landets campingplatser. folk o folk har botaniserat lite bland de bästa campingplatserna och ger här förslag på de fjorton i Sverige som klassats med fem stjärnor av branschorganisationen SCR Svensk Camping. Intresset för campingsemester är större än aldrig förr. Bokningarna i sommar är fler än i fjol och sett över en tioårsperiod har antalet gästnätter ökat med totalt två miljoner. Populärast att campa är i Västra Götalands län, Kalmar län och Hallands län. I takt med att intresset ökar stiger också kraven på campingplatserna och standarden har stadigt förbättrats de senaste åren. Det säger i alla fall Branschorganisationen SCR Svensk Camping som skickar ut enkäter och gör undersökningar för att hålla koll på branschen. Vi ser en kontinuerlig uppdatering av campingplatsernas alla olika faciliteter genom renoveringar och nyinvesteringar, säger tf vd Peter Jansson på SCR Svensk Camping i ett pressmeddelande. Sedan 1996 genomför SCR Svensk Camping en klassificering av sina medlemmar utifrån vad som erbjuds och standard. För att lyckas få fem stjärnor krävs ett mycket målinriktat arbete. Serviceutbud och anläggningens standard måste hålla yppersta klass. Camping med 5 stjärnor från norr till söder

2 Pite Havsbad (Norrbotten) Campingen ligger vid den kilometerlånga sandstranden som även kallas Sveriges Riviera. Cirka 10 mil från polcirkeln är ljuset magiskt solen skiner 23 timmar per dygn på sommaren vilket är 10 timmar längre än på Mallorca. Några av de saker som man kan ägna sig åt är att gå på tivoli, besöka äventyrsbad, golfbana, barnklubb, tempererade utepooler, after beach och familjeunderhållning och ett tiotal restauranger, allt från enkelt till lyxklass.

3 Byske Havsbad (Västerbotten) Byske Havsbad ligger cirka 3 mil norr om Skellefteå strax intill den laxrika Byskeälven. Under högsäsong sjuder Byske Havsbad av naturnära upplevelser. Här kan du koppla av på havsstranden eller åka på fisketur. Det finns ett poolområde, strandnära äventyrsgolf och uthyrning av trampbåtar.

4 Ansia Resort (Västerbotten) Ansia Camping ligger vid Umeälvens strand i Lycksele i Norrlands inland och är en av Västerbottens mest besökta turistanläggningar. Här finns naturen in på knuten och för dem som vill uppleva andra aktiviteter är det inte långt till Lycksele Djurpark, Ansia Badpark samt Gammplatsen och Skogsmuseet. På området finns en relaxavdelning med utsikt över Umeälven som erbjuder badtunnor, bastur och härliga relaxutrymmen.

5 Årjäng Camping & Stugor, Sommarvik (Värmland) Friluftsbad och poolområde, äventyrsgolf och uthyrning av kanot eller funkajak. Det är några av de saker du kan aktivera dig med under högsäsongen på Årjäng Camping. Här ligger solen i fokus och uthyrningsstugorna ligger vackert i terrasser ner mot sjön, de flesta har sjöutsikt. Det erbjuds också lekplatser och barnvänlig sandstrand med vattenattraktioner, vedeldad bastu med egen brygga, relaxavdelning med jacuzzi, turkisk ångbastu och hot tub. I närheten finns mycket kultur och natur där Selma Lagerlöfs Mårbacka är ett av alla exempel.

6 Gustavsvik (Örebro) I utkanten av Örebro ligger Gustavsvik med Sveriges största upplevelsebad och landets längsta vattenrutschbanor. Här finns lekplatser, minigolf, hoppborg och ädelfiske i egen fiskesjö och en närbelägen golfbana. Bara 15 minuters promenad från campingen ligger också en relativt ny skatepark som är i världsklass. Eller också kan man ta en kort promenad in till Örebro City och shoppa eller äta på någon av stadens alla restauranger.

7 Daftö Resort (Bohuslän) Med det vackra Kosterhavet som närmaste granne och bara fem kilometer söder om kuststaden Strömstad på Västkusten ligger Daftö Resort. Här finns en boendeanläggning med såväl stugor och campingtomter, butik, restaurang, utomhuspool, wellnessavdelning, vandringsleder och utegym. Campingen har ett pirattema och på området finns en äventyrspark och ett stort aktivitetsutbud.

8 KronoCamping Swecamp Lidköping (Västergötland) KronoCamping ligger vid Vänerns strand med gångavstånd till Lidköpings centrum. Här finns bland annat äventyrsgolf, bassänger och bastu med relaxavdelning. Dessutom är det inte långt till Läckö slott, Rörstrandsmuséet, Kinekulle eller Skara Sommarland.

9 Hafsten Resort (Bohuslän) Vackert beläget på en halvö, mitt mellan Strömstad och Göteborg och strax väster om Uddevalla ligger Hafsten Resort. Här finns två stränder i direkt anslutning till campingen och en rad aktiviteter, både på och utanför området. Här finns ett nybyggt poolområde med fyra pooler och en lång vattenrutschbana, mini-spa med bubbelpool, bastu och relax, äventyrsgolf, tennis och trubadurkvällar. Dessutom finns uthyrning utav motorbåt, trampbåt och kanot samt klättervägg, ridning och även Skandinaviens längsta zipline som är 900 meter lång.

10 Västervik Resort, Lysingsbadet (Småland) Västerviks Resort har naturligtvis närhet till vatten. Här finns ett äventyrsberg med lekmiljöer, ett upplevelsebad i närheten samt möjligheter att paddla kajak och se vilda djur eller bara slappa i Västervik. Campingen har sju olika campingområden som erbjuder olika boendemöjligheter. Mindre än en timme bort kan du möta Pippi, Emil, Ronja och många av de andra välkända barnboksfigurerna i Astrid Lindgrens Värld.

11 Kneipbyn Resort (Gotland) Kneipbyn Resort ligger bara tre kilometer söder om Visby. Här finns ett stort sommarland där barnen bland annat kan hälsa på i Pippis Villa Villekulla. Det finns även ett vattenland med vattenrutschkanor och barn-after beach samt sommarland med hoppborg, gocart, radiobilar, bergochdalbana med mera. Förutom de vanliga boenden som vi förknippar med camping finns det även möjlighet att ta in på vandrarhem eller hotell i Kneipbyn.

12 Böda Sand (Öland) På populära Böda Sand hittar du vit, finkornig sand och långgrunt vatten. Här ligger Sveriges längsta strand och campingen är förmodligen landets mest kända. Naturligtvis är sol och bad samt strandsporter en stor del av vistelsen på Böda. Vattenlandet röstades 2015 fram till Sveriges Bästa Vattenäventyr i Allt om Resor. Här finns också allt från yoga och tennis till dykning, löpning, strandvolleyboll och vattengympa.

13 Sonjas Camping & Stugor (Öland) Sonjas Camping är en mysig familjecamping som ligger på den solsäkra norra delen av Öland, där de finaste och längsta sandstränder finns. De som inte vill få sand mellan tårna kan vistas i någon av områdets två pooler, den ena är för de allra minsta. Här finns stora fina gräsytor med lummiga avgränsningar och i direkt anslutning till campingplatsen fina promenadområden och cykelvägar samt ett fågelskyddsområde. Lite längre bort, men fortfarande nära, ligger Trollskogen, Thujabeståndet, Skäftekärr med järnåldersbyn och Byrums.

14 Apelviken (Halland) Alldeles vid havet och bara en kort promenad från Varbergs stadskärna ligger Apelviken. Här har det förekommit bad och friluftsliv sedan början av 1800-talet. Inte långt bort ligger Sveriges vindsurfingparadis Varberg som erbjuder kurser och uthyrning av surfbrädor. Bara en halvtimme bort hägrar Sveriges shoppingmecka Gekås i Ullared. På området finns också en stor uppvärmd pool med vattengympa samt innebandyrink och en rad andra aktiviteter.

15 Mötesplats Borstahusen (Skåne) Mötesplats Borstahusen ligger på den skånska västkusten med närhet till det mesta. Landskrona Golfklubb ligger precis intill för de som vill spela golf på semestern. Campingen är ganska ny och den kan bland annat erbjuda en restaurang som drivs av en kock som belönats med två stjärnor i Guide Michelin. Utflyktsmål som Ven, Helsingborg och Helsingör på danska sidan ligger inte långt bort. Viner till sommarens camping Här kommer tre tips på viner i den praktiska bag-in-boxen. Finca Las Moras Reserva Chardonnay, Box 3 liter Systembolagsnummer: kr Vad passar väl bättre en somrig semesterdag än ett glas väl kyld Chardonnay? I den här boxen från Las Moras finner vi ett vin fullt av fruktiga aromer med toner utav mango och tropiska frukter. Ett perfekt vin att avnjuta tillsammans med grillens fiskrätter. Pasqua Sanzeno Cabernet Merlot, 3000ml, box Systembolagsnummer: kr Med en varm och ljuvlig doft utav mörka bär och örter är detta vin från Pasqua utmärkt till sena sommarkvällar. Gärna med något gott på grillen eller kanske till spritkökets pastasåser.

16 CHILL OUT Shiraz California, box 3000ml Systembolagsnummer: kr Ett vin med mycket smak och karaktär. Stor varm och lite kryddig doft utav koncentrerade frukter och bär. Perfekt till det lite tyngre köttet på grillen samt till kvällens ostbricka.

Årets klassificering: Sverige har fått ännu en 5-stjärnig campingplats

Årets klassificering: Sverige har fått ännu en 5-stjärnig campingplats Pressmeddelande 2016-06-10 Årets klassificering: Sverige har fått ännu en 5-stjärnig campingplats Sveriges campingplatser har fått sina anläggningar klassificerade och landets campingälskare kan glädja

Läs mer

Region Anläggning Stjärnor Webbplats Tel

Region Anläggning Stjärnor Webbplats Tel Region Anläggning Stjärnor Webbplats Tel Blekinge K2 Halens Camping Blekinge 3 www.camping.se/k2 0454-402 30 K3 Tredenborgs Camping 4 www.camping.se/k3 0456-121 16 K4 Norje Boke Camping 4 www.camping.se/k4

Läs mer

innehåll Sverige Stugor och anläggningar inom IF Metall 3-6 Europa FolkeFerie.dk 7 Riva del Sole Resort & Spa 8 Fakta Kontaktuppgifter 9

innehåll Sverige Stugor och anläggningar inom IF Metall 3-6 Europa FolkeFerie.dk 7 Riva del Sole Resort & Spa 8 Fakta Kontaktuppgifter 9 FRITIDSGUIDE 2019 Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. Beroende på ledig kapacitet erbjuds samtliga

Läs mer

Sveriges tio bästa nudiststränder inför sommaren

Sveriges tio bästa nudiststränder inför sommaren Sveriges tio bästa nudiststränder inför sommaren Våren känns i luften och stranddagarna väntar runt hörnet. För den som föredrar att sola och bada i födelsedagsdräkten i sommar kan det vara svårt att navigera

Läs mer

First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se FOTO: MIKAEL PILSTRAND

First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se FOTO: MIKAEL PILSTRAND First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING FOTO: MIKAEL PILSTRAND www.bocamp.se Välkommen till Luleå och Norrbotten I Luleå möts naturen, historien, kulturen och sporten. På vintern lyser snön upp staden och

Läs mer

Stugor och anläggningar på sidorna 4 15 kan hyras i mån av plats av alla medlemmar i IF Metall. Boka hos respektive uthyrare!

Stugor och anläggningar på sidorna 4 15 kan hyras i mån av plats av alla medlemmar i IF Metall. Boka hos respektive uthyrare! 2013 1 Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. Beroende på ledig kapacitet erbjuds samtliga medlemmar i

Läs mer

Sparbankernas Kort AB c/o Cerdo Bankpartner AB Box 663 251 06 HELSINGBORG

Sparbankernas Kort AB c/o Cerdo Bankpartner AB Box 663 251 06 HELSINGBORG Boka din drömsemester idag! I samarbete mellan Valdemarsviks Sparbank och NOVASOL AB kan du som innehavare av Valdemarsviks kortet välja och vraka mellan lyxvillor med pool, lantvillor eller havsnära semesterhus

Läs mer

46 hamnar och 35 stränder hissar Blå Flagg

46 hamnar och 35 stränder hissar Blå Flagg PRESSMEDDELANDE 5 juni 2011 46 hamnar och 35 stränder hissar Blå Flagg Den internationella miljömärkningen Blå Flagg är den enda av sitt slag som riktar sig till hamnar och stränder. Blå Flagg står för

Läs mer

Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer

Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer 2012 1 Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. Beroende på ledig kapacitet erbjuds samtliga medlemmar i

Läs mer

Välkommen till Kumla stadspark. En plats för avkoppling, umgänge, motion och lek. visitkumla.se/kumlastadspark

Välkommen till Kumla stadspark. En plats för avkoppling, umgänge, motion och lek. visitkumla.se/kumlastadspark Välkommen till En plats för avkoppling, umgänge, motion och lek. visitkumla.se/kumlastadspark Avkoppling, umgänge och motion Sjöparkens växthus Parkens omfattande perennplanteringar, konstgjorda sjöar

Läs mer

BILAGA 6: Samtliga citat fråga 18

BILAGA 6: Samtliga citat fråga 18 BILAGA 6: Samtliga citat fråga 18 Samtliga citat på frågan Vad i Sunne vill du rekommendera till andra? Antal Fryksdalsdansen 26 Vattenlandet 25 Mårbacka 19 Allt 18 Berättarladan 17 Västanå teater 15 Camping

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Portugal är ett av de mest populära länderna i Europa för soltörstande golfare. Framförallt Lissabonområdet och Algarvekusten lockar med massor

Läs mer

Paradis med gemyt. Av Robert Solin Foto: Anders Andarve

Paradis med gemyt. Av Robert Solin Foto: Anders Andarve Paradis med gemyt Det enda som går sakta är solen som sjunker ner i Västerhavet. Själv rider du i full fart på de milslånga och kilometerbreda sandstränderna på danska Römö. Välkommen till paradiset! Av

Läs mer

Välkommen till Kumla stadspark. En plats för avkoppling, umgänge, motion och lek. visitkumla.se/kumlastadspark

Välkommen till Kumla stadspark. En plats för avkoppling, umgänge, motion och lek. visitkumla.se/kumlastadspark Välkommen till Kumla stadspark En plats för avkoppling, umgänge, motion och lek. visitkumla.se/kumlastadspark Kumla stadspark Avkoppling, umgänge och motion Parkens omfattande perennplanteringar, konstgjorda

Läs mer

AVKOPPLANDE FAMILJECAMPING

AVKOPPLANDE FAMILJECAMPING AVKOPPLANDE FAMILJECAMPING Jogersö är en lugn familjecamping vid Sörmlands största havsbad i Trappviken. Njut av en dag på sandstranden med bryggor och hopptorn eller roa dig med våra aktiviteter som kajakpaddling

Läs mer

har du råd med höjd bensinskatt? har du råd med höjd bensinskatt?

har du råd med höjd bensinskatt? har du råd med höjd bensinskatt? 82 535 000 kronor dyrare med bensin för invånarna här i Blekinge län. 82 535 000 kronor dyrare med bensin för invånarna här i Blekinge län. 82 535 000 kronor dyrare med bensin för invånarna här i Blekinge

Läs mer

Brf Ljugarn BRF LJUGARN / INFORMATION BRF LJUGARN / SITUATIONSPLAN HAVET, 100 M POOL VÄLKOMMEN TILL LJUVLIGA LJUGARN PARKERING Gotland är speciellt. Denna Sveriges största ö ger besökaren en härligt

Läs mer

Missmyra Risten Strand. En Naturlig. Upplevelse

Missmyra Risten Strand. En Naturlig. Upplevelse Missmyra Risten Strand Missmyra anläggningen är idylliskt belägen vid sjön Risten mellan Björsäter och Åtvidaberg i Östergötland. Upplevelse En Naturlig I en vacker orörd natur kan man njuta av tystnaden

Läs mer

Djuprämmen uppfyller alla de idylliska förväntningar man kan ha på en anläggning och är en underbar plats att få njuta av den svenska naturen.

Djuprämmen uppfyller alla de idylliska förväntningar man kan ha på en anläggning och är en underbar plats att få njuta av den svenska naturen. DJUPRÄMMEN Med utsikten över vattnet och den orörda naturen som böljar på andra sidan sjön kommer ett lugn som är svårt att hitta i storstadens rus och möjligheter till lek och avslappning är oändliga

Läs mer

Luna Hotel Avkoppling vid Adriatiska havet i Kroatien

Luna Hotel Avkoppling vid Adriatiska havet i Kroatien Luna Hotel Det förhållandevis nya Luna hotel grundades 2008 och är ett av de ledande konferens- och semesterhotellen i regionen. Hotel Luna Island har allt som behövs för att kunna njuta av semestern till

Läs mer

Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen.

Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. 2015 1 Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. Beroende på ledig kapacitet erbjuds samtliga medlemmar i

Läs mer

Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen.

Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. 2015 1 Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. Beroende på ledig kapacitet erbjuds samtliga medlemmar i

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 750.000 Konstruerad (år) 1983 område (län) Tomtarea 2000 m² Stad Konstruktion område 437 m² sida 3/5 Precis ovanför den vackra Spa orten Caldas de har vi denna storslagna

Läs mer

Innehåll Anläggningar i Sverige Stugor och anläggningar inom IF Metall 4 15

Innehåll Anläggningar i Sverige Stugor och anläggningar inom IF Metall 4 15 2017 1 Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. Beroende på ledig kapacitet erbjuds samtliga medlemmar i

Läs mer

Vilken är din dröm? Redovisning av fråga 1 per län

Vilken är din dröm? Redovisning av fråga 1 per län Vilken är din dröm? Redovisning av fråga 1 per län Vilken är din dröm? - Blekinge 16 3 1 29 18 1 4 Blekinge Bas: Boende i aktuellt län 0 intervjuer per län TNS SIFO 09 1 Vilken är din dröm? - Dalarna 3

Läs mer

First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se

First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING www.bocamp.se Välkommen till First Camp Ekerum Campingen ligger mycket attraktivt alldeles vid Kalmarsund endast en dryg mil från sommarmetropolen Borgholm med dess

Läs mer

Rankingsegling 2,4mR

Rankingsegling 2,4mR Nynäshamns Segelsällskap Inbjuder till Rankingsegling 2,4mR 25-26 maj 2013 i Nynäshamn 1. Regler 1.1 Tävlingen genomförs i överensstämmelse med reglerna så som de är definierade i Kappseglingsreglerna

Läs mer

Antal anmälda dödsfall i arbetsolyckor efter län, där arbetsstället har sin postadress

Antal anmälda dödsfall i arbetsolyckor efter län, där arbetsstället har sin postadress Antal anmälda dödsfall i arbetsolyckor efter län, där arbetsstället har sin postadress 2015 1 01 Stockholm 4-1 - - - 5-03 Uppsala - - - - - - - - 04 Södermanland 1 - - - - - 1-05 Östergötland 2 - - - -

Läs mer

Vänersborg - lokala värden

Vänersborg - lokala värden Vänersborg - lokala värden Inledning Vi är två ungdomar som under fyra veckor har sommarjobbat för Vänersborgs kommun med Agenda 21 och folkhälsa. Som projektarbete har vi genom en enkätundersökning valt

Läs mer

Pressmeddelande för Västerbotten. maj 2015

Pressmeddelande för Västerbotten. maj 2015 Pressmeddelande för Västerbotten maj 2015 Uppsala Stockholm Halland Stockholm Halland Västerbotten Jönköping Västerbotten Jönköping Dalarna Västra Götaland Norrbotten Kalmar Norrbotten Jämtland Kalmar

Läs mer

Sommarens resmål 2016

Sommarens resmål 2016 Sommarens resmål 2016 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens verksamhet! Nu i vinterns kalla tider kan det vara skönt att se fram emot en härlig sommarsemester! Sin vana trogen slår Kärragården upp

Läs mer

ANNONSFAKTA OCH PRISER DIGITAL 2018 ANNONSERING

ANNONSFAKTA OCH PRISER DIGITAL 2018 ANNONSERING ANNONSFAKTA OCH PISE DIGITAL 2018 ANNONSEING DE DIGITALA KANALENA TILL SEMESTE SVEIGES STÖSTA MÅLGUPP Camping.se är webbplatsen för Sveriges största semester boende. Under juni augusti bor 43 procent av

Läs mer

Skolresa. På Gotland! Bokning 0498-25 RESORT 10 10 VISBY www.kneippbyn.se

Skolresa. På Gotland! Bokning 0498-25 RESORT 10 10 VISBY www.kneippbyn.se Skolresa På Gotland! 2012 Bokning 0498-25 RESORT 10 10 VISBY www.kneippbyn.se Enkelt & prisvärt för klassen! Skolresepaket Skoj & bus... I skolresepaketet ingår följande, Båtresa t/r, lunch/middag serveras

Läs mer

pressrelease Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya Fröjel Resort slår upp portarna påsken 2011

pressrelease Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya Fröjel Resort slår upp portarna påsken 2011 Visby, 2011-03-02 Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya slår upp portarna påsken 2011 En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme på nyhetssidorna

Läs mer

ETOUR. Resultat gästundersökningen 2015

ETOUR. Resultat gästundersökningen 2015 Resultat gästundersökningen 2015 Kunskap om kunden: Gästundersökning i 2 steg 2. Relation till varumärket 1. Gästprofil och segmentering Social- och demografisk profil Kön (n=3222) man, 36% jag vill inte

Läs mer

Upplevelser för hela familjen

Upplevelser för hela familjen Upplevelser för hela familjen Gustavsvik är en året-runt-anläggning där det superhäftiga Upplevelsebadets attraktionskraft lockar stora besöksskaror inte bara från Sverige utan från hela Skandinavien.

Läs mer

Åk på egen hand 9 eller 16 dagar

Åk på egen hand 9 eller 16 dagar Vi på Polenupplevelser arbetar med att erbjuda sköna spa och rehabiliteringsresor till Polen. Landet har en lång tradition och ansedd erfarenhet vad gäller kurbehandlingar och friskvård som vi förmedlar

Läs mer

Välkommen till Kumla stadspark. En vacker mötesplats i centrala Kumla.

Välkommen till Kumla stadspark. En vacker mötesplats i centrala Kumla. Välkommen till Kumla stadspark En vacker mötesplats i centrala Kumla. Kumla sjöpark Denna moderna del av parken ligger i dalgången mellan staden på åsen och jordbrukslandskapet. Den konstgjorda sjön på

Läs mer

Sommarens resmål 2013

Sommarens resmål 2013 Sommarens resmål 2013 För utvecklingsstörda Barn, Ungdomar och Vuxna FUB BORÅS Annat alternativt tel.nr: Nu är det dags att anmäla sig till sommarens verksamhet! Nu i vinterns kalla tider kan det vara

Läs mer

Pressmeddelande för Västerbotten. juli 2015

Pressmeddelande för Västerbotten. juli 2015 Pressmeddelande för Västerbotten juli 2015 Uppsala Halland Gotland Norrbotten Stockholm Jönköping Dalarna Västerbotten Västra Götaland Kalmar Jämtland Värmland Örebro Kronoberg Västernorrland Östergötland

Läs mer

Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer

Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer 2006 1 Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. Beroende på ledig kapacitet erbjuds samtliga medlemmar i

Läs mer

Det är här det händer

Det är här det händer Det är här det händer En del av Värmland och Dalslands kanal Foto: Rikard Ohlin Svensbyn är en bra start när du ska uppleva Sillerud Att kalla butiken i Svensbyn för enbart en lanthandel känns inte riktigt

Läs mer

Enkätundersökning genomförd inom ramen för projekt Business to Heritage (B2H) 1-31 juli 2014 1

Enkätundersökning genomförd inom ramen för projekt Business to Heritage (B2H) 1-31 juli 2014 1 Enkätundersökning genomförd inom ramen för projekt Business to Heritage (B2H) 1-31 juli 2014 1 Besö ksenkä t Lysekil, Hävets Hus öch Käpärutstä llningen Juli 2014 Förutsättningar: En person frågades ut

Läs mer

Längtan. Många längtar också efter intäkterna som kommer från uthyrningen av enheterna när vi själva inte är där. Det sätter guldkant på tillvaron.

Längtan. Många längtar också efter intäkterna som kommer från uthyrningen av enheterna när vi själva inte är där. Det sätter guldkant på tillvaron. Längtan. Förmodligen är det en av våra absolut starkaste drivkrafter. Längtan efter den kommande årstiden våren, sommaren, hösten och vintern. Längtan efter att komma bort från vardagen. Längtan efter

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rådjursvägen

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rådjursvägen Län Gotland Gatuadress Kommun Gotland Storlek 2477 m² Område Gotlands Guldkust - Gnisvärd Tofta Smågårde Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 5 Beskrivning Vackra naturtomter

Läs mer

Missmyra Risten Strand

Missmyra Risten Strand Missmyra Risten Strand Missmyra anläggningen är idylliskt belägen vid sjön Risten mellan Björsäter och Åtvidaberg i Östergötland. En Naturlig Upplevelse I en vacker orörd natur kan man njuta av tystnaden

Läs mer

Kurs och konferens Sommarkurser 2019

Kurs och konferens Sommarkurser 2019 Kurs och konferens Sommarkurser 2019 www.adelforskonferens.nu Besöksadress Kunskapens väg 3, 574 53 Holsbybrunn Telefon 0383-57100 E-post bokning@adelfors.nu Webbplats adelforskonferens.nu Spelskaparverkstad

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Västmanlands län Månad

Västmanlands län Månad Arkets namn R-U-län Län U-län Kommun Västerås Månad 12 215 Alla gästnätter på hotell, vandrarhem, stugby, camping och SoL 16 14 12 1 8 6 4 2 År 21 År 211 År 212 År 213 År 214 År 215 Region +/- % +/- 214

Läs mer

Vi vill gärna veta vad ni tycker om vårt nya resmål och därför erbjuder vi det låga priset.

Vi vill gärna veta vad ni tycker om vårt nya resmål och därför erbjuder vi det låga priset. Vi på Polenupplevelser arbetar med att erbjuda sköna spa och rehabiliteringsresor till Polen. Landet har en lång tradition och ansedd erfarenhet vad gäller kurbehandlingar och friskvård som vi förmedlar

Läs mer

Sommarens resmål 2015

Sommarens resmål 2015 Sommarens resmål 2015 FUB-resor_sommar_2015.indd 1 2015-01-09 18:41:53 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens verksamhet! Nu i vinterns kalla tider kan det vara skönt att se fram emot en härlig sommarsemester!

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Campingpärlor. Camping och mycket mer!

Campingpärlor. Camping och mycket mer! Campingpärlor Camping och mycket mer! EN CAMPINGRESA GENOM SVERIGE Strandnära, äventyrliga, lugna eller bara en fin plats. Alla har de något som är unikt. Tillsammans bildar de Campingpärlor, en kedja

Läs mer

Välkommen till Örebros mest kreativa arbetsplats

Välkommen till Örebros mest kreativa arbetsplats Välkommen till Örebros mest kreativa arbetsplats Bli medlem i myoffice den moderna och kreativa arbets platsen myoffice är både en kreativ och flexibel arbetsplats samt ett modernt utrustat kontor. Ni

Läs mer

Rabatterat semesterboende i Italien

Rabatterat semesterboende i Italien Rabatterat semesterboende i Italien Fackförbundens medlemmar har möjlighet att boka rabatterat semesterboende i Italien. La Serra och Riva del Sole är två semester och konferensanläggningar som ägs av

Läs mer

Annonsfakta och prislista Camping.se 2013

Annonsfakta och prislista Camping.se 2013 lista Camping.se 2013 ANNONSFAKTA OCH PRISLISTA CAMPING.SE Vi semestrar mer än någonsin och campingsemestern är Sveriges största semesterboende. Under sommarmånaderna är hälften av alla gästnätter i Sverige

Läs mer

GRATIS AKTIVITETER med Fritidsgården Fenix!

GRATIS AKTIVITETER med Fritidsgården Fenix! GRATIS AKTIVITETER med! Anmäl Dig idag till sommarens roligaste veckor! Tillsammans provar vi på nya spännande aktiviteter, träffar nya kompisar och lär oss nya saker. Kom och var med på sommarens absolut

Läs mer

Vänersborg med omnejd har upplevelser för hela familjen och för alla smaker. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet erbjuder

Vänersborg med omnejd har upplevelser för hela familjen och för alla smaker. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet erbjuder Hotel Hehrne Kök & Konferens Det här trevliga och fräscha hotellet ligger endast 5 minuter från Vänersborgs centrum, men ändå i fantastiska naturomgivningar. I vackra Vänersborg med omnejd finns något

Läs mer

Fritidshuset 2014. - Hellre fritidshus än husvagn eller båt - Modern standard och nära vatten - Östersjööarna populärast

Fritidshuset 2014. - Hellre fritidshus än husvagn eller båt - Modern standard och nära vatten - Östersjööarna populärast Fritidshuset 2014 - Hellre fritidshus än husvagn eller båt - Modern standard och nära vatten - Östersjööarna populärast FRITIDSHUSET 2014 1 SBAB PRIVATEKONOMI 16 APRIL 2014 Fritidshuset 2014 Fritidshusen

Läs mer

Kännedom & Positionering Kalmar län Utförd av: Resurs för resor och turism i Norden AB, februari 2013 På uppdrag av: Regionförbundet i Kalmar län

Kännedom & Positionering Kalmar län Utförd av: Resurs för resor och turism i Norden AB, februari 2013 På uppdrag av: Regionförbundet i Kalmar län Kännedom & Positionering Kalmar län Utförd av: Resurs för resor och turism i Norden AB, februari 2013 På uppdrag av: Regionförbundet i Kalmar län SAMMANFATTNING Att geografiskt placera områden och orter

Läs mer

Saluhallen Eataly är en fläkt av Italien i Stockholm.

Saluhallen Eataly är en fläkt av Italien i Stockholm. Saluhallen Eataly är en fläkt av Italien i Stockholm. I Röda Kvarns ståtliga gamla lokaler på Biblioteksgatan har stockholmarna fått ett nytt mattempel. Det är italienska Eataly som slår upp portarna till

Läs mer

Skattehuset Mauritius 2015

Skattehuset Mauritius 2015 Skattehuset Mauritius 2015 Den välkända paradisön Mauritius breder vackert ut sina tropiska sandtränder i Indiska Oceanen. Vattnet är turkosfärgat och snorklingen är i världsklass. För den som stannar

Läs mer

Naturisten. www.naturisten.se. Götaland

Naturisten. www.naturisten.se. Götaland Naturisten www.naturisten.se SE NATURIST Götaland Östergötlands län Jönköpings län Kronoberg län Kalmar län Gotlands län Blekinge län Skåne län Hallands län Västra Götalands län 2 Östergötlands län Östergyllen

Läs mer

Frågeformulär till besökare av evenemang eller besöksmål i Sunne kommun sommaren 2011

Frågeformulär till besökare av evenemang eller besöksmål i Sunne kommun sommaren 2011 BILAGA 1: Enkät med gemensamma frågor samt unika enkäter Frågeformulär till besökare av evenemang eller besöksmål i Sunne kommun sommaren 2011 Sunne kommun genomför under sommaren 2011 en besöksundersökning

Läs mer

Grönklittsgruppen årsstämma 13 januari 2017

Grönklittsgruppen årsstämma 13 januari 2017 Grönklittsgruppen årsstämma 13 januari 2017 Verksamheter Campingar 9 Temaparker 2 Skidor 2 Året som gått - skidor Förvärv Grönklittsbostäder AB (87,5%) Invigning av Orsa Grönklitts första fyrstolslift

Läs mer

Äventyret Vässarö. Vässarö

Äventyret Vässarö. Vässarö Vässarö 16 mil eller ca 2,5 timme från Stockholm och nästan lika långt från Gävle. Stockholms lokaltrafik eller Upplands Trafiken tar er nästan hela vägen fram. Äventyret Vässarö Välkommen till Vässarö.

Läs mer

Sol & bad Fort Myers. Sol & bad Fort Myers. Resan i korthet USA

Sol & bad Fort Myers. Sol & bad Fort Myers. Resan i korthet USA Sol & bad Fort Myers Sol & badsemester vid en av 's bästa stränder. Fort Myers på Floridas västkust är perfekt för en sol och badsemester. Klimatet är varmt och skönt året om, stranden är bland de bästa

Läs mer

Välkommen till Norrboda

Välkommen till Norrboda Välkommen till Norrboda Enköping 4.5 mil Livgardet fem minuter bort Bro Norrboda Brunna LIVGARDET 3,7 kilometer Kungsängen Pendelstation 3,6 kilometer Arlanda 3 mil Mälaren Stäket Kalhäll 2 NORRBODA Stockholms

Läs mer

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING RESA CHAMONX VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC Chamonix, egentligen Chamonix-Mont-Blanc, är en ort belägen i regionen Rhône-Alpes i östra Frankrike, vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc. Chamonix är till

Läs mer

Levnadsvanor diskuteras i samband med besök i primärvården

Levnadsvanor diskuteras i samband med besök i primärvården 1 Alkoholvanor diskuterades Ålder 44 år eller yngre 24 22,7-24,7 18 17,3-18,5 20 19,1-20,1 45-64 år 29 * 28,4-29,8 17 16,6-17,5 22 * 21,2-22,1 65-74 år 25 23,8-25,3 14 * 13,6-14,7 19 18,3-19,2 75 år och

Läs mer

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder Hotel Zagreb Hotel Zagreb ligger i Karlobag, som är beläget vid foten av Velebit bergskedjan i Kroatien. Karlobag är framförallt känt för sitt kristallklara vatten och behagliga klimat. Hotel Zagreb erbjuder

Läs mer

Vindkraft och turism i Västra Götaland. En studie utförd av Henrik Aleryd, Power Väst

Vindkraft och turism i Västra Götaland. En studie utförd av Henrik Aleryd, Power Väst Vindkraft och turism i Västra Götaland En studie utförd av Henrik Aleryd, Power Väst Vindkraft och turism i Västra Götaland 2 (12) Power Väst Power Väst är ett samverkansprojekt som startade redan 28 med

Läs mer

PENDLINGSBARA SVERIGE 2015

PENDLINGSBARA SVERIGE 2015 PENDLINGSBARA SVERIGE 2015 PENDLINGSBARA SVERIGE LIKA STORT SOM HELA DANMARK För andra året i rad kartlägger vi på Samtrafiken hur pendlingsbara svenska städer är. I år har vi tittat närmare på Sveriges

Läs mer

Kammarkollegiet 2013-02-27 Bilaga 2 Statens inköpscentral Prislista Personaluthyrning Dnr 96-107-2011:010

Kammarkollegiet 2013-02-27 Bilaga 2 Statens inköpscentral Prislista Personaluthyrning Dnr 96-107-2011:010 Kammarkollegiet 2013-02-27 Bilaga 2 Statens inköpscentral Region: 1 Län: Norrbottens län Västerbottens län Enheten för upphandling av Varor och Tjänster Region: 2 Län: Västernorrlands län Jämtlands län

Läs mer

Pressmeddelande för Norrbotten. december 2013

Pressmeddelande för Norrbotten. december 2013 Pressmeddelande för Norrbotten december 2013 Procent 20 Norrbottens län Inskrivna arbetslösa i procent av arbetskraften* januari 1994 - - december oktober 2013 15 10 5 0 1994 1996 1998 2000 2002 2004 2006

Läs mer

Badplatser. i Norrköping

Badplatser. i Norrköping Badplatser i Norrköping Var vill du bada? Det finns många olika slags badplatser i Norrköping. Du kanske föredrar en egen klippa, en liten barnvänlig insjö, utomhusbassäng med hopptorn och servering eller

Läs mer

CYKLA I ROSLAGEN CYKELPAKET MÄSSRABATT 10 % BOKA NU!

CYKLA I ROSLAGEN CYKELPAKET MÄSSRABATT 10 % BOKA NU! CYKLA I ROSLAGEN Foto: Ewa Wikström, Wik Bed & Breakfast. CYKELPAKET MÄSSRABATT 10 % > TVÅ SKÄRGÅRDSIDYLLER PÅ CYKEL ÖSTHAMMAR OCH ÖREGRUND Bo & Kajak och Villa Östhammar Upplev småstadsidyllen Östhammar

Läs mer

Förstudie Norrmän i Västsverige. Turismens Utredningsinstitut på uppdrag av Västsvenska Turistrådet

Förstudie Norrmän i Västsverige. Turismens Utredningsinstitut på uppdrag av Västsvenska Turistrådet Förstudie Norrmän i Västsverige Turismens Utredningsinstitut på uppdrag av Västsvenska Turistrådet Innehåll Bakgrund sid. 3 Metod sid. 4 Norska gästnätter sid. 5 Säsongsvariation norska gästnätter i VG

Läs mer

ERBJUDANDEN & BOENDEPAKET BARA FÖR DIG MED ICA KORT

ERBJUDANDEN & BOENDEPAKET BARA FÖR DIG MED ICA KORT ERBJUDANDEN & BOENDEPAKET BARA FÖR DIG MED ICA KORT loka delfiner och busiga gorillor. Snurriga karuseller och K pirriga berg- och dalbanor. Våghalsiga bad och makalösa konserter. Vilda hotell och mysiga

Läs mer

KONFERENS I KROATIEN 2014

KONFERENS I KROATIEN 2014 KONFERENS I KROATIEN 2014 Scandjet travel erbjuder grupp- och konferensresor till ett av Europas vackraste och solsäkraste länder - Kroatien. Vi erbjuder skräddarsydda arrangemang i en fantastisk och inspirerande

Läs mer

Välkommen till Kumla stadspark. En vacker mötesplats i centrala Kumla. visitkumla.se/kumlastadspark

Välkommen till Kumla stadspark. En vacker mötesplats i centrala Kumla. visitkumla.se/kumlastadspark Välkommen till Kumla stadspark En vacker mötesplats i centrala Kumla visitkumla.se/kumlastadspark Kumla sjöpark Denna moderna del av parken ligger i dalgången mellan staden på åsen och jordbrukslandskapet.

Läs mer

Kvinnors andel av sjukpenningtalet

Kvinnors andel av sjukpenningtalet Vägen till ett sjukpenningtal på 9,0 Kvinnors andel av sjukpenningtalet Redovisning 2016-12-27 Sid 1 December 2016 Vägen till 9,0 Kvinnors andel av sjp-talet 6,5 6,2 7,3 8,3 7,9 7,3 6,8 6,8 6,8 6,8 8,3

Läs mer

Badplatser. i Norrköping

Badplatser. i Norrköping Badplatser i Norrköping Var vill du bada? Det finns många olika slags badplatser i Norrköping. Du kanske föredrar en egen klippa, en liten barnvänlig insjö, utomhusbassäng med hopptorn och servering eller

Läs mer

PGA Sweden National golf, skånsk natur och förstklassig mat.

PGA Sweden National golf, skånsk natur och förstklassig mat. PGA Sweden National golf, skånsk natur och förstklassig mat. För drygt tio år sedan fanns här bara skog- och åkermark. Sedan dess har området förvandlats till en lyxig anläggning för golfentusiaster med

Läs mer

Kendall-Jackson Highland Estate Hawkeye Mountain Cabernet Sauvignon

Kendall-Jackson Highland Estate Hawkeye Mountain Cabernet Sauvignon KENDALL-JACKSON en 60 länder. Kendall-Jackson Highland Estate Hawkeye Mountain Cabernet Sauvignon Ursprung: Alexander Valley, Kalifornien, USA Druva: 100% Cabernet Sauvignon Vinerna i serien Highland Estate

Läs mer

Pressmeddelande. december 2013

Pressmeddelande. december 2013 Pressmeddelande december 2013 Uppsala Stockholm Halland Stockholm Halland Jönköping Dalarna Västra Götaland Kalmar Jämtland Norrbotten Kronoberg Gotland Kronoberg Gotland Örebro Värmland Skåne Gävleborg

Läs mer

Västmanlands länmånad 12 2014

Västmanlands länmånad 12 2014 Forum för Turismanalys 1 Arkets namn R-U-län Län U-län Kommun Västerås Västmanlands länmånad 12 214 Alla gästnätter på hotell, vandrarhem, stugby, camping och SoL 14 12 1 8 6 4 År 21 År 211 År 212 År 213

Läs mer

Turkiet. Här finner du endast ett fåtal av alla hundratals vi har över hela Turkiet. Kontakta oss om du söker andra orter eller hotell.

Turkiet. Här finner du endast ett fåtal av alla hundratals vi har över hela Turkiet. Kontakta oss om du söker andra orter eller hotell. Turkiet Trots att det var först i slutet av åttiotalet som Turkiet på allvar klev in i semesterarrangörernas värld har landet verkligen lyckats etablera sig som ett av skandinavernas favoritresmål. Det

Läs mer

Ullared en mittpunkt!

Ullared en mittpunkt! Ullared en mittpunkt! Välkommen till Gekås Ullared! Gekås är Skandinaviens största utflyktsmål och förra året hade vi totalt 3,7 miljoner besökare här i Ullared. Över 170 000 gäster stannade dessutom på

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 220.000 Konstruerad (år) 2008 område (län) Lagoa Tomtarea 86 Stad Sesmarias - Carvoeiro Konstruktion område 72 sida 3/5 Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från

Läs mer

Det nya Öland Björkviken

Det nya Öland Björkviken Det nya Öland Björkviken www.gbjbygg.se Med havet som bästa granne. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG ÖLAND björkviken svårslaget läge Det nya Öland ligger lite bättre till redan från början. Nära

Läs mer

Trygga betalningar enkelt.

Trygga betalningar enkelt. Trygga betalningar enkelt. Nuförtiden finns det många praktiska och säkra sätt att handla och sköta sina betalningar. Till exempel med betalkort, via datorn eller mobilen. Betalningshjälpen är ett initiativ

Läs mer

press release Förstklassig semester: Fröjel Resort på Gotland Visby, 20. juni 2012

press release Förstklassig semester: Fröjel Resort på Gotland Visby, 20. juni 2012 Visby, 20. juni 2012 Förstklassig semester: Fröjel Resort på Gotland Fröjel Resort har ett fantastiskt läge utmed Visbys södra kustremsa och bjuder på en härlig känsla av välbefinnande och lyx i till synes

Läs mer

TanumStrand en bohuslänsk pärla vid strandkanten.

TanumStrand en bohuslänsk pärla vid strandkanten. TanumStrand en bohuslänsk pärla vid strandkanten. Vid Skageracks strandkant med skärgården precis utanför ligger TanumStrand en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar. Här genomsyras vistelsen

Läs mer

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011 Frederikshavn är beläget på norra Jylland i Danmark. Här finns aktiviteter för hela familjen. Du hittar fina sandbadstränder på bägge sidor av staden. Alldeles norr om Frederikshavn finner ni Danmarks

Läs mer

2

2 1 2 2016 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 533 551 1 542 674 1 812 422 1 891 802 1 811 591 1 670 311 2 053 076 2 223 970 2 196 351 2 168 351 2 145 308 2

Läs mer

KONFERENSGUIDE. Hylte kommun 2014. Konferens på landsbygden

KONFERENSGUIDE. Hylte kommun 2014. Konferens på landsbygden KONFERENSGUIDE Hylte kommun 2014 Konferens på landsbygden Söker du en konferensanläggning med aktiviteter i naturskön miljö? Eller en plats som erbjuder en lugn och avspänd atmosfär? Boka din konferens

Läs mer

H2O Hoteltherme I Österrike väntar en perfekt badsemester för hela familjen

H2O Hoteltherme I Österrike väntar en perfekt badsemester för hela familjen H2O Hoteltherme Hotellet H20 Hoteltherme ligger i östra Steiermark, i staden Sebersdorf. Hotellet erbjuder en riktig familjeresa där spa och ett stort utbud av vattenrutschbanor och pooler gör din vistelse

Läs mer