Information och bokningsbekräftelse när du beställt fasadtvätt eller takbehandling av oss.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Information och bokningsbekräftelse när du beställt fasadtvätt eller takbehandling av oss."

Transkript

1 Information och bokningsbekräftelse när du beställt fasadtvätt eller takbehandling av oss. Tack för din beställning av fasadtvätt eller takbehandling. Här nedan följer lite information inför tvätten av ditt hus. Det är viktigt att du läser igenom denna information. Säkerhetsinformation När vi jobbar på ditt hus så skall tomten anses som en arbetsplats. Vistas inte på tomten eller nära vår bil när vi arbetar. Vår utrustning jobbar med höga tryck enligt AFS 1994:54 och det är endast utbildad personal som får vara inom arbetsområdet. Vår utrustning jobbar med högt tryck även när maskinen inte används och står på tomgång. Även när vi tvättar fasader under väldigt lågt tryck (motsvarande trycket i en vattenkran) så jobbar maskinen under högsta tryck som avlastas innan det skickas ut i slangen. Viktig information till småbarnsföräldrar Barn tycker att det är jättespännande att titta på när vi arbetar och vill gärna komma så nära som möjligt. Informera barnen att dom inte får komma in i arbetsområdet (tomten eller nära vår bil) när vi rengör. Vi visar gärna barnen efter vi är klara om dom vill titta på bilen. När vi slår av maskinen och börjar rulla in våra slangar så är vi klara med arbetet.

2 När kommer ni och tvättar/behandlar? Du är inbokad på en av våra tvättbilar och vi tvättar ditt hus inom en (1) månad från bokningsdatum. Kan jag boka ett exakt datum för tvätt/behandling? Vill du boka ett exakt datum så måste personalen avvika från sin rutt och då kostar hustvätten/behandlingen mer. Kontakta kundtjänst för pris och information. Information till dig som beställt fasadtvätt Vad ingår när ni tvättar mitt hus? Vi tvättar allt från hängrännan ner till marken. Vindskivor ingår också. Jag ska måla om och undrar hur snabbt efter tvätten det går att måla? Om du bokat oss för att rengöra fasaden inför tvätt kan du måla ett par dygn efter vi tvättat huset. Jag har rabatter med växter vid huset, skadas dom? Det är väldigt sällsynt att växter påverkas. Vi sköljer växter med vatten efter vi avslutat arbetet. Är du osäker kan du täcka över växterna. Vi fotograferar alltid växter innan och efter tvätten.

3 Behöver jag vara hemma? Du behöver inte vara hemma när vi rengör ditt hus eller tak. Information till dig som har altan När vi rengör din fasad kommer även din altan bli ren. Altaner har en tendens att bli gråa till färgen med åren och orsaken till detta är påväxt i trät. Vissa människor tycker att denna gråa nyans är patina och vill behålla altanen på detta vis. Detta måste då meddelas vid beställning och vi tar ut en avgift för att täcka din altan. Priset beror på storlek på altanen. Måste jag flytta på utemöbler och dylikt? Vi flyttar vanligt förekommande saker som utemöbler eller cyklar. Har du andra saker eller mycket bråte så är det bra om du flyttar det själv innan tvätten. Min bil står på uppfarten, kan den ta skada? Det är ingen fara, vi sköljer av bilen efter tvätten med vatten. Se gärna till att bilen inte står nära en vägg som ska tvättas så personalen kommer fram. Fasaden blev jättefin men det finns mörka märken vid fästena till hängrännorna Detta beror på rost metallrinning från hållarna till hängrännan som etsat sig i färgen och detta går inte att tvätta bort. Fenomenet kan även förekomma på vindskivorna. Tvättar ni fönster efter tvätten? Fönsterputs ingår inte. Går att beställas extra.

4 Detta ska du förbereda inför tvätten av ditt hus: Alla fönster och dörrar skall vara stängda Eventuella ventiler som kan stängas från insidan skall stängas Se till att vattenutkastaren fungerar som den ska Alla blommor som är flyttbara bör flyttas på Har du markiser kan du dra in dom Täck över elkontakter som är trasiga. (Se information om jordfelsbrytare) Viktig information till dig som har jordfelsbrytare installerad När vi utför fasadtvätt så sköljer vi fasaden med varmt vatten under lågt tryck. Vid beställning av fasadtvätt garanterar du att all el-utrustning på utsidan är installerad av godkänd elinstallatör och att el-utrustningen är IP-klassad enligt normen. Vi tar ej ansvar i fall jordfelsbrytaren löser ut på grund av felaktig installerad eller trasig utrustning. El-komponenter som belysning, eluttag, motorvärmaruttag o.s.v. som är korrekt installerad och med rätt IP-klass påverkas inte av vår rengöring. Har du kontakter eller brytare som inte är installerad av behörig elektriker eller som är trasiga kan det vara bra att täcka över dessa med en plastburk innan tvätten. (Det bästa är ju naturligtvis att byta ut utrustning som du är osäker på eller som är felaktigt installerad)

5 Vad gör jag om jordfelsbrytaren löst ut? Om jordfelsbrytaren skulle ha utlösts, så stänger du av säkringar som hör till utrustningen på utsidan och väntar ett par timmar så torkar det ut. Information till dig som beställt takbehandling Hur går en behandling till? Vi behandlar tak på två sätt beroende på vilken panntyp du har. Dom flesta tak tvättar vi med vår utrustning som är specialbyggd för just taktvätt. Vi tvättar med vatten som är upphettat till mellan grader. Vissa pannor skrapar vi bort mossan manuellt. Kan man verkligen ha vatten på taket? Ditt tak är konstruerat för att motstå vatten - Det är takets uppgift. Vid ett kraftigt regn får taket ta emot upp till 150 liter vatten per minut. Om ditt tak inte tål vatten bör du byta ditt tak. Kan ytskiktet på pannan förstöras? Vår rengöringsmetod skadar inte ytskiktet på dina pannor. Du kan läsa mer om tester vi gjort på vår hemsida. Till dig som har ett svart tak Många svarta tak är slitna till färgen och när vi tvättar bort algerna på taket så blir det ljusare i kulören. Detta är fullt normalt.

6 Vad ingår när jag beställer en takbehandling? Besiktning av ditt tak samt fuktmätning av lekt. Besiktningsprotokollet lämnas i din brevlåda eller direkt till dig om du är hemma. Borttagning av mossa och alger. Vi använder en miljövänlig ångrengöring under tryck eller traditionell takvård, allt beroende på vilken typ av panna du har. Borttagning av löst sittande lav. Byte av trasiga takpannor upp till 10st, krävs att extra pannor finnes. Urblåsning av hängrännor på mossa och löv. Upptagning av mossan och nedläggning i förslutna sopsäckar, kunden tar själv hand om bortforsling om inte beställning gjorts (tilläggstjänst). Angående mossa och städning Vi städar alltid noggrant efter oss, det kan dock ligga mossrester kvar i gräset som försvinner efter några dagar och när du klippt gräset en gång. Mossrester i min grusgång Alla mossrester i en grusgång går inte att städa bort. Vi besprutar gången efter behandling och dessa rester pulveriseras på några veckor och försvinner. Du får själv ta hand om mossan Upptagning av mossan och nedläggning i förslutna sopsäckar, kunden tar själv hand om bortforsling om inte beställning gjorts (tilläggstjänst).

7 Till dig som har bevattningstunna kopplat till hängrännan. Du kopplar bort denna och den skall vara bortkopplad i 3 månader efter behandling. Detta för att våra produkter bryts ner till salt och vattnet kommer att få förhöjd salthalt och lämpar sig inte att vattna med. Är bekämpningsmedlet vi använder miljövänligt? Vi använder oss av bekämpningsmedel som är lätt ekologiskt nedbrytbara och det verksamma ämnet är Natriumhypoklorit 0,1-1,4% lösning samt en skummande bärare. Vårt bekämpningsmedel bryts ner av naturen till koksalt och vatten. Natriumhypoklorit upp till 5% lösning är godkänt av kemikalieinspektionen att använda för exteriör och interiör rengöring. Natriumhypoklorit har en svag lukt av klor och personalen som arbetar använder ibland mask. Detta för att dom står väldigt nära spraydimman, det är dock helt ofarligt för människor och djur i närheten. I detta informationshäfte har vi tagit med den viktigaste informationen inför en beställning av oss. Har du ytterligare frågor kan du kontakta kundtjänst på telefon:

Skintebo. Rapport angående status för förrådsbyggnader P1 samt P2. Göteborg

Skintebo. Rapport angående status för förrådsbyggnader P1 samt P2. Göteborg 790553 Skintebo Rapport angående status för förrådsbyggnader P1 samt P2. Göteborg 2017-06-02 TELLSTEDT I GÖTEBORG AB Varbergsgatan 12A, 412 65 Göteborg Tel 010-516 00 00 www.tellstedt.se Org nr 55 64 54-0861

Läs mer

PRICK-FRI NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT GARANTERAD EFFEKT

PRICK-FRI NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT GARANTERAD EFFEKT NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT PRICK-FRI Effektivt mot ytlig påväxt av mögel och alger. För målade, lackade, oljade och obehandlade träytor utomhus. GARANTERAD EFFEKT Upptäck fördelarna med Prick-Fri Effektivt

Läs mer

GRON-FRI ENKEL LÖSNING PÅ VÄXANDE PROBLEM GARANTERAD EFFEKT

GRON-FRI ENKEL LÖSNING PÅ VÄXANDE PROBLEM GARANTERAD EFFEKT ENKEL LÖSNING PÅ VÄXANDE PROBLEM GRON-FRI Effektivt mot alger och lav. För alla ytor utomhus. Fasader, tak, staket, marksten, trätrall, murar, markiser m.m. GARANTERAD EFFEKT Upptäck fördelarna med Grön-Fri.

Läs mer

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA FÖNSTER/ SNICKERIER ARBETSRÅD UTOMHUS

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA FÖNSTER/ SNICKERIER ARBETSRÅD UTOMHUS DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA FÖNSTER/ SNICKERIER ARBETSRÅD UTOMHUS PRODUKTER DU BEHÖVER FÖR ATT MÅLA FÖNSTER OCH SNICKERIER Perfekt Grundolja Perfekt Trägrund Perfekt Fönsterfärg Beckers Fönsterkitt Beckers

Läs mer

Material till flyttstädning. Planering av flyttstädning

Material till flyttstädning. Planering av flyttstädning Material till flyttstädning Här är en lista på städmaterial du behöver för att uppnå bästa resultat vid flyttstädning. Glöm inte heller att du behöver ha tillgång till (varmt) vatten och el under städningen.

Läs mer

Tips och råd för. En smartare flytt

Tips och råd för. En smartare flytt Tips och råd för En smartare flytt Några sista tips från Studentbostäder check på den! Det är mycket att hålla reda på när man ska flytta och lätt att missa något. Därför har vi samlat några smarta tips

Läs mer

BESIKTNINGSRUNDA BRF HOVS BACKE 15 oktober 2011

BESIKTNINGSRUNDA BRF HOVS BACKE 15 oktober 2011 BESIKTNINGSRUNDA BRF HOVS BACKE 15 oktober 2011 Närvarande från styrelsen: Jaakko Pulkkinen, Carina Machholm, Andréas Magnusson, Henrik Johansson och Birgitta Johansson. Genomgång av yttre miljö och kontroll

Läs mer

Specialstäd i Stockholm AB

Specialstäd i Stockholm AB Lättare storstädning av kontorsrelaterade lokaler. Effektiv metod att fräscha upp väggar och inredningssnickerier i kontorslokaler och liknande. Väggarna dammas och torkas av,vid behov avfläckas. Inredningssnickerier

Läs mer

Renovering av badrum, toalett samt utbyggnad av rum på övervåning

Renovering av badrum, toalett samt utbyggnad av rum på övervåning Renovering av badrum, toalett samt utbyggnad av rum på övervåning Detta är en förberedande beskrivning av planeringen. Vi behöver en fingervisning om kostnaden innan vi lämnar in kontrollplanen för utbyggnaden

Läs mer

Mattsgården. Genomgång och identifikation av akuta åtgärder på ekonomibyggnaderna på Mattsgården, Singö socken, Norrtälje kommun, Uppland.

Mattsgården. Genomgång och identifikation av akuta åtgärder på ekonomibyggnaderna på Mattsgården, Singö socken, Norrtälje kommun, Uppland. Mattsgården Genomgång och identifikation av akuta åtgärder på ekonomibyggnaderna på Mattsgården, Singö socken, Norrtälje kommun, Uppland. Andreas Lindblad Rapport 2007:27 2 Mattsgården Genomgång och identifikation

Läs mer

Vad vill du göra på stranden? Vågar du vara ute i naturen på natten? Finns det farliga djur i Sverige?

Vad vill du göra på stranden? Vågar du vara ute i naturen på natten? Finns det farliga djur i Sverige? Känner du dig hemma i naturen? Finns det allemansrätt i landet du kommer från? Vad vill du göra på stranden? Vilken plats är din favoritplats? Varför? Är du rädd för djur i skogen? Är du rädd för djur

Läs mer

Stugan vid sjön ORDLISTA LÄSFÖRSTÅELSE ANNA HANSSON ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN

Stugan vid sjön ORDLISTA LÄSFÖRSTÅELSE ANNA HANSSON ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN ANNA HANSSON ORDLISTA kängor (sida 5, rad 1) tjocka, stora skor skilt sig (sida 5, rad 7) separerat, inte längre gift myren (sida 7, rad 2) blöt mark där man kan sjunka ner tall

Läs mer

Bilaga 1: Åtgärdsbehov BILAGA 1. 2 Grundläggning Bjälkar och blindbotten. 3 Exteriör 3.1 Murverk och fasader. En del små och ytliga or-angrepp

Bilaga 1: Åtgärdsbehov BILAGA 1. 2 Grundläggning Bjälkar och blindbotten. 3 Exteriör 3.1 Murverk och fasader. En del små och ytliga or-angrepp Bilaga 1: Åtgärdsbehov BILAGA 1 Prioritering 1: akut åtgärdsbehov. : bör göras snarast och bör hållas under uppsikt. Åtgärd inom 3 år. 3: icke akut åtgärdsbehov. Bör åtgärdas i samband med nästa renoveringstillfälle.

Läs mer

Arbetsråd utomhus, konsument. Hur gör man? Måla puts och betong

Arbetsråd utomhus, konsument. Hur gör man? Måla puts och betong Arbetsråd utomhus, konsument Hur gör man? Måla puts och betong Så målar du puts och betong 1. 5. 2. 3. 6. 7. 4. 8. Puts- och stenfasader är mycket tåliga mot väder och vind. Men även den tåligaste yta

Läs mer

Teknisk Fastighetsförvaltning VT15 Pass 2: Kommentarer till bild 36-51

Teknisk Fastighetsförvaltning VT15 Pass 2: Kommentarer till bild 36-51 BILD 36 Sättningsspricka i en grundplatta/grundmur. Sättningssprickor kan bero på ex: - felaktigt utförande vid upprättandet, till exempel att materialet i undergrunden är för dåligt packat, eller att

Läs mer

Städtips. Till dig som flyttar

Städtips. Till dig som flyttar Städtips Till dig som flyttar Städa noggrant och lämna nycklarna i tid! När du flyttar är det många saker du måste tänka på - till exempel att någon annan kommer att flytta in efter dig. Därför är det

Läs mer

måla fasad spara tid med rätt verktyg!

måla fasad spara tid med rätt verktyg! måla fasad spara tid med rätt verktyg! När ljuset och värmen återvänder kan det hända att du plötsligt upptäcker hur ditt hus ser ut på utsidan. Aj då. Är det dags att måla om fasaden? Och visst, det är

Läs mer

Allt du behöver veta innan du flyttar

Allt du behöver veta innan du flyttar Allt du behöver veta innan du flyttar Du har sagt upp din lägenhet hos Mimer. Här har vi samlat viktig information som du behöver ha koll på innan du flyttar. KOM-IHÅG-LISTAN När du ska flytta är det mycket

Läs mer

Lättare storstädning av kontorsrelaterade lokaler. Effektiv metod att fräscha upp väggar och inredningssnickerier i kontorslokaler och liknande.

Lättare storstädning av kontorsrelaterade lokaler. Effektiv metod att fräscha upp väggar och inredningssnickerier i kontorslokaler och liknande. Arbetsbeskrivningar Storstädning Göteborg 2004-02-26 Storstädning är ett synnerligen subjektivt begrepp och har olika betydelse för de flesta. Skillnaden i uppfattningar beror dels på den egna kulturen

Läs mer

GÖRA RENT HUS ARBETSRÅD UTOMHUS

GÖRA RENT HUS ARBETSRÅD UTOMHUS GÖRA RENT HUS ARBETSRÅD UTOMHUS PRODUKTER DU BEHÖVER FÖR ATT GÖRA RENT HUS: Beckers Fasadtvätt Ett effektivt men milt rengöringsmedel för alla ytor utomhus. Avlägsnar sot, fett och smuts samt lättare angrepp

Läs mer

Villkor fo r uthyrning av Hja lmsjo Arena

Villkor fo r uthyrning av Hja lmsjo Arena Villkor fo r uthyrning av Hja lmsjo Arena 1. Ansvarig ledare Som ansvarig ledare godkänns endast myndig person. Det åligger den ansvariga ledaren att se till att villkoren i detta dokument efterföljs.

Läs mer

Är det något du undrar över när det gäller din flytt? TILL DIG SOM FLYTTAR

Är det något du undrar över när det gäller din flytt? TILL DIG SOM FLYTTAR TILL DIG SOM FLYTTAR När du ska flytta är det mycket att hålla reda på. Här hittar du viktig information och smarta tips som gör det hela lite lättare. Förberedelser När du väl har sagt upp din lägenhet

Läs mer

Elrenovering 2015-2016 SVENSKA FOLKBYGGEN BRF NR 1 GÖTEBORG RÄNTMÄSTAREGATAN 25

Elrenovering 2015-2016 SVENSKA FOLKBYGGEN BRF NR 1 GÖTEBORG RÄNTMÄSTAREGATAN 25 Elrenovering 2015-2016 SVENSKA FOLKBYGGEN BRF NR 1 GÖTEBORG RÄNTMÄSTAREGATAN 25 Innehållsförteckning Allmän information... 3 Tidsplan... 3 Tillvägagångssätt... 3 Säkerhet... 4 Detta förväntas av lägenhetsinnehavaren...

Läs mer

GUIDE RENGÖRING. Effektiva produkter för hela huset. Tak Vind, källare, krypgrund Trallgolv Fasad

GUIDE RENGÖRING. Effektiva produkter för hela huset. Tak Vind, källare, krypgrund Trallgolv Fasad GUIDE RENGÖRING Effektiva produkter för hela huset Tak Vind, källare, krypgrund Trallgolv Fasad Markis, tält, båtkapell Staket, mur, marksten Trädgårdsmöbler Släta ytor ute/inne TAK SANERING OCH RENGÖRING

Läs mer

Allmänna Villkor 1- STÄDGARANTI / REKLAMATION 2- FÖRE STÄDNING

Allmänna Villkor 1- STÄDGARANTI / REKLAMATION 2- FÖRE STÄDNING 1- STÄDGARANTI / REKLAMATION Det är viktigt att du som anlitar E-städ blir nöjd och får valuta för dina pengar. För att du ska känna dig trygg när du anlitar E-städ erbjuder vi fem dagars garanti. E-städs

Läs mer

GUIDE RENGÖRING. Effektiva produkter för hela huset. Markis Tält Båtkapell. Trädgårdsmöbler. Trallgolv. Tak. Släta ytor ute/inne

GUIDE RENGÖRING. Effektiva produkter för hela huset. Markis Tält Båtkapell. Trädgårdsmöbler. Trallgolv. Tak. Släta ytor ute/inne GUIDE RENGÖRING Effektiva produkter för hela huset Tak Trallgolv Markis Tält Båtkapell Trädgårdsmöbler Fasad Vind Källare Krypgrund Staket Mur Marksten Släta ytor ute/inne Övrigt TAK SANERING OCH RENGÖRING

Läs mer

Skötselråd för mattor

Skötselråd för mattor Tänkvärt Fler mattor blir förstörda genom felaktig behandling än av normal förslitning. Läs därför igenom skötselråden noggrant! Innan du köper matta - Några allmänna råd Mät upp rummets/möbelns storlek

Läs mer

Fukt kontrollmetoder. Vad beror fuktfläcken på? Hur och när ska man göra fuktronder?

Fukt kontrollmetoder. Vad beror fuktfläcken på? Hur och när ska man göra fuktronder? Fukt kontrollmetoder Hur och när ska man göra fuktronder? Vad beror fuktfläcken på? Det har uppstått en missfärgning i taket i en lokal, vi vet inte varför. Hade vi kunnat förebygga den och hur skulle

Läs mer

Arbetsråd utomhus, konsument. Hur gör man? Måla träfasad

Arbetsråd utomhus, konsument. Hur gör man? Måla träfasad Arbetsråd utomhus, konsument Hur gör man? Måla träfasad Så målar du träfasad 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Att måla om en träfasad är ett projekt som består av flera delmoment. Tvätten är kanske det allra viktigaste,

Läs mer

GL B. Fastigheter. Uthyrning och förvaltning sedan Flyttstädning & lite andra råd vid flyttning

GL B. Fastigheter. Uthyrning och förvaltning sedan Flyttstädning & lite andra råd vid flyttning Fastigheter GL B Uthyrning och förvaltning sedan 1994 Flyttstädning & lite andra råd vid flyttning Här följer en praktisk checklista för att flytt städa. En flyttstädning är betydligt mer omfattande än

Läs mer

Måla med linoljefärg. Arbetsråd för Linoljefärg Täckfärg trä.

Måla med linoljefärg. Arbetsråd för Linoljefärg Täckfärg trä. Måla med linoljefärg Arbetsråd för Linoljefärg Täckfärg trä. Alcro har färg för traditionellt måleri. Samtidigt som vi har utvecklat nya färger har vi alltid värnat om att behålla den fina, svenska målningstraditionen.

Läs mer

Viktigt inför din flytt

Viktigt inför din flytt u d r Nä! t u r a t t fly Viktigt inför din flytt När du ska flytta är det mycket att hålla reda på både när det gäller ditt nya boende och den lägenhet du lämnar. Här följer en checklista över sådant

Läs mer

Nyttjande- och trivselregler för medlemmar i Brf Fågelbro 6, Värmdö 2010-02-22

Nyttjande- och trivselregler för medlemmar i Brf Fågelbro 6, Värmdö 2010-02-22 Nyttjande- och trivselregler för medlemmar i Brf Fågelbro 6, Värmdö 2010-02-22 Uppvärmning Husen ska under alla tider på året vara uppvärmda till minst 10 grader Celsius för att undvika allvarliga frysskador

Läs mer

Policy för skötsel och renovering av bostadsrätter, Brf Finnberget

Policy för skötsel och renovering av bostadsrätter, Brf Finnberget BRF FINNBERGET POLICY FÖR SKÖTSEL OCH RENOVERING 1(6) Policy för skötsel och renovering av bostadsrätter, Brf Finnberget Ansvar för skötsel och renovering Enligt 13 i föreningens stadgar gäller: Bostadsrättshavaren

Läs mer

Register your product and get support at. HP8117. Användarhandbok

Register your product and get support at.   HP8117. Användarhandbok Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Användarhandbok a b Svenska Gratulerar till din nya produkt och välkommen till Philips! Genom att registrera din produkt på www.philips.com/welcome

Läs mer

Saromica Perkolator, kaffemaskin

Saromica Perkolator, kaffemaskin Saromica Perkolator, kaffemaskin Modell Saromica 6005 / Saromica 6010 / Saromica 6015 Bruksanvisning 1 1. Allmän information Läs noga igenom bruksanvisningen med viktig information för säker och korrekt

Läs mer

Till dig som flyttar

Till dig som flyttar Till dig som flyttar Inför flytten Lite goda råd till dig som flyttar. Det är mycket att tänka på när man skall flytta från sin lägenhet. För att underlätta för dig har vi sammanställt en kom-ihåg-lista

Läs mer

Effektiv mot ALGER PÅVÄXT LAV TAK & STENVÅRD. För alla ytor utomhus

Effektiv mot ALGER PÅVÄXT LAV TAK & STENVÅRD. För alla ytor utomhus Effektiv mot ALGER PÅVÄXT LAV TAK & STENVÅRD För alla ytor utomhus Upptäck fördelarna med Tak & Stenvård Effektivt för alla ytor utomhus Alger, påväxt och lav dör omgående Neutraliserar näringsämnen vilket

Läs mer

Allmänna villkor - 2015-09-28

Allmänna villkor - 2015-09-28 Allhjälpen i Umeå AB Orrvägen 10 904 20 Umeå Org nr: 556766-1177 Godkänd för F-Skatt Tel: 0738-41 95 67 (Dygnet Runt) E-post: info@allhjalpen.se 1. ALLMÄNT OCH DEFINITIONER Allmänna villkor - 2015-09-28

Läs mer

Till dig som flyttar FLYTT-TIPS. Här hittar du viktig information och smarta tips som gör det enklare för dig att flytta

Till dig som flyttar FLYTT-TIPS. Här hittar du viktig information och smarta tips som gör det enklare för dig att flytta Till dig som flyttar Här hittar du viktig information och smarta tips som gör det enklare för dig att flytta Läs om hur du gör flytten lättare Är det något du undrar över när det gäller din flytt? Välkommen

Läs mer

Bruksanvisning till markis (manuell)

Bruksanvisning till markis (manuell) Bruksanvisning till markis (manuell) Grattis till din nya markis, vi hoppas att du kommer att få stor glädje av markisen i många år. Följ instruktionerna för en säker och korrekt montering. Vi råder Er

Läs mer

Att tänka på när du flyttar ut

Att tänka på när du flyttar ut Att tänka på när du flyttar ut Kreation.se 15-0191 Vi hoppas att du trivts med att vara hyresgäst hos oss på Växjöbostäder. Inför din avflyttning är det några saker du bör tänka på. För att göra det hela

Läs mer

Arbetsråd utomhus, konsument. Front Ommålningsfärg. Måla om träfasad

Arbetsråd utomhus, konsument. Front Ommålningsfärg. Måla om träfasad Arbetsråd utomhus, konsument Front Ommålningsfärg Måla om träfasad Så målar du om träfasaden med Front Ommålningsfärg 1. 4. 5. 9. 10. Med Front Ommålningsfärg blir det enklare än någonsin att måla om.

Läs mer

Några bra förslag på några led som kan passa? Grått/vitt hus/altan från 70 talet.

Några bra förslag på några led som kan passa? Grått/vitt hus/altan från 70 talet. Led till altan Postad av Martin - 04 mar 2015 21:17 Tja. Söker efter några led som är utanpåliggande och som passar bra till att belysa upp en äldre altan. Det är 7 fönster på 1x1m och höjd från mark till

Läs mer

Att tapetsera själv. 1 Där du känner dig hemma

Att tapetsera själv. 1 Där du känner dig hemma Att tapetsera själv Här har vi samlat råd, tips och enkla uppsättningsanvisningar. Läs igenom och kom fram till det du behöver veta så är du snart igång med ditt nya rum! OBS! Kom ihåg att arbetet måste

Läs mer

Bruksanvisning MI-5. Framkallningsmaskin MI-5. 2003-03-10 SVK Röntgenteknik AB Båtvägen 7, 191 33 Sollentuna

Bruksanvisning MI-5. Framkallningsmaskin MI-5. 2003-03-10 SVK Röntgenteknik AB Båtvägen 7, 191 33 Sollentuna B R U K S A N V I S N I N G Framkallningsmaskin MI-5 2003-03-10 SVK Röntgenteknik AB Båtvägen 7, 191 33 Sollentuna Innehållsförteckning sid 1.0 Säkerhetsföreskrifter 3 2.0 Innan du startar maskinen 3 3.0

Läs mer

Handbok. Textil- & våtdammsugare Apollo

Handbok. Textil- & våtdammsugare Apollo Handbok Textil- & våtdammsugare Apollo TORRDAMMSUGNING - Sätt i filtret (E) i behållaren (I). - Haka fast motorn (A) på behållaren (I) och lås den med de båda krokarna (G). - Sätt fast den rörliga slangen

Läs mer

Höghöjdsarbete Utbildning Tjänster

Höghöjdsarbete Utbildning Tjänster Höghöjdsarbete Utbildning Tjänster Tjänster Vi utför entreprenad på höghöjd med hjälp av rep, s.k. Rope Access. Detta ger oss möjlighet att på ett effektivt sätt nå svåråtkomliga platser för att utföra

Läs mer

GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN

GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN FÖR DEN GEMENSAMMA TREVNADEN gäller några allmänna regler för alla som bor i bostadsrättsföreningen Äppelgården. Att visa

Läs mer

Att tänka på när du skall. flytta

Att tänka på när du skall. flytta Att tänka på när du skall flytta Bra att veta när du ska flytta ut Tips på vägen för att underlätta flytten Börja flyttstäda redan veckan innan, avfrosta kyl/frys, städa golvbrunnar, putsa fönster, damma

Läs mer

ALLT HANDLAR OM VATTEN!

ALLT HANDLAR OM VATTEN! ALLT HANDLAR OM VATTEN! Vatten i världen! Över 700 miljoner människor har inte tillgång till rent vatten. Den största dödligheten i världen är smutsigt vatten (krig ej inräknat). I Sverige använder vi

Läs mer

STIHL AK 10, 20, 30. Säkerhetsanvisningar

STIHL AK 10, 20, 30. Säkerhetsanvisningar { STIHL AK 10, 20, 30 Säkerhetsanvisningar Innehållsförteckning Översättning av originalbruksanvisningen............................... 1 1.1 Varningssymboler................................... 1 1.2

Läs mer

Byggnadsdel Skick Anmärkning Bör Uppskattad åtgärdas kostnad exklusive moms

Byggnadsdel Skick Anmärkning Bör Uppskattad åtgärdas kostnad exklusive moms 1 (8) Tak Se separat besiktningsprotokoll på taken avser samtliga tak. 2013 Akuta lagningar 12 000 2014 Bättringsmålning 20 000 gård och gata 63-65 Tak Lilla huset Inga synliga skador Separat syn i samband

Läs mer

AVFALL & ÅTERVINNING i VALLASTADEN. Multihuset Flustret

AVFALL & ÅTERVINNING i VALLASTADEN. Multihuset Flustret Multihuset Flustret Multihuset Flustret fungerar som parkeringshus men rymmer även en mängd andra smarta funktioner. Särskilt uppmärksammat har de solceller som är integrerade i fasaden blivit. Återvinningsrum

Läs mer

BRAVISSIMO.SE NYTT! Komplett system för rengöring av träytor. Trall, möbler, dörrar, portar, båtar m.m.

BRAVISSIMO.SE NYTT! Komplett system för rengöring av träytor. Trall, möbler, dörrar, portar, båtar m.m. 10007-17 BRAVISSIMO.SE RÄ T T S I TR OM S R I L B NYTT! Komplett system för rengöring av träytor. Trall, möbler, dörrar, portar, båtar m.m. Med REDO Trä-Rent blir dina träytor som nya igen. Snabbt och

Läs mer

STIHL AP 100, 200, 300, 300 S. Säkerhetsanvisningar

STIHL AP 100, 200, 300, 300 S. Säkerhetsanvisningar { STIHL AP 100, 200, 300, 300 S Säkerhetsanvisningar Innehållsförteckning Översättning av originalbruksanvisningen Tryckt på klorfritt blekt papper. Tryckfärger innehåller vegetabiliska oljor, återvinningsbart

Läs mer

Elsäkerhet. Lagstiftning och information

Elsäkerhet. Lagstiftning och information Elsäkerhet v2 Det bedrivs ett ganska omfattande arbete i Sverige för att få ner antalet olycksfall och dödsfall som beror på el. Från att ha varit ca 20 dödsfall per år för 10 år sedan, är det nere i hälften

Läs mer

GUIDE RENGÖRING. Proffsprodukter som verkligen klarar jobbet!

GUIDE RENGÖRING. Proffsprodukter som verkligen klarar jobbet! GUIDE RENGÖRING Proffsprodukter som verkligen klarar jobbet! Tak Vind, källare, krypgrund Trallgolv Fasad Markis, tält, båtkapell Staket, mur, marksten Trädgårdsmöbler Släta ytor ute/inne TAK SANERING

Läs mer

REGNVATTEN. Steel solutions for a better world

REGNVATTEN. Steel solutions for a better world REGNVATTEN Steel solutions for a better world KVALITET LÖNAR SIG I LÄNGDEN. Hängrännor, stuprör och tillbehör från armat ger kvalitet, stil och många problemfria år. All produktion görs vid egna anläggningar

Läs mer

Gökenbladet. November 2009

Gökenbladet. November 2009 Gökenbladet November 2009 Information från styrelsen Brandvarnare Det är varje medlems ansvar att se till att bostaden har en brandvarnare. Styrelsen tycker ändå att det är så viktigt att alla har brandvarnare

Läs mer

UTOMHUS. Godkännande från styrelse: JA Ritning: JA Bygglov: NEJ

UTOMHUS. Godkännande från styrelse: JA Ritning: JA Bygglov: NEJ OMBYGGNAD OCH ÄNDRING Dokumentet uppdateras löpande - för frågor vänligen kontakta styrelsen. Tänk på att du kan bli återställningsskyldig om du inte följer reglerna. UTOMHUS Sten-/plattsättning Bostadsrättsinnehavaren

Läs mer

Information till dig som skall installera villapump/lta-enhet

Information till dig som skall installera villapump/lta-enhet Information till dig som skall installera villapump/lta-enhet 1 Information om villapumpen 2017-07-10 I denna broschyr finns information om det ansvarsförhållande som gäller mellan Samhällsbyggnad Bergslagen

Läs mer

Policy för skötsel och renovering av bostadsrätter, Brf Finnberget

Policy för skötsel och renovering av bostadsrätter, Brf Finnberget POLICY FÖR SKÖTSEL OCH RENOVERING 1(6) Policy för skötsel och renovering av bostadsrätter, Brf Finnberget Ansvar för skötsel och renovering Enligt 13 i Föreningens stadgar gäller att Bostadsrättshavaren

Läs mer

Mark - gård Hus 2 Grusgångar saknar grus Ta bort gräs och fyll på med nytt grus

Mark - gård Hus 2 Grusgångar saknar grus Ta bort gräs och fyll på med nytt grus BRF.TINGET - NACKA UNDERHÅLLSBEHOV Rev 2017-05-24 Belopp inkl. moms BYGGNADSDEL BRIST/ FEL/ SKADA BEDÖMND PRIORITET BEDÖMND Mark - gård Hus 2 Grusgångar saknar grus Ta bort gräs och fyll på med nytt grus

Läs mer

INSTALLATION - MONTERING - RENGÖRING. Fönstermarkis. Nordic Light DA22 - DA32 - DA42 - DA46 - VS24 - VS34 - VS44 - BC26

INSTALLATION - MONTERING - RENGÖRING. Fönstermarkis. Nordic Light DA22 - DA32 - DA42 - DA46 - VS24 - VS34 - VS44 - BC26 INSTALLATION - MONTERING - RENGÖRING Fönstermarkis Se till att markisen fästes i ett tillräckligt säkert underlag. Varning för murket trä, söndervittrad puts eller tegel och tunna panelmaterial. Kontrollera

Läs mer

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem VIMARHEM AB Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem Besittningsskydd Du har rätt att bo kvar i Din lägenhet så länge Du följer de regler och föreskrifter som finns och betalar Din hyra i tid. Du kommer att bli uppsagd

Läs mer

STÄDCHECKLISTA VID FLYTTSTÄDNING

STÄDCHECKLISTA VID FLYTTSTÄDNING STÄDCHECKLISTA VID FLYTTSTÄDNING Förberedelser Töm hela bstaden på möbler, flyttkartnger ch eventuella saker sm frtfarande finns i skåp ch lådr. Eftersm biutrymmen sm garage, balkng ch förråd ckså ska

Läs mer

Lasera träfasader. Arbetsråd för Timmer målningssystem.

Lasera träfasader. Arbetsråd för Timmer målningssystem. Lasera träfasader Arbetsråd för Timmer målningssystem. Innan du börjar måla. Timmer målningssystem. Timmer Lasyrfärg är en fyllig, lättstruken och mycket väderbeständig vattenburen lasyr baserad på alkyd/akrylat

Läs mer

Renovering hos BOTKYRKA BYGGEN

Renovering hos BOTKYRKA BYGGEN Renovering hos BOTKYRKA BYGGEN Nu ska vi RENOVERA DITT HUS Botkyrkabyggen ska renovera 80 procent av våra ca 10 600 lägenheter under en tio- till femtonårsperiod. Nu är det dags för ditt hus. Vi delar

Läs mer

Bruksanvisning OPTIMAX

Bruksanvisning OPTIMAX B R U K S A N V I S N I N G F r a m k a l l n i n g s m a s k i n O P T I M A X 2003-03-10 SVK Röntgenteknik AB Båtvägen 7, 191 33 Sollentuna Innehållsförteckning sid 1.0 Säkerhetsföreskrifter 3 2.0 Testkörning

Läs mer

OLYCKSORSAKSUTREDNING BRAND I BYGGNAD

OLYCKSORSAKSUTREDNING BRAND I BYGGNAD OLYCKSORSAKSUTREDNING BRAND I BYGGNAD 2014-05-17 1 UPPDRAGSGIVARE: ENHETSCHEF RISKHANTERING O ANALYS ANDERS MARKUS UTREDNING UTFÖRD AV: OLYCKSUTREDARE SIMON MARKUSSON BILAGOR: BILDER PLATSUNDERSÖKNING

Läs mer

Allmänna Villkor 1- STÄDGARANTI / REKLAMATION 2- INNAN STÄDNING

Allmänna Villkor 1- STÄDGARANTI / REKLAMATION 2- INNAN STÄDNING 1- STÄDGARANTI / REKLAMATION För oss är det viktigt att Du som kund är nöjd och får valuta för pengarna. För att Du ska känna dig trygg när du beställer våra tjänster erbjuder vi en 5 dagars garanti. 5

Läs mer

ÖVERLÅTELSEBESIKTNING

ÖVERLÅTELSEBESIKTNING 2015-07-28 ÖVERLÅTELSEBESIKTNING Krokom Aspås-Lien 3:36 Nedre Gräftevägen 10, 835 94 Aspås Oktopal AB Samuel Permans gata 2, 831 30 Östersund Tel: 063-123530 Organistaionsnummer: 556669-0144, F-skattesedel

Läs mer

VÄGGAR OCH TAK. Skötselråd för väggar och tak målade med Scotte 3,5, 7 och 20 Beckerplast 3, 7 och 20 Scotte GT 20 Elegant Väggfärg Matt och Halvblank

VÄGGAR OCH TAK. Skötselråd för väggar och tak målade med Scotte 3,5, 7 och 20 Beckerplast 3, 7 och 20 Scotte GT 20 Elegant Väggfärg Matt och Halvblank VÄGGAR OCH TAK för väggar och tak målade med Scotte 3,5, 7 och 20 Beckerplast 3, 7 och 20 Scotte GT 20 Elegant Väggfärg Matt och Halvblank Vattenburna färgers goda egenskaper uppnås först efter ett par

Läs mer

BRUKSANVISNING Axialfläkt AX3000

BRUKSANVISNING Axialfläkt AX3000 BRUKSANVISNING Axialfläkt AX3000 Corroventa Avfuktning AB 2019.02 1 (8) Innehållsförteckning Bruksanvisning AX3000... 3 Avsedd användning... 3 Tillverkningsdirektiv... 3 Säkerhetsinformation... 4 Leveranskontroll...

Läs mer

Användarmanual. Great Northern Popcorn - Little Bambino

Användarmanual. Great Northern Popcorn - Little Bambino Användarmanual Great Northern Popcorn - Little Bambino För manual på Danska, Finska, Norska och Engelska vänligen besök vår hemsida. For manual in Danish, Finnish, Norwegian or English, please visit our

Läs mer

SkeKraft Bredband Så funkar det - steg för steg

SkeKraft Bredband Så funkar det - steg för steg SkeKraft Bredband Så funkar det - steg för steg SkeKraft Bredband - Steg för steg 1. Etappvis utbyggnad När vi bygger fibernät gör vi det etappvis för att vara så effektiva som möjligt. Att bygga fibernät

Läs mer

Flügger Skötselråd. För dina behandlade ytor. Användningsområde / Inomhus och utomhus

Flügger Skötselråd. För dina behandlade ytor. Användningsområde / Inomhus och utomhus Flügger Skötselråd För dina behandlade ytor Användningsområde / Inomhus och utomhus Innehåll Flügger Skötselråd - För dina behandlade ytor Målade våtrum Sidan 3 Tapetserade ytor Sidan 3 Övriga ytor inomhus

Läs mer

Om det blir strömavbrott

Om det blir strömavbrott Om det blir strömavbrott Vad du bör göra och inte göra Strömavbrott kan bero på olika saker. Det kan vara ett större eller mindre fel på elnätet, men strömavbrottet kan även bero på ett fel hemma hos dig.

Läs mer

Protokoll årsmöte och ordinarie föreningsstämma för Brf Stenhagen i Tollered, torsdagen 8 Juni kl

Protokoll årsmöte och ordinarie föreningsstämma för Brf Stenhagen i Tollered, torsdagen 8 Juni kl föreningsstämma för Brf Stenhagen i Tollered, torsdagen 8 Juni kl. 19.00 1. Stämmans öppnande Ordförande öppnar mötet och hälsar alla välkomna. 2. Godkännande av dagordning Dagordningen godkännes. 3. Val

Läs mer

Hairdryer. Register your product and get support at. HP4935/00. Användarhandbok

Hairdryer. Register your product and get support at.   HP4935/00. Användarhandbok Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 Användarhandbok Svenska Gratulerar till din nya produkt och välkommen till Philips! Genom att registrera din produkt

Läs mer

HP8180

HP8180 Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8180 SV Användarhandbok Svenska Gratulerar till din nya produkt och välkommen till Philips! Genom att registrera din produkt på www.philips.com/welcome

Läs mer

Tjänsteutbud Version 3.0 Facility Management. Lokalvård

Tjänsteutbud Version 3.0 Facility Management. Lokalvård Tjänsteutbud Version 3.0 Facility Management Lokalvård Inledning Affärsområdet Facility Management arbetar med framtagande och utveckling av befintliga och nya tjänster som underlättar för dig som kund

Läs mer

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA MÖBLER/ SNICKERIER ARBETSRÅD INOMHUS

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA MÖBLER/ SNICKERIER ARBETSRÅD INOMHUS DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA MÖBLER/ SNICKERIER ARBETSRÅD INOMHUS MÅLA MÖBLER OCH SNICKERIER INOMHUS Med Beckers Elegant Aqua Lackfärg kan du måla det mesta i snickeriväg inomhus. Med snickerier menas fönster,

Läs mer

OMBYGGNAD OCH ÄNDRING

OMBYGGNAD OCH ÄNDRING OMBYGGNAD OCH ÄNDRING Dokumentet uppdateras löpande - för frågor vänligen kontakta styrelsen. Tänk på att du kan bli återställningsskyldig om du inte följer reglerna. UTOMHUS Sten-/plattsättning Bostadsrättsinnehavaren

Läs mer

Kulörguide. Trädäck. Trädäck: 406 Unnen

Kulörguide. Trädäck. Trädäck: 406 Unnen Kulörguide Trädäck 406 Unnen Så här behandlar du ditt trädäck: 1 2 3 Ordentlig rengöring gör att oljan fäster bra. Fukta först trädäcket med vatten för att undvika att Tinova Wood Cleaner torkar allt för

Läs mer

UNDERHÅLL OCH RENGÖRING AV APPARATEN

UNDERHÅLL OCH RENGÖRING AV APPARATEN VID FÖRSTA ANVÄNDNING Anslut stickkontakten till eluttaget. På vissa modeller kan en ljudsignal höras, detta betyder att temperaturlarmet har aktiverats: Tryck på knappen som tystar ljudlarmet. Anmärkning:

Läs mer

HP8180

HP8180 Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8180 SV Användarhandbok Svenska Gratulerar till din nya produkt och välkommen till Philips! Genom att registrera din produkt på www.philips.com/welcome

Läs mer

BRF Tallkobben. Sammanställning garagelängor Sommarbo

BRF Tallkobben. Sammanställning garagelängor Sommarbo BRF Tallkobben Sammanställning garagelängor Sommarbo Länga 247-254 Framsida: Vid garage 247 karmen till garageport har spruckit. Vänster gavel: Panel har spruckit. Baksida: Panelen är blöt nertill. Viss

Läs mer

Så här gör du! Box 11043, S-161 11 Bromma, Sverige. Tel +46 (8) 80 21 60 www.nitor.se. Allt för ett rent hus utomhus. Bilder från

Så här gör du! Box 11043, S-161 11 Bromma, Sverige. Tel +46 (8) 80 21 60 www.nitor.se. Allt för ett rent hus utomhus. Bilder från Så här gör du! Box 11043, S-161 11 Bromma, Sverige. Tel +46 (8) 80 21 60 www.nitor.se 7 319482 268758 Bilder från Allt för ett rent hus utomhus Komplett och effektivt Angrepp Nitor har ett komplett sortiment

Läs mer

Deltagare från polisen, teknik- och fritidsförvaltningen, kulturförvaltningen och andra intressenter.

Deltagare från polisen, teknik- och fritidsförvaltningen, kulturförvaltningen och andra intressenter. Trygghetsvandring Halmstad Arena 170515 Deltagare från polisen, teknik- och fritidsförvaltningen, kulturförvaltningen och andra intressenter. Skapad av: Therese Wallgren 2017-05-29 Uppdaterad av: Therese

Läs mer

Förfrågan via BraByggare Sollentuna Offertförfrågan - Renovering badrum samt ordna eluttag för värmepump

Förfrågan via BraByggare Sollentuna Offertförfrågan - Renovering badrum samt ordna eluttag för värmepump Förfrågan via BraByggare Sollentuna 2017-03-14 Offertförfrågan - Renovering badrum samt ordna eluttag för värmepump Bakgrund: Vi önskar en offert på arbeten enligt nedan beskrivning i vårt fritidhus på

Läs mer

Skötsel och rengöringsanvisning

Skötsel och rengöringsanvisning Skötsel och rengöringsanvisning Innehållsförteckning Allmänt om skötsel av textila golv i offentlig miljö... 2 Förebyggande åtgärder... 2 Rekommenderade rengöringsmetoder... 3 Rengöringsmetoder... 3 Daglig

Läs mer

monteringsanvisningar

monteringsanvisningar monteringsanvisningar INTERIÖRPRODUKTER Rullgardin m o n t e r i n g s a n v i s n i n g a r Aluminiumpersienn Lamellgardin Instruktionsmaterial från Tvååkersmarkisen och Turnils AB. i n n e h å l l s

Läs mer

RAMBESKRIVNING UTVÄNDIG MÅLNING

RAMBESKRIVNING UTVÄNDIG MÅLNING sida 1 av 5 HOSPITALGATAN 6 Marstrand RAMBESKRIVNING UTVÄNDIG MÅLNING HOSPITALSGATAN Hospitalgatan 6 sida 2 av 5 sida 3 av 5 BESKRIVNING OMRÅDET Förbos fastighet med adress Hospitalgatan 6 är belägen i

Läs mer

OBS! LÄS NEDANSTÅENDE NOGA!!!

OBS! LÄS NEDANSTÅENDE NOGA!!! Sida 1 av 5 Upplysningar rörande utflyttningsstädning och frånträde av lägenheter OBS! LÄS NEDANSTÅENDE NOGA!!! På följande sidor finns ett städprotokoll som vi följer utan undantag när vi besiktigar en

Läs mer

När något går sönder. Så här vårdar du lägenhetens utrustning

När något går sönder. Så här vårdar du lägenhetens utrustning När något går sönder Så här vårdar du lägenhetens utrustning När något går sönder Med regelbunden skötsel av inredning och maskiner, slipper du onödiga kostnader. Vårda din lägenhet och gemensamma utrymmen

Läs mer

Tel. 035-10 80 10 HEMMA!

Tel. 035-10 80 10 HEMMA! Service Service Söker du hjälp i hemmet? Det kan röra alla delar av din vardag som du har svårt att klara av eller hinna med. HEMMA! Jag vill ha hjälp av en! Trädgårdsarbete såsom häckklippning, gräsklippning,

Läs mer

www.svartingehemstad.se info@svartingehemstad.se

www.svartingehemstad.se info@svartingehemstad.se STÄDNING Hemstäd FLEX En skräddarsydd städning från början till slut! Du som kund avgör helt vilka städmoment som skall ingå och hur lång tid Du önskar ha oss på plats. Hemstäd MINI En snabb uppfräschande

Läs mer

Electrolux EWF 1687 HDW. Inköpt: 2013 Elgiganten

Electrolux EWF 1687 HDW. Inköpt: 2013 Elgiganten Electrolux EWF 1687 HDW Inköpt: 2013 Elgiganten Program Temperaturområde Vit-/Kulörtvätt 90 C - kall Bomull Eco 60 C 40 C Syntettvätt 60 C - kall Fintvätt 40 C kall Ylle-/Handtvätt 40 C kall Jeans 60 C

Läs mer