I N T R O D U C I N G. Phone4FunTM

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "I N T R O D U C I N G. Phone4FunTM"

Transkript

1 I N T R O D U C I N G Phone4FunTM

2 EXECUTIVE SUMMARY Legio X Gemina Inc. är ett holdingbolag registrerat i Delaware, USA med sitt huvudsäte i Malmö, Sverige, med dotterbolagen Phone4Fun AB och Phone4Fun Russia (under bildande). Legio X Gemina Inc. har ca 300 aktieägare varav majoritetsägare är Federation X Holding Inc. Delaware, USA vars innehav utgör ca 70%, huvudpersoner inom bolaget innehar ca 3,5% och övriga aktier ca 26,5% och innehas av huvudsakligen svenska minoritetsägare som utgörs av ca 300 individer och bolag. BRYGGFINANSIERING Legio X Gemina Inc. söker bryggfinansiering för att säkerställa fortsatt burning rate, säkerställande av avtal inför lansering, säkerställande av proof of concept samt förberedelser inför börsintroduktion. Erbjudandet om bryggfinansiering gäller därför enbart mindre investerare. PROOF OF CONCEPT Primärt fokus är att genomföra ett proof of concept vilket innebär att vi genomför en lansering av en eller ett fåtal produkter på internationell marknad med ett eller flera internationellt kända varumärken. Vi har flera möjligheter att genomföra detta genom pågående och parallella avtalsförhandlingar. KVALIFICERAD INVESTERING Legio X Gemina Inc. har både via det egna bolaget och via huvudägaren Federation X Holdings Inc. pågående förhandlingar med stora, institutionella och strategiska investerare angående full investering om 5M US$. Denna investering är till för att säkerställa den planerade amerikanska lanseringen i butiker, etablerandet av distribution i andra territorier samt förberedelser för en börsintroduktion. Vi är under pågående Due Diligence. PUBLIK INTRODUKTION I LONDON Legio X Gemina Inc. har kvalificerat sig för en börsintroduktion på AIM, en av börserna i London. Vi har erhållit värderingar från USA, Sydney, Singapore och London. Vårt mål är att emittera 20% för 10M. Kapitalet kommer att användas för expansion i andra territorier, huvudsakligen på unbanked markets. Det är med dessa förhoppningar om närstående expansion vi kan erbjuda en intressant värdeökning för potentiella investerare. Vi har utvecklat unika produkter, affärsmodeller, internationella relationer samt industriell acceptans under de senaste åren. Vi har knutit till oss professionella partners samt förberett den internationella lanseringen med varumärken i världsklass.

3 THE CONCEPT DET NYA MARKNADEN Den digitala entertainment industrin är värd lika mycket som det sammanlagda värdet på hela NASDAQ. Däremot är det bara möjligt att nå 47% av världens befolkning. Detta beror på betalsystemen. De andra 53 procenten utgörs av det vi kallar för the unbanked market, d.v.s. personer som inte har bankkonton eller betalsystem för att betala för digital konsumtion. Många ser den tredje världen som en unbanked market. Det är inte hela sanningen. 20% av den amerikanska befolkningen är unbanked, den största delen av dessa utgörs av barn och ungdomar under 16 år. Vi ser samma fenomen över hela världen. Underhållningsindustrins primära målgrupp är just denna grupp. De har digitala apparater, är köpbenägna och följer trenderna för de absolut största varumärkena. Vi har fokuserat på att lösa problemen med hur vi når denna målgrupp. Ett nytt hybridformat med kapacitet att nå hela den potentiella målgruppen. Ett system som fungerar på de olika globala territorierna. Ett system som ger konsumenterna en upplevelse utöver det vanliga. Ett system som ger innehållsleverantörer och försäljningskanaler en bättre intäktspotential än normalt. En produkt som fyller behoven för en lyckad marknadsföringskampanj. En produkt som är kostnadseffektiv. Låt oss presentera Phone4Fun.

4 THE PRODUCT DET NYA HYBRID FORMATET Phone4Fun är ett nytt hybrid format utvecklat för att adressera en global marknad. Ett system som fungerar på samma sätt för olika typer av innehåll och marknader. Phone4Fun öppnar dörrarna för maximal försäljning, fördelaktig marknadsföring och hög avkastning samt låga produktionskostnader. KORTET Kortet är en påkostad, inplastad förpackning som håller allt innehåll, både fysiskt innehåll och koder för digital leverans av innehåll. BOOKLET I kortet finns en booklet, ett litet mini magasin att läsa. Kan innehålla biografier, intervjuer, diskografier, kuriosa om produktionen eller annat exklusivt material. Barnproduktionerna innehåller pyssel och spel. SAMLAR OBJEKT Gömt i kortet eller bookleten finns samlarobjekt, t.ex. klistermärken, gnugg tatueringar, specialtryckta samlarkort. Dessa kan ibland vara signerade. Varje produktserie levereras med olika innehåll. Fansen kan byta eller samla. GOLDEN TICKET Ibland kan vi gömma ett fåtal golden tickets ; vinstlotter som ger en eller ett fåtal fans förmånen att vinna något som oftast inte kan fås för pengar. Vi förhandlar med management och/eller artister om signerad merchandise, signerade gitarrer, backstage pass, en plats på turnébussen, en middag eller andra exklusiva vinster. MOBILT Med hjälp av koden inuti kortet levereras digitalt innehåll till mobilen. DATORN Samma kod som används för mobilen ger kunden en möjlighet att ladda ned innehåll till sin dator, ibland i högre kvalitet än för mobilen.

5 THE MARKET En unik affärsmodell gör det möjligt för oss att alliera oss med de stora detaljhandelskedjorna som effektiviserar sin försäljningsyta tio gånger mer än vanligt. Butikernas risk minimeras avsevärt och ger dem en modell med flera hundra procents marginal. Kostnad för overstock och returer har minimerats. Vi fokuserar därför på att bygga upp en så stor distribution som möjligt och säkerställer distribution i stora strategiska territorier innan vi släpper produkter i det första. NORDAMERIKA Ett avtal med en stor amerikansk distributör ger oss tillgång till ca: butiker. Vi diskuterar en amerikansk lansering runt Thanksgiving (november 2012). Pågående marknadsstrategi pågår. EUROPA Ett distributionsavtal med en nordisk distributör med tillgång till de större kedjorna finns. Förhandlingar med flera europeiska distributörer pågår. FORNA SOVJETUNIONEN Ett JV avtal gällande hela den forna Sovjetunionen ger oss tillgång till hundratusentals butiker. Avtal färdigt i maj Planerad lansering efter den amerikanska butikslanseringen. ASIEN Vi har träffat och förhandlar för närvarande om ett par strategiska territorier; Indien, Kina, Taiwan och Bangladesh. Planerad release i butiker våren Ett JV/franchise avtal för Indien är under förhandling. ARAB EMIRATEN Ett JV/franchise avtal gällande Förenade Arab Emiraten är under förhandling SYDAMERIKA Vår representant i Brasilien börjar med distribution med avsikt att ett JV/franchise avtal skall upprättas med lämpliga partners. Våren PACIFIC ASIA Distribution i Australien och Nya Zeeland är klart och planeras följa den engelskspråkiga releasen i USA och UK. JV/franchise avtal diskuteras för Indonesien AFRIKA Vi för diskussioner med flera territorier i Afrika med förhoppning om att åstadkomma avtal. 2013/2014.

6 BUSINESS MODELS PHONE4FUN - RETAIL Retail produkten levereras i ställ om 42 olika produkter x 15 kort per produkt = 630 kort per display. Mindre ställ kan erbjudas i mån om utrymmesproblem. Phone4Fun erbjuder ett par nya produkter varje månad. Vi fokuserar på de absolut största varumärkena med stor försäljningspotential inom alla typer av underhållning. PHONE4FUN - EVENTS En speciell variant av gratis kort kommer att erbjudas som biljetter till olika typer av tillställningar: konserter, sportevent, biografer, mässor m.fl. Korten är annonsfinansierade och innehåller inbyggd shop för merförsäljning. Merchandise för försäljning kan också erbjudas. INTÄKTSMODELLER FÖRSÄLJNING Försäljning i butik eller på konserter eller vid sportevenemang är vår huvudsakliga intäktspotential. Vår ersättninggrad är från 20% av försäljningspris och uppåt. Priser varierar från 5 US$ - 16,99 US$ med specialpriser för PC spel som följer normal prissättning för den typen av produkter (upp till 49 US$). ANNONSERING Annonsutrymme erbjuds i booklet, på nackband, i mobilen och i PC n. Annonsintäkter är i första hand till för att täcka produktionskostnader, men kan ge oss en attraktiv förtjänst. INBYGGD SHOP I mobilen och via PC n erbjuds kunder att köpa ytterligare produkter relaterade till det nedladdade varumärket. Vi erhåller royalty på extra försäljning av nedladdningar.

7 EXECUTIVE TEAM TORBJORN JORGENSEN - PRESIDENT, MALMO, SWEDEN +30 år inom underhållningsindustrin. Internationellt prisbelönt illustratör för Lord of the Rings, Star Trek, Disney, m.fl. Lång och gedigen erfarenhet från New Media och Technology. MICHI LANTZ - EXECUTIVE VICE PRESIDENT, MALMO, SWEDEN Erfaren producent och regissör för film och datorspel. Human Resources och Public Relations. COLIN GRANT - EXECUTIVE DIRECTOR, SYDNEY, AUSTRALIA Lång erfarenhet som finansiell rådgivare och affärsutvecklare. Tidigare styrelseorförande för börsnoterat bolag i Australien. CHARLES LAW - ENTERTAINMENT LAWYER, LONDON, UK Musik veteran med 25 års erfarenhet som entertainment advokat inom EMI och andra prominenta advokat firmor. Expertis inom affärsutveckling, avtal, entertainment, new media och live events. ANDREW TAYLOR - BUSINESS DEVELOPMENT GAMES, MANCHESTER, UK PC spel och mobil spel utvecklare med 15 års internationell erfarenhet. GORAN ANDERSSON - BUSINESS DEVELOPMENT, KOPENHAMN/SAO PAOLO, DK/BRAZIL Veteran med 30 års erfarenhet inom musikindustrin. Han är styrelsemedlem för bl.a. ARChive of Contemporary Music. RAMIZ DRESHAJ - EXECUTIVE DIRECTOR, SAVSJO, SWEDEN Head of Sales med mer än 10 års erfarenhet från försäljning. ALFRED DEROSE - HEAD OF TECHNOLOGY, PRAGUE, CZECH REPUBLIC Exceptionell teknisk erfarenhet med mer än 15 års erfarenhet inom mobil, internet och programutveckling. BRIAN AVERY - HEAD OF TECHNOLOGY, PRAGUE, CZECH REPUBLIC Mer än 10 års erfarenhet inom mobil, internet, programutveckling samt projektledning. JOHN WILLIAMS - HEAD OF DISTRIBUTION, LONDON, UK Lång erfarenhet inom distribution i detaljhandel för datorspel och elektronik. Hans expertis inkluderar distribution i mer än 100 territorier.

8 EXECUTIVE TEAM TED COHEN - MANAGING PARTNER, LOS ANGELES, USA +30 år industri veteran inom musik, IPTV och teknik. Han är den mest inflytelserika personen inom musik industrin. Styrelsemedlem för Grammy Awards och MIDEM Net. Tidigare EMI executive. KAREN ALLEN - MANAGING PARTNER, LOS ANGELES, USA Specialist inom mobile och musik. Styrelsemedlem i Mobile Entertainment Forum PERCY ANDERSSON - RESEARCH & DEVELOPMENT, MALMO, SWEDEN Specialist inom detaljhandel med 35 års erfarenhet. PETER JANSSON - BUSINESS DEVELOPMENT, BEVERLY HILLS, USA Tidigare styrelseordförande och VD för världens största skivbolag, China Records. Tidigare executive på EMI Australia och Polygram Publishing, Beverly Hills. KELLI RICHARDS - BUSINESS DEVELOPMENT MUSIC & NEW MEDIA, SAN FRANCISCO, USA Rådgivare och strategist inom New Media och Music. Tidigare Apple executive som initierat deras verksamhet inom musik. Hennes klienter inkluderar bl.a. EMI, Sony, Apple, Motorola, Virgin och Phillips. DAVID GOLDBERG - BUSINESS DEVELOPMENT FILM & TELEVISION, LOS ANGELES, USA Tidigare executive på Lorimar, Paramount och MGM. Starkt nätverk inom film och television. ROBERT R YAMASHITA - BUSINESS DEVELOPMENT TECHNOLOGY, LOS ANGELES, USA Digital strategist för Price Waterhouse Cooper och stora Hollywood Studios. Han var en av grundarna och ansvarig för Pro MPEG forum tillsammans med Sony. GLEN ANDERSON - BUSINESS DEVELOPMENT MOBILE & FINANCE, CHICAGO, USA Investment banker med erfarenhet från Wall Street firmor såsom Oppenheimer & Co, Lehman Brothers och New York Stock Exchange. Specialist inom wireless technology, Motorola, Sprinyt och Comcast. KHALID AMIN - BUSINESS DEVELOPMENT MUSIC, LONDON, UK Tidigare ansvarig för London Music Event, Englands största musik mässa. Kunder inom musik och film i Indien. VLAD DAVYDOV - BUSINESS DEVELOPMENT, MOSCOW, RUSSIA På Forbes lista som Rysslands största entertainment köpare. Musik, Teknik, Distribution - VD, Phone4Fun RU.

Challenger Mobile representerar ett nytt sätt att använda

Challenger Mobile representerar ett nytt sätt att använda PRIVATE PLACEMENT I MOBILE BUSINESS CHALLENGER MBC AB (PUBL) Challenger Mobile representerar ett nytt sätt att använda mobiltelefonen innebärande kraftigt sänkta kostnader. Företag och privatpersoner ges

Läs mer

MEMORANDUM september 2014

MEMORANDUM september 2014 MEMORANDUM september 2014 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 2. Bakgrund och motiv 3. VD har ordet 5. Villkor och anvisningar 6. Verksamheten a. Affärsidé b. Mål c. KIABs innehav 16. Styrelse, ledande befattningshavare

Läs mer

INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I DAHL SWEDEN MOBILE TECHNOLOGY AB (PUBL) 10 juni 24 juni 2013

INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I DAHL SWEDEN MOBILE TECHNOLOGY AB (PUBL) 10 juni 24 juni 2013 INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I DAHL SWEDEN MOBILE TECHNOLOGY AB (PUBL) 10 juni 24 juni 2013 KORT OM DAHL Robin Dahl, en av grundarna av Dahl Sweden Mobile Technology AB (publ), har sedan början av

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier GlobalFun AB (publ) Inför planerad anslutning till AktieTorget. Tilläggsmemorandum publicerat 2008-02-06

Inbjudan till teckning av aktier GlobalFun AB (publ) Inför planerad anslutning till AktieTorget. Tilläggsmemorandum publicerat 2008-02-06 Inbjudan till teckning av aktier GlobalFun AB (publ) Inför planerad anslutning till AktieTorget Tilläggsmemorandum publicerat 2008-02-06 Materialet är copyrightskyddat. Detaljerad information finns på

Läs mer

The Future in Home Entertainment. Memorandum Horse Creek Entertainment AB (publ) HomeTV. Storgatan 26, 171 63 SOLNA Org nr.

The Future in Home Entertainment. Memorandum Horse Creek Entertainment AB (publ) HomeTV. Storgatan 26, 171 63 SOLNA Org nr. The Future in Home Entertainment Memorandum Horse Creek Entertainment AB (publ) HomeTV Horse Creek Entertainment AB (publ) Storgatan 26, 171 63 SOLNA Org nr. 556371-1224 Innehåll 1. En sammanfattning av

Läs mer

MAVSHACK AB (PUBL) Bolagsbeskrivning inför listning på NASDAQ OMX First North. Juni 2014

MAVSHACK AB (PUBL) Bolagsbeskrivning inför listning på NASDAQ OMX First North. Juni 2014 MAVSHACK AB (PUBL) Bolagsbeskrivning inför listning på NASDAQ OMX First North Juni 2014 Viktig information om NASDAQ OMX First North NASDAQ OMX First North ( First North ) är en alternativ marknadsplats

Läs mer

EMISSIONSMEMORANDUM MARS 2011

EMISSIONSMEMORANDUM MARS 2011 EMISSIONSMEMORANDUM MARS 2011 Med Adoperator och Bolaget avses Adoperator AB org. nr 556733-9410. Med Thenberg & Kinde avses Thenberg & Kinde Fondkommission AB med org.nr 556474-6518. Memorandumet har

Läs mer

Årsredovisning 2007 / Avsnittsrubrik. Årsredovisning 2007

Årsredovisning 2007 / Avsnittsrubrik. Årsredovisning 2007 Årsredovisning 2007 / Avsnittsrubrik Loc G presenen nce b reach Årsredovisning 2007 www.cybercomgroup.se/2007 1 Årsredovisning 2007 / Innehåll Innehåll Inledning Cybercom i korthet 1 Året i korthet 2 VD-ord

Läs mer

Erbjudande att teckna aktier i. 24hBET AB (Publ) Prospekt samt bilaga 1: delårsrapport

Erbjudande att teckna aktier i. 24hBET AB (Publ) Prospekt samt bilaga 1: delårsrapport Erbjudande att teckna aktier i 24hBET AB (Publ) Prospekt samt bilaga 1: delårsrapport Innehåll Erbjudande att teckna aktier i 24hBET AB.......................... 3 Generell information angående emissionen.....................

Läs mer

Bolagsinformation. Historia och utveckling. Långsiktiga mål och affärsstrategi

Bolagsinformation. Historia och utveckling. Långsiktiga mål och affärsstrategi Bolagsinformation Historia och utveckling Vår historia går tillbaka till år 1876, då Lars Magnus Ericsson öppnade en liten verkstad i Stockholm för att reparera telegrafutrustning. Samma år sökte Alexander

Läs mer

39 Resultaträkning. 37 Balansräkning 38 Förändringar i eget kapital 38 Kassaflödesanalys Moderbolaget

39 Resultaträkning. 37 Balansräkning 38 Förändringar i eget kapital 38 Kassaflödesanalys Moderbolaget HL Display Årsredovisning 2007 1 innehåll 3 Året i korthet 4 Koncernöversikt 6 Vd har ordet 8 Affärsidé, mål och strategier 11 HL Displays verksamhet 12 Kärnprocess 1 Marknad, försäljning och kundrelationer

Läs mer

Starbreeze årsredovisning 2013 / 2014

Starbreeze årsredovisning 2013 / 2014 Starbreeze årsredovisning 2013 / 2014 Innehåll STARBREEZE AB (PUBL) ÅRSREDOVISNING 1 JULI 2013 30 JUNI 2014 Kort om Starbreeze... 3 Året i korthet... 4 VD har ordet... 6 Affärsidé, mål & strategier...

Läs mer

Ingate Systems AB (publ) Inbjudan att teckna aktier i Ingate Systems AB (publ) Emissionsmemorandum mars 2013

Ingate Systems AB (publ) Inbjudan att teckna aktier i Ingate Systems AB (publ) Emissionsmemorandum mars 2013 Ingate Systems AB (publ) Inbjudan att teckna aktier i Ingate Systems AB (publ) Emissionsmemorandum mars 2013 Ingate System AB är de nyligen sammanslagna svenska bolagen Intertex Data AB och Ingate Systems

Läs mer

ENTERTAINMENT ANYWHERE

ENTERTAINMENT ANYWHERE 2012 Årsredovisning ENTERTAINMENT ANYWHERE Prague 14.59 Moscow 17.36 Stockholm 20.14 Innehållsförteckning VD har ordet 1 Finanschefen har ordet 4 Fem år med MTG 6 Modernt ansvarstagande 10 Förvaltningsberättelse

Läs mer

FAGERHULT BJUDER UPP TILL DANS Förvärv som tillväxtstrategi

FAGERHULT BJUDER UPP TILL DANS Förvärv som tillväxtstrategi En tidning om företagsöverlåtelser fr ån nr 8 juni 2011 FAGERHULT BJUDER UPP TILL DANS Förvärv som tillväxtstrategi OBH NORDICA strategiska val gjorde OBH Nordica till ledare ARCTOS FONDER AV ENTREPRENÖRER

Läs mer

Viktig information. Konfidentiellt

Viktig information. Konfidentiellt NOTHING BUT STYLE Viktig information Med NA-KD eller Bolaget avses med org.nr. 556971-2002 och med Consensus avses Consensus Asset Management AB (publ) med org.nr. 556474-6518. Detta informationsmemorandum

Läs mer

Årsredovisning 2010 NYHET! KREDITRAM PÅ KÖPET OM VI FÅR HJÄLPA DIG MED FAKTURORNA.

Årsredovisning 2010 NYHET! KREDITRAM PÅ KÖPET OM VI FÅR HJÄLPA DIG MED FAKTURORNA. NYHET! KREDITRAM PÅ KÖPET OM VI FÅR HJÄLPA DIG MED FAKTURORNA. Årsredovisning 2010 Bankerna är bra på många sätt, men ibland är de bara för långsamma. Ett problem, till exempel när man behöver snabb tillgång

Läs mer

Investerarmemorandum Inbjudan till teckning av konvertibla skuldebrev Capillum Holding AB (publ) Sept 2012

Investerarmemorandum Inbjudan till teckning av konvertibla skuldebrev Capillum Holding AB (publ) Sept 2012 Investerarmemorandum Inbjudan till teckning av konvertibla skuldebrev Capillum Holding AB (publ) Sept 2012 Innehållsförteckning 3 Sammanfattning 4 Prognos 2013 5 Ordförande har ordet 6 Historia 7 Nutid

Läs mer

INFORMATIONSMEMORANDUM. Företrädesemission maj 2014

INFORMATIONSMEMORANDUM. Företrädesemission maj 2014 INFORMATIONSMEMORANDUM Företrädesemission maj 2014 Innehållsförteckning Emissionen i sammandrag 3 Definitioner 3 Sammanfattning 4 Riskfaktorer 6 Inbjudan till teckning av aktier i Kentima 9 Bakgrund och

Läs mer

Årsredovisning 2011 Seamless Distribution AB Org nr 556610-2660

Årsredovisning 2011 Seamless Distribution AB Org nr 556610-2660 Årsredovisning 2011 Seamless Distribution AB Org nr 556610-2660 0 INNEHÅLL Årsredovisningen omfattar Sida 2011 i sammandrag 2 VD har ordet 3 Affärsområden 5 Transaktionsväxeln Distribution Seamless tredje

Läs mer

årsredovisning 20 03

årsredovisning 20 03 edstiernan AB. Ledstiernan förvärvar Industrivärdens aktier i Interpeak. Ledstiernans portföljvudägarna Ledstiernan och Telenor Venture II ASA undersöker en notering av portföljbolaget ernans Kapitalmarknadsdag

Läs mer

FFN Internet Retail Holding

FFN Internet Retail Holding FFN Internet Retail Holding 2014 Emissionsmemorandum 2 Bokslutskommuniké för FFN Internet Retail Holding AB för räkenskapsåret 2013 är en del av detta memorandum. En digital version av bokslutskommunikèn

Läs mer

Furniturebox Gruppen AB (publ) nyemission 2011

Furniturebox Gruppen AB (publ) nyemission 2011 Memorandum Furniturebox Gruppen AB (publ) nyemission 2011 Efter en nytänkande och framgångsrik möbelförsäljning via internet satsar Furniturebox på expansion i Norden. Tillväxten ska ske genom både egna

Läs mer

See what I m saying Inbjudan till teckning av units i VMSPlay AB (publ) inför listning på Nasdaq OMX First North 16-30 juni 2014

See what I m saying Inbjudan till teckning av units i VMSPlay AB (publ) inför listning på Nasdaq OMX First North 16-30 juni 2014 See what I m saying Inbjudan till teckning av units i VMSPlay AB (publ) inför listning på Nasdaq OMX First North 16-30 juni 2014 Viktig information Med VMSPlay eller Bolaget avses VMSPlay AB (publ) (fd

Läs mer

SPELUTVECKLARINDEX 2012

SPELUTVECKLARINDEX 2012 SPELUTVECKLARINDEX 2012 D ATA S P E L S B R A N S C H E N S R A P P O RT E R 2 0 1 3 INNEHÅLLSFÖRTECKNING EXECUTIVE SUMMARY 2 ORDLISTA 3 FÖRORD 4 OMSÄTTNING OCH RESULTAT 5 ANTAL BOLAG 7 ANSTÄLLDA 7 KÖNSFÖRDELNING

Läs mer

ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2006 ATT DRIVA FÖRÄNDRING OCH SKAPA MÖJLIGHETER

ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2006 ATT DRIVA FÖRÄNDRING OCH SKAPA MÖJLIGHETER ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2006 ATT DRIVA FÖRÄNDRING OCH SKAPA MÖJLIGHETER ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2006 ERICSSON ÅRSREDOVISNING I SAMMANDRAG 2006 ERICSSON CORPORATE RESPONSIBILITY REPORT 2006 innehåll Årsredovisning

Läs mer

2012 Årsredovisning. På väg mot vår vision

2012 Årsredovisning. På väg mot vår vision 2012 Årsredovisning På väg mot vår vision INNEHÅLL SIFFROR 1 Swedish Match i korthet 2 Koncernchefens kommentar 4 Swedish Match affärsmodell 6 Global marknadsöversikt 8 Swedish Match verksamhet 8 Snus

Läs mer

Årsredovisning 2008. Innehåll

Årsredovisning 2008. Innehåll Årsredovisning 2008 Ekonomisk information TradeDoubler (556575-7423) är ett svenskt bolag med säte i Stockholm. Bolaget lyder under svenska lagar och har som noterat bolag skyldighet att följa Nasdaq OMX

Läs mer

i en tid av stora utmaningar Årsredovisning

i en tid av stora utmaningar Årsredovisning Årsredovisning Utlåning Aldrig förut har SEK betytt så mycket för svensk export som under 2009. Tillgång till finansiering har spelat en mycket viktig roll för Sveriges exportindustri. Sidan 17 Upplåning

Läs mer

Susanne Ås Sivborg, GD Patent- och registreringsverket (PRV)

Susanne Ås Sivborg, GD Patent- och registreringsverket (PRV) Välkommen till www.prv.se. Vår nya webbplats som tack vare en bättre sökmotor på ett enkelt sätt erbjuder information om immaterialrätt. Låt dig inspireras av våra texter som visar vad som går att skydda.

Läs mer