Samtycke till behandling av fotografiska bilder/filmer på barn och unga under 18 år

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Samtycke till behandling av fotografiska bilder/filmer på barn och unga under 18 år"

Transkript

1 SKRIV UT 1(4) Utbildningsförvaltningen Heddagymnasiet Samtycke till behandling av fotografiska bilder/filmer på barn och unga under 18 år Barnets namn Barnets födelsedatum (år, månad, dag) Adress, postnummer och ort Ändamål och syfte Som elev på Hedda Anderssongymnasiet kan det förekomma att du blir fotograferad. Bilderna och filmerna på dig kommer att användas i Hedda Anderssongymnasiets kommunikationsarbete för att informera om utbildningar, vision och värden. De kommer att publiceras på Heddagymnasiets webbplats och sociala medier som Facebook, Youtube och Instagram. Bilderna kan även komma att användas i broschyrer och andra trycksaker. Giltighetstid Samtycket är giltigt Tillsvidare Jag samtycker till att Hedda Anderssongymnasiet använder fotografiska bilder/filmer på mitt barn för följande ändamål: Publicera foton/filmer på webbplatsen/-erna: Heddas publika webbplatser i G suite

2 Publicera foton/filmer på sociala medier: Facebook, Instagram, Youtube Bilderna kan komma att spridas utom kontroll för Lunds kommun genom att inlägg kan delas inom forumet av andra medlemmar. Om Lunds kommun t.ex. raderar ett inlägg med ditt barns foto kommer inlägget fortfarande kunna finnas kvar inom forumet om det har delats av andra medlemmar. Publicera foton/filmer på skolans plattform Vklass, G Suite Här kan bara personer som har inloggning till skolans plattform se fotona/filmerna (förutom vad gäller publik publicering i G Suite). Fotona/filmerna raderas när barnet/eleven har lämnat/gått ur Efter att elev slutat på Heddagyamnasiet Ta fotografier för skolkatalog Fotografen får endast hantera bildmaterialet enligt instruktioner från oss och får därför inte sprida bilderna på annat sätt än genom utdelning av skolkatalogen. Ta fotografier för enskilda bilder vid skolfotografering Fotografen får endast hantera bildmaterialet på instruktioner från oss och får därför inte sprida bilderna på annat sätt än genom delning av bilderna till dig. Bevara foton i bildbank för framtida interna ändamål Bilder i bildbanken används vid officiella sammanhang inom Lunds kommun, för t.ex. kataloger, broschyrer, foldrar, filmer m.m. Bilderna kan därmed användas för tryckt media vilken kommer att spridas utom kontroll för Lunds kommun på så sätt att t.ex. utdelade broschyrer inte kan återkallas från mottagarna. Bevara foton i bildbank som externa pressbilder Bilderna kan användas av media och andra externa parter. Bilderna kommer att spridas utom kontroll för Lunds kommun och kan användas av vilken extern part som helst för vilket ändamål som helst. Barnets namn får publiceras i anslutning till fotona/filmerna Ja Nej Genom att kryssa i rutorna och skriva under blanketten med ditt namn ger du ditt samtycke till att bilderna hanteras på så sätt som står beskrivet vid rutan. Du väljer själv om du vill lämna ditt samtycke. Om ni är två vårdnadshavare ska båda signera blanketten. Du kan välja en eller flera rutor. Om du inte vill ge ditt samtycke så kryssar du inte i någon ruta och lämnar heller inte in någon blankett. Du kan när som helst skriftligen ta tillbaka ditt samtycke. Information om hur du tar tillbaka ditt samtycke framgår av sista sidan. 2(4)

3 3(4) För mer information om hur dina personuppgifter hanteras i Lunds kommun, se bilaga: Information om hur Lunds kommun behandlar personuppgifter. Jag/vi samtycker till de markerade alternativen ovan: Om ni är två vårdnadshavare ska båda signera blanketten. Blanketten är upprättad i 2 exemplar, där parterna har fått varsin kopia.

4 4(4) Återtagande av samtycke till behandling av fotografiska bilder/filmer på barn och unga under 18 år Jag tar härmed tillbaka mitt samtycke till behandling av fotografiska bilder/filmer på mitt barn. Jag är medveten om att mitt återtagande inte påverkar användandet av de fotografiska bilderna/filmerna bakåt i tiden utan enbart för framtida behandlingar. Om ni är två vårdnadshavare ska båda signera blanketten. Samtycket gäller följande person: Barnets namn Barnets födelsedatum (år, månad och dag) Blanketten är upprättad i 2 exemplar, där parterna har fått varsin kopia.

5 Utbildningsförvaltningen SKRIV UT Heddagymnasiet Information om hur Lunds kommun behandlar personuppgifter Personuppgiftsansvarig Den som är ansvarig för att dina personuppgifter hanteras enligt Dataskyddsförordningen/GDPR är den personuppgiftsansvarige. Personuppgiftsansvarig: Utbildningsnämnden Organisationsnummer: Adress: Box 138, Lund E-post: Telefon: Dataskyddsombud Den personuppgiftsansvarige har utsett ett dataskyddsombud som nås via: eller på telefon Typer av personuppgifter som behandlas Vi behandlar dessa typer av personuppgifter om dig: Bilder och filmer Ändamålet med personuppgiftsbehandlingen Detta är anledningen till att dina personuppgifter behandlas: Ändamålet med bilderna och filmerna är att kunna informera om Hedda Anderssongymnasiets utbildningar, miljö, vision och värden. Ändamålet är även att dokumentera Hedda Anderssons gymnasiets historia och utveckling. Hur har vi fått in dina personuppgifter? Från dig själv Från annan än dig själv: Laglig grund för att behandla dina personuppgifter Du har samtyckt till behandlingen av dina personuppgifter Det är nödvändigt att behandla dina personuppgifter för att vi ska kunna uppfylla ett avtal där du är part, eller för att vi ska kunna vidta åtgärder på begäran av dig innan vi ingår ett sådant avtal Vi är skyldiga enligt lag att behandla dina personuppgifter (rättslig förpliktelse) Personuppgiftsbehandlingen är nödvändig för att skydda intressen som är av grundläggande betydelse för dig eller annan fysisk person 1(2)

6 2(2) Personuppgiftsbehandlingen är nödvändig för att utföra en uppgift av allmänt intresse eller som ett led i myndighetsutövning Annan laglig grund (väljs endast när särskilda kategorier av personuppgifter, även kända som känsliga personuppgifter, behandlas): Vem får ta del av dina personuppgifter? Följande får ta del av dina personuppgifter: I de kanaler som vänder sig till allmänheten kan alla ta del av bilderna och filmerna. I de fall där bilder eller filmer publiceras i interna system som vklass kan endast personal och elever på skolan eller i klassen se bilderna. Tredje land Vi kommer inte att överföra dina personuppgifter till tredje land (land utanför EU/EES). Vi kommer att föra över dina uppgifter till tredje land (land utanför EU/EES) om du har samtyckt till att dina personuppgifter (foton/filmer) får publiceras på sociala medier kan uppgifterna komma att överföras till tredje land. Instagram och Facebook kan komma att föra över bilder och filmer till USA och andra länder. Bilder och filmer skapade i Lunds kommuns GSuite (Google) förs inte över till tredje land. Hur länge sparas dina personuppgifter? Dina personuppgifter kommer att sparas av kommunen till dess att syftet med behandlingen av personuppgifterna är uppfyllt. Personuppgifterna kommer sedan att hanteras enligt de lagar och regler som gäller för kommunen angående så kallade dokumenthanteringsplaner och gallringsbeslut. Personuppgifter som kommer in till kommunen blir i regel allmänna handlingar. Därför får kommunen inte gallra eller spara uppgifter hur som helst. Kontakta den personuppgiftsansvariga eller dataskyddsombudet för mer information. Dina rättigheter när dina personuppgifter behandlas av oss Begära tillgång till dina personuppgifter Begära rättelse, radering eller begränsning av behandling av dina personuppgifter Invända mot behandling av dina personuppgifter Begära dataportabilitet Om personuppgiftsbehandlingen grundar sig på ditt samtycke kan du när som helst ta tillbaka detta. Om du tar tillbaka ditt samtycke gäller samtycket till och med den dag som återtagandet skedde. Klaga på vår behandling av dina personuppgifter till Datainspektionen/Integritetsskyddsmyndigheten Eftersom det finns särskilda regler kring hanteringen av allmänna handlingar så begränsas ibland vissa av dessa rättigheter.

Blankett för bostadsklagomål

Blankett för bostadsklagomål Miljöförvaltningen Blankett för bostadsklagomål Ifylld blankett skickas till Miljöförvaltningen, Box 41, 221 00 Lund 1(4) Jag/vi som klagar Namn: Gatuadress: Lägenhetsnummer: Postnummer och ort: Fastighetsbeteckning:

Läs mer

Årsrapport för vindkraftverk Enligt 26 kap 21 miljöbalken (1998:808) och 4,5,6,7 förordningen (1998:901) om verksamhetsutövarens egenkontroll.

Årsrapport för vindkraftverk Enligt 26 kap 21 miljöbalken (1998:808) och 4,5,6,7 förordningen (1998:901) om verksamhetsutövarens egenkontroll. Miljöförvaltningen Årsrapport för vindkraftverk Enligt 26 kap 21 miljöbalken (1998:808) och 4,5,6,7 förordningen (1998:901) om verksamhetsutövarens egenkontroll. Årsrapporten ska vara miljönämnden tillhanda

Läs mer

Besöksadress Postnr. Ort. Postadress (samma som besöksadress ) Postnr. Ort. Besöksadress Postnr. Ort

Besöksadress Postnr. Ort. Postadress (samma som besöksadress ) Postnr. Ort. Besöksadress Postnr. Ort Miljönämnden Blankett för anmälan 1(4) Anmälan av ny miljöfarlig verksamhet enligt miljöbalken Anmälan av miljöfarlig verksamhet enligt 9 kap. 6 miljöbalken (1998:808), miljöprövningsförordningen (2013:251)

Läs mer

Anmälan om lokal för barnomsorg och undervisning Enligt 38 förordningen om miljöfarlig verksamhet och hälsoskydd. Verksamhet

Anmälan om lokal för barnomsorg och undervisning Enligt 38 förordningen om miljöfarlig verksamhet och hälsoskydd. Verksamhet Miljöförvaltningen 1(3) Anmälan om lokal för barnomsorg och undervisning Enligt 38 förordningen om miljöfarlig verksamhet och hälsoskydd Verksamhet Verksamhetens namn Organisationsnummer Besöksadress Fastighetsbeteckning

Läs mer

Anmälan om återvinning av avfall för anläggningsändamål - kod enligt 9 kap 6 miljöbalken och 29 kap 35 miljöprövningsförordning (2013:251)

Anmälan om återvinning av avfall för anläggningsändamål - kod enligt 9 kap 6 miljöbalken och 29 kap 35 miljöprövningsförordning (2013:251) Miljöförvaltningen Blankett för anmälan 1(3) Anmälan om återvinning av avfall för anläggningsändamål - kod 90.141 enligt 9 kap 6 miljöbalken och 29 kap 35 miljöprövningsförordning (2013:251) Anmälningsplikt

Läs mer

Organisationsnummer. Avfallstyper Sort Avfallskod* Mängd/tillfälle Lagringstid Användningsområde

Organisationsnummer. Avfallstyper Sort Avfallskod* Mängd/tillfälle Lagringstid Användningsområde Miljöförvaltningen Blankett för anmälan 1(3) Anmälan om lagring av icke-farligt avfall som en del av att samla in avfall kod 90.40 enligt 9 kap 6 miljöbalken och 49 miljöprövningsförordningen (2013:251),

Läs mer

ANMÄLAN AV KÖLDMEDIEANLÄGGNING ELLER UPPLYSNING OM BYTE AV OPERATÖR

ANMÄLAN AV KÖLDMEDIEANLÄGGNING ELLER UPPLYSNING OM BYTE AV OPERATÖR ANMÄLAN AV KÖLDMEDIEANLÄGGNING ELLER UPPLYSNING OM BYTE AV OPERATÖR Denna blankett används för anmälan av ny eller ändrad köldmedieanläggning eller för att upplysa Miljöförvaltningen om att det sker ett

Läs mer

Datum när verksamheten beräknas öppna/datum när verksamheten startade

Datum när verksamheten beräknas öppna/datum när verksamheten startade Miljöförvaltningen 1(3) Anmälan om hygienisk verksamhet Enligt 38 förordningen om miljöfarlig verksamhet och hälsoskydd Verksamhet Verksamhetens namn Besöksadress Fastighetsbeteckning Organisationsnummer

Läs mer

ANMÄLAN OM PCB-SANERING I enlighet med 28 förordningen (1998:899) om miljöfarlig verksamhet och hälsoskydd

ANMÄLAN OM PCB-SANERING I enlighet med 28 förordningen (1998:899) om miljöfarlig verksamhet och hälsoskydd Miljöförvaltningen 1(3) ANMÄLAN OM PCB-SANERING I enlighet med 28 förordningen (1998:899) om miljöfarlig verksamhet och hälsoskydd Fastighetsdata* Fastighetsbeteckning: Byggnadens adress: Fastighetsägare:

Läs mer

Miljöförvaltningen Blankett för anmälan 1(3)

Miljöförvaltningen Blankett för anmälan 1(3) Miljöförvaltningen Blankett för anmälan 1(3) Anmälan om installation av bergvärmepump med fler än två brunnar som utnyttjar värme ur mark. enligt 17 förordning (1998:899) om miljöfarlig verksamhet och

Läs mer

Boendeparkering inom området VEGAGATAN i Lund

Boendeparkering inom området VEGAGATAN i Lund Boendeparkering inom området VEGAGATAN i Lund Det område som omfattas av boendeparkering består av följande kvarter: POLSTJÄRNAN, SIRIUS, MERKURIUS, VENUS, REGULUS, CASTOR, TELLUS, POLLUX OCH MARS. Boendeparkering

Läs mer

ANSÖKAN OM LOV bygg-, mark- och rivningslov FÖRETAG

ANSÖKAN OM LOV bygg-, mark- och rivningslov FÖRETAG ANSÖKAN OM LOV bygg-, mark- och rivningslov FÖRETAG Se särskild blankett för ansökan om anmälan, skyltlov och om förhandsbesked. Ankomststämpel Datum... Bygglov Tidsbegränsat bygglov t.o.m....-...-...

Läs mer

Solarieverksamhet Bemannad Obemannad

Solarieverksamhet Bemannad Obemannad Miljöförvaltningen 1(4) Anmälan om kosmetiskt solarium som upplåts till allmänheten Enligt 10 Strålsäkerhetsmyndighetens föreskrifter om solarier och artificiella solanläggningar (SSMFS 2012:5) Verksamhet

Läs mer

Så behandlar Överförmyndarnämnden dina personuppgifter

Så behandlar Överförmyndarnämnden dina personuppgifter Så behandlar Överförmyndarnämnden dina personuppgifter Dataskyddsförordningen, också känd som GDPR (General Data Protection Regulation), är en ny lagstiftning från EU som ersätter personuppgiftslagen.

Läs mer

Arkiv- och sekretessregler

Arkiv- och sekretessregler 1(5) Bilaga 27 Arkiv- och sekretessregler Region Halland är huvudman för Löftadalens folkhögskola. Det innebär att skolan lyder under lagar som styr offentliga verksamheters kontakter med enskilda personer.

Läs mer

Så behandlar vi dina personuppgifter

Så behandlar vi dina personuppgifter Så behandlar vi dina personuppgifter EU:s dataskyddsförordning, GDPR, ersatte den 25 maj 2018 personuppgiftslagen, PuL. Syftet med lagen är att skydda individens rätt till ett privatliv. Den personliga

Läs mer

Begäran om registerutdrag (rätten till tillgång) enligt artikel 15 dataskyddsförordningen

Begäran om registerutdrag (rätten till tillgång) enligt artikel 15 dataskyddsförordningen Enskede-Årsta-Vantör stadsdelsnämnd Blankett Sida 1 (5) tillgång) enligt artikel 15 Jag begär härmed, med stöd av artikel 15 i, utdrag ur Enskede-Årsta-Vantör stadsdelsnämnds personuppgiftsbehandlingar.

Läs mer

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på Vi vill att du ska känna dig trygg På GÖSAB värnar vi om din personliga integritet och vill skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Dataskyddsförordningen som ersätter tidigare PUL börjar gälla i alla

Läs mer

Instruktion för behandling av ostrukturerat material

Instruktion för behandling av ostrukturerat material Instruktion för behandling av ostrukturerat material Innehållsförteckning Behandling av ostrukturerat material... 3 Checklista för att hantera ostrukturerat material... 3 1. Kartlägg befintlig behandling

Läs mer

Med "Personuppgifter" avses varje upplysning som är hänförlig till en identifierbar eller identifierad fysisk person.

Med Personuppgifter avses varje upplysning som är hänförlig till en identifierbar eller identifierad fysisk person. Integritetspolicy 1.0 Inledning Vi på Varmitek Energisystem AB vill att du ska känna dig trygg och säker hos oss. Denna integritetspolicy ("Integritetspolicy") beskriver vilka Personuppgifter Varmitek

Läs mer

Så här behandlar V-Dala överförmyndarsamverkan dina personuppgifter

Så här behandlar V-Dala överförmyndarsamverkan dina personuppgifter Version 1, 2018-05-22 Information till den registrerade Så här behandlar V-Dala överförmyndarsamverkan dina personuppgifter V-Dala överförmyndarsamverkan värnar om din personliga integritet. Därför sker

Läs mer

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER Sammanfattning 1. Vad är detta för dokument 2. Vilka personuppgifter vi behandlar 3. Varför vi behandlar dina personuppgifter 4. Vilka har tillgång till

Läs mer

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER Sammanfattning 1. Vad är detta för dokument 2. Vilka personuppgifter vi behandlar 3. Varför vi behandlar dina personuppgifter 4. Vilka har tillgång till

Läs mer

Så behandlar vi dina personuppgifter

Så behandlar vi dina personuppgifter Så behandlar vi dina personuppgifter I integritetspolicyn får du veta hur vi samlar in, använder, sparar, lämnar ut och skyddar dina personuppgifter. Integritetspolicyn gäller för all vår verksamhet. Vi

Läs mer

Riktlinjer för att tillvarata enskildas rättigheter

Riktlinjer för att tillvarata enskildas rättigheter Riktlinjer för att tillvarata enskildas rättigheter Innehållsförteckning Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter... 3 Syfte... 3 Rätt till information vid insamlande av personuppgifter...

Läs mer

Personnummer/Organisationsnummer. Kollektorlängd. Borrhålsdjup Vattenåtgång m 3 /dygn. Återföring till, borrhålsdjup

Personnummer/Organisationsnummer. Kollektorlängd. Borrhålsdjup Vattenåtgång m 3 /dygn. Återföring till, borrhålsdjup Miljöförvaltningen 1(3) Anälan o installation av värepup so utnyttjar väre ur ark, ytvatten eller grundvatten enligt 17 förordning (1998:899) o iljöfarlig verksahet och hälsoskydd Sökande/ägare Nan Adress

Läs mer

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER I detta dokument ger Attendokoncernen dig information om dess behandling av dina personuppgifter, bland annat information om den lagliga grunden och ändamålen

Läs mer

Åstorp/Kvidinge Innebandysällskap

Åstorp/Kvidinge Innebandysällskap Åstorp/Kvidinge Innebandysällskap Integritetspolicy INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning... 2 Integritetspolicy... 3 Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter... 3 Varför behandlar

Läs mer

Integritetsbeskrivning

Integritetsbeskrivning Integritetsbeskrivning 1 Allmänt om integritet Sjätte AP-fonden (AP6) respekterar och värnar om personlig integritet. AP6 behöver dock behandla vissa personuppgifter för att kunna bedriva sin dagliga verksamhet.

Läs mer

PRINCIPER FÖR BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER I SALA KOMMUN

PRINCIPER FÖR BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER I SALA KOMMUN 1 (7) BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR) SALA4000, v 2.0, 2012-08-27 N:\Informationsenheten\InformationSala\Projekt\GDPR\sakn-integritetspolicy-behandling av personuppgifter.docx Behandling av personuppgifter...

Läs mer

Så här behandlar Hedemora Näringsliv AB dina personuppgifter

Så här behandlar Hedemora Näringsliv AB dina personuppgifter Så här behandlar Hedemora äringsliv AB dina personuppgifter Hedemora äringsliv AB värnar om din personliga integritet. Därför sker all behandling av personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Det innebär

Läs mer

inte längre lagras så raderas eller anonymiseras den och kan inte längre användas eller begäras ut.

inte längre lagras så raderas eller anonymiseras den och kan inte längre användas eller begäras ut. ABF Stockholm bedriver folkbildning och vuxenutbildning i Stockholm och hanterar därför olika typer av personuppgifter inom ramen för våra verksamheter. En personuppgift kan enklast beskrivas som en uppgift

Läs mer

Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter. Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter

Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter. Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter 1 Innehållsförteckning... 3 Syfte... 3 Rätt till information vid insamlande av personuppgifter... 3 Rätt till registerutdrag... 4 Alternativ för begäran

Läs mer

Information om behandling av personuppgifter på Tellus bostadsrättsförening

Information om behandling av personuppgifter på Tellus bostadsrättsförening Information om behandling av personuppgifter på Tellus bostadsrättsförening Att personuppgifter behandlas på ett lagligt och rättssäkert sätt är av största vikt för oss. Vår policy har till syfte att i

Läs mer

Integritetspolicy. Skogsviolens Förskola Gulriskagatan Enköping Tel Skogsviolensforskola.

Integritetspolicy. Skogsviolens Förskola Gulriskagatan Enköping Tel Skogsviolensforskola. Integritetspolicy Skogsviolens Förskola Gulriskagatan 24 749 44 Enköping Tel. 073 566 91 71 fsk.skogsviolen@telia.com Skogsviolensforskola.se 1 1 Integritetspolicy Skogsviolens Förskola vet att personlig

Läs mer

Integritetspolicy (Privacy Policy)

Integritetspolicy (Privacy Policy) Integritetspolicy (Privacy Policy) Gäller för IT-team Stockholm AB, organisationsnummer 556691-7455. Innehåll Policy avseende integritet och marknadsföring 1. Allmänt 2. Personuppgiftsansvarig 3. När samlar

Läs mer

För att tillvarata medlemmarnas enskildas rättigheter

För att tillvarata medlemmarnas enskildas rättigheter För att tillvarata medlemmarnas enskildas rättigheter Syftet med dessa riktlinjer är att förtydliga hur Turebergs simklubb, nedan kallat TSK, arbetar för att tillvarata medlemmarnas rättigheter avseende

Läs mer

I samband med att du som säljare av en bostad anlitar Stigbertils för att förmedla bostaden behandlar vi dina personuppgifter enligt nedan.

I samband med att du som säljare av en bostad anlitar Stigbertils för att förmedla bostaden behandlar vi dina personuppgifter enligt nedan. INTEGRITETSPOLICY Ditt förtroende är viktigt för oss på Stigbertils. Vi vidtar därför tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter och för att säkerställa att behandlingen

Läs mer

ATT TILLVARATA ENSKILDAS RÄTTIGHETER

ATT TILLVARATA ENSKILDAS RÄTTIGHETER ATT TILLVARATA ENSKILDAS RÄTTIGHETER INNEHÅLLSFÖRTECKNING Övergripande... 3 Syfte... 3 Rätt till information vid insamlande av personuppgifter... 3 Rätt till registerutdrag... 5 Alternativ för begäran

Läs mer

Om personuppgiftshantering

Om personuppgiftshantering Om personuppgiftshantering Vi vill informera dig om hur AcuCort AB använder dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Du hittar informationen i nedanstående integritetspolicy. Dataskyddsombud

Läs mer

En personuppgift kan enklast beskrivas som en uppgift (information, data) som kan härledas till en enskild person. Syftet med hanteringen av personupp

En personuppgift kan enklast beskrivas som en uppgift (information, data) som kan härledas till en enskild person. Syftet med hanteringen av personupp En personuppgift kan enklast beskrivas som en uppgift (information, data) som kan härledas till en enskild person. Syftet med hanteringen av personuppgifter är att bedriva kvalitativ vuxenutbildning och

Läs mer

Integritetsmeddelande

Integritetsmeddelande Integritetsmeddelande 1 Allmänt om integritetsmeddelandet Tredje AP-fonden (AP3) respekterar och värnar om din personliga integritet. AP3 behöver dock behandla vissa personuppgifter för att kunna bedriva

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY 1 BAKGRUND

PERSONUPPGIFTSPOLICY 1 BAKGRUND PERSONUPPGIFTSPOLICY 1 BAKGRUND Gammelstilla Whisky AB, org.nr. 556688-0371, ( Gammelstilla ), är ett aktiebolag som producerar destillat för tillverkning av whisky under hantverksmässiga former i ett

Läs mer

Integritetspolicy 1.0

Integritetspolicy 1.0 Integritetspolicy 1.0 1 Tillväxt Motalas integritetspolicy Tillväxt Motala värnar om din personliga integritet. Det är därför en självklarhet för oss att alltid sträva efter att skydda dina personuppgifter

Läs mer

Hur behandlar Filminstitutet mina personuppgifter?

Hur behandlar Filminstitutet mina personuppgifter? Hur behandlar Filminstitutet mina personuppgifter? Vilka personuppgifter hanterar vi? 2 Vad används uppgifterna till? 2 För att handlägga stöd 2 För att genomföra filmpolitiken 2 Annan kommunikation 3

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY GDPR. KKKKs integritetspolicy för personuppgifter inom idrotten enligt EU:s nya dataskyddsförordning GDPR

INTEGRITETSPOLICY GDPR. KKKKs integritetspolicy för personuppgifter inom idrotten enligt EU:s nya dataskyddsförordning GDPR KKKKs integritetspolicy för personuppgifter inom idrotten enligt EU:s nya dataskyddsförordning GDPR Nya regler maj 2018 EU:s nya dataskyddsförordning träder i kraft 25 maj 2018 påverkar all personuppgiftshantering.

Läs mer

Integritetspolicy SYFTE & BAKGRUND PERSONUPPGIFTER VI BEHANDLAR. Örebro BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Integritetspolicy SYFTE & BAKGRUND PERSONUPPGIFTER VI BEHANDLAR. Örebro BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER Integritetspolicy BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER Denna policy har upprättats för Alfred Nobel Science Park AB (fortsättningsvis kallat ANSP) och tydliggör regler och riktlinjer för kunder, partners och

Läs mer

Nordic Waterproofings AB Integritetspolicy 1 Inledning Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2

Nordic Waterproofings AB Integritetspolicy 1 Inledning Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2 INTEGRITETSPOLICY Höganäs, 21 maj 2018 INTEGRITETSPOLICY Nordic Waterproofings AB 1 Inledning... 1 2 Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2 2.1 Allmänt 2.2 Hur hantera vi dina personuppgifter

Läs mer

Generell information Personuppgiftsansvarig Vilka personuppgifter samlar vi in? Varifrån har vi fått tillgång till uppgifterna?

Generell information Personuppgiftsansvarig Vilka personuppgifter samlar vi in? Varifrån har vi fått tillgång till uppgifterna? INTEGRITETSPOLICY Din personliga integritet är viktig för oss på Market Cap. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi hanterar dina personuppgifter på bästa sätt och följa gällande lagar och regler

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

INTEGRITETSPOLICY SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING INTEGRITETSPOLICY SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING Ditt förtroende är viktigt för oss. Svensk Fastighetsförmedling vidtar därför tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter och

Läs mer

IFK FALKÖPING IK BLUE RIDERS

IFK FALKÖPING IK BLUE RIDERS Rev. B Integritetspolicy Revisionshistorik: Rev. Anledning: Datum: Fastställd av Nr: styrelsen: B Anpassningar med anledning av GDPR 2018-05-25 2018-06-04 1 (5) Integritetspolicy Parter och ansvar för

Läs mer

Integritetspolicy. Aktiva i Södermalmskyrkan

Integritetspolicy. Aktiva i Södermalmskyrkan Integritetspolicy Aktiva i Södermalmskyrkan Definition Aktiva Med aktiva menas alla som mer eller mindre nyttjar Södermalmskyrkans utbud och tjänster. Exempelvis besökare, gåvogivare, volontärer, hjälptjänster,

Läs mer

Oavsett i vilken situation och med vilket ändamål vi behandlar dina personuppgifter har du alltid rätt att:

Oavsett i vilken situation och med vilket ändamål vi behandlar dina personuppgifter har du alltid rätt att: Integritetspolicy Vi värnar om din integritet. När du i olika situationer kommer i kontakt med vår verksamhet, kan dina personuppgifter (så som namn, adress, e-post, personnummer och telefonnummer) komma

Läs mer

Denna policy har upprättats för Alfred Nobel Science Park AB (fortsättningsvis kallat ANSP).

Denna policy har upprättats för Alfred Nobel Science Park AB (fortsättningsvis kallat ANSP). Integritetspolicy BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER Denna policy har upprättats för Alfred Nobel Science Park AB (fortsättningsvis kallat ANSP). SYFTE & BAKGRUND Din integritet är viktig och vi behandlar dina

Läs mer

VSDK-Mollusca Molluscas integritetspolicy gällande GDPR

VSDK-Mollusca Molluscas integritetspolicy gällande GDPR Handläggare Datum Rev Antal sidor 2018-12-14 A 1(5) info@vsdk-mollusca.org Innehållsförteckning 1 Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter... 2 1.1 Varför behandlar vi dina personuppgifter?...

Läs mer

Riktlinjer för fotografering och filmning inom fritidshem, förskoleklass, kulturskola, grundgrundsär-, SFI och ungdomsverksamhet i Säters kommun

Riktlinjer för fotografering och filmning inom fritidshem, förskoleklass, kulturskola, grundgrundsär-, SFI och ungdomsverksamhet i Säters kommun Riktlinjer för fotografering och filmning inom fritidshem, förskoleklass, kulturskola, grundgrundsär-, tränings- och gymnasieskola, vuxenutbildning, SFI och ungdomsverksamhet i Säters kommun Beslutade

Läs mer

Denna webbplats använder även cookies, se avsnitt "Hur använder vi cookies" nedan.

Denna webbplats använder även cookies, se avsnitt Hur använder vi cookies nedan. INTEGRITETSPOLICY Vi på Resebemanning värnar om din personliga integritet och tar frågor om dataskydd på största allvar. Nedan finner du vår allmänna integritetspolicy som täcker hemsidan, kandidatdatabasen

Läs mer

1 ALLMÄN DATASKYDDSPOLICY FÖR TRIS Tjejers Rättigheter i Samhället ( TRIS ) behandlar alltid dina personuppgifter med den respekt som situationen

1 ALLMÄN DATASKYDDSPOLICY FÖR TRIS Tjejers Rättigheter i Samhället ( TRIS ) behandlar alltid dina personuppgifter med den respekt som situationen 1 ALLMÄN DATASKYDDSPOLICY FÖR TRIS Tjejers Rättigheter i Samhället ( TRIS ) behandlar alltid dina personuppgifter med den respekt som situationen kräver. Denna policy riktar sig till dig som vi har en

Läs mer

genom Stadsarkivet behandlar personuppgifter

genom Stadsarkivet behandlar personuppgifter Stadsarkivet Tjänsteutlåtande Sida 1 (6) 2018-06-20 Handläggare Louise Högberg Telefon: 08-50828309 Till Kulturnämnden 2018-08-21 Information om hur kulturnämnden genom Stadsarkivet behandlar personuppgifter

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT 2 PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3 VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAS IN?

INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT 2 PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3 VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAS IN? INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT Denna integritetspolicy beskriver hur Allt i transport och spedition 018 AB ( Bolaget eller Allt i Transport ) behandlar och använder personuppgifter om dig i egenskap av kund

Läs mer

Upprätthållandet av korrekta och uppdaterade uppgifter. Skicka relevant information och erbjudanden

Upprätthållandet av korrekta och uppdaterade uppgifter. Skicka relevant information och erbjudanden SWEDMA värnar om din personliga integritet eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina till ett annat företag för marknadsföringsändamål). Denna integritetspolicy förklarar

Läs mer

Integritetspolicy för Eslöv Simsällskap

Integritetspolicy för Eslöv Simsällskap Integritetspolicy för Eslöv Simsällskap Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter Eslövs simsällskap, org nr 842000-4445, adress Västergatan 54, 241 31 Eslöv, nedan benämnd Föreningen,

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY

PERSONUPPGIFTSPOLICY PERSONUPPGIFTSPOLICY Denna personuppgiftspolicy beskriver hur Camrer Ordning & Reda AB, org.nr 556865-5905, behandlar dina personuppgifter. Camrer Ordning & Reda AB kommer i alla lägen se till att personuppgifter

Läs mer

SVENSKA GYMNASTIKFÖRBUNDETS INTEGRITETSPOLICY

SVENSKA GYMNASTIKFÖRBUNDETS INTEGRITETSPOLICY SVENSKA GYMNASTIKFÖRBUNDETS INTEGRITETSPOLICY Denna integritetspolicy är framtagen av Riksidrottsförbundet och sedan uppdaterad för Gymnastikförbundet. Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter

Läs mer

Ändamål Kategorier av uppgifter Laglig grund Hantering av en förfrågan om värderingsuppdrag

Ändamål Kategorier av uppgifter Laglig grund Hantering av en förfrågan om värderingsuppdrag Gäller from 2018-05-25 INTEGRITETSPOLICY Ditt förtroende är viktigt för oss på Valvet. Vi vidtar därför tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter och för att säkerställa

Läs mer

Integritetsmeddelande

Integritetsmeddelande Integritetsmeddelande 1 Allmänt om integritetsmeddelandet Tredje AP-fonden (AP3) respekterar och värnar om din personliga integritet. AP3 behöver dock behandla vissa personuppgifter för att kunna bedriva

Läs mer

Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter

Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter Integritetspolicy Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter Kvinnohuset i Örebro, Kyrkogatan 16, 702 10 Örebro, organisationsnummer 875001-2224 (nedan kallad föreningen) är personuppgiftsansvarig

Läs mer

Anmälan/klagomål Flerbostadshus (hyresrätt/bostadsrätt) Obs! Läs igenom informationen på sidan 4 innan du skickar in anmälan!

Anmälan/klagomål Flerbostadshus (hyresrätt/bostadsrätt) Obs! Läs igenom informationen på sidan 4 innan du skickar in anmälan! Anmälan/klagomål Flerbostadshus (hyresrätt/bostadsrätt) Obs! Läs igenom informationen på sidan 4 innan du skickar in anmälan! Personuppgifter för anmälare/klagande Namn Telefon Utdelningsadress Postnummer

Läs mer

Samtycke och dataskyddsförordningen (GDPR)

Samtycke och dataskyddsförordningen (GDPR) Samtycke och dataskyddsförordningen (GDPR) Genom införandet av dataskyddsförordningen, på engelska kallad General Data Protection Regulation (GDPR), som började gälla den 25 maj 2018, ställs högre krav

Läs mer

Dataskyddspolicy för Rotsunda Utbildning AB

Dataskyddspolicy för Rotsunda Utbildning AB Sollentuna 2018-05-15 Dataskyddspolicy för Rotsunda Utbildning AB Dina personuppgifter För att säkerställa att ditt barn får utbildning och omsorg av hög kvalitet behöver förskolan/skolan hantera ditt

Läs mer

Denna integritetspolicy ( Integritetspolicyn ) har tre syften:

Denna integritetspolicy ( Integritetspolicyn ) har tre syften: INTEGRITETSPOLICY Höganäs, 12 mars 2019 Ver. 2.0 INTEGRITETSPOLICY Nordic Waterproofings AB INTEGRITETSPOLICY... 1 1 Inledning... 1 2 Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2 2.1 Allmänt...

Läs mer

Hur SIP Nordic hanterar personuppgifter

Hur SIP Nordic hanterar personuppgifter Hur SIP Nordic hanterar personuppgifter Som personuppgiftsansvarig arbetar SIP Nordic ständigt med att säkerställa att våra produkter och tjänster samt interna processer möter de krav som ställs vid behandling

Läs mer

Integritetspolicy Taekwon-Do Akademin IF

Integritetspolicy Taekwon-Do Akademin IF Integritetspolicy Taekwon-Do Akademin IF GDPR General Data Protection Regulation Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter Taekwon-Do Akademin IF med organisationsnummer 802503-4573 (nedan

Läs mer

Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter

Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter De personer vars personuppgifter behandlas, de registrerade, har ett antal rättigheter enligt dataskyddsförordningen. Dessa rättigheter innebär i korthet

Läs mer

Dataskyddsförordningen för kommunikatörer

Dataskyddsförordningen för kommunikatörer Dataskyddsförordningen för kommunikatörer 3 maj 2018 2 Dataskyddsförordningen ersätter personuppgiftslagen Den 25 maj 2018 börjar EU:s nya regelverk för personuppgiftsbehandling, dataskyddsförordningen

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM SÖKER JOBB ELLER EXAMENSARBETE HOS TB-GRUPPEN

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM SÖKER JOBB ELLER EXAMENSARBETE HOS TB-GRUPPEN PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM SÖKER JOBB ELLER EXAMENSARBETE HOS TB-GRUPPEN 1. Inledning TB-Gruppen AB, 556613-3897 (nedan benämnd TB-Gruppen) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Läs mer

AMF Fastigheters integritetspolicy

AMF Fastigheters integritetspolicy i AMF Fastigheters integritetspolicy Vi på AMF Fastigheter tar seriöst på den personliga integriteten. Det innebär att vi alltid ser till att behandla dina personuppgifter ansvarsfullt och med hänsyn till

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY 2. VILKA PERSONER BEHANDLAR VI PERSONUPPGIFTER OM? Vi behandlar personuppgifter om följande kategorier av personer:

INTEGRITETSPOLICY 2. VILKA PERSONER BEHANDLAR VI PERSONUPPGIFTER OM? Vi behandlar personuppgifter om följande kategorier av personer: INTEGRITETSPOLICY Denna integritetspolicy beskriver hur MiL Institute AB, org.nr 556991-3071 och MiL Foundation, org.nr. 845000-9017, ( MiL ), behandlar dina personuppgifter. MiL kommer i alla lägen se

Läs mer

Instruktion till mallen för den informationstext som SLU ska lämna när vi samlar in personuppgifter

Instruktion till mallen för den informationstext som SLU ska lämna när vi samlar in personuppgifter Enheten för juridik och dokumentation Erik Stavegren, universitetsjurist SLU ID: SLU.ua 2018.2.1.1-1199 2018-03-22 Instruktion till mallen för den informationstext som SLU ska lämna när vi samlar in personuppgifter

Läs mer

Dataskyddspolicy. Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter. 1. Vilken information samlar vi in?

Dataskyddspolicy. Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter. 1. Vilken information samlar vi in? Dataskyddspolicy Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter Vi värnar om din personliga integritet. Boost by FC Rosengård (802516-4461) har som ändamål att bedriva bedriva allmännyttig

Läs mer

Personuppgiftsbehandling Dataskydd

Personuppgiftsbehandling Dataskydd Riktlinjer Beslutad av: Helena Ståhl Beslutsdatum: 2019-05-23 Framtagen av: Lina Bennäs, Informationssäkerhetssamordnare Dokumentansvarig: Förvaltningschef Uppdaterad: Diarienummer: HVN/2019:152 Giltighetstid

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM LÄMNAR INTRESSEANMÄLAN PÅ TB-GRUPPENS HEMSIDA

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM LÄMNAR INTRESSEANMÄLAN PÅ TB-GRUPPENS HEMSIDA PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM LÄMNAR INTRESSEANMÄLAN PÅ TB-GRUPPENS HEMSIDA 1. Inledning TB-Gruppen AB, 556613-3897 (nedan benämnd TB-Gruppen) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina. Du

Läs mer

Wingårdhs Personuppgiftspolicy

Wingårdhs Personuppgiftspolicy Wingårdhs Personuppgiftspolicy Wingårdhs behandlar personuppgifter för affärsmässiga ändamål och enligt tillämpad lagstiftning. Denna personuppgiftspolicy beskriver hur Wingårdh Arkitektkontor AB, org.nr.

Läs mer

Svenska Läkaresällskapets Integritetspolicy

Svenska Läkaresällskapets Integritetspolicy Svenska Läkaresällskapets Integritetspolicy SLS integritetspolicy Svenska Läkaresällskapet (SLS) är läkarkårens oberoende, vetenskapliga professionsorganisation. Vi är en medlems- och sektionsbaserad,

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY SOTENÄS TRÄVARU AB

INTEGRITETSPOLICY SOTENÄS TRÄVARU AB INTEGRITETSPOLICY SOTENÄS TRÄVARU AB Denna integritetpolicy beskriver hur Sotenäs Trävaru AB, org.nr 556082-7031, ( Sotenäs Trä ), behandlar dina personuppgifter. Sotenäs Trä kommer i alla lägen se till

Läs mer

PERSONUPPGIFTSSPOLICY FÖR SÖKANDE

PERSONUPPGIFTSSPOLICY FÖR SÖKANDE PERSONUPPGIFTSSPOLICY FÖR SÖKANDE AB Bostäder i Borås, org.nr 556024-8782, med adress Box 407, 501 13 Borås, telefonnummer 033-44 20 00 och e-postadress info@bostader.boras.se ( AB Bostäder ) är ansvarig

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY. Vi behandlar personuppgifter om följande kategorier av personer: Besökare, dvs. den privatperson som besöker vår webbplats.

PERSONUPPGIFTSPOLICY. Vi behandlar personuppgifter om följande kategorier av personer: Besökare, dvs. den privatperson som besöker vår webbplats. PERSONUPPGIFTSPOLICY Denna personuppgiftspolicy beskriver hur Orange Box AB, org.nr 556714-7771, ( Bolaget eller vi ), behandlar dina personuppgifter. Vi kommer i alla lägen se till att personuppgifter

Läs mer

Integritetspolicy leverantör

Integritetspolicy leverantör Integritetspolicy leverantör Innehåll 1 Inledning... 1 1.1 Målgrupp... 2 1.2 Ändringsnotering... 2 2 Sammanfattning... 2 3 Vad är personuppgifter?... 2 4 Vad är känsliga personuppgifter?... 2 5 Vad är

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT 2 PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3 VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAS IN?

INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT 2 PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3 VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAS IN? 1 ALLMÄNT INTEGRITETSPOLICY Denna integritetspolicy beskriver hur Global Mobility Moving AB ( Bolaget eller ) behandlar och använder personuppgifter om dig i egenskap av kund eller att du representerar

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT 2 PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3 VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAS IN? Kunder:

INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT 2 PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3 VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAS IN? Kunder: INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT Denna integritetspolicy beskriver hur Umeå Stadsbud AB ( Bolaget eller USB ) behandlar och använder personuppgifter om dig i egenskap av kund eller att du representerar ett

Läs mer

Kampi ya Motos Barns integritetspolicy

Kampi ya Motos Barns integritetspolicy Kampi ya Motos Barns integritetspolicy 2018-11-15 Page 2 of 5 Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter Föreningen Kampi ya Motos Barn, org. nr 802435 8619 (nedan kallad föreningen) är

Läs mer

Hantering av personuppgifter, integritet och marknadsföring

Hantering av personuppgifter, integritet och marknadsföring Hantering av personuppgifter, integritet och marknadsföring 1. Allmänt Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Anderberg Media, e-post: info@anderbergmedia.se,

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR MOBILL SCANDINAVIA AB:S TJÄNSTER Version:

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR MOBILL SCANDINAVIA AB:S TJÄNSTER Version: PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR MOBILL SCANDINAVIA AB:S TJÄNSTER Version: 2018.10 1. PERSONUPPGIFTSPOLICY... 1 2. VEM ANSVARAR FÖR DINA PERSONUPPGIFTER?... 1 3. VILKA PERSONER BEHANDLAR VI PERSONUPPGIFTER OM?...

Läs mer

VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY Dina personuppgifter Vi har stor respekt för våra kunders och webbplatsbesökares integritet. Denna policy ska på ett tydligt och transparent sätt beskriva hur vi samlar in, använder,

Läs mer

RYDS GLAS INTEGRITETSPOLICY VI VÄRNAR OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET

RYDS GLAS INTEGRITETSPOLICY VI VÄRNAR OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET RYDS GLAS INTEGRITETSPOLICY VI VÄRNAR OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET Ryds Glas AB (nedan Ryds Glas ) respekterar din personliga integritet och ser till att du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter

Läs mer

GDPR Brizy extern integritetspolicy

GDPR Brizy extern integritetspolicy GDPR Brizy extern integritetspolicy Vi på Brizy värnar om dig som kund, intressent, leverantör och aktiv inom travsporten, vilket bland annat gör att vi hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar

Läs mer

Personuppgiftsinformation för Svedala kommun

Personuppgiftsinformation för Svedala kommun Personuppgiftsinformation för Svedala kommun Den nya dataskyddsförordningen, General Data Protection Regulation (GDPR), började tillämpas den 25 maj 2018 och ersatte den tidigare personuppgiftslagen. Dataskyddsförordningen

Läs mer

Integritetspolicy. Vad är personuppgifter och vad är en behandling av personuppgifter? Hur använder vi personuppgifter?

Integritetspolicy. Vad är personuppgifter och vad är en behandling av personuppgifter? Hur använder vi personuppgifter? Integritetspolicy Vi värnar om din integritet och strävar efter att personuppgifter alltid hanteras på bästa sätt och i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser. Vi står också under tillsyn av Sveriges

Läs mer

Integritetspolicy. Vårt dataskyddsarbete

Integritetspolicy. Vårt dataskyddsarbete Integritetspolicy Vårt dataskyddsarbete För att vi på Anne Blom Städ & Service AB ska kunna bedriva vår verksamhet behöver vi behandla personuppgifter. Vi värnar om just din personliga integritet, och

Läs mer

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Dataskyddspolicy Vi på ComCenter har alltid värnat om att den information du delar med oss förvaltas tryggt och säkert. I vår dataskyddspolicy informerar vi om hur vi samlar in och använder dina personuppgifter.

Läs mer