Crowd- funding- FAQ.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Crowd- funding- FAQ."

Transkript

1 Crowd- funding- FAQ.

2 Frågor om crowdfundingen, aktien och delägarskapet! Vem är det som säljer aktierna? Det gör vi själva. Aktierna i crowdfundingen är skapade genom en nyemission. Och pengarna från försäljningen hamnar i bolaget. - Hur många aktier är det som säljs? nyemissionerade aktier. Det motsvarar 19,5 procent av bolaget. Och det totala värdet är SEK. (Men vi får ju se om alla aktier hinner säljas.) - Vad är det totala antalet aktier i Bzzt Stockholm? Om alla nyemissionerade aktier säljs, kommer det finnas stycken. Och ungefär 35 procent av dem kommer ägas av folket. - Aktierna kostar 200/styck. Varför? Att värdera ett bolag som inte handlas på börsen är en hel vetenskap. Men ungefär så här har vi tänkt: I maj 2017 gjorde vi vår första crowdfunding. Då kostade aktierna 125 kronor. Och de tog slut sjukt snabbt. På bara fem dagar sålde vi typ 20 procent av Bzzt Stockholm till folket. Många av de som ville vara med i den första crowdfundingen blev utan aktier. Det kändes sådär. Så i slutet av 2017 släppte vi in alla på väntelistan. De fick betala 150 kronor per aktie. Och ytterligare en procent av bolaget hamnade i folkets ägo. Sedan 2017 har det hänt mycket. Vårt lilla podtaxibolag har blivit rätt stort och vi närmar oss break-even. Att investera pengar i oss nu är inte en lika stor chansning längre. Så vi bestämde oss helt enkelt för att 200 kronor var en lagom nivå. Inte orimligt billigt (det hade varit oschysst mot de som vågade satsa på oss 2017). Och inte så dyrt att det skrämmer bort nån (för alla ska ju kunna vara med nu också).

3 - Hur får jag mina aktier? Vi har en digital aktiebok, som sköts av ett företag som heter Qoorp. När crowdfundingen är avslutad kommer du få inloggningsuppgifter till aktieboken. - Varför måste jag acceptera ett aktieägaråtagande? Aktieägaråtagandet är inget läskigt, tvärtom! Det är till för att skydda dig. Till exempel om någon lägger ett bud på bolaget. Då behöver du inte sälja dina aktier för mindre än två gånger pengarna du gav för dem! (Ja, om inte mer än 90 procent av ägarna går med på ett lägre försäljningspris vill säga. Men då är ju chansen rätt stor att du är med på det också.) - Kan jag göra investeraravdrag? Nej. För att kunna göra investeraravdrag får bolaget inte ha fler än 50 anställda. Och vi har ju många fler förare än så nu. - Vad händer sen, hur håller jag koll på mitt podtaxibolag? Som aktieägare i Bzzt Stockholm AB kommer få du löpande info om verksamheten. Den skickas ut i mailform, men all info finns också samlad på delägarsajten (på bzzt.se). Där hittar du dessutom en realtidskarta över Stockholm och länk till aktieboken. Vi skickar inloggningsuppgifter till delägarsajten så fort crowdfundingen är avslutad. Sen kör vi såklart bolagstämma en gång om året. Och då får du oerhört gärna komma! - Hur kollar jag värdet på mina aktier? Bzzt Stockholm är inget börsbolag, så det finns inga ständigt uppdaterade aktiekurser att kolla på. Men värderingen funkar ändå på samma sätt: Genom att aktier köps och säljs. Så för att få ett hum om vad dina aktier är värda, får du helt enkelt kolla vad de såldes för sist. (Och det har vi oftast bra koll på.)

4 - Kan jag sälja mina aktier? Ja, men det är inte lika smidigt som med listade aktier. Du måste själv hitta en köpare, komma överens om ett pris, hantera överföringen och meddela oss, så vi kan ändra i aktieboken. Men Bzzt Stockholm ska ju vara en aktie det lönar sig att behålla! (Det är därför vi tänker dela ut framtida vinster till delägarna.) - Utdelningsaktie? Förklara er! Okej då! Det står inskrivet i vår bolagsordning att framtida vinster ska delas ut till delägarna. Inte 100 procent av vinsterna, för det får vi inte. (Man måste ha lite pengar kvar i kassan också, för investeringar, oförutsedda utgifter och sånt.) Men en större andel än bra utdelningsbolag på börsen brukar göra. - Kommer ni crowdfunda fler gånger? Ja, det är vi (nästan) helt säkra på. Målet är att folket till sist ska äga hälften av Bzzt Stockholm. Och om alla aktier säljs i den här crowdfundingen, är folkägandet uppe i 35 procent. - Kommer Bzzt Stockholm någonsin hamna på börsen? Knappast. Vi tror ju på att skapa ett bolag som är bra för Stockholm, stockholmarna och miljön. Med delägare som gillar det vi gör och hellre behåller sina aktier än säljer dem. Och ett sånt bolag passar nog rätt illa på börsen.

5 Frågor om Bzzt Stockholm AB. (Och Bzzt AB.) Vilka äger Bzzt Stockholm? Om alla aktier säljs i den här crowdfundingen, kommer folket att äga 35 procent. Och Bzzt AB 65 procent. Målet är att halva bolaget ska ägas av folket! - Vad är skillnaden mellan Bzzt Stockholm och Bzzt AB? Vi snackade lite om det i investeringsmemorandumet. Här kommer den grejen igen:. Bzzt Stockholm (vi alltså).. Ägs av Bzzt AB och av folket!. Kör podtaxi i Stockholm... Leasar podar och anställer förare. Tjänar pengar på taxi, reklamförsäljning och (i framtiden) bud. Bzzt AB.. Äger Bzzt Stockholm tillsammans med folket!.. Äger varumärket, mjukvaran och konceptet. Utvecklar tjänsterna, mjukvaran och marknadsföringen.. Tjänar pengar genom att sno 5 procent av Bzzt Stockholms omsättning (och genom att dela på utdelningarna med folket). Det funkar alltså lite som en franchise, typ ICA! Fast vår ICA-butik delägs av folket Och är den hittills enda ICA-butiken i världen (Ja, det kanske inte var en klockren jämförelse.) - Vad är royaltyn för nåt? Bzzt Stockholm betalar alltså fem procent av omsättningen till Bzzt AB. För de pengarna får vi rätten att använda varumärket och mjukvaran plus all support som behövs för att mjukvaran ska funka. (Och sen får vi en massa hjälp som egentligen inte ingår. Med företagsledning, förarrekrytering, förarcoaching, ekonomi och marknadsföring.)

6 - Finns det nån risk att Bzzt AB säger upp avtalet? De har investerat sjukt mycket tid och pengar för att få Bzzt Stockholm att funka och är dessutom majoritetsägare. Så nej, det kommer aldrig att hända. - Kommer Bzzt AB att starta fler Bzzt-bolag, i fler städer. Det kommer de säkert. Och förhoppningsvis kommer de bolagen också vara folkägda! Vi är glada som tusan att ha fått starta i just Stockholm. Inte bara för att det är den första staden utan framförallt för att det finns en sån fantastisk potential här. Bzzt Stockholm behövs verkligen! (Och vi tror att det kommer krävas minst 500 podar innan efterfrågan är mättad.) - Kan jag bli delägare i Bzzt AB också? De tar också in nya delägare ibland (men lägsta-insatsen där är betydligt högre än hos oss). Hör av dig, så kan vi förmedla kontakten! Frågor om prognoser och framtid Vad kommer crowdfunding-pengarna användas till? Framförallt till två grejer: 1. Att betala skulder och täcka förluster fram tills vi når break-even. 2. Att bli större. Till att börja med ska vi växa från 48 till 100 podar. Podarna leasas, så kostnaderna fördelas därför över tid. Men fler podar gör också att vi behöver större lokaler och fler laddplatser och att vi måste rekrytera en massa nya förare.

7 - Enligt prognoserna så gör ni en brakförlust i år och en mångmiljonvinst 2019 Hur går det ihop? Det beror dels på att vi (äntligen) är så effektiva som vi måste vara. Dels på att vi (äntligen) lanserat Bzzt Banners. Tillsammans gör de ökade intäkterna från taxi och de helt nya intäkterna från reklam en enorm skillnad! - Men Kan jag lita på prognoserna då? Nej och ja! Nej, för att man aldrig ska se en prognos som en sanning. För det kan (och kommer) hända mycket i framtiden som vi inte har en aning om idag. När vi lanserade i Stockholm trodde vi till exempel att det var omöjligt att nå break-even med bara 48 podar (vi var övertygade om att det behövdes minst 100). Nu vet vi att det var fel (vi kommer kunna nå break-even med bara 48 podar). Vi trodde också att det skulle gå rätt snabbt att styra upp vår effektivitet och att börja sälja reklam. Nu vet vi att det inte heller stämde (det tog typ 10 månader längre tid än beräknat). Ja, för att våra prognoser nu bygger på data och erfarenheter från över ett års verksamhet och drygt körda resor. Vi har bra koll helt enkelt! Sjukt mycket bättre koll än vi hade vid lanseringen. Med andra ord: Du kan lita på prognoserna! (Men inte blint.) - När kommer det nya podar? Vi vill ha 50 nya så snart det bara går. Och vi hoppas kunna få en första leverans i början av När utökar ni zonen? Först måste vi kunna möta efterfrågan och minska väntetiderna i zonen vi har. Sen kan vi börja utöka den. Det är ju ingen hemlighet att vi gärna vill köra på Söder. Men då krävs det många fler podar (antagligen över 200), en massa nya förare och fler garage att ladda podarna i. Så på Söder kommer vi inte vara förrän tidigast i slutet av Håll tummarna! (Och köp riktigt många aktier.)

en massa info! (Eller ett investeringsmemorandum, som det också kallas.) 18/09/26

en massa info! (Eller ett investeringsmemorandum, som det också kallas.) 18/09/26 en massa info! (Eller ett investeringsmemorandum, som det också kallas.) 18/09/26 Lite crowdfunding-formalia. - De nyemitterade aktierna till försäljning motsvarar 19,5 procent av Bzzt Stockholm AB (publ)

Läs mer

Frågor och svar med anledning av Eniros rekapitalisering

Frågor och svar med anledning av Eniros rekapitalisering Frågor och svar med anledning av Eniros rekapitalisering Varför gör Eniro en rekapitalisering? Eniro gör en rekapitalisering för att bolagets lånebörda är för tung. Även om bolagets underliggande verksamhet

Läs mer

BEGAGNAT ÄR INGET NYTT...

BEGAGNAT ÄR INGET NYTT... BEGAGNAT ÄR INGET NYTT...... och idag är marknadsplatsen nätet Bara på Blocket omsattes 254 mdr 2011 vilket motsvarar 7,3% av Sveriges BNP och 7 av 10 svenskar köpte eller sålde något där. Under samma

Läs mer

IP: Oj (skratt) svåra frågor du ställer (skratt).. Oj, nu måste jag tänka efter vad det är allt

IP: Oj (skratt) svåra frågor du ställer (skratt).. Oj, nu måste jag tänka efter vad det är allt ÖVNINGSTEXT FÖR KODNING Kan du berätta lite om vad du har jobbat med? IP: Oj (skratt) svåra frågor du ställer (skratt).. Oj, nu måste jag tänka efter vad det är allt som jag har sysslat med ja, först då

Läs mer

Musik bland dagens ungdomar

Musik bland dagens ungdomar Musik bland dagens ungdomar En undersökning som tar reda på hur dagens ungdomar gör då de vill lyssna på musik. Musik är för många ungdomar en mycket stor del av vardagen. Utbudet av musik och sätt att

Läs mer

Musik bland dagens ungdomar

Musik bland dagens ungdomar Musik bland dagens ungdomar En undersökning som tar reda på hur dagens ungdomar gör då de vill lyssna på musik. Musik är för många ungdomar en mycket stor del av vardagen. Utbudet av musik och sätt att

Läs mer

Frågorna är besvarade av Roger Blomquist (VD) 1. Som aktieägare undrar jag om Worldspan-avtalet i London sätts i drift före september?

Frågorna är besvarade av Roger Blomquist (VD) 1. Som aktieägare undrar jag om Worldspan-avtalet i London sätts i drift före september? Frågor och Svar: 2004-02-03 Nedan följer svar på frågor vi fått från våra aktieägare. Frågorna har vi fått via email under de senaste två till fyra veckorna. Frågorna är besvarade av Roger Blomquist (VD)

Läs mer

Mina bästa skatteråd, Båstad, juni 2015

Mina bästa skatteråd, Båstad, juni 2015 Mina bästa skatteråd, Båstad, juni 2015 1.Startfas. Intäkter, inte avdrag 2.Driftsfas. Investera eller ta ut privat 3.Slutfas. Förbereda pension/försäljning www.driva-eget.se Anpassa dig till dagens situation

Läs mer

Innehåll. Tiden som krävs. Design är nyckeln. Vad en investering kan ge. Attityd är allt. Samma namn regerar. Att vara en copycat. Du påverkar humöret

Innehåll. Tiden som krävs. Design är nyckeln. Vad en investering kan ge. Attityd är allt. Samma namn regerar. Att vara en copycat. Du påverkar humöret Innehåll Tiden som krävs Design är nyckeln Vad en investering kan ge Attityd är allt Samma namn regerar Att vara en copycat Du påverkar humöret Om författarinnan Hej Mitt namn är Johanna och jag driver

Läs mer

V E RKTYGS BO DEN STÄN GDE BUTIKEN O CH SATSADE PÅ NÄTET

V E RKTYGS BO DEN STÄN GDE BUTIKEN O CH SATSADE PÅ NÄTET V E RKTYGS BO DEN STÄN GDE BUTIKEN O CH SATSADE PÅ NÄTET Medan kollegorna inom järnvaruhandeln öppnade upp fler butiker runt om i landet gick Verktygsboden åt andra hållet. 2015 stängde de ner en av sina

Läs mer

Industriell ekonomi IE1101 HT2009 Utvärdering av företagsspel. Hot & Cold Grupp F

Industriell ekonomi IE1101 HT2009 Utvärdering av företagsspel. Hot & Cold Grupp F Industriell ekonomi IE1101 HT2009 Utvärdering av företagsspel Hot & Cold Grupp F!! Hur gick det för er? Jämförelse med tidigare plan Initialt följde vi vår plan fram till det första marknadsmötet då vi

Läs mer

IP: Oj (skratt) svåra frågor du ställer (skratt).. Oj, nu måste jag tänka efter vad det är allt

IP: Oj (skratt) svåra frågor du ställer (skratt).. Oj, nu måste jag tänka efter vad det är allt ÖVNINGSTEXT FÖR KODNING Intervju med Kenneth, 63 år. Kan du berätta lite om vad du har jobbat med? IP: Oj (skratt) svåra frågor du ställer (skratt).. Oj, nu måste jag tänka efter vad det är allt som jag

Läs mer

============================================================================

============================================================================ Termografering Postad av Mats Persson - 13 nov 2012 18:48 Har vi någon termograferingsexpert här? Vad ska man köpa för utrustning? Finns det några bra utbildningar? Hur långt klarar man sig på en sån här?

Läs mer

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka Bäste Läsare Förra veckan berättade vi om vårt senaste erbjudande gällande DLC Sports. Just nu kör vi ett riktigt bra erbjudande för alla som redan är med i DLC och även för dig som ännu inte är det! Under

Läs mer

ÖSTERSUNDS FK ELITFOTBOLL AB. Publik Aktieförsäljning

ÖSTERSUNDS FK ELITFOTBOLL AB. Publik Aktieförsäljning ÖSTERSUNDS FK ELITFOTBOLL AB Publik Aktieförsäljning Publikt erbjudande om att teckna aktier i Östersunds FK Elitfotboll AB Östersunds FK Elitfotboll AB (publ) erbjuder alla (privatpersoner, företagare

Läs mer

Kom narmare ÄN NÄRA. Köp aktier i ÖSK.

Kom narmare ÄN NÄRA. Köp aktier i ÖSK. Kom narmare ÄN NÄRA Köp aktier i ÖSK. TIDEN ÄR INNE! Tack för att du engagerar dig i ÖSK. Bara att du läser den här texten och tar del av vårt prospekt gör mig glad, även om det är på andra sätt som vi

Läs mer

Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL

Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL 1 2017 Delårsrapport kvartal ett 2017 Jan - mars 2017 (Första kvartalet) Nettoomsättningen uppgick till 6 291 (1 062) tkr Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA)

Läs mer

DR SANNAS NU OCH FRAMÅT

DR SANNAS NU OCH FRAMÅT DR SANNAS NU OCH FRAMÅT Grundare & Styrelseordföranden i Dr Sannas Sweden AB har ordet Jag är väldigt glad och tacksam för det vi har byggt upp tillsamman med Dr Sannas AB för mitt mål är att förena kunskap

Läs mer

Direktavkastning = Analytiker Leo Johansson Lara 20/11-16 Axel Leth

Direktavkastning = Analytiker Leo Johansson Lara 20/11-16 Axel Leth Denna analys behandlar direktavkastning och består av 3 delar. Den första delen är en förklaring till varför direktavkastning är intressant just nu samt en förklaring till vad direktavkastning är. Den

Läs mer

Kvartalsrapport Q1-2004 Publiceras 2004-04-22

Kvartalsrapport Q1-2004 Publiceras 2004-04-22 Kvartalsrapport Q1-2004 Publiceras 2004-04-22 Nettoomsättningen under perioden uppgick till 1,3 Mkr Resultatet efter finansiella poster var 0,67 Mkr Bolaget har levererat SoftGSM X-Ray till England Bolaget

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÈ JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL)

BOKSLUTSKOMMUNIKÈ JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL) BOKSLUTSKOMMUNIKÈ 2017-01-01--2017-12-31 JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL) 556666-6466 (JOJK) 16 FEBRUARI 2018 STYRELSEN FÖR JOJKA COMMUNICATIONS AB Siffror i sammandrag Januari december 2017 Januari december

Läs mer

Analys av Electra Gruppen

Analys av Electra Gruppen Rättelse, jag har fått många synpunkter på min analys, tidigare har de blivit ganska bra, främst på slutsumman. Efter många synpunkter så har jag lagt än mer tid på att få fakta på siffrorna och reviderar

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA. (14 oktober 2019)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA. (14 oktober 2019) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA (14 oktober 2019) Aktieägarna i FundedByMe Crowdfunding Sweden AB (publ), org. nr. 556871-1823, ( Bolaget ) kallas härmed till extra bolagsstämma, för ändring av Bolagsordningen,

Läs mer

Enjoy Group AB (publ): Kvartalsrapport 1+2+3, 2012

Enjoy Group AB (publ): Kvartalsrapport 1+2+3, 2012 Enjoy Group AB (publ): Kvartalsrapport 1+2+3, 2012 Omsättningen i Enjoy Group AB (publ) 55 66 53-2924 kvartal 1-3 2012 landade på 16 655 TKR (18 050 TKR). Den minskade omsättningen på -1 395 TKR beror

Läs mer

SJUKLÖN KUNSKAP OCH INSTÄLLNING

SJUKLÖN KUNSKAP OCH INSTÄLLNING SJUKLÖNEFRÅGAN MEDLEMSENKÄT FEBRUARI 2018 SJUKLÖN KUNSKAP OCH INSTÄLLNING Frågan om sjuklöneansvar har varit en viktig fråga för Sveriges småföretagare sedan tidigt 1990 tal. Ansvaret har också skiftat

Läs mer

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande.

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande. Nails - Affärsidé Affärsidé Ge färg och glans till dina naglar! Vi erbjuder en mängd trendiga nyanser som skapar en skönhetskänsla. Vi säljer ett stort utbud av märket Catrine Arley med ett rimligt pris

Läs mer

Coop Franchise en spännande och lönsam företagarform!

Coop Franchise en spännande och lönsam företagarform! Coop Franchise en spännande och lönsam företagarform! Har du drömt om att vara din egen men inte vågat ta steget? Som franchisetagare av en Coop Konsum- eller Coop Nära-butik får du det fulla ansvaret

Läs mer

Affärsplan. Produkten. Affärsidén. Marknaden. Kunder. Konkurrenter

Affärsplan. Produkten. Affärsidén. Marknaden. Kunder. Konkurrenter Affärsplan En affärsplan är en strategisk plan för hur ett företag ska förverkliga sin affärsidé. Detta är ett bra verktyg för att planera framåt. Den hjälper dig också att tänka långsiktigt när du stöter

Läs mer

COMPUTER INNOVATION I VÄXJÖ AB (PUBL) Bokslutskommuniké januari - december 2016

COMPUTER INNOVATION I VÄXJÖ AB (PUBL) Bokslutskommuniké januari - december 2016 COMPUTER INNOVATION I VÄXJÖ AB (PUBL) Bokslutskommuniké januari - december 2016 Bokslutskommuniké januari - december 2016 Oktober - December 2016 Nettoomsättning 403 tkr (500 tkr) Resultat efter finansiella

Läs mer

Det cirkulära flödet

Det cirkulära flödet Del 3 Det cirkulära flödet 1. Kokosnötsön Här bygger vi upp en enkel ekonomi med företag och hushåll som producerar respektive konsumerar, och lägger till en finansiell sektor, en centralbank, och en stat.

Läs mer

Delårsrapport för Xavitech AB (publ)

Delårsrapport för Xavitech AB (publ) T.+46(0) 611 55 61 00 F.+46(0) 611 78 25 10 E.info@xavitech.com W.xavitech.com Delårsrapport för Xavitech AB (publ) Januari juni Omsättningen minskade med 51 % till 2 156 tkr (4 409 tkr) Orderingången

Läs mer

Har precis lagt en beställning på Linkan Android för Scrollan som många här använder.

Har precis lagt en beställning på Linkan Android för Scrollan som många här använder. SCROLLAN android Postad av Marcus Lundström - 13 jan 2013 22:42 Har precis lagt en beställning på Linkan Android för Scrollan som många här använder. Lite chansning eftersom det knappt finns någon information

Läs mer

Bokslutskommuniké 2014

Bokslutskommuniké 2014 Karlskrona, 2 februari 2015 WIP, Wireless Independent Provider AB (Publ) Bokslutskommuniké 2014 WIP, Wireless Independent Provider AB (Publ). WIP är ett svenskt säkerhets- och teknikutvecklingsföretag,

Läs mer

Bokslutskommuniké. Substansvärdet ökade med 4,0 % till 219,41 kr per aktie (föregående år 210,87). Inklusive lämnad utdelning blev ökningen 6,9 %

Bokslutskommuniké. Substansvärdet ökade med 4,0 % till 219,41 kr per aktie (föregående år 210,87). Inklusive lämnad utdelning blev ökningen 6,9 % Bokslutskommuniké Substansvärdet ökade med 4,0 % till 219,41 kr per aktie (föregående år 210,87). Inklusive lämnad utdelning blev ökningen 6,9 % Styrelsen föreslår en utdelning om 10,00 kr per aktie varav

Läs mer

============================================================================

============================================================================ uppstart av företag Postad av Niklas Hansson - 17 dec 2017 22:30 Hej Är i tankarna på att starta upp ett AB med endast mig som anställd och tänkte om ni skulle vilja dela med er av tankar och erfarenheter

Läs mer

Investerarintervju med Lars Persson, Styrelseordförande i Invent Medic

Investerarintervju med Lars Persson, Styrelseordförande i Invent Medic Investerarintervju med Lars Persson, Styrelseordförande i Invent Medic Invent Medic Sweden AB har utvecklat en helt unik medicinteknisk produkt för icke- kirurgisk behandling av kvinnlig ansträngnings-

Läs mer

Qualisys. KONCERNRESULTAT (förra årets siffror inom parantes) Omsättning: 21,1 Mkr (30,0) Resultat efter skatt: 2,1 Mkr (-27,8)

Qualisys. KONCERNRESULTAT (förra årets siffror inom parantes) Omsättning: 21,1 Mkr (30,0) Resultat efter skatt: 2,1 Mkr (-27,8) Qualisys Bokslutsrapport från Qualisys AB för verksamhetsåret 2000. Omsättningen blev 21 Mkr Resultatet efter skatt blev 2 Mkr Rörelseresultatet blev -39 Mkr, varav 25 Mkr är kostnader för satsningar i

Läs mer

Kvartalsredogörelse

Kvartalsredogörelse Kvartalsredogörelse 2015-10-01-2015-12-31 Dalsspira mejeri erbjuder lokalproducerade get- och komjölksprodukter med god smak och unika egenskaper. Med Dalsspiras produkter kan alla konsumenter göra ett

Läs mer

Bokslutskommunike 2018

Bokslutskommunike 2018 Bokslutskommunike 2018 Bokslutskommunike 2018 Verksamhet... VD har ordet... Finansiell översikt... Väsentliga händelser 2018... Resultaträkning, Balansräkning och kassaflödesanalys, koncernen... Resultaträkning,

Läs mer

Delårsrapport - kvartal 3-08. Ulyss AB (publ)

Delårsrapport - kvartal 3-08. Ulyss AB (publ) Delårsrapport - kvartal 3-08 Ulyss AB (publ) Sammanfattning av delårsrapport 2008-07-01 2008-09-30 (3 mån) Resultatet efter finansiella poster uppgick till 858 009 SEK (-225 605) Resultatet per aktie*

Läs mer

NÄR NOTERINGEN STÅR FÖR DÖRREN

NÄR NOTERINGEN STÅR FÖR DÖRREN { ir } NÄR NOTERINGEN STÅR FÖR DÖRREN Med planering blir börsnoteringsprocessen såväl bättre som roligare. Här är några råd till dig som funderar på en börsintroduktion. D et finns naturligtvis många olika

Läs mer

Kvartalsredogörelse Q3 Januari september 2017

Kvartalsredogörelse Q3 Januari september 2017 Kvartalsredogörelse Q3 Januari september 2017 Januari september 2017 (2016 inom parentes) NETTOOMSÄTTNINGEN uppgick till 1 053 (944) Tkr. RÖRELSERESULTAT (EBITDA) för perioden uppgick till 2 263 ( 1 610)

Läs mer

AFFÄRSPLAN [SÄTT IN FÖRETAGSNAMN]

AFFÄRSPLAN [SÄTT IN FÖRETAGSNAMN] AFFÄRSPLAN [SÄTT IN FÖRETAGSNAMN] Affärsplanen är en överblick över företaget och innehåller vår strategi, affärsidén, framtidsplaner, mål samt vad företaget ska göra för att nå sina mål. KONTAKTA Namn

Läs mer

Finansiering. Utbildningens innehåll: - Egna medel - Extern finansiering - Låna - Stipendier - Bidrag - Crowd funding

Finansiering. Utbildningens innehåll: - Egna medel - Extern finansiering - Låna - Stipendier - Bidrag - Crowd funding Finansiering Utbildningen ingår i projektet Helikoopter vilket är ett kompetensutvecklingsprojekt som finansieras av Europeiska socialfonden och genomförs i Coompanion Norr och Västerbottens regi. Syntolkning

Läs mer

Presentationsteknik. Möta investerare. Tips och råd inför din Pitch 10 min

Presentationsteknik. Möta investerare. Tips och råd inför din Pitch 10 min Presentationsteknik Möta investerare Tips och råd inför din Pitch 10 min Vem lyssnar? Olika presentationer till olika målgrupper. IDAG INVESTERARE!!! Presentationen ska vara klar innan första möte med

Läs mer

Årsstämma vid Investor AB den 21 mars 2006

Årsstämma vid Investor AB den 21 mars 2006 Styrelsens ordförande Jacob Wallenbergs och Anders Rydins redogörelse för principer för ersättning och andra anställningsvillkor för bolagsledningen samt om långsiktigt incitamentsprogram för bolagsledningen

Läs mer

Bokslutskommuniké Sleepo AB (publ) (SLEEP) 29 juli 2016 Styrelsen för Sleepo AB

Bokslutskommuniké Sleepo AB (publ) (SLEEP) 29 juli 2016 Styrelsen för Sleepo AB Bokslutskommuniké 2015-06-01 2016-05-31 Sleepo AB (publ) 556857-0146 (SLEEP) 29 juli 2016 Styrelsen för Sleepo AB Sleepo AB är ett e-handelsbolag som säljer möbler och heminredning på nätet med ett uttalat

Läs mer

Utveckling koncernen (MSEK) Q 4 Q 4 Helår Helår

Utveckling koncernen (MSEK) Q 4 Q 4 Helår Helår ELECTRA GRUPPEN AB (publ) orgnr. 556065-4054 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ JANUARI DECEMBER 2006 OMSÄTTNINGSTILLVÄXT OCH STARKT RESULTAT Nettoomsättningen under 2006 ökade med 20,4 procent till 1 285,0 MSEK (1 067,2).

Läs mer

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK FRIHET Svenska Investeringsgruppens vision är att skapa möjligheter för ekonomisk tillväxt och frihet genom att identifiera de främsta fastighetsplaceringarna på marknaden. Vi vill hjälpa våra kunder att

Läs mer

Computer Innovation i Växjö AB (publ)

Computer Innovation i Växjö AB (publ) Delårsrapport Januari - Juni 2017 Computer Innovation i Växjö AB (publ) För perioden 2017-01-01 2017-06-30 Computer Innovation i Växjö AB (publ) www.compinn.se 556245-1269 Januari - Juni 2017 භE ĞƩ ŽŽŵƐćƩ

Läs mer

Hässleholms Hantverks- & Industriförening

Hässleholms Hantverks- & Industriförening Hässleholms Hantverks- & Industriförening Information om De nya 3:12-reglerna Jerker Thorvaldsson www.hantverkarna.nu 1990 års reform Arbetsinkomster beskattas mellan 32 % upp till 57 % Kapitalinkomster

Läs mer

Besökarenkät Är du...? Vilken fritidsgård besöker du nu? Namn Antal % Tjej 38 52,8 Ickebinär 4 5,6 Kille 30 41,7 Total

Besökarenkät Är du...? Vilken fritidsgård besöker du nu? Namn Antal % Tjej 38 52,8 Ickebinär 4 5,6 Kille 30 41,7 Total Besökarenkät 2018 Är du...? Tjej 38 52,8 Ickebinär 4 5,6 Kille 30 41,7 Total 72 100 100% (72/72) Vilken fritidsgård besöker du nu? Lagan 12 16,9 Ljungby 59 83,1 Total 71 100 98,6% (71/72) Hur trygg känner

Läs mer

Med en drivkraft att skapa revolution

Med en drivkraft att skapa revolution Med en drivkraft att skapa revolution Malte Andreasson är nöjd med den upprättade studion. Fotograf: Andreas Svensson Malte Andreasson har genom sin drivförmåga inom mediebranschen skakat om och utvecklat

Läs mer

4. Ett företag har vid årets början respektive slut nedanstående tillgångar, skulder och eget kapital:

4. Ett företag har vid årets början respektive slut nedanstående tillgångar, skulder och eget kapital: 2p 1. Ett företag köper i början av 2008 en maskin för 100 000 kr. Man beräknar att den ska kunna användas under 5 år och att restvärdet då är noll. a. Hur stor är företagets utgift 2008? Svar: 100 000

Läs mer

Delårsrapport maj dec 2011 Butiksdriften. Omsättning 6 572 860. Bruttovinst 1 635 983

Delårsrapport maj dec 2011 Butiksdriften. Omsättning 6 572 860. Bruttovinst 1 635 983 Delårsrapport maj dec 2011 Butiksdriften Omsättning 6 572 860 Bruttovinst 1 635 983 Driftskostnader -598 934 Personalkostnader -909 192 Avskrivning -47 041 Räntekostnader -44 096 Butiksverksamheten går

Läs mer

Juli-September Computer Innovation i Växjö AB (publ) Delårsrapport

Juli-September Computer Innovation i Växjö AB (publ) Delårsrapport Delårsrapport Juli-September 2016 Computer Innovation i Växjö AB (publ) För perioden 2016-07-01 2016-09-30 Computer Innovation i Växjö AB (publ) www.compinn.se 556245-1269 Juli-September 2016 Ne5oomsä5ning

Läs mer

Ditt sparande är din framtid

Ditt sparande är din framtid Ditt sparande är din framtid 1 Välkommen till Skandias investeringsguide Det kanske viktigaste beslut du har att fatta gäller ditt långsiktiga sparande. Både på kort och lång sikt. Därför är det värt att

Läs mer

Nej, jag hade inga pengar. Jag hade in i det sista betalat så mycket jag orkade för att det skulle klara sig.

Nej, jag hade inga pengar. Jag hade in i det sista betalat så mycket jag orkade för att det skulle klara sig. Nej, jag hade inga pengar. Jag hade in i det sista betalat så mycket jag orkade för att det skulle klara sig. Citat Från skuldsatt till skuldfri, Lisbeth Sandvall 2008 Man kanske inte har råd att åka buss

Läs mer

Årsredovisning. för Partneraktiebolaget Sundvik Org.nr. 556940 1770

Årsredovisning. för Partneraktiebolaget Sundvik Org.nr. 556940 1770 Årsredovisning för Partneraktiebolaget Sundvik Org.nr. 556940 1770 Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2013.08.26 2014.12.31. Innehåll Förvaltningsberättelse 2 Resultaträkning

Läs mer

Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL TVÅ 2019

Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL TVÅ 2019 Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL TVÅ 2019 DELÅRSRAPPORT KVARTAL TVÅ 2019 April - juni 2019 (kvartal två koncern) Nettoomsättningen uppgick till 31 626 tkr Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA)

Läs mer

Kvartalsrapport 1 januari 2011-31 mars 2011

Kvartalsrapport 1 januari 2011-31 mars 2011 Kvartalsrapport 1 januari 2011-31 mars 2011 True Heading AB (Publ). org.nr 556658-5054 kvartalsredogörelse för perioden 2011-01-01 2011-03-31 (Q1:2011) Kommentarer angående verksamheten under kvartal 1,

Läs mer

EKONOMIHANDLINGAR 2013

EKONOMIHANDLINGAR 2013 LILLA ÅRSMÖTET 2014 EKONOMIHANDLINGAR 2013 INNEHÅLL FÖRKLARINGAR TILL SVENSKA KYRKANS UNGAS ÅRSREDOVISNING 2013 (och på sista sidan en jämförelse mellan bokslutet 2013 och den rambudget som Stora

Läs mer

Är Validus på väg att köpa ut Bringwell från börsen samt även ta över Life?

Är Validus på väg att köpa ut Bringwell från börsen samt även ta över Life? Är Validus på väg att köpa ut Bringwell från börsen samt även ta över Life? Utveckling/Produktion/Distribution Återförsäljarnät/Kundkännedom Bakgrund 1999 startade Validus upp Lifekedjan 2006 köpte investmentbolaget

Läs mer

Intäkter, periodisering och eget kapital. Anna Karin Pettersson Lektion 7

Intäkter, periodisering och eget kapital. Anna Karin Pettersson Lektion 7 Intäkter, periodisering och eget kapital Anna Karin Pettersson 2016-05-09 Lektion 7 1 Litteratur: Marton kapitel 4 och 5 FARs samlingsvolym Jonäll och Lumsden kapitel 4 och 7 (+ motsvarande kapitel i övningsboken).

Läs mer

Bokslutskommuniké Delårsrapport juli - dec 2017 Arbona AB (publ) org. nr

Bokslutskommuniké Delårsrapport juli - dec 2017 Arbona AB (publ) org. nr Bokslutskommuniké Delårsrapport juli - dec 2017 Arbona AB (publ) org. nr 556541-8869 Januari December 2017 Koncernens omsättning uppgick till 74,5 MSEK (26,5) Koncernens rörelseresultat uppgick till -3,8

Läs mer

I n f o r m a t i o n o m a k t i e o p t i o n e r

I n f o r m a t i o n o m a k t i e o p t i o n e r I n f o r m a t i o n o m a k t i e o p t i o n e r Här kan du läsa om aktieoptioner, och hur de kan användas. Du hittar också exempel på investeringsstrategier. Aktieoptioner kan vara upptagna till handel

Läs mer

Handlingar inför årsstämman 2015 i. Dialect AB (publ), 556515-2310. onsdagen den 20 maj 2015

Handlingar inför årsstämman 2015 i. Dialect AB (publ), 556515-2310. onsdagen den 20 maj 2015 Handlingar inför årsstämman 2015 i, 556515-2310 onsdagen den 20 maj 2015 Preliminär dagordning för årsstämma med aktieägarna i, onsdagen den 20 maj 2015 kl. 11.00 på Radisson Blu Royal Park Hotel, Frösundaviks

Läs mer

Investeringsaktiebolaget Cobond AB. Kvartalsrapport december 2014

Investeringsaktiebolaget Cobond AB. Kvartalsrapport december 2014 Investeringsaktiebolaget Cobond AB Kvartalsrapport december 2014 INNEHÅLL Huvudpunkter 3 Nyckeltal 3 Aktiekurs och utdelningar 4 Allmänt om bolaget 6 2 KVARTALSRAPPORT DECEMBER 2014 HUVUDPUNKTER Aktiekursen

Läs mer

Faktureringen under tredje kvartalet uppgick till 6,5 MSEK (2,5 MSEK), vilket är en ökning med 4,0 MSEK (156 %).

Faktureringen under tredje kvartalet uppgick till 6,5 MSEK (2,5 MSEK), vilket är en ökning med 4,0 MSEK (156 %). NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr 556529-9293 Delårsrapport 1/1 30/9 2012 Faktureringen under tredje kvartalet uppgick till 6,5 MSEK (2,5 MSEK), vilket är en ökning med 4,0 MSEK (156 %). Resultat efter skatt

Läs mer

Borås Kvartalsredogörelse EatGood Sweden AB Kvartal 1, 1 januari - 31 mars 2017

Borås Kvartalsredogörelse EatGood Sweden AB Kvartal 1, 1 januari - 31 mars 2017 Borås 20170522 Kvartalsredogörelse EatGood Sweden AB Kvartal 1, 1 januari - 31 mars 2017 Redogörelse första kvartalet 2017 Efter en försening gällande att bli listade på Aktietorget 2016 så är vi nu äntligen

Läs mer

II. IV. Stordriftsfördelar. Ifylles av examinator GALLRINGSFÖRHÖR 12.6.1998. Uppgift 1 (10 poäng)

II. IV. Stordriftsfördelar. Ifylles av examinator GALLRINGSFÖRHÖR 12.6.1998. Uppgift 1 (10 poäng) Uppgift 1: poäng Uppgift 1 (10 poäng) a) Vilka av följande värdepapper köps och säljs på penningmarknaden? (rätt eller fel) (5 p) Rätt Fel statsobligationer [ ] [ ] aktier [ ] [ ] kommuncertifikat [ ]

Läs mer

Teaser APRIL raireinvest.com

Teaser APRIL raireinvest.com Teaser APRIL 2018 raireinvest.com Erbjudandet i Sammandrag Teckningsperiod: Antal aktier i emissionen: Teckningskurs: 3 april 7 maj 10 000 000 aktier 0,41 SEK per aktie Minsta teckningspost: 10 000 aktier

Läs mer

Mirjamsdotter Media. Internet What s in it for you?

Mirjamsdotter Media. Internet What s in it for you? Internet What s in it for you? Sofia Mirjamsdotter Journalist med erfarenhet från radio, teve, tidning och webb Bloggare sedan 2005 Mamma till tre tonåringar Internetnörd Teknikrädd Jag bloggar Mirjamsdotter

Läs mer

Informationsbroschyr. Till aktieägarna i Global Fastighet Utbetalning 2008 AB gällande föreslagen försäljning av koncernens fastighetsportfölj

Informationsbroschyr. Till aktieägarna i Global Fastighet Utbetalning 2008 AB gällande föreslagen försäljning av koncernens fastighetsportfölj Informationsbroschyr Till aktieägarna i Global Fastighet Utbetalning 2008 AB gällande föreslagen försäljning av koncernens fastighetsportfölj 1 Sammanfattning... 2 2 Bakgrund och inledning... 3 3 Transaktionen...

Läs mer

INBJUDAN Teckning av konvertibla skuldebrev Capillum Holding AB (publ) November 2012

INBJUDAN Teckning av konvertibla skuldebrev Capillum Holding AB (publ) November 2012 INBJUDAN Teckning av konvertibla skuldebrev Capillum Holding AB (publ) November 2012 På Banken kan Du få en sparränta om 0,5% Vi ger Dig en sparränta om 13,25% Bryggfinansiering Emissionshantering Factoring

Läs mer

SÄLJMATERIAL SOM DEL AV TOTALUPPLEVELSEN.

SÄLJMATERIAL SOM DEL AV TOTALUPPLEVELSEN. SÄLJMATERIAL SOM DEL AV TOTALUPPLEVELSEN. PROCESS & ORGANISATION MARKNAD LANSERING METODISKT & LÅNGSIKTIGT FÖRSÄLJNINGSARBETE EFTERMARKNAD TILLTRÄDE WWW.CHOKLADFABRIKEN2.SE ETABLERAD PROCESS MED TYDLIGT

Läs mer

I do for money sattes upp i regi av Åsa Olsson på Dramalabbet under Teater Scenario 2008.

I do for money sattes upp i regi av Åsa Olsson på Dramalabbet under Teater Scenario 2008. I do for money sattes upp i regi av Åsa Olsson på Dramalabbet under Teater Scenario 2008. (journalist) och (sexsäljare) befinner sig i en bar i Pattaya, Thailand. En intervjusituation. och det va som om

Läs mer

Investeringsaktiebolaget Cobond AB

Investeringsaktiebolaget Cobond AB O B L I G O I N V E S T M E N T M A N A G E M E N T Investeringsaktiebolaget Cobond AB Kvartalsrapport mars 2015 Innehåll Huvudpunkter 3 Nyckeltal 3 Allmänt om bolaget 4 Aktiekurs och utdelningar 4 Kursutveckling

Läs mer

Under en polerad yta om etiska fonder och smutsiga pengar

Under en polerad yta om etiska fonder och smutsiga pengar om etiska fonder och smutsiga pengar Joakim Sandberg, doktorand i praktisk filosofi Under de senaste åren har allt fler organisationer och finansinstitut börjat intressera sig för etiska frågor i samband

Läs mer

Agnes, Moa och momsen

Agnes, Moa och momsen Agnes, Moa och momsen Oskar Henkow Agnes, Moa och momsen av Oskar Henkow Oskar Henkow Björkvägen 3 23737 Bjärred Sverige Bjärred/Lund, 2 augusti 2017 3 Förord Denna lilla framställning utgör enklast möjliga

Läs mer

Bokslutskommuniké Delårsrapport juli - dec 2016 Arbona AB (publ) org. nr

Bokslutskommuniké Delårsrapport juli - dec 2016 Arbona AB (publ) org. nr Bokslutskommuniké Delårsrapport juli - dec 2016 Arbona AB (publ) org. nr 556541-8869 Januari December 2016 Koncernens omsättning uppgick till 26,7 MSEK (0) Koncernens rörelseresultat uppgick till 2,9 MSEK

Läs mer

Pressrelease

Pressrelease INNEHÅLL VD har ordet 3 Finansiell översikt med resultaträkning 4 Bolagets balansräkning Bolagets kassaflöde Kommentarer till den finansiella utvecklingen 5 6 7 Aktiekapital och ägarförhållanden 8 Styrelsen

Läs mer

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer.

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Snabbare. Säkrare. Billigare. Varför har inget tänkt på det här tidigare? Lösningen är så enkel och så smidig att man undrar. Så här ligger det till. En del

Läs mer

Nu ännu mer utvecklat och effektivt. Mindre jobb, fler kunder och bättre betalt! Kroppsterapeuternas unika marknadspaket är här!

Nu ännu mer utvecklat och effektivt. Mindre jobb, fler kunder och bättre betalt! Kroppsterapeuternas unika marknadspaket är här! Nu ännu mer utvecklat och effektivt. Mindre jobb, fler kunder och bättre betalt! Kroppsterapeuternas unika marknadspaket är här! Behandla dina kunder väl! Tycker du att det är svårt med marknadsföring?

Läs mer

Alla kan äga. Alla kan bidra. Alla är välkomna.

Alla kan äga. Alla kan bidra. Alla är välkomna. Alla kan äga. Alla kan bidra. Alla är välkomna. På Pepins är alla delägare lika värdefulla. Tillsammans demokratiserar vi riskkapitalinvesteringar och entreprenörskap. Nu kan vem som helst med 500 kr till

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret 2012

Årsredovisning för räkenskapsåret 2012 1(9) Ideonfonden AB Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2012 Styrelsen och verkställande direktören avger följande årsredovisning. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 3 - balansräkning

Läs mer

L.9 Eget kapital, Obeskattade reserver och Skatt Litteratur:

L.9 Eget kapital, Obeskattade reserver och Skatt Litteratur: L.9 Eget kapital, Obeskattade reserver och Skatt Litteratur: FARs samlingsvolym Jonäll och Lumsden: Kap 4 sid 63 73, Kap 5 sid 84-87 Bergevärn mfl.: Övningar 4.1 4.11, 5.6 5.12 Inkomstskattelag (IL) kap

Läs mer

Bokslutskommuniké januari-december 2018

Bokslutskommuniké januari-december 2018 Bokslutskommuniké januari-december 2018 Oktober-december 2018 (jämfört med oktober-december 2017) Omsättningen för perioden uppgick till 2 013 KSEK (1 322), en ökning med cirka 52 procent jämfört med samma

Läs mer

O B L I G O I N V E S T M E N T M A N A G E M E N T

O B L I G O I N V E S T M E N T M A N A G E M E N T O B L I G O I N V E S T M E N T M A N A G E M E N T US Opportunities AB Kvartalsrapport september 2015 INNEHÅLL Huvudpunkter 3 Nyckeltal 3 Beräknat värde per aktie och utdelningar 4 Kursutveckling 4 Drift

Läs mer

Redogörelse för de första 9 månaderna 2014

Redogörelse för de första 9 månaderna 2014 Redogörelse för de första 9 månaderna 2014 Malmö, 28 november 2014 - Mobile Loyalty, som utvecklar och säljer online och mobila annonslösningar, (AktieTorget "MOBI") ("Bolaget") meddelar idag en redogörelse

Läs mer

O B L I G O I N V E S T M E N T M A N A G E M E N T

O B L I G O I N V E S T M E N T M A N A G E M E N T O B L I G O I N V E S T M E N T M A N A G E M E N T US Recovery AB Kvartalsrapport mars 2015 Innehåll Huvudpunkter 3 Nyckeltal 3 Aktiekurs och utdelningar 4 Kursutveckling 5 Drift och förvaltning 5 Portföljöversikt

Läs mer

Sport Sponsor i Kristianstad AB (publ)

Sport Sponsor i Kristianstad AB (publ) 1 (8) Sport Sponsor i Kristianstad AB (publ) Delårsrapport för perioden -01-01-- -09-30 Kort om delårsperioden, jan sept Bolaget har inte haft några intäkter under perioden. Verksamheten startade under

Läs mer

Samtalskampanjen - Samtalet vid dörren

Samtalskampanjen - Samtalet vid dörren Val 2014 Samtalskampanjen - Samtalet vid dörren För dig som valarbetare 2 (5) Valstrategin Vår berättelse kan vara bra att använda som en plattform till de samtal som genomförs vid dörren. Väck intresse:

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

Dessa bilder visades på det allmänna informationsmötet den 28 februari på Forum.

Dessa bilder visades på det allmänna informationsmötet den 28 februari på Forum. Dessa bilder visades på det allmänna informationsmötet den 28 februari på Forum. För ev frågor och intresseanmälningar för köp av aktier kontakta någon i arbetsgruppen. Vi ser fram mot att kunna bilda

Läs mer

HANDLEDARE: Jonny Pedersen Datum: (Detta skrevs i November 09)

HANDLEDARE: Jonny Pedersen Datum: (Detta skrevs i November 09) DOKUMENTATIONER IDÈSKISS ÄMNESOMRÅDE: Webbdesign och marknadsföring HANDLEDARE: Jonny Pedersen Datum: (Detta skrevs i November 09) Min idéskiss: Jag ska skapa en hemsida vars syfte är att tjäna pengar.

Läs mer

Aktiesparprogrammet Attendo+ Attendo AB

Aktiesparprogrammet Attendo+ Attendo AB Aktiesparprogrammet Attendo+ Attendo AB Detta är Attendo+ Attendo+ är ett aktiesparprogram. Du som medarbetare avstår en del av din lön för att köpa Attendo-aktier. Om du fortfarande är anställd efter

Läs mer

Jays - Företagets bästa kvartal

Jays - Företagets bästa kvartal Jays - Företagets bästa kvartal I oktober i fjol lanserade Jays sin nya hörlur - a-jays Five - individuellt anpassad för Android, ios samt Windows Phone. Oktober var sista månaden i kvartal två 2013, vilket

Läs mer

Delårsrapport för Xavitech AB (publ)

Delårsrapport för Xavitech AB (publ) T.+46(0) 611 55 61 00 F.+46(0) 611 78 25 10 E.info@xavitech.com W.xavitech.com Delårsrapport för Xavitech AB (publ) Januari september Nettoomsättningen ökade med 147 % till 5 196 tkr (2 105 tkr) Försäljningen

Läs mer