CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3"

Transkript

1 CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa i kartonger under trappan i B-huset. Saknar ni något så titta gärna där. Sommarstängt Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha sommarstängt v KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 12/5 (skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag: 9/6 Föräldraråd Likabehandlingsråd Uppdaterat kalendarium- Var uppmärksamma på att det är en del förändringar i kalendariet. Skolmaten App- Skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. Nötfri skola - Vi vill påminna om att Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. Vid sjukanmälan på sjukanmälanstelefonen tar vi enbart emot sjukanmälan. Behöver ni kontakta oss med anledningar av hämtningar och dylikt ringer ni till arbetslagets telefon. För att vi ska kunna sjukanmäla era barn behöver ni tydligt säga dagens datum, klass, arbetslag och barnet namn. Vid de tillfällen som detta inte framgår kan ni bli uppringda trots att ni ringt in, på grund av att personalen på expeditionen inte kan lägga in frånvaron på Skolwebben Nummer till sjukanmälan på telefonnummer anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Expeditionen lyssnar av och lägger in sjukanmälan direkt på skolwebben. Detta innebär att ni behöver lämna information i en viss ordning för att förenkla hanteringen av sjukanmälan. Ordningen är: datum, klass, avdelning, elevens namn. Kontakta skolan numret är endast till för sjukanmälan och lyssnas bara av kl varje morgon. Behöver ni komma i kontakt med skolan eftermiddagstid ringer ni på våra arbetslagstelefoner. Vi reserverar oss för att det kan ske vissa ändringar i kalendariet Telefonnummer till skolan A-huset plan 1: (Citron 3a, Mango 4a och Fritids 3:or) A-huset plan 2: (Vinbär 3c, Vinbär 3d, Mango 4d och Fritidsklubben) Citron B-huset: (förskoleklass Citron, Citron 1a, Citron 2a, Citron 3b) Vinbär B-huset: (förskoleklass Vinbär A, Förskoleklass Vinbär B, Vinbär 1b, Vinbär 2b)

2 Paviljongen plan 1: (Mango 6) Paviljongen plan 2: (Mango 5a, Mango 5b) Fritidshem Treornas fritidshem A-huset Hej! Vi på treornas fritids hoppas att ni haft en trevlig Valborg och första maj. I tisdags hade vi ett mini spa i ateljén. Dom som ville kunde få sina naglar målade. Vi var både inne och ute och lekte. Utomhus kunde barnen lära sig att gå på lina och spela utomhusschack. Kul! I onsdags var vi ute på skolgården och de som ville kunde vara inne i ateljén och pyssla. Senare var det dags för kör som vanligt, 15:00-16:00. I torsdags gick vi upp med några barn till fotbollsplanen och spelade match. Dom som var kvar på skolan var ute och lekte på skolgården. Man fick även vara i ateljén och pyssla. Veckan avslutade vi med frisör utomhus samt film! Nästa vecka händer följande: Måndag Just Dance, innelek och charader. Tisdag Fritidshemmensdag på skolgården! Onsdag Innelek, ateljén, utelek och kör. Torsdag Ateljén, utelek och schack. Fredag SKOLAN STÄNGD! Vi är ute på skolgården efter mellanmålet innan aktiviteterna drar igång. Ring på telefonnummer: för att få tag på oss under fritidstid. Vi har även startat en blogg om 3:ornas fritids som heter: På fredagar kommer Söderbasket hit och håller i träningar kostnadsfritt. Detta sker från 15:00 (Från och med v. 10). Glöm inte att fylla i och lämna in sommarlovslapparna! Trevlig helg önskar Batoul, Manuela, Veronica & Ximena. F-2 fritidshem B-huset Hej igen och välkomna ännu en gång till vår fritidsverksamhet. Det här är vad som har hänt den här veckan! I tisdags var vi i äventyrsparken. Om man ville kunde man leka Benknäckaren och spela terrängfotboll eller annan frivillig lek i skogen och parken. I onsdags pysslade vi med pärlor och gjorde bland annat egna nyckelringar. I torsdag fick eleverna välja på att vara ute eller inne och leka och många valde att vara ute i del härliga vädret.

3 Idag fredag har vi haft premiärfilmvisning för filmerna som gjordes i elevens valgruppen Filmskapande. Detta för att uppmärksamma deras arbete men även inspirera varandra. På grund av tillfälliga omorganisationer på fritids kommer vår kollega Dejan från treornas fritids samt några elever från 3B ingå i vårt fritids terminen ut. Många elever känner igen både Dejan och treorna då de ju har sitt klassrum på vår avdelning och tillbringar förmiddagarna här. Välkomna säger vi i F-2! För er som är intresserade av lite mer information av vad som händer här på fritids, checka in på vår nya Instagram! För er som inte vet så är Instagram en social plattform som finns på nätet som man kan använda sig av för att skriva på men framförallt lägga upp bilder, vilket passar oss här på Citron just perfekt. Vi har dock valt att göra vår blogg stängd så att bara de som vi väljer ut har möjligheten att läsa och se de inlägg som vi lägger upp. Utöver det så kommer bilderna och texterna framförallt fokusera på de aktiviteter vi gör här på fritids. Det ni söker på är Citronbloggen och så klickar ni på följ knappen. När vi har tid så lägger vi in er i bloggen så att ni kan läsa. Har ni några fler frågor så är det bara att ta det med oss på fritids! Viktigt: Ha gärna identifierbara namn så att vi kan ta reda på vilka det är som söker! Trevlig helg! Wilhelm, Angelina, Melvin, Theodora och Dejan. Förskoleklass Citron Nu har vi börjat träna på sångerna som vi ska sjunga på avslutningen tillsammans med de andra förskoleklasserna. Snart är hela vårt alfabet genomarbetat, i veckan har vi övat på B och P. I matematiken har vi arbetat med begreppen fler och färre vilket är svåra begrepp för många samt siffrorna 3 och 4 Vi har fått besök av brandförsvaret och torsdagens bondgårdsbesök var mycket lyckat. Tisdagen den 9/5 ska vi besöka Gröndals bibliotek. Vi samlas i klassrummet Vi äter lunch på skolan efter besöket. Den 18/5 bjuder vi in föräldrar och syskon för en gemensam picknick. Mer info kommer. Idrott och hälsa 1-3 OBS! Vecka 18 startar utomhus idrotten för samtliga klasser. Åk 1-4samlas i äventyrsparken på första idrottslektionen. Kläder efter väder!!! Tänk på att de elever som har lektioner på fm kan behöva ha mössa och vantar på sig. 1A Citron Svenska Sagoprojektet fortsätter. Vi arbetar med sagans uppbyggnad, skriver egna sagor till bilder och läser. So

4 Vi fortsätter att ta reda på hur det var att leva i Sverige i början på 1900-talet. Vi har bl a skrivit en faktatext om hur det var att gå i skolan på den tiden. Matte: Tisdagens Mattelektion kommer att flyttas till torsdagens två NO-lektioner och tvärt om. På så sätt får 1A 80 minuter sammanhängande NO, vilket funkar bättre praktiskt. Vi har arbetat med hundratavlan och jämna/ojämna tal. Obligatoriska sidor vi arbetat med denna vecka(18)s , Frivilliga: s , Matteboken tillbaka senast onsdag 10/5. Sidor vi arbetar med vecka(19)s , , Frivilliga: s , , stenciler. Jag har börjat screena 1:orna i taluppfattning. När det är klart får ni veta hur erat barn ligger till. Jag har börjat screena 1:orna i taluppfattning. När det är klart får ni veta hur erat barn ligger till. NO: Tisdagens Mattelektion kommer att flyttas till torsdagens två NO-lektioner och tvärt om. På så sätt får 1A 80 minuter sammanhängande NO, vilket funkar bättre praktiskt. Nu har vi dragit igång med Fast eller flytande! Vad är magnetiskt? Musik: Under veckor kommer vi att träna sånger till skolavslutningen. Vi berikar dem med olika rörelser. Vi pratar om folkmusik som en genre och tränar två traditionella folksånger Vår tupp är död och Vem kan segla förutom vind som vi sjunger sedan i kanon. Vi ska prova att skapa ett enkelt musikstycke med rytmorkester med utgångspunkt i en bild. Elever kommer att fortsätta improvisera på pianot och med hjälp av en bild hitta stamtonerna och träna en skala. Vi ska utveckla ensemblespel och prova en folkdans. Drama: Denna vecka har vi tränat på ordklassen verb. Vi har gjort olika improvisationsövningar med verb som utgångspunkt. Vi har även tränat på kreativitet, mod, att titta och tolka det vi ser samt samarbete. Hemuppgifter + allmän information: Till Onsdag 10/5: Läsläxa kapitel 3, samt tillhörande arbetsmaterial.

5 2A Citron. Vi har gjort klart Skolverkets bedömningsstöd i matte den muntliga delen och fortsätter nu med den skriftliga delen. Ni får ta del av resultatet vid höstens utvsamtal. Om det visar sig att det finns någon lucka eller svårighet som vi inte tidigare uppmärksammat så hör jag naturligtvis av mig redan denna termin. Kom ihåg att detta bedömningsunderstöd endast testar taluppfattning. Tex geometri finns alltså inte med. I svenska har vi gjort testen Läst i läsförståelse för att se hur vi arbetar vidare med detta till hösten. Under veckorna kommer det att vara en vikarie för mig Lotta. Skulle det uppstå något som ni känner att ni skulle vilja kontakta mig om så hör gärna av er till Kerstin så tar hon hand om det. Svenska: Vi arbetar med att skriva faktatext om elevernas egna asagudar. Nu är vi inne på det sista kapitlet i Diamantjakten och som avslutning kommer vi att arbeta klart med läsförståelsefrågorna och skriva en bokrecension. Boken skall därmed tillbaka till skolan för avstämning på lån. Kommande veckor när jag är borta arbetar eleverna med att skriva sagor och läsförståelse. Matte Den här veckan har vi arbetat med volym, l och dl. Vi har även pratat om andra slags mått och jämfört volymmått mot längdmått. Alla känner igen volymmåtten och tycker att de är roliga att använda så jag förstår att ni har bra hjälp hemma vid matlagning och bak. Hjälp barnen att komma ihåg sin matteläxa. Den som varit ledig/sjuk behöver också i de allra flesta fall arbeta mer i boken för att tillgodogöra sig/befästa det som vi lärt oss i skolan. SO: I SO kommer vi att arbeta med barn förr i tiden, hur de levde och vilka lekar de lekte för hundra år sedan. Eleverna ser på film och vi diskuterar nu och då. NO: Nästa vecka fortsätter vi vårt arbete med kroppen. Musik: Under v kommer vi att fortsätta arbeta med Astrid Lindgrens sånger. Vi sjunger sånger om sommaren och våren. Elever får välja en låt till skolavslutning och vi ska börja träna den. Elever får kännedom om gånglåtar och vi tränar en av dem : I sommarens soliga dagar. Vi tittar på olika folkdanser och tränar på en dans från Filippinerna. Elever får berika sina kunskaper om olika instrument och noter. Vi fortsätter att spela i ensemble och klappa i takt. Drama: Veckans övningar har fokuserat på vår förmåga att bejaka varandras sceniska idéer i improvisationer. Vi har gjort sagostatyer och testat en rolig övning som heter frys. Vi har då tränat på kreativitet, samarbete, att titta och tolka det vi ser samt improvisation i grupp.

6 Engelska: Pga ändrat schema denna vecka har engelska utgått. SV: Läxfritt MA: Tisdag-Fredag (skolan stängd fredag 12/5, tag med to eller må istället! ) Mattebok 2B blå ruta sid 151,155,159 Hjälp barnen att komma ihåg sin matteläxa. Den som varit ledig/sjuk behöver också i de allra flesta fall arbeta mer i boken för att tillgodogöra sig/befästa det som vi lärt oss i skolan. 3A Citron Hej alla vårdnadshavare! Denna vecka har bjudit på solsken och vilken extra energi vi har fått av den. Den här veckan har vi gått tillbaka till det ordinarie schema, och vi har inte skrivit några nationella prov. Påminnelse till er, nästa vecka är skolan stängd på fredag (12/5). Det är även många föräldrar som undrar om resultaten från nationella proven. Rättningarna är på gång, men vi har fortfarande en del kvar i matematiken (muntliga). När alla prov är rättade och genomförda så kommer jag att lägga in resultaten på skolwebben för er att ta del utav. Det är även många som har undrat om elevernas omdömen, dessa finns även på skolwebben. Info om idrotten: Måndagar = utegympa (kläder efter väder) Ha nu en strålande helg! Varma hälsningar, Felicia Svenska: Tisdagar = innegympa Vi har påbörjat vårt sista projekt, vilket är berättande texter. Vi har gått igenom hur vi bygger upp en berättande text, och hur vi får till den där röda tråden. Matematik: Mitt och elevernas mål är att vi ska räkna klart matteboken innan sommarlovet, så vi fortsätter framåt helt enkelt. Vi har även jobbat med problemlösning tillsammans med division. Veckans mål i matteboken: För att vi ska kunna arbeta framåt nu i matteboken samt att vi i gruppen ska kunna förhålla oss till ett gemensamt tema inom matematiken, är det viktigt att eleverna arbetar mot veckans mål. Blir man inte klar i skolan med målet får man ta hem och arbeta.

7 SO/NO: Vi har börjat med tema mina sinnen och eleverna ska få skapa en egen fakta bok där vi just tar reda på fakta om våra sinnen. Denna vecka har vi fokuserat på hörseln. Engelska: Vi fortsätter med tema this is me, och denna vecka har vi arbetat med hur vi presenterar oss själva och andra när man stöter på en person som inte förstår svenska. Hur gör vi ute i samhället? Musik: Under veckor kommer vi att fortsätta med ukulele och pianoskola. Am och C skalor, ackord C, G och F tränar elever på pianot, ackord D, G och A7 tränar vi på ukulele. Elever får kännedom om rap som en genre. Vi sjunger en sång som är skriven i rapform och elever får skapa en egen låt med hjälp av Ipad och Garage band. Vi fortsätter att träna på skolavslutningssånger. Vi repeterar sång i kanon, begreppen dur och moll, notvärden och olika instrumentgrupper. Drama: Vi fortsätter arbetet med de olika sinnena. Denna vecka har vi haft fokus på synen. Övningen som heter den mänskliga kameran tränar vårt bildminne, samarbetsförmåga samt tillit. Eleverna har fått jobba i par, där den ena varit fotograf och den andra kameran. Kameran har med förbundna ögon letts av fotografen fram till ett föremål. Under 20 sekunder har sedan kameran fått memorera fotot för att sedan rita av bilden tillbaka i klassrummet. Nästa vecka kommer vi att arbeta med luktsinnet som utgångspunkt för olika sketcher. Hemuppgifter: från och med nästa vecka startar vi upp med läxor igen. Fokus kommer vara läsning. 3B Citron Musik: Under veckor kommer vi att fortsätta med ukulele och pianoskola. Am och C skalor, ackord C, G och F tränar elever på pianot, ackord D, G och A7 tränar vi på ukulele. Elever får kännedom om rap som en genre. Vi sjunger en sång som är skriven i rapform och elever får skapa en egen låt med hjälp av Ipad och Garage band. Vi fortsätter att träna på skolavslutningssånger. Vi repeterar sång i kanon, begreppen dur och moll, notvärden och olika instrumentgrupper. Drama: Vi fortsätter arbetet med de olika sinnena. Denna vecka har vi haft fokus på synen. Övningen som heter den mänskliga kameran tränar vårt bildminne, samarbetsförmåga samt tillit. Eleverna har fått jobba i par, där den ena varit fotograf och den andra kameran. Kameran har med förbundna ögon letts av fotografen fram till ett föremål. Under 20 sekunder har sedan

8 kameran fått memorera fotot för att sedan rita av bilden tillbaka i klassrummet. Nästa vecka kommer vi att arbeta med luktsinnet som utgångspunkt för olika sketcher. Engelska Vi arbetar med att vi har enkla dialoger med varandra på engelska. Vi läser enkla engelska texter där vi översätter från svenska till engelska. Hemuppgifter Trevlig helg önskar personalen på Citron!

CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 12/5 (skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.19

VINBÄRSNYTT F-3 v.19 VINBÄRSNYTT F-3 v.19 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa i kartonger under trappan i B-huset. Saknar ni något så

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.18

VINBÄRSNYTT F-3 v.18 VINBÄRSNYTT F-3 v.18 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.20

VINBÄRSNYTT F-3 v.20 VINBÄRSNYTT F-3 v.20 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.23

VINBÄRSNYTT F-3 v.23 VINBÄRSNYTT F-3 v.23 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Vårterminens sista dag 9/6

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 15-16 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa ligger i sopsäckar och i kartonger under trappan i B-huset.

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16

VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16 VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag:

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 14 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 14 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 14 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa ligger i sopsäckar och i kartonger under trappan i B-huset.

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 23

MANGO Åk 4-6 vecka 23 MANGO Åk 4-6 vecka 23 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 13 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 13 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 13 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.14

VINBÄRSNYTT F-3 v.14 VINBÄRSNYTT F-3 v.14 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag:

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (skolan stängd) Kristi himmelsfärd:

Läs mer

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.37

VINBÄRSNYTT F-3 v.37 VINBÄRSNYTT F-3 v.37 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.36

VINBÄRSNYTT F-3 v.36 VINBÄRSNYTT F-3 v.36 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Föräldramöte 7/9 kl. 18.00 19.30 Pedagogiskt forum

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.13

VINBÄRSNYTT F-3 v.13 VINBÄRSNYTT F-3 v.13 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass!

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 21 maj Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 (fritids stängt) Studiedag 9/1 (Fritids öppet)

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.11

VINBÄRSNYTT F-3 v.11 VINBÄRSNYTT F-3 v.11 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM KALENDARIUM Datum för läsårets föräldraråd Dagar då skolan stänger 15:45 4/6 Tack för att ni respekterar tiden Vårterminens sista dag 12/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 7/6 (hela skolan

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.35 Allmän information Vi önskar er varmt välkomna till ett nytt läsår hos oss på Årstadalsskolan!

VINBÄRSNYTT F-3 v.35 Allmän information Vi önskar er varmt välkomna till ett nytt läsår hos oss på Årstadalsskolan! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15.

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha sommarstängt

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året!

VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året! VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet.

KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 45 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 45 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 45 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.13 Allmän information Vi önskar alla en glad påsk och ett härligt påsklov!

VINBÄRSNYTT F-2 v.13 Allmän information Vi önskar alla en glad påsk och ett härligt påsklov! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att

Läs mer

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.11 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.11 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.20 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.20 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 20

MANGO Åk 4-6 vecka 20 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer