STRONGA ETT NÄRA SAMARBETE SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STRONGA ETT NÄRA SAMARBETE SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR"

Transkript

1

2

3 STRONGA ETT NÄRA SAMARBETE Stronga är ett familjeägt företag och ett internationellt erkänt varumärke som är mest känt för sina innovationer inom transportutrustning och dess tillbehör. Vår passion för utveckling och med hängivenhet till Strongas ideal inspirerar oss att ytterligare utveckla dessa egenskaper baserat på vår nära relation med kunder och leverantörer. Vi står till våra kunders förfogande genom att leverera den allra bästa utrustningen, och vi hjälper företag att bli mer produktiva och lönsamma. SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR Stronga arbetar tillsammans med kunderna för att hitta ännu fler flexibla och effektiva lösningar när det gäller transport och dess tillbehör, skräddarsydda lösningar anpassade till de individuella behoven hos varje enskilt företag. I egenskap av att vara ett familjeägt företag kan vi göra långsiktiga investeringar i modern produktionsutrustning och produkter som vi bestämt tror på, samtidigt som en hållbar utveckling leder till förbättring av våra produkter så att de förblir ledande på marknaden. Vi strävar efter att erbjuda konstruktioner med lång livslängd där kunden gynnas i form av ökad tillförlitlighet och prestanda.

4

5 HookLoada DumpLoada SwapLoada BulkLoada Stronga finesser Stronga container Bildgalleri

6

7 KONCEPT: MAXIMAL PRODUKTIVITET OCH FLEXIBILITET Stronga har utvecklat och producerat HookLoada serien som omfattar produkter i världsklass; lastväxlarvagnar och container som kan sättas av på marken, avsedda för professionellt bruk under hela året bland företagare och entrepenörer. Konceptet handlar om att en lastväxlarvagn är så funktionell att den kan hantera hundratals olika applikationer, vilket förbättrar effektiviteten och medför lägre kostnader för transporter under hela året. Att byta container tar mindre än en minut och kan med den unika förmågan hämta containrar med full last från marknivå. Lastväxlarvagnen kan också utföra många andra uppgifter, t.ex användas som en flakvagn, dumpervagn, vakuumtankvagn, spannmålsvagn och mycket mer bara genom att byta container. DET HANDLAR OM EFFEKTIV TRANSPORT Den ekonomiska aspekten talar för sig själv. Varför ska man investera och äga fem olika vagnar när en enda professionell vagn med lastväxlarkrok har tillräckligt med funktioner, och som med lämpliga containrar kan användas av dig året runt med lägre kostnader? Den ökade transportproduktiviteten, driftsäkerheten och prestandan tillsammans medverkar till en mer lönsam affär för våra kunder. Användningsbehoven hos varje kund skiljer sig, men i nedanstående text får du ta del av vissa fördelar som ofta upplevs vid användning av HookLoada system. Den unika flexibiliteten gör HookLoada systemet till en symbol för innovation på transporter inom jordbrukssektorn och erbjuder många möjligheter för kunderna att expandera och utveckla sin verksamhet. Stronga bidrar kontinuerligt till att konstruktionen utvecklas för att möta kundernas efterfrågan på ökad kapacitet för växling och tippning samtidigt som vikten har minskat till följd av den extra starka stålkonstruktionen. Stronga erbjuder sina kunder hela programmet genom att tillverka särskilda containrar anpassade till varje växlarvagn vilket i sin tur åter bidrar till att säkerställa optimal prestanda för kunden.

8 EXTRA HYDRAULIK Det kan monteras extra hydraulik på framändan eller bakändan av växlarvagnen, och detta ger möjligheter att driva hydrauliska funktioner på containern. Den manuella ventilen leder flödet av olja till respektive funktion, vilket gör det möjligt att man minimerar antalet hydraulventiler som behövs på traktorn. TYPE Bruttovikt Vikt (endast chassi) Maximal lyftkapacitet (inkluderat container) Vikt dragkrok Standarddäck Bromsstorlek Elsystem Antal axlar Totalbredd Tippvinkel Container-längd Minimum traktoreffekt Hydraultryck Dragöglans höjd Totallängd Chassisets höjd (standard däck) HL014S 17000kg 3000kg 14000kg 3000kg 500/45 R x V mm mm 100hp 200bar 470mm 6209mm 853mm *Lagliga vikter kan variera beroende på landets lagar. *Alla vikter och mått anges endast som referensvärden och är föremål för regionala lagar och specifikationer. *Specifikation, vikt och lastkapacitet kan variera på de olika modellerna. * Eftersom vi ständigt vill förbättra våra produkter kommer den tekniska produktinformationen endast att vara vägledande. HL180ST 23000kg 5000kg 18000kg 3500kg 560/60 R x V mm mm 150hp 200bar mm 7800mm 1182mm HL250ST 31900kg 6900kg 25000kg 3500kg 560/60 R x V mm mm 200hp 270bar mm 7870mm 1182mm VARNINGSFLAGGA En enkelt men visuellt effektiv varningsflagga som visar föraren hurvida containerns lås är öppet, och om stabilisatorerna baktill är nere. Utmärkande för Stronga produkter är att man fokuserar på säkerheten. Därför är denna funktion viktig för säkerheten och gör manövreringen enklare när man arbetar med HookLoada.

9 FJÄRRKONTROLL Den trådlösa fjärrkontrollen är enkel att använda. Föraren styr växlarvagnens funktioner inifrån hytten och med en räckvidd på upp till 60 meters avstånd. Styrenheten är robust och tillförlitlig, och tillhandahåller en användarvänlig styrning av de hydrauliska funktionerna. METALLSTÄNKSKÄRMAR Som ett tillval kan växlarvagnen levereras med metallstänkskärmar. Detta skyddar containern och växlarvagnen från spill och stänk. Den robusta designen ger en mycket lång livslängd. HARDOX RAM OCH TORN Stronga arbetar kontinuerligt för att minska totalvikten och samtidigt öka lastkapaciteten. För att uppnå detta använder vi Hardox-stål på de mest utsatta områdena hos Hookloada. LÅSVENTILER HookLoada är konstruerad med en rad av hydrauliska låsventiler vilket resulterar i ökad säkerhet för föraren och skyddar växlarvagnen mot användarfel. HYDRAULISKT TORNLÅS Det automatiska ramlåset kopplas in hydrauliskt som en del av lastproceduren så att ramen är säkert låst under tippning. HYDRAULISK CONTAINERLÅS Ett kraftfullt hydrauliskt containerlås låser fast containern till chassiet under transport samt vid tippning. HYDRAULISKA STABILISATORER Dessa hydrauliska cylindrar stabiliserar den bakre axeln. Detta förhindrar att traktorn lyfter under lastning och lossning av tunga containrar. Växlarvagnen kan sedan lossa containern och därmed bidra till en smidig och exakt last- och lossningsprocedur. Dessa hydrauliska stabilisatorer skapar en stadig och stabil växlarvagn. TELESKOPISKT TORN Stronga har specialiserat sig på både vikbara och teleskopiska lyftsystem. Vi kan ge kunderna råd om den bästa lösningen för dem. Det teleskopiska växlartornet är en fördel för större växlarvagnar. Detta beror delvis på viktöverföringen till dragstången, och de kan hantera containrar av olika storlekar.

10

11 EN KRAFTFULL AKTÖR Stronga DumpLoada serien representerar en uppsättning av extremt tåliga dumpervagnar med tippfunktion. Dessa har kapacitet att transportera upp till 30 ton i samband med t.ex jordbruksverksamhet, stentransport, återvinning och byggoch rivningsarbeten. Dessa dumpervagnar har hög hållfasthet och lång livslängd med en självbärande korg. I vagnen har det använts Hardox 450 stålplåt med hög hållfasthet. Detta tillsammans med en väl beprövad konstruktion gör att det blir en lägre vikt och en ökad nyttolast. Detta innebär ökad produktivitet och därmed högre vinster för våra kunder. Stronga har utvecklat korgen så att den ger en överlägsen kapacitet och självrengöring som förhindrar blockering och överbeläggning av material som annars skulle ha minskat kapaciteten. SLITSTARKA LÖSNINGAR VARJE LAST VARJE DAG. Stronga har en historia som kännetecknas av innovation och använder den mest avancerade tekniken som finns på marknaden. Detta för att kunna erbjuda våra kunder de bästa transport och operativa lösningar som ökar lönsamheten även under krävande förhållanden. Designen förbättras kontinuerligt och bidrar till att förbättra kvaliteten på dessa dumpervagnar. Trots sin låga vikt är de konstruerade så att de är tuffa nog att klara extremt hård användning. Både på och utanför vägen får du en komfortabel körupplevelse även vid hög hastighet. Detta blir resultatet av det robusta chassiet i kombination med den kraftiga fjädrande dragstången. 10

12 MANUELL BAKDÖRR Den manuella bakdörren kan öppnas brett vilket möjliggör en fullständig tömning av skrymmande material. Dörren kan tas bort och monteras på dumpervagnens framsida genom att använda lyftöglan som finns monterad på dörren. Fästöglor på insidan gör det lätt att fästa lasten. 11 TYPE Bruttovikt Vikt (endast kaross) Maximal lyftkapacitet Dragstångens maximala vikt Standard hjul/däck Bromsstorlek Elsystem Antal axlar Total bredd Tippvinkel Transportkapacitet Bottenplåt Sidoplåt Total längd Sidhöjd mätt från insidan Totala höjden Totalhöjd maximal tippning DL kg 4000kg 14000kg 3500kg 435/50 R x V mm 55 Ca. 7,5m³ HARDOX 450 HARDOX mm 700mm 1850mm 4967mm * Alla vikter och dimensioner ges endast som referensvärden, och skall ske i enlighet med lokal lagstiftning och relevanta riktlinjer. DL kg 5000kg 16000kg 3500kg 385/65 R x V mm 65 Ca. 9m³ HARDOX 450 HARDOX mm 800mm 2040mm 5917mm DL kg 5500kg 18000kg 3500kg 445/65 R x V mm 65 Ca. 11m³ HARDOX 450 HARDOX mm 1000mm 2300mm 6032mm SCHAKTLÄM Som tillbehör till den manuella bakdörren finns en schaktläm. Den lämmen utgör tillsammans med dörren ovan en effektiv och säker låsning som också skyddar den bakre delen av dumpervagnen under tippning. Denna läm kan även användas med dörren bortplockad.

13 KRAFTFULL TIPPCYLINDER De stora teleskopiska tippcylindrarna kan imponerande nog lyfta upp tippkorgen till en maximal tippvinkel på 65 grader. HALFPIPE-KORG DumpLoada erbjuder både halfpipe (halvmåneformad korg) och fyrkantig korg tillverkad i Hardox i sitt sortiment, vilket ger köparen möjlighet att välja en lämplig lösning för dem. Den valfria hydrauliska baklämmen kan öppnas extremt högt vilket gör det möjligt att tippa ur stora stenblock. KNIVBLADSFORMADE KANTER En smart design av Dumploadas sidolämmar hindrar att lasten stannar kvar på toppen av kanten vid lastning vilket minskar mängden spill under transport. LÅSVENTILER Säkerhetsventiler med låsfunktion som förhindrar att den hydrauliska baklämmen öppnas av misstag under transport. Detta är ett exempel på detaljer hos Stronga som gör Dumploada bättre för användaren. FÖRHÖJNINGSSIDOR Bultbara förhöjningssidor kan levereras av varierande höjd så att kapaciteten ökar vid skrymmande last. SÄKER FÖRVARINGSPLATS Den manuella bakdörren kan fästas på vagnens framsida samtidigt som lasten kan säkras på släpet med hjälp av fästöglor. TRYCKREDUCERINGSVENTIL VID LOSSNING Denna ventil är placerad så att den leder bort oljetrycket från huvudcylindern när Dumploada vagnen är fullt tippad. Detta är ytterligare ett exempel på små detaljer som bidrar till att Dumploadavagnen får en lång livslängd. VARNINGSFLAGGA PÅ SCHAKTLEM Varningssystemet för den bakre luckan är en visuell indikator till föraren som visar öppet eller stängt läge för dörren. 12

14

15 TRANSPORTUTVECKLING SwapLoada systemet är en naturlig utveckling för kunder som behöver förbättra transporteffektiviteten och mångsidigheten på moderna jordbruksföretag. Konceptet är att använda ett avancerat chassi som är utrustat med hydrauliska lyftare vilket möjliggör att chassiet kan användas till flera olika lastbärare. Det är mycket kostnadseffektivt, särskilt för större lantbruksföretag och maskinstationer. Strongas SwapLoada växelvagnssystem gör det möjligt att snabbt, enkelt och säkert demontera och montera olika lastbärare för specifika verksamheter. Varje lastbärare är optimerad för att matcha chassiets kapacitet. När den matchas med stora och moderna traktorer resulterar systemets flexibilitet i en kostnadseffektiv jordbrukstransport med hög kapacitet. TOPPMODERNA Fyra utföranden av chassimodeller finns att tillgå, från 5 till 8 meter. De är utrustade med toppmoderna chassi som har ett minimalt underhåll. Lastbärarbytet är enkelt och kan genomföras på minuter. Det finns ett stort utbud av lastbärare så som tippflak, dumperflak, grönfoderflak och vakuumtank, etc.

16 TIPPCYLINDER Den kraftiga teleskopiska tippcylindern är lätt att koppla in och ur vid flakbyte. T.ex. mellan dumperflak och tippflak. TYPE Chassivikt Teknisk lastvikt Totalvikt Vikt dragkrok Standard däckstorlek Bromsstorlek Elsystem Antal axlar Total bredd Tippvinkel Min. traktoreffekt Standardkapacitet Kapacitet med 300mm förhöjningssidor Kapacitet med 800mm förhöjningssidor Flakhöjd Flaklängd Totallängd Totalhöjd utan förhöjningssidor SL kg 19000kg 22000kg 4000kg 560/60 R x180 12V mm 51º 150hp 22m³ 26m³ 32m³ 1,5m 6032mm 7640mm 2900mm * Lagliga vikter kan variera beroende på landets lagar. * Alla vikter och mått anges endast som referensvärden och är föremål för regionala lagar och specifikationer. SL kg 20000kg 24000kg 4000kg 560/60 R x180 12V mm 51º 170hp 26m³ 32m³ 40m³ 1,5m 7705mm 9110mm 2900mm SL kg 27000kg 31000kg 4000kg 560/60 R x180 12V mm 51º 200hp 30m³ 36m³ 46m³ 1,5m 8705mm 10110mm 2900mm SPANNMÅLSFLAK Det rundade flakets konstruktion erbjuder utmärkt bulktransportkapacitet mellan 20 till 42 m³. Den breda kroppen och den bakre dörrens konstruktion maximerar nyttolasten i förhållande till längden. Många valmöjligheter finns att tillgå så som förhöjningssidor och rullpresenning.

17 HYDRAULISKA LYFTARE De fyra hydrauliska cylindrarna lyfter lastbäraren för att på ett smidigt och enkelt sätt kunna montera och demontera lastbärarens stödben. LASTBÄRARSTÖDBEN Teleskopiska stödben är snabba och lätta att montera genom höjdjustering. Det tillåter att lastbäraren snabbt och säkert kan bytas även om marken inte är plan. HYDRAULANSLUTNINGAR Vid den bakre delen på SwapLoada chassiet kan man säkert och snabbt ansluta hydraulik till respektive lastbärare. SWAPLOADA CHASSI Det mångsidiga och slitstarka chassiet tillåter snabb och säker transport med ett stort urval av tillvalsutrustning och modeller allt från 5 meter upp till 8 meters längd. DUMPERFLAK Den tuffa och robusta lastbäraren klarar av att hantera sand, grus och sten och är utformad med Hardox plåt och med olika alternativ av baklämmar. HALFPIPE DUMPERSFLAK Professionell Hardox Halfpipe dumpersflak med hydraulisk bakläm för effektiv material transport och med en lång livslängd. VAKUUMTANKAR Vakuumtankar finns att tillgå från upp till liter med pålitliga pumpar och inbyggda säkerhetsfunktioner. Nedmyllningssystem finns också att tillgå. ETT FLAK FÖR MÅNGA ÄNDAMÅL Kraftig flakbyggnation som erbjuder flexibilitet vid bal, pall, gödsel och allmän transport.som tillval finns timmerstöttor för virkestransport.

18

19 VÄRLDSLEDANDE INNOVATION OCH PRESTANDA Stronga konstruerar och tillverkar några av de mest avancerade och innovativa transportlösningarna inom jordbrukstransporter som finns på marknaden idag. Att kombinera avancerad chassidesign med professionella rundade flak gör det möjligt för BulkLoada vagnen att erbjuda hög prestanda både i fält och på vägen. EN NY GENERATIONS VAGNTEKNIK Bulkloada är en kapabel och överlägsen aktör med en lastkapacitet som är klassledande. Den hanterar det ökande avståndet från fält till lager i det stora moderna jordbruket med lätthet. Sju modeller i premiumklassen finns att tillgå allt ifrån 14 upp till 42 kubikmeter. Alla med den senaste tekniken inom chassi- och karosskonstruktion inklusive omfattande användning av höghållfast stål för att ge större nyttolaster till reducerade taravikter. Intelligenta konstruktionslösningar från Stronga maximerar vagnens kapacitet för att få ökad effektivitet i det moderna jordbruket. Andra fördelar blir minskad bränsleförbrukning per transporterat ton, minskad arbetskraft och minskade traktortimmar. Användbara alternativ ger kunderna möjlighet att skräddarsy vagnens specifikationer till varje enskilt företags behov. Så varför köra vanliga vagnar när din nästa vagn kan vara en BulkLoada?

20 TREVÄGSTIPP Detta alternativ ger möjlighet att tippa ur lasten från endera sidan eller från baksidan av vagnen och är idealisk för användning i låga byggnader och inom andra områden där höjden är begränsad. TYPE Chassivikt Teknisk lastvikt Totalvikt Vikt dragkrok Standard däckstorlek Bromsstorlek Elsystem Antal axlar Total bredd Tippvinkel Min. traktoreffekt Standardkapacitet Kapacitet med 300mm förhöjningssidor Kapacitet med 800mm förhöjningssidor Flakhöjd Flaklängd Totallängd Totalhöjd utan förhöjningssidor BL kg 19000kg 22000kg 4000kg 560/60 R x180 12V mm 51º 150hp 22m³ 26m³ 32m³ 1,5m 6032mm 7640mm 2900mm * Observera! Flaken kan anpassas i den höjd som du kan behöva. Kontakta oss för att diskutera dina behov. * Alla vikter och mått anges endast som referensvärden och är föremål för regionala lagar och specifikationer. BL kg 20000kg 24000kg 4000kg 560/60 R x180 12V mm 51º 170hp 26m³ 32m³ 40m³ 1,5m 7705mm 9110mm 2900mm BL kg 27000kg 31000kg 4000kg 560/60 R x180 12V mm 51º 200hp 30m³ 36m³ 46m³ 1,5m 8705mm 10110mm 2900mm HYDRAULISK BAKLÄM Baklämmens utformning är utrustad så att den öppnas i sin fulla bredd. Denna innovativa lösning gör att kapaciteten maximeras. Baklämmen är dessutom utrustad med en hydraulisk lockout ventil som förhindrar oavsiktlig lämöppning under transporten.

21 RULLPRESENNING SPANNMÅLSLUCKA FRÄMRE PLATTFORM AVTAGBARA LÄMMAR Skydda din gröda från väder och vind med Stronga rullpresenning som är tillverkad av högblank PVC-folie. Den är enkel och snabb att använda, och hela enheten kan avlägsnas när inte behov föreligger. Den stora spannmålsluckan i baklämmen är standard och kan låsas i valfri position vilket ger föraren full kontroll över flödet. Som tillbehör finns en frontmonterad plattform med skyddsräcken vilket möjliggör provtagning och inspektion av grödorna enklare. Tillbehöret avtagbara lämmar möjliggör att omvandla BulkLoada till en flakvagn på bara ett par minuter. MONTAGE PLATTA FÖR TYP VBG DRAG Kraftig montageplatta för typ VBG drag som möjliggör att ytterligare släpvagnar kan tillkopplas. INSPEKTIONSFÖNSTER Vagnen kan utrustas med ett rejält inspektionsfönster som ger utmärkt sikt från förarplatsen. Inspektionsfönstret kan förses med ett löstagbart metallgaller för extra skydd. FÖRHÖJNINGSSIDOR Förhöjningssidorna är lätta att skruva på och ta bort. Dessa förhöjningssidor tillåter ökad kapacitet för transport av lätta skrymmande material såsom t.ex. Gräsensilage. HYDRAULISK FYLLNADSSKRUV Utöka användandet av din Bulkloadavagn med denna hydrauliskt drivna fyllnadsskruv. Den kan användas vid bl.a. utfodring av djur samt till utsäde och gödning.

22 FJÄDRANDE DRAG Fjädrande drag och en utmärkt viktfördelning ger en bekväm transport och skyddar traktorn mot häftiga stötar även under höga hastigheter. Höjdjustering av dragöglan gör det möjligt för föraren att hitta den perfekta markfrigången anpassat för traktorn. SLANGHÅLLARE Alla slangar och ledningar lyfts upp från draget så att det skyddas mot skador. Med hjälp av den funktionella hållaren på den främre delen av Dumploadavagnen är du också garanterad en ren och välorganiserad förvaring av kopplingar medan vagnen är frånkopplad från traktorn. CENTRALSMÖRJNING Automatisk centralsmörjning är extrautrustning. Den elektroniska centralsmörjningen fungerar automatiskt och säkerställer att rätt mängd smörjmedel levereras till varje smörjpunkt enligt en förprogramerad intervall. Detta kan manövreras manuellt. HYDRAULISK LASTAVKÄNNARE Som tillval kan vagnen levereras med ett sensorsystem som känner av fjädringens belastning och justerar bromskraften därefter. Detta resulterar i bättre samspel mellan däcken och bromsarna samt i ökad säkerhet för det hydrauliska bromssystemet. FJÄDRING Bladfjädring ger en utmärkt förarkomfort i all terräng, och axlarna på alla våra växlarvagnar har individuell fjädring. Luftfjädring och axellyft är valfri extrautrustning. STYRAXLAR Både medstyrande och tvångsstyrda styraxlar kan levereras och de minskar slitaget på däcken. Dessutom förbättras manövrerbarheten på större växlarvagnar. LUFTFJÄDRING Vägvänlig luftfjädring kan levereras och gör det möjligt med höjdjustering och stötdämpning. BROMSSYSTEM Beroende på kundens behov och önskemål kan växlarvagnarna levereras med hydrauliska, luft-baserade eller dubbla bromssystem. Luftbromssystem har Wabco ALB sensorer som registrerar lastens vikt och gör det möjligt att bromsa effektivt oberoende av belastning. 21

23 HYDRAULISKT STÖDBEN Ett robust och tåligt hydraulisk stödben som också är kraftfullt nog för att höja växlarvagnen med full last till rätt monteringshöjd för alla typer av traktorer. ELSYSTEM Det elektriska systemet finns i täta ledningar. Uttag för LED, sidoljus som är monterade fram- och baktill är en del av standardutrustningen. De har skyddsgaller som skyddar ljuset på baksidan. Backljus med LED-lampor finns som extra tillval. HARDOX 450 STÅLPLÅT Hardox kombinerar hårdhet, styrka och hållbarhet. Det är därför Stronga använder HARDOX 450. HARDOX 450 är 13% starkare än standard HARDOX 400 och är upp till 50% starkare än vanligt stål. Detta ger kunderna fördelar så som minskad vikt vilket ökar nyttolasten. Dessutom är vagnarna tillverkade i solida konstruktioner med lång livslängd och av slitstarka material. DÄCKUTRUSTNING Stronga utrustas med radialdäck av hög kvalitet som standardutrustning, men det finns andra däck i en rad olika storlekar och mönster. Allt efter kundens behov och önskemål BAKRE STÖTFÅNGAREN Den robusta bakre stötfångaren skyddar bakändan på vagnen under backning, men den kan lätt tas bort om behov föreligger. FÄSTPLATTA FÖR DRAG BAK Den robusta monteringsplattan gör det möjligt att kunna montera en mängd olika automatiska och manuella drag. Dessa kan monteras tillsammans med bromsuttag och eluttag. LYFTBARA AXLAR Stronga kan erbjuda lyftbara axlar som extra tillval för kunder som väljer luftfjädring. Detta minskar slitage på däck och bränsleförbrukningen när vagnen körs utan last. BULTMONTERADE DRAGÖGLOR En fastsvetsad monteringsplatta från "Scharmüller" ger många placeringmöjligheter. Detta ökar flexibiliteten genom att kunderna enkelt kan ändra bulthål till dragögla och för att justera för optimal transporthöjd. Detta gynnar kunderna eftersom ett antal fordon med olika draghöjder kan användas för att dra växlarvagnen.

24

25 KÄRNVÄRDENA I UTFORMNINGEN AV LASTVÄXLARCONTAINRAR Själva hjärtat hos Stronga består av ett team utmärkta designers som har en passion att producera containerlösningar till våra växlarvagnar som håller absolut världsklass. Vi bryr oss om vad vi gör och är stolta över våra produkter. Vi fäster stor uppmärksamhet på detaljer i vår produktion och vill erbjuda containerlösningar av hög kvalitet till rimliga priser. Med vår breda erfarenhet hjälper vi våra kunder att välja containrar i rätt storlek och av rätt prestanda. Dessa är väl lämpade växlarvagnar som används inom jordbruk, avfall, skogsbruk och byggbranschen. SKRÄDDARSYDDA CONTAINER-LÖSNINGAR Vi har stor tro på principerna och effektiviteten i våra växlarvagnar som vi erbjuder våra kunder. Som ett resultat av våra (FEM)- analyser(finite element method) och stressprogramvara kombinerat med vår erfarenhet och omfattande tester, kan vi förstärka de kritiska delarna i konstruktionen. Detta är gjort med extra starkt stål. Det ger större dynamisk styrka, hållbarhet och lättare konstruktioner. Vi är ständigt i kontakt med produktionsteamet under hela designprocessen,speciellt när det gäller skräddarsydda enheter där kundens specifika behov är a och o. Container

26 OLIKA TYPER AV LASTVÄXLARDÖRRAR/LUCKOR Hydraulisk baklucka Dubbeldörrar Schaktläm, bakdörr Hydraulisk schaktläm Manuell schaktläm Topphängd baklucka Kombinationsbaklucka

27 LASTVÄXLARFLAK Stronga visar vägen när det gäller att sätta nya standarder gällande design och kvalitet av lastväxlarcontainrarna. Vi använder alltid det bästa i n o m m o d e r n containerdesign för att kunna erbjuda våra kunder det allra bästa. Hållfastheten i stålet och tjockleken varierar beroende på vilket användningsområde containern ska ha. MASKINFLAK Stronga har designat och tillverkat ett brett utbud av maskinflak med olika längd och styrka. Dessa kan användas för maskintransporter och till annan transport. SCHAKTFLAK Ett extremt robust flak som är avsett för transporter av tunga laster såsom stenmaterial, återvinning, anläggning eller rivningsarbeten. Detta flak ger maximal styrka och hållbarhet och är av en självbärande konstruktion. SKOGSBRUKFLAK Detta flak är utformat för att f l y t t a t u n g a anläggningsmaskiner och bygger på ett förstärkt chassi. Dessutom kommer det med löstagbara delar som gör det lämpligt för timmertransport. UNIVERSALFLAK Detta flak är extremt mångsidigt och lämpar sig för många ändamål. Detta beror på att det kan vara u t r u s t a t m e d gångjärnsförsedda ben i den önskade höjden. De kan kan tas bort helt om man vill. Det kan användas både som ett lastväxlarflak med låga sidor, samt som ett plant flak avsedd för transport av lastpallar, maskiner, utrustning och mycket mer. FLAK FÖR SÄRSKILDA ÄNDAMÅL Stronga har erfarenheten och produktionskapaciteten som behövs för att producera flak i enlighet med kundernas speciella krav. Inklusive ventilerade behållare för l a g r i n g a v jordbruksprodukter (t.ex. majs) och "walking floor" behållare för flis och komposttransporter.

28 HookLoada vagn HL180ST med DumperFlak HookLoada vagn HL014S modell HookLoada vagn HL180ST modell HookLoada vagn HL250ST modell

29 DumpLoada vagn DL700 modell SwapLoada vagn SL600 modell DumpLoada halfpipe vagn DL1000 modell BulkLoada vagn BL600 modell

30

31 VI HÅLLER DIG IGÅNG Vår uppgift är att utforma produkter med hög hållfasthet och lång livslängd. Dessutom med ett minimalt behov av underhåll. Detta uppnås genom att använda komponenter av högsta kvalitet och genom att kontinuerligt förbättra designen. Detta minskar kostnaderna för service och driftstopp för våra kunder. Det är därför alla de komponenter som används i våra produkter är väl tilltagna. Detta för att säkerställa överlägsen tillförlitlighet och därmed minimala driftskostnader. Vi arbetar systematiskt med vårt nätverk av leverantörer för att erbjuda våra kunder en produkt som stärker deras förmåga att få jobbet gjort. NÖJDHET Kunderna förväntar sig och kräver bättre prestanda och högre tillförlitlighet än någonsin tidigare. För att uppnå detta är det viktigt att du som kund förstår hur viktigt det är att investera i den bästa kvalitet som de ekonomiska förhållandena tillåter. Våra produkter är kända för sin överlägsna kvalitet. De drar också nytta av ett gott rykte som vi har lagt grunden för genom riktigt hårt arbete. Vi värdesätter våra kunder och strävar efter att erbjuda förstklassig service genom att vara uppmärksam på detaljer, så att driftstopp minimeras. Kunder som beställer våra produkter kommer garanterat att uppleva en nöjdhet med sin Stronga produkt.

32 Kontor i Storbritannia Stronga Ltd. Ashendene Farm White Stubbs Lane Bayford Herts SG13 8PZ Tlf: Faks: E-post: info@stronga.co.uk Kontor i Europa UAB Stronga Serksnenai km Serksnenai sen Mazeikiai raj LT Lithuania Tlf: Faks: E-post: sales@stronga.lt

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet PALIFT Lastväxlare Kundernas behov är vår prioritet TELESCOPIC T 17 T 20 T 22 Den kraftiga allväxlaren Våra lastväxlare är kända för optimal balans mellan vikt och lyftkapacitet såväl som för det utmärka

Läs mer

Vagnar WECKMAN. och vägg med ISO 9002 kvalitets system.

Vagnar WECKMAN. och vägg med ISO 9002 kvalitets system. WECKMAN Vagnar Weckman Steel Oy är ett finskt privatägt aktiebolag med mer än 50 års erfarenhet. Weckman tillverkar traktorvagnar, maskinhallar/garage, och plåtprodukter till tak och vägg med ISO 9002

Läs mer

Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare

Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare Produktbroschyr Hiab Multilift XR ger dig ett enastående utförande Maximera din mångsidighet Montering av Hiab Multilift XR lätta lastväxlare på vilken lastbil

Läs mer

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet.

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. Beprövade produkter utvecklade för säkra och lönsamma transporter. Världsledande produkter. ExTe Fabriks

Läs mer

Entreprenadvagnar Extra kraftig konstruktion

Entreprenadvagnar Extra kraftig konstruktion Entreprenadvagnar Extra kraftig konstruktion Unitransporter Tippbara maskintransportvagnar i kraftig konstruktion för transporter av trädgårdsmaskiner, cementblandare, entreprenadmaskiner m.m. Vagnarna

Läs mer

Nr 12-2012 årgång 19. Traktor med vagn. i stället för dumper ENERGI. Din ENTREPRENADtidning inom Anläggning, bygg, PARK och Grönyta

Nr 12-2012 årgång 19. Traktor med vagn. i stället för dumper ENERGI. Din ENTREPRENADtidning inom Anläggning, bygg, PARK och Grönyta Nr 12-2012 årgång 19 Traktor med vagn TEMA: ENERGI i stället för dumper Din ENTREPRENADtidning inom Anläggning, bygg, PARK och Grönyta 32 CONPOT TESTAR AV FILIP NILÉHN Att köra med dumpervagn och traktor

Läs mer

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet Produktbroschyr Förbättra effektiviteten, transportera mer last och minska miljöpåverkan Lastväxlaren Hiab Multilift XR18SL Pro Future passar perfekt

Läs mer

Gn-sAtELLit. Öka din flexibilitet med Gn-Satellit

Gn-sAtELLit. Öka din flexibilitet med Gn-Satellit Gn-sAtELLit Öka din flexibilitet med Gn-Satellit Gn-sAtELLit en perfekt lösning för trånga gator och stadskärnor. ett brett sortiment för små bilar från 1,8 ton till 7,5 ton. Aggregaten går att använda

Läs mer

HIAB 220 C Kapacitet 21 tm

HIAB 220 C Kapacitet 21 tm HIAB 220 C Kapacitet 21 tm Produktbroschyr www.hiab.se För hastighet och effektivitet HIAB 220 C tillhandahåller prestanda Den enastående HIAB 220 C kombinerar kraften och styrkan hos en större kran med

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA

PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA PRESENTATION AV MOFFETT M5 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA PRODUKTBROSCHYR M5 MÖT DEN NYA GENERATIONENS MOFFETT M5 NX Produkterna som visas i den här broschyren ingår i Hiabs globala produktsortiment. Avvikelser

Läs mer

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare DESIGNADE AV NORDISKA LANTBRUKARE KONSTANT UTVECKLING AV VAGNARNA MI tippvagnsprogram består i dag av 5 serier av tippvagnar med lastkapacitet på

Läs mer

TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN

TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN MER ÄN BARA EN SLÄPVAGN Tusentals ATV, fyrhjulingar, skoter, och bilägare berömer släpvagnarna Tinger T för sin mångsidighet. Den universella Tinger-vagnen bjuder

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhesten - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

SUPERLIGHT. Betongroterare LASTBILSPÅBYGGNAD MSM I SAMARBETE MED IMER GROUP

SUPERLIGHT. Betongroterare LASTBILSPÅBYGGNAD MSM I SAMARBETE MED IMER GROUP SUPERLIGHT Betongroterare LASTBILSPÅBYGGNAD MSM I SAMARBETE MED IMER GROUP En serie superlätta betongroterare från IMER Dessa superlätta betongroterare har en helt ny konstruktion, som garanterar maximal

Läs mer

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Produktbroschyr Lättviktslösningen Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från Hiab har mycket låg vikt och är dessutom små och kompakta.

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhästen - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

FOREST PRO Skogsvagnar för fyrhjulingar

FOREST PRO Skogsvagnar för fyrhjulingar FOREST PRO Skogsvagnar för fyrhjulingar MADE IN FINLAND VÅRA NYA MODELLER HAR ANLÄNT Forest Pro Forest Pro FL Forest Pro Plus Förvandla din fyrhjuling till en skogsmaskin Fyrhjulingen är ett utmärkt fordon

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

Innovation inom transport

Innovation inom transport Innovation inom transport gpd8 SJÄLVSTYRANDE LYFTBARA TVÅNGSSTYRDA Rojo Trailer har nyligen uppdaterat sina låglastande trailers GP och GPD, som fått avsevärt högre prestanda. Den nya versionen har optimerad

Läs mer

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler SVENSKA Universalarkmataren bogserade väghyvel för utjämning vägar, jordbruk fält, torv produktion och andra områden. Höghållfast stål används i tillverkningen av utrustning för att säkerställa en lång

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

NYA MOFFETT M8 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA

NYA MOFFETT M8 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA NYA MOFFETT M8 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA PRODUCT BROCHURE MÖT DEN HELT OMDESIGNADE MOFFETT M8 NX Den helt nya MOFFETT M8 NX är världens bästa påhängstruck. Den har helt ny design på insidan och på utsidan

Läs mer

Du har behoven. Vi har lösningarna.

Du har behoven. Vi har lösningarna. Du har behoven. Vi har lösningarna. Sekå en allt vanligare syn på våra vägar. Kundanpassning och helhetstänkande. Det är och har alltid varit vår styrka under alla år som vi levererat påbyggnader till

Läs mer

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK Ideen bewegen mehr > PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tfn.: 0049 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de

Läs mer

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR www.demex.se ISO-omfånget på takskjutportarna är resultatet av den mest moderna design och tillverkningsteknik som för närvarande finns tillgänglig. Dessa dörrar är robusta

Läs mer

Gn-sAtELLit. Öka din flexibilitet med Gn-Satellit

Gn-sAtELLit. Öka din flexibilitet med Gn-Satellit Gn-sAtELLit Öka din flexibilitet med Gn-Satellit Gn-sAtELLit En perfekt lösning för trånga gator och stadskärnor. Ett brett sortiment för små bilar från 1,8 ton till 7,5 ton. Aggregaten går att använda

Läs mer

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta teleskopkranar www.hiab.com Lättvikslösningen T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från HIAB har mycket låg vikt och är dessutom små

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

Gödselvagnar. Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar. www.ap-gyllevogne.dk

Gödselvagnar. Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar. www.ap-gyllevogne.dk Gödselvagnar Gödselvagnar Slangramper Nedmyllare Gödseltrailers Bufferttankar www.ap-gyllevogne.dk Effektivitet och driftsäkerhet Många års erfarenhet AP Gyllevogne AS har mer än 20 års erfarenhet när

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DuBBLA fack MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DuBBLA fack det finns många starka skäl att välja geesinknorba baklastare: hög tillförlitlig vägprestanda, ökad effektivitet, leverans av de värden ni

Läs mer

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz)

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz) Elektriska dränkbara länspumpar Medelstora och stora WEDA-pumpar (5 Hz) WEDA länspumpar Pumpar i WEDA-serien och deras tillbehör är konstruerade för en mängd olika applikationer för avvattning. De ger

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU M 80 TVÅNGSBLANDARE (80L) Baron M80 tvångsblandare är kraftfull och effektiv. M80 ger en optimal blandning av allt från jordfuktig betong till spackel. En användarvänlig

Läs mer

Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder

Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder Maximal kraft för maximal belastning Arocs Loader och Arocs Grounder För extra hög nyttolast och extrem belastning. Med Arocs Loader och Arocs Grounder kan vi erbjuda

Läs mer

Hiab XS 044 Klass 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Klass 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Klass 3,7 4,0 tm Produktbroschyr Utmärkt räckvidd Total kranupplevelse med Hiab XS 044 Hiab har alltid varit synonymt med hög kvalité och ständigt utvecklingsarbete. Hiab XS 044 är speciellt

Läs mer

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DUBBLA FACK MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DUBBLA FACK Det finns många starka skäl att välja Geesinknorba baklastare: hög tillförlitlig vägprestanda, ökad effektivitet, leverans av de värden ni

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

Kombimaskin: Ecoridger, Speedridger, Weeder

Kombimaskin: Ecoridger, Speedridger, Weeder Kombimaskin: Ecoridger, Speedridger, Weeder Ett köp, tre maskiner AVR Ecoridger kombinerar tre funktioner i en ram. Genom att byta ut några komponenter kan du välja vilken maskin du vill använda: Ecoridger:

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 TECHNI STAGE den lätta, robusta och flexibla scenen. Begreppet att utföra snabba och säkra montage, är TECHNI STAGE den perfekta lösningen där du skapar alla dina teatrala

Läs mer

Hiab 211W Kapacitet 21 tonmeter

Hiab 211W Kapacitet 21 tonmeter Hiab 211W Kapacitet 21 tonmeter Produktbroschyr Återvinning blir ännu enklare Snabb och kompakt På papperet är Hiab XS 211W HiPro, en kran på 21 tonmeter, optimerad för lätt drift i återvinningssystem.

Läs mer

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE Förser dagens lantbrukare med lösningar för högre kapacitet McHale Fusion Vario är en kombipress,

Läs mer

Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet!

Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet! Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet! Minimum Size Maximum Power Varför investera i kostsamma högtryckspumpar, när ni kan få högtryckshydraulik med ert redan befintliga låga hydraultryck

Läs mer

VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET.

VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET. VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET. TORQUE ELITE startade sin verksamhet 2014. Vi är ett ungt företag men personalen har lång efarenhet av arbete med moment-, lyft- och hydrauliska verktyg. Vi

Läs mer

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter.

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter. ETT STEG FÖRE Stege som stege? Inte i Telesteps värld. Sedan starten 1996 har vi alltid tänkt lite annorlunda och det har tagit oss till en ledande position på marknaden. Med annorlunda menas att vi har

Läs mer

Hydraulik. När du behöver superkrafter

Hydraulik. När du behöver superkrafter Hydraulik När du behöver superkrafter En stor stark familj Vårt breda program för högtryckshydraulik förser dig snabbt och enkelt med enorma krafter, genialiskt förpackade i utrymmessnåla och lätthanterade

Läs mer

SG/MG Gripar. Den perfekta kombinationen. Maximera din maskins potential med en skräddarsydd grip

SG/MG Gripar. Den perfekta kombinationen. Maximera din maskins potential med en skräddarsydd grip SG/MG Gripar Den perfekta kombinationen Maximera din maskins potential med en skräddarsydd grip En optimerad grip för varje tiltrotator Indexator Rototilt Systems har utvecklat en ny generation multioch

Läs mer

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått MINI DUMPER C08 Motor Effekt Arbetsvikt Mått YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm C08 EFFEKTIVITET I ALLA KOMPAKT Reducerad totalbredd och en liten svängradie för att passa i trånga ytor.

Läs mer

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Styr ett ton med en hand Twinca A/S utvecklar, producerar och förhandlar hydrauliska minidumprar till kunder över hela

Läs mer

KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET

KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET 1 Nya torktumlare av kompromisslös kvalitet PODAB erbjuder torktumlare av toppkvalitet. Varje detalj är genomtänkt och den unika

Läs mer

Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm Produktbroschyr Enkelhet och prestanda Hiab XS 022 förenklar ditt dagliga arbete Hiab XS 022 är en liten, kompakt och flexibel kran med många användningsområden. Den monteras

Läs mer

TM700 ProgressiveTraction. Mer dragkraft till marken.

TM700 ProgressiveTraction. Mer dragkraft till marken. ProgressiveTraction. Mer dragkraft till marken. Officiell partner Ladda ner appen gratis Tire ibrochure ProgressiveTraction. Där inget däck har rullat förut... Milstolpe: tisdag den 9 december 214 kl.

Läs mer

Välkommen till Alstors värld

Välkommen till Alstors värld Välkommen till Alstors värld Först av allt vill jag tacka alla er, över 500 kunder som följt oss under de 15 år vi byggt Alstor. Det är tillsammans som vi, med er erfarenhet och vår kunskap, nu med stolthet

Läs mer

NYA VBG 795 V-2 ENKLARE ATT TRÄFFA RÄTT!

NYA VBG 795 V-2 ENKLARE ATT TRÄFFA RÄTT! NYA VBG 795 V-2 ENKLARE ATT TRÄFFA RÄTT! EN FACELIFT SOM GER DIG MER Som yrkesförare är du beroende av att allt går smidigt och enkelt. Varje stopp kostar tid och pengar, vilket gör att du ställer stora

Läs mer

RAEX ANY TIME, ANY WEAR

RAEX ANY TIME, ANY WEAR RAEX ANY TIME, ANY WEAR RAEX TÄCKER DINA SLITAGEBEHOV Raex nötningsbeständiga stål är utformat för stålkonstruktioner som utsätts för hårt slitage. Raex-stålets slittåliga egenskaper kan förlänga livslängden

Läs mer

www.tokvam.no Produktkatalog

www.tokvam.no Produktkatalog www.tokvam.no Produktkatalog Förvänta dig mer Tokvam Räkna med kvalitetsprodukter: Komponenter och material i våra produkter kommer från erkända leverantörer. Vi använder höghållfast stål i alla produkter.

Läs mer

Proffsvagnar till lantbruket

Proffsvagnar till lantbruket 92 Krampe Big Body har däck med dimensionen 710/50R26.5 och 4 millimeters stålplåt i flakbotten. Proffsvagnar till lantbruket De större lantbruken och maskinstationerna har börjat intressera sig för ordentliga

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI

Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI 1 Teknik i framkant under 30 år Mowikranen har egenskaper som ingen annan skogskran har Din - det finns ju bara ett original. bäste Tillsammans med Mowis

Läs mer

Innovation inom transport

Innovation inom transport Innovation inom transport GR GRS LYFTBARA AXLAR TVÅNGSSTYRDA AXLAR grs 4+2 - pvl 1x ROJOs semi-trailers serie GR och GRS konfigureras med olika kombinationer av extra låg lastyta och avbröstbar svanhals.

Läs mer

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor Hako-Jonas 1200 / 1500 För ekonomisk sopsugning av större ytor Åkbara sopsugmaskiner med en ytkapacitet på upp till 16,200 m 2 /tim Hako-Jonas 1200 / 1500 Förenkla sopningen! Perfekt rengöring av större

Läs mer

E-Serien Lättare och starkare bankar som klarar mer

E-Serien Lättare och starkare bankar som klarar mer Lättare och starkare bankar som klarar mer Bankarna har de egenskaper som krävs för säkra och krävande transporter under lång tid E-Seriens bankar passar alla virkestransporter Förändringar på marknaden

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

Pappersförpackningssystem. Ett system för alla användningsområden

Pappersförpackningssystem. Ett system för alla användningsområden Pappersförpackningssystem Ett system för alla användningsområden Stötdämpningsystem PackTiger RS pappersstötdämpningssystem Snabbt, enkelt och pålitligt papperssystem Skapar pappersförpackningar i oöverträffade

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

Tippvagnar. Universalvagn för transport av i stort sett alla material.

Tippvagnar. Universalvagn för transport av i stort sett alla material. vagnar FARMER 140BT Universalvagn för transport av i stort sett alla material. Vagnens sidor är 150 cm höga, varav den översta lämmen på 100 cm kan nedmonteras så att sidhöjden bara är 50 cm. De avtagbara

Läs mer

Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet!

Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet! Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet! BIGAB 7 10 Lätt och smidig, men ändå stark och stadig är orden som bäst beskriver den minsta modellen i BIGAB sortimentet.

Läs mer

ZEPRO Z 2500 DEN NYA GENERATIONEN TUNGA LYFTAR

ZEPRO Z 2500 DEN NYA GENERATIONEN TUNGA LYFTAR ZEPRO Z 2500 DEN NYA GENERATIONEN TUNGA LYFTAR NYA ZEPRO Z LADDAD MED FÖRDELAR En lättare och starkare lyft som är enklare och snabbare att installera och som kommer med unika funktioner som standard.

Läs mer

ÅTM-vagnens starka sidor

ÅTM-vagnens starka sidor ÅTM-vagnens starka sidor Vad är det då som kännetecknar en vagn från ÅTM? Vi utgår alltid från ett helsvetsat galvaniserat chassi. Det är grunden som gör att vagnen klarar såväl bistra väglag och krävande

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

NUMMI VÄLJ KVALITET OCH ERFARENHET

NUMMI VÄLJ KVALITET OCH ERFARENHET NUMMI VÄLJ KVALITET OCH ERFARENHET Över 60 års erfarenhet av tipptillverkning Nummi klarar både snö och sand Nummi-tippar har tillverkats i Finland ända sedan 1947. Den långa erfarenheten ligger som grund

Läs mer

ENGCON SÄTTER NY BRANSCHSTANDARD FÖR AUTOMATISKA REDSKAPSFÄSTEN FÖR GRÄVMASKINER

ENGCON SÄTTER NY BRANSCHSTANDARD FÖR AUTOMATISKA REDSKAPSFÄSTEN FÖR GRÄVMASKINER ENGCON SÄTTER NY BRANSCHSTANDARD FÖR AUTOMATISKA REDSKAPSFÄSTEN FÖR GRÄVMASKINER AUTOMATISKT SNABBFÄSTESSYSTEM MED EC-OIL BLIR MARKNADENS NYA STANDARD UTAN EXTRA KOSTNAD * ERBJUDANDE! Nu får du en unik

Läs mer

AUTOMATISKT SNABBFÄSTESSYSTEM FÖR GRÄVMASKINER AUTOMATISKA REDSKAPSFÄSTEN BLIR ENGCONS NYA STANDARD

AUTOMATISKT SNABBFÄSTESSYSTEM FÖR GRÄVMASKINER AUTOMATISKA REDSKAPSFÄSTEN BLIR ENGCONS NYA STANDARD AUTOMATISKT SNABBFÄSTESSYSTEM FÖR GRÄVMASKINER AUTOMATISKA REDSKAPSFÄSTEN BLIR ENGCONS NYA STANDARD AUTOMATISKA REDSKAPSFÄSTEN BLIR ENGCONS NYA STANDARD Vi tar nu steget fullt ut med att införa vårt automatiska

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

SMARTA PROFESSIONELLA ELFORDON

SMARTA PROFESSIONELLA ELFORDON SMARTA PROFESSIONELLA ELFORDON 1 Elfordon blir mer användbara: Tysta, kompakta och miljövänliga. 2 VI GÖR JOBBET Utan tvekan, vår framtida mobilitet och sätt att arbeta är beroende av eldrivna fordon.

Läs mer

Säkra sidlastare över hela världen

Säkra sidlastare över hela världen Säkra sidlastare över hela världen företag Modern, effektiv och säker teknik Varför välja en HAMMAR? Svaret är lika enkelt som självklart: Tid, säkerhet och kostnader. Varför välja en HAMMAR? Med snart

Läs mer

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien PARKETTAPPLICERING Mixons systemlösning för parkettapplicering används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det horisontella fältet på träets ovansida.

Läs mer

Segdragande verktyg JTI

Segdragande verktyg JTI Segdragande verktyg JTI JTI Avancerad enkelhet Att dra stora förband som av säkerhetsskäl kräver höga moment och hög noggrannhet är idag ofta en utmaning som kräver avancerad utrustning. Den tuffaste utmaningen

Läs mer

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Din vakuumspecialist På Atlas Copco har vi utvecklat högtekniska vakuumpumpar i många

Läs mer

SNOWEK. Pionjär inom dammbindning. Uppsamlande borstutrustningar Sopskopor Sopvalsar Bomborstar Snöplogar

SNOWEK. Pionjär inom dammbindning. Uppsamlande borstutrustningar Sopskopor Sopvalsar Bomborstar Snöplogar Uppsamlande borstutrustningar Sopskopor Sopvalsar Bomborstar Snöplogar SNOWEK Pionjär inom dammbindning Tillverkare: Snowek, Itkonniemenkatu 13 70500 Kuopio, Finland Uppsamlande sopmaskin Snoweks uppsamlande

Läs mer

Hiab XS 033 Klass 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Klass 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Klass 2,8 3,3 tm Produktbroschyr Ett mångsidigt verktyg Hiab XS 033 ger dig lite mer Hiab XS 033 ger dig den kapacitet du behöver i ditt dagliga arbete. Det är en liten, flexibel kran som

Läs mer

TUFFA SLÄPVAGNAR FÖR ÄNNU TUFFARE JOBB

TUFFA SLÄPVAGNAR FÖR ÄNNU TUFFARE JOBB TUFFA SLÄPVAGNAR FÖR ÄNNU TUFFARE JOBB R1000 ROBUS R1000 Längd (mm) 5685 Bredd (mm) 2550 Höjd (mm) 1871 Flakets innermått (mm) 3970x2310x780 Volym (m3) 7,2 Volym med förhöjning (m3) 13,6 Bas 3520+1000

Läs mer

När du vill ha mycket för pengarna

När du vill ha mycket för pengarna När du vill ha mycket för pengarna Olby-vagnen är alternativet för dig som vill ha mycket för pengarna. Tankvagnens unika byggnadssätt ger en låg tyngdpunkt och goda transportegenskaper. En skräddarsydd

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

NYA MOFFETT M4 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA

NYA MOFFETT M4 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA NYA MOFFETT M4 NX MER ÄN BARA TOPPRESTANDA PRODUKTBROSCHYR M4 MÖT DEN NYA GENERATIONEN MOFFETT M4 NX Upplev den förbättrade prestandan hos Europas mest betrodda påhängstruck med den nya generationen MOFFETT

Läs mer

Avancerad enkelhet JTI

Avancerad enkelhet JTI Segdragande verktyg JTI Lasergraverad gradskiva för noggrann momentkontroll. Litet avstånd mellan 12-kant och utsida gör att JTI kan användas i trånga utrymmen. 4-kantstapp finns med fast- eller med spärrfunktion.

Läs mer

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. The Stair Climber for Professionals. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. The Stair Climber for Professionals. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster The Stair Climber for Professionals Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 72458 Albstadt Tel.: +49.74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Läs mer

Be Sun. www.ligierprofessional.se

Be Sun. www.ligierprofessional.se Be Sun www.ligierprofessional.se Be Sun L1 BE SUN L1 ELEKTRISK REGISTRERINGSTYP EU-MOPED Toppfart 45 km/h Räckvidd 50-100 km* Antal sittplatser 2 Motortyp AC Motoreffekt 4 KW Transmission Automatisk (F,N,R)

Läs mer

Baler Range. Det professionella alternativet

Baler Range. Det professionella alternativet Baler Range Det professionella alternativet Press- serie utvecklad utifrån kraven från dagens lantbrukare och maskinstationer Maskinen är konstruerad och byggd för lång livslängd med tester från områden

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

Svensktillverkad på riktigt!

Svensktillverkad på riktigt! Svensktillverkad på riktigt! För bönder, av bönder Prestanda i en klass för sig själv Star-spridaren tillverkas mitt på den Västgötska slätten och mitt i det svenska jordbrukssamhället. Många av oss som

Läs mer

INNEHÅLL DETTA ÄR KAPELLSYSTEM NYA I ÖREBRO AB. Lätta lastbilar 14-18. Hos oss 4-5 Tunga lastbilar 6-13. Vi har bland annat: Tryck 18 Sömnad 19

INNEHÅLL DETTA ÄR KAPELLSYSTEM NYA I ÖREBRO AB. Lätta lastbilar 14-18. Hos oss 4-5 Tunga lastbilar 6-13. Vi har bland annat: Tryck 18 Sömnad 19 Tel. 019-32 22 24 DETTA ÄR KAPELLSYSTEM NYA I ÖREBRO AB Kapellsystem tillverkar och monterar kapell och stativ. Detta har vi gjort sedan cirka 25 år tillbaka och sedan år 2012 med Vidar Reuterwall som

Läs mer

Hjullastare 2,8-8,0 ton

Hjullastare 2,8-8,0 ton Hjullastare 2,8-8,0 ton Atlas Weyhausen GmbH & Co. KG är ett medelstort, traditionellt tyskt oberoende företag. Ursprunget går tillbaka till 1919 då företaget startades av Hinrich Weyhausen KG, med säte

Läs mer

VERKTYGSCONTAINERS MOBIL VERKTYGSCONTAINER VERKTYGSCONTAINER PALLMÅTT. Art.nr 17040. Art.nr 17070

VERKTYGSCONTAINERS MOBIL VERKTYGSCONTAINER VERKTYGSCONTAINER PALLMÅTT. Art.nr 17040. Art.nr 17070 VERKTYGSCONTAINERS MOBIL VERKTYGSCONTAINER Robust verktygsvagn för säker förvaring av verktyg på byggarbetsplatser m m. Kraftigt lås med 3 låspunkter. Försedd med 4 st massivgummihjul, varav 2 är försedda

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer