Verksamhetsberättelse året

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse året 2014 2015"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse året Gymmix Kungsängen i hallarna! Arbetet med att bredda vårt utbud har givit resultat även under verkamhetsåret gruppträningspass och 8 barnverksamhetpass i veckan, något vi såklart är väldigt stolta över. Satsningen i Bro har vi fortsatt med. 4 pass av våra 26 har bedrivits i Bro. På gruppträningssidan har våra medlemmar erbjudits Gympa, Zumba, Box, Spinning, Yoga, Qigong, Seniorträning, EFIT, Tabata, Afrodance samt nytillskotten Skivstång, HIIT Core, HIIT Cardio och HIIT Plyo. Barnen i vår verksamhet har erbjudits Gympakidz, Bamsegympa, Familjebamse, Redskapsgymnastik och Alla-kan-va-med-gympa för barn med funktionsnedsättning. Gymmix Kungsängen syns! Vår förening har fantastiska ledare och funktionärer, ett brett och varierat utbud och en organisation som fungerar mycket väl. Det vill vi förmedla - dels för att erbjuda våra medlemmar något extra och dels för att locka till oss nya medlemmar. Vi vill även vara med och utveckla föreningslivet i Upplands-Bro kommun varför gott samarbete är viktigt. Vi försöker nå det genom att delta i event ordnade av kommunen men även genom egna arrangemang. Träningskonvent Startskottet för verksamhetsåret 14/15 blev Gymmix Kungsängens träningskonvent. Det var tredje året i rad som konventet hölls, en halv dag i slutet av augusti i Kungsängens Sporthall,, och Danssalen. 50 kronor kostade det att delta. Ca 70 personer kom och fick prova på Gympa, Zumba, Tabata, Yoga, Box, EFIT, Spinning samt HIIT och Skivstång de nya träningsformerna för verksamhetsåret.

2 Julträning Gratis träning under Juluppehållet mellan vecka 51 och vecka 3 erbjöds, en tradition vi håller fast vid. Ca 5-6 pass fanns att välja på under mellandagarna. Nyårsträning Vår traditionsenliga Nyårsträning var välbesökt. Närmare 140 personer deltog, något av ett rekord! Ett mixpass med en blanding av Gympa, Zumba, Afrodance och Combat hade satts ihop. Dryg timme fick deltagarna svettas. Inträdet 20 kronor per person skänktes, även detta traditionsenligt, till välgörande ändamål kronor betalade vi in till Läkare Utan Gränser. Uppvisning Redskapsgrupperna Vid vårterminens slut visade våra grupper inom Redskapsgymnastik vad de lärt sig för föräldrar, syskon och bekanta. Lillsjöstaffetten Vi fick fortsatt förtroende av Upplands-Bro kommun vid deras årliga personalevent vid Lillsjöbadet. Vi stod för uppvärmingen med 2-3 fartfyllda låtar innan stafetten påbörjades. Gymmixloppet Gymmixloppet som vi arrangerade för fjärde året i rad stod för dörren den 23 maj. Loppen, två lopp för barn och ett lopp för vuxna, avverkades under lördagens förmiddag med start och mål vid Kungsängens IP. Ledarledd uppvärmning av Karin, Lillemor och Lena inledde loppen. Ca 90 barn och 60 vuxna var anmälda och deltog denna dag. De minsta barnen, 2-4 sprang ett varv på löparbanan, alltså 400 meter. Barn mellan 5-11 år sprang en vända på 1,2 km. Vuxenloppet på ca 5 km hade i år ny sträckning. Start och mål förlades vid Kungsängens IP. Banan snirklade sig igenom Tibble innan den fortsatte ner förbi Lillsjöbadet för att sedan ta en tur in i skogen och så småningom vända tillbaks mot Kungsängens IP.

3 Gymmixloppet är ett uppskattat arrangemang och trots lite regn så var det väldigt god stämning. Samtliga löpare erhöll en goodiebag vid målgång med innehåll sponsrat av Unilever och SE Konsult. Stort tack för era bidrag! Kungskalaset Den 23 maj arrangeras även Kungskalaset upp i Kungsängens Centrum. Kungskalaset är ett mycket bra tillfälle att få visa vår verksamhet. Några ledare och värdar ställde sig på scen och visade upp en mix av våra träningsformer, väl genomförrt och proffsigt. På scen kunde vi se Lillemor Lantz, Lena Jilg, Karin Surtmann, Annicka Wargén, Pia Nilsson, Anna Ryhage, Kattis Ekroth och Maria Rudblom. Eventansvarig i styrelsen, Lena Jilg, blev innan scenshowen intervjuad av dagens konferencier, Babsan. Intervjun blev ett mycket lyckat och roligt inslag. Än roligare blev det när Babsan hängde på och dansade Zumba!

4 Sommarträning Vecka 25 t o m vecka 28 erbjöd vi gratis träning vid Lillsjöbadet. Måndagar och Onsdagar mellan fanns vi på plats. På schemat fanns Gympa, Zumba, Tabata, Seniorgympa och Yoga. Gratis UtePuls fanns också på schemat veckorna Fest-i-byn I september arrangerar Upplands-Bro kommun Fest-i-byn i Bro. Vi fanns på plats, delade ut information om vår förening och öppnade sporthallen för ett pass. Information Viktigt att synas helt klart, därför annonserar vi alltid i medier samt har information på vår hemsida i samband med terminsstarter och event. Inför vårterminens start, delade vi även ut reklamblad i Bro. Profilkläder Vi beställde under året nya träningströjor och linnen till ledare och funktionärer. Även en hood togs fram för att stärka föreningskänslan och för att synas bättre. Gymmix Kungsängens har årsmöte! Ca 50 personer deltog på vårt årsmöte som hölls i Klockargården i oktober. Utöver årsmöte med val av ny styrelse, hölls en föreläsning av SISU om kost med fokus på hur och vad man bör äta som aktiv.

5 Gymmix Kungsängen samarbetar! På förfrågan om att delta på Upplands-Bro Gymnasiets friluftsdag i december tackade vi ja. Vi kunde ställa upp och hålla två pass Zumba (Lena Jilg) och Skivstång (MariaRudblom). Vi samverkar också på möten med Gymnastikförbundet Öst. En träningsresa arrangerades i deras regi, där vi erbjöd våra medlemmar att delta. Med på resan fanns våra ledare Lillemor Lantz och Liselott Ohlsson som höll pass under veckan. Gymmix Kungsängen utbildar sig! Att hålla hög kvalité på våra pass är viktigt, varför nya ledare utbildas inom det område de ska leda pass. Ledare uppmanas även att vidareutbilda sig och delta på Inspirationsdagar/Konvent. Som exempel kan nämnas utbildning inom skivstång, yoga fortsättning, Afrodans och Bamsegympa. 6 st ledare deltog i Gymmix-Korpen Konvent i Stockholm i April. I januari hölls Ledarlyftet. Detta år bjöds både ledare och värdar in. Alla fick testa på varandras träningsform, detta för att få förståelse för de träningspass vi har och på så sätt lättare kunna förklara för frågande medlemmar. Gymmix Kungsängen nomineras! För andra året i rad nominerades vi av Damernas Företagsbyrå i Upplands-Bro till Årets Inspiratör 2014 med följande motivering: Gymmix Kungsängen nomineras för sitt aldrig sinande engagemang för ett rörligare och hälsosammare liv för oss Upplands-Brobor. De hakar snabbt på nya träningstrender och har ett utbud och en bredd som imponerar. I samband med Upplands-Bro Galan hölls prisutdelningen. Vi deltog, som en av tre finalister. Priset gick inte till oss men vi är väldigt stolta över nomineringen. Det är väldigt kul och starkt att som ideell förening bli nominerad jämte företag.

6 Vi nominerades även till Årets Förening av Sparbanken Enköping. Stolta tilldelades priset under invigningen av Kulturhuset i september och erhöll ett stipendium på kronor. Nomineringen löd: Till en stabil förening som sedan 1959, i takt med tiden, strävar efter att bredda sitt utbud så att det lockar både barn och vuxna. En förening som vill erbjuda till lågt pris för alla målgrupper. En förening som vill erbjuda alla möjligheten att upptäcka glädjen i att träna. En förening som också vänder sig till de som har funktionsnedsättning. Gymmix Kungsängen för oss! Vi är många ideella i föreningen, drygt 50 st ledare, värdar, styrelse, revisorer och valberedning. De är viktiga för oss och det vill vi visa. Julmiddag i december vid hösterminens slut samt middag på Golden Cave vid vårterminens slut bjöds det in till. Uppslutning och stämning var som vanligt väldigt god. Gymmix Kungsängens hemsida! Helt ny hemsida lanserades i Februari, en sida byggd på en mer avancerad teknik vilket gör att utveckling och modernisering är betydligt lättare. Hemsidan administreras av företaget Loominize. Ansvarig för informationen som läggs ut är dock fortsatt föreningen/styrelsen.

7 Gymmix Kungsängens styrelse! Styrelsen har under året fortsatt jobba med framtagen årsplan över de uppgifter styrelsen har under ett verksamhetsår. Ett projekt att förenkla administration av medlemsregister, få den mer automatiserat startades i jan-feb med mål att bli klara till årsmötet i oktober. Vi tittade på olika system men föll för SportAdm, varpå samarbete inleddes. Redan under våren lanserades föreningens nya sätt för anmälan till träning och betalning. Som ett led i förenkling skaffade vi även ett Swish-nummer för enstaka betalningar. Styrelsen har deltagit i möte med kommunen, sk Fritidsråd, som hålls två gånger per år. Vi har jobbat mycket med att förbättra vår kommunikation med Lokalbokningen. Vi har även inlett diskussioner om våra behov av lokaler lämpade för pass där vikter används. Styrelsen har bestått av: Ordförande Maria Rudblom Kassör/ekonomi Anette Räntilä Sekreterare Helena Fagerlund Administratör Yvonne Eriksson Gruppträningsansvarig och Vice Ordförande Sara Friberg Barnverksamhetsansvarig Tina Ferm Lokal-/utbudansvarig Mikael Ferm Eventansvarig Lena Jilg Informationsansvarig Kerstin Pawlovski Gymmix Kungsängens medlemsstatistik! Under året har vi haft 899 st aktiva medlemmar som tränat med oss, en fantastisk siffra! En siffra vi legat runt de senaste tre åren. Så här såg fördelningen ut: 2014/2015 Föregående år (2013/2014) Åldersintervall Totalt Flickor/ kvinnor Pojkar/ män Totalt Flickor/ kvinnor Pojkar/ män 0-6 år år Över 20 år Summa % 14% 86% 14%

8 Gymmix Kungsängens Gruppträningsschema och Barnverksamhetsgrupper! Gruppträningsschema hösten 2014 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Seniorstyrka Danssalen Helena Tabata Kicki Zumba Sara Jämna veckor Skivstång Liselott Lillemor EFIT Lotta Ojämna veckor Powerbox Martin Qigong Danssalen Tyra Basgympa Danssalen Karin HIIT Core Sara Seniorpass Danssalen Helena HIIT Core Härneviskolan Karin Lillemor Skivstång Ulrika Tabata Kicki - hoppfritt Brunnaskolan Malin H Maria Spinning Puls Kajsa BOX Brunnaskolan Maria Spinning Ulrika Spinning Malin B Yoga Sara HIIT Cardio /Plyo Lotta Yoga Härneviskolan Karin Finnstaskolan Petra Zumba Hagnäshallen Lena Barnverksamheten hösten 2014 GympaKidz: Måndagar , Ledare: Kamilla & Maria Familjebamse: Fredagar , Ledare: Malin & Linnea Söndagar , Ledare: Therese & Tina Bamsegympa: Måndagar, Brunnaskolan Ledare: Annika & Louise Lördagar , Ledare: Lotta & Lena All-kan-gympa: Söndagar , Ledare: Therese & Maria Redskapsgymnastik: Söndagar , Hagnäshallen Ledare: Cilla & Helena Söndagar , Hagnäshallen Ledare: Cilla, Helena & Yvonne

9 Gruppträningsschema våren 2015 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Seniorstyrka Danssalen Helena Tabata Kicki Basgympa Lillemor Jämna veckor Skivstång Liselott Afrodans Linda EFIT Lotta HIIT Core Härneviskolan Petra Qigong Danssalen Tyra Skivstång Ulrika HIIT Core Susanna Seniorpass Danssalen Helena Spinning Ulrika Maria Lillemor BOX Brunnaskolan Maria Tabata Kicki - hoppfritt Brunnaskolan Malin H Yoga Sara Spinning Puls Kajsa Zumba Danssalen Sara Spinning Malin B HIIT Cardio /Plyo Lotta Yoga Finnstaskolan Karin Afrogympa Härneviskolan Karin Finnstaskolan Petra Zumba Hagnäshallen Lena Barnverksamheten våren 2015 GympaKidz: Måndagar , Ledare: Kamilla & Maria Familjebamse: Fredagar , Ledare: Malin & Linnea Söndagar , Ledare: Therese & Tina Bamsegympa: Måndagar, Brunnaskolan Ledare: Annika & Louise Lördagar , Ledare: Lotta & Lena All-kan-gympa: Söndagar , Ledare: Therese & Maria Redskapsgymnastik: Söndagar , Hagnäshallen Ledare: Cilla & Yvonne Söndagar , Hagnäshallen Ledare: Cilla, Yvonne & Lisa

10 Maria Rudblom, Ordförande Sara Friberg, Vice Ordförande Anette Räntilä, Kassör Helena Fagerlund, Sekreterare Lena Jilg Tina Ferm Mikael Ferm Yvonne Eriksson Kerstin Pawlowski

Verksamhetsberättelse året

Verksamhetsberättelse året Verksamhetsberättelse året 2016 2017 Verksamheten i hallarna! Basen i vår verksamhet är såklart de pass vi erbjuder både vuxna och barn alla veckans sju dagar. Under detta verksamhetsår har vi erbjudit

Läs mer

Verksamhetsberättelse året

Verksamhetsberättelse året Verksamhetsberättelse året 2015 2016 Verksamheten i hallarna! Basen i vår verksamhet är såklart de pass vi erbjuder både vuxna och barn alla veckans sju dagar. Under detta verksamhetsår har vi erbjudit

Läs mer

Verksamhetsberättelse året

Verksamhetsberättelse året Verksamhetsberättelse året 2017 2018 Verksamheten i hallarna Basen i vår verksamhet är såklart de pass vi erbjuder både vuxna och barn alla veckans sju dagar. Under detta verksamhetsår har vi erbjudit

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2009/2010

Verksamhetsberättelse 2009/2010 Glada bamsegympare gör vågen på Kungskalasets scen 2010 Verksamhetsberättelse 2009/2010 Ett spännande år har förflutit! Vi har hunnit med 50-årsfirande på Kungsängens Golfklubb (stor medlemsfest där vi

Läs mer

Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ

Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ 2013 Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ 2013 Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ Styrelsen för Friskis&Svettis Lidingö vill härmed lämna följande verksamhetsberättelse för år 2013

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2012-01-01 -- 2012-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens årsmöte den 3/3

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

Årsmöte 25 mars 2018

Årsmöte 25 mars 2018 Årsmöte 25 mars 2018 Styrelsens förslag till dagordning för Årsmötet söndagen den 25 mars 2018 1. Mötets öppnande samt godkännande av förslag till dagordning. 2. Upprop och fastställande av röstlängd.

Läs mer

Inledning. Läget F&S Lomma/Burlöv 2013

Inledning. Läget F&S Lomma/Burlöv 2013 Inledning F&S Lomma/Burlöv bildades 1987. Föreningen har verksamhet i Lomma och Burlövs kommuner. Aktiviteter bedrivs i Alnarp, Arlöv, Bjärred, Lomma och Åkarp. Jympa i olika former som är föreningens

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för 852000-4519 Verksamhetsåret 2014 Sida 1 Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen Styrelsen har under året bestått av Ida Larsson, ordförande Peter Ramstedt, vice ordförande Mats Månsson,

Läs mer

Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30

Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30 Friskis&Svettis IF Kalmar Protokoll 130507 Art: Styrelsemöte Plats: F&S Konferensrum Tid: 18.00-20.30 Närvarande: Frånvarande: Styrelse: Övriga: Bengt Sjöstedt ordf Staffan Marmelin 22 Hussein Darwiche

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 1 INNEHÅLL 1. ANTAL MEDLEMMAR... 3 2. STYRELSEN... 3 3. GRUPPER... 3 Aerobics gymnastics... 3 Hopprep... Fel! Bokmärket är inte definierat. Kids.... 4 Bamsegympa... Fel! Bokmärket

Läs mer

Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ

Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ 2014 Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ www.lidingo.friskissvettis.se Styrelsen för Friskis&Svettis Lidingö vill härmed lämna följande verksamhetsberättelse för år 2014 till årsmötet 2014 Verksamhetsberättelse

Läs mer

Årsberättelse 1/1-31/12 2010

Årsberättelse 1/1-31/12 2010 Årsberättelse 1/1-31/12 2010 - 2 - Förbundsstyrelse / övriga uppdrag Styrelseuppdrag Ordförande Sekreterare, vice kassör Mats Simonsson Lödde Birgitta Nilsson Lödde Eleonor Ståhl Ängelholm Tommy Persson

Läs mer

Sommar i Syrefabriken 24 juni 25 augusti Öppettider och pass nedan, aktuellt schema på friskissvettis.se/karlstad

Sommar i Syrefabriken 24 juni 25 augusti Öppettider och pass nedan, aktuellt schema på friskissvettis.se/karlstad Sommarschema 2013 Sommarkortet Ett allkort som gäller för perioden 27 maj 25 augusti. Kortet kostar 595 kr och kan köpas redan nu. Inga rabatter gäller på vårt Sommarkort, det är redan ett riktigt bra

Läs mer

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare.

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare. PROTOKOLL ISLANDSHÄSTFÖRENING 2015-02-22 Org.nr 886501-3109 Årsmöte för räkenskapsåret 2014 Närvarande: 17 medlemar Tid: 16:00 - Plats: Humlans förskola i Iggesund. 1 Mötets öppnande Ordförande, Märta

Läs mer

Verksamhets- berättelse

Verksamhets- berättelse Verksamhets- berättelse 2010 Brunflo Gymnastikförening Sida 2 (6) Innehållsförteckning Styrelsens verksamhetsberättelse 3 Gruppernas Verksamhetsberättelser 5 Barn och Ungdomssektionen 5 Barngymnastik 4-6

Läs mer

Det här kanske du inte visste om Friskis&Svettis?

Det här kanske du inte visste om Friskis&Svettis? Det här kanske du inte visste om Friskis&Svettis? Friskis&Svettis är sedan 1978 en berättelse om engagemang, kompetens och ett avspänt förhållningssätt till träning och hälsa. En gemensam nämnare för

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016

Verksamhetsberättelse 2016 Verksamhetsberättelse 2016 Verksamhetsberättelse 2016 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2016-01-01 2016-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016 Friskis&Svettis Lidingö

Verksamhetsberättelse 2016 Friskis&Svettis Lidingö Verksamhetsberättelse 2016 Friskis&Svettis Lidingö 2016 Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ Styrelsen för Friskis&Svettis Lidingö vill härmed lämna följande verksamhetsberättelse för år 2016

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för år 2017 Verksamhetsberättelse 2017-01-01-2017-12-31 Styrelsen har under verksamhetsåret haft ett årsmöte, 10 protokollförda styrelsesammanträden, tränarmöten, samt löpande kontakt

Läs mer

Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013

Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013 Sida 1 av 8 1. Allmänt Föreningens ändamål, att öka rörelseglädjen och kunskapen om olika aktiviteter och motionens positiva inverkan på människor

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december Stora salen Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Helg 7.00 7.00-7.45 Nyhet! 06.55 ETC Tabata 30 min ETC Stilla morgon (4 tillfällen) Cirkelfys 45 min Egen

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Skara-Götene FUB Verksamhetsberättelse 2014 Sid 1 (5) Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Styrelsen för FUB, Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning i Skara-Götene får härmed

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2009 Sida 2 (5) Verksamhetsberättelse för Brunflo Gymnastikförening 2009 Brunflo gymnastikförenings årsmöte 2009 hölls i kvarterslokalen i Brunflo båthamn den 3 mars. Vid mötet deltog

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 IBF Borlänge Verksamhetsåret 2014-2015 Medlemmar Antalet medlemmar i föreningen under året har uppgått till 571 st. Fördelningen är 77 st. ledare, lagföräldrar, styrelse samt

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2011 1 INNEHÅLL 1. ANTAL MEDLEMMAR... 3 2. STYRELSEN... 3 3. GRUPPER... 3 Aerobics gymnastics... 3 Hopprep... 3 Kids aerobic.... 4 Absolut Showkidz... 4 Bamsegympa... 4 4. UPPVISNINGAR...

Läs mer

Friskisar! Tema: Fridrott FALKENBERGS

Friskisar! Tema: Fridrott FALKENBERGS FALKENBERGS Friskisar! FUNKTIONÄRSTRÄFF Tema: Fridrott VI VAR DÄR! Sparbanksdagen 2013 MISSA INTE DETTA Medlemsdag Team Sportia Friskis&Svettis är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2017 Januari 2018 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft cirka 300 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år 2018-2019 Nyköpings tennisklubb ska vara en attraktiv förening där tennisspelare i alla åldrar och nivåer kan mötas och utvecklas. Klubbens verksamhet ska bygga

Läs mer

Svenska Australian Shepherdklubben

Svenska Australian Shepherdklubben SASK Verksamhetsberättelse 2011 Styrelsen för Svenska Australian Shepherdklubben (SASK) avger härmed följande verksamhetsberättelse avseende verksamhetsåret 2011. Styrelsen Styrelsen har från föregående

Läs mer

Verksamhetsberättelse HT18/VT19 Hultsfred gymnastikklubb

Verksamhetsberättelse HT18/VT19 Hultsfred gymnastikklubb Verksamhetsberättelse HT18/VT19 Hultsfred gymnastikklubb Under verksamhetsåret 18/19 har Hultsfred gymnastikklubb haft 652 antal medlemmar, var av 141 män och 511 kvinnor. Hultsfred gymnastikklubb fick

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Yrkesförbundet Sveriges Socialarbetare. verksamhetsåret 2006

Verksamhetsberättelse för Yrkesförbundet Sveriges Socialarbetare. verksamhetsåret 2006 Verksamhetsberättelse för Yrkesförbundet Sveriges Socialarbetare verksamhetsåret 2006 Styrelsen för YSS har under verksamhetsåret varit: fredag den 24 augusti 2007 Ordföranden fram till årsmötet i Skövde

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2015 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix www.flowkalix.se Kalix Gymnastikklubb Hästholmsv. 15 0923-67 00 76 952 95 Båtskärsnäs

Läs mer

SOMMARSCHEMA - GRUPPTRÄNING Friskishuset, Lund Vecka 23

SOMMARSCHEMA - GRUPPTRÄNING Friskishuset, Lund Vecka 23 Friskishuset, Lund Vecka 23 Måndag 2 juni 10.00 Cirkelgym senior Åsa S 11.30 Jympa bas Eva-Britt 16.30 Jympa medel Caroline J 17.00 IntervallFlex Jenny W 17.30 Cirkelgym Magdalena F 17.30 Jympa bas Annika

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

Stockholm Wado. Karateklubb. Verksamhetsberättelse 2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE - SWKK 1

Stockholm Wado. Karateklubb. Verksamhetsberättelse 2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE - SWKK 1 Stockholm Wado Karateklubb Verksamhetsberättelse 2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE - SWKK 1 Klubbens stil Den karatestil vi tränar går under namnet Wado Ryu, vilket betyder fred och harmoni, som är karatens yttersta

Läs mer

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse 2014 Strängnäs GF Verksamhetsberättelse Året som gått Strängnäs GFs gångna år har sett annorlunda ut än tidigare år. Nya samarbeten har skapats, förändring i träning- och tävlingsplanering samt att föreningen

Läs mer

Kartläggning av gruppträning i Östhammar kommun Östhammars kommuns gruppträning

Kartläggning av gruppträning i Östhammar kommun Östhammars kommuns gruppträning Sidan 1 av 5 Kultur- och fritidsförvaltningen Lena Hellström Datum Dnr Sid 2016-11-21 1 Kartläggning av gruppträning i Östhammar kommun 2016-11-21 1. Östhammars kommuns gruppträning Bokningssystem: BokaTräning

Läs mer

Den förening som samlar mest steg vinner ett pris! Kämpa för Ekenäs!

Den förening som samlar mest steg vinner ett pris! Kämpa för Ekenäs! Bästa medlem! Föreningen inleder återigen sin verksamhet. Föreningens vårjippo, Tussilagosteget, lockade i år 26 deltagare. På första plats kom Berit Lundström med 635 kilometer. Hon erhöll en badhandduk

Läs mer

FRISKVÅRDSHUSEN I HÖLLVIKEN/SKANÖR. Program sommaren 2011 13 juni - 21 augusti

FRISKVÅRDSHUSEN I HÖLLVIKEN/SKANÖR. Program sommaren 2011 13 juni - 21 augusti FRISKVÅRDSHUSEN I HÖLLVIKEN/SKANÖR Program sommaren 2011 13 juni - 21 augusti INNEHÅLL TRÄNA PÅ STRANDEN SID 2 SID 3 SID 4-5 SID 6 SID 7 SID 8 Innehåll Träna på stranden Sommarkort Midsommarschema Veckoschema

Läs mer

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015 Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Årsmöte torsdagen den 8 oktober 2014 i samband med dansen. Plats: Södermalmshemmet Dagordning:

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA Verksamhetsberättelse Föreningen Dackegymnasternas ordförande Ett år går fort när man har roligt och nu har ännu ett gymnastikår genomförts av våra fantastiska

Läs mer

Utveckling och mål 2011-2013 (då vi är 10 år)

Utveckling och mål 2011-2013 (då vi är 10 år) Utveckling och mål 2011-2013 (då vi är 10 år) FRISKIS&SVETTIS GEMENSAMT vår grundläggande plattform Friskis&Svettis vision Människor ler när det tänker på träning De idéella funktionärerna och anställda

Läs mer

STOCKHOLM SPORT ACADEMY IF Verksamhetsberättelse

STOCKHOLM SPORT ACADEMY IF Verksamhetsberättelse STOCKHOLM SPORT ACADEMY IF Verksamhetsberättelse STOCKHOLM SPORT ACADEMY IF I dagsläget är Stockholm Sport Academy IF s huvudsakliga verksamhet parkour-, fotboll- och akrobatikkurser för barn och ungdomar

Läs mer

Sommarschema 2013. Vecka 24. Måndag 10/6 Tisdag 11/6 Onsdag 12/6 Torsdag 13/6 Fredag 14/6 Lördag 15/6 Söndag16/6 06.30-09.

Sommarschema 2013. Vecka 24. Måndag 10/6 Tisdag 11/6 Onsdag 12/6 Torsdag 13/6 Fredag 14/6 Lördag 15/6 Söndag16/6 06.30-09. Vecka 24 Måndag 10/6 Tisdag 11/6 Onsdag 12/6 Torsdag 13/6 Fredag 14/6 Lördag 15/6 Söndag16/6 15.00-16.55 Gravidyoga 17.00-19.00 Therapeutic Series Part 2: The Core 07.30-16.00 Therapeutic Series Part 2:

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ Tider SCHEMA GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 09:30-09:50 Inregistrering 09:50-10:00 Välkommen gemensam

Läs mer

Välkommen till AKC Årsmöte

Välkommen till AKC Årsmöte Nr 127, mars 2015 Välkommen till AKC Årsmöte Datum: söndag den 15 mars 2015 Tid: 14:00 Plats: Föreningens lokaler I och med detta meddelas följande: 1- Kallelse, dagordning, verksamhetsrapport * Du kallas

Läs mer

Programblad formtoppen

Programblad formtoppen er ÄN n Än! m ING u UTETR Programblad formtoppen SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI innehåll årets gym i sverige sid 2 Innehåll Sommarträna på Årets Gym! sid 3 Sommarkort Midsommar Sid 4-5 Veckoschema Höllviken

Läs mer

PROGRAMBLAD FORMTOPPEN SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI

PROGRAMBLAD FORMTOPPEN SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI er G! m IN u N nn RÄ Ä T E UT PROGRAMBLAD FORMTOPPEN SOMMAR 2012 18 JUNI - 19 AUGUSTI INNEHÅLL ÅRETS GYM I SVERIGE SID 2 Innehåll Sommarträna på Årets Gym! SID 3 Sommarkort Midsommar SID 4-5 Veckoschema

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ, LÖRDAG 14 NOVEMBER Sista anmälningsdag: 31 oktober VARMT VÄLKOMNA! SENIORSTYRKA SENIORSTYRKA NORR Tider: SCHEMA GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 09:30-09:50 Inregistrering

Läs mer

GYMNASTIKFORUM #gymnastikforum2015

GYMNASTIKFORUM #gymnastikforum2015 GYMNASTIKFORUM 2015 #gymnastikforum2015 Morgondagens Utbildningsbehov - Vilket stöd behöver föreningen? Det här är vi: Anna Blid, utbildningschef Therese Flemström, utbildningskonsulent Louise Nordenberg,

Läs mer

MOTIONER 2018 F&S TYRESÖ

MOTIONER 2018 F&S TYRESÖ MOTIONER 2018 F&S TYRESÖ 1 MOTION NR 1 Jag önskar vi får tillbaka möjligheten för oss dagkortsmotionärer kunna gå på gruppträning även efter kl 16.00 på sommaren. (som vi kunde sommaren 2016) Erika Husberg

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013. Vendelsö Gymnastikförening

Verksamhetsberättelse 2013. Vendelsö Gymnastikförening Verksamhetsberättelse 2013 Vendelsö Gymnastikförening TRÄNINGSVERKSAMHETEN VGF har under året haft verksamhet med totalt 442 gymnaster och ledare. Basen i verksamheten är barngymnastiken med ca 165 barn

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 1 (5) VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 2008 2009 2 (5) Skövde Konståkningsklubb får härmed avge verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2008 2009 Styrelsen har under året haft

Läs mer

VÅRBLADET. Styrelsen inleder. ~ Nyhetsbrev från CISV Linköping ~

VÅRBLADET. Styrelsen inleder. ~ Nyhetsbrev från CISV Linköping ~ Styrelsen inleder Under våren och sommaren har CISV Linköping många roliga saker på gång som vi har försökt samla här. Två gånger om året kommer CISV Linköping att skicka ut ett informationsblad, ett vårblad

Läs mer

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014 SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014 INNEHÅLL 1. Ordföranden har ordet 2. Styrelsens berättelse Styrelsens sammansättning och organisation 3. Styrelsemöten

Läs mer

Verksamhetsberättelse för SMC Gotland

Verksamhetsberättelse för SMC Gotland Verksamhetsberättelse för SMC Gotland Verksamhetsåret omfattar tiden 1 september 2012 t.o.m. 31 augusti 2013 Styrelse Styrelsen har under det gångna året bestått av följande personer: Ordförande Vice ordförande

Läs mer

Medlemmar: Sista december, 31/ hade vi 181 betalande medlemmar.

Medlemmar: Sista december, 31/ hade vi 181 betalande medlemmar. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 Föreningen Freija Roslagens företagarkvinnor Styrelsen Styrelsen för Freija Roslagens företagarkvinnor, lämnar härmed sin verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2015 Styrelsen,

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2016-2017 Gymnastikföreningen Astra 2016-2017 Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Suppleant Suppleant Thomas Åkerdahl Fredrik Öhrling Linda Knutar Ewa Fryxell

Läs mer

Årsmöte Järfälla Aikidoklubb

Årsmöte Järfälla Aikidoklubb Årsmöte Järfälla Aikidoklubb 2012-02-04 Tid: Lördag 4/2, kl 10-12 Plats: Konferensrum Jakobsbergs Sporthall 1) Fastställande av röstlängd för mötet. Sexton närvarande medlemmar finns noterade på röstlängden.

Läs mer

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna.

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna. Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se VÅRPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är åter i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 DAGORDNING 1. Mötets öppnande 2. Fråga om kallelse till mötet skickats ut i god tid 3. Godkännande av föredragningslista inkl. anmälan av övriga ärenden 4. Val av ordförande

Läs mer

Enkät till våra motionärer våren 2014 Svar "totalt", 79 svar

Enkät till våra motionärer våren 2014 Svar totalt, 79 svar Enkät till våra motionärer våren 2014 Svar "totalt", 79 svar Allmänt om sammanställningen och analysen av svaren: Antal svarande yngre än 20 år 3 st 20-39 år 10 st 40-59 år 38 st 60 år och äldre 28 st

Läs mer

Verksamhetsberättelse Märsta Sigtuna Brukshundklubb 2017

Verksamhetsberättelse Märsta Sigtuna Brukshundklubb 2017 1 Verksamhetsberättelse Märsta Sigtuna Brukshundklubb 2017 MSBK s styrelse får härmed överlämna sin berättelse över verksamhet och förvaltning under verksamhetsåret 2017. Under året har styrelsen haft

Läs mer

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019 Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den 11-18 maj 2019 LÖRDAG 11/5 14.30 Informationsmöte för de som ankommer på fm LOBBYN 15.30-16.00 Water aerobics - SATS POOLEN 15.30-16.00 Core - SATS

Läs mer

FRISKIS. Heta nyheter i sommar. Friskis&Svettis Båstad Ängelholm. Sommar 2015. Smarta Sommarkortet. Outdoor Fusion. Familjen Friskis.

FRISKIS. Heta nyheter i sommar. Friskis&Svettis Båstad Ängelholm. Sommar 2015. Smarta Sommarkortet. Outdoor Fusion. Familjen Friskis. Sommar 2015 FRISKIS Friskis&Svettis Båstad Ängelholm Smarta Sommarkortet Heta nyheter i sommar Outdoor Fusion Familjen Friskis Outdoor Kids Höstnyheter - smygtitt Öppna och läs mer! 8 Träna till fantastiskt

Läs mer

Månadsbrev - Järfälla konstsim

Månadsbrev - Järfälla konstsim Månadsbrev - Järfälla konstsim JUNI Sommaruppvisning Junior SM & SM Junior EM Månadsbrev Vårterminen har lidit mot sitt slut och det är nu äntligen dags för sommar! Vi hoppas att alla har haft en härlig

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2016 Januari 2017 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft drygt 280 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Seglingssektionen har detta år haft sitt verksamhetsår från den 1 april till den 31 december vilket således är den period som omfattas av denna verksamhetsbeskrivning.

Läs mer

Förbered så att alla får plats och att det finns ifyllda lärgruppslistor för aktuell träningsgrupp.

Förbered så att alla får plats och att det finns ifyllda lärgruppslistor för aktuell träningsgrupp. Förbered så att alla får plats och att det finns ifyllda lärgruppslistor för aktuell träningsgrupp. Kommentera kort vad vi ska gå igenom och att det är ok att ställa frågor under tiden. Betona gärna att

Läs mer

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA Måndag 9/1 15.30 17.00 Bassängtid simma i din egen takt och väck kroppen efter flygresan 18.00 Rundvandring på anläggningen 18.20 Välkomstmöte Tisdag

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix

Läs mer

Styrelsen vill passa på att välkomna alla nya medlemmar som har tillkommit Tullinge Tennisklubbs under början av vårterminen 2016.

Styrelsen vill passa på att välkomna alla nya medlemmar som har tillkommit Tullinge Tennisklubbs under början av vårterminen 2016. Information från TTK:s styrelse februari 2016 Hej samtliga medlemmar och anställda i Tullinge TK, Styrelsen vill passa på att välkomna alla nya medlemmar som har tillkommit Tullinge Tennisklubbs under

Läs mer

Träningskonvent 2015 Bräcke 22 augusti 2014

Träningskonvent 2015 Bräcke 22 augusti 2014 Träningskonvent 2015 Bräcke 22 augusti 2014 Schema: Tider Hall 1 (Lilla hallen) 2 (Stora hallen) 3 (Folkets Hus) 4 (Outdoor) 8.00-8.30 Inskrivning 8.30-9.00 Gemensam uppvärmning HALL 2 Anki 9.00-9.50 1.

Läs mer

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 15 april 2015

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 15 april 2015 Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll för styrelsemöte 15 april 2015 Plats: Skype Tid: Onsdag 15 april 2015, kl. 18.00. Närvarande: Anna Maria Resare, Emelie Eriksson, Malin Bornhöft, Sara Rösare,

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR TIDEN 2012-01-01 till 2012-12-31. Styrelsens sammansättning sedan föregående årsmöte 2012-03-09:

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR TIDEN 2012-01-01 till 2012-12-31. Styrelsens sammansättning sedan föregående årsmöte 2012-03-09: Strängnäs VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR TIDEN 2012-01-01 till 2012-12-31. Styrelsens sammansättning sedan föregående årsmöte 2012-03-09: Mandattid Ordförande: 1 år till årsmötet 2013 Viceordförande: Saga Svalelid

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2017-01-01 2017-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens årsmöte den 4 april

Läs mer

Friskis & Svettis Svedala Verksamhetsberättelse 2011

Friskis & Svettis Svedala Verksamhetsberättelse 2011 Verksamhetsberättelse 2011 Friskis & Svettis Svedala Verksamhetsberättelse 2011 Inledning Friskis & Svettis i Svedala är en ideell idrottsförening som är ansluten till Friskis & Svettis Riks, Svenska Riksidrottsförbundet,

Läs mer

Västerås kennelklubbs årsmöte 11 februari 2015, 19.00.

Västerås kennelklubbs årsmöte 11 februari 2015, 19.00. Dagordning Västerås kennelklubbs årsmöte 11 februari 2015, 19.00. 1. Mötets öppnande 2. Val av ordförande att leda mötet 3. Styrelsens anmälan om sekreterare för mötet 4. Justering av röstlängd 5. Val

Läs mer

Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013

Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013 Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013 Kalender för våren 2013 Den 23:e mars kl. 11:00 har vi årsmöte i raststugan i Vilsta Alla medlemmar är välkomna! Vi bjuder på smörgåstårta. Sista anmälningsdag är

Läs mer

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com Välkomna till ett nytt och fräscht HTK 2015. Klubben har gjort en fantastisk resa de senaste åren som nu börjar landa i en stabil organisation. HTK känner att det är viktigt att skilja på barn-, ungdoms

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013 Inledning VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013 Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyller 100 år, 2014! Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

Förhandlingsverksamheten

Förhandlingsverksamheten Förhandlingsverksamheten Avtalsförhandlingarna sköter Ledarna centralt. Det så kallade Ledaravtalet har fortfarande diskuterats och ifrågasatts om det fungerar som det var tänkt ute bland våra medlemmar.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2013.

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2013. Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2013. Styrelsen för Tovrida By byalag får härmed lämna följande redogörelse för verksamhetsåret 2013. Det sjätte verksamhetsåret för byalaget

Läs mer

Bohuslän-dals konståkningsförbund

Bohuslän-dals konståkningsförbund Bohuslän-dals konståkningsförbund Styrelsen Verksamhetsberättelse 2016-2017 Styrelsen har under verksamhetsåret haft följande sammansättning Ordförande Helen Karlsson Vice ordförande Therese Arvidsson

Läs mer

DAGORDNING ÅRSMÖTE. Islandshästföreningen Austur Kl 14.00 Lördag 30 januari 2016 på Gotlands Slagteri i Visby

DAGORDNING ÅRSMÖTE. Islandshästföreningen Austur Kl 14.00 Lördag 30 januari 2016 på Gotlands Slagteri i Visby DAGORDNING ÅRSMÖTE Islandshästföreningen Austur Kl 14.00 Lördag 30 januari 2016 på Gotlands Slagteri i Visby 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av föredragningslista 3. Fråga om mötets behöriga utlysande

Läs mer

Antalet medlemmar tom 30/4 2014: 3 936 st jämfört med 2013: 4 267 st. En sänkning med 8% som troligen beror på att vi fått fler aktörer på vår ö.

Antalet medlemmar tom 30/4 2014: 3 936 st jämfört med 2013: 4 267 st. En sänkning med 8% som troligen beror på att vi fått fler aktörer på vår ö. Medlemmar och kortpriser: Johanna Antalet medlemmar tom 30/4 2014: 3 936 st jämfört med 2013: 4 267 st. En sänkning med 8% som troligen beror på att vi fått fler aktörer på vår ö. Kortpriser kommentar:

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2012.

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2012. Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2012. Styrelsen för Tovrida By byalag får härmed lämna följande redogörelse för verksamhetsåret 2012. Det femte verksamhetsåret för byalaget

Läs mer

välkommen till årets träningsupplevelse!

välkommen till årets träningsupplevelse! välkommen till årets träningsupplevelse! Välkommen till Playitas! Fuerteventura Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme! föredrag, spännande utmanande träningspass och

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018

Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsberättelse 2018 Föreningen Nättraby Allmänna Idrottssällskap redovisar följande verksamhetsberättelse för 2018 Styrelsens sammansättning har varit enligt nedan: Ordförande: Vice ordförande Sekreterare:

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2014 Januari 2015 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft 311 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 20150701-20160630 FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA 20150701-20160630 Verksamhetsberättelse 20150701-20160630 Föreningen Dackegymnasternas ordförande Tänk att ännu ett gymnastik-år har

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF 2015-01-01-2015-12-31 Mälardalens distansryttarförening Enköping Uppland Organisationsnummer 802462-5397 1(5) Verksamhetsberättelse för

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ljungskile Gymnastikförening/ Club Active Ljungskile(fr.o.m )

Verksamhetsberättelse för Ljungskile Gymnastikförening/ Club Active Ljungskile(fr.o.m ) Verksamhetsberättelse för Ljungskile Gymnastikförening/ Club Active Ljungskile(fr.o.m 20161118) 160101-161231 Styrelse Brynja Brynjarsdottir, ordförande Kristina Lönnqvist, sekreterare Angela Barck, kassör

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR LINGBO IDROTTSFÖRENING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR LINGBO IDROTTSFÖRENING FÖR LINGBO IDROTTSFÖRENING 2015 Lingbo idrottsförenings styrelse bestod under 2015 av Ordförande Linda Åberg, Sekreterare Sofie Lindroth, kassör Henrik Astner samt ledamöterna Göran Stenberg, Jonas Eriksson,

Läs mer