Vad är binära optioner?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vad är binära optioner?"

Transkript

1 Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen. Vad är binära optioner?

2 Handel med binära optioner är en relativt ny typ av handel online och på de finansiella marknaderna. Begreppet binär handel har dock funnits i åratal. Med binära optioner kan investerare nu välja att investera i mycket enklare och relativt mindre riskfyllda investeringar. Valutahandlare som tidigare har investerat i valutahandel börjar nu titta på handel med binära optioner som en alternativ typ av finansiellt instrument. Med binära optioner kan valutahandlare fortfarande använda sina kunskaper som de har lärt sig genom sin valutahandel samt att riskfaktorerna är avsevärt lägre. Handel med binära optioner och valutahandel (Forex Trading) tvår världar som möts. För du handlar oftast med valutor inom binära optioner. Binära optioner är när en köpare tecknar ett avtal om att köpa den underliggande tillgången till ett fast pris vid en förutbestämd tidpunkt i framtiden. Investeraren köper alltså inte själva tillgången, snarare möjligheten att köpa den. Det fasta pris som investeraren köper eller säljer på, är känt som lösenpriset. Att handla med binära optioner är mycket enkelt. Investeraren spekulerar exempelvis om priset på en viss valuta skulle stänga högre eller lägre än dess nuvarande pris. Det kan även handla om att priset på exempelvis olja eller guld ska ligga lägre eller högre vid en viss bestämd tidpunkt. Till skillnad mot exempelvis handel med aktier så väljer du inte själv när du vill sälja dina aktier. Allt är bestämt redan innan du går in i affären.

3 Binära optioner har efter inlösendagen antingen värdet 1 eller 0, därav namnet binära optioner. Eftersom det bara finns två slutkurser är din maximala vinst och förlust bestämd för förhand. Överoptioner är värda 1 kr om aktien ligger över dess värdepunkt, annars noll kronor. Underoptioner är däremot värda 1 kr om aktien ligger under dess värdepunkt, annars förfaller de värdelösa. I handel med binära optioner, är den potentiella vinsten eller förlusten redan känd från början. Så, det finns bara två möjliga utfall. Antingen förfaller optionen enligt köparens spekulationer som får en 65-85% utbetalning, eller så förfaller optionen och investeraren får ingenting. Det finns även nya funktioner för vissa binära optioner där investeraren erhåller en 15% avkastning även om hans option förfaller. Handel med binära optioner påminner en hel del om spel inom exempelvis sport med fasta odds. Satsar du 1000 kronor på AIK ska vinna mot Djurgården till oddset 1.80 så vinner du 800 kronor och får tillbaka din insats. Men blir det oavgjort eller Djurgården vinner så förlorar du din insats på 1000 kronor. Spelar ingen roll om AIK vinner med 1-0 eller 7-0, din vinst är den samma och förutbestämd. Samma sak om AIK förlorar med 0-1 eller 0-7, din förlust blir den samma. Handel med binära optioner är lätt att förstå! Binära optioner låter mycket krångligare och svårare än vad det i verkligheten är. Vi kommer också i olika exempel visa exakt hur det går till att handla med binära optioner. Efter att du läst igenom hela det här materialet och tittat på videomaterial som ingår så kommer du att vara redo att handla med dessa binära optioner. Binära optioner har också en mycket kortare hållbarhetstid än den vanlig terminshandel. Handlare kan göra sina förutsägelser om riktningen av marknaden inom en dag, en timme, eller på bara 15 minuter. Ja, till med på 60 sekunder! Valutahandlare behöver inte längre övervaka valutamarknaden tjugofyra timmar om dygnet bara för att övervaka om han eller hon gör en vinst eller inte. Med binära optioner har du alltid enbart två olika utfall att räkna med, vid utlöpsdatum antingen vinner eller förlorar du, vilket är varför de ofta kallas allt-eller-inget, digitala eller fasta avkastningsoptioner. Om din

4 binära option löper ut in-the-money, kommer du få en förutbestämd utbetalning, men om den binära optionen löper ut out-of-the-money är det mer än troligt att du inte kommer få något alls. Vissa mäklare erbjuder idag 5 % till 15 % återbetalning om investeringen slutar out-of-the-money. Det du alltså vill, är att hamna på: - In-the-money. Det du vill undvika är: - Out-of-the-money CALL eller PUT/KÖP UP eller DOWN/SÄLJ Det här är viktiga termer för dig som ska handla med binära optioner. Det hela är väldigt enkelt. Du väljer CALL om du förväntar dig att tillgången du handlar med ska gå upp i pris i framtiden. Du väljer PUT om du förväntar dig att tillgången du handlar med ska gå ner i pris i framtiden. CALL Uppgång PUT - Nedgång Fördelar med handel med Binära Optioner Väldigt enkelt att lära sig. Förutbestämda risk- och vinstmöjligheter, inga överraskningar. Inga avgifter från mäklarna där du placerar dina trades Förtjänster från båda marknaderna, vare sig marknaden går upp eller ned. Hög avkastning på mycket kort tid är möjligt. Du kan börja handla med låga belopp. Några nyckeltermer du behöver bekanta dig med:

5 Köpoption En option att KÖPA en tillgång till ett överenskommet pris på eller före ett särskilt datum eller tidpunkt. Säljoption En option att SÄLJA en tillgång till ett överenskommet pris på eller före ett särskilt datum eller tidpunkt. Aktuellt pris Priset på den underliggande tillgången. Lösenpris Det förväntade framtida priset tillgången kommer att ha vid tidpunkten för köpet av den binära optionen. Förfallopris Förfallopriset på den binära optionen. In-the-money en framgångsrik optionsaffär, som är en utlöpt KÖPoption över dess lösenpris eller en utlöpt SÄLJ-option under lösenpriset. At-the-money en optionsaffär där förfallopriset matchar lösenpriset vid vilket optionen köptes. Out-of-the money en optionsaffär som misslyckades antingen som en KÖP-option under dess lösenpris eller en SÄLJ-option över dess lösenpris. Binary Bridge System Vi har nu gått igenom den första delen som förklarar vad en binär option är för något. Binary Bridge System har tagits fram för att visa dels hur det fungerar att handla med binära optioner, Men också för att visa dig några av de mest beprövade och framgångsrika strategierna inom denna värld.

6 Det här materialet ger dig möjligheten att lära dig att tjäna pengar med datorn som hjälpmedel, du kan göra det var du vill. Hemma, på landet, på ditt favoritcafé, på stranden som några exempel. Det enda du behöver är en dator med internetuppkoppling och Binary Bridge System. Via internet kopplar du upp dig mot marknaden. Möjligheter som inte fanns tillgängligt för vanliga privatpersoner om vi backar några år i tiden, innan internet slog igenom med full kraft. Du kan välja dina egna tider, bara marknaden har öppet. Du behöver inte sitta fasta framför din dator en hel dag för att kunna tjäna in en riktigt bra dagskassa. Att handla med binära optioner utan någon slags strategi och plan i ryggen kommer aldrig att fungera i längden. Du måste vara väl förbered och veta hur du ska agera för att lyckas på den här marknaden. Annars kan du lika gärna singla slant, upp eller ned eller köpa en trisslott. Det här är inga system eller strategier som vi själva har utvecklat och klurat ihop hemma på kammaren. Det här är metoder som vi efter många månaders research har hittat på nätet. Vi har under flera månader arbetat med research och informationsinsamling för att skapa Binary Bridge. Vårt material ger dig grunden och ger dig också en brygga, en koppling till de smartaste strategierna för att lyckas med dina binära optionsaffärer. Vårt material ger dig en grund. Du får en bra överblick om hur det hela fungerar. Vi kopplar materialet i Binary Bridge till olika sidor på nätet och till olika videos. Du kommer att få tillgång till de allra bästa strategierna via informationen i det här materialet. Det länkar direkt till olika sidor på nätet som visar de bästa strategierna för framgångsrik handel med binära optioner. Vi bygger på med information om olika hjälpmedel som du kan använda i din handel, allt för att skaffa dig de bästa förutsättningar för framgång. Du går sedan vidare själv och skaffar dig fördjupad information om de olika strategierna och hjälpmedlen som passar bäst för dina förutsättningar. VAR du handlar med binära optioner Det finns ett stort antal mäklare som arbetar med binära optioner.

7 Det här en kraftigt expanderande marknad där de olika aktörerna slåss om att få dig som kund. Vi rekommenderar dig att ha konto hos i alla fall 2-3st olika mäklare. Varför? 1: Tillgångar. Utbudet mellan olika tillgångar som mäklarna erbjuder skiljer sig bland varandra. Säkra upp dig genom att skaffa lite bredd. 2: Olika utgångstider på optioner. Kanske du arbetar med en speciell strategi och en väldigt speciell utgångstid för din option. Alla mäklare kanske inte kan erbjuda dig denna utgångstid på din option. 3: Ingångspris. Samma sak här. Alla mäklare erbjuder inte samma ingångspriser. Här kan du tjäna pengar på att jämföra mellan de olika mäklarna. Precis på samma sätt som man jämför olika odds mellan olika spelbolag. Varför spela till oddset 1.80 på AIK slår Djurgården om ett annat spelbolag erbjuder dig 1.90 på samma match? Det är upp till varje mäklare att själva sätta sitt ingångspris, tänk på det. Våra rekommenderade mäklare för dig som vill handla med binära optioner: Banc De Binary Här kan du handla med lägre belopp, perfekt i starten. Företaget har vunnit priser som bästa plattformen för handel med binära

8 optioner. En bra fördel med BDB är också att de erbjuder dig möjligheten att börja med ett demo-konto. Minimum insättning: $500 Minimum trade storlek: $1 In the money : Utbetalning på mellan 70-90% TradeRush Var först ut med 60 sekunders optioner. Minimum insättning: $200 Minimum trade storlek: $5 In the money : Utbetalning på mellan 65-81% TradeRush_468x60_money_convertor_en.gif CEDAR Finance För att skapa ett konto hos Cedar Finance, gå hit: 24option.com

9

10 https://www.24option.com/binary/en/index.jsp?oftc=22547 Hos 24option får du tillgång till ytterligare utbildning om hur du handlar med binära optioner. Materialet finns även på svenska. Minimum insättning: $250 Minimum trade storlek: $24 In the money : Utbetalning på mellan 65-89% TIPS! Här finns en snabbguidning på svenska om Binära Optioner. https://www.24option.com/sv/binary-options-guide-sv Rekommendation Skaffa ett konto på etoro Varför etoro? Med över 2 miljoner handlare är etoro världens största investeringsnätverk. Här kan du handla med valutor, råvaror, aktieindex m.m. etoro är en perfekt lösning för dig som är nybörjare. Du kan starta med så lite som $50 för att komma igång. Deras handelsplattform är väldigt enkel att komma igång med. Allt är webbaserat och inga speciella programvaror behöver laddas hem. Deras Openbook kallas också för det sociala investeringsnätverket. Här kan du få hjälp av andra mer erfarna traders. Här behöver du som trader aldrig känna dig ensam med dina beslut. Bli medlem i en chatt eller något av de många diskussionsforumen för att

11 utbyta investeringsidéer med traders från hela världen. Hitta expert traders baserat på deras meriter och riskprofil och följ deras trading och lär av deras strategier. Du kan till och med följa och kopiera framgångsrika traders och deras investeringar. Du hittar snabbt de bästa traders och investerare efter deras faktiska resultat under en viss tidsperiod (t.ex. veckovis, månadsvis, 3-månaders och år) eller efter var de befinner sig. Du kan se deras meritlista, deras riskprofil och portföljstrategi för att avgöra om de matchar din investeringsstil och om de är lämpade att läggas till i din portfölj. Väldigt smart och enkelt koncept som gjort etoro mycket populärt! Företaget erbjuder även en alldeles utmärkt support på många olika språk. etoro erbjuder ett stort antal utbildningsprodukter, helt utan kostnad till sina kunder. Där kan du lära dig alla grunder inom trading. Du får också direkt tillgång till ett övningskonto med $10000 virtuella pengar. Här kan du prova dina nya kunskaper och testa dig fram innan du är redo att handla med riktiga pengar. Mer om hur du kan använda etoro s och deras plattform berättar vi om i vår strategi-del. OBS! etoro är ingen plattform för handel med binära optioner. Men via etoro kan du få tillgång till mycket användbar information och olika verktyg som hjälper dig att göra bättre affärer som handlare med binära optioner. Du kan bland annat få marknadsrekommendationer via mejl från etoro. Exempelvis ett mejl som denna: EUR/USD March Forecast and Suggestions Despite all the bearish negativity that floated around the EUR/USD pair last week, mainly because of the Cyprus Affair, the pair did hit a one week high, also because a Cyprus official source said that a deal between Cyprus and EU could be reached in the next few hours. This announcement boosted the traders positivity granting a very nice rise for this unpredictable pair, that reached the 50% level at breaking various resistances. The deputy leader of Cyprus said that the government will be probably able to reach an agreed platform that the parliament will very likely approve. So basically the EU will continue it s financial support and hopefully the game will not be ended for Cyprus. My advice is to SELL for the next week, although the situation has not a quite strong signal both from the SELL and the BUY part. But since the situation is not really quite clear for everybody I would suggest to skip Monday before entering into the market and try to enter on Tuesday.

12 Why skip Monday? There will be very likely an huge high gap because when the market was closed before the Cypriot Parliament voted into law several steps to make accepting the IMF/EU bailout package more easier by the European Union. Strategier till Framgång med Binära Optioner Grunderna gällande teknisk analys Ska priset på USD i jämförelse med GBP gå upp eller ned under 10 minuter, kommer Apple aktien gå upp eller ner de närmaste timmen? Hur ska man veta det?

13 Låter som vi lika gärna kan singla slant! Chansen att ha rätt är då 50/50. I de här avsnitten av Binary Bridge ska vi visa dig hur du skaffar dig bättre odds än 50/50. Det gäller att skaffa sig en Edge. En fördel mot marknaden. Det handlar om att använda system och strategier som gör att du ökar dina chanser och möjligheter så att du vinner betydligt oftare än du förlorar. Kanske kan du vrida om denna sannolikhet till vinst till 60/40, 70/30, 80/20 eller till och med 90/10. Det finns strategier som gör detta fullt möjligt och det är det vi ska fokusera på i det här avsnittet. Vi börjar med att ge dig en grund i teknisk analys. Att tyda en Candle Stick En candlestick kan representera prisaktivitet för nästan vilken tidsram som helst. När en handlare väljer en tidsram representerar ljuset den tidsramen. Om du är nybörjare vad gäller handel måste du bekanta dig med candlesticks. Prisaktivitet kallas ofta candlesticks.

14 Candlesticks har fyra delar och följande uttryck används på daglig basis vilket gör att du behöver känna till dem väl. Vekarna representerar de lägsta och högsta punkterna som nås. Ljuset består av två delar, en topp och en botten som representerar priserna vid öppning och stängning. En candlestick kan representera prisaktiviteten för nästan vilken tidsram som helst. När en handlare väljer en tidsram symboliserar ljuset den tidsramen. Exempel: 100 ljus på en 10-minuters period representerar 100 x 10min eller 1000 minuter av prisaktivitet. Den mest grundläggande funktionen för en candlestick är dess färg. De två vanligaste färgkombinationerna är svart & vit och röd & grön. Oftast kommer du att se att vita/gröna ljus representerar bullishtrender, vilket innebär stigande aktivitet. De svarta/röda ljusen representerar bearishtrender, vilket innebär att priserna har gått ner. Förenklat: Bullish candlestick innebär att stängningspriset ligger över öppningspriset. Bearish candlestick innebär att stängningspriset ligger under öppningspriset. TIPS! Vinnarbyrån har en mycket bra och detaljerad beskrivning på sin sida om hur det här med Candlesticks fungerar. Trendlinjer The Trend is your friend

15 Trendlinjer är ett av de grundläggande verktygen för handel på alla marknader. Handlare med binära optioner som lär sig hur de använder trendlinjer för att forma diagnoser i marknadsmönster, behöver inte förlita sig lika mycket på de tekniska indikatorer som ofta används. Att avgöra trendlinjerna hjälper handlaren att se hur sentimentet (känsloinställning) på marknaden ser ut. TIPS! Vinnarbyrån har även mycket bra beskrivning på hur det här med trender fungerar. Support och Resistenslinjer Support är där priset slutar falla och hamnar i ett tillfälligt viloläge. Resistens är där priset slutar stiga och tar en paus. För att kunna handla behöver du vara kapabel att beskriva vad som händer med prisaktiviteten i ett diagram. När du tittar på diagrammet håller du på att identifiera och beskriva vilket priset är och vad som händer med det. Ett vanligt och grundläggande verktyg är resistens- och supportlinjer. Resistens- och supportlinjer visar var marknadens känslor finns samlade. Support Support är när priset slutar falla och lägger sig i tillfällig vila. Vi kallar det för support. Priset har för tillfället slutat falla och vilar nu på golvet så att säga.

16 Resistens Resistens är när priset slutar stiga och tar en paus. Rörelsen har åtminstone tillfälligt nått taket så att säga. Bollinger Bands Denna metod visar volatilitet, dvs. hur mycket det händer med priset på kort tid, hur mycket det svänger. Diagrammet ritas upp så att man ser två band och ett glidande medelvärde i mitten. Denna tekniska analysmetod uppfanns av John Bollinger på 80-talet. Bollinger bands används ofta också för sådana som handlar med optioner och inom valutahandel. TIPS! Här finns en genomgång hur Bollinger Bands används för att få fram säljoch köpsignaler. Strategier till Framgång med Binära Optioner Strategierna

17 Det är i den här delen av Binary Bridge System som det roliga börjar! Nu ska vi visa dig hur du kan tjäna pengar på binära optioner. etoro Bolinger Bands Rekommenderar att använda etoros utmärkta tjänster i din handel med binära optioner. Inte för att placera KÖP och SÄLJ order där men för att få fram bra information i realtid utan krångel. OBS! Du måste ha satt in minst $50 på ditt konto för att kunna använda deras professionella diagram. Öppna upp Webtrader i etoro. Se rutan som liknar ett berg, se bilden ovan. Klicka på den symbolen. Du får upp ett diagram med candle sticks, så här. Se bilden nedan.

18 I menyn uppe på sidan välj Studies. Du får en ny rullgardinsmeny och där väljer du Bollinger Bands. Sedan väljer du den tidsram som du vill arbeta med. Bollinger bands använder man till att mäta en marknads volatilitet. Med bands (sv. banden) menar man de tre graferna som omsvärmar kursen likt på bilden nedan. Nu ser det ut så här. Bollinger bands är de 3 streckade svarta linjerna som finns med ovanför. När marknaden är volatil (=rörlig) expanderar banden, och när

19 marknaden är stillsam kontraherar (=drar ihop sig) dem. De tre graferna är designade för att omsluta huvuddelen av kursrörelserna i ett valutapar. Bollinger band-graferna utgörs av: Enkelt glidande medelvärde i (det i mitten) Övre band (det glidande medelvärdet + 2 standardavvikelse) Undre band (det glidande medelvärdet 2 standardavvikelse) Bollinger bounce är namnet på fenomenet när kursen studsar mot banden. Många optionshandlare använder detta som en signal till KÖP eller SÄLJ. När det sker ett utbrott på det övre bandet så finns det stor möjlighet till att det kommer att ska en riktning i motsatt håll nedåt. Samma sak åt andra hållet om ett utbrott sker i det undre bandet så finns stor möjlighet till att det en riktning i motsatt håll uppåt. Här finns en video med mer information om hur du kan använda Bollinger Band i din trading: XmCWTzpZH5vZTl2UkXx&feature=share 60 sekunders-metoden med Bollinger Bounce Öppna upp ditt etoro-konto och diagrammet med Bollinger Bands, välj sedan 1 minuters tidsram. Gör inga affärer när valutamarknaden precis öppnats eller är på väg att stänga. Du kan göra affärer från måndag till fredag. Undvik att handla när det är stiltje eller låg aktivitet på marknaden. Öppna samtidigt upp ditt konto hos aktuell optionsmäklare, exempelvis

20 TradeRush. När en GRÖN candle stick bryter igenom den övre linjen i Bollinger bandet, placera en PUT/DOWN/SELL order. När en RÖD candle stick bryter igenom den lägre linjen i Bollinger bandet, placera en CALL/UP/BUY order. Enkelt så långt eller hur. Det här är signalerna vi använder för att handla med hjälp av Bollinger bands som teknisk analys. För att utöka dina möjligheter till framgångsrika optionsaffärer bygger vi på denna strategi med en speciell insatsplan. Om du förlorar din första affär. Fortsätt att handla i samma riktning men höj din insats. Så här kan en insatsplan se ut: Första affären: 5 Alternativt: 10 Andra affären: 10 Alternativt: 20 Tredje affären: 25 Alternativt: 50 Fjärde affären: 50 Alternativt: 100 Om du skulle förlora en fjärde gång på raken, ta förlusten! Gå inte vidare utan vänta på en ny signal och följ samma metod igen. OBS! Viktigt är att du har tillräckligt med pengar för att verkligen kunna placera dina orders enligt den insatsplan som du väljer. Lazy Day Trader-strategin & 60 sekunders varianten av samma strategi

21 Det här är en annan 60-sekunders strategi lanserad av Keith Jones, en tidigare börsmäklare. Keith Jones har 2 olika strategier ute på nätet och de är väldigt snarlika. Det som skiljer är tiderna för optionernas utgång. Den ena metoden bygger på 15 minuters optioner, den andra på 60 sekunder. Låt oss börja med Lazy Day Trader-strategin. På sin sida visar han hur det är möjligt att med denna väldigt enkla metod tjäna $5000 per vecka. Här finns alla information: OBS! Det är väldigt svårt att få någon support från Keith Jones, han svarar sällan på några mejl. Kan vara bra att veta. Snabbsammanfattning strategin: Strategin bygger på att man följer informationen som man får hur proffsen placerar sina pengar. Det finns något som heter Traders Choices eller Traders Insight på optionsplattformen Cedar Finance, finns liknade lösningar på de flesta optionsplattformarna. Enligt Keith är dock Cedar Finance den mest pålitliga. Enligt videon är kriteriet för att vi ska välja KÖP eller SÄLJ att proffsen är till 65% eller högre överens om det ena eller det andra valet.

22 Andra kriteriet är att utbetalning måste ligga på minst 73%, det vill säga vinsten du gör om du vinner. Enligt våra och andra neutrala sidor på nätet så funkar den här metoden väldigt bra. Dock med vissa justeringar gällande hur många procent av proffsen som står på den ena eller andra sidan. 65% är för lågt, höj denna siffra istället till minst 75%. Enligt den oberoende och neutrala testsidan Freebinaryoptionsystem så har de haft 100% framgång med denna justerade strategi under 4 veckors test! Vi har inte testat under lika lång tid men har också haft samma framgång. Med denna strategi arbetar du med optioner på 15 minuter. Även här används en insatsplan i 4 steg. Du fortsätter alltid att satsa pengar på samma val som du valde från början, KÖP eller SÄLJ. På Keith s sida använder han dessa satsningar. Går självklart att anpassa. Själva föredrar vi att börja med lägre insats i steg 1. Första affären: 25 Andra affären: 65 Tredje affären: 150 Fjärde affären: 325 På Keith sida anger att han sannolikheten för att vinna enligt dessa procentsatser: Första affären: 57.4% Andra affären: 79.1% Tredje affären: 98.9% Fjärde affären: 100% 100% säkerhet i fjärde affären. Hur han kommit fram till dessa siffror förklaras inte på sidan.

23 Vi har även sett liknade sannolikhetssiffror på andra sajter gällande binära optioner. För oss låter det som allt för positiva uträkningar, troligheten må öka men att man ska kunna vara 100% säker på att fjärde affären sitter, låter högt. För att skapa ett konto hos Cedar Finance, gå hit: Keith s andra variant bygger på samma typ av strategier, men nu på 60 sekunder. Här finns alla information: I detta fall använder sig Keith av plattformen TradeRush istället. På deras sida så följer man Popularity vilket är samma sak som Traders Insight. Med denna strategi så anser han att det räcker med 51% av trader som väljer en sida, köp eller sälj, för att göra en affär. Enligt oss så är det bättre att vänta på att du har 70-75% som tror på KÖP eller SÄLJ innan du gör ditt första val. Här utgår han från minst 70% när det gäller utbetalningen. Han handlar enbart med EUR/USD. Så här ser hans insatsplan ut: Första affären: 5 Andra affären: 10 Tredje affären: = totalt 25 (2 affärer) Fjärde affären: 100 OBS! Eftersom detta bygger på 60 sekunders optioner så är snabbhet att lägga in dina orders avgörande. Så träna först med låtsas pengar innan du använder denna strategi. Du måste helt enkelt vara snabb för att bemästra denna strategi.

24 För att öppna ett konto på TradeRush, gå hit: TrendStrategin Inom denna strategi används återigen TradeRush och deras plattform. Här används även etoro och deras diagram för att få fram de signaler vi använder oss av. Allt finns förklarat på ett pedagogiskt och bra sätt på den här sidan: Återigen är det framförallt olika valutapar vi följer. Du kan även handla med guld, olja och olika index om du föredrar det. Vi letar enbart efter tydliga trender, stigande trend eller fallande trend. Här nedan ser du en tydlig stigande trend: Här nedan ser du tydlig fallande trend:

25 TIPS! Vinnarbyrån har även mycket bra beskrivning på hur det här med trender fungerar. Trendmetoden bygger på att du satsar på att trenden håller i sig. Det rekommenderas att inte satsa mer än max 5% av ditt tradingkapital i varje affär, du följer ingen speciell insatsplan med den här strategin. Här handlar du med 5 minuters optioner. Titta på videon, strategin är mycket enkel att förstå och använda. På den här sidan finns flera intressanta diagram samlade på en och samma sida, så enkelt att kolla upp eventuella trender. Här får du ännu mer information om hur du kan följa trender för att avgöra hur du ska placera dina trades: Moving Average Rainbow metoden

26 En annan variant som är lite mer avancerad om hur du följer aktuella trender är denna strategi. David från Binaryoptionsdaily.com förklara logiken bakom denna metod i en video som är på cirka 9 minuter. Du kan se den här: Price Action strategin David från Binaryoptionsdaily.com visar hur han tar ett live-konto från en start på $270 till $22713 på 4 dagar! Den strategi han använder sig för att nå det här otroliga resultatet kallar han för Price Action Strategy, vilket även den bygger på att följa trender. Här är första videon om hur han tar sitt konto från $270 till $22713, han har dagar som han tjänar över $6000 med denna strategi!

27 Här är andra videon som går igenom Price Action strategin : Att använda en signaltjänst som hjälpmedel Om du inte är intresserad av att lära dig att följa de här trenderna som ger dig svar på när du ska KÖPA eller SÄLJA dina optioner, så finns alternativ. Då kan du använda dig av en så kallad signaltjänst, det finns företag som är helt specialiserade på att skicka ut signaler som ger dig vägledning när du ska köpa eller sälja. Priserna på dessa tjänster kan variera väldigt stort. Vissa tar $20 per månad men det finns även exklusiva lösningar som kostar upp till $1000 per månad. Man ska givetvis ha klart för sig att även dessa signaltjänster har fel. Ingen kan helt och hållet ha koll på marknaden, marknaden har förmåga att röra sig på konstiga sätt vid vissa tillfällen. Samtidigt tycker man att man kan kräva en betydligt bättre träffsäkerhet än 50%, annars är det bortkastade pengar. Faktum är att de flesta av dessa tjänster anger oftast 70-75% träffsäkerhet men enligt våra undersökningar har många svårt att nå upp till dessa nivåer. Det finns veckor då deras resultat stiger till nivåer på 85-90%. Det bästa är att pröva sig fram för att hitta den signaltjänst som passar just bäst för dig. Många av dem företagen som arbetar inom det här området erbjuder några dagar eller veckors kostnadsfritt prov innan de vill ha betalt. Några låter dig pröva deras tjänst till en låg kostnad under bestämd tid innan priset höjs. Att hitta en pålitlig signaltjänst kan ge dig en mycket attraktiv fördel och Edge mot marknaden som kan göra din optionshandel mycket lönsam med väldigt liten arbetsinsats.

28 Här är några välkända signaltjänster: Binary Option Trading Signals Här får du tillgång till ett Trading Room på nätet. Inga programvaror som ska laddas hem. Du loggar in och följer proffsens val, räkna med 3-5 signaler per dag. De anger själv att de har 85% veckor med vinst. BinaryOptionBox Väldigt transparenta med sina resultat vilket är bra. Har ett helt team med traders som jobbar med att leverera så bra signaler som möjligt. SignalPush Erbjuder 7 dagar för $7. Sedan mellan $ per månad. De redovisar tydligt deras resultat för varje vecka och månad. https://www.signalpush.com/providers/bestbinary/# Finns 2 varianter, här är den andra, denna med pengarna-tillbaka-garanti om den ej ligger över 60% i träffsäkerhet. När de nämner ITM under resultaten så betyder det In The Money, vilket i sin tur betyder affär med vinst. https://www.signalpush.com/providers/bestsignals

29 Binary Option Signal Club Erbjuder ett flertal olika signaltjänster med fokus på olika marknader. Anger vinstdagar till många av deras signaltjänster till så högt som 90%. Finns möjlighet till gratisprovperioder av olika slag. Något rörig hemsida. Platinum Trading Partners Flera olika signaltjänster med fokus på olika marknader allt från samma företag. Binary Option Signals Europe Binary Option Pro Signals Binary Option Stock Signals Några ord om Binary Option Bots Det finns även produkter som lanseras på nätet som kallas för Binary Option Bots. I det fallet handlar det om automatiserade signaltjänster. Du är själv tvungen att placera dina optionsaffärer manuellt, men du får signaler gällande köp eller sälj via en programvara. Börjar dyka upp rätt många sådana lösningar på marknaden. Här vill vi dock ge en varning. Av de recensioner vi kunnat följa gällande nästan alla dessa programvaror så har de allra flesta fått tummen ner. De flesta fungerar helt enkelt mycket dåligt.

30 Men det finns ett undantag! Den heter Optionbot 2.0. <a href= ><img src=http://optionbot.net/ gif></a> Forexhandlaren Gary Davies är skaparen bakom denna produkt. Sägs kunna ge en strikrate på cirka 70-80%, vilket är mycket bra! Det är smidig lösning som är webbaserad, vilket gör det enklare. Här finns Option Bot 2.0: Rekommenderas "Strategy without action is a day-dream, action without strategy is a nightmare." Dessa ord kommer från Tim Trush som är en av de personer som startade upp T & J Profit Club. Det här är utbildningsprodukter för forex trading. Men som också kan användas för binära optioner. Enkla och smarta strategier som fått väldigt bra betyg av de som testat! Titta gärna närmare på exempelvis deras 1-minut strategi.

31 Perfekt för dig som inte har tiden att sitta framför datorn i flera timmar och bevaka diagram. Det här är en strategi som visat sig mycket lönsam under flera år. Finns massor av referenser som styrker att detta är en väl fungerande strategi! Automatiserade lösningar Vad finns det då för lösningar om du inte själv vill sitta framför datorn och sköta din trading? Det har sedan många år funnits automatiserade lösningar av olika slag och kvalité inom valutahandel. Det börjar komma lösningar som är helt automatiserade även för den som vill jobba med binära optioner. Men låt oss börja med en av de bästa och pålitliga gällande valutahandel. 4X EDGE erbjuder både lösningar för dig som vill vara mer aktiv i din trading + helt automatiserade lösningar. Du kopierar deras trades i realtid. Finns flera system som du kan kopiera.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster. Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Framgångsrik daytrading i enkla steg grundkurs

Framgångsrik daytrading i enkla steg grundkurs Framgångsrik daytrading i enkla steg grundkurs Copyright 2012, MinBörs.se, v3 Alla rättigheter reserverade. Publicerat av MinBörs.se 2012 Detta kursmaterial får ej lov att kopieras och distribueras fritt

Läs mer

1. Sätt ett mål med ditt aktiesparande

1. Sätt ett mål med ditt aktiesparande 50 1 Sätt ett mål med ditt aktiesparande var långsiktig. 2 Investera regelbundet. 3 Kontrollera riskerna. 4 Var försiktig med belåning. Bli kursvinnare med Gyllene regler Hitta kursvinnare är Aktiespararnas

Läs mer

Inga delar av detta slagen. www.inzideinfo..com. www.sportz.se

Inga delar av detta slagen. www.inzideinfo..com. www.sportz.se Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material fårr kopieras i någon form utan specielltt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrätts

Läs mer

Tio frågor och svar om options- och terminshandel

Tio frågor och svar om options- och terminshandel Tio frågor och svar om options- och terminshandel Den här broschyren vänder sig till dig som vill lära dig mer om vad optioner och terminer är. Du får samtidigt en del praktisk information och exempel

Läs mer

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

Valuta- och aktiehandel

Valuta- och aktiehandel En introduktion till handel med värdepapper Johan Idstam Valuta- och aktiehandel Ansvarsbegränsning Tänk på att inte satsa mer pengar än du har råd att förlora. En del tekniker i denna bok är ganska avancerade.

Läs mer

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar.

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas att boken ger dig nya perspektiv på hur du på bästa sätt kan ta vara

Läs mer

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA Projektarbete Medieprogrammet Niklas Kurvinen, MP07, 2 Maj 2010 Innehållsförteckning Introduktion...3 Inledning...3 Syfte...3 Metod...3 Förarbete... 4-5 Planering...4

Läs mer

ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 8. TEMA: Hard Sell the Right Way

ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 8. TEMA: Hard Sell the Right Way ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 8 Hard Sell The Right Way BIG 3 CLOSING TECHNIQUES TEMA: Hard Sell the Right Way AFFLUENCE 8 Affluence [ıæflʊəns]: Sudden peaks of income En

Läs mer

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar!

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! 5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! En del av projektet Sveriges Smartaste Marknadsförare av Jesper Lindén - Bli inte en SEO terrorist, bygg ett långsiktigt och hållbart system

Läs mer

P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R...

P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R... P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R... JAG KOMMER HÄR ATT VISA DIG HUR DU TAR FRAM PRODUKTER ELLER TJÄNSTER SOM GENERERAR PENGAR UTAN

Läs mer

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Introduktion Det finns mycket man kan göra för att lyckas på nätet och att skriva sökmotoroptimerade texter är definitivt en av de viktigare. I korta ordalag kan

Läs mer

Mitt säkra kort. Förord

Mitt säkra kort. Förord Mitt säkra kort Förord Instruktionerna som du nu kommer att läsa fungerar förutsatt att du följer dem till punkt och pricka. Du kommer att tjäna från 10.000 till över 100.000 kronor per månad beroende

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner? Av: Jesper Lindén Många företagare startar upp verksamheter utan att egentligen fundera över

Läs mer

Kandidatprogrammet Fastighet och Finans Centrum för Bank och Finans Nr 53. En studie av börshandlade investeringsprodukter

Kandidatprogrammet Fastighet och Finans Centrum för Bank och Finans Nr 53. En studie av börshandlade investeringsprodukter Institutionen för Fastigheter och Byggande Examensarbete (15 hp) inom och Kandidatprogrammet Fastighet och Finans Centrum för Bank och Finans Nr 53 En studie av börshandlade investeringsprodukter Författare:

Läs mer

Så skapar, skickar och utvärderar du e-post som ger tydliga resultat

Så skapar, skickar och utvärderar du e-post som ger tydliga resultat Så skapar, skickar och utvärderar du e-post som ger tydliga resultat HANDBOK I E-POSTMARKNADSFÖRING UPPDATERAD MED e-post för sociala medier och mobila enheter INNEHÅLL 1. nycklarna till framgång 6 2.

Läs mer

E-handel. E-commerce - What key factors motivate the choice to buy clothes online? Vilka faktorer styr vid valet att handla kläder via Internet?

E-handel. E-commerce - What key factors motivate the choice to buy clothes online? Vilka faktorer styr vid valet att handla kläder via Internet? Södertörns högskola, Medieteknik C C-uppsats 15 HP, Höstterminen 2010 Handledare: Anna Swartling E-handel Vilka faktorer styr vid valet att handla kläder via Internet? E-commerce - What key factors motivate

Läs mer

ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! VIVIANN LABBA

ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! VIVIANN LABBA ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! AV VIVIANN LABBA Attrahera Kunder! 1 2 ViviAnn Labba Agera Business Smart : Attrahera Kunder! 49 hemligheter till hur du

Läs mer

Guide för sociala medier

Guide för sociala medier Guide för sociala medier 2 Handelns framtid är digital Att vara ständigt uppkopplad är idag inga konstigheter. 85 procent av svenskarna över 16 år har tillgång till nätet i hemmet och hela 81 procent av

Läs mer

Användning av mobilapplikationer i smartphones hos unga vuxna.

Användning av mobilapplikationer i smartphones hos unga vuxna. Södertörns högskola Institutionen för naturvetenskap, miljö och teknik Kandidatuppsats 15 hp Medieteknik Höstterminen 2012 Användning av mobilapplikationer i smartphones hos unga vuxna. En fallstudie bland

Läs mer

KUNSKAP OM INTERNET- MARKNADSFÖRING FRÅN ANNONSÖRER, SÄLJARE OCH RÅDGIVARE.

KUNSKAP OM INTERNET- MARKNADSFÖRING FRÅN ANNONSÖRER, SÄLJARE OCH RÅDGIVARE. KUNSKAP OM INTERNET- MARKNADSFÖRING FRÅN ANNONSÖRER, SÄLJARE OCH RÅDGIVARE. Sveriges Annonsörers kommitté för internetmarknadsföring, KIM, har som ambition att utveckla internet som annonsmedium. Besök

Läs mer

UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN

UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN UTREDNING Projekt: Författare: Version: Elever i behov av särskilt IT-stöd v3.3.017 Förvaltning/avdelning: Godkänd av beställare: Senast ändrad: Utbildningsförvaltningen,

Läs mer

Visual adaptive web-shopping using personalization techniques

Visual adaptive web-shopping using personalization techniques 1 Visual adaptive web-shopping using personalization techniques Denis Kulenovic (dkc98002@student.mdh.se) Per-Erik Hinderson (phn98027@student.mdh.se) Handledare: Peter Funk Datum: 2003-05-17 2 Abstract

Läs mer

Hur ditt företag blir en KUNDMAGNET

Hur ditt företag blir en KUNDMAGNET Hur ditt företag blir en KUNDMAGNET 12 hemligheter som hjälper dig tjäna mer pengar snabbt! Av Krister Maxe 2011 Copyright: Krister Maxe Mångfaldigande av innehållet i denna bok, helt eller delvis är,

Läs mer

Tips för att lyckas med e-handel

Tips för att lyckas med e-handel Tips för att lyckas med e-handel Innehållsförteckning 1. PRODUKTER 3 PRODUKTTEXTER 3 PRODUKTBILDER 3 PRISSÄTTNING 3 2. MARKNADSFÖRING 4 SEO (SÖKMOTOROPTIMERING) 4 GOOGLE ADWORDS 7 NYHETSBREV 7 SMS 8 BANNERANNONSERING

Läs mer

FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014

FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014 FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014 UNDERSÖKNINGSMETOD Rapporten bygger i huvudsak på en undersökning som är genomförd av TNS Sifo på uppdrag av Eniro. Undersökningen, i form av telefonintervjuer,

Läs mer

KANBAN. Internetmarknadsföring på tio minuter. Vilken webbstrategi har du?

KANBAN. Internetmarknadsföring på tio minuter. Vilken webbstrategi har du? Vilken webbstrategi har du? Internetmarknadsföring på tio minuter KANBAN marketing kanban marketing ab lund, sweden e-mail gustav.bergman@kanban.se mobile +46 (0)709-16 37 65 website www.kanban.se 1 a

Läs mer

Gräsrotsfinansiering. i korta drag. En handbok för små och medelstora företag

Gräsrotsfinansiering. i korta drag. En handbok för små och medelstora företag Gräsrotsfinansiering i korta drag En handbok för små och medelstora företag Innehåll Vad är gräsrotsfinansiering? 4 - Gräsrotsfinansiering i korta drag 6 - Mer än bara pengar 9 - Vilka risker finns det?

Läs mer

5 STEG MOT 1 MILJON. Apple. ibolaget tar över världen

5 STEG MOT 1 MILJON. Apple. ibolaget tar över världen En specialrapport från Bullstreet - Maj 2012 5 STEG MOT 1 MILJON ibolaget tar över världen Bästa köp just nu Företagsuppdateringar Bullstreets 10 budord Snabbgranskning av företagen Vi blickar framåt Apple

Läs mer