Vad är binära optioner?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vad är binära optioner?"

Transkript

1 Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen. Vad är binära optioner?

2 Handel med binära optioner är en relativt ny typ av handel online och på de finansiella marknaderna. Begreppet binär handel har dock funnits i åratal. Med binära optioner kan investerare nu välja att investera i mycket enklare och relativt mindre riskfyllda investeringar. Valutahandlare som tidigare har investerat i valutahandel börjar nu titta på handel med binära optioner som en alternativ typ av finansiellt instrument. Med binära optioner kan valutahandlare fortfarande använda sina kunskaper som de har lärt sig genom sin valutahandel samt att riskfaktorerna är avsevärt lägre. Handel med binära optioner och valutahandel (Forex Trading) tvår världar som möts. För du handlar oftast med valutor inom binära optioner. Binära optioner är när en köpare tecknar ett avtal om att köpa den underliggande tillgången till ett fast pris vid en förutbestämd tidpunkt i framtiden. Investeraren köper alltså inte själva tillgången, snarare möjligheten att köpa den. Det fasta pris som investeraren köper eller säljer på, är känt som lösenpriset. Att handla med binära optioner är mycket enkelt. Investeraren spekulerar exempelvis om priset på en viss valuta skulle stänga högre eller lägre än dess nuvarande pris. Det kan även handla om att priset på exempelvis olja eller guld ska ligga lägre eller högre vid en viss bestämd tidpunkt. Till skillnad mot exempelvis handel med aktier så väljer du inte själv när du vill sälja dina aktier. Allt är bestämt redan innan du går in i affären.

3 Binära optioner har efter inlösendagen antingen värdet 1 eller 0, därav namnet binära optioner. Eftersom det bara finns två slutkurser är din maximala vinst och förlust bestämd för förhand. Överoptioner är värda 1 kr om aktien ligger över dess värdepunkt, annars noll kronor. Underoptioner är däremot värda 1 kr om aktien ligger under dess värdepunkt, annars förfaller de värdelösa. I handel med binära optioner, är den potentiella vinsten eller förlusten redan känd från början. Så, det finns bara två möjliga utfall. Antingen förfaller optionen enligt köparens spekulationer som får en 65-85% utbetalning, eller så förfaller optionen och investeraren får ingenting. Det finns även nya funktioner för vissa binära optioner där investeraren erhåller en 15% avkastning även om hans option förfaller. Handel med binära optioner påminner en hel del om spel inom exempelvis sport med fasta odds. Satsar du 1000 kronor på AIK ska vinna mot Djurgården till oddset 1.80 så vinner du 800 kronor och får tillbaka din insats. Men blir det oavgjort eller Djurgården vinner så förlorar du din insats på 1000 kronor. Spelar ingen roll om AIK vinner med 1-0 eller 7-0, din vinst är den samma och förutbestämd. Samma sak om AIK förlorar med 0-1 eller 0-7, din förlust blir den samma. Handel med binära optioner är lätt att förstå! Binära optioner låter mycket krångligare och svårare än vad det i verkligheten är. Vi kommer också i olika exempel visa exakt hur det går till att handla med binära optioner. Efter att du läst igenom hela det här materialet och tittat på videomaterial som ingår så kommer du att vara redo att handla med dessa binära optioner. Binära optioner har också en mycket kortare hållbarhetstid än den vanlig terminshandel. Handlare kan göra sina förutsägelser om riktningen av marknaden inom en dag, en timme, eller på bara 15 minuter. Ja, till med på 60 sekunder! Valutahandlare behöver inte längre övervaka valutamarknaden tjugofyra timmar om dygnet bara för att övervaka om han eller hon gör en vinst eller inte. Med binära optioner har du alltid enbart två olika utfall att räkna med, vid utlöpsdatum antingen vinner eller förlorar du, vilket är varför de ofta kallas allt-eller-inget, digitala eller fasta avkastningsoptioner. Om din

4 binära option löper ut in-the-money, kommer du få en förutbestämd utbetalning, men om den binära optionen löper ut out-of-the-money är det mer än troligt att du inte kommer få något alls. Vissa mäklare erbjuder idag 5 % till 15 % återbetalning om investeringen slutar out-of-the-money. Det du alltså vill, är att hamna på: - In-the-money. Det du vill undvika är: - Out-of-the-money CALL eller PUT/KÖP UP eller DOWN/SÄLJ Det här är viktiga termer för dig som ska handla med binära optioner. Det hela är väldigt enkelt. Du väljer CALL om du förväntar dig att tillgången du handlar med ska gå upp i pris i framtiden. Du väljer PUT om du förväntar dig att tillgången du handlar med ska gå ner i pris i framtiden. CALL Uppgång PUT - Nedgång Fördelar med handel med Binära Optioner Väldigt enkelt att lära sig. Förutbestämda risk- och vinstmöjligheter, inga överraskningar. Inga avgifter från mäklarna där du placerar dina trades Förtjänster från båda marknaderna, vare sig marknaden går upp eller ned. Hög avkastning på mycket kort tid är möjligt. Du kan börja handla med låga belopp. Några nyckeltermer du behöver bekanta dig med:

5 Köpoption En option att KÖPA en tillgång till ett överenskommet pris på eller före ett särskilt datum eller tidpunkt. Säljoption En option att SÄLJA en tillgång till ett överenskommet pris på eller före ett särskilt datum eller tidpunkt. Aktuellt pris Priset på den underliggande tillgången. Lösenpris Det förväntade framtida priset tillgången kommer att ha vid tidpunkten för köpet av den binära optionen. Förfallopris Förfallopriset på den binära optionen. In-the-money en framgångsrik optionsaffär, som är en utlöpt KÖPoption över dess lösenpris eller en utlöpt SÄLJ-option under lösenpriset. At-the-money en optionsaffär där förfallopriset matchar lösenpriset vid vilket optionen köptes. Out-of-the money en optionsaffär som misslyckades antingen som en KÖP-option under dess lösenpris eller en SÄLJ-option över dess lösenpris. Binary Bridge System Vi har nu gått igenom den första delen som förklarar vad en binär option är för något. Binary Bridge System har tagits fram för att visa dels hur det fungerar att handla med binära optioner, Men också för att visa dig några av de mest beprövade och framgångsrika strategierna inom denna värld.

6 Det här materialet ger dig möjligheten att lära dig att tjäna pengar med datorn som hjälpmedel, du kan göra det var du vill. Hemma, på landet, på ditt favoritcafé, på stranden som några exempel. Det enda du behöver är en dator med internetuppkoppling och Binary Bridge System. Via internet kopplar du upp dig mot marknaden. Möjligheter som inte fanns tillgängligt för vanliga privatpersoner om vi backar några år i tiden, innan internet slog igenom med full kraft. Du kan välja dina egna tider, bara marknaden har öppet. Du behöver inte sitta fasta framför din dator en hel dag för att kunna tjäna in en riktigt bra dagskassa. Att handla med binära optioner utan någon slags strategi och plan i ryggen kommer aldrig att fungera i längden. Du måste vara väl förbered och veta hur du ska agera för att lyckas på den här marknaden. Annars kan du lika gärna singla slant, upp eller ned eller köpa en trisslott. Det här är inga system eller strategier som vi själva har utvecklat och klurat ihop hemma på kammaren. Det här är metoder som vi efter många månaders research har hittat på nätet. Vi har under flera månader arbetat med research och informationsinsamling för att skapa Binary Bridge. Vårt material ger dig grunden och ger dig också en brygga, en koppling till de smartaste strategierna för att lyckas med dina binära optionsaffärer. Vårt material ger dig en grund. Du får en bra överblick om hur det hela fungerar. Vi kopplar materialet i Binary Bridge till olika sidor på nätet och till olika videos. Du kommer att få tillgång till de allra bästa strategierna via informationen i det här materialet. Det länkar direkt till olika sidor på nätet som visar de bästa strategierna för framgångsrik handel med binära optioner. Vi bygger på med information om olika hjälpmedel som du kan använda i din handel, allt för att skaffa dig de bästa förutsättningar för framgång. Du går sedan vidare själv och skaffar dig fördjupad information om de olika strategierna och hjälpmedlen som passar bäst för dina förutsättningar. VAR du handlar med binära optioner Det finns ett stort antal mäklare som arbetar med binära optioner.

7 Det här en kraftigt expanderande marknad där de olika aktörerna slåss om att få dig som kund. Vi rekommenderar dig att ha konto hos i alla fall 2-3st olika mäklare. Varför? 1: Tillgångar. Utbudet mellan olika tillgångar som mäklarna erbjuder skiljer sig bland varandra. Säkra upp dig genom att skaffa lite bredd. 2: Olika utgångstider på optioner. Kanske du arbetar med en speciell strategi och en väldigt speciell utgångstid för din option. Alla mäklare kanske inte kan erbjuda dig denna utgångstid på din option. 3: Ingångspris. Samma sak här. Alla mäklare erbjuder inte samma ingångspriser. Här kan du tjäna pengar på att jämföra mellan de olika mäklarna. Precis på samma sätt som man jämför olika odds mellan olika spelbolag. Varför spela till oddset 1.80 på AIK slår Djurgården om ett annat spelbolag erbjuder dig 1.90 på samma match? Det är upp till varje mäklare att själva sätta sitt ingångspris, tänk på det. Våra rekommenderade mäklare för dig som vill handla med binära optioner: Banc De Binary Här kan du handla med lägre belopp, perfekt i starten. Företaget har vunnit priser som bästa plattformen för handel med binära

8 optioner. En bra fördel med BDB är också att de erbjuder dig möjligheten att börja med ett demo-konto. Minimum insättning: $500 Minimum trade storlek: $1 In the money : Utbetalning på mellan 70-90% TradeRush Var först ut med 60 sekunders optioner. Minimum insättning: $200 Minimum trade storlek: $5 In the money : Utbetalning på mellan 65-81% TradeRush_468x60_money_convertor_en.gif CEDAR Finance För att skapa ett konto hos Cedar Finance, gå hit: 24option.com

9

10 Hos 24option får du tillgång till ytterligare utbildning om hur du handlar med binära optioner. Materialet finns även på svenska. Minimum insättning: $250 Minimum trade storlek: $24 In the money : Utbetalning på mellan 65-89% TIPS! Här finns en snabbguidning på svenska om Binära Optioner. Rekommendation Skaffa ett konto på etoro Varför etoro? Med över 2 miljoner handlare är etoro världens största investeringsnätverk. Här kan du handla med valutor, råvaror, aktieindex m.m. etoro är en perfekt lösning för dig som är nybörjare. Du kan starta med så lite som $50 för att komma igång. Deras handelsplattform är väldigt enkel att komma igång med. Allt är webbaserat och inga speciella programvaror behöver laddas hem. Deras Openbook kallas också för det sociala investeringsnätverket. Här kan du få hjälp av andra mer erfarna traders. Här behöver du som trader aldrig känna dig ensam med dina beslut. Bli medlem i en chatt eller något av de många diskussionsforumen för att

11 utbyta investeringsidéer med traders från hela världen. Hitta expert traders baserat på deras meriter och riskprofil och följ deras trading och lär av deras strategier. Du kan till och med följa och kopiera framgångsrika traders och deras investeringar. Du hittar snabbt de bästa traders och investerare efter deras faktiska resultat under en viss tidsperiod (t.ex. veckovis, månadsvis, 3-månaders och år) eller efter var de befinner sig. Du kan se deras meritlista, deras riskprofil och portföljstrategi för att avgöra om de matchar din investeringsstil och om de är lämpade att läggas till i din portfölj. Väldigt smart och enkelt koncept som gjort etoro mycket populärt! Företaget erbjuder även en alldeles utmärkt support på många olika språk. etoro erbjuder ett stort antal utbildningsprodukter, helt utan kostnad till sina kunder. Där kan du lära dig alla grunder inom trading. Du får också direkt tillgång till ett övningskonto med $10000 virtuella pengar. Här kan du prova dina nya kunskaper och testa dig fram innan du är redo att handla med riktiga pengar. Mer om hur du kan använda etoro s och deras plattform berättar vi om i vår strategi-del. OBS! etoro är ingen plattform för handel med binära optioner. Men via etoro kan du få tillgång till mycket användbar information och olika verktyg som hjälper dig att göra bättre affärer som handlare med binära optioner. Du kan bland annat få marknadsrekommendationer via mejl från etoro. Exempelvis ett mejl som denna: EUR/USD March Forecast and Suggestions Despite all the bearish negativity that floated around the EUR/USD pair last week, mainly because of the Cyprus Affair, the pair did hit a one week high, also because a Cyprus official source said that a deal between Cyprus and EU could be reached in the next few hours. This announcement boosted the traders positivity granting a very nice rise for this unpredictable pair, that reached the 50% level at breaking various resistances. The deputy leader of Cyprus said that the government will be probably able to reach an agreed platform that the parliament will very likely approve. So basically the EU will continue it s financial support and hopefully the game will not be ended for Cyprus. My advice is to SELL for the next week, although the situation has not a quite strong signal both from the SELL and the BUY part. But since the situation is not really quite clear for everybody I would suggest to skip Monday before entering into the market and try to enter on Tuesday.

12 Why skip Monday? There will be very likely an huge high gap because when the market was closed before the Cypriot Parliament voted into law several steps to make accepting the IMF/EU bailout package more easier by the European Union. Strategier till Framgång med Binära Optioner Grunderna gällande teknisk analys Ska priset på USD i jämförelse med GBP gå upp eller ned under 10 minuter, kommer Apple aktien gå upp eller ner de närmaste timmen? Hur ska man veta det?

13 Låter som vi lika gärna kan singla slant! Chansen att ha rätt är då 50/50. I de här avsnitten av Binary Bridge ska vi visa dig hur du skaffar dig bättre odds än 50/50. Det gäller att skaffa sig en Edge. En fördel mot marknaden. Det handlar om att använda system och strategier som gör att du ökar dina chanser och möjligheter så att du vinner betydligt oftare än du förlorar. Kanske kan du vrida om denna sannolikhet till vinst till 60/40, 70/30, 80/20 eller till och med 90/10. Det finns strategier som gör detta fullt möjligt och det är det vi ska fokusera på i det här avsnittet. Vi börjar med att ge dig en grund i teknisk analys. Att tyda en Candle Stick En candlestick kan representera prisaktivitet för nästan vilken tidsram som helst. När en handlare väljer en tidsram representerar ljuset den tidsramen. Om du är nybörjare vad gäller handel måste du bekanta dig med candlesticks. Prisaktivitet kallas ofta candlesticks.

14 Candlesticks har fyra delar och följande uttryck används på daglig basis vilket gör att du behöver känna till dem väl. Vekarna representerar de lägsta och högsta punkterna som nås. Ljuset består av två delar, en topp och en botten som representerar priserna vid öppning och stängning. En candlestick kan representera prisaktiviteten för nästan vilken tidsram som helst. När en handlare väljer en tidsram symboliserar ljuset den tidsramen. Exempel: 100 ljus på en 10-minuters period representerar 100 x 10min eller 1000 minuter av prisaktivitet. Den mest grundläggande funktionen för en candlestick är dess färg. De två vanligaste färgkombinationerna är svart & vit och röd & grön. Oftast kommer du att se att vita/gröna ljus representerar bullishtrender, vilket innebär stigande aktivitet. De svarta/röda ljusen representerar bearishtrender, vilket innebär att priserna har gått ner. Förenklat: Bullish candlestick innebär att stängningspriset ligger över öppningspriset. Bearish candlestick innebär att stängningspriset ligger under öppningspriset. TIPS! Vinnarbyrån har en mycket bra och detaljerad beskrivning på sin sida om hur det här med Candlesticks fungerar. Trendlinjer The Trend is your friend

15 Trendlinjer är ett av de grundläggande verktygen för handel på alla marknader. Handlare med binära optioner som lär sig hur de använder trendlinjer för att forma diagnoser i marknadsmönster, behöver inte förlita sig lika mycket på de tekniska indikatorer som ofta används. Att avgöra trendlinjerna hjälper handlaren att se hur sentimentet (känsloinställning) på marknaden ser ut. TIPS! Vinnarbyrån har även mycket bra beskrivning på hur det här med trender fungerar. Support och Resistenslinjer Support är där priset slutar falla och hamnar i ett tillfälligt viloläge. Resistens är där priset slutar stiga och tar en paus. För att kunna handla behöver du vara kapabel att beskriva vad som händer med prisaktiviteten i ett diagram. När du tittar på diagrammet håller du på att identifiera och beskriva vilket priset är och vad som händer med det. Ett vanligt och grundläggande verktyg är resistens- och supportlinjer. Resistens- och supportlinjer visar var marknadens känslor finns samlade. Support Support är när priset slutar falla och lägger sig i tillfällig vila. Vi kallar det för support. Priset har för tillfället slutat falla och vilar nu på golvet så att säga.

16 Resistens Resistens är när priset slutar stiga och tar en paus. Rörelsen har åtminstone tillfälligt nått taket så att säga. Bollinger Bands Denna metod visar volatilitet, dvs. hur mycket det händer med priset på kort tid, hur mycket det svänger. Diagrammet ritas upp så att man ser två band och ett glidande medelvärde i mitten. Denna tekniska analysmetod uppfanns av John Bollinger på 80-talet. Bollinger bands används ofta också för sådana som handlar med optioner och inom valutahandel. TIPS! Här finns en genomgång hur Bollinger Bands används för att få fram säljoch köpsignaler. Strategier till Framgång med Binära Optioner Strategierna

17 Det är i den här delen av Binary Bridge System som det roliga börjar! Nu ska vi visa dig hur du kan tjäna pengar på binära optioner. etoro Bolinger Bands Rekommenderar att använda etoros utmärkta tjänster i din handel med binära optioner. Inte för att placera KÖP och SÄLJ order där men för att få fram bra information i realtid utan krångel. OBS! Du måste ha satt in minst $50 på ditt konto för att kunna använda deras professionella diagram. Öppna upp Webtrader i etoro. Se rutan som liknar ett berg, se bilden ovan. Klicka på den symbolen. Du får upp ett diagram med candle sticks, så här. Se bilden nedan.

18 I menyn uppe på sidan välj Studies. Du får en ny rullgardinsmeny och där väljer du Bollinger Bands. Sedan väljer du den tidsram som du vill arbeta med. Bollinger bands använder man till att mäta en marknads volatilitet. Med bands (sv. banden) menar man de tre graferna som omsvärmar kursen likt på bilden nedan. Nu ser det ut så här. Bollinger bands är de 3 streckade svarta linjerna som finns med ovanför. När marknaden är volatil (=rörlig) expanderar banden, och när

19 marknaden är stillsam kontraherar (=drar ihop sig) dem. De tre graferna är designade för att omsluta huvuddelen av kursrörelserna i ett valutapar. Bollinger band-graferna utgörs av: Enkelt glidande medelvärde i (det i mitten) Övre band (det glidande medelvärdet + 2 standardavvikelse) Undre band (det glidande medelvärdet 2 standardavvikelse) Bollinger bounce är namnet på fenomenet när kursen studsar mot banden. Många optionshandlare använder detta som en signal till KÖP eller SÄLJ. När det sker ett utbrott på det övre bandet så finns det stor möjlighet till att det kommer att ska en riktning i motsatt håll nedåt. Samma sak åt andra hållet om ett utbrott sker i det undre bandet så finns stor möjlighet till att det en riktning i motsatt håll uppåt. Här finns en video med mer information om hur du kan använda Bollinger Band i din trading: XmCWTzpZH5vZTl2UkXx&feature=share 60 sekunders-metoden med Bollinger Bounce Öppna upp ditt etoro-konto och diagrammet med Bollinger Bands, välj sedan 1 minuters tidsram. Gör inga affärer när valutamarknaden precis öppnats eller är på väg att stänga. Du kan göra affärer från måndag till fredag. Undvik att handla när det är stiltje eller låg aktivitet på marknaden. Öppna samtidigt upp ditt konto hos aktuell optionsmäklare, exempelvis

20 TradeRush. När en GRÖN candle stick bryter igenom den övre linjen i Bollinger bandet, placera en PUT/DOWN/SELL order. När en RÖD candle stick bryter igenom den lägre linjen i Bollinger bandet, placera en CALL/UP/BUY order. Enkelt så långt eller hur. Det här är signalerna vi använder för att handla med hjälp av Bollinger bands som teknisk analys. För att utöka dina möjligheter till framgångsrika optionsaffärer bygger vi på denna strategi med en speciell insatsplan. Om du förlorar din första affär. Fortsätt att handla i samma riktning men höj din insats. Så här kan en insatsplan se ut: Första affären: 5 Alternativt: 10 Andra affären: 10 Alternativt: 20 Tredje affären: 25 Alternativt: 50 Fjärde affären: 50 Alternativt: 100 Om du skulle förlora en fjärde gång på raken, ta förlusten! Gå inte vidare utan vänta på en ny signal och följ samma metod igen. OBS! Viktigt är att du har tillräckligt med pengar för att verkligen kunna placera dina orders enligt den insatsplan som du väljer. Lazy Day Trader-strategin & 60 sekunders varianten av samma strategi

21 Det här är en annan 60-sekunders strategi lanserad av Keith Jones, en tidigare börsmäklare. Keith Jones har 2 olika strategier ute på nätet och de är väldigt snarlika. Det som skiljer är tiderna för optionernas utgång. Den ena metoden bygger på 15 minuters optioner, den andra på 60 sekunder. Låt oss börja med Lazy Day Trader-strategin. På sin sida visar han hur det är möjligt att med denna väldigt enkla metod tjäna $5000 per vecka. Här finns alla information: OBS! Det är väldigt svårt att få någon support från Keith Jones, han svarar sällan på några mejl. Kan vara bra att veta. Snabbsammanfattning strategin: Strategin bygger på att man följer informationen som man får hur proffsen placerar sina pengar. Det finns något som heter Traders Choices eller Traders Insight på optionsplattformen Cedar Finance, finns liknade lösningar på de flesta optionsplattformarna. Enligt Keith är dock Cedar Finance den mest pålitliga. Enligt videon är kriteriet för att vi ska välja KÖP eller SÄLJ att proffsen är till 65% eller högre överens om det ena eller det andra valet.

22 Andra kriteriet är att utbetalning måste ligga på minst 73%, det vill säga vinsten du gör om du vinner. Enligt våra och andra neutrala sidor på nätet så funkar den här metoden väldigt bra. Dock med vissa justeringar gällande hur många procent av proffsen som står på den ena eller andra sidan. 65% är för lågt, höj denna siffra istället till minst 75%. Enligt den oberoende och neutrala testsidan Freebinaryoptionsystem så har de haft 100% framgång med denna justerade strategi under 4 veckors test! Vi har inte testat under lika lång tid men har också haft samma framgång. Med denna strategi arbetar du med optioner på 15 minuter. Även här används en insatsplan i 4 steg. Du fortsätter alltid att satsa pengar på samma val som du valde från början, KÖP eller SÄLJ. På Keith s sida använder han dessa satsningar. Går självklart att anpassa. Själva föredrar vi att börja med lägre insats i steg 1. Första affären: 25 Andra affären: 65 Tredje affären: 150 Fjärde affären: 325 På Keith sida anger att han sannolikheten för att vinna enligt dessa procentsatser: Första affären: 57.4% Andra affären: 79.1% Tredje affären: 98.9% Fjärde affären: 100% 100% säkerhet i fjärde affären. Hur han kommit fram till dessa siffror förklaras inte på sidan.

23 Vi har även sett liknade sannolikhetssiffror på andra sajter gällande binära optioner. För oss låter det som allt för positiva uträkningar, troligheten må öka men att man ska kunna vara 100% säker på att fjärde affären sitter, låter högt. För att skapa ett konto hos Cedar Finance, gå hit: Keith s andra variant bygger på samma typ av strategier, men nu på 60 sekunder. Här finns alla information: I detta fall använder sig Keith av plattformen TradeRush istället. På deras sida så följer man Popularity vilket är samma sak som Traders Insight. Med denna strategi så anser han att det räcker med 51% av trader som väljer en sida, köp eller sälj, för att göra en affär. Enligt oss så är det bättre att vänta på att du har 70-75% som tror på KÖP eller SÄLJ innan du gör ditt första val. Här utgår han från minst 70% när det gäller utbetalningen. Han handlar enbart med EUR/USD. Så här ser hans insatsplan ut: Första affären: 5 Andra affären: 10 Tredje affären: = totalt 25 (2 affärer) Fjärde affären: 100 OBS! Eftersom detta bygger på 60 sekunders optioner så är snabbhet att lägga in dina orders avgörande. Så träna först med låtsas pengar innan du använder denna strategi. Du måste helt enkelt vara snabb för att bemästra denna strategi.

24 För att öppna ett konto på TradeRush, gå hit: TrendStrategin Inom denna strategi används återigen TradeRush och deras plattform. Här används även etoro och deras diagram för att få fram de signaler vi använder oss av. Allt finns förklarat på ett pedagogiskt och bra sätt på den här sidan: Återigen är det framförallt olika valutapar vi följer. Du kan även handla med guld, olja och olika index om du föredrar det. Vi letar enbart efter tydliga trender, stigande trend eller fallande trend. Här nedan ser du en tydlig stigande trend: Här nedan ser du tydlig fallande trend:

25 TIPS! Vinnarbyrån har även mycket bra beskrivning på hur det här med trender fungerar. Trendmetoden bygger på att du satsar på att trenden håller i sig. Det rekommenderas att inte satsa mer än max 5% av ditt tradingkapital i varje affär, du följer ingen speciell insatsplan med den här strategin. Här handlar du med 5 minuters optioner. Titta på videon, strategin är mycket enkel att förstå och använda. På den här sidan finns flera intressanta diagram samlade på en och samma sida, så enkelt att kolla upp eventuella trender. Här får du ännu mer information om hur du kan följa trender för att avgöra hur du ska placera dina trades: Moving Average Rainbow metoden

26 En annan variant som är lite mer avancerad om hur du följer aktuella trender är denna strategi. David från Binaryoptionsdaily.com förklara logiken bakom denna metod i en video som är på cirka 9 minuter. Du kan se den här: Price Action strategin David från Binaryoptionsdaily.com visar hur han tar ett live-konto från en start på $270 till $22713 på 4 dagar! Den strategi han använder sig för att nå det här otroliga resultatet kallar han för Price Action Strategy, vilket även den bygger på att följa trender. Här är första videon om hur han tar sitt konto från $270 till $22713, han har dagar som han tjänar över $6000 med denna strategi!

27 Här är andra videon som går igenom Price Action strategin : Att använda en signaltjänst som hjälpmedel Om du inte är intresserad av att lära dig att följa de här trenderna som ger dig svar på när du ska KÖPA eller SÄLJA dina optioner, så finns alternativ. Då kan du använda dig av en så kallad signaltjänst, det finns företag som är helt specialiserade på att skicka ut signaler som ger dig vägledning när du ska köpa eller sälja. Priserna på dessa tjänster kan variera väldigt stort. Vissa tar $20 per månad men det finns även exklusiva lösningar som kostar upp till $1000 per månad. Man ska givetvis ha klart för sig att även dessa signaltjänster har fel. Ingen kan helt och hållet ha koll på marknaden, marknaden har förmåga att röra sig på konstiga sätt vid vissa tillfällen. Samtidigt tycker man att man kan kräva en betydligt bättre träffsäkerhet än 50%, annars är det bortkastade pengar. Faktum är att de flesta av dessa tjänster anger oftast 70-75% träffsäkerhet men enligt våra undersökningar har många svårt att nå upp till dessa nivåer. Det finns veckor då deras resultat stiger till nivåer på 85-90%. Det bästa är att pröva sig fram för att hitta den signaltjänst som passar just bäst för dig. Många av dem företagen som arbetar inom det här området erbjuder några dagar eller veckors kostnadsfritt prov innan de vill ha betalt. Några låter dig pröva deras tjänst till en låg kostnad under bestämd tid innan priset höjs. Att hitta en pålitlig signaltjänst kan ge dig en mycket attraktiv fördel och Edge mot marknaden som kan göra din optionshandel mycket lönsam med väldigt liten arbetsinsats.

28 Här är några välkända signaltjänster: Binary Option Trading Signals Här får du tillgång till ett Trading Room på nätet. Inga programvaror som ska laddas hem. Du loggar in och följer proffsens val, räkna med 3-5 signaler per dag. De anger själv att de har 85% veckor med vinst. BinaryOptionBox Väldigt transparenta med sina resultat vilket är bra. Har ett helt team med traders som jobbar med att leverera så bra signaler som möjligt. SignalPush Erbjuder 7 dagar för $7. Sedan mellan $ per månad. De redovisar tydligt deras resultat för varje vecka och månad. Finns 2 varianter, här är den andra, denna med pengarna-tillbaka-garanti om den ej ligger över 60% i träffsäkerhet. När de nämner ITM under resultaten så betyder det In The Money, vilket i sin tur betyder affär med vinst.

29 Binary Option Signal Club Erbjuder ett flertal olika signaltjänster med fokus på olika marknader. Anger vinstdagar till många av deras signaltjänster till så högt som 90%. Finns möjlighet till gratisprovperioder av olika slag. Något rörig hemsida. Platinum Trading Partners Flera olika signaltjänster med fokus på olika marknader allt från samma företag. Binary Option Signals Europe Binary Option Pro Signals Binary Option Stock Signals Några ord om Binary Option Bots Det finns även produkter som lanseras på nätet som kallas för Binary Option Bots. I det fallet handlar det om automatiserade signaltjänster. Du är själv tvungen att placera dina optionsaffärer manuellt, men du får signaler gällande köp eller sälj via en programvara. Börjar dyka upp rätt många sådana lösningar på marknaden. Här vill vi dock ge en varning. Av de recensioner vi kunnat följa gällande nästan alla dessa programvaror så har de allra flesta fått tummen ner. De flesta fungerar helt enkelt mycket dåligt.

30 Men det finns ett undantag! Den heter Optionbot 2.0. <a href= ><img src= Forexhandlaren Gary Davies är skaparen bakom denna produkt. Sägs kunna ge en strikrate på cirka 70-80%, vilket är mycket bra! Det är smidig lösning som är webbaserad, vilket gör det enklare. Här finns Option Bot 2.0: Rekommenderas "Strategy without action is a day-dream, action without strategy is a nightmare." Dessa ord kommer från Tim Trush som är en av de personer som startade upp T & J Profit Club. Det här är utbildningsprodukter för forex trading. Men som också kan användas för binära optioner. Enkla och smarta strategier som fått väldigt bra betyg av de som testat! Titta gärna närmare på exempelvis deras 1-minut strategi.

31 Perfekt för dig som inte har tiden att sitta framför datorn i flera timmar och bevaka diagram. Det här är en strategi som visat sig mycket lönsam under flera år. Finns massor av referenser som styrker att detta är en väl fungerande strategi! Automatiserade lösningar Vad finns det då för lösningar om du inte själv vill sitta framför datorn och sköta din trading? Det har sedan många år funnits automatiserade lösningar av olika slag och kvalité inom valutahandel. Det börjar komma lösningar som är helt automatiserade även för den som vill jobba med binära optioner. Men låt oss börja med en av de bästa och pålitliga gällande valutahandel. 4X EDGE erbjuder både lösningar för dig som vill vara mer aktiv i din trading + helt automatiserade lösningar. Du kopierar deras trades i realtid. Finns flera system som du kan kopiera.

Vad är binära optioner?

Vad är binära optioner? Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Del 17 Optionens lösenpris

Del 17 Optionens lösenpris Del 17 Optionens lösenpris Innehåll Optioner... 3 Optionens lösenkurs... 3 At the money... 3 In the money... 3 Out of the money... 4 Priset... 4 Kapitalskyddet... 5 Sammanfattning... 6 Strukturerade placeringar

Läs mer

Del 16 Kapitalskyddade. placeringar

Del 16 Kapitalskyddade. placeringar Del 16 Kapitalskyddade placeringar Innehåll Kapitalskyddade placeringar... 3 Obligationer... 3 Prissättning av obligationer... 3 Optioner... 4 De fyra positionerna... 4 Konstruktion av en kapitalskyddad

Läs mer

Facit till frågorna i grundkursen

Facit till frågorna i grundkursen Facit till frågorna i grundkursen Texten som är markerad med fet stil i facit visar svaret på frågan. Har du svarat enligt detta erhåller du poäng. Efter svaret i fet stil har vi ibland lagt till kommentarer

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson SYSTEMET förklarat:

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson SYSTEMET förklarat: Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER!

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! börs Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor Ett marknadsbrev från Börstjänaren Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Läs mer

Strukturakademin Strukturinvest Fondkommission LÅNG KÖPOPTION. Värde option. Köpt köpoption. Utveckling marknad. Rättighet

Strukturakademin Strukturinvest Fondkommission LÅNG KÖPOPTION. Värde option. Köpt köpoption. Utveckling marknad. Rättighet Del 11 Indexbevis Innehåll Grundpositionerna... 3 Köpt köpoption... 3 Såld köpoption... 3 Köpt säljoption... 4 Såld säljoption... 4 Konstruktion av Indexbevis... 4 Avkastningsanalys... 5 knock-in optioner...

Läs mer

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka Bäste Läsare Förra veckan berättade vi om vårt senaste erbjudande gällande DLC Sports. Just nu kör vi ett riktigt bra erbjudande för alla som redan är med i DLC och även för dig som ännu inte är det! Under

Läs mer

Men DLC Finans är så mycket mer än bara kryptovaluta!

Men DLC Finans är så mycket mer än bara kryptovaluta! Bäste Läsare Nya vecka och nya möjligheter I fredags berättade vi bland annat om möjligheterna med copy trading. Vi visade ett eget exempel på en copyfund hos etoro som vi satsade på och som gav ett resultat

Läs mer

Vikingen Börs. Vikingen Börs är ett lättanvänt basprogram och ett tryggt och bra alternativ att börja med för dig som är ny användare.

Vikingen Börs. Vikingen Börs är ett lättanvänt basprogram och ett tryggt och bra alternativ att börja med för dig som är ny användare. Vikingen Börs Vikingen Börs är ett lättanvänt basprogram och ett tryggt och bra alternativ att börja med för dig som är ny användare. Det fantastiska med Vikingen är att programmet gör jobbet åt dig genom

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER!

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! börs 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2014 BÖRSTJÄNAREN KIKAR PÅ STHLM

Läs mer

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster. Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Marknadsföringsmaterial maj Bull & Bear. En placering med möjlighet till daglig hävstång

Marknadsföringsmaterial maj Bull & Bear. En placering med möjlighet till daglig hävstång Marknadsföringsmaterial maj 2017 Bull & Bear En placering med möjlighet till daglig hävstång 1 Bull & Bear En placering med möjlighet till daglig hävstång Bull & Bear ger dig möjlighet att tjäna pengar

Läs mer

BEHÄRSKA MARKNADEN PÅ 10 MINUTER

BEHÄRSKA MARKNADEN PÅ 10 MINUTER BEHÄRSKA MARKNADEN PÅ 10 MINUTER VARNING HÖGRISKINVESTERING: valutahandel (forex) och spekulationer i prisförändringar (CFD:s) är mycket spekulativa och innebär en hög risknivå och passar kanske inte alla

Läs mer

* Gold Fusion för dig som är Karatbars Affiliate Vi har tagit fram en informationssida på svenska för dig som är med i Karatbars.

* Gold Fusion för dig som är Karatbars Affiliate Vi har tagit fram en informationssida på svenska för dig som är med i Karatbars. Uppdatering: 2019-06-26 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren ATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR

Läs mer

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

Läs mer

Three Monkeys Trading. Tänk Just nu

Three Monkeys Trading. Tänk Just nu Three Monkeys Trading Tänk Just nu Idag ska vi ta upp ett koncept som är otroligt användbart för en trader i syfte att undvika fällan av fasta eller absoluta uppfattningar. Det är mycket vanligt att en

Läs mer

Turbowarranter. För dig som är. helt säker på hur. vägen ser ut. Handelsbanken Capital Markets

Turbowarranter. För dig som är. helt säker på hur. vägen ser ut. Handelsbanken Capital Markets Turbowarranter För dig som är helt säker på hur vägen ser ut Handelsbanken Capital Markets Hög avkastning med liten kapitalinsats Turbowarranter är ett nytt finansiellt instrument som ger dig möjlighet

Läs mer

Del 1 Volatilitet. Strukturakademin

Del 1 Volatilitet. Strukturakademin Del 1 Volatilitet Strukturakademin Innehåll 1. Implicita tillgångar 2. Vad är volatilitet? 3. Volatility trading 4. Historisk volatilitet 5. Hur beräknas volatiliteten? 6. Implicit volatilitet 7. Smile

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev börs 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Här hittar du första delen i denna artikelserie:

Här hittar du första delen i denna artikelserie: Bäste Läsare Det här är den femte och sista delen i vår senaste artikelserie. Här hittar du första delen i denna artikelserie: http://www.inzideinfo.com/wp-content/uploads/2018/01/inzideinfo-2018-01-16.pdf

Läs mer

Marknadsföringsmaterial januari Bull & Bear. En placering med klös

Marknadsföringsmaterial januari Bull & Bear. En placering med klös Marknadsföringsmaterial januari 2017 Bull & Bear En placering med klös Bull & Bear en placering med klös Bull & Bear ger dig möjlighet att tjäna pengar på aktier, aktieindex och råvaror, i både uppgång

Läs mer

Så här ser det nu ut gällande AFT:s officiella och verifierade resultat.

Så här ser det nu ut gällande AFT:s officiella och verifierade resultat. Uppdatering: 2019-06-27 gällande AFT Hej! Jag skickar ut denna uppdatering för dig som har valt att gå med i AFT/CTT eller som är på gång just nu med att komma igång med AFT/CTT. Kommer löpande försöka

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

MetaTrader 4/5 för Android. Användarguide

MetaTrader 4/5 för Android. Användarguide 1 MetaTrader 4/5 för Android Användarguide 2 Innehåll Hur man får appen MT4/5 för Android... 3 Så här loggar du in på ditt befintliga konto eller skapar ett nytt demo-konto... 3 1. Fliken Quotes... 3 a.

Läs mer

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren ATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Mitt säkra kort. Förord

Mitt säkra kort. Förord Mitt säkra kort Förord Instruktionerna som du nu kommer att läsa fungerar förutsatt att du följer dem till punkt och pricka. Du kommer att tjäna från 10.000 till över 100.000 kronor per månad beroende

Läs mer

>>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi stänger detta erbjudande

>>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi stänger detta erbjudande Bäste Läsare Just nu kör vi ett riktigt bra erbjudande för alla som redan är med i DLC och även för dig som ännu inte är det! >>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi

Läs mer

Agenda: Analysera marknaden. Candlesticks. Teknisk analys. Strategi. Risk. Strategi för handel:7 verktyg.

Agenda: Analysera marknaden. Candlesticks. Teknisk analys. Strategi. Risk. Strategi för handel:7 verktyg. Nordenansvarig RBS börshandlade produkter Agenda: Analysera marknaden. Candlesticks. Teknisk analys. Strategi. Risk. Strategi för handel:7 verktyg. www.aktivborshandel.se PRO Analys Fundamental analys

Läs mer

ÖverUnder När du tror aktien ska sluta över eller under en viss kurs

ÖverUnder När du tror aktien ska sluta över eller under en viss kurs UnderÖver ÖverUnder När du tror aktien ska sluta över eller under en viss kurs Med ÖVER och UNDER kan du på ett nytt och enkelt sätt agera på vad du tror kommer att hända på börsen. När du köper en ÖVER

Läs mer

Del 18 Autocalls fördjupning

Del 18 Autocalls fördjupning Del 18 Autocalls fördjupning Innehåll Autocalls... 3 Autocallens beståndsdelar... 3 Priset på en autocall... 4 Känslighet för olika parameterar... 5 Avkastning och risk... 5 del 8 handlade om autocalls.

Läs mer

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER!

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! börs Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor Ett marknadsbrev från Börstjänaren Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Läs mer

HQ AB sakframställan. Del 5 Prissättning av optioner

HQ AB sakframställan. Del 5 Prissättning av optioner HQ AB sakframställan Del 5 Prissättning av optioner 1 Disposition 1 Vad bestämmer optionspriset? 4 Volatility skew 2 Teoretiska modeller och implicit volatilitet 5 Kursinformation 3 Närmare om volatiliteten

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

OljeTENDENSer OljeTENDENSer5. Torsdagen den 12 november 2013

OljeTENDENSer OljeTENDENSer5. Torsdagen den 12 november 2013 Nr 091/2013 (sid 1 av 5) Torsdagen den 12 november 2013 5 Anno 2005 2 0 1 3 Nummer 091 OMXS 30 index 1 281,71 OMXS 30 förbrukar nu tid på hög nivå efter att ha satt 1 301 som högst den 22 oktober. Det

Läs mer

Warranter En investering med hävstångseffekt

Warranter En investering med hävstångseffekt Warranter En investering med hävstångseffekt Investerarprofil ÄR WARRANTER RÄTT TYP AV INVESTERING FÖR DIG? Innan du bestämmer dig för att investera i warranter bör du fundera över vilken risk du är beredd

Läs mer

PIVOT POINTS NAVIGERA EFTER STÖD OCH MOTSTÅND

PIVOT POINTS NAVIGERA EFTER STÖD OCH MOTSTÅND PIVOT POINTS NAVIGERA EFTER STÖD OCH MOTSTÅND En investering i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Historisk utveckling

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Del 11 Indexbevis. Strukturakademin. Strukturakademin. Strukturinvest Fondkommission

Del 11 Indexbevis. Strukturakademin. Strukturakademin. Strukturinvest Fondkommission Del 11 Indexbevis 1 Innehåll 1. Grundpositionerna 1.1 Köpt köpoption 1.2 Såld köpoption 1.3 Köpt säljoption 1.4 Såld säljoption 2. Konstruktion av indexbevis 3. Avkastningsanalys 4. Knock-in optioner 5.

Läs mer

BULL & BEAR INVESTERING MED TYDLIG HÄVSTÅNG

BULL & BEAR INVESTERING MED TYDLIG HÄVSTÅNG DECEMBER 2013 BÖRSHANDLADE PRODUKTER BULL & BEAR INVESTERING MED TYDLIG HÄVSTÅNG BUILDING TEAM SPIRIT TOGETHER RISKINFORMATION VEM BÖR INVESTERA? Bull & Bear-produkter är lämpade för svenska sofistikerade

Läs mer

Del 7 Barriäroptioner

Del 7 Barriäroptioner Del 7 Barriäroptioner Innehåll Barriäroptioner... 3 Exotisk option... 3 Barriäroptioner med knock-in eller knock-out... 3 Varför barriäroptioner?... 3 Fyra huvudtyper av barriäroptioner... 4 Avläsning

Läs mer

Ytterligare information om investeringstjänster Corporate actions

Ytterligare information om investeringstjänster Corporate actions Ytterligare information om investeringstjänster Corporate actions Inledning I Ytterligare Information Investeringstjänster finns de kontrakterade avtal som DEGIRO har gjort med dig i Kundöverenskommelsen

Läs mer

VAD ÄR EN AKTIEOPTION? OPTIONSTYPER AN OTC TRANSACTION WITH DANSKE BANK AS COUNTERPARTY.

VAD ÄR EN AKTIEOPTION? OPTIONSTYPER AN OTC TRANSACTION WITH DANSKE BANK AS COUNTERPARTY. Information om Aktieoptioner Här kan du läsa om aktieoptioner, som kan handlas i Danske Bank. Aktieoptioner är upptagna till handel på en reglerad marknad, men kan även ingås OTC med oss motpart. AN OTC

Läs mer

prissäkring av jordbruksprodukter Prissäkring av jordbruksprodukter

prissäkring av jordbruksprodukter Prissäkring av jordbruksprodukter Prissäkring av jordbruksprodukter Prissäkring av jordbruksprodukter I ett lantbruk produceras och förbrukas råvaror. Svängningar i marknadspriset för olika slags råvaror kan skapa ovisshet om framtida

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Någonting står i vägen

Någonting står i vägen Det här vänder sig till dig som driver ett företag, eller precis är på gång att starta upp Någonting står i vägen Om allting hade gått precis så som du tänkt dig och så som det utlovades på säljsidorna

Läs mer

* Feedback mottagen tack! Uppdatering: gällande AFT. Hej!

* Feedback mottagen tack! Uppdatering: gällande AFT. Hej! Uppdatering: 2019-05-21 gällande AFT Hej! Jag skickar ut denna uppdatering för dig som har valt att gå med i AFT/CTT eller som är på gång just nu med att komma igång med AFT/CTT. Kommer löpande försöka

Läs mer

Användbara indikatorer

Användbara indikatorer Användbara indikatorer Teknisk analys består egentligen av två delar: grafisk analys (chartism) och numerisk analys. Den första baseras på en direkt observationer av kurserna och volymerna, och formationer

Läs mer

Riskhantering. John Lönnqvist. 3-Feb-12

Riskhantering. John Lönnqvist. 3-Feb-12 John Lönnqvist Agenda Verktyg för riskhantering Checklista 7 riskhanteringspunkter Varför riskhantering? Skydda vårt kapital/arbetsredskap Ta mindre förluster när vi har fel. Cut losses short Ta större

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

För några av er kanske strukturerade placeringar är okänt medan andra kanske upplever placeringsformen som snårig. Vilka möjligheter och risker finns

För några av er kanske strukturerade placeringar är okänt medan andra kanske upplever placeringsformen som snårig. Vilka möjligheter och risker finns 1 För några av er kanske strukturerade placeringar är okänt medan andra kanske upplever placeringsformen som snårig. Vilka möjligheter och risker finns det? Under detta pass ska jag besvara frågorna Vad,

Läs mer

exer Nätverkande med lika villkor för alla!

exer Nätverkande med lika villkor för alla! exer Nätverkande med lika villkor för alla! Innehåll exer Företaget exer Arbeta med exer Mining Investeringar Utbildningar Nätverka exer Diamantpoolen exer Hur kommer man igång exer - Företaget Mycket

Läs mer

Information om Valutaoptioner Här kan du läsa om valutaoptioner, som kan handlas genom Danske Bank.

Information om Valutaoptioner Här kan du läsa om valutaoptioner, som kan handlas genom Danske Bank. Information om Valutaoptioner Här kan du läsa om valutaoptioner, som kan handlas genom Danske Bank. AN OTC TRANSACTION WITH DANSKE BANK AS COUNTERPARTY. VAD ÄR EN VALUTAOPTION? När du handlar med valutaoptioner

Läs mer

Smartbudget handbok Sida 1 av 16

Smartbudget handbok Sida 1 av 16 Smartbudget handbok Sida 1 av 16 Introduktion Målet med Smartbudget är att det ska vara enkelt för alla att få koll på sin ekonomi oavsett kunskapsnivå och behov. Allt eftersom Smartbudget växer med funktioner

Läs mer

Smart insatsplan. Bifogat den här artikeln finns en enkel A4 där du kan bokföra insatsplanens spel. Använd den!

Smart insatsplan. Bifogat den här artikeln finns en enkel A4 där du kan bokföra insatsplanens spel. Använd den! Smart insatsplan Artikel är skriven av Johan som äger www.storavinster.se. Vi ger professionella råd om hur du ska spela för att vinna i längden. Du hittar fler artiklar om spel om du besöker hemsidan.

Läs mer

* Nu kör vi! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej!

* Nu kör vi! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej! Uppdatering: 2019-10-18 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Stort grattis till dig som valt att satsa på Karatbars, de närmaste 24

Läs mer

* Guld! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej!

* Guld! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej! Uppdatering: 2019-10-22 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Stort grattis till dig som valt att satsa på Karatbars, de närmaste 24

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

BULL & BEAR TENDENS BULL & BEAR

BULL & BEAR TENDENS BULL & BEAR Nr 104/2013 (sid 1 av 6) Tisdagen den 10 december 2013 BULL & BEAR Anno 2009 2 0 1 3 Nummer 104 OMXS 30 index 1 271,00 OMXS 30 har en tid get signaler om en nedgång I och med att index varit under 1 280-nivån.

Läs mer

Ditt sparande är din framtid

Ditt sparande är din framtid Ditt sparande är din framtid 1 Välkommen till Skandias investeringsguide Det kanske viktigaste beslut du har att fatta gäller ditt långsiktiga sparande. Både på kort och lång sikt. Därför är det värt att

Läs mer

R A - V A R O R VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden

R A - V A R O R VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden VM-UPDATE 2 3 Världsmarknaden UPDATE Ett veckobrev från Börstjänaren tjänaren VECKA 24 R A - V A R O R VM-Update: Large Cap Mid Cap Small Cap Råvaror Valutor USA-aktier Världsmarknaden Metaller: Guld Silver

Läs mer

Vässa ekonomin i vinter

Vässa ekonomin i vinter Du öppnar väl ditt orange kuvert? Upptäck Aktiehandel på nätet. Smart Safety: enklare för dig svårare för tjuven. Vässa ekonomin i vinter Januari 2009 Nytt år nya möjligheter Det år som vi nu lämnat bakom

Läs mer

Det här är en informationsprodukt från DLC Finans.

Det här är en informationsprodukt från DLC Finans. Det här är en informationsprodukt från DLC Finans. Copyright 2018 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Green Day System - Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd

Läs mer

Three Monkeys Trading. Tärningar och risk-reward

Three Monkeys Trading. Tärningar och risk-reward Three Monkeys Trading Tärningar och risk-reward I en bok vid namn A random walk down Wall Street tar Burton Malkiel upp det omtalade exemplet på hur en apa som kastar pil på en tavla genererar lika bra

Läs mer

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

exer Nätverkande med lika villkor för alla!

exer Nätverkande med lika villkor för alla! exer Nätverkande med lika villkor för alla! Innehåll exer Företaget exer Arbeta med exer Mining Investeringar Utbildningar Nätverka exer Diamantpoolen exer Hur kommer man igång exer - Företaget Mycket

Läs mer

MINI FUTURES EN FARTFYLLD INVESTERING

MINI FUTURES EN FARTFYLLD INVESTERING FEBRUARI 2013 BÖRSHANDLADE PRODUKTER MINI FUTURES EN FARTFYLLD INVESTERING BUILDING TEAM SPIRIT TOGETHER RISKINFORMATION INNEHÅLL Vem bör investera? Mini Futures är lämpade för svenska sofistikerade icke-professionella

Läs mer

warranter ett placeringsalternativ med hävstång

warranter ett placeringsalternativ med hävstång warranter ett placeringsalternativ med hävstång /// www.warrants.commerzbank.com ////////////////////////////////////////////////////////////////// Warranter en definition En warrant är ett finansiellt

Läs mer

Är du Bull, Bear eller Chicken?

Är du Bull, Bear eller Chicken? www.handelsbanken.fi/bullbear Handelsbankens bull & Bear certifikat Är du Bull, Bear eller Chicken? Bull Du tror på en uppgång i marknaden och kastar dina horn uppåt. Har du rätt tjänar du dubbelt så mycket

Läs mer

Del 12 Genomsnittsberäkning

Del 12 Genomsnittsberäkning Del 12 Genomsnittsberäkning Innehåll Asiatiska optioner... 3 Asiatiska optioner i strukturerade produkter... 3 Hur fungerar det?... 3 Effekt på avkastningen... 4 Effekt på volatilitet... 4 Effekt på löptid...

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

I n f o r m a t i o n o m r å v a r u o p t i o n e r

I n f o r m a t i o n o m r å v a r u o p t i o n e r I n f o r m a t i o n o m r å v a r u o p t i o n e r Här finner du allmän information om råvaruoptioner som handlas genom Danske Bank. Råvaror är obearbetade eller delvis bearbetade varor som handlas

Läs mer

under en options löptid. Strukturakademin Strukturinvest Fondkommission

under en options löptid. Strukturakademin Strukturinvest Fondkommission Del 1 Volatilitet Innehåll Implicita tillgångar... 3 Vad är volatilitet?... 3 Volatility trading... 3 Historisk volatilitet... 3 Hur beräknas volatiliteten?... 4 Implicit volatilitet... 4 Smile... 4 Vega...

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Vete, Bomull 8 Högbergs högläge 10 Jim Rogers råvaruindex 11 Graföversikt 14 Ansvarsfriskrivning

Läs mer

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas

Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P Råolja, Naturgas v.40 Innehåll 1 Marknadsöversikt 2 OMXS30, S&P 500 3 Råolja, Naturgas 4 Guld, Koppar 5 USD/SEK, EUR/SEK 6 Silver, Neste Oil 7 Långtidsgrafer 10 Ansvarsfriskrivning 6 marzo 2011 vecka 10 Marknadsöversikt

Läs mer

XACT Bull och XACT Bear. Så fungerar XACTs börshandlade fonder med hävstång

XACT Bull och XACT Bear. Så fungerar XACTs börshandlade fonder med hävstång XACT Bull och XACT Bear Så fungerar XACTs börshandlade fonder med hävstång 1 Så fungerar fonder med hävstång Den här broschyren är avsedd att ge en beskrivning av XACTs börshandlade fonder ( Exchange Traded

Läs mer

Just another WordPress site

Just another WordPress site Online Casino betyg för Sverige Just another WordPress site MENU INTRODUKTION TILL ONLINE- BONUSAR Online Poker Bonus Online poker är lite annorlunda från de online-kasinon och bookmakers, eftersom du

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Det här är ett system där vi tjänar pengar på ett av de lagen vi spelar på gör mål, gärna många mål!

Det här är ett system där vi tjänar pengar på ett av de lagen vi spelar på gör mål, gärna många mål! System - Mera Mål! Copyright 2013 Digital Solutions AB www.fotbollspengar.se www.inzideinfo.com www.inthemoneysystem.com Vi vill ha mål, mål, mål mera mål Och mål det kommer det att bli Vi vill ha mål,

Läs mer

XACT Bull XACT Bear MARKNADSFÖRINGSMATERIAL

XACT Bull XACT Bear MARKNADSFÖRINGSMATERIAL XACT XACT Bear MARKNADSFÖRINGSMATERIAL Innehållsförteckning Fonder med hävstång...3 Fondernas placeringsstrategi...4 Hävstång...4 Daglig ombalansering...4 Fonderna skapar sin hävstång i terminsmarknaden...5

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Anpassa din handel och risk till marknadens svängningar

Anpassa din handel och risk till marknadens svängningar Anpassa din handel och risk till marknadens svängningar John Lönnqvist Nordenansvarig RBS Mini Futures och OEC John.lonnqvist@sipnordic.se Twitter: @john_lonnqvist Mini Futures är hävstångsprodukter som

Läs mer

ASEA Kompensationsplan

ASEA Kompensationsplan ASEA Kompensationsplan 1 SVERIGE För att börja förtjäna kommissioner (återförsäljning, fördelskund, snabbstart, teamkommissioner och AAA-bonus) ska du helt enkelt vara aktiv genom att generera minst 100

Läs mer

Maxcertifikat. Istället. för aktier. En produkt från Handelsbanken Capital Markets

Maxcertifikat. Istället. för aktier. En produkt från Handelsbanken Capital Markets Maxcertifikat Istället för aktier En produkt från Handelsbanken Capital Markets Handelsbankens maxcertifikat Maxcertifikat ger dig möjlighet till god avkastning, till lägre risk än aktier. Handelsbankens

Läs mer

Välkommen till Sparportalen.

Välkommen till Sparportalen. FONDSPARA PERSONLIG RÅDGIVNING FINANSIELLA TJÄNSTER OCH FÖRSÄKRINGAR HANDLA MED FONDER ALLT I ETT-KONTO Välkommen till Sparportalen. Hundratals fonder. Alltid personlig rådgivning. www.direct.se Fondspara

Läs mer

Del 6 Valutor. Strukturakademin

Del 6 Valutor. Strukturakademin Del 6 Valutor Strukturakademin Innehåll 1. Strukturerade produkter och valutor 2. Hur påverkar valutor? 3. Metoder att hantera valutor 4. Quanto Valutaskyddad 5. Composite Icke valutaskyddad 6. Lokal Icke

Läs mer

Del 7 Barriäroptioner. Strukturakademin

Del 7 Barriäroptioner. Strukturakademin Del 7 Barriäroptioner Strukturakademin Innehåll 1. Barriäroptioner 2. Exotisk option 3. Barriäroptioner med knock-in eller knock-out 4. Varför barriäroptioner? 5. Fyra huvudtyper av barriäroptioner 6.

Läs mer

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Silver, Råolja 5 Guld, Bomull

Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P Silver, Råolja 5 Guld, Bomull v.40 Innehåll 1 Översikt 2 Marknadskommentar 3 OMXS30, S&P 500 4 Silver, Råolja 5 Guld, Bomull 6 EUR/SEK, USD/SEK 7 HM, DAX 8 Råvaruindex 9 Långtidsgrafer 11 Ansvarsfriskrivning 17 julio 2011 vecka 29

Läs mer