SelfCookingCenter. Från leverantören nr. 1 - med de bästa lösningarna för varm matlagning

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SelfCookingCenter. Från leverantören nr. 1 - med de bästa lösningarna för varm matlagning"

Transkript

1 SelfCookingCenter Från leverantören nr. 1 - med de bästa lösningarna för varm matlagning

2 02 03 Företaget Perfekt konstruerad. Fullmatad med nytta. Genialiskt enkel.

3 Hjärtligt välkommen! Sedan vi uppfann kombi-ugnen för 35 år sedan drivs vi av ambitionen att förse världens kockar med den bästa utrustningen för termisk matlagning. I vårt arbete koncentrerar vi oss på att ta fram lösningar som kombinerar effektivitet med enkelhet, stimulerar kreativitet, mångfald och garanterar konstant spetskvalitet. Termisk matlagning har mycket att göra med ingenjörskonst, näringslära - och framför allt med matlagningskonst. Med fler än 250 köksmästare är vi företaget för kockar, vi är kockarnas företag. Vi uppfattar oss själva i första hand som problemlösare och inte som maskinkonstruktörer. Vi tänker främst på nyttan, på att våra kunder och att deras matgäster är nöjda. Just därför ägnar vi dag efter dag åt alla viktiga detaljer kring matlagning och hur man enkelt och mest effektivt kan tillreda mat med enastående kvalitet! Det är vad som gjort oss teknik- och marknadsledande. Det är ett försprång som vi utökar med det nya SelfCookingCenter whitefficiency. Vår affärsidé Vi erbjuder människor som arbetar med varm mat i professionella kök, den största möjliga nyttan.

4 04 whitefficiency 05 Mer inuti och mindre runtomkring.

5 För oss innebär whitefficiency maximalt utnyttjande av alla resurser, oavsett om det är tid, energi, vatten, utrymme eller råvaror. Sammanfattat med ett ord: whitefficiency. Med whitefficiency menar vi ett helhetskoncept. Det tar sin början med produktutvecklingen. I samarbete med olika universitet forskar vi på innovativa lösningar för att minimera resursförbrukningen. Konceptet sträcker sig in i vår miljöcertifierade produktion och gäller till och med för den mycket resurseffektiva distributionslogistiken liksom för återvinning av kasserade ugnar. Men i synnerhet gäller det hur SelfCookingCenter whitefficiency används i våra kunders kök. Här lönar sig whitefficiency verkligen i långa loppet. Till exempel garanterar den nya prestandadimensionen alltid samma jämna och höga kvalitet, även med stora mängder som tillagas samtidigt. Svinnet minskar och därmed kan också råvaromängden minskas. En stor del av energi- och vattenförbrukningen samt tidsåtgång kan elimineras från början när våra ugnar utnyttjas optimalt. Tänker man på att en SelfCookingCenter whitefficiency ersätter % av all konventionell utrustning som ugnar, varmluftsugnar, tippvagnar, grytor, ångkokare eller grillar på en minimal yta blir det uppenbart varför effektivitet (efficiency) ingår i namnet. Slutligen innebär whitefficiency för oss även att alltid finnas vid din sida. Vår omfattande service ser till att du från allra första början har den största nyttan av din investering under produktens hela livslängd. Företagsvisionen i kort. > Minimerar energi- och vattenförbrukning, sparar plats och tid > Minimerar svinn > Reducerar råvarumängden > Garanterar alltid högsta matkvalitet > Komplett service under produktens hela livslängd

6 06 07 SelfCookingCenter whitefficiency

7 Kraftfull! Mycket nytta! Bakom allt detta ligger de unika användarkunskaper som alla funktioner bygger på. Dessa kunskaper arbetas fram och aktualiseras löpande av det största utvecklingsteamet inom branschen. Köksmästare och kostexperter använder ca 25 ton livsmedel per år för att få fram det idealiska och mest effektiva tillagningsförloppet för varje produkt, i varje storlek och beskickningsmängd. Resultatet är whitefficiency. HiDensityControl Den patenterade HiDensityControl är basen för effektiviteten hos SelfCookingCenter whitefficiency. Den lovar högsta matkvalitet, naturligtvis i små, men även i riktigt stora mängder. Absolut nödvändigt för att uppnå detta är en jämn och intensiv fördelning av värme, luft och fuktighet i ugnsutrymmet. SelfCookingCenter whitefficiency är oöverträffad på detta området! SelfCookingControl SelfCookingControl registrerar storleken på den mat som ska tillagas samt beskickningsmängden med hjälp av sensorer. Tillagningsförloppet övervakas ständigt och automatiskt anpassat till aktuellt livsmedel. Det befriar från rutiner som att vända och efterreglera. Efficient LevelControl Efficient LevelControl, verktyget för optimering av matproduktionen vid mise en place och i synnerhet vid à la carte. Här skapar de starka sidorna hos ELC helt nya standarder. Här krävs effektiva blandbeskickningar, flexibilitet och reaktionshastighet. I stället för grillplatta, ugn eller panna använder du varje enskilt gejderspår individuellt för produktionen, ökar utnyttjandegraden genom kloka blandbeskickningar och sparar i slutändan tid och energi. CareControl Det intelligenta rengörings- och skötselsystemet ombesörjer automatiskt för hygienisk renhet och bibehåller värdet på din investering. Beroende på nedsmutsning förbrukas bara den mängd energi, vatten och kemikalier som är nödvändigt. Det finns inget behov alls för avkalkning. Du sparar tid och pengar. Upp till 30 % högre nyttjandegrad med garanterad matkvalitet och minimal resursförbrukning.

8 08 09 HiDensityControl Kraft möter kvalitet. eller: Hur SelfCookingCenter whitefficiency övertygar genom imponerande prestandavärden och hur det effektivt omvandlar dessa till nytta och därför ger unik matkvalitet!

9

10 10 11 HiDensityControl HiDensityControl är topprestation. För perfektion. Det nya SelfCookingCenter whitefficiency briljerar när det gäller tillagningskvalitet och tillagningsprestation. Den patenterade HiDensityControl garanterar när som helst högsta möjliga jämnhet. Den har en kraftfull ånggenerering, en dynamisk luftcirkulation och värmeutveckling samt en extremt effektiv avfuktning. Den har de nödvändiga prestandareserverna för att perfekt behärska det exakta växelspelet mellan kraft, tid, värme, luftfuktighet och luftflöde. Det är grunden för en jämn topprestanda i alla områden, gejderspår för gejderspår, fram- och baktill särskilt vid stora mängder. Prestandaexempel Upp till 320 croissants på 23 minuter 240 schnitzlar på 12 minuter 400 kycklingklubbor på 45 minuter 160 grillskivor med grillmönster på 15 minuter 60 kg rosmarinpotatis på 20 minuter 480 småfranska på 18 minuter 80 kg broccoli på 15 minuter 400 portioner potatisgratäng på 80 minuter

11 Upp till 30 % mer kapacitet. Extremt korta uppvärmningstider Konstant grilltemperatur på 300 C Effektiv, hygienisk producering av färsk ånga Dynamisk luftcirkulation Den moderna och patenterade dynamiska luftcirkulationen tillsammans med den flödesoptimerade geometrin hos ugnsutrymmet gör att värmen fördelas optimalt i ugnsutrymmet och verkar där den behövs. Fläkthastigheten regleras exakt och därför justeras även lufthastigheten i ugnsutrymmet på ett intelligent sätt. Det innebär en idealisk anpassning av luftflödet till produktens tillagningsskick så att exakt den mängd energi kommer fram till produkten som säkerställer högsta möjliga jämnhet. Högeffektiv avfuktning i ugnsutrymmet Den nya, aktiva avfuktningen i ugnsutrymmet verkar under alla omständigheter snabbt och tillförlitligt. Det garanterar krispiga stekytor, knapriga paneringar och saftiga stekar till och med vid stora mängder. Ren, hygienisk färsk ånga Den kraftfulla ånggeneratorn med ny, effektiv ångreglering kombinerar fördelen med att laga mat i vatten, nämligen i maximal fuktighet, med fördelen att ångkoka. Extremt korta uppvärmningstider, intensiva färger och aptitlig smak liksom att vitaminer och mineralämnen bibehålls. Alltid konstanta ångkokningstemperaturer och högsta möjliga ångmättnad borgar för bästa matkvalitet. Den nya ångregleringen ser till att den hygieniska färsk ånga alltid flödar runt maten på ett skonsamt sätt. Inte ens ytterst känsliga produkter torkar ut. Det finns inget behov att använda en vattenavhärdare. Jag kunde knappast tro att sådana beskickningsmängder var möjliga. Men med min SelfCookingCenter typ 202 lagar jag 240 schnitzlar på bara 12 minuter. Jag är dubbelt så snabb eftersom jag producerar allt på en gång. Kvaliteten är häpnadsväckande, gejderspår för gejderspår. Kurt Stümpfig, chef för storkökstjänster, Linde AG Engineering Division, Pullach, Tyskland

12 12 13 HiDensityControl Kvalitet i en ny dimension. Tack vare de stora kraftreserverna och den exakta regleringen av fuktighet, lufthastighet och ugnstemperatur ger SelfCookingCenter whitefficiency en jämn brun färg och tillagningskvalitet på alla gejderspår framifrån och bak, uppifrån och ner. Maträtterna ser aptitliga ut, har en fin och jämn färg. En kraftig smak, saftighet och knaprighet, bibehållna vitaminer, mineralämnen och näringsämnen bildar grunden för en ny dimension av matkvalitet. Luftiga bakverk i bagerikvalitet lyckas lika problemfritt som guldgula gratänger: varma och saftiga inuti, lagom bruna utanpå och med en aptitlig yta - även vid stora beskickningsmängder. Kött, fisk, fågel, bakverk, äggrätter och tillbehör, allt tillagas mycket skonsamt men vid behov med nödvändig kraft. Svinn och råvarumängd minimeras.

13 Jämn tillagning - gejderspår för gejderspår. Intensiva färger Kraftig smak Perfekt saftighet och knaprighet

14 14 15 SelfCookingControl Tillagninskvalitet - som taget ur en kokbok.

15 eller: Laga mat på hög nivå med den koncentrerade matlagningserfarenhet som finns i SelfCookingCenter whitefficiency och som RATIONAL har samlat över hela världen och aldrig mer behöva kontrollera eller efterreglera: SelfCookingControl registrerar, reglerar och övervakar det idealiska tillagningsförloppet för varje tänkbar produkt. Och tar samtidigt hänsyn till ditt önskade resultat och för lokala vanor.

16 16 17 SelfCookingControl SelfCookingControl innebär mångfald. Enkelt och klokt tillagad. Oavsett om du tillagar fisk, kött, fågel, äggrätter, tillbehör eller bakverk, om produkterna är stora eller små, hur mycket du tillagar samtidigt eller om du överlåter tillagningen åt någon annan SelfCookingControl anpassar alltid tillagningsförloppet så det bäst motsvarar den aktuella produktens krav och med hänsyn till ditt önskade resultat. Det leder alltid till samma goda resultat. Hur fungerar SelfCookingControl? Mycket enkelt! Med knapptryckning får du tillgång till den erfarenhet som hundratals kockar har samlat kring matlagning under årtionden: För en valfri produkt - från stora stekar till små bakverk - väljer du ditt önskade resultat och behöver inte bry dig om produkten förrän den är färdig. SelfCookingControl registrerar storleken på den mat som ska tillagas samt beskickningsmängden med hjälp av sensorer. Med upp till 60 kontrollmätningar per minut ser SelfCookingControl till att tillagningsförloppet regleras på ett finkänsligt sätt, alltid idealiskt anpassat till råvarans krav. Hänsyn tas även till typiska nationella preferenser: Som fransman föredrar du din biff bleu blodig och det vet SelfCookingControl redan utifrån vilket land som är förinställt. Vid behov tillagar du till och med olika stora produkter samtidigt. När den minsta produkten är färdig meddelar SelfCookingControl detta och tillagar sedan den näst största produkten vidare till exakt samma resultat så allt produkterna får jämn fin brun färg. Med SelfCookingControl är du alltid välinformerad. Du vet exakt hur tillagningsprocessen förlöper och hur länge det dröjer tills maten är färdig. tunn tjock Förvärma Beskicka Steka Alternativ Vidare Ny beskickning

17 Stekning Tunn Tjock Ljus Mörk 88 C Medium Welldone 00:28 Du väljer helt enkelt ditt önskade resultat, färgen från ljus till mörk och 09:58 tillagningsgraden från rare till welldone, klart!

18 18 19 SelfCookingControl Mer tid. För det väsentliga.

19 Ägna din tid åt förberedelserna och att göra dina matgäster nöjda. Resten sköter SelfCookingControl. Tack vare SelfCookingControl kan du ägna din uppmärksamhet på det väsentliga: på noggranna förberedelser, vackert upplagda tallrikar eller på att skapa nya njutbara rätter. Nu behöver du inte kontrollera, vända eller efterreglera. Glöm också konventionella inställningar som temperatur, tillagningstid, lufthastighet, ugnsklimat eller krånglig programmering. Manövreringen av SelfCookingCenter whitefficiency är helt självförklarande. Det behövs inga dyra och tidskrävande användarkurser. Även tillfälligt anställda hanterar ugnen utan problem. SelfCookingCenter whitefficiency kommer t.o.m. lära sig att anpassa displayer och inställningar till hur du arbetar. Vid behov kan du anpassa hela manövreringen till dina behov, exakt till det som du behöver och använder. Med investeringen har vi sparat över SEK jämfört med ett konventionellt utrustat kök. Tim Kuhlmann, kökchef, Schloss Basthorst, Crivitz, Tyskland Alltid önskat resultat med den inbyggda världsomfattande tillagningserfarenheten. > Mycket enkel hantering, även för tillfälligt anställda > Avlastar från tidskrävande rutiner > Utnyttjar automatiskt 100 % av de tekniska möjligheterna > Upp till 20 % lägre råvarumängder med optimerat tillagningsförlopp > Bästa tillagningsresultat, kan när som helst upprepas > Saftigt och knaprigt

20 20 21 Manuellt läge Det ligger i dina händer.

21 Kraft och kvalitet i manuell drift. Upplev den koncentrerade kraften och den exakta regleringen hos SelfCookingCenter whitefficiency. Reglera alla tillagningsparametrar själv i det manuella läget, exakt på procenten och omedelbart. Du kan naturligtvis använda SelfCookingCenter whitefficiency manuellt, dvs utan hjälp av SelfCookingControl. Du har den bästa RATIONAL kombi-ugnen, och med den kan du som erfaren kock arbeta mycket effektivt eller testa nya idéer. > Driftsätt Ångkokning från 30 C C Den högpresterande ånggeneratorn med ny ångreglering producerar alltid hygienisk färsk ånga. Du kan laga mat utan att tillsätta vatten och utan att behöva vänta på att vattnet ska koka. Den konstanta ugnstemperaturen och den högsta möjliga ångmättnaden garanterar ett jämnt och mycket skonsamt tillagningsförlopp och därför bästa matkvalitet. Det garanterar aptitlig färg, lagom tuggmotstånd samt näringsämnen och vitaminer bibehålls, i synnerhet hos grönsaker. Känsliga rätter som crème caramel, brylé, fisk eller mousseline lyckas med minimal ansträngning, även i stora mängder. > Driftsätt Varmluft från 30 C C Varmluften som cirkulerar med hög hastighet når maten från alla sidor. Köttproteinet binds omedelbart och köttet förblir underbart saftigt inuti. Konstant varmluft upp till 300 C är inte bara en teknisk detalj utan betyder att det även finns de nödvändiga effektreserverna vid full beskickning. Ett bra sätt att lyckas med saftigt bruna korttidsstekta produkter, djupfrysta halvfabrikat eller luftiga bakverk. > Driftsätt Kombiläge från 30 C C I driftsättet kombiläge kombineras alla fördelar av varm ånga, kort tillagningstid och minimalt steksvinn med varmluftens positiva effekter som svarar för intensiv arombildning, aptitlig färg och krispiga stekytor. Utan att behöva vända maten alls och med betydligt kortare tillagningstid minimeras svinnet med upp till 50 %. > Optimalt ugnsklimat ClimaPlus Control reglerar exakt på procenten det produktspecifika idealklimatet i ugnsutrymmet, för krispiga stekytor, knapriga paneringar och saftiga stekar. > Fem fläkthastigheter Känslig eller robust mat. SelfCookingCenter whitefficiency har den riktiga rätta fläkthastigheten för alla sorters mat. Till och med biskviprodukter lyckas utan problem. > Pensling Exakt doserad, manuell pensling speciellt för mästerliga bakprodukter. > Nedkylning För snabb, fläktunderstödd nedkylning av ugnsutrymmet.

22 22 23 Efficient LevelControl Tillaga allt som hör ihop på en gång. eller: Hur du kan korta ned din produktionstid med Efficient LevelControl (ELC ), förbättra ugnens utnyttjandegrad, maximera den totala effektiviteten och alltid ha suverän kontroll.

23

24 24 25 Efficient LevelControl Med den nya RATIONAL har vi gjort stora framsteg inom à la carte. Vi kan servera upp till 150 varma portioner med enastående kvalitet på bara 15 minuter. Med samma personalstyrka. Responsen från våra matgäster är mycket positiv." Harald Keßler, krögare, Gasthaus zum Luitpold, Fuchstal/Leeder, Tyskland Effektiv produktion. Flexibel service. Under förproduktionen, vid à la carte eller vid förberedelserna av frukostoch middagsbufféer måste kocken tillreda många olika rätter och vara flexibel och snabb. Kvaliteten får inte bli lidande för stressen vid de dagliga rutinerna och inget negativt intryck får bli kvar på matgästens tallrik. Utnyttja alla gejderspår i en enda SelfCookingCenter whitefficiency samtidigt för många olika tillagningsförlopp. Det är mycket effektivare än med all annan tillagningsutrustning som grytor, ugnar, tippvagnar, stekpannor, stek- och grillplattor som vanligtvis måste hållas varma. Användandet är mycket enkelt. Du sätter in olika maträtter samtidigt i stället för efter varandra. Du tillagar till exempel grillskivor, grillgrönsaker, pizza och stekt fisk eller ångkokta produkter som grönsaker och fisk i samma beskickning och utan att någon smaköverföring sker. Efficient LevelControl ser till att du har tillagningsförloppet för alla maträtter under kontroll. Varje gejderspår övervakas individuellt. Så snart respektive maträtt är färdig meddelar Efficient LevelControl detta automatiskt. Beroende på mängden mat som tillagas och hur länge dörren står öppen, korrigerar Efficient LevelControl tillagningstiden så att allt tillagas exakt rätt. Suveränt och konsekvent. Varierande blandbeskickningar, ELC vet hur. > Indikering av vilka maträtter som kan tillagas samtidigt > Intelligent anpassning av tillagningstiden till beskickningsmängden och antalet dörröppningar och längden på dem > Samma höga kvalitet hela tiden > Mindre stress och hektiska situationer > Ersätter mycket annan utrustning > Energibesparing jämfört med traditionell utrustning > 30 % kortare produktionstid

25 Räkor Kotletter Grillskivor Pizza Grönsaker Schnitzel :04:46 4 Grillskivor 00:06:20 5 Räkor 00:05:12 6 Grönsaker 7 00:06:43 8 Schnitzel 9 00:07:53 10 Kotletter 09: : : rumpstek med potatisklyftor och baconbönor, en gång medium rare, en gång welldone för bord 7, med en extraportion örtsmör fisk för bord 3: två gånger gös på spenatbädd, en gång stekt tonfisk med ugnspotatis, två gånger fiskpanna, en gång utan ål Grillade gambas för bord 2 (stamgäst, större portion) pizza calzone, prosciutto, grimaldi och en gång med ansjovis, oliver, lök, kapris och kronärtskocka karamelliserad fruktparfait med grillad frukt dessert för bord 7, en gång kraftigt karamelliserad, en gång inte för mörk men med calvados-parfait.

26 26 27 CareControl Få ugnen och lönsamheten att glänsa.

27 CareControl strålande renhet och automatisk avkalkning med mycket litet behov av kemikalier, energi och vatten även automatiskt över natt.

28 28 29 CareControl Det smarta sättet mot kalk, smuts och kostnader. CareControl använder bara så lite energi, vatten och kemikalier vid rengöringen som är nödvändigt. Samtidigt som alla komponenter får så mycket skötsel som möjligt. CareControl är: den härliga känslan att efter arbetsdagen är slut lämna ugnen bakom sig och veta att den nästa morgon ser den ut som ny. Men även den bra känslan att denna bekvämlighet inte innebär slöseri. Vetskapen om att varje rengöring samtidigt betyder skötsel och värdebevarande och dessutom kostar mycket mindre än manuell rengöring. SelfCookingCenter whitefficiency identifierar rengörings- och sköselbehovet utifrån nedsmutsningsgraden. Den föreslår en passande automatisk rengöring med en exakt doserad mängd rengöringsmedel och avkalkningsmedel. Nyttan är självklar: glänsande fräschhet, hygienisk renhet och tillförlitliga funktioner genom minimal belastning av miljö och ekonomi. Medel Ta ut galler, kantiner 1 x 4 x 00:11 09: Kemikaliemängden beräknas utifrån den faktiska nedsmutsningsgraden. Hygieniskt ren helt enkelt över natt.

29 Renhet och skötsel med 40 % lägre kostnader. > Automatisk rengöring över natt > Minskat behov av kemikalier, vatten och energi > Minimerade kostnader > Hygienisk renhet, optimal skötsel av ugnen Vi sparar ca SEK om året bara genom att vi inte längre behöver någon vattenavhärdningsanläggning. Dessutom kunde vi sänka de löpande kostnaderna för kemikalier, vatten och energi med över 40 %. Alan Bird, executive chief, Caprice Holdings, London, Storbritannien

30 30 31 Lönsamhet När du vill ha lite mer. Minimal användning av resurser innebär kostnadseffektivitet. SelfCookingCenter whitefficiency är så kostnadseffektiv att den börjar betala sig från dag 1.

31

32 32 33 Lönsamhet Annars vore det bara en modefluga: Spara pengar från första dagen! > Kortare arbetstid > Extremt kort återbetalningstid > Upp till 30 % mindre platsbehov > Upp till 70 % lägre energiförbrukning jämfört med konventionell tillagnings utrustning och i genomsnitt 20 % jämfört med andra kombi-ugnar. > Upp till 30 % kortare produktionstid > Vinsten överstiger finansieringskostnaderna redan från början

33 Konkreta tal, klar vinst! I direkt jämförelse visar det sig hur högt koncentrerad nyttan med SelfCookingCenter whitefficiency verkligen är: På bara 1 m ² uppställningsyta ersätter eller avlastar den % av all konventionell matlagningsutrustning och reducerar därmed platsbehovet med mer än 30 %. Det innebär att investeringen blir avsevärt lägre och även platsbehovet, därmed sjunker de löpande fastighetsrelaterade driftkostnaderna. SelfCookingCenter whitefficiency har finansierat sig själv på kort tid. Räkna själv. Genomsnittlig restaurang med 200 portioner per dag med två SelfCookingCenter whitefficiency 101. Din vinst Budgeterat belopp per månad Din förtjänst per månad Din beräkning Kött/fisk/fågel Råvarukostnader med konventionella I genomsnitt 10 % lägre råvaruinköp genom kombi-ugnar SEK exakt reglering och genom tillagningsförlopp som tack vare SelfCookingControl är idealiskt anpassade till produkten Råvarukostnader med SelfCookingCenter whitefficiency SEK = SEK Energi Den unika tillagningsprestandan, ELC och den moderna reglertekniken förbrukar i genomsnitt 20 % mindre energi jämfört med konventionella kombi-ugnar. Förbrukning med konventionella kombi-ugnar kwh x 3 SEK per kwh Förbrukning med SelfCookingCenter whitefficiency 2 902,4 kwh x 3 SEK per kwh = SEK Arbetstid Efficient LevelControl förkortar produktionstiden med upp till 50 %. Rutinarbeten bortfaller. Automatisk 30 timmar mindre x 220 SEK = SEK rengöring och skötsel. Vattenavhärdning/avkalkning Kostnader konventionellt 600 SEK med Med CareControl bortfaller dessa kostnader helt. SelfCookingCenter whitefficiency 0 SEK = 600 SEK Din förtjänst per månad = SEK Din förtjänst per år = SEK

34 34 35 Teknik Det är detaljerna som gör skillnaden. Säkerhet > Högsta arbetssäkerhet genom låg inskjutningshöjd RATIONAL skapar en ny riktningsvisande standard. Det översta gejderspåret ligger på 1,60 m hos alla ugnsstorlekar. > Ventilerad dubbelglasruta med värmereflekterande beläggning Konstruktionen säkerställer en låg beröringstemperatur på den yttre rutan och möjliggör dessutom enkel rengöring mellan rutorna. > Integrerad dropplist Dropplisten töms hela tiden, även när dörren är öppen. Det förhindrar effektivt att det blir vattenpölar på golvet. Tillagningsteknologi > ClimaPlus Control Mät- och reglercentralen bibehåller automatiskt det ugnsklimat som du har angett. I kombination med marknadens mest effektiva klimatstyrning får du krispiga stekytor, knapriga paneringar och saftigt resultat. > Ånggenerator Generatorn med ny ångreglering levererar alltid 100 % hygienisk färsk ånga för bästa matkvalitet. Högsta ångmättnad även inom lågtemperaturområdet förhindrar att maten blir torr eller till och med torkar ut helt. Ingen vattenavhärdningsanläggning behövs. > Ny flödesteknik Patent anmält Den helt nya, dynamiska luftcirkulationen och ugnsutrymmets speciella geometri fördelar värmen jämnt i ugnsutrymmet. Oumbärligt för perfekt jämnhet även vid full beskickning. > Centrifugal fettavskiljning Patent Inga byten eller rengöring av konventionella fettfilter behövs. Den automatiska avskiljningen av fett i fläkthjulet håller luften i ugnsutrymmet ren och garanterar en sann smakupplevelse.

35 Resurseffektivitet > Behovsstyrd energitillförsel Den helt nyutvecklade reglertekniken tillför livsmedlen endast den mängd energi som verkligen kan tas upp. > Integrerad tätningsmekanism hos golvmodellerna Patent Med eller utan gejderställvagn: Den integrerade tätningsmekanismen klarar sig utan extra isoleringsplåt och släpper varken ut ånga eller energi. > 28 % lägre behov av uppställningsyta Ugnens kompakta mått reducerar den volym som behöver värmas upp och därmed energiförbrukningen. Den smala dörröppningen innebär ett litet svängningsområde och en låg energiförlust när ugnsdörren öppnas. > Gasmodeller med högeffektiv värmeväxlare Patent Värmeväxlarens speciella konstruktion gör den extremt effektiv. Stora, plana ytor underlättar rengöringen. Komfort > Integrerad handdusch Patent Den steglösa stråldoseringen och den ergonomiska placeringen underlättar grov rengöring, kondensering och ösning. Den integrerade återförings- och vattenspärrautomatiken erbjuder optimal säkerhet och hygien enligt EN 1717 och SVGW (Schweizerischer Verein des Gas- und Wasserfaches). > Enkel installation Tack vare det integrerade fria avloppet enligt EN 1717 behövs inte längre någon separat tratt. SVGW-märkning. > Längsgående inskjutning Den längsgående inskjutningen tillåter beskickning med 1/3 och 2/3 GNkantiner. Kantinerna är enkla att beskicka och tömma. > USB-anslutning Via USB-anslutningen dokumenterar du enkelt HACCP-data 10 dagar retroaktivt, laddar ner tillagningsprogram på ugnen och aktualiserar programvaran i SelfCookingCenter whitefficiency så att det innehåller de senaste rönen från RATIONAL:s forskning.

36 36 37 Teknik Den rätta storleken för alla behov: Trettio eller flera tusen portioner det spelar ingen roll. Vi erbjuder SelfCookingCenter whitefficiency i den passande storleken för varje behov. Alla storlekar finns i el- eller gasutförande. Varje storlek är identisk vad gäller dimensioner, utrustning och prestanda. Dessutom finns många specialutföranden som möjliggör en perfekt anpassning till de specifika förhållandena i ditt kök. Förutom SelfCookingCenter whitefficiency erbjuder vi vår nya CombiMaster Plus i totalt tolv utföranden Ugnar Typ 61 Typ 101 El och gas Kapacitet 5 x 1/1 GN 8 x 1/1 GN Antal portioner per dag Längsgående inskjutning 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN Bredd 847 mm 847 mm Djup 771 mm 771 mm Höjd 782 mm mm Vattenanslutning R 3/4 R 3/4 Vattenutlopp DN 50 DN 50 Vattentryck kpa eller 0,15-0,6 Mpa kpa eller 0,15-0,6 Mpa El Vikt 110 kg 135,5 kg Anslutningsvärde 11 kw 18,6 kw Avsäkring 3 x 16 A 3 x 32 A Nätanslutning 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V Effekt Varmluft 10,3 kw 18 kw Effekt Ångkokning 9 kw 18 kw Gas Vikt 126 kg 154,5 kg Höjd inkl dragskydd 996 mm mm Anslutningsvärde el 0,3 kw 0,39 kw Avsäkring 1 x 16 A 1 x 16 A Nätanslutning 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V Gastillförsel/-anslutning R 3/4 R 3/4 Naturgas/gasol 3P/ gasol 3BP Maximal nominell 13 kw/13 kw/14 kw 22 kw/22 kw/24 kw värmebelastning Effekt Varmluft 13 kw/13 kw/14 kw 22 kw/22 kw/24 kw Effekt Ångkokning 12 kw/12 kw/13 kw 20 kw/20 kw/22 kw För mer information beställ vår tillbehörs katalog eller besök oss på nätet under

37 2 års garanti Typ 62 Typ 102 Typ 201 Typ x 2/1 GN 8 x 2/1 GN 15 x 1/1 GN 15 x 2/1 GN /1, 1/1 GN 2/1, 1/1 GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN 2/1, 1/1 GN mm mm 879 mm mm 971 mm 971 mm 791 mm 996 mm 782 mm mm 1,782 mm mm R 3/4 R 3/4 R 3/4 R 3/4 DN 50 DN 50 DN 50 DN kpa eller 0,15-0,6 Mpa kpa eller 0,15-0,6 Mpa kpa eller 0,15-0,6 Mpa kpa eller 0,15-0,6 Mpa 142,5 kg 182 kg 258 kg 332 kg 22,3 kw 36,7 kw 37 kw 65,5 kw 3 x 32 A 3 x 63 A 3 x 63 A 3 x 100 A 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 21,8 kw 36 kw 36 kw 64,2 kw 18 kw 36 kw 36 kw 54 kw Funktioner > SelfCookingControl med 7 tillagningssätten > Kombi-ugns läge med 3 til lagningssätt: temperaturområde 30 C 300 C > ClimaPlus Control fuktighetsmätning, -inställning och -reglering exakt på procenten > HiDensityControl patenterad fördelning av energin i ugnsutrymmet > Integrerad handdusch med återföringsautomatik Produktegenskaper > Kärntemperaturnål med 6-punktsmätning > 350 program med upp till 12 steg > Pensling inställbar i 3 steg > 5 lufthastigheter, programmerbar funktion > USB-anslutning 168 kg 198 kg 286 kg kg 996 mm mm mm mm 0,4 kw 0,6 kw 0,7 kw 1,1 kw 1 x 16 A 1 x 16 A 1 x 16 A 1 x 16 A 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V R 3/4 R 3/4 R 3/4 R 3/4 28 kw/28 kw/31 kw 45 kw/45 kw/50 kw 44 kw/44 kw/48 kw 90 kw/90 kw/100 kw 28 kw/28 kw/31 kw 45 kw/45 kw/50 kw 44 kw/44 kw/48 kw 90 kw/90 kw/100 kw 21 kw/21 kw/23 kw 40 kw/40 kw/44 kw 38 kw/38 kw/40 kw 51 kw/51 kw/56 kw

38 38 39 Tillbehör Det perfekta komplementet. RATIONAL tillbehör. Original RATIONAL tillbehör är speciellt anpassat till SelfCookingCenter whitefficiency. De är extremt tåliga och därför lämpliga för daglig, tuff användning i det professionella köket. Du lyckas med tillagning av förfriterade produkter, grillning av kyckling och anka liksom produktion av helt lamm eller spädgris och även grillskivor eller schnitzel, utan att behöva vända produkterna. > Gastronormkantiner och galler RATIONAL kantiner och galler i rostfritt stål finns i storlekarna 2/1, 1/1, 1/2 och 1/3 Gastronorm (GN). Med våra granitemaljerade bleck, stek- och bakplåtar av aluminium med antistick-beläggning i GN- och bakstandard får du perfekt stekoch bakresultat. För bakning rekommenderar vi perforerade, teflonbelagda bakplåtar som även de finns i GN- och bakstandard. > RATIONAL muffins- och timbalformar Det extremt flexibla materialet förhindrar helt att produkterna fastnar. Formarna lämpar sig även för tillagning av brylé, muffins, olika desserter, pocherade ägg och mycket annat. > RATIONAL CombiGrill -galler Med CombiGrill -gallret får du ett perfekt grillmönster på korttidsstekta produkter, fisk och grönsaker. CombiGrill -gallret är extremt robust och har lång livslängd. 3-skiktsbeläggningen TriLax är reptålig och kan diskas i diskmaskin. Den bidrar till en fin brun färg på produkterna och är värme- och natriumhydroxidbeständig. > RATIONAL Grill- och pizzaplatta Patent Med grill- och pizzaplattan tillagar du alla sorters pizza, pitabröd. Tack vare den unika värmeledningsförmågan uppnår man en optimal kvalitet. Baksidan kan användas för att grilla grönsaker, grillskivor eller även fisk och alltid med perfekt grillmönster. > RATIONAL CombiFry Patent 200 portioner pommes frites på bara 15 minuter utan fett. Med den patenterade CombiFry är det för första gången möjligt att tillaga stora mängder förfriterade produkter. Kostnaderna för inköp, lagring och avfallshantering av frityrolja kan helt räknas bort. > Anka-Superspike och Kyckling-Superspike Patent Eftersom kyckling och anka placeras upprätta blir bröstköttet speciellt saftigt och skinnet krispigt med jämn brun färg. > Multibaker Med Multibaker kan man steka en stor mängd ägg, omeletter, rösti och tortillas. Den speciella antistick-beläggningen förhindrar att maten fastnar. The products manufactured by RATIONAL are protected under one or more of the following patents, utility models or design models: DE ; DE , DE; ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; US 5,370,498; US 5,520,095; US 5,915,372; US 6,299,921; US 6,600,288; US ; US 7,150,891; US 7,165,942; US 7,196,292; US 7,232,978; JP ; JP ; JP ; JP ; JP ; JP ; JP ; JP ; JP Plus patents pending

CombiMaster Plus. Kombiugnen

CombiMaster Plus. Kombiugnen CombiMaster Plus Kombiugnen 02 Företag 03 RATIONAL kockarnas företag. Hjärtligt välkommen! Sedan vi uppfann Kombi-ugnen för 35 år sedan drivs vi av ambitionen att förse världens kockar med den bästa utrustningen

Läs mer

CombiMaster Plus. Kombiugnen

CombiMaster Plus. Kombiugnen CombiMaster Plus Kombiugnen 02 Företag 03 RATIONAL kockarnas företag. Hjärtligt välkommen! Sedan vi uppfann Kombi-ugnen för 40 år sedan drivs vi av ambitionen att förse världens kockar med den bästa utrustningen

Läs mer

SelfCookingCenter. bakning - grillning - catering

SelfCookingCenter. bakning - grillning - catering SelfCookingCenter bakning - grillning - catering 02 03 System catering Helt enkelt mångsidig. Allt i en ugn. På en kvadratmeter ersätter SelfCookingCenter whitefficiency mycket annan utrustning som ugnar,

Läs mer

Baka som ett proffs. Bakning med ånga. Bakning. Kakor. Kakor. Sufflé Pizza

Baka som ett proffs. Bakning med ånga. Bakning. Kakor. Kakor. Sufflé Pizza Baka som ett proffs Bakning Bakning med ånga Kakor Kakor med ånga Sufflé Pizza Bagerikvalitet enkelt med en knapptryckning Det krävs stor noggrannhet när man gör degar. Den största svårigheten är gräddningen

Läs mer

Tillagning - Ugnar Rational SelfCooking Center

Tillagning - Ugnar Rational SelfCooking Center Tillagning - Ugnar Rational SelfCooking Center RATIONAL SelfCooking Center från och med nu är allting annorlunda Välj maträtt. Klart! Traditionella inställningar som temperatur, tid och fuktighet eller

Läs mer

Tillbehör för proffs

Tillbehör för proffs Tillbehör för proffs Finishing bättre än nylagat Att laga mat på färska råvaror innebär oftast varmhållning i t ex värmeskåp eller montrar. Men varmhållning betyder kvalitetsförlust. Finishing i SelfCooking

Läs mer

2 Företag. Inget går upp mot en god måltid.

2 Företag. Inget går upp mot en god måltid. Nya Det enda intelligenta matlagningssystemet som memorerar dina val och ditt sätt att arbeta, känner av de aktuella förutsättningarna och ligger alltid steget före. 2 Företag Inget går upp mot en god

Läs mer

2 Företag. Inget går upp mot en god måltid.

2 Företag. Inget går upp mot en god måltid. Nya Det enda intelligenta matlagningssystemet som memorerar dina val och ditt sätt att arbeta, känner av de aktuella förutsättningarna och ligger alltid steget före. 2 Företag Inget går upp mot en god

Läs mer

Ugnar och tillbehör Katalog 2011

Ugnar och tillbehör Katalog 2011 Ugnar och tillbehör Katalog 2011 Från leverantören nr. 1 - med de bästa lösningarna för varm matlagning SelfCookingCenter whitefficiency och CombiMaster Plus Viktig information Garanti: Vi lämnar 2 års

Läs mer

Baka med. Bulla upp med nybakat i bagerikvalitet.

Baka med. Bulla upp med nybakat i bagerikvalitet. Baka med Bulla upp med nybakat i bagerikvalitet. Det enda intelligenta matlagningssystemet i världen som dessutom kan baka. Det känner av, känner igen, förutsäger, lär sig av dig och memorerar hur du vill

Läs mer

Tillbehör för proffs

Tillbehör för proffs Tillbehör för proffs Finishing bättre än nylagat Att laga mat på färska råvaror innebär oftast varmhållning i t ex värmeskåp eller montrar. Men varmhållning betyder kvalitetsförlust. Finishing i SelfCooking

Läs mer

Nummer 1 i världen vad gäller matlagningskompetens och ledande teknologi

Nummer 1 i världen vad gäller matlagningskompetens och ledande teknologi Nummer 1 i världen vad gäller matlagningskompetens och ledande teknologi I och med uppfinningen av Combi-ugnen 1976 förändrade RATIONAL det professionella storköket från grunden. Beviset är de mer än 300.000

Läs mer

Nya SelfCookingCenter XS.

Nya SelfCookingCenter XS. Nya SelfCookingCenter XS. Nya SelfCookingCenter XS. Proffsklass i litet format. Vi älskar utmaningar. Och det är just därför vi har vågat oss på något som tidigare verkat helt omöjligt. Att utveckla en

Läs mer

För 500.000 år sedan upptäckte människan elden. Sedan dess måste hon övervaka tillagningen av mat.

För 500.000 år sedan upptäckte människan elden. Sedan dess måste hon övervaka tillagningen av mat. För 500.000 år sedan upptäckte människan elden Sedan dess måste hon övervaka tillagningen av mat. Tid för det väsentliga Världsnyhet Nu är allting annorlunda! Världens första SelfCooking Center inleder

Läs mer

SelfCookingCenter. Perfekt till korttidsstekta produkter, grillat och friterat.

SelfCookingCenter. Perfekt till korttidsstekta produkter, grillat och friterat. SelfCookingCenter Perfekt till korttidsstekta produkter, grillat och friterat. SelfCookingCenter. Nyckeln till en enklare vardag. Använd SelfCookingCenter för att tillaga alla slags produkter som ska stekas

Läs mer

2 Företag. Inget går upp mot en god måltid.

2 Företag. Inget går upp mot en god måltid. Nya Det enda intelligenta matlagningssystemet som memorerar dina val och ditt sätt att arbeta, känner av de aktuella förutsättningarna och ligger alltid steget före. 2 Företag Inget går upp mot en god

Läs mer

Överlägsen teknik för att koka, steka och fritera.

Överlägsen teknik för att koka, steka och fritera. Överlägsen teknik för att koka, steka och fritera. Överlägsen flexibilitet Vi har kombinerat funktionerna hos konventionell tillagningsutrustning som tippvagn, kittel, spis eller fritös och skapat ett

Läs mer

Finishing : Högsta kvalitet. Matlagning utan stress.

Finishing : Högsta kvalitet. Matlagning utan stress. Finishing : Högsta kvalitet. Matlagning utan stress. Det enda intelligenta matlagningssystemet som memorerar dina val och ditt sätt att arbeta, känner av de aktuella förutsättningarna och ligger alltid

Läs mer

Idéer kan förändra världen. Dina önskemål är vår drivkraft. Vårt löfte till dig: Vi gör vårt yttersta för att dina idéer ska bli verklighet.

Idéer kan förändra världen. Dina önskemål är vår drivkraft. Vårt löfte till dig: Vi gör vårt yttersta för att dina idéer ska bli verklighet. SelfCookingCenter Idéer kan förändra världen. Dina önskemål är vår drivkraft. Vårt löfte till dig: Vi gör vårt yttersta för att dina idéer ska bli verklighet. 2 3 Den allra bästa idén kan alltid göras

Läs mer

SelfCookingCenter. Nu kan du enkelt steka, koka och grytsteka över natt.

SelfCookingCenter. Nu kan du enkelt steka, koka och grytsteka över natt. SelfCookingCenter Nu kan du enkelt steka, koka och grytsteka över natt. Förvandla natten till dag. Med SelfCookingCenter. SelfCookingCenter drar på sig arbetsstället även när du inte är på plats och utför

Läs mer

RATIONAL-lösningar. Avsedda för professionella kök.

RATIONAL-lösningar. Avsedda för professionella kök. RATIONAL-lösningar. Avsedda för professionella kök. 1 En idé kan förändra världen. Kombiugnstekniken innebar dramatiskt förbättrade produktionsprocesser för både storkök och restaurangkök. År 1976 blev

Läs mer

Det perfekta matlagningssystemet för kött- och charkuteriföretag.

Det perfekta matlagningssystemet för kött- och charkuteriföretag. Det perfekta matlagningssystemet för kött- och charkuteriföretag. En idé kan förändra världen. Sedan över 40 år har vi ett enda mål: Att kunna erbjuda dig bästa möjliga verktyget till din matlagning. Ett

Läs mer

A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN

A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN EAN13: 8017709145804 Induktionshäll med 5 induktionszoner Vänster

Läs mer

Det perfekta matlagningssystemet för gourmetrestauranger.

Det perfekta matlagningssystemet för gourmetrestauranger. Det perfekta matlagningssystemet för gourmetrestauranger. En idé kan förändra världen. Sedan över 40 år har vi ett enda mål: Att kunna erbjuda dig bästa möjliga verktyget för matlagning. Ett verktyg som

Läs mer

Baka med SelfCookingCenter. Bulla upp med nybakat i bagerikvalitet.

Baka med SelfCookingCenter. Bulla upp med nybakat i bagerikvalitet. Baka med SelfCookingCenter Bulla upp med nybakat i bagerikvalitet. 1 SelfCookingCenter. Ett professionellt bakningssystem. SelfCookingCenter kan inte bara användas till matlagning, utan passar även utmärkt

Läs mer

Det perfekta matlagningssystemet för livsmedelsbutiker.

Det perfekta matlagningssystemet för livsmedelsbutiker. Det perfekta matlagningssystemet för livsmedelsbutiker. Lönsam merförsäljning: Snacks och varma rätter i din livsmedelsbutik. Våra levnadsvanor förändras. Det har till exempel lett till ett kraftigt uppsving

Läs mer

Det perfekta matlagningssystemet för livsmedelsbutiker.

Det perfekta matlagningssystemet för livsmedelsbutiker. Det perfekta matlagningssystemet för livsmedelsbutiker. Lönsam merförsäljning: Snacks och varma rätter i din livsmedelsbutik. Våra levnadsvanor förändras. Det har till exempel lett till ett kraftigt uppsving

Läs mer

Ugn med mikrofunktion och tillsatt ånga rostfritt stål, svart HN 878G4S1

Ugn med mikrofunktion och tillsatt ånga rostfritt stål, svart HN 878G4S1 svart/rostfri 30989 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Ugnstyp / Ugnsfunktioner k Ugnsvolym: 67 l k 15 ugnsfunktioner:

Läs mer

MIELE ÅNGKOKARE TIPS SOM FÖRENKLAR DIN VARDAG

MIELE ÅNGKOKARE TIPS SOM FÖRENKLAR DIN VARDAG MIELE ÅNGKOKARE TIPS SOM FÖRENKLAR DIN VARDAG Hela måltider Förbered hela måltider samtidigt i ångkokaren. Börja med det som behöver längst tillagningstid och ställ därefter in nästa maträtt osv. Det finns

Läs mer

SC112PZ. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A

SC112PZ. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A EAN13: 8017709107345 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 46 liter Temperaturer mellan 40 280

Läs mer

Den perfekta lösningen till skolor och förskolor.

Den perfekta lösningen till skolor och förskolor. Den perfekta lösningen till skolor och förskolor. 1 En idé kan förändra världen. Sedan över 40 år har vi ett enda mål, som bygger på tanken om att erbjuda bästa möjliga verktyg för matlagning. För dig

Läs mer

Metos SelfCookingCenter

Metos SelfCookingCenter Metos SelfCookingCenter TOPPKVALITET FÖR PROFFS www.metos.com Dina önskemål är vår drivkraft. Dina önskemål är vår drivkraft. Ny XS modell Vårt löfte till dig: Vi gör vårt yttersta för att dina idéer ska

Läs mer

Den perfekta assistenten för restaurangkedjor.

Den perfekta assistenten för restaurangkedjor. Den perfekta assistenten för restaurangkedjor. 1 En idé kan förändra världen. Sedan över 40 år har vi ett enda mål: Att kunna erbjuda dig bästa möjliga verktyg för matlagning. Ett verktyg som hjälper dig

Läs mer

OPTIGRILL INDIKATOR BLI BEKANT MED PERFEKTA GRILLRESULTAT FRÅN RARE TILL WELL-DONE ÅRET RUNT!

OPTIGRILL INDIKATOR BLI BEKANT MED PERFEKTA GRILLRESULTAT FRÅN RARE TILL WELL-DONE ÅRET RUNT! BLI BEKANT MED OPTIGRILL PERFEKTA GRILLRESULTAT FRÅN RARE TILL WELL-DONE ÅRET RUNT! Möt Optigrill, vår ultimata innovation. Tefal har uppfunnit den första riktigt hälsosamma grillen som tillagar mat automatiskt

Läs mer

Grovdiskmaskin WD-90 DUO. med

Grovdiskmaskin WD-90 DUO. med Grovdiskmaskin t a l u n a gr med - EN LÖNSAM OCH PROFESSIONELL UTMANARE Ökar flödet av diskgods i köket GROVDISKMASKIN med plastgranulat rengör diskgodset effektivt och säkerställer god hygien till mycket

Läs mer

Det perfekta matlagningssystemet för storkök.

Det perfekta matlagningssystemet för storkök. Det perfekta matlagningssystemet för storkök. En idé kan förändra världen. Sedan över 40 år har vi ett enda mål: Att kunna erbjuda dig bästa möjliga verktyg till din matlagning. Ett verktyg som hjälper

Läs mer

CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709113889 HÄLL Gashäll med 6 brännare: Vänster bak - fram: 1,00 kw - snabb 4,00 kw Mitten bak - fram:

Läs mer

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C92IPX8 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709150129 Induktionshäll med 5 induktionszoner Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000

Läs mer

Färskt och nygräddat sortiment till snacksoch bageriavdelningen.

Färskt och nygräddat sortiment till snacksoch bageriavdelningen. Färskt och nygräddat sortiment till snacksoch bageriavdelningen. En idé kan förändra världen. Sedan över 40 år har vi ett enda mål: Att kunna erbjuda dig bästa möjliga verktyg till din bakning och matlagning.

Läs mer

CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN

CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN EAN13: 8017709117719 HÄLL Induktionshäll med 5 induktionszoner: Höger fram: Ø 145, 1,40 kw-turbo

Läs mer

SFP140. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A

SFP140. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A SFP140 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709172015 Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280ºC Digital

Läs mer

A2PYID CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

A2PYID CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A A2PYID-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709155025 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo

Läs mer

120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN

120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN CS120-6 120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN EAN13: 8017709111182 Gashäll med 6 brännare: Vänster

Läs mer

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar Produktpresentation S-serien Ministickugnar S-serien stora små ugnar för ett perfekt bakresultat För att baka gott bröd med hög kvalitet krävs inte bara råvaror eller bake-off produkter av hög kvalitet.

Läs mer

SCP112-8. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A

SCP112-8. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A SCP112-8 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A EAN13: 8017709130046 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 68 liter (+35%) Temperaturer mellan 30 280 C

Läs mer

FCF-10 1/1 KONVEKTIONSUGN ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION OCH KONSTRUKTION

FCF-10 1/1 KONVEKTIONSUGN ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION OCH KONSTRUKTION SORTIMENT En serie konvektionsugnar som kombinerar erfarenhet och nyheter, har stor kapacitet, är av hög kvalitet och ekonomisk att använda. Den idealiska lösningen för det kök som behöver en ugn med hög

Läs mer

A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B

A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B EAN13: 8017709164232 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W

Läs mer

A2BL CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B

A2BL CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B A2BL-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709155100 Gashäll med 6 brännare Vänster bak: extra snabb

Läs mer

RATIONAL tillbehör Upptäck nya möjligheter. SelfCookingCenter 5 Senses och CombiMaster Plus

RATIONAL tillbehör Upptäck nya möjligheter. SelfCookingCenter 5 Senses och CombiMaster Plus RATIONAL tillbehör Upptäck nya möjligheter SelfCookingCenter 5 Senses och CombiMaster Plus 02 RATIONAL originaltillbehör 03 RATIONAL tillbehör tåligare än så här blir det inte Använd tillbehör från RATIONAL

Läs mer

CS150-6 150 CM "OPERA"SPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

CS150-6 150 CM OPERASPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A CS150-6 150 CM "OPERA"SPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709118464 Gashäll med 7 brännare Vänster bak: 1,80 kw Vänster fram:

Läs mer

DO81CSS-5. classic 60 CM ELEKTRISK DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS AA

DO81CSS-5. classic 60 CM ELEKTRISK DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS AA 60 CM ELEKTRISK DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS AA EAN13: 8017709080853 STORA UGNEN 8 funktioner Ugnskapacitet: 51 liter Temperaturer mellan 50-250 C Digital analog klocka med elektronisk

Läs mer

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C92IPX8 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709150129 Induktionshäll med 5 induktionszoner Höger fram: Ø 145, 1,1 kw-turbo 2,2 kw Höger

Läs mer

Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING

Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING Tryckkokare Skaldjursgryta Varför skall man köpa Demeyere produkter? Demeyere har som affärsidé att tillverka världens bästa stek- och kokkärl i rostfritt

Läs mer

A CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A

A CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A A5-8 150 CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A EAN13: 8017709154844 Gashäll med 7 brännare: Vänster bak: 1800 W

Läs mer

SF4920VCX Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Victoria 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+

SF4920VCX Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Victoria 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+ SF4920VCX Nyheter 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+ EAN13: 8017709211073 Anti fingerprint 45 cm hög kompaktugn 15 funktioner Ugnsvolym: Netto: 41 liter Brutto:

Läs mer

1. Viktigt till att börja med din spis.

1. Viktigt till att börja med din spis. HETA TIPS 1 Ett kök kan se ut nästan hur som helst. Ljust eller mörkt, gammalt eller nytt spelar ingen roll där finns nästan alltid en spis. Har du sedan en stekpanna eller två, några kastruller och grytor

Läs mer

Academy RATIONAL 2016. Vi höjer kompetensen i köket. Nytt. Kreativt. Varierat.

Academy RATIONAL 2016. Vi höjer kompetensen i köket. Nytt. Kreativt. Varierat. Academy RATIONAL 2016 Vi höjer kompetensen i köket. Nytt. Kreativt. Varierat. Kursutbud > Grundkurs i SelfCookingCenter > Academy-kurs À la carte > Academy-kurs Bankett > Academy-kurs Storhushåll/Catering

Läs mer

SCP112NE2. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A

SCP112NE2. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A EAN13: 8017709117429 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 54 liter Temperaturer mellan 50 280 C Dubbel digital display (separat

Läs mer

TP-UGN. Tunnelpizzaugn mångsidig och snabb för stora volymer

TP-UGN. Tunnelpizzaugn mångsidig och snabb för stora volymer TP-UGN Tunnelpizzaugn mångsidig och snabb för stora volymer TP-UGN Tunnelpizzaugn utvecklad för att erbjuda stor flexibilitet och effektiv bakning av pizzor. Pizzaugnen passar också perfekt för bakning

Läs mer

Kombidamper Metos CombiMaster Plus 61/5 HS

Kombidamper Metos CombiMaster Plus 61/5 HS 1 ( 6) Kombidamper Metos CombiMaster Plus 61/5 HS Metos CombiMaster Plus 61/5 HS är en kombinationsugn för effektiv matlagning. Ugnen är lättanvänd och driftssäker. Rengöring av ugnen sker genom tre automatiska

Läs mer

C9IMX9. Funktioner. Tillbehör. classic. Stora ugnen 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C9IMX9. Funktioner. Tillbehör. classic. Stora ugnen 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C9IMX9 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709222888 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vänster fram: Ø 145

Läs mer

Finishing med SelfCookingCenter. Högsta kvalitet. Avslappnad matlagning.

Finishing med SelfCookingCenter. Högsta kvalitet. Avslappnad matlagning. Finishing med SelfCookingCenter Högsta kvalitet. Avslappnad matlagning. 1 Förtillaga kyl lägg upp Finishing. Varmhållning är gammal skåpmat. En av de allra största utmaningarna i köksvardagen är att se

Läs mer

CS120-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN:B

CS120-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN:B CS120-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN:B EAN13: 8017709162870 Gashäll med 6 brännare: Vänster bak: 1800

Läs mer

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Gaspanna ecocompact Stående enhet med kondenserande gaspanna ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Nya tider... varma idéer till framtidssäkrad Idéer för intelligent bostadskomfort Vaillant har

Läs mer

TR4110IP. Victoria 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A

TR4110IP. Victoria 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A EAN13: 8017709195069 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 215 mm, 2300 W Vänster fram: 1300 W Mitten: Ø 265 mm, 2300 W Höger bak:

Läs mer

SF6390XE. Funktioner. Tillbehör. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+

SF6390XE. Funktioner. Tillbehör. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+ SF6390XE 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+ EAN13: 8017709212155 Anti fingerprint 12 funktioner Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280 C 5 tillagningsnivåer

Läs mer

A2-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B

A2-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B A2-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709155001 Gashäll med 6 brännare Vänster bak: extra snabb

Läs mer

A42-6 70 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A (STORA UGNEN) ENERGIKLASS B (LILLA UGNEN)

A42-6 70 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A (STORA UGNEN) ENERGIKLASS B (LILLA UGNEN) A42-6 70 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A (STORA UGNEN) ENERGIKLASS B (LILLA UGNEN) EAN13: 8017709122171 Gashäll med 4 brännare Vänster bak:

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon.

Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon. Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon. Drivematic Delight: Intelligent teknik som gör en glad. Personalen uppskattar intuitiv manövrering. Och de glädjer sig åt bättre effektivitet

Läs mer

Diskar där det passar dig bäst.

Diskar där det passar dig bäst. Diskar där det passar dig bäst. De nya speedmatic Modular-diskmaskinerna från Siemens. Framtiden flyttar in. Den första inbyggda diskmaskinen som hänger med på alla köksidéer. För det egna drömköket finns

Läs mer

FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE

FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE Varför skall man köpa Demeyere produkter? Demeyere tillverkar stek- och kokkärl i rostfritt stål som håller hela livet. Många av världens stjärnkockar använder

Läs mer

Gör det enkelt för dig GENIUS MT

Gör det enkelt för dig GENIUS MT Gör det enkelt för dig GENIUS MT GENIUS MT Made in Germany Förenkla din matlagning oc Lätt att använda Interaktiv touch panel Ultrasnabb respons Intuitivt handhavande Minnesfunktion Anpassningsbar Egna

Läs mer

VCM-42 22370 Maskin 400 3 50, komplett med rostfritt kärl 4 liter. 1.500/3.000 varv/min och PULS-funktion. Övriga spänningar enligt offert.

VCM-42 22370 Maskin 400 3 50, komplett med rostfritt kärl 4 liter. 1.500/3.000 varv/min och PULS-funktion. Övriga spänningar enligt offert. Beredning Mixer SB-4 TYP Högkvalitativ mixer för storkök. Bänkmodell. 1-fas. BEREDNING Blandar, mixar, rör om, hackar. Bereder smeter, dressingar, örtoljor, såser, redningar, majonnäs, soppor, efterrätter,

Läs mer

SFP6925BPZ NYHET. Funktioner. Tillbehör. Victoria 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A

SFP6925BPZ NYHET. Funktioner. Tillbehör. Victoria 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A SFP6925BPZ NYHET 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709204327 Anti fingerprint 13 funktioner Ugnsvolym: Netto: 65 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280 C 5 tillagningsnivåer

Läs mer

DOSC36X. classic 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

DOSC36X. classic 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A DOSC36X 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709149642 STORA UGNEN 6 funktioner Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 50-250 C 5 tillagningsnivåer Digital

Läs mer

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda, låg energiförbrukning

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda, låg energiförbrukning Cold Line Bänkar För mat- och dryckesförvaring Enkla att använda, låg energiförbrukning Cold Line för professionell förvaring av livsmedel och drycker Cold Line-produkterna är designade och tillverkade

Läs mer

Välj rätt från början!

Välj rätt från början! Välj rätt från början! DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Din lösning varje dag Vår mest avancerade robotarm DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Den hydrauliska robotarmen hos DeLaval VMS

Läs mer

Den mest flexibla kyl/frysen i världen

Den mest flexibla kyl/frysen i världen ASKO KYL Den mest flexibla kyl/frysen i världen 7 C 6 C 5 C 4 C 3 C 2 C 1 C Hur ofta dörren öppnas Med den nya (adaptiv temperaturreglering) anpassas ditt ASKO-kylskåp till dina vanor och ger optimal temperaturhantering.

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET URURU SARARA Total komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på klimatet på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

Crisper Ugnskorg NYHET! Frasig mat på ett ögonblick! Pat.Pending. Hållbar Kostnadseffektiv Robust konstruktion. Spar pengar och miljö!

Crisper Ugnskorg NYHET! Frasig mat på ett ögonblick! Pat.Pending. Hållbar Kostnadseffektiv Robust konstruktion. Spar pengar och miljö! Crisper Ugnskorg Frasigare mat, med perfekt resultat varje gång! NYHET! Frasig mat på ett ögonblick! Spar pengar och miljö! Pat.Pending Hållbar Kostnadseffektiv Robust konstruktion Används i restauranger,

Läs mer

RATIONAL ServicePlus. Vårt all-inclusive-paket.

RATIONAL ServicePlus. Vårt all-inclusive-paket. RATIONAL ServicePlus. Vårt all-inclusive-paket. 1 Förstklassig service tar aldrig slut. Vi finns här för dig även i framtiden. Så snart du har installerat en av våra ugnar i köket får du tillgång till

Läs mer

A CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B

A CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B A3-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709162375 Gashäll med 6 brännare: Vänster bak: 1800 W

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING Kunskap och trygghet från en erfaren branschexpert. SVEBA-DAHLEN.COM SVEBA DAHLEN GROUP Sveba Dahlen erbjuder ett unikt helhetskoncept med användarvänliga

Läs mer

Enheten är avsedd att placeras på Wery stativ/underskåp/kylbänk men kan även placeras på annan bänk/kylbänk då enheten är utrustad med gummifötter.

Enheten är avsedd att placeras på Wery stativ/underskåp/kylbänk men kan även placeras på annan bänk/kylbänk då enheten är utrustad med gummifötter. Vattenbadsvärmeri BME64 Wery elektriskt vattenbadsvärmeri har bassäng pressad i ett stycke rostfritt stål, med rundade hörn och dolda element vilket förenklar rengöring. Enheten är utrustad med avtappningskran

Läs mer

FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR

FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR AT M O S P H E R ATM FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR TÄCKER ALLA BEHOV Med 42EM erbjuder Carrier ett brett urval av lösningar inom luftkonditionering, anpassade

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Skandinaviska rötter. Globalt tankesätt.

Skandinaviska rötter. Globalt tankesätt. Skandinaviska rötter. Globalt tankesätt. VISSTE DU DETTA? Det danska företaget Hounö startades år 1977 av Hans Jørgen Houmøller som utvecklade den första kombiugnen för broderns restaurang. Idag använder

Läs mer

Produkter för storkök och snabbmatskök. Enkelt att använda! Spar pengar och miljö!

Produkter för storkök och snabbmatskök. Enkelt att använda! Spar pengar och miljö! Produkter för storkök och snabbmatskök Enkelt att använda! Spar pengar och miljö! Används i restauranger, bagerier och snabbmatskök i hela världen! Nonstick Återanvänd om och om igen Spar tid: torka enkelt

Läs mer

Elektriska kammarugnar

Elektriska kammarugnar Elektriska kammarugnar S r Innehåll Kammarugnar i serie KE-L upp till 1280 C 6 7 Kammarugnar i serie KE-N upp till 1300 C 8 9 Kammarugnar i serie KE-S upp till 1320 C 10 11 Kammarugnar i serie KE-S+ upp

Läs mer

Kondenserande gaspanna. Varför Vaillant? För att vi erbjuder kraft, effektivitet och tillförlitlighet. ecocraft exclusiv

Kondenserande gaspanna. Varför Vaillant? För att vi erbjuder kraft, effektivitet och tillförlitlighet. ecocraft exclusiv Kondenserande gaspanna Varför Vaillant? För att vi erbjuder kraft, effektivitet och tillförlitlighet ecocraft exclusiv ecocraft exclusiv gaspanna Kraftfull gaspanna för de stora uppdragen i sex effektstorlekar

Läs mer

Systemlösningar Hotell

Systemlösningar Hotell Systemlösningar Hotell Känslan av att komma hem I ditt hotell känner sig varje gäst som hemma redan från början. Diskret och lättanvänd Kampmann-teknik skapar en unik atmosfär av vällust. 1 I 6 Allt hos

Läs mer

lindab vi förenklar byggandet Utforma en hållbar framtid

lindab vi förenklar byggandet Utforma en hållbar framtid lindab vi förenklar byggandet ehybrid Utforma en hållbar framtid Varför förbrukar vi värdefull energi när den inte egentligen behövs? Lindabs nya ehybrid, som normalt ger energibesparingar på över 30 %,

Läs mer

GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 CL60 CL60 V V STORKÖK - RESTAURANG - CATERING - LIVSMEDELSTILLVERKARE

GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 CL60 CL60 V V STORKÖK - RESTAURANG - CATERING - LIVSMEDELSTILLVERKARE GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 CL60 CL60 V V STORKÖK - RESTAURANG - CATERING - LIVSMEDELSTILLVERKARE CL 60 Automatik Den effektiva automatiska trattmataren kombinerar en hög kapacitet med ett perfekt skärsnitt,

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

BEHÖVER du mer? KONVEKTIONSUGNAR

BEHÖVER du mer? KONVEKTIONSUGNAR BEHÖVER du mer? KONVEKTIONSUGNAR Jag rekommenderar Zbigniew Kurleto Kockmästare Medlem i kökscherers klubbs fond UGNAR Fråga om CD STEKNING GRILLNING ÅNGKOKNING STUVNING BLANCHERING UPPTINING REGENERERING

Läs mer

10 % Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem. mphe.danfoss.

10 % Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem. mphe.danfoss. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem 10 % Bättre värmeöverföring Tack vare en innovativ plåtkonstruktion

Läs mer

Överlägsen teknik för att koka, steka och fritera. + Dynamic Option

Överlägsen teknik för att koka, steka och fritera. + Dynamic Option Överlägsen teknik för att koka, steka och fritera + Dynamic Option Överlägsen flexibilitet Vi har kombinerat funktionerna hos konventionell tillagningsutrustning som tippvagn, kittel, spis eller fritös

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer