2 Företag. Inget går upp mot en god måltid.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "2 Företag. Inget går upp mot en god måltid."

Transkript

1 Nya Det enda intelligenta matlagningssystemet som memorerar dina val och ditt sätt att arbeta, känner av de aktuella förutsättningarna och ligger alltid steget före.

2 2 Företag Inget går upp mot en god måltid.

3 Matlagning med passion. RATIONAL hjälper dig att förverkliga dina idéer. Matlagning är passion, hantverk och erfarenhet. Det är kocken som med sin uppfinningsrikedom förvandlar råvaror till smakfulla maträtter. Individualitet och skaparglädje ligger till grund för den kulinariska mångfalden i världens kök. Det är precis den individualiteten vi vill värna om. Genom att ge dig utrymme att förverkliga dina idéer. Genom att erbjuda dig tekniken som behövs för perfekt matlagning. En teknik som skapar en självklar koppling mellan tanke och resultat och som alltid står vid din sida. Det är nämligen bara du som vet hur dina gäster vill ha det.

4 4 Fem sinnen Du lagar mat med alla fem sinnen. Det gör din nya RATIONAL också. Finns det verkligen ett matlagningssystem som alltid tillagar maten exakt som du vill ha den? Som inspirerar och befriar dig från tidskrävande rutinarbeten? Som du verkligen kan lita på när det behövs? Som uteslutande arbetar precis som du vill? Ja, med nya SelfCookingCenter 5 Senses har vi skapat ett sådant matlagningssystem. Ett system som alltid erbjuder optimalt stöd. SelfCookingCenter 5 Senses är världens enda matlagningssystem med fem sinnen. Eftersom det memorerar dina val och ditt sätt att arbeta, känner av de aktuella förutsättningarna och ligger alltid steget före. Nya RATIONAL är resultatet av 40 års forskning inom matlagning. Den har utvecklats av kockar för kockar. Tillsammans med näringsexperter, fysiker och ingenjörer har vi satt en ny standard för matkvalitet, effektivitet och tillagningsintelligens. En standard med fördelar som du kommer att uppskatta. 5 Senses klicka här för att visa filmen

5 Känner av aktuellt ugnsklimat och livsmedlens konsistens. Registrerar beskickningsmängd, produkternas storlek och aktuell status samt beräknar bryningsfärgen. Ligger steget före och avgör bästa tillagningssättet till önskat resultat under själva tillagningen. Memorerar hur du arbetar i köket och använder inställningarna nästa gång. Stämmer av med dig och visar dig vad som sker i ugnsutrymmet för att uppnå det resultat du vill ha. Unik. Intelligent. Användbar.

6 6 SelfCookingCenter 5 Senses Du letar efter en pålitlig assistent. Vi har den: SelfCookingCenter 5 Senses. SelfCookingCenter 5 Senses kan användas för att grilla, steka, baka, ångkoka ånga, blanchera och pochera mat. Det spelar ingen roll om du tänker laga 30 eller flera tusen portioner, kött fisk fågel, grönsaker, äggrätter, bakverk eller desserter. Det här matlagningssystemet är en lika pålitlig assistent på restaurangen som hotellet, cateringfirman, skolmatsalen. Du anger hur du vill ha dina maträtter och SelfCookingCenter 5 Senses förverkligar dina idéer. Exakt och tillförlitligt. Hos oss är och förblir det kocken som bestämmer över resultatet och får maten att bli precis som det är tänkt. Nya SelfCookingCenter 5 Senses är avlastningen kökspersonalen tidigare bara har kunnat drömma om. Den är resurssnål, befriar dig från rutinarbeten och ger dig friheten att fokusera på det väsentliga. I slutändan är det nöjda gäster som räknas. Förr behövdes specialutrustning som grill, ugn, stekbord, grytor och pannor för att med stor ansträngning tillaga en smaklig måltid. Idag behöver du bara de fyra, intelligenta assisterande funktionerna som erbjuder perfekt stöd i köket. Modern teknik. Stora fördelar. Små krav.

7 icookingcontrol Ställ bara in önskat resultat och fyll ugnen. icookingcontrol tillagar maten precis som du vill ha den. Den stämmer till och med av processen med dig, visar hur tillagningen sker, vilka beslut den fattar och vilka inställningar den gör. HiDensityControl Den patenterade HiDensityControl ger unik, jämn och hög kvalité i hela ugnsutrymmet: 100 % ångmättnad, dynamisk luftcirkulation på upp till 120 km/h och maximal avfuktning av ugnsutrymmet med upp till 100 l/sek. ilevelcontrol Snabbare tillagning av flera maträtter samtidigt ilevelcontrol visar dig vilka maträtter som kan lagas tillsammans. På så sätt sparar du tid, pengar, utrymme och energi. Efficient CareControl Unikt, automatiskt rengöringssystem som känner av smuts- och kalkmängder och avlägsnar dem bara du trycker på en knapp. Hygienisk och skinande ren arbetsmiljö som är skonsam mot både miljön och plånboken.

8 8 icookingcontrol Du vet exakt hur du vill ha dina maträtter.

9 icookingcontrol förverkligar dina önskemål. Som erfaren kock vet du precis hur en maträtt ska vara för att gästerna ska uppskatta den och det är exakt det resultatet du åstadkommer. Till exempel om köttet ska vara lätt- eller välstekt med ljus eller mörk bryningsyta, medium rare eller genomstekt. icookingcontrol förverkligar dina önskemål till punkt och pricka. Och anledningen till att det fungerar så bra är att matlagningssystemet bygger på erfarenheter från 40 års matlagningsforskning inom RATIONAL. icookingcontrol utnyttjar dessa erfarenheter och kan på så sätt uppnå önskade resultat både snabbt och säkert. Systemet memorerar hur du vill ha det och om du är nöjd med hur det blev räcker det med en enda knapptryckning för att du eller din personal ska kunna använda inställningarna på nytt. Det mest väsentliga: det spelar ingen roll om du nästa gång vill tillaga en större eller mindre mängd eller om produkten är större eller mindre, tjockare eller tunnare. Maten blir alltid precis så som du vill ha den. Helt enkelt genialiskt! kyckling ljus mörk 88 C medium welldone Förstår. Memorerar. Stämmer av. 09: h:m 00:39 Väljer önskat resultat. icookingcontrol förverkligar dina idéer. Med en enkel knapptryckning kan du skapa ditt personliga önskeresultat på nytt.

10 10 icookingcontrol Du vill ha fullständig överblick. Det får du med icookingcontrol. Inte nog med att icookingcontrol tillagar dina maträtter precis som du vill ha dem. Med icookingcontrol har du alltid koll på vad som händer under hela tillagningen. Detta är det enda matlagningssystemet som visar dig hur maten tillagas. På så sätt vet du alltid vad som pågår i matlagningssystemet. Så här fungerar det: SelfCookingCenter 5 Senses läser av och registrerar beskickningsmängd, storlek och aktuell status på produkterna och beräknar själv hur önskad bryningsfärg ska uppnås. Utifrån önskat resultat fattas nödvändiga beslut för att anpassa temperatur, tillagningstid, fläkthastighet och ugnsklimat optimalt utifrån maträtternas aktuella krav. Så snart en inställning ändras informeras du om det på displayen. Du kan till och med se varför ändringarna görs. På så sätt får du inte bara det färdiga resultatet i handen, utan kan också hålla ögonen på maten på vägen dit om du vill.

11 kyckling kyckling 236 C 00:13 h:m 24 C 88 C Rostning :13 h:m 24 C 88 C CC Monitor Sensorposition korrekt. Resttid anpassas. - 2:55 m:s Produktstorlek fastställd. Ugnstemperatur anpassas. + 6 C 50 % I icc Cockpit 09:58 kan hela tiden följa vad som händer i matlagningssystemet icc Monitor 09:58visar vilka inställningar som görs Det är nytt. Det är unikt.

12 12 Manuellt läge Ibland vill du förstås jobba manuellt. Du kan naturligtvis även göra alla inställningar i SelfCookingCenter 5 Senses manuellt, i enskilda procent och grader. Du får nämligen den bästa RATIONAL kombi-ugnen på köpet. Praktisk. Direkt. Traditionell.

13 Vi erbjuder dig den bästa kombi-ugnen på köpet. Driftsätt Ångkokning från 30 C till 130 C Den högpresterande ånggeneratorn med ny ångreglering ger exakt och jämn ugnstemperatur och högsta möjliga ångmättnad. Det garanterar att maten inte blir torr och ger aptitlig färg, lagom tuggmotstånd och bevarade näringsämnen och vitaminer, i synnerhet hos grönsaker. Känsliga rätter som crème caramel och brûlée lyckas med minimal ansträngning, även i stora mängder. Driftsätt Varmluft från 30 C till 300 C Varmluften som cirkulerar med hög hastighet når maten från alla sidor. Köttproteinet binds omedelbart och köttet förblir underbart saftigt inuti. Konstant varmluft upp till 300 C är inte bara en teknisk detalj, det betyder också att det finns nödvändiga effektreserver vid full beskickning. Ett bra sätt att lyckas med saftigt gyllenbruna korttidsstekta produkter, djupfrysta halvfabrikat eller luftiga bakverk. Driftsätt Kombiläge från 30 C till 300 C Här kombineras alla fördelar av varm ånga med varmluftens positiva effekter. På så sätt får du krispiga stekytor med betydligt kortare tillagningstid och upp till 50 % mindre svinn. Optimalt ugnsklimat ClimaPlus Control reglerar exakt på procenten det produktspecifika idealklimatet i ugnsutrymmet. För krispiga stekytor, knapriga paneringar och saftiga stekar. Fem fläkthastigheter Rätt fläkthastighet för alla sorters mat. Pensling Exakt doserad pensling speciellt för mästerliga bakprodukter. Nedkylning För snabb, fläktunderstödd nedkylning av ugnsutrymmet. Tillagning med kärntemperaturnål För tillagning av produkter med specificerad kärntemperatur. Delta-T-tillagning Genom ett hela tiden behålla samma skillnad mellan kärntemperatur och ugnstemperatur blir köttet mörare och svinnet mindre. Manuell programmering 1200 programplatser med upp till tolv steg.

14 14 ilevelcontrol Du vill arbeta snabbt och flexibelt. Dina valda maträtter visas på displayen. Du kan enkelt se vilka maträtter som passar tillsammans. Räkor Pizza Broccoli Croissant Grillskivor Schnitzel 1 00:04:46 2 Grillskivor 00:05:12 3 Hamburgare På vilken plats olika maträtter bör placeras i ugnen. 00:05:12 4 Hamburgare 00:00: :06:43 6 Schnitzel Varje gejderspår övervakas individuellt och återstående tillagningstid visas. 00:05:12 7 Grillad frukt 00:04:30 8 Grönsaker 00:05:12 9 Kotletter Tillagningstiden anpassas efter beskickningsmängd och hur ofta/länge ugnsluckan står öppen. 00:03:50 09: Pizza 10: : Så snart respektive maträtt är färdig meddelas detta automatiskt.

15 Smart blandbeskickning för maximal produktion och kvalitet. Räkor Kotletter Grillskivor Pizza Grönsaker Schnitzel 1 00:04:46 2 Grillskivor 00:05:12 3 Hamburger 00:05:12 4 Hamburger 5 00:06:43 6 Schnitzel 00:05:12 7 Grilled fruit LC Messenger Rest. tid anpassad på grund av att luckan öppnades 00:04:30 8 Grönsaker 00:05:12 9 Kotletter 00:03:50 10 Pizza 09: : : Aktiv display med de inställningar som görs just nu. Med ilevelcontrol bemästrar du à la carte, mise en place och frukostserveringen snabbt, smidigt och flexibelt. På bara en kvadratmeter, i en maskin, får du tillgång till vad som motsvarar olika typer av köksutrustning, allt från grytor och pannor till grillplatta, stekbord och fritös på en och samma gång. Det betyder att du kan laga de mest skiftande maträtter samtidigt, i samma ugn. Vilka maträtter som kan tillagas tillsammans visas på displayen i SelfCookingCenter 5 Senses. Du väljer bara vad du vill tillaga, sedan övervakar ilevelcontrol varje gejderspår för sig. Beroende på mängden mat som tillagas och hur länge dörren står öppen, korrigerar ilevelcontrol tillagningstiden så att allt tillagas exakt rätt och informerar dig om vad som händer. På så sätt har du alltid koll på vad som händer. Dina maträtter lyckas till punkt och pricka, de blir precis som du har tänkt dig. Ökad effektivitet. Högre kvalitet. Bättre överblick.

16 16 HiDensityControl PATENTERAD Du vill laga mat av högsta kvalitet. HiDensityControl visar vägen även vid stora volymer. För att uppnå unik kvalitet på maten krävs att ugnen hela tiden arbetar med tillräcklig effekt det gäller framförallt vid tillagning av stora mängder. Vi kan lova att du alltid uppnår högsta tänkbara kvalitet på din mat, tack vare vår patenterade HiDensityControl. HiDensityControl ser till att värmen, luften och fuktigheten i ugnsutrymmet alltid ligger på en hög och jämn nivå. Den har de nödvändiga prestandareserverna för att uppnå ett perfekt resultat varje gång på varje enskilt gejderspår. Jag kunde knappt tro att sådana beskickningsmängder var möjliga. Men med min 202 SelfCookingCenter lagar jag 240 schnitzlar på bara 12 minuter! Det går dubbelt så snabbt eftersom jag producerar allt på en gång. Kvaliteten är häpnadsväckande, gejderspår för gejderspår. Kurt Stümpfig, chef för storkökstjänster, Linde AG Engineering Division, Pullach, Tyskland

17 > Upp till 160 grillskivor, medium med grillmönster, på 15 minuter. > Upp till 320 croissants, luftiga och frasiga, med märkbart större volym, på 23 minuter. > Upp till 400 kycklingklubbor, knapriga och saftiga, på 45 minuter. > Upp till 240 schnitzlar, knapriga på utsidan och saftiga inuti, på 12 minuter. Kraftfull. Känslig. Exakt.

18 18 HiDensityControl Du förväntar dig maximal effekt. Ånggeneratorn ger intensiva färger och förstklassig smak utan att torka ut maten. Den högeffektiva regleringen ger exakta ångtemperaturer och maximal ångmättnad. Kokpunkten anpassas intelligent efter den aktuella höjden över havet på platsen där ugnen är placerad. 100 % Aktiv avfuktning för krispiga stekytor och knapriga paneringar. Med hjälp av innovativ vakuumteknik avfuktas ugnsutrymmet snabbt och effektivt. 100 l/sek.

19 Du får hjälp av fyra kraftfulla funktioner. Dynamisk luftcirkulation fördelar värmen jämnt i ugnsutrymmet, på varje enskilt gejderspår. Det högeffektiva fläkthjulet anpassar cirkulationriktning och fläkthastighet på ett intelligent sätt efter produkt, volym, tillagningsstatus och sprider värmen jämt i hela ugnsutrymmet km/h Intelligent klimatstyrning för saftigt knaperstekt kött och luftiga bakverk. Exakta mätningar av fuktnivån i ugnsutrymmet ligger till grund för procentuella inställningar och justeringar. Det innebär att hänsyn tas till fukthalten hos respektive beskickning %

20 20 Efficient CareControl Du vill ha det rent och resurssnålt. Med Efficient CareControl rengörs och avkalkas SelfCookingCenter 5 Senses automatiskt och om så önskas även över natten. Beroende på nedsmutsning ges en intelligent rekommendation om det mest effektiva rengöringsprogrammet. Du får förslag på optimal dosering av rengörings- och avkalkningsmedel för att hålla SelfCookingCenter 5 Senses hygienisk och funktionell. Du behöver inte någon dyr och underhållskrävande vattenavhärdningsanläggning. Nya Efficient CareControl förbrukar ungefär 30 procent mindre resurser än föregående modell. Rengöringen kostar mycket mindre än en grundlig manuell rengöring, och användning av rengöringstabletter ger en säkrare arbetsmiljö. Vi sparar ca sek om året bara genom att vi inte längre behöver någon vattenavhärdningsanläggning. Vi har reducerat de löpande kostnaderna för rengöringskemikalier, vatten och energi till ett minimum. Alan Bird, Owner, Birds of Smithfields, London, Storbritannien

21 Efficient CareControl läser av smuts- och kalknivåer, avlägsnar dem automatiskt. Effektiv. Hygienisk. Säker.

22 22 whitefficiency Du vill att din investering ska löna sig. Vi med. whitefficiency är vårt bidrag till hållbarhetsarbetet, som börjar redan med produktutvecklingen. I samarbete med olika universitet forskar vi på innovativa lösningar för att minimera resursförbrukningen. Konceptet sträcker sig in i vår miljöcertifierade produktion och gäller till och med för den mycket resurseffektiva distributionslogistiken liksom för återvinning av kasserade ugnar. Framför allt lönar det sig att använda whitefficiency i köket. Ugnen sparar energi, vatten, tid och råvaror och dessutom blir utsläppen mindre. Därtill får du mer plats i köket, eftersom RATIONAL på minsta tänkbara yta ersätter eller avlastar upp till 50 % av all konventionell utrustning. För oss innebär whitefficiency att vi alltid finns där när du behöver oss. Vår omfattande service ser till att du från allra första början har den största nyttan av din investering. Från första dagen och under produktens hela livslängd. Större kapacitet. Ökad effektivitet. Betalar sig på kort tid. Till lönsamhetsjämförelsen

23 Betalar sig själv på mycket kort tid. Räkna själv, så får du se. Genomsnittsrestaurangen som serverar 200 måltider per dag med två SelfCookingCenter 5 Senses 101 ytterligare inkomster jämfört med föregående modell. Din vinst Budgeterat belopp per månad Din förtjänst per månad Din beräkning Kött/fisk/fågel Tack vare icookingcontrol reduceras inköpen av råvaror med 10 % i genomsnitt genom exakt reglering och tillagningsprocesser, idealiskt anpassade till produkten*. Ingredienskostnad SEK Råvarukostnader med SelfCookingCenter 5 Senses SEK = SEK Energi Förbrukning Unik tillagningsprestanda, ilevelcontrol och den senaste reglertekniken förbrukar upp till 20 % mindre energi* kwh x 2 SEK per kwh Förbrukning med SelfCookingCenter 5 Senses 2.902,4 kwh x 2 SEK per kwh = 1 451,20 SEK Arbetstid ilevelcontrol kortar produktionstiden med upp till 30 % tack vare rullande laddningar. Inga mer rutinmässiga uppgifter. 30 timmar mindre x 220 SEK = SEK Vattenavhärdning/avkalkning Med Efficient CareControl bortfaller dessa kostnader helt. Kostnader konventionellt med 600 SEK med SelfCookingCenter 5 Senses 0 SEK = 600 SEK Din förtjänst per månad = ,20 SEK Din förtjänst per år = ,40 SEK * Jämfört med föregående modell.

24 24 RATIONAL CookingLive

25 Du vill se allt med egna ögon. Laga mat med oss. Upplev kraften i vår SelfCookingCenter 5 Senses. På plats, nära dig, och helt utan köptvång. Besök ett av våra kostnadsfria RATIONAL CookingLive Events. För frågor om tider för matlagningsseminarier står vi gärna till tjänst på tel , datumen finns också på Det är imponerande att se och smaka på mångfalden och kvaliten RATIONAL erbjuder och också få uppleva hur enkelt det kan vara med avancerad teknik. RATIONAL CookingLive Events är en erfarenhet som jag varmt kan rekommendera till varje kock. Julia Carmen Desa, ägare av restaurang Tres i, Delhi, Indien Till anmälan till RATIONAL CookingLive

26 26 RATIONAL ServicePlus Du förväntar dig service utöver det vanliga. Vi vill att du ska få maximal nytta av din investering redan från första dagen och under ugnens hela livslängd, utan några extra kostnader. Produktens hela livslängd Före köpet RATIONAL CookingLive Laga mat med våra köksmästare och upplev hur RATIONAL underlättar vardagen i köket. Du hittar alla datum på Rådgivning och projektering Vi hjälper dig med besluten: I samråd med dig tar vi fram en lösning som passar just dig. Prova i ditt eget kök Vill du testa SelfCookingCenter 5 Senses i ditt eget kök före köpet? Ett samtal räcker: Tel Installation Vårt väl utbyggda nät av RATIONAL SERVICE- PARTNER ombesörjer snabb och sakkunnig installation. Om du hellre vill installera maskinerna själv får du tydliga instruktioner till monteringen. Efter köpet Introduktion på plats Vi besöker dig i ditt kök och visar kökspersonalen hur våra maskiner fungerar eller hur ni bäst kan använda dem utifrån era behov. Academy RATIONAL Bara hos oss vidareutbildning på köpet. På kan du anmäla dig till våra kostnadsfria seminarier.

27 Vi har all-inclusive-paketet som förtjänar sitt namn. All-inclusive I den dagliga driften Programuppdateringar Hos oss är till och med programuppdateringar gratis: Du laddar enkelt ner dem från ClubRATIONAL för att ta del av de senaste rönen i vår matlagningsforskning. Så ser du till att din SelfCookingCenter 5 Senses alltid är uppdaterad med den senaste tekniken. ClubRATIONAL Internetplattform för proffskockar. Vill du ha recept, experttips eller se en video om hur man använder våra maskiner här hittar du spännande information och uppslag till köket. Anmäl dig enkelt på ChefLine Om du har frågor som rör recept eller användning av utrustningen, hjälper vi dig gärna på telefon. Snabbt, smidigt, kockar emellan årets alla arbetsdagar. Ring vår ChefLine på tel ClubRATIONAL-App Ta del av massor av praktiska tips även i farten. RATIONAL SERVICE-PARTNER Våra SelfCookingCenter 5 Senses är pålitliga och hållbara. Om du ändå skulle stöta på tekniska problem, får du snabbt hjälp av RATIONAL SERVICE-PARTNER. Garanterad reservdelsservice och teknisk hotline på köpet: Tel Återvinning Helt i linje med vårt effektiva resurstänkande går det att återvinna våra produkter. Vi hämtar din gamla maskin och ser till att den blir en del av kretsloppet.

28 28 RATIONAL ServicePlus Du vill få ut ännu mer av din RATIONAL. Academy RATIONAL Gratis vidareutbildning. Få nya kreativa idéer till din meny. Lär dig hur du kan förbättra arbetsrutinerna i köket. Laga mat med kollegor och utbyt erfarenheter. På Academy RATIONAL endagskurser arbetar du under handledning av erfarna RATIONAL-köksmästare och får lära dig optimera användningen av SelfCookingCenter 5 Senses i köket. Gratis för dig. Du kan delta i en Academy RATIONAL-kurs när du vill, antingen ensam eller tillsammans med hela kökspersonalen helt utan kostnad. Kursavgiften på 4500 sek gäller inte dig. Alla deltagare får ett omfattande kursmaterial och diplom. Anmäl dig nu! På kan du läsa mer om när kommande kurser äger rum.

29 Vi utbildar och informerar dig. ClubRATIONAL Välkommen till kockklubben. ClubRATIONAL är en webbplattform för proffskockar. Som medlem har du tillgång till exklusiva förmåner och tjänster, som är helt unika i branschen. Anmäl dig redan idag på Det kostar ingenting att vara medlem! Receptinspiration till köket Upptäck, dela och betygsätt receptförslag från hela världen! MySCC bilduppladdning Bygg upp en egen bildbank i SelfCookingCenter 5 Senses! Kocktips Dra nytta av över 30 års kockerfarenhet hos RATIONAL och upptäck oanade möjligheter med SelfCookingCenter 5 Senses. Besök RATIONALS videotek och utvecklas du också! Vi visar hur lekande lätt det är att arbeta med våra maskiner och hur enkelt du lagar maträtter av de mest skiftande slag. Allt i ljud och bild! Anmälan till Academy RATIONAL Under ledning av våra erfarna RATIONAL-köksmästare blir du snabbt proffs på SelfCookingCenter 5 Senses! 10 anledningar att gå med i ClubRATIONAL Ta del av nyheter först av alla! I vårt månadsbrev får du kocktips, inspiration och kampanjerbjudanden. Utöka ditt personliga nätverk Utbyt erfarenheter och kommunicera med kollegor och kockar från hela världen! Uppdateringar till SelfCookingCenter 5 Senses Ta del av de senaste forskningsrönen från RATIONAL. Handboksbibliotek för alla modeller Bruks-, installations- och användarhandböcker nära till hands med ett enkelt musklick. RATIONAL ServiceCall Snabbt och enkelt ditt ServiceCall går direkt vidare till RATIONAL SERVICE- PARTNER!

30 30 Teknik Du uppskattar finslipad teknik. Skillnaden ligger i detaljerna. PATENTERAD > Säkrare arbetsmiljö med låg inskjutningshöjd > Inbyggd dropplist Dropplisten töms hela tiden, > Inbyggd tätningsmekanism hos golvmodeller > Upphängningsskenor Tack vare U-profilskenorna Det översta gejderspåret även när dörren är öppen. Med eller utan gejder- kan galler och plåtar inte sitter på 1,60 m höjd i Vattenpölar på golvet ställvagn: Den inbyggda tippa framåt när de dras ut. samtliga ugnsmodeller. förhindras effektivt. tätningsmekanismen klarar sig utan extra isoleringsplåt och släpper varken ut ånga eller energi. PATENTERAD > Ventilerad dubbelglasruta Det värmereflekterande ytskiktet ger låg beröringstemperatur. Enkel skötsel, eftersom det går att torka mellan rutorna och luckans handtag är försett med automatlåsning. > Längsgående inskjutning Den längsgående inskjutningen tillåter beskickning med 1/3 och 2/3 GN-kantiner. Kantinerna är enkla att beskicka och tömma. Eftersom öppningsradien är liten försvinner mycket lite värme. > Integrerad handdusch Den steglösa stråldoseringen och ergonomisk placering underlättar grovrengöring, kondensering och ösning. Den integrerade återförings- och vattenspärrautomatiken erbjuder optimal säkerhet och hygien enligt EN 1717 och SVGW (Schweizerischer Verein des Gas- und Wasserfaches). The products manufactured by RATIONAL are protected under one or more of the following patents, utility models or design models: DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; US 5,915,372; US 6,299,921; US 6,510,782; US 6,600,288; US 6,752,621; US ; US 6,753,027; US 7,048,312;

31 > MyDisplay Med MyDisplay är det ännu enklare att använda ugnen. Alla funktioner som inte behövs försvinner från användargränssnittet och du ser bara precis det du själv behöver. > Topp 10-lista RATIONAL skapar automatiskt en lista med dina tio mest lagade rätter, som du kan ta fram med en enkel knapptryckning. > Bildöverföring För över bilderna på dina maträtter till displayen och lägg till egna bilder till dina recept. PATENTERAD > 6-punkts kärntemperaturnål med positioneringshjälp Mäter kärntemperaturen på sex punkter och korrigerar felpositioneringar automatiskt. Fungerar även på produkter som inte har fast konsistens och små produkter, t.ex. muffins. > ClimaPlus Control Den automatiska mät- och styrcentralen bibehåller hela tiden önskat klimat i ugnsutrymmet. > Ånggenerator 100 procent frisk, hygienisk ånga garanterar mat av högsta kvalitet och maximal ångmättnad, även vid låga temperaturer. > USB-anslutning Via USB-anslutningen dokumenterar du HACCPdata och uppdaterar programvaran enligt de senaste rönen från RATIONALS forskning. PATENTERAD > Centrifugal fettavskiljning Inga byten eller rengöring av konventionella fettfilter behövs. Den centrifugala fettavskiljningen håller luften i ugnsutrymmet ren och garanterar en ren smakupplevelse. PATENTERAD > Dynamisk luftcirkulation Den speciella geometrin inne i ugnen tillsammans med kraftfull, energibesparande fläkthjulsdrift fördelar hela tiden värmen jämnt i ugnsutrymmet. Systemet anpassar rotationsriktningen och hastigheten på ett intelligent sätt efter de maträtter som tillagas. Oumbärligt för att uppnå perfekt kvalitet på maten även vid full beskickning. Fläkthjulsbromsen reagerar blixtsnabbt och stannar direkt fläkthjulet när ugnsluckan öppnas för maximal säkerhet. US 7,150,891; US 7,165,942; US 7,196,292; US 7,223,943; US 7,232,978; US 7,438,240; US 7,409,311; US 8,025,740; US 8,269,151; US 8,147,888; US 8,344,294; US 8,475,857; JP ; JP ; JP B1; JP B2; JP B2; Plus patents pending

32 32 Tillbehör Du vill utnyttja matlagningssystemet optimalt. Vi har tillbehören du behöver. På hittar du hela vårt tillbehörssortiment i en praktisk översikt.

33 Gastronorm-tillbehör till grillning, bakning, stekning, fritering, ångkokning och Finishing Använd tillbehör från RATIONAL för att få ut det där lilla extra av din nya SelfCookingCenter 5 Senses. På så sätt utnyttjar du ugnen maximalt och sparar samtidigt värdefull tid. Många tidskrävande arbetsuppgifter försvinner nämligen helt med våra tillbehör, exempelvis borttagning av matrester som fastnar och du slipper vända det du tillagar. Ännu fler fördelar: RATIONAL Gastronorm-tillbehören leder värme optimalt och är väldigt robusta och hållbara. TriLax -ytskiktet besitter fantastiska antistick-egenskaper, ger maten extra fin färg, är natriumhydroxidbeständigt och kan användas även vid höga temperaturer. Rengöring- och underhållsprodukter Med våra underhållsprodukter blir det hygieniskt och skinande rent i köket. Samtliga produkter är anpassade för användning med SelfCookingCenter 5 Senses och uppfyller mycket höga kvalitetskrav. Kraftfulla rengöringsmedel och högeffektiva underhållsingredienser skyddar och förlänger aktivt livslängden för SelfCookingCenter 5 Senses. För en perfekt installation Vi erbjuder individuella lösningar för att du alltid ska få maximal nytta av SelfCookingCenter 5 Senses både i köket och under cateringuppdrag. Välj önskade produkter bland fläktkåpor, ramper, transport- och beskickningsvagnar, värmeskydd, stativ och underskåp.

34 34 Teknik Du ställer personliga och unika krav. Trettio eller flera tusen portioner? Det spelar ingen roll vi erbjuder SelfCookingCenter 5 Senses i rätt storlek för alla behov. Ugnar Typ 61 Typ 101 Kapacitet 6 x 1/1 GN 10 x 1/1 GN Antal portioner per dag Längsgående inskjutning 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN Bredd 847 mm 847 mm Djup 771 mm 771 mm Höjd 782 mm mm Vattenanslutning R 3/4" R 3/4" Vattenutlopp DN 50 DN 50 Vattentryck kpa eller 0,15 0,6 Mpa kpa eller 0,15 0,6 Mpa Vikt 112,5 kg 132,5 kg Anslutningsvärde 11 kw 18,6 kw Avsäkring 3 x 16 A 3 x 32 A Nätanslutning 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V Effekt Varmluft 10,3 kw 18 kw Effekt Ångkokning 9 kw 18 kw Vikt El och gas Samtliga SelfCookingCenter 5 Senses finns i el- och gasutförande, som är helt identiska när det gäller utrustning och funktioner. Dessutom finns många specialutföranden som möjliggör detaljerad anpassning till de specifika förhållandena i ditt kök. För mer information och ytterligare alternativ, se produkt- och tillbehörskatalogen. El Förutom SelfCookingCenter 5 Senses erbjuder vi nya CombiMaster Plus i sammanlagt tolv utföranden. Gas 127 kg 149,5 kg Höjd inkl. dragskydd mm mm För mer information, beställ broschyren CombiMaster Plus eller besök vår hemsida på Anslutningsvärde el 0,3 kw 0,39 kw Avsäkring 1 x 16 A 1 x 16 A Nätanslutning 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V Gastillförsel/gasanslutning R 3/4" R 3/4" Maximal nominell värmebelastning 13 kw/13 kw/14 kw 22 kw/22 kw/24 kw Effekt Varmluft 13 kw/13 kw/14 kw 22 kw/22 kw/24 kw Effekt Ångkokning 12 kw/12 kw/13 kw 20 kw/20 kw/22 kw Internationell standard Naturgas/gasol 3P/gasol 3 BP

35 Vi har rätt SelfCookingCenter 5 Senses för dig. 2 års Typ 62 Typ 102 Typ 201 Typ x 2/1 GN 10 x 2/1 GN 20 x 1/1 GN 20 x 2/1 GN /1, 1/1 GN 2/1, 1/1 GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN 2/1, 1/1 GN mm mm 879 mm mm 971 mm 971 mm 791 mm 996 mm 782 mm mm mm mm R 3/4" R 3/4" R 3/4" R 3/4" DN 50 DN 50 DN 50 DN kpa eller 0,15 0,6 Mpa kpa eller 0,15 0,6 Mpa kpa eller 0,15 0,6 Mpa kpa eller 0,15 0,6 Mpa 148,5 kg 173 kg 267 kg 346 kg 22,3 kw 36,7 kw 37 kw 65,5 kw 3 x 32 A 3 x 63 A 3 x 63 A 3 x 100 A 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 21,8 kw 36 kw 36 kw 64,2 kw 18 kw 36 kw 36 kw 54 kw 169,5 kg 203,5 kg 297,5 kg 374 kg mm mm mm mm 0,4 kw 0,6 kw 0,7 kw 1,1 kw 1 x 16 A 1 x 16 A 1 x 16 A 1 x 16 A 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V R 3/4" R 3/4" R 3/4" R 3/4" 28 kw/28 kw/31 kw 45 kw/45 kw/50 kw 44 kw/44 kw/48 kw 90 kw/90 kw/100 kw 28 kw/28 kw/31 kw 45 kw/45 kw/50 kw 44 kw/44 kw/48 kw 90 kw/90 kw/100 kw 21 kw/21 kw/23 kw 40 kw/40 kw/44 kw 38 kw/38 kw/40 kw 51 kw/51 kw/56 kw garanti

2 Företag. Inget går upp mot en god måltid.

2 Företag. Inget går upp mot en god måltid. Nya Det enda intelligenta matlagningssystemet som memorerar dina val och ditt sätt att arbeta, känner av de aktuella förutsättningarna och ligger alltid steget före. 2 Företag Inget går upp mot en god

Läs mer

CombiMaster Plus. Kombiugnen

CombiMaster Plus. Kombiugnen CombiMaster Plus Kombiugnen 02 Företag 03 RATIONAL kockarnas företag. Hjärtligt välkommen! Sedan vi uppfann Kombi-ugnen för 40 år sedan drivs vi av ambitionen att förse världens kockar med den bästa utrustningen

Läs mer

CombiMaster Plus. Kombiugnen

CombiMaster Plus. Kombiugnen CombiMaster Plus Kombiugnen 02 Företag 03 RATIONAL kockarnas företag. Hjärtligt välkommen! Sedan vi uppfann Kombi-ugnen för 35 år sedan drivs vi av ambitionen att förse världens kockar med den bästa utrustningen

Läs mer

2 Företag. Inget går upp mot en god måltid.

2 Företag. Inget går upp mot en god måltid. Nya Det enda intelligenta matlagningssystemet som memorerar dina val och ditt sätt att arbeta, känner av de aktuella förutsättningarna och ligger alltid steget före. 2 Företag Inget går upp mot en god

Läs mer

SelfCookingCenter. Från leverantören nr. 1 - med de bästa lösningarna för varm matlagning

SelfCookingCenter. Från leverantören nr. 1 - med de bästa lösningarna för varm matlagning SelfCookingCenter Från leverantören nr. 1 - med de bästa lösningarna för varm matlagning 02 03 Företaget Perfekt konstruerad. Fullmatad med nytta. Genialiskt enkel. Hjärtligt välkommen! Sedan vi uppfann

Läs mer

SelfCookingCenter. bakning - grillning - catering

SelfCookingCenter. bakning - grillning - catering SelfCookingCenter bakning - grillning - catering 02 03 System catering Helt enkelt mångsidig. Allt i en ugn. På en kvadratmeter ersätter SelfCookingCenter whitefficiency mycket annan utrustning som ugnar,

Läs mer

Baka med. Bulla upp med nybakat i bagerikvalitet.

Baka med. Bulla upp med nybakat i bagerikvalitet. Baka med Bulla upp med nybakat i bagerikvalitet. Det enda intelligenta matlagningssystemet i världen som dessutom kan baka. Det känner av, känner igen, förutsäger, lär sig av dig och memorerar hur du vill

Läs mer

Tillagning - Ugnar Rational SelfCooking Center

Tillagning - Ugnar Rational SelfCooking Center Tillagning - Ugnar Rational SelfCooking Center RATIONAL SelfCooking Center från och med nu är allting annorlunda Välj maträtt. Klart! Traditionella inställningar som temperatur, tid och fuktighet eller

Läs mer

Idéer kan förändra världen. Dina önskemål är vår drivkraft. Vårt löfte till dig: Vi gör vårt yttersta för att dina idéer ska bli verklighet.

Idéer kan förändra världen. Dina önskemål är vår drivkraft. Vårt löfte till dig: Vi gör vårt yttersta för att dina idéer ska bli verklighet. SelfCookingCenter Idéer kan förändra världen. Dina önskemål är vår drivkraft. Vårt löfte till dig: Vi gör vårt yttersta för att dina idéer ska bli verklighet. 2 3 Den allra bästa idén kan alltid göras

Läs mer

SelfCookingCenter. Perfekt till korttidsstekta produkter, grillat och friterat.

SelfCookingCenter. Perfekt till korttidsstekta produkter, grillat och friterat. SelfCookingCenter Perfekt till korttidsstekta produkter, grillat och friterat. SelfCookingCenter. Nyckeln till en enklare vardag. Använd SelfCookingCenter för att tillaga alla slags produkter som ska stekas

Läs mer

Baka som ett proffs. Bakning med ånga. Bakning. Kakor. Kakor. Sufflé Pizza

Baka som ett proffs. Bakning med ånga. Bakning. Kakor. Kakor. Sufflé Pizza Baka som ett proffs Bakning Bakning med ånga Kakor Kakor med ånga Sufflé Pizza Bagerikvalitet enkelt med en knapptryckning Det krävs stor noggrannhet när man gör degar. Den största svårigheten är gräddningen

Läs mer

Nya SelfCookingCenter XS.

Nya SelfCookingCenter XS. Nya SelfCookingCenter XS. Nya SelfCookingCenter XS. Proffsklass i litet format. Vi älskar utmaningar. Och det är just därför vi har vågat oss på något som tidigare verkat helt omöjligt. Att utveckla en

Läs mer

RATIONAL-lösningar. Avsedda för professionella kök.

RATIONAL-lösningar. Avsedda för professionella kök. RATIONAL-lösningar. Avsedda för professionella kök. 1 En idé kan förändra världen. Kombiugnstekniken innebar dramatiskt förbättrade produktionsprocesser för både storkök och restaurangkök. År 1976 blev

Läs mer

SelfCookingCenter. Nu kan du enkelt steka, koka och grytsteka över natt.

SelfCookingCenter. Nu kan du enkelt steka, koka och grytsteka över natt. SelfCookingCenter Nu kan du enkelt steka, koka och grytsteka över natt. Förvandla natten till dag. Med SelfCookingCenter. SelfCookingCenter drar på sig arbetsstället även när du inte är på plats och utför

Läs mer

RATIONAL ServicePlus. Vårt all-inclusive-paket.

RATIONAL ServicePlus. Vårt all-inclusive-paket. RATIONAL ServicePlus. Vårt all-inclusive-paket. 1 Förstklassig service tar aldrig slut. Vi finns här för dig även i framtiden. Så snart du har installerat en av våra ugnar i köket får du tillgång till

Läs mer

Tillbehör för proffs

Tillbehör för proffs Tillbehör för proffs Finishing bättre än nylagat Att laga mat på färska råvaror innebär oftast varmhållning i t ex värmeskåp eller montrar. Men varmhållning betyder kvalitetsförlust. Finishing i SelfCooking

Läs mer

Det perfekta matlagningssystemet för kött- och charkuteriföretag.

Det perfekta matlagningssystemet för kött- och charkuteriföretag. Det perfekta matlagningssystemet för kött- och charkuteriföretag. En idé kan förändra världen. Sedan över 40 år har vi ett enda mål: Att kunna erbjuda dig bästa möjliga verktyget till din matlagning. Ett

Läs mer

Finishing : Högsta kvalitet. Matlagning utan stress.

Finishing : Högsta kvalitet. Matlagning utan stress. Finishing : Högsta kvalitet. Matlagning utan stress. Det enda intelligenta matlagningssystemet som memorerar dina val och ditt sätt att arbeta, känner av de aktuella förutsättningarna och ligger alltid

Läs mer

Det perfekta matlagningssystemet för livsmedelsbutiker.

Det perfekta matlagningssystemet för livsmedelsbutiker. Det perfekta matlagningssystemet för livsmedelsbutiker. Lönsam merförsäljning: Snacks och varma rätter i din livsmedelsbutik. Våra levnadsvanor förändras. Det har till exempel lett till ett kraftigt uppsving

Läs mer

Färskt och nygräddat sortiment till snacksoch bageriavdelningen.

Färskt och nygräddat sortiment till snacksoch bageriavdelningen. Färskt och nygräddat sortiment till snacksoch bageriavdelningen. En idé kan förändra världen. Sedan över 40 år har vi ett enda mål: Att kunna erbjuda dig bästa möjliga verktyg till din bakning och matlagning.

Läs mer

Det perfekta matlagningssystemet för gourmetrestauranger.

Det perfekta matlagningssystemet för gourmetrestauranger. Det perfekta matlagningssystemet för gourmetrestauranger. En idé kan förändra världen. Sedan över 40 år har vi ett enda mål: Att kunna erbjuda dig bästa möjliga verktyget för matlagning. Ett verktyg som

Läs mer

Den perfekta lösningen till skolor och förskolor.

Den perfekta lösningen till skolor och förskolor. Den perfekta lösningen till skolor och förskolor. 1 En idé kan förändra världen. Sedan över 40 år har vi ett enda mål, som bygger på tanken om att erbjuda bästa möjliga verktyg för matlagning. För dig

Läs mer

Det perfekta matlagningssystemet för livsmedelsbutiker.

Det perfekta matlagningssystemet för livsmedelsbutiker. Det perfekta matlagningssystemet för livsmedelsbutiker. Lönsam merförsäljning: Snacks och varma rätter i din livsmedelsbutik. Våra levnadsvanor förändras. Det har till exempel lett till ett kraftigt uppsving

Läs mer

Metos SelfCookingCenter

Metos SelfCookingCenter Metos SelfCookingCenter TOPPKVALITET FÖR PROFFS www.metos.com Dina önskemål är vår drivkraft. Dina önskemål är vår drivkraft. Ny XS modell Vårt löfte till dig: Vi gör vårt yttersta för att dina idéer ska

Läs mer

Den perfekta assistenten för restaurangkedjor.

Den perfekta assistenten för restaurangkedjor. Den perfekta assistenten för restaurangkedjor. 1 En idé kan förändra världen. Sedan över 40 år har vi ett enda mål: Att kunna erbjuda dig bästa möjliga verktyg för matlagning. Ett verktyg som hjälper dig

Läs mer

Det perfekta matlagningssystemet för storkök.

Det perfekta matlagningssystemet för storkök. Det perfekta matlagningssystemet för storkök. En idé kan förändra världen. Sedan över 40 år har vi ett enda mål: Att kunna erbjuda dig bästa möjliga verktyg till din matlagning. Ett verktyg som hjälper

Läs mer

Nummer 1 i världen vad gäller matlagningskompetens och ledande teknologi

Nummer 1 i världen vad gäller matlagningskompetens och ledande teknologi Nummer 1 i världen vad gäller matlagningskompetens och ledande teknologi I och med uppfinningen av Combi-ugnen 1976 förändrade RATIONAL det professionella storköket från grunden. Beviset är de mer än 300.000

Läs mer

Tillbehör för proffs

Tillbehör för proffs Tillbehör för proffs Finishing bättre än nylagat Att laga mat på färska råvaror innebär oftast varmhållning i t ex värmeskåp eller montrar. Men varmhållning betyder kvalitetsförlust. Finishing i SelfCooking

Läs mer

Ugnar och tillbehör Katalog 2011

Ugnar och tillbehör Katalog 2011 Ugnar och tillbehör Katalog 2011 Från leverantören nr. 1 - med de bästa lösningarna för varm matlagning SelfCookingCenter whitefficiency och CombiMaster Plus Viktig information Garanti: Vi lämnar 2 års

Läs mer

Academy RATIONAL 2016. Vi höjer kompetensen i köket. Nytt. Kreativt. Varierat.

Academy RATIONAL 2016. Vi höjer kompetensen i köket. Nytt. Kreativt. Varierat. Academy RATIONAL 2016 Vi höjer kompetensen i köket. Nytt. Kreativt. Varierat. Kursutbud > Grundkurs i SelfCookingCenter > Academy-kurs À la carte > Academy-kurs Bankett > Academy-kurs Storhushåll/Catering

Läs mer

Baka med SelfCookingCenter. Bulla upp med nybakat i bagerikvalitet.

Baka med SelfCookingCenter. Bulla upp med nybakat i bagerikvalitet. Baka med SelfCookingCenter Bulla upp med nybakat i bagerikvalitet. 1 SelfCookingCenter. Ett professionellt bakningssystem. SelfCookingCenter kan inte bara användas till matlagning, utan passar även utmärkt

Läs mer

Finishing med SelfCookingCenter. Högsta kvalitet. Avslappnad matlagning.

Finishing med SelfCookingCenter. Högsta kvalitet. Avslappnad matlagning. Finishing med SelfCookingCenter Högsta kvalitet. Avslappnad matlagning. 1 Förtillaga kyl lägg upp Finishing. Varmhållning är gammal skåpmat. En av de allra största utmaningarna i köksvardagen är att se

Läs mer

För 500.000 år sedan upptäckte människan elden. Sedan dess måste hon övervaka tillagningen av mat.

För 500.000 år sedan upptäckte människan elden. Sedan dess måste hon övervaka tillagningen av mat. För 500.000 år sedan upptäckte människan elden Sedan dess måste hon övervaka tillagningen av mat. Tid för det väsentliga Världsnyhet Nu är allting annorlunda! Världens första SelfCooking Center inleder

Läs mer

Överlägsen teknik för att koka, steka och fritera.

Överlägsen teknik för att koka, steka och fritera. Överlägsen teknik för att koka, steka och fritera. Överlägsen flexibilitet Vi har kombinerat funktionerna hos konventionell tillagningsutrustning som tippvagn, kittel, spis eller fritös och skapat ett

Läs mer

MIELE ÅNGKOKARE TIPS SOM FÖRENKLAR DIN VARDAG

MIELE ÅNGKOKARE TIPS SOM FÖRENKLAR DIN VARDAG MIELE ÅNGKOKARE TIPS SOM FÖRENKLAR DIN VARDAG Hela måltider Förbered hela måltider samtidigt i ångkokaren. Börja med det som behöver längst tillagningstid och ställ därefter in nästa maträtt osv. Det finns

Läs mer

Ugn med mikrofunktion och tillsatt ånga rostfritt stål, svart HN 878G4S1

Ugn med mikrofunktion och tillsatt ånga rostfritt stål, svart HN 878G4S1 svart/rostfri 30989 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Ugnstyp / Ugnsfunktioner k Ugnsvolym: 67 l k 15 ugnsfunktioner:

Läs mer

6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN

6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN 6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN EN NY STJÄRNA ÄR FÖDD WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN UGN Om din kärlek till matlagning

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

OPTIGRILL INDIKATOR BLI BEKANT MED PERFEKTA GRILLRESULTAT FRÅN RARE TILL WELL-DONE ÅRET RUNT!

OPTIGRILL INDIKATOR BLI BEKANT MED PERFEKTA GRILLRESULTAT FRÅN RARE TILL WELL-DONE ÅRET RUNT! BLI BEKANT MED OPTIGRILL PERFEKTA GRILLRESULTAT FRÅN RARE TILL WELL-DONE ÅRET RUNT! Möt Optigrill, vår ultimata innovation. Tefal har uppfunnit den första riktigt hälsosamma grillen som tillagar mat automatiskt

Läs mer

A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN

A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN EAN13: 8017709145804 Induktionshäll med 5 induktionszoner Vänster

Läs mer

SC112PZ. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A

SC112PZ. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A EAN13: 8017709107345 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 46 liter Temperaturer mellan 40 280

Läs mer

DO81CSS-5. classic 60 CM ELEKTRISK DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS AA

DO81CSS-5. classic 60 CM ELEKTRISK DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS AA 60 CM ELEKTRISK DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS AA EAN13: 8017709080853 STORA UGNEN 8 funktioner Ugnskapacitet: 51 liter Temperaturer mellan 50-250 C Digital analog klocka med elektronisk

Läs mer

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Gaspanna ecocompact Stående enhet med kondenserande gaspanna ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Nya tider... varma idéer till framtidssäkrad Idéer för intelligent bostadskomfort Vaillant har

Läs mer

CS150-6 150 CM "OPERA"SPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

CS150-6 150 CM OPERASPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A CS150-6 150 CM "OPERA"SPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709118464 Gashäll med 7 brännare Vänster bak: 1,80 kw Vänster fram:

Läs mer

Hällen för kockar utan gränser!

Hällen för kockar utan gränser! Hällen för kockar utan gränser! Siemens freeinduction med en enda heltäckande kokzon. siemens-home.se Siemens. Framtiden flyttar in. En häll. Fullständig frihet. Nya Siemens freeinduction är en helt gränslös

Läs mer

1. Viktigt till att börja med din spis.

1. Viktigt till att börja med din spis. HETA TIPS 1 Ett kök kan se ut nästan hur som helst. Ljust eller mörkt, gammalt eller nytt spelar ingen roll där finns nästan alltid en spis. Har du sedan en stekpanna eller två, några kastruller och grytor

Läs mer

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C92IPX8 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709150129 Induktionshäll med 5 induktionszoner Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000

Läs mer

CS120-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN:B

CS120-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN:B CS120-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN:B EAN13: 8017709162870 Gashäll med 6 brännare: Vänster bak: 1800

Läs mer

CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN

CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN EAN13: 8017709117719 HÄLL Induktionshäll med 5 induktionszoner: Höger fram: Ø 145, 1,40 kw-turbo

Läs mer

FCF-10 1/1 KONVEKTIONSUGN ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION OCH KONSTRUKTION

FCF-10 1/1 KONVEKTIONSUGN ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION OCH KONSTRUKTION SORTIMENT En serie konvektionsugnar som kombinerar erfarenhet och nyheter, har stor kapacitet, är av hög kvalitet och ekonomisk att använda. Den idealiska lösningen för det kök som behöver en ugn med hög

Läs mer

120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN

120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN CS120-6 120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN EAN13: 8017709111182 Gashäll med 6 brännare: Vänster

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer

CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709113889 HÄLL Gashäll med 6 brännare: Vänster bak - fram: 1,00 kw - snabb 4,00 kw Mitten bak - fram:

Läs mer

A CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A

A CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A A5-8 150 CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A EAN13: 8017709154844 Gashäll med 7 brännare: Vänster bak: 1800 W

Läs mer

Crisper Ugnskorg NYHET! Frasig mat på ett ögonblick! Pat.Pending. Hållbar Kostnadseffektiv Robust konstruktion. Spar pengar och miljö!

Crisper Ugnskorg NYHET! Frasig mat på ett ögonblick! Pat.Pending. Hållbar Kostnadseffektiv Robust konstruktion. Spar pengar och miljö! Crisper Ugnskorg Frasigare mat, med perfekt resultat varje gång! NYHET! Frasig mat på ett ögonblick! Spar pengar och miljö! Pat.Pending Hållbar Kostnadseffektiv Robust konstruktion Används i restauranger,

Läs mer

A42-6 70 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A (STORA UGNEN) ENERGIKLASS B (LILLA UGNEN)

A42-6 70 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A (STORA UGNEN) ENERGIKLASS B (LILLA UGNEN) A42-6 70 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A (STORA UGNEN) ENERGIKLASS B (LILLA UGNEN) EAN13: 8017709122171 Gashäll med 4 brännare Vänster bak:

Läs mer

SFP140. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A

SFP140. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A SFP140 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709172015 Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280ºC Digital

Läs mer

A2PYID CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

A2PYID CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A A2PYID-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709155025 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo

Läs mer

Kombidamper Metos CombiMaster Plus 61/5 HS

Kombidamper Metos CombiMaster Plus 61/5 HS 1 ( 6) Kombidamper Metos CombiMaster Plus 61/5 HS Metos CombiMaster Plus 61/5 HS är en kombinationsugn för effektiv matlagning. Ugnen är lättanvänd och driftssäker. Rengöring av ugnen sker genom tre automatiska

Läs mer

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar Produktpresentation S-serien Ministickugnar S-serien stora små ugnar för ett perfekt bakresultat För att baka gott bröd med hög kvalitet krävs inte bara råvaror eller bake-off produkter av hög kvalitet.

Läs mer

A2BL CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B

A2BL CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B A2BL-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709155100 Gashäll med 6 brännare Vänster bak: extra snabb

Läs mer

SCP112-8. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A

SCP112-8. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A SCP112-8 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A EAN13: 8017709130046 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 68 liter (+35%) Temperaturer mellan 30 280 C

Läs mer

SCP112NE2. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A

SCP112NE2. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A EAN13: 8017709117429 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 54 liter Temperaturer mellan 50 280 C Dubbel digital display (separat

Läs mer

Ger filtrerat, ångande hett vatten med ett enkelt handgrepp från samma blandare som ditt vanliga varma och uppfriskande kalla vatten.

Ger filtrerat, ångande hett vatten med ett enkelt handgrepp från samma blandare som ditt vanliga varma och uppfriskande kalla vatten. Ger filtrerat, ångande hett vatten med ett enkelt handgrepp från samma blandare som ditt vanliga varma och uppfriskande kalla vatten. Det moderna köket är hjärtat i hemmet, platsen där vi alla älskar att

Läs mer

A2-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B

A2-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B A2-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709155001 Gashäll med 6 brännare Vänster bak: extra snabb

Läs mer

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C92IPX8 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709150129 Induktionshäll med 5 induktionszoner Höger fram: Ø 145, 1,1 kw-turbo 2,2 kw Höger

Läs mer

A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B

A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B EAN13: 8017709164232 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W

Läs mer

Diskar där det passar dig bäst.

Diskar där det passar dig bäst. Diskar där det passar dig bäst. De nya speedmatic Modular-diskmaskinerna från Siemens. Framtiden flyttar in. Den första inbyggda diskmaskinen som hänger med på alla köksidéer. För det egna drömköket finns

Läs mer

Manuell spänning och förslutning Pneumatisk spänning och förslutning

Manuell spänning och förslutning Pneumatisk spänning och förslutning Handverktyg för stålband Manuell spänning och förslutning Pneumatisk spänning och förslutning Fördelen med Strapex Handverktyg, band och service i ett paket Det rätta verktyget Det fi nns många olika varianter

Läs mer

TP-UGN. Tunnelpizzaugn mångsidig och snabb för stora volymer

TP-UGN. Tunnelpizzaugn mångsidig och snabb för stora volymer TP-UGN Tunnelpizzaugn mångsidig och snabb för stora volymer TP-UGN Tunnelpizzaugn utvecklad för att erbjuda stor flexibilitet och effektiv bakning av pizzor. Pizzaugnen passar också perfekt för bakning

Läs mer

Grovdiskmaskin WD-90 DUO. med

Grovdiskmaskin WD-90 DUO. med Grovdiskmaskin t a l u n a gr med - EN LÖNSAM OCH PROFESSIONELL UTMANARE Ökar flödet av diskgods i köket GROVDISKMASKIN med plastgranulat rengör diskgodset effektivt och säkerställer god hygien till mycket

Läs mer

C9IMX9. Funktioner. Tillbehör. classic. Stora ugnen 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C9IMX9. Funktioner. Tillbehör. classic. Stora ugnen 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C9IMX9 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709222888 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vänster fram: Ø 145

Läs mer

KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET

KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET 1 Nya torktumlare av kompromisslös kvalitet PODAB erbjuder torktumlare av toppkvalitet. Varje detalj är genomtänkt och den unika

Läs mer

Beredning - Grönsaksskärare/snabbhack

Beredning - Grönsaksskärare/snabbhack Beredning - Grönsaksskärare/snabbhack Mångsidig 2 maskiner i 1! Ett motorblock med både snabbhack och grönsaksskärare! Oumbärlig: Snabb och effektiv. Hacktillsatsen hackar, blandar, mixar och knådar snabbt

Läs mer

Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon.

Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon. Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon. Drivematic Delight: Intelligent teknik som gör en glad. Personalen uppskattar intuitiv manövrering. Och de glädjer sig åt bättre effektivitet

Läs mer

Nyhet! Slow food, snabbt.

Nyhet! Slow food, snabbt. Nyhet! Slow food, snabbt. iq700 - inbyggnadsserien som ger dig mer tid över till annat. siemens-home.se Siemens. Framtiden flyttar in. Ugnen som ger dig mer tid över till annat. 2 Vi blir allt mer medvetna

Läs mer

TRYCKKOKARE Bruksanvisning

TRYCKKOKARE Bruksanvisning TRYCKKOKARE Bruksanvisning INNEHÅLLSFÖRTECKNING Fördelar med din nya tryckkokare... 4 Säkerhetsinformation... 5 Beskrivning... 8 Använd tryckkokaren... 9 Rengöring och underhåll... 12 Vanliga frågor...

Läs mer

Användarmanual. Great Northern Popcorn - Little Bambino

Användarmanual. Great Northern Popcorn - Little Bambino Användarmanual Great Northern Popcorn - Little Bambino För manual på Danska, Finska, Norska och Engelska vänligen besök vår hemsida. For manual in Danish, Finnish, Norwegian or English, please visit our

Läs mer

Miwell-Combi XSL Inställningstips. Mikrovågsugn

Miwell-Combi XSL Inställningstips. Mikrovågsugn Miwell-Combi XSL Inställningstips Mikrovågsugn Innehållsförteckning Förklaring av symboler 3 Driftsätt 4 Lämpligt tillbehör 5 Inställningar 7 Värma upp... 7 Tina... 8 Tina och tillaga samtidigt... 9 Tillagning

Läs mer

DOSC36X. classic 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

DOSC36X. classic 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A DOSC36X 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709149642 STORA UGNEN 6 funktioner Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 50-250 C 5 tillagningsnivåer Digital

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

SF6390XE. Funktioner. Tillbehör. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+

SF6390XE. Funktioner. Tillbehör. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+ SF6390XE 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+ EAN13: 8017709212155 Anti fingerprint 12 funktioner Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280 C 5 tillagningsnivåer

Läs mer

SF4920VCX Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Victoria 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+

SF4920VCX Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Victoria 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+ SF4920VCX Nyheter 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+ EAN13: 8017709211073 Anti fingerprint 45 cm hög kompaktugn 15 funktioner Ugnsvolym: Netto: 41 liter Brutto:

Läs mer

Kondenserande gaspanna. Varför Vaillant? För att vi erbjuder kraft, effektivitet och tillförlitlighet. ecocraft exclusiv

Kondenserande gaspanna. Varför Vaillant? För att vi erbjuder kraft, effektivitet och tillförlitlighet. ecocraft exclusiv Kondenserande gaspanna Varför Vaillant? För att vi erbjuder kraft, effektivitet och tillförlitlighet ecocraft exclusiv ecocraft exclusiv gaspanna Kraftfull gaspanna för de stora uppdragen i sex effektstorlekar

Läs mer

Gör det enkelt för dig GENIUS MT

Gör det enkelt för dig GENIUS MT Gör det enkelt för dig GENIUS MT GENIUS MT Made in Germany Förenkla din matlagning oc Lätt att använda Interaktiv touch panel Ultrasnabb respons Intuitivt handhavande Minnesfunktion Anpassningsbar Egna

Läs mer

A CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B

A CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B A3-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709162375 Gashäll med 6 brännare: Vänster bak: 1800 W

Läs mer

FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE

FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE Varför skall man köpa Demeyere produkter? Demeyere tillverkar stek- och kokkärl i rostfritt stål som håller hela livet. Många av världens stjärnkockar använder

Läs mer

TR4110IP. Victoria 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A

TR4110IP. Victoria 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A EAN13: 8017709195069 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 215 mm, 2300 W Vänster fram: 1300 W Mitten: Ø 265 mm, 2300 W Höger bak:

Läs mer

Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING

Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING Tryckkokare Skaldjursgryta Varför skall man köpa Demeyere produkter? Demeyere har som affärsidé att tillverka världens bästa stek- och kokkärl i rostfritt

Läs mer

BEHÖVER du mer? KONVEKTIONSUGNAR

BEHÖVER du mer? KONVEKTIONSUGNAR BEHÖVER du mer? KONVEKTIONSUGNAR Jag rekommenderar Zbigniew Kurleto Kockmästare Medlem i kökscherers klubbs fond UGNAR Fråga om CD STEKNING GRILLNING ÅNGKOKNING STUVNING BLANCHERING UPPTINING REGENERERING

Läs mer

DINÉHÄLL Laga mat i gemenskap

DINÉHÄLL Laga mat i gemenskap DINÉHÄLL Laga mat i gemenskap Handmade in Germany Gemenskap Alla tar plats runt Dinéhällen och maten placeras på elden. Vilken sällskaplig och mysig atmosfär! Kocken tar regi - men inte som vanligt ensam

Läs mer

Skandinaviska rötter. Globalt tankesätt.

Skandinaviska rötter. Globalt tankesätt. Skandinaviska rötter. Globalt tankesätt. VISSTE DU DETTA? Det danska företaget Hounö startades år 1977 av Hans Jørgen Houmøller som utvecklade den första kombiugnen för broderns restaurang. Idag använder

Läs mer

SFP6925BPZ NYHET. Funktioner. Tillbehör. Victoria 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A

SFP6925BPZ NYHET. Funktioner. Tillbehör. Victoria 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A SFP6925BPZ NYHET 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709204327 Anti fingerprint 13 funktioner Ugnsvolym: Netto: 65 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280 C 5 tillagningsnivåer

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

Regenerering. Produkter

Regenerering. Produkter Regenerering 10.10.11 16:15 EXTRA PRERISCALDO MANUALE Regenerering En hjälpreda i köket ScanBox Regenereringsugnar ScanBox erbjuder nu ett komplett sortiment av ventilerade ugnar för regenerering. I en

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin För en bekväm rengöring av trånga utrymmen 1 Effektiv och användarvänlig Kostnadseffektivitet möter ergonomi Ergonomisk & bekväm Förarplatsen har designats

Läs mer

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda, låg energiförbrukning

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda, låg energiförbrukning Cold Line Bänkar För mat- och dryckesförvaring Enkla att använda, låg energiförbrukning Cold Line för professionell förvaring av livsmedel och drycker Cold Line-produkterna är designade och tillverkade

Läs mer

Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE

Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE Alla installationer skall vara en bra referens! www.wexiodisk.com WD-4 En robust underbänkdiskmaskin med lång livslängd för det lilla men krävande köket Driftsäker

Läs mer

Hemligheterna med att laga nyttig mat

Hemligheterna med att laga nyttig mat Hemligheterna med att laga nyttig mat Presenteras av: www.101kalorier.com/home.html Alla recept under 101 Kalorier! www.101kalorier.com Alla recept under 101 Kalorier! 1 Innehållsförteckning 1. Nyttig

Läs mer