ÖSTERAFFÄREN. Arenan för partners till Östers IF under 2014 ÖSTERS IF 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÖSTERAFFÄREN. Arenan för partners till Östers IF under 2014 ÖSTERS IF 2014"

Transkript

1 ÖSTERAFFÄREN Arenan för partners till Östers IF under 2014 ÖSTERS IF 2014

2

3 ÖSTERS IF ALLA TJÄNAR PÅ ÖSTERAFFÄREN ÖSTERAFFÄREN - TILLSAMMANS VINNER VI Att gå på fotboll innebär inte längre bara hejarop och korv med bröd. Idag är en fotbollsmatch på elitnivå så mycket mer. För oss handlar det om att erbjuda vår publik en totalupplevelse. Ett samarbete med Östers IF kan starkt bidra till att höja totalupplevelsen och därmed skapa synergieffekter för ditt företag. Ett samarbete mellan ditt företag och Östers IF skapar en starkare relation mellan ert varumärke och vår publik. Mer än 90 minuter fotboll Idag måste en fotbollsmatch på elitnivå innebära mer än 90 minuter fotboll. Östers IF jobbar mycket med stämningshöjande inslag för publiken, vi erbjuder förstklassig service på arenan, mat och dryck, kombinerat med elitfotboll. Genom att profilera ditt företag i kringarrangemanget före, under och efter match, ökar totalupplevelsen för publiken och därmed också den positiva exponeringen för ditt varumärke. Möjligheterna till synlighet för Östers IF samarbetspartner är därmed väldigt stora. Vision Östers IF ska med lokala resurser ta SM-guld. Visionen är inte knuten till någon tidspunkt. Vi ser framför oss att föreningen uthålligt är etablerad i svensk elitfotboll och att såväl herr- som damlaget kan vara med i kamp om SM-guldet och därmed ha en plats i europafotbollen. Tillsammans med er vill vi skapa ett slagkraftigt Östers IF som i många år framöver ska vara en del av svensk elitfotboll. I denna katalog ger vi förhoppningsvis förutsättningar för er att förstå hur vi är uppbyggda och hur vi ska jobba under Tillsammans skapar vi förutsättningarna! HISTORIK, TRADITION OCH KONTINUITET Gör oss till en modern förening i dagens samhälle GLÄDJE OCH PASSION Östers IF är en ideell förening med många stora hjärtan i arbete, varje dag UTVECKLING OCH UTBILDNING Östers IF ligger i framkant när det gäller utbildning och utveckling av ungdomar TYDLIGHET I VERKSAMHETEN En fotbollsförening med fokus på just sporten ANSVARTAGARE Med våra CSR-arbeten visar vi stort ansvarstagande utöver fotbollsverksamheten NÅGOT FÖR ALLA Familjär förening i alla led

4

5 ÖSTERS IF MÅLGRUPPSANALYS ÖSTERS IF MÅLGRUPP För att underlätta för er i ert partnerskap med Östers IF har vi tagit fram en målgruppsanalys där vi ger er en bild över vilka personer som finns i den målgruppen som vi kan erbjuda er. Vem ingår i vår målgrupp? Vår målgrupp består främst utav män i års åldern. Vi har också en stor del familjer på våra evenemang. Var bor vår målgrupp? Vår målgrupp bor primärt i Växjö tätort, men vår publik bor även i grannkommuner med en radie på cirka sju mil. Vad konsumerar vår målgrupp? Vår målgrupp är relativt köpstark eftersom Växjöbon har en medelinkomst på riksgenomsnittet. Det innebär att vår målgrupp har omkring kronor i årsinkomst samtidigt som de flesta har barn i familjen, vilket i sin tur leder till konsumtion. Hur mycket vill de anstränga sig? Vi anser att vår målgrupp är beredd på att delta i aktiveringsmoment i samband med Östers IF hemmamatcher i anknytning till Myresjöhus Arena. När man deltar i ett evenemang i form av en hemmamatch brukar detta innebära att man är beredd att vara en del av evenemanget och därmed anstränga sig lite extra. Hur kommunicerar vi med vår målgrupp? Vi kommunicerar effektivt och smart med vår målgrupp genom en rad olika medier. Under 2013 har vi satsat hårt på att exponera varumärket, genom exempelvis event med spelare. Genom våra sociala medier (Facebook, Twitter och Instagram) når vi mer än 7000 personer och genom vår hemsida når vi ytterligare 2000 personer/vecka. Samtidigt syns och hörs Östers IF i tryckt media via exempelvis Smålandsposten och Kvällsposten. Dessutom i etermedia, exempelvis SVT och Sveriges Radio. Hur mycket kostar det att nå dem? Eftersom vi oftast använder oss av kostnadseffektiva kommunikationskanaler (hemsida, sociala medier) är kostnaden för kommunikationen med vår målgrupp begränsad. Det i sin tur innebär att ni, genom oss, kan kommunicera på ett billigt och effektivt sätt mot vår målgrupp.

6

7 ÖSTERS IF MYRESJÖHUS ARENA MYRESJÖHUS ARENA VÅR BORG Östers IF har sedan hösten 2012 en av Nordens modernaste arenor i UEFA kategori 3. Myresjöhus Arena stod 2013 som arrangör för både Dam-EM och U21-landskamper. Arenan är belägen mitt i Arenastaden med närhet till andra idrotter, handel, boende och näringsliv, vilket skapar möjligheter för fotbollens vidareutveckling i Växjö. Arenan blir även en samlingsplats för fotbollen i och med samarbeten med övriga fotbollsklubbar både lokalt och regionalt. Upplevelsen Vår ambition är att bjuda alla på en oförglömlig upplevelse vid besök på arenan. Oavsett om du kommer för att avnjuta fotboll på elitnivå, för att konferera, umgås eller för att äta en bit mat, är ett besök på Myresjöhus Arena en upplevelse utöver det vanliga. Nya möjligheter Kring vår fotboll jobbar vi med att skapa möjligheter för företag och privatpersoner att samlas, nätverka, äta och konferera. Att underlätta för människor att träffas, och för näringslivet att skapa fler och bättre affärer, ser vi som en självklarhet. Konferera i toppmodern miljö Vi erbjuder möjligheten att hyra konferenslokaler i toppmoderna Myresjöhus Arena. I samband med match eller för fristående kund- och personalevent är vårt mål att skräddarsy en konferensmöjlighet efter dina behov. Genom ett medlemskap i vårt nätverk, Östergatan, får du tillgång till lokalerna till ett förmånligt pris. Mat och dryck Myresjöhus Arena erbjuder ett brett sortiment av mat och dryck, och då inte bara på matchdagar. På Myresjöhus Arena finns tio kiosker, medlemspub, sportbaren Bar Della Vittoria, Österbalkongen och Restaurang Östergatan. Vid våra arrangemang kan du lugnt luta dig tillbaka och njuta av god mat, dryck och bra service. Restaurangen och sportbaren ligger i markplan med entrén ut mot Arenatorget. Här är det aktivitet alla dagar i veckan. Oavsett om det är en god lunch, konferens eller uppladdning inför match, är du hjärtligt välkommen hit. I kioskerna använder vi oss bara av de största och mest erkända produkterna från Sveriges ledande varumärken. Under matchdagar har vår medlemspub öppet och precis som namnet skvallrar om är det en pub enbart för de som har valt att bli medlemmar i Östers IF. Medlemspuben har en härlig utsikt över planen och här kan du njuta av lättare förtäring tillsammans med östervänner. I Östergatans Restaurang erbjuds en unik matupplevelse i en inspirerande miljö. Köket serverar lunch måndag till fredag, middagsmeny, samt skräddarsydda matupplevelser med småländska smaker. Köket tillhandahåller även catering för både stora och små sällskap, samt matlagningskvällar för dig och ditt sällskap.

8

9 ÖSTERS IF SPONSORSTRUKTUR SPONSORSTRUKTUR Namnsponsor Myresjöhus Dräktsponsor Dräktleverantör Puma Läktarsponsor Läktarsponsor Läktarsponsor Läktarsponsor Officiell sponsor Svenska Spel, Teamsportia, Hermi Bil Nätverket Östergatan 130 företag inkl. de ovan Klubbstolspartners Klubbstolspartners hos Östers IF Ungdomsturnering U21-serien Köp din match! 1930-klubben 380 företag Genom denna sponsorstruktur kan vi erbjuda våra partners olika nivåer av partnerskap. Tillsammans skräddarsyr vi samarbetet med ditt företag, allt för att ni ska få ut maximalt av partnerskapet med Östers IF.

10

11 ÖSTERS IF BLI SEDD MED OSS! EXPONERING Östers IF ger dig och ditt företag fantastiska möjligheter att exponera ditt varumärke. Ditt företag kan exponeras i samband med match. Vår arena erbjuder allt ifrån traditionella skyltarna, till två toppmoderna storbildskärmar på vardera kortsida, för rörlig exponering med perfekt ljud för att stärka ditt budskap. Ditt företag kan också exponeras i samband med aktiviteter där Östers IF arbetar med att stärka varumärket, exempelvis skolturné eller besök hos alliansklubbar i Växjö. Regional och nationell spridning Spel i Superettan ger dig som vill synas på våra matchdräkter både lokal och nationell exponering. Flertalet matcher TV-sänds och ditt varumärke når därmed den nationella marknaden. Utöver exponering tillsammans med vårt herrlag i Superettan får ni också synas tillsammans med vårt damlag som idag tillhör Div. 1. Så här säger våra partners RUTGER HAGSTAD, PUMA - Vad ser ni för fördelar att exponeras tillsammans med Östers IF? Fotboll är det största fokusområdet för PUMA och samarbetet med Östers IF är en del i den satsningen. Med den nya toppmoderna Myresjöhus arena tillsammans med ett starkt varumärke i Östers IF möjliggörs en exponering på bästa tänkbara sätt. BJÖRN SUNDEBY, IST - Varför har ni valt att samarbeta med Östers IF? Vi letar alltid efter bra ytor att kunna exponera vårt varumärke på, både lokalt och nationellt. Östers IF erbjuder bra möjligheter till detta och det känns också viktigt att stötta det anrika laget.

12

13 ÖSTERS IF HÄR BLIR VI SEDDA PRESS OCH MEDIA Partnerskapet är en naturlig och ökande del av den allmänna mediemixen. Bara i Sverige investeras över 6 miljarder kronor varje år inom enbart detta område. Lägger man därtill event-delen så är man uppe på omkring 13 miljarder kronor. Med dessa belopp så inser man snabbt att partnerskap och event inte handlar om att ge bort pengar utan istället handlar om att bygga långsiktiga och solida affärsrelationer. Numera ska den så kallade sponsringen ses som ett partnerskap inom marknadsföring. Samarbeta med Östers IF och gör ditt företag mer synligt Eftersom Östers IF är en av Sveriges mest uppmärksammade fotbollsklubbar, exponeras också klubbens samarbetspartners. Ett samarbete med Östers IF är en kostnadseffektiv investering som bygger varumärket och stärker kundrelationer. Tillsammans med föreningen syns ditt företag i dagspress, TV/Radio, internet. Utvalda matcher kommer sändas i TV 4 sport och sammandrag syns i t. ex sportnytt på SVT, Sporten på TV 4 och regionala nyheter. Samtidigt som Östers IF exponeras i nationell TV är vi även i lokal och rikstäckande dagspress där Smålandsposten är vår starka lokala förankring. Kvällsposten, Aftonbladet och Expressen är exempel på rikstäckande tidningarna. Lägg därtill otaliga mängder bloggar, sociala medier, hemsidor där Östers IF exponeras. Publiksnitt Allsvenskan 2013 Lag Publiksnitt AIK Malmö FF Djurgården IFK Göteborg Helsingborgs IF IF Elfsborg IFK Norrköping FK Kalmar FF Östers IF Halmstads BK Åtvidabergs FF BK Häcken Mjällby AIF Gefle IF FF IF Brommapojkarna Syrianska FC 2 433

14

15 ÖSTERS IF LOGER LOGER Vill ni ha en fotbollsupplevelse utöver det vanliga ska ni avnjuta en match i en loge. I logen med panoramafönster mot planen, finns tolv platser på arenans bästa läge där ni ostört kan ta hand om era kunder eller personal. Under dagen och kvällen ser er egen värd/värdinna till att ni får all den service ni behöver. Logen är perfekt för en minikonferens eller ett möte, men fungerar också utmärkt för middagen innan matchen startar. Era sittplatser är belägna direkt utanför logen. Här sitter ni bekvämt och missar inte en passning. HELÅRS-LOGE (SAMTLIGA MATCHER) - Hyra av lokal - Exponeringsvärde - 12 företagsstolar på bästa plats - 12 Östers IF-halsdukar - Matchprogram - Medlemskap i Nätverket Östergatan - 10% på alla Östers IF-souvenirer - Tillgång till er egen loge utan extra kostnad när Myresjöhus Arena har öppet SÄSONGS-LOGE (SAMTLIGA MATCHER) - Tillgång till konferenslokal tre timmar innan matchstart (15 matcher/säsong) - Varmrätt, kaffe/kaka exkl. dryck - 12 företagsstolar på bästa plats - 12 Östers IF-halsdukar - Matchprogram MATCH-LOGE (ENSTAKA MATCHER) - Tillgång till konferenslokal tre timmar innan matchstart - Varmrätt, kaffe/kaka exkl. dryck - 12 företagsstolar på bästa plats - Matchprogram

16

17 ÖSTERS IF KLUBBSTOLSPARTNER KLUBBSTOLEN NYHET 2014! Inför 2014 har vi skräddarsytt ett paket som vi kallar Klubbstolen. På en hel läktarsektion med de skönaste stolarna och i absolut bästa läge på Myresjöhus Arena, erbjuder vi en totalupplevelse där fotboll i absolut toppklass samsas med mat och dryck. Du som har en klubbstol får också möjligheten att nätverka med lokala samarbetspartners till Östers IF som även har klubbstolen. En flexibel lösning som passar just dig Klubbstolen ger dig stor flexibilitet att utnyttja arenans alla faciliteter på det bästa möjliga sätt som passar just ditt företag och era förutsättningar bäst. Alla klubbstolar är placerade i direkt anslutning till restaurang, sportbar och konferensutrymmen vilket gör det smidigt för er att röra er runt på faciliteterna. Sedan 2013 så har vi dessutom byggt upp Österbalkongen för dig och dina kunder på vår terrass där mat och dryck serveras i eftermiddags- och kvällssolen, perfekt innan matchstart eller i halvtid. Paketeringen ger dig, förutom bästa plats och access till våra lokaler, utrymme för att exponera ditt varumärke. Era stolar kommer dessutom att bära er företagslogga, samtidigt som övriga klubbstolsinnehavare får en möjlighet att se vem som äger stolar på vilken plats. Detta ingår i Klubbstolen säsongen Exponering av företagsnamn på Östers IF:s hemsida - Företagsnamn och logga på er stol - Medlemskap i Östers IF - Varmrätt med kaffe och kaka inkl. en dryck i Östergatans Restaurang - Kontaktuppgifter till övriga klubbstolsmedlemmar - Möjlighet att delta på Östers IF:s Nätverksmässa - Möjlighet att köpa till extra klubbstolar till valfritt matchevenemang - Möjlighet för tillköp av arenaexponering Övrigt: Matchprogram, 10% på Östers IF-souvenirer samt ett diplom. När du köper en klubbstol så ingår inträde till alla herrmatcher.

18

19 ÖSTERS IF MATCHDAGEN MATCHVÄRDSKAP OCH MATCHBOLL Som matchvärd får du och ditt företag maximal exponering under matchen på Myresjöhus Arena. Vi dukar upp en egen lokal för dig och dina kunder med bästa vy över arenan. Dessutom väntar en rad fördelar som ger ditt varumärke exponering. MATCHVÄRDSKAP - 40 biljetter till matchen (Västra långsidan) - Företagsnamn i matchannons, SMP/KVP, samt skärm på Tegnérhuset på Storgatan i centrala Växjö - Logotyp i matchprogram - Reklamspottar under match (exkl. produktion, inläggning och formatering) - Tillgång till matchvärdskapsrummet under hela matchdagen - Tränarbesök innan matchstart - Utse matchens lirare - Rätten att dela ut reklam/sampling - Företagsflagga utanför arenan på matchdag - Signerad replica-tröja MATCHBOLL - 20 sittplatsbiljetter ingår - Logotyp i matchprogram, SMP/KVP, samt skärm på Tegnérhuset på Storgatan i centrala Växjö - Reklamspottar under match (exkl. produktion, inläggning och formatering)

20

21 ÖSTERS IF NÄTVERKET ÖSTERGATAN NÄTVERKET ÖSTERGATAN Vårt företagsnätverk gäller för alla partners till Östers IF som lägger kronor eller mer/säsong heter Nätverket Östergatan. Träffa andra företag och möjliga framtidspartners Nätverket erbjuder regelbundna lunchträffar med intressanta gäster, resor till Östers IF bortamatcher och senaste nytt från tränarstaben. Vi träffas en gång i månaden under säsong och håller däremellan kontakten genom kontinuerliga nyhetsutskick. Inför säsongen 2014 ger vi er även möjlighet att önska vilka företag som just ni vill nätverka med och skapa en möjlighet för framtida affärer. Genom att låta er bestämma vilka ni vill träffa, hoppas vi att antalet affärer i Nätverket Östergatan kommer att öka. Så säger våra partners om Nätverket Östergatan PETER LIND, ABENA AB Varför har ni valt att samarbeta med Östers IF? Östers IF är en klassisk fotbollsförening som är regionens mest kända lag. Vi och våra anställda tycker att det är viktigt att vi tillför något. Öster har en organisation som kan förvalta, utveckla och omsätta de investeringar som vi gör i föreningen. ANDREZ PIZZEGHELLO OCH LALLE ZLATANOVSKI, SKANDIA Vad har medlemskapet i Nätverket Östergatan gett er? Det som medlemskapet har gett oss primärt är nya kontaktytor samtidigt som vi anser att det är ett bra sätt att träffa nya och befintliga samarbetspartners. Allt detta genom Östers dragningskraft som förening, samtidigt som fotboll och sport engagerar människor vilket ger oss en annan dimension i vår bransch. Ett bra sätt att förena nytta med nöje.

22

23 ÖSTERS IF PERSONLIGA MÖTEN AKTIVERING Östers IF vill att våra samarbetspartners ska vara en del av evenemanget. Vi vill vara bryggan mellan vår publik och ditt företag. Östers IF vill få till stånd personliga möten mellan ditt företag och publiken som besöker våra evenemang. Kombinera partnerskap med event Dagens marknadsföring blir allt mer individanpassad vilket ofta leder till ett personligt möte där målgruppen själv har valt att delta. Ett event skapar oftast starka minnen och känslor för produkten eller varumärket. Möjligheten är stor att skapa en känsla både ditt företag och Östers IF. Aktiveringsförslag På bilden till vänster ser du 100 meters godisförsäljning. Bordet sattes upp av Östers IF samarbetspartner ERT-Godis AB i samband med invigningen av Myresjöhus Arena i september Detta är en specifik aktivering som associeras med företaget, Myresjöhus Arena och Östers IF. För att få maximal utdelning av vad ni investerar i Östers IF är ett tips att ni genom vår partner Partykompaniet sätter samman en helhetslösning. Detta då Partykompaniet har stor erfarenhet av aktivering i samband med större evenemang.

24

25 ÖSTERS IF KONFERENS OCH EVENT KONFERENS OCH EVENT Myresjöhus Arena är byggd för fotboll, det är vårt huvudsakliga event. Men en arena med kapacitet för personer, otaliga konferensrum, högklassig restaurang och ett av Växjös mest expansiva områden ger oss möjlighet att skapa oförglömliga events för just dig och ditt företag. Skräddarsytt för ert bästa På Myresjöhus Arena finns lokaler för både små och stora konferenser. Vi har möjlighet att sällskap på ett fåtal personer upp till sällskap på 200 personer i biosittning. Givetvis är alla våra konferensutrymmen utrustade med den senaste tekniken som ger dig möjlighet att presentera ditt budskap på bästa möjliga sätt. Genom medlemskap i Nätverket Östergatan får du dessutom tillgång till ett förmånligt pris. Atmosfären på Myresjöhus Arena är annorlunda. Vår nya borg är inte bara en fotbollsarena för Sveriges bästa fotboll, det är även en exklusiv, modern och fullutrustad konferensanläggning. För ytterligare information, kontakta Restaurang Östergatan för era konferenser, så skräddarsyr vi mer än gärna en lösning som passar just er. Välkommen med din förfrågan eller för ytterligare information kontakta johan@ostergatansrestaurang.se Besök oss på

26

27 ÖSTERS IF ÖSTERGLÄDJEN ÖSTERGLÄDJEN - CSR CSR eller socialt ansvarstagande som det också benämns har på senare år blivit allt viktigare inom idrottsverksamheter runt om i Sverige. I Östers IF kallar vi det för Österglädjen. Vi hoppas att ni vill vara med och hjälpa oss i vårt arbete. Nedan presenteras de CSR-projekt som Östers IF idag engagerar sig i. Skolbesök Östers IF spelare är förebilder. Genom att kontinuerligt besöka skolor i Växjö med omnejd ger vi ungdomar att träffa sina idoler. Vi pratar mycket om hur man behandla andra människor och att en viktig del i all idrottande är Fair Play. Kul med boll För de allra yngsta fotbollsspelarna är Kul med boll en nystartad aktivitet. Här handlar det om att leka fotboll. Syftet med träningen är att barnen ska få testa på att spela fotboll under lekfulla former och därmed skapa ett intresse för sporten. Östers IF vill uppmuntra barnen att testa fotboll utan att ha några krav på sig. Fadderverksamhet Fadderverksamheten är en viktig del i utbildningen av fotbollsspelare inom ungdomssektionen. Syftet är att stimulera kontakten mellan ungdomarna och A-truppens spelare och på så sätt stärka deras intresse för fotboll och Östers IF. Faddrarna kan medverka under träningar/matcher, fotbollsskola och säsongsavslutningar med mera. Varje lag inom Ungdomssektionen har tilldelats två faddrar från herrarnas A-trupp. Ett positivt sätt och ett aktivt intresse hos utsedda faddrar är av stor vikt för att ungdomarna skall uppfatta fotbollen som något positivt, såväl sportsligt som socialt. Södracupen Mellan jul och nyår ger vi barn och ungdomar möjligheten att spela fotboll även på vinterhalvåret. I denna turnering släpps framtidens fotbollsspelare ut på konstgräsmattan i tre olika ålderklasser 9-11 år. Miljöarbete Vi på Östers IF är medvetna om vad vi gör med de använda material som förbrukats på kontor eller i samband med matchevenemang. Detta stärks när vi hela tiden är noga med att sortera vårt förbrukade material på rätt sätt så gör vi inte bara naturen en tjänst utan även framtida generationer och Östers framtid en tjänst. Kids Club För minstingarna är Östers IF Kids Club medlemsklubben. Här får barn och ungdomar möjlighet att vara med på aktiviteter före och under Östers IF hemmamatcher. Dessutom är vår maskot Östen på plats och leker med barnen.

28

29 ÖSTERS IF AKADEMIER OCH ALLIANSEN FOTBOLLSAKADEMIER Vårt sätt att utbilda Idag bedriver vi på Östers IF en fotbollsakademi hos Karl-Oskarskolan i Växjö. Deras filosofi innebär att man välkomnar elever och målsmän till en skola som präglas av möjligheter, kreativitet, trygghet och kunskap. Tillsammans med skolan bedriver Östers IF en verksamhet som innebär att eleven får möjligheten att spela fotboll på skoltid under högstadieåren. Östers IF har också ett samarbete med Procivitas i Växjö. Skillnaden är att man istället jobbar mot att ge sina elever en möjlighet till en elitidrottskarriär under eller efter deras gymnasietid. Denna möjlighet får eleven tillsammans med Östers IF eftersom man tre gånger i veckan får möjlighet att träna fotboll på skoltid. MED LOKAL STÖTTNING Närproducerat Växjöalliansen är ett projekt som Östers IF är med i. Här har man tillsammans med sju andra lokala föreningar (FC Växjö, Växjö Norra IF, Räppe GOIF, Växjö BK, Sandsbro AIK, Växjö FF och Hovshaga AIF) gått tillsammans för att utveckla den lokala fotbollen på alla plan. Samtidigt gör man det för att behålla de Växjöfostrade spelarna i närområdet. Notera att det i herrtruppen 2013 fanns nio spelare från lag i när-regionen.

30

31

32 Svenska mästare -68, -78, -80, -81 Cupmästare -77 Östers IF Myresjöhus Arena, Bollgatan 9, , VÄXJÖ Tel växel Organisationsnr Bankgiro Plusgiro

Vi välkomnar dig som partner 2014

Vi välkomnar dig som partner 2014 Vi välkomnar dig som partner 2014 Ett partnerskap som bygger på hjärta och hjärna. Som partner till IFK Göteborg erbjuder vi dig och ditt företag en fantastisk möjlighet att stärka ert nätverk, både i

Läs mer

Landskrona BoIS 2013

Landskrona BoIS 2013 Landskrona BoIS 2013 Välkomna till Landskrona BoIS 2013! Landskrona BoIS - Mer än ett fotbollslag Landskrona BoIS arbetar med framgång sedan flera år tillbaka med ett uttalat socialt ansvarstagande och

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP!

HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP! HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP! 02 SPORTFIVE PARTNER TILL AIK FOTBOLL OCH LEDANDE INOM SPORTS MARKETING Exklusiv agentur till AIK Fotboll & många toppklubbar i Tyskland & övriga Europa Säljer in

Läs mer

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG LB07 SPONSRING & PARTNERSKAP 2012 En spännande del av det nya Malmö. Ett bra sponsorskap ger lika mycket för båda parter. Malmö är en fantastisk stad. Inte

Läs mer

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG LB07 SPONSRING & PARTNERSKAP 2013 En spännande del av det nya Malmö. Ett bra sponsorskap ger lika mycket för båda parter. Malmö är en fantastisk stad. Inte

Läs mer

Marknadskatalog. FC Helsingborg 2015-2016

Marknadskatalog. FC Helsingborg 2015-2016 Marknadskatalog FC Helsingborg 2015-2016 Resan har inletts Välkommen till FC Helsingborg, Skånes lag i Superligan. Vi i FC Helsingborg fortsätter vår resa mot vårt utsatta mål: klubbens första SM-guld.

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

V Ä L K O M M E N D J U R G Å R D E N T I L L F O T B O L L, T E L E 2 A R E N A O C H D J U R G Å R D S F A M I L J E N.

V Ä L K O M M E N D J U R G Å R D E N T I L L F O T B O L L, T E L E 2 A R E N A O C H D J U R G Å R D S F A M I L J E N. PARTNERSKAP 2018 V Ä L K O M M E N D J U R G Å R D E N T I L L F O T B O L L, T E L E 2 A R E N A O C H D J U R G Å R D S F A M I L J E N. - Upplev spänningen och pulsen i Tele2 Arena - Upplevelser i världsklass

Läs mer

VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY ÖREBRO KINGS - FRAMÅT SAMARBETSPARTNERS

VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY ÖREBRO KINGS - FRAMÅT SAMARBETSPARTNERS PARTNER 2018/19 VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY Örebro Innebandys målsättning är att vara den ledande innebandyföreningen i Örebro och det självklara valet för alla innebandyintresserade i Örebro län. Örebro

Läs mer

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com TYRINGE HOCKEY VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com VI HAR EN STOLT TRADITION GRUNDLÄGGANDE MÅL OCH POLICY Tyringe SoS bildades 1936 och har genom åren fostrat många duktiga spelare. Föreningen är

Läs mer

Eco Örebro är ett lag i högsta Svenska Basketligan med en helt unik position i Idrotts-Sverige. Klubben är Sveriges mest miljömedvetna elitidrottslag.

Eco Örebro är ett lag i högsta Svenska Basketligan med en helt unik position i Idrotts-Sverige. Klubben är Sveriges mest miljömedvetna elitidrottslag. Eco Örebro är ett lag i högsta Svenska Basketligan med en helt unik position i Idrotts-Sverige. Klubben är Sveriges mest miljömedvetna elitidrottslag. Eco Örebro söker samarbete med företag som har en

Läs mer

V Ä L K O M M E N D J U R G Å R D E N T I L L F O T B O L L, T E L E 2 A R E N A O C H D J U R G Å R D S F A M I L J E N.

V Ä L K O M M E N D J U R G Å R D E N T I L L F O T B O L L, T E L E 2 A R E N A O C H D J U R G Å R D S F A M I L J E N. PARTNERSKAP 2017 V Ä L K O M M E N D J U R G Å R D E N T I L L F O T B O L L, T E L E 2 A R E N A O C H D J U R G Å R D S F A M I L J E N. - Upplev spänningen och pulsen i Tele2 Arena - Upplevelser i världsklass

Läs mer

Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare

Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare Sverige älskar fotboll Inledning Hur mycket kan man älska fotboll? Mycket. Det finns en stor grupp svenska supportrar som följer våra landslag på

Läs mer

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK Vi satsar på Jämtlands ungdomar! Föreningen har en blomstrande ungdomsverksamhet med ca 500 spelare och 100 ledare. Nyrekrytering är något vi jobbar hårt med och hockeyskolorna är

Läs mer

Detta ingår i Kamratskapet

Detta ingår i Kamratskapet Välkommen som partner 2013 kamratskapet Med Kamratskapet blir ert företag en fullvärdig medlem av vårt nätverk med partners. I paketet ingår samtliga nätverksaktiviteter och det ges många tillfällen att

Läs mer

Verksamhetsidé IFK Luleå ska bjuda på god fotbollsunderhållning. Vision IFK Luleå ska tillhöra Svensk Elitfotboll

Verksamhetsidé IFK Luleå ska bjuda på god fotbollsunderhållning. Vision IFK Luleå ska tillhöra Svensk Elitfotboll Verksamhetsidé IFK Luleå ska bjuda på god fotbollsunderhållning Vision IFK Luleå ska tillhöra Svensk Elitfotboll Grundförutsättning Elitsatsning bygger på bred ungdomsverksamhet IFK LULEÅ 1 Länets lag

Läs mer

VITA HÄSTEN PARTNERKATALOG VITA HÄSTEN PARTNER KATALOG

VITA HÄSTEN PARTNERKATALOG VITA HÄSTEN PARTNER KATALOG VITA HÄSTEN VITA HÄSTEN PARTNER KATALOG Välkommen till världens bästa hockeylag. Norrköpings näringsliv, kommun och invånare behöver ett lag med slagkraft i HockeyAllsvenskan, var med oss som partners.

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

Sponsring. Sponsring är den marknadsföringskanal som svenskar tycker bäst om. Källa: IRM

Sponsring. Sponsring är den marknadsföringskanal som svenskar tycker bäst om. Källa: IRM Sponsring Definitionen av sponsring är associationsmarknadsföring; en affärsmässig metod för kommunikation, marknadsföring och försäljning. Kort och gott så är sponsring definierat som kommunikation via

Läs mer

Vid spelordningsmöte den 10 december 2009 kommer dagar att fastställas. Nedan endast huvudspeldag i respektive omgång.

Vid spelordningsmöte den 10 december 2009 kommer dagar att fastställas. Nedan endast huvudspeldag i respektive omgång. Förslag ALLVENSKAN 2010 Vid spelordningsmöte den 10 december 2009 kommer dagar att fastställas. Nedan endast huvudspeldag i respektive omgång. Omgång 1 Omgång 2 Omgång 3 Omgång 4 Omgång 5 (14 mars) Helsingborgs

Läs mer

Välkommen till. Lindsdals IF

Välkommen till. Lindsdals IF Välkommen till Lindsdals IF Ordföranden har ordet Lindsdals IF - en förening med fokus på ungdomsverksamhet Lindsdals IF är en stor liten förening och den största fotbollsföreningen i staden sett till

Läs mer

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy Bli en del av ett vinnande koncept Vi är Skoghalls Innebandy Skoghalls Innebandyklubb bildades 1985 och har genom sin drygt 30 år långa historia gått från

Läs mer

sponsring 2015 Näsets SK

sponsring 2015 Näsets SK s sponsring 2015 Lite historik & fakta Det fortsätter att hända mycket i vår klubb och på Åkeredsvallen. Senaste tillskottet är vår fantastiska 5- och 3- mannaplan, Ehrenborg. Tillsammans med Stavdal och

Läs mer

DITT FÖRETAG I ARENAN. tillsammans med Skellefteå AIK Hockey

DITT FÖRETAG I ARENAN. tillsammans med Skellefteå AIK Hockey DITT FÖRETAG I ARENAN tillsammans med Skellefteå AIK Hockey DITT FÖRETAG I ARENAN G H I J K F L A E D C B Våra årskort Som årskortskund på sittplats får du välja var i arenan du trivs bäst att se hockeyn

Läs mer

Den upplevelsen samt din möjlighet att göra affärer, det är för oss Beyond Hockey!

Den upplevelsen samt din möjlighet att göra affärer, det är för oss Beyond Hockey! i vill erbjuda näringsliv och organisationer ett komplett utbud av representation, personalvård och exponering kopplat till ishockeymatcherna i Cloetta Center. Visst är hockeymatchen den centrala upplevelsen.

Läs mer

Ideellt HJÄRTA. Kommersiellt HJÄRNA

Ideellt HJÄRTA. Kommersiellt HJÄRNA Ideellt HJÄRTA Kommersiellt HJÄRNA 2 Från 20 000 SEK Från 60 000 SEK Från 175 000 SEK Från 400 000 SEK Partnerstruktur Huvudpartners Det som ingår på en nedre partnernivå ingår också på alla övre nivåer.

Läs mer

Stockholms. stolthet. Sedan Business group

Stockholms. stolthet. Sedan Business group Stockholms stolthet Sedan 1891 Business group .. foreningen Djurgårdens Idrottsförening är Sveriges mest framgångsrika idrottsförening. Representanter för Djurgårdens IF har tagit 37 olympiska medaljer

Läs mer

AIK Fotboll - en genväg till ökade marknadsandelar

AIK Fotboll - en genväg till ökade marknadsandelar AIK Fotboll - en genväg till ökade marknadsandelar AIK är mer än en fotbollsupplevelse Säg Milan, Barcelona, Chelsea och halva världen tänker på fotboll. Säg AIK och hela Sverige vet vad du pratar om så

Läs mer

Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors

Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors Officiellt sponsorprogram för Kramfors-Alliansen Fotboll säsongen 2013 Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors Kramfors-Alliansen. Vad tänker du när du hör det namnet? Är det dottern som under somrarna

Läs mer

PARTNERSKAP 2 0 1 6 D J U R G Å R D E N F O T B O L L S. 1

PARTNERSKAP 2 0 1 6 D J U R G Å R D E N F O T B O L L S. 1 PARTNERSKAP 2016 D J U R G Å R D E N F O T B O L L S. 1 D J U R G Å R D E N F O T B O L L S T O C K H O L M Upplev spänningen och pulsen i vår hemmaborg Tele2 Arena. Rycks med i stämningen, njut av den

Läs mer

PRODUKTKATALOG FC Linköping City 2018

PRODUKTKATALOG FC Linköping City 2018 PRODUKTKATALOG FC Linköping City 2018 Mot superettan - Nästa steg! FC Linköping City bildades 2013 och spelade första säsongen i division 3. I samband med att föreningen föddes, startade också en resa,

Läs mer

LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP

LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP IF Limhamn Bunkeflo - LB07 Vår vision är att skapa en förening för 2000-talet med ett starkt varumärke och som ligger i framkanten av samhällsutvecklingen.

Läs mer

-ett minne för livet.

-ett minne för livet. -ett minne för livet. Nu väcks Musikaliska till liv med nytt mål och nya färdriktningar - allt i musikens tecken. I hjärtat av Stockholm finner vi en av huvudstadens mest exklusiva och anrika konsertlokaler.

Läs mer

Omgång 1 1-4 april Omgång 2 8-10 april Omgång 3 14-17 april Omgång 4 22-24 april Omgång 5 26-27 april

Omgång 1 1-4 april Omgång 2 8-10 april Omgång 3 14-17 april Omgång 4 22-24 april Omgång 5 26-27 april ALLSVENSKAN 2006 Preliminärt spelprogram där dagar och avsparkstider för de enskilda matcherna bestäms i samråd med föreningarna när TV-avtalet för 2006 är klart. De datum som anges vid omgångarna är den

Läs mer

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK Vi satsar på Jämtlands ungdomar! Föreningen har en blomstrande ungdomsverksamhet med ca 500 spelare och 100 ledare. Nyrekrytering är något vi jobbar hårt med och hockeyskolorna är

Läs mer

VILL DU VINNA MED OSS?

VILL DU VINNA MED OSS? VILL DU VINNA MED OSS? VAR MED OCH STÖTTA KARLBERGS BK KÄRA FÖRETAGARE, brinner du också för barn och ungdomsidrott på Kungsholmen och i Vasastan? VILL DU OCKSÅ att KB:s 800 aktiva ungdomar kan drömma

Läs mer

Var med och utveckla fotbollen i Karlskrona

Var med och utveckla fotbollen i Karlskrona TILL VÅRA PARTNERS 2014 Var med och utveckla fotbollen i Karlskrona är Sveriges 20:e största fotbollsförening med cirka 1500 medlemmar och drygt 800 aktiva ungdomar fördelade på cirka 60 lag. Tillsammans

Läs mer

Prislista Tillsammans bygger vi Norrköping

Prislista Tillsammans bygger vi Norrköping Tillsammans bygger vi Norrköping Innehåll Loge & klubbstolar 4 Biljetter & årskort 5 Associationer & nätverk 6 Exponering match 7 Exponering arenan 8 LED-reklam 9 Digitalt 10 A-lagsdress 11 Övrigt 12 IFK

Läs mer

LÅT DITT VARUMÄRKE BLI EN DEL AV UPPLEVELSEN! IK FREJ TÄBY PARTNER 2016

LÅT DITT VARUMÄRKE BLI EN DEL AV UPPLEVELSEN! IK FREJ TÄBY PARTNER 2016 LÅT DITT VARUMÄRKE BLI EN DEL AV UPPLEVELSEN! IK FREJ TÄBY PARTNER 2016 Välkommen till IK Frej Täby och en ny säsong i Superettan Det finns få saker som engagerar och attraherar människor så mycket som

Läs mer

IFK Skövde Handboll Säsongen 2010-2011

IFK Skövde Handboll Säsongen 2010-2011 Skövde Säsongen 2010-2011 NU TAR VI ETT STEG TILL Kommande säsong firar vi att vi tillhört den svenska handbollseliten i 20 år. Vi jobbar nu vidare på att återigen ta steget upp bland topp fyra. Två hemvändare,

Läs mer

Spelprogram - Allsvenskan, herrar

Spelprogram - Allsvenskan, herrar 1 von 10 07.11.2014 14:09 Spelprogram - Allsvenskan, herrar Spelprogram Tabell och resultat Skytteliga SvFF Sortera spelprogram på: Datum Omgång Omgång 1 2014-03-30 15:00 IF Brommapojkarna - Kalmar FF

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2013. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2013. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

HEJ, Varmt välkommen till säsongen 2014 med AIK Fotboll! Med vänliga hälsningar. Niklas Nestlander, Kommersiell Chef AIK Fotboll AB

HEJ, Varmt välkommen till säsongen 2014 med AIK Fotboll! Med vänliga hälsningar. Niklas Nestlander, Kommersiell Chef AIK Fotboll AB AIK FOTBOLL Friends Arena 2014 HEJ, introduktion Säsongen 2013 blev en händelserik sådan med det stora silvret som slutresultat. AIK vann publikligan för 38:e gången och vi är även störst i Norden inom

Läs mer

ÖSTERS IF PLAN Innehåll: Öster IF inkl bolagen Verksamhetsplan Öster i Samhället Akademi & skola. Östers IFs huvudstyrelse

ÖSTERS IF PLAN Innehåll: Öster IF inkl bolagen Verksamhetsplan Öster i Samhället Akademi & skola. Östers IFs huvudstyrelse 2016 ÖSTERS IF PLAN 2020 Innehåll: Öster IF inkl bolagen Verksamhetsplan 2016-2020 Öster i Samhället Akademi & skola Östers IFs huvudstyrelse 2016-01-01 Östers IF Vision Östers IF skall med i huvudsak

Läs mer

VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT

VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT MULLSJÖ AIS Säsongen 2013/14 var säsongen då klubbens herrelitlag, Hide-a-lite Mullsjö, gick till sitt första slutspel i högsta

Läs mer

Kontakta oss. LUNDS FRAMTID. Partnerprogram 2017/2018. Mats A Andersson

Kontakta oss. LUNDS FRAMTID. Partnerprogram 2017/2018. Mats A Andersson Kontakta oss. Mats A Andersson mats-anders@telia.com 0706-272917 LUNDS FRAMTID Mattias Lundin mattias.lundin1@hotmail.com 0768-68 45 09 H43 Lund Stattenavägen, 222 28 Lund Besöksadress Sparbanken Skåne

Läs mer

Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb

Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb Mölle Business Club ett trevligt sätt att ta hand om dina kunder Företag har många möjligheter till givande samarbeten med Mölle,

Läs mer

Stockholm 20 februari 2013

Stockholm 20 februari 2013 Stockholm 20 februari 2013 Den 20e februari 2013 arrangeras för femte året i rad succékonferensen Social Responsibility Day. Bakom konferensen står tidningen Miljöaktuellt och SIS tillsammans med flera

Läs mer

ÖSTERS IF PARTNER 2016

ÖSTERS IF PARTNER 2016 PARTNER 2016 1 ÖSTERS IF PARTNER 2016 Med vårt anrika varumärke tillsammans med vår moderna Myresjöhus Arena kan vi på Östers IF hjälpa ditt företag att stärka ert varumärke, skapa nya möjligheter och

Läs mer

Göteborg Hockey Club Spelar i Svenska Dam Hockey Ligan (SDHL) säsongen 2017/2018

Göteborg Hockey Club Spelar i Svenska Dam Hockey Ligan (SDHL) säsongen 2017/2018 Sponsorfolder Göteborg Hockey Club Spelar i Svenska Dam Hockey Ligan (SDHL) säsongen 2017/2018 Bli en del av en för Sverige helt unik satsning på ishockey: Göteborgs Hockey Clubs flick- och damsatsning

Läs mer

AFC PRISLISTA Sponsring 2019

AFC PRISLISTA Sponsring 2019 AFC Eskilstuna PRISLISTA Sponsring 2019 Svensk Fotboll Svensk Fotboll har under de senaste åren växt och blivit allt mer konkurrenskraftig i förhållande till övriga fotbollsligor i Europa. Malmö FF och

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

JÖNKÖPING TILL SSL! Häng med på resan! BREDD > ELIT > DAM > HERR

JÖNKÖPING TILL SSL! Häng med på resan! BREDD > ELIT > DAM > HERR JÖNKÖPING TILL SSL! JIK har genom ett flerårigt utvecklingsarbete skapat riktigt bra förutsättningar för en uthållig sportslig framgång och vi vill nu tillsammans med nya partners ta steget till SSL med

Läs mer

Evenemangsbeskrivning 2009

Evenemangsbeskrivning 2009 Evenemangsbeskrivning 2009 Arrangör MPC AB MPC är ett evenemangsbolag med bas i Stockholm men som verkar över hela landet och även internationellt. MPC skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras

Läs mer

100% MALMÖ MALMÖ REDHAWKS

100% MALMÖ MALMÖ REDHAWKS 100% MALMÖ MALMÖ REDHAWKS 2014 2015 TILLSAMMANS ÄR VI STARKA! 3 VÅR VISION: Malmö Redhawks ska erbjuda Sveriges bästa hockeyupplevelse. VÅRA TRE VÄRDEORD: Hjärta, Kvalitet och Stolthet, ska genomsyra

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

PRODUKTLISTA SÄSONGEN 2014-2015 HOCKEYALLSVENSKAN

PRODUKTLISTA SÄSONGEN 2014-2015 HOCKEYALLSVENSKAN PRODUKTLISTA SÄSONGEN 2014-2015 HOCKEYALLSVENSKAN Låt oss hjälpa dig att göra affärer Vi hjälper dig med allt från aktiviteter för dina kunder eller anställda till exponering som kraftfullt når ut både

Läs mer

SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN ELITSERIEHANDBOLL

SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN ELITSERIEHANDBOLL SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2017-18 ELITSERIEHANDBOLL VÄLKOMMEN TILL HK MALMÖ! Vi är en hårt satsande förening som blandar elithandboll med ett stort hjärta och samhällsansvar. Vi arbetar hårt för att vara

Läs mer

KALMAR FF SPONSOR 2013

KALMAR FF SPONSOR 2013 KALMAR FF SPONSOR 2013 HÄR MÖTS FOTBOLLSÄLSKARE OCH NÄRINGSLIV Kalmar FF är en mötesplats där viktiga kontakter knyts och där nya affärer skapas. En plats där kärleken till fotboll och viljan till bra

Läs mer

Samarbetspartners 2013

Samarbetspartners 2013 Samarbetspartners 2013 Gagnefs golfbana har allt sedan invigningen kontinuerligt förändrats för att bättre försöka möta medlemmars och gästers behov och önskemål. Vår framtid bygger på att gäster kommer

Läs mer

SPONSORBROSCHYR. Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla

SPONSORBROSCHYR. Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla SPONSORBROSCHYR Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla ELIT - BREDD & ENGAGEMANG År 2007 började en ny era i för oss i Göteborg Innebandy. De två anrika föreningarna Björkekärrs IK och

Läs mer

Partnerfolder. Säsongen 2019/2020. Prislista

Partnerfolder. Säsongen 2019/2020. Prislista 2019-05-10 Partnerfolder Säsongen 2019/2020 Prislista Bakgrund Att vara partner till Hammarby Handboll innebär att du ger oss ditt stöd till driva vår verksamhet framåt och fortsätta vår resa mot att bli

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Smålands bästa fotbollsförening ett av regionens starkaste varumärken

Smålands bästa fotbollsförening ett av regionens starkaste varumärken Sponsor 2014 2 Kalmar FF Sponsor 2014 Kalmar FF Sponsor 2014 3 Smålands bästa fotbollsförening ett av regionens starkaste varumärken 2 markus thorbjörnsson Topp 5 placeringar 2004-2013 2004 5:e plats Allsvenskan

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN ELITSERIEHANDBOLL

SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN ELITSERIEHANDBOLL SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2016-17 ELITSERIEHANDBOLL HEJ OCH VÄLKOMMEN! HK Malmö är en hårt satsande förening som blandar elithandboll med ett stort hjärta och samhällsansvar. Vi vill erbjuda en öppen, utvecklande

Läs mer

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening Sponsorbrev 2014 Trelleborgs Ryttarförening Trelleborgs Ryttarförening är en helt ideell förening som grundades 1971 och driver sin verksamhet på Brosjödals gård, föreningen har ca 350 medlemmar. Vår vision

Läs mer

PRODUKTFOLDER 2014-2015

PRODUKTFOLDER 2014-2015 PRODUKTFOLDER 2014-2015 MARKNADSFÖRING som får dig att synas UPPLEVELSER som du aldrig glömmer ELITNIVÅ när den är som bäst Framtiden Vår resa fortsätter Med femton raka säsonger i Basketligan Sveriges

Läs mer

Partnerfolder. Säsongen 2019/2020. Prislista

Partnerfolder. Säsongen 2019/2020. Prislista 2019-06-14 Partnerfolder Säsongen 2019/2020 Prislista Bakgrund Att vara partner till Hammarby Handboll innebär att du ger oss ditt stöd till driva vår verksamhet framåt och fortsätta vår resa mot att bli

Läs mer

ALLSVENSKAN 2012. Omgång 2. Omgång 3. Omgång 4. Kommentar. Omgång 1

ALLSVENSKAN 2012. Omgång 2. Omgång 3. Omgång 4. Kommentar. Omgång 1 1 ALLSVENSKAN 2012 Omgång 1 Kommentar lö 31 mars kl. 16.00 IF Elfsborg Djurgården lö 31 mars kl. 16.00 GIF Sundsvall Kalmar FF lö 31 mars kl. 16.00 GAIS BK Häcken sö 1 april kl. 15.00 AIK Mjällby AIF sö

Läs mer

Visa upp ditt företag

Visa upp ditt företag Visa upp ditt företag dela glädjen och stöd IK Kongahälla 109 år 2015 Inledning Hej! Det är med stor glädje Idrottsklubben Kongahälla hälsar dig som framtida sponsor välkommen att läsa in dig i vad som

Läs mer

Prislista Tillsammans bygger vi Norrköping. Alla priser anges exklusive moms.

Prislista Tillsammans bygger vi Norrköping. Alla priser anges exklusive moms. Tillsammans bygger vi Norrköping Innehåll Hospitality 3 Biljetter & årskort 4 Associationer & nätverk 5 Exponering match 6 Exponering arenan 7 LED-reklam 8 Digitalt 9 A-lagsdress 10 Bilagan PEKING 11 Bonus

Läs mer

Välkommen till Umeå FC

Välkommen till Umeå FC Välkommen till Umeå FC Foto: Jan Hofverberg Nu blickar vi fram emot en ny spännande säsong! Vårt långsiktiga mål är att senast 2020 vara ett etablerat lag i Superettan och för att nå dit skall vi fortsätta

Läs mer

Omgång 1 /1a. Omgång 2 /1b. Omgång 3 /2a. Omgång 4 /2b

Omgång 1 /1a. Omgång 2 /1b. Omgång 3 /2a. Omgång 4 /2b 1 Förslag ALLSVENSKAN 2011 Omgång 1 /1a (3 april) sö 3 april kl. 14.00 IFK Norrköping FK GAIS sö 3 april kl. 16.30 Trelleborgs FF Malmö FF må 4 april kl. 20.00 Djurgården AIK 1 match lördag kl. 14.00,

Läs mer

IFK Skövde Handboll Säsongen

IFK Skövde Handboll Säsongen IFK Skövde Handboll Säsongen 2012-2013 NU TAR VI ETT STEG TILL Vi ser med tillförsikt fram emot nästa säsong. Vi har samlat goda erfarenheter från årets kvartfinalserie. Vårt unga lag har ytterligare ett

Läs mer

skola och arbetsliv i samverkan

skola och arbetsliv i samverkan skola och arbetsliv i samverkan Transfer - skola och arbetsliv i samverkan Transfer är Sveriges största organisation för förmedling av föreläsare och förebilder från arbetslivet till skolan. Syftet är

Läs mer

LB07 modellen. Vi tar avstånd från all form av kränkningar, våld och rasism. Vår värdegrund bygger på hörnstenarna; Utbildning Utveckling Ansvar.

LB07 modellen. Vi tar avstånd från all form av kränkningar, våld och rasism. Vår värdegrund bygger på hörnstenarna; Utbildning Utveckling Ansvar. LB07 modellen Förord En förening ska alltid ha en strategi för framtiden, som binder ihop dagens situation med morgondagens. Det är viktigt eftersom verkligheten ständigt ändras. Vi erbjuder barn och unga

Läs mer

arbetsmarknad@luleastudentkar.com 0920-49 32 72 Luleå Studentkår Luleå Tekniska Universitet 971 87 Luleå

arbetsmarknad@luleastudentkar.com 0920-49 32 72 Luleå Studentkår Luleå Tekniska Universitet 971 87 Luleå Luleå Studentkår är en intresseorganisation som verkar för studenter på Luleå tekniska universitet. Genom våra studentföreningar har vi en nära anknytning till studenter hos samtliga utbildningar inom

Läs mer

Förslag Allsvenskan 2009. Kommentarer

Förslag Allsvenskan 2009. Kommentarer Förslag Allsvenskan 2009 Omgång 1 (5 april) Helsingborgs IF- IFK Göteborg IF Elfsborg- Hammarby Djurgården - Örebro BK Häcken - Malmö FF Trelleborgs FF- IF Brommapojkarna AIK Halmstads BK Gefle IF FF Kalmar

Läs mer

HOCKEY KÄNNS! Hudiksvalls hetaste publiksport Säsongen

HOCKEY KÄNNS! Hudiksvalls hetaste publiksport Säsongen HOCKEY KÄNNS! Hudiksvalls hetaste publiksport Säsongen 2012-2013 Drygt 800 personer per match. Vi delar samma brinnande intresse för Hudiksvalls bästa. Som samarbetspartner får du möjlighet att vara mer

Läs mer

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen.

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen. PORT DU SOLEIL Sushi, Grill & Riviera Club För tredje sommaren i rad slår Sveriges största sommarsuccé upp portarna nere i Göteborgs hamn. Med samma stora restaurang och klubb levererar vi en internationell

Läs mer

Åtvidabergs Fotbollsförening 2019

Åtvidabergs Fotbollsförening 2019 PRODUKTGUIDE Åtvidabergs Fotbollsförening 2019 Åtvidabergs FF, en av Sveriges mest anrika fotbollsföreningar, grundades 1907 och har sedan dess utvecklats till en av landets mest kända varumärken. I år

Läs mer

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf Vi älskar golf! Välkommen att dela vår passion för världens roligaste spel. Elitspelare, nybörjare, barnfamilj, pensionär kom precis som du är. För oss är det viktigt

Läs mer

Utveckla dina affärer i samarbete med ett av regionens starkaste varumärken. Partner 2014-2015. Det är vi som är

Utveckla dina affärer i samarbete med ett av regionens starkaste varumärken. Partner 2014-2015. Det är vi som är Utveckla dina affärer i samarbete med ett av regionens starkaste varumärken. Partner 2014-2015 Det är vi som är VaR med och skapa vår HiStOrIA Vi i Örebro Hockey gör allt för att vinna matcher. Och vi

Läs mer

Business & Pleasure. Landskrona Golfklubbs företagsnätverk

Business & Pleasure. Landskrona Golfklubbs företagsnätverk Business & Pleasure 2016 Landskrona Golfklubbs företagsnätverk Landskrona Golfklubb er samarbetspartner Vid Öresundskusten, med fascinerande utsikt över sundet och Ven, erbjuder Landskrona Golfklubb spel

Läs mer

KOM MED I LAGET, KÄMPA, VINN!

KOM MED I LAGET, KÄMPA, VINN! PA R T NE R E R B JUD A NDE N 201 5 / 201 6 KOM MED I LAGET, KÄMPA, VINN! HANDBOLLEN GÅR HAND I HAND MED STARKA VARUMÄRKEN. Överallt ser vi det: Handbollen står stark i Idrottssverige. Landslagen är oerhört

Läs mer

vill ni lira med oss?

vill ni lira med oss? vill ni lira med oss? traditioner & visioner, g l ä d j e & g e m e n s k a p. här skapas vinnare. Egen anl äggning, Ernemar IP Fotbollsverksamhet 4 Eget kansli. 4 Klubblokal för cirka 200 personer. 4

Läs mer

ELITSERIEHANDBOLL BLI EN I LAGET! SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2015-16.

ELITSERIEHANDBOLL BLI EN I LAGET! SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2015-16. ELITSERIEHANDBOLL BLI EN I LAGET! SPONSORBROSCHYR SÄSONGEN 2015-16. HEJ OCH VÄLKOMMEN! HK Malmö är en hårt satsande förening som blandar elithandboll med ett stort hjärta och samhällsansvar. Vi vill erbjuda

Läs mer

Måldokument. Falkenbergs FF Antaget av styrelsen den 3 december 2013

Måldokument. Falkenbergs FF Antaget av styrelsen den 3 december 2013 Måldokument Falkenbergs FF Antaget av styrelsen den 3 december 2013 Vision Bli hela Falkenbergs förening. Vara alla falkenbergares stolthet. Ge Falkenberg såväl elitfotboll på nationell toppnivå som en

Läs mer

Med tradition mot framtiden!

Med tradition mot framtiden! PARTNERBROSCHYR 2018-19 GF KROPPSKULTUR Jocke Olof Appelgren J Bundsen Magnus Jenny Med tradition mot framtiden! Klubbfakta: Bildades 1934. 2018: 350 aktiva, 100 ledare, 21 lag i seriespel, 9 lag i minihandboll,

Läs mer

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år 1. Klubbens historia 1907 Idrottssällskapet Halmia bildas den 16 juni. 1912 Halmstad IF besegras med 5-3 1914 Första utländska matchen mot Köpenhamn 1924 IS Halmia

Läs mer

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med!

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med! Rosersbergs IK Den stora klubben i det lilla samhället Alla får vara med! rosersbergsik.se Det du håller i din hand är information till dig som aktiv, ledare/ tränare, förälder, medlem eller blivande medlem.

Läs mer

Hammarby IF DFF. En förening som satsar både på Topp & Bredd

Hammarby IF DFF. En förening som satsar både på Topp & Bredd Hammarby IF DFF En förening som satsar både på Topp & Bredd Innehållsförteckning - Historik och Fakta - Organisation - Bredd & Elit - Spelar, ledar - och föräldraroller - Fotbollsstegen - Ekonomi - Marknad

Läs mer

En arena för alla. Invigning sommaren 2015.

En arena för alla. Invigning sommaren 2015. En arena för alla. Invigning sommaren 2015. Välkommen till nordens största multisportarena. Öppnar sommaren 2015 för alla. Elit som motionär. 270 RESTAURANGPLATSER Sju våningar sport, med allt från längdskidåkning

Läs mer

Öppet mål. Så kan din förening dra nytta av att vi har ett Dam-EM på hemmaplan. Tips och inspiration från svensk fotboll

Öppet mål. Så kan din förening dra nytta av att vi har ett Dam-EM på hemmaplan. Tips och inspiration från svensk fotboll Öppet mål Så kan din förening dra nytta av att vi har ett Dam-EM på hemmaplan Tips och inspiration från svensk fotboll Öppet mål 2 EM ger din förening nya målchanser Svensk fotboll står i centrum i sommar.

Läs mer

Jakten på SM Guldet har startat

Jakten på SM Guldet har startat Jakten på SM Guldet har startat Sponsring är inte välgörenhet. Idag handlar det mer om samarbeten mellan starka varumärken, långsiktiga affärsrelationer och mediaexponering. Igår eller rättare sagt för

Läs mer

DJURGÅRDEN FOTBOLL AFFÄRSNÄTVERKET

DJURGÅRDEN FOTBOLL AFFÄRSNÄTVERKET DJURGÅRDEN FOTBOLL AFFÄRSNÄTVERKET #DIFbusiness ETT VÄXANDE NÄTVERK MED AFFÄRSFOKUS Ännu en blårandig säsong är igång och det är det är med stort hopp vi ser på det som komma skall. Framtiden är blåranding

Läs mer

SALTSJÖBADENS IF INNEBANDY

SALTSJÖBADENS IF INNEBANDY SALTSJÖBADENS IF INNEBANDY 2015/2016 TILLSAMMANS VÅGAR VI VÄXA Foto: Johan Eriksson T orsdagen den 18 december 2014, på kvällen, hände det något magiskt i Fisksätra Sporthall. Det var fullt på läktarna

Läs mer

event i balders hage 2007

event i balders hage 2007 event i balders hage 2007 fotboll med hjärta Bäste ÖIS-vän! Örgryte Fotboll AB erbjuder nya fantastiska exponerings- och eventmöjligheter under säsongen 2007. Örgryte Fotboll AB har byggt upp ett eget

Läs mer