Den nya utmanaren H11

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Den nya utmanaren H11"

Transkript

1 ROTTNE H11 Den nya utmanaren H11

2 Miljömotor ROTTNE H11 har en kraftfull 6-cylindrig miljömotor i steg 3 utförande som med god marginal uppfyller gällande emissionskrav för dagens dieselmotorer. POWER TECH PLUS är benämningen på motorn som bl.a. har modern 4-ventilsteknik, variabel turbo och common rail insprutningssystem vilket ger en mycket bra respons vid snabba effektuttag. Med denna teknik och elektronisk styrning kan effektkurvan och vridmomentet anpassas till de varvtalsområden som är optimala för en skördare. Skördaren kan därför köras med något lägre arbetsvarv vilket resulterar i lägre ljudnivå, mindre vibrationer och framför allt en lägre bränsleförbrukning. Suverän i brant terräng med band fram och bak. Extremt liten vändradie med boggilyft på båda axlarna. Sväng- och nivellerbar hytt med Comfort Line Den moderna skördarhytten har suverän förarkomfort med luftfjädrad stol, breda armstöd med spakpaneler som är individuellt inställbara och en effektiv klimatanläggning med ACC-kontroll. Hytten har utöver spakpanelerna också manöverknappar och reglage väl samlade instrumentpaneler på sidan och framför föraren. Föraren får en fantastisk sikt om man väljer den sväng- och nivellerbara hytten som styrs automatiskt via D5-datorn eller manuellt med joystick. Den automatiska hyttsvängningen innebär att hytten stegvis följer kranens svängrörelse åt vänster eller höger sida. Väljer man den sväng- och nivellerbara hytten ingår COMFORT LINE som standard. Det är ett helt nytt komfortpaket som minskar vibrationerna ytterligare och förbättrar förarmiljön. Fantastisk överblick och sikt med den svängbara hytten.

3 Rottne h11 ROTTNE H11 är en ny midjestyrd skördare som kan väljas i 6- eller 8-hjulsutförande. Boggierna är av kugghjulstyp med navreduktioner och kan som option levereras i balanserat utförande. Hyttens konstruktion i kombination med att den är nivellerande och svängbar ger föraren en fantastisk överblick runt maskinen och om skördaren är utrustad med backkamera förbättras uppsikten bakåt. Transmissionen är snabb och distinkt med bra dragkraft men ger också möjlighet till mjuk precisionskörning när detta behövs. Manövreringen är enkel och när man valt körriktning användes gaspedalen som körpedal. När pedalen trycks neråt frilägges bromsar och midjelås automatiskt och maskinen sätts i rörelse. Hastigheten ökar i takt med att pedalen trycks längre ner och maskinen stannar när pedalen släpps upp varvid bromsar och midjelås aktiveras. Styrningen manövreras via en joystick på spakpanelen i armstödet. SP 451 LF utrustad med flerträdshantering Aggregat Två aggregatstorlekar finns anpassade för ROTTNE H11. SP 451 LF som är ett gallringsaggregat och SP 561 LF som lämpar sig för grövre gallring och slutavverkning. Aggregaten kan kompletteras med utrustningar för färgmärkning, stubbehandling och flerträdshantering. Matarvalsar finns i flera utföranden. Den nya skördaren ROTTNE H11 är utrustad med det välbeprövade apteringssystemet ROTTNE D5 som används i samtliga ROTTNE-skördare. Det är ett apteringssystem med värde och fördelningsaptering som också kan utrustas medett program för prioritetsaptering. Rottne h11 med ny kran rc185 Räckvidd på 11,3 meter med dubbelteleskop och litet aggregat. En mellanstor skördare får ofta växla mellan gallring och slutavverkning och bör därför vara konstruerad så att den lämpar sig för båda avverkningstyperna. ROTTNE H11 har de kvaliteter som behövs för att gallra från stickvägen med en kranräckvidd på 11,3 m och ett mindre aggregat eller för slutavverkning med ett större aggregat och kortare räckvidd på kranen. Den nykonstruerade skördarkranen RC185 är anpassad till ROTTNE H11. Det är en parallellkran som har ett mycket kraftigt svängfundament med tiltfunktion och extremt högt vridmoment. Kranarmarna finns i två utföranden beroende på aggregatstorlek. I standardutförande med enkelteleskop är räckvidden 10,3 meter. Med ett mindre aggregat och dubbelteleskop blir räckvidden 11,3 meter.

4 Extremt servicevänlig med tankar och huvar uppfällda. Servicetillgänglighet För alla ROTTNE-maskiner är servicetillgängligheten en viktig faktor i utvecklingsarbetet. Stilleståndstiden är dyrbar för maskinägaren och med en hög servicetillgänglighet kan tiden för service, reparationer och rengöring minimeras avsevärt. ROTTNE H11 är en extremt servicevänlig skördare. Hela bakre delen med motor och transmission kan snabbt öppnas upp för inspektion och service. De gångjärnsupphängda bukplåtarna på undersidan underlättar servicearbetet men gör också hela bakdelen mycket enkel att hålla ren. Vakuumpump för hydraulsystemet minskar oljespill vid t.ex. slangbyte och pump för hydraulolja förenklar påfyllning. Elcentralen med säkringar och reläer samt datorer sitter överskådligt och lätt tillgängliga när höger hyttdörr öppnas. Felsökning på elsystemet kan till stora delar utföras via maskinstyrsystemets driftsskärm. Elcentralen snabbt och lätt åtkomlig innanför höger hyttdörr. ROTTNE H11 i 6-hjulsutförande.

5 Datorer ROTTNE D5 maskinstyrsystem Maskinstyrsystemet ROTTNE D5, som är uppbyggt med CANbus-teknik, styr och övervakar motor, transmission och kran. D5 består av en huvuddator, en 7 pekskärm i färg, samt ett antal styrenheter placerade ute på maskinen i närheten av funktionerna som de ska styra. Huvuddatorn kommunicerar genom en CANbus-kabel som går runt till alla styrenheterna. Inställningar av kran, transmission och motor, övervakning av tryck, temperaturer och vätskenivåer samt felsökning gör föraren via displayen (pekskärmen) som sitter på en ställbar arm snett framför föraren. Larmindikeringar sker via ljud- och ljussignaler samt visas i klartext på displayen. Maskinstyrsystemets pekskärm monterad på den ställbara armen. Inbyggd skrivare lätt åtkommlig innanför luckan i takpanelen. ROTTNE D5 apteringssystem ROTTNE H11 har ett mätsystem med betäckningen ROTTNE D5 som bygger på samma teknik och hårdvara som används i maskinstyrsystemet ROTTNE D5. Mjukvaran i apteringssystemet har samma beräkningsalgoritmer som föregångaren ROTTNE D4 men ROTTNE D5 har fler inställningsmöjligheter och är mer användarväligt. Framför föraren sitter en stor och tydlig pekskärm och ett tangentbord samt en skrivare inbyggd i takpanelen. På skärmen presenteras längd och diameter samt övrig information för det träd som är under upparbetning i aggregatet. Via pekskärmen görs också enklare inställningsändringar, framtagning av produktionsrapporter mm. För övrig datainmatning och prislisteändringar används tangentbordet. Kommunikation sker via USB-minne, e-post eller skrivare. Apteringen optimeras med värde- eller fördelningsaptering men som alternativ finns också ett enklare program för prioritetsaptering. Kontroll- och beräkningdator samt IO-boxar och givare sitter ute på aggregatet och signalöverföringen in till hytten sker via CANbus. Den huvudsakliga manövreringen av aggregat och upparbetning sker via knappsatser på kranspakarna som sitter i spakpaneler på stolens armstöd. Föraren kan från pekskärmen i hytten kontrollera och justera inställningar av tryck, tider och andra funktioner på aggregatet. Till D5 finns också GPS-mottagare och kartprogram samt system för driftsuppföljning.

6 Rottne h11 allroundskördaren I kravspecifikationen för utvecklingsarbetet med ROTTNE H11 poängterades att skördaren skulle anpassas för både gallring och slutavverkning och för flera olika aggregatstorlekar. ROTTNE H11 har därför ett kraftigt chassi med låg tyngdpunkt. För att få bra stabilitet vid avverkning i nerförslut är hjulbasen anpassad så att bakdelen ger en bra motvikt. Parallellkranen, RC185, är monterad rakt över boggin för få en bra stabilitet vid upparbetning och har en tiltningsvinkel på 25 framåt och 19 bakåt. RC185 har också ett krafigt svängfundament med ett vridmoment på hela 50,8 knm. Räckvidden är i standardutförande 10,3 meter men som tillval finns ett annat utskjut som gör att man kan utnyttja räckvidder från 10,3 till 11,3 meter beroende på vilken aggregatstorlek som användes. Hydraulsystemet, som är lastkännande, har stor pumpkapacitet och returfiltren liggande under oljenivån i tanken vilket minskar risken för luftinblandning när bioolja användes. De alternativa aggregaten till H11 har identisk inkoppling både för hydraulik och mätsystem vilket innebär att aggregatbyte kan ske snabbt och enkelt. Hytten följer automatiskt kranen från sida till sida

7 Teknisk fakta MOTOR JOHN DEERE 6068 HF485 POWER TECH PLUS, Steg 3 Cylindervolym...6,8 liter Vridmoment vid rpm Nm Effekt vid rpm kw Bränsletank liter TRANSMISSION Hydrostatisk/mekanisk med lastreglering. 2 växelsteg, manuella diffspärrar. Dragkraft kn Körhastighet, lågväxel km/h Körhastighet, högväxel km/h BROMSAR 2-krets el/hydrauliskt manövrerade negativa våta lamellbromsar. Automatisk arbetsbroms. Fjäderassisterad parkerings- och katastrofbroms. HJULUTRUSTNING 6WD fram...710/40 x 24,5 6WD bak...710/55 x 34 8WD...710/40 x 24,5 HYDRAULSYSTEM Lastkännande konstantrycksystem helt separerat från transmissionen. Pumpkapacitet liter/1 700 rpm Arbetstryck MPa Tankvolym liter ELSYSTEM 24 volt med CANbus-teknik. Maskinstyrsystem...ROTTNE D5 Apteringssystem...ROTTNE D5 Arbetsbelysning...18 st STYRNING Midjestyrled med dubbelverkande styrcylindrar. Styrvinkel...+/-43 Rekningsvinkel...+/-22 HYTT Rymlig, avvibrerad säkerhetshytt (ROPS, FOPS enl ISO-standard). Skördaren kan utrustas med automatiskt svängbar och nivellerande hytt med COMFORT LINE hyttfjädring. Svängbar...+/-45 Tiltbar, framåt, bakåt, sida...15, 14, +/-11 Ljudnivå...65 dba KRAN RC185 Parallellförd vikarmskran med tilltbart kranfundament och enkelutskjut. Dubbelteleskop som tillval. Tiltvinkel framåt...25 Tiltvinkel bakåt...19 Lyftmoment knm Vridmoment...50,8 knm Vridningsvinkel Räckvidd...10,3 alt 11,3 m MÄT- OCH STYRSYSTEM ROTTNE D5 Microdatorbaserat styr- och apteringssystem med värde- och fördelningsaptering. Systemet följer svensk skogsstandard. VIKT OCH MÅTT Tjänstevikt kg Bredd (med 710 hjul) mm AGGREGAT SP 451 LF Max kapdiameter mm Kvistningsdiameter mm Max hjulöppning mm Matningskraft...18 kn Matningshastighet m/s Vikt kg AGGREGAT SP 561 LF Max kapdiameter mm Kvistningsdiameter mm Max hjulöppning mm Matningskraft...25 kn Matningshastighet m/s Vikt kg UTRUSTNINGAR Serviceutrustning med teknisk dokumentation och komplett verktygssats. Sprinkler. 2 st handbrandsläckare. Solskyddsgardiner. Motor/hyttvärmare med värmeslinga för hydraultank. Miljöolja. Xenon arbetsbelysning. Luftkompressor. Backkamera. Boggilyft. Balanserad boggi. Påfyllningspumpar för diesel. Orbitrolstyrning. Dubbelteleskop. Färgmärkning. Dataklave. Mobiltelefon. Färgskrivare. GPS/GIS utrustning. Mobilt bredband. Centralsmörjning. Utrustning för stubbehandling. Flerträdsutrustning. Rätt till ändringar av specifikation och utrustningar förbehålles. Bilderna visar inte alltid maskinen i standardutförande.

8 Rottne Industri AB

ROTTNE H-14 B H-14 B

ROTTNE H-14 B H-14 B ROTTNE H-14 B Det smarta valet H-14 B Mi l j ö m oto r Rottne H-14 B har en kraftfull 6-cylindrig miljömotor i steg 3 utförande som med god marginal uppfyller gällande emissionskrav för dagens dieselmotorer.

Läs mer

ROTTNE H-20 REN STYRKA H-20

ROTTNE H-20 REN STYRKA H-20 ROTTNE H-20 REN STYRKA H-20 MILJÖMOTOR Rottne H-20 har en kraftfull 6-cylindrig miljömotor i steg 3 utförande som med god marginal uppfyller gällande emissionskrav för dagens dieselmotorer. Power Tech

Läs mer

ROTTNE H20 B. Ren styrka H20 B

ROTTNE H20 B. Ren styrka H20 B ROTTNE H20 B Ren styrka H20 B Miljömotor ROTTNE H20 B har en kraftfull 6-cylindrig miljömotor i steg 3 utförande som med god marginal uppfyller gällande emissionskrav för dagens dieselmotorer. POWER TECH

Läs mer

ROTTNE H-8 en liten maskin med stor potential H -8

ROTTNE H-8 en liten maskin med stor potential H -8 ROTTNE H-8 en liten maskin med stor potential H-8 Mi l j ö m oto r Rottne H-8 har en ny kraftfull 4-cylindrig dieselmotor i steg 3 utförande. Den uppfyller med god marginal de utsläppskrav som gäller för

Läs mer

ROTTNE f10b Komfort och funktion i världsklass! f 10 B

ROTTNE f10b Komfort och funktion i världsklass! f 10 B ROTTNE f10 B Komfort och funktion i världsklass! F10 B Ny skotarhytt Den nyutvecklade hytten har en mycket modern design där föraren verkligen sitter i centrum. De stora rutorna och den låga instrumentlinjen

Läs mer

ROTTNE f13s perfektion in i minsta detalj! f 13 S

ROTTNE f13s perfektion in i minsta detalj! f 13 S ROTTNE f13 S perfektion in i minsta detalj! F13 S Ny skotarhytt Den nyutvecklade hytten har en mycket modern design där föraren verkligen sitter i centrum. De stora rutorna och den låga instrumentlinjen

Läs mer

SKÖRDARE skogsmaskiner för rationellt skogsbruk

SKÖRDARE skogsmaskiner för rationellt skogsbruk skogsmaskiner för rationellt skogsbruk TRYGGHET OCH KVALITET hela vägen FIRST IN FOREST Skördarserien är den tveklöst största satsning ROTTNE INDUSTRI har gjort på ett enskilt modellprogram. Med H-serien

Läs mer

SKÖRDARE skogsmaskiner för rationellt skogsbruk

SKÖRDARE skogsmaskiner för rationellt skogsbruk SKÖRDARE skogsmaskiner för rationellt skogsbruk FIRST IN FOREST Egentligen startade vår historia redan i början av femtiotalet med att Börje Karlsson, grundaren till ROTTNE INDUSTRI AB, hjälpte sin far

Läs mer

ROTTNE f18 Komfort och Kapacitet i toppklass! f 1 8

ROTTNE f18 Komfort och Kapacitet i toppklass! f 1 8 ROTTNE f18 Komfort och kapacitet i toppklass! F18 Ny skotarhytt Den nyutvecklade hytten har en mycket modern design där föraren verkligen sitter i centrum. De stora rutorna och den låga instrumentlinjen

Läs mer

ROTTNE f15 perfektion in i minsta detalj!

ROTTNE f15 perfektion in i minsta detalj! ROTTNE f15 perfektion in i minsta detalj! F15 Ny skotarhytt Den nyutvecklade hytten har en mycket modern design där föraren verkligen sitter i centrum. De stora rutorna och den låga instrumentlinjen ger

Läs mer

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFI 50 Effektiv Profi 50 är en skogsmaskin som lämpar sig för varierande terränger. Skogsmaskinen går på ett obehindrat och skonsamt sätt även på mjuka marker. Tack vare en

Läs mer

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1270E/1470E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON Den avancerade tekniken i John Deeres E-serieskördare ger en mycket hög

Läs mer

INDIANER SOM INTE LÄMNAR FOTSPÅR I SKOGEN!

INDIANER SOM INTE LÄMNAR FOTSPÅR I SKOGEN! ENTRACON fokuserar på utveckling, tillverkning, försäljning och service av små och medelstora ekologiska skogsmaskiner, som lätt kan konverteras för fler användningsområden inom skogsbruket. Lågt marktryck,

Läs mer

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1070E/1170E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deeres nya skördare 1070E och 1170 E är både smidiga och högpresterande,

Läs mer

SKOTARE. skogsmaskiner för rationellt skogsbruk

SKOTARE. skogsmaskiner för rationellt skogsbruk skogsmaskiner för rationellt skogsbruk FIRST IN FOREST Egentligen startade vår historia redan i början av femtiotalet med att Börje Karlsson, grundaren till ROTTNE INDUSTRI AB, hjälpte sin far att köra

Läs mer

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen.

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen. Ombyggnad av elledning. Arbetet innebär resning av nya stolpar, montering av ledning med hjälp av lift samt nedmontering av gamla stolpar. VI VET HUR DIN VARDAG SER UT Linjearbete och kabelplöjning innebär

Läs mer

FR28 SKOTARE. För högkvalitativ gallring

FR28 SKOTARE. För högkvalitativ gallring FR28 SKOTARE För högkvalitativ gallring FR28 Skotare Sampo Rosenlew har svarat på kundernas förfrågan genom att utforma FR28 skotare som är optimerad för gallringsarbeten. Denna skotare, med en last kapacitet

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

I sitt rätta element.

I sitt rätta element. 0510-1 SE 1050H I sitt rätta element. Stabiliteten i längdled låter dig arbeta i kraftiga medlut också på full räckvidd. Förarmiljön är skön och ergonomisk med låg ljudnivå, behagligt klimat och suverän

Läs mer

Kompakta maskiner med stora egenskaper. För effektiv gallring och modern skogsvård med minsta möjliga miljöpåverkan.

Kompakta maskiner med stora egenskaper. För effektiv gallring och modern skogsvård med minsta möjliga miljöpåverkan. Malwa, i en helt Kompakta maskiner med stora egenskaper. För effektiv gallring och modern skogsvård med minsta möjliga miljöpåverkan. egen klass Malwa 560 Kombi är idealisk när du vill ha en beståndsgående

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT VI VET HUR DIN VARDAG SER UT I städer eller i miljöer med mycket trafik uppstår arbetssituationer där utrymmet är begränsat och tempot högt. Att snabbt och säkert kunna förflytta sig inom och mellan arbetsplatserna

Läs mer

SKOTARE. skogsmaskiner för rationellt skogsbruk

SKOTARE. skogsmaskiner för rationellt skogsbruk SKOTARE skogsmaskiner för rationellt skogsbruk FIRST IN FOREST Egentligen startade vår historia redan i början av femtiotalet med att Börje Karlsson, grundaren till ROTTNE INDUSTRI AB, hjälpte sin far

Läs mer

I sitt rätta element.

I sitt rätta element. 1105 SE 1050H I sitt rätta element. Stabiliteten i längdled låter dig arbeta i kraftiga medlut också på full räckvidd. Förarmiljön är skön och ergonomisk med låg ljudnivå, behagligt klimat och suverän

Läs mer

I sitt rätta element.

I sitt rätta element. 0510-1 SE 950F I sitt rätta element. Kraftiga mot- eller medlut klarar 950F lätt och säkert. Logiska, smidiga reglage och den starka motorns överskottskraft ger dig alltid full kontroll. Du kan välja till

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR

ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR En skördare för stora utmaningar Bäst i sitt slag För vidsträckta avverkningsplatser och stora träd krävs skogsmaskiner med oerhörd kraft och

Läs mer

GARANTERAD KRAFT OCH PONSSE BUFFALO

GARANTERAD KRAFT OCH PONSSE BUFFALO GARANTERAD KRAFT OCH KOMFORT PONSSE BUFFALO DEN NYA MÄSTAREN INOM SKOTNING Nya PONSSE Buffalo förser dig med en aldrig tidigare upplevd kraft och komfort oavsett om du arbetar med slutavverkning eller

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

Skotarna 1510E/1910E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skotarna 1510E/1910E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skotarna 1510E/1910E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON Den revolutionerande E-serien ger dig högre produktivitet än någonsin

Läs mer

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst X6020-30-40-50 (T3) McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst Power Management systemet har utvecklats för att vid behov automatiskt höja motorns vridmoment och effekt upp till 121 hk vid kraftuttagsarbete

Läs mer

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO EN OSTOPPBAR KRAFT DRAGKRAFT I ALL SLAGS TERRÄNG Utöver motoruppgraderingen ruvar 2015 års PONSSE Buffalo på en rad andra förbättringar. Vi har förbättrat

Läs mer

Huddig - ett verktyg för proffs

Huddig - ett verktyg för proffs 1260B service huddig 1260B Huddig - ett verktyg för proffs Huddig Telematik gör det möjligt för Huddigs servicetekniker och Huddigs auktoriserade servicelämnare att snabbt göra både diagnostik samt uppdateringar

Läs mer

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT VI VET HUR DIN VARDAG SER UT Extrema förhållanden och tidspress förekommer ofta vid järnvägsarbete. Det ställer höga krav på säkerhet och effektivitet. Arbete på järnväg kan innebära flera olika arbetsmoment.

Läs mer

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR NYA PONSSE BEAR KRAFT, PRODUKTIVITET OCH ARBETSGLÄDJE Helt nya PONSSE Bear är en sann skogens konung. Den representerar bästa tänkbara prestanda, produktivitet

Läs mer

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi Kraftfull, stabil OCH ergonomi PONSSE ergo PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ETT PAKET PONSSE Ergo är en mångsidig skördare för olika förhållanden och finns både som sex- och åttahjuling. Den kraftfulla

Läs mer

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw 360 sikt Med en optimalt placerad stol som kan flyttas i sidled, vinklade valsfästen och en sluttande huv har DD25B en branschledande runtomsikt. Oavsett om föraren

Läs mer

ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT

ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT SMIDIGHET OCH KRAFT FÖR KRÄVANDE FÖRHÅLLANDEN PONSSE Wisent är en kraftfull allround skotare, lämplig för en mängd uppgifter från gallring till föryngringsavverkning.

Läs mer

EFFEKTIVITET DU KAN LITA PÅ PONSSE ELEPHANT

EFFEKTIVITET DU KAN LITA PÅ PONSSE ELEPHANT EFFEKTIVITET DU KAN LITA PÅ PRODUKTIVITET UNDER UTMANANDE FÖRHÅLLANDEN Skotaren PONSSE Elephant bär laster med oöverträffad hastighet och effektivitet. Vridmomentet och dragkraften hos det här kraftpaketet

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

HR46 SKÖRDARE. Gallringsspecialisten

HR46 SKÖRDARE. Gallringsspecialisten HR46 SKÖRDARE Gallringsspecialisten Sampo-Rosenlew skogsmaskinens historia Sampo-Rosenlews grundare, industrirådet Timo Prihti, föddes på en bondgård under 1940-talet. Detta betyder att från barnsben var

Läs mer

PRODUKTIV FLEXIBILITET INOM AVVERKNING PONSSE BUFFALODUAL

PRODUKTIV FLEXIBILITET INOM AVVERKNING PONSSE BUFFALODUAL PRODUKTIV FLEXIBILITET INOM AVVERKNING KOMBIMASKINEN SOM TAR FLEXIBILITETEN TILL NÄSTA NIVÅ PONSSE BuffaloDual är en effektiv skördare och kraftfull skotare i ett till samma driftkostnader som för en enda

Läs mer

Skotarna 1110E/1210E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skotarna 1110E/1210E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skotarna 1110E/1210E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deere lanserar den nya, E-seriens medelstora skotare: 1110E och 1210E.

Läs mer

LOGSET GT skotare S I M P L Y B E T T E R

LOGSET GT skotare S I M P L Y B E T T E R LOGSET GT skotare 2 Pålitlig i alla terränger Logset GT skotarprogrammet är ett resultat av lång erfarenhet och kontinuerlig utveckling och innebär en bättre upplevelse. LOGSET GT skotare erbjuder bättre

Läs mer

HR46 SKÖRDARE. Gallringsspecialisten

HR46 SKÖRDARE. Gallringsspecialisten HR46 SKÖRDARE Gallringsspecialisten Sampo-Rosenlew skogsmaskinens historia Sampo-Rosenlews grundare, industrirådet Timo Prihti, föddes på en bondgård under 1940-talet. Detta betyder att från barnsben var

Läs mer

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO EN OSTOPPBAR KRAFT DRAGKRAFT I ALL SLAGS TERRÄNG Utöver uppgraderingen av motorn, döljer PONSSE Buffalo många fler förbättringar under ytan. Vi har förbättrat

Läs mer

PRODUKTKATALOG. skogsvagnar.com

PRODUKTKATALOG. skogsvagnar.com PRODUKTKATALOG skogsvagnar.com Företaget med stora öron Nordic Machine Systems levererar skogsmaskiner och diverse utrustning till skogsbruk, alltifrån traktordragna huggarvagnar till skördare och skotare.

Läs mer

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet FUN TO RIDE I kommer innovationen från vår passion att göra ATV-körandet bekvämt och roligt. Vi har byggt den mest innovativa ATV som du kommer att njuta av att åka på. Framtidens ATV har blivit utrustad,

Läs mer

PRESTANDA FÖR EN NY EPOK PONSSE ELK

PRESTANDA FÖR EN NY EPOK PONSSE ELK PRESTANDA FÖR EN NY EPOK PONSSE ELK DEN STARKASTE MASKINEN I SIN STORLEKSKLASS ERBJUDER PRESTANDA OCH SMIDIGHET Nya PONSSE Elk är nu ännu tydligare den mest produktiva skotaren i sin storleksklass. Markant

Läs mer

Stark och smidig SKÖRDARE. Suveränt miljö- och förarvänlig

Stark och smidig SKÖRDARE. Suveränt miljö- och förarvänlig SE 901 Stark och smidig 901 SKÖRDARE Suveränt miljö- och förarvänlig 901 Komatsu 901 tillhör vår senaste skördargeneration och har ett teknikförsprång som ger unika miljö-, arbetsmiljö- och produktionsfördelar.

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAVER

EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAVER EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAVER STABIL OCH SMIDIG ETT VERKLIGT KRAFTPAKET FÖR GALLRINGSPLATSER PONSSE Beaver är en tillförlitlig och mångsidig skördare från tät förstagallring till föryngringsavverkning.

Läs mer

SKÖRDARE FRÅN KLEN GALLRING TILL GROV SLUTAVVERKNING PREMIÄR FÖR NYA H8 D H21 D UPPDATERAD PÅ NÄRMARE 80 PUNKTER SPARA TID & PENGAR MED ROTTNE XPARTS

SKÖRDARE FRÅN KLEN GALLRING TILL GROV SLUTAVVERKNING PREMIÄR FÖR NYA H8 D H21 D UPPDATERAD PÅ NÄRMARE 80 PUNKTER SPARA TID & PENGAR MED ROTTNE XPARTS SKÖRDARE FRÅN KLEN GALLRING TILL GROV SLUTAVVERKNING PREMIÄR FÖR NYA H8 D H21 D UPPDATERAD PÅ NÄRMARE 80 PUNKTER SPARA TID & PENGAR MED ROTTNE XPARTS 1 Vår historia börjar på femtiotalet då Börje Karlsson,

Läs mer

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ET PAKET Mångsidiga och kraftfulla PONSSE Ergo har genomgått en omfattande uppgradering. Ännu mer produktiva, komfortabla

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

HR46x SKÖRDARE. Gallringsspecialisten

HR46x SKÖRDARE. Gallringsspecialisten HR46x SKÖRDARE Gallringsspecialisten Endast en ekonomiskt lönsam verksamhet har en framtid detsamma gäller skogen Skogen I skogsbruket är målet att maximera skogens produktion både volymmässigt och kvalitetsmässigt.

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

PRODUKTIV FLEXIBILITET INOM AVVERKNING PONSSE BUFFALODUAL

PRODUKTIV FLEXIBILITET INOM AVVERKNING PONSSE BUFFALODUAL PRODUKTIV FLEXIBILITET INOM AVVERKNING KOMBIMASKINEN SOM TAR FLEXIBILITETEN TILL NÄSTA NIVÅ PONSSE BuffaloDual är en effektiv skördare och kraftfull skotare i ett till samma driftkostnader som för en enda

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

Teknisk Specifikation

Teknisk Specifikation CityCat 2020 är en kompakt sopmaskin med mycket hög kapacitet, fantastisk förarmiljö och manöverbarhet utöver det vanliga och är därför inte enbart marknadsledande i Sverige utan i hela Europa. Teknisk

Läs mer

Vagnar och kranar för skog och entreprenad

Vagnar och kranar för skog och entreprenad Vagnar och kranar för skog och entreprenad Svensk kvalitetstillverk Vreten AB ning i mer än ett sekel Vretens skogsprodukter har blivit det naturliga valet för skogsbrukare som vill ha robusta vagnar och

Läs mer

KIOTI CK4010C CK4010CH

KIOTI CK4010C CK4010CH Nya CK 4010 CK4010C / CK4010CH KIOTI TRAKTOR KIOTI CK4010C CK4010CH Frontlastare Frontlastaren KL4010 är speciellt framtagen för CK4010 serien med fabriksmonterad joystick och hydraulventil för effektiv

Läs mer

SPd5 mät- och styrsystem

SPd5 mät- och styrsystem SPd5 mät- och styrsystem mät- och styrsystem SPd5Bucking är ett komplett mät- och styrsystem för styrning av avverkningsprocessen i en skogsskördare. SPd5Bucking är vårt mest avancerade system och har

Läs mer

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING UTNYTTJA KING SIZE FÖRDELAR TILL FULLO PONSSE BuffaloKing har en kraftfull K100+ kran, stor bärkraft, en effektiv Mercedes Benz motor och en robust

Läs mer

Skyddsbåge HYTT

Skyddsbåge HYTT GM 40-45-50-55 (T3) Skyddsbåge HYTT McCormick GM (T3) liten och kompakt genomtänkt och mångsidig g Den nya generationen Yanmar 3- och 4-cylindriga motorer ger hög prestanda, förbättrad bränsleeffektivitet,

Läs mer

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING UTNYTTJA KING SIZE FÖRDELAR TILL FULLO PONSSE BuffaloKing har en kraftfull K100+ kran, stor bärkraft, en effektiv Mercedes Benz motor och en robust

Läs mer

JCB din nya favorit

JCB din nya favorit JCB 457 - din nya favorit En ny maskin i maskinparken. För att göra det enkelt vill vi presentera en ny JCB 457 med bara några få bilder. Låt dina medarbetare ta del av denna nya fantastiska produkt från

Läs mer

HÖGSTA BETYG FÖR EFFEKTIVITET

HÖGSTA BETYG FÖR EFFEKTIVITET HÖGSTA BETYG FÖR EFFEKTIVITET PONSSE GAZELLE SMIDIGHET OCH KRAFT I ETT KOMPAKT PAKET PONSSE Gazelle är liten till storleken men stor när det gäller kraft. Lätt vikt och jämn viktfördelning kombineras med

Läs mer

Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28

Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28 Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 KUBOTA HJULLASTARE RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28 KRAFTFULL, SMIDIG OCH MÅNGSIDIG Kubota har utvecklat en ny serie midjestyrda hjullastare med

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ET PAKET Mångsidiga och kraftfulla PONSSE Ergo har genomgått en omfattande uppgradering. Ännu mer produktiva, komfortabla

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

Välkommen till Alstors värld

Välkommen till Alstors värld Välkommen till Alstors värld Först av allt vill jag tacka alla er, över 500 kunder som följt oss under de 15 år vi byggt Alstor. Det är tillsammans som vi, med er erfarenhet och vår kunskap, nu med stolthet

Läs mer

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT TransPro 70100 - Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE TRANSPRO 70100 TRANSPRO 70100 - SPRÄCKER DRÖMGRÄNSEN! För ett par

Läs mer

Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30

Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30 Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 KUBOTA HJULLASTARE RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30 KRAFTFULL, SMIDIG OCH MÅNGSIDIG Kubota har utvecklat en ny serie midjestyrda hjullastare med

Läs mer

JCB micro- mini-midi grävmaskiner. Viktklasser 0,9-8 ton

JCB micro- mini-midi grävmaskiner. Viktklasser 0,9-8 ton JCB micro- mini-midi grävmaskiner Viktklasser 0,9-8 ton Micro mini och midigrävmaskiner MICRO 8008 8016 8018 Arbetsvikt (ton) 0,95 Effekt (kw) 9,5 Grävdjup (m) 1,7 Arbetsvikt (ton)) 1,59 Effekt (kw) 14,2

Läs mer

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 Mångsidig grävmaskin med anpassningsbar bredd för effektiv användning

Läs mer

SKÖRDARAGGREGAT SKOGSTEKNOLOGISK TOTALKOMPETENS

SKÖRDARAGGREGAT SKOGSTEKNOLOGISK TOTALKOMPETENS SKÖRDARAGGREGAT SKGSTEKNLGISK TTALKMPETENS 1 SKÖRDARAGGREGAT 16RH 16RHS 18RH 18RHS SKÖRDAR TEKNLGISK AUKTRITET ÖVERLÄGSEN SLITSTYRKA CH UTRUSTNING Keslas långa erfarenhet av skogsteknologi har gett företaget

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhästen - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI

Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI 1 Teknik i framkant under 30 år Mowikranen har egenskaper som ingen annan skogskran har Din - det finns ju bara ett original. bäste Tillsammans med Mowis

Läs mer

-ett stort litet aggregat

-ett stort litet aggregat -ett stort litet aggregat - Låg Friktion 1. Proportionellt vinklade matarhjul innebär att när aggregatet är fullt öppet, dvs vid max trädstorlek, har också matarhjulen mest vinkel och bärkraft mot stammen.

Läs mer

(T3) C-MAX

(T3) C-MAX 80-90-100-110 (T3) C-MAX C-MAX (T3), så effektivt så enkelt, McCormick C-Max (T3) är modellserien som erbjuder ett nytt alternativ av ekonomisk funktionalitet i McCormicks modellprogram. Med effektområde

Läs mer

NX Serien TRAKTORER FRåN KIOTI

NX Serien TRAKTORER FRåN KIOTI NX Serien traktorer från Kioti traktor NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Ny avancerad TEKNIK Modern och elegant Kioti-design Kiotis nya, moderna och elegant utformade motorhuv ger snabb och bekväm åtkomst

Läs mer

Wille - en stark finne

Wille - en stark finne Willes Fyra Årstider SVE 10/2009 Wille - en stark finne Vilakone Oy är den ledande tillverkaren av redskapsbärare och redskap i Norden. Utvecklingen av Wille-redskapsbärare startade på 1970-talet och dagens

Läs mer

T5522 Teleskoplastare

T5522 Teleskoplastare T5522 Teleskoplastare Tekniska data Motordata Tillverkare Perkins Motortyp (tillval) 404D-22 (404F-22T) Cylinderantal 4 Effekt (max.) /tillval 36.3/ 44,7 ( 49 / 61 ) kw (HP) vid (max.) 2,8 varv/min Cylindervolym

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhesten - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

HYPRO 755. NYHET! Hypro Fällgrip FG45 finns nu även i utförandet energigrip som gör det möjligt att kapa buskage och upp till 35 cm grova stammar!

HYPRO 755. NYHET! Hypro Fällgrip FG45 finns nu även i utförandet energigrip som gör det möjligt att kapa buskage och upp till 35 cm grova stammar! HYPRO 755 NYHET! Hypro Fällgrip FG45 finns nu även i utförandet energigrip som gör det möjligt att kapa buskage och upp till 35 cm grova stammar! FG45 HYPRO 755 hjulburen En hjulburen 755 belastar inte

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

VOLVO HJULLASTARE L90D L120 D

VOLVO HJULLASTARE L90D L120 D VOLVO HJULLASTARE L90D L120 D Kompromisslös teknik i varierande arbetsområden Varför välja när du nu kan få både och? Volvo har med den nya D-serien lyckats med konstycket att kombinera kravet på kapacitet

Läs mer

den också lätt, kompakt och tyst.

den också lätt, kompakt och tyst. Skotare 750F グリルガード Gremo 750F är en liten skotare med fokus på komfort och låg egenvikt. Med den höga komforten och den höga driftsäkerheten blir all typ av gallring lönsam för dig som användare. Denna

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE FOX

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE FOX SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE FOX PONSSE FOX - EN SKÖRDARE FÖR NOGGRANN GALLRING OCH MJUK MARK PONSSE Fox-skördaren är en bränslesnål och effektiv kombination av toppmodern teknik och tillförlitliga

Läs mer

AL275 AL350 AL440 KOMPAKTA HJULLASTARE. AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg. 61,2 kw (82,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 35,9 kw (48,1 Hk)

AL275 AL350 AL440 KOMPAKTA HJULLASTARE. AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg. 61,2 kw (82,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 35,9 kw (48,1 Hk) AL275 AL350 AL440 AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg Motoreffekt 35,9 kw (48,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 61,2 kw (82,1 Hk) Skopkapacitet 0,65-1,00 m 3 0,80-1,20 m 3 1,00-1,55 m 3 KOMPAKTA

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

SKOTARE. skogsmaskiner för rationellt skogsbruk

SKOTARE. skogsmaskiner för rationellt skogsbruk SKOTARE skogsmaskiner för rationellt skogsbruk FIRST IN FOREST Egentligen startade vår historia redan i början av femtiotalet med att Börje Karlsson, grundaren till ROTTNE INDUSTRI AB, hjälpte sin far

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

Komponenter för hydraulisk utrustning. Allmänt. Åtgärder före start av nytt hydraulsystem

Komponenter för hydraulisk utrustning. Allmänt. Åtgärder före start av nytt hydraulsystem Allmänt Allmänt Det finns möjlighet att beställa komponenter från fabrik för att driva hydraulisk utrustning. Följande komponenter finns tillgängliga: Reglage Hydrauloljetank med tryckbegränsningsventil

Läs mer

Snabblåssystemet som gör din lastbil lönsammare

Snabblåssystemet som gör din lastbil lönsammare Snabblåssystemet som gör din lastbil lönsammare Utnyttja vagnparken maximalt med Laxo Låt två bilar arbeta för tre! har möjlighet att få fler körningar, vilket gör att vagnparken utnyttjas fullt ut. 2.

Läs mer

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN VÅR NYA MC 130 - EN SOPMASKIN FÖR ALLA När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina

Läs mer

2080 Hjullastare. Tekniska data. Motordata Standard. Motortyp 404D-22 Cylinderantal 4. www.weidemann.de 17.04.2015 Sida: 1 / 9

2080 Hjullastare. Tekniska data. Motordata Standard. Motortyp 404D-22 Cylinderantal 4. www.weidemann.de 17.04.2015 Sida: 1 / 9 2080 Hjullastare Tekniska data Motordata Standard Tillverkare Perkins Motortyp 404D-22 Cylinderantal 4 Effekt (max.) 36,3 (50*) kw (HP) vid (max.) 2,8 varv/min Cylindervolym 2,216 cm³ Kylning Vatten www.weidemann.de

Läs mer

OQTR PRO DEN INTELLIGENTA TILTROTATORN

OQTR PRO DEN INTELLIGENTA TILTROTATORN OQTR PRO DEN INTELLIGENTA TILTROTATORN WWW.OILQUICK.COM OQTR PRO Line Världens mest avancerade, säkra och effektiva tiltrotatorsystem. OQTR PRO Line är samlingsbegreppet på OilQuicks nya program av säkra,

Läs mer