Jag gillar utmaningar. Jag gillar att göra det som först verkar omöjligt möjligt.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Jag gillar utmaningar. Jag gillar att göra det som först verkar omöjligt möjligt."

Transkript

1 Pernilla Eriksson ADRESS Kungsbäcksvägen GÄVLE MOBIL pernilla@byilo.se FÖDELSEÅR 1969 CIVILSTÅND Sambo Utveckla. Förändra. Göra nytt. En marknad. Ett företag. Eller kanske t o m en bransch. Och leder verksamheten som gör det. Mål. Använder mina styrkor - att greppa komplexa situationer, ta fram begripliga strategier, för att sen leda verksamheten igenom ett professionellt genomförande. Utnyttjar mina erfarenheter inom styrelsearbete, ledningsgrupper och förändringsledning. Jag gillar utmaningar. Jag gillar att göra det som först verkar omöjligt möjligt. Jag har ett tydligt och aktivt ledarskap och som bottnar starkt i mina grundvärderingar; respekt för människan och ett professionellt genomförande. Jag är en aktiv kraft i min ledningsgrupp, med en stor förståelse för samtliga processer/delar i en verksamhet. Jag. Jag är analytisk och strategisk. Jag ser såväl miljarden som den enskilda enkronan. Jag har ett affärs- och helhetsperspektiv i mina utföranden. Jag har en bred utbildning med såväl teknik, ekonomi och marknadsföring. 1.

2 De åren. Jag är för närvarande VD på Donald Davies & Partners AB. Ett företag med en omsättning på ca 100 miljoner och som tillhandahåller erfarna specialister med beprövade metoder, för ledande roller i medelstora och stora projekt och program. Jag har startat by ilo AB. Ett idé och konceptföretag som redan från dag ett har jobbat med varumärken av världsklass. Eller vad sägs t ex om Pippi Långstrump, en alldeles särskilt märklig flicka. Jag sitter för närvarande i styrelsen för Länsförsäkringar Gävleborg och har haft ett antal styrelseuppdrag inom Sandvik koncernen och innan jag axlade VD-rollen inom Donald Davies & Partners AB satt jag även i deras styrelse. Jag har varit med i företagsledningen för Sandvik Coromant, ett av världens mest framgångsrika verkstadsföretag och ett produktbolag inom Sandvik-koncernen. Där deltog jag bl a i framtagande av en ny företagsstrategi och en ny affärsprocess. Jag har utvecklat såväl organisationen som marknadsföringen Sandvik Coromant, till att bli i nivå med bolagets sofistikerade sätt att utveckla produkter och bedriva försäljning. Världsklass. Detta genom att genomföra ett generations- och kompetensskifte i marknadsföringsorganisationen och samtidigt ansvarat för att ta fram och framgångsrikt lansera ett nytt globalt marknadsföringskoncept på 60 marknader runt om i världen för företaget. 2.

3 De anställningarna. VD, Donald Davies & Partners AB, Uppsala, Fr o m årsskiftet 2012 så är jag VD för Donald Davies & Partners AB. Företaget omsätter ca 100 msek och är ett 70-tal erfarna partners med specialistkunskaper inom verksamhetsutveckling och ledande roller i medelstora/stora projekt och program. Alla partners är anställda i sina egna bolag men har genom s k exklusiva partneravtal förbundit sig att endast verka genom Donald Davies & Partners. På så sätt får man som partner "det bästa av två världar", dvs behålla friheten som egen företagare samtidigt som man får tillgång till de fördelar som ett etablerat varumärke och en anställning medför. Våra kunder är t ex Folksam, Fortum, Lantmäteriet, Sandvik, SEB, Försvarsverket, Bankernas Automatbolag, SAAB Aero, Transportstyrelsen. Grundare och VD, by ilo AB, Stockholm, by ilo AB är ett relativt nystartat idé och konceptföretag för starka varumärken. Vi jobbar med såväl uppdrag där vi endast är ett bollplank, som uppdrag att ta fram hela konceptet och genomföra dessa. Vilket vi har gjort för Pippi Långstrump Ett äventyr på is, som är en familjemusikal på is och en ny och alldeles särskilt märkvärdig sak som hade världspremiär i Sverige i april Förutom Pippi så jobbar vi även med företag såsom Anna PS, Diiza Fashion och Saltkråkan AB. Kommunikationsdirektör, Sandvik Coromant, Sandviken, Jag var ansvarig för extern- och intern kommunikation globalt på både strategisk och operativ nivå. Jag satt med i företagsledningen för Sandvik Coromant, ett ytterst lönsamt produktområde inom Sandvik-koncernen med en omsättning på ca 14 miljarder kronor. Jag säkrade att varumärket och marknadsföringen gick hand-i-hand med företagets övergripande affärsstrategi och lyfte även bolagets interna kommunikation för att passa dagens utmaningar och storlek på företaget. Marknadskommuniktionschef, Sandvik Coromant, Sandviken, Ansvarig för den globala marknadskommunikationen, samt operativ chef för marknads-kommunikationsavdelningen på huvudkontoret. En avdelning med ca 45 medarbetare, som inkluderade en in-house byrå för produktion av allt globalt material. Jag genomförde ett större förändringsprogram inom avdelningen. Programmet innefattade personalrationaliseringar, generationsväxling och ut- och infasning av nya kompetensområden. Samtidigt ansvarade jag för få företagets marknadsföring upp till samma nivå som bolagets framgångsrika produktutveckling och försäljning. Ett ansvar som resulterade i ett helt nytt globalt marknadsföringskoncept. Referenser lämnas på begäran. 3.

4 Styrelseledamot Länsförsäkringar Gävleborg, Länsförsäkringar Gävleborg är ett av 23 kundägda, lokala och självständiga försäkringsbolag inom länsförsäkringsgruppen. Hela verksamheten, ledningen och styrelsen finns i Gävleborgs län. Min roll i styrelsen är såväl att dela med mig av min erfarenhet inom olika typer av verksamhetsutveckling som med min varumärkeskunskap. Styrelseledamot Donald Davies & Partners, Uppsala, Sverige Min roll i styrelsen, innan jag tog över som VD, var att verka som en extern kraft i styrelsen och samtidigt bidra med min kompetens inom marknadsföring och affärsutveckling. Styrelseordförande Sandvik Coromant Benelux, Bryssel, Belgien Företaget är ett dotterbolag till Sandvik Coromant med Benelux-länderna som marknad, med en omsättning på ca 250 msek. Min roll var främst att stötta dotterbolagschefen i sitt ledarskap, i implementering av den marknad- och säljplanen, samt ge insikt i den globala affären. Några av utmaningarna var en vikande marknad och en ny men inte riktigt samspelt ledningsgrupp, Styrelseordförande Sandvik Coromant South Africa Ltd, Johannesburg, Sydafrika Företaget är dotterbolag till Sandvik Coromant med Sydafrika och kring liggande Afrikanska stater som marknad och med en omsättning på ca 50 msek. Min roll var främst att stötta dotterbolagschefen i sitt ledarskap, i implementering av marknadoch säljplanen och ge insikt i den globala affären. En av utmaningarna var distansen till övriga marknader och till moderbolaget i Sverige. Styrelseledamot Teeness A/S, Trondheim, Norge En norskt företag som tillverkar vibrationsdämpande verktyg och med en omsättning på ca 250 msek. Bolaget är världsledande inom sin bransch och har hela världen som marknad förvärvades bolaget av Sandvik Coromant. Min roll i styrelsen var, som representant för de nya ägarna, att stötta VDn i integrationsprocessen. De styrelseuppdragen. Referenser lämnas på begäran. 4.

5 De tidigare erfarenheterna. ANSTÄLLNINGAR Business intelligence analytiker, Sandvik Cormant, Sandviken. Byggde upp Sandvik Coromants Business Intelligence organisation inkl. sättet att jobba på och arbetsmetoder för analyser. Mycket som jag etablerade ligger fortfarande idag till grund för företagets affärsutvecklingsverksamhet. Investor Relations, Sandvik AB, Sandviken. Arbetade med att koordinera och presentera finansiell information till kapitalmarknaden. Genomförde s k road shows med koncernledningen och presenterade Sandviks affär för finansanalytiker och investerare. Fokuserade även mycket på att presentera företaget för de nya Etniska fonderna på kapitalmarknaden som blev allt viktigare inom kapitalmarknaden under den här tiden. Marknadschef Knivstål, Sandvik Steel, Sandviken. Marknadschef för knivstål inom Banddivision på Sandvik Steel med personal- och säljansvar för omsättning på 300 msek. Marknadskoordinator, Sandvik Steel. Sandviken. Marknadskoordinator med fokus på verksamhetsutveckling, Business Intelligence och Internet marknadsföring. Ansvarade för uppbyggnad, utveckling och uppsättning av en global webbsajt, samt byggde upp en Business Intelligence organisation för divisionen. Offert- och orderansvarig Sågstål, Sandvik Steel, Sandviken. Order- och offertansvarig för produktområdet Träbandsågstål inom Banddivisionen på Sandvik Steel. Placerade och supporterade order från förfrågan till leverans. Genomförde en större marknadsanalys i Sydamerika som resulterade i en ny försäljningsorganisation och en ny logistisk lösning för produktionen av Träbandsågstål i den Sydamerikanska regionen. Marknadsassistent, Skogsjan AB, Österfärnebo, Var marknadsassistent och allt-i-allo på familjeföretaget Skogsjan AB. Företaget tillverkade skogsmaskiner och stod för innovationer som förändrade hela skogsbranschen, t ex Engreppsskördaren. Företaget såldes sedan till Caterpillar Inc. USA STYRELSEUPPDRAG Styrelseledamot Swedbank Gävleborg, Gävle, Sverige Styrelseledamot Högbo Golfklubb, Sandviken, Sverige Styrelseordförande Sandviks kvinnliga nätverk, Sverige UTBILDNING Ekonomiingenjör, 120 p, Högskolan Gävle KURSER Styrelsekraft, Sandvik Senior Executive Program, IMD Business School Switzerland TIO 56 (IFL) ledarskapsutbildning Marknadskommunikationsplan Sandvik Coromant ledarskapsprogram SGL - Sandviks grundläggande ledarskapsutbildning Business intelligence management Styrelsearbete i aktiebolag Finansiell analys (IFL) Certifierad business intelligence analytiker Projektledning Pågår x 5 dagar x 9 dagar dagar x 3 dagar dagar dagar dagar dagar dagar dagar 5.

Curriculum Vitae S u s a n n e B r u c e

Curriculum Vitae S u s a n n e B r u c e Vad kan jag bidra med- personlig idé Min drivkraft är en stark vilja att utveckla och leda ett företags organisation till resultat utöver det vanliga. Jag gillar att tänka i nya banor framför allt på kundsidan.

Läs mer

Lena Cedhagen. 411 25 Göteborg +46 725 341144. Resultatinriktad och driven ledare med internationell erfarenhet och bredd.

Lena Cedhagen. 411 25 Göteborg +46 725 341144. Resultatinriktad och driven ledare med internationell erfarenhet och bredd. CV 640213 Lena Cedhagen Karl Gustavsgatan 7 A 411 25 Göteborg +46 725 341144 lena.cedhagen@gmail.com Profil Resultatinriktad och driven ledare med internationell erfarenhet och bredd. Kompetenser Ledarskap,

Läs mer

Jan Lillieborg. Badhusvägen 11 165 72 Hässelby. Mob 0768 123441

Jan Lillieborg. Badhusvägen 11 165 72 Hässelby. Mob 0768 123441 Jan Lillieborg Badhusvägen 11 165 72 Hässelby Mob 0768 123441 @ adress jan.lillieborg@origoab.se (Origo Företagsutveckling AB) @ adress jan.lillieborg@telia.com PROFIL Jan Lillieborg, en senior ledare

Läs mer

Huvudsaklig sysselsättning: Chief Investment Officer, Nobelstiftelsen.

Huvudsaklig sysselsättning: Chief Investment Officer, Nobelstiftelsen. LEDNINGSORGAN ÖSTGÖTA BRANDSTODSBOLAG KAPITALFÖRVALTNING AB STYRELSE GUSTAV KARNER Födelseår: 1967. Post i styrelsen: Ordförande. Invald: 2007. Huvudsaklig utbildning: Civ.ing. samt Civ.ek. Huvudsaklig

Läs mer

Huvudsaklig sysselsättning: Chief Investment Officer, Nobelstiftelsen.

Huvudsaklig sysselsättning: Chief Investment Officer, Nobelstiftelsen. LEDNINGSORGAN ÖSTGÖTA BRANDSTODSBOLAG KAPITALFÖRVALTNING AB STYRELSE GUSTAV KARNER Födelseår: 1967. Post i styrelsen: Ordförande. Invald: 2007. Huvudsaklig utbildning: Civ.ek. samt Civ.ing. Huvudsaklig

Läs mer

Främsta kompetenser och erfarenheter

Främsta kompetenser och erfarenheter Främsta kompetenser och erfarenheter Som företagsledare har jag gedigen erfarenhet av att utveckla och leda framförallt professionella organisationer. Jag är van vid att arbeta både strategiskt och i pragmatisk

Läs mer

NORAB. De mjuka värdena måste du testa. Välkommen att upptäcka ett komplett sprängämnesföretag! Introduktion från Norabs hemsida

NORAB. De mjuka värdena måste du testa. Välkommen att upptäcka ett komplett sprängämnesföretag! Introduktion från Norabs hemsida De mjuka värdena måste du testa. Välkommen att upptäcka ett komplett sprängämnesföretag! Introduktion från Norabs hemsida NORAB Från berg till småsten Under drygt 20 år har vi på Norab samlat kunskap och

Läs mer

HR & Kommunikationschef

HR & Kommunikationschef Befattningsbeskrivning: HR & Kommunikationschef April 2018 Setterwalls Advokatbyrå Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt

Läs mer

Affärstillväxt. Ett utvecklingsprogram för företagsledningar i små och medelstora företag.

Affärstillväxt. Ett utvecklingsprogram för företagsledningar i små och medelstora företag. Affärstillväxt Ett utvecklingsprogram för företagsledningar i små och medelstora företag. Bakgrund Norra Sveriges näringsliv består till största delen av några stora basindustri företag och offentliga

Läs mer

Stockholm 1999-06-21. Pressmeddelande. Trygg-Hansa Sak säljs till Codan. Överenskommelsen innebär i korthet:

Stockholm 1999-06-21. Pressmeddelande. Trygg-Hansa Sak säljs till Codan. Överenskommelsen innebär i korthet: Stockholm 1999-06-21 Pressmeddelande Trygg-Hansa Sak säljs till Codan SEB expanderar kraftigt i Danmark SEB har idag undertecknat en överenskommelse med danska Codan, och dess moderbolag brittiska Royal

Läs mer

Kerstin Borglin Tantogatan 47, Stockholm Tel: 076 8333983 E-mail: iks.borglin@gmail.com

Kerstin Borglin Tantogatan 47, Stockholm Tel: 076 8333983 E-mail: iks.borglin@gmail.com CV Kerstin Borglin Tantogatan 47, Stockholm Tel: 076 8333983 E-mail: iks.borglin@gmail.com Karriärmål Mitt mål är att i kunna utnyttja alla de erfarenheter jag har för att ytterligare bygga verksamheter,

Läs mer

Hur tjänar man pengar på sina uppfinningar?

Hur tjänar man pengar på sina uppfinningar? Ledarskap Affärsutveckling Affärsjuridik Hur tjänar man pengar på sina uppfinningar? Företagarförbundet 2007-05-21 Vilka är vi på B-Open Nordic? Vi hjälper företag inom ledarskap, affärsutveckling och

Läs mer

SBL Företagsledning. för bygg och fastighet

SBL Företagsledning. för bygg och fastighet SBL Företagsledning för bygg och fastighet SBL FörETagSLEdning FÖr bygg och fastighet Företagsledningsprogram med fokus på utmaningar inom bygg- och fastighetssektorn Vår utgångspunkt är att utveckla ditt

Läs mer

H E L S I N G F O R S

H E L S I N G F O R S Företagsledning FörETagSLEDning Helhetsperspektiv på företaget och chefskapet. Är du redo att på allvar utmana dig själv, att ifrågasätta det du tar för givet, att se nya perspektiv, bygga ny kunskap och

Läs mer

I samband med att Swedbank tog över Folksams kapitalförvaltning så fick Folksam ta över den framtida sakförsäkringsaffären.

I samband med att Swedbank tog över Folksams kapitalförvaltning så fick Folksam ta över den framtida sakförsäkringsaffären. Tre Kronor verkar utan att synas Den här artikeln ska vare sig handla om något ishockeylag eller om en såpopera på TV, utan om ett framgångsrikt försäkringsbolag som verkar i det tysta. I White Label -branschen

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. Octagon Development är ett. konsultbolag med fokus. arbeta med företagsledare,

FÖRETAGSPRESENTATION. Octagon Development är ett. konsultbolag med fokus. arbeta med företagsledare, Octagon Development är ett konsultbolag med fokus på att arbeta med företagsledare, styrelse eller ledningsgrupper. Vi kan under kort eller lång tid verka i företag som en resurs, antingen i en vakant

Läs mer

Presentation ALMI Halland Fisnik Nepola, Mobiltelefon

Presentation ALMI Halland Fisnik Nepola, Mobiltelefon Presentation ALMI Halland Fisnik Nepola, Mobiltelefon 072-516 38 04 fisnik.nepola@almi.se Om Almi Uppdrag att utveckla och finansiera små och medelstora företag och därigenom bidra till hållbar tillväxt.

Läs mer

Sandvik Sandvik Group Presentation 2003, sid 1

Sandvik Sandvik Group Presentation 2003, sid 1 Sandvik 2003! Fakturering ca 50 000 MSEK! 37 000 anställda i 130 länder! Produkter med stort FoU-innehåll och hög förädlingsgrad! Världsledande inom utvalda områden! Styrelseordförande: Clas Åke Hedström!

Läs mer

Nu kan du ta plats i vår högsta ledning.

Nu kan du ta plats i vår högsta ledning. Nu kan du ta plats i vår högsta ledning. Har du någon gång tänkt att du skulle vilja vara med och bestämma hur det går till i bank- och försäkringsbranschen? Nu är det möjligt. KUNDERNA Alla kunder äger

Läs mer

Swedish Match Company presentation Company presentation 2013. Swedish Match. Företagspresentation

Swedish Match Company presentation Company presentation 2013. Swedish Match. Företagspresentation Swedish Match Company presentation Company presentation 2013 Company Swedish Match presentation Företagspresentation 2012 Swedish Match vilka vi är, vad gör vi Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer

Läs mer

InfoCast AB (publ) Delårsrapport januari - september 1999

InfoCast AB (publ) Delårsrapport januari - september 1999 1 InfoCast AB (publ) Delårsrapport januari - september 1999 Koncernens nettoomsättning uppgick under perioden till 9,3 MSEK (16,7), en minskning med 44 % jämfört med samma period 1998. Koncernens resultatet

Läs mer

Omsättningsrekord och tillväxtsatsningar

Omsättningsrekord och tillväxtsatsningar Omsättningsrekord och tillväxtsatsningar 2 Sven Uthorn VD och koncernchef Harriet Piscator CFO Highlights, andra kvartalet 2017 Tillväxtsatsningar Marknaden och B3IT Finansiell utveckling, januari-juni

Läs mer

Executive Leadership Program by Media Evolution. Att leda ett avancerat tjänsteföretag inom mediebranscherna med fokus på lönsamhet och tillväxt.

Executive Leadership Program by Media Evolution. Att leda ett avancerat tjänsteföretag inom mediebranscherna med fokus på lönsamhet och tillväxt. Executive Leadership Program by Media Evolution Att leda ett avancerat tjänsteföretag inom mediebranscherna med fokus på lönsamhet och tillväxt. Media Evolutions uppdrag är att verka för tillväxt i mediebranschen

Läs mer

KONSULTPROFIL. Irene Ström

KONSULTPROFIL. Irene Ström KONSULTPROFIL Irene Ström Med fokus på Liv & Pension och med stor entusiasm kring detta driver jag uppdrag hos mina kunder. Mina projekt kännetecknas av arbetslust, energi och möten mellan människor. Min

Läs mer

DR SANNAS NU OCH FRAMÅT

DR SANNAS NU OCH FRAMÅT DR SANNAS NU OCH FRAMÅT Grundare & Styrelseordföranden i Dr Sannas Sweden AB har ordet Jag är väldigt glad och tacksam för det vi har byggt upp tillsamman med Dr Sannas AB för mitt mål är att förena kunskap

Läs mer

FRÅGOR TILL STYRELSEPROFFS UTBILDNING I AKTIVT STYRELSEARBETE

FRÅGOR TILL STYRELSEPROFFS UTBILDNING I AKTIVT STYRELSEARBETE FRÅGOR TILL STYRELSEPROFFS UTBILDNING I AKTIVT STYRELSEARBETE 1 (7) Introduktionsfrågor SP 1. Berätta lite kort om dig själv och din bakgrund. 2. Vad fick dig att börja med styrelsearbete? 3. Inom vilka

Läs mer

Uppdragsbeskrivning. för rollen som

Uppdragsbeskrivning. för rollen som Uppdragsbeskrivning för rollen som VD Välkommen till FDT 04/09 2015 EEL-koncernen, i vilken bland annat kedjorna ELON, Elkedjan samt Euronics Norge verkar, satsar stort i Luleå. Under det senaste året

Läs mer

Yrkeserfarenhet. lars@bjarnemark.se 0708-78 40 70 bjarnemark.se

Yrkeserfarenhet. lars@bjarnemark.se 0708-78 40 70 bjarnemark.se Yrkeserfarenhet 2012 - S Bjarnemark AB Egen konsultverksamhet, interim management Egen konsultverksamhet inom interim management. Styrelseordförande i Stureplanskliniken. 2010 2012 Stockholms Regiondjursjukhus/Djursjukhusgruppen

Läs mer

AFFÄRSPROGRAM FÖR INDIVIDER OCH FÖRETAG

AFFÄRSPROGRAM FÖR INDIVIDER OCH FÖRETAG PROGRAMUTBUD AFFÄRSPROGRAM FÖR INDIVIDER OCH FÖRETAG BUSINESS IN PROGRESS IHM MANAGEMENT IS DOING THINGS RIGHT, LEADERSHIP IS DOING THE RIGHT THINGS. PETER DRUCKER IHM School in Progress IHM verkar mitt

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2007. Första kvartalet 2007

DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2007. Första kvartalet 2007 Gunnebo den 24 april 2007 DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2007 Första kvartalet 2007 Orderingången ökade med 8% till 528 MSEK (491) - organisk tillväxt för jämförbara enheter 11% Nettoomsättningen ökade med

Läs mer

Årsstämma 2013 VD:s anförande Per Lindberg, VD & Koncernchef

Årsstämma 2013 VD:s anförande Per Lindberg, VD & Koncernchef Årsstämma 2013 VD:s anförande Per Lindberg, VD & Koncernchef NYEMISSIONEN VISAR TYDLIGA RESULTAT VI SKAPAR STORT INTRESSE OCH FÖRTROENDE Nyemissionen tillförde cirka MSEK 1 996 Starkt stöd från aktieägare

Läs mer

ATT VILJA MEN INTE KUNNA Perspektiv på Facitkrisen Tom Petersson

ATT VILJA MEN INTE KUNNA Perspektiv på Facitkrisen Tom Petersson ATT VILJA MEN INTE KUNNA Perspektiv på Facitkrisen Tom Petersson Brukskultur Åtvidaberg 2004 Att vilja men inte kunna Perspektiv på Facitkrisen Tom Petersson De första dagarna i oktober 1971 publicerade

Läs mer

SKANDIAS POLICY OM ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE (HÅLLBARHET)

SKANDIAS POLICY OM ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE (HÅLLBARHET) Klassificering Sida Publik 1/8 Skandias Bolagsmanual Regelverkstyp Policy Livförsäkringsbolaget Skandia, ömsesidigt Nr 1.02 SKANDIAS POLICY OM ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE (HÅLLBARHET) Beslutad av Styrelsen

Läs mer

VD kommentar till kvartal tre rapport

VD kommentar till kvartal tre rapport VD kommentar till kvartal tre rapport INEV Studios inleder kraftfull expansion Förvärvet av Tourn Media i juni 2014 har varit en bra affär för INEV Studios. Tourn Media är en marknadsplats för content

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AoSu - AFFÄRS- OCH SÄLJUTVECKLING AB. AoSu är ett konsultföretag som tillsammans med sina kunder. Innehåll

VÄLKOMMEN TILL AoSu - AFFÄRS- OCH SÄLJUTVECKLING AB. AoSu är ett konsultföretag som tillsammans med sina kunder. Innehåll sid 1/9 VÄLKOMMEN TILL AoSu - AFFÄRS- OCH SÄLJUTVECKLING AB AoSu är ett konsultföretag som tillsammans med sina kunder identifierar och tydliggör förbättringsbehov samt planerar, genomför och följer upp

Läs mer

Vi genomför företagsöverlåtelser. på global räckvidd, industriell förståelse och värdeskapande analys.

Vi genomför företagsöverlåtelser. på global räckvidd, industriell förståelse och värdeskapande analys. Vi genomför företagsöverlåtelser baserat på global räckvidd, industriell förståelse och värdeskapande analys. Förmågan att träffa rätt För oss på Avantus är det viktigt med personlig rådgivning, kom binerat

Läs mer

Bokslutskommunikén har inte varit föremål för granskning av bolagets revisor. Antalet utestående aktier 31 december 2007 var 5.057.

Bokslutskommunikén har inte varit föremål för granskning av bolagets revisor. Antalet utestående aktier 31 december 2007 var 5.057. AGELLIS Group AB (publ.) Bokslutskommuniké januari-december 2007 Koncernens nettoomsättning för perioden uppgick till 14,8 (15,3) MSEK och för fjärde kvartalet till 3,1 (7,1) Resultatet för perioden uppgick

Läs mer

Swedencare Bolagspresentation

Swedencare Bolagspresentation Swedencare Bolagspresentation SWEDENCARE EVENTUELL NOTERING PÅ FIRST NORTH Swedencare AB ( Swedencare eller Bolaget ) utvecklar, marknadsför och säljer premiumprodukter inom hälsa på den globala husdjursmarknaden

Läs mer

Certified Business Architect. Nu efterfrågas affärsarkitekterna

Certified Business Architect. Nu efterfrågas affärsarkitekterna CCordial Business Education Utbildningar i modern affärsutveckling Certified Business Architect Nu efterfrågas affärsarkitekterna Kombon Linus och Björn-Erik är oslagbar, deras erfarenhet och engagemang

Läs mer

TECKNINGSERBJUDANDE gällande. WizzCom 3D Productions AB (WizzCom)

TECKNINGSERBJUDANDE gällande. WizzCom 3D Productions AB (WizzCom) TECKNINGSERBJUDANDE gällande WizzCom 3D Productions AB (WizzCom) WizzCom är specialister på produktion av "verklig tredimensionell film där budskapet kan ses i 3D utan särskilda 3D-glasögon! WizzCom vänder

Läs mer

Har Du vad som krävs?

Har Du vad som krävs? Har Du vad som krävs? UTBILDNINGAR 2012 Väx med DITT FÖRETAG Styrelse och vd är företagets ledande organ som måste ha siktet inställt på framtiden och företagets mål och visioner. I ett mindre företag

Läs mer

ATT LEDA OCH DRIVA DIGITALA PROJEKT OCH TEAM. Skräddarsytt utbildningsprogram för Nätverket Pirayas medlemmar från Hyper Island

ATT LEDA OCH DRIVA DIGITALA PROJEKT OCH TEAM. Skräddarsytt utbildningsprogram för Nätverket Pirayas medlemmar från Hyper Island ATT LEDA OCH DRIVA DIGITALA PROJEKT OCH TEAM Skräddarsytt utbildningsprogram för Nätverket Pirayas medlemmar från Hyper Island HYPER ISLAND: DIGITAL LEDARSKAPSUTBILDNING FÖR NÄTVERKET PIRAYA UTBILDNINGSKONCEPT:

Läs mer

Verksamhetsplan Business Region Ska ne AB 2017

Verksamhetsplan Business Region Ska ne AB 2017 Verksamhetsplan Business Region Ska ne AB 2017 Denna plan ska ha som syfte att beskriva de insatser som görs inom BRS AB alternativt som samordnas av BRS AB under verksamhetsåret 2017 och reflekteras i

Läs mer

Norrlands ExpoTM Business to businessmässa

Norrlands ExpoTM Business to businessmässa Strategiexperten och managementkonsulten Johan Mathson, Sundbyberg, gör endast ett fåtal föreläsningar per år. De flesta gör han utomlands, men nu är det klart att han kommer till business to businessmässan

Läs mer

Två utbildningsträffar, tillsammans med andra företag, som ger dig kunskap och praktiska verktyg i att utveckla ditt företag.

Två utbildningsträffar, tillsammans med andra företag, som ger dig kunskap och praktiska verktyg i att utveckla ditt företag. Affärsutveckling Hitta och förfina ditt företags konkurrenskraft! Bygg målmedvetet, långsiktigt och framgångsrikt! Analysmodeller och praktisk vägledning! MÅLGRUPP: Ledning, ledningsgrupp MÅLSÄTTNING:

Läs mer

Redogörelse för de första 9 månaderna 2014

Redogörelse för de första 9 månaderna 2014 Redogörelse för de första 9 månaderna 2014 Malmö, 28 november 2014 - Mobile Loyalty, som utvecklar och säljer online och mobila annonslösningar, (AktieTorget "MOBI") ("Bolaget") meddelar idag en redogörelse

Läs mer

Mycronic Årsstämma maj 2016

Mycronic Årsstämma maj 2016 Mycronic Årsstämma 2016 3 maj 2016 Enabling the future of electronics Lena Olving, VD och koncernchef Det här är Mycronic års erfarenhet av innovation Mycronic är representerade i mer än 50 länder kunder

Läs mer

Rollbeskrivning. Marknadskoordinator

Rollbeskrivning. Marknadskoordinator Rollbeskrivning Uppdrag: Marknadskoordinator Övergripande Mål: Medverka i utvecklingen av både avdelningens och bolagets arbete för att bidra till att hela koncernens framgångsrikt skall nå de långsiktiga

Läs mer

Högskolan Kristianstad. Uppdrag AB NY HET. MBA i praktiken

Högskolan Kristianstad. Uppdrag AB NY HET. MBA i praktiken Högskolan Kristianstad Uppdrag AB NY HET MBA i praktiken MBA i praktiken Ett utvecklingsprogram i framkant som utvecklar dig och din organisation på riktigt! Programmet genomförs under sju månader i internatform

Läs mer

CURRICULUM VITAE. Ann Horn. Hazika AB Värdshusvägen 20 818 42 Forsbacka ann@hazika.se. Mobiltelefon: 070-631 00 25 ARBETSLIVSERFARENHET

CURRICULUM VITAE. Ann Horn. Hazika AB Värdshusvägen 20 818 42 Forsbacka ann@hazika.se. Mobiltelefon: 070-631 00 25 ARBETSLIVSERFARENHET ! CURRICULUM VITAE Ann Horn Hazika AB Värdshusvägen 20 818 42 Forsbacka ann@hazika.se Mobiltelefon: 070-631 00 25 ARBETSLIVSERFARENHET Hazika AB 2008- Ägare och VD Hazikas verksamhetsområde är hållbar

Läs mer

3712 företagspres SG_lek 1-09-14 16.38 Sidan 1 SECUREGUARD

3712 företagspres SG_lek 1-09-14 16.38 Sidan 1 SECUREGUARD 3712 företagspres SG_lek 1-09-14 16.38 Sidan 1 SECUREGUARD 3712 företagspres SG_lek 1-09-14 16.38 Sidan 2 Secureguard komplett distributör av nätverkssäkerhet med toppkompetens Secureguard har en genomtänkt

Läs mer

Syfte och organisation. Hör gärna av dig till oss om du har fler frågor. 08-587 940 00. När trader avtalet om samgåendet i kraft?

Syfte och organisation. Hör gärna av dig till oss om du har fler frågor. 08-587 940 00. När trader avtalet om samgåendet i kraft? Business Assurance DNV GL Merger - Frågor och Svar Här finner du svar på generella frågor om sammanslagningen av DNV och GL, samt frågor som gäller dig som kund till DNV Business Assurance. Hör gärna av

Läs mer

LÄNSFÖRSÄKRINGAR GÄVLEBORG 2014-03-20. Bolagsstyrningsrapport

LÄNSFÖRSÄKRINGAR GÄVLEBORG 2014-03-20. Bolagsstyrningsrapport LÄNSFÖRSÄKRINGAR GÄVLEBORG 2014-03-20 Bolagsstyrningsrapport 2(8) Bolagsstyrningsrapport Länsförsäkringar Gävleborg följer i tillämpliga delar, bland annat med beaktande av att bolaget inte är ett aktiemarknadsbolag,

Läs mer

NORAB. De mjuka värdena måste du testa. Välkommen att upptäcka ett komplett sprängämnesföretag! Introduktion från Norabs hemsida

NORAB. De mjuka värdena måste du testa. Välkommen att upptäcka ett komplett sprängämnesföretag! Introduktion från Norabs hemsida De mjuka värdena måste du testa. Välkommen att upptäcka ett komplett sprängämnesföretag! Introduktion från Norabs hemsida NORAB Från berg till småsten Under drygt 20 år har vi på Norab samlat kunskap och

Läs mer

Alecta som ägare i svenska noterade bolag

Alecta som ägare i svenska noterade bolag Alecta som ägare i svenska noterade bolag Sparbanksstiftelsernas styrelsekonferens, 18-10-25 Ramsay Brufer Head of Corporate Governance Alecta pensionsförsäkring, ömsesidigt Mobil: 070-656 9262, Email:

Läs mer

Välkommen till Wulff Beltton AB

Välkommen till Wulff Beltton AB Välkommen till Wulff Beltton AB Affärsidé Wulff Beltton AB ska erbjuda innovativa kvalitetsprodukter som bidrar till tidsbesparing och en god arbetsmiljö för våra kunder. Mål Att bli ledande inom samtliga

Läs mer

Hammarvikens utveckling

Hammarvikens utveckling Hammarviken Företagsutveckling är ett Göteborgsbaserat investmentbolag. Vi har lång erfarenhet av att investera i mindre och medelstora bolag som har ambitionen att växa. Vårt entreprenörskap i form av

Läs mer

En VD För långsiktig och hållbar utveckling. Uppdragsbeskrivning

En VD För långsiktig och hållbar utveckling. Uppdragsbeskrivning En VD För långsiktig och hållbar utveckling Uppdragsbeskrivning Sammanhang, Mål och Roll Roll: VD Organisation: Scana Booforge Karlskoga Sammanhang: Scana Steel Booforge AB är en leverantör av smidda och

Läs mer

en liten bok om en stor vision

en liten bok om en stor vision en liten bok om en stor vision En man kom på besök till ett stenbrott. Där såg han först en man som frenetiskt svärande och uppenbarligen mycket missnöjt hackade i stenen. Besökaren gick fram och frågade

Läs mer

EXECUTIVE MASTER OF Leadership and Management

EXECUTIVE MASTER OF Leadership and Management EXECUTIVE MASTER OF Leadership and Management 2019 Photo location: United Spaces Executive Master of Leadership and Management 2019 En organisations lönsamhet och framgång kan bland annat kopplas till

Läs mer

Accelererad tillväxt och nya framtidssatsningar

Accelererad tillväxt och nya framtidssatsningar Accelererad tillväxt och nya framtidssatsningar 2 Sven Uthorn VD och koncernchef Harriet Piscator CFO Highlights, första kvartalet 2017 Tillväxtsatsningar Marknaden och B3IT Finansiell utveckling, jan-mars

Läs mer

Total flexibilitet i produktionen EG Infor M3 inspirationsdag

Total flexibilitet i produktionen EG Infor M3 inspirationsdag Total flexibilitet i produktionen EG Infor M3 inspirationsdag Välkommen till en inspirerande dag på temat Kraftkällan Infor M3 så skapar du maximal effektivitet i alla företagets aktiviteter. INBJUDAN

Läs mer

Bisnode LÖSNINGAR OCH INSIKTER FÖR SMARTA BESLUT

Bisnode LÖSNINGAR OCH INSIKTER FÖR SMARTA BESLUT Bisnode LÖSNINGAR OCH INSIKTER FÖR SMARTA BESLUT Utan frågor & svar stannar världen OM BISNODE Det finns små och stora frågor inom alla företag, organisationer och verksamheter. Frågor som kräver uppmärksamhet

Läs mer

KTH. Från strategi till implementering ett politiskt processperspektiv 13:e november 2009

KTH. Från strategi till implementering ett politiskt processperspektiv 13:e november 2009 KTH Från strategi till implementering ett politiskt processperspektiv 13:e november 2009 Agenda Syfte Kort introduktion om Länsförsäkringar & Arkwright Varför är det politiska perspektivet viktigt? En

Läs mer

Koncernens nettoomsättning för första kvartalet uppgick till 4,0 (3,0) Resultatet för första kvartalet uppgick till -1,9 (-4,2) MSEK

Koncernens nettoomsättning för första kvartalet uppgick till 4,0 (3,0) Resultatet för första kvartalet uppgick till -1,9 (-4,2) MSEK AGELLIS Group AB (publ.) Delårsrapport januari-mars 2008 Koncernens nettoomsättning för första kvartalet uppgick till 4,0 (3,0) Resultatet för första kvartalet uppgick till -1,9 (-4,2) MSEK Resultatet

Läs mer

Roll, Mål & Sammanhang

Roll, Mål & Sammanhang Roll, Mål & Sammanhang Roll: Huvuduppgifter: Mål: Chef RLS (Rail Logistic Solutions) Som ansvarig for RLS ansvarar Du för företagets framtida affärsutveckling och projektverksamhet inom järnvägslogistik.

Läs mer

MedMera Bank AB Styrelse

MedMera Bank AB Styrelse MedMera Bank AB Styrelse Styrelsens sammansättning Av Bankens bolagsordning framgår att styrelsen ska bestå av minst 3 och som mest 10 ledamöter med högst 5 suppleanter. Styrelsen, som väljs vid Bolagsstämman,

Läs mer

Midsona Stockholm Corporate Finance Life Science/Health Care. 7 mars 2012

Midsona Stockholm Corporate Finance Life Science/Health Care. 7 mars 2012 Midsona Stockholm Corporate Finance Life Science/Health Care 7 mars 2012 Agenda Midsona i korthet Hälsa och välbefinnande en växande marknad Viktiga steg mot en starkare kärnverksamhet Finansiell ställning

Läs mer

Industriproduktionen i USA och Europa var fortsatt dämpad under kvartalet.

Industriproduktionen i USA och Europa var fortsatt dämpad under kvartalet. 1 SECO TOOLS AB Delårsrapport januari - september år Kvartalets försäljning ökade 3 procent i fast valuta jämfört med föregående år. Försäljningen för delårsperioden var 2 935 MSEK (3 042). Resultat efter

Läs mer

När det gäller den affärsidé du fick rådgivning för på NyföretagarCentrum under 2013, har du startat företag eller ej?

När det gäller den affärsidé du fick rådgivning för på NyföretagarCentrum under 2013, har du startat företag eller ej? NKI 2013 NyföretagarCentrum Stockholm 605 respondenter När det gäller den affärsidé du fick rådgivning för på NyföretagarCentrum under 2013, har du startat företag eller ej? Ja, jag startade företag EFTER

Läs mer

Från idéer till framgångsrika företag. Aktiviteter för att påverka lönar sig Styrelsekartläggning 2017

Från idéer till framgångsrika företag. Aktiviteter för att påverka lönar sig Styrelsekartläggning 2017 Aktiviteter för att påverka lönar sig Styrelsekartläggning 2017 Bakgrund Motsvarande statistik togs fram 2013 och föreliggande undersökning är en jämförelse mellan åren. Denna sammanfattande rapport inleds

Läs mer

Offentliga Sektorns Managementprogram

Offentliga Sektorns Managementprogram Offentliga Sektorns Managementprogram OFFENTLIGA SEKTORNS MANAGEMENTPROGRAM Utveckling för dig som är högre chef inom offentlig sektor Som högre chef i den offentliga sektorn lever du i en spännande och

Läs mer

DWÜ & ZIF. Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions. English - Deutsch - Svenska

DWÜ & ZIF. Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions. English - Deutsch - Svenska Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions English - Deutsch - Svenska Innehåll 1 Om DWÜ & ZIF Läs mer vilka vi är, våra värderingar och kultur, och hur vi arbetar. 2 Våra Tjänster 3 Transaktioner

Läs mer

DILL HR BUSINESS PARTNER PROGRAM

DILL HR BUSINESS PARTNER PROGRAM DILL HR BUSINESS PARTNER PROGRAM Öka din genomslagskraft i rollen som coachande HR Business Partner och möjliggör organisationens strategiska förflyttning. Business unusual PROGRAM Dill Business Partner

Läs mer

Välkommen till Wulff Beltton AB

Välkommen till Wulff Beltton AB Välkommen till Wulff Beltton AB Affärsidé Wulff Beltton AB ska erbjuda innovativa kvalitetsprodukter som bidrar till tidsbesparing och en god arbetsmiljö för våra kunder. Mål Att bli ledande inom samtliga

Läs mer

Catena Media publicerar prospekt i samband med notering på Nasdaq First North Premier

Catena Media publicerar prospekt i samband med notering på Nasdaq First North Premier EJ FÖR DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, KANADA, NYA ZEELAND, HONG KONG JAPAN, SCHWEIZ, SYDAFRIKA ELLER ANNAT LAND TILL VILKET SÅDAN DISTRIBUTION ELLER

Läs mer

Anseendeindex Företag Göran Celander Jonathan Wennö

Anseendeindex Företag Göran Celander Jonathan Wennö Anseendeindex Företag 2017 Göran Celander Jonathan Wennö 2017-04-06 Anseendeindex Företag 2017 i korthet Anseendet som framgångsfaktor Kantar Sifos Anseendeindex handlar inte bara om den svenska allmänhetens

Läs mer

Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP

Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP Mockfjärds Nordens ledande fönsterbytare 1997 skapade Mockfjärds konceptet att sälja fönster med installation till svenska villaägare och blev snabbt Sveriges ledande fönsterbytare.

Läs mer

Delårsrapport per den 30/9/09 för Global Gaming Factory X ABorg nr

Delårsrapport per den 30/9/09 för Global Gaming Factory X ABorg nr Delårsrapport per den 30/9/09 för Global Gaming Factory X ABorg nr 556551-5938 Koncernförhållanden GGF är moderbolag till de helägda dotterbolagen Global Factory Sweden AB, Ownage Gamecenter AB, och det

Läs mer

Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept

Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept Vi arbetar med synlighet! Värdegrund i Skyltställets säljprocess Vår idé är lika enkel som den är tydlig vi vill få dig a synas. Med våra innova va skylt-

Läs mer

Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP

Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP Mockfjärds Nordens ledande fönsterbytare 1997 skapade Mockfjärds konceptet att sälja fönster med installation till svenska villaägare och blev snabbt Sveriges ledande fönsterbytare.

Läs mer

Swedbanks valberedning har föreslagit Anders Igel, Pia Rudengren, Anders Sundström och Karl-Henrik Sundström som nya ledamöter i Swedbanks styrelse.

Swedbanks valberedning har föreslagit Anders Igel, Pia Rudengren, Anders Sundström och Karl-Henrik Sundström som nya ledamöter i Swedbanks styrelse. Pressmeddelande 22 mars 2009 Nominering till styrelsen i Swedbank 2009 Swedbanks valberedning har föreslagit Anders Igel, Pia Rudengren, Anders Sundström och Karl-Henrik Sundström som nya ledamöter i Swedbanks

Läs mer

Länsförsäkringar Internetbutiken Gunilla Forsmark-Karlsson

Länsförsäkringar Internetbutiken Gunilla Forsmark-Karlsson Länsförsäkringar Internetbutiken Gunilla Forsmark-Karlsson Det lokala konceptet - Länsförsäkringars värderingar Alla kunder är kunder i de 24 lokala länsförsäkringsbolagen Kundfokuserad verksamhet genomförs

Läs mer

Koncernens nettoomsättning för perioden uppgick till 11,6 (8,2) MSEK och för tredje kvartalet till 4,3 (5,7)

Koncernens nettoomsättning för perioden uppgick till 11,6 (8,2) MSEK och för tredje kvartalet till 4,3 (5,7) AGELLIS Group AB (publ.) Delårsrapport januari-september 2007 Koncernens nettoomsättning för perioden uppgick till 11,6 (8,2) MSEK och för tredje kvartalet till 4,3 (5,7) Resultatet för perioden uppgick

Läs mer

Hur tänker och agerar Private Equity vid förvärv? Niklas Edler, Skarpa AB

Hur tänker och agerar Private Equity vid förvärv? Niklas Edler, Skarpa AB Hur tänker och agerar Private Equity vid förvärv? Niklas Edler, Skarpa AB Skarpa En svensk transaktionsrådgivare med internationell räckvidd Skarpa grundades 2007 som en rådgivare till främst entreprenörer.

Läs mer

Kunskapsbolaget. Din partner i Finansiering, Kompetens- och Affärsutveckling samt Chef att hyra

Kunskapsbolaget. Din partner i Finansiering, Kompetens- och Affärsutveckling samt Chef att hyra Kunskapsbolaget Din partner i Finansiering, Kompetens- och Affärsutveckling samt Chef att hyra Affärsidé Kunskapsbolaget erbjuder specialistkompetens och ledarskap inom Finansiering, Kompetens- och Verksamhetsutveckling,

Läs mer

Vi investerar i framtida tillväxt. Med lån, riskkapital och affärsutveckling skapar vi möjlighet för företag att växa

Vi investerar i framtida tillväxt. Med lån, riskkapital och affärsutveckling skapar vi möjlighet för företag att växa Vi investerar i framtida tillväxt Med lån, riskkapital och affärsutveckling skapar vi möjlighet för företag att växa En partner för tillväxt Entreprenörskap och nytänkande har lagt grunden till många

Läs mer

Bjuder dig på en seminariedag under temat: NÖJD PERSONAL = NÖJDA KUNDER = NÖJDA ÄGARE

Bjuder dig på en seminariedag under temat: NÖJD PERSONAL = NÖJDA KUNDER = NÖJDA ÄGARE Bjuder dig på en seminariedag under temat: NÖJD PERSONAL = NÖJDA KUNDER = NÖJDA ÄGARE Seminariedagen äger rum på restaurang Grappa, Sankt Eriksgatan 86, Stockholm den 15:e november 2017 kl 09:00-15:00.

Läs mer

2016H1. M&A summary and outlook. En del av Valentums rapportserie Business Insider som publiceras kvartalsvis

2016H1. M&A summary and outlook. En del av Valentums rapportserie Business Insider som publiceras kvartalsvis 2016H1 M&A summary and outlook En del av Valentums rapportserie Business Insider som publiceras kvartalsvis Inledande ord Business Insider första halvåret 2016 Fortsatt hög aktivitet på transaktionsmarknaden

Läs mer

Smarta servicelösningar som skapar mervärde

Smarta servicelösningar som skapar mervärde Smarta servicelösningar som skapar mervärde Ja, service kan vara smart! SMARTA LÖSNINGAR SOM GER AFFÄRSNYTTA Som Nordens ledande serviceleverantör levererar vi professionella lösningar som frigör tid och

Läs mer

Oberoende i förhållande till Bolaget, ledningen och Bolagets större ägare. Invald i styrelsen år Föreslagen att inväljas på årsstämman 2018.

Oberoende i förhållande till Bolaget, ledningen och Bolagets större ägare. Invald i styrelsen år Föreslagen att inväljas på årsstämman 2018. Uppgifter om föreslagna styrelseledamöter: Jan Ståhlberg Föreslagen till nyval som ordinarie styrelseledamot och styrelsens ordförande. Födelseår 1962 Civilekonomexamen Handelshögskolan i Stockholm. Studier

Läs mer

Gunnar Kihlblom. Coaching av ledare och nyckelpersoner. Utbildning i Affärs Coaching

Gunnar Kihlblom. Coaching av ledare och nyckelpersoner. Utbildning i Affärs Coaching Gunnar Kihlblom Coaching av ledare och nyckelpersoner Utbildning i Affärs Coaching Solid Affärs Coaching stödjer ledare och andra nyckelpersoner att möta de framtida utmaningarna som de själva och deras

Läs mer

Välkommen *ll pressmöte

Välkommen *ll pressmöte Välkommen *ll pressmöte Fram&den för Saab Automobile AB Pressmöte Trollhättan 13 juni 2012 Hans L. Bergqvist Anne- Marie Pouteaux Advokat, konkursförvaltare Advoka8irman Delphi Advokat, konkursförvaltare

Läs mer

När det gäller den affärsidé du fick rådgivning för på NyföretagarCentrum under 2012, har du startat företag eller ej? Procent. Proce nt 23 5% 14 3%

När det gäller den affärsidé du fick rådgivning för på NyföretagarCentrum under 2012, har du startat företag eller ej? Procent. Proce nt 23 5% 14 3% NKI 2012 NyföretagarCentrum Stockholm respondenter: 692 När det gäller den affärsidé du fick rådgivning för på NyföretagarCentrum under 2012, har du startat företag eller ej? Anta l Ja, jag har startat

Läs mer

Svenska företagsledare om sin digitala konkurrenskraft 2018

Svenska företagsledare om sin digitala konkurrenskraft 2018 UNDERSÖKNING SVENSKA BOLAG MED OMSÄTTNING >300 MKR Svenska företagsledare om sin digitala konkurrenskraft 2018 Utförd av Kantar Sifo på uppdrag av Curamando, November 2018 Introduktion till undersökningen

Läs mer

Novare Leadership Academy

Novare Leadership Academy Novare Leadership Academy katalog 2015-2016 Sveriges främsta utvecklingsprogram och nätverk Young Professionals Young Executives Senior Executives Novare Leadership Academy En plattform för utveckling

Läs mer

Delårsrapport Q 3, 2014 2014-11-28

Delårsrapport Q 3, 2014 2014-11-28 Delårsrapport Q 3, 2014 2014-11-28 Verksamhet Consensus Asset Management AB är en fondkommissionär med huvudkontor i Göteborg samt kontor i Stockholm. Bolaget är verksamt inom kapitalförvaltning, Corporate

Läs mer

Masterprogram i företagande och ledning 2015/2016

Masterprogram i företagande och ledning 2015/2016 Masterprogram i företagande och ledning 2015/2016 120 HP UPPSALA CAMPUS 100% De flesta företag och organisationer måste idag kunna hantera en omvärld som är globalt styrd. Denna komplexa verklighet har

Läs mer

S T O C K H O L M H E L S I N G F O R S R I G A

S T O C K H O L M H E L S I N G F O R S R I G A Chef och ledare CHEF OCH LEDARE Operativt ledarskap Programmet Chef och ledare utgår från chefens dagliga verksamhetsutmaningar, utifrån både ett ekonomiskt och ett operativt ansvar. Vårt mål är att göra

Läs mer