RES & LÄR TILL PRAG. Bästa cirkelledare, så här bokar ni er resa. Anmälan och resevillkor. Avbeställningsskydd och Reseförsäkring

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "RES & LÄR TILL PRAG. Bästa cirkelledare, så här bokar ni er resa. Anmälan och resevillkor. Avbeställningsskydd och Reseförsäkring"

Transkript

1 RES & LÄR TILL PRAG Bästa cirkelledare, så här bokar ni er resa. Vi på PROmedlemsresor är mycket glada över att ha fått förtroendet att arrangera er cirkelresa! I detta brev beskriver vi den fortsatta gången fram till avresa och vilka villkor som gäller för bokning av resan. Hela gruppen bokar in sig vid samma tillfälle via cirkelledaren eller annan kontaktperson. Fyll i uppgifter om gruppen och önskemål på gemensam anmälningsblankett. Namn och kontaktuppgifter för respektive deltagare anges på separat bokningsblankett. Vänligen fyll i en bokningsblankett per rum. Önskar man dela rum med en vän men vill ha separata fakturor, fyll i en blankett per person och ange vem rumskamraten är. Hela gruppen bokar samma tillval och utflykter och dessa anges på den gemensamma anmälningsblanketten. Information om tillvalen/utflykterna presenteras i denna manual. PROmedlemsresor skickar ut bokningsbekräftelse samt inbetalningskort till respektive resenär. Anmälningsavgiften på 1000: /person betalas in till PROmedlemsresor via utsänt inbetalningskort inom 10 dagar för att göra bokningen definitiv. Slutbetalning betalas in till PROmedlemsresor senast 25 dagar innan avresan. Skicka in alla bokningsblanketter gemensamt till: PROmedlemsresor, Box 3541, Stockholm Har ni frågor så ring oss gärna på Anmälan och resevillkor Var noga med att ange det namn som står i passet så att vi får rätt stavning på biljetterna. Resan genomförs i samarbete med systerbolaget Grand Tours, vars resevillkor gäller. Avbeställningsskydd och Reseförsäkring Vi erbjuder ERV:s avbeställningsförsäkring, som tecknas i samband med bokning. Avbeställningsförsäkringen kan inte avbokas i efterhand, inte heller läggas till efter att anmälningsavgift betalts, då detta betalas tillsammans. Pris för avbeställningsskydd är 6 % av resans pris. Varje deltagare bör se till att ha en fullgod sjuk och olycksfallsförsäkring för resan. Kontrollera vad som ingår i din hemförsäkring. Vill du komplettera med en reseförsäkring så förmedlar vi ERV:s semesterförsäkringar. Biljetter och färdhandlingar Efter erlagd slutbetalning skickar vi ut färdhandlingarna dagar innan avresa; elektronisk biljett samt information med kontaktuppgifter till vår lokala arrangör.

2 Anmälningsblankett, ifylls av cirkelledaren Res & Lär till Prag / Bokning Namn på studiecirkeln: Kontaktperson/Cirkelledare: Telefon: Önskat avresedatum: Avreseort ringa in ditt alternativ Stockholm Köpenhamn Antal deltagare: Tillval och utflykter som cirkeln önskar delta i: Skriv gärna vilken dag ni önskar göra tillval och utflykter. Önskemålen kan ej garanteras, men vi strävar efter att tillgodose dessa. Samtliga deltagare fyller i den individuella bokningsblanketten, en per rum som skickas in gemensamt till PROmedlemsresor. Övrig information som behöver vara PROmedlemsresor tillhanda:

3 Tillval och utflykter PLANERA RESAN I samband med er studiecirkel presenteras samtliga byggstenar i Res & Lär till Prag. I er studiecirkel fokuserar ni på de bitar som intresserar just er. Prag är ett koncentrat av Europa och erbjuder allt från kultur och historia till arkitektur, musik och hantverk. Det finns flera godbitar som ni inte bör missa. Därför har vi valt ut de bästa utflykterna, som ni kan fördjupa er i och fylla resan med. Dessa utflykter är särskilt sammansatta och utvalda av ABF:s författare av studiehandledningen för Res & Lär i samarbete med Tjeckiska Turistbyrån. Här nedan följer en sammanställning på de tillval och utflykter som erbjuds. Observera att varje tillval och utflykt gäller för hela gruppen. Angivna priser gäller per person. Vänligen observera även att vissa av utflykterna har ett minimum antal och priset kan komma att ändras om gruppen understiger detta antal. Middag på lokal restaurang, 3 rätter SEK 175 Tjeckisk folklore middag på restaurang Michal, 3 rätter och all dryck SEK 325 U Fleku bryggeri, 3 rätters middag, 1 glas och cabaret SEK 375 Kvällskryss 2 tim. på Moldau, kall och varm buffé. Dragspelsmusik SEK 295 Kvällskryss 2,5 tim. på Moldau, 3 rätters middag. Jazzband underhåller SEK 395 Bakom kulisserna på Stadsoperan och Muséet om Kommunismen. 4 tim. * SEK 495 Gamla Stan med de judiska kvarteren. 4 tim. Till fots * SEK 250 Pragborgen och Strahov Kloster. 4 tim. Buss och till fots * SEK 395 Bömisk glasfabriken Ruckl Nizbor och Karlstejn. 6 tim. Buss och till fots * SEK 495 Byn Kutna Hora inkl. Sedlec Ossuary. 6 tim. inkl lunch. Buss och till fots * SEK 495 Koncentrationslägret Teresienstadt inkl. lunch. 6 tim. Buss och till fots* SEK 525 *Svensktalande guide ingår på dessa utflykter Middag på lokal restaurang, 3 rätter Middag på en lokal tjeckisk restaurang. Möjlighet finns att välja på tre olika restauranger. På alla restaurangerna ingår en standard 3 rätters middag. Kostnaden för dryck tillkommer. De val som finns är: Restaurant Fama Grand En restaurang med öppen planlösning där köket dominerar och kockarna lagar maten framför gästerna. Grand Fama serverar traditionell mat men serverar dessutom även mat tillagat på ett nytt modernt sätt som kallas molekylär gastronomi. Restaurant U Zlatého Lva På svenska Det gyllene lejonet. Under gotiska valv ligger denna charmiga restaurang som serverar traditionell tjeckisk mat. Här kan du även prova det goda Moravia vinet. Restaurant Krcma Besök denna unika restaurang i gammal miljö. Här kan du äta traditionella tjeckiska specialiteter och även smaka det berömda tjeckiska ölet. I priset ingår en standard 3 rätters middag. Dryck ingår ej.

4 Tjeckisk folklore middag på restaurang Michal Restaurang Michal är beläget i en av de äldsta delarna av Prag på den mäktiga floden Moldaus högra strand, endast ett stenkast från den berömda Karlsbron. Närheten till Karlsbron inbjuder till en promenad efter middagen där vi samtidigt kan beundra den fantastiska utsikten mot Pragborgen. Restaurangen byggdes om under senare delen av 1800 talet i en art nouveau stil, men på interiören kan man se att rötterna går tillbaka ända till den tidiga gotiska perioden. I anslutning till restaurangen ligger även en av Prags absolut äldsta gator Borsov. Under kvällen upplever vi fartfylld tjeckisk folklore med danser som polka, csardas, bömiska danser samt andra danser från olika delar av Tjeckien och Slovakien, samtidigt som vi avnjuter det tjeckiska, moraviska och slovakiska köket. Vi kommer även att få lyssna till musikern Petr Sovjak som introducerar flera ovanlig instrument så som Moravisk säckpipa och Herdepipa med flera. I priset ingår välkomstdrink, 3 rätters middag, kaffe och obegränsat med lokalproducerade viner, öl och alkoholfria drycker. Middagen med dansshow varar mellan kl U Fleku bryggeri med middag och cabaret Den legendariska restaurangen U Fleku, som också är ett känt gammalt bryggeri, är en av de mest berömda restaurangerna i Prag med rötter så långt tillbaka som år U Fleku är det enda bryggeriet i central Europa som bryggt öl i mer än 500 år. Förutom att vara Prags mest kända pub så har U Fleku även gjort sig känd som en restaurang som erbjuder kulinariska upplevelser i form av traditionella, smakliga tjeckiska rätter. Kvällen bjuder på en cabaretföreställning samtidigt som vi avnjuter en 3 rätters middag. I priset ingår välkomstdrink, 3 rätters middag, kaffe, ett glas U Fleku s mörka öl eller alkoholfri dryck och cabaret. Kvällskryss på Moldau med dragspelsmusik Upplev Prag sett från den mäktiga floden Moldau. Stå på däck och insup atmosfären från denna vackra stad, blicka upp mot den tornande Pragborgen och njut av utsikten. Flodkryssaren tar oss under Karlsbron, förbi Smetanamuseet och Gamla Stan. Under kryssningen serveras en välsmakande buffé ackompanjerad av underhållning med dragspel. I priset ingår kryssning 2 tim., välkomstdrink, buffé med varma och kalla rätter, kaffe och dragspelsunderhållning. Måltidsdryck ingår ej. Kvällskryss på Moldau med jazzband Upplev Prag sett från den mäktiga floden Moldau. Stå på däck och insup atmosfären från denna vackra stad, blicka upp mot den välkända Pragborgen och njut av utsikten. Flodkryssaren tar oss under den berömda Karlsbron, förbi Smetanamuseet och Gamla Stan. Under kryssningen serveras en delikat 3 rätters middag med underhållning av jazzband. I priset ingår kryssning 2,5 tim., välkomstdrink, 3 rätters middag, kaffe och underhållning av jazzband. Måltidsdryck ingår ej.

5 Bakom kulisserna på Stadsoperan och besök Muséet om Kommunismen En halvdagsutflykt till fots som börjar vid den berömda Stadsoperan (The Estate Theatre), där W.A. Mozart framförde sin opera Don Giovanni för första gången den 29 oktober Där intar vi ett glas tjeckiskt mousserande vin samtidigt som vi avnjuter en kort konsert med klassisk musik. Därefter får vi en guidad rundtur av hela teatern. Besöket tar ca.1 tim. Vi promenerar vidare till Muséet om Kommunismen (The Museum of Communism) som fokuserar på den totalitära regimen från februari kuppen 1948 till kollapsen Muséet bjuder på fördjupande upplevelse med allt från återuppbyggda skolsalar, förhörsrum, gamla videoklipp och missa inte den virtuella rundturen. Detta museum är det första i Prag som exklusivt speglar systemet i det förra Sovjetunionen. I priset ingår halvdagstur 4 tim. Besök på Stadsoperan med klassisk konsert och ett glas tjeckiskt mousserande vin. Inträde och besök på Muséet. Svensktalande guide följer med gruppen under hela turen. Gamla Stan med de judiska kvarteren. Vi besöker Gamla Stan med det kända torget där Tynkyrkans höga spiror reser sig mot skyn. Till fots utforskar vi det berömda astronomiska uret som varje heltimme bjuder på ett litet musikspel. Vi kommer även att vandra över Karlsbron med sina fantastiska statyer och vår guide kommer att berätta historiska händelser förknippade med bron. Vidare promenerar vi till de judiska kvarteren. Vi besöker det Judiska Muséet som med dess kyrkogårde och synagogorna Klaus, Maisel och Pinkas. I priset ingår halvdagstur 4 tim. Guidad tur i Gamla Stan, Karlsbron och de judiska kvarteren. Svensktalande guide följer med gruppen på hela turen. Pragborgen och Strahov Klostret En halvdagstur med buss som tar oss till Hradcani området där den berömda Pragborgen ligger. Exteriör guidad rundtur av borgen, St Vitus Katedralen, St George Basilikan och Daliborka Tower. Vidare promenerar vi tillsammans i den Gyllene Gränden (The Golden Lane) med alla sina små butiker med tjeckiskt hantverk och andra specialiteter. I turen ingår också ett besök i Strahov Klostert med det berömda Strahov biblioteket. I priset ingår halvdagstur 4 tim. Besök och inträde till Pragborgen och Strahov Klostret med Strahov Biblioteket. Svensktalande guide följer med gruppen under hela turen. Bömiska glasfabriken Ruckl Nizbor och Karlstejn En utflykt med buss till de berömda Bömiska glasfabrikerna där vi oss allt om tillverkningsprocessen, dekorationer, gravering och konsten att skära glas. Besök deras butik där vi kan köpa det vackra Bömiska glaset. Vi äter lunch tillsammans i byn Karlstejn och beskådar det berömda Karlstejns Slott, byggt på 1500 talet av den tjeckiske kungen och romerska kejsaren Charles IV. I priset ingår utflykt 6 tim. Besök och inträde till Ruckl Nizbor och en 3 rätters lunch i byn Karlstejn. Måltidsdryck ingår ej. Svensktalande guide följer med gruppen under hela turen. En liten present är dessutom inkluderad i den guidade turen runt i fabriken

6 Medeltida byn Kutna Hora och Sedlec Ossuary Kutna Hora är en medeltida by som dateras 1100 talet. Den är främst känt för sina silvergruvor och den fantastiskt vackra gotiska katedralen St Barbara. Under många år stod Kutna Hora för en stor del av hela världens silverförsörjning. Byn har genom åren behållit sin medeltida karaktär och är med på UNESCOs lista över världsarv. Sedan besöker vi Sedlec Ossuary, även kallad Benkyrkan, som är fantastisk men också skrämmande helt unik! Det kan tyckas väldigt makabert, men är inte gjort utav respektlöshet utan som en påminnelse om livets obeständighet. Utflykten tar totalt 6 tim. I priset ingår utflykt 6 tim. Buss till Kutna Hora, besök och inträde till St Barbara katedralen och inträde till Benkyrkan. 3 rätters lunch på lokal restaurang. Måltidsdryck ingår ej. Svensktalande guide följer med gruppen under hela turen. Besök i Theresienstadt Vi guidas vid en mörk och tragisk plats i Europas historia. En påminnelse om andra världskrigets fasor, detta är Theresienstadt eller Terezin som staden heter på tjeckiska. Här låg ett av nazisternas många koncentrationsläger. Vår guide visar oss runt i vad som är kvar av lägret och vi kommer via bildspel att få höra berättelser från f.d. fångar, som lyckades överleva lägret. I priset ingår buss till Terezin, inträde och besök i koncentrationslägret och till muséet. 3 rätters lunch på en lokal restaurang. Svensktalande guide följer med gruppen under hela turen. ********************************************************************************************************************

7 Bokningsblankett / en blankett per rum Cirkelns namn: Namn: Adress: Postadress: Telefon: Mobil: Epost: Avresedatum: Dubbelrum/Enkelrum: Delar rum med: Särskilda önskemål: Extra information: Vill ni dela rum men ha separat faktura, fyll i varsin blankett och ange att ni delar rum.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

TURER & UTFLYKTER. leds av skandinaviska guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N

TURER & UTFLYKTER. leds av skandinaviska guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N C o D a n T U R I S T K O N T O R TURER & UTFLYKTER leds av skandinaviska guider CoDan Turistkontor Provaznická 11, CZ 110 00 Prague 1 Reservation: +420 251 019 360 Turistkontor: +420 602 185 124 Mobil

Läs mer

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Ölprovning i Prag 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Vill du lära dig mer om öl? Ja, då är detta bästa resan för dig. Följ med till Tjeckien, landet

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

Höstresa september 2018

Höstresa september 2018 Höstresa 10 13 september 2018 Har man en gång besökt Tjeckiens huvudstad Prag, måste man återvända. Prag är en av Europas absolut vackraste huvudstäder. Stadens små gator, som bildar ett slags labyrinter

Läs mer

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha)

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) är huvudstad och största stad i Tjeckien samt är belägen vid floden Moldau (tjeckiska Vltava). Staden har drygt 1,2 miljoner invånare. Prags universitet, Karlsuniversitetet,

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

11-14 september 2019

11-14 september 2019 Warszawa 11-14 september 2019 Välkommen till Warszawa! Polens huvudstad Warszawa är verkligen en blandning av gammalt och nytt. Man håller traditioner vid liv samtidigt som man blickar framåt. Under andra

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Andalusien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa Upplev det kulturella och historiska arvet i Andalusien på vår 8-dagars

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck pittoreska

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace - Guidad Rundresa Upptäck charmiga bergbyar, pittoreska vinbergar

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa I denna folder hittar du några utvalda städer och hotell. Hotellubudet är enormt och vi presenterar här endast några få utvalda. På www.hotelreservation.se

Läs mer

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Tisdag 2/4: Luleå Budapest Avresa från Luleå kl 07:25 och ankomst till Budapest kl 14:00 Busstransfer in till centrum och guidad stadsrundtur i Budapest. Stadsrundtur i

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Upplev Dublin i full feststämning!

Upplev Dublin i full feststämning! Upplev Dublin i full feststämning! Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Toscana Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T o s c a n a Toscana - Guidad Resa Bli inspirerad av pittoreska byar, historiska städer och natursköna vingårdar på

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Provence Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - P r o v e n c e Provence - Guidad Rundresa Uppfyll din dröm om pittoreska lavendelfält, fantastiska vingårdar och

Läs mer

JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren

JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren JulbordsMäklarna är ett bokningsbolag som specialiserar sig på julbord. Det unika med JulbordsMäklarna

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA Madrid och dess omgivning fascinerar! Här finns själva kärnan till det som idag utgör Spanien. Giftermålet 1479 mellan regenterna Isabella och Ferdinand enade Spaniens

Läs mer

Smaka! Innehåll. 4 Brasserie Charlies. Athena. 5 Butlers Bistro & Winebar. 6 Fiskmagasinet. 7 Gamla Bryggeriet. 8 Harrys

Smaka! Innehåll. 4 Brasserie Charlies. Athena. 5 Butlers Bistro & Winebar. 6 Fiskmagasinet. 7 Gamla Bryggeriet. 8 Harrys Innehåll Athena 4 Brasserie Charlies 5 Butlers Bistro & Winebar 6 Fiskmagasinet 7 Gamla Bryggeriet 8 Harrys 9 Smaka! Härlig Pasta Kopparhammaren La Uva 10 11 12 I din hand håller du presentkortet Smaka

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

Lakritsresa till Italien maj 2018

Lakritsresa till Italien maj 2018 Lakritsresa till Italien 10 14 maj 2018 Följ med på en härlig resa till Italien för att uppleva lakritsens fantastiska smaker. Under resan kommer vi att promenera genom Calabriens mysiga gränder och lär

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Tjeckien. Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer.

Tjeckien. Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer. Tjeckien Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Guidad Rundresa - Tjeckien (max. 8 resenärer) Upplev fascinerande traditioner, arkitektoniska

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

Vi mötte konst, arkitektur och våren den underbara i Prag!

Vi mötte konst, arkitektur och våren den underbara i Prag! Vi mötte konst, arkitektur och våren den underbara i Prag! Resedagbok från konstresa med Konstvetenskapliga föreningen i Värmland till Prag den 5-11 april 2011 av Karin Engdahl bilder av Charlie Hultgren

Läs mer

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 Följ med på en resa där ni upplever Kroatiens historia och kultur. Vi färdas bekvämt runt i egen buss och besöker städerna Makarska, Trogir, Split, Zadar, Sibenik

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Romantiska Donau. Höjdpunkter: Populär flodkryssning. Erfaren skandinavisk guide. Fantastiska utsikter. Flera stadsvandringar.

Romantiska Donau. Höjdpunkter: Populär flodkryssning. Erfaren skandinavisk guide. Fantastiska utsikter. Flera stadsvandringar. Romantiska Donau Följ med på en härlig kryssning till några av de vackraste platserna längs Donau. Vi åker med flodkryssningsbåt från Wien i Österrike till Passau i Tyskland. Detta är en kryssning du inte

Läs mer

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Välkommen med! Onsdagar 13 januari 27 april kl. 11-12 Gymnastik Plats: Hässelby Strands kyrkas motionslokal Avgift: 100 :- per termin för

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

Företag X Gruppresa - Paris 13-16 Sept 2012 Offert

Företag X Gruppresa - Paris 13-16 Sept 2012 Offert Datum: 2012-05-30 Företag X Gruppresa - Paris 13-16 Sept 2012 Offert Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! We Fix It Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236 32

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Resa i Förintelsens spår

Resa i Förintelsens spår Resa i Förintelsens spår 4-9 Maj 2015 EN RESA SOM HANDLAR OM DEMOKRATI FÖRINTELSEN OCH POLSK KULTUR Studieresa till Polen, i Förintelsens spår Auschwitz/Birkenau, Rabka, Jordanow, Plasowlägret, Schindler.s

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Veneto är ett mycket omväxlande landskap med otroligt vacker natur i form av berg & dalar, kulturstäder och inte minst italiens största sjö, Gardasjön

Läs mer

W A L L N E R S B U S S

W A L L N E R S B U S S W A L L N E R S B U S S ÖSTERSJÖKRYSSNING TALLINN - ST PETERSBURG - HELSINGFORS Dag 1 Avresa från Gävle/Sandviken 18:00 Färjan MS Princess Anastasia avgår från Stockholm mot Tallinn, St Petersburg och

Läs mer

Polen En kulinarisk kulturresa

Polen En kulinarisk kulturresa Polen En kulinarisk kulturresa De första dagarna i juni reste 29 medlemmar från SPF Seniorerna Håbo och ytterligare några från andra SPF-föreningar till Krakow i Polen Det var ett arrangemang anordnat

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer.

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. Toscana Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T o s c a n a Guidad Rundresa - Toscana - (max. 8 resenärer) Upptäck ett vackert landskap, charmiga bergsbyar och ett

Läs mer

10 turer och utflykter för turister som reser på egen hand. Skandinaviskt turistkontor i Prags centrum.

10 turer och utflykter för turister som reser på egen hand. Skandinaviskt turistkontor i Prags centrum. 10 turer och utflykter för turister som reser på egen hand. Skandinaviskt turistkontor i Prags centrum. Turistcafé som kan användas som möteplats under vistelsen i Prag Arrangera och köp era utflykter

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

KULTURRESA TILL SPANIENS INLAND

KULTURRESA TILL SPANIENS INLAND Viajar EXTREMADURA Svensk översättning resa KULTURRESA TILL SPANIENS INLAND Nu har du tillfälle att uppleva Spanien och dess inland pa ett nytt och annorlunda sätt. Vi erbjuder hög kvalitet, naturupplevelser,

Läs mer

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Pris för 6 personer DKK 106 970:- Året runt Priset avser 10 dagars lyxsafarivistelse med alla måltider, stort safariprogram,

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

TERRAKOTTA ARMÉN OCH SAGOLIKA SÖDRA KINA

TERRAKOTTA ARMÉN OCH SAGOLIKA SÖDRA KINA TERRAKOTTA ARMÉN OCH SAGOLIKA SÖDRA KINA 7 15 OKTOBER 2016 9 DAGAR XIAN GUILIN YANGSHOU PEKING Upplev några av Kinas storslagna sevärdheter som Terrakotta armén i Xian och de sagolika sockertoppsbergen

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

Afrik a. från första parkett Nyati Cheetah Camp

Afrik a. från första parkett Nyati Cheetah Camp Afrik a från första parkett Nyati Cheetah Camp DKK 106 970:- året runt Priset avser 10 dagars lyxsafari vistelse för 6 personer med alla måltider, dagliga utflykter, transferresor och flyg t/r Följ med

Läs mer

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare. Jordanien Rundresa genom Jordanien Vi besöker Amman, Jerash, Anjon, berget Nebo, Madaba, Kerak och klippstaden Petra. Jeepsafari i Wadi Rum. Sol och bad får vi vid Döda havet och i Aqaba vid Röda havet.

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

Programförslag Gruppresa Amsterdam. Tre nätter för grupper från 10 personer

Programförslag Gruppresa Amsterdam. Tre nätter för grupper från 10 personer Programförslag Gruppresa Amsterdam Tre nätter för grupper från 10 personer Varmt välkomna till Amsterdam! Upptäck Europas mest pittoreska huvudstad. De mysiga kanalerna och upplysta broarna, kantade av

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

EN RESA SOM HANDLAR OM DEMOKRATI FÖRINTELSEN OCH POLSK KULTUR

EN RESA SOM HANDLAR OM DEMOKRATI FÖRINTELSEN OCH POLSK KULTUR EN RESA SOM HANDLAR OM DEMOKRATI FÖRINTELSEN OCH POLSK KULTUR Studieresa till Polen, i Förintelsens spår Auschwitz/Birkenau, Rabka, Jordanow, Plasowlägret, Schindler.s fabrik. ABF-distriktet i Värmland,

Läs mer

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019 Resa till Florens Montalcino Onsdag till söndag 23-26 maj 2019 Information om resan Pris: 14.000 kr per person (enkelrumstillägg 1.500 kr) Priset inkluderar: o o o o o 1 natt på fyrstjärnigt hotell i centrala

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - I r l a n d Guidad Rundresa Irland Upptäck Irlands unik kulturarv genom naturliga underverk och längs dramatiska

Läs mer

Vi har för närvarande gjort en förhandsbokning på arrangemanget och den gäller fram till: 2012-02-09

Vi har för närvarande gjort en förhandsbokning på arrangemanget och den gäller fram till: 2012-02-09 Föreningen Sickhouse Bjärevägen 7 232 54 Åkarp DFDS A/S Sundkrogsgade 11 2100 København Ø Telefon: 042 266 050 Fax: + 45 3342 3311 CVR. nr : 14194711 VAT-nr: 14194711 Köpenhamn 9 januari 2012 Hej Dan-Ola,

Läs mer

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt Vi vill härmed bjuda in dig och dina vänner till årets Post-sm i kubb! Denna gång vid Väsmans strand i Ludvika, med utsikt över vidderna, där Dan Andersson en gång i tiden vandrade! Ta tillfället i akt,

Läs mer

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela 1(6) Pilgrimsvandring 2013 Resa 24 september 2 oktober 2013 Pris 11 070: -/person i dubbelrum 12 585: -/person i enkelrum Camino Francés Sarria Santiago de Compostela Priset är baserat på 16 deltagare

Läs mer

Hotel Duo. Modernt hotell med wellnessavdelning, bowlingbana och kasino. Hotel Duo. Hotellet erbjuder

Hotel Duo. Modernt hotell med wellnessavdelning, bowlingbana och kasino. Hotel Duo. Hotellet erbjuder Hotel Duo Det 4-stjärniga Hotel Duo ligger i ett lugnt område i utkanten av Prag, ca 10 km från centrum. Hotellet erbjuder en mängd olika aktiviteter, inklusive bowling, kasino och wellnessanläggning med

Läs mer

VINRESA TILL GEORGIEN 16-20 maj 2015 Välkommen att följa med oss på en spännande resa till vinets vagga!

VINRESA TILL GEORGIEN 16-20 maj 2015 Välkommen att följa med oss på en spännande resa till vinets vagga! Muscat från Chateau Mukhrani VINRESA TILL GEORGIEN 16-20 maj 2015 Välkommen att följa med oss på en spännande resa till vinets vagga! I det som nu är Georgien har det påträffats över åttatusenåriga fynd

Läs mer

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 12-16 oktober Dubai - mellanösterns svar på Miami, en metropol som uppfyller alla drömmar! Staden passar alla - barnfamiljer, kompisgäng,

Läs mer

I KONSTNÄRERNAS FOTSPÅR I PARIS OMGIVNINGAR 5-9 maj, 2015

I KONSTNÄRERNAS FOTSPÅR I PARIS OMGIVNINGAR 5-9 maj, 2015 1 I KONSTNÄRERNAS FOTSPÅR I PARIS OMGIVNINGAR 5-9 maj, 2015 Följ med på en annorlunda konstresa där du får lära känna mästarna van Gogh, Renoir och Monet. Hur var deras liv? Var fann de sina motiv? Vilka

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

Färöarna 5 dagar aug. 2019

Färöarna 5 dagar aug. 2019 Färöarna 5 dagar 22-26 aug. 2019 Dag 1-22 augusti Avgång från Köpenhamn med SAS 11:00 ankomst Torshavn 12:15. Guiden möter upp på flygplatsen. Vi börjar med lunch på Café Fjørðoy in Sørvágur. Efter lunch,

Läs mer

Upptäck Novgorod vikingastad och ortodoxt centrum, 4 dagar. Avgång: 30 september - 3 oktober 2010 Avresa från Stockholm eller från Köpenhamn

Upptäck Novgorod vikingastad och ortodoxt centrum, 4 dagar. Avgång: 30 september - 3 oktober 2010 Avresa från Stockholm eller från Köpenhamn Upptäck Novgorod vikingastad och ortodoxt centrum, 4 dagar Avgång: 30 september - 3 oktober 2010 Avresa från Stockholm eller från Köpenhamn Sofiakatedralen i Novgorod Denna resa går till Novgorod län som

Läs mer

Resa till Polen september 2017

Resa till Polen september 2017 Resa till Polen 11 16 september 2017 Närheten, möjligheten att återuppleva kultur och gemensam historia och mycket mera gör Polen till ett land värt att besöka. Polen har enormt mycket att erbjuda mellan

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

SPR ÅK- & KULTURRESA M A S TROL EO APULIEN LECCE, ITALIEN. OTRANTO, GALLIPOLI, ALBEROBELLO & OSTUNI 28 OKT 4 NOV 2017 VIVALASVE ZIA.

SPR ÅK- & KULTURRESA M A S TROL EO APULIEN LECCE, ITALIEN. OTRANTO, GALLIPOLI, ALBEROBELLO & OSTUNI 28 OKT 4 NOV 2017 VIVALASVE ZIA. SPR ÅK- & KULTURRESA U PPL E V D E T G E N U I N A ITA L I E N TI L L S A M M A N S M E D S A N D R A T ROE DS S ON M A S TROL EO APULIEN LECCE, ITALIEN. OTRANTO, GALLIPOLI, ALBEROBELLO & OSTUNI 28 OKT

Läs mer

Rapport från resa till Prag och Berlin 20110426-0502

Rapport från resa till Prag och Berlin 20110426-0502 Rapport från resa till Prag och Berlin 20110426-0502 Tisdagen den 26 april ca kl 5.30 äntrade 47 förväntansfulla Freja-medlemmar Byberg och Nordins buss med destination Arlanda. Reseledaren Margareta hälsade

Läs mer

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen Fredagen den 26 April till lördagen den 4 Maj 2013 ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Följ med oss till Italien i glädjens tecken med underbara naturupplevelser

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015.

Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015. Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015. Fredag 8/5 18.00 Samling på Stena terminalen i Karlskrona. 19.00 Stena Vision lägger ut med kurs mot Gdynia. 20.00 Kvällens stora buffémiddag

Läs mer

Orea Hotel Pyramida Upplev en av Europas charmigaste huvudstäder

Orea Hotel Pyramida Upplev en av Europas charmigaste huvudstäder Orea Hotel Pyramida Orea Hotel Pyramida ligger bra till, inte så långt från borgen i Prag, som är Tjeckiens huvudstad och också landets största stad. I den vackra staden kan du utforska de medeltida kvarteren

Läs mer