RES & LÄR TILL PRAG. Bästa cirkelledare, så här bokar ni er resa. Anmälan och resevillkor. Avbeställningsskydd och Reseförsäkring

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "RES & LÄR TILL PRAG. Bästa cirkelledare, så här bokar ni er resa. Anmälan och resevillkor. Avbeställningsskydd och Reseförsäkring"

Transkript

1 RES & LÄR TILL PRAG Bästa cirkelledare, så här bokar ni er resa. Vi på PROmedlemsresor är mycket glada över att ha fått förtroendet att arrangera er cirkelresa! I detta brev beskriver vi den fortsatta gången fram till avresa och vilka villkor som gäller för bokning av resan. Hela gruppen bokar in sig vid samma tillfälle via cirkelledaren eller annan kontaktperson. Fyll i uppgifter om gruppen och önskemål på gemensam anmälningsblankett. Namn och kontaktuppgifter för respektive deltagare anges på separat bokningsblankett. Vänligen fyll i en bokningsblankett per rum. Önskar man dela rum med en vän men vill ha separata fakturor, fyll i en blankett per person och ange vem rumskamraten är. Hela gruppen bokar samma tillval och utflykter och dessa anges på den gemensamma anmälningsblanketten. Information om tillvalen/utflykterna presenteras i denna manual. PROmedlemsresor skickar ut bokningsbekräftelse samt inbetalningskort till respektive resenär. Anmälningsavgiften på 1000: /person betalas in till PROmedlemsresor via utsänt inbetalningskort inom 10 dagar för att göra bokningen definitiv. Slutbetalning betalas in till PROmedlemsresor senast 25 dagar innan avresan. Skicka in alla bokningsblanketter gemensamt till: PROmedlemsresor, Box 3541, Stockholm Har ni frågor så ring oss gärna på Anmälan och resevillkor Var noga med att ange det namn som står i passet så att vi får rätt stavning på biljetterna. Resan genomförs i samarbete med systerbolaget Grand Tours, vars resevillkor gäller. Avbeställningsskydd och Reseförsäkring Vi erbjuder ERV:s avbeställningsförsäkring, som tecknas i samband med bokning. Avbeställningsförsäkringen kan inte avbokas i efterhand, inte heller läggas till efter att anmälningsavgift betalts, då detta betalas tillsammans. Pris för avbeställningsskydd är 6 % av resans pris. Varje deltagare bör se till att ha en fullgod sjuk och olycksfallsförsäkring för resan. Kontrollera vad som ingår i din hemförsäkring. Vill du komplettera med en reseförsäkring så förmedlar vi ERV:s semesterförsäkringar. Biljetter och färdhandlingar Efter erlagd slutbetalning skickar vi ut färdhandlingarna dagar innan avresa; elektronisk biljett samt information med kontaktuppgifter till vår lokala arrangör.

2 Anmälningsblankett, ifylls av cirkelledaren Res & Lär till Prag / Bokning Namn på studiecirkeln: Kontaktperson/Cirkelledare: Telefon: Önskat avresedatum: Avreseort ringa in ditt alternativ Stockholm Köpenhamn Antal deltagare: Tillval och utflykter som cirkeln önskar delta i: Skriv gärna vilken dag ni önskar göra tillval och utflykter. Önskemålen kan ej garanteras, men vi strävar efter att tillgodose dessa. Samtliga deltagare fyller i den individuella bokningsblanketten, en per rum som skickas in gemensamt till PROmedlemsresor. Övrig information som behöver vara PROmedlemsresor tillhanda:

3 Tillval och utflykter PLANERA RESAN I samband med er studiecirkel presenteras samtliga byggstenar i Res & Lär till Prag. I er studiecirkel fokuserar ni på de bitar som intresserar just er. Prag är ett koncentrat av Europa och erbjuder allt från kultur och historia till arkitektur, musik och hantverk. Det finns flera godbitar som ni inte bör missa. Därför har vi valt ut de bästa utflykterna, som ni kan fördjupa er i och fylla resan med. Dessa utflykter är särskilt sammansatta och utvalda av ABF:s författare av studiehandledningen för Res & Lär i samarbete med Tjeckiska Turistbyrån. Här nedan följer en sammanställning på de tillval och utflykter som erbjuds. Observera att varje tillval och utflykt gäller för hela gruppen. Angivna priser gäller per person. Vänligen observera även att vissa av utflykterna har ett minimum antal och priset kan komma att ändras om gruppen understiger detta antal. Middag på lokal restaurang, 3 rätter SEK 175 Tjeckisk folklore middag på restaurang Michal, 3 rätter och all dryck SEK 325 U Fleku bryggeri, 3 rätters middag, 1 glas och cabaret SEK 375 Kvällskryss 2 tim. på Moldau, kall och varm buffé. Dragspelsmusik SEK 295 Kvällskryss 2,5 tim. på Moldau, 3 rätters middag. Jazzband underhåller SEK 395 Bakom kulisserna på Stadsoperan och Muséet om Kommunismen. 4 tim. * SEK 495 Gamla Stan med de judiska kvarteren. 4 tim. Till fots * SEK 250 Pragborgen och Strahov Kloster. 4 tim. Buss och till fots * SEK 395 Bömisk glasfabriken Ruckl Nizbor och Karlstejn. 6 tim. Buss och till fots * SEK 495 Byn Kutna Hora inkl. Sedlec Ossuary. 6 tim. inkl lunch. Buss och till fots * SEK 495 Koncentrationslägret Teresienstadt inkl. lunch. 6 tim. Buss och till fots* SEK 525 *Svensktalande guide ingår på dessa utflykter Middag på lokal restaurang, 3 rätter Middag på en lokal tjeckisk restaurang. Möjlighet finns att välja på tre olika restauranger. På alla restaurangerna ingår en standard 3 rätters middag. Kostnaden för dryck tillkommer. De val som finns är: Restaurant Fama Grand En restaurang med öppen planlösning där köket dominerar och kockarna lagar maten framför gästerna. Grand Fama serverar traditionell mat men serverar dessutom även mat tillagat på ett nytt modernt sätt som kallas molekylär gastronomi. Restaurant U Zlatého Lva På svenska Det gyllene lejonet. Under gotiska valv ligger denna charmiga restaurang som serverar traditionell tjeckisk mat. Här kan du även prova det goda Moravia vinet. Restaurant Krcma Besök denna unika restaurang i gammal miljö. Här kan du äta traditionella tjeckiska specialiteter och även smaka det berömda tjeckiska ölet. I priset ingår en standard 3 rätters middag. Dryck ingår ej.

4 Tjeckisk folklore middag på restaurang Michal Restaurang Michal är beläget i en av de äldsta delarna av Prag på den mäktiga floden Moldaus högra strand, endast ett stenkast från den berömda Karlsbron. Närheten till Karlsbron inbjuder till en promenad efter middagen där vi samtidigt kan beundra den fantastiska utsikten mot Pragborgen. Restaurangen byggdes om under senare delen av 1800 talet i en art nouveau stil, men på interiören kan man se att rötterna går tillbaka ända till den tidiga gotiska perioden. I anslutning till restaurangen ligger även en av Prags absolut äldsta gator Borsov. Under kvällen upplever vi fartfylld tjeckisk folklore med danser som polka, csardas, bömiska danser samt andra danser från olika delar av Tjeckien och Slovakien, samtidigt som vi avnjuter det tjeckiska, moraviska och slovakiska köket. Vi kommer även att få lyssna till musikern Petr Sovjak som introducerar flera ovanlig instrument så som Moravisk säckpipa och Herdepipa med flera. I priset ingår välkomstdrink, 3 rätters middag, kaffe och obegränsat med lokalproducerade viner, öl och alkoholfria drycker. Middagen med dansshow varar mellan kl U Fleku bryggeri med middag och cabaret Den legendariska restaurangen U Fleku, som också är ett känt gammalt bryggeri, är en av de mest berömda restaurangerna i Prag med rötter så långt tillbaka som år U Fleku är det enda bryggeriet i central Europa som bryggt öl i mer än 500 år. Förutom att vara Prags mest kända pub så har U Fleku även gjort sig känd som en restaurang som erbjuder kulinariska upplevelser i form av traditionella, smakliga tjeckiska rätter. Kvällen bjuder på en cabaretföreställning samtidigt som vi avnjuter en 3 rätters middag. I priset ingår välkomstdrink, 3 rätters middag, kaffe, ett glas U Fleku s mörka öl eller alkoholfri dryck och cabaret. Kvällskryss på Moldau med dragspelsmusik Upplev Prag sett från den mäktiga floden Moldau. Stå på däck och insup atmosfären från denna vackra stad, blicka upp mot den tornande Pragborgen och njut av utsikten. Flodkryssaren tar oss under Karlsbron, förbi Smetanamuseet och Gamla Stan. Under kryssningen serveras en välsmakande buffé ackompanjerad av underhållning med dragspel. I priset ingår kryssning 2 tim., välkomstdrink, buffé med varma och kalla rätter, kaffe och dragspelsunderhållning. Måltidsdryck ingår ej. Kvällskryss på Moldau med jazzband Upplev Prag sett från den mäktiga floden Moldau. Stå på däck och insup atmosfären från denna vackra stad, blicka upp mot den välkända Pragborgen och njut av utsikten. Flodkryssaren tar oss under den berömda Karlsbron, förbi Smetanamuseet och Gamla Stan. Under kryssningen serveras en delikat 3 rätters middag med underhållning av jazzband. I priset ingår kryssning 2,5 tim., välkomstdrink, 3 rätters middag, kaffe och underhållning av jazzband. Måltidsdryck ingår ej.

5 Bakom kulisserna på Stadsoperan och besök Muséet om Kommunismen En halvdagsutflykt till fots som börjar vid den berömda Stadsoperan (The Estate Theatre), där W.A. Mozart framförde sin opera Don Giovanni för första gången den 29 oktober Där intar vi ett glas tjeckiskt mousserande vin samtidigt som vi avnjuter en kort konsert med klassisk musik. Därefter får vi en guidad rundtur av hela teatern. Besöket tar ca.1 tim. Vi promenerar vidare till Muséet om Kommunismen (The Museum of Communism) som fokuserar på den totalitära regimen från februari kuppen 1948 till kollapsen Muséet bjuder på fördjupande upplevelse med allt från återuppbyggda skolsalar, förhörsrum, gamla videoklipp och missa inte den virtuella rundturen. Detta museum är det första i Prag som exklusivt speglar systemet i det förra Sovjetunionen. I priset ingår halvdagstur 4 tim. Besök på Stadsoperan med klassisk konsert och ett glas tjeckiskt mousserande vin. Inträde och besök på Muséet. Svensktalande guide följer med gruppen under hela turen. Gamla Stan med de judiska kvarteren. Vi besöker Gamla Stan med det kända torget där Tynkyrkans höga spiror reser sig mot skyn. Till fots utforskar vi det berömda astronomiska uret som varje heltimme bjuder på ett litet musikspel. Vi kommer även att vandra över Karlsbron med sina fantastiska statyer och vår guide kommer att berätta historiska händelser förknippade med bron. Vidare promenerar vi till de judiska kvarteren. Vi besöker det Judiska Muséet som med dess kyrkogårde och synagogorna Klaus, Maisel och Pinkas. I priset ingår halvdagstur 4 tim. Guidad tur i Gamla Stan, Karlsbron och de judiska kvarteren. Svensktalande guide följer med gruppen på hela turen. Pragborgen och Strahov Klostret En halvdagstur med buss som tar oss till Hradcani området där den berömda Pragborgen ligger. Exteriör guidad rundtur av borgen, St Vitus Katedralen, St George Basilikan och Daliborka Tower. Vidare promenerar vi tillsammans i den Gyllene Gränden (The Golden Lane) med alla sina små butiker med tjeckiskt hantverk och andra specialiteter. I turen ingår också ett besök i Strahov Klostert med det berömda Strahov biblioteket. I priset ingår halvdagstur 4 tim. Besök och inträde till Pragborgen och Strahov Klostret med Strahov Biblioteket. Svensktalande guide följer med gruppen under hela turen. Bömiska glasfabriken Ruckl Nizbor och Karlstejn En utflykt med buss till de berömda Bömiska glasfabrikerna där vi oss allt om tillverkningsprocessen, dekorationer, gravering och konsten att skära glas. Besök deras butik där vi kan köpa det vackra Bömiska glaset. Vi äter lunch tillsammans i byn Karlstejn och beskådar det berömda Karlstejns Slott, byggt på 1500 talet av den tjeckiske kungen och romerska kejsaren Charles IV. I priset ingår utflykt 6 tim. Besök och inträde till Ruckl Nizbor och en 3 rätters lunch i byn Karlstejn. Måltidsdryck ingår ej. Svensktalande guide följer med gruppen under hela turen. En liten present är dessutom inkluderad i den guidade turen runt i fabriken

6 Medeltida byn Kutna Hora och Sedlec Ossuary Kutna Hora är en medeltida by som dateras 1100 talet. Den är främst känt för sina silvergruvor och den fantastiskt vackra gotiska katedralen St Barbara. Under många år stod Kutna Hora för en stor del av hela världens silverförsörjning. Byn har genom åren behållit sin medeltida karaktär och är med på UNESCOs lista över världsarv. Sedan besöker vi Sedlec Ossuary, även kallad Benkyrkan, som är fantastisk men också skrämmande helt unik! Det kan tyckas väldigt makabert, men är inte gjort utav respektlöshet utan som en påminnelse om livets obeständighet. Utflykten tar totalt 6 tim. I priset ingår utflykt 6 tim. Buss till Kutna Hora, besök och inträde till St Barbara katedralen och inträde till Benkyrkan. 3 rätters lunch på lokal restaurang. Måltidsdryck ingår ej. Svensktalande guide följer med gruppen under hela turen. Besök i Theresienstadt Vi guidas vid en mörk och tragisk plats i Europas historia. En påminnelse om andra världskrigets fasor, detta är Theresienstadt eller Terezin som staden heter på tjeckiska. Här låg ett av nazisternas många koncentrationsläger. Vår guide visar oss runt i vad som är kvar av lägret och vi kommer via bildspel att få höra berättelser från f.d. fångar, som lyckades överleva lägret. I priset ingår buss till Terezin, inträde och besök i koncentrationslägret och till muséet. 3 rätters lunch på en lokal restaurang. Svensktalande guide följer med gruppen under hela turen. ********************************************************************************************************************

7 Bokningsblankett / en blankett per rum Cirkelns namn: Namn: Adress: Postadress: Telefon: Mobil: Epost: Avresedatum: Dubbelrum/Enkelrum: Delar rum med: Särskilda önskemål: Extra information: Vill ni dela rum men ha separat faktura, fyll i varsin blankett och ange att ni delar rum.

Program Lärarförbundets rundresa i Skottland 20-27 september 2015

Program Lärarförbundets rundresa i Skottland 20-27 september 2015 Program Lärarförbundets rundresa i Skottland 20-27 september 2015 Låt dig förföras av Skottlands sagolika slott, hisnande natur och fascinerande historia. Följ med på en rundtur i whiskyns, kiltens och

Läs mer

Burma (Myanmar) Kon-tiki resor. Resdatum 2016 21 februari-6 mars

Burma (Myanmar) Kon-tiki resor. Resdatum 2016 21 februari-6 mars Burma (Myanmar) Resdatum 2016 21 februari-6 mars Efter varje dag framgår vilket hotell samt vilka måltider som är inkluderade i resans pris. Transfers och utflykter sker med privat buss, chaufför samt

Läs mer

Kon-tiki resor. Uzbekistan

Kon-tiki resor. Uzbekistan Uzbekistan Resdatum 2015 22 oktober-3 november 2016 6-18 oktober Efter varje dag framgår vilket hotell samt vilka måltider som är inkluderade i resans pris. Transfers och utflykter sker med privat fordon,

Läs mer

GRUPPRESOR 2015. Storstäder Berlin London Barcelona. Bussresor Italien Holland Frankrike. Flygresor Island USA Indien 031-55 00 00. www.rolfsbuss.

GRUPPRESOR 2015. Storstäder Berlin London Barcelona. Bussresor Italien Holland Frankrike. Flygresor Island USA Indien 031-55 00 00. www.rolfsbuss. GRUPPRESOR 2015 Storstäder Berlin London Barcelona Bussresor Italien Holland Frankrike Flygresor Island USA Indien 031-55 00 00 www.rolfsbuss.se Det är lätt att följa med! Våra bussar startar från Ulricehamn

Läs mer

ISLAND. Början på något storslaget

ISLAND. Början på något storslaget ISLAND Början på något storslaget Grönland/Färöarna 2015/2016 3 INNEHÅLL VÄLKOMMEN & INNEHÅLL 2 3 ISLAND & INFORMATION 4 5 PAKETRESOR 6 9 RESOR I GRUPP 10 13 BILPAKET 14 17 KARTA 18 19 DAGSTURER 20 24

Läs mer

I Emigranternas Fotspår 2015

I Emigranternas Fotspår 2015 I Emigranternas Fotspår 2015 2015-06-22 (11 dagar) DELSTATER: MINNESOTA Våra tankar om resan Nu är vi inne på vårt SEXTONDE år som researrangör. Vi har arrangerat över 30 resor och kört mer än 10 000 mil

Läs mer

SPF föreningars DEL I RESA program 2014

SPF föreningars DEL I RESA program 2014 SPF föreningars DEL I RESA program 2014 AKTUELLT DEL I RESA PROGRAM FINNS PÅ WWW.RESESKAPARNA.SE/SPFRESOR Ett urval av resor för SPF föreningar som vill dela avresa och bredda sitt reseprogram för sina

Läs mer

Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten!

Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! Sammanfattning I grova drag följer vi denna rutt: 25/12: Avresa från Sverige 26/12: Ankomst Kapstaden (via

Läs mer

Rabatter på paketresor med flyg under sommaren Juni - September

Rabatter på paketresor med flyg under sommaren Juni - September Rabatter på paketresor med flyg under sommaren Juni - September Priset på våra paketresor som anges i prislistan bygger på flyg i flygbokningsklass H. Efter prislistans tryckning har vi möjlighet att erbjuda

Läs mer

ResTeamet Bussresor 2012

ResTeamet Bussresor 2012 ResTeamet Bussresor 2012 Resor med personlighet! Upp till 400 kronor i boka tidigt-rabatt t o m den 5 februari Gratis anslutning från 19 orter i Skåne! Resor med personlighet! Det är nu vår 19:e säsong

Läs mer

På promenad med Peter i Paris! 5-9 september 2011

På promenad med Peter i Paris! 5-9 september 2011 På promenad med Peter i Paris! 5-9 september 2011 Följ med på en annorlunda resa till Frankrikes underbara huvudstad Paris! Vi kommer under denna resa att se och uppleva Paris och dess invånare på nära

Läs mer

Surinam, Guyana & Franska Guyana

Surinam, Guyana & Franska Guyana Surinam, Guyana & Franska Guyana med Anders Haglund som ledare 7 22 mars 2015 7 29 mars 2015 inklusive en veckas förlängning på Curacao och Bonair Sista anmälningsdag för att vara med i en eventuell utlottning

Läs mer

BUSS FLYG KRYSSNINGAR GRUPPRESOR. 0511-34 66 60 031-12 68 00 www.mkbussresor.se GRUPPRESOR I TRE OLIKA KONTINENTER 1

BUSS FLYG KRYSSNINGAR GRUPPRESOR. 0511-34 66 60 031-12 68 00 www.mkbussresor.se GRUPPRESOR I TRE OLIKA KONTINENTER 1 BUSS FLYG KRYSSNINGAR GRUPPRESOR 2015 0511-34 66 60 031-12 68 00 www.mkbussresor.se GRUPPRESOR I TRE OLIKA KONTINENTER 1 Nytt och gammalt i en härlig blandning Välkomna till oss på MK bussresor och ett

Läs mer

Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten!

Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! I grova drag följer vi denna rutt: 17/10: Avresa från Sverige 18/10: Ankomst Kapstaden 19/10 Stellenbosch,

Läs mer

AKTUELLT. Bodil Wirén och Rolf Molander från PRO:s modevisning. Foto: Alf M.

AKTUELLT. Bodil Wirén och Rolf Molander från PRO:s modevisning. Foto: Alf M. AKTUELLT Nr 3 år 2013 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE I LOMMA. Bodil Wirén och Rolf Molander från PRO:s modevisning. Foto: Alf M. PRO Lommas expedition på Bredgatan 26 är öppen helgfria måndagar

Läs mer

Ingen affär är för liten på

Ingen affär är för liten på Ingen affär är för liten på världens största marknad SWEDISH CHINESE CHAMBER OF COMMERCE, SCCC har den stora glädjen att bjuda in Dig och Ditt företag till Kina och besöka städerna Peking, Tangshan och

Läs mer

aktiv i alperna swiss alpine marathon. 18-26 juli 2009.

aktiv i alperna swiss alpine marathon. 18-26 juli 2009. aktiv i alperna swiss alpine marathon. 18-26 juli 2009. Sommarvandring i Alperna En aktiv semester med dagliga vandringar i alpmiljö. Upptäck nya miljöer, vackra vyer, iskalla vattendrag, storslagen natur

Läs mer

SKIDRESOR TILL ALPERNA 2016

SKIDRESOR TILL ALPERNA 2016 SKIDRESOR TILL ALPERNA 2016 7 skiddagar FÄRGELANDA BUSS Boka tidigt-rabatt upp till -300 kr Gäller bokningar som görs före Moena - med Canazei Dimaro - med Ski Madonna Tyrolen - med Landeck, Ischgl och

Läs mer

Vin, gourmetmat, kultur och natur i Sydafrika 14-27 mars 2014

Vin, gourmetmat, kultur och natur i Sydafrika 14-27 mars 2014 Vin, gourmetmat, kultur och natur i Sydafrika 14-27 mars 2014 Vi har haft lyckan att få vistas runt Kapstaden under några vintermånader de senaste tre åren och har för avsikt att vara i Kapstaden en del

Läs mer

Din fritid. Sommar. SCA Personalstiftelserna. Gran Canaria mer än bara sol och bad. Havsfiske i Norge. Ny lägenhet i Prag. Sid 6. Sid 12.

Din fritid. Sommar. SCA Personalstiftelserna. Gran Canaria mer än bara sol och bad. Havsfiske i Norge. Ny lägenhet i Prag. Sid 6. Sid 12. Din fritid SCA Personalstiftelserna Sommar 2014 Havsfiske i Norge Ny lägenhet i Prag Gran Canaria mer än bara sol och bad Sid 6 Sid 12 Sid 16 Innehåll Din fritid Sommar 2014 3 Bokningssystemet 4 Bra att

Läs mer

Linköping. atmosfär. Föreställningstid c:a 2,5 tim. inkl. paus. Antal medverkande ca 100 personer

Linköping. atmosfär. Föreställningstid c:a 2,5 tim. inkl. paus. Antal medverkande ca 100 personer Helenas sammanställning av historiska visningar, vandringar, dramatisering, musik, reenactment och andra tips och idéer om medeltid. Musikgruppen Rävspel och kråksång Tillsammans framför musikgruppen Rävspel

Läs mer

Vi önskar er en härlig frukost! Smartbox Sverige

Vi önskar er en härlig frukost! Smartbox Sverige Grattis! Du har fått en upplevelse i present, en Smartbox Frukost för två. Den ger dig och en vän möjligheten att välja er favorit bland över 30 olika erbjudanden och få en härlig frukost. Alla erbjudanden

Läs mer

Studieaktuellt hösten 2015

Studieaktuellt hösten 2015 STUDIEAKTUELLT 2015 Studieaktuellt hösten 2015 1 STUDIEAKTUELLT 2015 PRO:s webbutik Via www.pro.se/butiken kommer ni till PRO:s webbutik där ni kan beställa PRO:s studiematerial. Det går även bra att beställa

Läs mer

HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014

HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014 Deltagare: Betalning: Namn: HÄNG MED RESA till SYDAFRIKA NYÅR 2013-2014 ÄVENTYRSRESA MED RIDNING & AKTIVITETER FÖR ICKE RIDANDE Med: Ridning bland vildhästar i bergen, nyårsfest & klassisk jeepsafari i

Läs mer

Res med PRO:s egen resebyrå! FÖLJ MED PÅ HÖSTRÄFF TILL GRAN CANARIA!

Res med PRO:s egen resebyrå! FÖLJ MED PÅ HÖSTRÄFF TILL GRAN CANARIA! Res med PRO:s egen resebyrå! FÖLJ MED PÅ HÖSTRÄFF TILL GRAN CANARIA! 7/2015 PROmedlemsresor vi reser tillsammans PROmedlemsresor är PRO:s egen resebyrå en förmån för dig som är PROmedlem! För att resa

Läs mer

* Minimal 8 personer, vid färre deltagare kan priset förändras. Vi reserverar oss mot eventuella prisändringar.

* Minimal 8 personer, vid färre deltagare kan priset förändras. Vi reserverar oss mot eventuella prisändringar. UTFLYKTER 2014 1 NAtionalParken KRKA OCH SKRADIN Denna dag organiserar vi en halvdagsutflykt till nationalparken Krka. Skradinski Buk är en av de vackraste delarna av Nationalparken Krka. Det är den största

Läs mer