HYTT MED PANORAMASIKT FÖR VÄG OCH ENTREPRENAD

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HYTT MED PANORAMASIKT FÖR VÄG OCH ENTREPRENAD"

Transkript

1 HK HYTT MED PANORAMASIKT FÖR VÄG OCH ENTREPRENAD 21-modeller, MF 5600, MF 6600 och MF 7600 FRÅN MASSEY FERGUSON

2 02 Innehåll Sidan 04 MF-traktorer med panoramahytt Maximal överblick Sidan 08 MF-panoramahytten: Upprättar fortfarande standarden Sidan 12 Det nya sättet att arbeta med din lastartraktor Sidan 14 En effektfull ny generation Sidan 18 Motoreffektstyrning Mer kraft när det krävs Sidan 16 Dyna-transmissionerna Sidan 24 Välkommen till arbetsplatsen 03 Beauvais Kompetenscenter för teknik och tillverkning 04 MF-traktorer med panoramahytt Maximal överblick, kompromisslös säkerhet 06 Se dig om 08 MF-panoramahytten: Upprättar fortfarande standarden för arbete inom den kommunala sektorn 10 Essential-paket: Den nya standarden för okomplicerad användning 12 Det nya sättet att arbeta med din lastartraktor 14 En effektfull ny generation: Vi introducerar de nya AGCO POWER-motorerna 16 SCR-teknik: Sparar pengar i tysthet med enastående motoreffektivitet 18 Motoreffektstyrning Mer kraft när det behövs 20 Dyna-transmissionerna Byt till den transmission som passar dina traktorbehov 22 Dyna-4: Fyrväxlad flexibilitet 23 Dyna-6: Powershift i sex steg 24 Välkommen till en arbetsplats som du inte gärna lämnar 28 Spåra dina traktorer, hantera maskinparken: Introduktion till AGCOMMAND 30 Massey Ferguson under hela livet: Oavsett var du hamnar under fritiden eller arbetet finns vi där 31 Förenklad service 32 Specifikationer

3 Beauvais, Frankrike Centrum för framstående ingenjörskonst och tillverkning 03 FRÅN MASSEY FERGUSON Den investering på 250 miljoner euro som gjorts under de senaste fem åren i traktorfabriken i Beauvais, där Massey Ferguson tillverkar sina kvalitetstraktorer, har gjorts med en enda målsättning: att säkerställa att Massey Ferguson-traktorer byggs efter de standarder när det gäller kvalitet, tillförlitlighet och produktivitet. Det garanterar ägarna och förarna trygghet och god ekonomi. Mer än traktorer har tillverkats i Beauvais sedan starten 1960 och lantbrukare i fler än 140 länder är beroende av produkterna. På fabriken i Beauvais är det anställda varav 350 specialistingenjörer som varje dag tillverkar upp till 90 traktorer. Var och en tillverkad med största omsorg och omtanke. Denna fokusering på kvalitet hänger samman med att Massey Ferguson är kända som ledare när det gäller att utveckla och erbjuda banbrytande lösningar under mer än 50 år med tydliga, mätbara fördelar som t.ex. bränslesparande Selective Catalytic Reduction (SCR), som vi var först med på marknaden. Resultatet är traktorer som hjälper dig bruka jorden mer effektivt och mer lönsamt. Kontinuerlig forskning och utveckling för att få maskinerna att utföra mera för de som äger och använder dem har varit en del av anledningen till varför Massey Ferguson vunnit fler oberoende utmärkelser för innovation än någon annan tillverkare. Eftersom lantbrukare måste fortsätta att utvecklas, har vi behållit vårt engagemang för forskning och utveckling, som nu är ännu starkare. Denna policy har blivit erkänd i branschen och Massey Ferguson har fått fler innovationspriser än någon annan tillverkare.

4 04 MF-traktorer med panoramahytt Maximal sikt, kompromisslös säkerhet Panoramaversionen av Massey Fergusons flerfaldigt belönade Essential -hytt har utvecklats för att ge förare inom den kommunala sektorn av Massey Ferguson MF 5600, MF 6600 och MF 7600 makalösa nivåer av förarkomfort, säkerhet och sikt i alla riktningar. Den omfattar toppmoderna funktioner som lämpar sig för behov inom såväl jordbruksarbeten som andra typer av arbeten, t.ex. kantklippning, häckklippning och vägunderhåll. Den stora skillnaden är en polykarbonatruta till höger om föraren som ger fri sikt på 140. Den ger en helt obegränsad sikt över sidomonterade redskap, till exempel häckklippar- och kantklipparhuvuden. I kombination med en ny stolpe på vänster sida sätter detta nya standarder gällande fri sikt, vilket hjälper till att maximera maskinens användningsområden. Den extremt tåliga, 8 mm tjocka rutan ser till att föraren skyddas mot flygande föremål med en särskild beläggning som skyddar mot repor och ett system för spolning/torkning som ger utmärkt sikt i alla förhållanden. För förvaltnings- och vägarbeten finns fästen och kabelanslutningar som underlättar takmontering av en varningstriangel eller ljusramp. Alla modeller har samma Massey Ferguson-stil med en helt öppningsbar motorhuv för enkel serviceåtkomst serien har som standard lågnos och bidrar ytterligare till ännu bättre sikt framåt. Dyna-4-transmission MF 5608 MF 5609 MF 5610 MF 5611 MF 5612 MF 6612 MF 5613 MF 6613 MF 7614 MF 6615 MF 7615 Kapacitet/cylinder 3,3l/3 3,3l/3 3,3l/3 4,4l/4 4,4l/4 4,9l/4 4,4l/4 4,9l/4 6,6l/4 4,9l/4 6,6l/4 Max. hk Max. hk med EPM Dyna-6-transmission MF 5611 MF 5612 MF 6613 MF 5613 MF 6614 MF 6615 MF 7615 MF 6616 MF 7616 MF 7618 Kapacitet/cyl. 4,4l/4 4,4l/4 4,9l/4 4,4l/4 4,9l/4 4,9l/4 6,6l/4 4,9l/4 6,6l/4 6,6l/4 Max. hk Max. hk med EPM Sammanfattning SAMMANFATTNING AV MF-TRAKTORER MED PANORAMAHYTT: Speciellt konstruerade för entreprenad, skötsel av vägrenar och andra vanliga uppgifter inom den kommunala sektorn Exceptionell komfort och enkel manövrering Högerruta utan stolpe för perfekt sikt över sidomonterad utrustning Dyna-4- eller Dyna-6-transmissioner med unikt Power Control-reglage till vänster Senaste generationens motorteknik: common rail-bränsleteknik för enastående effekt och bränsleekonomi Ett helt sortiment finns tillgängligt, från enklare modeller upp till de största.

5 PANORAMAHYTTER 05 FRÅN MASSEY FERGUSON 21 modeller - ett av de bästa valen du någonsin kommer att göra

6 06 Se dig om Oavsett om du behöver en kompakt MF 5600-traktor, en MF 6600-modell av mellanstorlek eller den fulla styrkan hos en MF 7600, delar traktormodellerna med panoramahytt egenskaperna produktivitet, effektivitet och mindre belastning på föraren. Du kommer att upptäcka att din MF-traktor med panoramahytt levereras med samma specifikation: 01 AGCO POWER-motorer AGCO Powers tre-, fyr- eller sexcylindriga motorer som ger en noggrant sammansatt blandning av kapacitet och ekonomi, effekt och precision i ett kompakt paket Bränsle och AdBlue Bränsle- och AdBlue -tankar som sitter på traktorhyttens vänstra sida för enkel åtkomlighet (AdBlue -tanken finns bara på fyr- och sexcylindriga modeller) Enkel service Enkel serviceåtkomst tack vare den gångjärnsförsedda motorhuven i ett stycke som har utformats med midjedesign för att förbättra manövrerbarhet och sikt 04 Hyttkomfort och sikt Panoramahytten utgör den mest bekväma och produktiva arbetsmiljön i sin klass med oöverträffad sikt på höger sida. Den är särskilt konstruerad för underhåll av vägrenar och andra förvaltningsuppgifter med mekanisk fjädring som standard. Den låga placeringen av konsolen på höger sida ger extra bra sikt Val av transmissioner Alternativen omfattar Dyna-4- och Dyna-6-transmissionerna

7 07 FRÅN MASSEY FERGUSON 4 06 Övervakning av maskinpark AGCOMMAND -telemetri för marknadens bästa maskinövervakning Hydraulik med högt flöde Den kraftfulla hydrauliken ger ett oljeflöde på 58, 100 eller 110 l/min via upp till fyra dubbelverkande hydraulventiler och en elektroniskt styrd lyft Integrerad frontlyft och kraftuttag En frontlyft och ett kraftuttag som har integrerats smidigt i traktorns främre ände ger full kraft och bekvämlighet tillsammans med fyrhjulsdriftsaxeln och framaxelfjädringen (tillval) 1 09 Kraftfull arbetsbelysning Den utmärkta standardbelysningen har förstärkts med flera olika arbetsstrålkastare, t.ex. en specifik strålkastare på höger sida för maximal överblick över jobbet i fråga 8 PANORAMAHYTTER * Läs specifikationerna för att få mer information, eftersom utrustningen kan variera beroende på modell och hyttalternativ. Kontakta gärna din lokala MF-återförsäljare och distributör.

8 08 MF-panoramahytten Upprättar fortfarande standarden för arbete inom den kommunala sektorn Massey Ferguson har länge varit välkänt för hyttkvaliteten och de senaste MF panoramahytterna för MF 5600-, MF och MF traktorerna bygger vidare på den här traditionen. Det är en mycket speciell arbetsmiljö en blandning av komfort, låg ljudnivå, kvalitet är hjärtat i vad Massey Fergusons hytter över hela sortimentet handlar om. I syfte att göra det möjligt för dig att skapa en arbetsmiljö som verkligen har anpassats efter dina behov finns en mängd olika specifikationsalternativ, t.ex. val av färg på traktorn som kan matcha ditt företags profil eller lagstiftning. Maximal sikt, kompromisslös säkerhet Föraren har 140 obehindrad sikt åt höger, tack vare en bred 8 mm tjock ruta av polykarbonat. Rutan är reptålig och skyddar mot kringflygande föremål som häckkvistar, stenar, mm. Den borttagna högerstolpen innebär en fullständig vy över arbetsområdet för häckklippare, kantklippare, betesputsare/slagklippare och liknande redskap för bästa möjliga noggrannhet och optimal säkerhet. Ett justerbart solskydd och ett system för spolning och torkning är monterade på den högra rutan som standard. Huvudreglagen har grupperats och placerats perfekt till höger om föraren, där de kan manövreras så att förarens hela uppmärksamhetkan riktas mot det aktuella arbetet. Noggranna överväganden har gjorts gällande ergonomi för att placera allt du behöver för information och drift i naturliga lägen. Detsamma gäller insteg till hytten, med breda steg och bred dörröppning samt att tillhandahålla driftsdata där föraren ständigt uppdateras med prestandainformation. Säkerhet För förvaltnings- och vägarbeten finns fästen och kabelanslutningar som underlättar takmontering av en varningstriangel eller ljusramp.

9 09 FRÅN MASSEY FERGUSON Enkelt insteg till hytten Utmärkt insteg via breda steg med ordentliga mellanrum. Det nedersta fotsteget är justerbart så att du kan välja den höjd som är mest bekväm för dig. Solskydd Solskydd är standard. Avancerade säten Brytare för uppvärmning och luftsvankstöd på super deluxe-sätet (tillval).

10 10

11 11 Effektivitet under arbetet Panoramahytten garanterar inte bara att driften är säkrare och enklare utan konsekvensen blir även mer produktivitet. Uppgifterna tar mindre tid, vilket resulterar i fördelar inte bara för föraren utan även andra som påverkas av det pågående arbetet - till exempel andra vägtrafikanter. Hyttfjädringen ger produktiviteten ett lyft genom att se till att föraren har det så bekvämt som möjligt, oavsett terräng eller arbetshastighet. Förutom den mekaniska hyttfjädringen kan Massey Fergusons traktorer med panoramahytter även utrustas med ett antal sätesalternativ, t.ex. vridbara typer. Ytterligare alternativ för traktorer med panoramahytter är ett urval olika takalternativ, t.ex. ett standardtak med taklucka och ett frisikts-tak med frisiktsglas och skydd mot fallande föremål. Det ger personer som arbetar med frontlastare mycket förbättrade siktlinjer när objekt lyfts till full höjd. Resultatet är sikt i alla riktningar som är oöverträffad på traktorer av den här typen. Förarkomforten förbättras ännu mer genom högeffektiv uppvärmning och ventilation, luftkonditionering och noggrant konstruerad ljuddämpning och isolering som resulterar i så låga ljudnivåer i hytten som 70 db. I syfte att säkerställa att föraren både ser och kan ses har belysningen kompletterats med fyra extra, takmonterade arbetsstrålkastare, en arbetsstrålkastare på sidan som monterats på en justerbar förlängningsarm samt ett extra dimljus och bakljus baktill. För entreprenad och vägarbeten finns kablage och fästen (tillval) som möjliggör enkel fastsättning av en takmonterad varningstriangel eller ljusramp. FRÅN MASSEY FERGUSON Standardtak med taklucka Frisiktstak med FOPS Mer arbetsbelysning Om du börjar arbeta tidigt eller slutar sent är det inga problem tack vare Massey Fergusons belysningspaket. Den utmärkta standardbelysningen har utökats med några extra arbetsstrålkastare. Framtill på traktorn kompletterar fyra takmonterade arbetsstrålkastare de vanliga strålkastarna. På höger sida är en kraftfull arbetsstrålkastare monterad på en justerbar förlängningsarm och baktill på traktorn finns extra dimljus och backljus. En extra funktion gör det möjligt för föraren att bara använda arbetsbelysningen på höger sida, vilket är en förbättring för alla andra vägtrafikanter på kvällar och nätter.

12 12 Essential-paket den nya standarden för okomplicerad drift ESSENTIAL Essential-paketet som är grundvalen för panoramahytterna, må vara basspecifikationen för MF 5600-, MF och MF 7600-serien men om du studerar funktionerna som ingår så ser du att de är allt annat än bara grundläggande. Funktionerna har alla de egenskaper du kan förvänta av en Massey Ferguson. De är enkla, lättanvända och mångsidiga för att uppfylla behov som kräver effekt och prestanda utan onödiga finesser. På den högra konsolen på traktorer med Essential-utrustning finns ett T-reglage för transmissionskontroll, handgasreglage och lyftreglage. Traktorer med panoramatak är även tillgängliga med en multifunktionsjoystick för lastare som fungerar smidigt tillsammans med Massey Fergusons helt kompatibla lastarsortiment. På den högra konsolen finns alla traktorns huvudreglage för drift. Här finns hydraulventils- och kraftuttagsreglage. På konsolen finns även transmissionsreglaget, handgasreglage, och elektroniska lyftreglage. På den vänstra stolpen finns brytare som inte används så ofta, reglage för arbetsbelysning och tändningsnyckeln. Reglage i panoramahytten med joystick för lastarbeten Massey Fergusons unika, mekaniskt styrda multifunktionsjoystick som är inbyggd i den högra konsolen kan monteras på Essential-traktorer. Den är särskilt utvecklad för användning tillsammans med MF-lastare. Designen garanterar smidig användning och ger möjlighet till användning av transmissionsfunktioner. Upp till fyra låsbara hydraulventiler kan väljas som tillval Växelreglage till transmissionen för smidig växling Handgasreglage Reglering av redskapslyft Djupreglering av trepunktslyft

13 13 Kontrollpanel för arbetsbelysning och varningsljus FRÅN MASSEY FERGUSON Reglering av 3:e och 4:e hydraulfunktionen Elektronisk justering av den bakre lyften Växling framåt/bakåt Elektronisk multifunktionsjoystick Byte av växel/gruppväxel - öka Byte av växel/ gruppväxel - minska Växelreglage Handgasreglage Reglering av redskapslyft Djupreglering av trepunktslyft

14 14 PANORAMAHYTTER

15 15 Det nya sättet att hantera din lastartraktor Massey Fergusons unika joystick för lastarreglering kan specificeras och integreras i den högra konsolen (mekanisk joystick). Den har konstruerats noggrant för att garantera smidig, produktiv lastardrift och samtidig användning av traktorns transmissionsfunktioner. Sammanfattning Ett brett urval helt kompatibla Massey Ferguson-lastare är tillgängliga för MF 5600-, MF och MF 7600-traktorer med panoramahytt. De omfattar en mängd olika användbara funktioner. En mekanisk multifunktionsjoystick som standard med ytterligare transmissionsfunktioner som kan användas samtidigt som lastarfunktionerna, inklusive knapp för framåt-/bakåtväxling och växeländring En konstruktion som drar full nytta av sikten som möjliggjorts av den smala instrumentpanelen och motorhuven plus frisiktstaket (tillval) En hjälpram för lastaren ger maximal manövrerbarhet och åtkomst vid underhåll En funktion för frikoppling med bromspedalen som kopplar bort transmissionsdrivningen när bromspedalerna trycks ned för enklare, säkrare lastararbete FRÅN MASSEY FERGUSON Byte av växel/gruppväxel C B Frikopplingsknappen sitter på baksidan av multifunktionsjoysticken Körriktningsväxling framåt/ bakåt A D Lastararbete Den mekaniska multifunktionsjoystickens viktigaste funktioner: A. Lyfta B. Sänka C. Fylla D. Tippa Kombinerade funktioner: A/C. Lyfta och fylla A/D. Lyfta och tippa B/C. Sänka och fylla B/D. Sänka och tippa - justering av skopan till horisontalläge

16 16 PANORAMAHYTTER En effektfull ny generation År 2008 tog Massey Ferguson initiativ till att införa SCR i traktorsektorn. Det gjordes dels i linje med vårt engagemang i miljöfrågor, men även i syfte att förbättra bränsleeffektiviteten för lantbrukare genom att tillhandahålla den här teknikens direkta, påtagliga fördelar. Massey Ferguson har ett nära samarbete med motortillverkaren AGCO Power, för att se till att våra traktorer passar perfekt ihop med vårt systerbolags motorer. Vår sammantagna erfarenhet inom common rail-bränsleteknik och selektiv katalytisk reduktion (SCR) för utsläppskontroll betyder att våra traktorer arbetar i harmoni med motorerna. Eftersom AGCO Power och Massey Ferguson har samma moderbolag kan du vara förvissad om att vi alltid arbetar tillsammans till förmån för dig. AGCO Power-motorerna som är själva hjärtat i varje traktor med panoramahytt i MF 5600-, MF och MF 7600-serien, är förstklassiga exempel på våra gemensamma insatser för att finslipa effektiviteten hos common rail-bränsleteknik och uppfylla de särskilda behoven hos traktorägare och förare i den här effektklassen. Resultatet: optimal förbränning och en renare, mer kraftfull, mer ekonomisk och mer tillförlitlig motor som ger höga vridmoment vid låga varvtal. En kombination utan kompromisser. Modellutbudet med panoramahytt passar varje tillämpning med bränslesnåla trecylindriga motorer, till ekonomiska fyrcylindriga kraftpaket till arbetsvilliga sexcylindriga arbetshästar. Modellerna är tillgängliga från 85 till 175 hk. Oavsett vilken modell du väljer kan du vara säker på att få en optimal balans mellan prestanda och effektivitet. Effekt (hk) B A Motorvarvtal (varv/min) Konstant effekt Den här kurvan visar tydligt den höga effekten, med konstant effekt som bibehålls ned till varv/min. Vridmoment (Nm) Motorvarvtal (varv/min) Denna kurva visar tydligt hur maximalt vridmoment bibehålls mellan och varv/min, med en brant stigning av vridmomentet när motorvarvtalet sjunker till mellan och varv/min för bättre vridmomentprestanda och konstant kraftuttagsvarvtal. C A. Nominell effekt B. Maximal effekt C. Maximalt vridmoment

17 17 FRÅN MASSEY FERGUSON

18 18 SCR-teknik - sparar pengar med enastående motoreffektivitet Selektiv katalytisk reduktionsteknik (SCR) som fungerar på ett diskret sätt i traktormotorn tillsammans med en dieseloxidationskatalysator (DOC) är inte bara till fördel för miljön tack vare renare avgasutsläpp. Kombinationen av SCR och DOC plus tillsats av urea (DEF/AdBlue ) som bl.a.är tillgänglig genom din Massey Ferguson-återförsäljare ger en mer effektiv motor, i synnerhet eftersom det inte finns behov av återcirkulation av avgaser. AdBlue sprutas in i DOC och förångas i avgasströmmen. Heta avgaser passerar sedan genom katalysatorn där gasens värme orsakar att kväveoxidinnehållet reagerar med AdBlue och bildar ammoniak medan koloxid, gasformiga kolväten och partiklar oxideras. Därefter förvandlar en katalysator i avgassystemet dessa ämnen till ofarligt kväve och vatten. Eftersom motorutsläppen kontrolleras externt i avgassystemet förekommer ingen påverkan på motorprestanda, energiproduktion eller bränsleekonomi. Påfyllning av AdBlue kan göras vid bränsletankning och inga ytterligare åtgärder krävs. Den positiva inverkan på miljön är betydande. Det hjälper dig att uppfylla lokala krav och uppvisa miljömeriter, såväl som att bidra nationellt och globalt till begränsning av föroreningar. Den enda följden för verksamheten är positiv för dina bränsleräkningar.

19 06 Selektiv katalytisk reduktion (SCR) 19 FRÅN MASSEY FERGUSON Selektiv katalytisk reduktion (SCR) arbetar tillsammans med dieseloxidationskatalysatorn (DOC) 01. Avgaserna lämnar turbon och går in i DOC-katalysatorn. 02. Avgaserna går genom dieseloxidationskatalysatorn (gul). Koloxid (CO), gasformiga kolväten (HC) och partiklar (PM) neutraliseras här. Kväveoxider har förberetts för att reagera med urean. 03. Noggrant kontrollerad insprutning av AdBlue inträffar. AdBlue är enkel att fylla på samtidigt som du tankar bränsle 04. Gaserna som har blandats med AdBlue lämnar DOC-cylindern och går vidare till avgasröret som innehåller katalysatorn. 05. När avgaserna passerar genom katalysatorn omvandlas NOX till ofarligt kväve och vatten. 06. Ren luft och vattenånga lämnar avgasröret

20 20 Power, performance and economy PANORAMAHYTTER

21 21 Motoreffektstyrning - mer muskler när så krävs FRÅN MASSEY FERGUSON Föreställ dig en traktor som reagerar automatiskt på belastningen och justerar bränsletillförseln därefter i syfte att ge extra effekt när den behövs som bäst. MF och MF 7600-traktorer med Dyna-4 och Dyna-6 transmissioner drar nytta av motoreffektstyrning som ger ett effektlyft i syfte att tackla tufft transportoch kraftuttagsarbete. Avancerad elektronisk motor- och transmissionsstyrning tillgängliggör mer effekt automatiskt under belastning eller vid körning. EPM (motoreffektstyrning) fungerar med hjälp av transmissionselektronik som övervakar belastnings- och driftsförhållanden i transmissionen och kraftuttaget enligt körhastighet, transmissionsbelastning och kraftuttagsaktivering. Informationen överförs sedan till det elektroniska systemet för motorstyrning som använder uppgifterna till att reglera enligt exakt den mängd bränsle som krävs och vid vilken tidpunkt det behövs. Extra effekt blir tillgänglig automatiskt vid en hastighet över 6 km/h både för Dyna-4 och Dyna-6 traktorer, medan Dyna-6-modeller också drar nytta av EPM när kraftuttaget kopplas in. Beroende på modell frigör EPM upp till ytterligare 25 hk i syfte attupprätthålla kraften under de mest krävande arbetsuppgifterna.

22 22 Dyna-transmissionerna Välj den transmission som passar dina traktorbehov Oavsett om arbetet kräver en transmission - med 4 eller 6 steg kan MF MF och MF 7600-traktorer utrustas med den låda som passar just ditt arbete. Alternativen Dyna-4 och Dyna-6 har fyra respektive sex kopplingsfria växlar i var och en av de fyra grupperna. Alla kan styras med växelreglaget på den högra konsolen. Det unika MF Power Control-reglaget till vänster om ratten har en Power Shuttlefunktion, samt en alternativ metod för byte av utväxlingsförhållande och en frikopplingsfunktion för krypkörning. Växelresponsen kan justeras enligt förarens önskemål. T-reglage till höger För bara det T-formade växelreglaget framåt eller bakåt för att växla upp eller ned genom de fyra eller sex Dynashift-stegen. Byt gruppväxel genom att trycka på gruppväljarknappen samtidigt som du för reglaget framåt eller bakåt. Enkelt Power Control-reglage med multifunktion Power Control-reglaget ger bekväm och okomplicerad manövrering av tre funktioner. Föraren kan växla framåt/ bakåt, växla Dynashift-stegen och gruppväxlarna och välja friläge. På så sätt lämnas högerhanden ledig för manövrering av den sidomonterade redskapen. N Friläge Frikoppling Framåtkörning Bakåtkörning Uppväxlingssteg Nedväxlingssteg

23 PANORAMAHYTTER Modell Dyna-4 Dyna-6 MF 5608 l - MF 5609 l - MF 5610 l - MF 5611 l l MF 5612 l l MF 5613 l l MF 6612 l - MF 6613 l l MF l MF 6615 l l MF l MF 7614 l - MF 7615 l l MF l MF l 23 FRÅN MASSEY FERGUSON Sammanfattning Alla Dyna-transmissioner har följande fördelar: Exklusivt och praktiskt Power Control-reglage till vänster Kopplingsfri körning, vilket gör föraren mindre trött och hanteringen mycket enklare Gott om växlar i det viktiga arbetsintervallet 4-12 km/h Autodrive (standard på MF 6600 och MF 7600, tillval på MF 5600) som automatiskt hanterar upp- och nedväxling för att maximera mångsidighet och kapacitet, med justerbar responspunkt enligt önskade parametrar för motorvarvtal Funktionen för frikoppling vid bromsning kopplar bort drivningen när bromspedalen trycks ned Växelns modulering kan justeras enligt den hastighet som krävs vid ändring Progressiv justering av Dynashift-steg Superkrypväxel som tillval för tillämpningar med låg hastighet

24 24 fyrväxlad flexibilitet 16x16 Dyna-4-transmissionen som är tillgänglig på alla traktorer med panoramahytt, har fyra växlar i var och en av fyra grupper. All växling sker utan inblandning av kopplingen. Kryp- och superkrypväxlar är tillgängliga som tillval. Reglage till vänster Till vänster om ratten ger Power Control-reglaget fingertoppsmanövrering av framåt-/bakåtväxling, powershift och gruppväxelbyten samt frikoppling. Reglage till höger Högerhanden är ledig för manövrering av alla externa maskinreglage vid sidan av föraren samt själva det T-formade växelreglaget. När det trycks framåt eller bakåt växlar traktorn genom sina växlar medan den växlar mellan gruppväxlar om det hålls på plats. När du byter växelgrupp väljer speedmatching automatiskt rätt steg som matchar traktorns hastighet framåt. Växling med Comfort Control Växelresponsen kan varieras från mjuk till snabb enligt aktuell uppgift - till exempel lastararbete eller vändtegsmanövrering på fältet. Låga hastigheter för precisionsuppgifter Topphastigheten för Dyna-4-traktorer är 40 km/h, medan krypoch superkrypsväxelalternativ är tillgängliga för arbeten som kräver ultralåga hastigheter. De ger ytterligare 16 steg och så låga hastigheter som 160 m/tim. 4 FÄLTARBETSGRUPP HUVUDGRUPP 3 2 TRANSPORT KLIPPNING Dyna-4 har fyra Dynashift-växlar i varje växelgrupp med utmärkt överlappning av gruppen sköldpadda eller fältläge så att du alltid kan välja rätt hastighet för alla uppgifter och förhållanden. Maxhastigheten på 40 km/h ger snabbare transporter. FRONTLASTARARBETE l KLIPPNING DYNASHIFT 1 KLIPPNING med mycket låg hastighet C B A D 0 km/h FRAMÅT-/BAKÅTHASTIGHET MOTORVARVTAL

25 25 FRÅN MASSEY FERGUSON Sammanfattning Dyna-4-sammanfattning: Utomordentliga prestanda på gårdsplanen, fältet eller vägen 16 växlar framåt och 16 bakåt. All växling sker utan användning av kopplingen Så enkelt det kan bli med Power Controlreglaget, T-reglaget eller joystickmanövrering till vänster Bekväm manövrering av lastarfunktionen med Comfort Control för att ställa in mjuk eller snabb växling När du trampar på bromspedalen frikopplas transmissionen

26 26 förfinad i sex steg Dyna-6 semi-powershift-transmissioner har sex powershift-steg i var och en av de fyra grupperna för enkel användning på fältet och på vägen. Totalt 24 växlar i båda riktningarna innebär att det finns en som stämmer för praktiskt taget varje uppgift, medan högsta körhastighet är 40 km/h vid lågt motorvarvtal. En omfattande funktionsuppsättning kompletterar Dyna-6, vilket gör den till den mest flexibla och användarvänliga konventionella transmissionen i det här effektsegmentet. Som tillägg till funktionerna på Dyna-4-transmissionen: Brett arbetshastighetsområde I det viktiga arbetsområdet från 4 till 12 km/h finns nio växlar, medan topphastigheten är 40 km/h och hela hastighetsområdet är tillgängligt via manövrering utan pedaler. Eco-funktionen möjliggör att den maximala hastigheten uppnås vid låga varvtal. Frikoppling med bromspedal Om bromspedalerna trycks ned läggs transmissionen i friläge för drift med en fot. 4 FÄLTARBETSGRUPP TRANSPORT HUVUDGRUPP 3 2 KLIPPNING Dyna-6 har sex Dynashift-steg i varje växelgrupp, vilket totalt ger 24 växlar framåt och 24 växlar bakåt, med utmärkt överlappning och totalt nio växlar i gruppen sköldpadda eller fält. FRONTLASTARARBETE l KLIPPNING DYNASHIFT 1 0 km/h KLIPPNING med mycket låg hastighet FRAMÅT-/BAKÅTHASTIGHET F E D C B A MOTORVARVTAL

27 27 FRÅN MASSEY FERGUSON Sammanfattning Dyna-6-sammanfattning: Maximal produktivitet med 24 växlar framåt och 24 bakåt. All växling sker under belastning utan användning av kopplingen Med Power Control reglaget får du tre funktioner i en körriktningsändring framåt/ bakåt, frikoppling och växling Nio växlar i gruppen fältläge När du trampar på bromspedalen frikopplas transmissionen Kryp- och superkrypväxlar Eco som standard

28 28 Smala stänkskärmar bidrar till optimal sikt på höger sida PANORAMAHYTTER Brett specifikationsurval för produktivitet året runt Hydraulik för lastavkänning (CCLS) Hydraulsystemen för lastavkänning med slutet mittläge (CCLS) ger högt oljeflöde och tryck efter behov med i stort sett omedelbar respons. Det innebär att det inte förekommer slöseri med effekt eller bränsle som används till att pumpa olja som inte krävs. CCLS är tillgängligt på MF och MF 6600-modellerna. Mycket noggranna lyftreglage Massey Fergusons välkända elektroniska lyftreglage (ELC) med klassledande noggrannhet och intuitiv manövrering ger exakta funktioner för dragkraft, position och intermix. Fler finesser omfattar känslighet, sänkningsförhållande och snabbt markingrepp. Reglage som används ofta är monterade i armstödet och andra funktioner har grupperats på den okomplicerade ELC-konsolen som ger enkel och noggrann manövrering.

29 29 FRÅN MASSEY FERGUSON Aktiv transportkontroll (ATC) Aktiv transportkontroll är standard och en integrerad del i ELC-systemet. Det är ett stötdämpande system som minimerar svängningsrörelserna och gör en automatisk justering beroende på olika redskapsvikter. Det ger mjukare, säkrare och snabbare transport, och genom att minska stötbelastningen genom lyftcylindrarna och hydraulkretsarna skyddas även föraren och traktorn mot vibrationer. Trepunktslyft MF 6600-modeller med panoramahytt kan specificeras utan trepunktslyft, ELC och hydraulik eller har fullständiga funktioner för att uppfylla behoven hos de mest krävande användarna. Främre lyft En främre lyft med eller utan kraftuttag är ett alternativ på alla MF-modeller med panoramahytt, vilket förbättrar traktorns mångsidighet ytterligare. Man kan välja mellan 2,5, 2,8 eller 4,0 tons lyftkapacitet efter vad som passar för traktorn. Hydraulik och lyftar Den främre och bakre lyften är justerbar för att anpassas till ett brett urval monterade och delmonterade redskap. Flera typer av hydraulventiler och alternativ för manövrering hjälper till att få ut mesta möjliga av moderna redskap, samtidigt som de blir lättare att manövrera. Kraftuttag med hög specifikation Med effekt, mångsidighet och enkel drift som huvudkriterier vid konstruktion, erbjuder traktorer med panoramahytt höga kraftuttagsspecifikationer som uppfyller behoven hos alla tänkbara tillämpningar. Reglagen till de främre (tillval) och bakre systemen är bekvämt grupperade på den högra konsolen. Extra tillkopplings- och nödstoppsknappar på stänkskärmen ger ytterligare bekvämlighet och säkerhet. Alla modeller har även automatiserade kraftuttagsreglage. I läget auto kopplas kraftuttaget ur när lyften höjs och vid färd med hastigheter över 25 km/h. Det kopplas in igen när lyften sänks.

30 30 Spåra dina traktorer, hantera maskinparken Introduktion av AGCOMMAND Information betyder styrka när det gäller att få jobben gjorda på ett mer effektivt och produktivt sätt. Av den här anledningen ligger Massey Fergusons fokus på okomplicerade och pålitliga lösningar som ger traktorägare och förare oslagbart enkel användning, högsta produktivitet och maximal lönsamhet genom lägre driftskostnader som leder till större vinster. För entreprenörer och instanser som vill ha en tydligare bild över hur traktorerna presterar erbjuder AGCOMMAND det allra mest optimala inom övervakning och säkerhet. Fleet Management

31 Sammanfattning AGCOMMAND 31 FRÅN MASSEY FERGUSON Resultatet är betydande potentiella fördelar gällande hantering av maskinparken för lokala myndigheter. De omfattar: Optimering av bränsleförbrukning: Övervaka enskilda förares bränsleförbrukning och åtgärder, utveckla och uppmuntra de mest effektiva sätten att utföra uppgifter och jobb Spåra exakt plats för varje traktor: Möjliggör övervakning av pågående arbeten, identifierar problem, hjälper till vid logistikplanering och förhindrar felaktig användning Övervakning av utfört arbete: Möjliggör att en uppgifts förlopp och tid för slutförande kan analyseras från kontoret Förebyggande underhåll: Fjärrövervakning av motor och andra maskindata gör det möjligt att identifiera potentiella problem i ett tidigt skede Minskning av stilleståndstid: Hjälper till att förbättra logistiken, flytta maskiner snabbare till nästa jobb, samt möjliggör fjärridentifiering av servicebehov och tankningskrav Registrering av driftsdata: Hjälper till vid hantering av jobb, fakturering och bevis på utförda arbeten. AGCOMMAND AGCOMMAND gör det möjligt för maskinägare och chefer att övervaka fordonens position, prestanda, historik och status, såväl som driftskostnader, allt i syfte att förbättra produktiviteten. Var tionde sekund identifierar AGCOMMAND -systemet en maskins GPSplacering och rapporterar dess prestanda. Det här överförs till en central server där det går att komma åt via internet från datorer på kontoret. AGCOMMAND -appen ger dig direkt åtkomst till systemet, så att du kan övervaka maskinerna var du än befinner dig och när du vill. Du kan använda funktionen för historik och rapportering till att köra en analys av en åtgärd. AGCOMMAND -appen som är tillgänglig för ipad och iphone, har samtliga funktioner som finns i det vanliga AGCOMMAND -systemet. Det finns en funktion för åtkomst till traktorn i nära nog realtid med en hemsida som har stöd för snabb information och en snabböversikt över maskindata som position, adress och väderförhållanden. Skanna här för att hämta appen! Efficiency time Effektivitetsrapporter

32 32 Förenklad service Med en traktor i MF 5600-, eller 7600-serien är rutinunderhållet snabbt, okomplicerat och enkelt kort uttryckt mindre stressande. Det innebär att du inte slösar bort tid på morgnarna och kommer ut på fältet fortare. Serviceintervallen har ökats med 25 % till 500 timmar, vilket är en betydande minskning av underhållskostnaderna. Motorhuven i ett enda stycke kan lyftas helt och hållet för enkel åtkomst Framaxelns och motorhuvens slanka midjedesign gör det enkelt att komma åt oljemätstickan och filtret Hyttens luftfilter är lätta att ta bort från taket för rengöring Motorns luftfilter är mycket lätt att komma åt och rengöra. Upp till 90 % damm avlägsnas av sugsystemet från avgasröret Kylarna är lätta att komma åt för rengöring med tryckluft Bränsle- och AdBlue -tankens påfyllningsrör är bekvämt och säkert placerade

33 Total support. Oavsett var du hamnar under fritiden eller arbetet finns vi där 33 FRÅN MASSEY FERGUSON Massey Fergusons nät av distributörer och återförsäljare garanterar att varje maskin levereras med den support och service du behöver för att hålla arbetet igång oavsett när eller var du behöver den. Våra återförsäljare engagerar sig i att hitta rätt produkt till dig och att sedan ge dig support med bästa tänkbara service, reservdelsprogram och uppbackning. Bakom varje maskin från Massey Ferguson finns ett antal högt kvalificerade specialister som bara ägnar sig åt att ge dig, din utrustning och din verksamhet sitt fulla stöd. Fråga din återförsäljare om våra finansplaner som kan omfatta leasing, avbetalning, uthyrning och lån. Alla MF traktorer som säljs nya i Sverige har en 5 års maskinskadeförsäkring som följer fordonet. Detta gäller dock inte direktimporterade fordon och kan inte tecknas i efterhand. Denna försäkring ger dig en full trygghet och säkert andrahandsvärde. Maskinskadeförsäkringen ger ett heltäckande skydd för kritiska komponenter som: Motor och växellåda Hydraulik Kraftuttag Styrning Elektronik Hytt och reglage Axlar Försäkringen gäller för upp till fem år eller timmar och administreras vid inköpstillfället av din återförsäljare. Branschledande reservdelsleverans från AGCO Parts.

34 34 Standardspecifikationer Motor Typ MF 5608 Dyna-4 MF 5609 Dyna-4 MF 5610 Dyna-4 MF 5611 Dyna-4 MF 5612 Dyna-4 AGCO POWER Antal cylindrar/antal ventiler/kapacitet liter/antal/cm 3 3/ 4/ / 4/ / 4/ / 4/ / 4/ / 4/ / 4/ / 4/ / 4/ 4400 Typ Turbo med intercooler Insprutningstyp Common rail Maximal effekt (ISO 14396) hk Maximalt vridmoment Nm Maximal effekt med EPM (motoreffektstyrning) hk Maximalt vridmoment med EPM (motoreffektstyrning) Nm MF 5613 Dyna-4 MF 5611 Dyna-6 MF5612 Dyna-6 Serviceintervall timmar Transmission Typ Dyna-4 40km/h Dyna-4 40km/h Dyna-4 40km/h Dyna-4 40km/h Dyna-4 40km/h Dyna-4 40km/h Dyna-6 40km/h Dyna-6 40km/h Dyna-6 40km/h Antal växlar framåt x bakåt 16 x x x x x x x x x 24 Minsta hastighet vid varv/min km/h Minsta hastighet vid varv/min med kryp/ superkryp km/h 0,33 / 0,09 0,33 / 0,09 0,33 / 0,09 0,26/0,07 0,26/0,07 0,26/0,07 0,26/0,07 0,26/0,07 0,26/0,07 Bakre lyft och hydraulik Dragstångstyp Kat. 2 Kat. 3 Maximal lyftkapacitet, i kopplingspunkt Standardhydraultyp Öppet mittläge, 58 l/min Tillvalshydraultyp Kombinerat flöde, 100 l/min Kraftuttag (Bakre) Standard: 540/540 Eco - tillval: 540/540 Eco /1 000 Hjul och däck (Fullständigt sortiment tillgängligt. Kontakta din återförsäljare) Standardutrustning Bak m 16.9 R R 38 Tillvalsutrustning Vikter och mått (med standardhjul och däck, utan ballast, modell med fyrhjulsdrift, utan bränsle) Fjädrad hytt med 5 stolpar - polykarbonatglas - motorvarvtal för extra tomgång - Power Control-reglage - transmission med Speedmatching - kylbox - luftdämpat säte - instruktörssäte AutoDrive på Dyna-6-modeller - krypväxlar - främre lyft - främre kraftuttag - radio, MP3 Vikt kg Total höjd - över hytten* m 2,755 2,779 2,822 2,779 2,822 Hjulbas m 2,46 2,55 MF 5613 Dyna-6 * med standarddäck, ungefärlig siffra beroende på däckmärke, ringtryck och last ** Beroende på marknadslagstiftning Massey Fergusons panoramahytter är även tillgängliga i RAL 2000 Orange för förvaltningsarbeten.

35 35 MF 6612 Dyna-4 MF 6613 Dyna-4 MF 6615 Dyna-4 MF 6613 Dyna-6 MF 6614 Dyna-6 MF 6615 Dyna-6 AGCO POWER 4/ 4/ / 4/ / 4/ / 4/ / 4/ / 4/ / 4/ / 4/ / 4/ / 4/ / 4/ / 4/ 6600 Turbo med intercooler Common rail MF 6616 Dyna-6 MF 7614 Dyna-4 MF 7615 Dyna-4 MF 7615 Dyna-6 MF 7616 Dyna-6 MF 7618 Dyna-6 FRÅN MASSEY FERGUSON Dyna-4 40km/h Dyna-4 40km/h Dyna-4 40km/h Dyna-6 40km/h Dyna-6 40km/h Dyna-6 40km/h Dyna-6 40km/h Dyna-4 40km/h Transmission Dyna 6 40km/h Eco or 50km/h** Eco 16 x16 16 x x x x x x x x x x x 24 1,3 1,3 1,3 1,03 1,03 1,03 1,03 1,3 1,3 1,03 1,03 1,03 0,26/0,07 0,33 / 0,09 0,26/0,07 0,26/0,07 0,26/0,07 0,26/0,07 0,26/0,07 0,33 / 0,09 0,33 / 0,09 0,26/0,07 0,26/0,07 0,26/0,07 Kat Öppet mittläge, 58 l/min Slutet mittläge, 110 l/min Standard: 540/1 000 tillval 540/540 Eco/1 000/1 000 Eco 18.4 R R R R R R R R R R R R 38 Fjädrad hytt med 5 stolpar - polykarbonatglas - motorvarvtal för extra tomgång - Power Control-reglage - transmission med Speedmatching och Autodrive - kylbox - luftdämpat säte - instruktörssäte Krypväxel - främre lyft - främre kraftuttag - fjädrande Quadlink-framaxel - radio, MP ,00 3,03 2,67 2,88 Alla åtgärder har vidtagits för att försäkra att informationen i den här publikationen är så korrekt och aktuell som möjligt. Det kan dock förekomma oriktiga eller ofullständiga uppgifter. Information i specifikationerna kan ändras utan föregående meddelande. Därför bör du bekräfta alla specifikationer med din Massey Ferguson-återförsäljare eller distributör före inköp.

36 facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com är AGCO:s världsomspännande märke. AGCO Limited /1013 Swedish/0714/2m Ansvarsfullt skogsbruk

85-105 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON

85-105 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 5600 85-105 HKMF 02 03 Innehåll 04 En global framgångssaga 06 Konstruerad av oss, skapad för dig 09 Byggd speciellt med tanke på föraren 11 Ren kraft och prestanda 12 En ny kraftgeneration 14 Underhållsfri

Läs mer

FRÅN MASSEY FERGUSON 120-160 HKMF

FRÅN MASSEY FERGUSON 120-160 HKMF 6600 120-160 HKMF Skanna mig! http://www.facebook.com/masseyfergusonglobal twitter.com/agcocorp http://www.youtube.com/masseyfergusonvideo blog.agcocorp.com är ett världstäckande varumärke från AGCO Corporation

Läs mer

85-130 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON

85-130 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 5600 85-130 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Innehåll Sidan 04 Konstruerad av oss, skapad för dig Sidan 06 Ren kraft och prestanda från Massey Ferguson Sidan 10 En ny kraftgeneration

Läs mer

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst X6020-30-40-50 (T3) McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst Power Management systemet har utvecklats för att vid behov automatiskt höja motorns vridmoment och effekt upp till 121 hk vid kraftuttagsarbete

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HP 19,5-46 MF 1500 Kompakttraktorer för park- och grönytesskötsel Kompakttraktorer för park- och grönytesskötsel Brett specifikationsutbud för maximal mångsidighet VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

Skyddsbåge HYTT

Skyddsbåge HYTT GM 40-45-50-55 (T3) Skyddsbåge HYTT McCormick GM (T3) liten och kompakt genomtänkt och mångsidig g Den nya generationen Yanmar 3- och 4-cylindriga motorer ger hög prestanda, förbättrad bränsleeffektivitet,

Läs mer

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR NYA PONSSE BEAR KRAFT, PRODUKTIVITET OCH ARBETSGLÄDJE Helt nya PONSSE Bear är en sann skogens konung. Den representerar bästa tänkbara prestanda, produktivitet

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK 7600 140-255 Kraft, prestanda och effektivitet - prisbelönta maskiner från Massey Ferguson VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Prisbelönta av en anledning Traktorserien

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK 1500 19,5-46 MF Ett brett program av lantbruks- och grönytetraktorer för gårdar och kommersiellt bruk VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Vill du ha hög prestanda

Läs mer

BESPARINGSRAPPORT VALTRA T-SERIENS LÅGA TOTALA ÄGARKOSTNADER TAR EFEKTIVITET TILL NÄSTA NIVÅ HUR KAN JAG MINSKA UTGIFTERNA MED T-SERIEN?

BESPARINGSRAPPORT VALTRA T-SERIENS LÅGA TOTALA ÄGARKOSTNADER TAR EFEKTIVITET TILL NÄSTA NIVÅ HUR KAN JAG MINSKA UTGIFTERNA MED T-SERIEN? VALTRA T-SERIENS LÅGA TOTALA ÄGARKOSTNADER BESPARINGSRAPPORT TAR EFEKTIVITET TILL NÄSTA NIVÅ Med Valtras nya T-serie sänks den totala ägarkostnaden för en traktor till en ännu lägre nivå. Vi kompromissade

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ET PAKET Mångsidiga och kraftfulla PONSSE Ergo har genomgått en omfattande uppgradering. Ännu mer produktiva, komfortabla

Läs mer

JCB din nya favorit

JCB din nya favorit JCB 457 - din nya favorit En ny maskin i maskinparken. För att göra det enkelt vill vi presentera en ny JCB 457 med bara några få bilder. Låt dina medarbetare ta del av denna nya fantastiska produkt från

Läs mer

(T3) C-MAX

(T3) C-MAX 80-90-100-110 (T3) C-MAX C-MAX (T3), så effektivt så enkelt, McCormick C-Max (T3) är modellserien som erbjuder ett nytt alternativ av ekonomisk funktionalitet i McCormicks modellprogram. Med effektområde

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG 69-100 HK MF3600 Mångsidiga traktorer för specialområden A-, V-, S-, F- och GE-versioner VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Specialtraktorer i MF 3600-serien Mer

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF4400 Mångsidiga universaltraktorer 3 modeller: 74, 88 och 101 hk HK 4400 74-101 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Robust enkelhet för kostnadseffektiv produktivitet

Läs mer

MFMer effekt, högre produktivitet

MFMer effekt, högre produktivitet HK 86-112 5400 Mer effekt, högre produktivitet MFMer effekt, högre produktivitet 4 modeller: 86 till 112 hk VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Utvecklingen fortsätter...

Läs mer

Framtiden inom lantbruk 5 mod 270-370 8600 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

Framtiden inom lantbruk 5 mod 270-370 8600 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK MF8600 Framtiden inom lantbruk 5 mod 270-370 8600 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Precis som en traktor ska vara. Ren kraft med högt vridmoment. Med en konstruktion

Läs mer

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor R M M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor M40-SERIEN Traktorer i en klass för sig. Den nya M40N-serien är en kombination av effektiva och prisvärda traktorer som är extremt mångsidiga och som passar

Läs mer

PONSSE-SKOGSMASKINER OCH SCR-MOTORTEKNIK

PONSSE-SKOGSMASKINER OCH SCR-MOTORTEKNIK PONSSE-SKOGSMASKINER OCH SCR-MOTORTEKNIK INNEHÅLL 1. Utsläppsstandarderna skärps maskinerna förbättras 2. Utsläppsstandardernas tidsplan 3. PONSSE:s SCR-lösning 4. Fördelar med SCR-systemet 5. Prestanda

Läs mer

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått MINI DUMPER C08 Motor Effekt Arbetsvikt Mått YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm C08 EFFEKTIVITET I ALLA KOMPAKT Reducerad totalbredd och en liten svängradie för att passa i trånga ytor.

Läs mer

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 PRESS info P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare Scania fortsätter att bredda sitt utbud av bygg- och anläggningsfordon för att möta nya tillämpningar

Läs mer

8600 En kraftfull framtid för lantbruket 5 modeller: 270 till 370 hk

8600 En kraftfull framtid för lantbruket 5 modeller: 270 till 370 hk MF 8600 En kraftfull framtid för lantbruket 5 modeller: 270 till 370 hk HK 8600 270-370 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG För lantbruk nu och i framtiden Vår

Läs mer

Vägen till nya prestanda. Fendt 700 Vario

Vägen till nya prestanda. Fendt 700 Vario Vägen till nya prestanda Fendt 700 Vario 700 Nya 700 Vario Perfektion när den är som bäst Med nya Fendt 700 Vario lanserar Fendt en kompakt stortraktor som saknar motstycke vad gäller praktiska innovationer.

Läs mer

69-102 HKMF. Modell A och F FRÅN MASSEY FERGUSON

69-102 HKMF. Modell A och F FRÅN MASSEY FERGUSON 3600 69-102 HKMF Modell A och F FRÅN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Sidan 04 Smidig, kraftfull och mångsidig Sidan 06 Enkla, men imponerande funktioner Sida 08 Motor Kraftfull respons från din

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

X (Tier 4 Interim)

X (Tier 4 Interim) X7040-50-60-70-80 (Tier 4 Interim) Nya X70-serien: överlägsen effektivitet, lägre driftskostnader, minimal miljöpåverkan För att uppfylla de ständigt ökande utsläppskraven har McCormick utvecklat traktorserien

Läs mer

69-102. Mångsidiga universaltraktorer VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

69-102. Mångsidiga universaltraktorer VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF3600 HP 3600 69-102 Mångsidiga universaltraktorer VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF 3600-serien: Smidig, kraftfull och mångsidig MF 3600-serien består av

Läs mer

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL ATT VÄLJA RÄTT MOTOR. DIESEL. BENSIN. HYBRID. ELEKTRISK. Utvecklingen av motorer har tagit enorma steg de senaste åren. BMWs diesel-, bensin- och plug-in hybridmotorer är inget

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

NX Serien TRAKTORER FRåN KIOTI

NX Serien TRAKTORER FRåN KIOTI NX Serien traktorer från Kioti traktor NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Ny avancerad TEKNIK Modern och elegant Kioti-design Kiotis nya, moderna och elegant utformade motorhuv ger snabb och bekväm åtkomst

Läs mer

440-450-460-660-670-680 (T4i) PRO DRIVE X7

440-450-460-660-670-680 (T4i) PRO DRIVE X7 440-450-460-660-670-680 (T4i) X7 McCormick Nya McCormick X7-serien - innovativ design för överlägsen komfort och prestanda Varje McCormick-traktor återspeglar den passion och det engagemang som alla inblandade

Läs mer

HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON

HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 5600 85-130 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Innehåll Sidan 04 Konstruerad av oss, skapad för dig Sidan 06 Ren kraft och prestanda från Massey Ferguson Sidan 10 En ny kraftgeneration

Läs mer

TELESKOPLASTARE FRÅN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 HPMF

TELESKOPLASTARE FRÅN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 HPMF TELESKOPLASTARE MF 9, MF 9 Xtra, MF 9 Xtra, MF 9S Xtra - HPMF FRÅN MASSEY FERGUSON Funktioner för alla behov Ett stort urval redskap som krävs för alla jobb Hydrauliska snabbkopplingar för snabbt, effektivt

Läs mer

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO EN OSTOPPBAR KRAFT DRAGKRAFT I ALL SLAGS TERRÄNG Utöver motoruppgraderingen ruvar 2015 års PONSSE Buffalo på en rad andra förbättringar. Vi har förbättrat

Läs mer

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION Banbrytande ögonblick Från det att Volvo Lastvagnar år 1956 lanserade sin första, frambyggda stadslastbil och fram till dagens superavancerade fjärrtransportbilar har företaget

Läs mer

HK 100-135 Traktorer i medeleffektsklassen från Massey Ferguson. Ren kraft och prestanda

HK 100-135 Traktorer i medeleffektsklassen från Massey Ferguson. Ren kraft och prestanda HK 100-135 MF6400 Traktorer i medeleffektsklassen från Massey Ferguson. Ren kraft och prestanda VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Oslagbar prestanda och mångsidighet

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT

ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT ETT SMIDIGT OCH PRODUKTIVT KRAFTPAKET PONSSE WISENT SMIDIGHET OCH KRAFT FÖR KRÄVANDE FÖRHÅLLANDEN PONSSE Wisent är en kraftfull allround skotare, lämplig för en mängd uppgifter från gallring till föryngringsavverkning.

Läs mer

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYA LÄTTA OCH KOMPAKTA TRAKTORN FÖR PROFESSIONELLA FRUKTODLARE New Holland har en lång tradition av kompetens och befäst ledarskap inom produktionen

Läs mer

P-seriens kompakta hyttmått ger extra utrymme för påbyggnad och särskilt enkelt insteg. Finns med upp till 440 hk och 2300 Nm.

P-seriens kompakta hyttmått ger extra utrymme för påbyggnad och särskilt enkelt insteg. Finns med upp till 440 hk och 2300 Nm. PRESS info P13102SE / Per-Erik Nordström 29 jan 2013 Scania har marknadens bredaste utbud av tunga lastbilar Tack vare Scanias moduluppbyggda produktsystem kan kunderna välja bland miljontals specifikationer

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK 5400 Mera kraft, större valfrihet, högre produktivitet Nya mellaneffektssegmentet 5 modeller: 125 till 145 hk 125-145 MF5400 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

Läs mer

A SERIEN. HiTech 88 101 hk YOUR WORKING MACHINE

A SERIEN. HiTech 88 101 hk YOUR WORKING MACHINE A SERIEN HiTech 88 101 hk YOUR WORKING MACHINE Index 2 Valtra A Serien Side 5... Valtra Individually Yours Side 6... Nya praktiska egenskaper Side 8... Nya A-seriens HiTech-modeller Side 10... Valtra A

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

PX-Serien Nya * Specifikationen kan ändras utav förbättringsskäl utan föregående varning.

PX-Serien Nya * Specifikationen kan ändras utav förbättringsskäl utan föregående varning. Nya PX-Serien Serien EXTERIÖR PX-serien kombinerar modern design med robust funktionalitet. Vägbelysning Den nya effektiva belysningen hjälper dig köra säkert och arbeta effektivt under såväl transport

Läs mer

Modellerna T6020 Elite, T6040 Elite and T6060 Elite

Modellerna T6020 Elite, T6040 Elite and T6060 Elite New Holland T6000 Elite T6020 New Elite T6040 Holland Elite T6060 Elite T6000 Elite Modellerna T6020 Elite, T6040 Elite and T6060 Elite New Holland T6000 Elite: konstruerad för produktivitet. New Holland

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

En traktorserie. Flera arbetsområden.

En traktorserie. Flera arbetsområden. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 En traktorserie. Flera arbetsområden. New Holland är traktorspecialister med modeller som utvecklats för jordbruk och kommunal användning och allt däremellan. Från golfbanor

Läs mer

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN VÅR NYA MC 130 - EN SOPMASKIN FÖR ALLA När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

C 250/C 270 Den nya 110-cm-klassen

C 250/C 270 Den nya 110-cm-klassen C 50/C 70 Den nya 110cmklassen Mot nya dimensioner Den nya Cserien från Holder erbjuder hög effekt i kompakt form. Den helt nykonstruerade midjestyrda arbetsmaskinen är utrustad med alla Holderfördelar

Läs mer

Din manual MASSEY FERGUSON 8600 http://sv.yourpdfguides.com/dref/2875537

Din manual MASSEY FERGUSON 8600 http://sv.yourpdfguides.com/dref/2875537 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för MASSEY FERGUSON 8600. Du hittar svar på alla dina frågor i instruktionsbok (information,

Läs mer

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE Förser dagens lantbrukare med lösningar för högre kapacitet McHale Fusion Vario är en kombipress,

Läs mer

Det handlar om hybrid. HybrId systemet

Det handlar om hybrid. HybrId systemet Det handlar om hybrid HybrId systemet det HaNdLar Om HybrId sedan 2003 geesinknorba erbjuder hybridsystem för sina geesinknorba baklastare. under 2009 vann Hybrid plug-in systemet CIWm recycling Award

Läs mer

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet.

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet. DÄCKSORTIMENT LANTBRUKSDÄCK I RADIALUTFÖRANDE 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet. 28 30 Upp till 20 % tyngre last. Utmärkt körkomfort även

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

GARANTERAD KRAFT OCH PONSSE BUFFALO

GARANTERAD KRAFT OCH PONSSE BUFFALO GARANTERAD KRAFT OCH KOMFORT PONSSE BUFFALO DEN NYA MÄSTAREN INOM SKOTNING Nya PONSSE Buffalo förser dig med en aldrig tidigare upplevd kraft och komfort oavsett om du arbetar med slutavverkning eller

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT TransPro 70100 - Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE TRANSPRO 70100 TRANSPRO 70100 - SPRÄCKER DRÖMGRÄNSEN! För ett par

Läs mer

ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR

ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR En skördare för stora utmaningar Bäst i sitt slag För vidsträckta avverkningsplatser och stora träd krävs skogsmaskiner med oerhörd kraft och

Läs mer

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw 360 sikt Med en optimalt placerad stol som kan flyttas i sidled, vinklade valsfästen och en sluttande huv har DD25B en branschledande runtomsikt. Oavsett om föraren

Läs mer

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda.

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda. Skruvkompressorer över 30 kw Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Definiera dina behov så Vårt utbud av oljeinsprutade skruvkompressorer på 30-90 kw är omfattande och hela serien

Läs mer

LOGSET GT skotare S I M P L Y B E T T E R

LOGSET GT skotare S I M P L Y B E T T E R LOGSET GT skotare 2 Pålitlig i alla terränger Logset GT skotarprogrammet är ett resultat av lång erfarenhet och kontinuerlig utveckling och innebär en bättre upplevelse. LOGSET GT skotare erbjuder bättre

Läs mer

M M6060/M7060 JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN

M M6060/M7060 JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN R M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal prestanda, god kvalitet och hög körkomfort. Traktorerna uppfyller de senaste utsläppskraven Euro Stage IIIB. JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN NYA

Läs mer

T 6 A U T O C O M M A N D

T 6 A U T O C O M M A N D Auto Command T 6 A U T O C O M M A N D TA KONTROLL Modernt lantbruk utvecklas ständigt. Du måste hela tiden få ut mer ur varje kvadratmeter åker och ur varje timme av din arbetsdag. Du är värd att unna

Läs mer

VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar.

VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar. VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar. Demolering. En viktig del på vägen till framgång. Nedmontering av byggnader, broar, och andra konstruktioner är tuffa och smutsiga jobb.

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton 3 modeller. Harmoniskt samarbete. Säkra din verksamhet från beställning till leverans med Atlet Balance eldrivna motviktstruckar Atlet Balance

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 Kraftfull Tillförlitlig Bevisat höga prestanda Komfort och säkerhet Volvos grävmaskiner är konstruerade för en världsomspännande marknad. Den avancerade teknologi

Läs mer

pålitlig partner i alla väder TransPro För krävande jobb professional Redskapsbärare

pålitlig partner i alla väder TransPro För krävande jobb professional Redskapsbärare pålitlig partner i alla väder TransPro 3440 - För krävande jobb professional Redskapsbärare TransPro 3440 - kör ifrån konkurrenterna! TransPro 3440 är en mycket smidig kompaktmaskin som tar sig fram överallt.

Läs mer

VOLVO HJULLASTARE L330D

VOLVO HJULLASTARE L330D VOLVO HJULLASTARE L330D Volvo L330D muskler och intelligens i effektiv förening Att kombinera styrka och intelligens kräver stor kunskap, en kunskap som gett Volvo L330D helt unika egenskaper. Ett nytt

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE FOX

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE FOX SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE FOX PONSSE FOX - EN SKÖRDARE FÖR NOGGRANN GALLRING OCH MJUK MARK PONSSE Fox-skördaren är en bränslesnål och effektiv kombination av toppmodern teknik och tillförlitliga

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

Användarvänlig teknologi. Bestående kvalitet.

Användarvänlig teknologi. Bestående kvalitet. JX 60-95 hk u Förarkomfort. Den fullt justerbara upraktisk teknologi i alla avseende. u förarstolen kan lätt ställas in för att ge dig en bekväm arbetsplats, även under besvärliga förhållanden. Som tillval

Läs mer

MF6400/7400. 100-170 Högeffektstraktorer i mellanklassen VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

MF6400/7400. 100-170 Högeffektstraktorer i mellanklassen VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK MF6400/7400 100-170 Högeffektstraktorer i mellanklassen VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Oslagbar prestanda och mångsidighet De senaste mellanklassmodellerna

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAVER

EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAVER EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAVER STABIL OCH SMIDIG ETT VERKLIGT KRAFTPAKET FÖR GALLRINGSPLATSER PONSSE Beaver är en tillförlitlig och mångsidig skördare från tät förstagallring till föryngringsavverkning.

Läs mer

PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER. TransPro För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER

PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER. TransPro För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER TransPro 3440 - För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER TRANSPRO 3440 - KÖR IFRÅN KONKURRENTERNA! TransPro 3440 är en mycket smidig kompaktmaskin som tar sig fram

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER TRANSPRO 5080 - KAN INTE BESKRIVAS, DEN MÅSTE UPPLEVAS! Nej den har inte bara fått ny färg. TransPro

Läs mer

Eldrivna motviktstruckar

Eldrivna motviktstruckar Eldrivna motviktstruckar 24/7 support worldwide network TX3 TX4 QX2 Säkra din verksamhet från beställning till leverans med UniCarriers eldriv motviktstruckar THE BEST OF UniCarriers utformar, tillverkar

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm Produktbroschyr Enkelhet och prestanda Hiab XS 022 förenklar ditt dagliga arbete Hiab XS 022 är en liten, kompakt och flexibel kran med många användningsområden. Den monteras

Läs mer

PRESTANDA FÖR EN NY EPOK PONSSE ELK

PRESTANDA FÖR EN NY EPOK PONSSE ELK PRESTANDA FÖR EN NY EPOK PONSSE ELK DEN STARKASTE MASKINEN I SIN STORLEKSKLASS ERBJUDER PRESTANDA OCH SMIDIGHET Nya PONSSE Elk är nu ännu tydligare den mest produktiva skotaren i sin storleksklass. Markant

Läs mer

www.thecleanenergyleader.com

www.thecleanenergyleader.com GENIALA LÖSNINGAR för ETT effektivare LANTBRUK www.thecleanenergyleader.com RespeKT FÖR VÅR MILJÖ Alla tillverkare av lantbruksmaskiner utvecklar för närvarande motorlösningar som klarar de stränga Steg

Läs mer

Baler Range. Det professionella alternativet

Baler Range. Det professionella alternativet Baler Range Det professionella alternativet Press- serie utvecklad utifrån kraven från dagens lantbrukare och maskinstationer Maskinen är konstruerad och byggd för lång livslängd med tester från områden

Läs mer

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING

EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING EN URSTARK SKOTARE I DEN TYNGRE KLASSEN PONSSE BUFFALOKING UTNYTTJA KING SIZE FÖRDELAR TILL FULLO PONSSE BuffaloKing har en kraftfull K100+ kran, stor bärkraft, en effektiv Mercedes Benz motor och en robust

Läs mer

Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30

Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30 Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 KUBOTA HJULLASTARE RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30 KRAFTFULL, SMIDIG OCH MÅNGSIDIG Kubota har utvecklat en ny serie midjestyrda hjullastare med

Läs mer

SD75, SD115, SD135. VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw

SD75, SD115, SD135. VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw SD75, SD115, SD135 VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw Kraft att prestera. Volvo introducerar SD75, SD115 och SD135 envalsvältar kraftfulla maskiner konstruerade för överlägsen kompaktering. Valet av amplitud,

Läs mer

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive Årets maskin 2015 2 3 Effekt och transmission HÖGRE EFFEKT, DELUXE-KOMFORT OCH ENKEL ATT ANVÄNDA New Holland har nu svarat på kundernas

Läs mer

19,5-46 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON

19,5-46 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 1500/1700 19,5-46 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Innehåll MF 1500 04 En kompakt traktor som passar din verksamhet 06 Jordbruksarbeten 08 Den idealiska jordbrukstraktorn i kompaktformat

Läs mer

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO

ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO ETT KLART EFFEKTIVARE KRAFTPAKET PONSSE BUFFALO EN OSTOPPBAR KRAFT DRAGKRAFT I ALL SLAGS TERRÄNG Utöver uppgraderingen av motorn, döljer PONSSE Buffalo många fler förbättringar under ytan. Vi har förbättrat

Läs mer

DRILLAIR Y35/V39. Fully empowered

DRILLAIR Y35/V39. Fully empowered DRILLAIR Y35/V39 Fully empowered 4 SKÄL att investera i en DrillAir Y35 3 I DrillAir Y35/V39 500 1 100 % 2,2 Att borra 500 meter per dag är fullt möjligt med DrillAir Y35. Två 4,5-tums geotermiska brunnar

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF7200 MF BETA skördetröskor - skörda med högsta kapacitet 2 modeller: 5 eller 6 halmskakare HK 275-335 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Skörda framgång med

Läs mer

JOYY PT ONE. Nästa generations personliga transportör

JOYY PT ONE. Nästa generations personliga transportör JOYY PT ONE Nästa generations personliga transportör För dig som vill vara aktiv Vision JOYY PT ONE öppnar upp helt nya möjligheter för personer med funktionshinder och för de som vill ha möjlighet till

Läs mer

JLG PS-SERIEN TELESKOPLASTARE

JLG PS-SERIEN TELESKOPLASTARE JLG PS-SERIEN TELESKOPLASTARE REACHING OUT PS-serien teleskoplastare från JLG är avsedda att ge optimal produktivitet, tillförlitlighet och prestanda i miljöer som kräver särskilt kraftig utrustning. Byggda

Läs mer